6R szériájú traktorok kw ( LE) teljesítmény az intelligens teljesítmény szabályzással (97/68EC)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "6R szériájú traktorok. 147 176 kw (200 240 LE) teljesítmény az intelligens teljesítmény szabályzással (97/68EC)"

Átírás

1 kw ( LE) teljesítmény az intelligens teljesítmény szabályzással (97/68EC)

2 2 6R szériájú traktorok Bevezetés Az iránymutató A John Deere legsikeresebb szériája, a 6000-es traktorcsalád legújabb tagja új szintre emeli a teljesítményt, a hatékonyságot és a kényelmet. Az új 6R szériában mutatkozik be a jelenleg legfejlettebb traktormotor, a GreenEfficiency technológiával felvértezett PowerTech PVX motorcsalád. Ez az új motorcsalád amellett, hogy nem igényel semmilyen adalékanyagot a legfrissebb emissziós előírások teljesítéséhez, kiváló fajlagos fogyasztással is rendelkezik. Minden 6R szériájú traktort tetőtől talpig felkészítettünk a legmodernebb technológiai megoldásokkal: például a kifinomult rugózással, az eddig példátlan kilátást biztosító fülkével, vagy az integrált AMS funkciókkal. És Ön felkészült?

3 3 Tartalom Bevezetés R Az (R)evolúció gyümölcse John Deere Minőség és Megbízhatóság ComfortView fülke Kezelőszervek Páratlan menetkényelem os világítás Agrárirányítási megoldások (AMS) Csak egy üzemanyag Forradalom a sebességváltásban Hidraulika rendszer Csatlakoztatás (Függesztőszerkezet és TLT) Színre színt: Homlokrakodók Karbantartás és Kiegészítő felszerelések Műszaki adatok

4 4 6R szériájú traktorok Az (R)evolúció gyümölcse 6R a fejlődés csúcsa! Az eddig elkészült több mint mannheim-i 6000-es traktor mutatja azt, hogy az új 6R széria milyen megbízható, és ennek eredményeként milyen sikeres alapokra építkezhetett. Vettük az elérhető legjobb alapot, és tettük azt még jobbá: javítottuk a teljesítményt, a fogyasztást és a sokoldalúságot. 6R-evolúció: Kibővíett teljesítményválaszték 6210R Új csúcsmodell Teljes alvázas felépítés, 2,8 m-es tengelytávval Kimagasló teljesítménysűrűség Erősebb hidraulika, nagyobb kivehető olajmennyiség Integrált AMS megoldások Szélesebb kerékválaszték Akár több mint 2 m-es átmérővel Integrált frontszerelvények Nagy hasmagasság, kimagasló teljesítmény A hosszú, 2800 mm-es tengelytávú alvázra három modell épül, akár 154 kw-os (210 LE és 240 LE IPM-es) névleges teljesítménnyel.

5 5 6R a forradalmár! Miközben a megbízható John Deere minőségre alapoztunk, az új 6R traktorok már egy új traktorépítési koncepció alapján készülnek. Jelenleg három új modellből áll a család, 147 kw és 176,5 kw (200 LE és 240 LE) közötti IPM-es teljesítménnyel. Mindegyik az úttörő, Stage III B előírásokat is teljesítő, PowerTech PVX motorral kerül felszerelésre. De az újdonságok természetesen nem merülnek ki csupán egy új motorban. A 6R széria legfontosabb újdonságai: Egységes, letisztul stílus Ergonomikus ComfortView fülke, osztályelső kényelemmel és kilátással 360 -os munkavilágítás Opciós érintőképernyős monitorok PowerTech PVX motor 147 kw és 176,5 kw (200 LE és 240 LE) közötti teljesítménnyel Erőteljes és hatékony PowerTech PVX motor, egyszerű, adalékmentes üzemeltetéssel GreenEfficiency TLS mellső híd rugózás Adaptív HCS Plus fülkerugózás TIA2.0 traktor-munkaeszköz automatizáció Az új 6R összetevői: egy rész evolúció, egy rész revolúció de 100% John Deere! 6R modellek (névleges teljesítmények 97/68EC szerint) 6170R 125 kw (170 LE) (200 LE az intelligens teljesímény szabályozással) 6190R 140 kw (190 LE) (220 LE az intelligens teljesímény szabályozással) 6210R 154 kw (210 LE) (240 LE az intelligens teljesímény szabályozással)

6 6 6R szériájú traktorok John Deere Minőség és Megbízhatóság A kifizetődő minőség! A minőség szerves része a John Deere örökségének. Mindig is az volt a John Deere alapvető célja, hogy a legjobb eszközöket készítse el a legjobb minőséggel és széleskörű alkalmazhatósággal, a vevőink igényeinek megfelelően. Annak érdekében, hogy jól végezhessük a munkánkat, szorosan együttműködünk a vevőinkkel, hogy termékeink fejlesztése a megfelelő irányban haladjon, azok valódi problémákra nyújtsanak megoldást. Vevői elégedettség (CSI) Hat hónappal azután, hogy átvette új traktorát, küldünk önnek egy kérdőívet, amely segítségével elmondhatja a véleményét a gépéről. Az elmúlt évek során, amióta összegyűjtjük és feldolgozzuk minden egyes vevőnk visszajelzését, és azt felhasználjuk a termékfejlesztéshez, folyamatosan javuló tendenciát mutatnak az eladásaink, a gyártás és az utógondozás minősége. Vevői fókuszcsoport (CFG) Már a korai fejlesztési szakaszban is bevonjuk vevőinket a traktoraink fejlesztésébe. Még jóval a gép bemutatása előtt meghívjuk pár vevőnket, hogy mondja el véleményét a prototipusról amelyen dolgozunk. Ezzel a módszerrel valóban figyelembe tudjuk venni a vevőink gépeinkkel szemben támasztott elvárásait, igényeit. John Deere minőség és gyártási rendszer (JDQPS) A folyamatos javulás ambiciózus cél egy olyan gyártótól, amely számos területen már így is piacvezető. Ennek érdekében létrehoztunk egy olyan belső rendszert, amely csökkenti a folyamatok összetettségét, javítja a hatékonyságot és optimalizálja a folyamatokat. A hat szigma módszer és más hagyományos eljárások bevezetésével, képesek vagyunk a legmagasabb minőség és hatékonyság elérésére, nem csupán a termékeinknél, hanem a teljes gyártási és kereskedelmi rendszerben is. A felhasználók által jóváhagyva Vevőinket már a kezdetektől fogva bevonjuk a traktoraink fejlesztésébe

7 7 Megbízhatóság az alapoktól A John Deere hírneve a nevét viselő mezőgazdasági gépek megbízhatóságán alapul. Kérdezzen meg bárkit, a John Deere egyik legfontosabb tulajdonsága biztosan a megbízhatósága lesz. Ez az a hírnév, amit az új 6R traktorok tovább fognak erősíteni! A fejlesztési folyamat részeként, minden új traktor hosszú éveken keresztül, alapos és könyörtelen nyúzópróbák során vesz részt, és csak ezek után kerülhetnek kereskedelmi forgalomba. Ennek a nyúzópróbának része többek között a szélcsatornás tesztek, a hideg környezet szimuláció, a rossz utas tesztek, a billentő platformok, az elektromágneses interferencia vizsgálat, vagy a sárfürdő ez mind arra szolgál, hogy ellenőrizhessük gépeink működését a legszélsőségesebb, mezőgazdaságban előforduló viszonyok között is. A John Deere fejlesztőmérnöki csoportjának a feladata, hogy a legszélsőségesebb körülmények között is ellenőrizze a John Deere gépek működését. De munkájuk leglényegesebb eredménye mégis csak az, hogy a John Deere gépeket vásárlók olyan termékekhez juthatnak, amelyek nem vallanak szégyent a szántóföldön, és helyt állnak olyan természeti viszonyok között is, amelyekre nem lehetett számítani. Soha, senki nem tudhatja, hogy milyen problémákkal, milyen körülményekkel fog találkozni a munkája során, de a John Deere felkészítette a gépeit ezekre az esetekre is. A szél túlhűtheti a motort és megzavarhatja a traktor egyenesfutását is. Ezért teszteltük a 6R traktort szélcsatornában is, hogy a helytálljon a legszélsőségesebb körülmények között is. Talán soha nem fogja hasonló körülmények között használni a gépét, de mi felkészítettük a traktort erre is!

