A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében szeptember 12-én a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében szeptember 12-én a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén"

Átírás

1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Rábapatona /2013. Készült: J e g y z ő k ö n y v A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében szeptember 12-én a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén Jelen vannak: Jelenléti ív szerint Jutasi Kálmán polgármester köszönti a jelenlévőket. Megállapítja, hogy a megválasztott 7 településiképviselőből 6 fő jelen van, a testület határozatképes, az ülést megnyitja. Jutasi Kálmán polgármester: Tájékoztatást ad arról, hogy a rendkívüli ülés összehívása az SZMSZ 26. (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően történt, telefonon sms üzenetben, majd írásos meghívó kiküldésével értesítette az érintetteket a rendkívüli ülés időpontjáról. A polgármester a jegyzőkönyv hitelesítésére a képviselők javaslatára Gálné Sulyok Anetta és Mohos Péter települési-képviselőket kérte fel. Gálné Sulyok Anetta és Mohos Péter települési képviselők a felkérést elfogadták. Jutasi Kálmán polgármester a meghívóban közölt napirendek tárgyalására tesz javaslatot, azt felteszi szavazásra. A képviselő-testület 6 fő igen szavazatával, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének 70/2013.(IX.12.) határozata az ülés napirendjéről: Rábapatona Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a szeptember 12-i rendkívüli ülésének napirendjét az alábbiakban határozza meg: 1. Az önkormányzat működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatás igénylése 2. Döntés beszerzési eljárásban: Besenyő hagyományok ápolása projekt + MELLÉKLET 3. Az óvodai konyha időleges üzemeltetésének átadásáról döntés + 1. MELLÉKLET + 2. MELLÉKLET Jutasi Kálmán polgármester megállapította, hogy a meghívottak az 1. és 3. napirendi pontokhoz az írásos előterjesztést 9-én, hétfőn ban megkapták, a 2. napirendhez kapcsolódó írás előterjesztés pedig az ülés kezdete előtt került kiosztásra.

2 2 Ismerteti a képviselő-testület augusztus 29-i zárt ülésen hozott határozatot. A képviselő-testület a 69/2013.(VIII.29.) számú határozatával a Szociálpolitikai Bizottság 40/2013.(VI.26.) határozata ellen benyújtott jogorvoslati kérelmet felülvizsgálta, azt elutasította. A Szociálpolitikai Bizottság határozatát helybenhagyta. 1.) Napirend tárgyalása: Tárgya: Az önkormányzat működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatás igénylése Előadó: Jutasi Kálmán polgármester Jutasi Kálmán polgármester: Ismerteti az előterjesztést. Javasolja, hogy próbálják meg a támogatást lehívni. Mohos Péter települési-képviselő, Pénzügyi- és Településstratégiai Bizottság elnöke: A Pénzügyi- és Településstratégiai Bizottság az előterjesztést megvitatta, a határozati javaslat elfogadását javasolja a képviselő-testületnek is. Kérdés, hozzászólás nem volt. Jutasi Kálmán polgármester az előterjesztésben szereplő határozati javaslatot teszi fel szavazásra. A képviselő-testület 6 fő igen szavazatával, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének 71/2013.(IX.12.) határozata az önkormányzat működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatás igényléséről: Rábapatona Község Önkormányzatának Képviselő testülete a Magyar Köztársaság évi költségvetéséről szóló évi CCIV törvény 4. számú melléklet IV. pontja alapján támogatási igény nyújt be a helyi önkormányzatok működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatására. Felelős: Jutasi Kálmán polgármester Határidő: szeptember ) Napirend tárgyalása: Tárgya: Döntés beszerzési eljárásban: Besenyő hagyományok ápolása projekt + MELLÉKLET Jutasi Kálmán polgármester: Ismerteti az előterjesztésben foglaltakat, valamint a beszerzési bíráló bizottság javaslatát.

