I V E C O M A G A Z I N

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "I V E C O M A G A Z I N"

Átírás

1 I V E C O M A G A Z I N 2015/3.

2 K Ö S Z Ö N T Ő Közös célunk, hogy járművei idén nyáron is csúcsformában maradjanak. Az IVECO márkánál ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy Önnek még átfogóbb kiszolgálást nyújtsunk. Magazinunkban részletesen tájékozódhat az eredeti alkatrészek és a felújított fődarabok előnyeiről, valamint a régebbi járművekhez kapcsolódó ajánlatainkról is. AZ EREDETI IVECO MINŐSÉG, A MAGAS SZINTŰ SZAKÉRTELEM ÉS A KEDVEZŐ ÁRAK NYERŐ KOMBINÁCIÓT JELENTENEK IDÉN NYÁRON IS!

3 E R E D E T I I V E C O Ü Z E M A N Y A G S Z Ű R Ő K AZ ÜZEMANYAGSZŰRŐ LEGFONTOSABB FELADATA MIÉRT ÉRDEMES GYÁRI IVECO SZŰRŐT VÁLASZTANI? A közös nyomócsöves* rendszerek fejlődésével a gázolaj szűrésének minősége egyre fontosabb a befecskendező rendszer védelme és teljesítménye érdekében. Az IVECO üzemanyagszűrőket kifejezetten az adott motorhoz tervezzük, így biztosítják az üzemanyag tisztaságát négy különböző szennyező anyag eltávolításával: A GYÁRI SZŰRŐ LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGAI Az IVECO gyári üzemanyagszűrők három nagy előnyt biztosítanak az egyéb termékekkel szemben: SZENNYEZŐDÉS KOCKÁZATA KÖVETKEZMÉNYE + + Nagy kapacitás Hatékonyság Terheléses szivárgás Víz a tartályban lecsapódó pára okozza a szivattyú és az injektorok korróziója túlzott üzemanyag-fogyasztás A szennyezőanyagok maximális mennyisége, amelyet a szűrő még elbír Visszatartási hatékonyság egy adott részecskemérethez ,31% 99,64% 100% Megakadályozza a szűrőből visszaáramló üzemanyag kifolyását, s így nem csökken az áteresztőképesség Szerves szennyeződések az olajfinomítás során keletkeznek, például a paraffin az injektorok eltömődése problémák az indításnál szőr hatékonyabb! Korom akkor jön létre, ha az üzemanyag túlzottan magas hőmérsékletnek van kitéve Ásványi szennyezőanyagok fémrészecskék az üzemanyag-ellátó rendszerből a szűrő gyors eltömődése a kör komponenseinek kopása megnövekedett karbantartási igény motorhiba 25 23,1% 15,5% 16,2% 0 3 μm 6 μm 30 μm Részecskeméret IVECO szűrő Szűrő X ÖTSZÖR HATÉKONYABB! IVECO SZŰRŐ VÉDI A BEFECSKENDEZŐT *Üzemanyag-befecskendező rendszer Ezt a három tulajdonságot pont a megfelelő mértékben kell kombinálni, hogy az üzemanyag sokáig keringjen és tiszta maradjon. Csak az eredeti alkatrészek garantálhatják az optimális szűrést az adott alkalmazási igények esetén. IVECO SZŰRŐ MINDEN EGYES MOTORORRA KÜLÖN OPTIMALIZÁLT

4 A SZŰRŐANYAG: CSÚCSTECHNIKÁJÚ ELEM A FELÉPÍTÉS: A KÜLÖNBSÉG BELÜL VAN Folyadék térfogatárama A három tulajdonság egyidejű biztosításához a szűrőbetét minősége nagyon fontos. Az IVECO többrétegű szűrőanyagot használ, amely kiszűri a különböző méretű részecskék nagy részét. Nagy részecskék IVECO SZŰRŐ Közepes részecskék Kis részecskék Folyadék térfogatárama GYENGE MINŐSÉGŰ SZŰRŐ Nagy és közepes részecskék Kis részecskék* Az IVECO olyan anyagokat használ, amelyek ellenállnak az extrém hőmérsékleteknek, rezgéseknek és nyomásoknak. Ezt a laboratóriumban végzett dinamikus nyomástesztekkel* bizonyítjuk, s így garantáljuk a termékeink kiemelkedő minőségét. IVECO SZŰRŐ ciklus Hibamentes GYENGE MINŐSÉGŰ SZŰRŐ 3099 ciklus Repedés = üzemanyag-szivárgás TUDTA? Egy átlagos új szűrő a gyártásból visszamaradt fémrészecskéket tartalmazhat. Az ilyen sorják visszafordíthatatlan károsodást okozhatnak az üzemanyag-ellátó rendszerben. Ezért az IVECO szabályzott környezetben gyárt bizonyos alkatrészeket, és ezenkívül átmossa őket az új szűrő kiváló teljesítményének biztosítása érdekében. VESZÉLYES RÉSZECSKÉK KISZŰRVE A VESZÉLYES FINOM RÉSZECSKÉKET NEM TARTJA VISSZA *A motor korai kopásához vezető részecskék. *A tesztet 10 Hz frekvencián, 0 és 12 bar nyomás között végeztük, ami másodpercenként 12 kg/cm2 nyomásnak felel meg. IVECO SZŰRŐ MAXIMÁLIS SZŰRÉS TERHELÉSI SZIVÁRGÁS NÉLKÜL IVECO SZŰRŐ TARTÓSNAK TERVEZVE

5 A hatékony elektromos rendszer csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. A generátor kulcsszerepet játszik a motor energiájának elektromos árammá alakításában, ám a megfelelő hatékonyságot nem is olyan egyszerű elérni, mivel a motorokban alkalmazott hagyományos vezérlőelektronika nem képes a generátor teljesítményének optimalizálására. A Z I V E C O Ú J D O N S Á G A NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÉS GAZDASÁGOS KOMBINÁCIÓ Az IVECO akkumulátorát úgy tervezték, hogy teljes harmóniában működjön együtt az új elektromos rendszerrel az optimális teljesítmény érdekében. Az innovatív elektromos rendszer és az eredeti IVECO akkumulátor használatának együttes előnyei: 0,8-2,5%-KAL ALACSONYABB ÜZEMANYAG FOGYASZTÁS 2%-OS KÁROSANYAG- KIBOCSÁTÁS CSÖKKENÉS AZ ÚJ DAILY SZÁMÁRA EGY INNOVATÍV KOMMUNIKÁCIÓS RENDSZERT FEJLESZTETTEK KI MÉRNÖKEINK, AMELY ÖSSZEKAPCSOLJA A GENERÁTORT, A MOTORT ÉS AZ AKKUMULÁTORT, ÍGY MENET KÖZBEN OPTIMALIZÁLHATÓ A GENERÁTOR TELJESÍTMÉNYE. CARBON PLUS AKKUMULÁTOR Az egyedülálló elektromos rendszer teljesítményének fokozása érdekében az IVECO egy rendkívül nagy hatásfokú akkumulátort is kifejlesztett az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentésének maximalizálása érdekében. HALADÁS ÉS GYORSÍTÁS A generátor kikapcsol, ennek köszönhetően a motor által termelt energia nagy része a kerekek felé továbbítódik. Az akkumulátor gondoskodik az elektromos fogyasztók kiszolgálásáról (így a motor kevesebb üzemanyagot használ fel). FÉKEZÉS A felszabaduló energia elektromos energiává alakul át, és az akkumulátorban tárolódik, amely minden elektromos igényt kielégít anélkül, hogy a motornak be kellene segítenie (kisebb üzemanyag-fogyasztás). STOP-START RENDSZER A stop-start funkció álló helyzetben ideiglenesen leállítja a motort, így csökken az üzemanyag-fogyasztás. Ez különösen városi közlekedés és torlódás esetén ideális. HARMADÁVAL KEVESEBB IDŐ ALATT TÖLTŐDIK FEL, MINT A HAGYOMÁNYOS (SZÉN NÉLKÜLI) AKKUMULÁTOR AZ INDÍTÁSI KAPACITÁS 30%-KAL NÖVEKSZIK * 3,5 óra vezetés > 1 óra szünet > 3,5 óra vezetés > 16 óra megállás, hetente 5 nap 4 hónapon keresztül, minden hétvégén 48 órás megállással. Töltöttség foka Harmadával kevesebb idő alatt tölt fel A TÖLTÉSFELVÉTEL 4 HÓNAP ELTELTÉVEL 4 X MAGASABB A SZÉNMENTES AKKUMULÁTORÉNÁL* Hagyományos akkumulátor Töltési idő (t)

6 V A L U E L I N E Az IVECO gyári cserealkatrészeket tartalmazó Value Line terméksorozatot ügyféltámogató megoldásokkal kiegészítve kínáljuk, a járművek üzemképességének maximalizálása, továbbá a javítás időtartamának és költségének minimálisra való csökkentése érdekében az Ön számára. Palettáján megtalálja a legfontosabb kopóalkatrész-típusokat, a rendszeres karbantartáshoz szükséges alkatrészeket azaz a szűrőket, fékbetéteket, szíjakat, lámpaizzókat és akkumulátorokat. Két piacvezető vállalat, az IVECO és a Magneti Marelli együttműködéséből született a Daily S2000 és a korábbi modellekhez tervezett Value Line cserealkatrészterméksorozat. A Value Line a kényelem, a minőség, a biztonság és a hatékonyság tökéletes ötvözetét biztosítja A Value Line és az Ön bizalmát élvező IVECO műhely szakmai hozzáértésének köszönhetően a karbantartási költségek lehető legalacsonyabb szinten tartása mellett javíthatja a tulajdonában lévő Daily üzemképességét, illetve növelheti annak maradványértékét. GAZDASÁGOSSÁG ÉS MINŐSÉG JELLEMZI A TERMÉKSOROZAT MINDEN EGYES DARABJÁT.

7 L E H E L J E N Ú J É L E T E T T E H E R A U T Ó J Á B A Ha az újragyártott REMAN TERMÉKEKET választja, akkor is teljes mértékben megbízhat a haszonjárművébe szerelt alkatrészekben, hiszen azok a vadonatúj termékekkel azonos teljesítményt nyújtanak. Több évtizedes tapasztalatával az IVECO az ideális partner egy ilyen összetett és bonyolult folyamat esetén. Az élvonalbeli technológia, az egyedi fejlesztésű szerszámok és berendezések valamint a körültekintő ellenőrzés révén az IVECO képes a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, az új termékekkel egyező minőségű újragyártott alkatrészeket biztosítani az Ön járműve számára MIÉRT REMAN? MIÉRT REMAN? MIÉRT REMAN? MEGFIZETHETŐSÉG MINŐSÉG KÖRNYEZETTUDATOSSÁG A REMAN segítségével jelentős költségmegtakarítást érhet el az új pótalkatrészek használatához képest, valamint csökkentheti a gépkocsi állásidejét, mivel az újragyártott alkatrész gyorsan beszerelhető, kiváltva ezzel az időigényes felújítást vagy javítást. A REMAN TERMÉKCSALÁDDAL kapcsolatos akciós ajánlatokról érdeklődjön a márkakereskedőjénél! KÖLTSÉGHATÉKONY Minden egyes REMAN alkatrész gondosan nyomon követett, a legszigorúbb műszaki szabványoknak megfelelő folyamat eredményeként éri el az új termékével egyenértékű teljesítményt. A legtöbb termék ISO/TS minősítéssel rendelkező beszállítótól származik, és 12 hónapos garancia vonatkozik rá. 12 HÓNAPOS GARANCIA A REMAN TERMÉKCSALÁD környezettudatos, mivel egy fenntartható újragyártási folyamat eredményeként jött létre: az újragyártásra kerülő régi egység begyűjtése és azonosítása szétszerelés és az egyes alkatrészek részletes elemzése a lehető legtöbb alkatrész felújítása, így elkerülhető az új nyersanyagok bevonása a folyamatba a szigorú IVECO minőség-ellenőrzés alapján nem megfelelőnek bizonyult alkatrészek cseréje és szakszerű selejtezése A folyamat eredménye, hogy az alkatrész a legújabb technológiák alkalmazásával kerül újragyártásra és ennek köszönhetően megfelel a legfrissebb szabványoknak is mintha csak most tervezték volna. Így az Ön haszonjárműve fokozottan környezetbarát, munkája pedig hatékonyabb lesz. KÖRNYEZETBARÁT A REMAN TERMÉKCSALÁD A REMAN termékcsalád folyamatosan fejlődik. Jelenleg az alábbi újragyártott alkatrészeket kínáljuk: MOTOROK HENGERFEJEK TENGELYKAPCSOLÓK ÉS LENDKEREKEK SEBESSÉGVÁLTÓK RÁSEGÍTÉSES SEBESSÉGVÁLTÓK TURBÓFELTÖLTŐK GENERÁTOROK ÉS INDÍTÓMOTOROK BEFECSKENDEZŐ SZIVATTYÚK ELEKTROMOS BEFECSKENDEZŐK NAGYNYOMÁSÚ SZIVATTYÚK ADBLUE SZIVATTYÚK ELEKTRONIKUS VEZÉRLŐEGYSÉGEK RÉSZECSKESZŰRŐK KORMÁNYRÁSEGÍTŐK FÉKNYERGEK...ÉS SZÁMOS TOVÁBBI TERMÉK Kérjen tájékoztatást a márkakereskedőjétől a teljes REMAN termékcsaládról.

8 A DANUBETRUCK AJÁNLATA AZ IVECO MÁR KÉSZEN ÁLL A FENNTARTHATÓ MOBILITÁSRA, ÉS ÖN? A személyes mobilitás és a szállítmányozás folyamatos és létfontosságú aktivitást jelentenek a világ minden pontján. A fenntartható mobilitás kapcsán azonban nincsen egyetlen olyan alternatív megoldás sem, amely az igények és feladatok mindegyikére megfelelő lenne. Az IVECO éppen ezért már 40 éve különböző hajtásrendszereket fejleszt, növelt hatékonyságú dízelmotoros járműveket is gyárt, valamint olyan alternatív megoldásokat, amelyekben földgázüzemű, elektromos vagy hibrid hajtásláncot alkalmaz. CSEPPFOLYÓSÍTOTT FÖLDGÁZ Az LNG és a CNG alapvetően ugyanaz az üzemanyag, ám eltér a tárolásuk és elosztásuk módja. A cseppfolyósított földgáz (LNG, azaz liquefied natural gas) megfelelő a regionális és országos áruterítő feladatokhoz is. Elterjedése a kiszolgáló infrastruktúra fejlődésén, illetve legfontosabb szempontként a töltőállomás-hálózat sűrűségén múlik majd. E járművek kapcsán a piaci lehetőségek különösen erőteljesek az élelmiszer- és italszállítási szektorokban, az üzemanyag-szállításban, a logisztikai szolgáltatóknál, valamint az éjszakai szállítást végző cégeknél, ahol fontos előny, hogy a szikragyújtás alacsonyabb zajszintet biztosít. FÖLDGÁZHAJTÁS A sűrített földgázzal (CNG, azaz compressed natural gas) hajtott járművek versenyképes alternatívái a dízelmotorosoknak. Számtalan különböző feladatra alkalmasak, így például városi csomagszállításra, személyszállításra, hulladékgyűjtésre, valamint rövid és hosszú távú elosztófuvarozásra. Jelenleg az IVECO e téma európai vezetője, hiszen a CNG-tüzelésű járművek legszélesebb palettáját nyújtja: különböző feladatokra tervezett teherautókat és buszokat minden méretkategóriában. A földgázhajtású járművek alkalmazása környezetvédelmi szempontból és üzleti szempontból egyaránt jó befektetés, hiszen gazdaságosabb a fenntartásuk. Az IVECO gázhajtású haszonjárművei már most akár biometánnal is üzemeltethetők, ez a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése szempontjából az egyik legjobb eredményeket felmutató megújuló forrásból származó üzemanyag. Ráadásul az IVECO LNG-vel, azaz cseppfolyósított földgázzal üzemelő járműveket is kínál. Sajnálatos módon az Európa egészét lefedő töltőhálózat hiánya továbbra is akadályozza a földgázban rejlő lehetőségek maximális kiteljesedését. Biztató azonban, hogy egyre nagyobb mértékben vállalnak elkötelezettséget az egyes régiók és országok, valamint az EU is az infrastruktúra kiépítése mellett ám ezt konkrét beruházásoknak és az érintett felek összefogásának kell követnie. Környezetvédelem AZ LNG TOVÁBBI ELŐNYEI kilométer maximális hatótávolság Az LNG-töltőállomások kiépítése nem függ a földgáz-hálózattól A közvetlenül az LNG-terminálból nyert LNG még a CNG-nél is olcsóbb Földgáz Földgáz A CNG ELŐNYEI Teljesítménye megegyezik a dízelmotorral A gázolajnál olcsóbb üzemanyag Kisebb károsanyag- és zajkibocsátás 24%-kal kevesebb CO 2 -kibocsátás, amíg a gáz a kitermelőhelyről a járműbe kerül Könnyű, egyszerűen megvalósítható megoldás városokba Az alternatívákhoz képest alacsony az infrastruktúra befektetési igénye Környezetvédelem IVECO BUS Az IVECO BUS megerősíti a fenntartható mobilitás iránti elkötelezettséget azzal, hogy továbbra is kínálja termékeit sűrített földgázzal üzemelő hajtáslánccal is. Az Euro VI minősítésű erőforrásokkal az üzemeltetők CNG-flottájukat ugyanazzal a már bevált technikával bővíthetik, mint az Euro V, illetve az EEV minősítésű járművek esetében tették. Az IVECO BUS piacvezető a CNG-s városi buszok szegmensében: körülbelül 5000 busza teljesít szolgálatot nagy európai városokban, így például London, Berlin, Athén, Barcelona és Liszabon is üzemeltet földgázüzemű IVECO BUS járműveket. Az IVECO a CNH Industrial Csoport vállalataként könnyű-, közép- és nehézkategóriájú tehergépkocsik, illetve városi, helyközi és turistabuszok világszerte aktív gyártója. A vállalat Európa, Ázsia, Afrika, Óceánia és Latin-Amerika összesen 11 országában működtet gyárat, amelyek mindegyike a legkorszerűbb járműveket állítja elő. További információkért kérjük, látogassa meg honlapunkat a címen.

9 AZ IVECO MAGYARORSZÁGI IMPORTŐRE A DANUBETRUCK MAGYARORSZÁG KFT. Elérhetőség: DanubeTruck Magyarország Kft Budapest, Hunyadi János út 6. T.: kereskedelem@danubetruck.hu Miskolci értékesítés: T.: , Debreceni értékesítés: T.: Szegedi értékesítés: T.: DanubeTruck partnerek: Delta Truck Kft Budapest Táblás u. 38. T.: Eurotrade Kft Kisigmánd, M1 Truck Centrum T.: Szombathely, Sárvár u. 56. T.: Levantex Kft Budapest, Ipari Park u. 2. T.: Szerviz partnerek: Pappas Autó Magyarország Kft. (Budapest) 1117 Budapest, Hunyadi János út 6. T.: F.: Pappas Autó Magyarország Kft. (Debrecen) 4002 Debrecen, Mikepércsi út 73/B. T.: F.: Pappas Autó Magyarország Kft. (Pécs) 7630 Pécs, Koksz u.125. T.: F.: Pappas Autó Magyarország Kft. (Szeged) 6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 15. T.: F.:

alkatrészeket! A Reman alkatrészek ára is rendkívül kedvező. További információkat a 10. oldalon található márkakereskedői hálózatunknál kaphat.

alkatrészeket! A Reman alkatrészek ára is rendkívül kedvező. További információkat a 10. oldalon található márkakereskedői hálózatunknál kaphat. 2016/3. KÖSZÖNTŐ Ön milyen szempontok szerint választja ki járművét? Hatékony, magas teljesítményű, de mégis környezetbarát megoldást keres? Az IVECO mindezt biztosítja az Ön számára a jármű egész élettartama

Részletesebben

ár-m isk olc-budapest-p écs-budapest-kisigmánd-s zegedt-s

ár-m isk olc-budapest-p écs-budapest-kisigmánd-s zegedt-s ehervár-m isk olc-budapest-p écs-budapest-kisigmánd-s zeged st-s zék esfehervár-m isk olc-budapest-p écs-budapest-kisigmá n-budapest-s zék esfehervár-m isk olc-budapest-p écs-budapest -d e B recen-budapest-s

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS SZÜKSÉGE VAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül szükséges, hogy gépjárműve motorolaját bizonyos időközönként a CITROËN-szabványoknak

Részletesebben

& YOU ősz - tél

& YOU ősz - tél & YOU 2017 ősz - tél A Danube Truck, az IVECO kizárólagos magyarországi forgalmazója kiemelt figyelmet fordít arra, hogy eredeti IVECO alkatrészek segítségével Ön a leghatékonyabban felkészíthesse járművét

Részletesebben

OMV Diesel CleanTech. Tökéletes motorvédelem. OMV Commercial

OMV Diesel CleanTech. Tökéletes motorvédelem. OMV Commercial OMV Diesel CleanTech Tökéletes motorvédelem OMV Commercial OMV Diesel CleanTech Tisztaság és maximális teljesítmény OMV Diesel CleanTech: nagyteljesítményű üzemanyagunk. A prémium HVO biológiai összetevő

Részletesebben

15% KEDVEZMÉNY. Felfüggesztés, tengelykapcsolók, lengéscsillapítók, kipufogó, fűtés és légkondícionálás FOR ALL VEHICLES

15% KEDVEZMÉNY. Felfüggesztés, tengelykapcsolók, lengéscsillapítók, kipufogó, fűtés és légkondícionálás FOR ALL VEHICLES 2016/2. A tél viszontagságai után Önnek most újabb kihívásokkal kell szembenéznie, ha csúcsformában szeretné tartani járművét. Itt az idő beraktározni alkatrészekből, és beruházni új tartozékokba. Úgy

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL*

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* A PEUGEOT CSEREDARABOS ALKATRÉSZEI GAZDASÁGOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT ALTERNATÍVÁT JELENTENEK PEUGEOT GÉPJÁRMŰVE BIZTONSÁGOS JAVÍTÁSÁHOZ

Részletesebben

IVECO a fenntartható fejlődésért Az IVECO CNG jármű kínálata

IVECO a fenntartható fejlődésért Az IVECO CNG jármű kínálata IVECO a fenntartható fejlődésért Az IVECO CNG jármű kínálata Medveczki András IVECO magyarországi képviseleti iroda CNG KONFERENCIA 2011. November 24. Haladunk a jövő szállítási megoldásai felé ELKÖTELEZETTSÉG

Részletesebben

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot,

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.varta-automotive.com ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com A DYNAMIC TRIO. KIMAGASLÓ TECHNIKA MINDEN FELHASZNÁLÁSRA. A Dynamic Trio-val minden felhasználásra a testreszabott

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid?

hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid? Audi hybrid A hibridtechnika bemutatása hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid? A görög és latin eredetű hibrid szó jelentése teli, keresztezett vagy kevert amely jelzők tökéletesen illenek a hibridjárművekre

Részletesebben

150511_DT_IVECO_Roadshow_2015_Broschüre_210x105mm_getrennt.indd 1

150511_DT_IVECO_Roadshow_2015_Broschüre_210x105mm_getrennt.indd 1 - B u da p e s t- p é c s - B u da p e s t- K i s i g m á n d - s z e g e d - d e B r e c e n - B u da p e s tá r - m i s Ko lc - B u da p e s t- p é c s - B u da p e s t- K i s i g m á n d - s z e g e

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

35/2016. (VIII. 31.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

35/2016. (VIII. 31.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. 35/2016. (VIII. 31.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 55 525 03 Alternatív gépjárműhajtási technikus Tájékoztató A vizsgázó az első lapra

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások RÖVID CÉGISMERTETŐ SZÁMOKBAN - 20 éve vagyunk jelen szállítmányozás, raktározás,

Részletesebben

www.electromega.hu AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE

www.electromega.hu AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE MI AZ AUTÓK LÉNYEGE? Rövid szabályozott robbanások sorozatán eljutni A -ból B -be. MI IS KELL EHHEZ? MOTOR melyben a robbanások erejéből adódó alternáló mozgást először

Részletesebben

Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika kft.

Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika kft. Kompresszor állomások telepítésének feltételei, hatósági előírások és beruházási adatok. Gázüzemű gépjárművek műszaki kialakítása és az utólagos átalakítás módja Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika

Részletesebben

Az Eredeti Hyundai Alkatrészek előnyei

Az Eredeti Hyundai Alkatrészek előnyei Az Eredeti Hyundai Alkatrészek előnyei A holnap szűrési technológiája Olajszűrő Az Ön gépkocsijának motorja számára az eredeti olajszűrők biztosítják a legjobb védelmet és a legnagyobb teljesítményt. Az

Részletesebben

BYD Zöld Város Koncepció

BYD Zöld Város Koncepció BYD Zöld Város Koncepció Környezetkímélő Megoldások napjaink tömegközlekedésének kihívásaira BYD Europe B.V 4 fő üzletág: elektronika, új energia, autóipar, vasúti szállítás Az első és egyetlen vállalat

Részletesebben

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás érdekében Januárban a Volvo Trucks bemutatta a világ legerősebb, 700 lóerő teljesítményű teherautóját. Most pedig a

Részletesebben

Környezettudatos technológiák fejlesztése és alkalmazása a logisztikai rendszerben

Környezettudatos technológiák fejlesztése és alkalmazása a logisztikai rendszerben Környezettudatos technológiák fejlesztése és alkalmazása a logisztikai rendszerben 2012 évi Országos Postás Konferencia Visegrád Előadó: Pintér István 1 Fenntartható fejlődés A tényező, amit le kellene

Részletesebben

Alternatív üzemanyagok a közszolgáltatásban a magánvállalkozások lehetőségei, piaci perspektívái

Alternatív üzemanyagok a közszolgáltatásban a magánvállalkozások lehetőségei, piaci perspektívái Alternatív üzemanyagok a közszolgáltatásban a magánvállalkozások lehetőségei, piaci perspektívái Járku Tamás ügyvezető Trans-Tour 90 Kft., Trans-Vonal Kft. KözlekedésVilág Konferencia, Budapest, 2017.

Részletesebben

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE Tartós megoldás az Ön üres tartályai számára: A SCHÜTZ TICKET SERVICE szolgáltatás. A mai ipari vállalatok egyik legfontosabb célja a sértetlen

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

- 1 - Hosszú élettartammal rendelkező új Continental abroncsok a regionális áruszállításhoz

- 1 - Hosszú élettartammal rendelkező új Continental abroncsok a regionális áruszállításhoz - 1 - Hosszú élettartammal rendelkező új Continental abroncsok a regionális áruszállításhoz A Continental megkezdte az új harmadik generációs abroncsszéria értékesítését 17,5 22,5 colos méretekben a rohamosan

Részletesebben

A környezetbarát autózás 10 pontja

A környezetbarát autózás 10 pontja A Környezetbarát autózás kampány célja, hogy csökkentse az autók környezetre gyakorolt káros hatását, valamint segítsen a járművezetőknek abban, hogy környezetvédő fejjel gondolkodjanak. A környezetbarát

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Megépült a Bogáncs utcai naperőmű

Megépült a Bogáncs utcai naperőmű Megépült a Bogáncs utcai naperőmű Megújuló energiát hazánkban elsősorban a napenergia, a geotermikus energia, a biomassza és a szélenergia felhasználásából nyerhetünk. Magyarország energiafelhasználása

Részletesebben

Vegyünk elektromos buszt! De milyet? Dorner Lajos

Vegyünk elektromos buszt! De milyet? Dorner Lajos Vegyünk elektromos buszt! De milyet? Dorner Lajos Debrecen, 2018. május 31. Milyen járművet szeretne a város?* Elvárások: Fenntartható közlekedés élhetőbb város, környezetbarát, lehetőleg zéró emissziós

Részletesebben

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN MI A LENGÉSCSILLAPÍTÓK SZEREPE? A lengéscsillapítók biztosítják a kerekek megfelelő tapadását, bármilyen hepehupás is az út, amin haladunk.

Részletesebben

AdBlue GARANTÁLT MINŐSÉG

AdBlue GARANTÁLT MINŐSÉG AdBlue GARANTÁLT MINŐSÉG EGYÜTT KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉÉRT! AdBlue KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉÉRT A járművekre vonatkozó károsanyag kibocsátási normák folyamatosan szigorodnak. A jármű- és motorgyártók többsége

Részletesebben

Energiatárolás szerepe a jövő hálózatán

Energiatárolás szerepe a jövő hálózatán Energiatárolás szerepe a jövő hálózatán Horváth Dániel 60. MEE Vándorgyűlés, Mátraháza 1. OLDAL Tartalom 1 2 3 Európai körkép Energiatárolás fontossága Decentralizált energiatárolás az elosztóhálózat oldaláról

Részletesebben

Bosch exchange Hatékony. Egyszerű. Gyors.

Bosch exchange Hatékony. Egyszerű. Gyors. Bosch exchange Hatékony. Egyszerű. Gyors. A Bosch cserealkatrész-program Növekvő piac új üzleti lehetőségek A cserealkatrészek piacának alakulása 2000 2010 Változatlanul nagy az igény a hagyományos cserealkatrészek

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

GDF SUEZ. Cége velünk csak megtakaríthat!

GDF SUEZ. Cége velünk csak megtakaríthat! GDF SUEZ Cége velünk csak megtakaríthat! Cége velünk csak megtakaríthat! Időt Pénzt ENERGIÁT Amit biztosan elvárhat tőlünk: földgázt, szakértelmet, egyszerű ügyintézést személyes kapcsolattartó segítségével,

Részletesebben

LNG felhasználása a közlekedésben. 2015 április 15. Kirilly Tamás Prímagáz

LNG felhasználása a közlekedésben. 2015 április 15. Kirilly Tamás Prímagáz LNG felhasználása a közlekedésben 2015 április 15. Kirilly Tamás Prímagáz Üzemanyagok Fosszilis Benzin Dízel Autógáz (LPG) CNG LNG (LCNG) Alternatív Hidrogén Bioetanol (Kukorica, cukornád) Biodízel (szója,

Részletesebben

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai.

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai. Újrahasznosítási ipar Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai www.lcpackaging.com Kiváló minőség, 100%- os újrahasznosíthatóság 02 A bigbag zsákok vezető szakértője az újrahasznosítási iparágban

Részletesebben

Targonca meghajtások. Kövessünk-e valamennyi irányzatot?

Targonca meghajtások. Kövessünk-e valamennyi irányzatot? Targonca meghajtások. Kövessünk-e valamennyi irányzatot? A kőolaj árának folyamatos emelkedése, költségtakarékossági megfontolások valamint a környezettudatosság erősödése nyomán a targoncagyártók egymás

Részletesebben

Az Energia[Forradalom] Magyarországon

Az Energia[Forradalom] Magyarországon Az Energia[Forradalom] Magyarországon Stoll É. Barbara Klíma és energia kampányfelelős Magyarország barbara.stoll@greenpeace.hu Láncreakció, Pécs, 2011. november 25. Áttekintés: Pár szó a Greenpeace-ről

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR Food Processing Equipment Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR A tészta az ipari élelmiszertermelés egyik legnehezebb terméke, mivel hagyományosan a főzést követően néhány percen belül tálalni kell.

Részletesebben

VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS

VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS SZERVIZEK VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS A világ vezető járműgyártóinak OE beszállítójaként árképzési versenyre léphetünk az OE alkatrészek terén a fő autókereskedőkkel. MINŐSÉGI TERMÉKEK A Textar az innovációra

Részletesebben

A HIBRID TECHNIKA CSÚCSA ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET!

A HIBRID TECHNIKA CSÚCSA ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET! A HIBRID TECHNIKA CSÚCSA ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET! ÁTGONDOLT MŰSZAKI MEGOLDÁSOK A Honda első gyártóként mutatott be hibrideket Európában, és azóta is élen jár a fejlesztésekben 1999 óta milliónyi benzines-elektromos

Részletesebben

DesinFix Fertőtlenítő szer az Ön környezetéért

DesinFix Fertőtlenítő szer az Ön környezetéért DesinFix Fertőtlenítő szer az Ön környezetéért A tiszta víz globális szükség A Kemira elkötelezett a hatékony és innovatív szennyvíz tisztító technológiák iránt. A fertőtlenítés lehetővé teszi a szennyvízkezelés

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉSRÔL. Minden, amit tudni kell a. Minden, amit tudni kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK

KLÍMABERENDEZÉSRÔL. Minden, amit tudni kell a. Minden, amit tudni kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK amit tudni kell sorozat PEUGEOT TNÁCSDÁS LENGÉSCSILLPÍTÓK Z BLKTÖRLÔLPÁTOK Z KKUMULÁTOR KLÍMBERENDEZÉS KIPUFOGÓRENDSZER VILÁGÍTÁS RÉSZECSKESZÛRÔ GUMIBRONCSOK FÉKRENDSZER KENÔNYGOK SZÉLVÉDÔ CSERELKTRÉSZEK

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Nagyteljesítményû hajtómûolajok

Nagyteljesítményû hajtómûolajok Nagyteljesítményû hajtómûolajok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet drasztikusan átalakult

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

Innovatív közösségi elektromos robogó megosztó rendszer

Innovatív közösségi elektromos robogó megosztó rendszer Innovatív közösségi elektromos robogó megosztó rendszer Szakmai háttér 1997-2017: 20 éves FMCG szakmai háttér Magyarországi és közép-kelet európai regionális poziciók Trade marketing, értékesítési és üzletfejlesztési

Részletesebben

E-mobilitás Európában és Zala megyében

E-mobilitás Európában és Zala megyében E-mobilitás Európában és Zala megyében Angster Tamás innovációs menedzser X. INNOTECH Innovációs Konferencia, Zalaegerszeg, 2015. 09. 17. 2 Elektromobilitás projektjeink PROSESC (2010-2012), Interreg IV/C

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A KLÍMABERENDEZÉS NEM CSAK KÉNYELME, HANEM BIZTONSÁGA SZEMPONTJÁBÓL IS ALAPVETŐEN FONTOS Autójának

Részletesebben

Dióhéjban a fogyasztásszabályozásról

Dióhéjban a fogyasztásszabályozásról Dióhéjban a fogyasztásszabályozásról Bevétel generálása a vállalkozás energiatermelő berendezéseivel Terméksorozat 2017. szeptember A fogyasztásszabályozásban (DSR) rejlő erő Energia a teljesítményhez

Részletesebben

EQ80 a Canontól ÉPÍTSÜNK JOBB VÁLLALKOZÁST! EGYÜTT.

EQ80 a Canontól ÉPÍTSÜNK JOBB VÁLLALKOZÁST! EGYÜTT. EQ80 a Canontól ÉPÍTSÜNK JOBB VÁLLALKOZÁST! EGYÜTT. See the bigger picture Intelligensebb megoldások egy jobb vállalkozásért A Canonnál elköteleztük magunkat amellett, hogy ügyfeleinknek innovatív termékek

Részletesebben

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Karbantartás Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon Október 2014. október 15. Készítette: Kemény Béla Gestamp Hungária Kft

Részletesebben

Jelenünkben a jövőnk...

Jelenünkben a jövőnk... Sedulitas-Pro Kft. Szeged, 2013. január 23. Nemes Péter Ügyvezető Rónai Attila Járműtervező Motto: Kis cég, nagy lehetőségekkel, komoly munkákkal. A múlt és a jövő: Jó alapok: Villamos- és gépész mérnökök

Részletesebben

Közösségi közlekedéssel a zöldebb környezetért. vezérigazgató

Közösségi közlekedéssel a zöldebb környezetért. vezérigazgató Közösségi közlekedéssel a zöldebb környezetért. KTE Konferencia Debrecen, 2017.03.23. Előadó: Nagy Attila vezérigazgató Tartalom: 1. Kihívások a nagyvárosok közlekedése előtt. 2. Környezetbarát és Smart

Részletesebben

i-sint új kenőanyagcsalád a vezetés élményéért agip.hu

i-sint új kenőanyagcsalád a vezetés élményéért agip.hu i-sint új kenőanyagcsalád a vezetés élményéért agip.hu i-sint eni i-sint: személygépjármű kenőanyagok az enitől Minden motornak szüksége van a megfelelő kenőanyagra, amely védelmet nyújt és fokozza a teljesítményét.

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben...

KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben... KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben... Akár 5%-kal jobb futásteljesítmény az elődjéhez viszonyítva. 1 1 A Goodyear luxemburgi Innovációs Központja által 2011 júliusa és 201 júniusa között

Részletesebben

FÉKRENDSZER A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

FÉKRENDSZER A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN FÉKRENDSZER A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A FÉKRENDSZER BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL AZ EGYIK LEGFONTOSABB EGYSÉG Lassítás vagy megállás esetén

Részletesebben

ZF TERMÉKEK. Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás. elemei, alkatrészei

ZF TERMÉKEK. Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás. elemei, alkatrészei ZF TERMÉKEK Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás elemei, alkatrészei ZF Lenksysteme A ZF 1932-ben kezdte meg a kormányművek gyártását az amerikai Ross Gear & Tool társaság licensze alapján. 1950-ben

Részletesebben

Elektromos autó töltő oszlop

Elektromos autó töltő oszlop Az elektromos járművek térnyerése a belső égésű motorokkal hajtottakkal szemben bizonyosnak látszik. Világszerte tapasztalható törekvés a megújuló energiák használatára, a környezeti terhelés- és a CO2

Részletesebben

Kapcsolt energia termelés, megújulók és a KÁT a távhőben

Kapcsolt energia termelés, megújulók és a KÁT a távhőben Kapcsolt energia termelés, megújulók és a KÁT a távhőben A múlt EU Távlatok, lehetőségek, feladatok A múlt Kapcsolt energia termelés előnyei, hátrányai 2 30-45 % -al kevesebb primerenergia felhasználás

Részletesebben

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű.

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívő- és öblítő felépítmények A

Részletesebben

XELLA Pórusbeton építés jövõje

XELLA Pórusbeton építés jövõje XELLA Pórusbeton építés jövõje Hagyomány és fejlõdés A növekedésorientált vállalati stratégiát a technikai és minõségi elõrelépés indokolja. Franz Haniel und Cie. Haniel Bau-Industrie (Führungsgesellschaft)

Részletesebben

EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOL DYNAMIC MOTO MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS

EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOL DYNAMIC MOTO MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS ELASTIC LAYER TECHNOLOGY RUGALMAS VÉDŐFILM EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ Az extrém hatásoknak is ellenálló Elastic

Részletesebben

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Sajtóközlemény A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Biatorbágy, 2011. október 20. Négy járművet állít ki a Scania a 6-os pavilonban található 602. számú standon. A Citywide a stílusos városi,

Részletesebben

Dr. Karl F. Glenz. Robert Bosch GmbH Dízel Rendszerek. Dízel az erőátviteli megoldás. Ügyvezető igazgató. Dízel Nap 2006, Hungaroring Magyarország

Dr. Karl F. Glenz. Robert Bosch GmbH Dízel Rendszerek. Dízel az erőátviteli megoldás. Ügyvezető igazgató. Dízel Nap 2006, Hungaroring Magyarország Dízel Nap 2006, Hungaroring Magyarország Dízel az erőátviteli megoldás Dr. Karl F. Glenz Ügyvezető igazgató Robert Bosch GmbH 1 Részleg 2006. 05. 10. DS/ES-G Robert Bosch GmbH Minden jog fenntartva, az

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL EREDETI ALKATRÉSZEK: A PEUGEOT SZAKÉRTELMÉNEK BIZONYÍTÉKAI Az Ön PEUGEOT gépjárműve olyan alkotórészekből épül fel, melyek

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 120 60 30 KETTŐS KIJELZŐ & VISIOLIGHT TM Az Aeroguard 4S kettős kijelzője révén minden érték látható. Az aktuális üzemmód

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec.

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec. Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához Formula XT Cera Tec Hydra Tec www.textar.com Mindent. Kivéve a kompromisszumokat. ELSŐ OSZTÁLYÚ FÉKEZÉSI TECHNOLÓGIA Ha első osztályú fékezési technológiát keres,

Részletesebben

Az SCK sorozat ereje. Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. Egyszerű beüzemelés. Megbízható minőség

Az SCK sorozat ereje. Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. Egyszerű beüzemelés. Megbízható minőség Csavarkompresszorok Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. A z A l u p m á r k a t ö b b, m i n t 8 5 é v i p a r i t a p a s z t a l a t t a l r e n d e l k e z i k.

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ GUMIABRONCSOK = BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSI KÉNYELEM A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.

2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. 2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék...2 II. Vezetői összefoglaló...3 II.1. Az éves riport célja...3 II.2. A szakreferens

Részletesebben

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet.

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. INNOVÁCIÓ Tejhűtési rendszerek A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. Glacier tejhűtő tartály GlacierChill forrasztott

Részletesebben

Depóniagáz, mint üzemanyag Esettanulmány

Depóniagáz, mint üzemanyag Esettanulmány Depóniagáz, mint üzemanyag Esettanulmány Eörsi-Tóta Gábor Szombathely, 2012.04.26. Depóniagáz hasznosítási lehetőségei - Hőtermelés - Villamos energia termelés - Kapcsolat energia termelés (hő és villamos

Részletesebben

Az enhome komplex energetikai megoldásai. Pénz, de honnan? Zalaegerszeg, 2015 október 1.

Az enhome komplex energetikai megoldásai. Pénz, de honnan? Zalaegerszeg, 2015 október 1. Az enhome komplex energetikai megoldásai Pénz, de honnan? Zalaegerszeg, 2015 október 1. Az energiaszolgáltatás jövőbeli iránya: decentralizált energia (DE) megoldások Hagyományos, központosított energiatermelés

Részletesebben

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁT ELHASZ- NÁLÓDÁSÁRA UTALÓ JELEK Foltos szélvédő Az ablaktörlő kar nem fejt ki megfelelő nyomást. Az ablaktörlő lapát túl gyorsan emelkedik.

Részletesebben

Nagyteljesítményû kenôzsírok

Nagyteljesítményû kenôzsírok Nagyteljesítményû kenôzsírok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára Photo by courtesy of SKF www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY DRASZTIKUS KÁROSANYAGKIBOCSÁTÁS-CSÖKKENTÉS A FORDNÁL

SAJTÓKÖZLEMÉNY DRASZTIKUS KÁROSANYAGKIBOCSÁTÁS-CSÖKKENTÉS A FORDNÁL SAJTÓKÖZLEMÉNY DRASZTIKUS KÁROSANYAGKIBOCSÁTÁS-CSÖKKENTÉS A FORDNÁL A Ford közzétette 14. Fenntarthatósági Jelentését, amelyben a vállalat kiemeli, hogy 2000 és 2012 között a globális gyártóüzemekben 37

Részletesebben

Állófûtés. Kényeztesse magát Webasto állófûtéssel! www.webasto.hu. Már beszálláskor kellemes hômérséklet fogadja Önt autójában!

Állófûtés. Kényeztesse magát Webasto állófûtéssel! www.webasto.hu. Már beszálláskor kellemes hômérséklet fogadja Önt autójában! Állófûtés Kényeztesse magát Webasto állófûtéssel! Már beszálláskor kellemes hômérséklet fogadja Önt autójában! Kényelem Biztonság Környezet- és motorvédelem www.webasto.hu Webasto motortól független állófûtés:

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

Energiamegtakarítási riport. a ROBERT BOSCH Elektronika Gyártó Kft. Hatvani telephely

Energiamegtakarítási riport. a ROBERT BOSCH Elektronika Gyártó Kft. Hatvani telephely Energiamegtakarítási riport a Hatvani telephely energiafelhasználásának mértékéről, valamint a megvalósított energiahatékonysági intézkedésekkel, fejlesztésekkel, üzemeltetési megoldásokkal kapcsolatos

Részletesebben

IBIDEN Hungary Kft. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Dunavarsány, Neumann János utca Dunaharaszti I. Pf.:

IBIDEN Hungary Kft. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Dunavarsány, Neumann János utca Dunaharaszti I. Pf.: IBIDEN Hungary Kft. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ IBIDEN HUNGARY KFT. VÁLLALAT NEVE IBIDEN Hungary Gyártó Kft. Alapítás éve 2004 Cím 2336 Dunavarsány Ipari Park, Neumann János utca 1. Gyártás indítása 2005 Termék

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

Frank-Elektro Kft. BEMUTATKOZÓ ANYAG

Frank-Elektro Kft. BEMUTATKOZÓ ANYAG Frank-Elektro Kft. 5440 Kunszentmárton Zrínyi u. 42. Telefon: 56/560-040, 30/970-5749 frankelektro.kft@gmail.com BEMUTATKOZÓ ANYAG Frank-Elektro Kft. telephely korszerűsítése, építési munkái. A Frank-Elektro

Részletesebben

Food Processing Equipment. NEAEN Unicook ATMOSZFÉRIKUS NYOMÁSON SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐÜST

Food Processing Equipment. NEAEN Unicook ATMOSZFÉRIKUS NYOMÁSON SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐÜST Food Processing Equipment NEAEN Unicook ATMOSZFÉRIKUS NYOMÁSON SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐÜST Az univerzális szakaszosan üzemelő NEAEN Unicook főzőüst hatékony és kedvező megoldást kínál különböző élelmiszer

Részletesebben

Győr, az elektromos autók mintavárosa

Győr, az elektromos autók mintavárosa Hibrid és elektromos járművek fejlesztését megalapozó kutatások TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV- 2012-0012 Smarter Transport Kooperatív közlekedési rendszerek infokommunikációs támogatása TÁMOP-4.2.2.C-11/1/KONV-

Részletesebben

ALACSONY ZAJSZINTŰ CSÖVEK ÉS SZERELVÉNYEK Alacsonyabb zajszintet (akár 19dB) és vibrációt biztosít.

ALACSONY ZAJSZINTŰ CSÖVEK ÉS SZERELVÉNYEK Alacsonyabb zajszintet (akár 19dB) és vibrációt biztosít. ALACSONY ZAJSZINTŰ CSÖVEK ÉS SZERELVÉNYEK Alacsonyabb zajszintet (akár 19dB) és vibrációt biztosít. Peštan világszerte A Peštan vállalat vezető pozíciót tölt be a műanyag csövek és PVC profilok gyártásában

Részletesebben

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki.

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Senki nem ért nálunk jobban a Volkswagenekhez, ezért vagyunk mi a legjobb választás flottájuk szervizelésére. Üdvözli a Volkswagen FlottaSzerviz.

Részletesebben

Tavaszi autóvásárlás Nyolc Bosch technika, amely gazdaságosabbá teszi az új autókat

Tavaszi autóvásárlás Nyolc Bosch technika, amely gazdaságosabbá teszi az új autókat Sajtóközlemény Tavaszi autóvásárlás Nyolc Bosch technika, amely gazdaságosabbá teszi az új autókat 2014. február 18. Stefan Seiberth: A Bosch fejlesztései minden egyes kilométeren üzemanyagot takarítanak

Részletesebben

ECONATURAL. Mérföldkő a papírgyártás történetében

ECONATURAL. Mérföldkő a papírgyártás történetében ECONATURAL Mérföldkő a papírgyártás történetében Lucart Professional EcoNatural: a környezettudatos papír új generációja. Az újrafelhasznált italos kartondobozokból készült EcoNatural a 100%-osan környezetbarát

Részletesebben