8 8 6R szériájú traktorok ComfortView fülke XXL élmény Kifogástalan anyaghasználat, kiváló ergonómia és kényelem. A 6R széria CommandWiev fülkéje által nyújtott környezet közelebb áll egy személyautóhoz, mint előtte bármi a mezőgazdasági gépgyártásban. Első osztályú kivitelezés és tágas belső tér 20%-kal nagyobb, mint az előd 6030 Premium traktor fülkéje volt. Az új szint a kategóriájában. További előrelépés a különleges XXL térérzet egy ilyen kompakt csomagolásban a személyautós szintű anyagminőség és belső kidolgozás, az ergonomikus vezetőülés és a megújult utasülés eddig soha nem tapasztalt szintre emeli a kezelői kényelmet a hosszú munkanapokon is. Az új fülke számos kezelőbarát tulajdonsággal rendelkezik, ezek közül a legfontosabbak: Integrált légkondicionáló és rádió vezérlés Ergonómikus rádió és telefon kezelőszervek Bluetooth kihangosítás, SIM-kártya hozzáféréssel GreenStar 3 CommandCenter opcionális érintőképernyővel és videó megjelenítéssel Bluetooth telefon csatlakozás SIM kártya hozzáféréssel A legfrissebb, legbiztonságosabb és legkényelmesebb megoldás. A baloldali tárolórekesz is kibővült, így tágasabb és kényelmesebben elérhető helyet biztosít személyes tárgyai, vagy a beépített hűtőgép számára. Letisztult és modern megjelenésű műszerfal.

9 9 Az új fülke tágas belsőtere számos tárolóhelyet és kiváló körkörös kilátást biztosít. Az opciós panoráma tetőablak pedig kiváló rálátást tesz lehetővé a homlokrakodóval magasban végzett munkákra. Tágítsa ki látókörét A 6R szériájú traktorok új formatervű, karcsúbb motorházteteje, és a javított körkörös kilátást biztosító megújult fülkéje segíti a vezetőt abban, hogy jobban ráláthasson a gép környezetére. Az opciós elektromosan állítható, teleszkópos szárú és fűthető külső tükrök minden körülmények között optimális kilátást biztosítanak.

10 10 6R szériájú traktorok Kezelőszervek Vezető pozícióban Az új 6R széria példa nélküli kényelmet és funkcionalitást kínál a kategóriájában. Az új könnyen leolvasható és egyszerűen kezelhető GreenStar 3 CommandCenter monitor elérhető érintőképernyős kivitelben is. Az egyedi Teljes Munkaeszköz Kezelő Rendszer (itec) lehetővé teszi több funkció egyidejű, automatikus működtetését. A jobboldali CommandArm kartámasz kényelmes és hatékony munkavégzést biztosít: Gyorsgombok a CruiseControl, az itec rendszer, a hajtómű és a TLT beállításához Gyorsgombok az összes függesztőszerkezet funkcióhoz Légkondicionáló kezelőszervek Rádió vezérlés Mellsőhajtás vezérlés Világítás kapcsolók Mind az alapkivitelú, mind az érintőképernyős GreenStar 3 CommandCenter monitor támogatja az ISOBUS szabványt, és lehetővé teszi a traktor-munkagép automatizálást. Az átdolgozott CommandArm konzol áttekinthető felosztásának köszönhetően könnyen használható, és az egyetlen monitoron megjeleníthető legfontosabb üzemi és beállítási adatok könnyen leolvashatóak és értelmezhetőek.

11 11 Kezelhetőség? Elsőrangú! Az érintőképernyős GreenStar 3 CommandCenter minden funkciót a kezei alá helyez, tehát a kezelő hatékonyabban és kevesebb fáradtsággal végezheti a munkáját, így figyelme nagyobb részét fordíthatja az elvégzendő feladatra. A legfontosabb AMS alkalmazások ezentúl elérhetőek lesznek a GreenStar 3 CommandCenter-ben is, például az AutoTrac vagy a Traktor-Munkagép Automatizáció (TIA). A GreenStar 3 CommandCenter fontosabb újdonságai: Integrált 7 -os színes monitor ISOBUS kompatibilitás Fedélzeti diagnosztika Korlátozható hozzáférés AMS alkalmazások (pl.: AutoTrac, GreenStar, Sprayer Pro) Teljesítmény monitor Videó megjelenítés (csak az érintőképernyős kivitelben) Új érintőképernyős GreenStar 3 CommandCenter monitor (opciós) A legjobb ellenőrzés a megtekintés. Az új opciós videó funkció még könnyebbé és biztonságosabbá teszi a munkanapjait. Egy szabadon elhelyezhető videokamera felszerelése után, egy tetszőleges funkció működtetésekor (pl.: hátramenet, TLT indítás stb.) a kamera képe automatikusan megjelenik a traktor saját monitorán. Ezzel ellenőrizheti, hogy az egyes funkciók valóban elindultak/megálltak-e, vagy biztonságosan tolathat nagy vontatmánnyal is. Új GreenStar 2630 monitor (opciós) A GreenStar monitor egy nagyméretű, kiváló olvashatóságot biztosító, érintőképernyős LCD kijelzőt tartalmaz. Ennek segítségével legösszetettebb AMS alkalmazásokat is gond nélkül kezelheti. Navigációs modulok és azok Pro összetevői (pl.: itec Pro, isteer vagy iguide) Továbbfejlesztett ISOBUS képességek (pl.: univerzális szakaszolás) Dokumentálás Videó megjelenítés Készenléti üzemmód Access Manager A fontosabb beállítások jelszóval való védelme (alapkivitelben) Egyszerű kezelés Minden fontosabb traktor funkció könnyedén vezérelhető a CommandCenter-en keresztül. Ösztönösen kezelhető Az érintőképernyős GreenStar 3 CommandCenter kijelző kezelését szinte tanulni sem kell, minden egyértelműen az ujjai alá van helyezve. Csak egy érintés Az Access Manager és a videó funkció ikonja is megjelenik kijelzőn, a könnyű használhatóság érdekében.

