MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS"

Átírás

1 1 MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007 Budapest, május 19. Szamódy Zsolt elnök

2 2 A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult án 13.Pk /1999/10 sz. bírósági végzés alapján bejegyzett közhasznú társaságként működik. Elnöke: Szamódy Zsolt Elnökségének tagjai: Baki Péter Haris László Lévai Jenő Markovics Ferenc Stalter György Fejér Zoltán Tevékenysége: A művészeti alkotó tevékenység kibontakoztatása és támogatása, a magyar művészet eszmei és művészi színvonalának őrzése, a fotóművészek magasrendű alkotásainak megismertetése minél szélesebb körben a hazai és külföldi érdeklődőkkel. Jelenleg 293 magánszemély tagunk van.

3 3 Beszámoló a évben elvégzett feladatokról A Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának újjászervezése a megváltozott feladatokhoz alkalmazkodva. FFS (régi) Szószerda sorozat és portfolió konzultációk közösen Kortárs Fotó és Médiaművészeti Egyesülettel A FFS bemutatkozása az Arles-i Fotóművészeti Fesztiválon (Franciaország), kiállítások bemutatása a Kolta Galériában és a Cib Bank galériájában, honlap készítése, fenntartása, nemzetközi portfolió konzultáció előkészítése, szakmai előadások tartása az ArtBázison Filmbemutató Röpirat a magyar fotóművészet helyzetéről, Ernst Múzeum, január 10. (Haris László) Kiállítás és szakmai rendezvény szervezése Bárány Nándor halálának 30. évfordulója alkalmából Vácon Egy tudós fotós Bárány Nándor ( ) címmel. Nemzetközi építészeti folyópályázat meghirdetése a Régi-új Magyar Építőművészet című folyóirattal, kiállítás megrendezése a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal galériájában az Építészet Hónapja keretében. A Fotóhónap 2008 előkészítése, a koncepció kialakítása (Fény-érzés 2008, Fény-köz-érzet 2008, Fény-köz-érzékenység 2008) Nemzetközi kortárs kiállítás a Műcsarnok valamennyi termében (Petrányi Zsolt) A Tudomány képei, a képek tudománya munkacímű kiállítás, amely a klasszikus fotográfia eszközein túlmenően bármilyen, hullámok által létrehozott képeket mutatna be (Haris László) Kortárs szlovák fotográfiát bemutató kiállítás (Baki Péter) Huszár Tibor gyűjteményes kiállítása (Szamódy Zsolt) Féner Tamás életmű-kiállítás (Baki Péter) A Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának kiállítása (Varga Gábor Ákos, Kasza Gábor) Szimpózium a fotográfiai technika fejlődése miatt kialakult tömegtermelésről. Markovics Ferencnek a Szövetségről tagjairól szóló Tények és fények című enciklopédiájának bemutatása, portrékiállítás (társkiadó a Folpress Nyomda). A Magyar Fotográfiai Nagydíj 2007 átadása Szilágyi Lenkének és a os díjazott, Normantas Paulius kiállítása a Mai Manó Házban. Részvétel a Photofestival Union rendezvényein Lille-ben, Rómában, Lodzban, Pozsonyban és Kaunasban. Németh József életmű-filmjének bemutatása, együttműködve a Mai Manó Házzal szeptember elején emléktábla avatása Németh József volt lakóházának falán. Szoros együttműködés a fotós társszervezetekkel (Magyar Fotóriporterek Társasága, Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete, MÚOSZ Fotóriporteri szakosztály), a Magyar Fotográfia Múzeummal és a Magyar Fotog-

4 4 ráfia Alapítvánnyal és fotográfiai intézményekkel, galériákkal, kiállítóhelyekkel. Pályázatok teljes körű lebonyolítása szaktanácsadással a Szövetség tagjainak és külső jelentkezőknek. (NKA-nál cca. 120 pályázat + HUNGART és Fővárosi Közgyűlés Kulturális Bizottsága) Segítség biztosítása különböző fotópályázatok kiírásához és lebonyolításához, szakmai zsűri delegálása.

5 5 Számviteli beszámoló Mérleg eszközök és forrásainak változása A Magyar Fotóművészek Szövetsége eszközei / forrásai összesen 559 eft-tal csökkentek a évhez képest. Eszközök: A befektetett eszközök állománya 4634 e.ft-tal növekedett az előző évhez képest. A tárgyi eszközök csökkenése az évben elszámolt terv szerinti értékcsökkenési leírás következménye (terven felüli és rendkívüli értékcsökkenést nem számoltunk el). A szűkösen rendelkezésre álló pénzügyi lehetőségeink évben tárgyi eszköz beszerzését nem tették lehetővé. Az immateriális javak, tárgyi eszközök a bekerülési érték alapján kerülnek a mérlegben kimutatásra. Az ,- Ft egyedi beszerzési érték alatti tárgyi eszköz, vagyoni értékű jogok és szellemi termékek értékcsökkenését a használatbavételkor egy összegben számoljuk el. A maradványérték meghatározása a számviteli politika mellékletében eszközcsoportonként az egyedi értékelés elvét szem előtt tartva kerül meghatározásra, azon kivétellel, hogy a ,- Ft egyedi beszerzési érték alatti tárgyi eszközöknél, a szellemi termékeknél, ügyviteltechnikai gépeknél, számítástechnikai berendezéseknél értékhatár nélkül maradványértékkel nem számolunk. A leírási kulcsok a számviteli politika mellékletében eszközcsoportonként kerültek meghatározásra. A pénzeszközök év végi állományának nagy arányú növekedése a Nemzeti Kulturális Alapprogram által nyújtott céltámogatások lebonyolítói feladataiból adódik. Az Alapprogram céltámogatásai és alkotói támogatásai a megvalósulásig (alkotói támogatás esetén a havi rendszeres részletekben történő kifizetésig) szervezetünk elkülönített számláján állnak rendelkezésre, a társaság pénzeszközeit növelik. Az átfutó pénzeszközöket rendszeres havi kifizetés formájában kerülnek a pályázók számlájára. Számlavezető bankunk, a Budapest Bank Rt. A Magyar fotóművészek Szövetségének készletei nincsenek. A Követelésként nyilvántartott 2375 eft az év végén áthúzódó pályázati célok megvalósítására kiadott összegek évben történő elszámolásának eredménye. Pénzeszközeink között szervezetünk saját eszközein felül az átfutó december 31-ei állapotnak megfelelően szervezetünknél lévő (lebonyolítói tevékenységünkből adódó) pénzeszközöket is nyilvántartjuk (elkülönített számlánkon).

6 6 Források: Az induló tőke összetétele és összege nem változott az előző évekhez képest. A tulajdonosi arányok és tulajdonosi szerkezet is változatlan. A évben a Magyar Fotóművészek Szövetsége közhasznú tevékenység keretében az Alapszabályban meghatározott módon (önköltségi áron) különböző célú és szintű felnőttképzési kurzusokat indított. A lebonyolítás közben felmerülő árváltozások és a minimális költségtérítés következtében (ezzel is szerettünk volna széles érdeklődői kör bevonását és képzését megvalósítani) ez a tevékenységünk veszteséggel zárult év végén. Szakmai szempontból viszont igen széles körben sikerült megismertetni és megszerettetni a mai hazai fotográfusok alkotásait. A Magyar Fotóművészek Szövetségének hosszú lejáratú kötelezettségei nincsenek. Rövid lejáratú kötelezettségek között a különböző céltámogatásra ideiglenesen (lebonyolítóként) társaságunknál lévő pénzeszközöket tartjuk nyilván, ahol a kifizetés határideje évben válik esedékessé. A Magyar Fotóművészek Szövetségének lejárt köztartozásai és egyéb lejárt tartozásai nincsenek. A Magyar Fotóművészek Szövetsége elnöke, elnökségi tagjai és más tisztviselői részére prémiumot, jutalmat és egyéb juttatást nem fizetett. Részükre kölcsönt, előleget nem folyósított, nevükben garanciát nem vállalt.

7 7 EREDMÉNYKIMUTATÁS A Magyar Fotóművészek Szövetsége évi árbevétele a tagok tagdíjbefizetéseiből (933.. eft), a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásából (32.eFt), Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumától pályázati úton nyert működési támogatásból (2700eFt), a Nemzeti Civil Alapprogramtól pályázati úton nyert működési támogatásból (1800 eft ), a HUNGART Egyesülettől nyert működési támogatásból (1.000.e.Ft.), A CIB Zrt.céltámogatásából ( 800.e.Ft.), a Szövetség cél szerinti bevételéből ( eft), a Nemzeti Kulturális Alapprogramtól pályázati úton történő céltámogatások ( eft) és egyéni pályázatok lebonyolításából származó bevételek. A Szövetség célja a művészeti alkotó tevékenység kibontakoztatása és támogatása, ezért szerveztünk önköltségi áron tanfolyam-jellegű fotószemléleti oktatásokat. A cél szerinti kiadások az oktatással kapcsolatban felmerülő költségeket tartalmazzák. A évben más jellegű cél szerinti juttatás nem került kifizetésre. A Magyar Fotóművészek Szövetsége évi működési költségeit 11,63%-ban a központi költségvetési szervektől pályázati úton nyert támogatások teszik ki, a saját forrás 27,32%, egyéb támogatások 61,05% volt. A pályázatokon nyert támogatások összegével minden esetben határidőre, a támogatási szerződésben rögzített feltételeknek megfelelően számoltunk el. A Magyar Fotóművészek Szövetségének évben 2 főállású alkalmazottja volt és 1 esetben fizetett ki megbízási díjat évi bérköltség 1932 eft évi megbízási díjak 60 eft évi befizetett bérjárulék 779 eft Anyagjellegű ráfordítások eft. Az iroda működéséhez szükséges nyomtatvány, irodaszer, szakkönyv, folyóirat, eszközkarbantartási költségek, kommunikációs költségek, ügyvédi, közjegyzői és más tanácsadói szolgáltatások igénybevételére kifizetett összegek kerültek kimutatásra, valamint a megrendezett Fotóhónappal kapcsolatos költségeket tartalmazza évi értékcsökkenési leírás 528. eft. Az eszköznyilvántartás mellékelten csatolva évi egyéb ráfordítások: eft. A fizetett nem anyagjellegű szolgáltatásokat, oktatási és továbbképzési költségeket, fizetett pályázati díjakat, illetéket és bankköltségeket tartalmazza. Budapest, május 19..

