UNIVERSAL szeptemberi megjelenések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "UNIVERSAL 2008. szeptemberi megjelenések"

Átírás

1 UNIVERSAL szeptemberi megjelenések Kiadó: Universal Kiadás dátuma: szeptember 11. Skorpiókirály 2. Harcos születik (The Scorpion King 2 Rise of Warrior) Tudni szeretnéd, honnan ered a Skorpiókirály legendája? Most fény derül a titokra! Mikor a fiatal Mathayus apját a könyörtelen uralkodó (Randy Couture) a fiú szeme láttára gyilkolja meg, Mathayus bosszút esküszik és hamarosan ő lesz az ősi világ legrettegettebb harcosa. A Kaptár 3. Teljes pusztulás és a Hegylakó rendezo jének lélegzetelállítóan izgalmas kalandfilmje, tele kirobbanó akcióval és szemkápráztató speciális effektusokkal. Extrák (magyar felirattal): Kimaradt jelenetek Bakiparádé Így készült A Skorpiókirály 2.: Harcos születik Harcolj úgy, mint egy akkád! A Fekete Skorpió kiképzőtáborban A Skorpiókirály 2. látványeffektusai A múmia: A Sárkánycsászár sírja előzetese Rendezte: Russel Mulchay Szereplők: Randy Couture, Michael Copon, Karen David, Simon Quarterman, Tom Wu, Andreas Wisniewski, Natalie Becker Játékidő: 104 perc Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 2990 Ft,- Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

2 Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall) A 40 éves szűz és a Felkoppintva producereinek kacagtató vígjátéka egy összetört szívű fickóról szól, aki bármit képes lenne megtenni azért, hogy végre túltegye magát a csajon, aki lepattintotta. Peter Bretter, a nem túl sikeres zenész öt hosszú és csodálatos éven át istenítette barátnőjét, a televíziós szupersztár Sarah Marshallt, de aztán kivergődik a rózsaszín ködből, mikor Sarah egyik pillanatról a másikra dobja egy fazonért, aki ezt kapd ki! menő énekes. Peter teljesen összeomlik, pedig ha tudná, hogy az igazi rémálom még el sem kezdődött. Legjobb barátja tanácsát követve Hawaiira vonul felejteni, ahol kivel fut össze? Sarah-val és annak vadi új pasijával Extrák (magyar felirattal): Audiokommentár a rendező, a producer és a szereplők közreműködésével 6 fergeteges kimaradt jelenet, slusszpoénok bakiparádé, amitől földön fetrengesz Rendezte: Nicholas Stoller Szereplők: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russel Brand Játékidő: 106 perc Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 2990 Ft,- Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

3 A sakál (The Jackal) A világ legveszedelmesebb bérgyilkosa Sakál névre hallgat. Kinézetét, személyazonosságát, helyzetét állandóan változtatja. Egyszerűen lenyomozhatatlan. És sohasem téveszt célt. Amikor a Sakál megbízást kap arra, hogy ölje meg az Egyesült Államok egyik vezető politikusát, egy orosz titkos ügynök és az FBI igazgatóhelyettese összefognak. Tudják, egyedül nem boldogulhatnak, ezért segítségül hívják az egyetlen embert, aki a lopakodó merénylő nyomára vezethet, a büntetését töltő IRA-terroristát, Declan Mulqueent. A valószínűtlen trió tisztában van vele, hogy az idő ellenük dolgozik, a profi gyilkológép pedig egyre közelebb kerül célpontjához Rendezte: Michael Caton-Jones Szereplők: Bruce Willis, Richard Gere Játékidő: 87 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Kép: 2.35:1 Casper (Casper) A szellemspecialista Dr. James Harvey lányával, Kattel beveti magát egy ódon kastélyba, melynek zsugori tulajdonosa azért bérelte fel a jó doktort, hogy űzze el az ingatlant megszálló kísérteteket: Caspert, a barátságos, de magányos szellemfiút és annak három bajkeverő bácsikáját, a Szellemes Triót. Ha a terv működik, a tulaj és ügyefogyott társa ráteheti kapzsi mancsát a kastély mélyén rejtőző mesés kincsekre. Időközben Casper összebarátkozik Kattel, ám a Szellemes Triónak esze ágában sincs megtűrni a hús-vér betolakodókat. Rendezte: Brad Silberling Szereplők: Bill Pullman, Christina Ricci Játékidő: 96 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód:

4 Egérmese 2. Egérkék a Vadnyugaton (An American Tail 2) Steven Spielberg produkciójában folytatódik az elragadó mese Fievel, a bátor kisegér kalandjairól, aki már az Egérmese első részében is elbűvölt mindenkit. Fievel a Vadnyugatról álmodozik és arról, hogy példaképe, Wylie Burp, a híres seriff nyomdokaiba léphet. A gonosz Karmanyúz a Vadnyugatra csábítja Fievelt, de ördögi tervei vannak: egyetlen célja egy kiadós egérburgert készíteni a macskáknak, amint felépült a vadnyugati városka. Szerencsére Fievelnek jó barátai vannak, Tigris, a macska és Wylie Burp, a seriff. Az ő segítségükkel veszi fel a harcot Karmanyúz és bandája ellen. Rendezte: Phil Nibbelink, Simon Wells Szereplők: rajzfilmfigurák Játékidő: 72 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Szerelem tengere (Sea of Love) Al Pacino elismerésre méltó alakítást nyújt ebben a fülledt hangulatú erotikus thrillerben. Frank Keller, a New York-i veterán rendőrnyomozó igazi munkamániás és állandó feszültségben él. Társával, Sherman Touhey detektívvel egy bizarr gyilkosságsorozat ügyében nyomoz. Így jut el Helen Crugerhez (Ellen Barkin), a gyönyörű gyanúsítotthoz. A rendőr meg van róla győződve, hogy Helen ártatlan, s szenvedélyes kapcsolatba bonyolódik vele, annak ellenére, hogy perdöntő bizonyítékok szólnak nő ellen. Az ügyesen adagolt feszültség meglepő fordulathoz vezet Harold Becker rendező stílusos krimijében. Rendezte: Harold Becker Szereplők: Al Pacino, Ellen Barkin, John Goodman Játékidő: 108 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód:

5 American Dreamz (American Dreamz) Az ország egyik legnézettebb műsora, az American Dreamz, házigazdája Martin Tweed unja a műsort és magát. De a mókuskerékből nincs kiszállás, Amerika nem maradhat Álmok nélkül. A szokásos sztárocskák helyett Tweed azonban valami szokatlanra vágyik, így lehet ott a döntőben egy déli szöszke, Sally, aki a színpadon édes, mint a vattacukor, ám a valóságban limonádét lehetne készíteni a mosolyából, és emiatt kerülhet a csúcs közelébe Omar is, akinek olyan botfüle van, hogy sétálni lehetne vele. Az elnök - kabinetfőnöke tanácsára - vendégszereplést vállal az utolsó döntő zsűrijében. Ezt az alkalmat egyesek arra akarják kihasználni, hogy olyan kirobbanó meglepetéssel rukkoljanak elő, amilyet még nem látott a jó öreg Amerika. Rendezte: Paul Weitz Szereplők: Hugh Grant, Dennis Quaid, Mandy Moore, Willem Dafoe Játékidő: 118 perc Hang: magyar5.1 DVD vonalkód: Derült égből Polly (Along Came Polly) A rizikófóbiás Reuben Feffer életről és szerelemről szőtt terveit alaposan kizökkenti a kerékvágásból, hogy újdonsült arája a nászútjukon elhagyja egy izomagyú búvároktatóért. Kalandvágyó gyerekkori barátjával, Pollyval való véletlen találkozása után extrém sportokkal, fűszeres étkekkel, vadászgörényekkel és salsa tánccal járó forgószél ragadja magával... ennek minden mulatságos következményével. Előfordulhat, hogy a kiszámíthatóságmániás Reuben tényleg megváltozik, és a pillanatnak él tovább? Rendezte: John Hamburg Szereplők: Ben Stiller, Jennifer Aniston, Alec Baldwin Játékidő: 87 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

6 Elátkozottak faluja (Village of the Damned) Valami nagyon nincs rendjén Midwichben. Miután egy ismeretlen erő tombolást rendez az óceánparti faluban, tíz nő rejtélyes okokból teherbe esik. Dr. Alan Chaffe és Dr. Susan Verner, a kormány által helyszínre küldött tudós együtt néz szembe a megmagyarázhatatlannal, mikor nők egyszerre szülik meg utódjaikat és ezzel kezdetét veszi a borzalom. A The New York Times félelmetes utazás -ként jellemezte a filmet, melyben Midwich lakosságának meg kell állítania a gyermekeket, mielőtt még túl késő: mielőtt bekövetkezik a katasztrófa az Elátkozottak falujában. Rendezte: John Carpenter Szereplők: Kristie Alley, Linda Kozlowski, Mark Hamil, Christopher Reeve Játékidő: 94 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kép: 2.35:1 Madarak (The Birds) Minden titkos szorongás és rémület testet ölt a Madarak-ban, Hitchcock egyik legemlékezetesebb, legborzongatóbb mesterművében. A csodaszép, szőke Melanie Daniels szemet vet a jóképű agglegényre, Mitch Brennerre (Rod Taylor), és a férfi után utazik Bodega Baybe. Megérkezése után nem sokkal váratlanul rátámad egy sirály. De ez csak a kezdet. A madarak elözönlik a városkát, és nem kímélnek sem gyereket, sem felnőttet. Mitch és Melanie rádöbben, hogy a puszta életben maradásért küzdenek egy olyan titokzatos, félelmetes erővel szemben, amilyet még nem látott ember. Rendezte: Alfred Hitchcock Szereplők: Tippi Hedren, Rod Taylor, Jessica Tandy Játékidő: 115 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kép: 4.3

7 Psycho (1960) (Psycho (1960)) Alfred Hitchcock félelmetes mesterművei között is a Psycho a legismertebb és leghátborzongatóbb; a film főszerepét a nagyszerű Anthony Perkins alakítja. Az ódon Bates-ház és a hozzá tartozó motel nem békés hely. Erről talán az átutazóban itt megszálló Marion Crane (Janet Leigh) tudná a legtöbbet mesélni, ha útja nem érne véget a legendás zuhanyozós jelenetben. Először egy magánnyomozó, majd Marion nővére kezd az eltűnt nő után kutatni. Hitchcock a végletekig feszíti a húrt, hogy a csúcsponton végül lerántsa a leplet a gyilkosról. Rendezte: Alfred Hitchcock Szereplők: Anthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles Játékidő: 109 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Ikrek (Twins) Egy vakmerő, de rosszul végződő genetikai kísérlet során ikrek születnek. Semmiben sem hasonlítanak egymásra, sőt jó ideig még csak nem is tudnak egymásról. Sok évvel később mégis találkozik Julius, a jó iskolában taníttatott, széltől is óvott, aranyszívű óriás és Vincent, az apró termetű szélhámos, aki minél több nőt és pénzt akar szerezni. Az ikrek oldalukon barátnőikkel és nyomukban egy bérgyilkossal elindulnak, hogy megtudják, mi a közös bennük... Rendezte: Ivan Reitman Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, Kelly Preston, Chloe Webb Játékidő: 103 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kép: 1.33:1

8 Sebhelyesarcú (Scarface) Több ezer dél-amerikai nyert bebocsáttatást az USAba 1980 tavaszán. Mind az amerikai álmot kereste és egy közülük meg is találta. Az alvilágban. Tony Montana piti bűnözőből küzdi fel magát Miami alvilágának rettegett alakjává. Szenvedélyes elszántsága és brutális kegyetlensége minden akadályt elhárít előle, és gyorsan tör felfelé egy olyan világban, ahol a kokain és a hatalom kéz a kézben járnak. Kokain és hatalom. Aki okos, tudja, hogy kis adagban a mennyországba nagy adagban a pokolba juttatnak. Tony, a Sebhelyesarcú tisztában van mindezzel, mégis megpróbálja felrúgni a szabályokat... Rendezte: Brian De Palma Szereplők: Al Pacino, Steven Bauer, Michelle Pfeiffer Játékidő: 164 perc Hang: angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 2.35:1 A tökéletes pasi (The Perfect Man) Hollynak sok baja van. És a legnagyobb: az anyja nevelése. A csajnak elege van abból, hogy azonnal költözni kell, ha szingli anyja, Jean éppen szakít valakivel. Hogy megszabadítsa őt a legújabb pocsék választottjától, kieszeli a tökéletes tervet a tökéletes pasira... vagyis kitalál egy titkos csodálót, aki elvarázsolja Jeant, és helyrerázza megtépázott önbecsülését. Hogy a hazugság hihetőbb legyen, még egy ismerőse fotóját is beveti. Az első füllentés még számtalan hazugságot hoz és ha túl hihetőre sikerül, talán miatta maradnak le a tökéletes pasiról. Rendezte: Mark Rosman Szereplők: Heather Locklear, Hilary Duff, Aria Wallace Játékidő: 96 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

UNIVERSAL 2008. októberi megjelenések

UNIVERSAL 2008. októberi megjelenések UNIVERSAL 2008. októberi megjelenések Hihetetlen Hulk (The Incredible Hulk) Bruce Banner a világtól elzártan kutatja az ellenszert arra az elemi dühre, ami ha átjárja, akkor kő kövön nem marad. Ám nem

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. június

SELECT VIDEO 2015. június Hazárdjáték (The Gambler) (16) Lakossági megjelenés: 2015.06.03 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT VIDEO 2015. június epizódszereplő (Aranyoskám). Az Oscar -díjra jelölt* Mark Wahlberg karrierje legfontosabb

Részletesebben

Sims Tales Awards 2013 díjazottak /

Sims Tales Awards 2013 díjazottak / 1 / 7 2014.05.01. 11:43 Sims Tales Awards 2013 díjazottak Nyomt 2. Az Ezüst Úrnő 3. Titkos ablak, titkos kert 2. Crazy Love - Egy őrült szerelem 3. Szerelem labirintus 2. Sims Tales Awards 2013 díjazottak

Részletesebben

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1)

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Select 86 Kft. 2009. júliusi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Lakossági megjelenés: 2009.07.02 Ajánlott

Részletesebben

Amerikai gengszter (American Gangster)

Amerikai gengszter (American Gangster) Select 86 Kft. 2009. júliusi BUDGET megjelenések UNIVERSAL PICTURES Amerikai gengszter (American Gangster) Ridley Scott (Gladiátor) rendező irányítása alatt két Oscar-díjas színész Denzel Washington és

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6)

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) Lakossági megjelenés: 2013.09.11. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Barbie Mariposa

Részletesebben

Art mozi. ONLINE JEGYFOGLALÁS az Art Moziban a és a címen

Art mozi. ONLINE JEGYFOGLALÁS az Art Moziban a  és a  címen Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2016. szeptember havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (15.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02.

Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02. Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02. Szex és New York 1.évad (Sex and the City 1.season) Bruttó fogyasztói ár: 2990 Ft. SZEXELHETNEK A NŐK IS ÚGY, MINT A FÉRFIAK? Ennek a kérdésnek akar

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 STUBBERFIELD FAMILY. Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday

January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 STUBBERFIELD FAMILY. Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 1 2 3 4 5 Natasha and Dennis Richardson - 13 Janet Baker - 75 David Stubberfield - 75 Tanya Stubberfield - 53 Victoria Topleyl - 47 6 7 8 9 10 11 12 Joan

Részletesebben

Régi értékek, új technika A mi mozink!

Régi értékek, új technika A mi mozink! Régi értékek, új technika A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2014. december havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (14.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Bunyó (Fighting) Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Az isten háta mögül jött Shawn MacArthur (Channing Tatum Közellenségek, G.I. Joe: A Kobra árnyéka) lopott áruk csencseléséből

Részletesebben

A kapj el, ha tudsz igaz története

A kapj el, ha tudsz igaz története A kapj el, ha tudsz igaz története massyy 2015. augusztus 10. 14:39 Mindig nagy szó, ha az emberről még életében filmet forgatnak. És, hogy mindezt az alapján, amit 21 éves koráig vitt véghez, egészen

Részletesebben

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix SELECT VIDEO Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles ) (12) Ajánlott fogyasztói ár: 2.490 Ft A Tini Nindzsa Teknőcök jobbak és menőbbek, mint valaha ebben a szemkápráztató akciókkal és falrengető

Részletesebben

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard.

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard. ŐSZI FILMNAP 2010 Október 7. A bombák földjén amerikai film Készült: 2008 Ideje: 131 perc Rendezte: Kathryn Bigelow Szereplők: Jeremy Renner, Christopher Sayegh, Ralph Fiennes Kathryn Bigelow A bombák

Részletesebben

Angelina Jolie a legnépszerűbb(1) az Egyesült Államokban

Angelina Jolie a legnépszerűbb(1) az Egyesült Államokban 1. szint December Angelina Jolie a legnépszerűbb(1) az Egyesült Államokban Angelina Jolie-val szilveszterezne(2) a legtöbb(3) amerikai férfi. A 28 éves Angelina Jolie a Tomb Rider hősnőjét(4), Lara Croftot

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből David Angsten: Sötét arany Budapest, I.P.C. Könyvek Kft. 2010. Jack Duran sosem hitte volna, hogy a főiskola befejezése után kezdetét veszi élete talán legveszélyesebb kalandja.

Részletesebben

2011. június. Norvég erdő. A szegedi Belvárosi mozi műsora. Hétfőnként 16 órától 50% kedvezmény az ételárakból!

2011. június. Norvég erdő. A szegedi Belvárosi mozi műsora. Hétfőnként 16 órától 50% kedvezmény az ételárakból! A szegedi Belvárosi mozi műsora 2011. június Norvég erdő Szeged, Sóhordó utca 18. (30) 998 3342 Rendezvények (25 50 fő) Kitelepülés 5 féle menü 110 fős kerthelyiség grillezéssel Zárt parkoló Hétfőnként

Részletesebben

OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA

OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA GYULAI PÁL Adj Isten egészségére! ÉS MÁS MESÉK mesék 5 éves kortól ajánljuk! Pancimanci Babszem Jankó János királyfi és Szélike Adj' Isten egészségére!

Részletesebben

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft SELECT VIDEO Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Don Champagne-nak látszólag mindene megvan: sikeres vállalkozása, rendezett háza, jól nevelt gyerekei és tökéletes felesége. Ám amikor neje, Mona

Részletesebben

L u c a D i F u l v i o ALMOʍ ʍANDAʎA

L u c a D i F u l v i o ALMOʍ ʍANDAʎA Luca Di Fulvio ALMO ANDA A Cetta és fia, Christmas Olaszországból menekült az erőszak és a viszontagságok elől Amerikába, a remények országába. A nő egyetlen vágya, hogy a kisfia igazi amerikai legyen:

Részletesebben

Obama elnök 2014. július 18-i nyilatkozata Ukrajnáról 2014.07.18.

Obama elnök 2014. július 18-i nyilatkozata Ukrajnáról 2014.07.18. Obama elnök 2014. július 18-i nyilatkozata Ukrajnáról 2014.07.18. Elnöki nyilatkozat Ukrajnáról Fehér Ház James S. Brady sajtószoba July 18, 2014 11:52 AZ ELNÖK: Jó napot kívánok. A tegnapi napon a maláj

Részletesebben

Filmes műfajok Minek a műfaj? Miért szeretünk mindent valamilyen rendszerbe elhelyezni? (Pl. Linne) Minek a csomagolás (műfaj)? Besorolható-e minden? Csak egyféleképpen sorolható be minden? Tartozhat-e

Részletesebben

2011 Great Lakes SCOREPERFECTTM SM 2007 Teresa M. Lake

2011 Great Lakes SCOREPERFECTTM SM 2007 Teresa M. Lake Mens Masters BB 4 259 Ray Minger 1 5 1 1 1 1 1 2 1 268 Michael Davila 2 10 2 2 2 2 2 1 2 244 Juan Culberson 3 15 3 3 3 3 3 3 3 273 Tony Dininno 4 20 4 4 4 4 4 4 4 Masters Figure 18 191 Holly Mitchell 1

Részletesebben

Valentin napi könyv- és filmajánló

Valentin napi könyv- és filmajánló Valentin napi könyv- és filmajánló Az 5 legkeresettebb romantikus olvasmány és film a Békés Megyei Könyvtárban Könyvek 1. Nicholas Sparks: Vissza hozzád Nicholas Sparks (Menedék, Szerencsecsillag) legújabb

Részletesebben

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre!

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! Randi Andi - Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai www.tarskeresokalauz.hu 1ÖRDÖGI KEZDÉSEK A következő kezdő szövegek

Részletesebben

Januári új könyveinkből

Januári új könyveinkből Januári új könyveinkből Eduard Limonov: Ez vagyok én, Edicska Budapest: Európa, 2011. Egy fiatal orosz költő a hetvenes évek közepén egyszer csak New Yorkban találja magát: ment ő is a sok ezer, főleg

Részletesebben

1 William Dodge Neely b: 1809, Pennsylvania; d: 1893, Kansas... 2 Frank Coolidge Neely b: 1856, Iowa; d: 1940, Iowa... 3 Clyde Coolidge Neely b:

1 William Dodge Neely b: 1809, Pennsylvania; d: 1893, Kansas... 2 Frank Coolidge Neely b: 1856, Iowa; d: 1940, Iowa... 3 Clyde Coolidge Neely b: Group 1 1 Thomas Neely b: 1695, Ireland; d: 1756, Pennsylvania... 2 Samuel Neely b: 1722, Ireland; d: 1775, Pennsylvania... 3 Thomas Neely b: 1745, Pennsylvania; d: 1836, Pennsylvania... 4 Samuel Neely

Részletesebben

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate)

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) SELECT VIDEO 2011. márciusi megjelenések A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) Bennett Marco kapitány és Raymond Shaw őrmester együtt szolgáltak az Öböl-háborúban. Egy támadás alkalmával Shaw

Részletesebben

LoneStar Invitational 2015

LoneStar Invitational 2015 COUPLES STRICTLY SALSA - NEWCOMER S SALSA 1 608 PAUL BENSON & HEATHER EBERTS 2 613 GARY GOODE & BROOK WHEETLEY THE COLONY TX COUPLES STRICTLY SALSA - ADVANCED S SALSA 1 695 TESS MINNICK & LISA VARGAS AUSTIN

Részletesebben

Somrak. Ethan Van Kirk b. 15 Oct 2004, Ashtabula, Ohio. Lilia Van Kirk b. 13 Jun 2007, Painesville, Ohio

Somrak. Ethan Van Kirk b. 15 Oct 2004, Ashtabula, Ohio. Lilia Van Kirk b. 13 Jun 2007, Painesville, Ohio Joseph Somrak & Josephine Mihalic Somrak Joseph J Somrak b. 28 Aug 1918 d. 24 Mar 2004 & Agnes Ruth Wilson b. 15 Apr 1920 d.? 1979 Joseph Somrak b. Jun 1942 d. 8 May 1989 & Janice Katherine Riddell b.

Részletesebben

Szerda. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003

Szerda. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003 Szerda Szerzõ Administrator 2008.04.30. Frissítve 2008.04.27. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003 07:00 Adidas

Részletesebben

Állj, határ! (The Border)

Állj, határ! (The Border) Select 86 Kft. 2009. júniusi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Állj, határ! (The Border) Az Oscar -díjas Jack Nicholson játssza a főszerepet ebben a feszült történetben, amelyben egy férfinek választania

Részletesebben

LVASNI JÓ Holly Webb

LVASNI JÓ Holly Webb OLVASNI JÓ! 6 Holly Webb HOLLY WEBB Elli hazavágyik Sophy Williams rajzaival Könyvmolyképző Kiadó Szeged, 2011 3 Tomnak, Robinnak és Williamnek 5 Elsô fejezet Megan, arról volt szó, hogy bepakolod azokat

Részletesebben

Előadás A MODERN ESKÜVŐI FOTOGRÁFIA ALAPJAI CÉLTUDATOSSÁG

Előadás A MODERN ESKÜVŐI FOTOGRÁFIA ALAPJAI CÉLTUDATOSSÁG A MODERN ESKÜVŐI FOTOGRÁFIA ALAPJAI Előadás Az esküvői fotográfia fogalma Az esküvőfotózás olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja kreatív vagy beállított esküvői képek készítése, valamint az esküvő

Részletesebben

2008-02. www.budapestfilm.hu

2008-02. www.budapestfilm.hu 2008-02 www.budapestfilm.hu TERRORBOLYGÓ egylemezes változat TERRORBOLYGÓ egylemezes változat A B-kategóriás filmek iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette

Részletesebben

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY Néha fel kell adnunk az elveinket, hogy megélhessük az álmainkat Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY - részlet - Szakmai konzultáns: dr. Almási Krisztina Borító és tördelés: White Noise Team ISBN 978-963-12-4568-4

Részletesebben

Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.)

Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.) Sorozatok lemezenként! UNIVERSAL PICTURES Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.) 12 egymást követő Emmy -jelölést hozott Angela Lensbury-nek ez a szerep, melyben Jessica Fletcher-t,

Részletesebben

1. Kosztolányi Dezső: Édes Anna Feladat: 2. Móricz Zsigmond novellái Feladat: 3. Mikszáth Kálmán: Beszterce ostroma Feladat:

1. Kosztolányi Dezső: Édes Anna Feladat: 2. Móricz Zsigmond novellái Feladat: 3. Mikszáth Kálmán: Beszterce ostroma Feladat: 1. Kosztolányi Dezső: Édes Anna Feladat: Ez a kancsal fény már a lélekben készülődő robbanás felé utal, annak közelségét jelzi (Kiss Ferenc) Mutassa be az öntudatlan lázadás gesztusát Kosztolányi Dezső

Részletesebben

Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow)

Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) Select 86 Kft. 2010. december 9-i katalógus megjelenések Paramount Home Entertainment Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) Tim Burton, a mesemondás nagymestere (A halott menyasszony, Charlie és a csokigyár)

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1724/2012. (IX.26.) számú HATÁROZATA

A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1724/2012. (IX.26.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: MN/24427-5/2012. Tárgy: műsorszám előzetes korhatárkategóriába sorolása Ügyintéző: személyes adat Telefonszám: Személyes adat A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK 1724/2012.

Részletesebben

'86 Kereskedelmi Kft. SV. Januári megjelenés. Tisztelt Partnerünk!

'86 Kereskedelmi Kft. SV. Januári megjelenés. Tisztelt Partnerünk! SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és DVD nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

3RD QUARTER GPA - Merit Roll

3RD QUARTER GPA - Merit Roll Albino,Clare Marie 09 Al-Zarraq,Miranda 09 Andino,Laura Alexandra 09 Armagost,Nathan Andrew 09 Baisden,Nicole Lynn 09 Barnhardt,Briahna Marie 09 Bass, Jr.,Edward James 09 Bator,Eric James 09 Bonds,Cade

Részletesebben

Kate Brooks Duncan Shelley: Amer és a láthatatlan bilincs

Kate Brooks Duncan Shelley: Amer és a láthatatlan bilincs Copyright 2012 Kate Brooks & Duncan Shelley A könyv bármely részének sokszorosítása, akár elektronikus, akár mechanikus úton ideértve az információtároló és visszakereső rendszereket is, a kiadó írásbeli

Részletesebben

Dinkafölde Engelbert, a Rettentő Könyvajánló. Készítette: Tanka Ákos Zoltán 9.c

Dinkafölde Engelbert, a Rettentő Könyvajánló. Készítette: Tanka Ákos Zoltán 9.c Könyvajánló Készítette: Tanka Ákos Zoltán 9.c Műfaja: Ifjúsági regény Írta: Paul Stewart Illusztrálta: Chris Riddel Eredeti címe: Muddle Earth Engelbert the Enormous Fordította: Rakovszky Zsuzsa Kiadta:

Részletesebben

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12 2016-04-25 Hétfő U2 Innocence + Experience Tour 20? A Return to Paris 08:30 Üdv a világomban! 09:55 Kamuzsaruk 11:40 Schmidt története Szerelem a végzetem Versenyben az elnökségért Felvétel indul! XIII/17.

Részletesebben

FELADATLAP Februári forduló 6.-7.-8. osztályok Sport

FELADATLAP Februári forduló 6.-7.-8. osztályok Sport FELADATLAP Februári forduló 6.-7.-8. osztályok Sport 1. feladat Kérdések: 1. Minek a rövidítése az UIAA? Hol és mikor alakult meg? Kik és mikor dolgozták ki/át a napjainkban is használt UIAA-skála alapjait?..9

Részletesebben

MŰSORVÁLTOZTÁS! Február 27 március 5-ig a Dolma lányai c. film helyett a Hogyan nevezzelek? c. filmet adjuk 16.30 órai kezdettel!

MŰSORVÁLTOZTÁS! Február 27 március 5-ig a Dolma lányai c. film helyett a Hogyan nevezzelek? c. filmet adjuk 16.30 órai kezdettel! Art Mozi Zalaegerszeg, Stúdió terem 2014. március havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 46. Iroda: (9.0017.00) tel/fax: 92/314575, Pénztár: (14.00) tel: 20/2602794 Jegyek vásárolhatók a mozi pénztárában

Részletesebben

21. Dragán György: A beavatás szerepe az emberi életben, a pszichológiában és az iskolában

21. Dragán György: A beavatás szerepe az emberi életben, a pszichológiában és az iskolában 21. Dragán György: A beavatás szerepe az emberi életben, a pszichológiában és az iskolában A beavatás szerepe az emberi élet alakulásában nagyon fontos momentum. Péley Bernadett ennek egy hosszú tanulmányt

Részletesebben

Júniusi új könyveinkből

Júniusi új könyveinkből Júniusi új könyveinkből Gary Chapman: Nyári szellő Budapest, Harmat, 2011. A történet középpontjában egy házaspár, Kim és Derek állnak. Kimnek az első házasságából két gyermeke született, akik ikrek és

Részletesebben

Spinoza Színház hírlevél - spinoza.hu

Spinoza Színház hírlevél - spinoza.hu Spinoza Színház hírlevél - spinoza.hu Kedves Spinoza-barát! Íme az év utolsó hónapjának programja, három premierrel és hozzá még egy budapesti bemutatóval! 2. kedd 19 óra Mészáros Márta estje 5. péntek

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések A nyomorultak (Les Miserables) (12) Lakossági megjelenés: 2013.05.08. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A 19. századi Franciaország szolgál forrongó háttérül A nyomorultaknak,

Részletesebben

StudioCanal 2009. szeptemberi megjelenések

StudioCanal 2009. szeptemberi megjelenések StudioCanal 2009. szeptemberi megjelenések Farkasok szövetsége (Le Pacte des Loups) Az 1700-as évek második felében járunk, amikor valahol Dél-Franciaországban arról suttognak, hogy egy titokzatos szörny

Részletesebben

4 Nov 17 Rd 4D. 100 Metres - Female. 100 Metres - Male

4 Nov 17 Rd 4D. 100 Metres - Female. 100 Metres - Male 4 Nov 17 Rd 4D Women Points Premiership Points Premiership Points (YTD) Eastern Suburbs 633 6 24 Old Virgilians 263 4 16 Northern Suburbs 146 3 9 Sandy Bay 146 3 6 University of Tasmania 73 1 10 Men Points

Részletesebben

BEMELEGÍTÉS. Lecke (Kezdő 2. / 1.) MELLÉKNEVEK. Olyan mellékneveket választottunk, amelyeket a hétköznapokban remekül lehet alkalmazni.

