RŐDNER Vagyonvédelmi Kft. Mini SEGÉLYHÍVÓ és NYOMKÖVETŐ KÉSZÜLÉK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RŐDNER Vagyonvédelmi Kft. Mini SEGÉLYHÍVÓ és NYOMKÖVETŐ KÉSZÜLÉK"

Átírás

1 RŐDNER Vagyonvédelmi Kft. Mini SEGÉLYHÍVÓ és NYOMKÖVETŐ KÉSZÜLÉK

2 BEMUTATKOZÁS A Rődner Vagyonvédelmi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. A megye egyik vezető vagyonvédelmi vállalkozása, 100%- ban magyar tulajdonban van. Cégünket július 1-jén jegyezte be a Cégbíróság. A társaság jogelődje a Rődner Vagyonvédelmi Szolgáltató Gazdasági Munkaközösség, mely 1989-ben alakult. Székhelye Székesfehérváron található. IRÁNYELVEINK: Mindig az ügyfeleink igényeit helyezzük előtérbe. A biztonsági megoldások szakértői vagyunk, és tudjuk mi az, ami igazán számít. Feddhetetlenek vagyunk minden tevékenységünkben. Ügyfeleinknek az elvárásaiknak megfelelő szolgáltatást nyújtunk. A vállalkozás sikeresen működik Fejér megyében. Dolgozóink büszkék arra, hogy a vállalkozásnál dolgoznak.

3 A KÉSZÜLÉK FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI - IDŐSEK VÉDELME - GYERMEKEK VÉDELME - SEGÉLYHÍVÁS ÉS TÁVFELÜGYELET - GÉPJÁRMŰ ÉS SZEMÉLY VÉDELEM Mikor lehet szüksége Önnek erre a készülékre? - Ha Ön egyedül álló időskorú és szeretné növelni biztonság érzetét azzal, hogy a készülék birtokában mindig van valaki aki odafigyel Önre és segítséget nyújt. - Ha Ön családos, és komolyan veszi a gyermekek eltűnéséről szóló statisztikákat. - Ha Önnek vannak idős szülei akikről szeretne gondoskodni, de munkája, elfoglaltsága vagy távolsága a szülői háztól ezt egyszerűen nem teszi lehetővé.lehetőségeihez mérten mégis szeretne megfelelni kötelezettségeinek és megoldást keres. - Ha Ön nem szeretne a növekvő gépjármű lopások áldozatává válni. - Ha az Ön vállalkozásában fontos, hogy gépjárművei merre járnak és egy árban kedvező megoldást keres.

4 IDŐSKORÚAK VÉDELME Gyakran szerzünk tudomást arról, hogy idős embereket csalók megtévesztenek, jóhiszeműségüket kihasználva, figyelmüket elterelve kirabolják őket,eltulajdonítják értékeiket, nem ritkán tettleges bántalmazás kíséretében. Ezen események elkerülése végett illetve azoknak az időskorúaknak akik a megszokott környezetükben, saját otthonukban szeretnék biztonságban tölteni életüket eddig is ajánlottuk a lakásokban telepített vagyon és egészségügyi segélyhívó rendszerünket! Vannak olyan személyek A segélyhívó egyetlen gomb (nem csak idősek), akik félnek megnyomásával kapcsolatot teremt elindulni otthonukból, mert attól félnek 0-24 órában diszpécsereinkkel, akik,hogy rosszul lesznek menet közben vagy egy megállapodás alapján azonnal a buszmegállóban és nem tudnak segítséget kérni! kiküldik járőreinket, vagy értesítik a Számukra is biztonságot nyújthat ez a nyomkövető családtagokat, gondozót, mini segélyhívó, mivel a segítséghívást követően a szakápolót, stb. diszpécsereink azonnal látják a segélyhívás pontos helyét a monitorokon (utca, házszám) az egész ország területén! Az értesítendő személyek (pl.: család tagok) szintén automatikus értesítést kapnak a segítséget kérő pontos tartózkodási helyéről telefonkészülékeikre. A segélyhívást követően a diszpécserszolgálat 30 másodpercen belül kétirányú hangkommunikációt kezdeményez a segélyhívó készüléken keresztül a segítséget kérővel!az ott elhangzottak nagy mértékben segíthetik az intézkedések hatékonyságát! Az elmúlt hetekben számos készüléket helyeztünk ki tesztüzembe!a felhasználók szinte kivétel nélkül állították, hogy jelentős mértékben nőtt a biztonságérzetük!

5 GYERMEKEK VÉDELME Sok esetben csak arról van szó, hogy a kamasz fiú iskola után nem rögtön hazafelé veszi az útját, hanem barátaival tesz egy kis kitérőt a közeli plázába, esetleg játékterembe,stb A szülő persze rosszat sejtve aggódni kezd! Ebben az esetben is segít az S.O.S. RŐD-NER segélyhívó, mivel a szülő kérésére a diszpécser szolgálat tájékoztatást ad a fiatal pillanatnyi, pontos tartózkodási helyéről és még beszélgetést is kezdeményez vele. Sajnos gyakran előfordul, hogy gyerekeket támadnak meg és még jó, ha csak értékeiket veszik el! Ilyen és hasonló bűncselekmények esetén is legjobb a gyors segítség! A gyermekeink védelmének érdekében nagyszerű megoldás az S.O.S. RŐDNER segély-hívó, mely akár zsebben vagy táskában elhelyezve, egy gombnyomással alkalmas lehet a gyors segítség kérésre! Ez a nyomkövető segélyhívó fellelheti az eltévedt gyermeket.

6 SEGÉLYHÍVÁS ÉS ÁPOLÁSI TÁVFELÜGYELET Jelenleg Magyarországon több ezren vesznek igénybe egészségügyi segélyhívó rendszereket, különböző segélyhívó készülékek használatával! Léteznek az SZGYF által működő rendszerek, de működnek rendszerek önkormányzatok, alapítványok, civil szervezetek, illetve vállalkozások kezelésében is. Az segélyhívó készülékek között működnek még a sok évvel ezelőtt forgalomba hozott (kisebb tudású), csak vezetékes telefonvonalon működő eszközök is, valamint a mai igényeknek megfelelő, kétirányú forgalmazásra képes mobil eszközök is. A RŐDNER Kft által bevezetett S.O.S.RŐDNER mini segélyhívó készülék magas technikai tudása, valamint a készülékhez kialakított,az egész ország területén működni képes távfelügyeleti szolgáltatása, sokak számára jelenthet kiemelt biztonságot az élet szinte minden területén.idősnek, fiatalnak egyaránt!

7 GÉPJÁRMŰ ÉS SZEMÉLY VÉDELEM Az S.O.S. RŐDNER segélyhívó a személyvédelemben minden olyan tevékenységet végző személynél alkalmas lehet a segítséghívásra, ahol a különböző veszélyhelyzetek a legkisebb mértékben is megjelenhetnek pl.: - orvosok, ápolók, mentők, - rendőrök, polgárőrök, biztonsági őrök, - gépkocsivezetők, jegykezelők, - kereskedelmi dolgozók, vendéglátásban dolgozók, - hivatali dolgozók, pedagógusok, stb., - sportolók, kirándulók, További előnye lehet még a nyomkövető készüléknek a gépjárművédelemben is! A parkírozó gépkocsiban elrejtett S.O.S. RŐDNER segélyhívónyomkövető készülék pozíciója, akár több nap múlva is lekérdezhető és ez egy eltulajdonított gépkocsi felderítésében fontos információ lehet akár a rendőrség számára is!

8 A KÉSZÜLÉK TULAJDONSÁGAI Az S.O.S Rődner segélyhívó készülék beépített akkumulátorral, hosszú készenléti időt biztosít (beállításoktól és vételi viszonyoktól függően körülbelül 200 óra). A készülék SMS-ben vagy GPRS internet adatkapcsolaton keresztül küldi a pozíció információkat. A készülék SMS-ben küldi el az aktuális földrajzi koordinátáit, melyet pl. a Google Maps/Earth programban gyorsan megkereshetünk, az SMS-ben kapott koordinátákat egy kattintásra megnyitja Google Maps-ben (persze ekkor wifi vagy mobilnet szükséges). S.O.S VÉSZHÍVÁS BESZÉLGETÉS LEHETŐSÉGE HELYMEGHATÁROZÁS ÉS NYOMKÖVETÉS ELEKTRONIKUS KERÍTÉS ELESÉS ÉRZÉKELÉS AKKUMULÁTOR LEMERÜLÉS JELZÉS Segélyhívó gomb megnyomásával jelzés küldése a diszpécser központba. Kommunikációs lehetőség a készüléken keresztül. Pontos földrajzi helymeghatározás a beépített GPS segítségével. Jelzés küldése,ha a készülék használója elhagy egy meghatározott területet. Ha a biztosított személy elesik, a készülék automatikus riasztást indít a központba. A készülék automatikusan jelzi ha az akkumulátor lemerülőben van.

9 SZOLGÁLTATÁSI ÁRAINK SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS ÉRTESÍTÉSSEL : A segélyhívó gomb megnyomását követően, másodpercen belül diszpécsrünk hívást kezdeményez a segítséget kérő személyhez a készüléken keresztül! A hívást követően felmérjük a problémát és megtesszük a további intézkedéseket. Indokolt esetben azonnal hívjuk a szerződésben megjelölt értesítendő személyt és azt részletesen tájékoztatjuk az addig tudomásunkra jutott információkról, a segélyhívás feltételezhető okairól! Az értesítendő személy ezzel egy időben automatikusan, SMS üzenetben tájékoztatást kap a segélyhívás tényéről, annak pontos idejéről és helyéről. SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS KIVONULÁSSAL: Értesítendő személynek több személy is megadható. Eredménytelen kapcsolatfelvétel esetén diszpécserünk hívást kezdeményez a második, esetleg a harmadik megadott személy irányában a beszélgetés létrejöttéig! Minden beszélgetés és esemény rögzítésre kerül A segélyhívó gomb megnyomását követően, másodpercen belül diszpécserünk hívást kezdeményez a segítséget kérő személyhez a készüléken keresztül! A szolgáltatás az ország egész területén igénybe vehető! Ár: 4000 Ft /hó A hívást követően felmérjük a problémát és megtesszük a további intézkedéseket. Indokolt esetben azonnal a segélyhívás helyszínére indítjuk járőreinket a RŐDNER Kft vonulási területén (Fejér megye) A kivonuló járőrszolgálat a helyszínre érkezve, az ott tapasztaltak alapján megteszi a szükséges intézkedést (pl.: mentők, rendőrség hívása,stb.) Az intézkedést követően diszpécserünk azonnal hívja a szerződésben megjelölt értesítendő személyt és azt részletesen tájékoztatja. Ezzel egyidőben automatikusan SMS üzenetben tájékoztatást küld neki a segélyhívás tényéről, annak pontos idejéről és helyéről. Értesítendő személynek több személy is megadható. Eredménytelen kapcsolatfelvétel esetén a diszpécser hívást kezdeményez a második, esetleg a harmadik megadott személy irányában a beszélgetés létrejöttéig! Minden beszélgetés és esemény rögzítésre kerül! Ár: 4000Ft /hó valamint 3200 Ft / vonulási alkalom (Fejér megye) Az ország más területeire vonatkozó intézkedéseket és annak díjait a szerződő felek külön megállapodásban rögzítik (pl.:bérvonulás helyi szolgáltatóval, gondozóval, stb.)! Megrendelés esetén szolgáltatási szerződést készítünk. A készülék átvételekor fizetendő kauciós díj Ft, mely a szolgáltatás megszűnésével és a készülék visszaszolgáltatásával visszajár. Áraink az Áfát tartalmazzák.

10 Rődner Kft Székesfehérvár, Horvát István u.22. Tekintse meg weboldalainkat is További információ és kapcsolatfelvétel: Varga János ügyvezető

A HelpBox rendszer rövid ismertetése

A HelpBox rendszer rövid ismertetése A HelpBox rendszer rövid ismertetése A HelpBox egy segélyhívó rendszer, melyet elsősorban egyedülálló, beteg vagy egyéb okból rászoruló idős emberek számára fejlesztettünk ki. A HelpBox rendszer egyben

Részletesebben

Távfelügyeleti üzletág

Távfelügyeleti üzletág Távfelügyeleti üzletág Nonn György Távfelügyeleti értékesítési vezető 2017. Október 25. Budapest A G4S a nagyvilágban A G4S cégcsoport a világ vezető biztonsági megoldásokat nyújtó szolgáltatója, amely

Részletesebben

. NAPIRENDI PONT. Határozati javaslat.

. NAPIRENDI PONT. Határozati javaslat. ------/2018. Kapuvár Térségi Szociális és Gyermekjóléti Szolgálati Társulás Társulási Tanácsa 9330 Kapuvár, Fő tér 1.. NAPIRENDI PONT NYITOTT KAPU-VÁR TÉRSÉGI SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT SZAKMAI PROGRAMJÁNAK

Részletesebben

OTTHON - BIZTONSÁGBAN

OTTHON - BIZTONSÁGBAN Miért hasznos a SONcare berendezés használata? Ha Önnek, vagy hozzátartozójának otthonában bármikor segítségre lenne szüksége, vagy csak egyszerű módon szeretnének egymással beszélni, a SONcare készülék

Részletesebben

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129.

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129. Használati útmutató Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy a top5.hu által forgalmazott Meitrack MT90 típusszámú nyomkövető egységre esett a választása. Kérjük, hogy az első üzembe helyezést megelőzően figyelmesen

Részletesebben

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129.

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129. Használati útmutató Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy a top5.hu által forgalmazott Concox GT03B típusszámú nyomkövető egységre esett a választása! Kérjük, hogy az első üzembe helyezést megelőzően figyelmesen

Részletesebben

RLI WATCH VÉSZJELZŐ ESZKÖZ

RLI WATCH VÉSZJELZŐ ESZKÖZ RLI WATCH VÉSZJELZŐ ESZKÖZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A RLI WATCH eszköz csuklróra helyezhető karóra, valamint GPS alapú nyomkövetőként is használható, hatalmas segítség lehet azoknak, akik szeretik a praktikus,

Részletesebben

Kids phone használati útmutató

Kids phone használati útmutató Kids phone használati útmutató Q5G Az illusztráció és magyarázat 1. OK / hívás indítás / hívás fogadás / menü gomb 2. Mégse / hívás elutasítás / vissza gomb 3. SOS hívás gomb 4. Anya hívó / hívás alatt

Részletesebben

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129.

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129. Használati útmutató Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy a top5.hu által forgalmazott Concox GT03A típusszámú nyomkövető egységre esett a választása! Kérjük, hogy az első üzembe helyezést megelőzően figyelmesen

Részletesebben

GPS ALAPÚ SZEMÉLYI HELYMEGHATÁROZÓ ÉS KÖVETŐ ESZKÖZ

GPS ALAPÚ SZEMÉLYI HELYMEGHATÁROZÓ ÉS KÖVETŐ ESZKÖZ GPS ALAPÚ SZEMÉLYI HELYMEGHATÁROZÓ ÉS KÖVETŐ ESZKÖZ Családunk védelme Legyünk őszinték, a gyerekek szeretnek kerülő utakon járni, akár iskolából hazafelé, edzésre, különórára menet, vagy csak a társaikkal

Részletesebben

Használati útmutató A használati útmutatóban foglaltak általános jellegűek. A gyártó fenntartja a jogot a termék specifikációinak megváltoztatására. A használati útmutatóban foglaltak be-nem-tartásából

Részletesebben

Please purchase PDFcamp Printer on http://www.verypdf.com/ to remove this watermark. ELŐTERJESZTÉS

Please purchase PDFcamp Printer on http://www.verypdf.com/ to remove this watermark. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Budaörs Kistérség Többcélú Társulása (BTT) 2009.december2-iülésére Tárgy: Döntés a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás tárgyában beérkezet pályázatokról,iletveaszolgáltatástovábbibiztosításárólakistérségben

Részletesebben

Akciós ajánlatunk Biztonságtechnikai Partnereinknek

Akciós ajánlatunk Biztonságtechnikai Partnereinknek Akciós ajánlatunk Biztonságtechnikai Partnereinknek Az akciós ajánlatban szereplő árak nem tartalmazzák a 27%-os Áfa-t! Az akció a készlet erejéig tart! Az akcióban kizárólag a mai nap 2015. November 27.

Részletesebben

Objekt-Őr Prémium - Távfelügyeleti szolgáltatások - Árjegyzék ÁRLISTA Távfelügyelet és Szerviz árak

Objekt-Őr Prémium - Távfelügyeleti szolgáltatások - Árjegyzék ÁRLISTA Távfelügyelet és Szerviz árak ÁRLISTA 2016 Távfelügyelet és Szerviz árak A minőségi munka gyümölcse, hogy az ügyfél jön vissza és nem a telepített eszköz. 1 ÁRLISTA TARTALOMJEGYZÉK ÁRLISTA - FEDLAP... HIBA! A KÖNYVJELZŐ NEM LÉTEZIK.

Részletesebben

Milenia Járműfigyelő Rendszer

Milenia Járműfigyelő Rendszer Milenia Járműfigyelő Rendszer Járműfigyelő rendszerünk mobil internet és műholdak segítségével nyújt felhasználóink számára magas színvonalú, valós idejű, járművek figyelésére kialakított szolgáltatást.

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA. (Kiadva: ) 1. kiadás/ 1. változat 1.oldal /5

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA. (Kiadva: ) 1. kiadás/ 1. változat 1.oldal /5 (Kiadva: 2014.03.03.) 1. kiadás/ 1. változat 1.oldal /5 amely létrejött egyrészről : (továbbiakban: Szolgáltató) RŐDNER Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft. ( Székhely: 8000. Székesfehérvár Horvát I. u. 22.,

Részletesebben

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel A jövő üzleti telefon rendszere A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés Összhang az IT-vel É rdemes elolvasni! Ajánlatkérés Kérem, töltse ki az űrlapot,

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

SW144 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató

SW144 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató SW144 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el az útmutatót a helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató jellegűek. 1. Használat előtt Ellenőrizze a

Részletesebben

SW36 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató

SW36 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató SW36 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el az útmutatót a helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató jellegűek. 1. Használat előtt Ellenőrizze a

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KER. ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KER. ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE M\2ßi BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KER. ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a 2015. szeptember 16. napján tartandó Képviselő-testületi Készítette: Dobrosiné Ladjánszki Tímea intézményi referens ülésre. Tárgy:

Részletesebben

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás A FRING egy olyan alkalmazás, aminek segítségével hívásokat tud kezdeményezni a FONIO, az internet telefon szolgáltatást felhasználva. Igen költségkímélő,

Részletesebben

Távfelügyeleti szolgáltatások (2011. április 1.-től)

Távfelügyeleti szolgáltatások (2011. április 1.-től) www.zoom.co.hu Távfelügyeleti szolgáltatások (2011. április 1.-től) Díjak: Az alábbiakban közzétett díjszabásunk, az új bekötésekre, Budapestre és vonzáskörzetére érvényes, az ország más területein a díjak

Részletesebben

EW750 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató

EW750 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató EW750 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el az útmutatót a helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató jellegűek. 1. Használat előtt Ellenőrizze a

Részletesebben

PT02 Kisállat GPS Nyomkövető Használati Útmutató. helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató

PT02 Kisállat GPS Nyomkövető Használati Útmutató. helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató PT02 Kisállat GPS Nyomkövető Használati Útmutató IP67 Vízállóság Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el az útmutatót a helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató jellegűek. I. Termék

Részletesebben

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129.

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129. Használati útmutató Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy a top5.hu által forgalmazott Concox GT06N típusszámú nyomkövető egységre esett a választása! Kérjük, hogy az első üzembe helyezést megelőzően figyelmesen

Részletesebben

SW72 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató

SW72 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató SW72 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el az útmutatót a helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató jellegűek. 1. Használat előtt Ellenőrizze a

Részletesebben

MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára

MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára Multi Alarm Zrt. MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára Az MA-AgroGPS a gazdálkodók igényei alapján kidolgozott, GPS járműkövetelésen

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC VDT-TPC Leírás v1.0.pdf Bevezető Leírás: A VDT-TPC egy telefonos illesztő modul

Részletesebben

Diákok Közösségi Szolgálata

Diákok Közösségi Szolgálata Diákok Közösségi Szolgálata Az Országos Polgárőr Szövetség Programja Fogadó szervezet: JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI POLGÁRŐR SZÖVETSÉG ÉS TEGEGYESÜLETEI Megyei koordinátor: Lados Károly +36 30 487 9369

Részletesebben

DF25W Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató

DF25W Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató DF25W Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el az útmutatót a helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató jellegűek. 1. Használat előtt Ellenőrizze a

Részletesebben

TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol

TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol A TRBOnet egy kliens szerver diszpécser szoftver MOTOTRBO rádiók száméra. A TRBOnet szoftver jól alkalmazható a MOTOTRBO rádiós rendszereknél. A szoftver

Részletesebben

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129.

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129. Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy a top5.hu által forgalmazott Meitrack MT90 típusszámú nyomkövető egységre esett a választása. Reményeink szerint az alábbi leírás segítségével maximálisan ki tudja majd

Részletesebben

Gépjármű Távfelügyeleti Szolgáltatási Szerződés

Gépjármű Távfelügyeleti Szolgáltatási Szerződés Gépjármű Távfelügyeleti Szolgáltatási Szerződés Amely létrejött egyrészt: SZ&P GPRS KFT. (4200 Hajdúszoboszló Deák Ferenc utca 17. adószám: 14675481 2 09, cégjegyzékszám: 09 09 016539), mint szolgáltató(a

Részletesebben

KŐBÁNYAISZIVÁRVÁNYNONPROFIIKFT.r-ALJj^SjjútJlQo^ 1108 Budapest, Újhegyi sétány 1-3. Tel/Fax: 264-3621

KŐBÁNYAISZIVÁRVÁNYNONPROFIIKFT.r-ALJj^SjjútJlQo^ 1108 Budapest, Újhegyi sétány 1-3. Tel/Fax: 264-3621 iu'' -. ' - '. '-i'ict Kőbányai ') 1. > -> > testület ülése KŐBÁNYAISZIVÁRVÁNYNONPROFIIKFT.r-ALJj^SjjútJlQo^ 1108 Budapest, Újhegyi sétány 1-3. Tel/Fax: 264-3621 Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat

Részletesebben

CVNI-G170 Pánikgomb karkötő. Használati útmutató

CVNI-G170 Pánikgomb karkötő. Használati útmutató CVNI-G170 Pánikgomb karkötő Használati útmutató Létrehozás dátuma: 2012.06.22 12:51 1. oldal, összesen: 8 Tartalom CVNI-G170... 1 Pánikgomb karkötő... 1 Használati útmutató... 1 Megjelenés és kezelőgombok...

Részletesebben

Meta SAT. GPA 1000 (elektronikus kulcs) MŰHOLDAS VÉDELMI RENDSZER

Meta SAT. GPA 1000 (elektronikus kulcs) MŰHOLDAS VÉDELMI RENDSZER Meta SAT GPA 1000 (elektronikus kulcs) MŰHOLDAS VÉDELMI RENDSZER Tartalomjegyzék 2 Tudnivalók.....3 LED nyomógombbal 4 A MetaSAT élesítése....5 A MetaSAT hatástalanítása...6 A közelítőkártya használata..7

Részletesebben

GW700S Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató

GW700S Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató GW700S Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el az útmutatót a helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató jellegűek. 1. Használat előtt Ellenőrizze

Részletesebben

Jelentés (Általános beállítások) Ügyfél: Account 1

Jelentés (Általános beállítások) Ügyfél: Account 1 Jelentés (Általános beállítások) Ügyfél: Account Esemény hívás irány Jelentés beállítások Távfelügyeleti szám # / vevő Távfelügyeleti szám # / vevő Contact ID felülírás Élesít / hatástalanít Rendszer hatástalanítás

Részletesebben

Szoftver fő funkciói. Diszpécser rádió GPS nyomkövetés Adatátvitel és tárolás Telefonhívások kezelése 1 / 7

Szoftver fő funkciói. Diszpécser rádió GPS nyomkövetés Adatátvitel és tárolás Telefonhívások kezelése 1 / 7 Diszpécser rádió GPS nyomkövetés Adatátvitel és tárolás Telefonhívások kezelése 1 / 7 Diszpécser rádió funkciók Funkciók - Egyedi, csoport és összes tagállomás hívása a diszpécser konzolról - Tagállomások

Részletesebben

Gépjármű távfelügyeleti szolgáltatási szerződés

Gépjármű távfelügyeleti szolgáltatási szerződés Az (Székhely H-2251 Tápiószecső, Deák Ferenc utca 32. Adószám: 11680235-2-13, bankszámla szám: Unicredit bank 10918001-00000107-91020006, bejegyezte: Fővárosi bíróság mint Cégbíróság: Cg.: 13-09-133542)

Részletesebben

Elektronikus táv kaptármérleg. helymeghatározóval, biztonsági rendszerrel és kijelzővel

Elektronikus táv kaptármérleg. helymeghatározóval, biztonsági rendszerrel és kijelzővel helymeghatározóval, biztonsági rendszerrel és kijelzővel Beüzemelés Első lépésként készítsük elő a mérleg helyét. A mérleg fémkeretét hozzá lehet rögzíteni a kaptár aljához. A keret megmunkálása közben

Részletesebben

NH-1402 rádiós segélyhívó

NH-1402 rádiós segélyhívó RFElektronik NH-1402 rádiós segélyhívó Használati útmutató RF Elektronikai Kft. 2120 Dunakeszi, Szent István u. 1. www.rfelektronik.hu Tel/fax: 06 27 391-216, 06 27 392-231 2 Az Ön forgalmazója: Rövid

Részletesebben

a HM EI Zrt. székhelyére, telephelyeire belépő természetes személyek

a HM EI Zrt. székhelyére, telephelyeire belépő természetes személyek A HM EI Zrt. bejelentési kötelezettség alá eső adatkezelései NAIH-96408/2016. beltéri kamera, elektronikus megfigyelőrendszer üzemeltetése elektronikus megfigyelés kizárólag személy-, illetve vagyonvédelmi

Részletesebben

GSM-GPS gépjárművédelmi egység műszaki leírás

GSM-GPS gépjárművédelmi egység műszaki leírás GSM-GPS Fejlesztő és Szolgáltató Kft. TELEKOMMUNIKÁCIÓ H -1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Tel.:(00-36-1)368-2052 Fax.(00-36-1)368-8093 E-mail: mcmkft@.axelero.hu. 1. 2004. 06. 24. Pintér Tamás Nagy Mihály

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Az

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! CD290 CD295

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást!   CD290 CD295 Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome CD290 CD295 Rövid üzembe helyezési útmutató 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! A doboz tartalma

Részletesebben

A rendszer legfontosabb jellemzőit az alábbiakban foglalhatjuk össze:

A rendszer legfontosabb jellemzőit az alábbiakban foglalhatjuk össze: GPS nyomkövető készülék, illetve navigációs rendszerek A GPS a Global Positioning System angol rövidítése és globális helymeghatározó rendszert jelent. Egy rendszer, amely 24 műholdból áll, melyet az USA

Részletesebben

DHS Drone Hunter SYSTEMS 2019 Termékkatalógus polgári felhasználású frekvenciákra

DHS Drone Hunter SYSTEMS 2019 Termékkatalógus polgári felhasználású frekvenciákra DHS Drone Hunter SYSTEMS 2019 Termékkatalógus polgári felhasználású frekvenciákra Drone Hunter Systems eszközeink 2019 évben új technikával, új tartalommal, új formákkal bővültek. A rendszerek, hálózatok,

Részletesebben

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS A jövő üzleti telefon rendszere 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés és jelenlét Összhang az IT-vel Olvassa el! Ajánlatkérő

Részletesebben

LAKÁSVÉDELEM KFT. 4060 BALMAZÚJVÁROS, DEBRECENI U. 12. Tel./Fax: 52/275-022 lakasvedelem@balmazinter.hu MEGBÍZÁSI SZERZÕDÉS

LAKÁSVÉDELEM KFT. 4060 BALMAZÚJVÁROS, DEBRECENI U. 12. Tel./Fax: 52/275-022 lakasvedelem@balmazinter.hu MEGBÍZÁSI SZERZÕDÉS LAKÁSVÉDELEM KFT. TÁVFELÜGYELETI MEGOLDÁSOK 4060 BALMAZÚJVÁROS, DEBRECENI U. 12. Tel./Fax 52/275-022 lakasvedelem@balmazinter.hu MEGBÍZÁSI SZERZÕDÉS Jelszó Szerzõdés száma Azonosító Jelen szerzõdés 2014.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Postafon Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2014. november 6-ai hatállyal módosult, új szolgáltatások kerültek bevezetésre. I. Törzsszöveg 1. 3.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv 112 SOS Hallássérülteknek alkalmazás SOS

Felhasználói kézikönyv 112 SOS Hallássérülteknek alkalmazás SOS Felhasználói kézikönyv 112 SOS Hallássérülteknek alkalmazás 112 SOS Powered by SoleCall 2018.11.26 1 Optimalizált SMS küldő platform Android és ios operációs rendszerre 112 SOS Hallássérülteknek alkalmazás

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

GoWebeye Monitor Release 1.6.4 Üzenetküldés

GoWebeye Monitor Release 1.6.4 Üzenetküldés GoWebeye Monitor Release 1.6.4 Üzenetküldés 1/10 Tartalom AZ ÜZENETVÁLTÁS MODUL... 3 AZ ÜZENETVÁLTÁS MODUL FUNKCIÓI... 3 AZ ÜZENETVÁLTÁS FOLYAMATA... 4 AZ ÜZENETVÁLTÁS MODUL FELÉPÍTÉSE ÉS HASZNÁLATA...

Részletesebben

Bemutató el adás Bodnár Ferenc e-egészségügy 2009 Bevetési és tevékenységirányítási rendszerek az egészségügyben

Bemutató el adás Bodnár Ferenc e-egészségügy 2009 Bevetési és tevékenységirányítási rendszerek az egészségügyben Bemutató előadás Bemutató előadás Bodnár Ferenc e-egészségügy 2009 Bevetési és tevékenységirányítási rendszerek az egészségügyben SEGÉLYKÉRÉS-SEGÉLYNYÚJTÁS ÁLTALÁNOS FUNKCIONÁLIS FELÉPÍTÉSE INTÉZMÉNYI

Részletesebben

EGYEDI TRAFFIPAXVÉDELMI MEGOLDÁSOK

EGYEDI TRAFFIPAXVÉDELMI MEGOLDÁSOK EGYEDI TRAFFIPAXVÉDELMI MEGOLDÁSOK Aktív traffipaxvédelem a mobil mérések ellen Magyarországon a mobil mérőeszközök lézeres elven állapítják meg a jármű sebességét. Ahogy a rendőr rálő az autóra, azonnal

Részletesebben

Tartalom: 1. A LiftCom vészhívó készülék általános ismertetése:

Tartalom: 1. A LiftCom vészhívó készülék általános ismertetése: Tartalom: 1. A LiftCom vészhívó készülék általános ismertetése: 1 2. Távfelügyelet: 1 2.1 Miért előnyös a távfelügyeleti szolgáltatás igénybe vétele? 1 2.2 A távfelügyeleti rendszerek főbb jellemzői: 2

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez

Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez Jelen nyilatkozattal a KRISTINUS BORBIRTOK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: H-

Részletesebben

Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 21/2015.(VIII.31.) önkormányzati rendelete Az SOS segélyhívó telefonrendszer kiépítéséről

Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 21/2015.(VIII.31.) önkormányzati rendelete Az SOS segélyhívó telefonrendszer kiépítéséről 1 Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 21/2015.(VIII.31.) önkormányzati rendelete Az SOS segélyhívó telefonrendszer kiépítéséről Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete az Alaptörvény

Részletesebben

S z o l g á l t a t á s i s z e r ződés

S z o l g á l t a t á s i s z e r ződés S z o l g á l t a t á s i s z e r ződés Mely létrejött egyrészről a Telmon Távfelügyeleti Szolgáltató Kft (3529 Miskolc, Bocskai u. 11.), továbbiakban mint MEGBÍZOTT Másrészről továbbiakban mint ELŐFIZETŐ

Részletesebben

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ Három kedvezményes tarifánk a követező: Minimum, Gazdaságos és Korlátlan tarifacsomag Minimum tarifa Új, alacsony havidíjú csomagunk, amely kizárólag új előfizetéssel,

Részletesebben

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI OSZTÁLY ELBÍR HÍRLEVÉL

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI OSZTÁLY ELBÍR HÍRLEVÉL GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI OSZTÁLY ELBÍR HÍRLEVÉL Tisztelt Olvasó! A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. március havi bűnmegelőzési hírlevelét olvassa.

Részletesebben

Okostelefonok az idősek szolgálatában. Sulyok Tamás

Okostelefonok az idősek szolgálatában. Sulyok Tamás Okostelefonok az idősek szolgálatában Sulyok Tamás MIRŐL SZÓL AZ ELŐADÁS? Az okostelefonokról általában A telefonokban elérhető alkalmazásokról alapvető alkalmazások gyakran használt alkalmazások speciális

Részletesebben

Rendkívüli és egyéb események jelentésének szabályai 2015.

Rendkívüli és egyéb események jelentésének szabályai 2015. Rendkívüli és egyéb események jelentésének szabályai 2015. Rendészeti Szabályzat 3. sz. melléklete Hatályba lépett: 2015. A szabályzat hatálya Kiterjed a Javítóintézet minden dolgozójára, és növendékére.

