Misztériumok Iskolája - Arun Nectar Kozmikus Örömszerzés Tanfolyam 2012.Nov 17.-én Bp-n.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Misztériumok Iskolája - Arun Nectar Kozmikus Örömszerzés Tanfolyam 2012.Nov 17.-én Bp-n."

Átírás

1 Hogyan Élj át és Miként Okozz Napokig Tartó Kozmikus Multi Orgazmust Szeretkezés által, miközben Gyógyíthatod is Önmagadat vagy a Partneredet Testi és Lelki szinten úgy, hogy közben Mennyeien Óriási élményeket élhetsz át, hatalmas gyönyörrel teli spirituális változásokon mehetsz keresztül, elnyerve ezáltal a hozzáférhető tengernyi önbizalmad melyre támaszkodva az erőd és a jelenséged pedig úgy süt mint a Lézer? Szerinted milyen lehet az, amikor szerelmeskedés közben a partnereddel szakadatlanul Napokon át tartó orgazmust tapasztaltok úgy, hogy mindeközben saját és egymás problémáitok végleg elég szeretkezésetek univerzális lángjában mind ezalatt pedig hatalmas spirituális erőkhöz fértek hozzá, amitől ténylegesen már a kapcsolódásotok Isten és Istennő között történik, nem pedig két ember egymás melletti szokványos létezésével? Hölgyek és Férfiak, hozzátok szól az esemény, de nem csak pároknak, még a beállítottságod is tökéletesen mindegy, hogy milyen. Ki mondta ezt a Bődületes Baromságot, hogy a férfinak csak egyszer lehet orgazmusa egy aktus során? Hogyan találj magadnak partnert, ha még nincs, akivel Brutális Magaslatokig Emelkedhetsz Aktusaid során? Őőő! Ezeket itt úgy látszik felszabadította minden téren a szeretkezés. Na mindegy nem is zavarom őket, csak egy ártatlan felnőtt korhatáros szimbólum vagyok. Ezeket a mennydörgés erősségű eszközöket az ősi India és Tibet döbbenetesen eredményesen használta az élet mindennemű rendbetételére, mesterfokú gyógyítására, lelki és fizikai élet kiteljesedésére, legmagasabb szintű élmények megtapasztalására, problémák elhagyására, anyagi helyzet felvirágoztatására.

2 "Semmiféle orvosság, táplálék, vagy spirituális megváltás nem íthatja meg annak az életét, aki nem képes megérteni és saját életében megvalósítani a energia harmóniáját." Peng Ce, kínai orvos intelme a császárhoz "Az a férfi, vagy nő, aki elsajátítja ezt a módszert, olyan élénkülést fog tapasztalni téren, hogy úgy érzi majd, forradalmi változás következett be életében. A szerelmespár kapcsolata olyanná válik, mint egy hatalmas áramfejlesztő, amely óriási mennyiségű elektromágneses energiát termel. Ezzel a módszerrel sokkal gyakrabban lehet szeretkezni, mint azelőtt, és ez kiemelkedően jó hatással van az egészségre." Mantak Chia "A nemi vágyat csak akkor fogod megérteni, ha majd úgy mozogsz érzéseid között, mint költő a virágok között csak akkor. Ha bűnösnek érzed magad és ha sietsz, a nemi aktus az marad, ami most egy őrült rohanás. Nincs hely számodra a kertben. Hogy tudnál így felébredni? A tantra azt mondja: fogadd el hálásan azt, ami vagy te a Teremtés nagy rejtélye vagy, végtelen dimenziókkal. Fogadd el. Tárd fel, érzéssel, éberséggel, mély tudatossággal, sok szeretettel igyekezz megérteni azt, ami történik. Úgy az ösztön már nem vak, akkor a vágy segítség lehet. Átsegíthet önmagán. Ha az energia veled dolgozik és nem ellened, akkor ez a Föld a Paradicsom, a te tested a templom, és ahol vagy, az szent hely " OSHO Oké Mester, de hogyan? A téma vize olyan mély, nem hagyhatom ki!!!

