Valentin One használati utasítás 1Használati összefoglaló

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Valentin One használati utasítás 1Használati összefoglaló"

Átírás

1 Valentin One használati utasítás 1Használati összefoglaló A V1 használatához kérjük kövesse az alábbi lépéseket. 1. Szerelje fel a V1 egységet a mellékelt tartókonzollal, úgy, hogy előre és hátra lehetőleg akadálymentesen kilásson. 2. Dugja a szivargyújtó csatlakozót a gépkocsi szivargyújtó aljzatába, a tápfeszültség kábelt pedig a szivargyújtó csatlakozó "MAIN" feliratú csatlakozójába. 3. Kapcsolja be a készüléket a kezelőgomb elforgatásával és állítsa be a hangerőt. (Forgassa az óramutató járásával megegyező irányba.) 1.1Felszerelés A Valentine One-t lehetőleg magasara szerelje, a szélvédő felső széléhez, felhasználva a szélvédő tartókonzolt, vagy a napellenző tartókonzolt. A magasra történő szerelés javítja a V1 teljesítményét. Szélvédő tartókonzolos felszerelés A készüléket vízszintbe állíthatja, ha a tartókonzolon előre vagy hátra mozgatja, miközben a tartókonzol közepét lenyomja. A tapadókorongokat a fém összekötő meghúzásával távolíthatja el a szélvédőről.

2 Ha a tapadókorong nem tapad kellően a szélvádőre, dörzsölje át újjával néhányszor körkörösen a tapadókorongot. Ha a tapadókorong elvesztette rugalmasságát, másodpercre forró vízbe téve felfrissítheti azt. Felszerelés napellenző tartókonzollal Csúsztassa a tartókonzolt a készülékre. Rögzítse a napellenzőhöz a készüléket. 1.2Kijelzés Irány kijelzése A V1 az egyetlen radardetektor, amely megmutatja, milyen irányból érkeznek a radarjelek, elölről, oldalról, vagy hátsó irányból. Mennyiség kijelzése A V1 képes kijelezni, hány radarforrást érzékel egyszerre. Hasznos funkció, ha radaros mérőautó egy zavarforrás közelében végez mérést. 1.3Radar kijelzés A V1 a lehető legtöbb információt nyújtja a beérkező radarjelekről. A következő néhány példa segít megismerni a készüléák jelzéseit. Egyenes haladás a traffipax felé. Az előre mutató nyíl felvillan, a forrásszámláló "1"-et mutat. A radarhoz közeledve a készülék egyre gyorsabb hangjelzéseket ad.

3 A radar mellett elhaladva az oldalsó, majd a hátsó irányt jelző nyíl villan fel. A traffipax a következő domb mögött mér Mielőtt elérné a dombtetőt, az előremutató nyíl felvillan. A forrásszámláló "1"-et mutat. A traffipax a következő kanyar után mér Az előre mutató nyíl felvillan, (Mert a jelek szemből érkeznek, nem oldalról.) a forrásszámláló "1"-et mutat. Az autópályán mozgó radar mér hátulról A hátra mutató nyíl felvillan, a forrásszámláló "1"-et mutat. Az autópályán haladva megközelítünk egy mozgó radart, mely velünk egy irányba halad. Az előre mutató nyíl felvillan, a forrásszámláló "1"-et mutat. Ha hosszú ideig jelez a készülék, valószínűleg azonos sebességgel haladunk a mérőautóval.

4 Ismert úton haladva, egy zavarforrás mellé áll a mérőautó. Az előre mutató nyíl felvillan, a forrásszámláló "2"-t mutat. Ha két különböző frekvenciájú jelet érzékel a készülék, külön hangjelzést ad, mivel nagyobb az esély a sebességmérésre. Belvárosban haladva zavarforrások érzékelése. Mivel a zavarjelek gyakran gyengék, ezért lassú csipogó hangot ad a készülék. Gyakran több irányból is érkeznek zavarjelek, ekkor a kompjúter meghatározza a legveszélyesebb jelet, és villogó nyíllal jelzi annak irányát. Az X sáv kikapcsolásával csökkenthetjük a zavarjelek előfordulását Radarjel azonosítás Hogyan ismerje fel a radarforrást Ha riaszt a készülék, először pillantson az irányjelző nyilakra. Ha oldalra mutatnak, a jel minden bizonnyal nem sebességmérésből származik. Ha elölről érkezik a jel, legyünk figyelmesebbek. Ha a szembül érkező jelzés után oldalsó, majd hátsó jelzést kapunk, biztosak lehetünk benne, hogy elhagytuk a radarforrást.

