Az 5-ös család kw ( LE) teljesítmény

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az 5-ös család. 51 74 kw (70 100 LE) teljesítmény"

Átírás

1 Az 5-ös család kw ( LE) teljesítmény

2 2 Tartalom Tartalom Ismerje meg a családot G sorozat M OOS sorozat M sorozat R sorozat Fenntartás és precíziós gazdálkodás Homlokrakodók Műszaki adatok

3 3 Méretre szabva Ha van egy dolog, amit a mezőgazdasági szektorban eltöltött több, mint 170 év alatt megtanultunk, akkor az az, hogy nem létezik két egyforma gazdaság. Ezért az kw ( LE) teljesítmény tartományban nem csupán egy, hanem négy különböző traktort kínálunk Önnek. Mind a négy traktorhoz számtalan opcionális lehetőség áll a rendelkezésére, melyek segítségével bármelyik modellt tökéletesen hozzáigazítja az egyedi igényeihez. Az olcsóbb, egyszerű kiviteltől a teljes alvázas felépítésű traktorokig terjedő skálán, biztos, hogy meg fogja találni a gazdasága számára minden szempontból megfelelő 5-ös sorozatú traktort. Ha érdeklik a részletek, kérjük, ismerje meg jobban a családot!

4 4 Az 5-ös család Ismerje meg a családot! Ezek a traktorok egy igazi családot alkotnak. Ugyanaz a robosztus felépítés, ugyanazok a kompakt vonalak, ugyanaz a John Deere minőség. De ha közelebbről is megvizsgálja őket, akkor látni fogja, hogy mint minden családban, itt is minden családtag saját karakterrel rendelkezik. Az önhordó 5G a legkönnyebb és legkompaktabb, 4-hengeres traktor, amit a valaha is építettünk tökéletes megoldást kínál a zárt kertekben való munkavégzéshez és a szűk fordulók végrehajtásához. A 95 lóerős, középalvázas 5M OOS. nyitott, fülke nélküli kivitele lehetővé teszi az alacsony bejáratú épületekben, fóliasátrakban, vagy mélyre lenyúló ágak alatt történő munkavégzést. A félalvázas 5M mindenből egy kicsit többet tartalmaz: például nagyobb raksúllyal terhelhető és tágasabb a fülkéje. A 74 l/perces (opcionálisan 94 l/perces) hidraulikus kapacitásának köszönhetően soha többé nem fog erőhiányban szenvedni. A teljes alvázas 5R prémium traktor nyújtja a legnagyobb erőt, teljesítményt és kényelmet, és még így is elég kompakt és mozgékony ahhoz, hogy a szűk helyekre is bejuthasson vele. Két prémium, fokozatillesztéssel rendelkező hajtómű csatlakoztatható hozzá: PowrQuad Plus, vagy AutoQuad Plus. Modell Teljesítmény 5G sorozat kw (80 90 LE) 5M OOS kw (85 95 LE) 5M sorozat kw ( LE) 5R sorozat kw ( LE) 5M OOS Középalvázas felépítés. 4,5 literes PowerTech M dízel motor, mechanikus adagolóval és turbófeltöltővel. 2 PowrReverser irányváltós hajtómű. 94 literes nyíltközpontú hidraulika rendszer. 5R Teljes alvázas prémium traktor. Kategóriájában a legjobb, PowrQuad Plus, vagy AutoQuad Plus hajtóművek. 4,5 literes PowerTech E 4-hengeres dízelmotor, magasnyomású közös nyomócsöves üzemanyag befecskendező rendszerrel (HPCR). 2,9 t terhelhetőség.

5 Az 5-ös család 5 5M Erős hidraulika. Félalvázas felépítés. Ideális nehéz rakodási feladatok elvégzéséhez. A sebességváltó választék a 16/16 fokozatú SyncReverser váltótól a 32/16 fokozatú PowrReverser Plus + HiLo váltóig terjed t terhelhetőség. 5G Kompakt, könnyűsúlyú, fordulékony. Önhordó kialakítás 4,5 literes PowerTech M dízelmotor, mechanikus adagolóval Többféle modern hajtómű

6 6 5G Valódi John Deere minőség: az 5G. Ha eddig úgy gondolta, hogy a John Deere minőséget csak a vastagabb pénztárcával rendelkező gazdák engedhetik meg maguknak, akkor gondolja át ezt még egyszer. Az új 5G a legalacsonyabb árú 4-hengeres traktor, amit valaha építettünk. Tökéletesen megfelel a kis kertekben, vagy a kisebb állatállománnyal rendelkező gazdaságban elvégzendő feladatokhoz. Kis méret A könnyűsúlyú 5G-vel nagyon egyszerű a manőverezés, olyan érzése lesz, mintha nagyobb lenne az udvara! De ez ne tévessze meg: a hidraulika és a TLT teljesítménye elég nagy az etetési és a könnyebb rakodási munkák elvégzéséhez. Magas minőség Egyszerű kezelőszervek, modern hajtóművek: az új 5G-ben mindent megtalál, amire szüksége van és semmi olyan nincs benne, amire nincs szüksége. Ez azt jelenti, hogy elkövetkező években nyugodtam rábízhatja magát az 5G jól bevált technológiájára. Fordulékonyság Masszív kialakítás Modern sebességváltók (12/12, vagy 24/24, mindkettő különböző opciókkal) Teljesíti a Tier III környezetvédelmi előírásokat Erős hidraulika és TLT. Mechanikus kezelőszervek.

7 5G 7 Belül tágasabb. Ki mondta, hogy a kompakt traktoroknak kényelmetlennek kell lenniük? Az 5G fülkéjében a vezető friss és összpontosításra képes marad, napkeltétől napnyugtáig. A fix műszertáblát és a fix vezérlőszerveket ösztönös kezelésre terveztük; mindent a legjobb helyen helyeztünk el. Az opcionális teleszkópos és billenthető kormányoszlopot másodpercek alatt beállíthatja a legkényelmesebb pozícióba. Ami a komfortot illeti, jó kezekben van! A jól szigetelt túlnyomásos fülke nem engedi be a port, a szilentblokkos felfüggesztése pedig csendes és kellemes munkakörnyezetet biztosít egész nap. A letisztult, logikus vezérlőszervek kezelése egyszerű. Mindenre nyitottan. De az is lehet, hogy önnek egyáltalán nincs is szüksége fülkére! Ebben az esetben a fülke nélküli kivitelű 5G jelenti a megfelelő választást az ön számára. A kezelőplatform nem csupán tágas, hanem komfortos is. Semmit nem kell felhajtani, vagy kikerülni; minden kezelőszerv könnyen elérhető helyen van, és még sincs útban. A fülkéből jól láthatja, hogy mi van ön előtt és jól láthatja a kapcsolószerkezeteket is. Könnyű beszállás, rendezett, áttekinthető platform. Állítható ülés az egész napos kényelemért. A műszerfalon a motor- és a TLT fordulatszáma, és a traktor sebessége is figyelemmel kísérhető. A bukókeret (ROPS) szükség esetén lehajtható. Logikus elrendezés az ösztönös kezeléshez. Tágas fülke, ami nem szorítja önt határok közé. Kiváló előre való kilátás tökéletes a homlokrakodáshoz.

8 8 5G A A jól bevált erőforrás: a 4,5 literes PowerTech M dízelmotor. Az új 5-ös sorozat traktorainak többi alkotóeleméhez hasonlóan, a 4,5 literes PowerTech M dízelmotor is megbízható és hosszú élettartamú. Nagyon egyszerűen karbantartható, csupán 500 üzemóránként kell benne olajat cserélni. A Tier III szintű károsanyag-kibocsátásával és a többi új jellemzőjével, még hatékonyabb, mint valaha. Munkára edződve Ezután már nem kell aggódnia, amikor a nagy teljesítményigényű munkák például a vontatás, vagy a szántás lelassítják a motort! Az egyedülálló teljesítmény-jelleggörbéjének köszönhetően, a PowerTech M motor nagyobb nyomatékot ad le terhelés alatt ami biztosítja az ön számára a szükséges többlet erőt ahhoz, hogy túljusson a munka nehezén. A PowerTech M motor egy 500 motorfordulat/ perces tartományban állandó teljesítményt ad le. A maximális nyomaték, akár 365 Nm is lehet (5090G modell). Az akár 30% nyomatéki növekménynek köszönhetően mindig a rendelkezésére fog állni a szükséges teljesítmény tartalék. B D E C A B C D E Az új turbófeltöltés a töltőlevegő visszahűtéssel, nagyobb nyomatékot és gyorsabb motorreakciót eredményez terhelés alatt Új hűtőrendszer TIER III környezetvédelmi kategória Egyszerűen karbantartható, ami azt jelenti, hogy kevesebb időt tölt az udvaron és többet a földeken. John Deere dugattyúhűtés, nedves hengerpersely, zárt hűtőrendszer és viszkóz ventilátor = maximális teljesítmény, megbízhatóság, élettartamra szóló értékállóság. A PowerTech M motor állandó teljesítményt ad le egy 500 1/perces motorfordulatszám tartományban. Az akár 30% nyomatéki növekmény által biztosított vonóerő minden körülmények között mozgásban fogja önt tartani.

