HEADLINE RDV 100 RADAR-LÉZER DETEKTOR HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HEADLINE RDV 100 RADAR-LÉZER DETEKTOR HASZNÁLATI UTASÍTÁS"

Átírás

1 HEADLINE RDV 100 RADAR-LÉZER DETEKTOR HASZNÁLATI UTASÍTÁS A Headline RDV-100 traffipax-jelző készülék a legújabb fejlesztésű VCO - FET technológiát használja, hogy biztosítsa a legjobb hatásfokot a mérőberendezésekkel szemben. A készülék tartalmazza az itthon sebességmérésre használatos összes radaros és lézeres sávot, valamint az X-sávokat is, melyeken Európa más részein találkozhatunk. Magyarországon a radar-detektor használata legális, de mielőtt más országban használná, kérjük ellenőrizze a helyi rendelkezést. A készülékek védelmet nyújthatnak a rendőri sebességméréssel szemben. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a készülék a véletlen gyorshajtásból eredő kellemetlenségek megelőzésére készült, nem pedig a gyorshajtás elősegítésére. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a készülék használatából adódó semmilyen kárért, hátrányért. Tulajdonságok Érzékelt sávok: - X1: 9.9GHz +-25Mhz - X2: GHz +-25Mhz - K: GHz, 24.15GHz +-100Mhz - Ka szuperszéles: 34.7GHz Mhz - Ku: 13.45GHz +-25Mhz - Lézer ( nm)

2 A fentiek közül Magyarországon csak K, Ka, Ku, és a lézeres sávon dolgozó traffipaxszal találkozhat jelenleg. A sebességkijelző táblák más frekvencián is dolgozhatnak. (pl. X) A készülék hang- és fényjelzéssel tájékoztatja a járművezetőt a sebességmérésről. FELSZERELÉS A készüléket a szélvédő belső felületére, középre helyezze, vízszintes helyzetben, a lehető legalacsonyabb helyzetbe. Kívülről ellenőrizze, hogy az ablaktörlőlapátok nem takarják-e el a készülék érzékelő lencséjét. A készüléknek szabad kilátással kell rendelkeznie az útra. Felszerelés előtt tisztítsa meg a szélvédő belső felületét, hogy a tapadókorongok megfelelő tartását biztosítsa. A készülék tapadókorongos konzolját nyomja erősen a megtisztított szélvédőre, majd csúsztassa rá a detektort. A tartókonzolt óvatosan meghajlíthatja, hogy biztosítsa a készülék vízszintes állását. TÁPFESZÜLTSÉG CSATLAKOZTATÁSA A készülék 12V, negatív testelésű gépkocsikhoz készült. A készülék áramellátását a mellékelt szivargyújtó csatlakozóval ellátott kábellel biztosíthatja.

3 1. Dugja a tápfeszültség kábel kisebb végét a detektor tápfeszültség csatlakozójába. 2. Dugja a tápfeszültség kábel nagyobb végét a gépkocsi szivargyújtó csatlakozójába. Ha a készülék ezek után nem működik megfelelően, ellenőrizze hogy a gyújtáskapcsoló bekapcsolt állapotban van, a szivargyújtó aljzat megfelelően tiszta, a tápfeszültség kábelben található biztosíték, valamint a gépkocsi szivargyújtó biztosítéka megfelelő állapotban van. BIZTOSÍTÉK CSERE Ha a készülék szivargyújtó csatlakozójában található biztosíték cserére szorul, használjon 25V 2A biztosítékot. Csavarja a szivargyújtó csatlakozó végén található rögzítő elemet az óra járásával ellentétes irányban. Vigyázzon, hogy a benne található rugó ne ugorjon ki. BEKAPCSOLÁS ÉS ÖNTESZT Csatlakoztassa a készüléket a szivargyújtóhoz és forgassa a készüléken található hangerőállítót az óra járásával megegyező irányban, míg kattanást nem hall.

4 A készülék bekapcsoláskor öntesztet hajt végre, végigfuttatva a különböző sávok hang és fényjelzését. A teszt végeztével a készüléken csak a bekapcsolt állapotot jelző LED világít. HANGERŐ BEÁLLÍTÁS A készüléken található hangerő beállító forgatógombot állíthatja az óra járásával megegyező vagy ellentétes irányban. 1. Ki/Be kapcsoló, hangerőállító. 2. City/Highway Városi/Országúti üzemmód választó gomb. Ha lenyomja a City gombot, a készülék városi üzemmódra vált, mellyel megelőzheti a városon belüli falsriasztásokat különböző zavarforrásokra. Ha a gombot újra lenyomja, a készülék visszatér az érzékenyebb országúti üzemmódba.

5 3. Mute némítás gomb. Ha lenyomja a gombot, a készülék egy hangjelzést ad, majd a riasztásokat csak vizuálisan jeleníti meg. A gomb ismételt lenyomásával a készülék két hangjelzést ad, majd a riasztásokat hangjelzéssel is megerősíti. 4. Dim fényerő gomb. Ha lenyomja a gombot, a készülék csökkenti kijelzőjének fényerejét, mely hasznos lehet éjszakai vezetés esetén. A készülék három fokozatban csökkenti kijelzője fényerejét, majd a Dim gomb újra lenyomására visszatér alapállapotába. 5. Tápfeszültség csatlakozó aljzat. 6. Hangszóró 7. Lézer érzékelő lencsék. A készülék 360 fokban képes érzékelni a lézeres mérőkészülékeket. 8. Nagy nyereségű radar antenna. 9. Kijelző CITY Városi üzemmód A City üzemmód feladata, hogy megelőzze a külvárosi és városon belüli falsriasztásokat. Városi környezetben számos zavarforrás előfordulhat, pl. automata ajtók érzékelője, adatátviteli berendezések, stb. A falsriasztások előfordulása nem a készülék hibája, ha egy készülék azonos frekvencián sugároz, mint valamely traffipax, a készülék jelzi azt. Ez fizikai törvényszerűségek miatt fordul elő, teljesen megelőzni nem lehet. Városi üzemmódban a készülék a gyenge radarjelekre nem ad hangriasztást, csupán a radarsáv jelző fény-visszajelzést. Ha a radarjel erősödik, a készülék hangjelzést ad. DIM Csökkentett fényerejű üzemmód A készülék három fokozatban állítható fényerővel rendelkezik. A Dim gomb lenyomásával váltogathat ezen fényerők között. A Dim gomb nem befolyásolja a hangjelzést vagy az érzékenységet.

6 MUTE Néma üzemmód A készülék nem ad hangjelzést, ha lenyomja a Mute gombot. A Mute gomb újra megnyomásával visszaállíthatja a hangjelzést. KIJELZŐ 1. Radar riasztás Ha a detektor radarjelet érzékel: 1. A detektor hangjelzést ad, a radarjelnek megfelelően (X,Ku,K,Ka) és a hangjelzés egyre gyorsul a radarjelnek megfelelően. 2. A detektor fényjelzést ad az érzékelt radarsávnak megfelelően. (X,Ku,K,KA) 3. A jelerősséget a készülék az L1 és L2 ledek villogásával is jelzi. 2. Lézer riasztás Lézer érzékelése esetén a Laser lézer jelző led villog, folyamatos hangjelzés mellett. A radardetektor védelemmel van ellátva az összes radar-detektor kereső készülékkel szemben. (VG2, Spectre, Stalkr RDD) 3. City városi üzemmód visszajelző led. Ha városi üzemmódba kapcsolta a készüléket, a led világít HIBAELHÁRÍTÁS

7 Ha problémája van, kérjük nézze át az alábbiakat. Nincs fény, vagy hangjelzés. Ellenőrizze a gépkocsi szivargyújtó aljzatát, tisztítsa meg. Ellenőrizze a tápfeszültség kábelt, figyeljen a csatlakozásokra a detektornál és a szivargyújtó aljzatnál. Ellenőrizze a biztosítékot a szivargyújtó aljzatban, ha szükséges, cserélje ki. Ellenőrizze a gépkocsi szivargyújtó biztosítékát. Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék bekapcsolt állapotban van. A készülék riaszt, ha a gépkocsi kátyúba, gödörbe hajt. Ellenőrizze a szivargyújtó aljzatot, tisztítsa meg. Ellenőrizze az elektromos csatlakozásokat. A készülék riaszt, ha valamely elektromos berendezést használja. (fék, ablakemelő, stb.) Szereltessen zavarszűrő kondenzátort a szivargyújtó aljzatba. Ha gyenge a jelzési távolság. Állítsa vízszintbe a készüléket. Ellenőrizze, hogy a detektor antennája nincs takarásban. (Pl. ablaktörlő lapát.) Helyezze át a detektort a szélvédőn, hogy tiszta kilátást kapjon. SPECIFIKÁCIÓ Működési hőmérséklet: c Működési feszültség, áramfelvétel: 12-16V DC, 260mA Súly: 122g - X1: 9.9GHz +-25Mhz - X2: GHz +-25Mhz - K: GHz, 24.15GHz +-100Mhz - Ka szuperszéles: 34.7GHz Mhz - Ku: 13.45GHz +-25Mhz - Lézer ( nm)