12 12 6R szériájú traktorok Páratlan menetkényelem A plusz a hatékonysághoz A 6R traktorok egy TLS Plus elnevezésű prémium kivitelű rugózott mellső hidat kínálnak. A TLS Plus hidropneumatikus felfüggesztés nem csupán javítja a gép futását és nagyobb vezetői kényelmet biztosít, hanem akár 7%-al is javíthatja a vonóerőleadást a szántóföldi munkákban. További előny: A John Deere TLS Plus gyorsan és automatikusan alkalmazkodik a megváltozó körülményekhez. Automatikus szintezés, ± 50 mm rugóúttal Automatikus érzékenység, keménység szabályozás Távoli bekötési pont az optimális vontatási teljesítmény érdekében Összehangolt működés a hárompont-függesztéssel A könnyű munkáktól a nehéz függesztett munkaeszközök üzemeltetéséig, vagy a homlokrakodóval végzett munkákig, a TLS Plus minden feladatban javítja a hatékonyságot, és növeli a kényelmet. Hatékonyabb fékezés A TLS Plus elérhető különálló, a mellső kerékagyakba épített tárcsafékekkel, amelyek növelt fékteljesítmény nyújtanak. Mindig ideális beállítással A TLS Plus mellső híd automatikusan alkalmazkodik a különböző körülményekhez, és az alkalmazások igényeihez.

13 13 A kémény munka még sohasem volt ilyen egyszerű A nagyobb kezelői kényelem magával hozza a hatékonyabb munkavégzést is. Ezért fordítottunk ennyi figyelmet arra, hogy traktoraink kezelése minél egyszerűbb és kényelmesebb legyen. Az erőfeszítésünk eredményét egy hosszú munkanap után Ön saját magán is megtapasztalhatja. Az ergonomikus kialakítású légrugós ülés is kiveszi a részét az egész napi kényelemből. Már alapkivitelben is hosszirányú rugózással és automatikus súlybeállítással rendelkezik a optimális komfort érdekében. Az új opciós félaktív hidraulikus fülkerugózás (HCS Plus) jelentős mértékben képes javítani menetkényelmet a közúton és a szántóföldön egyaránt. Az egész fülke két hidraulikus lengéscsillapítón nyugszik. Ezzel a megoldással alacsony szinten tartható a fülke elmozdulása, és a vezető számára elegendő információt nyújt a traktor és a talaj kapcsolatáról. Sima futás Az opcionális félaktív hidraulikus fülkerugózás érzékeli a fülke elmozdulását, és annak megfelelően módosítja a lengéscsillapítóban levő olaj mennyiségét. Mintha a felhőkön utazna A 6R széria átdolgozott légrugós ülései egész-napi kényelmet biztosítanak a kezelőnek.

14 14 6R szériájú traktorok 360 -os világítás Világítsa be az éjszakát A gazdálkodás egy napi 24 órás vállalkozás. A szántás, a talajművelés, és a betakarítás idején gyakran éjszaka is dolgozni kell. Szerencsére a 6R szériájú traktorok világítási rendszere megtöri az éjszaka sötétjét, így könnyebbé teszi a traktor irányítását, és növeli a munka hatékonyságát. Még soha nem látott ehhez foghatót! Az akár 10 fülkelámpa teljes 360 -os megvilágítást biztosít az esetleges sérülések elkerülése érdekében, a lámpák jól védett helyre, a fülketetőbe kerültek elhelyezésre. 6 állítható üvvonali és hátsó sárvédőre szerelt munkalámpa az egyedi igények kielégítésére. 6 munka-, szpot- és közúti lámpa a hűtőmaszkban. 8 opciós Xenon lámpa a tetőben (előre és hátra), a hátsó sárvédőn és a fülkeoszlopon a teljes bevilágítás érdekében. Nappali fény az éjszakában. A kényelmes kezelhetőség érdekében minden lámpát egy helyen, a CommandCenter-en keresztül kezelhet. A CommandCenter segítségével több, az adott munka igényeinek megfelelő világítás konfigurációt is beállíthat. Ez nem lehet egyszerűbb.

15 15 A legjobb és legfényesebb Prémium Xenon csomag A Premium HID csomag akár 8 Xenon lámpája ötszörös élettartamot és 2,5-szeres fénymennyiséget kínál a hagyományos halogén izzókhoz képest. Ez fényes, és nappal egyező szintű megvilágítás valóban nappalba fordítja az éjszakát. Standard világítás Új, javított megvilágítást biztosító lámpakészlet a 6R traktorokon. A gyári világításcsomagokon felül széles variációs lehetőség áll a rendelkezésére az utólag szerelhető készletekből: 1 Övvonali lámpák 2 Hátsó sárvédőre 3 Fülketető munkalámpák hátra 4 Fülketető munkalámpák előre 5 irányjelzők és helyzetjelzők párban rendelhető HB3, HID vagy H4 állítható munkalámpák szerelhető munkalámpák HB3 munkalámpa vagy HID munkalámpa Belső helyzet: HB3 állítható munkalámpa Középső helyzet: HID vagy HB3 munkalámpa Külső helyzet: HB3 fix munkalámpa Oldalsó helyzet HB3 fix munkalámpa Középső helyzet: HB3 vagy HID állítható munkalámpa Külső helyzet: HB3 fix munkalámpa Motorháztető lámpák HB3 közúti lámpák, tompított HB3 közúti lámpák, országúti HB3 külső munkalámpák Az opciós Xenon csomag kimagasló teljesítményű megvilágítást biztosít.

16 16 6R szériájú traktorok Intelligens megoldások Automatikus hatékonyság Csökkentse az átfedéseket akár 90%-kal A John Deere fejlett automata megoldásai segítik a kezelőt abban, hogy gyorsabban, pontosabban és kevesebb fáradtsággal végezhesse a munkáját. Az Ön kezében van, hogy ezekkel a megoldásokkal milyen mértékű megtakarítást ér el. Navigációs technológia A kezelő követheti a GreenStar Lightbar jelzéseit a kormánykerékkel, vagy használhatja a beépített automata kormányzást a nagyobb kényelem és pontosabb nyomkövetés érdekében. A John Deere ezen navigációs megoldásai akár 90%-kal is csökkenthetik az átfedéseket. Teljesen automatizált szántóvégi fordulók az itec segítségével, amelyek egyszerűen, lépésenként beállíthatóak a GreenStar 3 CommandCenter-en keresztül. Az új StarFire 3000 antenna használatával, három pontossági szint közül választhat: ± 30 cm pontosság a fordulók között az ingyenes SF1 jellel, ideális választás az alapművelésekhez ± 10 cm pontosság a fordulók között az SF2 jellel, ideális kaszáláshoz, vetéshez és permetezéshez ± 2 cm éven túl is megismételhető pontosság az RTK jellel, a legpontosabb műveletek igényeire Kiváló vétel Az új StarFire 3000 antenna ki tudja szolgálni az összes John Deere navigációs megoldásának igényeit, legyen szó bármelyik pontossági szintről (SF1, SF2, RTK, SF Mobil RTK). Növelje a hatékonyságot Függetlenül attól, hogy milyen géppel rendelkezik, a John Deere automatikus kormányzási rendszere Ön számára is elérhető: az Univerzális AutoTrac 200 készlet (ATU 200) a piac szinte minden gépébe egyszerűen beépíthető, és mindegyik jelpontossággal elérhető. Egyszerű kezdetek A GreenStar Lightbar egy egyszerűen kezelhető, belépőszintű navigációs megoldás, amely az új StarFire 3000 antennából és egy ledsoros iránymutató eszközből áll. Minden egyes LED a beállított nyomvonaltól való 10 cm-es eltérést jelent.

17 17 Menjen elébe a jövőnek! A John Deere az AMS megoldások széles választékát kínálja a munkavégzés hatékonyabbá tétele érdekében. Ezek közé a megoldások közé tartoznak a következő rendszerek is: Dokumentálás: Minden, szántóföldi alkalmazással kapcsolatos adatot automatikusan rögzít a GreenStar 2630 monitorban. A rendszer segítségével pontosan dokumentálhatja, hogy mit, hol, mikor és ki végzett el. JDLink*: Pontos és azonnali információt nyújt a munkagép használatáról és pontos helyzetéről, az aktuális szervizfeladatokról, és az üzemanyag fogyasztásról. iguide: Az iguide rendszer használatával a traktor úgy változtatja meg az útvonalát, hogy azzal kiküszöbölje a munkagép lejtőirányú elsodródásából származó eltéréseket, és úgy irányítsa az eszközt, hogy tökéletesek legyenek a csatlakozások. isteer*: A munkaeszköz aktív keresztirányú elmozdításával a rendszer pontosan a kijelölt nyomvonalon tartja a munkagépet. Az SBG érzékelőkkel és hidraulikával felszerelt rendszert egy John Deere GreenStar 2630 monitor és egy StarFire 3000 antenna vezérli. Javítsa a termelékenységét és csökkentse a kezelő igénybevételét a traktor-munkagép automatizációval. Traktor-munkagép automatizáció: Felkészült a még nagyobb hatékonyságra? Növelje bálái tömörségét és egyenletességét a valós időben működő érzékelőkkel, és az ezen adatokon alapuló automata funkciókkal. Vagy kerülje el az eltömődéseket az ultrahangos érzékelővel szerelt rendfelszedő-kocsikkal. A traktor-munkagép automatizációban a munkagép adatai befolyásolhatják a traktor működését, amivel felgyorsíthatja munkát és egyenletesebbé teheti a minőséget. Keresse hivatalos képviselőjét a részletesebb információkért! Legyen képben A JDLink kombinálja a traktor fejlett számítógép vezérelt rendszerét és az internet alapú hozzáférést, amivel, otthonról, valós időben nyomon tudja követni a gépei működési adatait. *Nem érhető el minden országban

18 18 6R szériájú traktorok Hatékonyság csak gázolajjal GreenEfficiency Zöld teljesítmény Kiváló reakció a terhelésekre, bőséges teljesítmény és nyomaték az új PowerTech PVX motorokkal, akár 182 kw (249 LE) maximális teljesítmény, IPM üzemmódban. Ennek a lenyűgöző teljesítménynek a titka a hengerenként négy szelep, a magasnyomású (2000 bar) CommonRail üzemanyag-ellátó rendszer (HPCR) és a váltózó geometriájú turbófeltöltő (VGT). A VGT javítja a teljesítményt alacsony fordulatszámokon is, miközben csökkenti a fajlagos fogyasztást, és segítségével a motor gyorsan tud reagálni a terhelésváltozásokra. A kipufogógáz visszavezetés (EGR) gondoskodik a hűtött kipufogógáz és beszívott levegő megfelelő arányú keverékéről, amivel csökkenthető az égési csúcshőmérséklet, ezáltal a NOx kibocsátás. A töltőlevegő és a visszavezetett kipufogógáz visszahűtése hatékonyan képes növelni a motor hatásfokát. Egy igazi prémium megoldás a John Deere-tól a mezőgazdaság számára DOC: A dízel oxidációs katalizátor reakcióba lép a kipufogógázzal, és lecsökkenti annak szénmonoxid, szénhidrogén és részecske tartalmát. 2 DPF: A dízel részecske szűrőben a kipufogógáz porózus falú csatornákon áramlik keresztül, amelyben kirakódik és átmenetileg tárolódik a maradék részecsketartalom is, ahol bizonyos időszakonként kiégetésre kerül, a DPF öntisztító, regenerációs folyamatában.

19 19 EgyszerűenZöld GreenEfficiency: egyszerű, bevált, hatékony. Változó geometriájú turbófeltöltés (VGT) A VGT minden körülmények között elégséges mennyiségű levegőt szállít, amivel maximalizálja az alacsony fordulatszámon ébredő nyomatékot, és javítja a fajlagos fogyasztást. Mit vár el egy traktortól? Legyen hatékony az alacsony fogyasztásért, és legyen egyszerű az üzemeltetése csak töltse fel gázolajjal és kész is van. Megkérdeztük vevőinket arról, hogy mire van szükségük, hogy megfelelő megoldást kínálhassuk a számukra. Az eredmény, hogy olyan megoldást igényelnek, amely nem zavarja meg a megszokott munkamenetet. Alacsonyabb fogyasztás mellet nem akarnak különböző adalékanyagokkal bajlódni. Egyszerű és hatékony megoldást kerestek. Ennek a vevői igénynek, és a legfrissebb emissziós előírásoknak kellett megfelelniük a John Deere mérnökeinek. Az eredmény az új PowerTech PVX motorcsalád, amely üzemeltetéséhez csupán gázolajra van szükség. Annak érdekében, hogy jelentősen csökkenthessük a motor nitrogén-oxid (NOx) kibocsátását, egy közúton már bevált megoldást adaptáltunk a mezőgazdaság igényeire, a hűtött kipufogógáz visszavezetést. A keletkező részecskék (PM) mennyiségét a kipufogóba épített öntisztító szűrő minimalizálja. A legkisebb részecskék is eltávolíthatóak a DOC és DPF szűrők kombinációjával. Ezen technológiák alkalmazásának nem csupán az az eredménye, hogy a motor megfelel a Stage III B előírásainak, hanem új, környezetbarát technológiát is meghonosítottunk vele a mezőgazdaságban. Ez a John Deere névjegye, a GreenEfficiency! 1 A hűtött EGR segít csökkenteni a NOx kibocsátást. 2 A VGT csökkenti a fogyasztást azáltal, hogy hatékonyabb égést biztosít a hengerekben. 3 A 4-szelepes hengerfej növeli a hatásfokot, ezáltal a nyomatékot és teljesítményt. CsakDiesel 4 A HPCR üzemanyag-ellátó rendszer magasabb befecskendezési nyomást, ezáltal magasabb hatásfokot eredményez, és segít csökkenteni a keletkező részecskék mennyiségét. Töltőlevegő hűtés (CAC) Az előremutató elosztott hűtési koncepció lehetővé teszi, hogy a töltőlevegő-hűtő ventilátora eltérő fordulatszámmal dolgozzon, mint a fő hűtőventilátor, ami tovább javítja fogyasztást. Öntisztuló szűrő állapotjelzés A műszerfalon megjelenő aktív szűrő tisztítás ikon jelzi, ha a kipufogószűrő éppen kiégetési fázisban dolgozik a kezelőnek nincs semmilyen tennivalója ezzel kapcsolatban.

