A BYAS LIFTER SZÉRIÁK PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A BYAS LIFTER SZÉRIÁK PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH"

Átírás

1 A BYAS LIFTER SZÉRIÁK PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH

2 MIÉRT NEM HATNAK A HAGYOMÁNYOS krémek? 0,001 mm A hagyományos krémek a bőr felszínén maradnak, nem tudnak áthatolni a bőr felső védőrétegén.

3 MIRE KÉPESEK A PROFESSZIONÁLIS szépségipari technológiák? KRÉMEK IONTOFORÉZIS RÁDIÓFREKVENCIA ELEKTROMOS IZOMSTIMULÁCIÓ Mélyreható hatékonyság Iontoforézis a természetes bőrfiatalításért Rádiófrekvencia a természetes formálásért Eletromos izomstimuláció a természetes liftingért

4 IONTOFORÉZIS Természetes bőrfiatalítás A speciális öregedésgátló hatóanyagok, mint például a hyaluronsav, bejutnak a mélyebb bőrrétegekbe, ahol kifejthetik regeneráló hatásukat. Hyaluronsav A hyaluronsav saját súlyának többszörösének megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni, bőrének ezáltal puhaságot és frissességet kölcsönözve. Minél több hyaluronsav van a bőrben, annál több elasztint & kollagént termelnek a fibroblasztok, amely bőrének rugalmasságot és teltséget ad. Német egyetemi tanulmány: Bőrben található hyaluron mennyiség elemzése egy hetes BYAS Hyaluron szérummal és BYAS Iontoforesissel végzett kezelést követően: A bőrben található hyaluron tartalom akár 900 %-kal növekedett.

5 homlok szemek orr-ajak (nasolabiális) terület száj Eredmények: Iontoforézissel

6 RÁDIÓFREKVENCIA Természetes formálás A rádiófrekvenciás hullámok, energiájuknak köszönhetően hőt termelnek a bőr mélyén. Ennek eredményeként a zsírsejtek sejtfalai áteresztőbbé válnak, és a zsírsejtek egyes alkotórészei kiürülnek a szervezetből. Ezúton serkenti a zsírpárnák lebontását az arc és a nyak körüli területeken. Az arckontúrok visszanyerik természetes formájukat. Yale Orvostudományi Egyetem: A rádiófrekvenciás technológia biztonságosan és hatásosan segít megszabadulni az arcon és a testen kialakult zsírfeleslegtől.

7 orcák alsó része nyak Eredmények: Iontoforézissel + rádiófrekvenciával

8 ELEKTROMOS IZOMSTIMULÁCIÓ Természetes Lifting A speciálisan az arcbőr struktúrájához illeszkedő, alacsony frekvenciájú áramimpulzusok az érzékeny arcizmokat összehúzódásra serkentik. Az izmok aktiválásával az izmok növekednek. Ezáltal a lógó, megereszkedett bőr a múlté. Az arckontúrok feszesebbé válnak és visszanyerik természetes formájukat. Galway Egyetem: Az EMS az arcizom tömegét átlagosan mintegy 20 százalékkal növelte meg.

9 orcák felső része áll Eredmények: Iontoforézissel + rádiófrekvenciával + EMS-szel

10 HÉT BYAS-EXKLUZÍV technológia MPST Multi Pro Synchron Technology Mind a hét, exkluzív a BYAS-nál elérhető, vadonatúj szépségtechnológia ugyanazokkal a kezelőfejekkel vehető igénybe. Ez az egy hordozható készülék egy egész szépségklinikát varázsol otthonába. LSICT Low Sensitivity Ion Circuit Technology Az Iontoforézis áram legmagasabb teljesítményértékek melletti alkalmazását teszi lehetővé a bőrön, anélkül, hogy akár a legérzékenyebb bőrnél is irritációk lépnének fel. HLIFT High Level Ion Flow Technology Az egyenárammal és állandó árammal dolgozó Iontoforézis programok legkorszerűbb programozása lehetővé teszi, hogy az ionizált hatóanyagok a korábbinál sokkal hatékonyabb módon jussanak be a mélyebb bőrrétegekbe. HIIMT High Intense Ion Mask Technology A világon első Ion Mask Technology a BYAS-exkluzív Galvanic Lift Mask szérum összetevőit a mélyebb bőrrétegekbe juttatja, ahol egész éjszaka kifejthetik szenzációs hatásukat a mély mimikai ráncok csökkentése érdekében.

11 HRF-TAS High Radio Frequency Triglyceride Absorption System Speciális, 500 khz-es rádiófrekvenciás hullámmal dolgozó hatékony aktiválási rendszer, amely a zsírsejteket a trigliceridek kiválasztására serkenti, és ezáltal végül vékonyítja és feszesíti az arcot és a nyakat. ATSEC Automatic Temperature Safety and Efficacy Control A kezelőeletektródok a bőr hőmérsékletét folyamatosan mérik (= automatikus és folyamatos teljesítményszabályozás), ezáltal maximálisan biztonságos és hatékony kezelést biztosítva az RF kezelések során. LF-EMS Low Frequency Electric Muscle Stimulation Rendkívül hatékony módon erősíti és formálja az arcizmokat az alacsony frekvenciájú impulzus aktiválás által, amely teljes kompatibilitást garantál érzékeny bőrtípus esetén is. A BYAS mindig gondoskodik arról, hogy egészséges és természetes módon tegyen szert fiatalosabb külsőre és jobb közérzetre.