3 3 Bán Ferenc települési-képviselő: Megjegyzi, hogy éppen az előző képviselő-testületi ülésen volt szó arról, hogy nem rózsás az önkormányzat anyagi helyzete. A jelenleg tárgyalt beruházáshoz is 2 MFt önerő szükséges. Megkérdezi, hogy ezt milyen formában oldják meg, hogy ne legyen további pénzügyi nehézsége az önkormányzatnak. Jutasi Kálmán polgármester: évben csak 10 % mértékű pályázati összeg kerül lehívásra. Bán Ferenc települési-képviselő: Véleménye szerint a pályázatok nehezítik meg az önkormányzat működését. Jutasi Kálmán polgármester: 100 %-os támogatottságú pályázatok vannak folyamatban. Az előfinanszírozás nehézségének leküzdésére nyújtott be az önkormányzat hitelfedezeti kérelmet az OTPhez. Bári Zoltán alpolgármester: Megkérdezi, hogy mi az az értékhatár, amely eldönti, hogy beszerzési illetve közbeszerzési eljárást kell lefolytatni. Jutasi Kálmán polgármester: 15 millió Ft összeget meghaladó projekt esetében kell közbeszerzési eljárást lefolytatni építési beruházások tekintetében. Bári Zoltán alpolgármester: Az előző beruházásnál a Szabó Dezső volt a műszaki ellenőr, most pedig ő lesz a beruházó. Nincs igazi versenyhelyzet. Jutasi Kálmán polgármester: Azért is nincs, mert a pályázati felhívással ismertté válik a pénzösszeg is, amire lehet pályázni. Az MVH ugyanis honlapján közzéteszi az általa támogatott munkanemeket, egységárral együtt. Így a pályázók számára is nyilvánvaló, hogy mire, mennyi forrást nyert az önkormányzat. Bán Ferenc települési-képviselő: Megkérdezi, hogy a pályázó mekkora összeget forgatna vissza a falu fejlődésére nyertes pályázat esetén. Szalainé dr. Németh Annamária jegyző: Nem érti a képviselő úr kérdését, mert amiről ő beszél az költségvetési csalásnak minősül, ilyen Rábapatona Önkormányzatánál nem történik. Jutasi Kálmán polgármester: Ilyenről szó sem eshet, mert az adott beruházást amennyivel olcsóbbért csinálja, annyival kevesebb támogatási összeg hívható le. EU-s pénzről van szó, és ismételten megjegyzi, hogy 100 %-os támogatottságú pályázatról. Bári Zoltán alpolgármester: Megkérdezi, hogy ki készítette a pályázati anyagot. Jutasi Kálmán polgármester: A műszaki ügyintéző, Erdélyi Kálmán és Bálint Eszter településmenedzser. Bári Zoltán alpolgármester: A pályázatban a műszaki tartalom is szerepel? Jutasi Kálmán polgármester: Igen. További kérdés, hozzászólás nem volt. Mohos Péter települési-képviselő: Bejelenti összeférhetetlenségét, mivel a beszerzési bíráló bizottság tagja, a szavazásban nem vesz részt.

