UNIVERSAL októberi megjelenések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "UNIVERSAL 2008. októberi megjelenések"

Átírás

1 UNIVERSAL októberi megjelenések Hihetetlen Hulk (The Incredible Hulk) Bruce Banner a világtól elzártan kutatja az ellenszert arra az elemi dühre, ami ha átjárja, akkor kő kövön nem marad. Ám nem hagyja őt nyugodni sem az erejére áhítozó kapzsi hadigépezet, sem pedig a gyötrő vágy, hogy ismét együtt lehessen élete szerelmével, Betty Ross-szal. Ráadásul üldözőbe veszi őt az Abomination, egy rémálomba illő, kegyetlen förmedvény, amely erőben és lobbanékonyságban felveszi a versenyt Hulkkal. Vajon ki kerekedik felül a kettejük között kibontakozó földrengető harcban, amely pusztulással fenyegeti egész New Yorkot? Louis Leterrier Szereplők: Edward Norton, Liv Tyler, Ajánlott bruttó fogyasztói ár 1 lemezes: 2990 Ft,- Játékidő: 108 perc Ajánlott bruttó fogyasztói ár 2 lemezes: 3990 Ft,- Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód 1 lemezes: DVD vonalkód 2 lemezes: Magnum 1. évad (Magnum) 18 kirobbanó rész az első évadból! Készülj fel a tökéletes kikapcsolódásra minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának kalandos epizódjaival! Ruccanj át Hawaiira egy izgalmas és akcióval teli utazásra Higginsszel, T.C.-vel, Rickkel és természetesen a mindig lenyűgöző Magnummal. Kihagyhatatlan minden Magnum-rajongó számára! Szereplők: John Hillerman, Roger E. Mosley, Larry Manetti, Tom Selleck Játékidő: 856 perc Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 7990 Ft,- Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kép: 1.33:1

2 Gyilkos sorok 1. évad (Murder She Wrote) A különc viselkedésű Cabot Cove-i lakosok mellett Jessica finoman gyanakvó és egyben rejtélyes történeteihez olyan híres sztárok csatlakoznak, mint Jerry Orbach, Leslie Nielsen, Joaquin Phoenix, Andy Garcia, Martin Landau, Milton Berle, Peter Graves, Vicki Lawrence és még sokan mások. Izgulja végig az első évad mind a 21 epizódját és a bevezető epizódot, a Sherlock Holmes meggyilkolásá -t ebben a kiváló és érdekfeszítő sorozatban, ahol végig azon töpreng vajon ki tette? Szereplők: Angela Lensbury Játékidő: 1077 perc Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 7990 Ft,- Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kép: 1.33:1 Kiadó: Universal Kiadás dátuma: október 30. Hősök 2.évad (Heroes S2) Visszatér a nagyszabású és feszültséggel teli jelenség: a Hősök 2. évada megérkezett DVD-n! Az izgalmas és meghökkentő fordulatokkal teli epizódok mellett sohasem látott extrák teszik még élvezetsebbé az élményt. Soha be nem mutatott jelenetek, alternatív befejezés az évad záró epizódjához, amely egy Hős életét követeli, amikor az emberiség sorsa vészjósló fordulatot vesz. Fedezzen fel új kalandokat a Hősök második évadával! Szereplők: Hayden Panettiere, Jack Coleman, Sendhill Ramamurthy Játékidő: 515 perc Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 7990 Ft,- Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kép: 1.78:1

3 Kiadó: Universal Kiadás dátuma: október 30. Barbie és a Gyémánt kastély (Barbie and The Diamond Castle) Barbie és Teresa meséli el Liana és Alexa, két legjobb barát csodálatos történetét, akik mindenen megosztoznak, beleértve a zene szeretetét is. Amikor egy elvarázsolt tükröt kapnak, addigi nyugodt, mindennapi éltük hirtelen megváltozik és összebarátkoznak a tükörbe zárt lánnyal. Elhatározzák, hogy megmentik új barátjukat, ezért Liana és Alexa veszélyes, barátságukat próbára tevő, útra indulnak az elrejtett Gyémánt Kastélyba. Az éneklés erejével és két szeretnivaló kutyakölyök segítségével néznek szembe a kihívásokkal, miközben rájönnek, hogy a barátság igazi kincs. Szereplők: Játékidő: perc Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 2990 Ft,- Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Carlito útja - felemelkedés (Carlito s way Rise to Po) A Carlito útja: A felemelkedés a Sebhelyes arcú és a Carlito útja producerének új akcióthrillerje. A legendás gengszter, Carlito Brigante ifjú éveiről szóló izgalmas mesében Jay Hernandezt, Mario Van Peeblest, Luis Guzmant és Sean Combsot láthatjuk a főszerepben. Carlitot rabul ejti a brutális New York-i alvilág, és nem tud szabadulni a kapzsiság és megtorlás ördögi köréből. Két bűntársa segítségével rövid idő alatt a spanyol Harlem első számú bandafőnökévé válik. Azonban hamar rá kell jönnie, hogy csak úgy lehet a csúcson maradni, ha hűséges marad a barátaihoz és betartja az utca törvényeit. Michael Bregman Szereplők: Jay Hernandezt, Mario Van Peeblest, Luis Guzmant, Sean Combsot Játékidő: 89 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

4 Lord of the dance (Lord of the dance) A dublini Point Theatre-ben felvett "Lord of the Dance" újabb látványos magaslatokba emeli az ír táncot. Ronan Hardiman ihletett eredeti zenéjét Anne Dudley hangszerelte és vezényli. Michael Flatley lenyűgöző kelta tánclátványosságot állít színpadra, amely vibrálóan modern stílusban meséli el az ír népi legendát. Éljék át velünk azt a kort, mikor az idő megállt, és Erin volt mindenek istennője... A történeteket mind megírták, és mindenki tudta a szerepét. De az ősi klánok hangokat hallottak és valami megzavarta a lelkek álmát. Új, sötét erő támadt fel, hogy tetemre hívja a Tánc Urát. Szereplők: Michael Flatley Játékidő: 92 perc Hang: angol 2.0 DVD vonalkód: Kép: 1.33:1 Holtak hajnala (Dawn of the Dead) A Föld lakosait egy megmagyarázhatatlan, rejtélyes és halálos ragály tizedeli - és a holtak sem bírnak magukkal. Az éhező hullák a csekély számú túlélőt üldözik, hogy a húsukkal táplálkozzanak. A kevés túlélő az emberiség egyik utolsó bástyája egy elhagyatott bevásárlóközpontban keres menedéket. Ott gyűjtik össze a készleteket, hogy az életben maradásért és az emberiségért harcoljanak. George A. Romero apokaliptikus horror klasszikusának újbóli felfedezése. Zack Snyder Szereplők: Sarah Polley, Ving Rhames, Jake Weber, Mekhi Phifer Játékidő: 105 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

5 Monthy Python: Élet értelme (Monty Python s The Meaning of Life) A hat teljesen őrült Python visszatér a lehető legbolondabb kalandokkal! John Cleese, Graham Chapman, Terry Jones, Eric Idle, Terry Gilliam és Michael Palin most nem kevesebbre vállalkozott, minthogy megfejtse Az élet értelmét. A brit csapattól az eddig megszokott élvezetes módon kapunk magyarázatot a háború szépségeire, a születés csodájára és ráadásul még egy különleges bepillantást is kapunk arról, hogy mi vár ránk a Mennyországban. A film megnézése után garantáltan más szemmel fogod nézni a világot Terry Jones Szereplők: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Michael Palin Játékidő: 102 perc Hang: angol 5.1 DVD vonalkód: Sugarlandi hajtóvadászat (The Sugarland Express) A Sugarlandi hajtóvadászat Lou Jean Poplin igaz történetét meséli el, aki elrabolt egy texasi járőrt, s nyomában a környék valamennyi rendőrével keresztülszáguldott az egész államon, csak hogy megakadályozza fia adoptálását. Ez a hálás szerep visszacsalta Hollywoodba az Oscar -díjas Goldie Hawnt, aki már jó ideje távol volt a filmvilágtól. Szintén ezzel a filmmel debütált a nagyvásznon egy lelkes és fiatal rendező: Steven Spielberg. Steven Spielberg Szereplők: Goldie Hawn Játékidő: 105 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód:

6 A sakál (The Jackal) A világ legveszedelmesebb bérgyilkosa Sakál névre hallgat. Kinézetét, személyazonosságát, helyzetét állandóan változtatja. Egyszerűen lenyomozhatatlan. És sohasem téveszt célt. Amikor a Sakál megbízást kap arra, hogy ölje meg az Egyesült Államok egyik vezető politikusát, egy orosz titkos ügynök és az FBI igazgatóhelyettese összefognak. Tudják, egyedül nem boldogulhatnak, ezért segítségül hívják az egyetlen embert, aki a lopakodó merénylő nyomára vezethet, a büntetését töltő IRA-terroristát, Declan Mulqueent. A valószínűtlen trió tisztában van vele, hogy az idő ellenük dolgozik, a profi gyilkológép pedig egyre közelebb kerül célpontjához Michael Caton-Jones Szereplők: Bruce Willis, Richard Gere Játékidő: 87 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Casper (Casper) A szellemspecialista Dr. James Harvey lányával, Kattel beveti magát egy ódon kastélyba, melynek zsugori tulajdonosa azért bérelte fel a jó doktort, hogy űzze el az ingatlant megszálló kísérteteket: Caspert, a barátságos, de magányos szellemfiút és annak három bajkeverő bácsikáját, a Szellemes Triót. Ha a terv működik, a tulaj és ügyefogyott társa ráteheti kapzsi mancsát a kastély mélyén rejtőző mesés kincsekre. Időközben Casper összebarátkozik Kattel, ám a Szellemes Triónak esze ágában sincs megtűrni a hús-vér betolakodókat. Brad Silberling Szereplők: Bill Pullman, Christina Ricci Játékidő: 96 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód:

7 Szerelem tengere (Sea of Love) Al Pacino elismerésre méltó alakítást nyújt ebben a fülledt hangulatú erotikus thrillerben. Frank Keller, a New York-i veterán rendőrnyomozó igazi munkamániás és állandó feszültségben él. Társával, Sherman Touhey detektívvel egy bizarr gyilkosságsorozat ügyében nyomoz. Így jut el Helen Crugerhez (Ellen Barkin), a gyönyörű gyanúsítotthoz. A rendőr meg van róla győződve, hogy Helen ártatlan, s szenvedélyes kapcsolatba bonyolódik vele, annak ellenére, hogy perdöntő bizonyítékok szólnak nő ellen. Az ügyesen adagolt feszültség meglepő fordulathoz vezet Harold Becker rendező stílusos krimijében. Harold Becker Szereplők: Al Pacino, Ellen Barkin, John Goodman Játékidő: 108 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kiadó: Universal Kiadás dátuma: szeptember 25. Elátkozottak faluja (Village of the Damned) Valami nagyon nincs rendjén Midwichben. Miután egy ismeretlen erő tombolást rendez az óceánparti faluban, tíz nő rejtélyes okokból teherbe esik. Dr. Alan Chaffe és Dr. Susan Verner, a kormány által helyszínre küldött tudós együtt néz szembe a megmagyarázhatatlannal, mikor nők egyszerre szülik meg utódjaikat és ezzel kezdetét veszi a borzalom. A The New York Times félelmetes utazás -ként jellemezte a filmet, melyben Midwich lakosságának meg kell állítania a gyermekeket, mielőtt még túl késő: mielőtt bekövetkezik a katasztrófa az Elátkozottak falujában. John Carpenter Szereplők: Kristie Alley, Linda Kozlowski, Mark Hamil, Christopher Reeve Játékidő: 94 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód:

8 Kiadó: Universal Kiadás dátuma: szeptember 25. Madarak (The Birds) Minden titkos szorongás és rémület testet ölt a Madarak-ban, Hitchcock egyik legemlékezetesebb, legborzongatóbb mesterművében. A csodaszép, szőke Melanie Daniels szemet vet a jóképű agglegényre, Mitch Brennerre (Rod Taylor), és a férfi után utazik Bodega Baybe. Megérkezése után nem sokkal váratlanul rátámad egy sirály. De ez csak a kezdet. A madarak elözönlik a városkát, és nem kímélnek sem gyereket, sem felnőttet. Mitch és Melanie rádöbben, hogy a puszta életben maradásért küzdenek egy olyan titokzatos, félelmetes erővel szemben, amilyet még nem látott ember. Alfred Hitchcock Szereplők: Tippi Hedren, Rod Taylor, Jessica Tandy Játékidő: 115 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kép: 4.3 Kiadó: Universal Kiadás dátuma: szeptember 25. Psycho (1960) (Psycho (1960)) Alfred Hitchcock félelmetes mesterművei között is a Psycho a legismertebb és leghátborzongatóbb; a film főszerepét a nagyszerű Anthony Perkins alakítja. Az ódon Bates-ház és a hozzá tartozó motel nem békés hely. Erről talán az átutazóban itt megszálló Marion Crane (Janet Leigh) tudná a legtöbbet mesélni, ha útja nem érne véget a legendás zuhanyozós jelenetben. Először egy magánnyomozó, majd Marion nővére kezd az eltűnt nő után kutatni. Hitchcock a végletekig feszíti a húrt, hogy a csúcsponton végül lerántsa a leplet a gyilkosról. Alfred Hitchcock Szereplők: Anthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles Játékidő: 109 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód:

UNIVERSAL 2008. szeptemberi megjelenések

UNIVERSAL 2008. szeptemberi megjelenések UNIVERSAL 2008. szeptemberi megjelenések Kiadó: Universal Kiadás dátuma: 2008. szeptember 11. Skorpiókirály 2. Harcos születik (The Scorpion King 2 Rise of Warrior) Tudni szeretnéd, honnan ered a Skorpiókirály

Részletesebben

Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.)

Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.) Sorozatok lemezenként! UNIVERSAL PICTURES Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.) 12 egymást követő Emmy -jelölést hozott Angela Lensbury-nek ez a szerep, melyben Jessica Fletcher-t,

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6)

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) Lakossági megjelenés: 2013.09.11. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Barbie Mariposa

Részletesebben

Gyilkos sorok 1.évad 1.lemez (Murder, She Wrote Season 1/1.)

Gyilkos sorok 1.évad 1.lemez (Murder, She Wrote Season 1/1.) Sorozatok lemezenként! UNIVERSAL PICTURES Gyilkos sorok 1.évad 1.lemez (Murder, She Wrote Season 1/1.) 12 egymást követő Emmy -jelölést hozott Angela Lensbury-nek ez a szerep, melyben Jessica Fletcher-t,

Részletesebben

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Bunyó (Fighting) Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Az isten háta mögül jött Shawn MacArthur (Channing Tatum Közellenségek, G.I. Joe: A Kobra árnyéka) lopott áruk csencseléséből

Részletesebben

Amerikai gengszter (American Gangster)

Amerikai gengszter (American Gangster) Select 86 Kft. 2009. júliusi BUDGET megjelenések UNIVERSAL PICTURES Amerikai gengszter (American Gangster) Ridley Scott (Gladiátor) rendező irányítása alatt két Oscar-díjas színész Denzel Washington és

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. június

SELECT VIDEO 2015. június Hazárdjáték (The Gambler) (16) Lakossági megjelenés: 2015.06.03 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT VIDEO 2015. június epizódszereplő (Aranyoskám). Az Oscar -díjra jelölt* Mark Wahlberg karrierje legfontosabb

Részletesebben

January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 STUBBERFIELD FAMILY. Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday

January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 STUBBERFIELD FAMILY. Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 1 2 3 4 5 Natasha and Dennis Richardson - 13 Janet Baker - 75 David Stubberfield - 75 Tanya Stubberfield - 53 Victoria Topleyl - 47 6 7 8 9 10 11 12 Joan

Részletesebben

LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK

LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK 1106 Budapest, Keresztúri út 8/A +36-1-264-4555 terjesztes@dunakiado.hu LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK 1. Oroszlánok és sasok LEGO Legends of Chima minifigurás foglalkoztató Sok

Részletesebben

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1)

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Select 86 Kft. 2009. júliusi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Lakossági megjelenés: 2009.07.02 Ajánlott

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből David Angsten: Sötét arany Budapest, I.P.C. Könyvek Kft. 2010. Jack Duran sosem hitte volna, hogy a főiskola befejezése után kezdetét veszi élete talán legveszélyesebb kalandja.

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1724/2012. (IX.26.) számú HATÁROZATA

A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1724/2012. (IX.26.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: MN/24427-5/2012. Tárgy: műsorszám előzetes korhatárkategóriába sorolása Ügyintéző: személyes adat Telefonszám: Személyes adat A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK 1724/2012.

Részletesebben

Valentin napi könyv- és filmajánló

Valentin napi könyv- és filmajánló Valentin napi könyv- és filmajánló Az 5 legkeresettebb romantikus olvasmány és film a Békés Megyei Könyvtárban Könyvek 1. Nicholas Sparks: Vissza hozzád Nicholas Sparks (Menedék, Szerencsecsillag) legújabb

Részletesebben

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan)

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Select 86 Kft. 2010. szeptemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Lakossági megjelenés: 2010.09.09. A Cylonokat azért hozták létre, hogy az

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből Roy Baumeister- John Tierney,: Akaraterő Budapest, Ursus Libris, 2013. Miért nem teljesülnek az újévi fogadalmak? Miért fulladnak rendre kudarcba a fogyókúrák? Miért bizonyulunk

Részletesebben

Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow)

Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) Select 86 Kft. 2010. december 9-i katalógus megjelenések Paramount Home Entertainment Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) Tim Burton, a mesemondás nagymestere (A halott menyasszony, Charlie és a csokigyár)

Részletesebben

Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02.

Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02. Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02. Szex és New York 1.évad (Sex and the City 1.season) Bruttó fogyasztói ár: 2990 Ft. SZEXELHETNEK A NŐK IS ÚGY, MINT A FÉRFIAK? Ennek a kérdésnek akar

Részletesebben

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate)

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) SELECT VIDEO 2011. márciusi megjelenések A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) Bennett Marco kapitány és Raymond Shaw őrmester együtt szolgáltak az Öböl-háborúban. Egy támadás alkalmával Shaw

Részletesebben

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft SELECT VIDEO Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Don Champagne-nak látszólag mindene megvan: sikeres vállalkozása, rendezett háza, jól nevelt gyerekei és tökéletes felesége. Ám amikor neje, Mona

Részletesebben

Tucson Metro USBC Unofficial Current Standings

Tucson Metro USBC Unofficial Current Standings Singles, Singles, Handicapped 1 Chapman Larry E. 12 823 75 2 Bundza William J. 39 769 75 3 Bustamante Art A. 42 766 99 4 Soelle John R. 30 749 94 5 Lis Gerald T. Jr 3 748 81 6 Brown Timothy M. 2 742 202

Részletesebben

Szeptemberi ajánló. Premierek. Media company and much more :05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT

Szeptemberi ajánló. Premierek. Media company and much more :05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT Szeptemberi ajánló Premierek 2013.09.01 12:05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. 2013.09.01 13:35 CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT 2013.09.01 21:00 EGY KIS MENNYORSZÁG 2013.09.08 21:00 ELVESZTEGETETT IDŐ 2013.09.15

Részletesebben

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110 Leltkönyv egyszer Lelti szám Rakti i 00425585 2013.11.05. ParaNorman / rend. Chris Butler, Sam Fell,.-Budapest : Select'86 Kft., 2013.-1 DVD (88 infotéka (fszt.) DVD 2503 min): szín., hg..- Szinkronizált

Részletesebben

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix SELECT VIDEO Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles ) (12) Ajánlott fogyasztói ár: 2.490 Ft A Tini Nindzsa Teknőcök jobbak és menőbbek, mint valaha ebben a szemkápráztató akciókkal és falrengető

Részletesebben

Sorozatrajongók figyelem, ez a hétvége nektek szól!

Sorozatrajongók figyelem, ez a hétvége nektek szól! Sorozatrajongók figyelem, ez a hétvége nektek szól! Az HBO3 most hétvégén, február 18-án szombat reggel 6 órától február 21. kedd reggel 6 óráig kódolatlanul elérhetővé válik a legtöbb tévészolgáltatónál*.

Részletesebben

Szerda. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003

Szerda. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003 Szerda Szerzõ Administrator 2008.04.30. Frissítve 2008.04.27. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003 07:00 Adidas

Részletesebben

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard.

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard. ŐSZI FILMNAP 2010 Október 7. A bombák földjén amerikai film Készült: 2008 Ideje: 131 perc Rendezte: Kathryn Bigelow Szereplők: Jeremy Renner, Christopher Sayegh, Ralph Fiennes Kathryn Bigelow A bombák

Részletesebben

Régi értékek, új technika A mi mozink!

Régi értékek, új technika A mi mozink! Régi értékek, új technika A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2014. december havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (14.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

Nyolcvan éves az Oscar-díj

Nyolcvan éves az Oscar-díj A siker neve OSCAR A siker neve OSCAR Nyolcvan éves az Oscar-díj B o k o r Pá l Atlantic Press B U D A P E S T, 2 0 0 7 A siker neve Oscar Nyolcvan éves az Oscar-díj Bokor Pál 2007 Felelős kiadó: az Atlantic

Részletesebben

A NÉZŐ. Ismerjük meg fogyasztóinkat új szemszögből

A NÉZŐ. Ismerjük meg fogyasztóinkat új szemszögből Az Atmedia bemutatja: A NÉZŐ Ismerjük meg fogyasztóinkat új szemszögből Atmedia csoport: legjobb nemzetközi és lokális márkák Lengyelország (1998, 52 csatorna) Csehország (2008, 21 csatorna) Magyarország

Részletesebben

UNOFFICIAL Standings 21st Valley Of The Sun Sorted by Event, Division

UNOFFICIAL Standings 21st Valley Of The Sun Sorted by Event, Division Mesa Metropolitan USBC/Phoenix Metro USBC Associations UNOFFICIAL Standings 21st Valley Of The Sun Sorted by Event, Division Team Handicapped 1 Just For Fun 18 2,990 Phoenix, AZ 2 Planktons Army 24 2,903

Részletesebben

BLACK TEAM AZ CARDINALS

BLACK TEAM AZ CARDINALS Ann Armbruster Black Lil Bailey Black Molly Berksen Black Dian Bromley Black Lynn Cox Black Chuck Hall Black Laks Jagnandan Black Nancy Kelley Black Harry Laughery Black Dolores Mahaffey Black Keith Nelson

Részletesebben

StudioCanal 2009. szeptemberi megjelenések

StudioCanal 2009. szeptemberi megjelenések StudioCanal 2009. szeptemberi megjelenések Farkasok szövetsége (Le Pacte des Loups) Az 1700-as évek második felében járunk, amikor valahol Dél-Franciaországban arról suttognak, hogy egy titokzatos szörny

Részletesebben

Sims Tales Awards 2013 díjazottak /

Sims Tales Awards 2013 díjazottak / 1 / 7 2014.05.01. 11:43 Sims Tales Awards 2013 díjazottak Nyomt 2. Az Ezüst Úrnő 3. Titkos ablak, titkos kert 2. Crazy Love - Egy őrült szerelem 3. Szerelem labirintus 2. Sims Tales Awards 2013 díjazottak

Részletesebben

Norsk Run All Registrations. Name Place Bib# Time -----

Norsk Run All Registrations. Name Place Bib# Time ----- Norsk Run 2018 All Registrations 1 00:11:23.075 644 Maier, Jeremy 33 2 00:13:52.059 629 Munoz, Alejandro 53 3 00:14:05.847 631 Betzle, Alex 15 4 00:14:16.302 643 Maier, Ashley 33 5 00:14:17.662 630 Betzle,

Részletesebben

A kapj el, ha tudsz igaz története

A kapj el, ha tudsz igaz története A kapj el, ha tudsz igaz története massyy 2015. augusztus 10. 14:39 Mindig nagy szó, ha az emberről még életében filmet forgatnak. És, hogy mindezt az alapján, amit 21 éves koráig vitt véghez, egészen

Részletesebben

, 2010 THOMPSON PARK

, 2010 THOMPSON PARK Week 1 3.1 miles Saturday, October, 010 THOMPSON PARK Teams: FARC, GP/JSRC, HOHA, PAC, SAC, SHTC plus 8 unattached runners TEAM RESULTS Place Team Score 1 HOHA 44 SAC 45 3 PAC 65 4 SHTC 81 5 FARC 83 6

Részletesebben

MAY 26-27, Rose Holley Lorraine Holowka Tom Kohl George Latsko Kathleen Majewski. Anthony Denney Dee Headley

MAY 26-27, Rose Holley Lorraine Holowka Tom Kohl George Latsko Kathleen Majewski. Anthony Denney Dee Headley MAY 26-27, 2017 Sacristan: Loretta Bill Falgowski Melissa Fisher Anthony Denney Dee Headley Molly Fink Kevin Tomaszewski Susan Hogan Ed Holley Jerry Ryan Joy Beck Terri Burns Mimi Corcoran Ann Marie Corrigan

Részletesebben

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12 2016-04-25 Hétfő U2 Innocence + Experience Tour 20? A Return to Paris 08:30 Üdv a világomban! 09:55 Kamuzsaruk 11:40 Schmidt története Szerelem a végzetem Versenyben az elnökségért Felvétel indul! XIII/17.

Részletesebben

Soha nem fogom elfelejtni a mai estét Eric Idle a Madáchban!

