6MC & 6RC sorozatú traktorok kw ( LE) (97/68EC) Intelligens teljesítmény szabályozással

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "6MC & 6RC sorozatú traktorok 66 88 kw (90 120 LE) (97/68EC) Intelligens teljesítmény szabályozással"

Átírás

1 6MC & 6RC sorozatú traktorok kw ( LE) (97/68EC) Intelligens teljesítmény szabályozással

2 2 6MC és 6RC sorozatú traktorok Bevezetés A John Deere mindentudó traktora Gazdálkodásából csak akkor tudja a legtöbbet kihozni, ha ehhez a lehető legjobb felszerelés és gépek állnak rendelkezésére. Ha azonban szűk térrel vagy hegyvidéki tereppel kell megküzdenie, akkor a legnagyobb méretű traktorok egyszerűen szóba se jöhetnek. A John Deere 6MC illetve 6RC sorozatú traktorai a nagyobb traktorok minőségét és képességeit sűrítik egy kompaktabb és így jobb manőverezési képességgel rendelkező gépbe. Ez a bizonyíték arra, hogy a nagyszerűséghez nem kell igazán nagynak lenni. Ezeket a traktorokat is azzal a legendás teljesítménnyel, hatékonysággal, technikával és külső megjelenéssel láttuk el, amire a John Deere esetében mindig is számíthat. Valljuk be, valamennyi tulajdonság nélkülözhetetlen ahhoz, hogy műveletei igazán sikeresek legyenek.

3 6MC és 6RC sorozatú traktorok 3 TARTALOM Bevezetés Áttekintés Különbségek Minőség és Megbízhatóság Irányíthatóság Homlokrakodók Könnyű gépkezelés Erőátvitel: Motorok Erőátvitel: Váltó Hidraulika Vonófejek és TLT Fülke kényelem és kialakítás AMS Karbantartás és szervizelés Műszaki adatok

4 4 6MC és 6RC sorozatú traktorok Áttekintés Mindent tud, amit a nagyok. Csak kicsiben. Első pillantásra a 6MC és 6RC traktorok képességeik és erősségeik alapján nagyobbnak tűnnek, mint amilyenek valójában. Széles skálán állítható nyomtávnak és a rövid tengelytávnak köszönhetően azonban akár szűk területen és problémás terepen is hatékonyan teljesítenek. A nagyobb John Deere traktorokhoz hasonlóan ezek a traktorok is az új teljes alvázas kialakítással készültek. Ennek köszönhetően a lehető legjobb szerkezeti integritást tudjuk elérni, csökken a vibrációs szint, és ráadásul a gép tömege is. A kialakítás pedig ideális homlokrakodóval végzett műveletekhez. 4,5 literes PowerTech PWX motorok széles skálája biztosítja a jól bevált teljesítményt, lóerőig terjedő tartományban (Intelligens teljesítmény szabályozással). Valamennyi megfelel a Stage III B károsanyag kibocsátási normának, és a John Deere egyfolyadékos rendszer (Csak Dízel) kényelmét hozza. Ezen felül választható kétkerék- és összkerékmeghajtás. Az integrált mellső hárompont függesztés és a mellső TLT opcionálisan választható valamennyi modellhez, a John Deere PFC hidraulika rendszer pedig mind a teljesítményt, mind pedig a hatékonyságot növeli. A 6MC és 6RC traktorokat az új formatervezésnek köszönhetően könnyű felismerni a nagyobb 6M és 6R sorozathoz hasonlóan az új, előre lejtő motorháztetőről és a panoráma szélvédős fülkéről. Új, letisztult formatervezésű traktorcsalád Ellenálló vázszerkezet Integrált mellső hárompont függesztés és mellső TLT (opcionális) 6MC modellek (Névleges teljesítmény 97/68EC) 6090MC 66 kw (90 LE) 6100MC 74 kw (100 LE) 6110MC 81 kw (110 LE) 6RC modellek (Névleges teljesítmény 97/68EC) 6090RC 66 kw (90 LE) 74 kw (100 LE), IPM-mel 6100RC 74 kw (100 LE) 81 kw (110 LE), IPM-mel 6110RC 81 kw (110 LE) 88 kw (120 LE), IPM-mel Rugózott mellső híd (6RC) (opcionális)

5 6MC és 6RC sorozatú traktorok 5 GreenStar / ISOBUS bekötésre kész Legyen a választás a legnagyobb gondja Tágas és kényelmes fülke optimális kilátással Nagy teljesítményű hidraulika több olajkivételi kapacitással PC hidraulika rendszer PFC hidraulika rendszer PowrQuad Plus 30K váltó 6MC PowrQuad Plus 40K váltó AutoQuad Plus 40K váltó AutoQuad Plus ECO 40K váltó Rugózott mellső híd (opcionális) Integrált mellső hárompont függesztés és mellső TLT (opcionális) Intelligens teljesítmény szabályozás (IPM) 6RC Nagy emelési kapacitás, a teljes emelési tartományban nagy teljesítmény PowerTech PWX motorok, 4,5 l Több váltó opció Gumiabroncs opciók széles választéka akár 1,80 m átmérő Egyfolyadékos rendszer (Csak Dízel)

6 6 6MC és 6RC sorozatú traktorok Különbségek Egy koncepció. Két kivitel. Két új traktorunk, a 6MC és a 6RC sorozat, nyújtja Önnek a kompakt kialakítás sokoldalúságát. Belső értékeik is megegyeznek: a különbség az alapkivitel és az opcionális eszközök kínálatában és teljesítményében rejlik. A következő adatok segítenek eldönteni, hogy melyik gép felel meg legjobban az Ön elvárásainak. De bármelyiket is választja, nem dönthet rosszul: mindkét traktorba a John Deere átfogó kompetenciáját tömörítettük. 6MC sorozat. Átlagos adatok, briliáns képességek. A John Deere 6MC traktorok rendkívül sokat tudó és sokoldalú gépek. Választhat hozzájuk kétkerék- vagy összkerékmeghajtást, és a három különböző PWX motor bármelyikét. Választhat PowrQuad Plus 30K vagy PowrQuad Plus 40K váltót. Mindkettő egyenletesebb, gyorsabb és kényelmesebb váltást biztosít, használatuk pedig szinte gyerekjáték. Különösen élvezni fogja a panoráma szélvédő által biztosított nagyszerű kilátást még felszerelt homlokrakodóval is, ha pedig alacsony épületekben szeretne dolgozni, akkor válassza az Alacsony Fülke opciót. A 6MC traktorok GreenStar előkészítettek, ISOBUS vezérlési funkciókkal, ezáltal is növelve a termelékenységet. A nyomás szabályzott (PC) hidraulika az alapkivitel része, és opcionálisan fejleszthető 80 l/perc maximális folyadékáramra. A PowrQuad Plus váltót kuplungfunkcióval és nyomógombos sebességi fokozat kiválasztással láttuk el mindezt egyetlen váltókaron. A speciális John Deere teljes alvázas felépítéssel biztonságosabban tudunk olyan műveleteket végezni, amihez homlokrakodó szükséges.