9 5G 9 Válassza ki az ön számára legmegfelelőbb sebességváltót A modern sebességváltók széles választéka áll a rendelkezésére ahhoz, hogy 5G traktorának jellemzőit hozzáigazítsa a gazdálkodási körülményeihez. Egyszerűen válassza ki a sebességváltót a 30, vagy a 40 km/óra végsebességű traktorhoz, majd döntse el, hogy milyen opciós lehetőségeket kér. A 40 km/órás Sebességváltó Mech. Hi-Lo Elekt.-hidr. Hi-Lo Kúszó-fokozat 30 km/h 40 km/h 12 előre/12 hátra fokozat + mech. baloldali irányváltó előre/24 hátra fokozat + mech. baloldali irányváltó - 24 előre/24 hátra fokozat + mech. baloldali irányváltó előre/12 hátra fokozat hidr. baloldali irányváltó - - változatok sebessége, az alapfelszereltség részét képező kúszó fokozattal 500 m/órára csökkenthető ez ideális megoldás lehet például a zöldség kultúrákban való munkavégzéshez. Kezelőszervek. Az 5G sorozat traktorainak 2 váltókaros sebességváltója van. A legtöbb kezelőszerve mechanikus, beleértve az SCV-ket, az irányváltót, valamint a függesztőszerkezet és a TLT vezérlését is. 540/540E, vagy 540/1000 fordulatszámú TLT hajtások közül választhat; mindkettő esetében alapfelszereltség a menetsebesség-arányos hajtás. Hidraulika. A nyíltközpontú hidraulika rendszer szállítási kapacitása 71 l/perc, vagy 84 l/perc; mindkét rendszer nagy emelési teljesítményt biztosít. A nagyobb megbízhatóság és a hosszabb élettartam érdekében, a továbbfejlesztett rendszerbe már sima felületű csatlakozókat építettünk be és a csövek útvonalát is átdolgoztuk. A B C Gyakran kell irányt változtatnia? A 24/12 fokozatú sebességváltónkkal alapfelszereltségként adjuk az elektronikus baloldali PowrReverser irányváltót ez tökéletes megoldás rakodási munkákhoz, vagy a szűk forgókban való manőverezéshez. Váltson sebességet menet közben a kuplung pedál használata nélkül. Az elektrohidraulikus Hi-Lo-val kiegészített, 24/12 fokozatú PowrReverser hajtómű kuplung gombjával időt és erőfeszítést takarít meg. Az opciós elektronikus függesztőszerkezet vezérlő a jobb oldali konzol elülső részén található, így a beállításokat menet közben is könnyen elvégezheti. A baloldali konzolon elhelyezett sárga színű TLT vezérlők kényelmesen kezelhetők, könnyen megtalálhatók használatuk egyszerű. A B C TLT bekapcsolás TLT fordulatszám választás A motorfordulatszám, vagy a menetsebesség arányos TLT fordulatszám kiválasztása.

10 10 5G MFWD, vagy 2WD? A választás az öné. Válassza a mechanikus mellső kerék meghajtást (MFWD) a nagy vonóerőt igényfő feladatokhoz, vagy a 2-kerék meghajtást (2WD), a könnyebb munkákhoz. 2-kerék meghajtás (2WD) A 2-kerék meghajtás költségtakarékos megoldást kínál a könnyebb feladatok elvégzéséhez. Ez a masszív rendszer kellemes, kényelmes traktorozást biztosít egyenletes és egyenetlen talajviszonyok mellett egyaránt. Mechanikus mellső kerék meghajtás (MFWD) A mechanikus mellső kerék meghajtás nagyobb vonóerő kifejtését teszi lehetővé, ezért nagy teljesítményigényű feladatokhoz ajánljuk. A nagyobb tapadási felületnek köszönhetően kevesebb pótsúlyra van szükség, kisebb lesz a talajnyomás és az üzemanyagszámla, hosszabb lesz a gumiabroncsok élettartama. A legalacsonyabb, mindössze 235,4 cm magas 5G-vel (14.9R28 gumikkal) behajthat az alacsony bejáratú gazdasági épületekbe is. Az olajhűtéses tárcsafékek önbeállók. Fékezéskor az MFWD automatikusan bekapcsol. Ez lehetővé teszi, hogy nehéz rakomány szállításakor is uralja a gépet. TLT teljesítmény Az 5G sorozat traktoraiba alapfelszereltségként beépített TLT két különböző fordulatszámon (540/540E vagy 540/1000) vagy járókerék arányosan működik. A 24/12 fokozatú PowrReverser váltó elektrohidraulikus TLT kapcsolással készül. A homlokrakodó csomagban minden fontos részegységet megtalál: a kapcsoló váz, a motorháztető védőkeret, egy mechanikus 2+1 funkciós joystick, egy SCV szelep nyomáshatárolóval és egy traktor oldali multi-csatlakozó már a gyárban felszerelésre kerülhet a gépre. Ezután már csupán a rakodó gémet kell hozzákapcsolni a géphez, és már azonnal munkára is fogható. A 96 literes üzemanyag tartály nagyobb mozgásteret biztosít a traktor kezelőjének.

11 5G 11 Válassza az ön számára legmegfelelőbbet! Mivel rengeteg konfiguráció közül válogathat, nem lesz nehéz megtalálnia a gazdasága számára legjobban megfelelő 5G modellt. De mi a helyzet akkor, amikor egy speciális traktorra van szüksége a kertészeti, vagy a szőlészeti feladatok elvégzéséhez? Semmi gond: kérje a kereskedőjétől a speciális gépek brosúráját! Három különböző speciális 5-ös modell közül választhat: 5GF, 5GV és 5GH. Mindhárom modell agilis, könnyű és gazdaságos, és mindhárom a páratlan John Deere minőséget és megbízhatóságot nyújtja az ön számára. A kommunális vagy zöldfelület karbantartási feladatok Az 5G modellekkel több száz különböző kommunális feladat is egyszerűen elvégezhető. A traktorok kezelői a logikusan elhelyezett vezérlőszervek és a kényelmes fülke miatt, a tulajdonosok pedig a megbízhatóságuk, a sokoldalúságuk és az egyszerű karbantartásuk miatt kedvelik ezeket a modelleket. Az egyedi rendelés alapján beépített opciók széles választéka A homlokrakodó könnyen felszerelhető (5G modellek) Egyszerű kezelés Gyors és egyszerű szervizelés Ergonómikus fülke, fűtéssel és légkondicionálással. Az 5GV és az 5GF modellek tökéletesen alkalmasak a városgazdálkodási feladatok elvégzésére is. Mindkét modell könnyű, gazdaságos, fordulékony, és a páratlan John Deere minőséget és megbízhatóságot nyújtja.

12 12 5M OOS Válassza az új 5M OOS modell. Ha tetszik önnek a fülke nélküli 5G modell, de nagyobb emelőkapacitásra és erőre van szüksége, és nagyobb kényelemre vágyik, akkor az 5M OOS modellt az ön számára építettük. A kezelőszervei ugyanúgy mechanikusak és ugyanaz a 4,5 literes PowerTech M turbódízel motor van benne de 30%-al magasabb teljesítményű a hidraulika rendszere, és van hozzá két opcionális modern hajtómű PowrReverser irányváltóval és természetesen egy csendes, rezgéscsillapított nyitott platform, ami egész nap kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít. A kw (85 95 LE) 16/16, vagy 32/16 sebességváltó 2-kerék, vagy 4-kerék meghajtás Erős hidraulika 563-as homlokrakodó szintezési opció nélkül (NSL), vagy mechanikus szintezéssel (MSL) DeLuxe izolált nyitott platform C B D A B C D A legfontosabb kezelőszervek a vezető jobb kezénél találhatók; minden könnyen elérhető helyen van, és még sincs útban. A fix és az izolált nyitott platform is sík padozatú és egyik sem rázkódik az egyenetlen talajon. Mivel a hajtóművet áthelyeztük, sokkal kevesebb hő halmozódik fel a vezető környezetében. Akár a fix nyitott platformú, akár a DeLuxe izolált nyitott platformú traktorral könnyedén elfér az alacsony ajtók alatt, vagy a kis belmagasságú terménytárolókban. Szigetelje el magát a rezgésektől a Deluxe izolált nyitott platformon. Minden 5M traktoron billenthető, teleszkópos kormányoszlop van, így vezető könnyedén beállíthatja a megfelelő kormánypozíciót.

13 5M OOS 13 Mindkét modern hajtómű opció tartalmazza a PowrReverser irányváltót. Hajtóművek Válasszon a 16/16 és a 32/16 fokozatú sebességváltók közül, majd válassza ki az ön igényeinek legmegfelelelőbb opciókat. Hajtómű 2-kerék meghajtás 4-kerék meghajtás Kúszófokozat Járókerék arányos TLT 30 km/h 16/16 PowrReverser 16/16 PowrReverser 16/16 PowrReverser 32/16 PowrReverser Plus 32/16 PowrReverser Plus 40 km/h Hidraulika Az 5M OOS modell biztosítani fogja a toláshoz, húzáshoz, markoláshoz, rakodáshoz, vagy emeléshez szükséges hidraulikus erőt. A nagy teljesítményű nyitott központú hidraulika rendszer percenként 24 (a kormányzáshoz) + 70 liter (a munkaeszközökhöz) = 94 liter olajáramot biztosít. Homlokrakodó Az 5-ös családban az 5M OOS az egyetlen, amelyre a jól bevált észak-amerikai 563MSL típusú homlokrakodót szereljük. OOS: A komfort és a kényelem alapfelszereltség a DeLuxe nyitott platformon! A platformra szerelt sebességváltó karok, a függesztett pedálok, a forgatható ülés és logikusan elhelyezett kezelőszervek áttekinthető és rendezett munkakörnyezetet biztosítanak. 70 liter/perces olajáram a munkagépek részére.

14 14 5M Erő és kényelem: az új 5M. Ha egy olyan kompakt traktorra van szüksége, ami kényelmesebb megoldást nyújt a nehéz feladatok elvégzéséhez, akkor az új 5M az ön számára készült. Ez a modell egy kicsit robosztusabb, mint az 5G, de még így is elég könnyű és fordulékony. Az erős kizárólag John Deere által alkalmazott félalvázas kialakításnak köszönhetően, az 5M akár 2,4 tonna súlyú rakományokkal is könnyedén megbirkózik. A maximális hidraulikus kapacitása 94 liter/perc. És ehhez még tegye hozzá az új, modern hajtóműveket, a mechanikus kezelőszerveket és az elektronikus irányváltót, és rögtön látni fogja, hogy miért kínál tökéletes megoldást az 5M a kis- és közepes méretű állattenyésztő telepek számára és miért lehetne a földművelők legtökéletesebb kisegítő traktora. Erős félalvázas felépítés 2,4 t terhelhetőség Modern hajtóművek 2-kerék meghajtás, vagy mechanikus mellső-kerék hajtás Nagy teljesítményű hidraulika és TLT Elektronikus vezérlőszervek: irányváltó, TLT, MFWD, Differenciálzár

15 5M 15 Új technológia, új jellemzők. Az új 5M modellek 4-hengeres, 4,5 literes PowerTech M dízelmotora letisztult és erős. A teljesítménye eléri a 100 lóerőt és akár 28% nyomatéki növekményt biztosít. Az új töltőlevegő visszahűtési rendszer is hozzájárul ahhoz, hogy a motor megfeleljen a szigorú, Tier III környezetvédelmi előírásoknak, a turbófeltöltő pedig minden eddiginél magasabb nyomatékot és gyorsabb motorreakciót biztosít. A jól bevált dugattyúhűtés és a nedves hengerpersely is növeli a teljesítményt és megbízhatóságot. Az alsó-középkategóriás traktorok szegmensében egyedülálló a rugalmas motorfelfüggesztés és az alvázra szerelt homlokrakodó kapcsolóváz. Gyakran kell irányt változtatnia? Az elektro-hidraulikus baloldali PowrReverser irányváltó lehetővé teszi, hogy egy újjal változtasson irányt, a kuplung pedál használata nélkül ez ideális megoldás a rakodási feladatokhoz és a forgóban való mozgáshoz. Az opcionális elektro-hidraulikus hárompont vezérlés gyorsabbá, simábbá és pontosabbá teszi a függesztőszerkezet beállítását. A függesztőszerkezet és a vonóerő szabályzás elektromosan működnek, a maximális emelőkapacitás pedig eléri a 3,6 tonnát.

16 16 5M Kényelmes és tágas fülke. Ha beül egy 5M modell tágas fülkéjébe, azonnal otthon fogja magát érezni. Minden egyes kezelőszervet ott fog megtalálni, ahol elsőként keresi a kezelőszervek könnyen elérhető helyen vannak, de soha nincsenek útban. Az alapfelszereltség részét képező billenthető és teleszkópos kormányoszlop segítségével pillanatok alatt beállítható a kényelmes kormánypozíció. A tágas fülkéből nagyon jó a kilátás, így ön egész nap fitten és kényelmes körülmények között végezheti a munkáját. PowrReverser Plus hajtóművel 16-tal több előre sebességi fokozat áll a rendelkezésére, ami összesen 32 előre és 16 hátra fokozatot jelent. Ha megnyomja a Hi-Lo kapcsolót a sebességváltó karon, akár 20%-al módosíthatja a traktor sebességét, és ezzel együtt a vonóerőt. Az új, sík padlójú fülkét úgy alakítottuk ki, hogy az egész nap kényelmes és biztonságos munkakörnyezet nyújtson. Egy normál fülkével szerelt 5M modell magassága csupán 2,54 méter 420/85R 30 méretű gumiabroncsokkal, és 2,60 méter, ha 16.9R34 méretű abroncsokat szerel fel rá. A műszerfal elrendezése egyszerű és logikus.

17 5M 17 Hajtóművek és vezérlőeszközök Ahhoz, hogy a motor erejét teljes mértékben ki tudja használni, szüksége van egy, a motorhoz illő modern hajtóműre. Az 5M modellekbe három alap hajtómű közül választhatja ki az ön számára legmegfelelőbbet. Mind a három hajtómű tartalmazza a jól bevált, évek óta problémák nélkül alkalmazott nedves tárcsás tengelykapcsolót. Mindegyik hajtómű esetében elérhető a SyncReverser és a PowrReverser irányváltó. A PowrReverser irányváltó tökéletes választás, ha simán és könnyen szeretne irányt változtatni, amikor rakodási munkát végez. A 16 kúszófokozat opcióval az 1,6 km/órás sebességtől egészen a 0,3 km/órás sebességig bármit választhat ez egy praktikus lehetőség az alacsony sebességet igénylő műveletekhez például zöldségtermesztési feladatokhoz. 32/16 Hi-Lo PowrReverser irányváltóval 16/16 30k/40k PowrReverser irányváltóval 16/16 30k PowrReverser irányváltóval A sebességváltó parkzár alapfelszereltség. Az irányítás az ön kézében van Az 5M modellek kétkaros sebességváltóval vannak felszerelve. A vezérlőszervek, például az SCV-k, javarészt mechanikusak, kezelésük egyszerű. Ahol igazán előnyösek (TLT, mechanikus mellső-kerék hajtás (MFWD), differenciálmű), ott az elektronikus vezérlőszervek az alapfelszereltség részét képezik. A mechanikus vezérlésű függesztőszerkezet 2 vezérlőkarja a jobboldali konzolon található, így kényelmesen kezelhető. A belső karral (1) a hátsó függesztőszerkezet pozíciója állítható; az alsó karral (2) pedig a vonóerő. A stop kar (3) lezárja a pozíció kart, és felemelve tartja a munkaeszközt a szállításhoz A sebességváltó reteszelés egy, az 5M modelleken alapfelszereltségként megtalálható prémium kategóriás megoldás (parkzár). Ez a rendszer mechanikusan lezárja a sebességváltó fogaskerekeit, amivel növeli a parkolás biztonságát a lejtős területeken.

18 18 5M Az 5M 36 kn-os emelőképessége a traktor saját súlyánál jóval nagyobb súly felemelését is lehetővé teszi. Az 5M ugyanolyan keményen dolgozik, mint ön. Ha egy olyan kompakt traktorra van szüksége, amivel kényelmesebben végezheti el a nehéz feladatokat, akkor az új 5M az ön számára készült. Könnyűsúlyú és könnyen irányítható. Erős rakodó-hidraulika Nem számít, hogy milyen nehéz feladatokat kell elvégeznie a gazdaságban, az 5M hidraulikus teljesítménye soha nem fogja önt cserbenhagyni. Az alapfelszereltség részét képező ikerszivattyú 74 liter/perces olajáramot biztosít, amivel miden helyzetben biztosítja a szükséges hidraulikus teljesítményt. És ha még ennél is többre vágyik, akkor válassza az opcionális 94 l/perces kapacitású szivattyút. Magas emelőkapacitás Az 5M 36 kn-os emelőképessége a traktor saját súlyánál jóval nagyobb súly felemelését is lehetővé teszi. Tökéletesen integrált munkagép vezérlés Az első, vagy a hátsó függesztőszerkezetekre szerelt, és az első, vagy a hátsó TLT-vel hajtott munkagépek esetében is. Erős félalvázas kivitel A masszív alváz akár 2,4 tonna hasznos terhet is elbír. A két homlokrakodó SCV és az akár három hátsó SCV üzemeltetése nem okozhat nehézséget. Minden 5M modell alapfelszereltségként tartalmazza a nagy nyomatékú TLT-t, így nem befolyásolja a TLT fordulatszámát, ha megáll, vagy kisebb sebességi fokozatba vált.

19 5M 19 TLT teljesítmény Tudjuk, hogy egy gazdaságban sokféle munkagépet kell üzemeltetni. Ezért mi lehetővé tesszük az ön számára, hogy két különböző nagy teljesítményű TLT kombináció közül válasszon (540/540E és 540/540E/1000 fordulat/perc), hogy bármikor bárminek a meghajtására készen álljon beleértve azokat az eszközöket is, amelyek nagyobb teljesítményt igényelnek egy állandó teljesítménytartományon belül. Használata egyszerű A TLT elektro-hidraulikusan kapcsolható, vagy a jobboldali konzolon található gombbal, vagy a hátsó sárvédőn elhelyezett opcionális távirányítóval. Minden TLT vezérlőeszköz a jobboldali konzolon található, ami kényelmes kezelést tesz lehetővé. De a legjobb dolog az, hogy nem kell kiszállnia a fülkéből, amikor fordulatszámot akar változtatni! A TLT kapcsoló a baloldalon található, könnyen elérhető helyen. A műszerfalon nyomon követheti a motorfordulatszámot, a traktor sebességét, a TLT fordulatszámot, az üzemanyag szintet, a hűtővíz hőfokát stb. A magas (36 kn) emelőkapacitásnak köszönhetően bármikor készen áll a nehéz munkagépek üzemeltetésére. Az opcionális hidraulikus függesztőkar bekötés segítségével függőlegesen tudja tartani a munkagépet lejtős területeken is.