4 4 Mohos Péter települési-képviselő bejelentését a képviselő-testület egyhangúlag tudomásul vette. Jutasi Kálmán polgármester az előterjesztésben szereplő határozati javaslatot teszi fel szavazásra. A képviselő-testület 5 fő igen szavazatával 1 fő nem vett részt a szavazásban ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének 72/2013.(IX.12.) határozata a Besenyő hagyományok ápolása projekt beszerzési eljárásáról: (1) Rábapatona Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megállapítja, hogy a Besenyő hagyományok ápolása projekt pihenőhelyek kialakítása egyszerű beszerzési eljárásában D. Szabó és Társa Kft. (9142 Rábapatona, Zrínyi utca 17.) ajánlata volt a legkedvezőbb árajánlat a beérkezett 2 ajánlat közül, az alábbi ajánlati áron: ,- Ft ,- Ft ÁFA = ,- Ft. (2) A Képviselő-testület megállapítja, hogy a második legkedvezőbb árajánlat a TAMITA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (9142 Rábapatona, Külső Rákóczi utca 72/B.) ajánlata, az alábbi ajánlati áron: ,- Ft ,- Ft ÁFA = ,- Ft. (3) A Képviselő-testület (mint döntőbizottság), úgy határoz, hogy a Besenyő hagyományok ápolása projekt pihenőhelyek kialakítása tárgyában lefolytatott egyszerű beszerzési eljárás nyertese a D. Szabó és Társa Kft. (9142 Rábapatona, Zrínyi utca 17.) ajánlata, mely a legkedvezőbb árajánlat volt a beérkezett 3 ajánlat közül, ,- Ft ,- Ft ÁFA = ,- Ft. ajánlati árral. (4) A Képviselő-testület (mint döntőbizottság), úgy határoz, hogy a Besenyő hagyományok ápolása projekt pihenőhelyek kialakítása tárgyában lefolytatott egyszerű beszerzési eljárásban a második legkedvezőbb árajánlatot nem hirdet, mivel a második legkedvezőbb ajánlat belépése esetén annak megvalósulásához szükséges pénzügyi fedezettel nem rendelkezik. (5) A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a tárgybani a beszerzési eljárás eredményéről az érintetteket tájékoztassa, szerződéseket megkösse és minden egyéb, szükséges jognyilatkozatot megtegyen. (6) Felkéri a jegyzőt, hogy a tárgyi beruházás fedezetét az önkormányzat költségvetéséből a felújítási munkálatok teljesítéséhez kapcsolódóan biztosítsa és a költségvetési rendelet soron következő módosításakor a jelen határozatban foglaltakra legyen figyelemmel. Felelős: Jutasi Kálmán Polgármester 5. pontra Szalainé dr. Németh Annamária Jegyző 6. pontra Határidő: azonnal és értelem szerűen 5. pontra ktgv. rendelet módosításakor 6. pontra

5 5 3.) Napirend tárgyalása: Tárgya: Óvodai konyha üzemeltetésének időleges átadásáról döntés + 1. MELLÉKLET + 2. MELLÉKLET Jutasi Kálmán polgármester: Több esetben elhangzott már a képviselő-testület ülésén, hogy az önkormányzatnak pénzügyi nehézségei vannak. Kérte képviselő-társai javaslatát ezen gondok enyhítésére vonatkozóan, de érdemi választ sajnos senkitől nem kapott. Előre jelzi, hogy a jövő évtől kezdődően az útdíj bevezetése miatt az iparűzési adó mértékének további csökkenése várható. Tájékoztatásul elmondja, hogy egy telekeladást történt a közelmúltban, de ezt a bevételt nem működésre, hanem fejlesztésre kell fordítani. Azt is elmondja, hogy az igazi nehézségek a jövő évtől kezdődnek. A költségcsökkentés miatt terjeszti ismételten a képviselő-testület elé az óvodai konyha kiszervezésének kérdését, most próbaüzemként, időleges jelleggel október 1-től december 31-ig. Ebben az időszakban választ kapna a képviselő-testület arra, hogy ebben a formában milyen lesz a kiszolgálás és milyen megtakarítást eredményez az önkormányzat számára. A próbaüzem adatai alapján januárban ismét döntést hoz a képviselő-testület arról, hogy a kiszervezésre beszerzési eljárást indít-e, vagy visszaállítja a jelenlegi működési formát. A következőkben ismerteti a konyha működési kiadásait éves viszonylatban: Saját üzemeltetésben: Kiszervezésben: Kiadás: E Ft E Ft Bevétel: E Ft E Ft Veszteség: E Ft E Ft A térítési díjak: Óvodás, 2-6 éves gyermek 413,- Ft/nap 387,- Ft/nap Általános iskolás gyermek 508,- Ft/adag 344,- Ft/adag Felnőtt étkezők 838,- Ft/adag 630,- Ft/adag 16 óra 20 perckor Molnár Csilla települési-képviselő megérkezik az ülésterembe. Jutasi Kálmán polgármester megállapította, hogy a megválasztott 7 fő települési-képviselőből így már 7 fő van jelen, a testület továbbra is határozatképes, az ülést folytatja. Számot ad a konyhai kiszervezéssel érintett létszámról: 1 fő élelmezésvezető aki a koroncói Tagóvoda kiválásától 3/5 munkaidő helyett teljes munkaidős, 2 fő szakács, 1 fő konyhalány. A kiszervezés miatt a dolgozók közalkalmazotti jogviszonyát közös megegyezéssel lenne célszerű megszüntetni, annak érdekében, hogy a dolgozókat ne érje veszteség. Ezáltal tudja garantálni számukra, hogy az év hátralevő hónapjaira jutó béren kívüli juttatások időarányos részét nem kell visszafizetniük, valamint azt, hogy a kiszervezés sikertelensége esetén, a saját üzemeltetésű konyhába vissza tudja őket foglalkoztatni. Tájékoztatásul elmondja még, hogy a kiszervezés gondolata során az a vállalkozó jött számításba, aki a tavaszi beszerzési eljárásban összességében a legkedvezőbb ajánlatot adta. A vállalkozót megkérdezte, írásban is fenntartja a tavasszal tett ajánlatát. Bán Ferenc települési-képviselő: Emlékei szerint a tavasszal 4 pályázó volt, azok közül a Nyugatmagyarországi Vendéglátóipari Kft. adta a legkevesebbet. Nemtetszésének ad hangot, hogy a polgármester újra a konyha megszüntetésével akarja megoldani az önkormányzat pénzügyi gondjait.

6 6 Miért nem próbálja meg a Polgármesteri Hivatalban elvenni a minőségi pótlékot, és nem kellene embereket elküldeni. A hivatalból elvittek egy embert a járás kialakításakor, egy ember maradt helyette azzal az indokkal, hogy sok az itt maradó feladat. Ő ezt nem érti, nem látja át. Nem érti továbbá azt sem, hogy ez a vállalkozó hogyan tudja ennyivel olcsóbban biztosítani az ételeket. Jutasi Kálmán polgármester: Ő meg azt nem érti, hogy az óvodában most, mikor ezer Ft-os béremelést kell végrehajtani egyes esetekben, akkor hogyan jut a képviselő úrnak eszébe a hivatali dolgozók bércsökkentése, ahol 10 éve változatlan az illetményalap és a tisztviselők bérére az állami költségvetés fedezetet nyújt. Bári Zoltán alpolgármester: A konyha kiszervezésével jelentős mértékű megtakarítást lehet elérni. Az ésszerűség és a racionalizálás amellett szól, hogy ezt meg kell lépni. Megkérdezi, hogy a vállalkozó a teljes létszám foglalkoztatását vállalja? Jutasi Kálmán polgármester: Igen, a próbaüzem alatt a teljes létszámot foglalkoztatja, ha nem lesz eredményes, akkor pedig visszavesszük őket. Bári Zoltán alpolgármester: Megjegyzi, hogy a térítési díjak csökkenése a lakosságnak jelentene megtakarítást. Jutasi Kálmán polgármester: A vállalkozó garantálja, hogy a próbaüzem ideje alatt nem emeli a térítési díjak összegét, hogy január 1-jétől hogyan alakul majd, az pedig a januári döntés tárgya lesz. Burján Imre települési-képviselő: Véleménye szerint a jelenlegi térítési díjak mesterségesen magas összegben kerültek megállapításra. A külső étkezők száma december 31-ig, amíg 440,- Ft-ot kellett fizetni, fő volt. Január 1-jétől 838,- Ft a térítési díj, az étkezők száma szinte nullára csökkent, aki teljesárú térítési díjat fizet. Reális emelést kellett volna végrehajtani, akkor 480 E Ft-tal több bevétellel számolhattak volna. Mohos Péter települési-képviselő: Itt valami számolási hiba van, az csak 160 E Ft-ot jelentett volna. Burján Imre települési-képviselő: Megkérdezi az óvodavezetőtől, hogy alacsony áron mennyi volt az étkezők száma. Dittrich Kálmánné óvodavezető: Az áremelést követően 15 körüli főre csökkent a külső étkezők száma. Mohos Péter települési-képviselő: A monitoring éppen arra lesz jó, hogy tisztán látjuk majd az alacsony térítési díjak mellett hogyan alakul az étkezők száma. Bán Ferenc települési-képviselő: A 200,- Ft-ot térítési díj különbség sokat jelent. Véleménye szerint a decemberi emelés volt túl sok. Jutasi Kálmán polgármester: Decemberben az élelmezésvezető számolta ki az emelés mértékét, az dokumentumokkal alátámasztotta. Megjegyzi, ahol több ezer adagot főznek, ott mindig olcsóbban tudják adni az ételt, mint 200 adag főzése esetén. Bán Ferenc települési-képviselő: Megkérdezi a polgármestertől, azt amikor konyhából elment egy ember, az ő személyét hogyan pótolta. Jutasi Kálmán polgármester: A szociális étkeztetésben dolgozó fél munkaidejében a konyhába lett átirányítva.