7 6MC & 6RC sorozatú traktorok 7 6RC sorozat. A legjobb traktor, ha legnagyobb problémája a szűk hely. Ha nagyobb teljesítményre és jobb emelőképességre vágyik közúton és a szántóföldön egyaránt, akkor válassza a prémium 6RC sorozatot. Ezek a traktorok hozzák a 6MC valamennyi előnyét, de ráadásként erősebb és kifinomultabb rendszerekkel is fejleszthetők. Valamennyi 6RC traktor összkerékmeghajtással rendelkezik, és AutoQuad Plus 40K, AutoQuad Plus ECO 40K vagy PowrQuad Plus 40K váltóval egészíthető ki, a kuplungpedál használata nélküli automata váltáshoz. Az opcionálisan választható rugózott mellső híddal (TLS) az út kényelmesebb, a munka pedig eredményesebb lesz. Ezen felül a John Deere Intelligens Munkaeszköz Vezérlő Rendszere (itec Basic) még kiemelkedőbb pontosságot, az Intelligens Teljesítmény Szabályozás (IPM) pedig igény szerinti többlet motor teljesítményt kínál. Az akár 114 l/perc folyadékáramról gondoskodó nyomás és áramlás szabályozott hidraulika (PFC) rendszer ráadásul az alapfelszereltség része a 6RC traktorok esetében. Az Intelligens teljesítmény szabályozással (IPM) a 6RC igény szerint 10 extra lóerőt kaphat. Az egyenletes automata váltáshoz válassza a 6RC-hez opcionálisan kapható AutoQuad Plus váltót.

8 8 6MC és 6RC sorozatú traktorok Minőség és megbízhatóság Legendás minőség. Jól bevált megbízhatóság. A John Deere név egyet jelent a vásárló elvárásait is meghaladó minőségű termékekkel. Az Ön számára semmi sem fontosabb annál, hogy mezőgazdasági gépe a lehető legmagasabb mércének is megfeleljen, és soha ne hagyja Önt cserben. Ezt hogyan érhetjük el? A válasz nem is olyan nehéz: egyszerűen hallgatunk ügyfeleinkre: Önre. Az Ön véleménye és visszajelzései segítenek, hogy olyan gépeket és munkaeszközöket fejleszthessünk ki, melyek lényegesen növelik munkaműveletei hatékonyságát. Vevői fókuszcsoport (CFG) A piac fejlődésének titka számunkra abban rejlik, hogy hallgatunk vásárlóinkra, és elejétől kezdve bevonjuk őket termékfejlesztési folyamatainkba. Egy, az ügyfeleinket képviselő fókuszcsoport ellenőrzi, és kiértékeli traktoraink prototípusát, jóval a traktor piacra kerülése előtt. Mindig nagy hangsúlyt fektetünk ezen mezőgazdasági szakértők véleményére. John Deere minőségi gyártási rendszer (JDQPS) Hogyan lesz a legjobb még jobb? A titok az állandó folyamat kiértékelésben rejlik, mely átláthatóságot, még jobb eredményeket és optimalizált hatékonyságot eredményez. Ezen túl betartjuk irányelveinket, tanulunk a meglévő jó példákból, és egységes eszközökkel és folyamatokkal dolgozunk, hogy rendszerszerű hatékonysággal összpontosíthassunk a minőség maximalizálására és a költségek csökkentésére. Vevői elégedettségi mutató (CSI) Hat hónappal traktora kiszállítása után egy kérdőívet kap tőlünk, melynek segítségével Ön is visszajelzést adhat nekünk, és beszámolhat tapasztalatairól. A John Deere számára ez a párbeszéd már évek óta alapvető gyakorlat az értékesítés során, a beérkező visszajelzések pedig jelentősen hozzájárultak új termékeink fejlesztéséhez, valamint értékesítési, szervizelési és gyártási folyamataink minőségéhez. Ügyfeleink jóváhagyásával Kezdettől fogva bevonjuk ügyfeleinket traktoraink fejlesztésébe.

9 6MC és 6RC sorozatú traktorok 9 Gyakorlat teszi a mestert Rendkívül megbízható mezőgazdasági gépek gyártásáról ismernek minket világszerte és ehhez minden egyes nap újra és újra ki kell állnunk a próbát. Gépeink fejlesztésének szerves része, hogy valamennyi John Deere traktor kizárólag többéves intenzív tesztelés után kerül piacra. Szélcsatornákkal, hűtőkamrákkal, egyenetlen utakkal, lejtő felületekkel, elektromágneses interferencia tesztekkel és sárfürdőkkel a lehető legszélsőségesebb mezőgazdasági körülményeket idézzük elő. Mindez a John Deere fejlesztőmérnöki csoport (John Deere Development Engineering Group, JDDEG) feladata. Ők segítenek abban, hogy valamennyi termékünk és rendszerünk a lehető legzordabb tesztelési körülményeknek legyen kitéve. Mindezt azért, mert pontosan tudják, hogy a John Deere ügyfelei mire vágynak: olyan traktorra, ami soha nem hagyja őket cserben. Ebben a tesztmodellben a legzordabb munkakörülményeket idéztük elő, hogy ellenőrizzük és optimalizáljuk a hűtőrendszer teljesítményét. A mindennapi nehéz gazdasági munkafolyamatok szimulálásával a 6MC és 6RC valamennyi váltóját Németországban, mannheimi tesztközpontunkban vetettük alá szigorú teszteknek.

10 10 6MC és 6RC sorozatú traktorok Irányíthatóság Szűk tér. Határtalan mozgékonyság. Szűk térben sosem könnyű dolgozni, a megfelelő munkaeszköz nélkül pedig szinte lehetetlen. A John Deere 6MC és 6RC traktorait kifejezetten úgy terveztük, hogy kitűnően teljesítsenek a gazdaság kisebb épületeiben illetve ezek körül, szűk udvaron és nehéz hegyvidéki terepen is. A kis fordulási sugarat eredményező kompakt kialakításnak és a rövid tengelytávnak (2400 mm) köszönhetően az eredmény két könnyen irányítható és mozgékony traktor széria. Alacsony Fülke Opció Néha nem csak oldalirányban szűk a tér, a gazdaság egyes épületei sokszor inkább a traktor magassága miatt nem megközelíthetők. Erre nyújt megoldást a John Deere Alacsony Fülke opció, ami 91 mm-rel alacsonyabb, mint az alapkivitel fülkéje. De az általánosságban alacsony kialakítás nem jelent csökkentett belmagasságot, hiszen ennek elkerülése érdekében magát a fülkepadlót süllyesztettük le a kardán alagút két oldalán. Így tehát a gépkezelő a fülke megszokott tágasságát élvezheti. Ez a 6MC sorozatú traktorok esetében érhető el.

