UNIVERSAL szeptemberi megjelenések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "UNIVERSAL 2008. szeptemberi megjelenések"

Átírás

1 UNIVERSAL szeptemberi megjelenések Kiadó: Universal Kiadás dátuma: szeptember 11. Skorpiókirály 2. Harcos születik (The Scorpion King 2 Rise of Warrior) Tudni szeretnéd, honnan ered a Skorpiókirály legendája? Most fény derül a titokra! Mikor a fiatal Mathayus apját a könyörtelen uralkodó (Randy Couture) a fiú szeme láttára gyilkolja meg, Mathayus bosszút esküszik és hamarosan ő lesz az ősi világ legrettegettebb harcosa. A Kaptár 3. Teljes pusztulás és a Hegylakó rendezo jének lélegzetelállítóan izgalmas kalandfilmje, tele kirobbanó akcióval és szemkápráztató speciális effektusokkal. Extrák (magyar felirattal): Kimaradt jelenetek Bakiparádé Így készült A Skorpiókirály 2.: Harcos születik Harcolj úgy, mint egy akkád! A Fekete Skorpió kiképzőtáborban A Skorpiókirály 2. látványeffektusai A múmia: A Sárkánycsászár sírja előzetese Rendezte: Russel Mulchay Szereplők: Randy Couture, Michael Copon, Karen David, Simon Quarterman, Tom Wu, Andreas Wisniewski, Natalie Becker Játékidő: 104 perc Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 2990 Ft,- Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

2 Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall) A 40 éves szűz és a Felkoppintva producereinek kacagtató vígjátéka egy összetört szívű fickóról szól, aki bármit képes lenne megtenni azért, hogy végre túltegye magát a csajon, aki lepattintotta. Peter Bretter, a nem túl sikeres zenész öt hosszú és csodálatos éven át istenítette barátnőjét, a televíziós szupersztár Sarah Marshallt, de aztán kivergődik a rózsaszín ködből, mikor Sarah egyik pillanatról a másikra dobja egy fazonért, aki ezt kapd ki! menő énekes. Peter teljesen összeomlik, pedig ha tudná, hogy az igazi rémálom még el sem kezdődött. Legjobb barátja tanácsát követve Hawaiira vonul felejteni, ahol kivel fut össze? Sarah-val és annak vadi új pasijával Extrák (magyar felirattal): Audiokommentár a rendező, a producer és a szereplők közreműködésével 6 fergeteges kimaradt jelenet, slusszpoénok bakiparádé, amitől földön fetrengesz Rendezte: Nicholas Stoller Szereplők: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russel Brand Játékidő: 106 perc Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 2990 Ft,- Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

3 A sakál (The Jackal) A világ legveszedelmesebb bérgyilkosa Sakál névre hallgat. Kinézetét, személyazonosságát, helyzetét állandóan változtatja. Egyszerűen lenyomozhatatlan. És sohasem téveszt célt. Amikor a Sakál megbízást kap arra, hogy ölje meg az Egyesült Államok egyik vezető politikusát, egy orosz titkos ügynök és az FBI igazgatóhelyettese összefognak. Tudják, egyedül nem boldogulhatnak, ezért segítségül hívják az egyetlen embert, aki a lopakodó merénylő nyomára vezethet, a büntetését töltő IRA-terroristát, Declan Mulqueent. A valószínűtlen trió tisztában van vele, hogy az idő ellenük dolgozik, a profi gyilkológép pedig egyre közelebb kerül célpontjához Rendezte: Michael Caton-Jones Szereplők: Bruce Willis, Richard Gere Játékidő: 87 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Kép: 2.35:1 Casper (Casper) A szellemspecialista Dr. James Harvey lányával, Kattel beveti magát egy ódon kastélyba, melynek zsugori tulajdonosa azért bérelte fel a jó doktort, hogy űzze el az ingatlant megszálló kísérteteket: Caspert, a barátságos, de magányos szellemfiút és annak három bajkeverő bácsikáját, a Szellemes Triót. Ha a terv működik, a tulaj és ügyefogyott társa ráteheti kapzsi mancsát a kastély mélyén rejtőző mesés kincsekre. Időközben Casper összebarátkozik Kattel, ám a Szellemes Triónak esze ágában sincs megtűrni a hús-vér betolakodókat. Rendezte: Brad Silberling Szereplők: Bill Pullman, Christina Ricci Játékidő: 96 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód:

