2010. július Select Video várható megjelenések. Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2010. július Select Video várható megjelenések. Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks)"

Átírás

1 Select 86 Kereskedelmi Kft július Select Video várható megjelenések Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks) Megjelenés időpontja: Az Alkonyat Forksban elkalauzol bennünket a városba, amelyet a Twilight-könyvek és -filmek tettek híressé. A mozifilmeket nem itt forgatták, de kárpótolhat minket ez a DVD, amely lehetővé teszi, hogy ellátogassunk oda, ahol Stephenie Meyer világsikerű könyvei játszódnak és mindehhez még csak ki sem kell mozdulnunk otthonról. Vajon valóban élnek ott vámpírok és vérfarkasok? Mit mesélnek erről azok, akik tényleg itt élik mindennapjaikat? Megszólal többek között a város igazi rendőrfőnöke; az a bolti alkalmazott, akit rendre összekevernek Bellával; és a betelepült vámpírlány, aki Alice-ként éli életét. Ellátogathatunk a helyi gimnáziumba, meghallgathatjuk, ahogy a magát Jacob nagyapjaként említő őslakos elmeséli a quileutes indiánok farkasoktól való származásának legendáját, és megismerhetünk még sok más embert és helyszínt. A film végére mindenki számára kiderül: Forks és La Push tökéletes helyszínválasztás volt a Twilight Saga számára. Minden igazi Twilight-rajongó számára kötelező! Rendező: Jason Brown Nyelvek: magyar 2.0, angol 2.0, angol Hossz: 84 perc Képarány: 1.78 (16:9) Vonalkód: Kiadó: Gamma Home Entertainment Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

2 Fekete Villám avagy Zúg a Volga (Black Lightning) Megjelenés időpontja: Ajánlott fogyasztói ár: Ft Egy középiskolás fiú élete egy csapásra a feje tetejére áll, mikor kiderül, hogy az édesapjától kapott leharcolt vén csotrogány valójában igazi csodajárgány, amely képes repülni. Mikor egy tragédia válaszút elé sodorja, a fiú úgy dönt, hogy felveszi a Fekete Villám nevet, és harcba indul a bűnözés ellen, ezzel hamarosan nemzeti hőssé válik. Igen ám, de azt nem is sejti, hogy nyomában gonosz erők gyülekeznek, melyek a kocsiját akarják és semmitől sem riadnak vissza azért, hogy megszerezzék akár a várost is lerombolják, ha ez kell.timur Bekmambetov, a Wanted rendezője áll eme pörgős és akciódús kalandfilm hátterében, melynek létrehozásában A Bourne rejtély kaszkadőrcsapata és a Wanted trükk specialistái segédkeztek. Extrák: (magyar felirattal): Így készült Kimaradt jelenetek Rendező: Alexander Voitinski, Dmitry Kiselev Szereplők: Grigory Dobrygin, Ekaterina Vilkova, Viktor Verzhbitsky, Valery Zolotuhin Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, lengyel 5.1, orosz 5.1, angol (halláskárosult), bolgár, görög, héber, horvát, lengyel, román, szlovén Hossz: 102 perc Képarány: 2.35:1, anamorfikus szélesvásznú Korhatár: 12 év Vonalkód: Kiadó: Universal Studios Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

3 Fekete Villám avagy Zúg a Volga Blu-ray (Black Lightning) Lakossági megjelenés: Ajánlott fogyasztói ár: Ft Egy középiskolás fiú élete egy csapásra a feje tetejére áll, mikor kiderül, hogy az édesapjától kapott leharcolt vén csotrogány valójában igazi csodajárgány, amely képes repülni. Mikor egy tragédia válaszút elé sodorja, a fiú úgy dönt, hogy felveszi a Fekete Villám nevet, és harcba indul a bűnözés ellen, ezzel hamarosan nemzeti hőssé válik. Igen ám, de azt nem is sejti, hogy nyomában gonosz erők gyülekeznek, melyek a kocsiját akarják és semmitől sem riadnak vissza azért, hogy megszerezzék akár a várost is lerombolják, ha ez kell. Timur Bekmambetov, a Wanted rendezője áll eme pörgős és akciódús kalandfilm hátterében, melynek létrehozásában A Bourne rejtély kaszkadőrcsapata és a Wanted trükk specialistái segédkeztek. Extrák: Így készült Kimaradt jelenetek Rendező: Alexander Voitinski, Dmitry Kiselev Szereplők: Grigory Dobrygin, Ekaterina Vilkova, Viktor Verzhbitsky, Valery Zolotuhin Nyelvek: magyar DTS 5.1, angol DTS 5.1, cseh DTS 5.1, lengyel DTS 5.1, orosz master audio DTS-HD 5.1, portugál DTS 5.1, spanyol DTS 5.1, thai DTS 5.1, angol (halláskárosult), bolgár, cseh, görög, horvát, izlandi, lengyel, portugál, román, spanyol, szlovén, thai, török Hossz: 106 perc Képarány: 2.35:1, szélesvásznú Korhatár: 12 év Vonalkód: Kiadó: Universal Studios Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

4 Elpusztíthatatlanok (They Live) Megjelenés időpontja: A meló nélkül maradt Nada munkakeresés közben egy olyan titkos csoportra bukkan, akik különleges napszemüvegeket gyártanak. Amint felpróbál egyet, rájön, hogy a felszín alatt rejtőző valóság nem olyan, mint amilyennek látszik sokkal szörnyűségesebb. A szemüveg feltárja a szabad szemmel nem látható borzalmas titkokat: egy csomó ember valójában visszataszító külsejű földönkívüli, az óriásplakátok engedelmességre szólítanak, a reklámok pedig arra ösztönöznek, hogy minél többet vásároljunk, fogyasszunk. Kiderül azonban, hogy nem az üzleti érdekek manipulációjáról van szó, hanem az idegenek így próbálják meg elterelni a figyelmet a Föld elfoglalásáról. Nada a szemüveg segítségével rájön, hogy a földönkívüliek már a hatalom legmagasabb szintjébe is begyűrűztek Rendező: John Carpenter Szereplők: Roddy Piper, Keith David, Meg Foster Hangok: magyar 2.0, angol 2.0 Hossz: 90 perc Képarány: 2.35:1 Korhatár: 16 év Gyártás éve: 1988 Műfaj: sci-fi Vonalkód: Kiadó: B-Roll Kft Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

5 Macskaszem (Cat s Eye) Megjelenés időpontja: Stephen King horror-meséi iránt már hosszú évtizedek óta lankadatlan az érdeklődés, művei sok millió példányban keltek el világszerte. A Macskaszem-ben három olyan novella kel életre, melyek közt egy kóbor fekete macska jelenti az egyetlen kapcsolatot. Az első történetben egy vállalat meglehetősen radikális módszert vet be annak érdekében, hogy leszoktassa a láncdohányosokat szenvedélyükről. A másodikban egy megcsalt férj arra kényszeríti felesége szeretőjét, hogy a ház párkányán egyensúlyozzon életéért. A harmadik történet pedig egy olyan kislányról szól, akit egy gonosz kobold tart rettegésben, míg végül a fekete macska érkezik a megmentésére. Rendező: Lewis Teague Szereplők: Drew Barrymore, James Woods, Alan King, Kenneth McMillan Hangok: magyar 2.0, angol 2.0 Hossz: 91 perc Képarány: 2.35:1 Korhatár: 16 év Gyártás éve: 1984 Műfaj: horror Vonalkód: Kiadó: B-Roll Kft Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

6 Rambo 3. (Rambo III.) Megjelenés időpontja: Rendező: Peter MacDonald Szereplők: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Hangok: magyar 2.0, angol 2.0 Hossz: 97 perc Képarány: 2.35:1 Korhatár: 16 év Gyártás éve: 1988 Műfaj: akció Vonalkód: Kiadó: B-Roll Kft. - Terminator 2. Az ítélet napja (Terminator 2. Judgment Day) Megjelenés időpontja: Rendező: James Cameron Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patric Hangok: magyar 2.0, angol 2.0 Hossz: 147 perc Képarány: 2.35:1 Korhatár: 16 év Gyártás éve: 1991 Műfaj: akció Vonalkód: Kiadó: B-Roll Kft Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

7 Egri csillagok Megjelenés időpontja: Az EGRI CSILLAGOK több mint 100 éve jelent meg könyv formájában Gárdonyi Géza e klasszikus alkotása emberközelbe hozza a három részre szakadt Magyarország végvári vitézeinek fordulatos életét. Heroikus harcuk, hazafiságuk, bátorságuk mellett egyéni, emberi vonásaik is kirajzolódnak. Várkonyi Zoltán 1968-ban forgatott filmet a regényből Sinkovits Imre, Venczel Vera és Kovács István főszereplésével. A festői, kétrészes mű a hatvanas évek legnépszerűbb filmje volt: több mint két millióan látták. Rendező: Várkonyi Zoltán Szereplők: Sinkovits Imre, Venczel Vera, Kovács István Nyelvek: magyar 2.0 Feliratok: angol Hossz: 145 perc Képarány: 16:9 Korhatár: 12 év Vonalkód: Kiadó: Magyar Nemzeti Filmarchhívum Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

8 Gamer Játék a végsőkig (Gamer) Megjelenés időpontja: Ajánlott fogyasztói ár: 2990 Ft A nem is olyan távoli jövőben a játék- és szórakoztatóipar egy rémisztő új hibriddé fejlődött: az elmeirányítás technológiájával emberek irányítják hús-vér embertársaikat többszereplős online játékokban. A széles körben elterjedt és igencsak vitatott programok szülőatyja, a már visszavonult milliárdos, Ken Castle legújabb agyszüleménye egy új lövöldözős játék a Slayers (Gyilkosok), mely olyan hatást kelt, mintha az irányító maga lenne a programban szereplő harcos. A félelmetes játék lehetővé teszi, hogy világszerte több millió ember élő adásban élhesse ki gyilkos fantáziáját, fegyenceket használva avatárként, kiknek halálukig kell küzdeniük. A brutális Slayers játék legnagyobb kultikus hőse Kable, akit a fiatal játékos, Simon irányít minden kihívásnak eleget téve, hogy hétről hétre Kable legyen a győztes. A modern kor gladiátorának, kit elhurcoltak családjától, bebörtönöztek, és akarata ellenére harcra kényszerítenek, túl kell élnie a megpróbáltatásokat, hogy elszökhessen. Ki kell szabadítania családját, vissza kell nyernie személyiségét, és nem utolsó sorban meg kell mentenie az emberiséget Castle kegyetlen technológiájától. Rendező: Mark Neveldine, Brian Taylor Szereplők: Gerard Butler, Amber Valletta, Michael C. Hall, Kyra Sedgwick Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, angol Hossz: 95 perc Képarány: 16:9 Vonalkód: Kiadó: Gamma Home Entertainment Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

9 Halálos tézis (Tesis) Megjelenés időpontja: Rendező: Alejandro Amenábar Szereplők: Ana Torrent, Eduardo Noriega, Fele Martínez Hangok: spanyol 2.0 Hossz: 122 perc Képarány: 4:3 Korhatár: 16 év Gyártás éve: 1996 Műfaj: thriller Vonalkód: Kiadó: Gamma Home Entertainment - Kínzó hőség (Steam Experiment) Megjelenés időpontja: Rendező: Philippe Martinez Szereplők: Val Kilmer, Armand Assante, Eric Roberts Hangok: angol 5.1 Hossz: 110 perc Képarány: 16:9 Korhatár: 16 év Gyártás éve: 2009 Műfaj: thriller Vonalkód: Kiadó: Gamma Home Entertainment Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

10 Lódító hódító (The Invention of Lying) Megjelenés időpontja: Ajánlott fogyasztói ár: Ft Ricky Gervais és Matthew Robinson írta és rendezte ezt a szemérmetlenül vicces komédiát, amely egy olyan alternatív világban játszódik, melyben nem létezik hazugság. Egytől egyig mindenki a színtiszta igazat mondja. Még a politikusok is. De mikor az örök vesztes Mark (Gervais) egyszer csak felfedezi a hazugságot, rádöbben, hogy a füllentésnek megvannak a maga előnyei. Mivel az emberek minden egyes kiejtett szóról azt feltételezik, hogy igaz, hazugságai segítségével Mark pillanatok alatt a csúcsra tör. A dolgok azonban hamarosan kicsúsznak a kezei közül, mikor a hazugságait elkezdik úgy értelmezni, mint a szentírást. Miközben az egész világ a szavain csüng, őt csak az érdekli, hogy képes lesz-e elnyerni a szíve választottját. Ezért talán még az igazmondásra is képes Extrák (magyar felirattal): Előzmények: A hazugság hajnala Kimaradt jelenetek Egy teljesen őszinte werkfilm Ricky Gervais közreműködésével Ricky és Matt kis videói Íme Karl Pilkington! Még több nevetés: Elrontott jelenetek Rendezők: Ricky Gervais és Matthew Robinson Szereplők: Ricky Gervais, Jennifer Garner, Jonah Hill, Louis C.K., Jeffrey Tambor, Fionnula Flanagan, Rob Lowe, Tina Fey Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, cseh 5.1, angol (halláskárosult), bolgár, cseh, görög, horvát, szlovén Hossz: 96 perc Képarány: 1.85:1, anamorfikus szélesvásznú Korhatár: 12 év Gyártás éve: 2009 Vonalkód: Kiadó: Universal Studios Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

11 Columbo 9. évad 3 lemezes (Columbo Ninth Season) Megjelenés időpontja: Ajánlott fogyasztói ár: Ft Peter Falk újra magára ölti a vasalatlan, fegyvertelen, de mindig briliáns bűnügyi nyomozó, Columbo szerepét, amely négy Emmy -díjat és a világhírnevet hozta meg számára. Bár elsőre nem úgy néz ki, mint aki képes lenne egy bűntényt megoldani, folyton egy viharvert ballonkabátot hord, és ütött-kopott járgánnyal jár mindezek ellenére azonban Columbo egy rendkívül éles logikájú és roppant találékony nyomozó, aki az egyszerűnek tűnő halálesetekben is meglátja a bűntényt. A legdörzsöltebb gyilkos sem tud túljárni Columbo eszén, aki képes lépésről lépésre felgöngyölíteni a megoldhatatlannak látszó eseteket is. Csatlakozz Columbo-hoz a kilencedik évadban is, aki még mindig a tőle megszokott precizitással és kíváncsisággal végzi munkáját! Rendező: több rendező Főszereplő: Peter Falk Nyelvek: magyar 2.0, angol 2.0 Képarány: 4:3 Hossz: 580 perc Korhatár: 12 év Gyártás éve: 1990 Vonalkód: Kiadó: Universal Studios Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

12 Farkasember Blu-ray (The Wolfman) Megjelenés időpontja: Ajánlott fogyasztói ár: Ft A Universal hátborzongató horror klasszikusa inspirálta ezt a filmet, melyben az Oscar díjas Benicio Del Toro játssza Lawrence Talbotot, a zaklatott lelkű nemesembert, aki visszatér a családi farmra, mikor a fivére menyasszonya (Emily Blunt, Charlie Wilson háborúja) arra kéri, találja meg elveszett szerelmét. Atyjával (Anthony Hopkins, A bárányok hallgatnak) közösen Talbot elindul, hogy meglelje bátyját, de helyette egy vérszomjas bestiát talál, amely könyörtelenül irtja a környékbeli falvak lakóit, és ezzel magára vonzza Aberline (Hugo Weaving, Mátrix), a Scotland Yard rettenthetetlen felügyelőjének figyelmét. Mikor a kegyetlen teremtmény utáni hajsza rémálomba illő fordulatot vesz, Talbot kénytelen szembesülni saját rémületes végzetével. A FILM KÉT VERZIÓJÁVAL! MOZIVÁLTOZAT és BŐVÍTETT RENDEZŐI VÁLTOZATOT, benne 14 percnyi új jelenettel, ami a moziból kimaradt! Extrák: U-Control (csak a moziváltozathoz) - Vedd kézbe az irányítást! (választható kisfilmek 5.1-es hanggal) - Örökség, legenda és tudomány (kép-a-képben grafikus extrák) Alternatív befejezések (HD) Kimaradt és kibővített jelenetek (HD) Visszatérés a Farkasemberhez (HD) A szörnyszülő (HD) Az átalakulás titkai (HD) A Farkasember tombolása (HD) 1135 Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

13 Rendező: Joe Johnston Szereplők: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving Nyelvek: magyar DTS 5.1, angol master-audio DTS-HD 5.1, cseh DTS 5.1, lengyel 5.1, orosz DTS 5.1, portugál DTS 5.1, spanyol DTS 5.1, thai 5.1, angol, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, portugál, román, spanyol, thai, török Hossz: 103 és 119 perc Képarány: 1.85:1, szélesvásznú Korhatár: 18 év Gyártás éve: 2009 Vonalkód: Kiadó: Universal Studios 1135 Budapest, Szent László út Tel: , , Fax:

SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések

SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles ) (12) Lakossági megjelenés: 2015.01.14 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Tini Nindzsa Teknőcök jobbak és menőbbek,

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6)

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) Lakossági megjelenés: 2013.09.11. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Barbie Mariposa

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. június

SELECT VIDEO 2015. június Hazárdjáték (The Gambler) (16) Lakossági megjelenés: 2015.06.03 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT VIDEO 2015. június epizódszereplő (Aranyoskám). Az Oscar -díjra jelölt* Mark Wahlberg karrierje legfontosabb

Részletesebben

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan)

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Select 86 Kft. 2010. szeptemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Lakossági megjelenés: 2010.09.09. A Cylonokat azért hozták létre, hogy az

Részletesebben

Vasember 2 (Iron Man 2)

Vasember 2 (Iron Man 2) Vasember 2 (Iron Man 2) Select 86 Kft. 2010. októberi megjelenések Paramount Home Entertainment Javasolt fogyasztói ár: 2.990 Ft Az Iron Man 2. lendületes és akciódús pörgés az első perctől az utolsóig.

Részletesebben

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1)

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Select 86 Kft. 2009. júliusi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Lakossági megjelenés: 2009.07.02 Ajánlott

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések A nyomorultak (Les Miserables) (12) Lakossági megjelenés: 2013.05.08. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A 19. századi Franciaország szolgál forrongó háttérül A nyomorultaknak,

Részletesebben

Amerikai gengszter (American Gangster)

Amerikai gengszter (American Gangster) Select 86 Kft. 2009. júliusi BUDGET megjelenések UNIVERSAL PICTURES Amerikai gengszter (American Gangster) Ridley Scott (Gladiátor) rendező irányítása alatt két Oscar-díjas színész Denzel Washington és

Részletesebben

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110 Leltkönyv egyszer Lelti szám Rakti i 00425585 2013.11.05. ParaNorman / rend. Chris Butler, Sam Fell,.-Budapest : Select'86 Kft., 2013.-1 DVD (88 infotéka (fszt.) DVD 2503 min): szín., hg..- Szinkronizált

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. októberi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. októberi megjelenések SELECT VIDEO 2011. októberi megjelenések Dóra, a felfedező: Kalandra fel! Dóra legjobb történetei (Dora, the Explorer: Let s Explore! Dora s Greatest Adventures) Lakossági megjelenés: 2011.10.06. Ajánlott

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések. Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12)

SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések. Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12) SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12) Lakossági megjelenés: 2012.10.04. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Ebben az epikus kalandfilmben Kristen

Részletesebben

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate)

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) SELECT VIDEO 2011. márciusi megjelenések A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) Bennett Marco kapitány és Raymond Shaw őrmester együtt szolgáltak az Öböl-háborúban. Egy támadás alkalmával Shaw

Részletesebben

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix SELECT VIDEO Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles ) (12) Ajánlott fogyasztói ár: 2.490 Ft A Tini Nindzsa Teknőcök jobbak és menőbbek, mint valaha ebben a szemkápráztató akciókkal és falrengető

Részletesebben

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Bunyó (Fighting) Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Az isten háta mögül jött Shawn MacArthur (Channing Tatum Közellenségek, G.I. Joe: A Kobra árnyéka) lopott áruk csencseléséből

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések Aki legyőzte Al Caponét Blu-ray (The Untouchables) Lakossági megjelenés: 2011.05.05. Javasolt fogyasztói ár: 6.990 Ft A kritikusok és a közönség tökéletesen egyetértenek.

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések

SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések A szingli fejvadász (One For The Money) (12) Lakossági megjelenés: 2012.06.07 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Isten hozott a New Jersey-ben található Trentonban,

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1724/2012. (IX.26.) számú HATÁROZATA

A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1724/2012. (IX.26.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: MN/24427-5/2012. Tárgy: műsorszám előzetes korhatárkategóriába sorolása Ügyintéző: személyes adat Telefonszám: Személyes adat A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK 1724/2012.

Részletesebben

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft SELECT VIDEO Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Don Champagne-nak látszólag mindene megvan: sikeres vállalkozása, rendezett háza, jól nevelt gyerekei és tökéletes felesége. Ám amikor neje, Mona

Részletesebben

Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció

Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció Nagyvizit 53 Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció szakos hallgatója. Bártfai Míra A Fel! című animációs film mint a 3D újrafelfedezése A háromdimenziós

Részletesebben

S T EPHENIE MEYER Rajzolta és átdolgozta Young Kim

S T EPHENIE MEYER Rajzolta és átdolgozta Young Kim twilight k é p r e g é n y 1. rész alkonyat S T EPHENIE MEYER Rajzolta és átdolgozta Young Kim twilight képregény 1.rész alkonyat STEPHENIE MEYER Rajzolta és átdolgozta: Young Kim Könyvmolyképző Kiadó,

Részletesebben

A szegedi Belvárosi mozi műsora. 2011. július. Július 15-től augusztus 3-ig. Napos út. Lencsés-tó. Izabella híd. Napos út 5/b.

A szegedi Belvárosi mozi műsora. 2011. július. Július 15-től augusztus 3-ig. Napos út. Lencsés-tó. Izabella híd. Napos út 5/b. A szegedi Belvárosi mozi műsora 2011. július Július 15-től augusztus 3-ig Napos út Lencsés-tó Napos út 5/b. Izabella híd 11 07 15 P Zsigmond Vi 15.00 17. 16 Sz 17 V 18 H 19 K 20 Sz 21 Cs 22 P 23 Sz 24

Részletesebben

MÁRTON-NAPI JÓTÉKONYSÁGI EST

MÁRTON-NAPI JÓTÉKONYSÁGI EST 1 November 7. szombat, 15 óra a Faluház nagytermében MÁRTON-NAPI JÓTÉKONYSÁGI EST a Német Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében. Fellépők: A német nemzetiségi tagozat csoportjai és énekkara; Füzes Néptáncegyüttes,

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK!

SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK! SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK! Django elszabadul (Django Unchained) (18) Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft Egyszerűen briliáns Xilla Valentine, GlobalGrind.com Quentin Tarantino már megint vad, őrült

Részletesebben

TOP 10 - Horror filmek

TOP 10 - Horror filmek TOP 10 - Horror filmek Violet C. Landers Összeállítottunk egy listát azokról a horror filmekről, amelyek közül bármelyiket is nézed meg biztosan felemelkedik az adrenalin-szinted! Húzz be minden függönyt,

Részletesebben

Sunflower State Games Criterium Final Results

Sunflower State Games Criterium Final Results Sunflower State Games Criterium Cat3/4 1 10 Rob Bell,5,31,Unattached Chesterfield,MO 2 22 3 6 4 2 5 16 6 24 7 8 8 9 9 25 10 19 11 12 12 17 13 18 14 4 15 5 16 3 17 13 18 14 19 23 20 1 21 7 22 11 23 20 24

Részletesebben

Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.)

Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.) Sorozatok lemezenként! UNIVERSAL PICTURES Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.) 12 egymást követő Emmy -jelölést hozott Angela Lensbury-nek ez a szerep, melyben Jessica Fletcher-t,

Részletesebben

MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET

MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET ÉRETTSÉGI VIZSGA 2010. október 25. MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2010. október 25. 14:00 Az írásbeli vizsga időtartama: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati NEMZETI

Részletesebben

LÁTVÁNYOS HÁZIMOZI EPSON HÁZIMOZI KIVETÍTŐK

LÁTVÁNYOS HÁZIMOZI EPSON HÁZIMOZI KIVETÍTŐK LÁTVÁNYOS HÁZIMOZI EPSON HÁZIMOZI KIVETÍTŐK EL FOG ÁLLNI A LÉLEGZETE 2006 Twentieth Century Fox Film Corporation and Dune Entertainment LLC. All Rights Reserved Nézze meg a legújabb filmeket nagy felbontásban

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből David Angsten: Sötét arany Budapest, I.P.C. Könyvek Kft. 2010. Jack Duran sosem hitte volna, hogy a főiskola befejezése után kezdetét veszi élete talán legveszélyesebb kalandja.

Részletesebben

A Nyereményjátékban részt vevő kiadványaink Dream válogatás

A Nyereményjátékban részt vevő kiadványaink Dream válogatás Vásárolj legalább 1 db regényt a Maxim Könyvkiadó kínálatából, majd regisztrálj a blokk vagy a számla sorszámával a facebookon található Dream válogatás oldalon (www.facebook.com/dreamvalogatas). Az érvényesen

Részletesebben

2008-02. www.budapestfilm.hu

2008-02. www.budapestfilm.hu 2008-02 www.budapestfilm.hu TERRORBOLYGÓ egylemezes változat TERRORBOLYGÓ egylemezes változat A B-kategóriás filmek iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette

Részletesebben

Valentin napi könyv- és filmajánló

Valentin napi könyv- és filmajánló Valentin napi könyv- és filmajánló Az 5 legkeresettebb romantikus olvasmány és film a Békés Megyei Könyvtárban Könyvek 1. Nicholas Sparks: Vissza hozzád Nicholas Sparks (Menedék, Szerencsecsillag) legújabb

Részletesebben

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET. 2290/2006.(X.11.) sz. HATÁROZATA

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET. 2290/2006.(X.11.) sz. HATÁROZATA ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET 2290/2006.(X.11.) sz. HATÁROZATA Az Országos Rádió és Televízió Testület (továbbiakban: Testület) a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény (a továbbiakban:

Részletesebben

21 Kreativitás és kézmuvesség boltja AJÁNDÉKUTALVÁNY Közelednek az ünnepek? Valami egyedit szeretne ajándékozni? Nincs ötlete, hogy mit? MI SEGÍTÜNK! Térjen be hozzánk és közösen kitaláljuk, hogy mi lenne

Részletesebben

Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony

Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony Sajtóközlemény Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony Kedvező árú BDP-S300 a nagyközönség számára és csúcsminőségű BDP-S500 mindkettő a Spider-Man Trilogy nagyfelbontású változatával Blu-ray

Részletesebben

2016-02-01 Hétfő S 12 10:00. Azanyját! 3. S 12 10:20. A visszatérés II/5. S 12 10:55. Vadregény. S All 13:00. Csingiling és a kalóztündér S 12 14:20

2016-02-01 Hétfő S 12 10:00. Azanyját! 3. S 12 10:20. A visszatérés II/5. S 12 10:55. Vadregény. S All 13:00. Csingiling és a kalóztündér S 12 14:20 2016-02-01 Hétfő Hangya boy A csajok bosszúja 11:50 Gabby Douglas egy tornászlány története 08:55 Szerelem a csillagok alatt II/5. Meglepetés 14:50 Azanyját! 3. Közel a karácsony 13:20 10:55 Vadregény

Részletesebben

1990 (Batting) Player AB Hit BA Run RBI D BB KO SB Slg Pct 1990 (Pitching) Pitcher IP Hits BB ER ERA App CG WinsLoss S Outs No Hit

1990 (Batting) Player AB Hit BA Run RBI D BB KO SB Slg Pct 1990 (Pitching) Pitcher IP Hits BB ER ERA App CG WinsLoss S Outs No Hit 1990 (Batting) Brett Boydston 51 21 0412 13 18 4 2 0 9 7 10 2 29 0569 James White 58 20 0345 19 12 5 2 2 10 8 5 3 35 0603 Chad Hudson 72 24 0333 23 14 1 3 1 12 3 13 0 34 0472 Michael Lindeman 26 8 0308

Részletesebben

TERMÉKELHELYEZÉS ÉS EGYÉB ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEK

TERMÉKELHELYEZÉS ÉS EGYÉB ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEK Marketing II. 6. előadás TERMÉKELHELYEZÉS ÉS EGYÉB ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEK 2016. 04. 12. Magyar Mária - BME MVT A nő érdeklődő pillantással tekintgeti a férfi csuklóját, végül megkérdezi: Szép darab. Rolex?

Részletesebben

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5.

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5. 2016-07-04 Hétfő 08:00 Egy szerelem története: ők Az élet könyve 08:05 09:35 A belga meló 09:40 Liza, a rókatündér VII/1. 09:55 VII/2. 11: Lady W botrányos élete :50 14:25 Felvétel indul! XIII/27. Törésvonal

Részletesebben

S T EPHENIE MEYER Rajzolta és átdolgozta Young Kim

S T EPHENIE MEYER Rajzolta és átdolgozta Young Kim twilight k é p r e g é n y 1. rész alkonyat S T EPHENIE MEYER Rajzolta és átdolgozta Young Kim twilight képregény 1.rész alkonyat STEPHENIE MEYER Rajzolta és átdolgozta: Young Kim Könyvmolyképző Kiadó,

Részletesebben

JÚLIUSI MEGJELENÉS 1.

JÚLIUSI MEGJELENÉS 1. SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Tóth Róbert Hogyan írjunk közönségfilmet

Tóth Róbert Hogyan írjunk közönségfilmet Tóth Róbert Hogyan írjunk közönségfilmet Klasszikus Filmdramaturgia e-notes CEFA, 2008 Tóth Róbert, 2008 Tartalom A filmötlet...3 A fejlesztés lépcsőfokai...5 Nyolc szekvencia: a forgatókönyvírás Aranycsapata...7

Részletesebben

January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 STUBBERFIELD FAMILY. Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday

January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 STUBBERFIELD FAMILY. Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 1 2 3 4 5 Natasha and Dennis Richardson - 13 Janet Baker - 75 David Stubberfield - 75 Tanya Stubberfield - 53 Victoria Topleyl - 47 6 7 8 9 10 11 12 Joan

Részletesebben

Badacsonyi Ferenc 2015.

Badacsonyi Ferenc 2015. Szellemkép Szabadiskola Fotográfia szak konzulens: Zagyvai Sári Elvágyódás című videoportré sorozatom elkészítése diplomadolgozat Badacsonyi Ferenc 2015. 2 Tartalom Videoművészet mint művészeti forma 3

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) ÁFI Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-042854, székhely: 1055 Budapest, Szent István körút 1.., levelezési cím: 1055 Budapest, Szent István körút 1..), mint a(z) HANGA Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

TERMÉKELHELYEZÉS ÉS EGYÉB ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEK

TERMÉKELHELYEZÉS ÉS EGYÉB ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEK Marketing II. 8. előadás TERMÉKELHELYEZÉS ÉS EGYÉB ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEK 2015. 04. 07. Magyar Mária - BME MVT A nő érdeklődő pillantással tekintgeti a férfi csuklóját, végül megkérdezi: Szép darab. Rolex?

Részletesebben

STATE COURT Monday, November 4, 2019 CIVIL JURY CALENDAR CALL FOR 11/18-11/22 (A)

STATE COURT Monday, November 4, 2019 CIVIL JURY CALENDAR CALL FOR 11/18-11/22 (A) STATE COURT Monday, November 4, 2019 CIVIL JURY CALENDAR CALL FOR 11/18-11/22 (A) 9:00 o'clock AM Leslie Abernathy-Maddox, Courtroom 402 November 4, 2019 Judge Presiding 1 17SC-0119-A 2 3 Anthony Henderson

Részletesebben

PIROSKA-VARIÁCIÓK: A MOZI BÛVÖLETE. Fecskó Edina

PIROSKA-VARIÁCIÓK: A MOZI BÛVÖLETE. Fecskó Edina Thalassa (17) 2006, 60: 128 132 PIROSKA-VARIÁCIÓK: A MOZI BÛVÖLETE Fecskó Edina A Piroska és a farkas mese pszichoanalitikus elemzései (Bettelheim 1985; Berne, 1997) felhívják a figyelmet a Piroska-motívum

Részletesebben

Knut Vaage 'Veslefrikk' című operája az Armel Operaversenyen. Kritika.

Knut Vaage 'Veslefrikk' című operája az Armel Operaversenyen. Kritika. Depresszió Északon Armel Operaverseny 2010 Knut Vaage 'Veslefrikk' című operája az Armel Operaversenyen. Kritika. November 3. és 17. között rendezik az Armel Operaverseny idei döntőjét a Szegedi Nemzeti

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések. Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0)

SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések. Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0) SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0) Lakossági megjelenés: 2012.12.06. Ajánlott fogyasztói ár: 4.990 Ft A kép tájékoztató jellegű! Helyezkedj kényelembe

Részletesebben

2011. június. Norvég erdő. A szegedi Belvárosi mozi műsora. Hétfőnként 16 órától 50% kedvezmény az ételárakból!

2011. június. Norvég erdő. A szegedi Belvárosi mozi műsora. Hétfőnként 16 órától 50% kedvezmény az ételárakból! A szegedi Belvárosi mozi műsora 2011. június Norvég erdő Szeged, Sóhordó utca 18. (30) 998 3342 Rendezvények (25 50 fő) Kitelepülés 5 féle menü 110 fős kerthelyiség grillezéssel Zárt parkoló Hétfőnként

Részletesebben

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET HATÁROZATA

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET HATÁROZATA ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET 826/2006. (IV. 19.) sz. HATÁROZATA Az Országos Rádió és Televízió Testület (a továbbiakban: Testület) a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény (a

Részletesebben

Group Name Time Ring Group Name Time Ring 9 Crompton, Britney Jackson, Phillipa Wiaczek, Zuzanna Wilson, Jamie 10.

Group Name Time Ring Group Name Time Ring 9 Crompton, Britney Jackson, Phillipa Wiaczek, Zuzanna Wilson, Jamie 10. Group Name Time Ring Group Name Time Ring 9 Crompton, Britney 10.45 1 10 Jackson, Phillipa 10.45 2 Wiaczek, Zuzanna 10.45 1 Wilson, Jamie 10.45 2 Wareing, Bradley 10.45 1 Randall, Keegan 10.45 2 Davies,

Részletesebben

Nyolcvan éves az Oscar-díj

Nyolcvan éves az Oscar-díj A siker neve OSCAR A siker neve OSCAR Nyolcvan éves az Oscar-díj B o k o r Pá l Atlantic Press B U D A P E S T, 2 0 0 7 A siker neve Oscar Nyolcvan éves az Oscar-díj Bokor Pál 2007 Felelős kiadó: az Atlantic

Részletesebben

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET. 2265/2007. (X. 2.) sz. HATÁROZATA

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET. 2265/2007. (X. 2.) sz. HATÁROZATA ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET 2265/2007. (X. 2.) sz. HATÁROZATA Az Országos Rádió és Televízió Testület (a továbbiakban: Testület) a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény (a

Részletesebben

Észak Dél ellen Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Észak Dél ellen Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2011 április 25. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Furcsa ezt itt és most kimondani, de az egyenlőtlen fejlődés tézise

Részletesebben

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiadás dátuma: február 5.

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiadás dátuma: február 5. Select 86 Kft. 2009. februári budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES A Skorpiókirály (The Scorpion King) Ötezer évvel ezelőtt egy Memnon nevű, könyörtelenül ambiciózus férfi úgy gondolta, az a sorsa, hogy

Részletesebben

Utánzás, engedmények és válság

Utánzás, engedmények és válság 8. tanulmány augusztus 13 19. Utánzás, engedmények és válság SZOMBAT DÉLUTÁN E HETI TANULMÁNYUNK: 1Mózes 6:5; 5Mózes 12:8; 13:18; 1Királyok 11:1-13; 18; Jeremiás 17:5; Malakiás 3:16 4:6 Az érettkorúaknak

Részletesebben

Kis pénzből komoly magyar gyűjtemény

Kis pénzből komoly magyar gyűjtemény beszélgetés Szarvasy Mihállyal Kis pénzből komoly magyar gyűjtemény beszélgetés Szarvasy Mihály New York-i művészeti szakértővel Mattis Teutsch János, Munkácsy Mihály, Moholy- Nagy László három példa olyan

Részletesebben

Szemle. Kimondható és elbeszélhető tartományok. Z. Varga Zoltán, Önéletrajzi töredék, talált szöveg, Balassi Kiadó, Budapest 2014, 201 p.

Szemle. Kimondható és elbeszélhető tartományok. Z. Varga Zoltán, Önéletrajzi töredék, talált szöveg, Balassi Kiadó, Budapest 2014, 201 p. Szemle Kimondható és elbeszélhető tartományok Z. Varga Zoltán, Önéletrajzi töredék, talált szöveg, Balassi Kiadó, Budapest 2014, 201 p. Az önéletrajzról szóló elméletek kidolgozása az elmúlt évszázad 70-es

Részletesebben

*Sokan a cím állítására bizonyosan felkapják a fejüket. A világ legnagyobb hajó katasztrófája és "Wilhelm Gustloff"?*****

*Sokan a cím állítására bizonyosan felkapják a fejüket. A világ legnagyobb hajó katasztrófája és Wilhelm Gustloff?***** *Sokan a cím állítására bizonyosan felkapják a fejüket. A világ legnagyobb hajó katasztrófája és "Wilhelm Gustloff"?* Szinte mindenkinek, aki a "hivatalos történetírás" műveit olvassa, annak a világ legnagyobb

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések

SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések Az utolsó műszak (End Of Watch) (16) Lakossági megjelenés: 2013.03.06. A Kiképzés írója szövegezte ezt a magával ragadó, akcióban bővelkedő zsarudrámát, melyben

Részletesebben

Tonton-mánia a francia médiában

Tonton-mánia a francia médiában 2011 május 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Harminc évvel ezelőtt, május 10-én, pontosan este 8 órakor a francia

Részletesebben

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18.

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Mozgókép Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Kedves Testvérek! Sokszor érzi az ember, hogy egy prédikációban jó tanácsokat kap, példamutatást, utat, amin járni lehet, iránymutatást,

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések. Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger)

SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések. Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger) SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger) Lakossági megjelenés: 2011.04.07. Javasolt fogyasztói ár: 6.990 Ft Harrison Ford az elszánt CIA ügynök, Jack Ryan

Részletesebben

THE ARIZONA ROAD RACERS DESERT CLASSIC RIO VISTA PARK PEORIA, AZ DECEMBER 16, K OVERALL ORDER OF FINISH

THE ARIZONA ROAD RACERS DESERT CLASSIC RIO VISTA PARK PEORIA, AZ DECEMBER 16, K OVERALL ORDER OF FINISH THE ARIZONA ROAD RACERS DESERT CLASSIC RIO VISTA PARK PEORIA, AZ DECEMBER 16, 2012 If you find an error, please send e mail to Race Timer with your correction. 30K OVERALL ORDER OF FINISH Place No. Name

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések Ébredj velünk (Morning Glory) Lakossági megjelenés: 2011.08.04. Ajánlott fogyasztói ár: 2.990 Ft SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések Mikor Becky-t (Rachel McAdams, Szerelmünk lapjai), a kőkeményen

Részletesebben

TRAP & FIELD NATIONAL SHOOTING COMPLEX 5931 ROFT RD SAN ANTONIO, TX NAME OF SHOOT: 2019 Zone V Championship

TRAP & FIELD NATIONAL SHOOTING COMPLEX 5931 ROFT RD SAN ANTONIO, TX NAME OF SHOOT: 2019 Zone V Championship TRAP & FIELD NATIONAL SHOOTING COMPLEX 5931 ROFT RD SAN ANTONIO, TX 78253 NAME OF SHOOT: 2019 Zone V Championship SHOOT REPORT FORM REPORTER: HELEN ROBINSON ADDRESS: 4280 COMMISSIONER'S LANE CITY, ST,

Részletesebben

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk 12 A NYERŐ ÉNKÉP Egy országnak, egy iparágnak, egy cégnek, egy szervezetnek, egy terméknek, vagy egy személynek, mind van hírneve és imázsa. Nagyon fontos az, hogy mint cég, vagy személy, milyennek látnak

Részletesebben

Rosner Krisztina. A láthatatlanná váló báb, a láthatóvá váló bábos JELENKOR. 2008. év 51. évfolyam 6. szám. (A pécsi Bóbita Bábszínházról)

Rosner Krisztina. A láthatatlanná váló báb, a láthatóvá váló bábos JELENKOR. 2008. év 51. évfolyam 6. szám. (A pécsi Bóbita Bábszínházról) JELENKOR 2008. év 51. évfolyam 6. szám Rosner Krisztina A láthatatlanná váló báb, a láthatóvá váló bábos (A pécsi Bóbita Bábszínházról) Kós Lajos (1924 2008) Magánügy: ott folytatom, ahol tavaly abbahagytam.

Részletesebben

A z. s z a b á lya i. Dominic Crapuchettes, Dmitrij Knorre és Szergej Machin játéka

A z. s z a b á lya i. Dominic Crapuchettes, Dmitrij Knorre és Szergej Machin játéka A z s z a b á lya i Dominic Crapuchettes, Dmitrij Knorre és Szergej Machin játéka Több mint egymillió különbözo állatfaj él bolygónkon. Az evolúcióelmélet megpróbál magyarázatot adni erre az elképeszto

Részletesebben

Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó

Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó 1. Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó barátnak nem. A motort nem állította le, halk zúgása

Részletesebben

Roginer Oszkár. Not a Monograph

Roginer Oszkár. Not a Monograph BOOK REVIEW Roginer Oszkár PTE, BTK, Irodalomtudományi Doktori Iskola, Pécs rogoxar@gmail.com Nem egy monográfia Not a Monograph Sarita Matijević, Siflis Zoltán, Vajda Tibor, Mirko Sebić (szerk.): Fajkutyák

Részletesebben

ÚJKOR A félszigeti háború Spanyolországban és Portugáliában

ÚJKOR A félszigeti háború Spanyolországban és Portugáliában ÚJKOR A félszigeti háború Spanyolországban és Portugáliában A félszigeti háború, ahogy a későbbiekben a történészek elnevezték, a napóleoni háborúk egy jelentős részét képezte. A francia hadsereg folyamatosan

Részletesebben

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12 2016-04-25 Hétfő U2 Innocence + Experience Tour 20? A Return to Paris 08:30 Üdv a világomban! 09:55 Kamuzsaruk 11:40 Schmidt története Szerelem a végzetem Versenyben az elnökségért Felvétel indul! XIII/17.

Részletesebben

Biblioterápiás foglalkozások témaajánlói és a. felhasználható irodalmak jegyzéke

Biblioterápiás foglalkozások témaajánlói és a. felhasználható irodalmak jegyzéke Biblioterápiás foglalkozások témaajánlói és a felhasználható irodalmak jegyzéke Apanélküliség témakör irodalma Hajléktalan témakör irodalma Halál témakör irodalma Hűség és barátság témakör irodalma Kamasz

Részletesebben

Kőagy őrnagy (Major Payne)

Kőagy őrnagy (Major Payne) Select 86 Kft. 2009. novemberi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Kőagy őrnagy (Major Payne) Damon Wayans fergetegesen alakítja a Különleges Tengerészeti Erőknél szolgáló Benson Winifred Payne őrnagyot,

Részletesebben

Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű TISZTA HOLLYWOOD - FILMFORGATÁS PROGRAMAJÁNLATUNK

Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű TISZTA HOLLYWOOD - FILMFORGATÁS PROGRAMAJÁNLATUNK TISZTA HOLLYWOOD - FILMFORGATÁS Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű dolog az, amit mindennap lát a tévében. A feladat bizonyos keretet, irányt ugyan szab, de a résztvevők

Részletesebben

A SevenPoint2 társaság vállalati politikája és cégeljárása

A SevenPoint2 társaság vállalati politikája és cégeljárása Tartalom A SevenPoint2 társaság vállalati politikája és cégeljárása 1. Bevezető 1.1 Kötelezettség 1.2 A tagsági szerződésbe beépített irányelvek és eljárások 1.3 Változások 1.4 A megnevezések nem képeznek

Részletesebben

9. osztály. 10. osztály. 11. osztály. Kötelez olvasmányok 2015/2016. tanév

9. osztály. 10. osztály. 11. osztály. Kötelez olvasmányok 2015/2016. tanév Kötelez olvasmányok 2015/2016. tanév 9. osztály Szophoklész: Antigoné szövegismereti dolgozat október William Shakespeare: Rómeó és Júlia szövegismereti dolgozat április Molière: Tartue szövegismereti

Részletesebben

MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET I. RÉSZLETES ÉRETTSÉGIVIZSGA-KÖVETELMÉNY. 1. A mozgóképnyelv alapjai, a filmpoétika fogalmai

MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET I. RÉSZLETES ÉRETTSÉGIVIZSGA-KÖVETELMÉNY. 1. A mozgóképnyelv alapjai, a filmpoétika fogalmai MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET I. RÉSZLETES ÉRETTSÉGIVIZSGA-KÖVETELMÉNY 1. A mozgóképnyelv alapjai, a filmpoétika fogalmai A képrögzítés és mozgásábrázolás alapjai és jellemzői, a technikai képalkotás

Részletesebben

Obama elnök 2014. július 18-i nyilatkozata Ukrajnáról 2014.07.18.

