Játék és adatvédelmi szabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Játék és adatvédelmi szabályzat"

Átírás

1 Játék és adatvédelmi szabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója az Vöröskő Kft. (Cégjegyzékszám: , Adószám: , Cím: 8200 Veszprém, Pápai út 36.) továbbiakban a Szervező, lebonyolítója pedig a Hinora Marketing Group (székhelye: 1142 Budapest, Kassai utca 71. cégjegyzékszáma: ) továbbiakban, mint Lebonyolító. A nyereményjáték résztvevői (továbbiakban: Játékos) elfogadják a következő részvételi feltételeket és a későbbiekben is ehhez tartják magukat. Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték a Lebonyolító által üzemeltetett Facebook oldalon, az Euronics Műszaki Áruházlánc Facebook oldalán, illetve microsite oldalán ( érthető el. Az összes Facebook felhasználó részt vehet a játékban. A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan elfogadják és magukra nézve kötelezőnek ismerik el jelen Játékszabályzat feltételeit. A Játékosok a játékban való részvétel előtt kötelesek tájékozódni a Játékszabályzat rendelkezéseiről, a Szervező a tájékozódás elmulasztásából eredő esetleges következményekért felelősséget nem vállal. A játék menete A Játék január 8 éjféltől január 31 éjfélig tart. A játékos feladata feliratkozni a Vöröskő Kft hírlevelére. A korábban feliratkozók is részt vesznek a sorsoláson. Részvétel Az összes magyarországi lakhellyel rendelkező a nyereményjáték végéig a 18. életévét betöltő Facebook rajongó részt vehet a Nyereményjátékban. A részvétel további feltétele, hogy a Felhasználó által megadott adatok valósak legyenek. A Szervező adategyeztetés céljából fenntartja a jogot adategyeztetésre, a Felhasználó által a megadott elérhetőségeken. A Szervezőnek jogában áll egyes személyeket kizárni az Nyereményjátékból, amennyiben a felhasználási feltételek be nem tartását, vagy manipulációt észlel.

2 Az nyereményjátékból használata teljesen költségmentes. A Felhasználónak az Nyereményjátékban való részvétellel semmilyen kötelezettsége nem lesz a Szervező felé. A Játékból ki vannak zárva a Szervező alkalmazottai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk b) pontjában meghatározott hozzátartozói. Sorsolás A sorsoláson 1 db nyertes és 1 db pótnyertes kerül kisorsolásra. Sorsolás: február 1. 12:00. Nyertesek értesítése, kapcsolatfelvétel A nyertest a Játék Facebook oldalán és ben is értesíti a Lebonyolító. A Facebookon megadott hibás vagy valótlan címekből eredő eredménytelen értesítésért Szervező nem vállal felelősséget. A nyertesnek az értesítéstől számított 10. nap éjfélig van lehetősége jelentkezni a nyereményért. Jelentkezés hiányában a Lebonyolító a 10 nap alatt további 2 alkalommal kíséreli meg a kapcsolatfelvételt. Eredménytelen értesítés esetén a nyertes elesik a nyereményétől és a kisorsolt pótnyertes kapja a díjat. A pótnyertes kapcsolatfelvételére a nyertesével megegyező feltételek vonatkoznak. A pótnyertes eredménytelen kapcsolatfelvétele esetén újabb pótnyertes nem kerül kisorsolásra. Nyeremény 1 db Krups EA8105 Full automata kávéfőző ( A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és pénzre nem válthatóak. A Nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a Nyeremények átadása a fentiekben írt vonatkozó határidőkön belül megtörténjen. Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése az irányadó. Budapest, január 6.

3 Adatvédelem Az Adatkezelő (Szervező és Lebonyolító) gondoskodik a Résztvevő személyes adatainak biztonságáról és megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a Résztvevő Személyes Adatai megfelelő védelmének biztosításához szükségesek. Az adatkezelő a személyes adatokat bizalmasan kezeli. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény (Info tv.); a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló évi LXVI. törvény; a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló évi CXIX. törvény (DM törvény); a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény (Ptk.). gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló évi XLVIII. törvény Az adatkezelő biztonsági intézkedésekkel védi a Résztvevő személyes adatait. A szükséges helyeken titkosítást alkalmaz, és tűzfalak alkalmazásával gátolja meg, hogy harmadik fél elérje a Résztvevő személyes adatait. A részvétellel a felhasználó hozzájárul, hogy a Szervező termékeivel és szolgáltatásaival közvetlenül megkeresse a felhasználót direktmarketing célból és hogy a felhasználó igényeit - azok magasabb szintű kielégítése érdekében - felmérhesse. Egyúttal felhatalmazza a Szervezőt arra, hogy a felhasználó adatait fenti célból kezelje: név, e- mail cím, születési dátum, nem. A személyes adatokra vonatkozó adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok elküldésével a Facebook-on a Játékos tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit, valamint hozzájárul a Facebook profilján megadott személyes adatainak (név, -cím, születési dátum, nem ) a Szervező által a nyeremények eljuttatására való felhasználásához, illetve hogy személyes adatait a Szervező (mint adatkezelő) és a Lebonyolító (mint adatfeldolgozó) a játék lebonyolítása céljából a nyilvántartásában rögzítse és kezelje. A Játék és adatvédelmi szabályzat elfogadásával egyidejűleg a Játékos nyilatkozik a Szervező felé történő adattovábbításhoz való hozzájárulásról is.

4 A Játék időtartama alatti regisztráció törlése esetén azonban a Játékos nem jogosult a sorsoláson való részvételre. A Játékos kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. A felvilágosítás megtagadása esetén a játékos bírósági jogorvoslattal élhet, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A fentieken kívül a játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Az adatkezelő adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-84671/2015 Az érintett jogai Résztvevőnek az Info tv. rendelkezései szerint joga van ahhoz, hogy (i) tájékoztatást kérjen az Adatkezelőtől személyes adatai kezeléséről, (ii) kérheti az Adatkezelőtől a személyes adatainak a helyesbítését, illetve törlését, zárolását, (iii) tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen, amelyeket az alábbi elérhetőségeken jelezhet: ben: lajer.erzsebet@euronics.hu postai úton: Vöröskő Kft Veszprém, Pápai út 36. levelezési címre Felhívjuk szíves a figyelmét arra, hogy az Adatkezelő a Résztvevő személyes adatairól csak személyazonosságának igazolása után ad tájékoztatást. Jogorvoslati lehetőségek Résztvevő a jogainak megsértése esetén az Info tv-ben meghatározottak szerint az Adatkezelő(k) ellen bírósághoz fordulhat vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál bejelentéssel vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével, illetve a közérdekű adatok vagy a közérdekből nyilvános adatok megismeréséhez fűződő jogok gyakorlásával kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetősége: cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., 1530 Budapest, Pf.: 5. honlap: Adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel, panaszával az Adatkezelő(k)höz, illetve az Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal vonatkozásában közvetlenül belső adatvédelmi felelőséhez is fordulhat a fentebbi elérhetőségeken.

5 Általános rendelkezések A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Szervező weboldala vagy Facebook oldalai technikai okokból időszakosan nem érhető(ek) el. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az alkalmazás technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenetés adatátviteli, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ez által ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősségét kizárja. Az Nyereményjáték használata ingyenes, de a használat költségeit a Szervező nem biztosítja, az ezzel kapcsolatos költségeket a Felhasználók saját maguk viselik. A Szervező fenntartja a jogot a Nyereményjáték megváltoztatására, felfüggesztésére vagy leállítására előre nem látott körülmények felmerülése vagy vis major esetén. Ilyen esetben a Szervező mindennemű felelősségét kizárja. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Szabályzatban foglalt rendelkezéseket vagy magát a Nyereményjátékot egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A Szervező bármely, a jelen Nyereményjátékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető. A Szervező az Nyereményjátékkal az általa hozott bármely döntéssel összefüggésben kizárja a Felhasználók Szervezővel szembeni igényérvényesítésének lehetőségét. Ez a promóció semmilyen kapcsolatban nem áll a Facebookkal, nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi. A Játékosoktól kapott információkat a Szervező és a Lebonyolító kezeli, és nem a Facebook Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése az irányadó. Budapest, január 06.

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "No-Frost" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az " No-Frost" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója a Gorenje

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 3 1. Általános rendelkezések... 3 II. A NYUGTALOTTO KÜLÖNDÍJAS nyereményjáték lényege, rövid leírása... 3 III. Részvételi

Részletesebben

Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem

Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem A Boatly Kft. (székhely: 8226 Alsóörs, Vasút u. 7. cégjegyzékszám: 19-09-518558 a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

NN Direkt regisztrációs nyereményjáték

NN Direkt regisztrációs nyereményjáték NN Direkt regisztrációs nyereményjáték - nyereményjáték részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ( Szabályzat ) 2017.06.01. napjától hatályos Az NN Biztosító Zrt. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság nyereményjátékot (a továbbiakban: Nyereményjáték ) szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT A Chello Central Europe Kft. nyereményjátéka a MinDig TV Facebook oldalon A Chello Central Europe Kft. (1139 Budapest, Lomb u 23-27.; a továbbiakban: Szervező ) nyereményjátékot

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT. A DIGI és az MTV European közös nyereményjátéka

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT. A DIGI és az MTV European közös nyereményjátéka NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI és az MTV European közös nyereményjátéka A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező ) a távközlési szolgáltatásait és az

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Gorenje Magyarország Kft. Wave Active Kvíz nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Gorenje Magyarország Kft. Wave Active Kvíz nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Gorenje Magyarország Kft. Wave Active Kvíz nyereményjáték I. A Játékszabályzat hatálya A jelen nyereményjáték szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat) a Gorenje Magyarország

Részletesebben

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban: Játékszabályzat ) az alábbiakban határozza

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány (székhely:

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A jelen Adatvédelmi Szabályzat irányadó a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. (székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.; cégjegyzékszám: 13-09-067506; adószám: 10886861-2-44) által

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj!

Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj! Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj! NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ A VOLT Fesztivál Official Facebook oldalon (https://www.facebook.com/pg/voltfesztival/) (a továbbiakban: Honlap) a Játékra

Részletesebben

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 nyereményjáték! (a továbbiakban: Játék). A Játék szervezője:

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat Csobbanj egy autóért A Gyulai Várfürdő Kft. (5700. Gyula, Várkert u. 2. Cégjegyzékszám: 04-09-002830, Adószám: 11049755-2-04,a továbbiakban:

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Játékszabályzat és részvételi feltételek

Játékszabályzat és részvételi feltételek Játékszabályzat és részvételi feltételek TAGelj, hogy NYERJ! nyereményjáték I. Általános információk A nyereményjátékban (a továbbiakban Játék ) abban az esetben vehet részt, ha elfogadja és betartja az

Részletesebben

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat 1. Szervezés és lebonyolítás A Baba-mama expo nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Sarti Szolgáltató Bt. (1118 Budapest,

Részletesebben

MOM PARK UNGARO SWISS KFT PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

MOM PARK UNGARO SWISS KFT PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT MOM PARK UNGARO SWISS KFT PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Szervezés és lebonyolítás A promóciós játék Szervezői a MOM Park MFC Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. (továbbiakban MOM Park MFC Kft.

Részletesebben

A kutatás 2014. december 11. és 2015 január 4. között tart.

A kutatás 2014. december 11. és 2015 január 4. között tart. SZABÁLYZAT A TargetMax Kft. nyaralási szokások felmérésére online kikérdezésen alapuló kutatást szervez. A kérdőívet kitöltő, és a kitöltés után személyes adatokat megadó résztvevők közül kisorsolásra

Részletesebben

Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Bringasáv TV műsorban szervezett Bringasáv című nyereményjáték vonatkozásában

Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Bringasáv TV műsorban szervezett Bringasáv című nyereményjáték vonatkozásában Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Bringasáv TV műsorban szervezett Bringasáv című nyereményjáték vonatkozásában 1. A Pályázaton való részvétel szabályainak megismerése

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Szervező: Vince Magazinkiadó Kft. (székhely: Göd, 2131 Termálfürdő körút 2/b) a továbbiakban: Szervező ). Az előkészítésben és lebonyolításban (adatfeldolgozóként is)

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat )

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) Kérjük olvasd át a Nyereményjátékban való részvétel felhasználási feltételeit, mivel a Játékban

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

RÉSZVÉTELI - ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉK 2018

RÉSZVÉTELI - ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉK 2018 RÉSZVÉTELI - ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉK 2018 Bevezető A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a DIGI Film, DIGI Life, DIGI World és DIGI Animal World csatornák 5 éves

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2019. június 4. 0:00 órától 2019. augusztus 31. 24:00

Részletesebben

MOM PARK ECCO PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

MOM PARK ECCO PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT MOM PARK ECCO PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Szervezés és lebonyolítás A promóciós játék Szervezői a MOM Park MFC Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. (továbbiakban MOM Park MFC Kft. "Szervező")

Részletesebben

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat 1. A játék szervezője A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték vagy Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C.,

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

Részvételi- és játékszabályzat Adatvédelmi tájékoztató

Részvételi- és játékszabályzat Adatvédelmi tájékoztató Részvételi- és játékszabályzat Adatvédelmi tájékoztató METRO Horeca Digital nyereményjáték 1. A METRO Kereskedelmi Kft. 2041 Budaörs, Budapark, Keleti 3. (továbbiakban: METRO vagy Szervező) promóciós nyereményjátékot

Részletesebben

Év Szállása Patak Park Hotel Nyereményjáték- Játékszabályzat és Adatvédelmi Tájékoztató

Év Szállása Patak Park Hotel Nyereményjáték- Játékszabályzat és Adatvédelmi Tájékoztató Év Szállása 2018. Patak Park Hotel Nyereményjáték- Játékszabályzat és Adatvédelmi Tájékoztató 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Az Év Szállása 2018. Patak Park Hotel nyereményjáték (Játék)

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Verzió: 1.0.0 Adatvédelmi Tájékoztató Hatályos: 2018. március 20. Az ID&Trust Kft (székhely: 1117 Budapest, Infopark, Gábor Dénes utca 2/D. 1. em; cégjegyzékszám: 01-09-710179; telefon: +36-1-307-8035;