4 Egérmese 2. Egérkék a Vadnyugaton (An American Tail 2) Steven Spielberg produkciójában folytatódik az elragadó mese Fievel, a bátor kisegér kalandjairól, aki már az Egérmese első részében is elbűvölt mindenkit. Fievel a Vadnyugatról álmodozik és arról, hogy példaképe, Wylie Burp, a híres seriff nyomdokaiba léphet. A gonosz Karmanyúz a Vadnyugatra csábítja Fievelt, de ördögi tervei vannak: egyetlen célja egy kiadós egérburgert készíteni a macskáknak, amint felépült a vadnyugati városka. Szerencsére Fievelnek jó barátai vannak, Tigris, a macska és Wylie Burp, a seriff. Az ő segítségükkel veszi fel a harcot Karmanyúz és bandája ellen. Rendezte: Phil Nibbelink, Simon Wells Szereplők: rajzfilmfigurák Játékidő: 72 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Szerelem tengere (Sea of Love) Al Pacino elismerésre méltó alakítást nyújt ebben a fülledt hangulatú erotikus thrillerben. Frank Keller, a New York-i veterán rendőrnyomozó igazi munkamániás és állandó feszültségben él. Társával, Sherman Touhey detektívvel egy bizarr gyilkosságsorozat ügyében nyomoz. Így jut el Helen Crugerhez (Ellen Barkin), a gyönyörű gyanúsítotthoz. A rendőr meg van róla győződve, hogy Helen ártatlan, s szenvedélyes kapcsolatba bonyolódik vele, annak ellenére, hogy perdöntő bizonyítékok szólnak nő ellen. Az ügyesen adagolt feszültség meglepő fordulathoz vezet Harold Becker rendező stílusos krimijében. Rendezte: Harold Becker Szereplők: Al Pacino, Ellen Barkin, John Goodman Játékidő: 108 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód:

5 American Dreamz (American Dreamz) Az ország egyik legnézettebb műsora, az American Dreamz, házigazdája Martin Tweed unja a műsort és magát. De a mókuskerékből nincs kiszállás, Amerika nem maradhat Álmok nélkül. A szokásos sztárocskák helyett Tweed azonban valami szokatlanra vágyik, így lehet ott a döntőben egy déli szöszke, Sally, aki a színpadon édes, mint a vattacukor, ám a valóságban limonádét lehetne készíteni a mosolyából, és emiatt kerülhet a csúcs közelébe Omar is, akinek olyan botfüle van, hogy sétálni lehetne vele. Az elnök - kabinetfőnöke tanácsára - vendégszereplést vállal az utolsó döntő zsűrijében. Ezt az alkalmat egyesek arra akarják kihasználni, hogy olyan kirobbanó meglepetéssel rukkoljanak elő, amilyet még nem látott a jó öreg Amerika. Rendezte: Paul Weitz Szereplők: Hugh Grant, Dennis Quaid, Mandy Moore, Willem Dafoe Játékidő: 118 perc Hang: magyar5.1 DVD vonalkód: Derült égből Polly (Along Came Polly) A rizikófóbiás Reuben Feffer életről és szerelemről szőtt terveit alaposan kizökkenti a kerékvágásból, hogy újdonsült arája a nászútjukon elhagyja egy izomagyú búvároktatóért. Kalandvágyó gyerekkori barátjával, Pollyval való véletlen találkozása után extrém sportokkal, fűszeres étkekkel, vadászgörényekkel és salsa tánccal járó forgószél ragadja magával... ennek minden mulatságos következményével. Előfordulhat, hogy a kiszámíthatóságmániás Reuben tényleg megváltozik, és a pillanatnak él tovább? Rendezte: John Hamburg Szereplők: Ben Stiller, Jennifer Aniston, Alec Baldwin Játékidő: 87 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

6 Elátkozottak faluja (Village of the Damned) Valami nagyon nincs rendjén Midwichben. Miután egy ismeretlen erő tombolást rendez az óceánparti faluban, tíz nő rejtélyes okokból teherbe esik. Dr. Alan Chaffe és Dr. Susan Verner, a kormány által helyszínre küldött tudós együtt néz szembe a megmagyarázhatatlannal, mikor nők egyszerre szülik meg utódjaikat és ezzel kezdetét veszi a borzalom. A The New York Times félelmetes utazás -ként jellemezte a filmet, melyben Midwich lakosságának meg kell állítania a gyermekeket, mielőtt még túl késő: mielőtt bekövetkezik a katasztrófa az Elátkozottak falujában. Rendezte: John Carpenter Szereplők: Kristie Alley, Linda Kozlowski, Mark Hamil, Christopher Reeve Játékidő: 94 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kép: 2.35:1 Madarak (The Birds) Minden titkos szorongás és rémület testet ölt a Madarak-ban, Hitchcock egyik legemlékezetesebb, legborzongatóbb mesterművében. A csodaszép, szőke Melanie Daniels szemet vet a jóképű agglegényre, Mitch Brennerre (Rod Taylor), és a férfi után utazik Bodega Baybe. Megérkezése után nem sokkal váratlanul rátámad egy sirály. De ez csak a kezdet. A madarak elözönlik a városkát, és nem kímélnek sem gyereket, sem felnőttet. Mitch és Melanie rádöbben, hogy a puszta életben maradásért küzdenek egy olyan titokzatos, félelmetes erővel szemben, amilyet még nem látott ember. Rendezte: Alfred Hitchcock Szereplők: Tippi Hedren, Rod Taylor, Jessica Tandy Játékidő: 115 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kép: 4.3

7 Psycho (1960) (Psycho (1960)) Alfred Hitchcock félelmetes mesterművei között is a Psycho a legismertebb és leghátborzongatóbb; a film főszerepét a nagyszerű Anthony Perkins alakítja. Az ódon Bates-ház és a hozzá tartozó motel nem békés hely. Erről talán az átutazóban itt megszálló Marion Crane (Janet Leigh) tudná a legtöbbet mesélni, ha útja nem érne véget a legendás zuhanyozós jelenetben. Először egy magánnyomozó, majd Marion nővére kezd az eltűnt nő után kutatni. Hitchcock a végletekig feszíti a húrt, hogy a csúcsponton végül lerántsa a leplet a gyilkosról. Rendezte: Alfred Hitchcock Szereplők: Anthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles Játékidő: 109 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Ikrek (Twins) Egy vakmerő, de rosszul végződő genetikai kísérlet során ikrek születnek. Semmiben sem hasonlítanak egymásra, sőt jó ideig még csak nem is tudnak egymásról. Sok évvel később mégis találkozik Julius, a jó iskolában taníttatott, széltől is óvott, aranyszívű óriás és Vincent, az apró termetű szélhámos, aki minél több nőt és pénzt akar szerezni. Az ikrek oldalukon barátnőikkel és nyomukban egy bérgyilkossal elindulnak, hogy megtudják, mi a közös bennük... Rendezte: Ivan Reitman Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, Kelly Preston, Chloe Webb Játékidő: 103 perc Hang: magyar 2.0 DVD vonalkód: Kép: 1.33:1

8 Sebhelyesarcú (Scarface) Több ezer dél-amerikai nyert bebocsáttatást az USAba 1980 tavaszán. Mind az amerikai álmot kereste és egy közülük meg is találta. Az alvilágban. Tony Montana piti bűnözőből küzdi fel magát Miami alvilágának rettegett alakjává. Szenvedélyes elszántsága és brutális kegyetlensége minden akadályt elhárít előle, és gyorsan tör felfelé egy olyan világban, ahol a kokain és a hatalom kéz a kézben járnak. Kokain és hatalom. Aki okos, tudja, hogy kis adagban a mennyországba nagy adagban a pokolba juttatnak. Tony, a Sebhelyesarcú tisztában van mindezzel, mégis megpróbálja felrúgni a szabályokat... Rendezte: Brian De Palma Szereplők: Al Pacino, Steven Bauer, Michelle Pfeiffer Játékidő: 164 perc Hang: angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 2.35:1 A tökéletes pasi (The Perfect Man) Hollynak sok baja van. És a legnagyobb: az anyja nevelése. A csajnak elege van abból, hogy azonnal költözni kell, ha szingli anyja, Jean éppen szakít valakivel. Hogy megszabadítsa őt a legújabb pocsék választottjától, kieszeli a tökéletes tervet a tökéletes pasira... vagyis kitalál egy titkos csodálót, aki elvarázsolja Jeant, és helyrerázza megtépázott önbecsülését. Hogy a hazugság hihetőbb legyen, még egy ismerőse fotóját is beveti. Az első füllentés még számtalan hazugságot hoz és ha túl hihetőre sikerül, talán miatta maradnak le a tökéletes pasiról. Rendezte: Mark Rosman Szereplők: Heather Locklear, Hilary Duff, Aria Wallace Játékidő: 96 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Játékfilmek Amerikai filmek EL-Gy Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban El Tropico (2005) DVD 481 Rend.: Andy Garcia Szereplők: Andy Garcia, Dustin Hoffmann, Bill Murray. Időtartam: 139 Kuba

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Családi és ifjúsági filmek Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban 101 kiskutya (1996) DVD 147/1 Rend.: Stephen Herek Szereplők: Glenn Close, Jeff Daniels, Joely Richardson. Időtartam: 99 Vajon

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Játékfilmek Amerikai filmek Ka-Ki Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban A kabalapasi (2007) DVD 1070 Rend.: Mark Helfrich Szereplők: Dane Cook, Jessica AlbaDan Fogler. Időtartam: 97 Minden

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Játékfilmek Koprodukcióban készült filmek F- L Fanny és Alexander (1982) DVD 2531 Rend.: Ingmar Bergman Szereplők: Pernilla Allwin, Bertil Guve, Börje

Részletesebben

cecelia ahern győrffy ákos tárcája Az írek legtrendibb írónője nyári olvasmányok 50 árnyalata Magazin kéthavonta Ára:198 Ft Klubtagoknak ingyenes

cecelia ahern győrffy ákos tárcája Az írek legtrendibb írónője nyári olvasmányok 50 árnyalata Magazin kéthavonta Ára:198 Ft Klubtagoknak ingyenes győrffy ákos tárcája szuperáras nyári olvasmányok Sikerkönyv a szürke 50 árnyalata Az írek legtrendibb írónője cecelia ahern Fot ó: Ar c h í v 2012 04 Magazin kéthavonta Klubtagoknak ingyenes Ára:198 Ft

Részletesebben

AUGUSZTUSI MEGJELENÉS 1.

AUGUSZTUSI MEGJELENÉS 1. SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és DVD nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

március 4, 5, 7, 9, 2011. március

március 4, 5, 7, 9, 2011. március március 4, 5, 7, 9, 2011. március MÁRCIUS HAVI PROGRAMOK, ELŐADÁSOK március 1-én kedden délután 6 órakor GOMBAISMERETI TANFOLYAM vezeti: Lukács Zoltán (06/30/447-1235) március 5-én szombaton délután 5

Részletesebben

FEL A MOZIT! DOKUMENTUMFILMEK KONTRASZT TABU MOZIZOOM ÜNNEPEINK

FEL A MOZIT! DOKUMENTUMFILMEK KONTRASZT TABU MOZIZOOM ÜNNEPEINK SULI-MOZI 2013 2014 A Budapest Film Zrt. iskolai programja FEDEZD FEL A MOZIT! DOKUMENTUMFILMEK KONTRASZT TABU MOZIZOOM ÜNNEPEINK 2 Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesületének ajánlása A most felnövekvő

Részletesebben

Könyvet keres? A megoldás: Könyvklub KÖNYVKERESŐ-SZOLGÁLAT! Felkutatjuk Beszerezzük Elküldjük

Könyvet keres? A megoldás: Könyvklub KÖNYVKERESŐ-SZOLGÁLAT! Felkutatjuk Beszerezzük Elküldjük Könyvet keres? A megoldás: Könyvklub KÖNYVKERESŐ-SZOLGÁLAT! Felkutatjuk Beszerezzük Elküldjük Hívja ingyenes könyvkereső szolgálatunkat: EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES LEGYEN EGY KEDVENC KÖNYVE!...ha könyvrol van

Részletesebben

Olvasmányok 13-18 éves korig A Körbirodalom Gyermekkönyvtár ajánlásával

Olvasmányok 13-18 éves korig A Körbirodalom Gyermekkönyvtár ajánlásával Olvasmányok 13-18 éves korig A Körbirodalom Gyermekkönyvtár ajánlásával Sue Townsend: A 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója. [Budapest] : Gabo, [2009], cop. 1986 Adrian Mole 13 és 3/4 éves. A Vaslady

Részletesebben

SULI-MOZI. A Budapest Film Zrt. iskolai programja

SULI-MOZI. A Budapest Film Zrt. iskolai programja SULI-MOZI A Budapest Film Zrt. iskolai programja 2 Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesületének ajánlása A most felnövekvő generáció lényegesen kreatívabb, nyitottabb a korábbiaknál, megszokta, hogy nap

Részletesebben

Valen feljegyzései. 2003. év (6. Szám) A Csillagközi Szövetség alapító levele

Valen feljegyzései. 2003. év (6. Szám) A Csillagközi Szövetség alapító levele A Csillagközi Szövetség alapító levele "Az univerzum sok nyelven beszél, de mégis mindig ugyanazon. Ez a nyelv nem a narnok, az emberek, a centaurik, a gaimok vagy a minbarik nyelve. Az univerzum a remény,

Részletesebben

elmondom hát mindenkinek

elmondom hát mindenkinek elmondom hát mindenkinek A Debreceni Városi Könyvtár IV. Diákkonferenciája 2010. A kiadvány a TÁMOP 3.2.4-08/1-2009-0060 azonosító számú projekt keretében jelent meg. A projekt az Európai Unió támogatásával,

Részletesebben

2015. márciusi könyvajánlónk

2015. márciusi könyvajánlónk 2015. márciusi könyvajánlónk Kedves Olvasónk, ha még nem csatlakozott a NAGY KIHÍVÁS című programunkhoz, szeretnénk egy kis ízelítőt adni! Egy év alatt 50 könyv elolvasására invitáljuk Önt 50 témakörben.

Részletesebben

Életrevalók. Corvin, Puskin, Művész, Toldi. ingyenes mozihét gyereknappal rászoruló gyerekeknek

Életrevalók. Corvin, Puskin, Művész, Toldi. ingyenes mozihét gyereknappal rászoruló gyerekeknek Corvin, Puskin, Művész, Toldi ingyenes mozihét gyereknappal rászoruló gyerekeknek ingyenes mozihét gyereknappal rászoruló gyerekeknek A Budapest Film Zrt. címmel gyereknap előtti ingyenes mozihetet szervez

Részletesebben

2012. nov. AKG-s ma ga zin. 50 Ft

2012. nov. AKG-s ma ga zin. 50 Ft 2012. nov. AKG-s ma ga zin 50 Ft 72 Témahét a Balatonon 2 Szub j ek t ív ma g a z in Ki a d j a az A l ter na tív K öz gaz da s á gi G im ná zi um Sz ub jek tív Alkotó kö re Fe l e l ő s s z er k es z

Részletesebben

Anderson, Laurie Halse (1961-): Hadd mondjam el... / Laurie Halse Anderson ; [ford. Csatári Ferenc]. - Budapest : Animus, 2006.

Anderson, Laurie Halse (1961-): Hadd mondjam el... / Laurie Halse Anderson ; [ford. Csatári Ferenc]. - Budapest : Animus, 2006. Anderson, Laurie Halse (1961-): Hadd mondjam el... / Laurie Halse Anderson ; [ford. Csatári Ferenc]. - Budapest : Animus, 2006. A tizennégy éves Melinda átlagos amerikai középiskolás, aki egy nyári bulin

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Játékfilmek Magyar filmek A-F Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban III. Richárd (1973) DVD 735 Rend.: Fehér György Szereplők: Haumann Péter, Latinovits Zoltán, Major Tamás. Időtartam: 90

Részletesebben

#5000. Kult. A halál csak a kezdet... A Rémület és Õrület, Álmok és Halál határvidékén...

#5000. Kult. A halál csak a kezdet... A Rémület és Õrület, Álmok és Halál határvidékén... #5000 Kult A halál csak a kezdet... A Rémület és Õrület, Álmok és Halál határvidékén... Kult A halál csak a kezdet... v1.01 Gunilla Johsson Michael Petersén Metropolis Ltd. Copyright 1993 Metropolis Ltd.

Részletesebben

A magyarság parlamentje határozott. Beiktatták a kormányt. Szilágyság/52.

A magyarság parlamentje határozott. Beiktatták a kormányt. Szilágyság/52. Szilágyság/52. www.hhrf.org/szilagysag/ 1. 52. Ára: 1,1 lej TÁMOGATÁSÁVAL A magyarság parlamentje határozott Kormányzati szerepet vállalt az RMDSZ: a Szövetségi Képviselõk Tanácsa (SZKT) jelentõs többséggel,

Részletesebben

...ha könyvrol van szó! március-április

...ha könyvrol van szó! március-április ...ha könyvrol van szó! 2014 március-április Március a KÖNYV hónapja! Március ünnep a kultúrember ilyenkor a legkedvesebb személyi tárgyát, a könyvét ünnepeli! Ugye Ön is egyetért velem? Kell egy idœszak

Részletesebben

Jilly Cooper APPASSIONATA

Jilly Cooper APPASSIONATA Jilly Cooper APPASSIONATA A fordítás alapjául szolgáló mű: Jilly Cooper: Appassionata Copyright Jilly Cooper 1996 Fordította: Gáti Éva és Perlényi-Chapman Eszter Hungarian edition Jaffa Kiadó, 2009 Minden

Részletesebben

Ahol a szivárvány véget ér

Ahol a szivárvány véget ér CECELIA AHERN Ahol a szivárvány véget ér Fordította Morcsányi Júlia A fordítás alapjául szolgáló mű: Cecelia Ahern: Where rainbows end (HarperCollins, London, 2004) ATHENAEUM 2004 by Cecelia Ahern Hungarian

Részletesebben

A SIKER TITKA A SZTÁR A HOLLYWOOD-GALAXIS ÁLLÓCSILLAGAI

A SIKER TITKA A SZTÁR A HOLLYWOOD-GALAXIS ÁLLÓCSILLAGAI A SIKER TITKA A SZTÁR A HOLLYWOOD-GALAXIS ÁLLÓCSILLAGAI 1 2 Bokor Pál A HOLLYWOOD-GALAXIS ÁLLÓCSILLAGAI Atlantic Press Kiadó Budapest, 2009 3 A SIKER TITKA A SZTÁR A Hollywood-galaxis állócsillagai Bokor

Részletesebben

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Kölcsönözhető DVD-k a Berzsenyi Dániel Könyvtárban Ismeretterjesztő filmek Történelem, kultúrtörténet, politika 1. VIII. Henrik. Egy zsarnok arcképe (2009) DVD 2527/1-2 Rend.: David Sington Időtartam:

Részletesebben

Teremtsd meg életed szerelmét a vonzás törvényével!

Teremtsd meg életed szerelmét a vonzás törvényével! Arielle Ford lm agyar nyomdatermék Teremtsd meg életed szerelmét a vonzás törvényével! édesvíz kiadó budapest A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Arielle Ford / The Soulmate Secret HarperCollins

Részletesebben

National Geographic DVD ajándék állatkerti belépőjeggyel. DVD ismertető

National Geographic DVD ajándék állatkerti belépőjeggyel. DVD ismertető National Geographic DVD ajándék állatkerti belépőjeggyel DVD ismertető TARTALOMJEGYZÉK NATIONAL GEOGRAPHIC - KALAND / FELFEDEZÉS 30 év válogatott filmjei 3 30 év válogatott filmjei 2. rész 4 Darwin titkos

Részletesebben

2005. december 6., V. évfolyam 2. szám. ol maradsz, ádzsó? - avagy az eltûnt költõ esete -

2005. december 6., V. évfolyam 2. szám. ol maradsz, ádzsó? - avagy az eltûnt költõ esete - 2005. december 6., V. évfolyam 2. szám. ol maradsz, ádzsó? - avagy az eltûnt költõ esete - 2. oldal Oktondi - aktuális 2005. december 6. Ugye mondtuk, hogy most idén sokkal jobbak leszünk! Hát jobbak vagyunk!!!

Részletesebben

Huzavona. Fogas kérdések. A Tétékás Nyúz Kulturális Melléklete http://nyuz.elte.hu mailto:nyuz@elte.hu

Huzavona. Fogas kérdések. A Tétékás Nyúz Kulturális Melléklete http://nyuz.elte.hu mailto:nyuz@elte.hu Kultúr Nyúz IV. félévfolyam, 2. szám 2009. április 29. A Tétékás Nyúz Kulturális Melléklete http://nyuz.elte.hu mailto:nyuz@elte.hu Huzavona Fogas kérdések Nos, Hölgyek, Urak! Mi az, amit legkevésbé szeretnének,

Részletesebben

Olvasmányok 6-12 éves korig A Körbirodalom Gyermekkönyvtár ajánlásával

Olvasmányok 6-12 éves korig A Körbirodalom Gyermekkönyvtár ajánlásával Olvasmányok 6-12 éves korig A Körbirodalom Gyermekkönyvtár ajánlásával Enid Blyton: Kaland a kincses szigeten. Szeged : Könyvmolyképző K., 2008 A három testvér: Anne, Dick, és Julian már alig várják, hogy

Részletesebben