8 A radardetektorok birtoklása illetve használata a 175/2003 (X. 31.) Kormányrendelet értelmében 2003 december 1-től már nem tiltott Magyarországon! A tulajdonságokat a gyártó bejelentés nélkül megváltoztathatja. A gyártó és a forgalmazó semmiféle felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a radardetektor használatából adódó bármilyen jellegű büntetésért, egyéb kárért, hátrányért.

Valentin One használati utasítás 1Használati összefoglaló

Valentin One használati utasítás 1Használati összefoglaló Valentin One használati utasítás 1Használati összefoglaló A V1 használatához kérjük kövesse az alábbi lépéseket. 1. Szerelje fel a V1 egységet a mellékelt tartókonzollal, úgy, hogy előre és hátra lehetőleg

Részletesebben

BEL PRO RX65 HASZNÁLATI UTASÍTÁS BETRONICS PROFESSIONAL SERIES

BEL PRO RX65 HASZNÁLATI UTASÍTÁS BETRONICS PROFESSIONAL SERIES BEL PRO RX65 HASZNÁLATI UTASÍTÁS BETRONICS PROFESSIONAL SERIES TARTALOM Bemutatás Gyors használati összefoglaló Felszerelés Kezelés és funkciók Programozás Technikai információk Hibaelhárítás A BEL RX65

Részletesebben

Alkalmazás: Jellemzők: Biztonsági előírások

Alkalmazás: Jellemzők: Biztonsági előírások Alkalmazás: alapozáshoz fal és kerítés építéséhez vízvezeték és szennyvízcsatorna fektetéséhez padlóburkoláshoz mennyezet építéséhez válaszfalak építésére és szárazfalazásra Jellemzők: önbeálló elektronikus

Részletesebben

ST 620 Thermoptek Elemes füstjelző otthonainkba

ST 620 Thermoptek Elemes füstjelző otthonainkba Használati utasítás ST 620 Thermoptek Elemes füstjelző otthonainkba Megbízható működés 10 éves élettartam beépített elemmel kombinált füst- és hőérzékelő Riasztás hang- és fényjelzéssel BEVEZETÉS Egyszerű

Részletesebben

Beszerelés. ConCorde BC 803 tolatóradar Használati útmutató

Beszerelés. ConCorde BC 803 tolatóradar Használati útmutató Beszerelés ConCorde BC 803 tolatóradar Használati útmutató LCD kijelző 1,5 m Szint 1 Biztonságos Zöld 1,1-1,4 m Szint 2 Biztonságos Zöld 0,8-1,0 m Szint 3 Riasztás Sárga 0,6-0,7 m Szint 4 Riasztás Sárga

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

Set 50 TV. Set 55 TV. Használati útmutató

Set 50 TV. Set 55 TV. Használati útmutató Set 50 TV Set 55 TV Használati útmutató A B C A B C Tartalom Biztonsági intézkedések 2 A Set 50 TV/Set 55 TV stethoset infrás rendszer 3 Set 50 TV Csomag tartalma 3 A Set 55 TV tartozékai 4 Kezelőszervek

Részletesebben

PANDA II PR-2100B. PR Lighting Ltd. hivatalos márkaképviselete: Zaj Diszkótechnikai Kft. http://www.zaj.hu

PANDA II PR-2100B. PR Lighting Ltd. hivatalos márkaképviselete: Zaj Diszkótechnikai Kft. http://www.zaj.hu PANDA II PR-2100B Ez a termékleírás fontos információkat tartalmaz a készülék biztonságos üzembe helyezéséhez és használatához. Kérem, olvassa el és kövesse a leírásban foglaltakat pontosan és tartsa a

Részletesebben

Hálózatra tápláló napelemes inverterek HASZNÁLATI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ EHE-N1K5TL EHE-N2KTL EHE-N3KTL EHE-N4KTL EHE-N4K6TL

Hálózatra tápláló napelemes inverterek HASZNÁLATI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ EHE-N1K5TL EHE-N2KTL EHE-N3KTL EHE-N4KTL EHE-N4K6TL Hálózatra tápláló napelemes inverterek HASZNÁLATI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ A szerzői jog az Anhui EHE Energy Tech. Ltd. cégé. EHE-N1K5TL EHE-N2KTL EHE-N3KTL EHE-N4KTL EHE-N4K6TL Ez a dokumentáció védett és

Részletesebben

AM 500 VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER

AM 500 VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS FELHASZNÁLÁS A vezeték nélküli riasztórendszer a legkézenfekvőbb lépés a biztonság növelése érdekében. Ideális lakásban, irodában, garázsban, műhelyben, hétvégi házban történő felhasználásra.

Részletesebben

Használati utasítás BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS. A készülék szétnyitása és töltése. Az alkalmazás telepítése. Párosítás és csatlakoztatás.

Használati utasítás BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS. A készülék szétnyitása és töltése. Az alkalmazás telepítése. Párosítás és csatlakoztatás. Használati utasítás BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS A készülék szétnyitása és töltése Az alkalmazás telepítése Párosítás és csatlakoztatás Halkeresés Szonár működési tudnivalók Kezdő képernyő Fő képernyő Intelligens

Részletesebben

ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETÉSEK

ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETÉSEK ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETÉSEK 1. Ez a kézikönyv elválaszthatatlan és nélkülözhetetlen része a berendezésnek. Gondosan meg kell őrizni a készülékkel együtt akkor is, ha más tulajdonoshoz vagy használóhoz kerül

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HA-850 ÉS A HA-890 TÍPUSÚ SÜTŐKHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HA-850 ÉS A HA-890 TÍPUSÚ SÜTŐKHÖZ Vevőtájékoztató adatlap, megfelelőségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: HA-850 HA-890 A készülék kivitele: beépíthető Energiahatékonysági osztály: A hatékonyabb, G kevésbé hatékony

Részletesebben

GAZ 3000 W ZS/W 12/18/24-2 DH KE/AE 23/31. Kezelési útmutató 6 720 680 273 (2009/06) HU

GAZ 3000 W ZS/W 12/18/24-2 DH KE/AE 23/31. Kezelési útmutató 6 720 680 273 (2009/06) HU GAZ 3000 W ZS/W 12/18/24-2 DH KE/AE 23/31 hu Kezelési útmutató HU 2 Tárgymutató HU Tárgymutató 1 A szimbólumok magyarázata / iztonsági utasítások.........................3 1.1 Jelmagyarázat.................

Részletesebben

T105 programozható távvezérelt termosztát. Használati utasítás TARTALOM JEGYZÉK

T105 programozható távvezérelt termosztát. Használati utasítás TARTALOM JEGYZÉK T105 programozható távvezérelt termosztát Használati utasítás TARTALOM JEGYZÉK Ez a termosztát a legtöbb háztartási termosztátot helyettesítheti és az árammal, gázzal, illetve olajjal működő hűtő, vagy

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

Általános tudnivalók. Biztonsági előírások

Általános tudnivalók. Biztonsági előírások Tartalomjegyzék Általános tudnivalók 3 Biztonsági előírások 3 Szavatosság 4 Rendeltetésszerű használat 4 Magyarázat a kijelzőhöz és a gombokhoz 5 Funkciók 5 Csatlakozás 6 Adók betanítása 7 Programozás

Részletesebben

OV-CR-422 OV CR-422 AUTÓRÁDIÓ. Használati útmutató

OV-CR-422 OV CR-422 AUTÓRÁDIÓ. Használati útmutató OV CR-422 AUTÓRÁDIÓ Használati útmutató 1 Köszönjük hogy termékünket választotta és köszönjük az autós audio rendszerünkbe vetett bizalmát. Használat előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót,

Részletesebben

xtab-50 GPS Használati utasítás

xtab-50 GPS Használati utasítás xtab-50 GPS Használati utasítás 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Megjelenés... 1 2. Használatba vétel... 2 2.1 Az akkumulátor töltése... 2 2.2 A készülék rögzítése a tartókarral... 2 2.3 A memóriakártya használata...

Részletesebben

ME-50 Használati Utasítás

ME-50 Használati Utasítás ME-50 Használati Utasítás GITAR MULTI EFFEKT Köszönjük, és gratulálunk, hogy a BOSS ME-50 gitár multi-effektet választotta. A készülék használata előtt, figyelmesen olvassa el a A KÉSZÜLÉK BIZTONSÁGOS

Részletesebben

4-289-035-11(2) (HU) Aktív mélysugárzórendszer SA-NA9ES. Kezelési útmutató. 2012 Sony Corporation

4-289-035-11(2) (HU) Aktív mélysugárzórendszer SA-NA9ES. Kezelési útmutató. 2012 Sony Corporation 4-289-035-11(2) (HU) Aktív mélysugárzórendszer SA-NA9ES Kezelési útmutató 2012 Sony Corporation Magyar FIGYELMEZTETÉS A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében ne tegye ki a készüléket csapadék,

Részletesebben

MrPanda Inhalátor Használati útmutató

MrPanda Inhalátor Használati útmutató Inhalátor Használati útmutató Használati útmutató Kedves vásárló! Köszönjük, hogy a Pic Solution Mr Panda aeroszol terápiás készüléket választotta, amely a legfejlettebb technológiával készült. Az egyszerűbb

Részletesebben

A CSALÁD NYUGALMÁÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK BABAŐRZŐVEL AC601 típus

A CSALÁD NYUGALMÁÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK BABAŐRZŐVEL AC601 típus A CSALÁD NYUGALMÁÉRT FELASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK BABAŐRZŐVEL AC601 típus U 87 PL 111 02mf4_ManuelAC601_multi6_12008.indd 87 TARTALOMJEGYZÉK VIGYÁZAT...89 A KÉSZÜLÉK TELEPÍTÉSE AC601...

Részletesebben

Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250

Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Mc Crypt CMP-960USB DJ-CD-/MP3 lejátszó Rendelési szám: 31 21 22

Részletesebben

EC2218SS / EC2208S. digitális beltéri vevőegység kezelési útmutató

EC2218SS / EC2208S. digitális beltéri vevőegység kezelési útmutató EC2218SS / EC2208S digitális beltéri vevőegység kezelési útmutató Hybrid_hasznalati_nemT.indd 1 Tartalomjegyzék 1. A vevőegység ismertetése... 3 2. Távirányító... 7 3. Első beállítások... 11 4. Biztonsági

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: SA-GSM. GSM digitális vezeték nélküli riasztó rendszer. Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el!

Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: SA-GSM. GSM digitális vezeték nélküli riasztó rendszer. Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! GSM digitális vezeték nélküli riasztó rendszer Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: SA-GSM Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta!

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Hordozható vezeték nélküli hangszóró (MD-12)

Felhasználói kézikönyv Hordozható vezeték nélküli hangszóró (MD-12) Felhasználói kézikönyv Hordozható vezeték nélküli hangszóró (MD-12) 1.1. kiadás HU Felhasználói kézikönyv Hordozható vezeték nélküli hangszóró (MD-12) Tartalom Biztonság 3 Kezdő lépések 4 A tartozék ismertetése

Részletesebben

Gázkazán GAZ 3000 W OS/W 23-1 LH KE 23/31. Telepítési és használati utasítás 6 720 680 282 (2009/06) HU

Gázkazán GAZ 3000 W OS/W 23-1 LH KE 23/31. Telepítési és használati utasítás 6 720 680 282 (2009/06) HU Gázkazán GAZ 3000 W OS/W 23-1 LH KE 23/31 hu Telepítési és használati utasítás HU 2 Tartalomjegyzék HU Tartalomjegyzék 1 A szimbólumok magyarázata / Biztonsági utasítások..............................

Részletesebben