12 BYAS PROFESSIONAL Home Beauty Hi-Tech Nagyszerű érték nagyszerű áron. Használjon professzionális szépségápolási kezeléseket kényelmesen, saját otthonában, a szépségklinikákon kiadott költségek töredékéért. A BYAS Face Lifter rendszer

13 Tegyen szert 10 évvel fiatalabb külsőre. Professzionális eredmények mindenkinek a BYAS-szal.

14 A TELJES KÖRŰ BYAS SENSATION többfázisú hatórendszer Basic Felhasználók részére 35 éves korig 1. fázis A bőr tisztítása & méregtelenítése A negatív iontoforézis segítségével a szennyeződések a pórusok mélyéről a bőr felszínére jutnak, amelynek köszönhetően a bőr tökéletesen felkészül a BYAS szérumok rendkívül hatékony összetevőinek a befogadására. Face Lifter IO program: CLEAN. 2. fázis A bőr mélyreható ellátása & újrastruktúrálása A BYAS szérumok hyaluronsav komplexuma által, amely pozitív iontoforézis segítségével jut a mélyebb bőrrétegekbe, a bőr több folyadékhoz jut és visszanyeri strukturáltságát. Face Lifter IO program: NUTRI. 2. fázis 1. fázis Basic 3. fázis A bőr védelme & megújítása A bőrápolás tökéletes lezárásáról gondoskodik a felsőbb bőrrétegekben. A kiválasztott tengeri alga kombináció napközben a szabad gyökök ellen hat, éjszaka pedig regenerálja a bőrt. 3. fázis

15 Professional További fázisok fokozott ápolást igénylő bőrrel rendelkező felhasználók részére 35 éves kortól Pro 4. fázis 4. fázis Természetes formálás A rádiófrekvenciás hullámok által, amelyek speciális hullámhosszal még a bőr alatti szövetet is elérik, csökkennek az arcon lerakódott zsírpárnák, és ezáltal az arckontúrok visszanyerik természetes formájukat. Face Lifter RF programok: SHAPE + STRET.. 5. fázis 5. fázis Természetes lifting A speciálisan az érzékeny arcizmok struktúrájára hangolt, alacsony frekvenciájú áramimpulzusok a megereszkedett szövetet és gyenge izmokat speciális elektromos izomstimulációval erősítik. Face Lifter EMS programok: LIFT + FIRM. 6. fázis 6. fázis Mimikai izmok mélyreható lazítása A világon első, mélyebb bőrrétegekben ható galvanikus maszkrendszer hatékonyan csökkenti a mimikai ráncokat. Miközben a bőr egy különleges arcizomlazító révén - amely hatását éjszaka fejti ki és a mélyebb bőrrétegekbe pozitív iontoforézissel jut be - megőrzi természetes kinézetét. Face Lifter IO program: MASK.

16 BASIC 1. fázis: Tisztítás & méregtelenítés BYAS Detox Serum A BYAS Face Lifter a bőr rendkívül intenzív tisztítását teszi lehetővé, miközben a természet alaptörvényét használja: az ellentétes pólusok vonzzák egymást. A szennyeződések a pozitív töltésű vízmolekulákhoz kötődnek a bőrben. Annak érdekében, hogy ezek a szennyeződések a bőr mélyéről a bőr felszínére keüljenek, a BYAS Face Lifter negatív iontoforézist alkalmaz. Ezáltal a káros szennyeződések rendkívül hatékony módon ürülnek ki a bőrből hagyományos, szappannal vagy bőrtísztító kefével végzett tiszítással nem érhetnénk el hasonló eredményt, hiszen ezekkel a módszerekkel csak a bőr felületét tudjuk megtisztítani. Éppen ellenkezőleg: A pórusok mélyéig ható tisztítás nélkül a szennyeződések és salakanyagok eltömítenék a bőrt és végül még több ránc kialakulásához vezetnének. A mélyrehatóan megtisztított bőr tökéletesen felkészült a rendkívül hatékony, speciális BYAS aktív hatóanyagok befogadására.

17 Barna alga kivonat Fucus vesiculosus Segít megkötni a nedvességet a bőr felsőbb rétegeiben és javítja a bőr rugalmasságát. Speciális NMF faktorok Az NMF-hez hasonló tulajdonságokkal bíró anyagok képesek megőrizni a bőr nedvességtartalmát, puhábbá és rugalmasabbá teszik a bőrt. Az UV-sugárzás és egyéb környezeti tényezők egész nap károsítják a bőrt. Ennek következményeképp szennyeződések rakódnak le a bőrön és szabad gyökök képződnek, amelyek egyre jobban eltömítik a pórusokat. Annak érdekében, hogy ezt az egészségtelen kombinációt teljesen eltávolíthassuk a szövetből, kifejlesztettük a teljes körű megoldást nyújtó BYAS többfázisú rendszer első lépését, a BYAS Detox Szérumot. A BYAS Face Lifterrel történő együttes használata lehetővé teszi, hogy a bőr tökéletesen felkészüljön a rendkívül hatékony, speciális hatóanyagok mélyebb bőrrétegekben történő felvételére. Ezzel párhuzamosan a Detox Szérumnak köszönhetően a bőr visszanyeri a tisztító folyamat során elvesztett nedvességtartalma egy részet.

18 BASIC 2. fázis: Mélyreható ellátás & újraépítés BYAS Hyaluron Serum A bőr egy nagyon erőteljes védekező mechanizmussal rendelkezik, amely megvédi a testet az idegen anyagok behatolásától. Ez az oka annak, hogy a krémek a bőr felszínén maradnak és nem hatásosak, még akkor sem, ha hyaluront tartalmaznak. Molekuláik túl nagyok ahhoz, hogy áthatolhassanak a bőr védőrétegén. A bőr felszínén maradnak, magukhoz vonzzák a nedvességet, feltöltik a bőrt pár órára, de nem rendelkeznek hosszan tartó bőrfitalalító hatással. Annak érdekében, hogy a BYAS szérumok értékes, öregedésgátló összetevői elérjék a mélyebb bőrrétegeket, a BYAS Face Lifter ismét a természet egyik alaptörvényét használja: az azonos pólusok taszítják egymást. Ezúton a BYAS hyaluronsav komplexum pozitívan ionizált molekulái a Face Lifter pozitív iontoforézise segítségével jutnak be a bőr mélyébe, ahol kifejthetik hosszan tartó öregedésgátló hatásukat és a fibroblasztokat a szervezet természetes kollagén és elasztin képzésére serkentik. A ráncok belülről, természetes módon töltődnek fel és tűnnek el. Ez valóban a bőrfiatalítás legtermészetesebb módja.

19 Bimolekuláris Hi-Tech Hyaluron Szérum A BYAS Hyaluron Szérum az elérhető lehető legjobb, szépségklinikai standardnak megfelelő minőséget képviseli, kisebb és nagyobb molekulák speciális bimolekuláris struktúrájával. A BYAS Hyaluron Szérum három különböző minőségben kapható. A molekulák különböző nagysága abszolút döntő fontosságú a valós természetes bőrfialalítához, mivel csak a kis molekulák érnek el fenntartható fiatalító hatást a mélyebb bőrrétegekben, és gondoskodnak a természetes hyaluron raktárak hosszú távú feltöltéséről. A BYAS-exkluzív, egyedi Moisture Test segítségével, a BYAS Beauty Stylist felméri bőre jelenlegi állapotát, és azt a szérumot ajánlja Önnek, amely a leginkább megfelel bőre igényének. Regular Megelőzi a bőröregedést & védi a bőrt (30 éves kor alatt) Speciális aminosavakból álló hozzáadott hatóanyag komplexum, amely megelőzi az idő előtti kollagén leépülést. Advanced Fiatalítja & regenerálja a középkorú bőrt (30-49 éves kor között) Speciális tetrapeptidekből álló hozzáadott hatóanyag komplexum, amely megköti a szabad gyököket, a fibroblasztokat hatékonyan serkenti kollagén és elasztin képzésre, teljesen feltölti a hyaluronsav raktárakat. Premium Újraépíti & újrastruktúrálja az idős bőrt (50+ éves kortól) ACE-vitaminokból álló hozzáadott hatóanyag komplexum, amely fokozza a sejtosztódást, regenerálja a kimerült bőrt, helyreállítja a bőr szerkezetét, és maximálisan újra feltölti hyaluronsav raktárakat.

20 A BŐRÖREGEDÉS folyamata Hogyan öregszünk A hyaluronsav természetes termelése már éves kor között elkezd lelassulni. 100% 90% Hyaluronsav tartalom 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% Normál bőr 10% Kor Bőr 30 éves kortól, rizikótényezőkkel Hyaluronsav A hyaluronsav a bőröregedés elleni harcban fő szerepet játszik. Nemcsak szivacsként viselkedik, és a saját súlyának többszörösének megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni, hanem a fibroblasztokat a szervezet természetes kollagén és elasztin képzésére is serkenti. K N N N H H K F N K H N N

21 Kevesebb hyaluronsavat tartalmazó bőr 30 éves kortól N H N N N H N F K K N N H N Minél kevesebb hyaluronsav van a bőrben, annál kevesebb elasztint & kollagént termelnek a fibroblasztok. Ennek következményeképp a bőr veszít rugalmasságából és teltségéből. Végül ráncok jelennek meg. F Megújult bőr hyaluronsavval 12 hetes kezelés után A bőr ismét hyaluronnal teli. A fibroblasztok újra nagy mennyiségben termelnek elasztint & kollagént. A bőr visszanyeri teltségét. A rugalmasság visszanyerésével a ráncok is kisimulnak. Német egyetemi tanulmány: Bőrben található hyaluron mennyiség elemzése egy hetes BYAS Hyaluron szérummal és BYAS Iontoforesissel végzett kezelést követően: A bőrben található hyaluron tartalom akár 900 %-kal növekedett. Kollagén rostok Fibroblasztok Hyaluronsav Nedvesség

