Astal Security Technologies Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Astal Security Technologies Kft."

Átírás

1 M E G J E L E N Í TŐ É S I N T E G R Á LÓ S ZO F T V E R B I Z TO N S Á G I R E N D S Z E R E K H E Z Astal Security Technologies Kft.

2 M E G J E L E N Í TŐ É S I N T E G R Á LÓ S ZO F T V E R B I Z TO N S Á G I R E N D S Z E R E K H E Z HATÉKONY BIZTONSÁGI MENEDZSMENT AZ ÉPÜLETBEN Egy létesítményben telepített minden biztonsági rendszer különböző információkat biztosít a pillanatnyi állapotokról. A teljes kép csak az összes rendszer által küldött adatok összesítése után érhető el. Ilyen nagy adathalmaz összesítése és szinkronizálása nagyon nehéz feladat, különösen magas szintű rendszerek esetén. A VENO szoftver egyesíti a tűzjelző-, behatolásjelző-, CCTV és beléptetőrendszert, így magasabb védelmi szintet biztosít, mint az egyes rendszerek külön-külön. EGY KÖZÖS INTERFÉSZ AZ ÖSSZES RENDSZER SZÁMÁRA Egy menedzsment szoftver garantálja, az épület biztonsági rendszerének magasabb hatékonyságát, Az operátor, aki minden eszközről és telepítési helyről információt kap, képes precízen felismerni a riasztás okát és megfelelő eljárást tud indítani. A közös interfész és a szabványos riasztásjelzések képessé teszik az épületért felelős személyt, hamarabb meghozni a jó döntést.

3 RIASZTÁS ÉRTESÍTÉS A VENO lehetőséget ad az összes rendszerből jövő riasztások ellenőrzésére és felügyeletére, így gyorsabb választ enged egy esemény bekövetkezésekor. A riasztás a felső sávban jelenik meg, a részletes infókkal együtt: melyik rendszer, melyik eszköz küldte a riasztást. LÉTESÍTMÉNYMEGJELENÍTÉS A szoftverrel történő munka kezdetén, az adminisztrátornak ki kell alakítania a létesítmény több szintű megjelenítési képét. Lehetőség van térképek, 2D alaprajzok, 3D nézetek vagy akár különböző formátumú fotók hozzáadására. Fel lehet tölteni teljes nézeti képet, valamint az épület részeit, szintjeit, szobáit. A megjelenítés szintjét az adminisztrátor igényei és elvárásai határozzák meg, a VENO nem állít követelményt. Az adminisztrátor által megadott jogoknak megfelelően, a kezelőnek hozzáférése lehet az egész, vagy rész létesítményhez.

4 M E G J E L E N Í TŐ É S I N T E G R Á LÓ S ZO F T V E R B I Z TO N S Á G I R E N D S Z E R E K H E Z VIDEÓ MEGFIGYELŐ RENDSZER IP kamerák AHD kamerák koax kábel UTP kábel switch Internet NMS kliens UTP kábel router NMS mobil UTP kábel UTP kábel NMS kliens NMS kliens WAN NMS kliens NMS szerver LAN olvasó KT-400 ajtó olvasó BELÉPTETŐ RENDSZER NHDR szerver zár ajtó elektromos ajtózár zár switch elektromos ajtózár KT-400 laptop olvasó ajtó web szerver zár elektromos ajtózár nyomógomb Web böngésző nyomtató KT-400 érzékelő sötétítő hőmérséklet páratartalom szelep világítás EGYÉB RENDSZEREK server V-1000/IOM IP tápfoglalat switch V-1000/IOM rack kapu sorompó fűtés hűtés

5 nyomtató module kommunikátor vezérlő panel modul Sur Gard III PIR érzékelő PIR érzékelő PIR érzékelő BEHATOLÁSJELZŐ RENDSZER PIR érzékelő PIR érzékelő PIR érzékelő konverter RS-232 -> TCP/IP kezelő EGYÉB RENDSZEREK BELÉPTETŐ RENDSZER VIDEÓ MEGFIGYELŐ RENDSZER WAN TŰZJELZŐ RENDSZER BEHATOLÁS JELZŐ RENDSZER A csatorna RS-232 B csatorna konverter RS-232 -> TCP/IP távoli központi egység HUROK PSO no 1 (főpanel) HUROK (fő) PSO no 2 HUROK 3 TŰZJELZŐ RENDSZER UCS 6000

6 M E G J E L E N Í TŐ É S I N T E G R Á LÓ S ZO F T V E R B I Z TO N S Á G I R E N D S Z E R E K H E Z RENDSZERREAKCIÓK FORGATÓKÖNYVE RIASZTÁS ESETÉN Az adminisztrátor létrehozhatja, a riasztásra történő rendszerreakciók kiterjedt forgatókönyvét. Ezt hozzárendeli egyes, néhány vagy az összes monitor központhoz, vagy kiválasztott létesítményhez a telepítésen belül. Az automatikus forgatókönyvek az operátorok munkáját nagyban könnyítik. Példa rendszer reakcióra riasztás esetén: képek megjelenítse a kameráról, az aktív nézet megváltoztatása vagy egy külső alkalmazás indítása.

7 RUGALMAS KONFIGURÁCIÓ, NEM-SZABVÁNYOS FUNKCIÓK Minden létesítmény különböző karakterisztikájú, ezért különböző igényekkel rendelkezik. A VENO rendszer előnye a magas flexibilitás. Könnyen konfigurálható az összes igénynek és a telepítési helyszín jellemzőinek megfelelően. A lehetséges konfigurációk száma, gyakorlatilag végtelen. Az adminisztrátor felel az egész létesítményért és ő ad jogosultságokat a felhasználóknak. ESZKÖZ PRIVILÉGIUM MENEDZSMENT A kényelmes működés és konfiguráció a legfontosabb szempontok, amikor integrálni szeretnénk biztonsági rendszereket. A Veno lehetővé teszi az adminisztrátor számára a paraméterek beállítását a rendszeradatbázisban. Ez nagyban megkönnyíti a felhasználók és a felhasználói jogkörök kezelését, valamint az adatbázisban fellelhető adatok gyors szerkesztését. ESEMÉNY NAPLÓ Az eseményekkel kapcsolatos, minden rendszertől (tűzjelző, riasztó, CCTV, beléptető) érkező információkat a rendszer automatikusan rögzít egy adatbázisban. Az operátor láthatja az összes riasztási eseményt, hibát és felhasználó belépést, valamint elemezheti őket. A fejlett kereső modul lehetőséget biztosít az események szűrésére, dátum, rendszer típus, eszköz típus és sok egyéb szempont alapján. A teljes adatbázis vagy csak egy kisebb része is könnyen exportálható PDF fájlba. RIASZTÁS KLIENSAPPLIKÁCIÓN, VAGY SMS Az igényektől és az adminisztrátor beállításától függően, csak a helyi megfigyelő központba küldhetők riasztások, egy meghatározott csoportnak vagy mindenkinek. A riasztás információ továbbítható még üzenetben vagy SMS-ben a megfelelő személyeknek, pl. rendszerfelügyelet vagy a létesítmény vezetői.

8 P É L D Á K R I A S Z TÁ S I E S E M É N Y E K R E BELÉPTETŐ RENDSZER Please, close the door ACCEPT kártyaolvasás csengő megnyomása kép megjelenítése a kamerából a kártyához rendelt kép megjelenítése megerősítés az operátor által a nyitó gomb megnyomása az ajtó túl sokáig marad nyitva - audió üzenet a hangszóróból: kérem, zárja be az ajtót pánikjelzés elindítása a bejárat kényszer alatt pánikriasztás elindítása rögzítés elkezdése riasztás küldése 20 másodperc múlva a megfigyelőállomásnak - bezáródnak az ajtók lezáródnak a sötétítők BANKBIZTONSÁG TŰZVÉDELEM ALARM FIRE minden számítógép kikapcsol ACCEPT ACCEPT ACCEPT riasztást jeleznek a tűzjelzők riasztás jelzése, a kézi jelzésadó megnyomásával ÉPÜLETFELÜGYELET videó megjelenítése és működési útmutatás riasztási hangüzenet lejátszása a beszédszintetizátorral Az operátor megerősíti a riasztási üzenetet a vezérlő panelen az operátor gondoskodik a riasztási helyzetről nincs megerősítés a vezérlő panelen kamerakép, működési utasítások és riasztás elintézve gomb megjelenítése két másik üzemeltető számítógépen ZONE ARMED ZONE DISARMED ZONE ARMED ellenőrzi, hogy mindenki kijött-e a zónából üres zóna=partícióélesítés HŐMÉRSÉKLET VIZSGÁLAT partícióélesítés minden nap este nyolc órakor, beléptetés nélkül hatástalanítja a választott partíciókat reggel 7-8 között, a meghatalmazott kártya segítségével CAUTION HIGH TEMPERATURE ellenőrzi a hőmérsékletet a szerverszobában vagy a rack-ben első hőmérséklet szint második hőmérséklet szint meghaladása=a további meghaladása=riasztás és hűtés bekapcsol és SMS az adminisztrátornak üzenetet küld az eszközök lekapcsolódása operátornak a tápegységről

9 V E N O E S Z KÖ Z Ö K w w w.astalsecur it y.hu A VENO több, mint egy szoftver. Sokkal inkább egy újabb lehetőség! NET I/O MODUL V-1000/IOM ESZKÖZ TÍPUSA Net I/O Modul Analóg bemenet / kimenet 5 /- Digitális bemenet / kiemenet 4/6 Relé kimenet 1 x 10 A / 240 VAC (kijelölt digitális kimenet) Hálózati interfész 1 x Ethernet- RJ-45 interfész, 10/100 Mbps Tápegység 8 ~ 28 VDC Energiafelhasználás 1W Működési hőmérséklet -20 C ~ 85 C Súly 50 g Méretek(mm) 68 (L) x 76 (W) x 40 (H) NET I/O TÁPFOGLALAT V-1230/6/IOPS ESZKÖZ TÍPUSA Net I/O Tápfoglalat Foglalatok száma 6 Maximum áramerősség (összesen, minden foglalatban) 10 A Tápegység 230 VAC Maximum teljesítmény (összesen, minden foglalatban) 2300 W Biztosíték 2 x 10 A Hálózati interfész 1 x Ethernet- RJ-45 interfész, 10/100 Mbps Működési hőmérséklet 0 C ~ 60 C Súly 1,95 kg Méretek (mm) 100 (L) x 425 (W) x 45 (H) (Rack konzol nélkül) TOVÁBBI TERMÉKEK Hőmérséklet érzékelő V-TS Relé panel10 A V-10/4RB Relé panel 16 A V-16/4RB Elosztó panel V-5SB Áramerősség érzékelő V-CS/15A Hőmérséklet és páratartalom érzékelő V-THS

10 M E G J E L E N Í TŐ É S I N T E G R Á LÓ S ZO F T V E R B I Z TO N S Á G I R E N D S Z E R E K H E Z A VENO szoftver nem csak integrálja a biztonsági rendszereket, hanem komplex épületfelügyeleti megoldást nyújt a további VENO eszközöknek köszönhetően. A kínálat magába foglalja a rendszer bővítésére alkalmas eszközöket - Net I/O modul (V-1000/IOM), Net I/O Tápfoglalat (V-1230/6/IOPS), hőmérséklet, páratartalom és áramerősség érzékelő. Ezen eszközök segítségével bővülnek a lehetőségek egy intelligens épületrendszer kialakításához. VILÁGÍTÁS VILÁGÍTÁS MENEDZSMENT A VENO lehetővé teszi a világítási rendszer menetrendszerű kezelését, így a világítás az épületben automatikusan működik. Meg lehet határozni különböző forgatókönyveket, például a világítás ki/bekapcsolását bizonyos időközönként vagy eseményekkor. SÖTÉTÍTŐK REDŐNY ÉS SÖTÉTÍTŐ MENEDZSMENT A VENO eszközök kombinálása motorizált sötétítőkkel és megfelelő érzékelőkkel, lehetővé teszik a napszaktól és felhasználói beállításoktól függően a sötétítők automatizálását. Lehetőség van hőmérséklettől és napszaktól függően beállítani a sötétítők mozgását. SZELEPEK AUTOMATIKUS SZELEPNYITÁS ÉS ZÁRÁS A Veno szoftver együttműködve a Veno eszközökkel, képes szabályozni a szelepeket az épületben. A felhasználó be tudja állítja a menetrendet, amelynek alapján a Veno működteti a szelepeket. Lehetőség van az öntözőrendszer és a vízellátás működtetésére az egész épületben. FESZÜLTSÉG/ÁRAMERŐSSÉG Az intelligens épületrendszereknél fontos a különböző paraméterek figyelemmel kísérése. A Veno eszközök képesek nyomonkövetni az áramerősséget és feszültséget köszönhetően, az áramfogyasztás és az akkumulátorok töltöttségi szint ellenőrzésnek.

11 TÁPFOGLALAT AUTOMATIKUS KI/BEKAPCSOLÁS Lehetővé teszi a teljes konfigurálást legyen szó bármilyen biztonsági rendszerről. Számítógépek, háztartási gépek, ventilátorok és fűtőberendezések működtetése például minden nap az adott időpontban, vagy a riasztó élesítése után. HŐMÉRSÉKLET HŐMÉRSÉKLET ELLENŐRZÉS Többféle rendszer és eszköz kombinálásával sok lehetőség van a hőmérséklet ellenőrzésére és felügyeletére az épületben. Könnyű hőmérsékletszabályozás és specifikus reakciók programozása (riasztásjelzés magas hőmérséklet esetén, hűtés/fűtés bekapcsolása). GOMBOK VÉGREHAJTÓ FUNKCIÓ A GOMBOKNAK Egy épületautomatizálási rendszer fontos részét képezik a különböző végrehajtási funkciókkal ellátott gombok. Ezek működhetnek pánikgombként is, amelynek megnyomásával, jel küldhető a biztonsági személyzetnek. SOROMPÓK/KAPUK AUTOMATIC BARRIERS/GATES MANAGEMENT A Veno szoftverek és eszközök tökéletesen tudják kezelni a sorompókat és kapukat. Az épület biztonsága érdekében lehetőség van arra, hogy a kiválasztott járművek áthaladhassanak. Együtt a beléptető rendszerrel, a megfelelő kártya használata után a sorompó is nyitható.

12 Astal Security Technologies Kft. H-1033 Budapest, Szőlőkert u. 13. Telefon: info@astalsecurity.hu A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Distribution:

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R INTEGRÁLT RENDSZER Négy biztonsági rendszerről alkotott tapasztalatunkat és tudásunkat egyesítettük: tűzjelző, riasztórendszer, kamera- és beléptetőrendszer létrehozni egy felületet amely egy létesítmény

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft.

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft. Aritech A megoldás bármilyen biztonságtechnikai alkalmazásra mérettől és komplexitástól függetlenül az ATS Advisor Master Integrált Biztonságtechnikai rendszer. Néhány alkalmazási példa: Kisebb üzletek

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

Adószám: 11365073-2-43 Bank: RAIFFEISEN BANK 12072507-00328591-00100001 Cégjegyzékszám: 01-10-044636. Inner Range CONCEPT 4000

Adószám: 11365073-2-43 Bank: RAIFFEISEN BANK 12072507-00328591-00100001 Cégjegyzékszám: 01-10-044636. Inner Range CONCEPT 4000 Inner Range CONCEPT 4000 Épületfelügyeleti rendszer (rövid ismerteto) 1. oldal A rendszer muködése, fobb tulajdonságai Az alábbi képen a rendszer általános felépítése látható. A következo oldalakon az

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

KAPCSOLÁSI VÁZLATOK, PÉLDÁK 2017

KAPCSOLÁSI VÁZLATOK, PÉLDÁK 2017 KAPCSOLÁSI VÁZLATOK, PÉLDÁK 2017 Regis T-1-9-NET IP Kamera Program: Codeks TA Ajtó nyitó gomb) Pánik gomb) Ajtónyitás érzékelő Reader O Spider W40 UTP Kábel 3x0,75 UTP kábel () UTP kábel (RS-485) 2 x POPULUS

Részletesebben

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft.

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. Beléptető-rendszer funkciók verzió: 1.3 Elérhetőségek 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Telefon: +36 1 410-0556; +36 20 480-5933 Fax: +36 1 414-0913 E-mail:

Részletesebben

VL IT i n du s t ri al Kommunikációs vázlat

VL IT i n du s t ri al Kommunikációs vázlat VL IT i n du s t ri al Kommunikációs vázlat k i v it e l A műszaki adatok előzetes ér tesítés nélkül változhatnak. A műszaki adatok előzetes értesítés nélkül változhatnak. VLIT TAG A1 WB ATEX Aktív RFID

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP4, 8 és 16 kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik.

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP16+ kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MF1W RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Leírás... 3 1.1 Tulajdonságok... 3 1.2 Műszaki adatok... 3 1.3 Felszerelés... 3 1.4 Csatlakoztatás... 4 1.4.1 Bekötés... 4 1.4.2

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor Felhasználói Kézikönyv M300 Video Kaputelefon Monitor TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 1.1 Monitor kijelző állapotok 2. KIJELZŐ FUNKCIÓK ÉS IKONOK LEÍRÁSA 2.1 Kitekintés funkció 2.2 Portás funkció

Részletesebben

Satalarm SA816. riasztó központ. Szatori Tamás. Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Előadó:

Satalarm SA816. riasztó központ. Szatori Tamás. Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Előadó: Satalarm SA816 riasztó központ Előadó: Szatori Tamás Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Satalarm SA816P Behatolás jelző panel, mely ideális lakások, házak, irodák védelmére LED és LCD kezelő állapot

Részletesebben

Megvalósult Intellio megoldások

Megvalósult Intellio megoldások Megvalósult Intellio megoldások IP alapú CCTV rendszerek Magyarországon Rendszer komponensek Az Intellio egy kompakt rendszer Intellio kamerák Intellio szerver(ek) Intellio kliens(ek) Átviteli hálózat

Részletesebben

ES-D1A. Vezeték nélküli mozgásérzékelő. www.etiger.com

ES-D1A. Vezeték nélküli mozgásérzékelő. www.etiger.com ES-D1A Vezeték nélküli mozgásérzékelő www.etiger.com HU A doboz tartalma 1 x PIR Mozgásérzékelő 1 x Konzol 1 x Felhasználói kézikönyv 1. Érzékelő ablak 2. LED jelző 3. Konzol Legelső használat előtt Nyissa

Részletesebben

ROSSLARE AC-B31 önálló egyajtós beléptető rendszer 500 felhasználóig

ROSSLARE AC-B31 önálló egyajtós beléptető rendszer 500 felhasználóig Rosslare AC-B31 ROSSLARE AC-B31 önálló egyajtós beléptető rendszer 500 felhasználóig Telepítési és kezelési utasítás: Három működési mód (normál, kiiktatott, biztonsági) Kód keresési funkció a programozáskor

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó/jelszó beállitása

Részletesebben

micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet

micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet Jellemzők - 500 kártya vagy kulcstartós kártya tanítható meg akár vegyesen is - 30 programozható, maximum 6 számjegyű

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

BELÉPTET KÓDZÁR AC széria

BELÉPTET KÓDZÁR AC széria BELÉPTET KÓDZÁR AC széria AC-10S AC-10F Általános Információ ~elképzelés~ Családi ház Társasház Az Aiphone bemutatja a különböző épületekhez és bejáratokhoz tervezett Beléptető Kódzárait. Stb. Parkoló

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV5241 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest Nagy felbontás

Részletesebben

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató.

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. 1. Doboz Tartalma: 3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. Rendszer követelmények Az alábbi böngészők támogatottak:ie,firefox, Google Chrome, Safari, Opera. Az alábbi operációs rendszerek

Részletesebben

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése 1.oldal Bevezető Ez a dokumentum azt mutatja be, hogyan lehet egyszerűen lépésről lépésre felkonfigurálni egy Avemia HF szériás hibrid, vagy IP rögzítőre Sunell

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832. központokhoz

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832. központokhoz Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKPLCD, LCDL kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató 720p AHD valós idejű DVR-ek Duál technológia (analóg/ahd) Automatikus videojel felismerés

Részletesebben

alarm MICROALARM KFT Budapest, Kende u. 1. Tel.: ,

alarm MICROALARM KFT Budapest, Kende u. 1. Tel.: , TP 5 MIKROPROCESSZOROS KÖZPONT Felhasználói Leírás VERZIÓ 1.0-11/00 Az Ön telepítõje: Tecn alarm MICROALARM KFT. 1111 Budapest, Kende u. 1. Tel.: 385-33-37, 385-33-39 TP5 FELHASZNÁLÓI LEIRÁS - +! Gyorsan

Részletesebben

FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz

FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz Cerberus PRO Rendszer kezelése és események jelzése Nagyméretű megvilágított kijelző (8 sor, soronként 40 karakter LCD) Szöveg kijelző,

Részletesebben

VB IP. IP Kommunikátor

VB IP. IP Kommunikátor VB IP IP Kommunikátor Telepítői Kézikönyv 2014. március 27. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 3. RENDSZER PROGRAMOZÁS PC SZOFTVERREL...5 4. HIBAELHÁRÍTÁS...7 5. ENIGMA II ELÉRÉS

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU VDCU Leírás v1.0.pdf Tartalomjegyzék 1 Készülék felépítése...3 2 Műszaki paraméterek...3 3 DIP kapcsolók beállítása...4

Részletesebben

ű s z a k i F e j l e s z t ő, G y á r t ó é s K e r e s k e d e l m i K f t. StP Walk-DVR Telepítési és Használati útmutató

ű s z a k i F e j l e s z t ő, G y á r t ó é s K e r e s k e d e l m i K f t. StP Walk-DVR Telepítési és Használati útmutató M ű s z a k i F e j l e s z t ő, G y á r t ó é s K e r e s k e d e l m i K f t. StP Telepítési és Használati útmutató s H-1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Tel.: +36 1 410-0556 Fax: +36 1 414-0913 E-mail:

Részletesebben

VDCU használati utasítás

VDCU használati utasítás VDCU használati utasítás A VDCU a 2 vezetékes Futura Digital rendszerhez tervezett többfunkciós eszköz. 2 db CCTV kamera csatlakoztatható felhasználásával a rendszerhez, továbbá világítás vagy zárnyitás

Részletesebben

Általunk forgalmazott és telepített eszközök:

Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Az általunk forgalmazott és telepített eszközök MABISZ és BM OKF engedéllyel rendelkeznek, valamint megfelelnek a hatályos jogszabályok által előírt feltételeknek.

Részletesebben

SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek

SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek Megoldások centralizált és elosztott videó-felügyeleti architektúrák esetére Képzelje el egy pillanatra, hogy SCADA rendszerében minden alarm esetén felugrik egy

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz HU Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz CIKKSZÁM: CR728W Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A rövid útmutató segítségével az alapbeállítások végezhetők el IP kamerájához. További

Részletesebben

Behatolás jelző rendszer

Behatolás jelző rendszer Behatolás jelző rendszer SI410 Behatolás jelző központ kommunikátorral (opció) Egyszerű programozhatóság Egyszerű, és megbízható működés Rugalmasság Kiterjesztett kommunikáció Egyszerű telepíthetőség SI410

Részletesebben

Pager4 PRO - 3G.IN6.R1

Pager4 PRO - 3G.IN6.R1 Pager4 PRO - 3G.IN6.R1 Ismertető Kontaktusvezérelt kommunikátor, mely alkalmazható kiegészítő átjelzőként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelzőként, 6 zónás önálló riasztóközpontként élesítés és hatástalanítás

Részletesebben

Hálózati konverziós kamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar

Hálózati konverziós kamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar Hálózati konverziós kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD6412FWD-10, DS-2CD6412FWD-20, DS-2CD6412FWD-30 UD.6L0201B1295A01EU 1 Szabályozó

Részletesebben

Smart Solutions in Security

Smart Solutions in Security PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁS VIDEÓ RENDSZEREK SZÁMÁRA Smart Solutions in Security bankok gyárak közintézmények tömegközlekedési eszközök lakóházak boltok és bevásárlóközpontok speciális létesítmények hotelek

Részletesebben

MICONT Intelligens ház automatika. Rendszermodulok

MICONT Intelligens ház automatika. Rendszermodulok MICONT Intelligens ház automatika Rendszermodulok 1/10 oldal NO COM NC Irányítástechnikai és Szoftverfejlesztő Kft. Kapcsolómodul (MCT-1001-8-16) Az MCT-1001-8-16 kapcsolómodul egy 12 relé-kimenettel rendelkező

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv netis Vezeték nélküli, N router Gyors telepítési kézikönyv 1. A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli,n Router, Hálózati adapter, Ethernet kábel, Kézikönyv) * A kézikönyv, az összes, Netis, 150Mbps/300Mbps

Részletesebben

IP megoldások a tűzjelzéstechnikában

IP megoldások a tűzjelzéstechnikában IP megoldások a tűzjelzéstechnikában Innovációk és megoldások az aktív tűzvédelemben Az OKF Tudományos Tanácsa és a Védelem Katasztrófavédelmi Szemle konferenciája 2017. május 15., Pécel Bemutatkozás Farkas

Részletesebben

VBIP PRO. IP Kommunikátor

VBIP PRO. IP Kommunikátor VBIP PRO IP Kommunikátor Telepítői Kézikönyv 2014. március 27. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 3. VBIP PRO LED KIJELZÉSEK...5 4. RENDSZER PROGRAMOZÁS PC SZOFTVERREL...6 5. HIBAELHÁRÍTÁS...7

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191 SIOUX-RELÉ Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés 1.2 20MACIE0191 1 Leírás 1.1 Leírás A Sioux-relé egy soros modul, amely tartalmaz egy master kártyát, amely maximum két slave kártyával bővíthető.

Részletesebben

CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók

CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók Balatonföldvár, 2018. március 22-23. ASM-Security Kft. Rendszerelemek Hagyományos lámpatestek Címzett lámpatestek Címzett központok Dinamikus kijáratjelzők

Részletesebben

Viszonteladói árlista

Viszonteladói árlista Viszonteladói árlista Érvényes: 2014. November 18 - tól http:// 1 lakásos kaputelefon alap készletek VDK-1611 47 996 Ft 1 lakásos színes videós kaputelefon készlet Felületre szerelhető kaputábla, esővédő

Részletesebben

Felhasználói és Telepítői Kézikönyv AT 7070 Elektronikus vezérlő garázskapukhoz

Felhasználói és Telepítői Kézikönyv AT 7070 Elektronikus vezérlő garázskapukhoz ELETTRONIC DIVISION Felhasználói és Telepítői Kézikönyv AT 7070 Elektronikus vezérlő garázskapukhoz ALAPRAJZ RF CODE CLOSE OPEN PROG 1 2 3 4 ON 5 6 7 8 POWER 1 2 3 4 SLOW SPEED + TR1 + TR2 10 5 6 7 8 9

Részletesebben

DT-2 színes video kaputelefon rendszer

DT-2 színes video kaputelefon rendszer www.telemontazs.hu DT-2 színes video kaputelefon rendszer Kiskereskedelmi árlista bruttó fogyasztói áron (27% áfával), megfelelő vezetékkel szakszerű telepítés esetén 1 év garanciával, hozzá tartozó leírások

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kiegészítő egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kiegészítő egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kiegészítő egység VDT SC6V VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf Tartalom 1 Ismertető... 3 2 Kaputábla leírása... 3 3 Rögzítés... 4 4 Kábelezési rajz... 4 5 Konfiguráció... 5 5.1 A

Részletesebben

Viszonteladói árlista

Viszonteladói árlista Viszonteladói árlista Érvényes: 2014. Június www.automatakapu.com H T Kapu Kft Minden ami kapu bolt 9012 Győr Ménfőcsanak, Győri u. 86 Tel./Fax.: +36 96/448-896 E mail: info@automatakapu.com 1 lakásos

Részletesebben

Gyors Indítási Útmutató

Gyors Indítási Útmutató NWA1300-NJ Gyors Indítási Útmutató 802.11 b/g/n Falban lévő PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 0 / 2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

Kaputelefonok és videóskaputelefonok

Kaputelefonok és videóskaputelefonok UPDATE 12-2016 Kaputelefonok és videóskaputelefonok www.alarmautomatika.com A megfizethető kétvezetékes videokaputelefon rendszer Házak és nyaralók Társasházak Lakóépületek Kétvezetékes videokaputelefon

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS KADE BELÉPTETŐ RENDSZER

TERMÉKKATALÓGUS KADE BELÉPTETŐ RENDSZER TERMÉKKATALÓGUS KADE BELÉPTETŐ RENDSZER ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES KFT. VÁLASSZA A BIZTONSÁGOT! VÁLASSZON EGY TAPASZTALT PARTNERT ÜZLETÉHEZ! Több mint 20 éves tapasztalat a piacon Technikai támogatás

Részletesebben

1 lakásos kaputelefon alap készletek

1 lakásos kaputelefon alap készletek 1 lakásos kaputelefon alap készletek VDK-1611 VDK-3911 51 041 Ft Felületre szerelhető kaputábla, esővédő Kihangosított lakáskészülék 3,5 kijelzővel 47 817 Ft Felületre szerelhető kaputábla, esővédő Kihangosított

Részletesebben

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R PADLÓFŰTÉSI ZÓNA SZABÁLYZÓK TERMÉK LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK Könnyű és gyors telepítés az új vezetékezéssel Dugaszolható csatlakozók kábelszorítóval Integrált szivattyú relé a szivattyú

Részletesebben

Viszonteladói árlista

Viszonteladói árlista Viszonteladói árlista Érvényes: 2013 januártól H T Kapu Kft Minden ami kapu bolt 9012 Győr Ménfőcsanak, Győri u. 86 Tel./Fax.: +36 96/448-896 E mail: info@automatakapu.com www.automatakapu.com 1 és 2 lakásos

Részletesebben

KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS

KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS ZEN-C4 nagyobb rugalmasság RS-485 kommunikációval Kínálatunk kommunikációs típussal bővült. Így már lehetősége van több ZEN egység hálózati környezetbe csatlakoztatására.

Részletesebben

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012.

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012. Procontrol VRecX Kamerás megfigyelőrendszer Kezelői kézikönyv Verzió: 1.1 2012. 2010 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol Electronics Ltd. hivatalos

Részletesebben

Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével

Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV +DJ\RPiQ\RV WĦ]MHO]Ę N ]SRQWRN Tartalomjegyzék 1. Felhasználói útmutató......3 1.1 LED jelzések... 3 1.2 Akusztikus figyelmeztetések... 6 1.3 Vezérlőgombok... 6 1.4 Kezelési módok...

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

M2037IAQ-CO - Adatlap

M2037IAQ-CO - Adatlap M2037IAQ-CO - Adatlap Szénmonoxid + Hőmérséklet + Páratartalom (opció) Két szénmonoxid riasztási szint Valós idejű környezeti szénmonoxid érzékelő és szabályzó Hőmérséklet- és relatív páratartalom-mérés

Részletesebben

Alien kezelőegység. Rövid használati útmutató

Alien kezelőegység. Rövid használati útmutató Alien kezelőegység Rövid használati útmutató A kezelőegység jelzései A B C D A SmartLiving központ dátuma és ideje. Ha a központ szervíz módban van, ez a mező az Alien és a benne lévő kártyaolvasó címét

Részletesebben

Használati útmutató. PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera

Használati útmutató. PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera Használati útmutató PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Főbb jellemzők... 3 2. Használati utasítás......3 3. Szoftver használata......5 4. Ellenőrző megfigyelő kamera

Részletesebben

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft.

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. SK03-08 buszos kontroller Hardver leírás v.2 Elérhetőségek 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Telefon: +36 1 410-0556; +36 20 480-5933 Fax: +36 1 414-0913

Részletesebben

EV-IP/VS01. Videó/Audió enkóder. Technikai Specifikációk

EV-IP/VS01. Videó/Audió enkóder. Technikai Specifikációk EV-IP/VS01 Videó/Audió enkóder Technikai Specifikációk E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8. Oldal 1 Megjegyzések Ebben a dokumentációban található információk előzetes

Részletesebben

QAA73 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek

QAA73 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek QAA7 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek JELLEMZŐK Működési feszültség Védelem OpenTherm bus Csatlakoztathatóság Vezeték hossz Vezeték ellenálló képessége Teljesítményfelvétel Biztonsági szint

Részletesebben

MT-543Ri plus/04 DIGITÁLIS HŐFOKSZABÁLYZÓ, IDŐZÍTŐVEL, HANGJELZÉSSEL HŰTÉS-FŰTÉSTECHNIKAI ÉS EGYÉB, IDŐZÍTÉST IGÉNYLŐ IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ

MT-543Ri plus/04 DIGITÁLIS HŐFOKSZABÁLYZÓ, IDŐZÍTŐVEL, HANGJELZÉSSEL HŰTÉS-FŰTÉSTECHNIKAI ÉS EGYÉB, IDŐZÍTÉST IGÉNYLŐ IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ MT-543Ri plus/04 DIGITÁLIS HŐFOKSZABÁLYZÓ, IDŐZÍTŐVEL, HANGJELZÉSSEL HŰTÉS-FŰTÉSTECHNIKAI ÉS EGYÉB, IDŐZÍTÉST IGÉNYLŐ IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ Méréshatár: NTC -50 +105 C Pt100-99 - +300 C Pontosság: 1 digit

Részletesebben

Paradox márkanevû riasztóberendezések

Paradox márkanevû riasztóberendezések Paradox márkanevû riasztóberendezések A Paradox Security Systems termékeket Az EVO48 és EVO192 új központok forgalomba hozatalával az EVO széria egységes Magyarországon a Cadillac Zrt. forgalmazza. A cég

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi A DVR kínálat bemutatása SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása; PROVISION-ISR DVR-ek bemutatása.

Részletesebben

Felhasználói Útmutató. Center V2

Felhasználói Útmutató. Center V2 Felhasználói Útmutató Center V2 Verzió: v8.5 Készült: Budapest, 2012 Riarex Kft. megbízásából - 1 - Riarex Kft. 1.3 A Center V2 képernyője 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 15 17 17 18 19 20 21 22 1-1

Részletesebben

1. oldal összesen 6 oldal FARFISA TD6100 DIGITÁLIS NYOMÓGOMB PANEL

1. oldal összesen 6 oldal FARFISA TD6100 DIGITÁLIS NYOMÓGOMB PANEL 1. oldal összesen 6 oldal FARFISA TD6100 DIGITÁLIS NYOMÓGOMB PANEL Nyomógomb panel eloxált alumíniumból, 12 gombos kezelővel és 4 számjegyes kijelzővel. Lehetővé teszi max. 255 hívás létrehozását és elküldését

Részletesebben

íő ö Ú ö ö ő í ű í ű í í ű ö í ö Ü ö

íő ö Ú ö ö ő í ű í ű í í ű ö í ö Ü ö ő ö É Á Ő Á Á ő ű ö ő Ü Á ő ű ő ű ő ö ö í ő í ő íő ö Ú ö ö ő í ű í ű í í ű ö í ö Ü ö ő ö ű ö ü ö ö ö ö í Ü ű ö ő ö ő ü í ö ü ő ő ő í Ü í Ú Ü ő ö ő ö ő ű ö ő ő ü ő ő ő Á ő ő ö ö ő ő ő ő ö ő í ő í í ő ő

Részletesebben

Tisztelt Telepítő! A központ és az alkalmazás összehangolását a következőképpen hajthatja végre:

Tisztelt Telepítő! A központ és az alkalmazás összehangolását a következőképpen hajthatja végre: Tisztelt Telepítő! A PowerSeries NEO GO alkalmazás segítségével távolról vezérelhetőek a NEO központok. Ehhez a központokat valamely TL280/TL2803G/3G2080 modullal kell bővíteni. A leírás a v5.x modul verziókhoz

Részletesebben

NightHawk AccessControl

NightHawk AccessControl NightHawk AccessControl Poker Edition Version: 2.0 2012. január 1 Tartalomjegyzék Rendszer elemei... 3 Felhasználói felület... 3 Nap nyitása, zárása... 4 Új játékos felvitele... 4 Ki és beléptetés... 5

Részletesebben

Kincsem Park (biztonsági rendszerterv vázlat)

Kincsem Park (biztonsági rendszerterv vázlat) Kincsem Park (biztonsági rendszerterv vázlat) 1 1. Célkitűzés A későbbiekben részletesen bemutatásra kerülő automatizált esemény / incidens felismerő és arcfelismerésen alapuló beléptető videó kamera rendszer

Részletesebben

ivms-4200 kliensszoftver

ivms-4200 kliensszoftver ivms-4200 kliensszoftver Felhasználói segédlet v1.02 2012.11.21. HU 1. TARTALOM 1. Tartalom... 2 2. Bevezető... 2 2.1. Felhasználás... 2 2.2. Hardverigény... 2 3. Használat... 3 3.1. Vezérlőpult... 3 3.2.

Részletesebben

Járműkövető rendszer RÉSZLETES ISMERTETŐ

Járműkövető rendszer RÉSZLETES ISMERTETŐ efollow Járműkövető rendszer RÉSZLETES ISMERTETŐ Tartalomjegyzék 1.1. BEVEZETÉS...3 1.2. JÁRMŰKÖVETŐ RENDSZER FELADATA...3 2.1. MIT TUD AZ EFOLLOW?...3 2.2. MILYEN JÁRMŰADATOKAT MÉR JELENLEG A RENDSZER?...3

Részletesebben

A megfelelőségi nyilatkozat letölthető a www.satel.eu/ce honlapról

A megfelelőségi nyilatkozat letölthető a www.satel.eu/ce honlapról HANGMODUL INT-VG int-vg_hu 12/11 Az INTEGRA és VERSA vezérlőpanelekkel összekapcsolt INT-VG modul lehetővé teszi a hangüzenetküldés funkció végrehajtását (leváltja a CA-64 SM hangszintetizátor bővítőt).

Részletesebben

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott HL típusú címkenyomtatós békamérleghez.

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott HL típusú címkenyomtatós békamérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott HL típusú címkenyomtatós békamérleghez. Technikai paraméterek: - 6 számjegyű LED kijelző - 7 nyomógomb, egyszerű kezelhetőség - Gerjesztési

Részletesebben

A KASPERSKY SECURITY CENTER

A KASPERSKY SECURITY CENTER A KASPERSKY SECURITY CENTER TELEPÍTÉSE A példában egy 2 gépes modell-hálózat központi felügyeletét készítjük el. A letöltött.exe telepítő állomány elindítása után a telepítő központ jelenik meg. Kattintson

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Standalone Kódzár Beléptető rendszer Felhasználói kézikönyv S, K és N1 szériához Kérem olvassa el figyelmesen telepítés előtt 1. Csomaglista Név Mennyiség Kódzár 1 Felhasználói kézikönyv 1 Szerszám 1 Tipli

Részletesebben

AQUA LUNA aqua_luna_int 08/11

AQUA LUNA aqua_luna_int 08/11 AQUA LUNA aqua_luna_int 08/11 DIGITÁLIS PASSZÍV INFRAÉRZÉKELŐ BEÉPÍTETT VILÁGÍTÁSSAL 1. Tulajdonságok Duál-elemes pyroszenzor. Teljesen digitális mozgásérzékelési algoritmus. Kettős jelelemzés, érték és

Részletesebben

KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel

KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel HU Felhasználói és programozói leírás A kézikönyv tartalmára és a benne leírt berendezésre vonatkozóan a fejlesztő és gyártó fenntartja a változtatás jogát. A gyártó

Részletesebben

É ö É ó Á É ó ü Á Ő Ö ü ö Ö ő ü ö ő Ü ű ő ó ő ó ő ő ő í ö ö ö í ő ü ü ő ü ü ő ö ó ő ő ú ő ő ö ö ő ő ő ú ő ő ü ú

É ö É ó Á É ó ü Á Ő Ö ü ö Ö ő ü ö ő Ü ű ő ó ő ó ő ő ő í ö ö ö í ő ü ü ő ü ü ő ö ó ő ő ú ő ő ö ö ő ő ő ú ő ő ü ú Ő Ö ö Á ö Á Á ó É ö É ó Á É ó ü Á Ő Ö ü ö Ö ő ü ö ő Ü ű ő ó ő ó ő ő ő í ö ö ö í ő ü ü ő ü ü ő ö ó ő ő ú ő ő ö ö ő ő ő ú ő ő ü ú ő ú ő ö Ö ö ö ö ő ú ö ü ő ú ő ö ő ő ö ő ö ó ő ö ö ö ő ó ö ü ö ü ő ű í ű ó

Részletesebben

BF2C Ujjlenyomat & Kártyaolvasó Jelenlét nyilvántartó & beléptető Wiegand 26 kimeneti interfész

BF2C Ujjlenyomat & Kártyaolvasó Jelenlét nyilvántartó & beléptető Wiegand 26 kimeneti interfész BF2C Ujjlenyomat & Kártyaolvasó Jelenlét nyilvántartó & beléptető Wiegand 26 kimeneti interfész A BF2C gazdaságos és egyszerű ujjlenyomat olvasóval kiegészített jelenlét nyilvántartó és páratlan teljesítményű

Részletesebben

Ú ú ö é ö é Ú ú ö ű ö ö ű ö é ö ö é í í Ö ö í í Á Á Ó é ű ü é é ü ú é ü é ű ü é

Ú ú ö é ö é Ú ú ö ű ö ö ű ö é ö ö é í í Ö ö í í Á Á Ó é ű ü é é ü ú é ü é ű ü é ö é Ö í é ü Ú ú é Í Ú ú ö é Ö é ü é ü ö ö ö ü ö ö é é ö é é é é é ö ö ö ö é í ü é ü ö ü ü ú é ü Ú ú ö é Ö ö é é Ú ú ö é ö é Ú ú ö ű ö ö ű ö é ö ö é í í Ö ö í í Á Á Ó é ű ü é é ü ú é ü é ű ü é Á Á Ú ú ö

Részletesebben

í ű í í í ű ö ü ü ö ú ű ú ö ö í í í ű ö ü ü ö ö ö ö í í í ű ö ü ü ö ü ö í í í ű í ö í ö ö ű í ü ü ö í ö ö ö ü í í ű í ú ö ö ö ü ö ö ú ö ö ö ü ö ö ö ö

í ű í í í ű ö ü ü ö ú ű ú ö ö í í í ű ö ü ü ö ö ö ö í í í ű ö ü ü ö ü ö í í í ű í ö í ö ö ű í ü ü ö í ö ö ö ü í í ű í ú ö ö ö ü ö ö ú ö ö ö ü ö ö ö ö ö í ű ü ú ü ü ü ö ü ö ö ö í Ő É ö ö ö ü ö ö í í ö ü í ö ö í í É ö ö ű í Á É É ö ö í ö í í ü ö í É í í í ú ú í ű í í í ű ö ü ü ö ú ű ú ö ö í í í ű ö ü ü ö ö ö ö í í í ű ö ü ü ö ü ö í í í ű í ö í ö ö ű í

Részletesebben

ú ü ú ö ú í ü í ű ö ü ü ú ú ö ú ö íö í ú ü

ú ü ú ö ú í ü í ű ö ü ü ú ú ö ú ö íö í ú ü í ú ü ú ö ú í ü í ű ö ü ü ú ú ö ú ö íö í ú ü ö í ú ú í ü ü í í ö í ö í Ö í ű ü ü ö ú í ű í í ú í ö ö ú í ö ö ö í ü í ö ö í ű ű ö ö ü í í ű ö í í ü ö ü ü ö ö ö ö í í ü ö ö ö ö ü ü í í ű í ö ö ö ú ú í ű

Részletesebben

ems2.cp04d [18010] Keriterv Mérnök Kft Programozható Automatikai állomás 14 multifunkcionális bemenet, 6 relé kimenet, 4 analóg kimenet DIGICONTROL

ems2.cp04d [18010] Keriterv Mérnök Kft Programozható Automatikai állomás 14 multifunkcionális bemenet, 6 relé kimenet, 4 analóg kimenet DIGICONTROL [18010] Keriterv Mérnök Kft Programozható Automatikai állomás 14 multifunkcionális bemenet, 6 relé kimenet, 4 analóg kimenet DIGICONTROL ems2.cp04d Felhasználás Az ems2.cp04d egy szabadon programozható

Részletesebben