11 6MC és 6RC sorozatú traktorok 11 Méretek B A D C Méretek (A) Szélesség 2490 mm (B) Teljes magasság* mm (C) Teljes hossz 4305 mm (D) Tengelytáv 2400 mm *A teljes magasság az adott gumiabroncstól és fülketípustól függ. A 6MC és 6RC sorozatú traktorok az irányíthatóság mesterei: a legszűkebb térben is gyerekjátékká teszik a munkát.

12 12 6MC és 6RC sorozatú traktorok Homlokrakodók Nagy teljesítmény. Kompakt kialakítás. A 6MC és 6RC sorozatú traktorok a legnagyobb természetességgel végzik a homlokrakodót igénylő műveleteket. Ebben különleges kialakításuk segít: a speciális John Deere teljes alvázas kialakítás. Ez a robusztus, dupla gerincként felépített keret csillapítja az egyenetlen terhelésből adódó nyomó- és csavaróerőt. Így válnak a 6MC és 6RC sorozatú traktorok verhetetlenül stabillá az egész gazdaságban. A rendkívüli szerkezeti szilárdság a hajtásláncok részeit is védi a káros csavaróerőktől. A nehéz, homlokrakodóval végzett műveleteknél felbecsülhetetlen segítség a beépített baloldali irányváltó. A lenyűgöző kilátásnak köszönhetően rendkívül pontos elhelyezéssel tud dolgozni, a PC vagy PFC hidraulika nagy teljesítményének köszönhetően pedig traktora ideális lesz nagy bálák mozgatására, takarmányrakodáshoz vagy az istállók tisztán tartásához. Az állattenyésztés műveleteihez nem is találhatna a 6MC és 6RC sorozatú traktoroknál jobb megoldást. Igényeitől függően homlokrakodójához számos szintezési opció közül választhat. Alapmunkálatokhoz válassza a önszintező nélküli (NSL) megoldást, míg a nehezebb munkálatok gyors elvégzéséhez válassza a mechanikus önszintezőt (MSL). Rendkívüli pontosságot igénylő munkákhoz pedig döntsön a hidraulikus önszintező (HSL) mellett. Az önszintező nélküli (NSL) kompakt gémmel és optimalizált hátrameneti szöggel kitűnő kilátást biztosít, és ideális gabona rakodásához. A mechanikusan önszintező (MSL) nagy teherbírást igénylő munkálatoknál ideális, így például silózott takarmányhoz, trágyához, talajhoz, és olyan ismétlődő munkálatokhoz, mint a bála- vagy raklaprakodás. Ideális ott, ahol erőre, pontosságra és gyors körökre van szükség. A hidraulikus önszintező (HSL) is tudja mindazt, amit az MSL, de ezen felül a segéd munkahengerekkel még kompaktabb a gém, és így a gépkezelő számára még jobb kilátást biztosít. Ráadásul a hátrameneti szöget is optimalizáltuk, hogy bármely művelethez ideális gépet kapjon.

13 6MC és 6RC sorozatú traktorok 13 A tökéletes partnerek: A John Deere H sorozatú homlokrakodói. A John Deere H sorozatú homlokrakodóit kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy tökéletesen illeszkedjenek a 6MC és a 6RC traktorokhoz. Bármely kezelési feladatot könnyedén és optimális hatékonysággal végzik el. Az acélöntvény rögzítő keretüket pedig úgy alakítottuk ki, hogy a motortér könnyedén hozzáférhető maradjon, és biztosítsuk a rakodóerők egyenletes eloszlását a traktorváz teljes felületén. Ennél egyszerűbb nem is lehetne a gépkezelés. Az új mechanikus joystick ergonomikus formatervezésének és a beépített függesztés vezérlő gombnak köszönhetően pedig végre valóban kézre esik a hatékony vezérlés. Egykezes vezérlés A homlokrakodó karon gombnyomással válthat fokozatot. H310 H340 Emelési magasság* 3,80 m 4,10 m Emelési erő (MSL)** 1850 kg 1900 kg 6090MC 6090RC 6100MC 6100RC 6110MC 6110RC * teljes magasság a csuklóponton ** a csuklóponttól 800 mm-re, teljes magasságnál és 230 kg-os markoló kanálnál. Nyomás 200 bar. Az ellenálló teljes alvázas felépítés gondoskodik a traktor rendkívüli stabilitásáról.

14 14 6MC és 6RC sorozatú traktorok Könnyű gépkezelés Kevesebb stressz. Jobb teljesítmény. A John Deere teljes alvázas felépítési elvének köszönhetően a 6MC és a 6RC fülkéjét, valamint a benne ülőket is megvédi a hajtáslánc vibrációjától. Így Ön kevesebb stressznek van kitéve, lassabban fárad el, és növeli a hatékonyságot. A rugózott mellső híddal (TLS) pedig a 6RC gépkezelője még nagyobb kényelemben dolgozhat. Minden helyzetben megállja a helyét A TLS rugózott mellső híd automatikusan alkalmazkodik a terhelés- illetve vonóerő változásához.

15 6MC és 6RC sorozatú traktorok 15 Rugózott mellső híd (TLS) A gépkezelő komfortérzetének növelése mellett ez a mellső híd a 7 %-kal több húzóerővel az optimális tapadást és szántóföldi működést is garantálja. A TLS zökkenésmentesen felel meg bármilyen tengelyterhelési nehézségnek, ami az alábbiaknak köszönhető: az önszintezésnek a rugózási karakterisztika és a felfüggesztési mérték automatikus beállításának a vonóerő optimalizálását szolgáló hosszú vonóelemnek a függesztőmű érzékelővel történő szinkronizálásnak, ami a nagy vonóerő-kifejtésnél jelentkező kerékpattogás vagy más néven teljesítményugrálás (power hop) kiegyenlítését szolgálja A könnyű műveletektől kezdve a nehéz hátsó függesztésű munkaeszközökkel végzett munkálatokon át a nehéz homlokrakodásig, a TLS-sel könnyebb a munkavégzés különösen szűk helyeken. A TLS-sel a nehéz hátsó függesztésű munkaeszközökkel végzett műveletek is végre könnyebbek és eredményesebbek lesznek.

