Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:"

Átírás

1 Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 28. napján du órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Békefi Edina alpolgármester Marton János képviselő Rolkó Gábor képviselő Fodor Péter képviselő Tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: dr. Panyi Szilvia Orsolya kirendeltség vezető Krajcz Jánosné adóügyi ügyintéző Tanácskozási joggal meghívott, de meg nem jelent: 0 fő Résztvevő állampolgárok száma: 3 fő Szabó László polgármester: köszöntötte a megjelenteket, megállapította, hogy a rendes ülés 5 fő képviselő jelenlétével határozatképes. Ezt követően ismertette a napirendet, melynek kapcsán jelzi, hogy szóbeli előterjesztésekre kerülne még sor a vegyes ügyek keretében. A Veszprém Megyei Mentőszervezet 04-es Alapítványa támogatási kérelme, az informatikai szerződés ügye és könyvtáros megbízási szerződésének ügye kerülne még megbeszélésre. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét a szóbeli előterjesztések jóváhagyásával 5 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pontok: 1./ Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról. 2./ Balatonudvari község Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 7./2013.(III.25.) önkormányzati rendeletének módosítása az előirányzatokra vonatkozóan október 31-ig. 3./ Az adórendeletek felülvizsgálata és telekadó rendelet módosítása. 4./ Vegyes ügyek.

2 Napirend a zárt ülésre: 1./ Döntés a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjrendszer évi fordulójára benyújtott kérelmek kapcsán. 2./ Segélyezési ügyek. Ezt követően a képviselő-testület megkezdte a napirendi pontok tárgyalását. 1./ Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról. Szabó László polgármester: a napirend kapcsán köszöni a részletes írásbeli tájékoztatást, kérdezi, hogy ezzel kapcsolatban van-e kérdés vagy észrevétel? Kérdés és hozzászólás nem lévén a képviselő-testület 5 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag jóváhagyta a lejárt határidejű határozatokról szóló tájékoztatót. 2./ Balatonudvari község Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 7./2013.(III.25.) önkormányzati rendeletének módosítása az előirányzatokra vonatkozóan október 31-ig. Szabó László polgármester: ismerteti, hogy a képviselők részletes írásbeli előterjesztést kaptak a napirendi pont kapcsán. Nem is kíván hozzátenni többet, a számokból látható, hogy a főösszeg pozitív irányba mozdult el. Amennyiben nincs kérdés és hozzászólás, úgy javasolja az írásbeli előterjesztés szerinti rendelet tervezet elfogadását. A polgármester javaslatával egyet értve a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi rendeletét fogadta el: Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15./ ( XII.01.) önkormányzati rendelete Balatonudvari Község Önkormányzatának évi költségvetéséről szóló 7./2013. (III.25.) rendeletének módosításáról az előirányzatokra vonatkozóan június 30-ig A rendelet a mellékleteivel együtt jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi.

3 3./ Az adórendeletek felülvizsgálata és telekadó rendelet módosítása. Szabó László polgármester: szintén részletes írásbeli előterjesztés készült a napirendi pont kapcsán, az anyag előzetesen átbeszélésre is került. Átadja a szót a kolléganőnek. Krajcz Jánosné adóügyi ügyintéző: röviden csak annyit szeretne hozzátenni, hogy jelen pillanatban csak a törvénymódosítás tervezete ismert, a közlönyben még nem jött ki az elfogadott központi adótörvény módosítása. A településen alkalmazott helyi adók közül csak a telekadó rendelet kerülne változtatásra, oly módon, hogy a régi hatályon kívül helyezésre kerülne és az új adórendelet lépne életbe január 1-jével. Az előzetes egyeztetéseknek megfelelően került kidolgozásra a rendelet tervezete, melyben igyekeztek figyelembe venni a települési sajátosságokat, helyi viszonyokat. Ezért is került megkülönböztetésre az építménnyel be nem épített belterületi telek esetén az építésre alkalmas és nem alkalmas terület, valamint az építménnyel beépített belterületi telek. A külterületi telek adómértéke csökkentésre került. A telekadó rendeletben már nem kaphatnak mentességet a vállalkozások január 1-jétől. Szabó László polgármester: összefoglalva tehát elmondható, hogy adóemelésre nem kerül sor a jövő évtől, a telekadó rendelet lesz új, a többi nem változik. Az adófizetésnek nem örülnek az ingatlantulajdonosok sosem, de úgy gondolja, hogy sikerült méltányosan megalkotni az új telekadó rendeletet. Kérdezi, hogy kérdés, észrevétel van-e a telekadó rendelettel kapcsolatban? Kérdés nem lévén Szabó László polgármester szavazásra tette fel a telekadó rendelet tervezetének elfogadását, melynek alapján a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi rendeletét fogadta el: Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16./2013. (XI.29.) önkormányzati rendelete a telekadóról A rendelet a mellékleteivel együtt jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi. 4./ Vegyes ügyek. a) Szabó László polgármester : a vegyes ügyek kapcsán javasolja, hogy a strandi földhasználati szerződések ügyét a vegyes ügyek végén tárgyalják, mivel erre kíváncsiak a megjelent érdeklődők leginkább. A többi témával igyekezzenek előtte gyorsan végezni. Így először az iskolai körzetek kapcsán szükséges határozat meghozatalát javasolja a képviselőknek, az írásbeli előterjesztés szerint. A polgármester javaslatával egyet értve a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi határozatot hozta meg:

4 Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 173./2013. (XI.28.) számú Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény 50. (8) bekezdésében meghatározott kötelező felvételt biztosító iskolák felvételi körzetének meghatározásához, a nevelésioktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VII. 31.) EMMI rendelet 24. -ában meghatározott feladatkörében eljárva véleményt nyilvánít a Balatonfüredi járás területén Balatonudvari település teljes közigazgatási területére vonatkozóan kötelező felvételt biztosító iskoláról: Javasolja a Radnóti Miklós Általános Iskola 8230 Balatonfüred, Nádor u. 17. meghatározását, azt előterjesztett tervezetnek megfelelően. A véleménynyilvánítás során az önkormányzat figyelemmel volt a településen lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező halmozottan hátrányos helyzetű, általános iskolába járó gyermeklétszámra a következő szerint: Intézmény neve, címe Bencés Apátság Illyés Gyula Általános és Zeneiskola 8237 Tihany, Csokonai u Eötvös Lóránd Általános Iskola 8230 Balatonfüred, Noszlopy Gáspár u. 2. Radnóti Miklós Általános Iskola 8230 Balatonfüred, Nádor u. 17. Kozmutza Flóra Általános Iskola és Speciális Szakképző 8200 Veszprém, Tüzér u. 44. Településen lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező, általános iskolába járó tanköteles korú tanulók létszáma Ebből halmozottan hátrányos helyzetűek létszáma Megbízza a polgármestert, hogy a döntésről a Veszprém Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztályát értesítse. Határidő: november 29. Felelős:polgármester b) Szabó László polgármester: ismertette, hogy az önkormányzati kirendeltség informatikai és weboldal kezelési feladatainak ellátásával kapcsolatosan, Zsebe Szabolcs vállalkozásban tudja ellátni a feladatokat december 1-jével. Így az áfa összegével kevesebbe kerülne az ellátás, amelyre továbbra is nagy szükség van. Az informatikus az ősztől a tihanyi hivatali székhelyen is ellátja az informatikusi feladatokat, ami a kirendeltség szempontjából is szerencsés. Javasolja a határozat meghozatalát, oly módon, hogy december 1-jével kössön vele vállalkozási szerződést az önkormányzat határozatlan időre, a Ft/ hó díjjal, a Séd Comppal pedig kerüljön megszüntetésre november 30-ával a szerződés. Más javaslat nem lévén, a polgármester javaslatával egyet értve a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi határozatot hozta meg:

5 Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 174./2013. (XI.28.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat képviselő-testület az önkormányzati Kirendeltség informatikai feladatinak komplex ellátására Zsebe Szabolcs (8200 Veszprém, Sorompó u. 10., adószám: ) vállalkozóval köt szerződést december 1. napjával határozatlan időre. A vállalkozói díj Ft / hó (alanyi áfamentes). A Séd Comp Kft-vel fennálló szerződés november 30. napjával történő közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez hozzájárul. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére és a vállalkozói szerződés megkötésére. Határidő: azonnal c) Szabó László polgármester: a fövenyesi MINI ABC bérlőjének kérelme kapcsán annyit szeretne hozzátenni, hogy úgy gondolja a kérelme jogos, a hosszabb távra szóló bérleti szerződés kiszámíthatóbb működést biztosít a számukra. Amennyiben nincs más javaslat, úgy az írásbeli előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását javasolja a képviselőknek. Kérdés nem lévén a polgármester javaslatával egyet értve a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi határozatot hozta meg: Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 175./2013. (XI.28.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a tulajdonát képező fövenyesi MINI ABC ( Balatonudvari, 813. hrsz.) ingatlan üzemeltetésére február 29. napján megkötött bérleti szerződés módosítását határozza el, oly módon, hogy a bérlet időtartama december 31-ig terjedő időszakra módosulna, illetve a bérlő Kunigunda 2000 KFt. részére a szerződésben előbérleti és elővásárlási jog kerül biztosításra. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a bérleti szerződés módosításának aláírására. Határidő: dec. 31. d) Szabó László polgármester: a Levendula utcai szolgáltató ház december 31-ével lejáró bérleti szerződése kapcsán is készült egy részletes írásbeli előterjesztés. A véleménye az, hogy örülni kell, hogy egyáltalán valaki üzemelteti az ingatlant. Amennyiben a testület is egyet ért azonos feltételekkel bérelheti a kérelmező, de csak egy évre célszerű szerződést kötni. Kérdezi, hogy ezzel kapcsolatban van-e kérdés, javaslat?

6 Békefi Edina alpolgármester: véleménye szerint pályáztassa meg az önkormányzat az épület bérletét, ha már a régi bérlő nem akarja tovább folytatni. Erre lehetősége van az önkormányzatnak. Szabó László polgármester: úgy gondolja, hogy ennek sincs akadálya, meg lehet pályáztatni az ingatlan hasznosítását széles körben is. dr. Panyi Szilvia Orsolya aljegyző: ennek a javaslatnak az elfogadása esetén javasolja, hogy a következő soros ülésre, december 19-ére készítsék elő a pályázati kiírás anyagát a szükséges döntés meghozatalának előkészítésére. Szabó László polgármester az elhangzott módosító javaslat alapján szavazásra tette fel az írásbeli előterjesztés szerinti eredeti határozati javaslatot, melyet a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elutasított, nem támogatja Barcza Istvánné vállalkozó részére történő bérbeadást. Szabó László polgármester szavazásra tette fel az elhangzott módosító javaslatot, miszerint az önkormányzat a Levendula u. 10. szám alatti szolgáltató ház bérletére pályázatot írjon ki, mely alapján a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag úgy határozott, hogy a tárgyban pályázat kiírásával kíván dönteni az új bérlő személyét illetően. Felhatalmazza Szabó László polgármestert és az aljegyző asszonyt, hogy a december 19-i képviselő-testületi ülésre döntésre készítsék elő a pályázati kiírás előterjesztési anyagát. e) Szabó László polgármester: a települési könyvtáros kérelme ügyében javasolja a képviselőknek az írásbeli előterjesztés szerinti határozati javaslat meghozatalát. Kérdés nem lévén a polgármester javaslatával egyet értve a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi határozatot hozta meg: Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 176./2013. (XI.28.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete Marton Éva könyvtárosi megbízására szóló megbízási szerződésének közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez november 18-i hatállyal hozzájárul. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: azonnal f) Szabó László polgármester: a Tihany Iskoláért Alapítvány részére az írásbeli előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását javasolja a testületnek Ft támogatási összeg nyújtásával. Kérdés és más javaslat nem lévén a polgármester javaslatával egyet értve a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi határozatot hozta meg:

7 Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 177./2013. (XI.28.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Tihany Iskoláért Alapítvány részére Ft, azaz Harmincezer forint összegű támogatást nyújt a évre szóló iskolai naptár elkészítéséhez történő hozzájárulásként. A támogatási összeget a évi önkormányzati költségvetésében biztosítja. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: december 31. g) Szabó László polgármester: a Veszprém Megyei Mentőszervezet 04-es Alapítványának kérelmét szóban szeretné ismertetni. Az alapítvány képviselői személyesen jártak nála, egy ismertető anyagot is adtak, melyben jelezték, hogy a következő nagy beszerzési tervük egy reanimációs újraélesztő eszköz beszerzése, amellyel hosszú időn keresztül lehet automatikusan újraéleszteni az arra szoruló embert. A korábbi években is szokta támogatni az önkormányzat az alapítványt, kéri, hogy most is támogassák. Békefi Edina alpolgármester: Ft összeget javasol. Más javaslat nem lévén Szabó László polgármester szavazásra tette fel a támogatási ügyet, mely alapján a Veszprém Megyei Mentőszervezet 04-es Alapítványának Ft támogatási összeget nyújt az önkormányzat a évi költségvetésében egy reanimációs újraélesztő eszköz beszerzésének támogatására. A javaslatot elfogadva a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi határozatot hozta meg: Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 178./2013. (XI.28.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Veszprém Megyei Mentőszervezet 04-es Alapítványa részére Ft, azaz Húszezer forint összegű támogatást nyújt egy reanimációs újraélesztő eszköz beszerzésének támogatására. A támogatási összeget a évi önkormányzati költségvetésében biztosítja. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: december 31. h) Szabó László polgármester: a Székely Bertalan utcai lakosok kérelme kapcsán ismerteti, hogy utánajárt a költségeknek, és egy új lámpatest felhelyezése már meglévő villanyoszlopra kb ezer forintba kerül. Az lenne a célszerű, ha egy bejárást végeznének a faluba,

8 melyen áttekintetnék, hogy hol áll még fenn ilyen helyzet és a jövő évi költségvetésben fordítanának erre a célra egy összeget. A javaslattal a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag egyet értett és felhatalmazta Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Szabó László polgármester: ismerteti, hogy Virt települése egy uniós pályázatot nyújtott be jövő évi rendezvényéhez, melyhez Balatonudvari hozzájáruló nyilatkozatát is kérték támogatásul. A pályázat kapcsán az önkormányzatnak semmiféle tennivalója nincsen, mindet Virt intéz. Érkezett egy felvetés, miszerint a jól sikerült búcsú bál kapcsán szervezzenek az idén szilveszteri bált is. A Fúzió együttest megkérdezte, el tudnak jönni, csak időben le kell őket foglalni, és sajnos elég magas a költségük 9 órától hajnali 2-ig Ft. A képviselőtestület javaslatát kéri ebben az ügyben. Békefi Edina alpolgármester: javasolja, hogy legyen szilveszteri bál, az együttes költségét fizesse ki az önkormányzat. Az elhangzott javaslat alapján a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi határozatot hozta meg: Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 179./2013. (XI.28.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a megrendezésre kerülő szilveszteri bál fellépő együttesének költségét Ft összegben a évi önkormányzati költségvetésében biztosítja. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: azonnal Szabó László polgármester az utolsó vegyes ügyekbeli téma előtt 5 perc szünetet rendelt el. Szabó László polgármester: a szünet végeztével a még hátralévő vegyes ügyekbeli téma a strandi földhasználati szerződések kapcsán az írásbeli előterjesztésben foglaltak szerint a szükséges határozat meghozatala. Ennek kapcsán javasolja a határozat elfogadását a 3. mondat kivételével. Holczer András bérlő kifogásolta a 30 év időtartamot, így született egy előzetes kompromisszumos javaslat, hogy adják meg a bérlők részére a dupla időre szóló szerződés megkötésének lehetőségét is. Az elhangzott javaslat alapján a képviselő-testület 5 igen szavazattal 0 ellenszavat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi határozatot hozta meg:

9 Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 180./2013. (XI.28.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonudvari strandi földhasználati szerződések ügyében felajánlja a bérlők részére a földhasználati szerződés ideje tekintetében a választási lehetőséget a 30 és a 60 év időtartam között. A 60 évre szóló szerződés esetében a 30 évre megállapított földhasználati díj kétszeres összegét kell megfizetni. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert az érintett bérlők értesítésére (Szeiberné, Rolkó Gábor, Barta Gábor, Taubel György, Holczer András). Határidő: azonnal Holczer András: kérdezi, hogy mi szól amellett, hogy 60 évre is lehet kötni szerződést, miért jobb ez, mint a határozatlan időre szóló szerződés? Szabó László polgármester: úgy gondolja, hogy ez egy lehetőség a bérlőknek, melyet a ügyvéd új javasolt. Nem érti miért van ez a huzavona az ügyben, véleménye szerint a földhasználati szerződés kérdésében az önkormányzat méltányosan jár el. Holczer András: véleménye az, hogy itt nem kegyet gyakorol az önkormányzat, hanem egy régi mulasztást hoz helyre. Kéri, hogy az önkormányzat gondolja át a határozatlan időre szóló szerződés lehetőségét, úgy gondolja, hogy a földhasználati díj összegében meg tudnak állapodni. Amennyiben perre kerül sor, annak komoly hátrányai lehetnek az önkormányzatra nézve. Szabó László polgármester: úgy gondolja, ha az önkormányzat nyeri meg a pert, akkor a bérlő részére ugyanez igaz lehet. Bokányi Barna: kéri, hogy üljenek le még egyszer és nézzék át a szerződést újra. Holczer András: szintén átgondolásra kéri az ügyet a képviselőktől. Szabó László polgármester köszöni a részvételt a megjelenteknek és több napirendi pont és hozzászólás nem lévén a rendes nyílt testületi ülést órakor bezárta. K.m.f. Szabó László polgármester

10 Az Mötv. 86. (1) bekezdés alapján a jegyző megbízásából a képviselő-testületi ülésen jelen lévő aljegyző, aki a jegyzőkönyvet vezette: dr. Panyi Szilvia Orsolya aljegyző Az Mötv. 52. (2) bekezdése alapján a jegyzőkönyvet aláíró jegyző: Németh Tünde jegyző Jegyzőkönyv hitelesítők: Marton János képviselő Rolkó Gábor képviselő

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. december 15. napján de. 8.30 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27. napján de. 8.30 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 26. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 18. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. május 2. napján de. 10.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a hivatali kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módositott napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módositott napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 20. napján de 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019.június 27. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Fodor Péter képviselő Marton János képviselő Rolkó Gábor képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Fodor Péter képviselő Marton János képviselő Rolkó Gábor képviselő Jegyzőkönyv Készült: a 2014. augusztus 19. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Jánosi Attila képviselő Békefi Edina képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Jánosi Attila képviselő Békefi Edina képviselő Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 21. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 13. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 24. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. július 26. napján de 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

2015. november 4-i rendes nyílt ülésére

2015. november 4-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 3/ 22-22/2015. Tárgy: Kötelező felvételt biztosító iskolák körzethatárai ELŐTERJESZTÉS Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 4-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. december 21. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Készült: a 2014. szeptember 11. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. július 25. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről a települési kultúrház nagytermében. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 28. napján du 14.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D-20-8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. szeptember 11 -én 16 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselőtestületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a 2014. április 14. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 17. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 14/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 28-án 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 19. napján de. 10.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. december 9. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. december 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila. dr.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. december 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila. dr. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/20- /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. december 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: 2./ Az Önkormányzat 2013. évi zárszámadásáról szóló rendelet megtárgyalása. Előadó: Szabó László polgármester

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: 2./ Az Önkormányzat 2013. évi zárszámadásáról szóló rendelet megtárgyalása. Előadó: Szabó László polgármester Jegyzőkönyv Készült: a 2014. április 28. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:20/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 28. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete február 15-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete február 15-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 39-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. február 15-én 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. február 14. napján de. 10.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a hivatali kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Készült: a 2014. január 29. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Szatymaz Község Képviselő-testületének 2012. szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Napirendi pontok: 1. Járások kialakításával kapcsolatos önkormányzati döntések:

Részletesebben

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 18. napján 17 óra 40 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8468. KOLONTÁR Szám: 3-19/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kolontár Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 12-én (kedden) 15,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

11/2012. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bursa Hungarica ösztöndíjrendszerhez csatlakozásról

11/2012. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bursa Hungarica ösztöndíjrendszerhez csatlakozásról Kálló Község Önkormányzatának Képviselő- testülete Erdőtarcsa Község Önkormányzatának Képviselő- testülete 11/2012. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V T a r t a l m a z z a : 45/2012. (X.24.) számú kállói képviselő-

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja JEGYZŐKÖNYV Kissziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. év június hó 5. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 19/2015.(VI.05.) 20/2015.(VI.05.) Rendeletek: Sorszáma

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a 2014. május 13. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor.

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 APÁCATORNA Szám: 125-42/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Apácatorna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 21-én (csütörtökön) 13,00 órai kezdettel

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve 263/2016. (X.19.) határozat Vasas Miklósné bánhorváti lakos részére a Nyugdíjasházban

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 20-án 10:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 20-án 10:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-án 10:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzata

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. szeptember 24. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendkívüli ülés napirendjét 3 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendkívüli ülés napirendjét 3 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 27. napján du. 19.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: B./ Tanácskozási joggal:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: B./ Tanácskozási joggal: Jegyzőkönyv Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 12-én, 18:00 órai kezdettel megtartott Képviselő-testületi üléséről, a Faluháza Tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szám: 14/2013.

JEGYZŐKÖNYV. Szám: 14/2013. JEGYZŐKÖNYV Szám: 14/2013. Készült 2013. október 9-én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen voltak: Szalczer György polgármester Völfinger Béla

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. augusztus 19-én (kedd) 8:30 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. október 31. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 214-14/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 30-án

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-11/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Dr. Reichert László aljegyző, Fehér Ildikó jegyzőkönyvvezető

b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Dr. Reichert László aljegyző, Fehér Ildikó jegyzőkönyvvezető Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 85/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2017. január 19-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2017. december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről Tartalmazza: 116.- 120. (XII.19.) számú határozatokat 12/2017. (XII.19.) számú rendelet 1 JEGYZŐKÖNYV Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete december 21.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete december 21.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 16/2012. Napirend: Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. december 21.-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Az ülés napirendje: Jegyzőkönyve Jegyzői

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-6/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte.

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte. 1 Szám: 20-50/2011. TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T/F: 87/350-587 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. október 6-án 17,45 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület november 5-én órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület november 5-én órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről CSEHBÁNYA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8445 Csehbánya, Fő u. 39., Tel./fax: (88) 241-009 e-mail: csehbanya@invitel.hu, web: www.csehbanya.hu Szám: 23/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 12-i rendkívüli üléséről 81-84/2013. (07. 12.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh 79-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 12/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. október 24-én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a

Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 13. napján 16 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. június 20-án a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Muszti Csaba képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisrécse Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én 17. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Közös Önkormányzati Hivatal helyiségébe,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2015. október 28 -án (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

Napirendi pontok: 1.) Beszámoló az önkormányzat év I. félévi költségvetésének végrehajtásáról Előadó: Novák Jenőné pénzügyi csoportvezető

Napirendi pontok: 1.) Beszámoló az önkormányzat év I. félévi költségvetésének végrehajtásáról Előadó: Novák Jenőné pénzügyi csoportvezető Vásárosfalu Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a vásárosfalui polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. szeptember 13-án (kedden) 19,00 órakor megtartott

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 4/ 21- /2015. Tárgy: Vegyes ügyek. ELŐTERJESZTÉS Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Szabó László polgármester Az

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 14/1/2016. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2016. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 85-89. 1 TARTALOMJEGYZÉK OK: 85/2016.(IX.15.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23.

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23. Ügyszám: 16-22/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. február 23. Szőc 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Szőci Művelődési Ház Szőc, Kossuth L. u. 41. Az ülés időpontja:

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. október 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. október 29-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Peresztegi Lászlóné. Napirend tárgyalása előtt:

Jegyzőkönyv. Peresztegi Lászlóné. Napirend tárgyalása előtt: Jegyzőkönyv Készült : 2012. május 7.-én a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében Berhida Város Önkormányzata Képviselőtestületének rendkívüli üléséről 16.00 órai kezdettel. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről. Jegyzőkönyv Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről. Testületi ülés helye: Felsőegerszeg. Faluház 7370 Felsőegerszeg. Fő utca 7. Jelen

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 13-án megtartott nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 13-án megtartott nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 13-án megtartott nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 88-92/2013. (IX. 13.) számú határozat. d. rendeletek:

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

b./ Tanácskozási joggal résztvevők:

b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. február 12-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 16 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szám: D-57-8 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Dr. Lakos Roland polgármester, Bögös István, Gáspár János,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta.

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta. Jegyzőkönyv Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. november 05. napján a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak: Dr. Kormányos László

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. június 5. napján 8 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének május 20. napján 17,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének május 20. napján 17,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: -1/2015. JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 20. napján 17,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 18/2014.(IV.01.) önkormányzati határozat 19/2014.(IV.01.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 30. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszáma.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 30. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszáma. JEGYZŐKÖNYV Ki ssziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év május hó 30. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 16/2016.(V.30.) 17/2016.(V:30.) 18/2016.(V.30.) 19/2016.(V.30.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI 66/2013.(VIII.09.) határozat a Védőnői Szolgálatot Fenntartó Egészségügyi Társulás megszüntetése

HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI 66/2013.(VIII.09.) határozat a Védőnői Szolgálatot Fenntartó Egészségügyi Társulás megszüntetése A L S Ó N E M E S A P Á T I és N E ME S A P Á T I Községek ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEINEK 2013. augusztus 9-ei együttes ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 151-2/2013/ANA. Tartalom:

Részletesebben

Kemeneshőgyész község Önkormányzatának Képviselő- testülete : 8516 Kossuth u.107. Jegyzőkönyv

Kemeneshőgyész község Önkormányzatának Képviselő- testülete : 8516 Kossuth u.107. Jegyzőkönyv Kemeneshőgyész község Önkormányzatának Képviselő- testülete : 8516 Kossuth u.107. Ügyszám: 3-11/2014 Jegyzőkönyv Készült: Kemeneshőgyész Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 18. napon

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 3-án megtartott soron következő üléséről. Az ülés helye: Mártírok u.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-27/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 13. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben