módosító javaslato t

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "módosító javaslato t"

Átírás

1 Országgyű lési képvisel ő Dr. Kövér László úrnak, az Országgyűlés elnökének Éi-kcz = 1010,,-L, 03. helyben Tisztelt Elnök Úr! A médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló T/1747. számú törvényjavaslathoz a Házszabály 94. (1) bekezdése alapján az alábbi terjesztem el ő : módosító javaslato t 1. A javaslat 41. (1) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (1) Az e törvény hatálya alá tartozó, a Magyar Köztársaságban letelepedett médiaszolgáltat ó által nyújtott lineáris médiaszolgáltatás bejelentés és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá g Hivatala (a továbbiakban : Hivatal) általi hatósági nyilvántartásba vétel után végezhető, kivéve azon állami tulajdonban lév ő korlátos erőforrásokat igénybe vevő analóg lineáris [rádiós] médiaszolgáltatásokat, amelyek a Médiatanács által kiírt és lebonyolított pályázaton való [sikeres részvétel]nyertessé nyilvánítás és szerződéskötés [után]alapján végezhetők. 2. A javaslat 41. (4) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (4) A Hivatal [külön] nyilvántartást vezet a) a lineáris audiovizuális médiaszolgáltatásokról, b) a lineáris rádiós médiaszolgáltatásokról, c) a médiaszolgáltatási jogosultságot pályázat útján elnyert audiovizuáli s médiaszolgáltatásokról, d) a médiaszolgáltatási jogosultságot pályázat útján elnyert rádió s médiaszolgáltatásokról, e) a lekérhető audiovizuális médiaszolgáltatásokról, f) a lekérhető rádiós médiaszolgáltatásokról, g) a kiegészítő médiaszolgáltatásokról, h) a nyomtatott sajtótermékekről, i) az internetes sajtótermékekr ől és hírportálokról. 3. A javaslat 41. (5) bekezdése az alábbiak szerint módosul :

2 (5) Ha a médiaszolgáltató lineáris és lekérhet ő szolgáltatást is nyújt, illetve ha a sajtóterméket kiadó nyomtatott és internetes sajtóterméket is megjelentet, kötele s médiaszolgáltatásait, illetve sajtótermékeit [valamennyi érintett nyilvántartásba ]különkülön bejelenteni. 4. A javaslat 41. -a az alábbi (7) bekezdéssel egészül ki : (7) A lineáris médiaszolgáltatási jogosultság nem ruházható át. 5. A javaslat 42. (1) bekezdés f) pontja az alábbiak szerint módosul : f) a médiaszolgáltatás megkezdésének [várható] tervezett id őpontját. 6. A javaslat 42. (2) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (2) A bejelentőnek nyilatkoznia kell, hogy nyilvántartásba vétel eseténvele kapcsolatban a törvény szerinti kizáró ok a [nyilvántartásba vétel esetén ]nem keletkezik. 7. A javaslat 42. (3) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (3) Lineáris médiaszolgáltatás csak [azt követően kezdhető meg, hogy a Hivatal a lineári s médiaszolgáltatás ]a nyilvántartásba vételt követően kezdhető megféről szóló határozata joger őre emelkedett]. A lineáris médiaszolgáltatás nyilvántartásba vételér ől a Hivata l negyvenöt napon belül hatósági határozatot hoz, amelyben [A nyilvántartásba vételr ől szóló határozatban a Hivatal ]meghatározza a médiaszolgáltató által az egyes lineári s médiaszolgáltatások után fizetendő médiaszolgáltatási díj mértékét. 8. A javaslat 42. (4) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (4) [ A lineáris médiaszolgáltatás nyilvántartásba vételér ől a Hivatal negyvenöt napo n belül hatósági határozatot hoz. ]Ha a bejelentést követően a nyilvántartásba vételr ő l a Hivatal negyvenöt napon belül nem döntött, a bejelentést nyilvántartásba vettnek kel l tekinteni azzal, hogy a nyilvántartásba kerülés tényét és a médiaszolgáltatási díj mértékét ez t követően tizenöt napon belül a jogosulttal határozatban közölni kell. 9. A javaslat 42. (6) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (6) A Hivatal megtagadja a lineáris médiaszolgáltatásnyilvántartásba vételét[kizárólag akkor lehet megtagadni], ha a) a bejelentővel szemben a 43. -ban meghatározott összeférhetetlenségi ok áll fenn, b) a bejelentőnek vagy bármely tulajdonosának korábbi médiaszolgáltatás i tevékenységb ől származó lejárt díjtartozása van, c) sértené a [tulajdonosi ]médiapiacikoncentráció[ra ] megelőzésérevonatkozó, a 68. -ban meghatározott szabályokat,

3 d) a bejelentés a hiánypótlásra való felszólítás után sem tartalmazza az (1) bekezdé s alapján szükséges adatszolgáltatást, e) a bejelentett médiaszolgáltatás elnevezése egy korábban nyilvántartásba vett és a bejelentés id őpontjában a nyilvántartásban szerepl ő lineáris médiaszolgáltatás elnevezésével azonos, illetve ahhoz az összetéveszthet őségig hasonlít, vag y f) a bejelentő nem fizette meg az igazgatási szolgáltatási díjat." 10. A javaslat 42. (7) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (7) A Hivataltörli[Törölni kell] a nyilvántartásból a lineáris médiaszolgáltatást, ha a) a nyilvántartásba vétel megtagadásának volna helye, b) a médiaszolgáltató kérte a nyilvántartásból való törlését, c) [a médiaszolgáltató ismételt súlyos jogsértése miatt a ban foglalta k figyelembe vételével a Médiatanács e jogkövetkezmény alkalmazását rendelte el, ] [d)] a médiaszolgáltató díjtartozását a Hivatal írásbeli felszólítását követően harminc napon belül nem teljesítette, [e)]d) a jogosult a médiaszolgáltatást [megkezdését ]a nyilvántartásba vételtől számított hat hónapon [át ]belül nem kezdimeg[,elmulasztják], vagy a megkezdett szolgáltatást hat hónapnál hosszabb időre megszakítj[ák]a, kivéve, ha a médiaszolgáltató mulasztását megfelel ően kimenti, vagy [f)]e) bíróság jogerős határozata elrendelte a médiaszolgáltatás elnevezése által elkövetet t védjegybitorlás abbahagyását és a bitorló eltiltását a további jogsértést ő l, f) a médiaszolgáltató ismételt súlyos jogsértése miatt a ban foglaltak figyelembe vételével a Médiatanács e jogkövetkezmény alkalmazását rendelte el. 11. A javaslat 42. (8) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (8) Az (1)-(7) bekezdés rendelkezéseit kell alkalmazni az olyan műhold igénybevételével történ ő lineáris médiaszolgáltatásra is, amely nem a Kormány rendelkezési joga alá tartoz ó műhold igénybevételével történik. 12. A javaslat 42. (9) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (9) A lineáris médiaszolgáltatás médiaszolgáltatójának a változást követő tizenöt napon belül be kell jelentenie a Hivatalhoz, ha a nyilvántartásban szerepl ő adataiban változá s következett be. 13. A javaslat 42. (10) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (10) [Amennyiben a médiaszolgáltató személyében vagy a médiaszolgáltatás (1 ) bekezdés e) pontban szereplő adataiban változás következik be, az eredeti bejelentés t tev ő médiaszolgáltatónak kezdeményeznie kell a nyilvántartásban szerepl ő adatok módosítását. Az erre irányuló eljárásra az (1)-(6) bekezdést megfelel ően alkalmazn i kell.]az adatváltozás késedelmes teljesítése, vagy elmulasztása miatt a Hivatal a 186. (3) bb) szerinti bírsággal sújthatja a médiaszolgáltatót.