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

LikeBalaton Stranddivat 2019 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA LIKEBALATON.HU

LikeBalaton Stranddivat 2019 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA LIKEBALATON.HU LikeBalaton Stranddivat 2019 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA LIKEBALATON.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Facebook üzenőfali nyereményjáték szabályzat

Facebook üzenőfali nyereményjáték szabályzat Facebook üzenőfali nyereményjáték szabályzat 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat a Vingardium Borliget (továbbiakban: Szervező) által kezelt, karbantartott Facebook oldalán futó üzenőfali villámjátékra

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat Játék regisztráció, nyereményjátékhoz, kiterjesztett garanciához

Adatvédelmi nyilatkozat Játék regisztráció, nyereményjátékhoz, kiterjesztett garanciához Adatvédelmi nyilatkozat Játék regisztráció, nyereményjátékhoz, kiterjesztett garanciához Jelen adatvédelmi nyilatkozat a www.nyeroklima.hu/regisztracio weboldalon megadott személyes adatok kezelésére vonatkozik.

Részletesebben

BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat

BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat A BestByte Kft. (székhely: 1139 Budapest, Fáy utca 45., Cg.: 01-09-923260; továbbiakban: BestByte), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata

A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület 5. számú főút 21.km., Cégjegyzékszám: 13-09-072999, honlap: www.penny.hu,

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz A játékra történő jelentkezéssel a játékosok kifejezetten elfogadják, magukra nézve kötelezőnek ismerik el a következő játékszabályt (a továbbiakban:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: Hudson Szandra Judit egyéni vállalkozó (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 7624 Pécs, Báthory

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játékos pályaválasztás nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (székhelye: 7625

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az InStyle Style Award 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2018. július 9. 0:00 órától 2018. szeptember 9. 24:00

Részletesebben

Katica és a fekete macska kalandjai játék

Katica és a fekete macska kalandjai játék Katica és a fekete macska kalandjai játék Játék szabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a játék szabályzatot a játék megkezdése előtt! 1. Általános rendelkezések 1.1 A Katica és a fekete macska Játék

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az Man of the year 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője a

Részletesebben

A nyereményjáték október október 31. között tart.

A nyereményjáték október október 31. között tart. Nyereményjáték szabályzat 1. A játék időtartama A nyereményjáték 2014. október 04. - 2014. október 31. között tart. 2. A játék szervezője A játék szervezője a GSV Kereskedelmi Kft. (4034. Debrecen, Vámospércsi

Részletesebben

Nyerd meg új tűzhelyed! Elnevezésű Nyereményjáték részvételi és játékszabályzata

Nyerd meg új tűzhelyed! Elnevezésű Nyereményjáték részvételi és játékszabályzata Nyerd meg új tűzhelyed! Elnevezésű Nyereményjáték részvételi és játékszabályzata Az Euronics Műszaki Szaküzleteket és az Euronics webáruházat üzemeltető Vöröskő Korlátolt Felelősségű Társaság, röviden

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat Vásárold jegyed a WTCR futamra a Simple appal, és nyerj! játékra

Nyereményjáték szabályzat Vásárold jegyed a WTCR futamra a Simple appal, és nyerj! játékra Nyereményjáték szabályzat Vásárold jegyed a WTCR futamra a Simple appal, és nyerj! játékra A SZABÁLYZAT HATÁLYA A jelen promóciós szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat) az OTP Mobil Szolgáltató Kft.

Részletesebben

Részvételi- és játékszabályzat Adatvédelmi tájékoztató

Részvételi- és játékszabályzat Adatvédelmi tájékoztató Részvételi- és játékszabályzat Adatvédelmi tájékoztató 1. A METRO Kereskedelmi Kft. 2041 Budaörs, Budapark, Keleti 3. (továbbiakban: METRO vagy Szervező) promóciós nyereményjátékot (a továbbiakban: Nyereményjáték)

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a Net Innovation Kft (Címe: 3535 Miskolc Csendes út 44.) (a továbbiakban: Szervező) által a 2015.10.26.-án

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat PRIMA-PROTETIKA Kft. továbbiakban: Szervező) által meghirdetett Csaba Kártya játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék),

Részletesebben

Pólus Nyereményjáték 2016.01.11. 2016.01.30. HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (továbbiakban: Szabályzat)

Pólus Nyereményjáték 2016.01.11. 2016.01.30. HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (továbbiakban: Szabályzat) Pólus Nyereményjáték 2016.01.11. 2016.01.30. A szórólapon található kupon bemutatásával szerezd be értékes ajándékaink egyikét, majd dobd be a kitöltött kupont az információs pultnál található gyűjtődobozunkba

Részletesebben