BEMELEGÍTÉS. Lecke (Kezdő 2. / 1.) MELLÉKNEVEK. Olyan mellékneveket választottunk, amelyeket a hétköznapokban remekül lehet alkalmazni. BEMELEGÍTÉS Lecke (Kezdő 2. / 1.) MELLÉKNEVEK Olyan mellékneveket választottunk, amelyeket a hétköznapokban remekül lehet alkalmazni. Nézd át alaposan a listát! friendly fine kind great new old dry wet

Részletesebben

Amerikából jelentem XXX. - Bump, az Abortusz Show

Amerikából jelentem XXX. - Bump, az Abortusz Show 2010 február 25. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 'Miért van az, hogy Európa a jó kezdeményezéseket figyelmen kívül hagyja,

Részletesebben

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5.

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5. 2016-07-04 Hétfő 08:00 Egy szerelem története: ők Az élet könyve 08:05 09:35 A belga meló 09:40 Liza, a rókatündér VII/1. 09:55 VII/2. 11: Lady W botrányos élete :50 14:25 Felvétel indul! XIII/27. Törésvonal

Részletesebben

Könyvek Tusája 4. forduló

Könyvek Tusája 4. forduló Könyvek Tusája 4. forduló Ifjúság kategória Válaszaidat elküldheted az alábbi linkre kattintva. Minden beküldött választ, CSAK EGYSZER fogadunk el! Mielőtt rákattintasz az "Elküld" gombra, kérünk, nézd

Részletesebben

Ó, azok az indiános filmek - A barbár Közzétette: (https://www.flagmagazin.hu)

Ó, azok az indiános filmek - A barbár Közzétette:  (https://www.flagmagazin.hu) 2013 április 16. Flag 0 Értékelés kiválasztása nincs Give Ó, értékelve azok az indiános Mérték Még - 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 minap az egyik tévéadón belefutottam című filmbe. Elég sötét film, de érdekes témát

Részletesebben

Azt akarod mondani, hogy szeretnéd, ha más szülné meg a gyerekünket? Paul elkerekedett szemmel bámult rá, de a tekintetében Teri a döbbenet mellett

Azt akarod mondani, hogy szeretnéd, ha más szülné meg a gyerekünket? Paul elkerekedett szemmel bámult rá, de a tekintetében Teri a döbbenet mellett 16 Azt akarod mondani, hogy szeretnéd, ha más szülné meg a gyerekünket? Paul elkerekedett szemmel bámult rá, de a tekintetében Teri a döbbenet mellett mást is felfedezni vélt. Dühöt, talán. Kétségbeesést.

Részletesebben

LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK

LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK 1106 Budapest, Keresztúri út 8/A +36-1-264-4555 terjesztes@dunakiado.hu LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK 1. Oroszlánok és sasok LEGO Legends of Chima minifigurás foglalkoztató Sok

Részletesebben

Mítoszok és Legendák - Három hihetetlen történet

Mítoszok és Legendák - Három hihetetlen történet 2012 április 30. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még Givenincs Mítoszok értékelve és Legendák Mérték - 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 A Mítoszok és Legendák rovatban, most egy titokzatos és halálos csizma legendáját

Részletesebben

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18.

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Mozgókép Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Kedves Testvérek! Sokszor érzi az ember, hogy egy prédikációban jó tanácsokat kap, példamutatást, utat, amin járni lehet, iránymutatást,

Részletesebben

Halálos iramban (The Fast and the Furious)

Halálos iramban (The Fast and the Furious) Select 86 Kft. 2009. áprilisi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Halálos iramban (The Fast and the Furious) Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft A Halálos iramban, ez a magas fordulatszámon pörgő, adrenalinnal

Részletesebben

GALÉRIA. Digitális Fotó Magazin 2014/7.

GALÉRIA. Digitális Fotó Magazin 2014/7. 014-025_galeria_rafal:port 2014.10.20. 16:08 Page 14 14 GALÉRIA Digitális Fotó Magazin 2014/7. 014-025_galeria_rafal:port 2014.10.20. 16:08 Page 15 www.fotomagazin.hu Gyönyörű fények, elképesztő tájak,

Részletesebben

MagyarOK A2+ munkalapok 1

MagyarOK A2+ munkalapok 1 1. Ismerkedünk munkalap / Kérdés Válasz 1. Jól hallom, hogy nem vagy magyar? Jól hallom, hogy nem magyar? 2. Hol dolgozol? Hol dolgozik? 3. Hol élsz? Hol él? 4. Mivel foglalkozol / foglalkozik? Milyen

Részletesebben

SEASON WEEK 18 RESULTS: HANDICAP FOR WEEK 19

SEASON WEEK 18 RESULTS: HANDICAP FOR WEEK 19 Team 1 BUDDIES 2016-2017 SEASON JOHN NAGY 58 2078 35.83 5 3 53 170 JIM MAZZOLA 64 2056 32.13 8 1 49 144 STEVE PALUGHI 53 1515 28.58 11 1 39 136 GENE LEZARK 63 2147 34.08 7 2 47 147 AL GARGANO 68 2706 39.79

Részletesebben

MIMI O CONNOR. Margaret K. McElderry Books

MIMI O CONNOR. Margaret K. McElderry Books 1 2 MIMI O CONNOR Margaret K. McElderry Books New York * London * Toronto * SydNEY * Újdelhi 3 TARTALOM 5 6 Csak egyetlen dolgot kell tudnod: a történetek, amiket meséltek neked a szörnyetegekről, a tábortüzeknél

Részletesebben

Harai Dénes. A TISZTJELÖLTEK NEMZETI NEVELÉSÉNEK ELVI ÉS MÓDSZERTANI KÉRDÉSEIRŐL (Egy konferencia elé)

Harai Dénes. A TISZTJELÖLTEK NEMZETI NEVELÉSÉNEK ELVI ÉS MÓDSZERTANI KÉRDÉSEIRŐL (Egy konferencia elé) Harai Dénes A TISZTJELÖLTEK NEMZETI NEVELÉSÉNEK ELVI ÉS MÓDSZERTANI KÉRDÉSEIRŐL (Egy konferencia elé) A "krisna-tudatról" az egyik kereskedelmi csatornán - a közelmúltban - egy órás műsort közvetítettek,

Részletesebben

Újkeletű kommunikációs csatornák. A graffiti

Újkeletű kommunikációs csatornák. A graffiti Újkeletű kommunikációs csatornák A graffiti A graffiti motivációi Az egész ott kezdődött, hogy az emberek kirándultak az erdőkben, és néhányuk nyomokat vésett a fákba, az út menti faházakba. Ezek a tipikus

Részletesebben

Churchill arany fogsorától Picasso síró nőjéig

Churchill arany fogsorától Picasso síró nőjéig 2011 december 27. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Kalapács alá került Churchill arany fogsora, Brezsnyev limuzinja és

Részletesebben

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan)

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Select 86 Kft. 2010. szeptemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Lakossági megjelenés: 2010.09.09. A Cylonokat azért hozták létre, hogy az

Részletesebben

2018 Lite Scratch Tour Florida - Santa Rosa Santa Rosa Beach

2018 Lite Scratch Tour Florida - Santa Rosa Santa Rosa Beach Open Division A Senior Division A Super Senior Division A Matt Johnson, Dothan, Ala. - 35-36--71 Blake Hayward, Tallahassee, Fla. - 37-35--72 Doc Holliday, Pensacola, Fla. - 36-38--74 Caleb Maraman, Niceville,

Részletesebben

Generációk közötti együttműködés. Tehetséggondozó foglalkozások

Generációk közötti együttműködés. Tehetséggondozó foglalkozások Generációk közötti együttműködés Tehetséggondozó foglalkozások (Drámajátékos improvizációk) Belinszky Bernadett Judit drámapedagógus 1. A család és a nagycsalád II. A csoportok improvizációs feladatainak

Részletesebben

2018 Arizona Summer Sizzle 25/18m

2018 Arizona Summer Sizzle 25/18m 1 2-004B SMITH David AZ USA-Arizona 2 2-005A HARJU Derek AZ USA-Arizona 3 2-005C MCCANN Mark AZ USA-Arizona 4 1-004C BACHMAN Tyler AZ USA-Arizona 5 1-004B KETTELHUT Randy AZ USA-Arizona 6 1-004A BALCH

Részletesebben

2016 Team Champions. Total Weight. Total Fish. Champions. Place

2016 Team Champions. Total Weight. Total Fish. Champions. Place 2016 Team 1 10 2 10 3 10 4 10 5 8 6 10 7 9 8 10 9 8 10 8 11 8 12 5 13 8 14 8 15 6 16 6 17 8 18 6 19 9 20 5 35.44 Phil Marks (Dallas, TX) & John Barns (Dallas, TX) 33.56 Devon Anderson (Jacksonville, TX)

Részletesebben

Liturgical Schedule 12/3/16-1/29/16 (by DATE)

Liturgical Schedule 12/3/16-1/29/16 (by DATE) Liturgical Schedule 12/3/16-1/29/16 (by DATE) 12/3/2016 Altar Server Treu Christopher 5pm Treu Jeffrey Eucharistic Min Galloway Margaret Galloway Paul Galloway III Paul Lector Lockwood Mark Vihstadt Joe

Részletesebben

Place Pts(±) KM 2/8/2018 AMT 1 st 5 Bragg, LARRY 23 2 nd 4 Best, Ben 18 3 rd 2 Carrigan, Phil 15 4 th 1 Morgan, Scott 10 1 Ervin,Ernie 10

Place Pts(±) KM 2/8/2018 AMT 1 st 5 Bragg, LARRY 23 2 nd 4 Best, Ben 18 3 rd 2 Carrigan, Phil 15 4 th 1 Morgan, Scott 10 1 Ervin,Ernie 10 Pts(±) WINNERS @ KM 2/8/2018 AMT 1 st 5 Bragg, LARRY 23 2 nd 4 Best, Ben 18 3 rd 2 Carrigan, Phil 15 4 th 1 Morgan, Scott 10 1 Ervin,Ernie 10 5 Dobbs, John 7 8 Johnston, Don 7 12 Edwards, Bob 7 17 Poteat,

Részletesebben

A gyermek, aki sosem voltam

A gyermek, aki sosem voltam A gyermek, aki sosem voltam Emlékezések Annette Kuhn Ez a történet egy fényképrõl szól; vagy inkább sok történet egy témára, melyeket sok fényképrõl el lehetne mondani. A képen látható hatéves kislány

Részletesebben

Ki és miért Ítélte Jézust halálra?

Ki és miért Ítélte Jézust halálra? Ki és miért Ítélte Jézust halálra? A kérdés nem oly egyszerű, mint az ember fölületes elgondolás után hiszi, mert az evangéliumirók nem voltak jelen a történteknél, csak másoktól hallották a történet folyamatát

Részletesebben

2015-08-31 Hétfő S 12 10:00. A visszatérés II/6. S 12 10:35. Modern család VI/21. S All 11:00. Turbó S 12 12:35. Szeretlek holtodiglan S 12 14:15

2015-08-31 Hétfő S 12 10:00. A visszatérés II/6. S 12 10:35. Modern család VI/21. S All 11:00. Turbó S 12 12:35. Szeretlek holtodiglan S 12 14:15 20-08-31 Hétfő Tini ninja teknőcök Rém rom 11:30 Teknőchatalom: A Tini nindzsa teknőcök A holnap határa 09:20 13:20 A majmok bolygója Forradalom Noé 11:30 :35 Költői szerelem 13:10 17: Ennyi 14:50 19:00

Részletesebben

2. rész: Végzetes rakomány. A túlzott önbizalom a gondatlanság legveszélyesebb formája.

2. rész: Végzetes rakomány. A túlzott önbizalom a gondatlanság legveszélyesebb formája. STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA 2. ÉVAD Gigászi harcok szövevényes történetek és fantasztikus animációk a Star Wars: A Klónok háborúja 2. évadjának bemutatója valóban izgalmasnak ígérkezik. Minél több tiltott

Részletesebben

Mágia. Varázslatok. Isteni mágia

Mágia. Varázslatok. Isteni mágia Mágia Mivel a mágia úgymond megszűnt a világban mikor egy nagyhatalmú mágus isten akart lenni minden mágikus tudást magába szívót hogy beférkőzőn az istenek panteonjába. Ekkor vette kezdetét az istenek

Részletesebben

Az Úr az! Hol van a kutya? Az Úr az!

Az Úr az! Hol van a kutya? Az Úr az! Nézzétek el nekem ezt a képet, de valahogy a ma emberét úgy látom, hogy kezében tart egy okos eszközt, és az a mese kel életre, amikor a fiatalember vagy az a fiatal hölgy találkozik a békával. Ugye megvan

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

Az 1 Krón 1,1-ben is említik valamint a: Jób 31,33; Lk 3,38; Róm 5,14; 1 Kor 15,22, 45; 1 Tim 2,13, 14.

Az 1 Krón 1,1-ben is említik valamint a: Jób 31,33; Lk 3,38; Róm 5,14; 1 Kor 15,22, 45; 1 Tim 2,13, 14. Alig tudjuk elképzelni, hogy milyen lehetett az, amikor Ádám volt az első és egyetlen ember a Földön. Biztosan magányos volt egyedül. Ádám számára ez természetes volt, még soha nem ismert egy másik embert.

Részletesebben

KÖNYVAJÁNLÓ REJTŐ JENŐ MŰVEIBŐL

KÖNYVAJÁNLÓ REJTŐ JENŐ MŰVEIBŐL KÖNYVAJÁNLÓ REJTŐ JENŐ MŰVEIBŐL AZ ELÁTKOZOTT PART Jóérzésű ember ne menjen lopni az anyja névnapján, mert hamarosan a légióban találja magát szögezi le a tanulságot főhősünk, Csülök, már a történet elején.

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből Roy Baumeister- John Tierney,: Akaraterő Budapest, Ursus Libris, 2013. Miért nem teljesülnek az újévi fogadalmak? Miért fulladnak rendre kudarcba a fogyókúrák? Miért bizonyulunk

Részletesebben

Ten Class Sunday Results July 29, 2018

Ten Class Sunday Results July 29, 2018 Open Sunday Results July 29, 2018 1 6 55.84 Vereschagin, Kristal* Keith, Natasha* Fleming, Preston* $ 1,542.24 $ 514.08 2 6 58.27 Adams, Deana Reich, Carmon Fleming, Preston $ 1,101.60 $ 367.20 3 6 60.39

Részletesebben

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12.

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12. 20-09-21 Hétfő Fordított felállás 102 kiskutya 09:35 Mr. Peabody és Sherman kalandjai Rém rom 13:45 X-Men: Az eljövendő múlt napjai :55 17:35 Cirque du Soleil - Egy világ választ el Egy jó munka: New York-i

Részletesebben

A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink:

A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink: A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink: A Versszínház magyar költők költészetének és életének színházi, zenei és képzőművészeti formában való bemutatásával foglalkozik. Turek Miklós színművész

Részletesebben

Agatha Christie: A krétai bika

Agatha Christie: A krétai bika Agatha Christie: A krétai bika Agatha Christie Herkules munkái című novelláskötetéből fogom bemutatni A krétai bika című novellát Héraklész tizenkét munkájának felhasználásával. Agatha Christie angol írónő,

Részletesebben

2. OSZTÁLY/3 (2012 2013)

2. OSZTÁLY/3 (2012 2013) Név, osztály:... Visszaküldési határidô: 2013. március 11. 2. OSZTÁLY/3 (2012 2013) A világ összes kincse Ebben a feladatsorban Bátky András: A világ összes kincse című könyvéhez kapcsolódóan találtok

Részletesebben

NORAN LIBRO A Kossuth Kiadói Csoport tagja

NORAN LIBRO A Kossuth Kiadói Csoport tagja A Kossuth Kiadói Csoport tagja ÜNNEPI KÖNYVHÉT 2010 1 2 KÁNTOR LAJOS Barátom a malomban SINKÓ ERVIN Optimisták Négykezes Csiki Lászlóval 316 oldal, kartonált; ára: 2590 Ft ISBN 978-963-99960-4-5 Volt egyszer

Részletesebben

Gárdonyi Géza: Egri csillagok

Gárdonyi Géza: Egri csillagok Gárdonyi Géza: Egri csillagok 1. rész: Hol terem a magyar vitéz? 1. Hol és mikor indul a történet? 2. Kikkel ismerkedték meg a fejezetben? 3. Ki érkezik lóháton az öreg Ceceyhez? 4. Kik terveztek támadást

Részletesebben

Török Fanni. 1. kép: Flash MOB

Török Fanni. 1. kép: Flash MOB Török Fanni A 2004-ben alapított díj másik díjazottja 2008-ban lett Medgyaszay-díjas. A középiskolai évek után ezek történtek vele: Érettségi után a Budapesti Gazdasági Főiskolára jelentkeztem a külkereskedelmi

Részletesebben

Adolf Hitler Szupersztár

Adolf Hitler Szupersztár 2013 szeptember 09. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Szerepelt például a South Parkban és a Doctor Whoban, öltöztették Hello Kittynek

Részletesebben

Weight Age SQ Kg BP Kg DL Kg

Weight Age SQ Kg BP Kg DL Kg SQ BP DL Women Raw Powerlifting 52kg Jr 20-23 1 Shana Georgis AZ 52kg 51.4 22 110 57.5 132.5 300 377.34 242.5 126.8 292.1 661.4 56kg Jr 20-23 1 Paola Hegerle AZ 56kg 52.5 23 130 80 150 360 445.464 286.6

Részletesebben

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110 Leltkönyv egyszer Lelti szám Rakti i 00425585 2013.11.05. ParaNorman / rend. Chris Butler, Sam Fell,.-Budapest : Select'86 Kft., 2013.-1 DVD (88 infotéka (fszt.) DVD 2503 min): szín., hg..- Szinkronizált

Részletesebben

Örökség - dalszövegek. Virágom, virágom. Szép szál legény van egy pár, Ha okos az ráadás. Utánam jár mindahány, Jaj, ne legyen csapodár!

Örökség - dalszövegek. Virágom, virágom. Szép szál legény van egy pár, Ha okos az ráadás. Utánam jár mindahány, Jaj, ne legyen csapodár! Virágom, virágom Szép szál legény van egy pár, Ha okos az ráadás. Utánam jár mindahány, Jaj, ne legyen csapodár! Szép szál legény gyere át, Szívemben a bánat jár. Hozzál egy kis pálinkát, Hogy legyen egy

Részletesebben