Vörös Sárkány (Red Dragon)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Vörös Sárkány (Red Dragon)"

Átírás

1 Vörös Sárkány (Red Dragon) Lakossági megjelenés: SELECT VIDEO Blu-ray megjelenések február Anthony Hopkins újra Oscar -díjas szerepébe bújik, amikor ismételten magára ölti Dr. Hannibal Lecter alakját. Dr. Lecter lefülelése után Will Graham FBI ügynök (Edward Norton) idő előtti nyugdíjazását kénytelen elodázni, hogy elkapja a Fogtündérként ismert sorozatgyilkost (Ralph Fiennes). EXTRÁK Audiokommentár a rendező, Brett Ratner és az író, Ted Tally közreműködésével Zenei hangsáv Danny Elfman, a zeneszerző kommentárjával Lecter FBI aktája Egy sorozatgyilkos agyában, John Douglas közreműködésével Anthony Hopkins: Lecter és én Így készült a Vörös Sárkány A rendező utazása Brett Ratner filmje Vizuális effektusok Tesztek A maszkok A lángoló kerekesszék A Leeds Ház bűnügyi jelenete A végső verzió sztoribordja További jelenetek Rendező: Brett Ratner Szereplők: Anthony Hopkins, Edward Norton, Ralph Fiennes, Harvey Keitel, Emily Watson, Mary-Luoise Parker, Philip Seymour Hoffman Nyelvek: magyar DTS 5.1, angol master audio DTS-HD 5.1, cseh DTS 5.1, lengyel 5.1, orosz DTS 5.1, portugál DTS 5.1, spanyol DTS 5.1, thai 5.1 Hossz: 125 perc Gyártás éve: 2002 Vonalkód:

2 Miami Vice Lakossági megjelenés: Ricardo Tubbs (az Oscar -díjas Jamie Foxx, Ray, Bőrfejűek) és Sonny Crockett (Colin Farrell, S.W.A.T. Különleges kommandó, Erőszakik), a két keménykötésű zsaru sikeresen épül be a floridai alvilág drogokkal átitatott, fényűző világába. Ám amikor Sonny összeszűri a levet egy fegyverkereskedő gengszter szívdöglesztő feleségével (Gong Li, Egy gésa emlékiratai), a két rendőr olyan életveszélyes döntések meghozatalára készül, amelyek elmossák a törvény két oldala közötti határvonalat. A Michael Mann által írt és rendezett Miami Vice gyorstempójú, akciódús utazásra invitál a fegyver- és drogkereskedelem veszélyekkel teli birodalmába, ahol egy rendőr jelvénye mit sem ér EXTRÁK: o Beépülve Miamiban o Miamin innen és túl: Forgatás eredeti helyszíneken o A Miami Vice látványterve o Kisfilm: A kulisszák mögött o Videoklip: Nonpoint In The Air Tonight Rendező: Michael Mann Szereplők: Colin Farrell, Jamie Foxx Nyelvek: magyar DTS 5.1, angol master audio DTS-HD 5.1, cseh DTS 5.1, lengyel 5.1, orosz DTS 5.1, portugál DTS 5.1, spanyol DTS 5.1, thai 5.1 Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), cseh, görög, horvát, izlandi, lengyel, portugál, román, Hossz: 132 perc Képarány: 2.40:1, szélesvásznú Gyártás éve: 2006 Vonalkód:

3 Pitch Black 22 évente sötétség (Pitch Black) Lakossági megjelenés: Mikor űrhajójuk lezuhan egy távoli bolygón, az ott rekedt utasok hamarosan rádöbbennek, hogy nem csupán Riddick (Vin Diesel Halálos iramban), a szökött fegyenc az egyetlen dolog, amitől félniük kell. Gyilkos kreatúrák rejtőznek az árnyékban csak arra várva, hogy végre leszálljon az éj és támadhassanak, a teljes napfogyatkozás előtt álló bolygó pedig hamarosan vaksötétségbe borul Ahogy az áldozatok száma egyre nő, a rémült túlélők kénytelenek Riddickhez fordulni, kinek különleges tekintete és kiélezett ösztönei jelenthetik az egyetlen kiutat a biztonságba. Ahogy az idő rohamosan fogy, csupán egyetlen szabály marad: óvakodj a sötéttől! HD-EXTRA o Pitch Black: Nyers felvételek o Kép a képben TOVÁBBI EXTRÁK: o David Twohy bevezetője o Audiokommentár Vin Diesel, Cole Hauser és David Twohy közreműködésével o Audiokommentár David Twohy rendező, Tom Engelman producer és Peter Chiang FX-vezető közreműködésével o Kezdődik a játék A sötétség krónikái: Szökés Butcher Bay-ből video o Játékpromó o John menekülési naplója o Így készült a Pitch Black o Sötét düh: Közeledés a Bárkához Sötét düh bemutató o A sötétség krónikái vizuális enciklopédia o Pillantás a sötétbe A sötétség krónikái promó o A Raveworld-féle Pitch Black rendezvény Rendező: David Twohy Szereplők: Vin Diesel, Radha Mitchell, Cole Hauser, Keith David Nyelvek: magyar DTS 5.1, angol master audio DTS-HD 5.1, cseh DTS 5.1, lengyel 2.0, orosz 2.0, portugál DTS 5.1, spanyol DTS 5.1, thai 2.0 Hossz: 109 perc Gyártás éve: 2000 Vonalkód:

4 Amerikai Gengszter (American Gangster) Lakossági megjelenés: Ridley Scott (Gladiátor) rendező irányítása alatt két Oscar -díjas színész Denzel Washington és Russell Crowe - játszik együtt ebben a nagyszabású hőstörténetben. Frank Lucas (Washington) gengszterfőnök könyörtelen és dörzsölt módon, de mégis tiszteletet parancsolóan uralja Harlem áttekinthetetlen kábítószer-alvilágát. Amikor a kiközösített zsaru, Ritchie Roberts (Crowe) nekifog, hogy megdöntse Lucas több millió dolláros birodalmát, mindkét férfi legendába illő küzdelem részese lesz. Az Amerikai Gengszter brutális és kiváló film (Pete Hammond, Maxim). Extrák:, ami tartalmaz egy alternatív kezdést is Bukott birodalom: Így készült az Amerikai Gengszter A kendőzetlen múlt: Az igazi Frank Lucas és Richie Roberts Rendező: Ridley Scott Szereplők: Russell Crowe, Denzel Washington Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), cseh, görög, horvát, izlandi, lengyel, portugál, román, Hossz: 157/175 perc Képarány: 1.85:1, szélesvásznú Gyártás éve: 2007 Vonalkód:

5 Mr. Bean Az igazi katasztrófafilm (Bean The Movie) Lakossági megjelenés: Amikor a Londoni Nemzeti Galériát felkérik, hogy küldjék egy tanult kollégájukat Kaliforniába, egy értékes festmény leleplezési ceremóniájára, az intézmény vezetősége úgy dönt, legalkalmatlanabb és legidegesítőbb munkatársukat fizetik be az útra. Ő pedig nem más, mint Mr. Bean a katasztrófák nagymestere! Mr. Bean a megérkezését követő néhány napon szinte mindent tönkretesz, ami az útjába kerül, többek között amerikai házigazdájának karrierjét és házasságát, valamint az ország legjobban féltett festményét. Felejtsd el a vulkánkitöréseket, a meteorzáporokat és az idegen űrlények támadását! A horrornak mostantól emberi arca van! EXTRÁK Mr. Bean nyaral: Betekintés a filmbe Rendező: Mel Smith Főszereplő: Rowan Atkinson Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), cseh, horvát, lengyel, portugál, román, spanyol, szlovén, thai, török, Hossz: 90 perc Képarány: 1.85:1, szélesvásznú Korhatár: 12 év Gyártás éve: 1997 Vonalkód:

6 Mr. Bean nyaral (Mr. Bean s Holiday) Lakossági megjelenés: Mr. Bean a napon szeretné süttetni vonzó testét, így hát vonatra száll: irány a Riviéra! Dél- Franciaország Londontól csak egy ugrás, de ennyi pont elég Beannek, hogy katasztrófába sodorjon majd mindent és mindenkit, ami és aki az útjába kerül. A sok bukdácsolás, fejreállás, összetévesztés és totális tévedés végcélja a pazar Cannes, ahol éppen a neves filmfesztivál zajlik. Lehet, hogy Bean még az Arany Pálmát is megszerzi...? BEANASZTIKUS EXTRÁK Kisfilm: Francia Bean Kisfilm: Bean Cannes-ban Kisfilm: Az emberi Bean Rendező: Steve Bendelack Szereplők: Rowan Atkinson Hossz: 90 perc Képarány: 1.85:1, szélesvásznú Korhatár: 12 év Gyártás éve: 2007 Vonalkód:

7 A Királyság (The Kingdom) Lakossági megjelenés: Az Oscar -díjas Jamie Foxx (Collateral A halál záloga), Chris Cooper (Bőrnyakúak) Jennifer Garner (Daredevil A fenegyerek) és Jason Bateman (Füstölgő ászok) kirobbanó formájukat mutatják ebben a feszes tempójú akció-thrillerben. Öngyilkos merénylő amerikaiakat öl Szaúd-Arábiában, és az FBI különleges osztaga némi politikai csatározást követően a helyszínre vonul, hogy megtalálják a gyilkost, mielőtt az újra lecsapna. A megszokott közegüktől távol kell dolgozniuk, és senkiben sem bízhatnak. Ráadásul a helyiek nélkül egy lépést sem tehetnek. Minél több titokra derít fényt a szaúdi rendőrség és az FBI kényszerszövetsége, annál közelebb kerülnek egy döbbenetes leszámoláshoz, melyben vagy ők pusztulnak el, vagy az ellenségük. HI-DEF EXTRÁK A küldetés aktája Felderítés Karakterről karakterre Kép a képben TOVÁBBI EXTRÁK Audiokommentár Peter Berg rendező közreműködésével Az autópálya-jelenet kulisszatitkai Így készült A Királyság Rendezte: Peter Berg Szereplők: Jamie Foxx, Chris Cooper, Jennifer Garner Hossz: 110 perc Gyártás éve: 2007 Vonalkód:

8 Bőrnyakúak (Jarhead) Lakossági megjelenés: Az Oscar -díjas Jamie Foxx és Jake Gyllenhaal brillíroznak ebben a kegyetlen őszinteséggel megírt háborús történetben, melyet rendezőként az Oscar -díjas Sam Mendes jegyez. A Bőrnyakúak középpontjában a húszéves Swoff (Gyllenhaal) áll, aki a kiképzőtábor elvégzését követően aktív bevetésre indul. Kezében mesterlövész puskájával, hátán 45 kilós zsákjával rója a sivatagot a Közel-Keleten, ahol nem remélhet menedéket sem a gyilkosan tűző nap, sem a felbukkanó iraki katonák elől. Bár Swoff és tengerészgyalogos-társai alapos kiképzést kaptak a gyilkolásra, arra a kegyetlen helyzetre, amiben vannak, senki nem készítette fel őket: olyan háborút vívnak, amit nem értenek, olyan okok miatt, amiket fel sem foghatnak. HI-DEF EXTRÁK: Interjúk Sam Mendes rendező és Walter Murch vágó közreműködésével Swoff fantáziái Sam Mendes rendező és Walter Murch vágó közreműködésével TOVÁBBI EXTRÁK: Audiokommentár Sam Mendes rendező közreműködésével Audiokommentár az írók, William Broyles, Jr. és Anthony Swofford közreműködésével Bőrnyakúak napló Sam Mendes rendező bevezetőjével A háttérről Sam Mendes rendező bevezetőjével Semper Fi: Élet a katonaság után, Anthony Swofford bevezetőjével Rendező: Sam Mendes Szereplők: Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Chris Cooper, Jamie Foxx Hossz: 123 perc Gyártás éve: 2005 Vonalkód:

9 Carlito útja (Carlito s Way) Lakossági megjelenés: A Carlito útja című filmmel a Sebhelyesarcú rendezője ismét a kritikusok által az egekig magasztalt alkotást tett le az asztalra. Az Oscar -díjas Al Pacino lehengerlő alakítást nyújt az egykori drogbáró, Carlito Brigante szerepében, akit egy nagyhatalmú ügyvédnek (Oscar díjas Sean Penn) sikerül kihozni a börtönből. Carlito elhatározza, hogy tisztességes útra tér, de tervének megvalósítását veszélyes régi cimborák és még veszélyesebb ifjú gengszterek fenyegetik. Minden jószándéka ellenére Carlito-t félrevezetett lojalitása és régimódi becsületkódexe könyörtelen élethalál-harcba sodorja. Többek közt John Leguizamo-t és Luis Guzmán-t láthatjuk a Carlito útja további szerepeiben, mely erőteljes és akciódús száguldás az elejétől a kirobbanó befejezésig. EXTRÁK Brian De Palma Carlito útján a film a rendező szemszögéből Így készült a Carlito útja mélyinterjúk a szereplőkkel és alkotókkal Carlito utazásának bemutatásáról a regénytől a filmig Rendező: Brian De Palma Szereplők: Al Pacino, Sean Penn, Penelope Ann Miller Nyelvek: magyar 2.0, angol master audio DTS-HD 5.1, portugál DTS 5.1, spanyol 2.0, thai 2.0, török 2.0 Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), portugál, spanyol, thai, török Hossz: 144 perc Gyártás éve: 1993 Vonalkód:

Amerikai gengszter (American Gangster)

Amerikai gengszter (American Gangster) Select 86 Kft. 2009. júliusi BUDGET megjelenések UNIVERSAL PICTURES Amerikai gengszter (American Gangster) Ridley Scott (Gladiátor) rendező irányítása alatt két Oscar-díjas színész Denzel Washington és

Részletesebben

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan)

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Select 86 Kft. 2010. szeptemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Lakossági megjelenés: 2010.09.09. A Cylonokat azért hozták létre, hogy az

Részletesebben

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Bunyó (Fighting) Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Az isten háta mögül jött Shawn MacArthur (Channing Tatum Közellenségek, G.I. Joe: A Kobra árnyéka) lopott áruk csencseléséből

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6)

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) Lakossági megjelenés: 2013.09.11. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Barbie Mariposa

Részletesebben

Állj, határ! (The Border)

Állj, határ! (The Border) Select 86 Kft. 2009. júniusi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Állj, határ! (The Border) Az Oscar -díjas Jack Nicholson játssza a főszerepet ebben a feszült történetben, amelyben egy férfinek választania

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK!

SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK! SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK! Django elszabadul (Django Unchained) (18) Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft Egyszerűen briliáns Xilla Valentine, GlobalGrind.com Quentin Tarantino már megint vad, őrült

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. június

SELECT VIDEO 2015. június Hazárdjáték (The Gambler) (16) Lakossági megjelenés: 2015.06.03 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT VIDEO 2015. június epizódszereplő (Aranyoskám). Az Oscar -díjra jelölt* Mark Wahlberg karrierje legfontosabb

Részletesebben

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix SELECT VIDEO Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles ) (12) Ajánlott fogyasztói ár: 2.490 Ft A Tini Nindzsa Teknőcök jobbak és menőbbek, mint valaha ebben a szemkápráztató akciókkal és falrengető

Részletesebben

Halálos iramban (The Fast and the Furious)

Halálos iramban (The Fast and the Furious) Select 86 Kft. 2009. áprilisi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Halálos iramban (The Fast and the Furious) Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft A Halálos iramban, ez a magas fordulatszámon pörgő, adrenalinnal

Részletesebben

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft SELECT VIDEO Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Don Champagne-nak látszólag mindene megvan: sikeres vállalkozása, rendezett háza, jól nevelt gyerekei és tökéletes felesége. Ám amikor neje, Mona

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések

SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles ) (12) Lakossági megjelenés: 2015.01.14 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Tini Nindzsa Teknőcök jobbak és menőbbek,

Részletesebben

Vasember 2 (Iron Man 2)

Vasember 2 (Iron Man 2) Vasember 2 (Iron Man 2) Select 86 Kft. 2010. októberi megjelenések Paramount Home Entertainment Javasolt fogyasztói ár: 2.990 Ft Az Iron Man 2. lendületes és akciódús pörgés az első perctől az utolsóig.

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések A nyomorultak (Les Miserables) (12) Lakossági megjelenés: 2013.05.08. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A 19. századi Franciaország szolgál forrongó háttérül A nyomorultaknak,

Részletesebben

Krisztus utolsó megkísértése (The Last Temptation of Christ)

Krisztus utolsó megkísértése (The Last Temptation of Christ) Select 86 Kft. 2008. novemberi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Krisztus utolsó megkísértése (The Last Temptation of Christ) Ez az erőteljes dráma 1989-ben Oscar -díj jelölést hozott Martin Scorsese

Részletesebben

SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések

SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések Monster High: Őrült kombináció (Monster High: Freaky Fusion) (6) Lakossági megjelenés: 2014.10.01 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Extrák (magyar felirattal): 3

Részletesebben

Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow)

Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) Select 86 Kft. 2010. december 9-i katalógus megjelenések Paramount Home Entertainment Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) Tim Burton, a mesemondás nagymestere (A halott menyasszony, Charlie és a csokigyár)

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések

SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések Az utolsó műszak (End Of Watch) (16) Lakossági megjelenés: 2013.03.06. A Kiképzés írója szövegezte ezt a magával ragadó, akcióban bővelkedő zsarudrámát, melyben

Részletesebben

'86 Kereskedelmi Kft. SV. Januári megjelenés. Tisztelt Partnerünk!