Részletesebben

Vodafone-os beállítások Android operációs rendszer esetében

Vodafone-os beállítások Android operációs rendszer esetében Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Vodafone-os beállítások Android operációs rendszer esetében Tartalom: Internet MMS SMS Gmail fiók beállításai Vodamail fiók beállításai Jelmagyarázat

Részletesebben

1. Digitális írástudás: a kőtáblától a számítógépig 2. Szedjük szét a számítógépet Szedjük szét a számítógépet 2.

1. Digitális írástudás: a kőtáblától a számítógépig 2. Szedjük szét a számítógépet Szedjük szét a számítógépet 2. Témakörök 1. Digitális írástudás: a kőtáblától a számítógépig ( a kommunikáció fejlődése napjainkig) 2. Szedjük szét a számítógépet 1. ( a hardver architektúra elemei) 3. Szedjük szét a számítógépet 2.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. FELEK A jelen ÁSZF a Szolgáltató ɭ xy Korlátolt Felelősségű Társaság, székhelyɣ ɤ cégjegyzékszámɣ ɤ nyilvántartó hatóság: xy Törvényszék, mint Cégbíróság; adószám: xy;

Részletesebben

Informatika a mentésben

Informatika a mentésben Informatika a mentésben Dr. Radnai Márton HIVATÁS AZ ÉLETÉRT! Az Országos Mentőszolgálat küldetése, hogy a magyarországi mentésügy hagyományait követve, bajtársi szellemben, fegyelmezetten és a feladat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Az Esély Szociális Társulás évi szakmai beszámolója

ELŐTERJESZTÉS. Az Esély Szociális Társulás évi szakmai beszámolója Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Az Esély Szociális Társulás

Részletesebben

VEZETÉKNÉLKÜLI KAPCSOLATTAL A FELHASZNÁLÁSHOZ SZÜKSÉGES TELJESÍTMÉNYRE SZABHATJA GÉPÉT

VEZETÉKNÉLKÜLI KAPCSOLATTAL A FELHASZNÁLÁSHOZ SZÜKSÉGES TELJESÍTMÉNYRE SZABHATJA GÉPÉT INTELLIGENS A legújabb generációs FUEL gépek Bluetooth technológiával VEZETÉKNÉLKÜLI KAPCSOLATTAL A FELHASZNÁLÁSHOZ SZÜKSÉGES TELJESÍTMÉNYRE SZABHATJA GÉPÉT Vezeték nélküli kommunikáció és testreszabás

Részletesebben

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató zárttéri mobilparkolás

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató zárttéri mobilparkolás EME ZRT. P Fizessen mobillal! Használati útmutató zárttéri mobilparkolás Zárttéri Mobilparkolás ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A felszíni mobilparkolás rohamosan növekvô népszerûsége magával hozta az igényt, hogy

Részletesebben

Adatkezelési tevékenységek nyilvántartása

Adatkezelési tevékenységek nyilvántartása 1 Adatkezelő neve: : Képviselő: i tevékenységek nyilvántartása Schnaider Polymetall Korlátolt Felelősségű Társaság Sivák Katalin ügyvezető, Schnaider Péter ügyvezető Elérhetősége: 2081 Piliscsaba, Mátyás

Részletesebben

SW75 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató

SW75 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató SW75 Nyomkövető Okosóra Kezelési Útmutató Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el az útmutatót a helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató jellegűek. 1. Használat előtt Ellenőrizze a

Részletesebben

Biztonságos internetezés

Biztonságos internetezés Biztonságos internetezés A legújabb informatikai eszközökkel a gyerekek ma már másodpercek alatt tudnak bárkivel kapcsolatba kerülni, felkeresni bármilyen weboldalt, bármilyen videóba belefutni a Youtube-on

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. az Esély Szociális Társulás évi működéséről

BESZÁMOLÓ. az Esély Szociális Társulás évi működéséről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu BESZÁMOLÓ az Esély Szociális Társulás

Részletesebben

TŰZVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

TŰZVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ TŰZVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ TŰZMEGELŐZÉS A hőtermelő berendezések és a bútorok, éghető anyagok között tartsuk meg a biztonságos távolságot! Ha gázszagot érzünk, ne csengessünk, ne kapcsoljunk villanyt, azonnal

Részletesebben

Gépjárműflotta-kezelési megoldás a nyomon követéshez, az elemzéshez és flottája operatív irányításához

Gépjárműflotta-kezelési megoldás a nyomon követéshez, az elemzéshez és flottája operatív irányításához Gépjárműflotta-kezelési megoldás a nyomon követéshez, az elemzéshez és flottája operatív irányításához Gondolt Ön már arra, hogyan tehetné a vállalatát hatékonyabbá? hogy részletesebb információt szerezzen

Részletesebben

Céges tarifacsomag ajánlat

Céges tarifacsomag ajánlat Céges tarifacsomag ajánlat 1. Prémium A Díjcsomag Prémium A Díjcsomag készülékek 1. Apple iphone 8 Plus 256 GB 40 000 Ft 2. Apple iphone 8 Plus 64 GB 10 000 Ft 3. Apple iphone 8 256 GB 20 000 Ft 4. Apple

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE. B.8. fejezet. Őrző- védő szolgálat követelmények

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE. B.8. fejezet. Őrző- védő szolgálat követelmények BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE (AJÁNLÁS) B.8. fejezet Őrző- védő szolgálat követelmények kiadás A dokumentum megnevezése kiadva visszavonva 0 Őrző-

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

Mire kell figyelni a bérlés előtt?

Mire kell figyelni a bérlés előtt? Külföldi nyaralásaik során sokan választják azt a megoldást a helyi látnivalók és nevezetességek megtekintéséhez, hogy gépkocsit bérlenek a tömegközlekedés használata helyett. Ennek előnye, hogy kényelmesebb,

Részletesebben

Android Commander Felhasználói kézikönyv

Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet!

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM VEZETÉKES- ÉS MOBILTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA. Miskolc 2015.

A MISKOLCI EGYETEM VEZETÉKES- ÉS MOBILTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA. Miskolc 2015. A MISKOLCI EGYETEM VEZETÉKES- ÉS MOBILTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA Miskolc 2015. 6.16. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM VEZETÉKES- ÉS MOBILTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA A Miskolci

Részletesebben

NŐVÉRHÍVÓ RENDSZER. C-Elektro Bt. 2750 Nagykőrös,Balaton u. 52. Tel.:30-915-7541

NŐVÉRHÍVÓ RENDSZER. C-Elektro Bt. 2750 Nagykőrös,Balaton u. 52. Tel.:30-915-7541 HÍVÓ ENDSZE A belső üzenő rendszerek elengedhetetlen tartozékai a mai egészségügyi intézményeknek. A mai kórházak, ápolási intézmények mindennapjait a minimális személyzet és az időhiány határozza meg.

Részletesebben

Új jelszó igénylése. Új jelszó igénylése az IFA rendszerhez. BIZALMAS INFORMÁCIÓ 1.0 verzió

Új jelszó igénylése. Új jelszó igénylése az IFA rendszerhez. BIZALMAS INFORMÁCIÓ 1.0 verzió Új jelszó igénylése Új jelszó igénylése az IFA rendszerhez BIZALMAS INFORMÁCIÓ 1.0 verzió TARTALOMJEGYZÉK 1 Áttekintés... 3 2 Új jelszó igénylése... 4 Új jelszó igénylése BIZALMAS INFORMÁCIÓ 2. 1 ÁTTEKINTÉS

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

BMW MŰHOLDAS JÁRMŰKÖVETÉS.

BMW MŰHOLDAS JÁRMŰKÖVETÉS. Eredeti BMW tartozékok Műholdas járműkövetés A vezetés élménye BMW MŰHOLDAS JÁRMŰKÖVETÉS. BIZTONSÁG ÖNNEK ÉS AUTÓJÁNAK. Alacsonyabb fogyasztás. Fokozott vezetési élmény. AZ ÉLMÉNY A BIZTONSÁGÉRZET. MŰHOLDAS

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD485) Bázisállomás (CD480) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

OCTO telematikai rendszer használati útmutató. (ÉRTÉKESÍTŐ felhasználók részére)

OCTO telematikai rendszer használati útmutató. (ÉRTÉKESÍTŐ felhasználók részére) OCTO telematikai rendszer használati útmutató (ÉRTÉKESÍTŐ felhasználók részére) 1 Az OCTO telematikai rendszer egy internet alapú, műholdas gépjármű flotta követő- illetve biztonsági rendszer. A rendszer

Részletesebben

Securing Your World G4S CÉGCSOPORT

Securing Your World G4S CÉGCSOPORT Securing Your World G4S CÉGCSOPORT Készpénzlogisztika Biztonsági szolgáltatások Távfelügyelet Biztonságtechnika Üdvözöljük a biztonsági megoldások világában! A G4S világszerte a legkedveltebb vagyonvédelmi

Részletesebben

Általános Szerződés Feltételek a CRITERION Biztonsági Szolgáltatások Zrt. Távfelügyeleti üzletágának

Általános Szerződés Feltételek a CRITERION Biztonsági Szolgáltatások Zrt. Távfelügyeleti üzletágának Általános Szerződés Feltételek a CRITERION Biztonsági Szolgáltatások Zrt. Távfelügyeleti üzletágának Gépjárművédelmi távfelügyeleti és Flotta szolgáltatási szerződéseihez CRITERION Biztonsági Szolgáltatások

Részletesebben

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)?

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? 1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? A ViCA egy Android/iOS okostelefonon/táblagépen futó innovatív jelszógeneráló alkalmazás. A ViCA-val bejelentkezését tudja jóváhagyni/elutasítani,

Részletesebben

Az RTLS projekt első teszt alkalmazása. HiCall. Wireless nővérhívó és betegkövető rendszer 1244-10

Az RTLS projekt első teszt alkalmazása. HiCall. Wireless nővérhívó és betegkövető rendszer 1244-10 Az RTLS projekt első teszt alkalmazása HiCall Wireless nővérhívó és betegkövető rendszer 1244-10 A beteg eltéved, elfelejti hol van, elesik, rosszul lesz és sürgős segítségre van szüksége! A karkötőjén

Részletesebben

Elektromos közösségi kerékpáros közlekedési rendszerek telepítése

Elektromos közösségi kerékpáros közlekedési rendszerek telepítése Elektromos közösségi kerékpáros közlekedési rendszerek telepítése ekkkr koncepció A városi koncepció Alternatív megoldás a közösségi közlekedés kiegészítésére Közterületen, bárki számára elérhető Hálózat

Részletesebben

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val)

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) A leolvasási feladat AS Szerver DB Számlázási, ügyfélszolgálati adatbázis Adatgyűjtő szerver Mobil adatgyűjtő AS szerver

Részletesebben

Általános Szerződés Feltételek a CRITERION Biztonsági Szolgáltatások Zrt. Távfelügyeleti üzletágának gépjárművédelmi távfelügyeleti és flotta

Általános Szerződés Feltételek a CRITERION Biztonsági Szolgáltatások Zrt. Távfelügyeleti üzletágának gépjárművédelmi távfelügyeleti és flotta Általános Szerződés Feltételek a CRITERION Biztonsági Szolgáltatások Zrt. Távfelügyeleti üzletágának gépjárművédelmi távfelügyeleti és flotta szolgáltatási szerződéseihez Tartalomjegyzék 1. Preambulum

Részletesebben

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. március 17-i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

ROVER. Felhasználói kézikönyv V 1.0

ROVER. Felhasználói kézikönyv V 1.0 ROVER Felhasználói kézikönyv V 1.0 1. Bevezetés A North Edge Rover egy GPS egységgel szerelt multifunkciós, szabadidős karóra, mely számos helyzetben hasznos társa lehet! 2. Funkciók Automatikus napi szinkronizálás

Részletesebben