22 BASIC 3. fázis: Védelem & megújulás BYAS Day & Night A BYAS Day & Night krémek képezik a teljes körű, 3 fázisból álló BYAS bőrfiatalító rendszer utolsó lépését. BYAS Day krémek Bőre védőangyalai A speciális tengeri alga alapú formulával rendelkező BYAS Day krémek napközben védik és erősítik a bőrét védő hidrolipid filmet, ezzel biztosítva, hogy a bőr mélyébe juttatott aktív összetevők biztosan a bőrben maradjanak. BYAS Night krémek Bőre megújítói A BYAS Night krémek segítenek kiegyensúlyozni bőrét és helyre hozzák a bőrét napközben ért ártalmakat, mint például UV-sugárzás és környezeti hatások. Az éjszakai regenerációs folyamatok támogatásával megújítják a bőr struktúráját. Reggelente töléletesen fiatalos és sugárzóan üde bőrrel ébred majd.

23 ALFA-MARIS complex Vitaminokban és ásványi anyagokban rendkívül gazdag alga összetevő komplexum. Ez a tápanyagkomplexum intenzív antioxidatív hatássa bír, elősegíti a kollagénés elasztin szintézist és erősíti a bőrt. Chondrus Crispus Vörög alga kivonat, amely hidratáló védőfilm létrehozásával természetes lifting hatást biztosít, azonnali simító és feszesítő hatással bír, amely gyorsan mérsékeli a finom ráncokat a bőr felszínén. Alaria Esculenta Barna alga kivonat, amely a kollagén rostok leépítésének megakadályozásával javítja a bőr rugalmasságát. Aquaporines Specializált membránfehérjék, amelyek a bőrt védő hidrolipid film erősítésével növelik a bőr nedvességtároló kapacitását.

24 PROFESSIONAL 4. fázis: Természetes formálás BYAS Intense Forming Gel A rádióhullámuk, energiájuknak köszönhetően hőt termelnek a bőr mélyén. A zsírsejtek a sejtfalak áteresztőbbé válásával és a trigliceridek kiürülésével reagálnak a termikus indukcióra. A BYAS Face Lifter és High Radio Frequency Triglyceride Absorption System (HRF-TAS) az apró zsírpárnák lebontását 500 khz frekvenciával serkenti, és gyönyörűen formálja az áll és nyak körüli területeket. Annak érdekében, hogy a legkényelmesebb, lebiztonságosabb és leghatékonyabb módon csökkentsük az arczsírt, a BYAS Face Lifter kezelőeletektródok segítségével folyamatosan méri a bőr hőmérsékletét az RF kezelések során (Automatic Temperature Safety and Efficacy Control ). A BYAS segítségével arcát gyönyörűen, természetes módon formálhatja, fájdalmas és kockázatos sebészeti beavatkozások nélkül. Tegyen szert olyan külsőre, amelyre mindig is vágyott, és őrízze meg fiatalos arcvonásait egészen idős koráig.

25 A BYAS Intense Forming Gel BYAS-exkluzív és rendkívül innovatív LIPOrelease összetevő komplexuma rendkívüli módon fokozza a bőr alatti zsír lebontását. LIPOrelease A LIPOrelease összetevő komplexum páratlan szövetformáló hatással bíró vörös alga kivonat és egy speciális aminosav összetétel rendkívül hatékony kombinációja. A LIPOrelease összetevő komplexum hatóanyagai intercelluláris szinten működnek. Megelőzik a zsírok képződését (lipogenézis), valamint stimulálóan hatnak a zsírlebontó folyamatokra (lipolízis). A szövetformálás terén sztárnak számító, tiszta koffeinnel összevetve, a LIPOrelease összetevő komplexum majdnem kétszer olyan hatékony.

26 PROFESSIONAL 5. fázis: Természetes lifting A Face Lifter speciálisan az arcizomzat különleges felépítéséhez illeszkedő, alacsony frekvenciájú áramimpulzusokat használ. Ezáltal teljes kompatibilitást garantál érzékeny bőrtípus esetén is. A Face Lifter speciális impulzus aktiválása hatékonyan stimulálja az arcizmokat. Mivel a bőr összeköttetésben van az alatta lévő izomszövetekkel, a bőr automatikusan és természetes módon megemelkedik. Ezzel párhuzamosan a Face Lfiter mikrovibrációs eljárást is használ, amely eléri az arcbőr sejtkötegeit, ezáltal javítva a szövetrétegek struktúrális összetartását. Ennek eredményképp az arckontúrok visszanyerik természetes formájukat, a bőr tökételetesen és természetes módon megemelkedik. A BYAS LF-EMS (Low Frequency Electric Muscle Stimulation ) segítségével visszaforgathatja az idő kerekét és 10 évvel fiatalabb külsőre tehet szert csupán pár hét alatt.