20 20 6R szériájú traktorok Hajtómű evolúció AutoQuad Plus és PowrQuad Plus Mind az AutoQuad Plus, mind a PowrQuad Plus rendelkezik négy sebességi tartománnyal, fordulatszám tartó automatikával az olyan munkaműveletek számára, amelyek megkövetelik az állandó sebességet, és akár kúszófokozattal a különösen alacsony munkasebességekhez. A két váltómű egyéb prémium funkciói: Parkzár Egykaros sebességváltó kezelés, kuplunggombbal SoftShift technológia Fordulatszám illesztés Hosszú élettartamú PermaClutch kuplungszerkezet Fokozatmentesen beállítható kapcsolási pontok Mi a különbség? Az AutoQuad Plus hajtómű az igazi prémium választás az automatikusan is kapcsolható fokozatokkal. A kapcsolási pontokat szabadon megválaszthatja 1700 és /perces motorfordulatszám között, így folyamatosan a megfelelő fokozatban dolgozhat. Ez különösen hasznos lehet, amikor váratlanul nagyobb ellenállású részhez ér szántás közben, vagy emelkedőhöz ér szállításban. Továbbá, a 40 km/h végsebességű AutoQuad Plus tartalmazza az EcoShift-et, egy olyan technológiát, amely segít alacsonyan tartani a motor fordulatszámát a szállítási sebességeken, ami nem csak alacsonyabb zajt jelent, hanem alacsonyabb fogyasztást is. A kuplunggomb segítségével a PowrQuad Plus és az AutoQuad Plus hajtóművek esetében menet közben, a kuplungpedál használata nélkül válthat a sebességi tartományok között. D1 D2 D3 D4 = SOFTSHIFT A SoftShift sima fokozatváltást biztosít akár terhelés alatt is azáltal, hogy a motor fordulatszámát a kiválasztott fokozathoz igazítja a váltás során.

21 21 AutoPowr = Végtelen lehetőségek Az AutoPowr hajtóművet bárki képes használni az első pár perc után. Az egyetlen vezérlőkar segítségével könnyedén, fokozatmentesen beállíthatja a sebességet 50 m/h és 40 vagy 50 km/h között bárhova. Soha nincs szüksége a kuplung használatára, még akkor sem, amikor megáll a traktorral. Állítsa be a kívánt sebességet, a motor és váltó pedig összehangolva a működésüket gondoskodnak arról, hogy a traktor azt minél hatékonyabban, minél alacsonyabb fogyasztással elérje és megtartsa. A PowerZero funkcióval, erőből egy helyben tarthatja traktort ez azt jelenti, hogy nincs visszagurulás az emelkedőkön, függetlenül attól, hogy milyen vontatmány van a gép mögött. AutoPowr röviden: Az áttétel automatikus beállítása 100 % mechanikus arány 4, 8, 20 és 40 km/h sebességnél Optimális hatékonyság országúton és szántóföldön egyaránt 100 % Mechanikus arány 0 % 0 km/h 40 km/h Az AutoPowr lehetőséget ad a hajtómű és a motor munkapontjának pontos összehangolására az üzemanyagtakarékosság és a termeléknység optimalizálásának érdekében. Az AutoPowr hajtómű sebességszabályozó karja kényelmes és egyszerű használatot tesz lehetővé.

22 22 6R szériájú traktorok Hidraulika rendszer Optimalizált hidraulika rendszer: nagyobb tejesítmény, nagyobb sebesség, nagyobb kényelem, nagyobb hatásfok. A 6R szériájú traktorok zárt-központú, nyomás- és áramlásszabályozott hidraulika rendszerrel vannak felszerelve, amelyek a legnagyobb megbízhatóságra lettek tervezve. Emiatt van az, hogy a rendszer lelke a lehető legkevesebb alkatrészből áll, sőt az egész rendszer kevesebb csatlakozást és rövidebb csöveket tartalmaz, mint korábban. Nagy teljesítmény ugrásra készen. Már az alapkivitelű hidraulika szivattyú is 114 liter/perces kapacitást biztosít, míg a nagyobb, 63 cm 3 -es szivattyú 155 liter/percest. A 200 bar-os maximális nyomással minden feladathoz elegendő hidraulikus teljesítmény áll rendelkezésre, akár alacsony fordulatszám mellett is. További idő- és pénzmegtakarítást jelent, hogy az eredeti John Deere nagy kapacitású hidraulika szűrőket elegendő csupán 1500 óránként cserélni! A kiegészítő hidraulika olajtartállyal ki tudja szolgálni a legnagyobb olajkivételű munkaeszközeit is. Az új 6R széria hidraulika rendszere ideális a nehéz munkákra, mint például a nagy pótkocsik billentésére.

23 23 Mindent kézben tartva A CommandCenter segítségével menet közben szabályozhatja a hidraulika szeleptömbök működését. Ez igazán kényelmes megoldás a hidraulikus működtetésű munkaeszközök üzemeltetésére, például egy pneumatikus vetőgépére. Tartsa kézben a mennyiséget Az opciós elektromos vezérlésű szeleptömbök esetén a CommandCenter kijelzőn követheti az áramlási mennyiséget, az időzítést, és ott rögtön módosíthatja is a beállításokat szükség szerint. Könnyű azonosítás A jól láthatóan különböző színekkel jelölt hidraulika szeleptömbök megkönnyítik a különböző funkciók azonosítását és azok működtetését.

24 24 6R szériájú traktorok Csatlakozások (Kapcsolószerkezetek és TLT) Emelje meg a teljesítményét a John Deere függesztésekkel Amikor eljön az ideje, hogy felkapcsolja a munkagépét, a John Deere képes lesz nyújtani azt az erőt, amire szüksége lesz, akár legnehezebb függesztet munkagéphez is. Akár 9550 kg emelőképesség a hátsó hárompont-függesztésnél. A 6R hárompont-függesztésének fontosabb tulajdonságai: Elektronikus függesztés érzékelés és vezérlés a változó körülményekhez Lengéscsillapítás a sima vonulásokért Távtartóékes vagy csavarorsós kitámasztás (akár hidraulikus kivitelben is) itec teljes munkaeszköz kezelő rendszer Kényelmes kezelés a CommandCenter-en keresztül Nagy emelőképesség a lagnagyobb munkaeszközök számára.

25 25 Beépített univerzalitás Integrált fronthidraulika A 6R szériájú traktorok új integrált mellső függesztőszerkezete 4000 kg emelőkapacitással rendelkezik. A fronthidraulika fontosabb tulajdonságai: Két mellső SCV csatlakozó Teljesen integrált kialakítás Kettős működésű munkahengerek az emeléshez és a lenyomáshoz itec kompatibilis 7-érintkezős világítás csatlakozó Az integrált fronthidraulika utólag szerelhető készletként is elérhető. Részletekért keresse hivatalos John Deere képviselőjét. Megteszünk mindent, hogy még többet segíthessük a munkáját. Emiatt van az is, hogy minden 6R traktort ISOBUS előkészítéssel gyártunk. A traktor beépített CommandCenter monitora vagy a külön beszerelhető GreenStar 2630-as monitor képes megjeleníteni minden kompatibilis munkaeszköz menürendszerét és vezérelni is a munkagépet, tehát nem szükséges minden munkaeszközhöz egy-egy különálló monitort beszerelni. Így ez a modern technológia nagymértékben megkönnyíti a különböző munkaeszközök használatát. Az új 6R traktor felkészült a jövő kihívásaira. Az elektrohidraulikusan kapcsolt független 3-sebességes TLT-hajtás alapkivitel minden 6R traktoron. A sebességek tekintetében a következők közül választhat: 540 / 540E / E / 1000 / 1000E A TLT vezérlőgombja kényelmesen elérhető helyre került elhelyezésre. Függetlenül attól, hogy munkasebessége különösen alacsony vagy sűrűn változik, a TLT folyamatosan egyenletes teljesítmény fog nyújtani. Integrált mellső TLT. Gyorsaság és nagy pontosság a legnehezebb TLT-hajtású munkáknál is.

26 26 6R szériájú traktorok Színre-színt: John Deere homlokrakodók Zöld rakodót a Zöld traktorokra Egy John Deere homlokrakodó megvásárlásakor biztos lehet benne, hogy legjobb teljesítményt, a legjobb élettartamot, és a John Deere traktorokhoz való legjobb illeszkedést kapja. Miért? Mert eleve a traktoraink integrált részeként tervezzük meg a homlokrakodóinkat, nincs szükség utólagosan felcsavarozandó merevítésekre, minden tökéletes passzol, a helyén van, és nem akadályozza traktor karbantartási pontjainak elérhetőségét sem. Az extra erő és megbízhatóság azt jelenti, hogy nyugodtan kihasználhatja a traktorában rejlő teljesítményt, a rakodó bírni fogja. A John Deere homlokrakodó legfontosabb tulajdonságai: Kiegyensúlyozott mellső híd terhelés Optimális terhelhetőség és traktor stabilitás Kecses kapcsoló váz Új, szabványos EURO csatlakozás a munkaeszközökhöz Alacsonyabb terhelési szintek a vázszerkezetben Ergonomikus kezelőszervek Páratlan kilátás a fülkéből Tökéletesen illeszkedő gumizás és sárvédők Integrált lengéscsillapítás, váltószelep és visszacsapó szelep Integrált, rejtett hidraulika vezetékek Könnyedén elérhető szervizpontok Amióta John Deere gyártja a homlokrakodót és traktort is, az integrált funkciók, mint például a joystick, az egyenletes teljesítményre és az összehangolt működésre készülnek.

27 27 Melyik homlokrakodó a megfelelő Önnek? 6R széria tagjai, és az azokra felszerelhető homlokrakodók 6170R H360, H R H360, H R H360, H380 A szintezés nélküli (NSL) rakodók ideálisak azokra a feladatokra ahol nem szükséges a munkaeszközt a megfelelő szögben tartani az emelés/süllyesztés során. A mechanikus szintezésű (MSL) rakodók automatikusan megtartják szöghelyzetüket az emelés/ süllyesztés során. Ideális a nehéz feladatokra. A hidraulikus szintezésű (HSL) rakodók nyújtják a legjobb teljesítményt, pontosságot és kilátást a fülkéből, továbbá kompaktabb felépítésük miatt a mechanikushoz képest jobb emelési magasságot kínálnak az épületekben végzett munkáknál. Munkaeszközöket keres? Kérje a hivatalos képviselőjétől a 6R traktorokra vonatkozó John Deere Munkaeszköz Katalógust. Abban megtalálhat minden, a munkájához szükséges munkaeszközt. A H360 az ideális választás abban az esetben, ha több mint 250 óra rakodási munkát végez egy évben. A maximális emelőképessége 1,8 tonna, és az emelési magassága pedig 4,4 m.* A H380 az egész évben végzendő nehéz munkákra készült. Emelőképessége 2 tonna, emelési magassága 4,5 m.* *: teljes magasság a csuklópontnál mérve

28 28 6R szériájú traktorok Karbantartás és Kiegészítő felszerelések Karbantartás? Egyszerű. A 6R széria kényelmes hozzáférést biztosít minden fontosabb részegységhez, így könnyű és gyors karbantartást tesz lehetővé. A karbantartási pontok a könnyedén elérhetőek a földön állva is A legtöbb olajtérhez szintellenőrző ablak került beépítésre A gép beépített karbantartás figyelmeztetője jelzi a karbantartások esedékességét A motor, a fülke és a belső keringetés levegőszűrőjét szerszám nélkül cserélheti. Ahol lehet, karbantartásmentes hüvelyeket, csapágyakat és hajtótengelyeket használtunk. Takarékoskodjon a költségekkel és az energiájával. A hivatalos John Deere képviselője mindig csúcsformában tartja a 6R traktorát. A Service ADVISOR segítségével a diagnosztika gyors és megbízható, az eredeti John Deere alkatrészekkel pedig a minőség garantált. A kiterjesztett garancia lehetőségéről, a John Deere PowerGard megoldásról érdeklődjön hivatalos képviselőjénél. Kezelő- és tulajdonosbarát megoldások Egyszerű karbantartás és hozzáférés Megnyújtott szervizintervallumok Nagyfokú megbízhatóság, alacsony üzemeltetési költségek Kimagasló minőségű JD pótalkatrészek

29 29 John Deere kiegészítő felszerelések Az egyéni kívánságainak megfelelően felszerelheti traktorát, a kiváló minőségű eredeti John Deere tartozékokkal és kiegészítő felszerelésekkel. Ezek a tartozékok nem csupán növelik a kényelmet és a termelékenységet, hanem a gép későbbi eladásánál kívánatossá teszik azt, így befektetése meg is megtérülhet. PLUS 50 II FieldOffice: A FieldOffice kényelmesen elérhető tárolóhelyet biztost a papírjai és egyéb személyes tárgyai számára. Levehető a helyéről, így mint egy táskát, bárhová magával viheti, pontos záródása pedig megvédi a belsejébe helyezett dolgait a portól. Belső tükrök: A belső tükrökkel kényelmesen követheti a traktor mögötti eseményeket. Elektromos visszapillantó tükrök: A nagyméretű és fűthető elektromosan állítható visszapillantó tükrök megkönnyítik az átállítást a különböző vontatmányok igényeinek megfelelően. Ülésfordító: Ezzel a kiegészítő fordító alátéttel kényelmesebbé teheti a ki- és beszállást, sőt akár 180 -al meg is fordíthatja az ülést, a traktor mögött végzett munkákhoz. A John Deere előnye A modern traktormotorok alacsonyabb fordulatszámon és nagyobb nyomatékkal dolgoznak, mint elődeik. Ez nagyobb igénybevételnek teszi ki a motor részegységeit, és magasabb hőterheléssel is jár. Erre a komoly igénybevételre fejlesztették ki a mérnökeink az új John Deere Plus-50 ll motorolajat. John Deere kollekció: valami személyes. A John Deere ajándéktárgyak és ruházati termékek mindenki számára tartogatnak valami érdekeset. Töltse le katalógusunkat a honlapról, ahol meg is vásárolhatja azokat, vagy akár megrendelheti őket a hivatalos John Deere képviselőjénél is. Elektromos hűtődoboz: Nem számít mennyi időt tölt a szántóföldön, ez az 5 liter kapacitású aktív hűtődoboz egész nap frissen tartja az élelmiszereit. Külön kapcsolóval van ellátva, de csak akkor működik ha a traktor üzemel. A hűtő kombinálható a FieldOffice-szal is. Tükör a kapcsolószerkezethez: Ez a kiegészítő tükör hátsó ablak jobboldalára kerül elhelyezésre. Segítségével kiválóan ráláthat az ülésből a hasi húzóra és a függesztőszerkezetre. Teleszkópos szárú tükrök: Ezek a nagyméretű tükrök egyszerűen beállíthatóak a különböző szélességű vontatmányok igényeihez. Acéllemez szerszámosláda: Ez a zárható szerszámos láda mindig kéznél lehet, és stabil helye van a gépen. Tárolhatja benne a legfontosabb szerszámokat és a kapcsoló golyókat, szegeket.