3 Egy Tiszteletre méltó hölgy rövid beszámolója: Nikoletta vagyok. Sok évnyi depresszió és önmagam alakjával és önbecsülésemmel való elégedetlenség után a barátnőm hívta fel Arun tanfolyamára a figyelmem, aki szerint ez az ember azt hangoztatja, hogy a Szerelem lehet egy óriási ugródeszka életünk átalakulásához. A problémám ott kezdődött, hogy életem szerelme egy közismert híres nőt választott, Engem pedig a süllyesztőbe letaszított, még csak versenyképesnek sem éreztem magam, emberfóbiám volt, zárkózott és félénk voltam, de annál erősebb az irigységem és gyűlöletem más nők iránt. Ezért elutasítottam az ismerősöm ötletét, mert elég képtelenségnek tűnt az én esetemben, hisz hogyan használjak szerelmet ugródeszkának, amikor nincs partner hozzá a másik oldalról!? Ez képtelenségnek tűnt... "Akkor most még inkább van okod figyelni rám!" kifejezéssel elkezdett mesélni arról, hogy ez a tanfolyam egy lehetőség, mely orvosolja a szerelmi partner hiányát, hisz ő ez után az esemény után, ami nem ákombákom szekta ígérgetős hókuszpókusz varázslásos beetetés, talált magának egy olyan embert, aki elfogadja úgy ahogy van, teljesen kielégült mellette, ez pedig csak a kezdete egy olyan gyümölcsöző kapcsolódásnak, amiben a két fél már nem barát és barátnőként, hanem Isten és Istennőként tapasztalják egymást innentől fogva az örömök palotájában élve. Nekem ez túl hihetetlennek és nyálasnak tűnt, de nem éreztem azt, hogy veszítenék bármit is ha elmegyek, ezért úgy voltam vele, hogy bármilyen butaságba is belerángat a barátnőm, akkor maximum távozom a helyszínről és kész. Elmentem erre a tanfolyamra és... Most mondjam azt, hogy azóta olyan szerelemben élek egy teljesen modell alkatú férfival, aki megbecsül és van, hogy napokon át szeretkezünk, örömteli spirituális tapasztalásokban gazdag szórakozásban telik minden napunk, jólétben élünk és a párom hagy engem teljesen szabadon létezni, de vigyáz rám és gondomat viseli, mert attól boldog, hogy én boldog legyek, bármi is legyen az ára? Aki szeretne ilyesmi életet, annak csak ajánlani tudom ezt az egészet... Biztonságos és intelligens környezetben vár rád a Csoda!!!

4 Szilágyi Balázs Mélyen Tanulságos és Hasznos Beszámolója: Mindig az érdekelt, hogyan tudnék minél több nőt megkaparintani, szerelmeskedni velük, de csak érdeklődés maradt a számomra, mert gyámoltalan kiscsibének éreztem magam, ráadásul összesen 34 év elteltével 2 élményem volt. Féltem a közelségtől, rettegtem attól, hogy bárki megérintsen, de vágytam mégis a fantáziámban a szeretkezésre. Mindig éreztem, hogy energia hiányos vagyok, egyszer pedig önkielégítés közben azon kaptam magam, hogy nem állt fel többé a... Érdeklődni kezdtem gyógymódok iránt, több közismert szexológus sem segített, aztán interneten rátaláltam egy Arun ezzel foglalkozó tanfolyamára, ahol regisztráltam. Piszkosul megdöbbentem, azonkívül, hogy bőven segítséget kaptam férfierőm növelésére, mert Arun feltárta előttem a sorozatos multi orgazmus technikáját férfiaknál és azt is, hogy miként idézhetem ezt elő hölgy szexpartnereimnél. Megtanított az intimitás bátorságára, az igaz lelki szeretet és nyitottság művészetére. Elég bátorságot érzek már, hogy több barátnőm is legyen, de erre semmi szükségem, mert a párom, kire rátaláltam ezen nemes módszerek segítségével univerzális extatikus örömöket élünk át. Még az okára is rájöttem szeretkezés közben az egyik módszer segítségével, hogy miért lettem félénk és visszahúzódó cserebogár, a szénanáthám és a gyomorgörcseim végleg elmúltak, biztonságos és bőséges környezetben élünk. A szüleimet is elküldtem egy későbbi tanfolyamra, ők is tudnának mit mesélni ezekről a jótékony lehetőségekről. Hogyan pipáld le Casanovát? Ha eljössz a tanfolyamra, akkor megláthatod, még Casanova típus is a tenyeredből Eszik és tőled epekedne tanácsokért, mert hiányzik neki olyan radikális S.O.S. Életmentő Megoldás, amit Te Hamarosan Birtokolhatsz. Viccesnek láthatod most még, de győződj meg róla Te Magad! Biztonságos és Intelligens környezetben vár rád a Csoda!!!

5 Antalt megcsalták 27 év házasság után, de most kitálal: Ez egy nagyon intim, de sok párkapcsolatban megtörténő dolog amit elmesélek, de örömmel teszem, mert hálás vagyok, s remélem, hogy sok ember tudja hasznát venni a példámnak és hozzájárulhatok az emberek problémájának megoldásához. Mindenem a családom volt, ezért a kereskedelmi szakmám eszköz volt arra, hogy szabadidőm a feleségemre Izabellára, és a lányaimra, Katára és Saroltára fordíthassam. Soha nem csaltam meg a feleségemet, pedig számtalan lehetőség akadt volna a számomra. Úgy tartottam, hogy az én drágám az igazmondás bajnoka, aztán rájöttem, hogy tévedtem... Rányitottam a páromra, aki épp egy 23 éves sportos sráccal vadul szeretkezett. Ekkor felajánlottam, hogy szeretnék én is beszállni, felkaptam a kandalló mellől a piszkavasat és kergetni kezdtem a fiatal srácot át az egész házon, majd sikerült elmenekülnie, nekem pedig a görcs vetette szét az egész testemet. A földhöz vagdaltam magam és hozzá vágtam a falhoz az ebédlőben lévő asztal tartalmát apránként. Tudom, hogy a társadalom azt mondja, hogy ezt nem illik, de dühömben elvettem a párom telefonját, ő meg sem mert szólalni csak remegett, ekkor belenéztem a mobiljába életemben először és láttam, hogy sms-ek tömkelege különféle férfiakkal, a híváslistában pedig több férfi hívogatja, mint nő. Ekkor megomlott az életem gyökerestől. Nem tudtam már hogyan tovább, ekkor a lányom mondta, hogy Arun Nectart olvas az interneten, aki ilyen dolgokra tapasztalható és átalakító megoldásokat nyújt. Pár napig jobban foglalkoztatott, hogy dühöngjek a feleségemen és költözni akartam, aztán nagy nehezen az egyik lányom unszolására felhívtam Arun egyik szervezőjét a jelentkezéshez. A tanfolyam napján nem volt kedvem elmenni, úgy éreztem inkább bosszút állok valahogy ezen a megaláztatáson, aztán hirtelen remegni kezdett a mellkasom, ha minden igaz, akkor a szívemnél volt valami jelentkező probléma. Elmentem mégis csak a riadalom miatt. Ahogy odaértem elkezdtem kíváncsian kérdezősködni a várakozó emberektől, hogy miről szól pontosan egy ilyen esemény? Elmondták, hogy Arun nem foglalkozik Ezotériával, sem hitvilággal, sem vallással, hanem megoldásokat ad az életre itt és most. Meghallgattam pár ember történetét, akik azt mondták nekem, hogy amióta Arunhoz járnak az életük megváltozott nagyon hasznos irányba. Nagyon meglepődtem, amikor kiderült, hogy nagyon magas tisztséget betöltő emberek is oda járnak tapasztalatot szerezni és átalakítani az életüket, mert ők is szenvednek.

6 Olyan hálás vagyok, hogy elmehettem erre a programra... Egy folyamatot éltem meg az eszközök segítségével, amitől rövid időn belül a feleségem valódi minőségével kezdtem kapcsolódni. Rájöttem arra, hogy amikor az utolsó cérnaszál is szakad, miként tehetem a helyzetem rendbe. Az intimitásunk teljesen átalakult, igazi szívbeli megértésről tanúskodik, a párom nem ismer rám, állandóan szeret a közelemben tartózkodni, sokat szeretkezünk, és ami a legfőbb, nagyon szeretjük egymást. Minden sérelmem elszállt, a párom pedig nem érdeklődik mások iránt, mert abszolút kielégítem és mindig változatos energiákkal bővítem tapasztalatát. Spirituális kaland minden egyes szerelmes pillanatunk. Hihetetlen, de a betegségeink is átalakultak, a pénz pedig úgy áramlik, hogy egyáltalán nem görcsölünk, csak szeretkezünk és élvezzük egymást és a bennünk szunnyadó áldott életerőt. Remélem, hogy segítettem a történetemmel sok érdeklődőnek, mert úgy érzem, hogy ez az érzés mindenkinek jár, hatalmas gyógyír. Biztonságos és Intelligens környezetben vár rád a Csoda!!! Egyértelműen kimutatható és kézzel fogható eredmények, az eddig ilyen programokon résztvevő embereknél. Magyarán, ez a Tanfolyam mikre nyújt Megoldást? 1. Mindegyik fél képes átélni tőle egy aktus során a többszörös kozmikus orgazmust, Férfiak is!!! 2. Képes az egyén a nemi aktust különféle eljárások segítségével gyógyításra használni Fizikai testre nézve 3. Képes az egyén a nemi aktust különféle eljárások segítségével gyógyításra használni a Lélekre nézve. 4. Nincs szüksége többé a hölgyeknek a fogamzásgátló szerekre, gyógyítja a menstruációs problémákat és a nemi gondokat. Színtiszta kreatív erőre kaphatnak tőle a nők.

7 5. Határtalan önbizalmat és szeretetet ad. 6. Az elfojtásokat felszabadítja és átalakítja színtiszta energiává. 7. A magasabb tudatállapoti örömök és érzékelések tapasztalhatók általa. 8. Folyamatos kimagaslóan jó életerőt eredményez, öngyógyítást indít be a környezetben. 9.Olyan lelki harmóniát nyújt, melytől a fizikai bőség létrejön és ezért játékosan és lazán élvezhetővé válik. 10. A aktusok napokig is elhúzódhatnak, ha élvezetüket lelik benne a partnerek. 11. Feldolgozása a születési traumáknak. 12. A halálfélelem gyökeres elvesztése. 13. A finomérzékelés kitágulása és növekedése. 14. Nem szokványos Szexuális extázis tudatállapot élhető át az aktusok során. 15. Felerősödik a művészi hajlam és kinyílik a szépség érzet. 16. Végtelen kreativitás és ihlet kerül kézhez. 17. Legyőzi a féltékenységet. 18. Újra egymásra találhatnak általa a párok. Mélyebb és magasztosabb örömök, mint amikor szerelembe estek. Megtörténhet általa a szerelembe Emelkedés magas szintű jótékony állapota. 19. Átalakítja az életképet örömteli extatikus tapasztalássá. 20. Megrázó teljesítményt eredményez a cselekedeteinkben abszolút hasznos irányba. 21. Átalakítja a káros szenvedélyeket spirituális tapasztalatokká és egészséggé. 22. Nem utolsó sorban: Az ürességnek nincs szüksége támaszra, a mahámudrá a semmin nyugszik. Biztonságos és Intelligens környezetben vár rád a Csoda!!!

8 Most jól figyelj! Arun Nectar szeretne ajándékot adni a meglévő témakör mellé, a rendezvényen, az alábbiakban megláthatod az önmagában egyenként is fontos témákat, mely kibővíti a tanfolyamot, nem csak a jelenlegi témával, lehetőséged nyílik a tapasztalásra... Lássuk hát az ajándékokat... Ezen rendezvényen belül további lehetőséget kapsz az alábbi témakörökből, hogy létezéseden olyan oldalról segíts, mely számodra a legszimpatikusabb... Lássuk hát az önmagában teljes plusz 6 ördögi Ajándék témákat ezen rendezvény keretein belül: 1. Igaz vs. Sikeres Ember 2. Spirituális Szív vs. Elme 3. Nem a Fejedben Létezel 4. Aszketizmus vs. Örömök 5. Hasznos Tippek a Szerelmi Szentély Berendezéséhez 6. Mit tegyél, ha a párod lelépett valakivel?

9 A rendezvény a létezésed legmélyéről hozza elő a lehetőségeket. Nem szükséges sem előképzettség, sem jártasság a témában, valamint nem számít, hogy milyen valláshoz tartozol, mert ez egy Tudományág, az átalakulás misztikus tudománya, melyben csak a Te tapasztalásod tud téged előre vinni az utad során. Ez mellett Arunt az Orvosok és Pszichológiai irányzatok, Spirituális közösségek vezetői is teljes mértékben támogatják, szeretik, elismerik. Arun ezeket az eszközöket bárki számára átadhatja, teljesen biztonságos módszerek és eljárások az önismeret révén. Ha szeretnél tájékozódni, illetve kérdést szeretnél feltenni Arunnak, akkor az Arun Nectar nevével fémjelzett Misztériumok Iskolája rendezvény, melynek anyaga az Kozmikus Örömszerzés Módszercsomag, helyszíne és időpontja a következő: Dátum: 2012.November 17. Helyszín: Soter Klub.Budapest. VI. ker. Dessewffy u.53 Időpont: 13:00tól - 17:00ig A tanfolyam díja: 3.500,- Ft Biztonságos és Intelligens környezetben vár rád a Csoda!!!

10 Weboldal: és Látogass el a Magyarországi hivatalos weboldalra ahol exkluzív ajándékokban lehet részed, melyeket letölthetsz és kiélvezhetsz!!! U.i.: A Kozmikus Örömszerzés Módszer képes átalakítani a legnagyobb életdrámát és problémáidat, összekötve a gyógyulással ráadásul önmagadban kifejlesztve azt a jelenlétet, amely másokra is elmondhatatlanul kedvezően hat a környezetedben. Az Arun Nectar Nemzetközi Csapat szívből kívánja, hogy használd egészséggel és tapasztald meg életed átalakításában, problémáid megoldásában, kérdéseidre válasz, ill. tapasztalás érkezésében, egészséged és helyzeted kiteljesedésében mindazt a lehetőséget, mely már most is benned rejlik és arra vár, hogy tudatosan szembesülj vele, feltárd. Erre garanciális érvényességű az Arun Kozmikus Örömszerzés Módszer Tanfolyam. Vedd a kezedbe a Nemi Életed Sorsát és tedd nagyon Gyümölcsözővé, erre való a Kozmikus Örömszerzés Módszer, szakíts a régi hagyományokkal, eljött a hatékony Radikális Növekedésed ideje! Ne félj a lehetőségtől, mert nincs rá igazán semmi okod, Jelentkezz, Gyere el, és Te Magad fogod megtapasztalni! Bátran Jelentkezz Még Ma! Biztonságos és Intelligens környezetben vár rád a Csoda!!!

Osho: Tantra: A lélekhez a szexualitáson keresztül

Osho: Tantra: A lélekhez a szexualitáson keresztül Osho: Tantra: A lélekhez a szexualitáson keresztül A szexuális energia az alap A joga harcol ezzel - a tantra felhasználja, átalakítja. Első kérdés: Mester mi a különbség a transzcendális joga és a tantra

Részletesebben

Zane Kedves G-pont 1

Zane Kedves G-pont 1 1 2 ZANE KEDVES G PONT 3 FIGYELMEZTETÉS Ha szexuálisan elnyomott vagy, ha elfojtod a szexualitásodat, vagy felhúzott orral állsz a szexhez, tedd le ezt a könyvet, és menekülj. Túl tüzes lesz neked - csúnyán

Részletesebben

Miért várjunk a házasságig?

Miért várjunk a házasságig? Miért várjunk a házasságig? Írta: Tim Staffort A kiadványban szereplő adatok az Amerikai Egyesült Államok statisztikáiból származnak. A neveket néhány esetben megváltoztattuk. A kiadvány eredeti címe:

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tokeleteselet.hu Tartalomjegyzék Előszó... 4 Ki vagyok én, és miért osztom az észt?... 5 Hogyan használd?... 6 Miért vagyunk itt?... 8 Megéri változtatni?...

Részletesebben

LÉGY AZ, AKI VALÓJÁBAN VAGY!

LÉGY AZ, AKI VALÓJÁBAN VAGY! KORÓDI SÁNDOR LÉGY AZ, AKI VALÓJÁBAN VAGY! 2011. Tartalom I. Gondolat - Érzelem - Önmagad/ Hogyan hatnak a gondolataid érzelmeiden keresztül arra az emberre, akit önmagadként megtapasztalsz?... 4 1. Környezet...

Részletesebben

NNCL2079-62Dv1.0. Tanmaya Honervogt REIKI A KÉZ ÁLTAL KÖZVETÍTETT GYÓGYÍTÁS ÉS HARMÓNIA

NNCL2079-62Dv1.0. Tanmaya Honervogt REIKI A KÉZ ÁLTAL KÖZVETÍTETT GYÓGYÍTÁS ÉS HARMÓNIA NNCL2079-62Dv1.0 Tanmaya Honervogt REIKI A KÉZ ÁLTAL KÖZVETÍTETT GYÓGYÍTÁS ÉS HARMÓNIA A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Tanmaya Honervogt: Reiki. Healing and karmony through the hands Gaia

Részletesebben

L. Stipkovits Erika KÖZELEBB EGYMÁSHOZ

L. Stipkovits Erika KÖZELEBB EGYMÁSHOZ L. Stipkovits Erika KÖZELEBB EGYMÁSHOZ 1 L. Stipkovits Erika KÖZELEBB EGYMÁSHOZ 11 tévhit párkapcsolatainkról 3 L. Stipkovits Erika: Közelebb egymáshoz 11 tévhit párkapcsolatainkról L. Stipkovits Erika,

Részletesebben

Válogatás Osho különböző, rog onzott előadásaiból Osho NŐK KÖNYVE KERÜLJ KAPCSOLATBA A NŐISÉG SPIRITUÁLIS EREJÉVEL. OSHO KŐNYVEK Amrita Kiadó O 2002 5

Válogatás Osho különböző, rog onzott előadásaiból Osho NŐK KÖNYVE KERÜLJ KAPCSOLATBA A NŐISÉG SPIRITUÁLIS EREJÉVEL. OSHO KŐNYVEK Amrita Kiadó O 2002 5 Válogatás Osho különböző, rog onzott előadásaiból Osho NŐK KÖNYVE KERÜLJ KAPCSOLATBA A NŐISÉG SPIRITUÁLIS EREJÉVEL OSHO KŐNYVEK Amrita Kiadó O 2002 5 Copyright 1999 Osho International Foundation, 2002

Részletesebben

Az én történetem avagy hogyan találjam meg nőként önmagam a 21. században

Az én történetem avagy hogyan találjam meg nőként önmagam a 21. században Az én történetem avagy hogyan találjam meg nőként önmagam a 21. században 1 A Junior Achievement Magyarország Alapítvány által készített kiadvány megjelenését, az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány

Részletesebben

A Ho'oponopono egy mélyértelmű ajándék, amellyel az ember működő kapcsolatot képes kialakítani a benne rejlő Istenivel, és megtanulja azt kérni, hogy

A Ho'oponopono egy mélyértelmű ajándék, amellyel az ember működő kapcsolatot képes kialakítani a benne rejlő Istenivel, és megtanulja azt kérni, hogy A Ho'oponopono egy mélyértelmű ajándék, amellyel az ember működő kapcsolatot képes kialakítani a benne rejlő Istenivel, és megtanulja azt kérni, hogy minden másodpercben megtisztuljanak azok a hibáink,

Részletesebben

A H A N G 14. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL

A H A N G 14. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL A H A N G 14. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL Én csak szerény húrja vagyok annak a GITÁRNAK, melynek rezonáló-doboza és főleg PENGETŐJE maga A H A N G 1 1241. ELŐSZÓ Mint már a 13-dik kötet

Részletesebben

BEVEZETŐ. Peter Senge

BEVEZETŐ. Peter Senge BEVEZETŐ Peter Senge Örömmel tettem eleget annak a felkérésnek, hogy felfrissítsem az előszót barátom és kollégám, J. Jaworski Szinkronicitás, A vezetés belső útja című könyvének magyar kiadásához. 2004

Részletesebben

Zsipp- Zsupp. A jószívű sárkány

Zsipp- Zsupp. A jószívű sárkány Zsipp- Zsupp 2009. június 32. szám Egy 9 éves kislány világjátéka a hozzáfűzött meséjével. A jószívű sárkány Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kislány. Úgy hívták: Andi. Ez a kislány bement

Részletesebben

F. VÁRKONYI ZSUZSA. nő férfi. Milyen. lesz lányodból, milyen. lesz fiadból? CSODASULI

F. VÁRKONYI ZSUZSA. nő férfi. Milyen. lesz lányodból, milyen. lesz fiadból? CSODASULI milyen F. VÁRKONYI ZSUZSA Milyen nő férfi lesz lányodból, lesz fiadból? G Y E R E K E I N K S Z E X UÁ L I S N E V E L É S E CSODASULI F. VÁRKONYI ZSUZSA Milyen nő lesz lányodból, milyen férfi lesz fiadból?

Részletesebben

Csíkszentmihályi Mihály: FLOW. Az áramlat. A tökéletes élmény pszichológiája. Akadémiai Kiadó, Budapest

Csíkszentmihályi Mihály: FLOW. Az áramlat. A tökéletes élmény pszichológiája. Akadémiai Kiadó, Budapest Csíkszentmihályi Mihály: FLOW Az áramlat A tökéletes élmény pszichológiája Akadémiai Kiadó, Budapest 1 A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Mihaly Csikszentmihalyi: Flow The Psychology of Optimal

Részletesebben

Megoldásra váró helyzet

Megoldásra váró helyzet FODOR JÁNOS Megoldásra váró helyzet A katasztrófapasztoráció magyarországi hiányáról A 2010 októberében bekövetkezett vörösiszapkatasztrófa idején mint katolikus plébános önkéntes segítõként érkeztem a

Részletesebben

www.ferficsabitas.com Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához

www.ferficsabitas.com Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához A www.ferficsabitas.com Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához Az alábbiakat a www.ferficsabitas.com jóvoltából olvasod. Ha még többet szeretnél megtudni álmaid férfijának

Részletesebben

Útravaló fiatal házasoknak

Útravaló fiatal házasoknak A házasság: ÖRÖM és FELADAT A házasság: ÖRÖM és FELADAT Útravaló fiatal házasoknak P. Tilmann Beller elõadásaiból összeállította dr. Csermák Kálmán és Alice Családakadémia-Óbudavár Egyesület Óbudavár,

Részletesebben

ORAVECZ NÓRA - ENGEDD EL, ÉS A TIÉD

ORAVECZ NÓRA - ENGEDD EL, ÉS A TIÉD ORAVECZ NÓRA - ENGEDD EL, ÉS A TIÉD Ragaszkodni, na azt tudunk. Van, hogy foggal-körömmel, közben meg észre sem vesszük, hogy pont ezzel adjuk meg neki a végső döfést. Mármint az álmainknak. Én megtettem.

Részletesebben

Kérdések a könyvbemutatón. (Az alábbi szöveg a könyvbemutatón elhangzottak vázlatos átirata, nem tartalmaz mindent, ami a rendezvényen elhangzott.

Kérdések a könyvbemutatón. (Az alábbi szöveg a könyvbemutatón elhangzottak vázlatos átirata, nem tartalmaz mindent, ami a rendezvényen elhangzott. Kérdések a könyvbemutatón (Az alábbi szöveg a könyvbemutatón elhangzottak vázlatos átirata, nem tartalmaz mindent, ami a rendezvényen elhangzott.) Boér Tamás: Utoljára idén január 12-én ültünk ebben a

Részletesebben

Lylia. Gyakorlati Cigánykártya

Lylia. Gyakorlati Cigánykártya Lylia Gyakorlati Cigánykártya Írta: Tatár Alexandra Teljes terjedelmében szabadon másolható, továbbadható, terjeszthető az író írásbeli engedélye nélkül, de kizárólag a szerző (Tatár Alexandra Lylia) megjelölésével.

Részletesebben

Új kor, megújuló szeretet

Új kor, megújuló szeretet Oázis Új kor, megújuló szeretet Sebeinkből élet Barátok kellenek A világ dolgai által eljutunk Istenhez Nem véletlenül történt, ami történt 2011/3. Otthon a világban lánytábor 18+ A Kiadó és a Szerkesztő

Részletesebben

Hétköznapi szerepeink fogságában

Hétköznapi szerepeink fogságában Aranyos Zsolt Hétköznapi szerepeink fogságában Előadások címei: Színház az egész világ Szerepek az iskolában Kamaszkori szerepek Szerepek a szexualitásban Szerepek a munkahelyen Szerepek a családban Szerepek

Részletesebben

Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú

Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú A kérdéseket Selymes József atya állította össze 2011. november Lilla: Szeretettel köszöntelek, kedves Mária a magam és Selymes József

Részletesebben

A MAGYAR EVANGÉLIUMI RÁDIÓ ALAPÍTVÁNY KIADVÁNYA 2007./3. szám

A MAGYAR EVANGÉLIUMI RÁDIÓ ALAPÍTVÁNY KIADVÁNYA 2007./3. szám A MAGYAR EVANGÉLIUMI RÁDIÓ ALAPÍTVÁNY KIADVÁNYA 2007./3. szám Még a fának is van reménysége: ha kivágják, újból kihajt, és nem fogynak el hajtásai. Még ha elvénül is a földben gyökere, ha elhal is a porban

Részletesebben

Kedves társkeresô 7 A könyv háttere 10 Hogyan használd ezt a könyvet? 11. A Négy Akadály Teszt 15 Lássuk, mi ez a négy akadály! 21

Kedves társkeresô 7 A könyv háttere 10 Hogyan használd ezt a könyvet? 11. A Négy Akadály Teszt 15 Lássuk, mi ez a négy akadály! 21 Tartalomjegyzék Kedves társkeresô 7 A könyv háttere 10 Hogyan használd ezt a könyvet? 11 A Négy Akadály Teszt 15 Lássuk, mi ez a négy akadály! 21 Írta Randi Andi Felelôs kiadó MAYAVI 3.0 Kft Nyomdai munkálatok

Részletesebben

4 (nyílt) titok, amely segítheti női pénzügyi önismeretedet és spirituális tudatosodásodat is. Írta: Chi*** Csapó Ida

4 (nyílt) titok, amely segítheti női pénzügyi önismeretedet és spirituális tudatosodásodat is. Írta: Chi*** Csapó Ida 1 4 (nyílt) titok, amely segítheti női pénzügyi önismeretedet és spirituális tudatosodásodat is Írta: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner nők és pénz specialista www.gazdagnok.hu 2 FONTOS KÉRDÉSED LEHET:

Részletesebben

Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág Bevezetés

Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág Bevezetés Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág (In: Grezsa Ferenc Takács Péter (szerk.): Még ép a roncs ág Válogatás erdélyi mentálhigiénés szakemberek dolgozataiból. Országos Addiktológiai Intézet. Budapest, 2005.

Részletesebben

újság VIII. évfolyam, 1. szám

újság VIII. évfolyam, 1. szám újság VIII. évfolyam, 1. szám hírek, felhívások Tartalom Hírek, felhívások 2 A jóga szádhana 3 szükségessége Swami Satyananda Saraswati A jóga szerepe 4 az életminõség javításában Swami Niranjanananda

Részletesebben

A H A N G 12. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL

A H A N G 12. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL A H A N G 12. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL Én csak szerény húrja vagyok annak a GITÁRNAK, melynek rezonáló-doboza és főleg PENGETŐJE maga A H A N G 1 993. E L Ő S Z Ó Hálát adok Istennek

Részletesebben