8 8 A Magyar Fotóművészek Szövetsége évben működési költségek fedezésére pályázatai alapján a NKÖM.-től Ft. az NCA -tól 1800.e. Ft. támogatást kapott. A támogatások részben fedezték a Szövetség 2 alkalmazottjának munkabérét, a kommunikációs és egyéb fenntartási költségeket. A cél szerinti juttatások nagyrészt a NKA pályázatain nyert művészeti céltámogatásokból állnak, társaságunk lebonyolítóként elkülönített számlán kezeli és (ütemezett formában az elszámolási határidő figyelembe vételével) fizeti ki a pályázó részére évben az alábbi céltámogatások érkeztek számlánkra: Dátum Támogató Hiv.szám Támogatott Összeg NKA 1812/0604 Erdei Krisztina NKA 6607/0049 MFSZ NKA 1828/0007 Barakonyi Sz NKA 1828/0005 Kemenesi Zs NKA 1812/0597 Frankl Aliona NKA 1828/0009 Szász Lilla NKA 1828/0002 Elek Judit NKA 1828/0017 Cuhorka Ádám NKA 1828/0004 Frankl Aliona NKA 1806/1154 Kerekes Gábor NKA 1806/1216 Stalter György NKA 1802/0414 Drégely Imre NKA 1802/0416 Elek Orsolya NKA 1808/1224 Szilágyi Sándor NKA 1806/1194 Molnár Zoltán NKA 1806/1148 Herendi Péter NKA 1802/0429 Horváth M Judit NKA 1802/0468 Szász Lilla NKA 1806/1218 Szász Lilla NKA 1802/0418 Fejér Zoltán NKA 1806/1226 Szűcs Edina NKA 1802/0408 Barakonyi Sz NKA 1806/1232 Varga Gábor NKA 1806/1107 Barta Zsolt Péter NKA 1802/0428 Horváth Dávid NKA 1802/0435 Károly Sándor Á NKA 1802/0475 Tengölics László NKA 1802/0444 Kresz Albert NKA 1802/0421 Gábor Éva NKA 1802/0417 Eperjesi Edit NKA 1812/0833 Baricz Katalin NKA 1802/0451 Móricz Simon NKA 1802/0448 Frankl Aliona NKA 1802/0424 Göbölyös Luca NKA 1806/1137 Göbölyös Luca NKA 1802/0420 Féner Tamás

9 9 Dátum Támogató Hiv.szám Támogatott Összeg NKA 1806/1227 Tillai Ernő NKA 1808/0183 MFSZ NKA 1812/0647 Kemenesi Zsuzsa NKA 1806/1198 Normantas P NKA 1812/0671 Stalter György NKA 1806/1235 Vékás Magdolna NKA 1808/0184 MFSZ NKA 1802/0425 Gyenis Tibor NKA 1806/1179 MFSZ NKA 1806/1174 MFSZ NKA 1802/0465 Szentes Előd NKA 1806/1157 Kovács Melinda NKA 1806/1105 Balla András NKA 1806/1222 Szert Károly NKA 1806/1118 Eifert János NKA 1806/1135 Gáti György NKA 1802/0467 Szalontai Ábel NKA 1808/0146 Eifert János NKA 1812/0621 Turay Balázs NKA 1802/0432 Katkó Tamás összesen: Egyéb szervezettől kapott céltámogatások: Dátum Támogató Hiv.szám Támogatott Összeg OKM MFSZ Summa Artium 121 MFSZ Főv.Önkorm. Frankl Aliona Summa Artium FFS összesen: Az elkülönített számlánkra befolyt céltámogatásokból 2007 évben e.Ft. összeggel számoltunk el a szerződésekben előírt határidők figyelembe vételével.

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011 Budapest, 2012. május 25. Szamódy Zsolt elnök A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult. 1999.02.26-án 13.Pk.61.273/1999/10 sz. bírósági

Részletesebben

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1 MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009 Budapest, 2010. május 19. Szamódy Zsolt elnök 2 A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult. 1999.02.26-án 13.Pk.61.273/1999/10 sz. bírósági

Részletesebben

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1. oldal, összesen: 9 MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008 Budapest, 2009. május 06. Szamódy Zsolt elnök 2. oldal, összesen: 9 A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult. 1999.02.26-án

Részletesebben

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1 MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013 Budapest, 2014. május 27. Szamódy Zsolt Olaf elnök 2 A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult. 1999.02.26-án 13.Pk.61.273/1999/10 sz.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés a évről

Közhasznúsági jelentés a évről Wikimédia Magyarország Egyesület 1119 Budapest, Allende park 12. fszt. 2. Közhasznúsági jelentés a 2010. évről Tartalom 1. Számviteli beszámoló... 3 1.1 A bevételek részletezése... 3 1.2 A kiadások részletezése...

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám): 18067295913352901 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2010. év Martin György Néptáncszövetség

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2010. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2010. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

A NATURART Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2010-es évről

A NATURART Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2010-es évről A NATURART Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2010-es évről A Magyar Természetfotósok Szövetség 1990-ben alakult. 1990. március 5.-én Pk.60.006/1990/3.sz.

Részletesebben

KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE 8868 Letenye, Kossuth L. u.58. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013 évről Készítette: Talentum Kontakt kft 2014-04-22 Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés 2011 Magánorvosok Országos Szövetsége (MAOOSZ) 1135 Budapest, Kerekes utca 9. 5/7. Közhasznúsági jelentés részei: 1. Számviteli beszámoló 2. Költségvetési támogatás felhasználása

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2009. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2008. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2009. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. Mérleg Kiegészítő Melléklet 2017. Mérleg fordulónapja 2017. december 31. 1 A Sztv. előírja a számszaki adatokat tartalmazó mérleg szöveges magyarázatának

Részletesebben

2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az egyéb szervezetmegnevezése az egyéb szervezet címe 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. 01. 01.-2011. 12. 31. 1. Számviteli beszámoló ( közhasznú egyszerűsített beszámoló) a) Mérleg b) Eredménylevezetés

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2012 év Tüttő János Nótaklub Közhasznú Egyesület egyéb szervezet megnevezése 8800 Nagykanizsa, Munkás u. 1/B címe

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés 2013 Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete (MMKE) 8000 Székesfehérvár Palotai út 8/b Közhasznúsági jelentés részei: 1. Számviteli beszámoló 2. Költségvetési támogatás felhasználása

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2007. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2006. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2007. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2008. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2007. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2008. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 1 8 2 1 6 7 6 7 9 4 9 9 5 2 9 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2 1 1 Év KORTÁRS GASZTRONÓMIAI

Részletesebben

Készült: 2012. április 26... aláírás

Készült: 2012. április 26... aláírás Adószám: 18131677-1-41 Statisztikai számjel: 18131677-9499-569-01 Székhely: 1135 Budapest, Szent László út 15. V/8. EUROPA VARIETAS ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. Készült: 2012. április 26....

Részletesebben

Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B.

Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Bírósági határozat száma: Pk.60553/2010/1/II, 2011.01.25 Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2013. január 1. - számviteli évről

Részletesebben

Székesfehérvári Repülésért Alapítvány Közhasznúsági jelentés. Készítette: Ládás Károly

Székesfehérvári Repülésért Alapítvány Közhasznúsági jelentés. Készítette: Ládás Károly Székesfehérvári Repülésért Alapítvány Közhasznúsági jelentés Készítette: Ládás Károly. 2013-05-25. Székesfehérvári Repülésért Alapítvány 8000 Székesfehérvár, Kertalja utca 2/A. 2013. évi Közhasznúsági

Részletesebben

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év Budapest: 2012. március 26. Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2011 évről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a gazdálkodási évről

Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a gazdálkodási évről Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2012. gazdálkodási évről Készítette: Magyar Tinnitus Egyesület Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2012-as esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló

2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklete 18693001-1-13 Pk.60.266/2001 Ceglédi Őszikék Szociális Alapítvány 2700 Cegléd Bajcsy-Zs. u. 1 2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló Tartalma: Egyszerűsített

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 19. (3) a) Számviteli beszámoló A NOFKA 2007.évi mérlege

Közhasznúsági jelentés 19. (3) a) Számviteli beszámoló A NOFKA 2007.évi mérlege Közhasznúsági jelentés 19. (3) a) Számviteli beszámoló A NOFKA 2007.évi mérlege ESZKÖZÖK (aktívák) 2007 év E Ft A.) BEFEKTETETT ESZKÖZÖK I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök - III. Befektetett pénzügyi

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése Galgavidéki Sakkbarátok Sportegyesülete 2194 Tura, Iskola u.66. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Tura, 2012. február 15. Tóth Máté József egyesület elnöke Galgavidéki Sakkbarátok Sportegyesülete Közhasznúsági

Részletesebben

2010. évi Közhasznúsági jelentés

2010. évi Közhasznúsági jelentés Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület, Törökbálint 18028049-1-13 i Közhasznúsági jelentés Kelt: Törökbálint, 2011. május 10. képviselő 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A szervezet ben gazdálkodásáról a számviteli

Részletesebben

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. április 09. Kállay Kristóf elnök A Napsárkányok Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK EREDMÉNYKIMUTATÁSA

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK EREDMÉNYKIMUTATÁSA Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány Közhasznúsági Beszámoló 2013 Bírósági nyilvántartási szám: 7.PK.60669/2005/3 Adószám: 18187616-1-42 Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány

Részletesebben

MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV

MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 213 ÉVRŐL MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 213. ÉV Budapest, 214. március 22. 12/1. A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek

Részletesebben

2010. január december 31.

2010. január december 31. Közhasznúsági jelentés 2010. január 1-2010. december 31. I. A szervezet alapadatai Budapest, 2011.05.31 1 a Társaság vezetője 1. Név: Magyar Sürgösségi Orvostani Társaság Közhasznú Egyesület 2. Képviselő:Dr

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése 1042 Budapest, Árpád út 44-46. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2012. március 10. Kusper Zsolt elnök A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége Közhasznúsági jelentése a 2011-es esztendőről 1.

Részletesebben

Rádiós Segélyhívó Országos Egyesület 1089 Budapest, Elnök u KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

Rádiós Segélyhívó Országos Egyesület 1089 Budapest, Elnök u KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Székhely: Adószám: Statisztikai számjel: Lajstromszám: Rádiós Segélyhívó Országos Egyesület 1089 Budapest, Elnök u. 1. 19722083-2-42 19722083-9499-529-01 60968 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Tartalma: 1. Számviteli

Részletesebben

2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az egyéb szervezetmegnevezése az egyéb szervezet címe, telefonszáma 2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2012.01.01.-2012.12.31 1. Számviteli beszámoló ( közhasznú egyszerűsített beszámoló) a) Mérleg b) Eredménylevezetés

Részletesebben

2010. évi. Közhasznúsági jelentése

2010. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Őr, 2011. június 16. Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2010-es esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010.év

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010.év Név: " Koháry István " Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Piaristák tere 5. Adószám: 18354517-1-03 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010.év Tartalma: 1. Számviteli beszámoló I. Közhasznú éves beszámoló ( Korm.rendelet

Részletesebben

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15.

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. május 30. Steven Johnson képviselő FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY Közhasznúsági jelentés

Részletesebben

2012. évi Közhasznúsági jelentés

2012. évi Közhasznúsági jelentés Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület, Törökbálint Adószám: 18028049-1-13 Bírósági végzés száma: 13.Pk.60.467/2009/6.sz. Képviselő neve: Géczy Krisztián i Közhasznúsági jelentés Kelt: Törökbálint,

Részletesebben

2013. évi. Közhasznúsági jelentése

2013. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2013-as esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az Alapítvány

Részletesebben

Magyar ILIAS Közösség Egyesület

Magyar ILIAS Közösség Egyesület Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085. Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2011.január 25-2011.december 31 számviteli évről Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés. A 2005. évről

Közhasznúsági jelentés. A 2005. évről Statisztikai számjel 1965480391993310 Adószám 19654803 2-42 Közhasznúsági jelentés A 2005. évről A Magyar Fotográfiai Alapítvány alapítói: FÉNYSZÖV Budapesti Fényképész Szövetkezet (1065 Budapest, Bajcsy

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.év

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.év Név: " Koháry István " Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Piaristák tere 5. Adószám: 18354517-1-03 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.év Tartalma: 1. Számviteli beszámoló I. Közhasznú éves beszámoló ( Korm.rendelet

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. Adószám: 18259089-1-43 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 12215. Közhasznúsági jelentés 2007. Fordulónap: 2007. december 31. Beszámolási időszak: 2007. január 01. - 2007. december 31.

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2014 év Tüttő János Nótaklub Közhasznú Egyesület egyéb szervezet megnevezése 8800 Nagykanizsa, Munkás u. 1/B címe Nagykanizsa,

Részletesebben

Közhasznúsági fokozatot tartalmazó bírósági végzés száma: 7665. Bírósági végzés dátuma: 1999. XI. 03.

Közhasznúsági fokozatot tartalmazó bírósági végzés száma: 7665. Bírósági végzés dátuma: 1999. XI. 03. Közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet Közhasznúsági fokozatot tartalmazó bírósági végzés száma: 7665 Bírósági végzés dátuma: 1999. XI. 03. Székhely, telefonszáma: Tel:488-70-70 2003. december 31.

Részletesebben

2012. évi közhasznúsági jelentés

2012. évi közhasznúsági jelentés 2012. évi közhasznúsági jelentés SZEGEDI UNIVERSITÁSÉRT 2007 ALAPÍTVÁNY 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Szeged, 2013. február 15. Dr. Görög Márta Kuratórium elnöke 2 Közhasznúsági jelentés részei: I. Az

Részletesebben

2009. évi Közhasznú Jelentés

2009. évi Közhasznú Jelentés Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklet 190594289 9499 529 04 Jóga a Mindennapi Életben Egyesület 5600 Békéscsaba Mester u.45 2009. évi Közhasznú Jelentés Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredmény

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA 1 8 0 1 9 6 4 9-1 - 4 3 adószáma cégjegyzék száma KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA 2 0 1 4 ÉV A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 19011211-2-13 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 378 Magyar Pulmonológiai Alapítvány 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály út 70 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2012.

Közhasznúsági jelentés 2012. Adószám: 18181256-2-42 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: nyilvántartási szám: 8949 MAGYAR KARDIOLÓGUSOK TÁRSASÁGÁNAK SZÍVALAPÍTVÁNYA 1146.BUDAPEST. CHÁZÁR ANDRÁS ÚT 19. 2012. Fordulónap:

Részletesebben

1. Számviteli beszámoló

1. Számviteli beszámoló Név: III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítvány Székhely: 6500 Baja, Szent Imre tér 5. Adószám: 19046574-1 - 03 KÖZHASZNÚSÁGÚ JELENTÉS 2010 Tartalma: 1. Számviteli beszámoló Közhasznú egyszerűsített

Részletesebben

Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre

Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre Készítette: 2012. április 20. Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért 1138 Budapest, Népfürdő

Részletesebben

Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület 1039 Budapest, Barátpatak u. 6/B. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület 1039 Budapest, Barátpatak u. 6/B. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület 1039 Budapest, Barátpatak u. 6/B. i Közhasznúsági jelentése Budapest,2012.március 7. A Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u. 39. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja, 2013. március 29. Lacknerné Fördős Klára elnök Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. 18566945-8042-569-09 REVITA ALAPÍTVÁNY 4225 Debrecen, Csonkatorony u 4. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. ----------------------------------------------------- az egyéb szervezet képviselıje 1 EGYSZERES KÖNYVITELŐ

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Csillogó Gyermekszemek Alapítvány 4100 Berettyóújfalu Vass Jenő u. 8. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Gálné Tóth Klára elnök 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Csillogó Gyermekszemek Alapítvány

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló 2011

Egyszerűsített éves beszámoló 2011 Közhasznúsági jelentés 1. sz. melléklete Pk.60.147/2007/2 Szent Kristóf Természetjáró Egyesület 8622 Szántód Iskola u.9. Egyszerűsített éves beszámoló 2011 Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredménykimutatás

Részletesebben

La Leche Liga Magyarország EGYESÜLETI JELENTÉS. 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9499-529-01

La Leche Liga Magyarország EGYESÜLETI JELENTÉS. 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9499-529-01 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9499-529-01 EGYESÜLETI JELENTÉS a 2008. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Budapest, 2009.március 2 EGYESÜLETI

Részletesebben

TASSI HELYTÖRTÉNETI EGYESÜLET 6098 Tass, Dózsa György út 24.

TASSI HELYTÖRTÉNETI EGYESÜLET 6098 Tass, Dózsa György út 24. TASSI HELYTÖRTÉNETI EGYESÜLET 6098 Tass, Dózsa György út 24. 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Tass, 2012. február 24. Gubacsi István elnök ph. Tassi Helytörténeti Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2011-

Részletesebben

2009. évi. Közhasznúsági jelentése

2009. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2009-es esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az Alapítvány

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV FÉLÚTON ALAPÍTVÁNY

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV FÉLÚTON ALAPÍTVÁNY Statisztikai számjel Adószám: 18057966-1-42 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. ÉV FÉLÚTON ALAPÍTVÁNY Tartalom: 1. Számviteli beszámoló Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló a./ Mérleg b./ Közhasznú eredménykimutatás

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója SURDI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET 8831 Nagykanizsa, Gárdonyi u. 8. 1. A szervezet alapadatai 1. Elnevezés: Surdi Sporthorgász Egyesület 2. Képviselő: Kovács Tibor 3. Székhely: 8831 Nagykanizsa Gárdonyi u. 8.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az egyéb szervezetmegnevezése az egyéb szervezet címe, telefonszáma 2014 évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014. 01.01. - 2014 12.31. 1. Számviteli beszámoló ( közhasznú egyszerűsített beszámoló) a) Mérleg b)

Részletesebben

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2012 év.

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2012 év. Név: Őszidő Alapítvány Székhely: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 101. Adószám: 18410061-1-05 EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2012 év. Tartalma: 1. Számviteli beszámoló I/A. Mérleg I/B. Eredménykimutatás (és

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú J E L E N T É S Bogáncs Kisállatotthon Alapítvány 2500 Esztergom, Bíróréti dűlő 10.453. hrsz. K Ö Z H A S Z N Ú J E L E N T É S a 2007. december 31i KÖZHASZNÚ egyszerűsített beszámolóhoz Keltezés: Esztergom, 2008. május

Részletesebben

2012. évi. Közhasznúsági jelentése

2012. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Őr, 2013. február 14. Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2012-es esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. JÚNIUS Adószám: 19011211-2-13 Bejegyzõ szerv: Fõvárosi Bíróság Regisztrációs szám: 378 Magyar Pulmonológiai Alapítvány 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály út 70. Közhasznúsági

Részletesebben

A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület

A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület Közhasznúsági jelentése 2010 Közhasznúsági jelentés 1/9. oldal Közhasznúsági Jelentés az A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület 2010. évi működéséről A szervezet

Részletesebben

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Bakonycsernye 2014..május 14. Szabó János elnök Közhasznúsági jelentése a 2013-as esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

2011. évi közhasznúsági jelentés

2011. évi közhasznúsági jelentés 2011. évi közhasznúsági jelentés SZEGEDI UNIVERSITÁSÉRT 2007 ALAPÍTVÁNY 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Szeged, 2012. február 15. Dr. Görög Márta Kuratórium elnöke 2 Közhasznúsági jelentés részei: I. Az

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2012. évben végzett tevékenységéről

Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2012. évben végzett tevékenységéről Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2012. évben végzett tevékenységéről Áttekintés az egyesületről: - alapításának időpontja: 2006. - székhelye:

Részletesebben

La Leche Liga Magyarország EGYESÜLETI JELENTÉS. 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9199- -01

La Leche Liga Magyarország EGYESÜLETI JELENTÉS. 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9199- -01 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9199- -01 EGYESÜLETI JELENTÉS a 2012. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Budapest, 2013. február 2 EGYESÜLETI

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. a Hajdú- Bihar Megyei Mérnöki Kamara 2012. évi gazdálkodásáról

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. a Hajdú- Bihar Megyei Mérnöki Kamara 2012. évi gazdálkodásáról Szervezet neve: Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara Ikt. Sz.:../2013.K KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS a Hajdú- Bihar Megyei Mérnöki Kamara 2012. évi gazdálkodásáról Jóváhagyom:... elnök 1 KIMUTATÁS A KÖZPONTI KÖLTSÉGVETÉSI

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2008.

Közhasznúsági jelentés 2008. -1- Adószám: 18085167-1 - 41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: Pk. 61.454/1996/4 1012 Budapest, Kosciuszkó T. u. 10. 2008. Beszámolási időszak: 2008. január 01. - 2008. december 31.

Részletesebben

Ebtenyésztők és Hobbi Kutyások Dél-alföldi Egyesülete 2014. május 22.

Ebtenyésztők és Hobbi Kutyások Dél-alföldi Egyesülete 2014. május 22. 214. május 22. Ebtenyésztők és Hobbi Kutyások Dél-alföldi Egyesülete 6771. Szeged, Palackozó u. 9. 213. évi Közhasznúsági jelentése Záradék: Az Éves Beszámolót és Közhasznúsági jelentést az Ebtenyésztők

Részletesebben

KIMUTATÁS a vagyon felhasználásáról év

KIMUTATÁS a vagyon felhasználásáról év Közhasznúsági jelentés 3. sz. melléklete a vagyon felhasználásáról Változás Megnevezés Előző évi összeg (eft) Tárgyévi összeg (eft) Megjegyzés % eft Induló tőke 79 566 Tőkeváltozás 271 356-210 Lekötött

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET 2004. évi számviteli beszámoló Környezettudatos Vállalalatirányítási Egyesület Budapest, 1063 Munkácsy M. u. 16, KSH szám: 18154630911244101 Kettős könyvvitelt

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2011. évben végzett tevékenységéről

Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2011. évben végzett tevékenységéről Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2011. évben végzett tevékenységéről Áttekintés az egyesületről: - alapításának időpontja: 2006. - székhelye:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés Készítette: január 30.

Közhasznúsági jelentés Készítette: január 30. Közhasznúsági jelentés Készítette: 2012. január 30. dr. Csanaki Vida és Balogh Marianna Gyermekeinkért, a jövőért Alapítvány 9071 Gönyű, Kossuth L. u. 67. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Gönyű, 2012.

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET 2007. évi számviteli beszámoló Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület Budapest, 1063 Munkácsy M. u. 16 KSH szám: 18154630911244101 Kettős könyvvitelt

Részletesebben

NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDŐ EGYESÜLET 2094 NAGYKOVÁCSI, TELKI UTCA 3. Adószám:

NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDŐ EGYESÜLET 2094 NAGYKOVÁCSI, TELKI UTCA 3. Adószám: NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDŐ EGYESÜLET 2094 NAGYKOVÁCSI, TELKI UTCA 3. Adószám: 18704211 1 13 2013. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2014. február 4. Bárdos Zsuzsanna elnök NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET

Részletesebben

2013. évi BESZÁMOLÓ. Készítette: Orosházi Sakk Egyesület 5900 Orosháza, Kossuth tér 7. A. Nyilvántartási szám: 2569. Adó: 18391541-1-04

2013. évi BESZÁMOLÓ. Készítette: Orosházi Sakk Egyesület 5900 Orosháza, Kossuth tér 7. A. Nyilvántartási szám: 2569. Adó: 18391541-1-04 2013. évi BESZÁMOLÓ Készítette: Orosházi Sakk Egyesület 5900 Orosháza, Kossuth tér 7. A. Nyilvántartási szám: 2569. Adó: 18391541-1-04 Békéscsaba,2014-05-24 Lőrincz Frigyes elnök Az Orosházi Sakk Egyesület

Részletesebben

Egyszerűsített beszámoló (egyszerűsített mérleg, eredménylevezetés) Közhasznúsági melléklet

Egyszerűsített beszámoló (egyszerűsített mérleg, eredménylevezetés) Közhasznúsági melléklet A szervezet megnevezése: Földrajzos Klub a Hallgatókért és a Tudományért Egyesület A szervezet címe: 1154 Budapest, Kisrákos utca 54/a. Bírósági bejegyzés száma: Egyszerűsített beszámoló (egyszerűsített

Részletesebben

A FÜVÉSZKERTÉRT ALAPÍTVÁNY

A FÜVÉSZKERTÉRT ALAPÍTVÁNY A FÜVÉSZKERTÉRT ALAPÍTVÁNY Kiegészítő melléklet 2012 Budapest, 2013. március 14. 2 A szervezet alapadatai: 1. elnevezés: A Füvészkertért Alapítvány 2. képviselő: Dr. Isépy István 3. székhely: 1083 Budapest,

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Kiskunmajsai Keresztény Ifjúságért Alapítvány 2012. május 14. Kiskunmajsai Keresztény Ifjúságért Alapítvány Kiskunmajsa Csontos Károly utca 2. 2011. évi Közhasznúsági

Részletesebben

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2014 év.

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2014 év. Név: Őszidő Alapítvány Székhely: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 101. Adószám: 18410061-1-05 EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2014 év. Tartalma: 1. Számviteli beszámoló I/A. Mérleg I/B. Eredménykimutatás (és

Részletesebben

Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2.

Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2. Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány Közhasznúsági jelentése az 2010-es esztendőről 1.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2010. évben végzett tevékenységéről

Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2010. évben végzett tevékenységéről Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2010. évben végzett tevékenységéről Áttekintés az egyesületről: - alapításának időpontja: 2006. - székhelye:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 19. (3) a) Számviteli beszámoló A NOFKA évi mérlege

Közhasznúsági jelentés 19. (3) a) Számviteli beszámoló A NOFKA évi mérlege Közhasznúsági jelentés 19. (3) a) Számviteli beszámoló A NOFKA 2009. évi mérlege ESZKÖZÖK (aktívák) 2009. év E Ft A.) BEFEKTETETT ESZKÖZÖK I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök - III. Befektetett pénzügyi

Részletesebben

Őszi Napsugár Alapítvány

Őszi Napsugár Alapítvány alpitványi beszámoló 2014 1 8 6 9 1 3 7 7-9 4 9 0-5 6 2014.01.01-2014.12.31 9-1 3 Statisztikai számjel Őszi Napsugár Alapítvány 2112 Veresegyház fő út. 106 Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves

Részletesebben

Sirius Állat és Természetvédelmi Alapítvány. 2012. évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. (2030 Érd, Júlia u. 49.)

Sirius Állat és Természetvédelmi Alapítvány. 2012. évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. (2030 Érd, Júlia u. 49.) Sirius Állat és Természetvédelmi Alapítvány 2012. évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE 1. A alapítvány rövid bemutatása: Tevékenység kezdete: 2005.02.17 Székhelye: 2030 Érd, Júlia u. 49. A beszámoló aláírására jogosult:

Részletesebben

Okányi Horgász Egyesület 5534, Okány, Rákóczi u. 55. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Okányi Horgász Egyesület 5534, Okány, Rákóczi u. 55. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Okányi Horgász Egyesület 5534, Okány, Rákóczi u. 55. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Okány, 2012. február 18. Petri László elnök A Okányi Horgász Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2011-es esztendőről

Részletesebben

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u. 39. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja, 2014. március 20. Lacknerné Fördős Klára elnök Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány

Részletesebben

HAZAFELÉ KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS DECEMBER 31.

HAZAFELÉ KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS DECEMBER 31. HAZAFELÉ KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. DECEMBER 31. Készült: 2004. május 25. Kondor Péterné I. ÉVES BESZÁMOLÓ ESZKÖZÖK MÉRLEG, 2003. DECEMBER 31. FORRÁSOK (eft) előző év tárgy év előző

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET 2006. évi számviteli beszámoló Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület Budapest, 1063 Munkácsy M. u. 16 KSH szám: 18154630911244101 Kettős könyvvitelt

Részletesebben

Közhasznú jelentés és pénzügyi beszámoló 2011.

Közhasznú jelentés és pénzügyi beszámoló 2011. Martfűi Városi Sportegyesület 5435 Martfű, Strand út 3. Adószám: 19866358-1-16 Közhasznú jelentés és pénzügyi beszámoló 2011. KIMUTATÁS A VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐKNEK NYÚJTOTT JUTTATÁSOKRÓL Juttatás megnevezése

Részletesebben

Közhasznúsági Beszámoló 2009

Közhasznúsági Beszámoló 2009 Hallatlan Alapítvány Közhasznúsági Beszámoló 2009 Adószám: 18187128-1-42 Tartalom Oldalszám Egyszerűsített éves Közhasznú beszámoló eredménykimutatása 3 Tájékoztató adatok 4 o Személyi jellegű ráfordítások

Részletesebben

EGYÉB BERENDEZÉSEK, FELSZERELÉSEK, GÉPEK, JÁRMŰVEK

EGYÉB BERENDEZÉSEK, FELSZERELÉSEK, GÉPEK, JÁRMŰVEK FŐKÖNYVI KIVONAT 2013.01.01-2013.12.31 Psalmus Humanus Egyesület - 2013 Forgalom Fők.szám Megnevezés Tartozik Követel 1 14 3 31 36 38 381 384 39 392 4 41 45 454 463 464 471 474 49 5 51 143 145 149 1491

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Alapítvány az Aszódi Evangélikus Fiatalokért 2010. évi Közhasznúsági jelentése Aszód, 2011. május 31. Detre Zoltán elnök 2 AZ Alapítvány az Aszódi Evangélikus Fiatalokért Közhasznúsági

Részletesebben

Barangolók a Természetért Egyesület 8978 Rédics, Vasút u évi Közhasznúsági jelentése

Barangolók a Természetért Egyesület 8978 Rédics, Vasút u évi Közhasznúsági jelentése Barangolók a Természetért Egyesület 8978 Rédics, Vasút u. 2. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Rédics, 2012. március 20. Hegedűs Józsefné elnök Barangolók a Természetért Egyesület Közhasznúsági jelentése

Részletesebben