16 16 6MC és 6RC sorozatú traktorok Erőátvitel: Motorok Lenyűgöző hatékonyság. Az egyfolyadékos rendszer egyszerűsége. A John Deere PowerTech PWX nagynyomású közös nyomócsöves befecskendezéssel (HPCR) működő motorjának köszönhetően a 6MC és 6RC sorozatú traktorokban pontosan az Ön munkaműveleteihez szükséges erő rejlik. Ezekben a 4 hengeres, 4,5 literes motorokban a feltöltőnyomás szabályozóval ellátott turbófeltöltő megbízható egyszerűségét fejlett károsanyag-kibocsátást szabályzó technológiával ötvöztük, ami a Stage III B károsanyag kibocsátási normáknak is megfelel. Valamennyi John Deere meghajtáshoz hasonlóan ezek a motorok is rendkívül ellenállóak és megbízhatóak. PWX technológia. Magasabb motor fordulatszámnál, amikor nincs szükség a teljes feltöltő nyomásra, akkor a feltöltőnyomás szabályozóval ellátott turbófeltöltő eltereli a kipufogógáz egy részét a turbinától, így szabályozva a maximális feltöltő nyomást. Alacsonyabb motor fordulatszámnál a feltöltőnyomás szabályozó zárva marad, hogy teljes feltöltő nyomás mellett több nyomaték keletkezzen. Így egyenletes marad a gázreakció, és a nyomatékcsúcs is egyenletesebb lesz, azaz függetlenebb a működési körülményektől. Egyszerű, de rendkívül hatékony. A motor is fellélegezhet. A PowerTech PWX motorban mind a négy hengert négy szeleppel láttuk el. Így a hengerenkénti két szeleppel ellátott motorokhoz képest nő a teljes szelepfelület, és egyúttal a beviteli áramlás, valamint a kipufogógáz-kibocsátás is javul. Ennek köszönhetően a motor könnyebben lélegzik, és ezzel jobb lesz az égés, a teljesítmény és a térfogat-hatékonyság. Felejtse el az adalékanyagokat. A John Deere Csak Dízel rendszerrel a tömeg is csökken, mert nincs szükség külön adaléktartályra. Csak Dízel

17 6MC és 6RC sorozatú traktorok 17 Az egyfolyadékos rendszer egyszerűsége A kipufogógáz visszavezető rendszer (EGR) technológiát levegő visszahűtővel és dízel részecskeszűrővel (DPF) kombináltuk, az eredmény pedig a Stage III B károsanyag kibocsátási követelményeinek adalékanyag nélküli teljesítése. Így ha egyszerre vágyik nagy teljesítményre és alacsony fogyasztásra, akkor a megoldás a dízel. A KITE Zrt. örömmel áll rendelkezésére további tanácsokkal. Intelligens teljesítmény szabályozás (IPM) A szállítási és a TLT-vel végzett alkalmazásokhoz az IPM igény szerinti 10 LE többlet motor teljesítménye nagy segítséget jelent. Az opció kizárólag a 6RC sorozat esetében elérhető. Segítsen Önmagán és gazdaságát is megsegíti. Valamennyi John Deere 6MC ill. 6RC sorozatú traktort úgy terveztük és kiviteleztük, hogy az Ön szükségleteit maximálisan kielégítő teljesítményt nyújtson. Ez egy teljeskörű koncepció, amely magában foglalja a PWX motort, a nagy méretű kerekeket és a PFC hidraulikát, ami kizárólag akkor fogyaszt energiát, ha valóban szükség van rá. A névleges motorteljesítmény maximumát pedig 2100 f/perc-en éri el. De ne feledje, amint a vezetőülésben ül, a gépkezelés hatékonysága Önön múlik. Traktora maximális hatékonyságának fenntartásához ügyeljen a következőkre: Győződjön meg róla, hogy megfelelő a súlyozás Ellenőrizze, hogy a gumiabroncsokban megfelelő a nyomás Győződjön meg róla, hogy valamennyi munkaeszköz megfelelően lett felszerelve Használjon navigációs rendszert, hogy minimálisra csökkentse az átfedéseket Kizárólag eredeti John Deere alkatrészeket használjon A 6110RC teljesítménye és nyomatéka Nm kw Teljesítmény (kw) Teljesítmény (kw) IPM-mel Nyomaték (Nm) Nyomaték (Nm) IPM-mel f/perc

18 18 6MC és 6RC sorozatú traktorok Erőátvitel: váltók Különböző alkalmazások. Mindig a megfelelő váltó. Valamennyi John Deere váltóban a bevált formatervezést innovatív technológiával ötvöztük. Az eredmény: Önre mindig megbízhatóság, kézreálló működés és alacsony szervizköltség vár. Az ideális váltó megtalálásával eredményesebb és hatékonyabb lesz az Ön munkája is. A 6MC sorozathoz a PowrQuad Plus váltó két változata választható, az egyik 30 km/h a másik akár 40 km/h végsebességet ér el közúton. Az utóbbi a 6RC sorozattal is kompatibilis, azonban a 6RC sorozatú traktorba az AutoQuad plus illetve az AutoQuad Plus Eco váltó is beszerelhető. Továbbá valamennyit a könnyen használható elektromos baloldali irányváltóval láttuk el. Speciális alkalmazásokhoz opcionálisan választható kúszófokozattal. Váltók széles választékával várjuk, hiszen nem létezik két egyforma gazdaság.

19 6MC és 6RC sorozatú traktorok 19 Váltson a legjobb megoldásra PowrQuad Plus (6MC és 6RC) Ezzel a sűrű áttételes, 24/24-es váltóval gyors lesz a váltás, hiszen a sebességtartományok közötti váltást fokozatillesztés könnyíti meg. A kezelést az egyetlen váltókarba integrált kuplungfunkció és nyomógombos sebesség fokozat választás teszi egyszerűvé. A SoftShift technológiával a gyors motorreakciónak köszönhetően még terhelés alatt is egyenletes lesz a váltás. PowrQuad Plus 30 vagy 40 km/h szállítási sebességgel kapható. AutoQuad Plus és AutoQuad Plus EcoShift (6RC) Ez a két váltó a PowrQuad Plus valamennyi előnyével rendelkezik, és mindezt az egyenletes automata váltás kényelmével kombinálja. Az EcoShift modellel pedig alacsonyabb, 1780 f/perces motor fordulatszámnál magasabb szállítási sebességet (40 km/h) tud elérni, ami nem csak alacsonyabb üzemanyagfogyasztást, hanem alacsonyabb károsanyag-kibocsátást is jelent. 6MC PowrQuad Plus 30K váltó PowrQuad Plus 40K váltó AutoQuad Plus 40K váltó AutoQuad Plus ECO 40K váltó Kúszófokozat 6RC

20 20 6MC és 6RC sorozatú traktorok Hidraulika Igazi izomerő. Megfontolt megoldás. A traktor nélkülözhetetlen elemei a TLT-t meghajtó hidraulika rendszer, a vonófejek és a homlokrakodó. A 6MC sorozatú traktorok akár négy kihelyezett szeleptömbbel (SCV) és 65 l/perces nyomás szabályozott (PC) hidraulika rendszerrel bővíthetők. Opcionálisan beszerelhető 80 l/perces PC rendszer is. A 6RC sorozatú traktoroknál mindezen túl a John Deere nyomás és áramlás szabályozott (PFC) hidraulika rendszer előnyeit is élvezheti. Nyomás és áramlás szabályozottt (PFC) hidraulika rendszer 80 l/perc maximális folyadékárammal az alapkivitel része a 6RC traktorokon. Nehezebb munkálatokhoz egy 114 l/perces verzió is kapható. A maximális folyadékáramot csak akkor éri el, ha ez valóban szükséges a rendszer töltéséhez. Ha már nincs szükség áramlásra, a rendszer visszakapcsol null áram készenléti állapotba. Így nő az üzemanyag-hatékonyság, és egyúttal a munkaeszköz teljesítménye is. Ráadásul még a kormányreakció is javul. Ez a kiemelkedően teljesítő, és igény szerint extra teljesítménnyel rendelkező PFC rendszer tökéletes megoldás homlokrakodó és hidraulikamotor alkalmazásokhoz. Tartalék olajtartály (csak 6RC-hez) Magasabb olajkivételi kapacitáshoz a gép tartalék olajtartállyal bővíthető. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy maximálisan kihasználja a John Deere PFC hidraulika rendszer lenyűgöző erejét.

21 6MC és 6RC sorozatú traktorok 21 Válassza ki a megfelelő hidraulika rendszert 6MC 6RC 65 l/perc PC hidraulika rendszer 80 l/perc PC hidraulika rendszer 80 l/perc PFC hidraulika rendszer 114 l/perc PFC hidraulika rendszer Akár 114 l/perces folyadékárammal ez a magasan teljesítő PFC hidraulika rendszer a szükségeshez igazítja a folyadékáramot, és így egyszerre takarít meg üzemanyagot, és növeli a hatékonyságot. A John Deere PFC hidraulika rendszerrel egyszerű lesz a nehéz terhek felemelése és lebillentése.

22 22 6MC és 6RC sorozatú traktorok Vonófejek és TLT Kompakt méret. Még nagyobb sokoldalúság. Vonófejek és vonórudak széles választéka gondoskodik arról, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki 6MC illetve 6RC sorozatú traktora erejéből és képességeiből. A választott modelltől függően a John Deere hárompont felfüggesztés maximális emelőképessége akár 5610 kg is lehet. Így a nehéz, függesztett munkagépekkel is könnyedén elbír. Valamennyi modell könnyen kezelhető, és kivitelezésük lehetővé teszi, hogy segítségükkel Ön is maximalizálhassa munkaműveletei hatékonyságát és eredményességét. Teljesítményleadó tengely (TLT) 540/540E/1000 f/perc TLT opció, a TLT sebességet pedig a fülkéből állíthatja. Integrált mellső hárompont függesztés 3000 kg emelési kapacitással az integrált mellső hárompont függesztés tökéletes tehermozgató és homlokrakodóval végzett műveletekhez. A mellső függesztést kombinálhatja a John Deere integrált mellső TLT-jével, és természetesen valamennyi John Deere homlokrakodóval kompatibilis. Az erő és az egyszerű működtetés valamennyi John Deere függesztés legfontosabb ismérve.

23 6MC és 6RC sorozatú traktorok 23 Integrált mellső hárompont függesztés Valamennyi 6MC és 6RC traktort akár 3000 kg maximális emelési kapacitást biztosító, teljesen integrálható mellső hárompont függesztéssel szerelhető fel. A 6MC és a 6RC a tökéletes mindentudó gép önkormányzati munkálatok elvégzésére is.

24 24 6MC és 6RC sorozatú traktorok Fülke kényelem és kialakítás Mindig hallgat Önre, és soha nem érti félre. Fontos, hogy traktora mindig megbízhatóan és hatékonyan teljesítsen, még a hosszú munkanapokon is. A gépkezelő eredményességéhez fontos csökkenteni azokat a hatásokat, amitől elfárad és stressznek lesz kitéve ehhez pedig sokkal több kell, mint egy kényelmes és jó háttámlával ellátott ülés. A 6MC és 6RC sorozatú traktorokat elsőosztályú fülkével láttuk el, ami kitűnő kényelmet és kilátást biztosít. Az új formatervezésű műszerfal ésszerű elrendezésével és a minden információ egyetlen pillantásra elv alapján továbbfejlesztett áttekinthetőségével bizonyosan elnyeri tetszését. A panoráma szélvédővel a kilátás minden irányba zavartalan. Valamennyi kapcsolót és vezérlőt ergonomikusan, funkciójuk szerint csoportosítva rendeztünk el, úgy, hogy kézre essenek, és a gépkezelő így valóban a munkaműveletre koncentrálhasson. GreenStar és ISOBUS becsatlakoztatható, hogy minden alkalmazást egyetlen kijelzőn tarthasson szem előtt, így a kábelrengeteggel sem kell többé küzdenie a fülkében. A 6RC traktorokat Intelligens Munkaeszköz Vezérlő Rendszerrel (itec Basic) szereltük fel. Így Ön is élvezheti a beépített rendszerek (differenciálmű, TLT és összkerékmeghajtás) automata ki- és újra bekapcsolását a táblavégi fordulóknál. Így mind a traktor, mind pedig kezelője jóval kevesebb terhelésnek lesz kitéve.

25 6MC és 6RC sorozatú traktorok 25 Új, letisztult és modern formatervezésű műszerfal Opcionálisan választható GreenStar kijelző A műszerfalat letisztult grafikával, precíz analóg és digitális műszerekkel és érintőképernyővel optimalizáltuk az Ön munkájához, hogy legfontosabb rendszereinek működését mindig szem előtt tarthassa. Választható ülések Választhat mechanikus vagy légrugós ülést. A légrugós ülések különösen a zökkenők és rezgések tompításában hatékonyak. Állítható háttámla, pneumatikus deréktámasz és beépített ülésfűtés egészítik ki az ajánlatot. Számos ülés opció Mobil Iroda Egy irattartó, ami kivehető és akár táskaként is használható. Ideális tárolóhelyet biztosít iratoknak, kézikönyveknek vagy laptopjának. Bal oldali tároló Intelligens Munkaeszköz Vezérlő Rendszer (itec Basic)

26 26 6MC és 6RC sorozatú traktorok AMS Nagy kihívások. Intelligens megoldások. A John Deere navigációs rendszerrel a traktor gépkezelője nagyobb sebességgel és pontossággal dolgozhat, így nem csak kevésbé fárad el, hanem egyúttal a szántóföldön is nő a termelékenység. A KITE ZRT örömmel segít kiválasztani a hardver és szoftver lehetőségek széles skálájáról az Ön számára ideálisat, és segít megtalálni azt a navigációs rendszert, ami pontosan az Ön munkaműveleteihez illik. Rendszereink modulárisak, hogy Ön könnyedén, elemenként fejleszthesse őket tovább, ahogy növekszik a gazdasága. Így működik a moduláris változtatás: GreenStar/ISOBUS Ready A traktorfülkét GreenStar bekötésére alkalmas vezetékköteggel és ISOBUS csatlakozóval láttuk el, hogy megkönnyíthessük a különböző munkaeszközökkel végzett munkát. Egyéb beavatkozás nélkül is kompatibilis valamennyi dokumentációs eszközzel, gépi vezérléssel és ISOBUS-szal is. A nemzetközi standardnak (ISO Standard 11783) köszönhetően mind a John Deere GreenStar 1800, mind pedig a 2630-as kijelzővel valamennyi, az ISOBUS-szabványnak megfelelő eszköz kompatibilis. ere John De ht FarmSig FarmSight A FarmSight egyesít valamennyi rendszert és összetevőt, ami Ön és gépei, gépkezelői és forgalmazója között található, így Ön a FarmSighttal teljes flottáját irányítani tudja, azaz munkaműveletei eredményességét is maximalizálja.

27 6MC és 6RC sorozatú traktorok 27 StarFire antenna A StarFire 3000 antenna valamennyi John Deere navigációs rendszerrel és valamennyi pontossági szinten (SF1, SF2, valamint RTK) használható. Akár ± 2 cm-es pontossággal működik. Továbbá, a StarFire 3000 elég érzékeny ahhoz, hogy már a horizont felett 5 fokkal megjelenő műholdak jeleit is képes befogni, így az ilyen szempontból problémás terepek, mint például az erdőhatár, sem jelentenek többé akadályt. GreenStar kijelzők Érintőképernyős vezérlés és vizuális navigáció a sokkal pontosabb kormányzás érdekében. Mind a traktor, mind a kezelő teljesítményét optimalizálja, növeli a termelékenységet, és csökkenti a felesleges üzemanyag-fogyasztást. Valamennyi ISOBUS-kompatibilis. A színes GreenStar 1800-as kijelző már alapkivitelben is számos extrát tartalmaz, így a Párhuzamos Nyomkövető rendszert, ami egy műhold alapú kézi kormányzási rendszert és a John Deere alap dokumentációs funkciót. Támogatja az ISOBUS virtuális terminál funkcióit, melyekkel különböző munkagépeket irányíthat. A GreenStar 2630 színes érintőképernyő magába foglalja az összes hasznos vezérlési és ellenőrzési funkciót, amire szüksége van a magas fokú termelékenységhez. A dokumentációtól és teljesítmény monitoringtól kezdve a navigáción keresztül, a továbbfejlesztett ISOBUS képességekig, beleértve az automatikus eszközfelismerést és a szakaszolást, a GreenStar 2630 új mércét állít fel a kényelem, komfort és hatékonyság területén.

28 28 6MC és 6RC sorozatú traktorok Karbantartás és szerviz Minimális szervizelés. Maximális nyugalom. A 6MC és 6RC traktorok kifejlesztésekor egyik legfőbb célunk a karbantartás és szervizelés egyszerűsítése volt. Számos alkatrész kevés karbantartással vagy akár karbantartás nélkül is működik, és valamennyi általános szervizelési és karbantartási pont könnyedén elérhető. A John Deere termékek minőségének és megbízhatóságának köszönhetően traktora váratlan szervizelési igénye természetesen minimálisra csökken ami egyúttal a működési költségek csökkenését jelenti. Ha mégis karbantartási vagy szervizelési munkával keres meg minket, biztos lehet benne, hogy nálunk azt mindig kizárólag a John Deere által képzett szakemberek végzik el. Más szóval, a nyugalom minden John Deere traktor szerves része. A 6MC és 6RC sorozatú traktorokat úgy terveztük és úgy kiviteleztük, hogy valamennyi szervizelési és karbantartási pont könnyedén elérhető legyen.

29 6MC és 6RC sorozatú traktorok 29 PowerGard Élvezzen páratlan biztonságot a John Deere három rugalmas karbantartási programjának egyikével. Válassza a szükségeihez és körülményeihez legjobban illő programot:* A PowerGard Karbantartás a garancia munkákon kívül valamennyi karbantartási feladatot tartalmaz. PowerGard Védelem A PowerGard Karbantartással kombinálva további öt év/5000 óra üzemidő védelmet kap, beleértve a motor, a váltó és az alváz munkálatait. A PowerGard Protection+ pedig a motor másodlagos összetevőit, az elektromos részeket, a kormányzást, a fékeket, a hidraulikát és a kezelőpanelt is lefedi. * Nem minden országban elérhető. Plus 50 II. Az Ön traktorához fejlesztettük ki. Magától értetődő, hogy traktora védelmének érdekében megéri azt az olajat használni, amit kifejezetten traktoroknak fejlesztettek ki a Plus 50 II-t. Ezt az olajat a John Deere mérnökei úgy fejlesztették ki, hogy a traktorára jellemző alacsony sebességből, magas nyomatékból és magas hőmérséklettől adódó közegben optimális teljesítményt nyújtson.

30 30 6MC és 6RC sorozatú traktorok Műszaki adatok Műszaki adatok 6090MC 6100MC 6110MC 6090RC 6100RC 6110RC MOTORTELJESÍTMÉNY Névleges teljesítmény (97/68EC), LE (kw) 90 (66) 100 (74) 110 (81) 90 (66) 100 (74) 110 (81) Névleges teljesítmény IPM-mel (97/68EC), LE (kw) (74) 110 (81) 120 (88) Max. teljesítmény (97/68EC), LE (kw) 95 (70) 106 (78) 117 (86) 95 (70) 106 (78) 117 (86) Max. teljesítmény IPM-mel (97/68EC), LE (kw) (76) 114 (84) 122 (90) Névleges teljesítmény (ECE-R24), LE (kw) 86 (63) 95 (70) 105 (77) 86 (63) 95 (70) 105 (77) Névleges teljesítmény IPM-mel (ECE-R24), LE (kw) (71) 105 (77) 114 (84) Max. teljesítmény (ECE-R24), LE (kw) 92 (68) 102 (75) 111 (82) 92 (68) 102 (75) 111 (82) Max. teljesítmény IPM-mel (ECE-R24), LE (kw) (74) 110 (81) 118 (87) Állandó teljesítmény tartomány, fordulat/perc Nyomaték tartalék, % Maximális nyomaték, Nm (1500 motorfordulatszámnál) Névleges fordulatszám, fordulat/perc 2100 Gyártó John Deere Motor egyfolyadékos PowerTech Plus motorok Utókezelés kipufogógáz szűrő dízel oxidációs katalizátorral (DOC) és a dízel részecskeszűrővel (DPF) Motor levegőszűrő PowerCore G2 levegőszűrő, előtisztítással Feltöltés (EU Stage III B) feltöltőnyomás szabályozóval ellátott turbófeltöltő Hengerek és lökettérfogat 4 / 4,5 L Hűtőrendszer hőmérséklet-szabályozós viszkózkuplunggal ellátott hűtőrendszer Üzemanyag befecskendező rendszer és vezérlés nagynyomású közös nyomócsöves befecskendezés (HPCR) akár 2000 bar befecskendezési nyomással VÁLTÓ OPCIÓK PowrQuad Plus 16/16 2,4 30 km/h X X X 16/16 3,2 40 km/h X X X X X X 24/24 1,4 40 km/h X X X X X X AutoQuad Plus 24/24 1,4 40 km/h X X X AutoQuad Plus EcoShift váltó 24/24 1,4 40 km/h X X X Kúszófokozat (PowrQuad Plus, AutoQuad Plus és AutoQuad Plus EcoShift) X X X X X X TENGELYEK Felfüggesztés - rugózott (TLS) mellsőhajtású híd, hidropneumatikus, folyamatos aktivitású, rugózott mellső híd, önszintező felfüggesztés (opcionális) Felfüggesztési tartomány mm felfüggesztési tartomány Mellső differenciálzár kapcsolás önzáró differenciálmű Hátsó differenciálzár kapcsolás elektro-hidraulikus kapcsolású, olajhűtésű kuplungpedállal Hátsó tengely peremes tengely KORMÁNYZÁS Típus dinamikus terhelésérzékelős, hidrosztatikus, áramlásszabályzós HIDRAULIKA RENDSZER Típus nyomás szabályozott (PC) nyomás és áramlás szabályozott hidraulika (PFC) rendszer terhelésérzékelő funkcióval (LSF) Áramlás névleges fordulatszámon alap/opció, l/perc 65/80 (opció) 80/114 (opció) Hidraulika szeleptömbök (hátsó, "h"/középső, "k") 4h/3k 4h/3k 4h/3k 4h/3k 4h/3k 4h/3k Közvetlen hidraulika teljesítmény (Power Beyond) opció Olajvételi kapacitáshoz tartalék tartállyal/ tartalék tartály nélkül, l 25 25/37 (opció)

31 6MC és 6RC sorozatú traktorok MC 6100MC 6110MC 6090RC 6100RC 6110RC 3-PONT FÜGGESZTÉS HÁTSÓ Típus Elektrohidraulikus működtetés; terhelés- és mélységszabályozás, vegyes szabályozás, úszó állás Kategória II/IIIN Maximum emelési kapacitás a függesztésnél, kb (alap/opció) 3700/ / / Emelési kapacitás a teljes emelési tartományban (OECD a függesztésnél), kg (alap/opció) 2000/ / / Emelési kapacitás a teljes emelési tartományban (OECD 610 mm), kg (alap/opció) 1800/ / / Emelési kapacitás a teljes emelési tartományban (OECD 1800 mm), kg (alap/opció) 1400/ / / PONT FÜGGESZTÉS MELLSŐ Típus mellső vontató felfüggesztés hátsó szelektív szabályozószelep (SCV) ellenőrzéssel, SCV vezeték opcionális Kategória II Maximális emelési kapacitás a felfüggesztésnél, kg 3000 Emelési kapacitás a teljes emelési tartományban (OECD a függesztésnél), kg 2570 HÁTSÓ TLT Típus elektro-hidraulikus, olajhűtésű, többtárcsás kivitel Motorfordulat a névleges TLT fordulatszámnál (540/540E/1000 hátsó TLT) 1932 / 1575 / 1932 MELLSŐ TLT Típus elektro-hidraulikus kapcsolású, olajhűtésű Motorfordulat a névleges TLT fordulatszámnál (1000), fordulat/perc 1995 VEZETŐFÜLKE Műszaki adatok dönthető fülke; 320 -os teljes panoráma kilátás, teleszkópos és dönthető kormányoszlop/-kerék; opc. Mobil Iroda Zajszint a kezelő fülénél mérve, dba 74 Alacsony fülke (opció) X X X - Kijelző a műszerfalon TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK GreenStar/ISOBUS Ready opció ISOBUS munkaeszköz csatlakozás opció Indításgátló opció Pótkocsi fékrendszer opcionális hidraulikus vagy pneumatikus rendszer MAXIMÁLIS TÖLTŐTÉRFOGAT Üzemanyagtartály 205 l (195 l az alacsony fülkésnél) 205 l MÉRETEK ÉS TÖMEGEK Tengelytáv, mm 2400 Szélesség x magasság x hossz, mm* 2490 x 2777 x 4305 Szélesség x magasság x hossz, mm (6MC alacsony fülkés)* 2490 x 2540 x 4305 *az adatok a peremes tengelyvéggel, a fülke tetejéig, a mellső súlytartótól a vízszintes függesztőkarokig, és a lenti három méretre vonatkozóan értendőek Hasmagasság, mm (Hasmagasság összkerékmeghajtásnál (MFWD)) 425 Átlagos szállítási tömeg, kg** **az adatok AutoQuad Plus váltónál (6RC), TLS rugózott mellső hídnál (6RC), vonórúddal, alaptömegnél és maximális gumiabroncsméretnél értendőek, lásd lent Maximális megengedett össztömeg, kg GUMIABRONCS MÉRETEK Mellső tengely gumiabroncs méretek, max. elérhető (átmérő cm-ben) 540/65 R24 (134) Hátsó tengely gumiabroncs méretek, max. elérhető (átmérő cm-ben) 600/65 R38 (178) Mellső tengely gumiabroncs méretek (átmérő cm-ben) 360/70 R24 (113) Hátsó tengely gumiabroncs méretek (átmérő cm-ben) 480/70 R30 (146) Figyelem: A traktor teljes magassága az adott gumiabroncsmodelltől és a keréknyomástól is függ, mindez okozhat eltérést a magasságban

32 Kompakt traktorok. Elsőosztályú forgalmazók. Mi a John Deere-nél elkötelezetten dolgozunk azért, hogy az Ön gépei folyamatosan üzemképesek legyenek. Ez nem csak termékeink vezérelve, hanem egyúttal teljes forgalmazói hálózatunk is ezért dolgozik minden nap. Forgalmazóink valamennyi munkatársa a John Deere által képzett szakember, és kívülről-belülről kitűnően ismeri a 6MC és 6RC sorozatú traktorokat Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tel: A legjobb döntéshez vegye igénybe hitelkonstrukcióinkat A Kite Zrt. finanszírozási ajánlatok választékával áll a rendelkezésére. Az Ön vállalkozásának megfelelő ajánlatok tekintetében keresse a Kite Zrt-t. Ennek a prospektusnak az anyaga világszerte hasonló tartalommal kerül terjesztésre. A képek, leírások, tartalmazhatnak olyan felszereltségre, finanszírozásra, biztosításra utaló információkat, mely nem mindenütt elérhető. A pontos adatokért keresse a Kite Zrt-t. A John Deere fenntartja a jogot a prospektusban ismertetett műszaki kivitel és tartalom előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására. JohnDeere.com YY HUN R 1/14 1/1/2

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 2 5G / 5GH sorozatú traktorok A kompakt teljesítmény új neve: 5G Standard sorozat A John Deere 5G sorozatú traktorokkal a mezőgazdasági

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

6M sorozatú traktorok 85 125 kw (115 170 LE) 97/68EC

6M sorozatú traktorok 85 125 kw (115 170 LE) 97/68EC 6M sorozatú traktorok 85 125 kw (115 170 LE) 97/68EC 2 6M sorozatú traktorok Bevezetés Minden nappal többet érjen el Mi, a John Deere-nál sohasem feledkezünk meg arról a tényről, hogy a mezőgazdaság egy

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

6C sorozat 6-120C 6-130C

6C sorozat 6-120C 6-130C Új 6C sorozat 6-120C 6-130C A Landini új 6C sorozata a népszerű Powermondial traktorcsalád utódja. A sorozat két modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 111 és 121 lóerő teljesítménnyel.

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 2 9R szériájú traktorok Bevezetés Engedje szabadon a nagyvadat Képzelje el 560 ló együttes erejét, amely mind bele van sűrítve egy innovatív, csúcstechnológiájú

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

Tier4 Final

Tier4 Final ÚJ 6C sorozat 6C sorozat 125-135 - 145 Tier4 Final A Landini új 6C sorozat három modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 114, 121 és 130 lóerő teljesítménnyel. Mindegyik motor az

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 2 3 STÍLUSOS T4 F/N/V TRAKTOROK. MEGNYERŐ KÜLSŐ, MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNY. Az új T4F/N/V széria modelljeit a speciális alkalmazások széles választéka,

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Traktorok. Gépajánlat 2015. H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Tel.: (54) 480-401 Fax: (54) 480-331 info@kite.hu www.kite.hu

Traktorok. Gépajánlat 2015. H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Tel.: (54) 480-401 Fax: (54) 480-331 info@kite.hu www.kite.hu Traktorok Gépajánlat 2015 H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Tel.: (54) 480-401 Fax: (54) 480-331 info@kite.hu www.kite.hu Tartalomjegyzék JOHN DEERE 3R, 4M és 4R széria...4 JOHN DEERE 5-ös sorozatú speciális

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o ÚJ 5D-T4i sorozat sorozat 90-100 - 110 5D-T4i A Landini traktorkínálat tovább bővül az 5D Tier 4 Interim sorozat bevezetésével. A Powerfarm utódaként kifejlesztett 5D traktorsorozat három modellváltozatból

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. PROXIMA PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

AL275 Ízelt csuklós rakodó

AL275 Ízelt csuklós rakodó AL275 Ízelt csuklós rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 02/04/2010 ADBH 11001 ADBH 99999 Méretek J I K L AL275 B H A C M D G E F R P Q O N T S (A) Szabadmagasság... 410 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást.

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást. Műszaki adatok A Lindner Unitrac modellek egyedi fejlesztésű futóművel vannak ellátva: kerekenkénti függesztés, 4 tárcsás fék, hidraulikus rugózat talajkiegyenlítővel kombinálva. Az első és hátsó tengelyeknél

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. FORTERRA FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A ZETOR CSALÁD LEGERŐSEBB ÉS LEGJOBBAN FELSZERELT TRAKTORA F F HSX F HD Max. Teljesítmény (kw) 100.2 =

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT

DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT AZ ÚJ 5G SOROZAT. KIVÁLÓAN ALKALMAS KISMÉRETŰ TRAKTOROK, MELYEK MEGFELELNEK AZ ÖN IGÉNYEINEK. 5G SOROZAT 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 3 hengeres Max.

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

Branson 00 Sorozat 2 3

Branson 00 Sorozat 2 3 Branson 00 Sorozat 2 3 Kompakt, nagy teljesítmény, összkerékhajtás 21-28 LE -ig nagyszámú gyári felszereléssel A Branson 00 Serie szállítható alternatív kerekezéssel, mely lehet gyepkimélö vagy ipari kivitel

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

KIS HIDRAULIKUS BONTÓKALAPÁCSOK. Tartós és megbízható berendezések építési, kertészeti, tájrendezési és felújítási munkákhoz, napi használatra.

KIS HIDRAULIKUS BONTÓKALAPÁCSOK. Tartós és megbízható berendezések építési, kertészeti, tájrendezési és felújítási munkákhoz, napi használatra. KIS HIDRAULIKUS BONTÓKALAPÁCSOK EC típuscsalád Tartós és megbízható berendezések építési, kertészeti, tájrendezési és felújítási munkákhoz, napi használatra. 1 Megbízható gémre szerelhető bontókalapácsot

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg WB 93R Kotró-rakodógép WB93R-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg A gép bemutatása A WB93R-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához tartozik, amely számos

Részletesebben

Az 5-ös család. 51 74 kw (70 100 LE) teljesítmény

Az 5-ös család. 51 74 kw (70 100 LE) teljesítmény Az 5-ös család 51 74 kw (70 100 LE) teljesítmény 2 Tartalom Tartalom Ismerje meg a családot...4 5 5G sorozat... 6 11 5M OOS sorozat...12 13 5M sorozat... 14 19 5R sorozat...20 25 Fenntartás és precíziós

Részletesebben

Alita lineáris levegőpumpák _

Alita lineáris levegőpumpák _ _ 1.1_Standard pumpamodellek 1.2_Nyomás- és vákuummodellek 1.3_OEM - pumpák sorozata Air and Vacuum Components 1 _ A hatékony sűrítettlevegő-termelést biztosító Alita lineáris levegőpumpák tervezésekor

Részletesebben

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Tárgy: Önkormányzati utak karbantartását segítő, támogatott gépbeszerzések pályázatra. VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 Tisztelt

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Minden, ami ahhoz szükséges,......hogy bármilyen munkát elvégezzen 6. oldal MF 5700 SL Ismerje meg közelebbről

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek

Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek 2 3 Vegye ki a munka nehezét A John Deere tolókaros fűnyírógépek egész napos nehéz munkavégzésre lettek tervezve. Ezeket a gépeket strapabíró,

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS cod. 3952121 [VII] - www.sime.it EGY KAZÁN AZ ÖSSZES TÍPUSÚ BERENDEZÉSHEZ A Vera HE az előkeveréses kondenzációs falikazánok új termékcsaládja, mely különböző megoldásokat

Részletesebben

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport Landpower 125-135 - 145-165 - 185 TDI techno - top top-tronic - transport LANDPOWER TDI, ELEKTRONIKUS SZABÁLYZÁSÚ MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ, AZ ÖSSZEHANGOLT TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A piac növekvô igényeinek

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9. BCS VOLCAN ECO-POWER (EP) traktorok Rendeltetésszerő felhasználási területek: kertészeti, szılı és gyümölcsültetvények ápolása, állattartó telepek kiszolgálása, zöldtakarmány betakarítás, kommunális munkák.

Részletesebben