30 30 6R szériájú traktorok Műszaki adatok Műszaki adatok 6170R 6190R 6210R Motorteljesítmény Névleges teljesítmény (97/68 EC), LE (kw) 170 (125) 190 (140) 210 (154) Névleges teljesítmény (97/68 EC) IPM-mel, LE (kw) 200 (147) 220 (162) 240 (177) Legnagyobb teljesítmény (ECE R24) LE (kw) 187 (138) 209 (154) 231 (170) Legnagyobb teljesítmény (ECE R24) IPM-mel, LE (kw) 207 (152) 228 (167) 249 (183) Motorfelépítés Névleges fordulatszám, 1/perc Gyártó John Deere Power Systems Típus 6,8 literes, hathengeres PowerTech Plus motorok, adalékmentes üzemeltetéssel Kipufogógáz kezelés Kipufogószűrő: diesel oxidációs katalizátorral (DOC) és részecskeszűrővel (DPF) Motor levegőszűrő PowerCore G2 légszűrő, előszűrővel Feltöltés (EU Stage III B) Változó geometriájú turbófeltöltés, töltőlevegő hűtéssel és hűtött kipufogógáz visszavezetéssel Üzemanyagellátó rendszer Magas nyomású CommonRail rendszer, 2000 bar befecskendezési nyomással Hűtőrendszer Megosztott hűtőrendszer, hőmérsékletszabályozású viszkóz ventilátorhajtással, és független töltőlevegő hűtő ventilátorral Üzemanyagtartály térfogat, liter max. 465 max. 465 max. 465 Sebességváltók PowrQuad Plus 20/20 2,5 40 km/h AutoQuad Plus 20/20 2,5 40 km/h vagy km/h AutoQuad Plus EcoShift 20/20 2,5 40 km/h AutoPowr 0,05 km/h 40 km/h vagy 50 km/h Hidak Mellsőhíd rugózás Rugózott mellső híd (TLS Plus) mechanikus mellsőkerék hajtással, hidropneumatikus, folyamatason működő, önszintező felfüggesztés Rugóút 100 mm Mellső differenciálzár 100 mm Hátsó differenciálzár elektrohidraulikusan működtetett, olajfürdős kuplunggal Hátsó tengely Karimás vagy elcsúsztatható kerékagyas Karimás vagy elcsúsztatható kerékagyas Karimás vagy elcsúsztatható kerékagyas Hidraulika rendszer Olajáram néveleges fordulaton alakivitelben/opcióban, liter/perc 114/ / /155 Hidraulika tömbök maximális száma Power beyond Maximálisan kivehető olajmennyiség alapkivitelben/kiegészítő tartállyal, liter 27/55 27/55 27/55 3-pont függesztés Hátsó Típus 3-as kategória; Elektrohidraulikus működtetés; terhelés- és mélységszabályozás, vegyes szabályozás, úszó állás Maximális emelőképesség a horgoknál, kn 83,5 83,5 93,7

31 R 6190R 6210R 3-pont függesztés Mellső Típus III. Kategória III. Kategória III. Kategória Maximális emelőképesség a horgoknál, kn Hátsó TLT Típus Elektrohidraulikusan működtetett, olajhűtésű, többtárcsás kialakítású TLT fordulatszámhoz tartozó motor fordulatszám (540/540E/1000) 1950/1721/ /1721/ /1721/1950 TLT fordulatszámhoz tartozó motor fordulatszám (540E/1000/1000E) 1761/1989/ /1989/ /1989/1756 Mellső TLT Típus Elektrohidraulikusan működtetett, olajhűtésű TLT fordulatszámhoz tartozó motor fordulatszám (1000) Fülke Kivitel ComfortView fülke, kiváló körkörös kilátással, panoráma ajtókkal, ClimaTrak-kal és GreenStar 3 CommandCenter-rel Rugózás HCS Plus adaptív hidraulikus fülkerugózás Monitor GreenStar 3 CommandCenter kijelző (opcionálisan érintőképernyővel) Felszereltség AutoTrac előkészítés rendelhető rendelhető rendelhető ISOBUS munkaeszköz csatlakozás rendelhető rendelhető rendelhető GreenStar 3 Command Center videó megjelenítéssel és érintőképernyővel rendelhető rendelhető rendelhető Immobilizer rendelhető rendelhető rendelhető Feltöltési mennyiségek Hűtőfolyadék, liter Motorolaj, liter Tengelytáv Tengelytáv MFWD/TLS, m 2,8 2,8 2,8 Méretek és Tömegek Szélesség x Magasság x Hosszúság, mm 2550 x 3107 x x 3107 x x 3107 x 5663 *A megadott méretek karimás tengelyvéggel, a fülke tetejéig, a mellső súlytartótól a hasi húzóig értendőek A következő méretű hátsó kerékkel, cm (más méretű kerekezés is rendelhető) Átlagos alaptömeg, kg Megengedett össztömeg, kg Kerékméretek Mellső kerekezés Maximális átmérő 158 cm (600/70R28) Hátsó kerekezés Maximális átmérő 205 cm (710/70R42)

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 2 9R szériájú traktorok Bevezetés Engedje szabadon a nagyvadat Képzelje el 560 ló együttes erejét, amely mind bele van sűrítve egy innovatív, csúcstechnológiájú

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

7R szériájú traktorok 169 228 kw (230 310 LE) teljesítmény az intelligens teljesítmény szabályzással (97/68EC)

7R szériájú traktorok 169 228 kw (230 310 LE) teljesítmény az intelligens teljesítmény szabályzással (97/68EC) 7R szériájú traktorok 169 228 kw (230 310 LE) teljesítmény az intelligens teljesítmény szabályzással (97/68EC) Kizárólag a John Deere-tól: ActiveCommand kormányzás 2 7R Series szériájú Tractors traktorok

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

7R szériájú traktorok 169 228 kw (230 310 LE) teljesítmény az intelligens teljesítmény szabályzással (97/68EC)

7R szériájú traktorok 169 228 kw (230 310 LE) teljesítmény az intelligens teljesítmény szabályzással (97/68EC) 7R szériájú traktorok 169 228 kw (230 310 LE) teljesítmény az intelligens teljesítmény szabályzással (97/68EC) Kizárólag a John Deere-tól: ActiveCommand kormányzás 2 7R Series szériájú Tractors traktorok

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

6M sorozatú traktorok 85 125 kw (115 170 LE) 97/68EC

6M sorozatú traktorok 85 125 kw (115 170 LE) 97/68EC 6M sorozatú traktorok 85 125 kw (115 170 LE) 97/68EC 2 6M sorozatú traktorok Bevezetés Minden nappal többet érjen el Mi, a John Deere-nál sohasem feledkezünk meg arról a tényről, hogy a mezőgazdaság egy

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

Az 5-ös család. 51 74 kw (70 100 LE) teljesítmény

Az 5-ös család. 51 74 kw (70 100 LE) teljesítmény Az 5-ös család 51 74 kw (70 100 LE) teljesítmény 2 Tartalom Tartalom Ismerje meg a családot...4 5 5G sorozat... 6 11 5M OOS sorozat...12 13 5M sorozat... 14 19 5R sorozat...20 25 Fenntartás és precíziós

Részletesebben

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel 6030 Premium Traktorok A teljesen új 6030 Premium sorozatú traktorokat a szerteágazó

Részletesebben

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 2 5G / 5GH sorozatú traktorok A kompakt teljesítmény új neve: 5G Standard sorozat A John Deere 5G sorozatú traktorokkal a mezőgazdasági

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

6MC & 6RC sorozatú traktorok 66 88 kw (90 120 LE) (97/68EC) Intelligens teljesítmény szabályozással

6MC & 6RC sorozatú traktorok 66 88 kw (90 120 LE) (97/68EC) Intelligens teljesítmény szabályozással 6MC & 6RC sorozatú traktorok 66 88 kw (90 120 LE) (97/68EC) Intelligens teljesítmény szabályozással 2 6MC és 6RC sorozatú traktorok Bevezetés A John Deere mindentudó traktora Gazdálkodásából csak akkor

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

6C sorozat 6-120C 6-130C

6C sorozat 6-120C 6-130C Új 6C sorozat 6-120C 6-130C A Landini új 6C sorozata a népszerű Powermondial traktorcsalád utódja. A sorozat két modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 111 és 121 lóerő teljesítménnyel.

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Termékkatalógus Profi k választása Rövid rönkök mozgatásához elengedhetetlen a gyors, tartós és erős daru. A Hiab Loglift daruk masszív fordítórendszerrel, a teljes

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921)

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921) 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:294571-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

Traktorok. Gépajánlat 2015. H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Tel.: (54) 480-401 Fax: (54) 480-331 info@kite.hu www.kite.hu

Traktorok. Gépajánlat 2015. H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Tel.: (54) 480-401 Fax: (54) 480-331 info@kite.hu www.kite.hu Traktorok Gépajánlat 2015 H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Tel.: (54) 480-401 Fax: (54) 480-331 info@kite.hu www.kite.hu Tartalomjegyzék JOHN DEERE 3R, 4M és 4R széria...4 JOHN DEERE 5-ös sorozatú speciális

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK 1903009001 1903009000 19030090001 190301900 1903019001 1903019002 190302900 1903029001 35.10; 38.10; 37.8 37.7 38.9 40.7 EID1235 EID1207 EID1225 EID1225 EID1232 EID1232 EID1201

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario Új Fendt 500 Vario 2 3 Legjobb ötletekből megformálva Az 500 Vario a legjobb elképzeléseket egyesíti egy egészen új gyártási sorozatban. A legendás 500 Favorit méretei a díjazott dizájnnal

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. PROXIMA PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

Tier4 Final

Tier4 Final ÚJ 6C sorozat 6C sorozat 125-135 - 145 Tier4 Final A Landini új 6C sorozat három modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 114, 121 és 130 lóerő teljesítménnyel. Mindegyik motor az

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Branson 00 Sorozat 2 3

Branson 00 Sorozat 2 3 Branson 00 Sorozat 2 3 Kompakt, nagy teljesítmény, összkerékhajtás 21-28 LE -ig nagyszámú gyári felszereléssel A Branson 00 Serie szállítható alternatív kerekezéssel, mely lehet gyepkimélö vagy ipari kivitel

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

John Deere újdonságok 2015-ben

John Deere újdonságok 2015-ben John Deere újdonságok 2015-ben A John Deere ez év október 25-én a németországi Bruchsalban található Tréning Centerében mutatta be az európai szakújságíróknak a 2015-ben piacra kerülő gépújdonságait. Tizennégy

Részletesebben

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 329 Kotrógép Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 Méretek H F K C 329 A B I D G E J L P M Q N R O (A) Tolólap magasság... (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig... (C) Magasság

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Újdonság Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Nyírócsapos ekefejbiztosítás, 3-5 fejes kivitelben Könnyű Robosztus Egyszerűen kezelhető 2010 Az új Kverneland 150 B Könny, Robosztus, Egyszer en

Részletesebben

AL275 Ízelt csuklós rakodó

AL275 Ízelt csuklós rakodó AL275 Ízelt csuklós rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 02/04/2010 ADBH 11001 ADBH 99999 Méretek J I K L AL275 B H A C M D G E F R P Q O N T S (A) Szabadmagasság... 410 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

- Műszaki tartalom: Ajánlati ár tartalmaz: Tesztelés: Tisztelt Ügyfelünk:

- Műszaki tartalom: Ajánlati ár tartalmaz: Tesztelés: Tisztelt Ügyfelünk: Tisztelt Ügyfelünk: Szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani ezt a saját gyártású kiváló minőségű készüléket. A szerszám és alkatrész gyártó olaj vagy víz hűtésű gépek hűtésére egy költségkímélő megoldásként

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MLT 625-75 H van, amikor a méret a lényeg Az állattartó telepek istállóépületeiben általában lényegesen kevesebb hely áll rendelkezésre rakodógéppel való manőverezéshez,

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport Landpower 125-135 - 145-165 - 185 TDI techno - top top-tronic - transport LANDPOWER TDI, ELEKTRONIKUS SZABÁLYZÁSÚ MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ, AZ ÖSSZEHANGOLT TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A piac növekvô igényeinek

Részletesebben

Vágyj arra, amire szükséged van

Vágyj arra, amire szükséged van Vágyj arra, amire szükséged van Mindannyian próbáljuk egyensúlyban tartani a munkánkat és a szabadidőnket. A X-MAX 300 pedig képes könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni minden napot. A motorkerékpár

Részletesebben

EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK

EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK PNEUMATIKUS KAPCSOLÓK 402-400CP1SI 1 utas pneumatikus kapcsoló 402-CP2SI 2 utas pneumatikus kapcsoló 402-CP3SI 3 utas pneumatikus kapcsoló TECHNIKAI ADATOK Maximális üzemi

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

Új Le (97/68 EC) 7030 szériájú traktorok Le Intelligens motorvezérléssel

Új Le (97/68 EC) 7030 szériájú traktorok Le Intelligens motorvezérléssel Új 190-220-Le (97/68 EC) 7030 szériájú traktorok 220-250-Le Intelligens motorvezérléssel Új 7030 szériájú traktorok A szántóföldtől a közútig az új 7030-as szériájú traktorok az Ön elvárásainak megfelelő

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val Geotermikus hőszivattyú Geopro GT Élvezze a Föld melegét Geopro-val Környezetbarát hőenergia a talajból Mindannyian természetes környezetben élünk, és nagymértékben függünk tőle. Ezért kötelességünk, hogy

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

A KITE Precíziós Gazdálkodás eszközrendszere. Orbán Ernő Marketing menedzser Gépkereskedelmi üzletág KITE Zrt.

A KITE Precíziós Gazdálkodás eszközrendszere. Orbán Ernő Marketing menedzser Gépkereskedelmi üzletág KITE Zrt. A KITE Precíziós Gazdálkodás eszközrendszere Orbán Ernő Marketing menedzser Gépkereskedelmi üzletág KITE Zrt. Precíziós gazdálkodás a KITE értelmezésében Olyan műszaki, informatikai, információstechnológiai

Részletesebben