4 14. A javaslat 42. -a az alábbi (11) bekezdéssel egészül ki : (11) Médiaszolgáltatók hálózatba kapcsolódásának, illetve vételkörzet-b ővítésének feltétele a Médiatanács jóváhagyása. A Médiatanács a hálózatba kapcsolódás ésa vételkörzet-bővítés részletszabályait és további feltételeit iránymutatásban állapítja meg. 15. A javaslat 43. (3) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (3) Nem lehet lineáris médiaszolgáltatásra jogosult szervezet : a) párt, a párt által létrehozott [gazdasági társaság] vállalkozás [vagy alapítvány], b) állami és közigazgatási szerv, kivéve, ha rendkívüli vagy szükségállapot eseté n alkalmazandó törvény másként rendelkezik, c) olyan [gazdasági társaság] vállalkozás, amelyben a magyar államnak befolyásoló részesedése van, d) olyan [gazdasági társaság] vállalkozás, amelyben az (1)-(2) bekezdésben felsoroltak bármelyike közvetlen vagy közvetett tulajdoni részesedéssel rendelkezik, illetv e döntésének befolyásolására külön megállapodás alapján vagy egyéb módon jogot szerzett, vagy az egyébként tulajdonszerzési korlátozás alá es ő személy, szervezet. 16. A javaslat 43. (4) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (4) Nem lehet jogosult az önkormányzat területét legalább húsz százalékban lefed ő vételkörzetű helyi lineáris médiaszolgáltatásra az a [gazdasági társaság]vállalkozás, amelynek igazgatóságában, ügyvezetésében vagy felügyelő bizottságában, és azon alapítván y vagy közalapítvány, amelynek kuratóriumában a helyi képvisel őtestület tagja, alkalmazottja, a polgármester, alpolgármester, főpolgármester, főpolgármester-helyettes vagy ezek közel i hozzátartozója vesz részt. 17. A javaslat 44. (2) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (2) A [hatósági vagy m űsorszolgáltatási szerz ődés alapján lineáris ] médiaszolgáltatójásra jogosult] ellenszolgáltatásként negyedévenként el őre kötele s médiaszolgáltatási díjat fizetni. Hálózatba kapcsolódás esetén a hálózatba kapcsolódó médiaszolgáltató médiaszolgáltatási díjának a hálózatos műsoridővel arányos részét a hálózatos médiaszolgáltató fizeti. 18. A javaslat 44. (6) bekezdése kikerül a szövegb ől, a további bekezdések számozás a értelemszerűen változik. 19. A javaslat 44. (9) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (9) A [közösségi médiaszolgáltatásra jogosult] közösségi médiaszolgáltatás[a] után( nem köteles] médiaszolgáltatási díjat nem kell fizetni.

5 20. A javaslat 45. (1) bekezdés b) pontja az alábbiak szerint módosul : b) ha a bejelentő gazdasági társaság, a hatályos létesít ő okiratát[esetleges módosításával egységes szerkezetben], továbbá közjegyző által hitelesített aláírási címpéldányt, vag y ügyvéd által ellenjegyzett aláírásmintát, 21. A javaslat III. Fejezetének címe az alábbiak szerint módosul : JOGOSULTSÁG LINEÁRIS [RÁDIÓS] MÉDIASZOLGÁLTATÁSRA PÁLYÁZAT ÚTJÁN 22. A javaslat 48. (1) bekezdése az alábbiak szerint módosul : 48. (1) Allami tulajdonban lév ő, korlátos erőforrásokat igénybe vev ő analóg lineári s [rádiós] médiaszolgáltatás[i jogosultság] amennyiben e törvény eltér ően nem rendelkezik a Médiatanács által kiírt és lebonyolított pályázaton történt nyertessé nyilvánítás é s szerződéskötés [útján nyerhet ő el]alapján végezhető. 23. A javaslat 48. -a az alábbi (9) bekezdéssel egészül ki : (9) A Médiatanács felkérésére a Hivatal összeállítja a médiaszolgáltatási lehet őségek jegyzékét. 24. A javaslat 49. (1) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (1) A médiaszolgáltatási pályázati eljárások el őkészítése érdekében a Médiatanács [a médiaszolgáltatási lehet őségek jegyzékének, és az ehhez tartozó] frekvenciaterve k kidolgozására kéri fel [ a főigazgató útján ]a Hivatalt. 25. A javaslat 51. (2) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (2) A pályázati eljárás ügyintézési határideje nyolcvanöt nap. A[z ügyintézési] határidőbe nem számít bele a Ket-ben meghatározottakon túl a pályázati felhívás közzététele napjától a pályázati ajánlat benyújtásáig terjedő időtartam. A[z ügyintézési] határid ő indokolt esetbe n egy alkalommal, legfeljebb húsz nappal meghosszabbítható. 26. A javaslat 55. (1) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (1) A pályázati eljárásban az az egyéni vállalkozó, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet[vállalkozás] vehet részt a) amelynek nincs hatvan napnál régebben lejárt vám-, társadalombiztosítási járulék vag y a központi adóhatóság által nyilvántartott adófizetési kötelezettsége, tovább á elkülönített állami pénzalappal szemben fennálló fizetési kötelezettsége, kivéve, ha a hitelez ő az adósság kés őbbi id őpontban történő megfizetéséhez írásban hozzájárult,

6 b) amely nem áll cs ődeljárás, felszámolási, végelszámolási vagy a megszüntetésér e irányuló egyéb eljárás alatt, é s c) amellyel szemben a korábbi öt évnél nem régebben lezárult pályázati eljárás alapjá n vállalt műsorszolgáltatási vagy hatósági szerz ődésen alapuló kötelezettségének súlyos megszegését jogerő s közigazgatási határozat nem állapította meg, illetve amelynek a m űsorszolgáltatási vagy a hatósági szerződése felmondásra nem került." 27. A javaslat 56. -a az alábbiak szerint módosul : a) a pályázó adatait : aa) nevét, ab) székhelyét, ac) cégnyilvántartási vagy egyéb nyilvántartási számát, ad) elérhetőségét (telefonszámát és elektronikus levelezési címét), ae) vezető tisztségvisel őjének, képvisel őjének a nevét és elérhetőségét (telefonszámát, postai és elektronikus levelezési címét), továbbá közjegyző által hitelesített aláírási címpéldányát, vagy ügyvéd által ellenjegyzett aláírásmintát, af) cégjegyzékszámát, illetve nyilvántartási számát, b) a pályázó hatályos létesít ő okiratát, c) a pályázó nyilatkozatát arról, hogy milyen nagyságú közvetlen vagy közvetett tulajdoni részesedése van a Magyar Köztársaság területén médiaszolgáltatást végző, illetőleg magyarországi médiaszolgáltatási jogosultságot igényl ő vállalkozásban, d) a tervezett médiaszolgáltatás alapvet ő adatait : da) típusát (általános tematikájú vagy tematikus), db) vételkörzetét, dc) az igénybe venni kívánt m űsorszórási lehet őséget, de) jellegét (kereskedelmi, közösségi), df) a szolgáltatás m űsoridejét, műsoridő beosztását, dg) a tervezett kiegészít ő és értéknövel ő műsorszolgáltatást, dh) a médiaszolgáltatás állandó megnevezését és szignálját, di) vételkörzet-bővítés illetve hálózatba kapcsolódás esetén ennek tényét, [a tervezett műsorszerkezetet, a közszolgálati m űsorszámok, illetve a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segít ő műsorszámok közlésére szánt napi, heti, havi minimális m űsoridőt, a napi rendszeres híradásra szánt minimáli s műsoridőt, a nemzeti és etnikai vagy más kisebbségek igényeinek szolgálatár a tervezett napi minimális műsoridőt, ] dj) a tervezett műsorszerkezetet, dk) a közszolgálati műsorszámok, illetve a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámok közlésére szánt napi, heti, havi minimális műsorid őt, dl) a napi rendszeres híradásra szánt minimális műsorid őt, dm) a nemzeti és etnikai vagy más kisebbségek igényeinek szolgálatára tervezett nap i minimális műsorid őt, e) közösségi médiaszolgáltatás kivételével a médiaszolgáltatási díj mértékére vonatkoz ó ajánlatot, f) a médiaszolgáltató üzleti, pénzügyi tervét, g) banki igazolást arra vonatkozóan, hogy a médiaszolgáltató m űködési költségeinek fedezete legalább a működés els ő három hónapjára, reklámbevétel nélkül, elkülönítet t pénzforgalmi számlán a médiaszolgáltató rendelkezésére áll,

7 h) a pályázó nyilatkozatát, arról, hogy a vállalkozásban tulajdoni részesedésse l rendelkezőnek milyen nagyságú közvetlen vagy közvetett tulajdoni részesedése van bármely magyar napilapot vagy hetilapot kiadó, vagy lapterjeszt ő, továbbá magyarországi médiaszolgáltatást végz ő, illetőleg magyarországi médiaszolgáltatás i lehetőséget igényl ő vállalkozásban, és az ezt igazoló dokumentumokat, í) a pályázó nyilatkozatát arról, hogy vele kapcsolatban nem áll fenn a törvény szerint i kizáró ok, illetve arról, hogy más, folyamatban lév ő pályázati ajánlatának elfogadás a esetén nem keletkezne ilyen kizáró ok, j) a pályázati felhívásban megjelölt egyéb adatokat, dokumentumokat, nyilatkozatokat." 28. A javaslat 59. (3) bekezdés a) pontja az alábbiak szerint módosul : (3) A pályázati ajánlat tartalmilag érvénytelen, amennyiben a) a pályázati felhívás szerinti értékelési szempontként megjelölt vállalások körébe n érthetetlen vagy egymásnak ellentmondó vagy nyilvánvalóan lehetetlen vállalásokat, feltételeket tartalmaz, amelyek akadályozzák a pályázati ajánlatérdemi értékelését, 29. A javaslat 60. (2) pontja az alábbiak szerint módosul : (2) A Médiatanács a bírálati szempontokkal összefügg ő ajánlati elemmel kapcsolatban a pályázati felhívásban jogosult meghatározni olyan elvárást, amelynél kedvezőtlenebb [az adott ajánlati elemnél nem lehet]ajánlat nem tehető. 30. A javaslat 61. (1) bekezdés d) pontja az alábbiak szerint módosul : d) a Médiatanács a benyújtott pályázati ajánlatok és a rendelkezésre álló információk alapján megállapítja, hogy [a pályázati eljárásban nyertessé nyilvánított pályázó pályázati ajánlata összességében vagy egyes részeiben]egyetlen pályázó pályázati ajánlata s[nlem felel meg az e törvényben foglalt céloknak és alapelveknek, illetve bármely pályázó nyertess é nyilvánítása [vagy]veszélyeztetné a frekvenciakészlettel, mint állami tulajdonnal való felel ős, rendeltetésszerű, hatékony gazdálkodást. 31. A javaslat 63. (1) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (1) A Hiba! A hivatkozási forrás nem található.. (1) bekezdés b) pont szerinti határozatnak a nyertessé nyilvánított pályázóval történ ő közlésével egyidejűleg a Médiatanács a pályázat nyertesével való hatósági szerz ődéskötés érdekében hivatalból hatósági eljárást indít. E hatósági eljárás ügyintézési határideje negyvenöt nap. 32. A javaslat 64. -a az alábbi (8) bekezdéssel egészül ki : (8) A Médiatanács a médiaszolgáltató kérelmére médiapiaci és médiapolitikai indoko k alapján, illetve jelentős közérdekre tekintettel a meglév ő médiaszolgáltatási jogosultság helyett pályázati kiírás nélkül a frekvenciasáv, illetve a frekvencia tekintetében hasonl ó feltételekkel, a médiaszolgáltatási lehet őségek jegyzékében szereplő más médiaszolgáltatási

8 jogosultságot kínálhat fel. A módosítás a médiaszolgáltatási jogosultság időtartamát nem érinti." 33. A javaslat 65. (5) bekezdés b) pontja az alábbiak szerint módosul : b) azonos közigazgatási területen évente három alkalommal lehet kötni. Az ideiglenes hatósági szerződések időtartama között legalább [egy hónapnak]tizenöt napnak el kell telnie. 34. A javaslat 65. (7) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (7) Ideiglenes hatósági szerz ődés alapján a közösségi médiaszolgáltatónak nem kel l médiaszolgáltatási díjat fizetni. [A médiaszolgáltatási díjat egyébként a Médiatanác s állapítja meg.] 35. A javaslat 71. -nek alcíme az alábbiak szerint módosul : A hatósági vagy műsorszolgáltatási szerződéssel médiaszolgáltatási jogosultságot szerz ő analóg lineáris [rádiós ]médiaszolgáltatás médiaszolgáltatójára vonatkozó szabályok 36. A javaslat 157. (2) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (2) A Hatóság a nyilvános meghallgatásról, annak id őpontjáról, helyér ől és tárgyáról szól ó információkat ha e törvény eltér ően nem rendelkezik legalább harminc nappa l megelőzően közzéteszi. 37. A javaslat 157. (3) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (3) A Hatóság a nyilvános meghallgatás tárgyával kapcsolatos el őkészítő dokumentumokat az üzleti titkok kivételével legalább [tizenöt]tíz nappal megelőzően közzéteszi. 38. A javaslat 158. (2) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (2) A nyilvános meghallgatásról a Hatóság összefoglalót, vagy jegyzőkönyvet készít, amel y tartalmazza az el őterjesztett, illetve elhangzott észrevételeket és javaslatokat, kivéve a z észrevételt, illetve javaslatot tev ő által üzleti titoknak minősített adatokat. Az összefoglalót a Hatóság a meghallgatás id őpontját követ ő harminc napon belül közzéteszi. 39. A javaslat 183. (1) b) pontja az alábbiak szerint módosul : b) meghatározza [és közzéteszi ]a médiaszolgáltatók médiaszolgáltatási díj[a]át,

9 40. A javaslat 206. (1) bekezdése az alábbiak szerint módosul : (1) A rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény (a továbbiakban : Rttv.) alapján műsorszolgáltatási szerz ődést kötött médiaszolgáltató köteles december 31-i g kezdeményezni a Médiatanácsnál szerződése hatósági szerződéssé történő átalakítását. E határidő elmulasztása esetén a Médiatanács hivatalból lefolytat[hat]ja a szerződés átalakítására irányuló eljárást. A hatósági szerz ődéskötési eljárás határideje jelen eljárásba n ötven nap. Indokolá s A módosító javaslat egyes pontjai technikai, kodifikációs, helyesírási javításokat és a koherencia-zavaró ellentmondások kisz űrését, és a javaslatnak a vonatkozó EU irányelvhez való további hozzáigazítását kívánja elvégezni a törvényjavaslaton. Budapest, december 3. L. Simon László Pálffy István Fidesz Magyar Polgári Szövetség Kereszténydemokrata Néppárt

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 935/2015. (VII.24.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 935/2015. (VII.24.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: PJ/9575-29/2014. Ügyintéző: személyes adat Tárgy: a Budapest 90,3 MHz médiaszolgáltatási jogosultság hasznosítására irányuló pályázati eljárás eredménye A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 684/2017. (VII.5.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 684/2017. (VII.5.) számú HATÁROZATA Médiaszolgáltatási Főosztály Pályáztatási és Jogi Osztály Ügyiratszám: PJ/37085-22/2016. Ügyintéző: személyes adat Tárgy: a Hajdúszoboszló 100,6 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására

Részletesebben

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1313/2016. (XI. 15.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1313/2016. (XI. 15.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: PJ/3835-31/2016. Tárgy: a kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítására irányuló pályázati eljárás eredménye A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának

Részletesebben

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1677/2015. (XII.15.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1677/2015. (XII.15.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: PJ/1704-29/2015. Ügyintéző: személyes adat Telefon: 06-1-457-7994 Fax: 06-1-457-7124 Tárgy: a helyi kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítására irányuló pályázati

Részletesebben

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 753/2012. (IV. 25.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 753/2012. (IV. 25.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: Ügyintéző: személyes adat Tárgy: a Siófok 92,6 MHz médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására irányuló pályázati eljárás eredménye A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 753/2012.

Részletesebben

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 131/2011. (I. 19.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 131/2011. (I. 19.) számú HATÁROZATA A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 131/2011. (I. 19.) számú HATÁROZATA 1. A Médiatanács (1085 Budapest Reviczky u. 8.) megállapítja, hogy az Oktatási éskulturális Közlöny 2010. február

Részletesebben

Médiaszolgáltatás Szabályozás Főosztály Ügyiratszám: 15611-3/2011. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Végzése

Médiaszolgáltatás Szabályozás Főosztály Ügyiratszám: 15611-3/2011. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Végzése Médiaszolgáltatás Szabályozás Főosztály Ügyiratszám: 15611-3/2011. Pályáztatási és Jogi Osztály Ügyintéző: dr. Szalai Anita Telefon: (06-1) 4577-959 Tárgy: értesítés eljárás megindításáról és hiánypótlásra

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1246/2018. (XI. 13.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1246/2018. (XI. 13.) számú HATÁROZATA Médiaszolgáltatási Főosztály Pályáztatási és Jogi Osztály Ügyiratszám: PJ/2798-32/2018. Tárgy: a Nyíregyháza 103,9 MHz helyi vételkörzetű médiaszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázati eljárás

Részletesebben

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1203/2012. (VII.5.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1203/2012. (VII.5.) számú HATÁROZATA A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 1203/2012. (VII.5.) számú HATÁROZATA 1. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (1088 Budapest Reviczky utca 5., a továbbiakban: Médiatanács)

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 464/2018. (V.22.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 464/2018. (V.22.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: PJ/16665-82/2017. Ügyintéző: személyes adat Tárgy: az országos vételkörzetű, analóg földfelszíni műsorszórás útján megvalósuló rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására irányuló pályázati

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 482/2015. (IV.28.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 482/2015. (IV.28.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: Ügyintéző: személyes adat Tárgy: az Orosháza 88,6 MHz médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására irányuló pályázati eljárás eredménye A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának

Részletesebben

2013. évi törvény a választási eljárásról

2013. évi törvény a választási eljárásról 2013. évi törvény a választási eljárásról (a médiával kapcsolatos részek kivonata) (Forrás: az elfogadott törvénynek az Ogy elnöke által aláírt és a köztársasági elnöknek aláírásra megküldött szövege)

Részletesebben

Az Mttv a számos médiaszolgáltatás számára ír elő ún. műsorkvóta kötelezettséget.

Az Mttv a számos médiaszolgáltatás számára ír elő ún. műsorkvóta kötelezettséget. Tájékoztató a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (Mttv.) 20-22. -a szerinti műsorkvóta kötelezettségekről, valamint az Mttv. 22. (2) bekezdése szerinti mentesítési

Részletesebben

A tervezet előterjesztője

A tervezet előterjesztője Jelen előterjesztés csak tervezet, amelynek közigazgatási egyeztetése folyamatban van. A minisztériumok közötti egyeztetés során az előterjesztés koncepcionális kérdései is jelentősen módosulhatnak, ezért

Részletesebben

2010. évi CIII. törvény. a médiát és a hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról

2010. évi CIII. törvény. a médiát és a hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról 2010. évi CIII. törvény a médiát és a hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról Az Országgyűlés a hírközlési- és a médiafelügyelet integrált hatósági rendszerének kialakítása érdekében, biztosítva

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 539/2017. (V. 29.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 539/2017. (V. 29.) számú HATÁROZATA Médiaszolgáltatási Főosztály Pályáztatási és Jogi Osztály Ügyiratszám: PJ/27729-33/2016. Tárgy: a Velence Meleg-hegy 90,4 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására irányuló pályázati eljárás

Részletesebben

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 1451/2012. (VII. 25.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 1451/2012. (VII. 25.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: PJ/26126-18/2011. Tárgy: a Debrecen 92,3 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására irányuló pályázati eljárás eredménye A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának

Részletesebben

BESZÁMOLÓ A FÖLDFELSZÍNI SUGÁRZÁSÚ HELYI ÉS KÖRZETI RÁDIÓK ÉS TELEVÍZIÓK RÉSZÉRE 2010.

BESZÁMOLÓ A FÖLDFELSZÍNI SUGÁRZÁSÚ HELYI ÉS KÖRZETI RÁDIÓK ÉS TELEVÍZIÓK RÉSZÉRE 2010. BESZÁMOLÓ A FÖLDFELSZÍNI SUGÁRZÁSÚ HELYI ÉS KÖRZETI RÁDIÓK ÉS TELEVÍZIÓK RÉSZÉRE 2010. I./1. A MŰSORSZOLGÁLTATÓ ADATAI 1 1. A műsorszolgáltató (természetes személy, jogi személy, jogi személyiség nélküli

Részletesebben

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1314/2013. (VIII. 28.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1314/2013. (VIII. 28.) számú HATÁROZATA A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 1314/2013. (VIII. 28.) számú HATÁROZATA 1. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (1088 Budapest Reviczky utca 5., a továbbiakban: Médiatanács)

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1017/2018. (IX.11.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1017/2018. (IX.11.) számú HATÁROZATA Médiaszolgáltatási Főosztály Ügyiratszám: PJ/4130-34/2017. Pályáztatási és Jogi Osztály Tárgy: a Tatabánya 96,7 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség kereskedelmi jellegű hasznosítására irányuló pályázati

Részletesebben

. NAPIREND Előterjesztés Salföld Község képviselő-testület 2015. március 31-i ülésére

. NAPIREND Előterjesztés Salföld Község képviselő-testület 2015. március 31-i ülésére . NAPIREND Előterjesztés Salföld Község képviselő-testület 2015. március 31-i ülésére Tárgy: Gázló Környezet- és Természetvédő Egyesület támogatási kérelme Előterjesztő: Fábián Gusztáv polgármester Előkészítette:

Részletesebben

kiegészít ő ajánlás a

kiegészít ő ajánlás a ORSZÁGGYÜLÉS HIVATALA T/1747/213. szám Érkezett : 2010 DEC 0.8. Az Országgy űlés Kulturális és sajtó Emberi jogi, kisebbségi, civil - bizottságának és vallásügyi bizottságának Fogyasztóvédelmi bizottságának

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 559/2017. (VI. 6.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 559/2017. (VI. 6.) számú HATÁROZATA Médiaszolgáltatási Főosztály Pályáztatási és Jogi Osztály Ügyiratszám: PJ/20314-36/2016. Tárgy: a Békéscsaba 88,9 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására irányuló pályázati eljárás eredménye

Részletesebben

valamint az elektronikus hírközlésrá7 szóló évi C. törvény módosításáról szóló T/12714.

valamint az elektronikus hírközlésrá7 szóló évi C. törvény módosításáról szóló T/12714. Iromány száma : T/12714/ /{ Benyújtás dátuma : 2016. november 17. Az Országgy űlés Törvényalkotási bizottsága Címzett : Kövér László, az Országgy űlés elnöke Érkezett : 2016 tiov 1 7. Benyújtó : Dr. Gulyás

Részletesebben

Áttekintő táblázat a rendeletmódosításhoz

Áttekintő táblázat a rendeletmódosításhoz Áttekintő táblázat a rendeletmódosításhoz Az előterjesztés 2. sz. melléklete az Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 7/2012. (III.5.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

F E L H Í V Á S. Gencsapáti székhelyű civil szervezetek évi támogatására

F E L H Í V Á S. Gencsapáti székhelyű civil szervezetek évi támogatására F E L H Í V Á S Gencsapáti székhelyű civil szervezetek 2015. évi támogatására Gencsapáti Község Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Önkormányzat költségvetésében civil szervezetek számára

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra.

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra. Szám: M/314/2018 Ügyintéző: Takács Péter Tárgy: MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása, akadálymentesítése árajánlat kérése műszaki ellenőri,

Részletesebben

20;2 2 6, Bizottsági módosító javaslat. Kövér László úr az Országgyűlés elnöke részér e. Helyben. Tisztelt Elnök Úr!

20;2 2 6, Bizottsági módosító javaslat. Kövér László úr az Országgyűlés elnöke részér e. Helyben. Tisztelt Elnök Úr! Az Országgyűlé s Gazdasági és informatikai bizottsága. 11-4k /1 (0(24 20;2 2 6, Bizottsági módosító javaslat Kövér László úr az Országgyűlés elnöke részér e Helyben Tisztelt Elnök Úr! Az egyes házszabályi

Részletesebben

Pikkelt : 2010 DEC ' IO0 1. T/1665/

Pikkelt : 2010 DEC ' IO0 1. T/1665/ OF gy iiés Hivatala 9 ORSZÁGGYŰLÉS SZÁMVEVŐSZÉKI ÉS Pikkelt : 2010 DEC ' IO0 1. KÖLTSÉGVETÉSI BIZOTTSÁGA T/1665/ bizottsági módosító javaslat Dr. Kövér László ú r az Országgyűlés elnöke részére Helyben

Részletesebben

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1478/2012. (VIII.15.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1478/2012. (VIII.15.) számú HATÁROZATA A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 1478/2012. (VIII.15.) számú HATÁROZATA A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (a továbbiakban: Médiatanács, 1088 Budapest Reviczky u.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében szeptember 20-án (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült.

JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében szeptember 20-án (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült. JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében 2016. szeptember 20-án (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült. A Médiatanács részéről jelen vannak: dr. Karas Monika a Médiatanács elnöke /1-12.

Részletesebben

Budakalász Város Önkormányzat Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület március 2.-i rendkívüli ülésére

Budakalász Város Önkormányzat Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület március 2.-i rendkívüli ülésére Budakalász Város Önkormányzat Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S 60/2010.(III.02.) számú előterjesztés A Képviselő-testület 2010. március 2.-i rendkívüli ülésére Tárgy: Javaslat a Kós Károly Kulturális

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 21. heti ülésszakának napirendjére május 25. (szerda)

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 21. heti ülésszakának napirendjére május 25. (szerda) Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2011. évi 21. heti ülésszakának napirendjére 2011. május 25. (szerda) Kezdési időpont: 9.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Tájékoztató:

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 42. heti ülésszakának napirendjére október 17.

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 42. heti ülésszakának napirendjére október 17. Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2012. évi 42. heti ülésszakának napirendjére 2012. október 17. (szerda) Kezdési időpont: 9.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Tájékoztató:

Részletesebben

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP Csabaszabadi Mező utca 22 szám alatt megvalósuló Szlovák közösségi ház részleges felújítása, környezetének átalakítására BESZERZÉSI ADATLAP 1./ Az ajánlatkérő

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1110/2018. (X. 11.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1110/2018. (X. 11.) számú HATÁROZATA Médiaszolgáltatási Főosztály Pályáztatási és Jogi Osztály Ügyiratszám: PJ/2800-37/2018. Tárgy: a Nyíregyháza 99,4 MHz helyi vételkörzetű médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására irányuló pályázati eljárás

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya Pályázati felhívás a Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez című, KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 kódszámú pályázat szerinti, önkormányzati ASP rendszerben ellátandó feladatokhoz

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2011. évi 26. heti ülésszakának napirendjére 2011. június 29.

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2011. évi 26. heti ülésszakának napirendjére 2011. június 29. Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2011. évi 26. heti ülésszakának napirendjére 2011. június 29. (szerda) Kezdési időpont: 9.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Tájékoztató:

Részletesebben

Érkezett 2012 APR 16. 2012. évi... törvény a nem átlátható cégek állami finanszírozásának teljes tilalmáró l

Érkezett 2012 APR 16. 2012. évi... törvény a nem átlátható cégek állami finanszírozásának teljes tilalmáró l LA, :,-.dggyú'i,,s Hivatal a?rarttányrs if :1 \( o- N- Érkezett 2012 APR 16. 2012. évi... törvény a nem átlátható cégek állami finanszírozásának teljes tilalmáró l Az Országgyűlés a közpénzekkel való átlátható

Részletesebben

Az Országgyűlés /2010. ( ) OGY. határozat a

Az Országgyűlés /2010. ( ) OGY. határozat a ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ 2010 i 04, Képvisel ői önálló indítvány Az Országgyűlés /2010. ( ) OGY határozat a a Közszolgálati Közalapítvány, a Magyar Rádió Zrt., a Magyar Televízió Zrt., a Duna Televízió

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (röviden: SZSZBMK)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (röviden: SZSZBMK) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az SZSZBMK Pólus Tömbkórház C épületében lévő büfé üzemeltetési jogának megszerzése A Kiíró neve, címe: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (röviden: SZSZBMK)

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2012. évi 4. heti ülésszakának napirendjére 2012. január 25. (szerda)

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2012. évi 4. heti ülésszakának napirendjére 2012. január 25. (szerda) Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 202. évi 4. heti ülésszakának napirendjére 202. január 25. (szerda) Kezdési időpont: 9.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Tájékoztató: A

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1014/2018. (IX.11.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1014/2018. (IX.11.) számú HATÁROZATA Médiaszolgáltatási Főosztály Pályáztatási és Jogi Osztály Ügyiratszám: PJ/4133-37/2017. Tárgy: a Székesfehérvár 101,8 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség kereskedelmi jellegű hasznosítására irányuló

Részletesebben

0 gyűlés Hivatala. Iromány- zám : " TI X00%,.L -4 É UQtt: 2016 ÁPR 2 1. Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága. Összegző módosító javasla t

0 gyűlés Hivatala. Iromány- zám :  TI X00%,.L -4 É UQtt: 2016 ÁPR 2 1. Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága. Összegző módosító javasla t 0 gyűlés Hivatala Iromány- zám : " TI X00%,.L -4 É UQtt: 2016 ÁPR 2 1 Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága Összegző módosító javasla t Kövér László úr, az Országgyűlés elnöke részére Tisztelt Elnök

Részletesebben

T/10238/14. Az Országgyűlé s. Alkotmányügyi, igazságügy i és ügyrendi bizottságának. ajánlás a

T/10238/14. Az Országgyűlé s. Alkotmányügyi, igazságügy i és ügyrendi bizottságának. ajánlás a ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA T/10238/14. Érkezett : 2013 ÁPR 0 O. Az Országgyűlé s Alkotmányügyi, igazságügy i és ügyrendi bizottságának ajánlás a az adó- és egyéb közterhekkel kapcsolato s nemzetközi közigazgatási

Részletesebben

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-118/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Múzeum igazgató

Részletesebben

egyes törvényeknek a XX. századi önkényuralmi rendszerekhez köthet ő elnevezések tilalmával összefüggő módosításáról szóló T/7757. sz.

egyes törvényeknek a XX. századi önkényuralmi rendszerekhez köthet ő elnevezések tilalmával összefüggő módosításáról szóló T/7757. sz. L zet: 2012 r, ~' 1 ':. ORSZÁGGYŰ LÉSI KÉPVISEL Ő EGYSÉGES JAVASLA T egyes törvényeknek a XX. századi önkényuralmi rendszerekhez köthet ő elnevezések tilalmával összefüggő módosításáról szóló T/7757. sz.

Részletesebben

Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros, Munkácsy út 13. Eötvös épület 48-as tanterem

Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros, Munkácsy út 13. Eötvös épület 48-as tanterem 4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: 2011. december 09. 2011, december 16. 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros,

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívása. a Budapest 96,4 MHz körzeti médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívása. a Budapest 96,4 MHz körzeti médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának Pályázati Felhívása a Budapest 96,4 MHz körzeti médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására A MÉDIASZOLGÁLTATÁSI LEHETŐSÉG PÁLYÁZTATÁSA Budapest 96,4

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás Tervezete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás Tervezete A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának Pályázati Felhívás Tervezete a Tatabánya 107,0 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására A MÉDIASZOLGÁLTATÁSI LEHETŐSÉG PÁLYÁZTATÁSA Tatabánya

Részletesebben

Postaigazgatási eljárásokért fizetendő díjak

Postaigazgatási eljárásokért fizetendő díjak A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének /2011. ( ) NMHH rendelete a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság egyes eljárásainak igazgatási szolgáltatási díjairól és a díjfizetés módjáról A médiaszolgáltatásokról

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 24. heti ülésszakának napirendjére június 13.

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 24. heti ülésszakának napirendjére június 13. Kezdési időpont: 9.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2012. évi 24. heti ülésszakának napirendjére 2012. június 13. (szerda) Tájékoztató:

Részletesebben

III./ A Szoc. tv.-be bevezetésre került a szociális bírság. Erre vonatkozó rendelkezések az SZmr.-ben is megjelennek:

III./ A Szoc. tv.-be bevezetésre került a szociális bírság. Erre vonatkozó rendelkezések az SZmr.-ben is megjelennek: A személyes gondoskodást nyújtó szociális intézmény és falugondnoki szolgálat működésének engedélyezéséről, továbbá a szociális vállalkozás engedélyezéséről szóló 188/1999 (XII. 16.) Korm. Rendeletet (továbbiakban:

Részletesebben

5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa út Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei:

5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa út Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei: 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa út 10. 6. Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei: Ajánlatkérő a kiállított számla alapján a szerződésben meghatározott

Részletesebben

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 1384/2012. (VII. 25.) számú HATÁROZATA

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság. Médiatanácsának. 1384/2012. (VII. 25.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: PJ/18039-19/2011. Tárgy: a Kaposvár 99,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására irányuló pályázati eljárás eredménye A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás Tervezete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás Tervezete A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának Pályázati Felhívás Tervezete országos vételkörzetű, analóg földfelszíni műsorszórás útján megvalósuló rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására

Részletesebben

irományszám- T I Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága Érkezett: 2015 JÚN 2 2. Ezysézes javasla t Kövér László úr, az Országgyűlés elnöke részére

irományszám- T I Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága Érkezett: 2015 JÚN 2 2. Ezysézes javasla t Kövér László úr, az Országgyűlés elnöke részére y, db, 1 n ala a Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága irományszám- T I L, gs'5 I Érkezett: 2015 JÚN 2 2. Ezysézes javasla t Kövér László úr, az Országgyűlés elnöke részére Tisztelt Elnök Úr! Az egyes

Részletesebben

Országg y űlés. Érkezett : 1416 ÁPR 1 Q. Tisztelt Elnök Úr!

Országg y űlés. Érkezett : 1416 ÁPR 1 Q. Tisztelt Elnök Úr! Az Országgyűlés Igazságügyi bizottsága Országg y űlés ' om Hivatala :nysz $m : Érkezett T ^ cc 6 ' : 1416 ÁPR 1 Q Részletes vitát lezáró bizottsági módosító javasla t Kövér László úr, az Országgy űlés

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 47. heti ülésszakának napirendjére november 21.

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 47. heti ülésszakának napirendjére november 21. Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 202. évi 47. heti ülésszakának napirendjére 202. november 2. (szerda) Kezdési időpont: 9.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Tájékoztató:

Részletesebben

Iromány száma: T/ Benyújtás dátuma: :39. Parlex azonosító: 179AEODK0001

Iromány száma: T/ Benyújtás dátuma: :39. Parlex azonosító: 179AEODK0001 Iromány száma: T/18566. Benyújtás dátuma: 2017-11-21 19:39 Országgyűlési képviselő Parlex azonosító: 179AEODK0001 Címzett: Kövér László, az Országgyűlés elnöke Tárgy: Törvényjavaslat benyújtása Benyújtó:

Részletesebben

I. Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

I. Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 11/2006. (VIII. 1.) MNB rendelet a hitelintézeti elszámolóházak üzletszabályzatára és szabályzataira vonatkozó követelményekről A Magyar Nemzeti Bankról szóló 2001. évi LVIII. törvény 60. -a (1) bekezdésének

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 12. heti ülésszakának napirendjére március 21.

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 12. heti ülésszakának napirendjére március 21. Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 202. évi 2. heti ülésszakának napirendjére Kezdési időpont: 9.00 Helyszín: Médiatanács ülésterem 202. március 2. (szerda) Tájékoztató: A 202.

Részletesebben

(3) Az Ogytv. 94. (5) bekezdésének szövege az alábbira módosul :

(3) Az Ogytv. 94. (5) bekezdésének szövege az alábbira módosul : (b Á 2015. évi... törvény a vagyonnyilatkozattal kapcsolatos eljárással összefügg ő rendelkezéseinek módosításáról 1. (1) Az Országgyűlésről szóló 2012. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban : Ogytv.) 75.

Részletesebben

A Fenntartható fejl ődésbizottsága jelentése

A Fenntartható fejl ődésbizottsága jelentése Az Országgyűlés Fenntartható fejl ődés bizottsága Kapcsolódó bizottság A Fenntartható fejl ődésbizottsága jelentése a területi államigazgatási szervezetrendszer átalakításával összefüggő egyes törvények

Részletesebben

2012. évi... törvény

2012. évi... törvény lroin4nyszám, Ofszággyűl és Hivatal a filcezett : 2011,x 1 14. ORSZÁGGYÜLÉSI KÉPVISEL Ő Képviselői önálló indítvány 2012. évi... törvény az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény, valamint a köztulajdonban

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás Tervezete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás Tervezete A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának Pályázati Felhívás Tervezete a Villány 100,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására A MÉDIASZOLGÁLTATÁSI LEHETŐSÉG PÁLYÁZTATÁSA

Részletesebben

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK I. FEJEZET A TÖRVÉNY HATÁLYA 1. (1) A törvény hatálya kiterjed a Magyar Köztársaságban letelepedett médiatartalomszolgáltató által nyújtott médiaszolgáltatásra és kiadott sajtótermékre.

Részletesebben

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívása. a Debrecen 90,0 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívása. a Debrecen 90,0 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának Pályázati Felhívása a Debrecen 90,0 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására A MÉDIASZOLGÁLTATÁSI LEHETŐSÉG PÁLYÁZTATÁSA Debrecen 90,0

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében szeptember 6-án (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült.

JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében szeptember 6-án (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült. JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében 2016. szeptember 6-án (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült. A Médiatanács részéről jelen vannak: dr. Karas Monika a Médiatanács elnöke /1-18.

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 822/2012. (V. 2.) sz. HATÁROZATA

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 822/2012. (V. 2.) sz. HATÁROZATA Iktatószám: MN/2651-8/2012. Tárgy: a vállalt műsorstruktúrának megfelelő műsor sugárzására vonatkozó kötelezettség, illetve a közösségi médiaszolgáltatásokkal szemben támasztott törvényi kötelezettségek

Részletesebben

1.. 2.. Adókötelezettség, az adó alanya:

1.. 2.. Adókötelezettség, az adó alanya: Vállaj Község (1) Önkormányzata 3/1994.(VI.08) KT számú 12/2003.(XII.28.) KT számú rendelettel többször módosított egységes szerkezetbe foglalt r e n d e l e t e A helyi iparűzési adóról Vállaj Község

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 6. heti ülésszakának napirendjére február 7. (kedd)

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 6. heti ülésszakának napirendjére február 7. (kedd) Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2012. évi 6. heti ülésszakának napirendjére Kezdési időpont: 12.30 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem 2012. február 7. (kedd) Tájékoztató:

Részletesebben

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívása. a Tatabánya 107,0 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívása. a Tatabánya 107,0 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának Pályázati Felhívása a Tatabánya 107,0 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására A MÉDIASZOLGÁLTATÁSI LEHETŐSÉG PÁLYÁZTATÁSA Tatabánya 107,0

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban)

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) 1.) Az ajánlatkérő megnevezése, címe, telefon és faxszáma, e-mail címe: 1.1) Az ajánlatkérő megnevezése: Balatonfenyves Község

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében február 14-én (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült.

JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében február 14-én (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült. JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében 2017. február 14-én (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült. A Médiatanács részéről jelen vannak: dr. Karas Monika a Médiatanács elnöke /1-15.

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 14. heti ülésszakának napirendjére április 4.

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 14. heti ülésszakának napirendjére április 4. Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 202. évi 4. heti ülésszakának napirendjére Kezdési időpont: 9.00 Helyszín: Médiatanács ülésterem 202. április 4. (szerda) Tájékoztató: A 202.

Részletesebben

1 akezc r N évi... törvény

1 akezc r N évi... törvény és Hivatala ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ Fidesz Magyar Polgári Szövetség 1 akezc r. 2012 N 0 8. Képvisel ői önálló indítvány 2012. évi... törvény a csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló 1991. évi

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 27. heti ülésszakának napirendjére július 6. (szerda)

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 27. heti ülésszakának napirendjére július 6. (szerda) Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2011. évi 27. heti ülésszakának napirendjére 2011. július 6. (szerda) Kezdési időpont: 9.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Tájékoztató:

Részletesebben

Érintett jogszabály szövege

Érintett jogszabály szövege Érintett jogszabály szövege Smtv. 13. A tájékoztatási tevékenységet végz lineáris médiaszolgáltatások kötelesek a közérdekldésre számot tartó helyi, országos, nemzeti és európai, valamint Magyarország

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 39. heti ülésszakának napirendjére szeptember 26.

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 39. heti ülésszakának napirendjére szeptember 26. Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2012. évi 39. heti ülésszakának napirendjére 2012. szeptember 26. (szerda) Kezdési időpont: 9.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Tájékoztató:

Részletesebben

Érkezett : 7014.JUN 2 0. Tisztelt Elnök Úr!

Érkezett : 7014.JUN 2 0. Tisztelt Elnök Úr! ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ Kövér László úrnak, az Országgyűlés elnökének Helyben xszkgayűlés Hiиatzta i г iэmcnytizг*m, з ~ л Érkezett : 7014.JUN 2 0. Tisztelt Elnök Úr! Módosító iavaslat Az egyes házszabályi

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 20. heti ülésszakának napirendjére május 18. (szerda)

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 20. heti ülésszakának napirendjére május 18. (szerda) Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2011. évi 20. heti ülésszakának napirendjére 2011. május 18. (szerda) Kezdési időpont: 9.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Tájékoztató:

Részletesebben

Tisztelt Pályázó! A fent említett törvény 14. -ában előírtaknak megfelelően a mellékelt nyilatkozat beszerzéséről gondoskodnunk kell.

Tisztelt Pályázó! A fent említett törvény 14. -ában előírtaknak megfelelően a mellékelt nyilatkozat beszerzéséről gondoskodnunk kell. Tisztelt Pályázó! A KISZOMBORON MŰKÖDŐ CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA az Ön által benyújtott pályázat a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény hatálya alá tartozik,

Részletesebben

Telepengedélyezési és bejelentés kötelezett ipari tevékenységi ügyek

Telepengedélyezési és bejelentés kötelezett ipari tevékenységi ügyek Telepengedélyezési és bejelentés kötelezett ipari tevékenységi ügyek Ügyleírás A telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről,

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP. VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK.. ÉVBEN KIÍRT PÁLYÁZATOKHOZ A pályázat benyújtásának határideje:

PÁLYÁZATI ADATLAP. VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK.. ÉVBEN KIÍRT PÁLYÁZATOKHOZ A pályázat benyújtásának határideje: 1.SZ. MELLÉKLET A beérkezés időpontja: Beérkezési iktatószám: PÁLYÁZATI ADATLAP VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK.. ÉVBEN KIÍRT PÁLYÁZATOKHOZ A pályázat benyújtásának határideje: 1.A pályázó(k) hivatalos

Részletesebben

Tájékoztató a jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenység végzéséhez szükséges igazolásról

Tájékoztató a jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenység végzéséhez szükséges igazolásról 1 Tájékoztató a jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenység végzéséhez szükséges igazolásról A Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói

Részletesebben

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására A támogatás célja: hatályos: 2015.08.18 - A legalább

Részletesebben

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének /2009. (...) számú R E N D E L E T E

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének /2009. (...) számú R E N D E L E T E Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének /2009. (...) számú R E N D E L E T E az újpesti kisvállalkozások gazdaságfejlesztési támogatásáról (T E R V E Z E T) Budapest Főváros

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében július 17-én (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült.

JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében július 17-én (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült. JEGYZŐKÖNYV, amely a Médiatanács tárgyalótermében 2018. július 17-én (kedden) megtartott Médiatanács ülésről készült. A Médiatanács részéről jelen vannak: dr. Karas Monika a Médiatanács elnöke /1-16. pontoknál/

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. felhívja,

H A T Á R O Z A T. felhívja, H A T Á R O Z A T Ügyiratszám: MN/4138-4/2016. Ügyintéző: személyes adat Telefonszám: Személyes adat E-mail: személyes adat Tárgy: reklám közzétételére vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése A Nemzeti

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás Tervezete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás Tervezete A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának Pályázati Felhívás Tervezete országos vételkörzetű, analóg földfelszíni műsorszórás útján megvalósuló rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 22. heti ülésszakának napirendjére május 30.

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 22. heti ülésszakának napirendjére május 30. Kezdési időpont: 3.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 202. évi 22. heti ülésszakának napirendjére 202. május 30. (szerda) Tájékoztató: A

Részletesebben

Támogatás igénylőlap Civil szervezetek részére 2015. évre

Támogatás igénylőlap Civil szervezetek részére 2015. évre 1. A szervezet neve bírósághoz bejelentett módon: 2. Székhelye: 3. Levelezési címe: 4. Adószáma: 5. Bírósági bejegyzés száma, éve: 6. Számlavezető pénzintézet neve: 7. Pénzforgalmi jelzőszáma: Támogatás

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően, a település új településfejlesztési koncepciójának, és településrendezési

Részletesebben

a NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK 105/2011. (I. 12.) sz. HATÁROZATA

a NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK 105/2011. (I. 12.) sz. HATÁROZATA a NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK 105/2011. (I. 12.) sz. HATÁROZATA A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (a továbbiakban: Médiatanács) a médiaszolgáltatásokról és a

Részletesebben

módosító javaslato t

módosító javaslato t ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ (hszaggyiilés Htvarat a románysz^ gin : ( S-a() Érkezett : 2015 JuN 1 1. Módosító javaslat Kövér László úrna k az Országgyűlés elnökének Helyben Tisztelt Elnök Úr! Az egyes házszabályi

Részletesebben

4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: december A teljesítés helye, természetbeni helye:

4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: december A teljesítés helye, természetbeni helye: 4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: 2011. december 20. 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás tervezete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás tervezete A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának Pályázati Felhívás tervezete a Hatvan 87,9 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására A MÉDIASZOLGÁLTATÁSI LEHETŐSÉG PÁLYÁZTATÁSA Hatvan

Részletesebben

a hatósági eljárás Szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok pályáztatása

a hatósági eljárás Szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok pályáztatása Szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok pályáztatása a hatósági eljárás dr. Karl Károly főosztályvezető 2014. április 29. 2 A pályázati eljárás A pályázati eljárás hatósági

Részletesebben