Soha nem fogom elfelejtni a mai estét Eric Idle a Madáchban! Soha nem fogom elfelejtni a mai estét Eric Idle a Madáchban! 2015. június 3. szerda, 08:00 Hétfőn este a Madách Színházba látogatott a Spamalot című musical két szerzője: Eric Idle és John Du Prez. Az

Részletesebben

1. Kosztolányi Dezső: Édes Anna Feladat: 2. Móricz Zsigmond novellái Feladat: 3. Mikszáth Kálmán: Beszterce ostroma Feladat:

1. Kosztolányi Dezső: Édes Anna Feladat: 2. Móricz Zsigmond novellái Feladat: 3. Mikszáth Kálmán: Beszterce ostroma Feladat: 1. Kosztolányi Dezső: Édes Anna Feladat: Ez a kancsal fény már a lélekben készülődő robbanás felé utal, annak közelségét jelzi (Kiss Ferenc) Mutassa be az öntudatlan lázadás gesztusát Kosztolányi Dezső

Részletesebben

Thursday Seniors Handicaps

Thursday Seniors Handicaps 1 McGladrey Bob Blake 7 1 7 2 1 10 7 6 5 12 9 7 1 McGladrey Jeff Engstrom 18 18 10 17 14 18 21 19 20 1 McGladrey Bob Lee 5 4 7 10 4 1 4 10 8 7 1 McGladrey Doug Score 13 16 11 17 13 17 16 13 13 11 13 1

Részletesebben

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12.

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12. 20-09-21 Hétfő Fordított felállás 102 kiskutya 09:35 Mr. Peabody és Sherman kalandjai Rém rom 13:45 X-Men: Az eljövendő múlt napjai :55 17:35 Cirque du Soleil - Egy világ választ el Egy jó munka: New York-i

Részletesebben

Thursday Seniors Handicaps

Thursday Seniors Handicaps McGladrey Bob Blake 7 1 7 2 1 10 7 6 5 12 9 7 4 7 McGladrey Jeff Engstrom 20 18 10 17 14 18 21 19 20 23 McGladrey Bob Lee 7 4 7 10 4 1 4 10 8 7 5 9 5 McGladrey Doug Score 12 16 11 17 13 17 16 13 13 11

Részletesebben

2018 Arizona Summer Sizzle 25/18m

2018 Arizona Summer Sizzle 25/18m 1 2-004B SMITH David AZ USA-Arizona 2 2-005A HARJU Derek AZ USA-Arizona 3 2-005C MCCANN Mark AZ USA-Arizona 4 1-004C BACHMAN Tyler AZ USA-Arizona 5 1-004B KETTELHUT Randy AZ USA-Arizona 6 1-004A BALCH

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések A nyomorultak (Les Miserables) (12) Lakossági megjelenés: 2013.05.08. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A 19. századi Franciaország szolgál forrongó háttérül A nyomorultaknak,

Részletesebben

JUNE 30-JULY 1, 2018

JUNE 30-JULY 1, 2018 JUNE 30-JULY 1, 2018 Bill Falgowski Kathleen Kobus Corey Bock Larry Bock Kayla Racz Peter Racz Tom Everette Susan Hogan Ed Holley Dave Burns Terri Burns Jack Corbett Mimi Corcoran Shelly DiPietrapaul Corinna

Részletesebben

Januári új könyveinkből

Januári új könyveinkből Januári új könyveinkből Eduard Limonov: Ez vagyok én, Edicska Budapest: Európa, 2011. Egy fiatal orosz költő a hetvenes évek közepén egyszer csak New Yorkban találja magát: ment ő is a sok ezer, főleg

Részletesebben

Churchill arany fogsorától Picasso síró nőjéig

Churchill arany fogsorától Picasso síró nőjéig 2011 december 27. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Kalapács alá került Churchill arany fogsora, Brezsnyev limuzinja és

Részletesebben

Szeptemberi új könyveinkből

Szeptemberi új könyveinkből Szeptemberi új könyveinkből Raymond Chandler: A hugica Budapest, Európa, 2010. Orfamay Questnek hívják az ifjú hölgyet, a kontinens közepéről, egy isten háta mögötti kisvárosból jött a csillogó-villogó

Részletesebben

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiadás dátuma: február 5.

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiadás dátuma: február 5. Select 86 Kft. 2009. februári budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES A Skorpiókirály (The Scorpion King) Ötezer évvel ezelőtt egy Memnon nevű, könyörtelenül ambiciózus férfi úgy gondolta, az a sorsa, hogy

Részletesebben

Könyvek Tusája 4. forduló

Könyvek Tusája 4. forduló Könyvek Tusája 4. forduló Ifjúság kategória Válaszaidat elküldheted az alábbi linkre kattintva. Minden beküldött választ, CSAK EGYSZER fogadunk el! Mielőtt rákattintasz az "Elküld" gombra, kérünk, nézd

Részletesebben

Art mozi. ONLINE JEGYFOGLALÁS az Art Moziban a és a címen

Art mozi. ONLINE JEGYFOGLALÁS az Art Moziban a  és a  címen Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2016. szeptember havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (15.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

ART MOZIK SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÉNEK 2014. ÉVI TÁMOGATÁSA CÍMŰ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EREDMÉNYE. SSz. Mozi neve Mozi címe Megítélt támogatás

ART MOZIK SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÉNEK 2014. ÉVI TÁMOGATÁSA CÍMŰ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EREDMÉNYE. SSz. Mozi neve Mozi címe Megítélt támogatás ART MOZIK SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÉNEK 2014. ÉVI TÁMOGATÁSA CÍMŰ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EREDMÉNYE SSz. Mozi neve Mozi címe Megítélt támogatás 1. Uránia Nemzeti Filmszínház 1088 Budapest, Rákóczi út 21. 2 200 000

Részletesebben

SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június

SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június Cápamese (Shark Tale) Oszkár csóró vakardhal a helyi Bálnamosóban, ám a kishal átejti a nagyhalakat, és egy csapásra hőssé válik. Hogy tette titokban maradjon,

Részletesebben

SIMS TALES AWARDS ÖSSZESÍTÉS

SIMS TALES AWARDS ÖSSZESÍTÉS SIMS TALES AWARDS 2015 - ÖSSZESÍTÉS Összes szavazó: 58 Összes leadható szavazat a 3 jelöléses szavazásoknál: 58x3 = 174 db Összes leadható szavazat az 5 jelöléses szavazásoknál: 58x5 = 290 db Összes leadható

Részletesebben

Állj, határ! (The Border)

Állj, határ! (The Border) Select 86 Kft. 2009. júniusi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Állj, határ! (The Border) Az Oscar -díjas Jack Nicholson játssza a főszerepet ebben a feszült történetben, amelyben egy férfinek választania

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

Váci Dunakanyar Színház Nonprofit Kft. 2600 Vác, Dr. Csányi László körút 58.

Váci Dunakanyar Színház Nonprofit Kft. 2600 Vác, Dr. Csányi László körút 58. 2016. május 8. vasárnap 19 óra Jean Genet: Cselédek Váci Dunakanyar Színház előadása Jean Genet francia író és drámaíró három csodálatos női alakot hagyott ránk megrendítően szép történetében, A cselédek

Részletesebben

Vörös Sárkány (Red Dragon)

Vörös Sárkány (Red Dragon) Vörös Sárkány (Red Dragon) Lakossági megjelenés: 2011.02.03. SELECT VIDEO Blu-ray megjelenések 2011. február Anthony Hopkins újra Oscar -díjas szerepébe bújik, amikor ismételten magára ölti Dr. Hannibal

Részletesebben

'86 Kereskedelmi Kft. SV. Januári megjelenés. Tisztelt Partnerünk!

'86 Kereskedelmi Kft. SV. Januári megjelenés. Tisztelt Partnerünk! SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és DVD nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

L u c a D i F u l v i o ALMOʍ ʍANDAʎA

L u c a D i F u l v i o ALMOʍ ʍANDAʎA Luca Di Fulvio ALMO ANDA A Cetta és fia, Christmas Olaszországból menekült az erőszak és a viszontagságok elől Amerikába, a remények országába. A nő egyetlen vágya, hogy a kisfia igazi amerikai legyen:

Részletesebben

2014 Running For Life - 10K Age Category Female 2104 Running For Life - 10K Age Category Male

2014 Running For Life - 10K Age Category Female 2104 Running For Life - 10K Age Category Male 2014 Running For Life - 10K Age Category 14 & Under Female 2014 Running For Life - 10K Age Category 14 & Under Male 1 97 NEZ SHAMIQUA 14 GANADO, AZ 0:53:47 1 51 CHEE JALEN 13 GANADO, AZ 0:42:44 2 92 TRACY

Részletesebben

Elhunyt Patrick Swayze

Elhunyt Patrick Swayze 2009 szeptember 16. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Patrick Swayze, aki olyan romantikus filmekkel lopta milliók szívébe

Részletesebben

Sunday Monday Exhibition Game

Sunday Monday Exhibition Game Sunday 11.10.13 Monday 11.11.13 Exhibition Game Exhibition Game J.Ryan's 1 Woody's 0 Swallow's 3 Woody's 0 Jryans: Scott Nash 1-0 Swallows: Tim Killoran 1-0 Conor Murphy 1-0 Kris Shore 1-0 PBR Me @ Pfohl's

Részletesebben

OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA

OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA GYULAI PÁL Adj Isten egészségére! ÉS MÁS MESÉK mesék 5 éves kortól ajánljuk! Pancimanci Babszem Jankó János királyfi és Szélike Adj' Isten egészségére!

Részletesebben

Hétfõ. 06:00 Terezin: A város, melyet Hitler a zsidóknak adott (Terezin: The Town That Hitler Gave To The Jews) Olasz dokumentumfilm, 2004

Hétfõ. 06:00 Terezin: A város, melyet Hitler a zsidóknak adott (Terezin: The Town That Hitler Gave To The Jews) Olasz dokumentumfilm, 2004 Hétfõ Szerzõ Administrator 2008.05.26. Frissítve 2008.05.26. 06:00 Terezin: A város, melyet Hitler a zsidóknak adott (Terezin: The Town That Hitler Gave To The Jews) Olasz dokumentumfilm, 2004 Terezint

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP

DANUBIUS HOTELS GROUP KREATÍV KONFERENCIÁK KIHAGYHATATLAN PROGRAMOK SOPRONBAN ÉS KÖRNYÉKÉN Vegyen egy mély levegőt és élvezze az Alpoknak és a meseszép erdős vidéknek köszönhető üdítően tiszta, friss levegőt. KONFERENCIA ÉS

Részletesebben

NASCAR NEXTEL CUP RACING POOL # # NAME POINTS DRIVER #1 DRIVER #2 DRIVER #3 DRIVER #4 DRIVER #5 DRIVER #6 DRIVER #7 DRIVER #8 DRIVER #9 1 1

NASCAR NEXTEL CUP RACING POOL # # NAME POINTS DRIVER #1 DRIVER #2 DRIVER #3 DRIVER #4 DRIVER #5 DRIVER #6 DRIVER #7 DRIVER #8 DRIVER #9 1 1 2014 - NASCAR NEXTEL CUP RACING POOL # # NAME POINTS DRIVER #1 DRIVER #2 DRIVER #3 DRIVER #4 DRIVER #5 DRIVER #6 DRIVER #7 DRIVER #8 DRIVER #9 1 1 Deb Lynch #2 22,935 Johnson Harvick Edwards Earnhardt

Részletesebben

Sunflower State Games Criterium Final Results

Sunflower State Games Criterium Final Results Sunflower State Games Criterium Cat3/4 1 10 Rob Bell,5,31,Unattached Chesterfield,MO 2 22 3 6 4 2 5 16 6 24 7 8 8 9 9 25 10 19 11 12 12 17 13 18 14 4 15 5 16 3 17 13 18 14 19 23 20 1 21 7 22 11 23 20 24

Részletesebben

Spring :00 a.m. 9:00 a.m. 9:00 a.m. 9:00 a.m. 9:00 a.m. Denise Pietras Ash Wednesday 1/6/2019

Spring :00 a.m. 9:00 a.m. 9:00 a.m. 9:00 a.m. 9:00 a.m. Denise Pietras Ash Wednesday 1/6/2019 Spring 2019 *Volunteer Dates: Wednesday, March 6, 2019/Ash Wednesday - 9:00a.m. & 6:30p.m. Thursday, April 18, 2019/Holy Thursday - 7:00p.m. Friday, April 19, 2019/Passion Of The Lord - 12:30p.m. Saturday,

Részletesebben

3RD QUARTER GPA - Merit Roll

3RD QUARTER GPA - Merit Roll Albino,Clare Marie 09 Al-Zarraq,Miranda 09 Andino,Laura Alexandra 09 Armagost,Nathan Andrew 09 Baisden,Nicole Lynn 09 Barnhardt,Briahna Marie 09 Bass, Jr.,Edward James 09 Bator,Eric James 09 Bonds,Cade

Részletesebben

Nyomtatható változat. Megjelent: Szent Korona 1992. jan. 15., 3. és 12. old.

Nyomtatható változat. Megjelent: Szent Korona 1992. jan. 15., 3. és 12. old. A hazánkat több mint 40 éven át elnyomó bolsevista rendszer egyik legfontosabb célja a vallásos világnézet, a vallásos lelkület és a valláserkölcs kiirtása volt. A bolsevik ideológusok ugyanis kezdettől

Részletesebben

SZKA_210_38. Mennyibe kerül a becsület? (Az értékek piacán)

SZKA_210_38. Mennyibe kerül a becsület? (Az értékek piacán) SZKA_210_38 Mennyibe kerül a becsület? (Az értékek piacán) TANULÓI MENNYIBE KERÜL A BECSÜLET? (AZ ÉRTÉKEK PIACÁN) 10. ÉVFOLYAM 437 38/1 ILYEN VAGYOK EGYÉNI FELADATLAP 438 SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI

Részletesebben

9. évfolyam. Közös olvasmányok

9. évfolyam. Közös olvasmányok 9. évfolyam Közös olvasmányok Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei Egy rejtélyes sziget. Egy elhagyott árvaház. Egy különös fényképekből álló gyűjtemény. Ez vár felfedezésre a Vándorsólyom

Részletesebben

2010. július Select Video várható megjelenések. Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks)

2010. július Select Video várható megjelenések. Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks) Select 86 Kereskedelmi Kft. 2010. július Select Video várható megjelenések Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks) Megjelenés időpontja: 2010.07.01. Az Alkonyat Forksban elkalauzol

Részletesebben

2015-08-31 Hétfő S 12 10:00. A visszatérés II/6. S 12 10:35. Modern család VI/21. S All 11:00. Turbó S 12 12:35. Szeretlek holtodiglan S 12 14:15

2015-08-31 Hétfő S 12 10:00. A visszatérés II/6. S 12 10:35. Modern család VI/21. S All 11:00. Turbó S 12 12:35. Szeretlek holtodiglan S 12 14:15 20-08-31 Hétfő Tini ninja teknőcök Rém rom 11:30 Teknőchatalom: A Tini nindzsa teknőcök A holnap határa 09:20 13:20 A majmok bolygója Forradalom Noé 11:30 :35 Költői szerelem 13:10 17: Ennyi 14:50 19:00

Részletesebben

LIST OF HAMLET MAYORS AND COUCNILLORS FROM 1973

LIST OF HAMLET MAYORS AND COUCNILLORS FROM 1973 P.O. BOX 120 TEL#: 867-977- 2286 TUKTOYAKTUK, NT X0E 1C0 FAX#: 867-977-2110 LIST OF HAMLET MAYORS AND COUCNILLORS FROM 1973 1973: MAYOR: JOHN STEEN, DEPUTY-MAYOR, WILLIAM NASOGALUAK, COUNCILLORS: EMMANUEL

Részletesebben

2011 Great Lakes SCOREPERFECTTM SM 2007 Teresa M. Lake

2011 Great Lakes SCOREPERFECTTM SM 2007 Teresa M. Lake Mens Masters BB 4 259 Ray Minger 1 5 1 1 1 1 1 2 1 268 Michael Davila 2 10 2 2 2 2 2 1 2 244 Juan Culberson 3 15 3 3 3 3 3 3 3 273 Tony Dininno 4 20 4 4 4 4 4 4 4 Masters Figure 18 191 Holly Mitchell 1

Részletesebben

1 William Dodge Neely b: 1809, Pennsylvania; d: 1893, Kansas... 2 Frank Coolidge Neely b: 1856, Iowa; d: 1940, Iowa... 3 Clyde Coolidge Neely b:

1 William Dodge Neely b: 1809, Pennsylvania; d: 1893, Kansas... 2 Frank Coolidge Neely b: 1856, Iowa; d: 1940, Iowa... 3 Clyde Coolidge Neely b: Group 1 1 Thomas Neely b: 1695, Ireland; d: 1756, Pennsylvania... 2 Samuel Neely b: 1722, Ireland; d: 1775, Pennsylvania... 3 Thomas Neely b: 1745, Pennsylvania; d: 1836, Pennsylvania... 4 Samuel Neely

Részletesebben

Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015

Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015 Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015 2 Információk: és esküvője év hó -n Helyszín: Telepítés: -tól -ig (kb 2 óra időtartam) Násznép érkezik: Műsor kezdés várhatóan: órakor Időtartam: kb 8 perc

Részletesebben

PROGRAMOK. Óperencián innen és túl A mese rólad szól. 2016. április 6. szerda 18:00 24:00. Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Könyvtár

PROGRAMOK. Óperencián innen és túl A mese rólad szól. 2016. április 6. szerda 18:00 24:00. Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Könyvtár PROGRAMOK Óperencián innen és túl A mese rólad szól 2016. április 6. szerda Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Könyvtár Szeged, Ady tér 10. ww2.bibl.u-szeged.hu/ejszaka_2016 www.facebook.com/klebelsbergkonyvtar/

Részletesebben

The Beatles. Sárga tengeralattjáró

The Beatles. Sárga tengeralattjáró 21306 The Beatles Sárga tengeralattjáró Amikor a látványos Sárga tengeralattjáró 1968- ban megjelent, azonnal olyan mérföldkövet jelentő filmnek ismerték el, amely az animációt addig nem látott magasságokba

Részletesebben

Državni izpitni center *N14113132* osztály MAGYAR NYELV. 2014. május 8., csütörtök ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ. 9. osztályos ORSZÁGOS TUDÁSFELMÉRÉS RIC 2014

Državni izpitni center *N14113132* osztály MAGYAR NYELV. 2014. május 8., csütörtök ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ. 9. osztályos ORSZÁGOS TUDÁSFELMÉRÉS RIC 2014 Državni izpitni center *N4332* 9. osztály MAGYAR NYELV 204. május 8., csütörtök ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ 9. osztályos ORSZÁGOS TUDÁSFELMÉRÉS RIC 204 2 N4-3-3-2 Ha a tanuló a feleletválasztós feladatokban a

Részletesebben

Liturgical Schedule 12/3/16-1/29/16 (by DATE)

Liturgical Schedule 12/3/16-1/29/16 (by DATE) Liturgical Schedule 12/3/16-1/29/16 (by DATE) 12/3/2016 Altar Server Treu Christopher 5pm Treu Jeffrey Eucharistic Min Galloway Margaret Galloway Paul Galloway III Paul Lector Lockwood Mark Vihstadt Joe

Részletesebben

Az első Micimackó és barátai figurák. Micimackó. Egy regény, amely meghódította a világot

Az első Micimackó és barátai figurák. Micimackó. Egy regény, amely meghódította a világot Az első Micimackó és barátai figurák Micimackó Egy regény, amely meghódította a világot Az eredeti regény Micimackó című regényt (eredeti címe: Winnie-the-Pooh) A. A. Milne írta az általa kitalált mackó,

Részletesebben

2019 Fall Festival Shoot Thursday September 19, 2019 Singles (62 Entries) TROPHY NAME ST SCORE SHOOT-OFF Champion Bill Ponder GA 100 AA

2019 Fall Festival Shoot Thursday September 19, 2019 Singles (62 Entries) TROPHY NAME ST SCORE SHOOT-OFF Champion Bill Ponder GA 100 AA Shoot Thursday Singles (62 Entries) TROPHY NAME ST SCORE SHOOT-OFF Bill Ponder GA 100 A John Kerr Dan Biggs NJ Steve Neuman B Linkous Conley WV C Lucas Buckner 97 D David Person Lady Martha Humphrey 95

Részletesebben

UNOFFICIAL Standings 26th Annual Senior Open Championship

UNOFFICIAL Standings 26th Annual Senior Open Championship Mesa Metropolitan USBC UNOFFICIAL Standings 26th Annual Senior Open Championship Sorted by Event, Division Team, Div. A, Handicapped 1 Ramblin Gamblers 1 2,838 Phoenix, AZ 2 The Old Virtue Team 12 2,723

Részletesebben

Nyári könyvajánló. Kertész Erzsébet: Gyönyörű nyár Budapest, Móra, 2004. Kiss Dénes: Tatár kalandjai tíz országban

Nyári könyvajánló. Kertész Erzsébet: Gyönyörű nyár Budapest, Móra, 2004. Kiss Dénes: Tatár kalandjai tíz országban Nyári könyvajánló Kertész Erzsébet: Gyönyörű nyár Budapest, Móra, 2004. A Rozgonyi Cicelle Leánygimnázium hatodik osztályosai nem éppen az összetartásról voltak híresek, irigység, féltékenység vert éket

Részletesebben

7. Műfaj és szerzőiség, műfaj és stílus Ajánlott filmek: Robert Altman: McCabe és Mrs. Miller John Carpenter: A köd

7. Műfaj és szerzőiség, műfaj és stílus Ajánlott filmek: Robert Altman: McCabe és Mrs. Miller John Carpenter: A köd Kurzus kódja BBN-FLM-261, BMA-FLMD-221, BMA-FLMD-321 Kurzus címe Műfajelmélet Tanár neve Varga Zoltán Kurzus időpontja, Csütörtök, 14.00-15.30; 34-es terem helye Vetítés időpontja, - helye Kurzus típusa

Részletesebben

Budapesti Operettszínház

Budapesti Operettszínház Budapesti Operettszínház BÉRLETI TÁJÉKOZTATÓ 2 0 09/ 2 0 1 0 S Z Í N H Á Z I É VA D 1065 Budapest, Nagymező u. 17. www.berlet.operett.hu Kedves Közönségünk! A bérletvásárlás és bérletajánlás mindig nagyon

Részletesebben

SEASON WEEK 18 RESULTS: HANDICAP FOR WEEK 19

SEASON WEEK 18 RESULTS: HANDICAP FOR WEEK 19 Team 1 BUDDIES 2016-2017 SEASON JOHN NAGY 58 2078 35.83 5 3 53 170 JIM MAZZOLA 64 2056 32.13 8 1 49 144 STEVE PALUGHI 53 1515 28.58 11 1 39 136 GENE LEZARK 63 2147 34.08 7 2 47 147 AL GARGANO 68 2706 39.79

Részletesebben

Nagyító alatt - Álomháború

Nagyító alatt - Álomháború 2011 április 10. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Hunyd be a szemed. Tárd ki a szíved. Ilyet még sosem láttál. Az Álomháború

Részletesebben

Mike Seitz Memorial Shoot Wednesday April 10, 2019 Singles (37 Entries) TROPHY NAME ST SCORE Carry Over Champion

Mike Seitz Memorial Shoot Wednesday April 10, 2019 Singles (37 Entries) TROPHY NAME ST SCORE Carry Over Champion 37 Wednesday pril 10, 2019 Singles (37 Entries) TROPHY NME ST SCORE Carry Over Randy Davis Troy Seiber David Helton Robert Dyer Keith Heeg MI 25,23,24 24 Forfeit 23 25,23,25 Wednesday pril 10, 2019 Handicap

Részletesebben

Karriertréning. Önismereti teszt. 2. Könnyen ismerkedem új emberekkel A Igen Nem P

Karriertréning. Önismereti teszt. 2. Könnyen ismerkedem új emberekkel A Igen Nem P 1. rész 1. Általában szeretek egyedül, a magam elképzelése szerint I Igen Nem G dolgozni 2. Könnyen ismerkedem új emberekkel A Igen Nem P 3. Bosszantanak azok a kis hibák, amiket olykor elkövetek S Igen

Részletesebben

TOP 10 - Horror filmek

TOP 10 - Horror filmek TOP 10 - Horror filmek Violet C. Landers Összeállítottunk egy listát azokról a horror filmekről, amelyek közül bármelyiket is nézed meg biztosan felemelkedik az adrenalin-szinted! Húzz be minden függönyt,

Részletesebben

4 Nov 17 Rd 4D. 100 Metres - Female. 100 Metres - Male

4 Nov 17 Rd 4D. 100 Metres - Female. 100 Metres - Male 4 Nov 17 Rd 4D Women Points Premiership Points Premiership Points (YTD) Eastern Suburbs 633 6 24 Old Virgilians 263 4 16 Northern Suburbs 146 3 9 Sandy Bay 146 3 6 University of Tasmania 73 1 10 Men Points

Részletesebben

Géppuskalábúak szállják meg Veszprém városát!

Géppuskalábúak szállják meg Veszprém városát! Géppuskalábúak szállják meg Veszprém városát! Az Irish Dance Experience egy új különleges színfolt az ír tánc világában, amelyet olyan gyönyörű zene kísér, mely felemeli és gyönyörködteti a közönséget.

Részletesebben

PIROSKA-VARIÁCIÓK: A MOZI BÛVÖLETE. Fecskó Edina

PIROSKA-VARIÁCIÓK: A MOZI BÛVÖLETE. Fecskó Edina Thalassa (17) 2006, 60: 128 132 PIROSKA-VARIÁCIÓK: A MOZI BÛVÖLETE Fecskó Edina A Piroska és a farkas mese pszichoanalitikus elemzései (Bettelheim 1985; Berne, 1997) felhívják a figyelmet a Piroska-motívum

Részletesebben

Home in Five Advantage Mortgage Origination Program

Home in Five Advantage Mortgage Origination Program AmeriFirst Financial Inc. Home in Five Advantage Mortgage Origination Program 2814 W. Eastman Dr. Michael Collins 480-463-4602 mcollins@amerifirst.us Anthem, AZ 85086 5427 E. Desert Forest Trail Karen

Részletesebben

Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció

Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció Nagyvizit 53 Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció szakos hallgatója. Bártfai Míra A Fel! című animációs film mint a 3D újrafelfedezése A háromdimenziós

Részletesebben