27

28 PROFESSIONAL 6. fázis: A mimikai izmok mélyreható lazítása BYAS Galvanic Lift A legtöbb maszkkal ellentétben, amelyek csupán a bőrfelszínén maradnak, a BYAS Face Lifter a bőrfiatalító és izomlazító hatóanyagokat, mint például az ionizált SYN-AKE, a mélyebb bőrrétegekbe juttatja, ahol egész éjszaka kifejthetik hatásukat a BYAS High Intense Ion Mask Technology használatával. Ezek a speciális ionizált maszk összetevők a BYAS Galvanic Lift formula részét képezik. A BYAS Galvanic Lift és a BYAS HIIMT együttesen, a világon első galvanikus maszkrendszert képezik, és kifejezetten azért kerültek kifejlesztésre, hogy szinergetikus hatásukat a legmélyebb mimikai ráncok csökkentése során fejthessék ki. Az eredmény: a bőr maximálisan megőrzi rugalmasságát és természetes kinézetét, anélkül, hogy visszafordíthatatlanul befagyna, amelyre a botulinum toxinnal történő kezelés során sor kerülhet.

29 Galvanikus keresztkötéses hyaluronsav Különlegesen hidratáló hálót borít a bőrfelszínre és hosszú időn keresztül, folyamatosan nedvességgel látja el a bőrt (=tartós biostabilitás). Galvanikus SYN -AKE A mimikai ráncok természetes lazításáért nemzetközi szinten elismert. Segít ellazítani az arcot anélkül, hogy az arc eközben elveszíteni kifejezőképességét. Galvanikus ceramidok Különleges védelemmel látják el a bőrt és hatékony védelmet biztosítanak a nedvességvesztés ellen. A felső bőrrétegekben megkötik a bőr természetes nedvességtartalmát. Galvanikus abszcizinsavak A sejtaktivitás szabályozásával hatékonyan meghosszabbítják a sejtek élettartamát. Az igazi bőrfiatalítás valósággá válik.

30 BYAS MOVE MPST EYE LIFTER Hordozható beauty hi-tech a ragyogó szemekért A BYAS MOVE MPST Eye Lifter a világ első Hi-Tech Liftere, amely a szépségklinikákon használt, hatékony bőrfiatalító technológiákat és az érzékeny szem körüli területre kifejlesztett speciális hyaluronsav aktív összetevőinek exkluzív komplexumát, a ránctalanítás terén szuperhatóanyagként számon tartott Gatuline-nal egyetlen cserélhető patronban kombinálja. A BYAS Face Lifterhez hasonlóan, a BYAS MOVE MPST Eye Lifter a bimolekuláris hyaluronsav hatékonyan speciális összetevőit pozitív iontoforézis segítségével juttatja a szem körüli bőr mélyebb rétegeibe. A BYAS MOVE MPST Eye Lifter mindig üde és csinos külsőt kölcsönöz Önnek, röviddel ébredés után, munka közben, vagy akár egy elegáns estén a fiatalos tekintet mindig garantált.

31 SZENZÁCIÓS EREDMÉNYEK a BYAS-szal Természetes ránccsökkentés Iontoforézissel Természetes formálás rádiófrekvenciával Természetes lifting elektromos izomstimulációval Marjatta mybyas története 67 éves, Finnország A Face Lifter csupán 3 havi és a szérumok heti háromszori használatával nagyszerű eredményeket értem el, és nagyon boldog voltam, hogy az arcom ismét visszanyerte eredeti formáját, és hogy számos ráncomnak búcsút inthettem Valódi balzsam volt a lelkemnek, hogy másoknak is feltűnt átalakulásom, új és üdébb kinézetem! 20 évvel fiatalabbnak érzem magam. Ma már nem sokan hiszik el, hogy elmúltam 67 éves.

32 Átadó: HU WELLSTAR GMBH & CO. KG Charlottenstraße Berlin Németország A BYAS kozmetikai termékek parabénektől, kőolajtól, propilén-glikoltól és ftalátoktól mentesek. A BYAS, a BYAS SENSATION, a BYAS MOVE, az MPST, az LSICT, a HLIFT, az LF-EMS, a HRF-TAS, az ATSEC, a HIIMT, a BIOS AGE és a LIPOrelease bejegyzett márkajelek. A BYAS Lifter készülékeket ARMAN EMAMI tervezte. Minden jog fenntartva a WellStar GmbH részére. Cégünk írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle, a szerzői jogi kereteken túlmenő másolatok és feldolgozások készítése. Art. Nr

DISCOVER. A NEW, Perfect

DISCOVER. A NEW, Perfect DISCOVER A NEW, Perfect A BŐR IDŐ ELŐTTI ÖREGEDÉSÉNEK LÁTHATÓ JELEI Homlokráncok Szemkörüli karikák & táskák Nevetési ráncok Orr-ajak barázdák 02 01 Orrgyöki ráncok Ernyedt arcizmok Toka 03 02 BŐRÜNK SAJÁTOS

Részletesebben

BYAS SZETT AJÁNLATOK ÁTTEKINTÉSE ÉS ÁRLISTA VÉGFELHASZNÁLÓKNAK ÉRVÉNYES: TŐL

BYAS SZETT AJÁNLATOK ÁTTEKINTÉSE ÉS ÁRLISTA VÉGFELHASZNÁLÓKNAK ÉRVÉNYES: TŐL BYAS SZETT AJÁNLATOK ÁTTEKINTÉSE ÉS ÁRLISTA VÉGFELHASZNÁLÓKNAK ÉRVÉNYES: 2016.07.01-TŐL BYAS FACE STANDARD SZETT PRÓBÁLJA KI A BYAS-T MOST FANTASZTIKUS ÁRON. BYAS FACE LIFTER & BYAS KOZMETIKUMOK 3 HÓNAPRA

Részletesebben

DISCOVER A NEW, PERFECT

DISCOVER A NEW, PERFECT DISCOVER A NEW, PERFECT A BŐR IDŐ ELŐTTI ÖREGEDÉSÉNEK LÁTHATÓ JELEI Homlokráncok Szemkörüli karikák & táskák Nevetési ráncok Orr-ajak barázdák 02 01 Orrgyöki ráncok Ernyedt arcizmok Toka 03 02 BŐRÜNK SAJÁTOS

Részletesebben

BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei

BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei 01 BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM BYAS úttörő a Natural Face Contouring TM és Natural Body Forming TM. Terén a

Részletesebben

A BYAS GROOMSTER ÉS A BYAS FACE LIFTER PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH

A BYAS GROOMSTER ÉS A BYAS FACE LIFTER PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH A BYAS GROOMSTER ÉS A BYAS FACE LIFTER PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH MIÉRT ÖREGSZIK A BÖRÜNK NAPRÓL NAPRA? Külső tényezők A MÉLYEBB BŐRRÉTEGEKBEN LÉVŐ SEJTEK ELTÖMŐDNEK A SZABADGYÖKÖK ÉS KÖRNYEZETI

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

DISCOVER BYAS WORLD MARKET LEADER IN HOME BEAUTY HI-TECH

DISCOVER BYAS WORLD MARKET LEADER IN HOME BEAUTY HI-TECH DISCOVER BYAS WORLD MARKET LEADER IN HOME BEAUTY HI-TECH HU TELJESEN ÚJ TECHNOLÓGIÁK teljesen új piacokat teremtenek APPLE AMAZON Mobiltelefonok Okostelefonok Internet E-kereskedelem VILÁGMÉRETŰ: 100 milliárdos

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Discover. a new, perfect you TERMÉKINFORMÁCIÓK ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Discover. a new, perfect you TERMÉKINFORMÁCIÓK ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Discover a new, perfect you TERMÉKINFORMÁCIÓK ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A modern technológiák manapság már lehetővé teszik, hogy a bőrfiatalításban az optimális eredményt gyengéd, bőr- és szövetkímélő módszerekkel

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

Discover. a new you FEDEZZE FEL ÚJ ÉNJÉT

Discover. a new you FEDEZZE FEL ÚJ ÉNJÉT Discover a new you FEDEZZE FEL ÚJ ÉNJÉT Világszerte egy új mozgalom tör most előre, amelynek az éllovasa a BYAS. Természetesen gyengéd és egyben rendkívül hatékony. Ezáltal minden tekintetben új mércét

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2016 november Az öregedés látható jelei Idővel az arcon megmutatkoznak az öregedés jelei A bőr minősége és kondíciója

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért 5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért Engedd el a múltat, legyen tiéd a szépség örökké! A THALION Laboratórium kutatóinak az élet eredetének

Részletesebben

Kollagén a bőr építésze!

Kollagén a bőr építésze! Kollagén a bőr építésze! A kollagén rost a bőr támasztó karosszériája Ha a kollagén rostokat 1 mm átmérő vastagságban egymás mellé összetesszük, több mint 10 kg terhelést bírnak ki akárcsak a hagyományos

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

BYAS PERFECTION. E gyszerű, eredményes fogyás A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA A FOGYÁS TERÜLETÉN. és a problémás területeken lévő felesleg eltüntetése

BYAS PERFECTION. E gyszerű, eredményes fogyás A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA A FOGYÁS TERÜLETÉN. és a problémás területeken lévő felesleg eltüntetése BYAS PERFECTION A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA A FOGYÁS TERÜLETÉN E gyszerű, eredményes fogyás és a problémás területeken lévő felesleg eltüntetése BYAS PERFECTION SYSTEM 1 BYAS BODY LIFTER A LEGMODERNEBB

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

BYAS PROFESSIONAL SKIN PRO ANALYZER SYSTEM

BYAS PROFESSIONAL SKIN PRO ANALYZER SYSTEM BYAS PROFESSIONAL SKIN PRO ANALYZER SYSTEM Minden ember egyedülálló, és ezért bőrünk is személyre szabott kezelési koncepciót igényel. Ezen a területen a fejlődés éllovasa a BYAS. Fa BYAS a természet és

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 november Az anti-ageing bőrápolás Az öregedés jelei bármikor mutatkozhatnak egy nő életében. Manapság az öregedés jeleinek kezelésére a nők jelentős energiát fordítanak:

Részletesebben

A 4 FEJES EMOTION RF4

A 4 FEJES EMOTION RF4 EURÓPÁBAN ELSÔKÉNT MAGYARORSZÁGON A RÁDIÓFREKVENCIÁS CSÚCSKÉSZÜLÉK A 4 FEJES TÖBB PÓLUS, KOMBINÁLT ERÔTÉR, FOKOZOTT HATÉKONYSÁG 1 Innováció A multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF

Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF Speed Cryo Speed Cryo Cryolipolisis Cavitation RF slimming Gyors Hatékony Esztétikus Megbízható Professzionális Kezelési

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System

Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System www.loridacosmetic.com Phone:0036308500312 E-mail: loridacosmetic@gmail.com Electric Derma Pen Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System Microwave permeate RF+Vacuum Microcurrent therapy Quantum icebound

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

új PARAZSÁZSA BIOLIFT TERMÉKEK 2018 NYÁR-ŐSZ

új PARAZSÁZSA BIOLIFT TERMÉKEK 2018 NYÁR-ŐSZ új PARAZSÁZSA BIOLIFT TERMÉKEK 2018 NYÁR-ŐSZ A dél-amerikai parazsázsa kivonata, a bioaktív N-alkylamid tartalmának köszönhetően, a botoxhoz hasonló izomrelaxáló hatású, simítja az apróbb ráncokat és feszesíti

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

SPA MENÜ Beauty & Wellness

SPA MENÜ Beauty & Wellness SPA MENÜ Beauty & Wellness www.greenfieldhotel.net HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka

Részletesebben

HUN. Előtte és utána

HUN. Előtte és utána HUN és utána A RENU 28 a mögötte álló tudományos ismereteknek köszönhetően természetes módon biztosít gyengéd és hatékony kezelést, segít ellensúlyozni a bőr öregedésével járó folyamatokat, és kielégíteni

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING A BŐR A LÉLEK PALÁSTJA KÖVETKEZÉSKÉPPEN A TESTET ÖLTÖTT ÖNTUDAT AZ EURÓPAI NÉPESSÉG EGYRE ÖREGEBB A LAKOSSÁG FELE 40+ AZ ÖREGEDÉSSEL KAPCSOLATOS ÉRZÉSEK BIZONYTALANSÁG

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Ráncok Sötét Karikák Puffadtság A szem megmutatja Az öregedés jeleit: ráncok és szarkalábak A fáradtság jeleit: sötét karikák és duzzanat A szemkontúr: egy érzékeny

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

LIFT PLUS 60 SECOND FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató

LIFT PLUS 60 SECOND FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató LIFT PLUS TM 60 SECOND FACE LIFT Arcfeszesítő Használati útmutató FIGYELMEZTETÉSEK Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és őrizze meg későbbi tanulmányozás céljára. A készüléket 8 év

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ Feszesítő Lifting Maszk CSAK SZALON TERMÉK MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 március Bőr feszesség A feszesség elvesztése a vendég szempontjából A bőr elveszti tónusosságát Szarkalábak és ráncok jelennek

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

...mert a szép bőr nem véletlen! e_fuzet_final.indd 1 2011.11.11. 9:55:53

...mert a szép bőr nem véletlen! e_fuzet_final.indd 1 2011.11.11. 9:55:53 ...mert a szép bőr nem véletlen! 1 e_fuzet_final.indd 1 2011.11.11. 9:55:53 Kedves Vendégem! A szép és ápolt bőr a belső és külső harmóniát tükrözi. A kozmetika kialakításánál az volt a célom, hogy vendégeim

Részletesebben

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat LES REVITALISANTES terméksorozat A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Visszaállítja a bőr ragyogását szépségét. - Reaktívizálja a sejtek energiáit a fáradt, fakó bőrnél. - Fokozza a bőr fesszességét. - Simítja és nyugtatja

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától A legjobb időben a legjobb helyen! Minden idők legnagyobb STARTJA Ön a kezdeteknél velünk van. Kezdés

Részletesebben

60 SECOND TM FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató

60 SECOND TM FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató 60 SECOND TM FACE LIFT Arcfeszesítő Használati útmutató FIGYELMEZTETÉSEK Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és őrizze meg későbbi tanulmányozás céljára. A készüléket 8 év feletti gyermek

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH

BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH A BŐRÖREGEDÉS FOLYAMATA HOGYAN ÖREGSZÜNK a hyaluronsav természetes termelése már 25 30 éves kor között elkezd lelassulni A BŐR HYALURONSAV TARTALMA A KOR ELŐREHALADTÁVAL,

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Egyszerűen a fiatalosabb és üdébb kinézetért! devee_prospekt_hu_240314_1.indd 1 24.03.14 11:54

Egyszerűen a fiatalosabb és üdébb kinézetért! devee_prospekt_hu_240314_1.indd 1 24.03.14 11:54 Egyszerűen a fiatalosabb és üdébb kinézetért! devee_prospekt_hu_240314_1.indd 1 24.03.14 11:54 A fiatalság forrása Hialuronsav A Devee Premium Skin Care (prémium bőrápoló) termékeket pontosan a bőr fiatalságának

Részletesebben

SZERINTED MI A SZÉPSÉG?

SZERINTED MI A SZÉPSÉG? SZERINTED MI A SZÉPSÉG? F MI A TE DEFINÍCIÓD A SZÉPSÉGRE? Hisszük, hogy minden nő gyönyörű. A szépség nem csak fizikai tulajdonságokat jelent, hanem önbecsülést, harmóniát, eleganciát és belső kiegyensúlyozottságot.

Részletesebben

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT 1 25. életévünk után a bőrünk mélyebb rétegeiben biológiai átalakulás indul meg. 40 éves korunk után ez a változás már szembe tűnő, de a biológiai öregedést sok külső és belső

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ Ragyogást Fokozó Lifting Maszk Elérhető: 2014 március Bőr feszesség Idővel a bőr elfárad, petyhüdt lesz és elveszíti feszességét. Felszín alatti okok Elasztin Fiatalos bőr Fibroblasztok:

Részletesebben

Esztétikai vonal PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK. Linea di prodotti dermocosmetici

Esztétikai vonal PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK. Linea di prodotti dermocosmetici Esztétikai vonal PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK KLASSZIKUS MEGKÖZELÍTÉS: BOTOX injekciók Botox a márkaneve a Clostridium botulinum baktérium által termelt toxinnak. Az izom, amelybe befecskendezik nem tud összehúzódni,

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára Elérhető: 2009 májustól MARKETING INFORMÁCIÓK Bőrnyugtató Krém Védőpáncél az érzékeny bőr számára Mi az érzékeny bőr? A bőr elveszíti védekező képességét 1 VÉDELEM HIÁNYA a káros környezeti hatások ellen

Részletesebben

A Dr. Organic legújabb hatóanyaga: Bioaktív csigagél kivonat Bioaktív Csigagél Bőre új életre kel

A Dr. Organic legújabb hatóanyaga: Bioaktív csigagél kivonat Bioaktív Csigagél Bőre új életre kel A Dr. Organic legújabb hatóanyaga: Bioaktív csigagél kivonat Bioaktív Csigagél Bőre új életre kel A csiga a házát építi újra, a Dr. Organic csigagél az Ön bőrét. A legújabb trendi hatóanyag a csigagél

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2013 Szeptember

Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2013 Szeptember Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 Szeptember Bőr feszesség Feszesség hiánya a vendég szemszögéböl A bőr elveszíti tónusosságát Barázdák és ráncok

Részletesebben

ÚJ Ránctalanító, Vitalizáló Krémek MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2014 január

ÚJ Ránctalanító, Vitalizáló Krémek MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2014 január ÚJ Ránctalanító, Vitalizáló Krémek MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhetö: 2014 január A bör öregedésének jelei Az öregedés jelei a vendég szemszögéböl Ráncok és barázdák megjelenése (szarkalábak, barázdák, szemöldök

Részletesebben

INNOVÁCIÓS KOZMETIKA A biobőr megalkotóitól

INNOVÁCIÓS KOZMETIKA A biobőr megalkotóitól INNOVÁCIÓS KOZMETIKA A biobőr megalkotóitól Tevékenységünk fő iránya a szervezet szöveteinek regenerálásával kapcsolatos problémák megoldására irányuló biotechnológiai termékek és módszerek kidolgozása

Részletesebben

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING DOSSIER MARKETING MARKETING INFORMÁCIÓK Rosacea Elleni Krém Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING RED LOGIC Visszafordítja a piros foltok megjelenését Kulcsfontosságú hatóanyag: VEINODERM Piros, érzékeny

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen

Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen Reggel tündöklővé varázsolja a szemet & Éjszaka felfrissíti EYE FRESH MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 május A szem környéke: egy érzékeny terület

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék AB-203 3 in 1 Mikrodermabráziós készülék (Ultrahang, gyémántfejes csiszoló, hideg-meleg vasaló) Fontos megjegyzés: 1) Kérjük olvassa el a használati utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. 2) Ne

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

MARKETING PRESENTATION

MARKETING PRESENTATION MARKETING PRESENTATION BIOXYGEN ARCTISZTÍTÓ HAB SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: RAGYOGÁS Elérhető: 2012 július 1 BŐRTISZTÍTÁS: NÉLKÜLÖZHETETLEN SZÉPSÉGÁPOLÁSI LÉPÉS A bőrtisztítás hatása: Belső szennyeződésekre. Faggyúmirigyek

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben