Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV október 28. JEGYZİKÖNYV

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2011. október 28. JEGYZİKÖNYV"

Átírás

1 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011.október 28 -án 13 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál Miklós Király László Bogdán Attila Deák Attila Szini Erzsébet polgármester alpolgármester képviselı képviselı képviselı Tanácskozási joggal megjelent: Cseh Jenıné körjegyzı Jegyzıkönyvvezetı: Slemmer Zsoltné Kis-Pál Miklós polgármester megállapította, hogy a 5 fıs Képviselı-testület 5 tagja jelen van, így az ülés határozatképes. Megnyitotta az ülést. A napirendet 5 igen szavazattal fogadták el. Napirend: 1./ Falugondnoki Szolgálat szakmai program 2./ Falugondnoki Szolgálat mőködésérıl szóló rendelet 3./ Bursa pályázat nyilatkozat 4./ Honlap árajánlat 5./ Fejlesztések árajánlatai 6./ Vegyes ügyek Kis-Pál Miklós polgármester: Napirend elıtt elmondta, hogy a pályázatok készülnek, a határidıt meghosszabbították két héttel. A formátum miatt több ajánlatot és megállapodást újra meg kellett kérni és írni. Ebben a pályázatban ki lehetne még egyszer nyomtatni a képeslapokat és a Dörgicsérıl szóló kiadványt. A kemence nem engedélyköteles. Hivatal és a rámpa engedélyköteles a mőemléki környezet miatt. A terv kész van sürgıs eljárást kérünk. A romok javítását csak tavasszal fogják elkezdeni. Utcatáblák készülnek, a tartók elıbb készen lesznek, és be lehet állítani a fagyok elıtt.

2 2 1. Napirend: Kis-Pál Miklós polgármester: Falugondnoki Szolgálat Szakmai Program anyag kiküldésre került. A programot jogszabályok írják elı. Azt kell beleírni, amit teljesíteni tudunk. A falugondoki szolgálat már 10 éve mőködik, a plusz feladatok ebben nincsenek bent. Cseh Jenıné körjegyzı: Ez év áprilisában a balatonfüredi jegyzı, a szociális módszertani intézmény munkatársának közremőködésével falugondnoki szolgálatnál ellenırzést tartott. Ezek az ellenırzések kétévente folyamatosan történnek. Az idei ellenırzés során a szakmai program aktualizálására és a helyi rendelet módosítására kötelezte az Önkormányzatot. A szakmai program tartalmát miniszteri rendelet írja elı, amiben az év elejétıl jelentıs változások léptek hatályba, így a falugondnoki szolgálat kialakításakor, 2000-ben készített szakmai program már nem felel meg az elıírásoknak július 1-tıl az ellenırzést már nem a gyámhivatali jegyzı, hanem a Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala végzi, akitıl október 31-ig kaptunk határidı módosítást az ellenırzéskor elıírtak teljesítésére. 51/2011.(X. 28.)) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete a Falugondnoki Szolgálat október 24-én keltezett Szakmai Programját elfogadja, egyben az 53/2000. (XI. 13.) számú határozattal elfogadott Szakmai Programot hatályon kívül helyezi. Felhívja a polgármestert, hogy a Szakmai Program végrehajtásához a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidı: folyamatos. 2. Napirend: Kis-Pál Miklós polgármester: Falugondnoki Szolgálat mőködésérıl szóló rendelethez az anyag kiküldésre került. Cseh Jenıné körjegyzı: A rendeletben az ellenırzés azt kifogásolta, hogy egyes szolgáltatásokért térítési díjat állapít meg, de a szociális törvény térítésmentes szolgáltatást ír elı. Kérte, hogy a kiküldött tervezet 2. (4)

3 3 bekezdését az SZMSZ-ben foglaltaknak megfelelıen úgy fogadják el, hogy a falugondnok felett a munkáltatói jogokat a polgármester gyakorolja. A Képviselı-testület 5 igen szavazattal megalkotta a következı rendeletet: 3. Napirend: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 8/2011. (XI. 2.) önkormányzati RENDELETE a Falugondnoki Szolgáltatásról (Mellékletben) Kis-Pál Miklós polgármester: Bursa pályázathoz a csatlakozási nyilatkozatot aláírta, és elküldtük a határidı rövidsége miatt, amit telefonon megbeszélt a képviselıkkel. Kéri, hogy utólagosan hozzanak róla egy határozatot. 52/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Községi Önkormányzat Képviselı-testülete elhatározza, hogy csatlakozik a hátrányos helyzető felsıoktatási hallgatók, illetıleg felsıiktatási tanulmányokat kezdı fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsıoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat évi fordulójához. A évi forduló Általános Szerzıdési Feltételeit elfogadja és kötelezettséget vállal arra, hogy a pályázatok kiírása, elbírálása és folyósítása során maradéktalanul az Általános Szerzıdési Feltételekben foglaltaknak megfelelıen jár el. Képviselı-testület felhívja a polgármestert, hogy az errıl szóló nyilatkozatot a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Wekerle Sándor Alapkezelı ( 1244 Budapest, Pf. 920.) részére küldje meg. Felkéri a polgármestert, hogy a további szükséges intézkedések megtételére. Határidı: október 14., majd folyamatos.

4 4 Kis-Pál Miklós polgármester: Honlap üzemeltetésére az ajánlatot kiküldte. Szini Erzsébet is beszélt a honlap szerkesztıjével, észrevételeinket tudomásul veszi, és úgy alakítja ki. Deák Attila képviselı: Szakmai oldalról próbálta nézni. Egyedi fejlesztési oldal, elınye és hátránya is van. Bizonyos oldalak szerkeszthetıek, van, amelyik nem. Plusz költség, ha ezeket is módosítani akarjuk. Szini Erzsébet képviselı: Ezt İ kérte, hogy lehessen. Deák Attila képviselı: Nem látja igazán tisztán. Ki fogja kezelni, tartalmában nem változik semmi, csak kinézetben. Hirdetések címszó alatt mi az elképzelés? Hirdetésben kb személy lehet érdekelt. Az 4-6 ezer forint ha felteszik. Egyedi oldal elkészítésbıl nem derül ez ki. 100.ezer forintért grafikai terv készül, és át lesz másolva. Szini Erzsébet képviselı: Mindenkit fel kell tenni. Csak ha külön kér saját oldalt, akkor kell fizetni. Olyan legyen, amilyennek mi akarjuk. Valakit be kell tanítani, a kezelésére a hivatal dolgozóiból, akár munkaidın túl is, akár külön díjazásért is. Kis-Pál Miklós polgármester: Ezeket a hirdetéseket felrakja, ha valaki külön oldalt akar, azért már fizetni kell. Az idejövıket kell megcélozni, a vendégeket. Aki elfogadja az árajánlatot, az szavazzon. Deák Attila képviselı: Ezt így nem tudja elfogadni, tartózkodik a szavazástól. A Képviselı-testület 4 igen szavazattal és 1 tartózkodással meghozta az alábbi 53/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete Herczeg Zoltán (8256. Ábrahámhegy, Patak u. 44.) mérnök informatikusnak az önkormányzati honlap elkészítésére vonatkozó ajánlatát Ft összeggel elfogadja. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a vállalkozóval a szerzıdést kösse meg, és tegye meg a szükséges intézkedéseket. Határidı: december 31.

5 5 5. Napirend: Kis-Pál Miklós polgármester: Közvilágítás fejlesztésére már elfogadtuk az ELMIB ajánlatát, most a temetıi utca 1 lámpájával kell módosítani, 1 év alatt fizetjük ki a többletet. Nagyon meghosszabbítaná a futamidıt, ha a megtakarításból kellene fizetni. Így nincs ÁFA, és részvényt is kapunk. Kéri a Képviselı-testület felhatalmazását a szerzıdés aláírására. 54/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete az ELMIB Csoporttal (8000. Nagykanizsa, Csengery út 9.) a 36/2011. (VII.4.) számú határozattal elfogadott ajánlatát a temetıi úton plusz egy lámpa kialakítása miatt ,- Ft-ról ,- Ft-ra emelten fogadja el. Felhatalmazza a polgármestert a szerzıdés megkötésére és a szükséges intézkedések megtételére. Határidı: november 15. Kis-Pál Miklós polgármester: Tájékoztatta a képviselıket, hogy a kátyúzáshoz felmérték a terepet, az ajánlatból kb m 2 területen lenne garanciális javítás, Ft/m2 árajánlatot adtak a javításra. Deák Attila képviselı: A majorba a mérlegházon túl van egy nagy kátyú azt is bele kell venni. A Csörgıfa utca benne van? Kis-Pál Miklós polgármester: Igen. Deák Attila képviselı: A Kukolla utcában lesz-e murvázás? Király László alpolgármester: A murvát kirúgatták traktorral, amikor a Fekete Lajos teherautóját húzkodták. Kis-Pál Miklós polgármester: Felkérte a képviselıket, hogy aki az árajánlatot elfogadja, szavazzon.

6 6 55/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete Tóth Csaba (8271. Mencshely, Petıfi S. u. 36.) egyéni vállalkozónak az önkormányzati utak kátyúzására vonatkozó ajánlatát bruttó ,-Ft összeggel elfogadja. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a vállalkozóval a szerzıdést kösse meg, és tegye meg a szükséges intézkedéseket. Határidı: december 31. Kis-Pál Miklós polgármester: Fazakas Andrástól kért árajánlatot, de még nem hozta a játszótéri tetıre, illetve a szemétsziget apácarácsára. Szini Erzsébet képviselı: Játszóteret látta, egy részét pótolták, de hiányzik a festés, csavarok lazultak. Kobzos ujját is letörték. A templomoknál nincsenek még az információs táblák kihelyezve. Cseh Jenıné körjegyzı: A táblákhoz nincs meg a keret, azért nem tudta a falugondnok kirakni. Kis-Pál Miklós polgármester: Pár nap halasztást kér, most halt meg az Attila mamája. Sokszor szólt már neki, 6 hónap elég lett volna rá, hogy megcsináltassa a keretet, egy havi jutalmát levonja. Deák Attila képviselı: Át kellene nézni a játékokat, veszélyesek. 6. Napirend: Kis-Pál Miklós polgármester: Körjegyzıségi beszámoló anyag ki lett küldve. Van-e valakinek kérdése? Szini Erzsébet képviselı: Megfelelınek, mindenre kiterjedınek tartja a beszámolót.

7 7 56/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete a Dörgicse és Vászoly Községek Körjegyzıség évi munkájáról szóló beszámolót a csatolt melléklet alapján elfogadja. Felelıs: Cseh Jenıné körjegyzı Határidı: folyamatos. Kis-Pál Miklós polgármester: A könyvtár és teleház mőködésével kapcsolatban elmondta, hogy ellenırzést tartott a Kistérségi Könyvtár. A könyvtáros hozzáállásával elégedettek voltak, csak kevés a látogató. Javasolták a gurulós polcokat, hogy jobban hozzáférhetıek legyenek a könyvek, valamint reklámozást és a főtés javítását. Nem hiszi, hogy ettıl nagyobb lenne az érdeklıdés. Mit lehetne tenni ezért? Szini Erzsébet képviselı: Nem lehetne, hogy a falugondnoki kocsival házhoz vigyék a könyvet? Deák Attila képviselı: Nem hiszi, hogy nem olvasnak az emberek. Információ hiánya okozhatja az érdektelenséget. Listát kellene készíteni, és abból válogathatnának az emberek. Kis-Pál Miklós polgármester: Internetes tanfolyamot kellene tartani az idısebbeknek. Deák Attila képviselı: İ tudná vállalni a tanfolyamot, de a főtést akkor meg kell csináltatni. Kis-Pál Miklós polgármester: Radiátor lenne jó, vagy inkább infra főtés? Szini Erzsébet képviselı: Inkább infra, az mobil áthelyezhetı. Akkor Deák Attila vállalja, hogy megtartja a tanfolyamot? Deák Attila képviselı: Igen végül is 5-5 fınek meg tudja tartani. Fel kellene mérni, mi legyen az elsıdleges használat. A könyvtáros szeretne egy gurulós állványt, ha jönnek az új könyvek, azon lennének és jobban áttekinthetı. A fénymásoló sem mőködik már, meg kellene javítatni.

8 8 Kis-Pál Miklós polgármester: Lehet, hogy a fénymásoló helyett inkább újat kellene venni. Meg kell nézni, hogy mennyi a könyvtárra költhetı összeg. Javasolja, hogy az infra radiátort, és a gurulós állványt vegyék meg. 57/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete a könyvtár és teleház helyiségébe infra főtıtest beszerzését határozza el a mozgókönyvtári keretösszeg terhére. Felhívja a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidı: december 31. Kis-Pál Miklós polgármester: A 20 ha-os területre jövıre tudják igényelni a területalapú támogatást, beszélt a falugazdásszal. Védett gyep, 1 évben egyszer kell lenyírni. A gazdasági év szeptember 1-tıl- augusztus 31-ig van. Az összeg minden év október hónapban lesz számszerősítve hektáronként. Közben is el lehet adni, ha a vevı vállalja, hogy ezen idıben nem nyúl hozzá. 58/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete úgy határoz, hogy az Önkormányzat tulajdonában lévı termıföldek után területalapú támogatást igényel. Felhívja a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidı: május 31. Kis-Pál Miklós polgármester: A Körjegyzıség alapító okirat módosítása vált szükségessé a népszámlálási szakfeladat kiegészítés miatt. A számláló biztosok kifizetése ez alapján történik. Cseh Jenıné körjegyzı: Teljesen mindegy, hogy ki végezné a népszámlálást, ha nem a körjegyzıség dolgozói, akkor, is rajtunk keresztül kell kifizetni, és akkor is kellene módosítani.

9 9 59/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete a Vászoly Község Önkormányzatával közösen, január 1. napjával alapított Dörgicse és Vászoly Községek Körjegyzısége (8244. Dörgicse, Fı u. 16.) költségvetési szerv Alapító Okiratának módosítását a melléklet szerint jóváhagyja. Felhívja a körjegyzıt, hogy a módosítást és az egységes szerkezető Alapító Okiratot a törzskönyvi bejegyzés módosítása céljából a Magyar Államkincstárhoz nyújtsa be. Felelıs: Cseh Jenıné Határidı: november 15. Kis-Pál Miklós polgármester: Balatonakali - Pécsely útépítés közt lesz a kivitelezés. A kisajátítás a 041 hrsz-ú út a mi területünket érinti m2 terület 600.-Ft/m2 áron Ft az ingatlan kataszteri ár szerint. Pintérék elıtt is van egy árok, ami 584 m Ft/m2 áron Ft. Akarunk-e magasabb összeget érte, vagy elfogadjuk az ajánlatot. 60/2011. (X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete Balatonakali-Pécsely közút felújításával kapcsolatos kisajátítási eljáráshoz adott vételi ajánlatot elfogadja. A 041 hrsz-ú m 2 legelıbıl kisajátítandó 2717 m 2 terület vételára ,- Ft. Az 584 hrsz-ú 1520 m 2 kivett árokból kisajátítandó 165 m 2 terület vételára ,- Ft. Felhatalmazza a polgármestert a szerzıdés aláírására és a szükséges intézkedések megtételére. Határidı: folyamtos. Kis-Pál Miklós polgármester: A évi belsı ellenırzési terv elfogadására kérte a képviselıket. Társulás keretében történik az ellenırzés. A kötelezettségvállalás nyilvántartás, és a házipénztár kezelés mőködését fogják ellenırizni.

10 10 61/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete a évre vonatkozó belsı ellenırzési tervet az alábbiakban hagyja jóvá: 1./Kötelezettségvállalás nyilvántartása 2./Készpénzkezelés, házipénztár mőködésének szabályozottsága. Felhívja a polgármestert és a körjegyzıt a szükséges intézkedések megtételére Cseh Jenıné körjegyzı Határidı: folyamatos. Kis-Pál Miklós polgármester: A háziorvos szerzıdése október 31-én lejárt. Vállalkozásit még nem sikerült beindítani. Az ÁNTSZ javasolja, hogy december 31-ig hosszabbítsuk meg a szerzıdést vele, addigra sikerül rendezni a vállalkozást. 62/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete hozzájárul ahhoz, hogy a Balatonszılıs, Dörgicse, Vászoly, Pécsely vegyes háziorvosi körzetben az egészségügyi ellátást a GB MED- PROVIDERS Bt. (1118 Budapest, Bakator u.13. fsz.1.cégjegyzékszám: , adószám: ) képviseli Dr. Gógl Álmos Zalán háziorvos, közremőködı bevonásával december 31-ig biztosítsa az Önkormányzat. A Képviselı-testület felhatalmazza Sebık Lajost, Pécsely Község polgármesterét arra, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervnél (8200 Veszprém, Óvári Ferenc út 7.) a finanszírozási szerzıdést aláírja. Határidı: azonnal

11 11 Kis-Pál Miklós polgármester: A hótolási munkák elvégzésére Sokhegyi Ervin vállalkozótól kért ajánlatot. Aki már évek óta végzi nálunk a hótolást, és már több éve nem emelte a díjat, Ft/óra. Javasolja, hogy fogadják el. 63/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete, úgy határoz, hogy Sokhegyi Ervin 8244 Dörgicse, Templom tér 1. szám alatti vállalkozót bízza meg bruttó Ft/óra díjért a hótolási munkálatokra Dörgicse község területén. Felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidı: azonnal Kis-Pál Miklós polgármester: Bérlık kérték a nyílászárók szigetelését, mert nagyon rossz állapotban vannak. Fazakas megnézte, İk gyártanak és javítanak is. Költségvetésben van rá pénz. Kért árajánlatot, de még nem hozta. A költségvetésben van erre keret. Kis-Pál Miklós polgármester: Szoborparkhoz Nagy István felajánlotta szobrokat, felesége képeket a faluházba. Engedély miatt csúszik a felújítás. Amíg nem zárható a terület addig nem tudjuk idehozni. A szobrok talapzatait meg lehet csináltatni, a kisplasztikáknak zárható szekrényt kell venni a faluházba. Javasolja, hogy a költséget vállalja át a képviselı-testület. 64/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete Nagy István szobrászmővész (Dörgicse, Fı u. 52.) felajánláshoz, - miszerint a szobrokat az Önkormányzati hivatal udvarán helyezzék el,- elvi hozzájárulását adja, és köszönettel fogadja. Felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidı: március 31.

12 12 Kis-Pál Miklós polgármester: Prés és talapzat helye a parkban, hol legyen? A költségeket vállaljuk? 65/2011.(X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete a régi prés közterületen levı felállításához elvi hozzájárulását adja. Felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidı: december 31. Kis-Pál Miklós polgármester: Tájékoztatta a képviselıket, hogy elkészült a falukemence, próbafőtése november 3-án csütörtökön lesz. Javasolja, hogy tartsanak egy kemenceavatót, kenyérsütést a lakosság részére is. Sokhegyi Ervin felajánlott fél kecskét, Mlinkó István bort. Milyen idıpont lenne jó? Bogdán Attila képviselı: November 12-én szeretnének a Gernyén tartani Márton napi újborkóstolást, szalonnasütést, és lámpás felvonulást a faluban. Esetleg akkor lehetne a kemence felavatót is tartani és akkor nem a Gernyén lenne, hanem itt. Kis-Pál Miklós polgármester: Jó ötletnek tartja, akkor javasolja, hogy az Önkormányzat vegyen még csülköt, kacsát és azt süssék meg a kemencében a akosság részére. A képviselı-testület 5 igen szavazattal hozta meg az alábbi 66/2011. (X. 28.) számú HATÁROZATOT Dörgicse Község Önkormányzatának Képviselı-testülete a lakosság részére november 12-én Falukemence avatót tart. Az élelmiszer megvásárlására 45 ezer Ft felhasználását engedélyezi. Felkéri a polgármestert, hogy az ünnepséget szervezze meg. Határidı: november 12.

13 13 Kis-Pál Miklós polgármester: Más napirendi pont nincs. Van-e valakinek kérdése, hozzászólása? Bogdán Attila képviselı: A konditeremben a gépek rossz állapotban vannak, a futópad teljesen tönkre van menve. Kellene valami felügyelet, hogy ellenırizzék a gépeket és a gyerekeket. Deák Attila képviselı: İ vállalja, hogy idınként benéz és figyel rájuk. Deák Attila képviselı: Szeretné bejelenteni, hogy Kis-Dörgicsérıl İ vitte el a játszótéren lévı szétszedett játékok fáit. Hallotta, hogy keresték. Más felvetés nem volt a polgármester az ülést 14 órakor bezárta. kmf. Kis-Pál Miklós polgármester Cseh Jenıné körjegyzı

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2012. december 14. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2012. december 14. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. december 14-én 9 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

Dörgicse Községi Önkormányzat Képviselı-testülete JEGYİKÖNYV 2011. július 14. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Községi Önkormányzat Képviselı-testülete JEGYİKÖNYV 2011. július 14. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. július 14 -én 12 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2012. október 29. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2012. október 29. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. október 29-én 9 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2012. november 12. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2012. november 12. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. november 12-én 9 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/39- /2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. május 17-én, 9:00 órai kezdettel, Dörgicse Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. december 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila. dr.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. december 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila. dr. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/20- /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. december 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Községi Önkormányzat RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-19/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült 2012. december 12-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében a röjtökmuzsaji és ebergıci

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Magyarkeresztúr Önkormányzat Képviselő-testülete 9346. Magyarkeresztúr, Kossuth u. 42. 10/2011 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Magyarkeresztúr Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 20-án

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 24/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 150-154. TARTALOMJEGYZÉK OK: 150/2011.(XII.19.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 7-én 11.30 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2011. november 29. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2011. november 29. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 29-én 13 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2011. szeptember 15. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2011. szeptember 15. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. szeptember 15-én 17 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

Simon Roland képviselı távolmaradása okát elıre jelezte.

Simon Roland képviselı távolmaradása okát elıre jelezte. 1 TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T: 87/350-587, Fax:87/550-038. Szám: 39-1/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2010. január 13-án 17,00 órakor kezdıdött nyilvános ülésérıl.

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ - /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzata Képviselő-testületének tagjai részéről:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzata Képviselő-testületének tagjai részéről: Jegyzőkönyv Készült: Balatonszőlős község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 31-én, 19:00 órai kezdettel Dörgicse, Pécsely és Vászoly községek Önkormányzatainak Képviselőtestületeivel közösen

Részletesebben

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte.

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte. 1 BAZSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8352 BAZSI, FŐ U. 91. T/F: 87/352-201. Szám: 290-61/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 20-án 18,30 órakor kezdődött rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 4/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 39-41. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 39/2012.(IV.10.)

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: 2012. június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselık Dr. Szabó Attila jegyzı Jegyzıkönyvvezetı:

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-21/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte.

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte. 1 Szám: 20-50/2011. TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T/F: 87/350-587 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. október 6-án 17,45 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. április 17.

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. április 17. Ügyszám: 9-31/2014. JEGYZİKÖNYV nyilvános ülésérıl 2014. április 17. Szıc 2014 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános ülésérıl Szıci Mővelıdési Ház Szıc, Kossuth L. u. 41. Az ülés idıpontja: 2014.

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 12/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. október 24-én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:20/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE SAJÓSZENTPÉTER VÁROS SAJÓSZENTPÉTER VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Képviselı-testületének a..) jegyzıkönyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 32., 33. d.) határozatai: 269., 270., 271.,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 8/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: A Képviselı-testület 2008. április 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl, Vecsés, Szent István tér 1. (kezdés idıpontja: 15 óra)

Jegyzıkönyv. Készült: A Képviselı-testület 2008. április 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl, Vecsés, Szent István tér 1. (kezdés idıpontja: 15 óra) Jegyzıkönyv Készült: A Képviselı-testület 2008. április 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl, Vecsés, Szent István tér 1. (kezdés idıpontja: 15 óra) Jelen vannak: Alattyányi István, Balogh Csongor, Czibolya

Részletesebben

Jegyzıkönyv-hitelesítınek javasolta Kalláné Udvari Edit és Kulcsár Krisztina képviselıket.

Jegyzıkönyv-hitelesítınek javasolta Kalláné Udvari Edit és Kulcsár Krisztina képviselıket. 1 TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351. Sümegprága, Rákóczi u. 17. T/F:87/550-038. Szám: 39-26/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2010. április 22-én 18,00 órakor kezdıdött nyilvános ülésérıl. Az

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI Alap Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György utca 31. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület Községi Önkormányzat RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-92012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült 2012. május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. november 22-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester dr. Kiss Attila képviselı Miovecz

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:23/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 11/2008. (II.13.) kt. határozat: A 2008. február 13-ai ülés napirendjének elfogadása. 12/2008. (II.13.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: 79-8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. április 23-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Derecskei

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2008. november 10-én (hétfın) 08 órai kezdettel megtartott rendkívüli Képviselı-testületi ülésérıl Készült: Páty Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Zala megye J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELİ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2011. szeptember 12. Határozatok Tárgykód 32/2011. (IX.12.) számú Kt. Határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Adorjánháza, Csögle, Egeralja községek képviselő-testületei Szám: 989-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja községek képviselő-testületeinek 2013. október 3-án 17 órától

Részletesebben

A Képviselı-testület felhatalmazza a polgármestert a módosított egységes szerkezetbe foglalt alapító okirat aláírására.

A Képviselı-testület felhatalmazza a polgármestert a módosított egységes szerkezetbe foglalt alapító okirat aláírására. 58/2011. /VIII. 30./ számú határozat: A Gábor Áron Általános Iskola és Óvoda Zalaapáti egységes szerkezetbe foglalt módosított alapító okiratát elfogadja. A Képviselı-testület felhatalmazza a polgármestert

Részletesebben

Szám: 175-5/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 175-5/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 175-5/2015. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének december 13-i nyilvános ülésérıl december 13.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének december 13-i nyilvános ülésérıl december 13. Ügyszám: 9-201/2012. JEGYZİKÖNYV 2012. december 13-i nyilvános ülésérıl 2012. december 13. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános ülésérıl Nyirád-Szıc Községek Körjegyzısége Nyirád,

Részletesebben

NYIRÁDI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ALAPÍTÓ OKIRAT

NYIRÁDI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ALAPÍTÓ OKIRAT Ügyszám: 358-2/2013. NYIRÁDI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ALAPÍTÓ OKIRAT Törölt: TA 2013. JANUÁR 1. NYIRÁDI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ALAPÍTÓ OKIRATA Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testülete (8454

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér Petıfi út 32. Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 9. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér Petıfi út 32. Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 9. sz. a 3045 Bér Petıfi út 32. Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 9. sz. JEGYZİKÖNYV Képviselı-testülete 2012.május 16-án megtartott rendkívüli sürgısséggel összehívott ülésérıl. Az ülés helye: Tanácskozó

Részletesebben

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 6-8/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 07. napján (csütörtök)

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl október 11.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl október 11. Ügyszám: 9-146/2012. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános, rendkívüli ülésérıl 2012. október 11. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község Önkormányzata

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-11/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2013. február 14.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2013. február 14. Ügyszám: 289-8/2013. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl 2013. február 14. Nyirád 2013 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 13-án órakor tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 13-án órakor tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 13-án 16.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12. Ügyszám: 114-28/2012. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl 2012. június 12. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Karakószörcsök, Kerta községek képviselő-testületei Szám: 371-6/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Karakószörcsök, Kerta községek képviselő-testületeinek 2013. október 3-án 18 óra 30 perctől megtartott

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 229. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat a Bursa Hungarica szociális ösztöndíjrendszer 2008/2009. évi fordulójához történı csatlakozásra E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Tömörd Község Önkormányzat 12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án 11 00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Kajdi István polgármester javaslatot tesz az alábbi napirendi pontok megtárgyalására. Jegyzıkönyv hitelesítıknek felkéri a polgármestereket.

Kajdi István polgármester javaslatot tesz az alábbi napirendi pontok megtárgyalására. Jegyzıkönyv hitelesítıknek felkéri a polgármestereket. Körjegyzıség 8452 Halimba, Petıfi S. u. 16. Tel./fax: 88/237-003. 503-420. Szám: 3-7 / 2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Taliándörögd Község Önkormányzata Képviselı-testülete, Kapolcs Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 19. sz. JEGYZİKÖNYV 2012.szeptember 27.-én megtartott ülésérıl. Az ülés helye: Tanácskozó terme 1 Jelen vannak: Matics János József polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés)

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés) Jegyzőkönyv Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-án 10 00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Zöldág János alpolgármester Borsik Imre képviselő

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV. 145-6/2012. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. július 19-én (csütörtökön) 9 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyilvános üléséről. 1 Jegyzőkönyv rendkívüli, nyilvános üléséről. Időpont: 2011. október 10. Helyszín: Polgármesteri Hivatal, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Szavazati joggal meghívottak: Bajkai János polgármester

Részletesebben

Szám: U/126-6/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 8. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: U/126-6/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 8. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: U/126-6/2018. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 8. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u. 14.

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

napirendjei: Központi orvosi ügyeleti ellátás tárgyalása Nyéki Lajos és Nyékiné Kıszegi Krisztina kérelmének tárgyalása

napirendjei: Központi orvosi ügyeleti ellátás tárgyalása Nyéki Lajos és Nyékiné Kıszegi Krisztina kérelmének tárgyalása Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2009. június 12-ei testületi ülésérıl készült jegyzıkönyv napirendjei: Központi orvosi ügyeleti ellátás tárgyalása Nyéki Lajos és Nyékiné Kıszegi

Részletesebben

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 6-7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29. napján

Részletesebben

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2012. május 23. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2012. május 23. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. május 23-án 8 óra 30 perckor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-2/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisrécse Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én 17. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Közös Önkormányzati Hivatal helyiségébe,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szini Erzsébet Deák Attila

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szini Erzsébet Deák Attila Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ 20-30/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:A Képviselő-testület 2014. szeptember 15-én 14:00 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl december 2.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl december 2. Ügyszám: 15-147/2010. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános, rendkívüli ülésérıl 2010. december 2. Nyirád 2010 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. november 05-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester Dr. Árva-Lóky Zsófia képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-23/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. december 27-én 8.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

Szám: 175-3/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 175-3/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 175-3/2015. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u.

Részletesebben

1. SONYC Kft. (8000 Székesfehérvár, Galántai u. 37., Képviseli: Vágvölgyi László)

1. SONYC Kft. (8000 Székesfehérvár, Galántai u. 37., Képviseli: Vágvölgyi László) Galga-menti Víziközmő Beruházást Lebonyolító és Mőködtetı (Üzemeltetı) Társulás 2183 G a l g a m á c s a, P e tıfi u. 105. +3 6 ( 2 8 ) 4 8 9-0 0 2 F a x +36 ( 2 8 ) 5 7 9-0 1 7 JEGYZİKÖNYV Készült a Galga-menti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

J E GY Z Ő K Ö N Y V. Készült: Döbrönte Község Önkormányzatának Képviselő-testülete szeptember 7-én órától tartott nyilvános üléséről.

J E GY Z Ő K Ö N Y V. Készült: Döbrönte Község Önkormányzatának Képviselő-testülete szeptember 7-én órától tartott nyilvános üléséről. Döbrönte Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 8597 Döbrönte, Fő u. 47. Szám: G.8-9/2017. J E GY Z Ő K Ö N Y V Készült: Döbrönte Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. szeptember 7-én

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 23-án, 17.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 23-án, 17.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 23-án, 17.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e 79/2012. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítők

Részletesebben

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2012. szeptember 10. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2012. szeptember 10. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. szeptember 10-én 9 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

Dörgicse Községi Önkormányzat Képviselı-testülete JEGYİKÖNYV 2010. november 15. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Községi Önkormányzat Képviselı-testülete JEGYİKÖNYV 2010. november 15. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. november 15 -én 17 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 25. napján 10:00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 25. napján 10:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/380-14/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. szeptember 25. napján 10:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2010. május 13-án tartott rendkívüli n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2010. május 13-án tartott rendkívüli n y í l t ülésérıl 01/183-17/2010. JEGYZİKÖNYV 2010. május 13-án tartott rendkívüli n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterme 8130 Enying, Kossuth u. 26. Dr. Lelkes Ákos alpolgármester, Bíró

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 22-i ülésének

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 22-i ülésének J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. november 22-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v 1. /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. január 31-én (hétfın) 14: 00 órakor tartott ülésérıl. Jelen vannak: Tóth Ferenc polgármester Fehér István

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület november 11-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ 39-43/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós

Részletesebben

HATÁROZATOK 2010.09.09.

HATÁROZATOK 2010.09.09. HATÁROZATOK 2010.09.09. 260/2010. (IX.09.) sz. KT határozat vis maior pályázat kivitelezésével a Kiszi-Kı Kft-t bízza meg bruttó 3.758. 750 Ft-ért. Határidı: 2010. szeptember 20. a szerzıdés aláírására

Részletesebben

Dr. Üveges István: Köszöntötte a megjelenteket. A jelenléti ív alapján megállapította, hogy az ülés határozatképes, azt megnyitotta.

Dr. Üveges István: Köszöntötte a megjelenteket. A jelenléti ív alapján megállapította, hogy az ülés határozatképes, azt megnyitotta. ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELİ-TESTÜLETE Arnót, Petıfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 5/2013 J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselı-testületének

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88)

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám:15/2018. J E G Y Z Ő

Részletesebben

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve március 08. rendkívüli ülés

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve március 08. rendkívüli ülés Felsılajos Község Önkormányzata II/33/6/2013. Képviselı-testületi ülés könyve 2013. március 08. rendkívüli ülés Az ülésen hozott rendelet száma és tárgya: Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 20-án 10:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 20-án 10:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-án 10:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzata

Részletesebben

2010. október 13. JEGYZİKÖNYV. Pilisszentlászló Község Önkormányzata Képviselı-testületének október 13-án megtartott alakuló ülésérıl

2010. október 13. JEGYZİKÖNYV. Pilisszentlászló Község Önkormányzata Képviselı-testületének október 13-án megtartott alakuló ülésérıl Pilisszentlászló Község Önkormányzat Képviselı-testülete Szám: 12/2010. Határozatok száma: 49-58 /2010. Rendeletek száma: 9 /2010. JEGYZİKÖNYV 2010. október 13-án megtartott alakuló ülésérıl Napirendi

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Pénzügyi, Településfejlesztési, Ügyrendi és Környezetvédelmi Bizottságának, valamint Jóléti Bizottságának 2011. március 07-én (hétfın) 16.00 órai kezdettel

Részletesebben

SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E február 15.

SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E február 15. 1 SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E 2010. február 15. Határozat száma 1/2010.(II.15.) Tárgy Az intézményi társulásban mőködtetett Mákvirág

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2008. szeptember 24-én megtartott munkaterv szerinti ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2008. szeptember 24-én megtartott munkaterv szerinti ülésérıl Jegyzıkönyv Készült 2008. szeptember 24-én megtartott munkaterv szerinti ülésérıl Jelen vannak:novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester Szilágyi Gábor Ifj. Paulusz József Cseh János Marton

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. május 5-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 2/1/2013. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 2-8., 11. TARTALOMJEGYZÉK OK: 2/2013.(I.15.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 338/7/2013. 7. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának 2011. szeptember 20. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának 2011. szeptember 20. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl 59/2011. (IX. 20.) CsKTT. 16-5633-4/2011 Tárgy: Csanytelek, Baross Gábor u. 2. sz. alatti ingatlan használatba vétele Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsa megtárgyalta Csanytelek, Baross

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme

JEGYZİKÖNYV. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme JEGYZİKÖNYV Készült: Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselıtestület Pénzügyi Bizottságának 2013.06.19-i ülésérıl. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme

Részletesebben

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: /2011

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: /2011 Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-29 /2011 JEGYZİKÖNYV a Képviselı-testület 2011. november 7-én tartott rendkívüli ülésérıl

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. július 15-én megtartott soron következő rendes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. július 15-én megtartott soron következő rendes üléséről. Pécsely Község Önkormányzata P É C S E L Y Szám:201/21-32/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. július 15-én megtartott soron következő rendes üléséről. Jelen vannak: ifj. Sebők

Részletesebben

Szám: U/126-4/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 16. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: U/126-4/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 16. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: U/126-4/2018. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 16. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u.

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/104-8/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 09. napján 14,00 órakor

Részletesebben