'86 Kereskedelmi Kft. SV. Januári megjelenés. Tisztelt Partnerünk! SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és DVD nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések. Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12)

SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések. Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12) SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12) Lakossági megjelenés: 2012.10.04. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Ebben az epikus kalandfilmben Kristen

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések. Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0)

SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések. Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0) SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0) Lakossági megjelenés: 2012.12.06. Ajánlott fogyasztói ár: 4.990 Ft A kép tájékoztató jellegű! Helyezkedj kényelembe

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. októberi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. októberi megjelenések SELECT VIDEO 2011. októberi megjelenések Dóra, a felfedező: Kalandra fel! Dóra legjobb történetei (Dora, the Explorer: Let s Explore! Dora s Greatest Adventures) Lakossági megjelenés: 2011.10.06. Ajánlott

Részletesebben

SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június

SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június Cápamese (Shark Tale) Oszkár csóró vakardhal a helyi Bálnamosóban, ám a kishal átejti a nagyhalakat, és egy csapásra hőssé válik. Hogy tette titokban maradjon,

Részletesebben

2010. július Select Video várható megjelenések. Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks)

2010. július Select Video várható megjelenések. Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks) Select 86 Kereskedelmi Kft. 2010. július Select Video várható megjelenések Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks) Megjelenés időpontja: 2010.07.01. Az Alkonyat Forksban elkalauzol

Részletesebben

UNIVERSAL 2008. júniusi megjelenések

UNIVERSAL 2008. júniusi megjelenések UNIVERSAL 2008. júniusi megjelenések Amerikai gengszter (American Gangster) 2 lemezes változat Frank Lucas a fekete főgengszter hallgatag sofőrje volt. Amikor főnöke meghal, Frank felépíti saját birodalmát,

Részletesebben

Hajrá csajok újra (Bring It On Again)

Hajrá csajok újra (Bring It On Again) Select 86 Kft. 2010. áprilisi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Hajrá csajok újra (Bring It On Again) És újra itt vannak a csajok, hogy a dögös és cserfes folytatásban megmutassák, hogy még mindig

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések Aki legyőzte Al Caponét Blu-ray (The Untouchables) Lakossági megjelenés: 2011.05.05. Javasolt fogyasztói ár: 6.990 Ft A kritikusok és a közönség tökéletesen egyetértenek.

Részletesebben

Az utolsó ház balra (The Last House On The Left)

Az utolsó ház balra (The Last House On The Left) Select 86 Kft. 2009. novemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Az utolsó ház balra (The Last House On The Left) Lakossági megjelenés: 2009.11.05. A horror két nagymestere, Wes Craven (Sikoly) és Sean

Részletesebben

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate)

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) SELECT VIDEO 2011. márciusi megjelenések A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) Bennett Marco kapitány és Raymond Shaw őrmester együtt szolgáltak az Öböl-háborúban. Egy támadás alkalmával Shaw

Részletesebben

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1)

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Select 86 Kft. 2009. júliusi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Lakossági megjelenés: 2009.07.02 Ajánlott

Részletesebben

Art mozi. ONLINE JEGYFOGLALÁS az Art Moziban a és a címen

Art mozi. ONLINE JEGYFOGLALÁS az Art Moziban a  és a  címen Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2016. szeptember havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (15.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiadás dátuma: február 5.

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiadás dátuma: február 5. Select 86 Kft. 2009. februári budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES A Skorpiókirály (The Scorpion King) Ötezer évvel ezelőtt egy Memnon nevű, könyörtelenül ambiciózus férfi úgy gondolta, az a sorsa, hogy

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések Ébredj velünk (Morning Glory) Lakossági megjelenés: 2011.08.04. Ajánlott fogyasztói ár: 2.990 Ft SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések Mikor Becky-t (Rachel McAdams, Szerelmünk lapjai), a kőkeményen

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. júniusi BLU-RAY kiajánló. Egy becsületbeli ügy Blu-ray (A Few Good Men) (12)

SELECT VIDEO 2015. júniusi BLU-RAY kiajánló. Egy becsületbeli ügy Blu-ray (A Few Good Men) (12) SELECT VIDEO 2015. júniusi BLU-RAY kiajánló Egy becsületbeli ügy Blu-ray (A Few Good Men) (12) Tom Cruise, Jack Nicholson és Demi Moore játssza a főszerepet Rob Reiner kritikailag körberajongott filmjében,

Részletesebben

Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi. Stúdió terem 2015. december havi műsora. (diákoknak érvényes diákigazolvánnyal!

Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi. Stúdió terem 2015. december havi műsora. (diákoknak érvényes diákigazolvánnyal! Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2015. december havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (14.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1724/2012. (IX.26.) számú HATÁROZATA

A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1724/2012. (IX.26.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: MN/24427-5/2012. Tárgy: műsorszám előzetes korhatárkategóriába sorolása Ügyintéző: személyes adat Telefonszám: Személyes adat A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK 1724/2012.

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések. Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger)

SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések. Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger) SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger) Lakossági megjelenés: 2011.04.07. Javasolt fogyasztói ár: 6.990 Ft Harrison Ford az elszánt CIA ügynök, Jack Ryan

Részletesebben

2008-02. www.budapestfilm.hu

2008-02. www.budapestfilm.hu 2008-02 www.budapestfilm.hu TERRORBOLYGÓ egylemezes változat TERRORBOLYGÓ egylemezes változat A B-kategóriás filmek iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette

Részletesebben

Munkalap1. thriller. thriller. akció. akció. akció. thriller. akció akció. thriller. zene. zene. horror. horror. horror. horror.

Munkalap1. thriller. thriller. akció. akció. akció. thriller. akció akció. thriller. zene. zene. horror. horror. horror. horror. 15 perc hírnév 666 a gyermek 8 mérföld 9 és fél hét a 13 rendőrörs ostroma a 200 éves ember a bárányok hallgatnak a barlang a barlang (másik verzió) a bűn szine a csapda mélyén a dög a gázoló a gyüjtő

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. novemberi megjelenések

SELECT VIDEO 2012. novemberi megjelenések SELECT VIDEO 2012. novemberi megjelenések Tükröm, Tükröm (Mirror, Mirror) (6) Lakossági megjelenés: 2012.11.08. Javasolt fogyasztói ár: 3.190 Ft Az extravagáns látásmódú rendező, Tarsem Singh ezúttal a

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések

SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések A szingli fejvadász (One For The Money) (12) Lakossági megjelenés: 2012.06.07 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Isten hozott a New Jersey-ben található Trentonban,

Részletesebben

Kőagy őrnagy (Major Payne)

Kőagy őrnagy (Major Payne) Select 86 Kft. 2009. novemberi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Kőagy őrnagy (Major Payne) Damon Wayans fergetegesen alakítja a Különleges Tengerészeti Erőknél szolgáló Benson Winifred Payne őrnagyot,

Részletesebben

, 2010 THOMPSON PARK

, 2010 THOMPSON PARK Week 1 3.1 miles Saturday, October, 010 THOMPSON PARK Teams: FARC, GP/JSRC, HOHA, PAC, SAC, SHTC plus 8 unattached runners TEAM RESULTS Place Team Score 1 HOHA 44 SAC 45 3 PAC 65 4 SHTC 81 5 FARC 83 6

Részletesebben

A MŰVÉSZETI TELJESÍTMÉNYEK MÉRÉSE JÚNIUS 29. M. TÓTH GÉZA

A MŰVÉSZETI TELJESÍTMÉNYEK MÉRÉSE JÚNIUS 29. M. TÓTH GÉZA A MŰVÉSZETI TELJESÍTMÉNYEK MÉRÉSE 2016. JÚNIUS 29. M. TÓTH GÉZA 1 SZÍNHÁZI, ELŐADÓMŰVÉSZETI ÉS MOZGÓKÉPES ALKOTÁSOK KVANTITATÍV ÉRTÉKELÉSE 2 MOZGÓKÉPES ALKOTÁSOK SÚLYOZÁSA alkotások típusa alkotói részvétel

Részletesebben

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110 Leltkönyv egyszer Lelti szám Rakti i 00425585 2013.11.05. ParaNorman / rend. Chris Butler, Sam Fell,.-Budapest : Select'86 Kft., 2013.-1 DVD (88 infotéka (fszt.) DVD 2503 min): szín., hg..- Szinkronizált

Részletesebben

A szegedi Belvárosi mozi műsora. 2011. július. Július 15-től augusztus 3-ig. Napos út. Lencsés-tó. Izabella híd. Napos út 5/b.

A szegedi Belvárosi mozi műsora. 2011. július. Július 15-től augusztus 3-ig. Napos út. Lencsés-tó. Izabella híd. Napos út 5/b. A szegedi Belvárosi mozi műsora 2011. július Július 15-től augusztus 3-ig Napos út Lencsés-tó Napos út 5/b. Izabella híd 11 07 15 P Zsigmond Vi 15.00 17. 16 Sz 17 V 18 H 19 K 20 Sz 21 Cs 22 P 23 Sz 24

Részletesebben

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12 2016-04-25 Hétfő U2 Innocence + Experience Tour 20? A Return to Paris 08:30 Üdv a világomban! 09:55 Kamuzsaruk 11:40 Schmidt története Szerelem a végzetem Versenyben az elnökségért Felvétel indul! XIII/17.

Részletesebben

Anna ezer napja (Anne of the Thousend Days)

Anna ezer napja (Anne of the Thousend Days) Select 86 Kft. 2009. áprilisi BUDGET megjelenések UNIVERSAL PICTURES Anna ezer napja (Anne of the Thousend Days) Richard Burton játssza VIII. Henriket, Genevieve Bujold pedig Anna Boleyn bőrébe bújik ebben

Részletesebben

Kritika Közellenségek (Public Enemies)

Kritika Közellenségek (Public Enemies) 2009 július 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még Givenincs Kritika értékelve Közellenségek Mérték 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 A héten ismét moziztunk egyet, Johnny Depp, Christian Bale és Michael Mann adták át

Részletesebben

A kapj el, ha tudsz igaz története

A kapj el, ha tudsz igaz története A kapj el, ha tudsz igaz története massyy 2015. augusztus 10. 14:39 Mindig nagy szó, ha az emberről még életében filmet forgatnak. És, hogy mindezt az alapján, amit 21 éves koráig vitt véghez, egészen

Részletesebben

Sunday Monday Exhibition Game

Sunday Monday Exhibition Game Sunday 11.10.13 Monday 11.11.13 Exhibition Game Exhibition Game J.Ryan's 1 Woody's 0 Swallow's 3 Woody's 0 Jryans: Scott Nash 1-0 Swallows: Tim Killoran 1-0 Conor Murphy 1-0 Kris Shore 1-0 PBR Me @ Pfohl's

Részletesebben

L u c a D i F u l v i o ALMOʍ ʍANDAʎA

L u c a D i F u l v i o ALMOʍ ʍANDAʎA Luca Di Fulvio ALMO ANDA A Cetta és fia, Christmas Olaszországból menekült az erőszak és a viszontagságok elől Amerikába, a remények országába. A nő egyetlen vágya, hogy a kisfia igazi amerikai legyen:

Részletesebben

A vetítések előtt ír zenével hangolódhatunk rá a filmekre, a filmek után pedig dj Infragandhi. British Shorts

A vetítések előtt ír zenével hangolódhatunk rá a filmekre, a filmek után pedig dj Infragandhi. British Shorts A British Shorts fesztivál elsődleges célja, hogy megismertesse a magyar közönséget (elsősorban a 17 és 30 év közötti korosztályt) angliai egyetemeken tanuló diákok filmjeivel. Láthatunk munkákat a University

Részletesebben

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5.

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5. 2016-07-04 Hétfő 08:00 Egy szerelem története: ők Az élet könyve 08:05 09:35 A belga meló 09:40 Liza, a rókatündér VII/1. 09:55 VII/2. 11: Lady W botrányos élete :50 14:25 Felvétel indul! XIII/27. Törésvonal

Részletesebben

A szorongás apoteózisa. Finta Edit kiállítása és könyvének bemutatója a budapesti Vármegye Galériában

A szorongás apoteózisa. Finta Edit kiállítása és könyvének bemutatója a budapesti Vármegye Galériában Feledy Balázs A szorongás apoteózisa Finta Edit kiállítása és könyvének bemutatója a budapesti Vármegye Galériában Megjelent a Bárka 2013/1. számában Egy kiállítás megnyitására kaptunk meghívót szeptember

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.2.23. COM(2016) 84 final ANNEX 3 MELLÉKLET a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata az Európai Unió, Izland, a Liechtensteini Hercegség és a Norvég Királyság közötti,

Részletesebben

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard.

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard. ŐSZI FILMNAP 2010 Október 7. A bombák földjén amerikai film Készült: 2008 Ideje: 131 perc Rendezte: Kathryn Bigelow Szereplők: Jeremy Renner, Christopher Sayegh, Ralph Fiennes Kathryn Bigelow A bombák

Részletesebben

Könyvek Tusája 4. forduló

Könyvek Tusája 4. forduló Könyvek Tusája 4. forduló Ifjúság kategória Válaszaidat elküldheted az alábbi linkre kattintva. Minden beküldött választ, CSAK EGYSZER fogadunk el! Mielőtt rákattintasz az "Elküld" gombra, kérünk, nézd

Részletesebben

huntington szennycimoldal.indd 1 2014.02.06. 15:12:06

huntington szennycimoldal.indd 1 2014.02.06. 15:12:06 huntington szennycimoldal.indd 1 2014.02.06. 15:12:06 Nancynek, aki az összecsapást mosolyogva vészelte át Előszó A Foreign Affairs című folyóirat 1993 nyarán közölte A civilizációk összecsapása? című

Részletesebben

Jerzy Hoffman. A történelem vonzásában

Jerzy Hoffman. A történelem vonzásában Jerzy Hoffman. A történelem vonzásában Jerzy Hoffman rendező születésének 80. évfordulója alkalmából Életmű-kiállítás nyílt a Lengyel Intézetben (Budapest 1065, Nagymező u. 15.). A kiállítás 2012. november

Részletesebben

Sims Tales Awards 2013 díjazottak /

Sims Tales Awards 2013 díjazottak / 1 / 7 2014.05.01. 11:43 Sims Tales Awards 2013 díjazottak Nyomt 2. Az Ezüst Úrnő 3. Titkos ablak, titkos kert 2. Crazy Love - Egy őrült szerelem 3. Szerelem labirintus 2. Sims Tales Awards 2013 díjazottak

Részletesebben

C 353 Hivatalos Lapja

C 353 Hivatalos Lapja Az Európai Unió C 353 Hivatalos Lapja 61. évfolyam Magyar nyelvű kiadás Tájékoztatások és közlemények 2018. október 2. Tartalom IV Tájékoztatások AZ EURÓPAI UNIÓ INTÉZMÉNYEITŐL, SZERVEITŐL, HIVATALAITÓL

Részletesebben

SELECT VIDEO 2014. márciusi megjelenések

SELECT VIDEO 2014. márciusi megjelenések SELECT VIDEO 2014. márciusi megjelenések A nyár királyai (Kings of Summer) (12) Lakossági megjelenés: 2014.03.05. Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft Joe és Patrick gyerekkori jóbarátok, akik a hétköznapi

Részletesebben

Limited Modified Heat 1

Limited Modified Heat 1 Limited Modified A-Feature 1 Trevor Foley (4F) 2 Shane Little (6) 3 Terry Little (1L) 4 Rob Bland (16) Cyril, Ok 5 Chris Foster (26) Tuttle, Ok 6 Mitchell Henson (9H) Indiahoma, Ok 7 Larry Fletcher (44)

Részletesebben

yam Jonathan Campbell yam Nicholas Smyth

yam Jonathan Campbell yam Nicholas Smyth MX#1 Thundercross MX Okeechobee,FL 08/22/2010 250/Open A Name Brand Position Bike Num Moto 1 Moto 2 Points Garrett Edmisten Elliott Cook 2 775 2 0 47 250/Open B Liam Flanagan Colton Mcleod Jon Boydston

Részletesebben

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12.

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12. 20-09-21 Hétfő Fordított felállás 102 kiskutya 09:35 Mr. Peabody és Sherman kalandjai Rém rom 13:45 X-Men: Az eljövendő múlt napjai :55 17:35 Cirque du Soleil - Egy világ választ el Egy jó munka: New York-i

Részletesebben

Ez történt Hollywoodban... XII.

Ez történt Hollywoodban... XII. 2009 július 25. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Heti filmes híreinket rögtön Harry Potter bevételeivel kezdjük, illetve megemlítjük

Részletesebben

2018 Lite Scratch Tour Florida - Santa Rosa Santa Rosa Beach

2018 Lite Scratch Tour Florida - Santa Rosa Santa Rosa Beach Open Division A Senior Division A Super Senior Division A Matt Johnson, Dothan, Ala. - 35-36--71 Blake Hayward, Tallahassee, Fla. - 37-35--72 Doc Holliday, Pensacola, Fla. - 36-38--74 Caleb Maraman, Niceville,

Részletesebben

SELECT megjelenések. Monster High Két film! (6) Lakossági megjelenés: 2013.02.07. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft

SELECT megjelenések. Monster High Két film! (6) Lakossági megjelenés: 2013.02.07. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT megjelenések Monster High Két film! (6) Lakossági megjelenés: 2013.02.07. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Amikor a suli görkoris csapata nem tudja folytatni a versenyzést a Túlvilági Görkori Bajnokságon,

Részletesebben

A nemzetközi jog létrejöttének és fejlődésének feltételei

A nemzetközi jog létrejöttének és fejlődésének feltételei A nemzetközi jog létrejöttének és fejlődésének feltételei Valki László 2011. szeptember A nemzetközi jog létrejöttének előfeltételei 1. Tartósan elkülönült politikai entitások 2. Tényleges, intenzív kapcsolatok

Részletesebben

CIRKO FILM-MÁSKÉPP Alapítvány közhasznú szervezet

CIRKO FILM-MÁSKÉPP Alapítvány közhasznú szervezet CIRKO FILM-MÁSKÉPP Alapítvány közhasznú szervezet KÖZHASZNÚ JELENTÉS a 2008. évi közhasznú beszámolóhoz Budapest, 2009. április 24.. Kuratórium elnöke I. ÁLTALÁNOS RÉSZ I/1. Az Alapítvány bemutatása A

Részletesebben

Sunflower State Games Criterium Final Results

Sunflower State Games Criterium Final Results Sunflower State Games Criterium Cat3/4 1 10 Rob Bell,5,31,Unattached Chesterfield,MO 2 22 3 6 4 2 5 16 6 24 7 8 8 9 9 25 10 19 11 12 12 17 13 18 14 4 15 5 16 3 17 13 18 14 19 23 20 1 21 7 22 11 23 20 24

Részletesebben

CLASS RACER NUMBER RACER NAME FINISH

CLASS RACER NUMBER RACER NAME FINISH CLASS RACER NUMBER RACER NAME FINISH 01 PRO/AM GP MOTORCYCLE 49 Bryce Backaus 1 5 Ian E Malinowski 2 23 Joel Bayrel 3 65 Sonny J Johsnon Jr 4 88/ Kevin A Weivoda 5 02 OPEN AM STUDDED GP QUAD 69 Dylon B

Részletesebben

JÁSZOK történelmi dal- és táncjáték

JÁSZOK történelmi dal- és táncjáték JÁSZOK történelmi dal- és táncjáték A Jászok című történelmi dal- és táncjáték alkotóinak, létrehozóinak elsődleges célja, hogy bemutassák a jászok rendkívül összetett, és hihetetlenül izgalmas történelmét,

Részletesebben

Ez történt Hollywoodban...LXIV.

Ez történt Hollywoodban...LXIV. 2011 január 23. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Egy Oscar kategória jelöltjeit ismerhetitek meg, beszélünk kicsit az Irishman-ről,

Részletesebben

2015-08-31 Hétfő S 12 10:00. A visszatérés II/6. S 12 10:35. Modern család VI/21. S All 11:00. Turbó S 12 12:35. Szeretlek holtodiglan S 12 14:15

2015-08-31 Hétfő S 12 10:00. A visszatérés II/6. S 12 10:35. Modern család VI/21. S All 11:00. Turbó S 12 12:35. Szeretlek holtodiglan S 12 14:15 20-08-31 Hétfő Tini ninja teknőcök Rém rom 11:30 Teknőchatalom: A Tini nindzsa teknőcök A holnap határa 09:20 13:20 A majmok bolygója Forradalom Noé 11:30 :35 Költői szerelem 13:10 17: Ennyi 14:50 19:00

Részletesebben

Thursday Seniors Handicaps

Thursday Seniors Handicaps 1 McGladrey Bob Blake 7 1 7 2 1 10 7 6 5 12 9 7 1 McGladrey Jeff Engstrom 18 18 10 17 14 18 21 19 20 1 McGladrey Bob Lee 5 4 7 10 4 1 4 10 8 7 1 McGladrey Doug Score 13 16 11 17 13 17 16 13 13 11 13 1

Részletesebben

Thursday Seniors Handicaps

Thursday Seniors Handicaps McGladrey Bob Blake 7 1 7 2 1 10 7 6 5 12 9 7 4 7 McGladrey Jeff Engstrom 20 18 10 17 14 18 21 19 20 23 McGladrey Bob Lee 7 4 7 10 4 1 4 10 8 7 5 9 5 McGladrey Doug Score 12 16 11 17 13 17 16 13 13 11

Részletesebben

Event 2 Boys 200 Yard Freestyle

Event 2 Boys 200 Yard Freestyle Sachem Swim Club HY-TEK's MEET MANAGER 4.0-7:41 PM 2/9/2012 Page 1 Event 1 Boys 200 Yard Medley Relay Team Relay Seed Time Finals Time 1 Ward Melville A 1:41.37 32 1) Kaplan, Zachary I 14 2) Hesse, Niklas

Részletesebben

LEADÁSI HATÁRIDŐ: március 21. Elérthető pont 100

LEADÁSI HATÁRIDŐ: március 21. Elérthető pont 100 FELHASZNÁLHATÓ IRODALOM: 1. Rubicon 1999/ 5-6, 1-2 rész 2. Tankönyv 3. Középiskolai atlasz 4. www.1000ev.hu 5. www.wikipedia.hu 6. www.holokausztmagyarorszagon.hu LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2017. március 21. Elérthető

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. januári megjelenések. A Bourne hagyaték (The Bourne Legacy) (16)

SELECT VIDEO 2013. januári megjelenések. A Bourne hagyaték (The Bourne Legacy) (16) SELECT VIDEO 2013. januári megjelenések A Bourne hagyaték (The Bourne Legacy) (16). Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Bourne-trilógia írója, Tony Gilroy visszatér, hogy egy újabb akciódús fejezettel bővítse

Részletesebben

CLASS RACER NUMBER RACER NAME FINISH. 01 PRO/AM GP MOTORCYCLE 39 Neil Pede 1 5 Ian E Malinowski 2

CLASS RACER NUMBER RACER NAME FINISH. 01 PRO/AM GP MOTORCYCLE 39 Neil Pede 1 5 Ian E Malinowski 2 CLASS RACER NUMBER RACER NAME FINISH 01 PRO/AM GP MOTORCYCLE 39 Neil Pede 1 5 Ian E Malinowski 2 02 OPEN AM STUDDED GP QUAD 24/ Kegan D Hackbarth 1 69 Dylon B Strassburger 2 77 Zach J Degner 3 23 Dawson

Részletesebben

Knut Vaage 'Veslefrikk' című operája az Armel Operaversenyen. Kritika.

Knut Vaage 'Veslefrikk' című operája az Armel Operaversenyen. Kritika. Depresszió Északon Armel Operaverseny 2010 Knut Vaage 'Veslefrikk' című operája az Armel Operaversenyen. Kritika. November 3. és 17. között rendezik az Armel Operaverseny idei döntőjét a Szegedi Nemzeti

Részletesebben

Kovács Violetta. K9 kommandó

Kovács Violetta. K9 kommandó Kovács Violetta K9 kommandó Tom Lantos szenátor emlékére, aki nagyon sokat tett az állatok védelméért, a rendőr- és katonakutyák még nagyobb megbecsüléséért. Dog Books Kft. Budapest, 2011 Felelős kiadó:

Részletesebben

Francia mozik vetítik a Werckmeister harmóniákat

Francia mozik vetítik a Werckmeister harmóniákat 3. szint Február Francia mozik vetítik a Werckmeister harmóniákat Tarr Béla új filmjét vetítik Franciaországban A francia mozihálózat szerdától az egész országban vetíti Tarr Béla Werckmeister harmóniák

Részletesebben

STATE COURT Monday, November 4, 2019 CIVIL JURY CALENDAR CALL FOR 11/18-11/22 (A)

STATE COURT Monday, November 4, 2019 CIVIL JURY CALENDAR CALL FOR 11/18-11/22 (A) STATE COURT Monday, November 4, 2019 CIVIL JURY CALENDAR CALL FOR 11/18-11/22 (A) 9:00 o'clock AM Leslie Abernathy-Maddox, Courtroom 402 November 4, 2019 Judge Presiding 1 17SC-0119-A 2 3 Anthony Henderson

Részletesebben

1 William Dodge Neely b: 1809, Pennsylvania; d: 1893, Kansas... 2 Frank Coolidge Neely b: 1856, Iowa; d: 1940, Iowa... 3 Clyde Coolidge Neely b:

1 William Dodge Neely b: 1809, Pennsylvania; d: 1893, Kansas... 2 Frank Coolidge Neely b: 1856, Iowa; d: 1940, Iowa... 3 Clyde Coolidge Neely b: Group 1 1 Thomas Neely b: 1695, Ireland; d: 1756, Pennsylvania... 2 Samuel Neely b: 1722, Ireland; d: 1775, Pennsylvania... 3 Thomas Neely b: 1745, Pennsylvania; d: 1836, Pennsylvania... 4 Samuel Neely

Részletesebben

Csillagközi romboló 1.évad 1.lemez (Battlestar Galactica Season 1/1.)

Csillagközi romboló 1.évad 1.lemez (Battlestar Galactica Season 1/1.) Sorozatok lemezenként! UNIVERSAL PICTURES Csillagközi romboló 1.évad 1.lemez (Battlestar Galactica Season 1/1.) A cylonok birodalmával vívott százéves háború során az emberiség 12 kolóniája majdnem teljesen

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2014.2.17. COM(2014) 89 final ANNEX 1 MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ JEGYZŐKÖNYV AZ EURÓPAI GAZDASÁGI KÖZÖSSÉG ÉS AZ IZLANDI KÖZTÁRSASÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁSHOZ A HORVÁT KÖZTÁRSASÁGNAK

Részletesebben

MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET KÖZÉPSZINTŰ GYAKORLATI (PROJEKT) VIZSGAFELADATOK 2015 2016. tanév május - júniusi vizsgaidőszak

MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET KÖZÉPSZINTŰ GYAKORLATI (PROJEKT) VIZSGAFELADATOK 2015 2016. tanév május - júniusi vizsgaidőszak MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET KÖZÉPSZINTŰ GYAKORLATI (PROJEKT) VIZSGAFELADATOK 2015 2016. tanév május - júniusi vizsgaidőszak A/1. FOTÓ- VAGY VIDEOETŰD KÉSZÍTÉSE Készítsen 12-16 képből álló vagy 2-3

Részletesebben

Dixie Shootout 2019 Points

Dixie Shootout 2019 Points Jr Honda Braden Jones 45 50 40 135 Levi Morrow 40 40 38 118 Davin Roberts 26 32 50 108 Cole Bennett 38 36 32 106 Gavin Gardner 36 38 24 98 Colton Kelly 32 30 30 92 Case James 16 45 28 89 Weston Freeman

Részletesebben

Eldorádó a Bárkában. mhtml:file://d:\oszmi\20130614\mht\000357.mht. név: jelszó: Bejelentkezés

Eldorádó a Bárkában. mhtml:file://d:\oszmi\20130614\mht\000357.mht. név: jelszó: Bejelentkezés 1. oldal, összesen: 6 oldal Írja be az e-mail címét! Feliratkozás név: jelszó: Bejelentkezés Eldorádó a Bárkában Bereményi Géza filmje, az Eldorádó nyomán készült az író-rendeződarabja, amely Az arany

Részletesebben

KULISSZATITOK. Készítette: Rácz Viktor, Gyenes István, Kiss Domokos

KULISSZATITOK. Készítette: Rácz Viktor, Gyenes István, Kiss Domokos KULISSZATITOK Készítette: Rácz Viktor, Gyenes István, Kiss Domokos CGI vagy valóság? A filmipar mindig az emberek megtévesztéséről, azok elkápráztatásáról szólt. Ahhoz viszont, hogy egy történet igazán

Részletesebben

SEASON WEEK 18 RESULTS: HANDICAP FOR WEEK 19

SEASON WEEK 18 RESULTS: HANDICAP FOR WEEK 19 Team 1 BUDDIES 2016-2017 SEASON JOHN NAGY 58 2078 35.83 5 3 53 170 JIM MAZZOLA 64 2056 32.13 8 1 49 144 STEVE PALUGHI 53 1515 28.58 11 1 39 136 GENE LEZARK 63 2147 34.08 7 2 47 147 AL GARGANO 68 2706 39.79

Részletesebben

MELLÉKLET JEGYZŐKÖNYV. a következőhöz: A Tanács határozata

MELLÉKLET JEGYZŐKÖNYV. a következőhöz: A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2014.2.26. COM(2014) 101 final ANNEX 1 MELLÉKLET JEGYZŐKÖNYV a következőhöz: A Tanács határozata az egyrészről az Európai Közösségek és azok tagállamai, másrészről az Orosz

Részletesebben

Ferri-Pisani A SZERELEM AMERIKÁBAN

Ferri-Pisani A SZERELEM AMERIKÁBAN Ferri-Pisani A SZERELEM AMERIKÁBAN FERRI-PISANI A szerelem Amerikában Regény 2011 fordította Dénes Zsófia Fapadoskonyv.hu Kft. Dénes Zsófia jogutódja I. A félig nyitott kapu Az átkelés utolsó napjaiban

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből David Angsten: Sötét arany Budapest, I.P.C. Könyvek Kft. 2010. Jack Duran sosem hitte volna, hogy a főiskola befejezése után kezdetét veszi élete talán legveszélyesebb kalandja.

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

TOP 10 - Horror filmek

TOP 10 - Horror filmek TOP 10 - Horror filmek Violet C. Landers Összeállítottunk egy listát azokról a horror filmekről, amelyek közül bármelyiket is nézed meg biztosan felemelkedik az adrenalin-szinted! Húzz be minden függönyt,

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből Mary Jo Putney: Egy hamis hölgy Budapest, General Press 2012. Lady Kiri Lawford mindent megtesz, hogy tökéletes úrinőként tagja lehessen az előkelő angol társaságnak, indiai gyökereit

Részletesebben