7 7 Bán Ferenc települési-képviselő: A konyhán dolgozók közül három ember Győrben fog dolgozni, egy pedig itt marad. Azt sem tudjuk, hogy majd utiköltséget fizetnek-e nekik. Felháborító, hogy eladjuk az embereket az önkormányzatért. Jutasi Kálmán polgármester: Azt kellene megérteni, hogy 9 millió Ft-ról beszélünk. Ebből 6 MFt az önkormányzat megtakarítása, ezen felül 3,6 MFt pedig a lakosság megtakarítása. Bán Ferenc települési-képviselő: A polgármester nem azon van, hogy munkahelyet teremtsen, hanem ami meg van azt is elveszi. Jutasi Kálmán polgármester: A képviselő úr nem érti meg, hogy nem a dolgozók ellen van, semmi nem fog eltűnni. Ha 9 MFt ennyit számít csak, akkor hagyjuk az egészet. Bán Ferenc települési-képviselő: Január 31-én kimutatják majd, hogy mennyi pénz maradt és marad így minden. Mohos Péter települési-képviselő: Ha ez valóban így történik, akkor annak mindenkinek örülnie kell, hiszen éves szinten 9 millió Ft marad az önkormányzatnál. Bán Ferenc települési-képviselő: Annak kellene majd örülni, hogy négy főt kiteszünk az utcára? Mohos Péter települési-képviselő: A közétkeztetést meg kell oldani. A konyhát nem támogatja az állam, a futó projekteket leállítani nem lehet. Átnézték a költségvetést, máshonnét nem tudnak lefaragni. Így is veszteség képződik, de nem 9 millió Ft. Az iparűzési adó bevétel kiesése miatt ezt szinte kötelező meglépni. Nemcsak az önkormányzat, hanem a lakosság is jól járhat. 4 fő pedig nem az utcára kerül, hanem új foglalkoztatóhoz. Molnár Csilla települési-képviselő: A 4 hónap alatt mennyi megtakarítás marad? Jutasi Kálmán polgármester: Éves szinten számoltak, a 6 millió Ft kb. ¼ részére lehet számítani négy hónap alatt. Gálné Sulyok Anetta települési-képviselő: Nagyon nehéz a döntés, de a legnehezebb majd januárban lesz. A létbizonytalanság nem jó, viszont a vállalkozó a dolgozókat tovább foglalkoztatja, az egész évre járó juttatásukat megkapják, az plusz jövedelem, az új munkáltatójuktól kapják a bérüket. Tisztán kell látni, és azt is lehetne mondani a dolgozóknak, hogy viszlát. Végül is az a gondolata, hogy a próbaüzem lehetőségét felelőtlenség lenne kihagyni, képviselőként felelősséggel tartoznak a falunak. További kérdés, hozzászólás nem volt. Jutasi Kálmán polgármester az előterjesztésben szereplő határozati javaslatot teszi fel szavazásra. A képviselő-testület 5 fő igen, 2 fő nem szavazatával az alábbi határozatot hozta: Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének 73/2013.(IX.12.) határozata az óvodai konyha üzemeltetésének időleges átadásáról: 1. Rábapatona Község Önkormányzatának képviselő-testülete elhatározza, hogy a Rábapatonai Katica Óvoda intézményen belül működő önkormányzati konyhai tevékenységet, az önkormányzati konyha üzemeltetését időszakos jelleggel, október 1. napjától január

8 8 31. napjáig terjedő időszakra külső vállalkozóval végezteti, monitoring jelleggel. 2. A képviselő-testület az időszakos konyhai feladatellátással a Nyugatmagyarországi Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Zrt.-t (9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u ) bízza meg október 1. napjától január 31. napjáig terjedő időszakra. 3. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a korábban lefolytatott beszerzési eljárás során a vállalkozó által benyújtott vállalkozási szerződést aláírja, azzal, hogy a szerződés határozott időtartamra, október 1. napjától január 31. napjáig szóljon. 4. A képviselő-testület tudomásul veszi, hogy a konyhai dolgozók közalkalmazotti jogviszonya megszüntetésre kerül azzal, hogy a próbaüzem sikertelensége esetén az azonos munkakörben történő, ismételt foglalkoztatás lehetőségét a munkáltató ismételten felajánlja számukra. Egyúttal azt is tudomásul veszi, hogy méltányosságból, az általános szabályoktól eltérően, mindegyik dolgozó mentesül az időarányos cafeteria és munkaruha juttatás (56.350,- ft/dolgozó) visszafizetése alól. 5. Felkéri továbbá a polgármestert, hogy 2014 januárjában gondoskodjék a monitoring adatainak összesítéséről és annak függvényében az óvodai konyha üzemeltetésére vonatkozó beszerzési eljárás megindításáról. Felelős: Jutasi Kálmán polgármester Határidő: Azonnal, ill. értelemszerűen Jutasi Kálmán polgármester megállapította, hogy a rendkívüli ülés elfogadott napirendjeinek tárgyalása megtörtént. Megkérdezi, hogy napirenden kívül kíván-e valaki észrevételt, bejelentést tenni. Észrevétel, bejelentés nem érkezett. Jutasi Kálmán polgármester megköszönte képviselő-társai munkáját és a rendkívüli ülést 16 óra 50 perckor bezárta. k.m.f. Jutasi Kálmán Polgármester Szalainé dr. Németh Annamária jegyző Gálné Sulyok Anetta Mohos Péter Települési-képviselők, jkv. hitelesítők

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében augusztus 8-án a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében augusztus 8-án a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Rábapatona 129-12/2013. Készült: J e g y z ő k ö n y v A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében 2013. augusztus 8-án a képviselőtestület 10.00 órakor kezdődő

Részletesebben

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében január 29-én a képviselőtestület órakor kezdődő ülésén

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében január 29-én a képviselőtestület órakor kezdődő ülésén Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Rábapatona 129/2013. Készült: J e g y z ő k ö n y v A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében 2013. január 29-én a képviselőtestület 16.00 órakor kezdődő

Részletesebben

A rábapatonai IKSZT tárgyalótermében június 28-án a képviselő-testület órakor kezdődő ülésén

A rábapatonai IKSZT tárgyalótermében június 28-án a képviselő-testület órakor kezdődő ülésén Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Rábapatona 90-10/2012. Készült: J e g y z ő k ö n y v A rábapatonai IKSZT tárgyalótermében 2012. június 28-án a képviselő-testület 16.00 órakor kezdődő ülésén Jelen

Részletesebben

Önkormányzati étkeztetési feladat ellátásáról döntés

Önkormányzati étkeztetési feladat ellátásáról döntés Önkormányzati étkeztetési feladat ellátásáról döntés A 2013. esztendő tavaszán önkormányzatunk egyszerű beszerzési eljárás lefolytatásával megvizsgálta az önkormányzati konyha bérbeadással történő racionalizálásának

Részletesebben

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében június 26-án a képviselőtestület órakor kezdődő ülésén

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében június 26-án a képviselőtestület órakor kezdődő ülésén Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Rábapatona 129-11/2013. Készült: J e g y z ő k ö n y v A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében 2013. június 26-án a képviselőtestület 16.00 órakor kezdődő

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Csabdi Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

1./ Szob-Nagybörzsöny erdei kisvasút turisztikai 70/2008. (VI. 11.) hat.

1./ Szob-Nagybörzsöny erdei kisvasút turisztikai 70/2008. (VI. 11.) hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagybörzsöny Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. június 11-én megtartott rendkívüli üléséről. t á r g y a l t n a p i r e n d e k : o k : h a t á r o z a t 1./ Szob-Nagybörzsöny

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 15/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 6-án 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Iktatószám: 139-18/2018. Jegyzőkönyv Készült: 2018. április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila

Részletesebben

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor.

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 APÁCATORNA Szám: 125-42/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Apácatorna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 21-én (csütörtökön) 13,00 órai kezdettel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-11/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. augusztus 2-án,

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület 4 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület 4 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 12.-én, a Községházán 13.00 órai kezdettel megtartott, telefon útján összehívott soron kívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete J e g y z ő k ö n y v Készült Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. június 22-i rendkívüli n y i l v á n o s üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. június 25. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 15. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 15- én 16.00 órakor

Részletesebben

RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur.

RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur. Szám: 600/14/2015. RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur.hu JEGYZŐKÖNYV 2015. július 22. napján 18:00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-24 /2010 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december hó 9 - én 16.30

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről.

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/10/2015. 10. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. NAGYPIRIT Szám: 237-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagypirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 21-én (csütörtökön) 16,00 órai kezdettel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 42/2017.(III.27.) HATÁROZATA

JEGYZŐKÖNYV. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 42/2017.(III.27.) HATÁROZATA Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-6/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. március 27-én, 17

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-5/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V VAJSZLÓ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 7838 VAJSZLÓ, SZÉCHENYI U. 13. 73/485-141. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vajszló Nagyközség Önkormányzata testületének 2013. március 14-én 17 00 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ignácz József György alpolgármester Bogdán Imre képviselő Orsós József képviselő

Jegyzőkönyv. Ignácz József György alpolgármester Bogdán Imre képviselő Orsós József képviselő Jegyzőkönyv Készült Pálmajor Község Önkormányzat képviselő-testületének 2015. szeptember 7-én az önkormányzat tanácskozó termében megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Pozsonyi Erika polgármester

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 26-án megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 26-án megtartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 26-án megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. KISPIRIT Szám: 342-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kispirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. április 29-én (hétfőn) 10,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 12-i rendkívüli üléséről 81-84/2013. (07. 12.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. október 19-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 218/2018. (10.19.)-től 222/2018. (10.19.)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-11/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. március 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 21. napján megtartott soron kívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 21. napján megtartott soron kívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. augusztus 21. napján megtartott soron kívüli ülésének J e g y z ő k ö n y v e 60/2014./VIII.21./ számú testületi határozat A napirendről 61/2014./VIII.21./

Részletesebben

Ecsegfalva Község Önkormányzata 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/ ,

Ecsegfalva Község Önkormányzata 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/ , Ecsegfalva Község Önkormányzata, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/487-100, e-mail: ecsegfalva@t-online.hu 973-10/2015.ikt.sz J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015.

Részletesebben

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520. 600-19/2014. iktatószám 19. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26-án 17 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-10/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 20. napján 19 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Alkotmány út 3.), 2013. május 09. 16.00 órától 16.30 óráig a Képviselő-testület nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 27 -i alakuló üléséről Önkormányzati rendelet: 10/2014.(X.27.) önkormányzati rendelet: 1 Határozat: 101-104

Részletesebben

mely készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 13-án (csütörtökön) 17,00 órai kezdettel tartott nyílt ülésén

mely készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 13-án (csütörtökön) 17,00 órai kezdettel tartott nyílt ülésén KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV mely készült 2012. szeptember 13-án (csütörtökön) 17,00 órai kezdettel tartott nyílt ülésén HATÁROZATOK: RENDELETEK: 81-83/2012. (IX.13.) 12-13/2012.(IX.14.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12-én ( szerdán ) 17.30 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza. Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sokorópátka Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9112 Sokorópátka, Öreg utca 1. Tel. (96) 488-046, Fax: (96) 549-044, Mobil: (20) 440 3049 E-mail: polg.hiv@sokoropatka.hu Honlap: www.sokoropatka.hu

Részletesebben

Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT

Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: a.) jegyzőkönyve, b.) határozatai: 1-2., c.) tárgysorozata TÁRGYSOROZAT 1.) Pályázat kiírása falugondnoki munkakör

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-6/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 18/2014.(IV.01.) önkormányzati határozat 19/2014.(IV.01.)

Részletesebben

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Községi Önkormányzat 2012. szeptember 26-ai nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 451-454/2012. d./ rendelete: -- TÁRGYSOROZAT Megnyitó és napirendi pontok tárgyalására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 29-én 17 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli képviselő-testületi

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Jóléti és Ügyrendi Bizottságának 2015. június 9-én (kedden) 15.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről 1 Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. november 11 - i RENDKÍVÜLI üléséről Önkormányzati rendelet: - Határozat: 118-119 /2013. (11.11.) 2 J E G Y Z Ő K

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097 Kunadacs, Rákóczi u. 2. Telefon: 06-76/558-131 Fax: 06-76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 1-16/2011. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-11/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 13. napján 9 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

13/2011. Karancsság Község Önkormányzata és Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2011. szeptember 13-án megtartott együttes

13/2011. Karancsság Község Önkormányzata és Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2011. szeptember 13-án megtartott együttes 13/2011. Karancsság Község Önkormányzata és Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2011. szeptember 13-án megtartott együttes ülésének jegyzőkönyve 1 Jegyzőkönyv Készült: Karancsság Község

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

2014. évi. 26. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 30-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 26. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 30-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 26. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 30-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y ZŐ K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Asbóth Nándor, Németh Dávid képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Asbóth Nándor, Németh Dávid képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-4/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. július 20-án 19,00

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-1/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. január 28-án 15,00

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek együttes üléséről készült 16/2012. számú Jegyzőkönyve

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 17- án ( pénteken ) 15.30 --órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 6-án 9 óra 15 perces kezdettel a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-8/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13.án ( szerdán ) 17.00-órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza. Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-6/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/104-8/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 09. napján 14,00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 83 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. június 23-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme.

JEGYZŐKÖNYV. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 22-én 8,00 órai kezdettel tartott soron kívüli, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2017. január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Bertók Ferenc polgármester, Borbás Sándor

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somogyzsitfa Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 13/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. 10. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott intézkedésekről (zárt)

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. 10. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott intézkedésekről (zárt) ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 16-án 20.30 órakor kezdődő zárt testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Soltész Balázs aljegyző. Vadászi Sándor RNÖ elnöke

JEGYZŐKÖNYV. Soltész Balázs aljegyző. Vadászi Sándor RNÖ elnöke K ö r ö m K ö z s é g i Önkormányzat Képviselő - testülete 3577 Köröm, Rákóczi u. 11. Tel.: 49/459-821; Fax: 49/459-817 E-mail: korom@korom.hu Szám: 2/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Köröm Község Képviselő-testületének2014.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T ABOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. április 8. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Táska Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. február 23-án megtartott együttes ülésén Jelen vannak: Buzsák Község

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve 4/2017.(I.16.) határozat Dédestapolcsány Község Önkormányzata 2017. évi Startmunka

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 27-én

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. július 23. 10.00 órától 11.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Készült Győrújbarát Község Önkormányzata képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatalban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 178 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. október 28-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Iktatószám: P-498-3/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Aba Nagyközség Képviselő-testülete 2013. február 06. napján 15:00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén Jelen vannak: Kossa Lajos polgármester

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T Roma Nemzetiségi Önkormányzat Tiszaszentmárton Képviselőtestületének 2016. 05.30. napján 16:00-tól megtartott ülésének: a.) jegyzőkönyve b.) tárgysorozata c.) határozatai 8-11/2016. T Á R G Y S O R O Z

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 27-én megtartott ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 85-86 d, rendelete: T á r g y s o r o z a t a 1.) Nyírparasznya

Részletesebben