20 20 5R Teljes alváz, prémium teljesítmény: az 5R sorozat. Az 5R sorozatot csúcskategóriás teljesítményre és komfortra terveztük. A sorozat ötvözi a prémium vezetési élményt a megerősített teljes alvázzal, ami még erősebbé és még hoszszabb élettartamúvá teszi ezeket a traktorokat. Bármilyen nehéz feladat merüljön is fel a gazdaságban, az 5R-el mosolyogva fogja elvégezni. Csak engedje el magát! Az 5R modellekben mindent úgy alakítottunk ki, hogy biztosítsa a feltételeket a feszültségmentes munkához. A prémium kategóriás fülke új szintet állít fel a kilátás és a kényelem tekintetében, és a csupán 74 db (A) zajszinttel ez a legcsendesebb traktor a kategóriájában.. 4,5 literes PowerTech E HPCR 2V (nagynyomású CommonRail üzemanyag befecskendezés, hengerenként két szelep) Állandó teljesítmény 550 1/perces tartományban 59/66/74 kw (80/90/100 lóerő) teljesítmény Premium hajtóművek Mechanikus mellső kerék meghajtás (MFWD) Elektronikus függesztőszerkezet vezérlés Aktív töltőlevegő visszahűtés Kihajtható hűtő

21 5R 21 Az irányítás az ön kezében van. Még egy hosszú, szántóföldi munkával töltött nap után sem fogja türelmetlenül várni, hogy végre kiszállhasson az 5R-ből. A kategóriájában egyedülállóan alacsony zajszintnek köszönhetően ön kisebb stressznek van kitéve, és nagyobb biztonságban végezheti a munkáját. Három különböző ülés közül választhat; választhatja a mechanikus, a légrugós, vagy a SuperDeluxe légrugós ülést. A mechanikus változat széles párnával és háttámlával készül és körben jól ki van tömve, hogy kényelmesen megtámassza önt. A légrugós változatok még ennél is jobban csillapítják a zökkenéseket és a vibrációt. Állítható háttámlájuk van, állítható deréktámasszal az ülésfűtés pedig jól jön a hideg reggeleken és estéken. Látni és látszani Az előre és az oldalra való kilátás még akkor is kitűnő, amikor fel van szerelve a homlokrakodó. Rögtön észre fogja venni, hogy a hátsó, C oszlopokat íves ablakokkal helyettesítettük, hogy ezzel is tisztábbá és zavartalanabbá tegyük a kilátást. Az opcionálisan rendelhető tetőablak tökéletes rálátást biztosít a homlokrakodóra. Önnek alacsony belmagasságú istállója, vagy terménytárolója van? Ha igen, akkor az opcionális alacsony fülke kivitel a megfelelő választás az ön számára. Az alacsony fülkés 5R teljes magassága mindössze 249,5 cm, 420/85 R 30 méretű abroncsokkal, úgy, hogy pontosan ugyanaz a fülke van a traktorra szerelve az egyetlen különbség a padlón elhelyezett 50 mm magas hajtómű csatorna. Miért is jobb a teljes alváz? A teljes alváz az egész traktort erősebbé és időtállóbbá teszi. Nehezebb terheket tud felemelni és szállítani, mivel minden, a traktorra ható erőhatást az alváz visel és nem a motor, vagy a hajtómű mivel azok az alvázra vannak felszerelve. Rengeteg különböző rakodószerkezet felszerelése is sokkal egyszerűbbé válik ezéltal. A teljes alváz erejét és kényelmét kizárólag a John Deere nyújtja az ön számára! Az 5R számára nem jelent megterhelést a nehéz súlyok felemelése, mivel a maximális emelőkapacitása eléri a 42 kn-t a hátsó horognál és a 29 kn-t a mellső függesztő szerkezetnél mérve. Az erősebb és hosszabb teljes alváznak köszönhetően a motort és a hajtóművet nem terheli a traktor szerkezetét érő igénybevétel.

22 22 5R Az 5R sorozat hajtóművei Két csúcskategóriás hajtómű közül választhat: AutoQuad Plus, vagy PowerQuad Plus. Mindkét hajtómű négy tartományt tartalmaz, és mindkettő rendelkezik automatikus sebességtartó funkcióval, az állandó sebességet igénylő feladatok elvégzéséhez. Továbbá mindkettő felszerelhető lassító hajtóművel, az alacsony, akár 1,5 km/óra, sebesség biztosításához. Amitől egészen más Az AutoQuad Plus hajtómű biztosítja az automatikus, kuplung nélküli fokozatváltást. Ön szabadon beállíthatja a megfelelő kapcsolási pontokat az 1700 és /perces motorfordulatszám tartományon belül, így a traktor mindig a munka szempontjából legmegfelelőbb fokozatot fogja használni. Ez különösen hasznos, amikor változó ellenállású talajt szánt, vagy amikor emelkedőn végez szállítási munkát. Az alábbiak mindkét hajtómű esetében az alapfelszereltség részét képezik: Automatikus sebességtartás Parkzár Egykaros sebességváltó, kuplung gombbal SoftShift sima fokozatváltás technológia Fokozatillesztés Hosszú élettartamú PermaClutch II tengelykapcsoló rendszer Fokozatváltó gomb lehetőség a homlokrakodó joystick-en. Fokozatmentesen állítható kapcsolási pontok

23 5R 23 Válassza a legjobbat! Egyetlen motor sem felelne meg jobban az új 5R modellekbe, mint a 4,5 literes Powertech dízelmotor. A legendásan megbízható és időálló John Deere motor, a nagyobb teljesítmény és hatékonyság érdekében, nagy nyomású, közös nyomócsöves (HPCR), elektronikus vezérlésű üzemanyag befecskendező rendszerrel van felszerelve. Automatikus sebességtartás Az 5R modellek alapfelszereltségként tartalmazzák a sebességtartó automatikát. Ez a funkció állandó szinten tartja a traktor előrementi sebességét és mivel a TLT fordulatszámát is állandó szinten tartja, megvédi a munkaeszközöket a túl magas fordulatszámtól. Így jobban fognak működni és megnő a permetezőgépeinek, a műtrágyaszóróinak és a bálázó gépeinek élettartama. A hőérzékelős viszkóz ventilátor különösen hatékony. Csak akkor visz át hajtást, amikor arra szükség van, így nagyobb teljesítmény áll rendelkezésre a többi feladat végrehajtásához. A 4,5 literes Powertech dízelmotor szervizelése egyszerű, csak 500 üzemóránként kell benne olajat cserélni. Azon túl, hogy megfelel a Tier III környezetvédelmi előírásoknak, a motor még hatékonyabb, mint valaha. Az 1750 és /perces motorfordulatszám tartományban biztosított állandó teljesítmény lehetővé teszi, hogy úgy dolgozzon alacsonyabb motorfordulatszám mellett, hogy közben nem csökken a teljesítmény. Ezzel üzemanyagot takaríthat meg anélkül, hogy lelassítaná a munkát. Ezen kívül, az alváz kialakításának köszönhetően, a motornak nincs szerkezeti teherviselő szerepe, így az kisebb igénybevételnek van kitéve, ezáltal hosszabb az élettartama.

24 24 5R Prémium hidraulikus teljesítmény. Az 5R traktorok prémium kategóriás, terhelésérzékelővel ellátott hidraulika rendszere magas hidraulikus teljesítményt biztosít. Az alapfelszereltség részét képező hidraulika szivattyú 56 l/perces, az opcionális változat pedig 65 l/perces olajáramot hoz létre. A terhelésérzékelővel ellátott, nyomásszabályozott hidraulika rendszer, ha szükséges, akár 200 bar nyomást is biztosít. És az elsőbbségi rendszernek köszönhetően, az olyan alapvető funkciók, mint a kormányzás és a fékezés, mindig prioritást élveznek. Terhelésérzékelővel ellátott, nyomásszabályozott rendszer 56 l/perces, vagy opcionálisan 65 l/perces szállítású szivattyú Akár 3 hátsó SCV 2 rakodó/előre szerelt munkaeszköz SCV 3 homlokrakodó csomag Opcionális integrált joystick, a homlokrakodó vezérléséhez.

25 5R 25 A függesztőszerkezetek és a TLT Az 5R traktorok nagy teljesítményű elektronikus vezérlésű 3-pont függesztését és erős TLT hajtását sokoldalú munkavégzésre és maximális hatékonyra terveztük. A TLT, a névleges fordulatszámon, biztosítja a maximális motorteljesítmény elérését. Elektro-hidraulikusan működtetett többtárcsás olajhűtéses nedves kuplung található benne, ami növeli a megbízhatóságot és meghosszabbítja az élettartamot. Az alapfelszereltség részét képező TLT esetében két fordulatszám közül választhat: 540, és könnyebb alkalmazásokhoz, az üzemanyag takarékos 540E. Az opcionális 3-fokozatú TLT egy 1000 fordulat/perces fokozatot is tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy többféle munkaeszközt hajtson meg a traktorral. A III. kategóriás 3-pont függesztés maximális emelési kapacitása 42 kn, és elektronikus vezérlésű alsó függesztőkart tartalmaz a terhelés és a mélység szabályozásához. A TLT tengelycsonk egy száraz üregben kapott helyet. A nyomásszabályozott hidraulika rendszer által biztosított nagy emelési teljesítménynek köszönhetően, a hátsó függesztőszerkezet akár 2,9 tonna hasznos terhet is elbír, a maximális emelési kapacitása pedig 42 kn.

26 26 Üzemeltetés Karbantartás egyszerűen. A B C Mi, a John Deere-nál, úgy gondoljuk, hogy a karbantartás elvégzésének egyszerűsége különösen fontos a hosszú megbízható üzemelés érdekében. Ennek érdekében mindenhez gyorsan és egyszerűen hozzáférhet. Hat példa arra, hogy miért végezhető el a karbantartás egyszerűen: A B C D E F Az olajszintet a motorháztető felnyitása nélkül is ellenőrizheti. A sebességváltó/hidraulika olajat csak 1,000 üzemóránként kell lecserélni. A hűtő tisztítása egyszerű csak nyomja meg a ventillátor visszaforgatás gombot a fülkében, és a ventilátor elfújja a hűtőről a növénydarabokat. A légszűrő szerszám nélkül cserélhető. A hidraulika folyadék szintjét egy hátul elhelyezett kémlelőablakon keresztül ellenőrizheti. Az akkumulátor könnyen hozzáférhető helyen, elöl-felül található. A biztosítékok (ugyanolyanok, mint amilyeneket a személygépkocsikban is alkalmaznak) a fülkében találhatók, a tárolódoboz alatt. D E F

27 Precíziós gazdálkodás 27 Opcionális navigációs megoldások a nagyobb pontosságért. GreenStar Lightbar Ha önnek még nincs gyakorlata a navigációs rendszerek használatában, akkor ez az egyszerűen kezelhető párhuzamos nyomkövető megoldás épp megfelelő lesz az ön számára. Néhány perc alatt felszerelhető és minden John Deere gépen használható. A rendszer két részből áll: az új, StarFire 300 vevőegységet a fülkére, a GreenStar Lightbar kijelzőt pedig a műszerfalra kell rögzíteni. A GreenStar Lightbar kijelző minden LED indikátora 10 cm eltérést jelent az ön által beállított ideális nyomvonalhoz viszonyítva. AutoTrac ATU 200 Universal automata kormányzási készlet A műholdas vezérlésű, automata navigációs rendszer növeli a termelékenységet, különösen nagy porban, vagy sötétben, nagyban megkönnyíti a traktor kezelőjének a dolgát. Az AutoTrac akár 90%-al is csökkentheti az átfedéseket és felgyorsítja a fordulókat, amivel időt és üzemanyagot takaríthat meg, és a munkaerő költsége is alacsonyabb lesz. A dokumentációs és munkaeszköz vezérlési szoftver segít a ráfordítások kezelésében és olyan elektronikus nyilvántartásokat készít, amelyek lehetővé teszik a tábladokumentációk készítését, és az egyéb szabályozási követelményeknek való megfelelést. A készlet tartalmaz egy StarFire vevőantennát, egy GreenStar kijelzőt és egy motoros kormányforgató egységet. SF1 & SF2, és RTK pontossági szintű jelekkel is használható. A GreenStar Lightbar kijelző minden LED indikátora 10 cm eltérést jelent az ön által beállított nyomvonalhoz viszonyítva. A StarFire 300 vevőegység néhány perc alatt felszerelhető és EGNOS pontosságú jelet biztosít a szántóföldi pozíció meghatározásához. GreenStar Lightbar kijelzi a kormányzás irányát, elősegíti a kihagyások és az átfedések csökkentését még a kaszálókon is, ahol nincs lehetőség sorvezető jelek használatára.

28 28 Homlokrakodó Az ön traktorára terveztük. A nagy teljesítményű és hosszú élettartamú John Deere homlokrakodók tökéletesen illeszkednek az ön John Deere traktorára. Miért? Azért mert úgy terveztük meg őket, hogy azok a traktor szerves részét alkossák. Az extra erősség és tartósság azt jelenti, hogy ön teljes mértékben ki tudja használni a traktor hidraulikus teljesítményét nagyobb lesz az felszakító erő és rövidebbek lesznek a ciklusidők. Tartósságra terveztük Úgy biztosítjuk a lehető legmagasabb minőséget, hogy az 5-ös sorozat traktoraira magunk gyártjuk a homlokrakodókat. Az 533, az 583 és a 633 modelleket Franciaországban, az arc-les-gray-i üzemünkben gyártjuk; ebben az üzemben a rakodókon kívül a bálázók és a kaszák is készülnek. Az 5M OOS traktorra Észak-Amerikában készül az 563 modell. A John Deere homlokrakodók az alábbiakat nyújtják: Kiegyenlített mellsőhíd terhelés Optimális teher és traktor stabilitás Kisebb váz- és szerkezeti terhelés Ergonómikus kezelőszervek Kitűnő kilátás Megfelelő gumiabroncsozás, és sárvédő hézag Egyszerű szervizelés Pontos hegesztések, erős konstrukció, időálló kivitelezés. A John Deere homlokrakodók hosszú időn át keményen dolgoznak önért. A John Deere homlokrakodók használata során, a kiegyenlített mellsőhíd terhelésnek köszönhetően, mind a teher, mind a traktor stabilitása optimális. A John Deere a munkaeszközök széles skáláját kínálja a homlokrakodókhoz bálahordáshoz, raklapmozgatáshoz, istállók tisztításához, szilázs rakodáshoz, a kőszállításhoz csak hogy néhányat megemlítsünk az alkalmazások közül. A részletekért forduljon a kereskedőjéhez.

29 Homlokrakodó 29 Melyik homlokrakodó illik a traktorára? 5G 533 MSL/NSL, 583 MSL/NSL, 633 NSL 5M 533 MSL/NSL, 583 HSL/MSL/NSL 5R 533 MSL/NSL, 583 HSL/MSL/NSL, 633 HSL/MSL/NSL 5M OOS 563 MSL MSL, vagy NSL? A mechanikus önbeálló szintezési rendszerrel (MSL) a rakodók automatikusan szintben tartják a munkaeszközt az emelési és a süllyesztési ciklusok alatt. Ideális megoldást jelentek a nehéz rakodási feladatok elvégzéséhez, ahol a gépkezelőnek nagyon hatékonyan kell dolgoznia. A szintezési opció nélküli (NSL) rakodók olcsóbbak, és tökéletesen megfelelnek, amikor nem fontos a munkaeszközt szintben tartani az emelési és a süllyesztési ciklusok alatt. Melyik rakodót válassza? 533: a gazdaságban felmerülő általános feladatok elvégzésére és alkalmai rakodási feladatokra. Emelési kapacitás: 1,6 t. 583: Az 5M és az 5R sorozatok traktoraira gyártottuk; nagyobb az emelési magassága és az emelési kapacitása, mint az 533-as modellnek. 633: tartós, nehéz munkavégzésre terveztük. 563: az 5M OOS modell homlokrakodója. Az emelési kapacitása: 1,6 t (opcionálisan 2,0 t). A rakodógépekkel kapcsolatos további információkért forduljon a kereskedőjéhez! RAKODÁS FORDULÁS EMELÉS BILLENTÉS * 60 cm-rel az emelési pont mögött mérve. Az új John Deere MemoSystem rendszer használatával időt és fáradtságot takarít meg az ismétlődő feladatok végrehajtása során. Ahhoz, hogy a munkaeszközt visszaállítsa a korábban megadott szögbe, egyszerűen csak le kell eresztenie a rakodót és meg kell nyomnia egy gombot a joystick-on.

30 30 Műszaki adatok MOTORTELJESÍTMÉNY Tier III-nak megfelelő, 97/68/EC szerint 5080G 5090G 5085M OOS 5095M OOS 5070M 5080M 5090M 5100M 5080R 5090R 5100R Névleges teljesítmény (97/68 EC) kw (LE) 59 (80) 66 (90) 63 (85) 71 (95) 51(70) 59 (80) 66 (90) 74 (100) 59 (80) 66 (90) 74 (100) Maximális teljesítmény (97/68 EC) kw (LE) 60 (81) 67 (91) 64 (85) 72 (96) 52 (71) 60 (81,5) 67,3 (91,5) 75,5 (102) 64 (87) 72 (98) 79 (108) Névleges fordulatszám (1/perc) Névleges teljesítmény (ECE-R24) kw (LE) 54,5 (74) 62 (84) 48,6 (66) 56,1 (76) 63 (86) 70,6 (96) 56 (76) 63 (86) 71 (96) Maximális teljesítmény (ECE-R24) kw (LE) 55,5 (75,5) 62 (85) 50,3 (68,4) 58,1 (79) 65,2 (88,7) 73,1 (99,5) 61 (83) 69 (94) 77 (104) Max. nyomaték (97/68 EC), Nm / Állandó teljesítményű tartomány 325 / / / / / / / / / 550 Tipus PowerTech M, mechanikus befecskendező, PowerTech M, mechanikus befecskendező, PowerTech M, mechanikus befecskendező, hengrenként 2 szelep, Tier III A. ; Turbófeltöltő, hengrenként 2 szelep, Tier III A. hengrenként 2 szelep, Tier III A. töltőlevegő hűtővel PowerTech E, CommonRail, hengerenként 2 szelep, Tier III A. Hengerek száma / Lökettérfogat (ccm) 4/4525 4/4525 4/4525 4/4525 Hűtőveltillátor hajtás Hőmérsékletarányos viszkózventillátor Hőmérsékletarányos viszkózventillátor Hőmérsékletarányos viszkózventillátor Hőmérsékletarányos viszkózventillátor Üzemanyagellátás: Mechanikus befecskendező, Mechanikus befecskendező légtelenítő egységgel Mechanikus befecskendező, légtelenítő egységgel Nagy nyomású CommonRail Üzemanyagtartály (liter) 96 (Opcióban 80) (Opcióban 150) 130 (Opcióban 150) HAJTÓMŰVEK Kuplung Erősített száraztárcsás kuplungszerkezet, 280mm tárcsaátmérő, opciósan: PowerReverser Olajhűtésű nedvestárcsás kuplungszerkezet, Olajhűtésű nedvestárcsás kuplungszerkezet, alapkivitelben elektro-hidraulikus működtetéssel többtárcsás olajfürdős kuplungszerkezet, alapkivitelben elektro-hidraulikus működtetéssel minden hajtóműnél Olajhűtésű PermaClutch II, 225 mm átmérőjű tárcsákkal, alapkivitelben 135 mm tárcsaátmérő Parkzár Nincs alapkivitel alapkivitel alapkivitel Hajtómű opciók 12F/12R Syncro Reverser 1,4 30 km/h 16/16 PowrReverser 16/16 SyncReverser 16/16 PowerQuad Plus 3,3 40 km/h 24F/24R Syncro Reverser mechanikus Hi-Lo 0,5 40 km/h 32/16 PowrReverser Plus 16/16 PowrReverser 16/16 PowerQuad Plus, 16/16 Lassító hajtóművel 1,5 40 km/h 24F/24R Syncro Reverser elektro-hidraulikus Hi-Lo 0,5 40 km/h 32/16 PowrReverser Plus 16/16 AutoQuad Plus 3,3 40 km/h 24F/12R PowerReverser elektro-hidraulikus Hi-Lo és kuplunggomb 0,5 40 km/h 16/16 AutoQuad Plus, 16/16 Lassító hajtóművel 1,5 40 km/h Irányváltó tipus Mechanikus irányváltó a 12F/12R és a 24F/24R Syncro Reverser hajtóművek esetén; Elektronikus PowrReverser Elektronikus Syncreverser és elektronikus PowrReverser elektronikus irányváltó a PowerReverser esetén Sebességokozatok száma 4 fokozat + 4 tartomány minden hajtómű 4 fokozat + 3 tartomány esetében 4 fokozat + 4 tartomány minden hajtómű esetében 4 fokozat + 4 tartomány minden hajtómű esetében Elektro-hidraulikus HiLo Opció Opciós 2 sebességes, elektro-hidraulikus HiLo Opciós 2 sebességes, elektro-hidraulikus HiLo Kúszofokozat Van Opciósan 0,3 1,6 km/h Opciósan 0,3 1,6 km/h Opciósan 1,5 40 km/h Kúszófokozatok Kiegészítő 8F/8R a 16/16PR hajtóművön, vagy Kiegészítő 8F/8R a 16/16SR és 16/16PR hajtóművön, kiegészítő 16F/8R a 32/16PR+ hajtóművön vagy kiegészítő 16F/8R a 32/16PR+ hajtóművön 16/16 Lassító hajtómű Váltókar 1 váltókaros kezelés, kuplunggomb, SoftShift, fokozatillesztés, 2 váltókaros kezelés 2 váltókaros kezelés sebességtartás alapfelszereltségben, Automatikus kapcsolási pont meghatározás (AutoQuad) Automata kapcsolási pont meghatározás Kuplunggomb Csak a PowerReverser hajtómű esetén N/A Van Van Van SoftShift sima kapcsolás Nincs Van Van Van Fokozatillesztés Nincs Van Van Van HÁTSÓ TLT TLT kuplung Mechanikus, Szervo rásegítéses vagy elektrohidraulikus kapcsolás olajhűtésű Elektro-hidraulikusan működtetett többtárcsás Elektro-hidraulikusan működtetett többtárcsás olajhűtésű Elektro-hidraulikusan működtetett többtárcsás olajhűtésű Névleges TLT fordulathoz tartozó motorfordulatszám (1/perc) Elektro-hidraulikus a PowrReverser hajtómű esetében alapkivitelben Elektro-hidraulikus minden hajtómű esetében alapkivitelben 540/540E 6 bordás tengelycsonkkal 1938 / /540E vagy 540/540E/ /540E 2097 / /540E/1000 megfordítható 6/21 bordás tengelycsonkkal 1938 / 1962 (540/1000 TLT; csak 6 bordás) 540/540E/ / 1697 / 2074 TLT külső vezérlőgomb Alapkivitelben a balhátsó sárvédőn (opcióban a jobbhátsón is) Opciósan a jobb vagy baloldali sárvédőn MELLSŐ TLT Tipus Elektro-hidraulikusan működtetett többtárcsás Elektro-hidraulikusan működtetett többtárcsás olajhűtésű N/A N/A Elektro-hidraulikusan működtetett többtárcsás olajhűtésű tengelykapcsoló olajhűtésű tengelykapcsoló tengelykapcsoló Fordulatszám Forgási irány Balra forgó (órajárással ellentétes) Balra forgó (órajárással ellentétes) Balra forgó (órajárással ellentétes) HIDRAULIKA RENDSZER Legnagyobb szállítás (liter/perc) 71 l/p 190 bar nyomáson (24 l/p + 47 l/p) Opciósan 84 l/p 190 bar nyomáson (24 l/p + 60 l/p) 94 l/p 200 bar nyomáson (24 l/p +70 l/p) 74 l/p 200 bar nyomáson (24 l/p + 50 l/p) Opciósan 94 l/p 200 bar nyomáson (24 l/p + 70 l/p) Legnagyobb szállítás 56 vagy 65 liter/perc, 200 bar nyomáson Tipus Terhelésérzékelővel ellátott állandó szállítású szivattyú Nyílt központú Nyílt központú, ikerszivattyúval Nyílt központú, ikerszivattyúval (PC = nyomás szabályozott) Kihelyezett hidraulika szelepek száma (maximális) 3 3 hátra és 3 középre építve 3 hátra és 2 középre építve 3 Traktor közepére szerelt csatlakozók Nincs Opció (Joystick vezérléssel) Opció (Joystick vezérléssel) Opció

31 Műszaki adatok 31 MOTORTELJESÍTMÉNY HÁROMPONT FÜGGESZTÉS Hátsó 5080G 5090G 5085M OOS 5095M OOS 5070M 5080M 5090M 5100M 5080R 5090R 5100R Függesztés vezérlés Alapferlszereltségben mechanikus / Opcióban elektronikus Érzékelő tipusa Elektronikus vezérlésű alsó függesztőkar (EHC) Elektronikus vezérlésű alsó függesztőkar (EHC) vagy Mechanikus vezérlésű alsó függesztőkar Mechanikus a középső karon vagy Mechanikus vezérlésű alsó függesztőkar (MHC) Elektronikus vezérlésű alsó függesztőkar Szabályzási módok Terhelés- és mélységszabályozás, ezek Terhelés- és mélységszabályozás, ezek Terhelés- és mélységszabályozás, ezek tetszőleges keveréke, és úszó Terhelés- és mélységszabályozás, ezek tetszőleges keveréke, és úszó helyzet tetszőleges keveréke, és úszó helyzet tetszőleges keveréke, és úszó helyzet helyzet Beállítható tulajdonságok (EHC) Emelési magasság korlátozás, süllyedési Emelési magasság korlátozás, süllyedési Emelési magasság korlátozás, süllyedési sebesség, gyors kiemelés és sebesség, gyors kiemelés és leengedés, sebesség, gyors kiemelés és behúzás, Emelési magasság korlátozás, süllyedési sebesség, gyors kiemelés és behúzás, lengéscsillapítás behúzás, lengéscsillapítás lengéscsillapítás lengéscsillapítás Beállítható tulajdonságok (MHC) Felső határolás, süllyedési sebesség Felső határolás, süllyedési sebesség Emelőképesség a függesztő horgoknál 26 kn 15,2 kn 36 kn 42 kn Függesztés külső vezérlőgomb Opció a mechanikus függesztés vezérlés esetén / Opció a bal-hátsó sárvédőn az elektronikus alapkivitel a bal-hátsó sárvédőn az elektronikus függesztés vezérlés esetén függesztés vezérlés esetén Opció a bal-hátsó vagy jobb-hátsó sárvédőn az elektronikus függesztés vezérlés esetén Opciósan a jobb-hátsó vagy bal-hátsó sárvédőn HÁROMPONT FÜGGESZTÉS Mellső Emelőképesség (kn) TENGELYEK Hajtásképlet 2WD vagy MFWD MFWD 2WD vagy MFWD MFWD Négykerékhajtás bekapcsolás Mechanikus vagy elektro-hidraulikus Elektro-hidraulikusan működtetett Elektro-hidraulikusan működtetett Elektro-hidraulikusan működtetett olajhűtésű tengelykapcsoló Mellső differenciálzár bekapcsolás Automatikusan önzáródó teljes terhelés mellett Automatikusan önzáródó teljes terhelés mellett Hátsó differenciálzár bekapcsolás Elektro-hidraulikusan működtetett többtárcsás Mechanikus vagy elektro-hidraulikus olajhűtésű Elektro-hidraulikusan működtetett többtárcsás olajhűtésű Elektro-hidraulikusan működtetett többtárcsás olajhűtésű Bekormányzási szög ( ) FÉKEK Üzemi fék Olajhűtésű tárcsák, önkiegyenlítésű, és önbeálló Olajhűtésű tárcsák, önkiegyenlítésű, és önbeálló Olajhűtésű tárcsák, önkiegyenlítésű, és önbeálló Olajhűtésű tárcsák, önkiegyenlítésű, és önbeálló Rögzítő fék Alapfelszereltség Alapfelszereltség Alapfelszereltség Négykerék-fék Automatkus négykerékhajtás bekapcsolás a 40 km/h kivitelű váltóknál Automatkus négykerékhajtás a hajtóműben Automatkus négykerékhajtás bekapcsolás Automatkus négykerékhajtás bekapcsolás FÜLKE Tipus Emelhető fülke; 320 körkörös kilátás; opciós teleszkópos és billenthető kormánykerék/ oszlop; 1mb túlnyomásos fülke Izolált nyitott kezelőplatform Billenthető fülke; 310 körkörös kilátás; teleszkópos és billenthető korményoszlop; 2 tárolórekesz; opciós FieldOffice Billenthető fülke; 310 körkörös kilátás; teleszkópos és billenthető korményoszlop; 2 tárolórekesz; opciós FieldOffice Zajszint teljes terhelésnél db(a) 81 (86 OOS) db(a) Szervizelhetőség Emelhető fülke Biilenthető fülke (a normál és az alacsony kiviteleknél is) Kijelzők Kétműszeres Premium műszerfal és kiegészítő monitor Egy műszerfal a jobboldali B oszlopon Tárolóhelyek Tároló rekeszek pohártartóval Tároló rekeszek pohártartóval Fontosabb kiegészítő felszerelések Homlokrakodó előkészítés, középre szerelt Homlokrakodó előkészítés, középre szerelt hidraulika csatlakozókkal, Légkondicionálás, nyitható szélvédő Homlokrakodó előkészítés, középre szerelt hidraulika csatlakozókkal, és Joystick-el; hidraulika csatlakozókkal, és Joystick-el; és Joystick-el; 2db övvonali, H4 kiegészítő fényszóró Légkondicionáló; nyitható szélvédő; hidraulikus felső függesztőkar; automatikus kitámasztók Légkondicionáló; alacsony fülke kivitel; nyitható szélvédő; Pohártartó 2-2 pár munkalámpa előre és hátra; tetőablak; fülkeoszlop mellé szerelt kipufogó 2-2 pár munkalámpa előre és hátra; tetőablak; Nyitott kezelőállás (OOS) FieldOffice; hidraulikus pótkocsi fék, pótkocsi légfék Elektronikus kezelő segítő csomag, HMS II-vel; FieldOffice; FELÉPÍTÉS Vázszerkezet Önhordó felépítés Középalvázas felépítés Félalvázas felépítés Teljes acél alváz Motor beépítés 4 vibráció elnyelő motortartó bak 4 vibráció elnyelő motortartó bak Fordulási sugár, m 3,48 3,48 MÉRETEK ÉS TÖMEGEK Tengelytáv, mm (2185) Teljes magasság, normál / alacsony fülke (mm) 2364 / 2627 (2 oszlopos ROPS) / 2304 (4 oszlopos ROPS) / 2540 (alacsony fülke) A következő kerekezés esetén 16.9R30/11.2R R34/13.6R R36/11.2R20 A hátsó tengely közepétől a fülke tetejéig (mm) 1704 / 1967 (2 oszlopos ROPS / 1644 (4 oszlopos ROPS) Hasmagasság (4WD, középen) (mm) Teljes szélesség (mm) (mellső híd) Teljes hossz, súlytartóval (mm) Minimális önsúly (kg) 3215 MFWD / 2940 ROPS Megengedett össztömeg 40 km/h-ál (kg) 5100 MFWD változatok: 6100; 2WD változatok: Az 5R sorozattal kompatíbilis homlokrakodók John Deere 533 MSL/NSL MSL/NSL N.A. N.A. MSL/NSL MSL/NSL MSL/NSL MSL/NSL MSL/NSL MSL/NSL MSL/NSL John Deere 583 MSL/NSL MSL/NSL N.A. N.A. HSL/MSL/NSL HSL/MSL/NSL HSL/MSL/NSL HSL/MSL/NSL HSL/MSL/NSL HSL/MSL/NSL HSL/MSL/NSL John Deere 633 NSL NSL N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. HSL/MSL/NSL HSL/MSL/NSL HSL/MSL/NSL John Deere 563 N.A. N.A. MSL MSL N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. Szervizintervallumok és feltöltési mennyiségek Motorolaj 8, 250 óra 10, 300 óra 500 óra Hűtőfolyadék 13, 2000 óra 11,4, 3000 óra 16, 3000 óra Hajtómű, véglehajtás és hidraulika olaj (liter) 38 (36) 37,5, 1250 óra 42, 600 óra 55, 1500 óra

32 Megbízható, professzionális és barátságos háttér Egy új 5-ös sorozatú traktor megvásárlása csupán a belépő a John Deere tulajdonosok világába. A gyárban felkészített szervizmérnökeink akár a szántóföldön is a rendelkezésére állnak és ez csak egy az általunk nyújtott számos szolgáltatás közül. A számítógépes diagnosztikai rendszer segítségével a hibák nagy hányadát azonnal, a helyszínen kijavítjuk. És ehhez még adja hozzá az egész világra kiterjedő alkatrészellátó hálózatunkat! Az európai alkatrészelosztó központban féle alkatrészt készletezünk folyamatosan, ami lehetővé teszi a sürgősségi igények 99%-ának azonnali kiszolgálását. Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tel: A legjobb döntéshez vegye igénybe hitelkonstrukcióinkat Az Ön John Deere kereskedője finanszírozási ajánlatok választékával áll a rendelkezésére. Az Ön vállalkozásának megfelelő ajánlatok tekintetében keresse John Deere kereskedőjét. Ennek a prospektusnak az anyaga világszerte hasonló tartalommal kerül terjesztésre. A képek, leírások, tartalmazhatnak olyan felszereltségre, finanszírozásra, biztosításra utaló információkat, mely nem mindenütt elérhető. A pontos adatokért keresse az Ön hivatalos John Deere kereskedőjét. A John Deere fenntartja a jogot a prospektusban ismertetett műszaki kivitel és tartalom előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására. A John Deere zöld és sárga színek, az ugró szarvas szimbólum és a John Deere név a Deere & Company védjegyei. YY HUN 11/09 1/1/2

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

6C sorozat 6-120C 6-130C

6C sorozat 6-120C 6-130C Új 6C sorozat 6-120C 6-130C A Landini új 6C sorozata a népszerű Powermondial traktorcsalád utódja. A sorozat két modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 111 és 121 lóerő teljesítménnyel.

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 2 5G / 5GH sorozatú traktorok A kompakt teljesítmény új neve: 5G Standard sorozat A John Deere 5G sorozatú traktorokkal a mezőgazdasági

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport Landpower 125-135 - 145-165 - 185 TDI techno - top top-tronic - transport LANDPOWER TDI, ELEKTRONIKUS SZABÁLYZÁSÚ MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ, AZ ÖSSZEHANGOLT TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A piac növekvô igényeinek

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o ÚJ 5D-T4i sorozat sorozat 90-100 - 110 5D-T4i A Landini traktorkínálat tovább bővül az 5D Tier 4 Interim sorozat bevezetésével. A Powerfarm utódaként kifejlesztett 5D traktorsorozat három modellváltozatból

Részletesebben

Tier4 Final

Tier4 Final ÚJ 6C sorozat 6C sorozat 125-135 - 145 Tier4 Final A Landini új 6C sorozat három modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 114, 121 és 130 lóerő teljesítménnyel. Mindegyik motor az

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

Branson 00 Sorozat 2 3

Branson 00 Sorozat 2 3 Branson 00 Sorozat 2 3 Kompakt, nagy teljesítmény, összkerékhajtás 21-28 LE -ig nagyszámú gyári felszereléssel A Branson 00 Serie szállítható alternatív kerekezéssel, mely lehet gyepkimélö vagy ipari kivitel

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921)

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921) 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:294571-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

6M sorozatú traktorok 85 125 kw (115 170 LE) 97/68EC

6M sorozatú traktorok 85 125 kw (115 170 LE) 97/68EC 6M sorozatú traktorok 85 125 kw (115 170 LE) 97/68EC 2 6M sorozatú traktorok Bevezetés Minden nappal többet érjen el Mi, a John Deere-nál sohasem feledkezünk meg arról a tényről, hogy a mezőgazdaság egy

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

Traktorok. Gépajánlat 2015. H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Tel.: (54) 480-401 Fax: (54) 480-331 info@kite.hu www.kite.hu

Traktorok. Gépajánlat 2015. H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Tel.: (54) 480-401 Fax: (54) 480-331 info@kite.hu www.kite.hu Traktorok Gépajánlat 2015 H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Tel.: (54) 480-401 Fax: (54) 480-331 info@kite.hu www.kite.hu Tartalomjegyzék JOHN DEERE 3R, 4M és 4R széria...4 JOHN DEERE 5-ös sorozatú speciális

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást.

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást. Műszaki adatok A Lindner Unitrac modellek egyedi fejlesztésű futóművel vannak ellátva: kerekenkénti függesztés, 4 tárcsás fék, hidraulikus rugózat talajkiegyenlítővel kombinálva. Az első és hátsó tengelyeknél

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

AL275 Ízelt csuklós rakodó

AL275 Ízelt csuklós rakodó AL275 Ízelt csuklós rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 02/04/2010 ADBH 11001 ADBH 99999 Méretek J I K L AL275 B H A C M D G E F R P Q O N T S (A) Szabadmagasság... 410 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg WB 93R Kotró-rakodógép WB93R-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg A gép bemutatása A WB93R-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához tartozik, amely számos

Részletesebben

Termékismertető Rakodók / tartozékok

Termékismertető Rakodók / tartozékok Hoftrac udvari rakodók, Homlokrakodók Teleszkópos rakodók Termékismertető Rakodók / tartozékok Közel 40 év tapasztalat Minden területen otthosan mozgunk! Közel 40 éve vagyunk a legkülönbözőbb szakterületek

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 2 9R szériájú traktorok Bevezetés Engedje szabadon a nagyvadat Képzelje el 560 ló együttes erejét, amely mind bele van sűrítve egy innovatív, csúcstechnológiájú

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. FORTERRA FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A ZETOR CSALÁD LEGERŐSEBB ÉS LEGJOBBAN FELSZERELT TRAKTORA F F HSX F HD Max. Teljesítmény (kw) 100.2 =

Részletesebben

Intelligens technológia a holnap gazdáinak.

Intelligens technológia a holnap gazdáinak. NAGYOBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBB ÜZEMANYAG www.strobl-kriegner.com Intelligens technológia a holnap gazdáinak. www.agrotipp.hu NAGYOBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBB ÜZEMANYAG A KOMPAKT mindenes 4055 KOMPAKT S 4065

Részletesebben

TELEHANDLERS A MASSEY FERGUSONTÓL 9205/9306/9407/9407S 75-130 LEMF

TELEHANDLERS A MASSEY FERGUSONTÓL 9205/9306/9407/9407S 75-130 LEMF TELEHANDLERS 9205/9306/9407/9407S 75-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Eddig minden rendben. A Massey Ferguson teleszkópos rakodói a világon mindenhol továbbra is szerves részét képezik

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Köszöntöm a II. Szőlészet- Borászat Konferencia résztvevőit

Köszöntöm a II. Szőlészet- Borászat Konferencia résztvevőit Köszöntöm a II. Szőlészet- Borászat Konferencia résztvevőit Fehér Ottó Igazgató helyettes gépüzletág AXIÁL Kft. 2011. Január 27. Érintendő témák: - Landini traktormárka történelme - Az Axiál Kft szerepe

Részletesebben

6MC & 6RC sorozatú traktorok 66 88 kw (90 120 LE) (97/68EC) Intelligens teljesítmény szabályozással

6MC & 6RC sorozatú traktorok 66 88 kw (90 120 LE) (97/68EC) Intelligens teljesítmény szabályozással 6MC & 6RC sorozatú traktorok 66 88 kw (90 120 LE) (97/68EC) Intelligens teljesítmény szabályozással 2 6MC és 6RC sorozatú traktorok Bevezetés A John Deere mindentudó traktora Gazdálkodásából csak akkor

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: 1888 2019. júniustól Seco univerzális fűnyírók Csehországból A cseh Seco Group idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját. A Seco legnagyobb piaca az amerikai

Részletesebben

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete k Egy sikertörténet kezdete A kezdetben vasöntödeként működő gyárat Gonshiro Kubota alapította 1890-ben. Napjainkban a KUBOTA márkanévről leginkább az ipari ok, kommunális traktorok és fűnyírók jutnak

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MLT 625-75 H van, amikor a méret a lényeg Az állattartó telepek istállóépületeiben általában lényegesen kevesebb hely áll rendelkezésre rakodógéppel való manőverezéshez,

Részletesebben

6 T4i sorozat 7 T4i sorozat 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215

6 T4i sorozat 7 T4i sorozat 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215 6 T4i sorozat 7 T4i sorozat Új 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215 2 Landini Minden egyes Landini traktor azt a szenvedélyt és elkötelezettséget tükrözi, amely azoknak a munkáját hatja át, akik ennek a

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

Valtra N a legjobb traktorok egyike

Valtra N a legjobb traktorok egyike Valtra N a legjobb traktorok egyike Új felépítésu N traktor Öntöttvasból épül fel az új alváz Az elsohíd mögött helyezkedik el a motor Egységes orrrész Alacsony fordulási sugár Nagyon jó súlyelosztás Ideális

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

Ergonomikus. Hosszantartó. Sokoldalú.

Ergonomikus. Hosszantartó. Sokoldalú. A kiváló minőségű és ergonomikus alkalmazásokkal a Climax kínálat, széles választékot kínál. A raklapemelők, targoncák és ollós raklapemelők kézi és félig elektromos kivitelben kaphatóak. Bizonyos raklapemelők

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. PROXIMA PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Termékkatalógus Profi k választása Rövid rönkök mozgatásához elengedhetetlen a gyors, tartós és erős daru. A Hiab Loglift daruk masszív fordítórendszerrel, a teljes

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Tárgy: Önkormányzati utak karbantartását segítő, támogatott gépbeszerzések pályázatra. VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 Tisztelt

Részletesebben

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 2 3 STÍLUSOS T4 F/N/V TRAKTOROK. MEGNYERŐ KÜLSŐ, MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNY. Az új T4F/N/V széria modelljeit a speciális alkalmazások széles választéka,

Részletesebben

Semmi sem működik úgy,

Semmi sem működik úgy, Kompakt traktorok 2 Semmi sem működik úgy, mint egy John Deere Minden általunk kínált termék mögött százhetvenöt év gyártási tapasztalatunk áll. Ezért függetlenül attól, hogy Ön mekkora gyepterületet gondoz,

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. ERŐ A Forterra típus a ZETOR traktorcsalád legerőteljesebb tagja. A nagyteljesítményű motor és a nagyobb

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként 48 www.masseyferguson.com Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként Essential Efficient Exclusive Motor 4 hengeres AGCO POWER, Tier 4 Final l l l Szelektív katalitikus redukciós (SCR) technológia

Részletesebben

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat AGROline 2017 TXG 237 (27 LE) - egész éves használat ISEKI TXG 237 (27 LE) Háromhengeres ISEKI dízelmotor Max. teljesítmény 27 LE, 53 Nm Hidraulika szivattyú 24 l/perc, 150 bar Hátsó kardán: 540 1/perc,

Részletesebben

Hidraulikus cölöpverő gép

Hidraulikus cölöpverő gép Hidraulikus cölöpverő gép A teljesen hidraulikus HRE cölöpverő gép egy stabil forgóegységgel és gumi lánctalppal rendelkező járműre épülnek. A hajtást egy, már sok építőipari gép esetében bevált két- illetve

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124-228-232 Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124 A Hatékony és Megbízható kasza Az új EXTRΔ 100-as széria kulcsa a továbbfejlesztett EXTRΔ kasza gerendely, ami kialakításánál fogva

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

Telefon: 06-20/999-7230, 20/999-7231, 20/999-7232, 1/415-2140, Fax: 1/417-3239, Honlap: www.penda.hu DIECI AGRI MAX

Telefon: 06-20/999-7230, 20/999-7231, 20/999-7232, 1/415-2140, Fax: 1/417-3239, Honlap: www.penda.hu DIECI AGRI MAX DIECI AGRI MAX Rendeltetésszerű felhasználás: A DIECI Agri MAX teleszkópos rakodók állattartó telepeken, szárítótelepeken rakodási és szállítási feladatokra, illetve a megfelelő opciókkal kiegészítve szántóföldi

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Érvek és elõnyök Több érv is szól a csõmotorok beépítése mellett: elõször is sokkal kényelmesebb a redõnyt vagy a napellenzõt egy gombnyomással vagy automata szabályzással

Részletesebben

Teleszkópos rakodók rakodási magasság 4-6 méter

Teleszkópos rakodók rakodási magasság 4-6 méter Teleszkópos rakodók rakodási magasság 4-6 méter Ezek az érvek szólnak a Wacker Neuson teleszkópos rakodók mellett. Szakértelem a teleszkópos rakodóknál a legapróbb részletekig. 1. Az Ön igényeinek megfelelően

Részletesebben

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel 6030 Premium Traktorok A teljesen új 6030 Premium sorozatú traktorokat a szerteágazó

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben