Misztériumok Iskolája - Arun Nectar Kozmikus Örömszerzés Tanfolyam 2012.Nov 17.-én Bp-n.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Misztériumok Iskolája - Arun Nectar Kozmikus Örömszerzés Tanfolyam 2012.Nov 17.-én Bp-n."

Átírás

1 Hogyan Élj át és Miként Okozz Napokig Tartó Kozmikus Multi Orgazmust Szeretkezés által, miközben Gyógyíthatod is Önmagadat vagy a Partneredet Testi és Lelki szinten úgy, hogy közben Mennyeien Óriási élményeket élhetsz át, hatalmas gyönyörrel teli spirituális változásokon mehetsz keresztül, elnyerve ezáltal a hozzáférhető tengernyi önbizalmad melyre támaszkodva az erőd és a jelenséged pedig úgy süt mint a Lézer? Szerinted milyen lehet az, amikor szerelmeskedés közben a partnereddel szakadatlanul Napokon át tartó orgazmust tapasztaltok úgy, hogy mindeközben saját és egymás problémáitok végleg elég szeretkezésetek univerzális lángjában mind ezalatt pedig hatalmas spirituális erőkhöz fértek hozzá, amitől ténylegesen már a kapcsolódásotok Isten és Istennő között történik, nem pedig két ember egymás melletti szokványos létezésével? Hölgyek és Férfiak, hozzátok szól az esemény, de nem csak pároknak, még a beállítottságod is tökéletesen mindegy, hogy milyen. Ki mondta ezt a Bődületes Baromságot, hogy a férfinak csak egyszer lehet orgazmusa egy aktus során? Hogyan találj magadnak partnert, ha még nincs, akivel Brutális Magaslatokig Emelkedhetsz Aktusaid során? Őőő! Ezeket itt úgy látszik felszabadította minden téren a szeretkezés. Na mindegy nem is zavarom őket, csak egy ártatlan felnőtt korhatáros szimbólum vagyok. Ezeket a mennydörgés erősségű eszközöket az ősi India és Tibet döbbenetesen eredményesen használta az élet mindennemű rendbetételére, mesterfokú gyógyítására, lelki és fizikai élet kiteljesedésére, legmagasabb szintű élmények megtapasztalására, problémák elhagyására, anyagi helyzet felvirágoztatására.

2 "Semmiféle orvosság, táplálék, vagy spirituális megváltás nem íthatja meg annak az életét, aki nem képes megérteni és saját életében megvalósítani a energia harmóniáját." Peng Ce, kínai orvos intelme a császárhoz "Az a férfi, vagy nő, aki elsajátítja ezt a módszert, olyan élénkülést fog tapasztalni téren, hogy úgy érzi majd, forradalmi változás következett be életében. A szerelmespár kapcsolata olyanná válik, mint egy hatalmas áramfejlesztő, amely óriási mennyiségű elektromágneses energiát termel. Ezzel a módszerrel sokkal gyakrabban lehet szeretkezni, mint azelőtt, és ez kiemelkedően jó hatással van az egészségre." Mantak Chia "A nemi vágyat csak akkor fogod megérteni, ha majd úgy mozogsz érzéseid között, mint költő a virágok között csak akkor. Ha bűnösnek érzed magad és ha sietsz, a nemi aktus az marad, ami most egy őrült rohanás. Nincs hely számodra a kertben. Hogy tudnál így felébredni? A tantra azt mondja: fogadd el hálásan azt, ami vagy te a Teremtés nagy rejtélye vagy, végtelen dimenziókkal. Fogadd el. Tárd fel, érzéssel, éberséggel, mély tudatossággal, sok szeretettel igyekezz megérteni azt, ami történik. Úgy az ösztön már nem vak, akkor a vágy segítség lehet. Átsegíthet önmagán. Ha az energia veled dolgozik és nem ellened, akkor ez a Föld a Paradicsom, a te tested a templom, és ahol vagy, az szent hely " OSHO Oké Mester, de hogyan? A téma vize olyan mély, nem hagyhatom ki!!!

3 Egy Tiszteletre méltó hölgy rövid beszámolója: Nikoletta vagyok. Sok évnyi depresszió és önmagam alakjával és önbecsülésemmel való elégedetlenség után a barátnőm hívta fel Arun tanfolyamára a figyelmem, aki szerint ez az ember azt hangoztatja, hogy a Szerelem lehet egy óriási ugródeszka életünk átalakulásához. A problémám ott kezdődött, hogy életem szerelme egy közismert híres nőt választott, Engem pedig a süllyesztőbe letaszított, még csak versenyképesnek sem éreztem magam, emberfóbiám volt, zárkózott és félénk voltam, de annál erősebb az irigységem és gyűlöletem más nők iránt. Ezért elutasítottam az ismerősöm ötletét, mert elég képtelenségnek tűnt az én esetemben, hisz hogyan használjak szerelmet ugródeszkának, amikor nincs partner hozzá a másik oldalról!? Ez képtelenségnek tűnt... "Akkor most még inkább van okod figyelni rám!" kifejezéssel elkezdett mesélni arról, hogy ez a tanfolyam egy lehetőség, mely orvosolja a szerelmi partner hiányát, hisz ő ez után az esemény után, ami nem ákombákom szekta ígérgetős hókuszpókusz varázslásos beetetés, talált magának egy olyan embert, aki elfogadja úgy ahogy van, teljesen kielégült mellette, ez pedig csak a kezdete egy olyan gyümölcsöző kapcsolódásnak, amiben a két fél már nem barát és barátnőként, hanem Isten és Istennőként tapasztalják egymást innentől fogva az örömök palotájában élve. Nekem ez túl hihetetlennek és nyálasnak tűnt, de nem éreztem azt, hogy veszítenék bármit is ha elmegyek, ezért úgy voltam vele, hogy bármilyen butaságba is belerángat a barátnőm, akkor maximum távozom a helyszínről és kész. Elmentem erre a tanfolyamra és... Most mondjam azt, hogy azóta olyan szerelemben élek egy teljesen modell alkatú férfival, aki megbecsül és van, hogy napokon át szeretkezünk, örömteli spirituális tapasztalásokban gazdag szórakozásban telik minden napunk, jólétben élünk és a párom hagy engem teljesen szabadon létezni, de vigyáz rám és gondomat viseli, mert attól boldog, hogy én boldog legyek, bármi is legyen az ára? Aki szeretne ilyesmi életet, annak csak ajánlani tudom ezt az egészet... Biztonságos és intelligens környezetben vár rád a Csoda!!!

4 Szilágyi Balázs Mélyen Tanulságos és Hasznos Beszámolója: Mindig az érdekelt, hogyan tudnék minél több nőt megkaparintani, szerelmeskedni velük, de csak érdeklődés maradt a számomra, mert gyámoltalan kiscsibének éreztem magam, ráadásul összesen 34 év elteltével 2 élményem volt. Féltem a közelségtől, rettegtem attól, hogy bárki megérintsen, de vágytam mégis a fantáziámban a szeretkezésre. Mindig éreztem, hogy energia hiányos vagyok, egyszer pedig önkielégítés közben azon kaptam magam, hogy nem állt fel többé a... Érdeklődni kezdtem gyógymódok iránt, több közismert szexológus sem segített, aztán interneten rátaláltam egy Arun ezzel foglalkozó tanfolyamára, ahol regisztráltam. Piszkosul megdöbbentem, azonkívül, hogy bőven segítséget kaptam férfierőm növelésére, mert Arun feltárta előttem a sorozatos multi orgazmus technikáját férfiaknál és azt is, hogy miként idézhetem ezt elő hölgy szexpartnereimnél. Megtanított az intimitás bátorságára, az igaz lelki szeretet és nyitottság művészetére. Elég bátorságot érzek már, hogy több barátnőm is legyen, de erre semmi szükségem, mert a párom, kire rátaláltam ezen nemes módszerek segítségével univerzális extatikus örömöket élünk át. Még az okára is rájöttem szeretkezés közben az egyik módszer segítségével, hogy miért lettem félénk és visszahúzódó cserebogár, a szénanáthám és a gyomorgörcseim végleg elmúltak, biztonságos és bőséges környezetben élünk. A szüleimet is elküldtem egy későbbi tanfolyamra, ők is tudnának mit mesélni ezekről a jótékony lehetőségekről. Hogyan pipáld le Casanovát? Ha eljössz a tanfolyamra, akkor megláthatod, még Casanova típus is a tenyeredből Eszik és tőled epekedne tanácsokért, mert hiányzik neki olyan radikális S.O.S. Életmentő Megoldás, amit Te Hamarosan Birtokolhatsz. Viccesnek láthatod most még, de győződj meg róla Te Magad! Biztonságos és Intelligens környezetben vár rád a Csoda!!!

5 Antalt megcsalták 27 év házasság után, de most kitálal: Ez egy nagyon intim, de sok párkapcsolatban megtörténő dolog amit elmesélek, de örömmel teszem, mert hálás vagyok, s remélem, hogy sok ember tudja hasznát venni a példámnak és hozzájárulhatok az emberek problémájának megoldásához. Mindenem a családom volt, ezért a kereskedelmi szakmám eszköz volt arra, hogy szabadidőm a feleségemre Izabellára, és a lányaimra, Katára és Saroltára fordíthassam. Soha nem csaltam meg a feleségemet, pedig számtalan lehetőség akadt volna a számomra. Úgy tartottam, hogy az én drágám az igazmondás bajnoka, aztán rájöttem, hogy tévedtem... Rányitottam a páromra, aki épp egy 23 éves sportos sráccal vadul szeretkezett. Ekkor felajánlottam, hogy szeretnék én is beszállni, felkaptam a kandalló mellől a piszkavasat és kergetni kezdtem a fiatal srácot át az egész házon, majd sikerült elmenekülnie, nekem pedig a görcs vetette szét az egész testemet. A földhöz vagdaltam magam és hozzá vágtam a falhoz az ebédlőben lévő asztal tartalmát apránként. Tudom, hogy a társadalom azt mondja, hogy ezt nem illik, de dühömben elvettem a párom telefonját, ő meg sem mert szólalni csak remegett, ekkor belenéztem a mobiljába életemben először és láttam, hogy sms-ek tömkelege különféle férfiakkal, a híváslistában pedig több férfi hívogatja, mint nő. Ekkor megomlott az életem gyökerestől. Nem tudtam már hogyan tovább, ekkor a lányom mondta, hogy Arun Nectart olvas az interneten, aki ilyen dolgokra tapasztalható és átalakító megoldásokat nyújt. Pár napig jobban foglalkoztatott, hogy dühöngjek a feleségemen és költözni akartam, aztán nagy nehezen az egyik lányom unszolására felhívtam Arun egyik szervezőjét a jelentkezéshez. A tanfolyam napján nem volt kedvem elmenni, úgy éreztem inkább bosszút állok valahogy ezen a megaláztatáson, aztán hirtelen remegni kezdett a mellkasom, ha minden igaz, akkor a szívemnél volt valami jelentkező probléma. Elmentem mégis csak a riadalom miatt. Ahogy odaértem elkezdtem kíváncsian kérdezősködni a várakozó emberektől, hogy miről szól pontosan egy ilyen esemény? Elmondták, hogy Arun nem foglalkozik Ezotériával, sem hitvilággal, sem vallással, hanem megoldásokat ad az életre itt és most. Meghallgattam pár ember történetét, akik azt mondták nekem, hogy amióta Arunhoz járnak az életük megváltozott nagyon hasznos irányba. Nagyon meglepődtem, amikor kiderült, hogy nagyon magas tisztséget betöltő emberek is oda járnak tapasztalatot szerezni és átalakítani az életüket, mert ők is szenvednek.

6 Olyan hálás vagyok, hogy elmehettem erre a programra... Egy folyamatot éltem meg az eszközök segítségével, amitől rövid időn belül a feleségem valódi minőségével kezdtem kapcsolódni. Rájöttem arra, hogy amikor az utolsó cérnaszál is szakad, miként tehetem a helyzetem rendbe. Az intimitásunk teljesen átalakult, igazi szívbeli megértésről tanúskodik, a párom nem ismer rám, állandóan szeret a közelemben tartózkodni, sokat szeretkezünk, és ami a legfőbb, nagyon szeretjük egymást. Minden sérelmem elszállt, a párom pedig nem érdeklődik mások iránt, mert abszolút kielégítem és mindig változatos energiákkal bővítem tapasztalatát. Spirituális kaland minden egyes szerelmes pillanatunk. Hihetetlen, de a betegségeink is átalakultak, a pénz pedig úgy áramlik, hogy egyáltalán nem görcsölünk, csak szeretkezünk és élvezzük egymást és a bennünk szunnyadó áldott életerőt. Remélem, hogy segítettem a történetemmel sok érdeklődőnek, mert úgy érzem, hogy ez az érzés mindenkinek jár, hatalmas gyógyír. Biztonságos és Intelligens környezetben vár rád a Csoda!!! Egyértelműen kimutatható és kézzel fogható eredmények, az eddig ilyen programokon résztvevő embereknél. Magyarán, ez a Tanfolyam mikre nyújt Megoldást? 1. Mindegyik fél képes átélni tőle egy aktus során a többszörös kozmikus orgazmust, Férfiak is!!! 2. Képes az egyén a nemi aktust különféle eljárások segítségével gyógyításra használni Fizikai testre nézve 3. Képes az egyén a nemi aktust különféle eljárások segítségével gyógyításra használni a Lélekre nézve. 4. Nincs szüksége többé a hölgyeknek a fogamzásgátló szerekre, gyógyítja a menstruációs problémákat és a nemi gondokat. Színtiszta kreatív erőre kaphatnak tőle a nők.

7 5. Határtalan önbizalmat és szeretetet ad. 6. Az elfojtásokat felszabadítja és átalakítja színtiszta energiává. 7. A magasabb tudatállapoti örömök és érzékelések tapasztalhatók általa. 8. Folyamatos kimagaslóan jó életerőt eredményez, öngyógyítást indít be a környezetben. 9.Olyan lelki harmóniát nyújt, melytől a fizikai bőség létrejön és ezért játékosan és lazán élvezhetővé válik. 10. A aktusok napokig is elhúzódhatnak, ha élvezetüket lelik benne a partnerek. 11. Feldolgozása a születési traumáknak. 12. A halálfélelem gyökeres elvesztése. 13. A finomérzékelés kitágulása és növekedése. 14. Nem szokványos Szexuális extázis tudatállapot élhető át az aktusok során. 15. Felerősödik a művészi hajlam és kinyílik a szépség érzet. 16. Végtelen kreativitás és ihlet kerül kézhez. 17. Legyőzi a féltékenységet. 18. Újra egymásra találhatnak általa a párok. Mélyebb és magasztosabb örömök, mint amikor szerelembe estek. Megtörténhet általa a szerelembe Emelkedés magas szintű jótékony állapota. 19. Átalakítja az életképet örömteli extatikus tapasztalássá. 20. Megrázó teljesítményt eredményez a cselekedeteinkben abszolút hasznos irányba. 21. Átalakítja a káros szenvedélyeket spirituális tapasztalatokká és egészséggé. 22. Nem utolsó sorban: Az ürességnek nincs szüksége támaszra, a mahámudrá a semmin nyugszik. Biztonságos és Intelligens környezetben vár rád a Csoda!!!

8 Most jól figyelj! Arun Nectar szeretne ajándékot adni a meglévő témakör mellé, a rendezvényen, az alábbiakban megláthatod az önmagában egyenként is fontos témákat, mely kibővíti a tanfolyamot, nem csak a jelenlegi témával, lehetőséged nyílik a tapasztalásra... Lássuk hát az ajándékokat... Ezen rendezvényen belül további lehetőséget kapsz az alábbi témakörökből, hogy létezéseden olyan oldalról segíts, mely számodra a legszimpatikusabb... Lássuk hát az önmagában teljes plusz 6 ördögi Ajándék témákat ezen rendezvény keretein belül: 1. Igaz vs. Sikeres Ember 2. Spirituális Szív vs. Elme 3. Nem a Fejedben Létezel 4. Aszketizmus vs. Örömök 5. Hasznos Tippek a Szerelmi Szentély Berendezéséhez 6. Mit tegyél, ha a párod lelépett valakivel?

9 A rendezvény a létezésed legmélyéről hozza elő a lehetőségeket. Nem szükséges sem előképzettség, sem jártasság a témában, valamint nem számít, hogy milyen valláshoz tartozol, mert ez egy Tudományág, az átalakulás misztikus tudománya, melyben csak a Te tapasztalásod tud téged előre vinni az utad során. Ez mellett Arunt az Orvosok és Pszichológiai irányzatok, Spirituális közösségek vezetői is teljes mértékben támogatják, szeretik, elismerik. Arun ezeket az eszközöket bárki számára átadhatja, teljesen biztonságos módszerek és eljárások az önismeret révén. Ha szeretnél tájékozódni, illetve kérdést szeretnél feltenni Arunnak, akkor az Arun Nectar nevével fémjelzett Misztériumok Iskolája rendezvény, melynek anyaga az Kozmikus Örömszerzés Módszercsomag, helyszíne és időpontja a következő: Dátum: 2012.November 17. Helyszín: Soter Klub.Budapest. VI. ker. Dessewffy u.53 Időpont: 13:00tól - 17:00ig A tanfolyam díja: 3.500,- Ft Biztonságos és Intelligens környezetben vár rád a Csoda!!!

10 Weboldal: és Látogass el a Magyarországi hivatalos weboldalra ahol exkluzív ajándékokban lehet részed, melyeket letölthetsz és kiélvezhetsz!!! U.i.: A Kozmikus Örömszerzés Módszer képes átalakítani a legnagyobb életdrámát és problémáidat, összekötve a gyógyulással ráadásul önmagadban kifejlesztve azt a jelenlétet, amely másokra is elmondhatatlanul kedvezően hat a környezetedben. Az Arun Nectar Nemzetközi Csapat szívből kívánja, hogy használd egészséggel és tapasztald meg életed átalakításában, problémáid megoldásában, kérdéseidre válasz, ill. tapasztalás érkezésében, egészséged és helyzeted kiteljesedésében mindazt a lehetőséget, mely már most is benned rejlik és arra vár, hogy tudatosan szembesülj vele, feltárd. Erre garanciális érvényességű az Arun Kozmikus Örömszerzés Módszer Tanfolyam. Vedd a kezedbe a Nemi Életed Sorsát és tedd nagyon Gyümölcsözővé, erre való a Kozmikus Örömszerzés Módszer, szakíts a régi hagyományokkal, eljött a hatékony Radikális Növekedésed ideje! Ne félj a lehetőségtől, mert nincs rá igazán semmi okod, Jelentkezz, Gyere el, és Te Magad fogod megtapasztalni! Bátran Jelentkezz Még Ma! Biztonságos és Intelligens környezetben vár rád a Csoda!!!

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk.

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk. Konferálók - a HIT Rádió délutáni műsora HIT Rádió, www.hitradio.hu (KE Körtvélyfáy Eszter riporter, LE - Loványi Eszter és KZS - Kovács Zsuzsanna KE - A kutya az ember legjobb barátja. tarja a mondás,

Részletesebben

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni.

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. Ajánlás A családtörténet feltárása hidat épít múlt és jövõ között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. Azok a változások, melyek korunk szinte minden társadalmában

Részletesebben

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido-történet gyerekeknek Richard Moon és Chas Fleischman tollából Vass Anikó és Erszény Krisztián fordításában Előszó Ezt a történetet közel huszonöt

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS A szeretet mindenkié Előszó Szavakkal lefesteni a láthatatlant, megformálni az érinthetetlent A szó fogyatékos eszköz. Ahogy az öt emberi érzékszerv is. Kétséges, hogy

Részletesebben

Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része

Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része Kislányként sok álmom volt. Embereknek szerettem volna segíteni, különösen idős, magányos embereknek. Arrol

Részletesebben

A TAN. Az Evangéliumok és a Beszélgetés az Angyallal című könyv azonosságai, ahogy én látom. Összeállította: Petróczi István

A TAN. Az Evangéliumok és a Beszélgetés az Angyallal című könyv azonosságai, ahogy én látom. Összeállította: Petróczi István A TAN Az Evangéliumok és a Beszélgetés az Angyallal című könyv azonosságai, ahogy én látom. Összeállította: Petróczi István 1943. szeptember 10. péntek. 12. BESZÉLGETÉS LILIVEL L. Köszönöm, hogy eljöttél.

Részletesebben

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás Beszédpanelek és mintadialógusok - Ne izgulj, menni / sikerülni fog! - Ne butáskodj, menni / sikerülni fog! - Ne hülyéskedj, menni / sikerülni fog! - Ne félj,

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

A kötetet keresse az Alexandra Könyváruházakban!

A kötetet keresse az Alexandra Könyváruházakban! Élettitkok 1 Mi a szeretet? Mi a szerelem? Hogyan lehetek boldog, sikeres ember? Sokan keressük a választ az élet legnagyobb kérdéseire nap mint nap. Ranjeet Singh Dhillon segítségével azonban új nézőpontból

Részletesebben

A mi fánk. "Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap,

A mi fánk. Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap, A mi fánk "Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap, Ha nem lennének fák és madarak." (Horváth Imre) 2013.04.30. 1-2. óra Magyar nyelv és

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Máglya (50x40 cm, vászon, olaj zsűrizett) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA SZERETET és SZEX Szex nélkül lehet élni, de szeretet nélkül nem. (Dobrosi

Részletesebben

Bevezetés. MV szerelem 135x200 208(6) press.indd 11

Bevezetés. MV szerelem 135x200 208(6) press.indd 11 Bevezetés Az A férfiak a Marsról, a nôk a Vénuszról jöttek címû könyv szerzôjeként gyakran hallok sikeres szerelmi történeteket egyes emberektôl vagy éppen szerelmespároktól. Gyakorlatilag szinte egyetlen

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

Színbe hozunk! Találd meg magadban Te is az önkéntest!

Színbe hozunk! Találd meg magadban Te is az önkéntest! Színbe hozunk! Találd meg magadban Te is az önkéntest! Szia! A Faipari Tudományos Alapítvány saját profiljába vágó önkéntes programot indított ZuzmóKa néven. Az egy éven át tartó rendezvénysorozat önkéntesek

Részletesebben

- Hétévesen kezdtél hegedülni. Volt aki zenei múlttal rendelkezett a családban és ennek hatására kezdtél el tanulni vagy teljesen önszántadból?

- Hétévesen kezdtél hegedülni. Volt aki zenei múlttal rendelkezett a családban és ennek hatására kezdtél el tanulni vagy teljesen önszántadból? Balczó Péter operaénekessel, a Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház oszlopos tagjával, a nagykörúti Szamos Cukrászdában találkoztam. Észnél kell lenni, hiszen interjúalanyaimnak általában fogalmuk

Részletesebben

A miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium diákjainak közösségi szolgálata

A miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium diákjainak közösségi szolgálata A miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium diákjainak közösségi szolgálata Bevezetés A szociális kompetenciafejlesztés iskolai lehetőségeinek rövid elméleti áttekintését, majd az iskolán belüli közösségi

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLlÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? 2 Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk?

Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk? Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk? 2013. február 6., 11:00 Sorozatunkban a Színház- és Filmművészeti Egyetemen ebben az évadban végzősöket, Novák Eszter és Selmeczi György zenés szakirányú osztályának

Részletesebben

Cigánykártya tanfolyam

Cigánykártya tanfolyam Cigánykártya tanfolyam A cigánykártya lapjainak ismertetése http://ciganykartyatanfolyam.blogspot.hu 1 Ajándék Alapállapotban az ajándékozás, a pozitív érzelmek kimutatása, az őszinte odaadás és nyitott

Részletesebben

2010. október-novemberi varázstábla a Minerva Capitoliumának melléklete

2010. október-novemberi varázstábla a Minerva Capitoliumának melléklete 2010. október-novemberi varázstábla a Minerva Capitoliumának melléklete Használati útmutató a Varázstáblához Minden dátum egy kód. Meg kell fejtened, hogy ki tudd használni a benne lévő információkat.

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Élet - Halál (90x70 cm, vászon, olaj) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA ÉLET és HALÁL Az élet a halál kistestvére. (Dobrosi Andrea) Az életre

Részletesebben

Hasznos információk. A képzés során megismerkedünk az SVT lényegével, szellemi és spirituális hátterével, valamint megtanuljuk a technika használatát.

Hasznos információk. A képzés során megismerkedünk az SVT lényegével, szellemi és spirituális hátterével, valamint megtanuljuk a technika használatát. SVT Alaptanfolyam Június 3-4-n és 10-11-n. Hasznos információk Mi történik egy alaptanfolyamon? Az alaptanfolyam önmagában is komplett egész. Az alaptanfolyam elvégzése után azonnal! alapvető változásokat

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje.

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje. Kérdés: Mit jelent az, hogy a mostban élni? Válasz: Nem a múltban élést jelenti. Nem a múltban élést, ahol negatív blokkok, negatív gondolatok, negatív érzelmek, félelmek, negatív programok, babonák, negatív

Részletesebben

Így változtass az életeden. Lendvai Norbert. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Így változtass az életeden. Lendvai Norbert. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Így változtass az életeden Lendvai Norbert 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Egy könyv születése 2011 nyarán írni kezdtem egy könyvet, melynek (több munkacím után) az Így változtass az életeden

Részletesebben

Én Istenem! Miért hagytál el engem?

Én Istenem! Miért hagytál el engem? Édes Illat Én Istenem! Miért hagytál el engem? Sóhajtotta Jézus, miközben a fakereszten felfüggesztve, vércseppek csöpögtek végig a testén. És akkor, nem lélegzett többet. Nem, te voltál minden reményem!

Részletesebben

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009, No. 23. Siker tippek és stratégiák

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009, No. 23. Siker tippek és stratégiák SIKER CLUB SIKER CLUB 2009, No. 23 Siker tippek és stratégiák James Vágyi vagyok a Siker Club huszonharmadik számával, ahol sikeres gondolatokat, ötleteket és információkat ajánlunk arról, hogy hogyan

Részletesebben

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége?

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Nemrég elkaptam egy beszélgetést az egyik közösségi portálon, de ez a beszélgetés egyáltalán nem volt egyedi, úgy érzékelem, sok helyen, - és nem csak az interneten,

Részletesebben

Kérjük, töltse ki a kérdőívünket!

Kérjük, töltse ki a kérdőívünket! Kérjük, töltse ki a kérdőívünket! Szeretnénk felkérni kérdőíves kutatásban való részvételre, melyet Dr. Oláh Attila vezetésével a Jobb Veled a Világ Alapítvány munkatársai és az ELTE PPK Pozitív Pszichológiai

Részletesebben

Oszlár Kálmán András. Jóga az ágyban. Tantrikus Kontinencia & Spirituális Intimitás I.

Oszlár Kálmán András. Jóga az ágyban. Tantrikus Kontinencia & Spirituális Intimitás I. Oszlár Kálmán András Jóga az ágyban Tantrikus Kontinencia & Spirituális Intimitás I. Mottó A tantra nem egy technika, hanem egy létforma, egy filozófia, ami szerint boldogan tudnak élni az emberek, és

Részletesebben

Hungarian Translations of Brad Yates Videos

Hungarian Translations of Brad Yates Videos Hungarian Translations of Brad Yates Videos Translations by Agnes Csontos http://eftmagyar.blogspot.be/ Contents: Tapping for Change (+ Tribute to Gary Craig) Love Magnet Tapping translation: Clearing

Részletesebben

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM "Vágyad éppúgy helyreállítja az igazságot, ahogy az igazság elvesztése is egy vágyadnak volt köszönhető. A csodák tanítása, Törzsszöveg, 20. VIII. 1.2. A. Amikor arra gondolok:

Részletesebben

Mit keresitek az élőt a holtak között

Mit keresitek az élőt a holtak között Isten szeretete csodálatosan ragyogott Jézusból. - Olyan tisztán, hogy emberi életek változtak meg általa. - Akik találkoztak Jézussal, s engedték, hogy megérintse őket az Ő szeretete, azok elkezdtek vágyakozni

Részletesebben

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Írnod kell kislányom, erre születtél! Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Tudom Édes, írnom kellene, de bajban vagyok. Talán azt a témát kéne papírra vetnem, amit

Részletesebben

Tantrikus csók Hvari tábor Összeállította: Sz. Mikus Edit szexológus

Tantrikus csók Hvari tábor Összeállította: Sz. Mikus Edit szexológus Tantrikus csók Hvari tábor 2014. Összeállította: Sz. Mikus Edit szexológus Először a kezek ismerkednek A kézfej finom símogatása Mondj el minden kézzel! Símogassátok egymás arcát finoman a kezetekkel!

Részletesebben

Szerintem vannak csodák

Szerintem vannak csodák Brjeska Dóra Szerintem vannak csodák De neked is tenned kell értük 2015 Bevezetés Ajánlom ezt a könyvet valakinek, aki már egy másik, sokkal békésebb helyről vigyáz ránk és segít nekünk. Így kezdődik egy

Részletesebben

2016. február INTERJÚ

2016. február INTERJÚ INTERJÚ Az Élet szép Az AMEGA beszélgetőpartnere: Dr. Kánitz Éva Főorvos Asszony, milyen családi indíttatással került az orvosi pályára? Mindig azt gondoltam, hogy az a legszebb dolog a világon, ha az

Részletesebben

Egység Hírlevél 45. szám

Egység Hírlevél 45. szám Egység Hírlevél 45. szám Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal Sri Amma Janmadinája (születésnapja) alkalmából különleges meditáció lesz Sri Amma Bhagavannal augusztus 15-én, magyar idő szerint reggel

Részletesebben

Párkapcsolat. Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is!

Párkapcsolat. Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is! Párkapcsolat Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is! A szerelem nekem azt jelenti, hogy Számomra nincs párkapcsolat anélkül, hogy Egy kapcsolatban szükségem van arra,

Részletesebben

Kiss Ottó. A nagypapa távcsöve

Kiss Ottó. A nagypapa távcsöve Kiss Ottó A nagypapa távcsöve ITT VANNAK A NAGYIÉK Itt vannak a nagyiék, megjöttek! Két hétre. Fogalmam sincs, hogy mit lehet majd velük addig csinálni. 3 A NAGYPAPA UGYANOLYAN A nagypapa ugyanolyan, mint

Részletesebben

.a Széchenyi iskoláról

.a Széchenyi iskoláról Negyedikesek írták....a Széchenyi iskoláról 7 éves koromban, szüleimmel azért választottuk ezt az iskolát, mert itt német nyelvet lehet tanulni. Én már óvodás korom óta tanulom a németet, így ragaszkodtunk

Részletesebben

Jelentkezés: RAJTAD ÁLL A JÖVŐD!

Jelentkezés: RAJTAD ÁLL A JÖVŐD! Jelentkezés: RAJTAD ÁLL A JÖVŐD! 2018. december 14-16-a között kerül sor Budapesten, az UNICEF "Egy generáció korlátok nélkül" új kezdeményezésének céljait megvalósító, "Rajtad áll a jövőd!" elnevezésű

Részletesebben

Óravázlat. Évfolyam: 7-8. Tematikai egység: Egyén és közösség

Óravázlat. Évfolyam: 7-8. Tematikai egység: Egyén és közösség Óravázlat Tantárgy: Erkölcstan Évfolyam: 7-8. Tematikai egység: Egyén és közösség Az óra témája: Becsület és lelkiismeret Az óra célja és feladata: A becsület (becsületesség) fogalma, szerepe, jelentősége

Részletesebben

Futó viszonyok, tartós kapcsolatok - a fiatalok párkapcsolatai napjainkban. Tóth Olga MTA Szociológiai Intézet PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar

Futó viszonyok, tartós kapcsolatok - a fiatalok párkapcsolatai napjainkban. Tóth Olga MTA Szociológiai Intézet PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar Futó viszonyok, tartós kapcsolatok - a fiatalok párkapcsolatai napjainkban Tóth Olga MTA Szociológiai Intézet PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar Megváltozott házasságkötési szokások Magyarországon (Ezer hajadonra

Részletesebben

23 CSOPORTDINAMIKA. James Vagyi International All Rights Reserved. www.jamesvagyi.hu

23 CSOPORTDINAMIKA. James Vagyi International All Rights Reserved. www.jamesvagyi.hu 23 CSOPORTDINAMIKA A csoportok másképpen viselkednek, mint az egyének. A hasonló gondolkodású emberek találkozása a Network Marketing/MLM üzlet rendezvényein, különleges atmoszférát teremt. Nagyon nehéz

Részletesebben

SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24

SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24 Pasarét, 2012. július 1. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK Horváth Géza SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24 Alapige: Galata 4,4-7 De amikor eljött az idő teljessége, Isten elküldte Fiát, aki asszonytól

Részletesebben

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA Mi legyek, ha nagy leszek? pályaválasztási nyílt nap 2013. január 22. A program az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alap és Civil Támogatások Igazgatósága támogatásával valósul meg.

Részletesebben

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet Tartalom Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet 1. fejezet: Egy új szemlélet Minden vágyad meghallgatásra talál, és

Részletesebben

Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. The World Games 2009. The World Games 2009

Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. The World Games 2009. The World Games 2009 96 97 98 99 100 SKAohsiung: A BAJNOK ÚTJA,,Hatéves voltam, amikor édesapám ismerôse révén elmehettem egy karateedzésre. Ahogy beléptem, iszonyú hangzavar, kiabálás, egymással harcoló fehér ruhás emberek

Részletesebben

Cukimami én idős motiváció:

Cukimami én idős motiváció: Cukimami s én idő ió: c motivá Énidó Kezdjük ott, hogy miért is fontos, az Énidő; Magad miatt, mert kell, hogy érezd; az anyasággal nem veszítetted el a nőiességedet, azt, hogy egy önálló és utánozhatatlanul

Részletesebben

Mester-ség. Jézus, Buddha, Krisna, a Zen mesterek, a mostani tanítók például Tolle mind ugyanazt mondták és mondják.

Mester-ség. Jézus, Buddha, Krisna, a Zen mesterek, a mostani tanítók például Tolle mind ugyanazt mondták és mondják. ÉN-MI Mester-ség Kincs Meg világosodás Mire érdemes figyelni? Változtatás elfogadás Mit jelent embernek lenni? Kinek Hány a viszonya? világ közepe van? Jézus és mi Nézőpont Átalakuló váltás kérdés Együttérzés

Részletesebben

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus Kommunikáció elmélete és gyakorlata Zombori Judit, pszichológus 1 Asszertivitás (Sam R. Lloyd alapján) Jelentése: Pozitívan gondolkodunk Önérvényesítő módon viselkedünk Önbizalmat érzünk 2 Önmagunk és

Részletesebben

Szabó István Béres Miklós LENNE, (Akkor AZ van.)

Szabó István Béres Miklós LENNE, (Akkor AZ van.) Szabó István Béres Miklós MI LENNE, HA! (Akkor AZ van.) www.novumpublishing.huublis Minden jog fenntartva, beleértve a mű film, rádió és televízió, fotómechanikai kiadását, hanghordozón és elektronikus

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

válni a helyzet. Kész csoda, hogy ilyen sokáig maradt. Alig ha nem arra az ideje indulni -érzésre várt, amely néhány évenként rendre a hatalmába

válni a helyzet. Kész csoda, hogy ilyen sokáig maradt. Alig ha nem arra az ideje indulni -érzésre várt, amely néhány évenként rendre a hatalmába 2. fejezet Huszonnégy órányi utazás után finoman szólva jólesett feküdnie. A háta hónapok, de talán régebb óta fájt maga sem igazán tudta, mióta. A Kongói Demokratikus Köztársaság Bukavu nevű településén

Részletesebben

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT Szent Claret Mária Antal (1807 1870) gondolatai alapján Szeretett gyermekem! Látogass meg engem gyakran az Oltáriszentségben! Nem szükséges hosszasan maradnod és sokat

Részletesebben

Üzenet. A Prágai Református Missziós Gyülekezet Hetilapja II. Évfolyam 18. szám, 2009. Máj. 3. Kedves Testvéreim!

Üzenet. A Prágai Református Missziós Gyülekezet Hetilapja II. Évfolyam 18. szám, 2009. Máj. 3. Kedves Testvéreim! Üzenet A Prágai Református Missziós Gyülekezet Hetilapja II. Évfolyam 18. szám, 2009. Máj. 3. Kedves Testvéreim! Vala pedig a farizeusok közt egy ember, a neve Nikodémus, a zsidók főembere: Ez jöve Jézushoz

Részletesebben

MagyarOK B1+ munkalapok 6

MagyarOK B1+ munkalapok 6 1. Egyetértek. Nem értek egyet. munkalap Egyetért? Nem ért egyet? Írja le az érveit! Lassan az lesz a furcsa, ha az emberek egymással beszélgetnek, és nem a telefonjukat bámulják.... Soha nem fogok szótlanul

Részletesebben

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed!

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! 1 Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! Mi az az élményturizmus? Nyaralni, túrázni, utazni mindenki másképp szokott. Van, aki spontán indul el, van, aki alaposan

Részletesebben

IRÁNYTŰ. a végtelenhez Csaba testvér gondolatai az isteni parancsolatokról

IRÁNYTŰ. a végtelenhez Csaba testvér gondolatai az isteni parancsolatokról IRÁNYTŰ a végtelenhez Csaba testvér gondolatai az isteni parancsolatokról Lektorálta Futó Károly Szerkesztette és a verseket válogatta Karikó Éva A bibliai idézetek a Szent István Társulat által kiadott

Részletesebben

Melyik testrész izgat fel a leginkább?

Melyik testrész izgat fel a leginkább? A játék szabályai 1. Hangosan olvasd fel a kérdést / próbát. 2. Ha az Őszintét választod, adj nyílt, őszinte választ. 3. Szólj hozzá, ha valami megérint vagy ha meg szeretnéd osztani a véleményedet a másik

Részletesebben

Varga Timea, Fotók: a Lord tagjainak archívumából Koncert fotók: Horváth László

Varga Timea, Fotók: a Lord tagjainak archívumából Koncert fotók: Horváth László 10», Varga Timea, 2007 Fotók: a Lord tagjainak archívumából Koncert fotók: Horváth László Az együttes tagjai: Erős Attila - szólógitár Pohl Mihály - ének Gidófalvy Attila - billentyűs hangszerek Gyurik

Részletesebben

Személyes évek. A Személyes Év kiszámításához három adat szükséges:

Személyes évek. A Személyes Év kiszámításához három adat szükséges: Személyes évek A Személyes Év kiszámításához három adat szükséges: 1. A születés hónapja 2. A születés napja 3. Az adott év naptári száma Nagyon fontos: a Személyes Évünk mindig a születés napjától, a

Részletesebben

HARMATCSEPP TANULMÁNYI VERSENY HITTAN

HARMATCSEPP TANULMÁNYI VERSENY HITTAN HARMATCSEPP TANULMÁNYI VERSENY HITTAN A versenyző neve: Forduló: I. Osztály: 3. Az iskola kódja: H- Elért pontszám: Javította: Visszaküldési határidő: Elérhető pontszám: 67p. 2014. november 17. Kedves

Részletesebben

TÁVOL TŐLED 2 A MI SZÉTTÉPETT SZÍVEINK 2 KÉTSÉGEK KÖZÖTT 3 ESTE 3 GONDOLATBAN 4 EGY PÁR A PADON 4

TÁVOL TŐLED 2 A MI SZÉTTÉPETT SZÍVEINK 2 KÉTSÉGEK KÖZÖTT 3 ESTE 3 GONDOLATBAN 4 EGY PÁR A PADON 4 TÁVOL TŐLED 2 A MI SZÉTTÉPETT SZÍVEINK 2 KÉTSÉGEK KÖZÖTT 3 ESTE 3 GONDOLATBAN 4 EGY PÁR A PADON 4 ŐRZÖM AZ ÁLMODAT 5 AZ IGAZ SZERETET 5 MA EGY VERSEM KAPCSÁN 6 BIZONY! 7 A HÁRSFAILLATÚ ESTÉKEN 7 A MI VERSÜNK

Részletesebben

Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban

Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban Csapatépítő programunk során a résztvevők, 10 18 fő, biztonságos, szabadtéri körülmények között olyan élményekhez jutnak, amelyben megélhetik

Részletesebben

Tartalom. I. A kapcsolatok sikerének feltételei. II. A lelkiismeret mint a kapcsolatok egyensúlyérzéke. A német kiadó bevezetője Köszönetnyilvánítás

Tartalom. I. A kapcsolatok sikerének feltételei. II. A lelkiismeret mint a kapcsolatok egyensúlyérzéke. A német kiadó bevezetője Köszönetnyilvánítás Tartalom A német kiadó bevezetője Köszönetnyilvánítás I. A kapcsolatok sikerének feltételei 1. A kötődés 2. Az adás és elfogadás egyensúlya a. A boldogság az adás és elfogadás mennyiségén múlik b. Amikor

Részletesebben

EFT Továbbképzés. Biztonságos-e megváltozni? 2011. szeptember 21. 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104

EFT Továbbképzés. Biztonságos-e megváltozni? 2011. szeptember 21. 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104 EFT Továbbképzés 2011. szeptember 21. Biztonságos-e megváltozni? Human Harmony Életmód Stúdió info@humanharmony.hu 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104 Biztonságos-e

Részletesebben

Quantum Balance Életviteli és Motivációs tanácsadó képzés

Quantum Balance Életviteli és Motivációs tanácsadó képzés Quantum Balance Életviteli és Motivációs tanácsadó képzés Az Összefüggések tudománya, a Figyelem és a Szándéktudatos irányításának művészete Mi a tanfolyam meghatározása? Egy 10 alkalomból álló, egymásra

Részletesebben

SCHUMANN CHAMISSO. Frauenliebe und Leben. Asszonyszerelem, asszonysors

SCHUMANN CHAMISSO. Frauenliebe und Leben. Asszonyszerelem, asszonysors SCHUMANN CHAMISSO Frauenliebe und Leben Op. 42 Asszonyszerelem, asszonysors Frauenliebe und leben Asszonyszerelem, asszonysors Op.42 1. Mióta láttam őt, vaknak hiszem magam, Bárhová is nézek, csak őt látom;

Részletesebben

HITTAN Postai cím: Harmatcsepp 8500 Pápa, Pf. 57.

HITTAN Postai cím: Harmatcsepp 8500 Pápa, Pf. 57. Tanítók Fekete István Egyesülete Feladási határidő: 2018. december 10. (hétfő) HITTAN Postai cím: Harmatcsepp 8500 Pápa, Pf. 57. Forduló: II. Évfolyam: 2. Az iskola kódja: H- A versenyző neve: 2018/19.

Részletesebben

Laskai M. Nelli

Laskai M. Nelli Kedves Olvasó! Itt az ideje, hiszen lassan vége 2017-nek, hogy levonjuk az idei évet illető következtetéseket, és kitűzzük új céljainkat a következő évre. Az alábbi tervezővel abban leszek a segítségedre,

Részletesebben

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella Legyetek nők, ha tudtok (Részlet) A szerelem misztérium a szex-szenvedély is az arról van szó mi férfiak, férfiak maradjunk, és nők a nők szabadok,

Részletesebben

SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT!

SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! 15 egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad Copyright Guruló Egyetem Kft., 2017 Szerkesztette: Molnár Eszter A könyv a szerző írásos

Részletesebben

"Tudod, engem nem a pénz, hanem a tudás hajszolása tesz gazdaggá.

Tudod, engem nem a pénz, hanem a tudás hajszolása tesz gazdaggá. Kedves Támogatónk! Köszöntelek, Patvaros István vagyok, a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes Közösség (CFM) alapítója. Hírlevelünk 2017/03-es számában beszámolunk klubalkalmainkról, Click4Skill

Részletesebben

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról!

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Sok mikro-és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári idıszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzıit biztosan

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

Reménysugarak vagy zsákutcák? Krónikus betegek viszonya az alternatív terápiákhoz

Reménysugarak vagy zsákutcák? Krónikus betegek viszonya az alternatív terápiákhoz Reménysugarak vagy zsákutcák? Krónikus betegek viszonya az alternatív terápiákhoz Purebl György Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet Alternatív és/vagy kiegészítő terápiák? Egészségügyi rendszeren

Részletesebben

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Közösségért szervezett nap tippek a hatékony szervezéshez Előszó A Telenor felelős vállalatként fontosnak tartja, hogy a legkorszerűbb mobiltechnológiai szolgáltatások

Részletesebben

IPOLYSÁGI KOPOGTATÓ Az Ipolysági Református Gyülekezet értesítő lapja 2. évfolyam 3. szám

IPOLYSÁGI KOPOGTATÓ Az Ipolysági Református Gyülekezet értesítő lapja 2. évfolyam 3. szám IPOLYSÁGI KOPOGTATÓ Az Ipolysági Református Gyülekezet értesítő lapja 2. évfolyam 3. szám Mert született néktek ma Megtartó, ki az Úr Krisztus, a Dávid városában. Lk 2,11 Kedves Testvéreim! Karácsony számomra

Részletesebben

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K!

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! Gyakran Ismételt Kérdések a Vonzás Törvényéről 2010 KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! A kiadvány a tartalom módosítása nélkül, és a forrás pontos megjelölésével szabadon terjeszthető.

Részletesebben

Ö.T.V.E.N. Tartalom. 1. fejezet Én és a külsőm Mit fogok tanulni?...1 Bevezető a fejezethez...2 A fejezet célja...3

Ö.T.V.E.N. Tartalom. 1. fejezet Én és a külsőm Mit fogok tanulni?...1 Bevezető a fejezethez...2 A fejezet célja...3 Ö.T.V.E.N. Tartalom Bevezetés...1 Autizmussal élő személyek jogi chartája...5 I. Az Ö.T.V.E.N. program bemutatása...7 II. A célcsoport bemutatása...10 III. A célcsoport pozíciója a hazai oktatási rendszerben...11

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTéNET: Jézus segít egy beteg férfinak Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1. TörTéNET: Jézus segít egy beteg férfinak Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: Jézus segít egy beteg férfinak Olvasd

Részletesebben

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt Petőcz András Idegenek Harminc perccel a háború előtt Peut-être à cause des ombres sur son visage, il avait l air de rire. (Camus) Megyünk anyámmal haza, a plébániára. Szeretek az anyámmal kézen fogva

Részletesebben

Isten nem személyválogató

Isten nem személyválogató más. Ezért gondolhatja őszintén azt, hogy ő, aki az összes többi apostolnál többet tett, még arról is lemond, ami a többi apostolnak jár. Mert mid van, amit nem Istentől kaptál volna? És amit tőle kaptál,

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

Miért válaszd az egészségfejlesztés-tanár mesterszakot a JGYPK-n?

Miért válaszd az egészségfejlesztés-tanár mesterszakot a JGYPK-n? Miért válaszd az egészségfejlesztés-tanár mesterszakot a JGYPK-n? A tanári pálya iránt érdeklődő felvételizőként valószínűleg gondoltál már arra, hogy ehhez a hivatáshoz nemcsak a tudás közvetítése, hanem

Részletesebben