Obama elnök 2014. július 18-i nyilatkozata Ukrajnáról 2014.07.18. Obama elnök 2014. július 18-i nyilatkozata Ukrajnáról 2014.07.18. Elnöki nyilatkozat Ukrajnáról Fehér Ház James S. Brady sajtószoba July 18, 2014 11:52 AZ ELNÖK: Jó napot kívánok. A tegnapi napon a maláj

Részletesebben

SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések

SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések Monster High: Őrült kombináció (Monster High: Freaky Fusion) (6) Lakossági megjelenés: 2014.10.01 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Extrák (magyar felirattal): 3

Részletesebben

University of Florida College of Pharmacy Orlando Campus Student Organizations and Officers. President Jennifer Bahnmiller

University of Florida College of Pharmacy Orlando Campus Student Organizations and Officers. President Jennifer Bahnmiller University of Florida College of Pharmacy Orlando Campus Student Organizations and Officers Student Council President Jennifer Bahnmiller jbahnmiller@ufl.edu President elect Vanessa Toolsie vanessat@ufl.edu

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 35/2016. (I. 12.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 35/2016. (I. 12.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: MN/33673-8/2015. Ügyintéző: személyes adat Email: személyes adat Tárgy: a kiskorúakra vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 35/2016.

Részletesebben

Melyik a jobb klikk?

Melyik a jobb klikk? Radó Eszter Melyik a jobb klikk? A választók elérésének új útjai Manapság egyre elterjedtebb az internet politikai célú felhasználása. Az elmúlt időkben a politika egy új helyszíne nyitotta meg kapuit

Részletesebben

Event 2 Boys 200 Yard Freestyle

Event 2 Boys 200 Yard Freestyle Sachem Swim Club HY-TEK's MEET MANAGER 4.0-7:41 PM 2/9/2012 Page 1 Event 1 Boys 200 Yard Medley Relay Team Relay Seed Time Finals Time 1 Ward Melville A 1:41.37 32 1) Kaplan, Zachary I 14 2) Hesse, Niklas

Részletesebben

Home in Five Advantage Mortgage Origination Program

Home in Five Advantage Mortgage Origination Program AmeriFirst Financial Inc. Home in Five Advantage Mortgage Origination Program 2814 W. Eastman Dr. Michael Collins 480-463-4602 mcollins@amerifirst.us Anthem, AZ 85086 5427 E. Desert Forest Trail Karen

Részletesebben

A francia avantgárdra oly jellemző fotogenitás jelenik meg a filmekben. Az objektív és a keret megváltoztatja a világ dolgainak képét.

A francia avantgárdra oly jellemző fotogenitás jelenik meg a filmekben. Az objektív és a keret megváltoztatja a világ dolgainak képét. A 20-as évek filmjeire nagy hatással volt a század elején jelentkező avantgárd Az avantgárd célkitűzései között nem szerepelt a dokumentumfilm, de közvetett hatása kimutatható. Célkitűzésük volt, hogy

Részletesebben

Državni izpitni center *N14113132* osztály MAGYAR NYELV. 2014. május 8., csütörtök ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ. 9. osztályos ORSZÁGOS TUDÁSFELMÉRÉS RIC 2014

Državni izpitni center *N14113132* osztály MAGYAR NYELV. 2014. május 8., csütörtök ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ. 9. osztályos ORSZÁGOS TUDÁSFELMÉRÉS RIC 2014 Državni izpitni center *N4332* 9. osztály MAGYAR NYELV 204. május 8., csütörtök ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ 9. osztályos ORSZÁGOS TUDÁSFELMÉRÉS RIC 204 2 N4-3-3-2 Ha a tanuló a feleletválasztós feladatokban a

Részletesebben

Aluetian Black & White Magpie Blue Bib Messer, Tyler 10 Chrystal Calls 106 Dempsey, Pete 38

Aluetian Black & White Magpie Blue Bib Messer, Tyler 10 Chrystal Calls 106 Dempsey, Pete 38 Aluetian Black & White Magpie Blue Bib Messer, Tyler 10 Chrystal Calls 106 Dempsey, Pete 38 Florek, Jason 6 Johnson, Jayson 13 Ancona Foley, Nathan 41 Leska, Gemara 84 Marsinko, Andy 119 Grell, Alison

Részletesebben

Churchill arany fogsorától Picasso síró nőjéig

Churchill arany fogsorától Picasso síró nőjéig 2011 december 27. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Kalapács alá került Churchill arany fogsora, Brezsnyev limuzinja és

Részletesebben

A kérdezô UNGVÁRI TAMÁS. Szokatlan beszélgetések SCOLAR

A kérdezô UNGVÁRI TAMÁS. Szokatlan beszélgetések SCOLAR A kérdezô UNGVÁRI TAMÁS Szokatlan beszélgetések SCOLAR TARTALOM 10 MÜLLER PÉTER 2010. december 27. 18 SZINETÁR MIKLÓS 2011. március 28. 28 LATOR LÁSZLÓ TÓTH KRISZTINA 2011. április 18. 44 VEKERDY TAMÁS

Részletesebben

A Szerzői Jogi Szakértő Testület szakvéleményei

A Szerzői Jogi Szakértő Testület szakvéleményei A Szerzői Jogi Szakértő Testület szakvéleményei Játékfilm lényeges elemeinek jogosulatlan felhasználása reklámfilmben Ügyszám: SZJSZT 13/2003 A megbízó által feltett kérdések: 1. A Szerzői Jogi Szakértő

Részletesebben

Vörös Sárkány (Red Dragon)

Vörös Sárkány (Red Dragon) Vörös Sárkány (Red Dragon) Lakossági megjelenés: 2011.02.03. SELECT VIDEO Blu-ray megjelenések 2011. február Anthony Hopkins újra Oscar -díjas szerepébe bújik, amikor ismételten magára ölti Dr. Hannibal

Részletesebben

A MODERN OROSZ IRODALOM

A MODERN OROSZ IRODALOM A MODERN OROSZ IRODALOM fllexej Tolstoj Olyan volt Oroszország 1921-ben, mint forgószél után egy népes község. Fel volt forgatva minden, a társadalmi élet arhitekturája és az emberi viszonylatok. Összekeveredett

Részletesebben

EKO-SYSTEM mobil árvízvédelmi falak 2

EKO-SYSTEM mobil árvízvédelmi falak 2 Köszöntöm a Magyar Hidrológiai Társaság által rendezett XXXII. Országos Vándorgyűlésen az EKO-SYSTEM mobil árvízvédelmi falak című előadás Résztvevőit! EKO-SYSTEM mobil árvízvédelmi falak 2 Cégbemutatás

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 17-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 17-i rendkívüli ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 17-i rendkívüli ülésére Tárgy: Az önkormányzati átvilágításra vonatkozó ajánlatkérés tárgyában született

Részletesebben

Politikai kérdések doktrínája

Politikai kérdések doktrínája Antal Attila Politikai kérdések doktrínája There is broader reason for a relatively uncritical approach to constitutional courts within the postcommunist world. While these courts are esentially political

Részletesebben