5 Kísérjük figyelemmel a radarforrások számát is. A nem sebességmérési célú eszközök általában többszörösek. Pl. mikrohullámú ajtónyitó szenzorból általában legalább kettő, egy bent, egy kint. Riasztóberendezések mikrohullámú érzékelői is leggyakrabban töbszörözöttek. A radarjelek kiválóan visszaverődnek a tereptárgyakról és épületekről, ezért ha egy erős radarjelet észlelünk, előfordulhat hogy a készülék más irányból is érzékeli a visszaverődéseket, nemcsak a forrás irányából. 1.4Lézer érzékelés A megfelelő lézer érzékeléshez szereljük a készüléket vízszintesen és helyezzük olyan pozícióba, hogy az ablaktörlőlapát, vagy más akadály ne kerüljön elé. Lézer riasztás A készülék hangjelzéssel riaszt. Elölről érkező lézer esetén az irányjelző nyíl előre mutat, hátulról érkező jel esetén a hátra mutató nyíl világít. A forrásszámláló három vízszintes jelet mutat, a LED kijelzőn az L jelzés világít Mit kell tudni a lézeres mérésről Lézer falsriasztás Lézeres falsriasztás előfordulhat pl. vörös neonfénytől, erős féklámpáktól, éjjellátó készülékek infravörös sugárzójától. Ha eltávolodunk a forrástól a zavar megszűnik. Néhány gépkocsi elektromos zavarjelei beindíthatják lézer riasztást. Ilyen esetben helyezzük át a készüléket a gépkocsin belül. Lézeres követő tempomat szintén lézeres riasztást válthat ki.

6 2Tartozékok Valentine One készülék, Szélvédő tartókonzol Napellenző tartókonzol Szivargyújtó csatlakozó Spirális tápkábel Egyenes tápkábel Tartalék tapadókorong Direkt bekötő adapter Használati utasítás Tartalék biztosíték 3Kezelés, funkciók Hangerőállítás A V1 két kezelőegységgel is rendelkezik a megfelelő hangerő beállításához. A vezérlőgomb forgatásával a normál hangerőt állíthatjuk be, míg a vezérlőgomb mögött található vezérlőgyűrű forgatásával a némított hangerőt állíthatjuk be. Némítás A hangjelzést a vezérlőgomb rövid megnyomásával némítható le. Hangjelzések A készülék a bejövő jel típusától és erősségétől függő hangjelzést ad. Az erősebb jelet gyorsabban ismétlődő hanggal jelzi. Forrásszámláló A forrásszámláló kijelzőn a készülék üzemállapotát, a beérkező jelek forrásának számát jelzi.

7 3.1Program üzemmód A készülék számos változtatható funkcióval rendelkezik. A készülék fényerejét automatikusan állítja a fényviszonyoknak megfelelően. Belépés a program üzemmódba. Kikapcsolt állapotban nyomja be a vezérlőgombot, és így kapcsolja be a készüléket. Tartsa lenyomva, míg az összes visszajelző fény kigyullad. Ekkor engedje fel a gombot. Röviden nyomja le a vezérlőgombot, ekkor a készülék kiírja szoftververzióját. Ismét nyomja le röviden a vezérlőgombot, ekkor a készülék továbblép a menübe.

8 Az aktuális funkciót a forrásszámláló jelzi. A funkció ki vagy bekapcsolt állapotát az irányjelző nyilak jelzik. A funkció állapotát a vezérlőgomb lenyomva tartásával változtathatja meg. A program üzemmódból a készülék kikapcsolásával léphet ki. Kijelző Irányjelz ő Funkció 1 X sáv be X sáv ki 2 K sáv be K sáv ki 3 Ka sáv be Ka sáv ki 4 Lézer be Lézer ki 5 Normál jelerősség kijelző érzékenység Ka sávon Érzékeny jelerősség kijelzés Ka sávon 6 Zavarszűrés Ka sávon bekapcsolva Zavarszűrés Ka sávon kikapcsolva 7 b,c,d,e,f funkciók kikapcsolva b,c,d,e,f funkciók kikapcsolva 8 Kontrol gomb benyomása: halkítás Kontrol gomb benyomása: némítás A Hangerő állítás a kontrol gombbal Hangerő állítás a vezérlőgyűrűvel b C d Automata némítás K sávon 10 másodperc után 30 másodperc után 20 másodperc után

9 15 másodperc után 7 másodperc után 5 másodperc után 4 másodperc után 3 másodperc után E Hangos jelzés K sávon négyes jelerősség felett (Akkor is, ha némítva volt.) Némítás fenntartása négyes jelerősség felett is. F Hangos jelzés K hatos jelerősség felett (Akkor is, ha némítva volt.) Némítás fenntartása négyes jelerősség felett is. G K sávon hangos riasztás hátsó érzékelésnél. K sávon automatikus némítás, hátsó érzékelésnél. H Ku sáv kikapcsolva Ku sáv bekapcsolva I Önteszt bekapcsoláskor be Önteszt bekapcsoláskor ki J POP be POP ki U EURO üzemmód ki EURO üzemmód be 4Direkt bekötés A készüléket bekötheti közvetlenül a gépkocsi elektromos rendszerébe, így nem kell a szivargyújtó csatlakozót használnia. Ha nincs kellő gyakorlata, vegyen igénybe szakműhelyt a művelet elvégzéséhez. A V1 csak negatív testelésű gépkocsiknál működik. A készüléket csak 12V-os rendszerben használja. A készüléket kizárólag kapcsolt pontra kösse, mely csak a gyújtáskulcs elfordításakor kap áramot. A piros kábelt kösse a pozitív csatlakozóhoz, a feketét egy testponthoz.

10 5Hibaelhárítás Nincs kijelzés és hang. Ellenőrizze a biztosítékot a szivargyújtó aljzatban. Ellenőrizze a gépkocsi szivargyújtó aljzatát, nézze meg, működik-e a szivargyújtó. Próbáljon ki egy másik tápfeszültség kábelt. Ellenőrizze, hogy a V1 a szivargyújtó csatlakozó "MAIN" csatlakozójába van dugva. Ellenőrizze a kábel csatlakozását a V1-en. A készülék ki-be kapcsol menet közben. Ellenőrizze a csatlakozásokat és hogy megfelelően helyezte-e a szivargyújtó csatlakozót a szivargyújtó aljzatba. Tisztítsa meg a szivargyújtó aljzatot. Riaszt a készülék, ha elektromos eszközt használ. (fék, ablakemelő,index.) Elektromos probléma, szereltessen be zavarszűrő kondenzátort. Gyenge radarjelzési távolság, vagy nincs radarjelzés. Állítsa vízszintbe a készüléket. Ellenőrizze a készülék akadálytalan kilátását. Ellenőrizze a készülék beállításait. Gyenge első, jó hátsó radar érzékelés. Ellenőrizze, nincs-e fémgőzölt szélvédővel ellátva gépkocsija. A fémgőzölt szélvédő csökkenti a radardetektorok teljesítményét. A kijelző "lefagy", minden fény világít. A készülék programozás üzemmódban van. Húzza ki a tápfeszültséget.

11 Szokatlan betűk a kijelzőn. (A,l,L stb.) Állítsa be újra a készüléket európai üzemmódra. 6Specifikáció Érzékelt sávok: X, K, Ka, Ku, Lézer, Tápfeszültség: V DC, negatív testelés, 225mA átlagos, 425mA maximális áramfelvétel, Működési hőmérséklettartomány:-20c - +70C Tárolási hőmérséklettartomány: -30C - +85C A tulajdonságokat a gyártó bejelentés nélkül megváltoztathatja. A gyártó és a forgalmazó semmiféle felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a radardetektor használatából adódó bármilyen jellegű büntetésért, egyéb hátrányért. A radardetektorok birtoklása illetve használata a 175/2003 (X.31) Korm. rendelet értelmében 2003 december 1-től már nem tiltott Magyarországon!

BEL PRO RX65 HASZNÁLATI UTASÍTÁS BETRONICS PROFESSIONAL SERIES

BEL PRO RX65 HASZNÁLATI UTASÍTÁS BETRONICS PROFESSIONAL SERIES BEL PRO RX65 HASZNÁLATI UTASÍTÁS BETRONICS PROFESSIONAL SERIES TARTALOM Bemutatás Gyors használati összefoglaló Felszerelés Kezelés és funkciók Programozás Technikai információk Hibaelhárítás A BEL RX65

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

AM 500 VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER

AM 500 VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS FELHASZNÁLÁS A vezeték nélküli riasztórendszer a legkézenfekvőbb lépés a biztonság növelése érdekében. Ideális lakásban, irodában, garázsban, műhelyben, hétvégi házban történő felhasználásra.

Részletesebben

Beszerelés. ConCorde BC 803 tolatóradar Használati útmutató

Beszerelés. ConCorde BC 803 tolatóradar Használati útmutató Beszerelés ConCorde BC 803 tolatóradar Használati útmutató LCD kijelző 1,5 m Szint 1 Biztonságos Zöld 1,1-1,4 m Szint 2 Biztonságos Zöld 0,8-1,0 m Szint 3 Riasztás Sárga 0,6-0,7 m Szint 4 Riasztás Sárga

Részletesebben

CK-20W Nokia multimédia autóskészlet Felhasználói és telepítési útmutató

CK-20W Nokia multimédia autóskészlet Felhasználói és telepítési útmutató CK-20W Nokia multimédia autóskészlet Felhasználói és telepítési útmutató 9245865 1. kiadás, HU MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A NOKIA CORPORATION kijelenti, hogy a HF-20 jelzésû termék megfelel az 1999/5/EK

Részletesebben

Digitális egyaknás tükörreflexes fényképezőgép Először ezt olvassa el

Digitális egyaknás tükörreflexes fényképezőgép Először ezt olvassa el 3-216-920-11 (1) Digitális egyaknás tükörreflexes fényképezőgép Először ezt olvassa el DSLR-A700 Kezelési útmutató A készülék használata előtt kérjük, hogy olvassa át alaposan ezt az útmutatót és a Felhasználói

Részletesebben

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS Felhasználói kézikönyv Magyar 2010. június Az áthúzott, kerekes szemétgyűjtő-tartály azt jelenti, hogy az Európai Unión belül a készüléket élettartama végén szelektív gyűjtőhelyre

Részletesebben

Vezeték nélküli fülhallgatóhoz használható AD-5B típusú Nokia Bluetooth-modul Használati útmutató. 9230634 1. kiadás

Vezeték nélküli fülhallgatóhoz használható AD-5B típusú Nokia Bluetooth-modul Használati útmutató. 9230634 1. kiadás Vezeték nélküli fülhallgatóhoz használható AD-5B típusú Nokia Bluetooth-modul Használati útmutató 9230634 1. kiadás MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT Mi, a NOKIA CORPORATION, saját felelõsségünkre kijelentjük,

Részletesebben

UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató

UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató Tartalomjegyzék Bevezetés 7 Biztonsági előírások és környezettel kapcsolatos információk 8 1. UPC Digitális

Részletesebben

Figyelmesen olvassa el a szimbolikus ábrákkal megjelölt figyelmeztetéseket és javaslatokat:

Figyelmesen olvassa el a szimbolikus ábrákkal megjelölt figyelmeztetéseket és javaslatokat: Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Fiorino QUBO gépkocsit választott. Ezt a útmutatót azért készítettük, hogy segítsük Önt a Fiat

Részletesebben

TomTom Start 20-as sorozatú referencia útmutató

TomTom Start 20-as sorozatú referencia útmutató TomTom Start 20-as sorozatú referencia útmutató Tartalom A doboz tartalma 6 A doboz tartalma... 6 Ezt olvassa el először! 7 A készülék autóba szerelése... 7 Bekapcsolás és kikapcsolás... 7 Beállítás...

Részletesebben

EZ PRO Junior 8184, 8186 beltéri vezérlők kezelési leírása

EZ PRO Junior 8184, 8186 beltéri vezérlők kezelési leírása EZ PRO Junior 8184, 8186 beltéri vezérlők kezelési leírása Tulajdonságok: - Signature kizárólagos SELECT and ADJUST programozás ( VÁLASSZ ÉS ÁLLÍTSD BE ). - Két független program. - Programonként 3 indítás

Részletesebben

T105 programozható távvezérelt termosztát. Használati utasítás TARTALOM JEGYZÉK

T105 programozható távvezérelt termosztát. Használati utasítás TARTALOM JEGYZÉK T105 programozható távvezérelt termosztát Használati utasítás TARTALOM JEGYZÉK Ez a termosztát a legtöbb háztartási termosztátot helyettesítheti és az árammal, gázzal, illetve olajjal működő hűtő, vagy

Részletesebben

Tartalom. Bevezetés 2. Biztonsági kód 4. Audio rendszer, gyors áttekintő 6. Általános vezérlés 9. Audio rendszer működtetése 11

Tartalom. Bevezetés 2. Biztonsági kód 4. Audio rendszer, gyors áttekintő 6. Általános vezérlés 9. Audio rendszer működtetése 11 Tartalom Bevezetés 2 Biztonsági kód 4 Audio rendszer, gyors áttekintő 6 Általános vezérlés 9 Audio rendszer működtetése 11 Klímavezérlés, gyors áttekintő 19 Klímavezérlés 21 Navigációs rendszer, gyors

Részletesebben

A termosztát működése

A termosztát működése A termosztát működése A termosztát egy beépített mobiltelefonnal rendelkezik Ez fogadja az Ön hívását ha felhívja a termosztát telefonszámát. Érdemes ezt a telefonszámot felírni valahová és figyelemmel

Részletesebben

GSM-LINE ADAPTER PRO 2 GSM 900MHz /1800MHz

GSM-LINE ADAPTER PRO 2 GSM 900MHz /1800MHz Technikai adatok: Tápfeszültség: 9-24V DC Maximális áramfelvétel: 500mA Működési hőmérséklet: -10ºC +60ºC Átviteli frekvencia: GSM 900MHz /1800MHz Méretek: 150x101x27 mm Nettó súly: 70g Bruttó súly (csomagolva):

Részletesebben

Mosógép. használati útmutató. képzelje el a lehetőségeket

Mosógép. használati útmutató. képzelje el a lehetőségeket WF1124ZA(C/U) WF1124ZB(C/U) WF1124XA(C/U) WF1124XB(C/U) Mosógép használati útmutató Az útmutató 100%-ban újrahasznosított papírból készult. képzelje el a lehetőségeket Köszönjük, hogy Samsung terméket

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott.

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. F I A T D O B L Ó K E Z E L É S É S K A R B A N T A R T Á S Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. Ezt

Részletesebben

A Nokia PT-3 zsebfényképezõgép Felhasználói kézikönyv. 9356923 2. kiadás

A Nokia PT-3 zsebfényképezõgép Felhasználói kézikönyv. 9356923 2. kiadás A Nokia PT-3 zsebfényképezõgép Felhasználói kézikönyv 9356923 2. kiadás MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A Nokia Hungary Kft, 1461 Budapest Pf. 392, mint a Nokia Mobile Phones (Keilalahdentie 4,02150 Espoo, Finland)

Részletesebben

Tartalomjegyzék. A ONE FOR ALL 5 távvezérlő

Tartalomjegyzék. A ONE FOR ALL 5 távvezérlő Magyar Tartalomjegyzék ONE FOR ALL 5 TÁVVEZÉRLŐ KÉP 142 AZ ELEMEK BEHELYEZÉSE 143 A BILLENTYŰZET 143 A ONE FOR ALL 5 BEÁLLÍTÁSA 146 (a ONE FOR ALL 5 beállítása a készülékek vezérlésére) KÓDKERESÉS 147

Részletesebben

Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250

Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Mc Crypt CMP-960USB DJ-CD-/MP3 lejátszó Rendelési szám: 31 21 22

Részletesebben

AT Pro képernyő/kijelző

AT Pro képernyő/kijelző Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 AT PRO Garrett fémdetektor Rend. sz. 86 05 31 Gratulálunk az új

Részletesebben

4-289-035-11(2) (HU) Aktív mélysugárzórendszer SA-NA9ES. Kezelési útmutató. 2012 Sony Corporation

4-289-035-11(2) (HU) Aktív mélysugárzórendszer SA-NA9ES. Kezelési útmutató. 2012 Sony Corporation 4-289-035-11(2) (HU) Aktív mélysugárzórendszer SA-NA9ES Kezelési útmutató 2012 Sony Corporation Magyar FIGYELMEZTETÉS A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében ne tegye ki a készüléket csapadék,

Részletesebben

AR-5520N DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS

AR-5520N DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TÍPUS: AR-556N AR-550N DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA ELŐTT A KÉSZÜLÉK RÉSZEI ÉS FUNKCIÓIK... KEZELŐPANEL...6 BE- ÉS KIKAPCSOLÁS... 8 BEKAPCSOLÁS...8

Részletesebben

GameCamera. Vadfigyelő kamera. HU Használati útmutató

GameCamera. Vadfigyelő kamera. HU Használati útmutató GameCamera Vadfigyelő kamera HU Használati útmutató Általános információk Használati útmutató Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Csak a használati útmutatónak megfelelő módon használja ezt

Részletesebben

AutoTrac Universal (ATU)

AutoTrac Universal (ATU) DCY AutoTrac Universal (ATU) KEZELŐIKÉZIKÖNYV AutoTrac Universal (ATU) OMPC20997 kiadás J7 (HUNGARIAN) John Deere Ag Management Solutions Európai változat Printed in Germany OMPC20997 Bevezetés Előszó

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: SA-GSM. GSM digitális vezeték nélküli riasztó rendszer. Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el!

Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: SA-GSM. GSM digitális vezeték nélküli riasztó rendszer. Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! GSM digitális vezeték nélküli riasztó rendszer Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: SA-GSM Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta!

Részletesebben