MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS"

Átírás

1 1 MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009 Budapest, május 19. Szamódy Zsolt elnök

2 2 A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult án 13.Pk /1999/10 sz. bírósági végzés alapján bejegyzett közhasznú társaságként működik. Elnöke: Szamódy Zsolt Elnökségének tagjai: Baki Péter Haris László Lévai Jenő Markovics Ferenc Stalter György Fejér Zoltán Tevékenysége: A művészeti alkotó tevékenység kibontakoztatása és támogatása, a magyar művészet eszmei és művészi színvonalának őrzése, a fotóművészek magasrendű alkotásainak megismertetése minél szélesebb körben a hazai és külföldi érdeklődőkkel. Jelenleg 300 magánszemély tagunk van. A Magyar Fotóművészek Szövetsége tevékenysége A Magyar Fotóművészek Szövetsége tagjainak anyagából összeállított kiállítást mutattunk be Finnországban,Tampereben és a lettországi Tallinban Nemzetközi portfolio-review rendeztünk Több kiállítást mutattunk be a Művészetek Palotájában (Zene a fotóművészetben, Tánc a fotóművészetben) Magyar alkotók kiállítása az ausztriai Fürstenfeldben Városi Galériájában A Magyar Fotóművészek Szövetsége Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója előadássorozatot tartott az ArtBázisban A Magyar Fotóművészek Szövetsége Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója négy kiállítást mutatott be az ArtBázisban A Magyar Fotóművészek Szövetsége Fiatalok Fotóművészet Stúdiója Antológiájának előkészítése megtörtént, a könyv már nyomdában van Egy lépéssel tovább a FFS kiállítását mutattuk be a Balti államokban és Erlangenben, valamint Berlinben

3 3 Élettér címmel a FFS kiállítását láthatták Pécsett I m back - a FFS kiállítását Párizsban rendeztük meg Az Örökifjak című, a Szövetség Senior Alkotócsoportjának új kiállítását Pécsett és az Olof Palme Házban mutattuk be Átadtuk a évi Magyar Fotográfiai Nagydíjat Balla András fotóművésznek, a 2008-as díjazott Tóth György fotóművésznek pedig kiállítást rendeztünk a Mai Manó Házban A Szövetség nemzetközi kapcsolatait továbbfejlesztettük: részt vettünk a Photofestival Union rendezvényein Hamburgban, Rómában, Lodzban, Pozsonyban, Rómában és más helyeken, ahol egyúttal szövetségi tagok portfolióinak bemutatására is sor került Folyamatosan együttműködünk a Román Fotóművészek Szövetségével, kiállításokat rendeztünk a évi Magyar Kultúra Napja és Román Kultúra Napja alkalmából A Szövetség honlapját működtetjük, továbbfejlesztésére megtettük az előkészületeket Szakmai tevékenységünkről és a fotográfiai élet egyéb eseményeiről szóló hírlevelet küldtünk hetente több alkalommal tagjaink mellett a szakmai szervezeteknek és a média munkatársainak Szorosan együttműködtünk a Magyar Fotográfusok Házával, a Magyar Fotográfia Múzeummal, a Magyar Fotográfia Alapítvánnyal, valamint a fotós társszervezetekkel (Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete, MÚOSZ Fotóriporteri szakosztály) és fotográfiai intézményekkel, galériákkal, kiállítóhelyekkel. Részt vettünk a Magyar Fesztivál Szövetség munkájában. Pályázatok teljes körű lebonyolítását is vállaltuk szaktanácsadással a Szövetség tagjainak és külső jelentkezőknek (Nemzetközi Visegrádi Alap, NKA-nál 120 pályázat). Szakmai segítséget nyújtottunk különböző fotópályázatok kiírásához és lebonyolításához, a döntéshez szakmai zsűrit delegáltunk Önkéntesek gyakorlati képzését vállaltuk a nonprofit szféra működéséről (pályázatírás, rendezvényszervezés).

4 4 Számviteli beszámoló Mérleg eszközök és forrásainak változása A Magyar Fotóművészek Szövetsége eszközei / forrásai összesen 7459 eft-tal növekedett a évhez képest. Eszközök: A befektetett eszközök állománya 2336 e. Ft.-tal csökkent az előző évhez képest. A tárgyi eszközök csökkenése az évben elszámolt terv szerinti értékcsökkenési leírás következménye (terven felüli és rendkívüli értékcsökkenést nem számoltunk el). A szűkösen rendelkezésre álló pénzügyi lehetőségeink évben tárgyi eszköz beszerzését csekély mértékben tették csak lehetővé, az elromlott nyomtató helyett egy újat kellett beszerezni. Az immateriális javak, tárgyi eszközök a bekerülési érték alapján kerülnek a mérlegben kimutatásra. Az ,- Ft egyedi beszerzési érték alatti tárgyi eszköz, vagyoni értékű jogok és szellemi termékek értékcsökkenését a használatbavételkor egy összegben számoljuk el. A maradványérték meghatározása a számviteli politika mellékletében eszközcsoportonként az egyedi értékelés elvét szem előtt tartva kerül meghatározásra, azon kivétellel, hogy a ,- Ft egyedi beszerzési érték alatti tárgyi eszközöknél, a szellemi termékeknél, ügyviteltechnikai gépeknél, számítástechnikai berendezéseknél értékhatár nélkül maradványértékkel nem számolunk. A leírási kulcsok a számviteli politika mellékletében eszközcsoportonként kerültek meghatározásra. A pénzeszközök év végi állományának nagy arányú növekedése a Nemzeti Kulturális Alapprogram által nyújtott céltámogatások lebonyolítói feladataiból adódik. Az Alapprogram céltámogatásai és alkotói támogatásai a megvalósulásig (alkotói támogatás esetén a havi rendszeres részletekben történő kifizetésig) szervezetünk elkülönített számláján állnak rendelkezésre, a társaság pénzeszközeit növelik. Az átfutó pénzeszközöket rendszeres havi kifizetés formájában kerülnek a pályázók számlájára. Számlavezető bankunk, a Budapest Bank Rt. A Magyar fotóművészek Szövetségének készletei nincsenek. A Követelésként nyilvántartott e. Ft az év végén áthúzódó pályázati célok megvalósítására kiadott összegek évben történő elszámolásának eredménye. Pénzeszközeink között szervezetünk saját eszközein felül az átfutó december 31-ei állapotnak megfelelően szervezetünknél lévő (lebonyolítói tevékenységünkből adódó) pénzeszközöket is nyilvántartjuk (elkülönített számlánkon).

5 5 Források: Az induló tőke összetétele és összege nem változott az előző évekhez képest. A tulajdonosi arányok és tulajdonosi szerkezet is változatlan. A évben a Magyar Fotóművészek Szövetsége közhasznú tevékenység keretében az Alapszabályban meghatározott módon (önköltségi áron) különböző célú és szintű felnőttképzési kurzusok indítását tervezte, sajnos jelentkezők hiányában nem sikerült megvalósítani. A Magyar Fotóművészek Szövetségének hosszú lejáratú kötelezettségei nincsenek. Rövid lejáratú kötelezettségek között a különböző céltámogatásra ideiglenesen (lebonyolítóként) társaságunknál lévő pénzeszközöket tartjuk nyilván, ahol a kifizetés határideje évben válik esedékessé. A Magyar Fotóművészek Szövetségének lejárt köztartozásai és egyéb lejárt tartozásai nincsenek. A Magyar Fotóművészek Szövetsége elnöke, elnökségi tagjai és más tisztviselői részére prémiumot, jutalmat és egyéb juttatást nem fizetett. Részükre kölcsönt, előleget nem folyósított, nevükben garanciát nem vállalt.

6 6 EREDMÉNYKIMUTATÁS A Magyar Fotóművészek Szövetsége évi árbevétele a tagok tagdíjbefizetéseiből ( eft), a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásából (87.eFt), Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumától pályázati úton nyert működési támogatásból (4000.eFt), a Nemzeti Civil Alapprogramtól pályázati úton nyert működési támogatásból (1085 eft ), a Szövetség cél szerinti bevételéből (4520. eft), a Nemzeti Kulturális Alapprogramtól pályázati úton történő céltámogatások (41550 eft) és egyéni pályázatok lebonyolításából származó bevételek. A Szövetség célja a művészeti alkotó tevékenység kibontakoztatása és támogatása, ezért szerveztünk önköltségi áron tanfolyam-jellegű fotószemléleti oktatásokat és nyomtattunk hozzá tankönyveket. A könyvek értékesítéséből származó bevételeket is itt szereltettük. A cél szerinti kiadások az oktatással kapcsolatban felmerülő költségeket tartalmazzák. A évben más jellegű cél szerinti juttatás nem került kifizetésre. A Magyar Fotóművészek Szövetsége évi működési költségeit 38,24%-ban a pályázati úton nyert támogatások teszik ki, a saját forrás 48,47%, egyéb támogatások 13,29% volt. A pályázatokon nyert támogatások összegével minden esetben határidőre, a támogatási szerződésben rögzített feltételeknek megfelelően számoltunk el. A Magyar Fotóművészek Szövetségének évben 2 főállású alkalmazottja volt és 1 esetben fizetett ki megbízási díjat évi bérköltség 2506 eft évi megbízási díjak 98 eft évi befizetett bérjárulék 685 eft Anyagjellegű ráfordítások 8916 eft. Az iroda működéséhez szükséges nyomtatvány, irodaszer, szakkönyv, folyóirat, eszközkarbantartási költségek, kommunikációs költségek, ügyvédi, közjegyzői és más tanácsadói szolgáltatások igénybevételére kifizetett összegek kerültek kimutatásra, valamint a megrendezett Fotóhónappal kapcsolatos költségeket tartalmazza évi értékcsökkenési leírás 34. eft. Az eszköznyilvántartás mellékelten csatolva évi egyéb ráfordítások: eft. A fizetett nem anyagjellegű szolgáltatásokat, oktatási és továbbképzési költségeket, fizetett pályázati díjakat, illetéket és bankköltségeket tartalmazza. Budapest, május 19..

7 7 A Magyar Fotóművészek Szövetsége évben működési költségek fedezésére pályázatai alapján a NKÖM.-től 4000.e.Ft. az NCA -tól 1085.e. Ft. támogatást kapott. A támogatások részben fedezték a Szövetség 2 alkalmazottjának munkabérét, a kommunikációs és egyéb fenntartási költségeket. A cél szerinti juttatások nagyrészt a NKA pályázatain nyert művészeti céltámogatásokból állnak, társaságunk lebonyolítóként elkülönített számlán kezeli és ( ütemezett formában az elszámolási határidő figyelembe vételével) fizeti ki a pályázó részére évben az alábbi céltámogatások érkeztek számlánkra: Dátum Támogató Hiv.szám Támogatott Összeg NKA 1602/3254 Eperjesi Ágnes NKA 1806/1270 Horváth M.Judit NKA 1806/1240 Barta Zsolt Péter NKA 1806/1248 Cseh Gabriella NKA 1812/0693 MFSZ NKA 1812/0706 Stalter György NKA 1802/0610 Simon Csilla NKA 1806/1417 MFSZ NKA 1806/1460 Szél Ágnes NKA 1808/0220 MFSZ NKA 1806/1473 Vencsellei István NKA 1806/1404 Kovács Melinda NKA 1806/1375 Drégely Imre NKA 1806/1396 Kudász Gábor NKA 1802/0604 Rajcsányi Artúr NKA 1806/1457 Szamódy Zsolt NKA 1802/0806 Réthey Prikkel T NKA 1802/0579 Eifert János NKA 1802/0586 Haris László NKA 1802/0583 Flesch Bálint NKA 1802/0598 Németh Andrea

8 8 Dátum Támogató Hiv.szám Támogatott Összeg NKA 1806/1420 Senior Alkotócs NKA 1802/0589 Király Judit NKA 1802/0605 Reviczky Zsolt NKA 1812/0722 Horváth M.Judit NKA 1802/0596 Molnár Ágnes NKA 1806/1389 Hamarits Zsolt NKA 1802/0575 Czigány Ákos NKA 1802/0578 Csoszó Gabriella NKA 1802/0576 Csillag Katalin NKA 1802/0581 Erdei Krisztina NKA 1802/0572 Bátorfi Andrea NKA 1802/0599 Mucsy Szilvia NKA 1802/0567 Albertini Béla NKA 1802/0816 Tőry Klára NKA 1802/0611 Stiller Ákos NKA 1802/0573 Bérczi Zsófia NKA 1802/0582 Fábry Péter NKA 1802/0594 Márton Szilvia NKA 1802/0609 Seres Szilvia NKA 1802/0627 Gebauer Imre NKA 1802/0619 Vargha Márk NKA 1802/0569 Balla András NKA 1802/0607 Riskó Gáspár NKA 1802/0588 Kerekes Gábor NKA 1806/1383 Frankl Aliona NKA 1802/0635 Varga Tamás NKA 1802/0634 Vadas József NKA 1802/0597 Molnár Zoltán NKA 1802/0618 Szabó Judit NKA 1802/0612 Sopronyi Gyula NKA 1802/0636 Végel Dániel NKA 1812/0726 Kresz Albert NKA 1802/0623 Zsilinszky Zsófia

9 9 Dátum Támogató Hiv.szám Támogatott Összeg NKA 1802/0629 Jajósi Szabó Cs NKA 1812/0734 Keleti Éva NKA 1812/0721 Gáti György NKA 1812/0713 Barta Zsolt Péter NKA 1881/0007 MFSZ NKA 1806/1418 MFSZ NKA 1808/0221 MFSZ NKA 1812/0718 Fekete Zsolt NKA 1802/0602 Potoczna Teresa NKA 1802/0577 Csizek Gabriella összesen: Egyéb szerezettől kapott céltámogatások: Dátum Támogató Hiv.szám Támogatott Összeg Visegrád MFSZ Fotóporta HUNGÁRT MFSZ Fotóporta HUNGÁRT Senior kiállítás BB:Budapestért Alapítvány Hódmezővásárhelyi Önkormányzat FFS kiállítás Kresz Albert könyv összesen: Az elkülönített számlánkra befolyt céltámogatásokból 2009 évben e.Ft. összeggel számoltunk el a szerződésekben előírt határidők figyelembe vételével.

10 10

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011 Budapest, 2012. május 25. Szamódy Zsolt elnök A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult. 1999.02.26-án 13.Pk.61.273/1999/10 sz. bírósági

Részletesebben

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1 MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007 Budapest, 2008. május 19. Szamódy Zsolt elnök 2 A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult. 1999.02.26-án 13.Pk.61.273/1999/10 sz. bírósági

Részletesebben

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1. oldal, összesen: 9 MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008 Budapest, 2009. május 06. Szamódy Zsolt elnök 2. oldal, összesen: 9 A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult. 1999.02.26-án

Részletesebben

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1 MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013 Budapest, 2014. május 27. Szamódy Zsolt Olaf elnök 2 A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult. 1999.02.26-án 13.Pk.61.273/1999/10 sz.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés 2013 Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete (MMKE) 8000 Székesfehérvár Palotai út 8/b Közhasznúsági jelentés részei: 1. Számviteli beszámoló 2. Költségvetési támogatás felhasználása

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2012 év Tüttő János Nótaklub Közhasznú Egyesület egyéb szervezet megnevezése 8800 Nagykanizsa, Munkás u. 1/B címe

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés 2011 Magánorvosok Országos Szövetsége (MAOOSZ) 1135 Budapest, Kerekes utca 9. 5/7. Közhasznúsági jelentés részei: 1. Számviteli beszámoló 2. Költségvetési támogatás felhasználása

Részletesebben

KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE 8868 Letenye, Kossuth L. u.58. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013 évről Készítette: Talentum Kontakt kft 2014-04-22 Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám): 18067295913352901 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2010. év Martin György Néptáncszövetség

Részletesebben

Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B.

Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Bírósági határozat száma: Pk.60553/2010/1/II, 2011.01.25 Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2013. január 1. - számviteli évről

Részletesebben

Készült: 2012. április 26... aláírás

Készült: 2012. április 26... aláírás Adószám: 18131677-1-41 Statisztikai számjel: 18131677-9499-569-01 Székhely: 1135 Budapest, Szent László út 15. V/8. EUROPA VARIETAS ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. Készült: 2012. április 26....

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK EREDMÉNYKIMUTATÁSA

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK EREDMÉNYKIMUTATÁSA Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány Közhasznúsági Beszámoló 2013 Bírósági nyilvántartási szám: 7.PK.60669/2005/3 Adószám: 18187616-1-42 Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány

Részletesebben

2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az egyéb szervezetmegnevezése az egyéb szervezet címe 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. 01. 01.-2011. 12. 31. 1. Számviteli beszámoló ( közhasznú egyszerűsített beszámoló) a) Mérleg b) Eredménylevezetés

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés a évről

Közhasznúsági jelentés a évről Wikimédia Magyarország Egyesület 1119 Budapest, Allende park 12. fszt. 2. Közhasznúsági jelentés a 2010. évről Tartalom 1. Számviteli beszámoló... 3 1.1 A bevételek részletezése... 3 1.2 A kiadások részletezése...

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2014 év Tüttő János Nótaklub Közhasznú Egyesület egyéb szervezet megnevezése 8800 Nagykanizsa, Munkás u. 1/B címe Nagykanizsa,

Részletesebben

Sportiskolák Országos Szervezete 3525 Miskolc, Sellő utca évi Közhasznúsági jelentése

Sportiskolák Országos Szervezete 3525 Miskolc, Sellő utca évi Közhasznúsági jelentése Sportiskolák Országos Szervezete 3525 Miskolc, Sellő utca 25 2010. évi Közhasznúsági jelentése Miskolc, 2011. március 7. Fuhrmann Géza elnök A Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

2011. évi közhasznúsági jelentés

2011. évi közhasznúsági jelentés 2011. évi közhasznúsági jelentés SZEGEDI UNIVERSITÁSÉRT 2007 ALAPÍTVÁNY 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Szeged, 2012. február 15. Dr. Görög Márta Kuratórium elnöke 2 Közhasznúsági jelentés részei: I. Az

Részletesebben

Magyar ILIAS Közösség Egyesület

Magyar ILIAS Közösség Egyesület Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085. Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2011.január 25-2011.december 31 számviteli évről Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú

Részletesebben

2012. évi közhasznúsági jelentés

2012. évi közhasznúsági jelentés 2012. évi közhasznúsági jelentés SZEGEDI UNIVERSITÁSÉRT 2007 ALAPÍTVÁNY 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Szeged, 2013. február 15. Dr. Görög Márta Kuratórium elnöke 2 Közhasznúsági jelentés részei: I. Az

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése Galgavidéki Sakkbarátok Sportegyesülete 2194 Tura, Iskola u.66. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Tura, 2012. február 15. Tóth Máté József egyesület elnöke Galgavidéki Sakkbarátok Sportegyesülete Közhasznúsági

Részletesebben

2010. január december 31.

2010. január december 31. Közhasznúsági jelentés 2010. január 1-2010. december 31. I. A szervezet alapadatai Budapest, 2011.05.31 1 a Társaság vezetője 1. Név: Magyar Sürgösségi Orvostani Társaság Közhasznú Egyesület 2. Képviselő:Dr

Részletesebben

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. Mérleg Kiegészítő Melléklet 2017. Mérleg fordulónapja 2017. december 31. 1 A Sztv. előírja a számszaki adatokat tartalmazó mérleg szöveges magyarázatának

Részletesebben

A NATURART Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2010-es évről

A NATURART Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2010-es évről A NATURART Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2010-es évről A Magyar Természetfotósok Szövetség 1990-ben alakult. 1990. március 5.-én Pk.60.006/1990/3.sz.

Részletesebben

2012. évi Közhasznúsági jelentés

2012. évi Közhasznúsági jelentés Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület, Törökbálint Adószám: 18028049-1-13 Bírósági végzés száma: 13.Pk.60.467/2009/6.sz. Képviselő neve: Géczy Krisztián i Közhasznúsági jelentés Kelt: Törökbálint,

Részletesebben

2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló

2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklete 18693001-1-13 Pk.60.266/2001 Ceglédi Őszikék Szociális Alapítvány 2700 Cegléd Bajcsy-Zs. u. 1 2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló Tartalma: Egyszerűsített

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója SURDI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET 8831 Nagykanizsa, Gárdonyi u. 8. 1. A szervezet alapadatai 1. Elnevezés: Surdi Sporthorgász Egyesület 2. Képviselő: Kovács Tibor 3. Székhely: 8831 Nagykanizsa Gárdonyi u. 8.

Részletesebben

MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV

MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 213 ÉVRŐL MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 213. ÉV Budapest, 214. március 22. 12/1. A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek

Részletesebben

A FÜVÉSZKERTÉRT ALAPÍTVÁNY

A FÜVÉSZKERTÉRT ALAPÍTVÁNY A FÜVÉSZKERTÉRT ALAPÍTVÁNY Kiegészítő melléklet 2012 Budapest, 2013. március 14. 2 A szervezet alapadatai: 1. elnevezés: A Füvészkertért Alapítvány 2. képviselő: Dr. Isépy István 3. székhely: 1083 Budapest,

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2007. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2006. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2007. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 19. (3) a) Számviteli beszámoló A NOFKA 2007.évi mérlege

Közhasznúsági jelentés 19. (3) a) Számviteli beszámoló A NOFKA 2007.évi mérlege Közhasznúsági jelentés 19. (3) a) Számviteli beszámoló A NOFKA 2007.évi mérlege ESZKÖZÖK (aktívák) 2007 év E Ft A.) BEFEKTETETT ESZKÖZÖK I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök - III. Befektetett pénzügyi

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET 2007. évi számviteli beszámoló Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület Budapest, 1063 Munkácsy M. u. 16 KSH szám: 18154630911244101 Kettős könyvvitelt

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2012.

Közhasznúsági jelentés 2012. Adószám: 18181256-2-42 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: nyilvántartási szám: 8949 MAGYAR KARDIOLÓGUSOK TÁRSASÁGÁNAK SZÍVALAPÍTVÁNYA 1146.BUDAPEST. CHÁZÁR ANDRÁS ÚT 19. 2012. Fordulónap:

Részletesebben

Rádiós Segélyhívó Országos Egyesület 1089 Budapest, Elnök u KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

Rádiós Segélyhívó Országos Egyesület 1089 Budapest, Elnök u KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Székhely: Adószám: Statisztikai számjel: Lajstromszám: Rádiós Segélyhívó Országos Egyesület 1089 Budapest, Elnök u. 1. 19722083-2-42 19722083-9499-529-01 60968 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Tartalma: 1. Számviteli

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2009. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2008. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2009. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év Budapest: 2012. március 26. Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2011 évről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET 2006. évi számviteli beszámoló Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület Budapest, 1063 Munkácsy M. u. 16 KSH szám: 18154630911244101 Kettős könyvvitelt

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. 18566945-8042-569-09 REVITA ALAPÍTVÁNY 4225 Debrecen, Csonkatorony u 4. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. ----------------------------------------------------- az egyéb szervezet képviselıje 1 EGYSZERES KÖNYVITELŐ

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2012. évben végzett tevékenységéről

Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2012. évben végzett tevékenységéről Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2012. évben végzett tevékenységéről Áttekintés az egyesületről: - alapításának időpontja: 2006. - székhelye:

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010.év

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010.év Név: " Koháry István " Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Piaristák tere 5. Adószám: 18354517-1-03 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010.év Tartalma: 1. Számviteli beszámoló I. Közhasznú éves beszámoló ( Korm.rendelet

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Csillogó Gyermekszemek Alapítvány 4100 Berettyóújfalu Vass Jenő u. 8. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Gálné Tóth Klára elnök 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Csillogó Gyermekszemek Alapítvány

Részletesebben

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15.

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. május 30. Steven Johnson képviselő FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY Közhasznúsági jelentés

Részletesebben

2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az egyéb szervezetmegnevezése az egyéb szervezet címe, telefonszáma 2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2012.01.01.-2012.12.31 1. Számviteli beszámoló ( közhasznú egyszerűsített beszámoló) a) Mérleg b) Eredménylevezetés

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 1 8 2 1 6 7 6 7 9 4 9 9 5 2 9 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2 1 1 Év KORTÁRS GASZTRONÓMIAI

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA 1 8 0 1 9 6 4 9-1 - 4 3 adószáma cégjegyzék száma KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA 2 0 1 4 ÉV A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2017.ÉVRŐL. Hajrá Tere! Alapítvány 1161 Budapest, Hősök tere 1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2017.ÉVRŐL. Hajrá Tere! Alapítvány 1161 Budapest, Hősök tere 1. 2017.ÉVRŐL Hajrá Tere! Alapítvány 1161 Budapest, Hősök tere 1. Budapest, 2018.03.31. I. Alapítvány adatai Alapítás éve: 1992.02.04 Bírósági bejegyzés száma: 9.Pk.67193/91. Helye: Fővárosi Bíróság Közhasznúsági

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.év

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.év Név: " Koháry István " Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Piaristák tere 5. Adószám: 18354517-1-03 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.év Tartalma: 1. Számviteli beszámoló I. Közhasznú éves beszámoló ( Korm.rendelet

Részletesebben

Közhasznúsági fokozatot tartalmazó bírósági végzés száma: 7665. Bírósági végzés dátuma: 1999. XI. 03.

Közhasznúsági fokozatot tartalmazó bírósági végzés száma: 7665. Bírósági végzés dátuma: 1999. XI. 03. Közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet Közhasznúsági fokozatot tartalmazó bírósági végzés száma: 7665 Bírósági végzés dátuma: 1999. XI. 03. Székhely, telefonszáma: Tel:488-70-70 2003. december 31.

Részletesebben

Székesfehérvári Repülésért Alapítvány Közhasznúsági jelentés. Készítette: Ládás Károly

Székesfehérvári Repülésért Alapítvány Közhasznúsági jelentés. Készítette: Ládás Károly Székesfehérvári Repülésért Alapítvány Közhasznúsági jelentés Készítette: Ládás Károly. 2013-05-25. Székesfehérvári Repülésért Alapítvány 8000 Székesfehérvár, Kertalja utca 2/A. 2013. évi Közhasznúsági

Részletesebben

Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2.

Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2. Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány Közhasznúsági jelentése az 2010-es esztendőről 1.

Részletesebben

HAZAFELÉ KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS DECEMBER 31.

HAZAFELÉ KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS DECEMBER 31. HAZAFELÉ KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. DECEMBER 31. Készült: 2004. május 25. Kondor Péterné I. ÉVES BESZÁMOLÓ ESZKÖZÖK MÉRLEG, 2003. DECEMBER 31. FORRÁSOK (eft) előző év tárgy év előző

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. JÚNIUS Adószám: 19011211-2-13 Bejegyzõ szerv: Fõvárosi Bíróság Regisztrációs szám: 378 Magyar Pulmonológiai Alapítvány 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály út 70. Közhasznúsági

Részletesebben

2009. évi Közhasznú Jelentés

2009. évi Közhasznú Jelentés Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklet 190594289 9499 529 04 Jóga a Mindennapi Életben Egyesület 5600 Békéscsaba Mester u.45 2009. évi Közhasznú Jelentés Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredmény

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2012. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2012. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ FEHÉR MIKLÓS GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM ADÓSZÁM: 18016512-1-08 KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2012. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Győr, 2013.05.23. Horváth Zsolt Képviselő FEHÉR MIKLÓS GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM

Részletesebben

2010. évi Közhasznúsági jelentés

2010. évi Közhasznúsági jelentés Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület, Törökbálint 18028049-1-13 i Közhasznúsági jelentés Kelt: Törökbálint, 2011. május 10. képviselő 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A szervezet ben gazdálkodásáról a számviteli

Részletesebben

Önálló Főiskolai Közalapítvány 19096988-1-07. 2013. évi. Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete

Önálló Főiskolai Közalapítvány 19096988-1-07. 2013. évi. Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete Önálló Főiskolai Közalapítvány 19096988-1-07 2013. évi Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1 Önálló Főiskolai Közalapítvány adószám: 19096988-1-27 Oldal 1

Részletesebben

EGYÉB BERENDEZÉSEK, FELSZERELÉSEK, GÉPEK, JÁRMŰVEK

EGYÉB BERENDEZÉSEK, FELSZERELÉSEK, GÉPEK, JÁRMŰVEK FŐKÖNYVI KIVONAT 2013.01.01-2013.12.31 Psalmus Humanus Egyesület - 2013 Forgalom Fők.szám Megnevezés Tartozik Követel 1 14 3 31 36 38 381 384 39 392 4 41 45 454 463 464 471 474 49 5 51 143 145 149 1491

Részletesebben

Sirius Állat és Természetvédelmi Alapítvány. 2012. évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. (2030 Érd, Júlia u. 49.)

Sirius Állat és Természetvédelmi Alapítvány. 2012. évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. (2030 Érd, Júlia u. 49.) Sirius Állat és Természetvédelmi Alapítvány 2012. évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE 1. A alapítvány rövid bemutatása: Tevékenység kezdete: 2005.02.17 Székhelye: 2030 Érd, Júlia u. 49. A beszámoló aláírására jogosult:

Részletesebben

Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a gazdálkodási évről

Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a gazdálkodási évről Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2012. gazdálkodási évről Készítette: Magyar Tinnitus Egyesület Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2012-as esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2010. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2010. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

A Dél-alföldi Ifjúsági Szövetség évi közhasznúsági jelentése

A Dél-alföldi Ifjúsági Szövetség évi közhasznúsági jelentése A Dél-alföldi Ifjúsági Szövetség 2009. évi közhasznúsági jelentése A szövetség közhasznúsági fokozata: "közhasznú" Bírósági nyilvántartásba vételi sorszám: 1254. Bírósági nyilvántartásba vételi végzés

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója. 2 0 1 0 év

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója. 2 0 1 0 év A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva 1 8 1 0 6 3 3 8-2 - 4 2 Statisztikai számjel vagy adószám A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

Részletesebben

Trampolin Sportegyesület. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS év

Trampolin Sportegyesület. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS év Trampolin Sportegyesület KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Veszprém, 2012. március 27. aláírás I. Számviteli beszámoló Trampolin Sportegyesület közhasznú egyszerűsített beszámolójának mérlege adatok E Ft-ban A tétel

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET 2004. évi számviteli beszámoló Környezettudatos Vállalalatirányítási Egyesület Budapest, 1063 Munkácsy M. u. 16, KSH szám: 18154630911244101 Kettős könyvvitelt

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Kiskunmajsai Keresztény Ifjúságért Alapítvány 2012. május 14. Kiskunmajsai Keresztény Ifjúságért Alapítvány Kiskunmajsa Csontos Károly utca 2. 2011. évi Közhasznúsági

Részletesebben

La Leche Liga Magyarország EGYESÜLETI JELENTÉS. 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9499-529-01

La Leche Liga Magyarország EGYESÜLETI JELENTÉS. 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9499-529-01 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9499-529-01 EGYESÜLETI JELENTÉS a 2008. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Budapest, 2009.március 2 EGYESÜLETI

Részletesebben

2010. évi. Közhasznúsági jelentése

2010. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Őr, 2011. június 16. Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2010-es esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. a Hajdú- Bihar Megyei Mérnöki Kamara 2012. évi gazdálkodásáról

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. a Hajdú- Bihar Megyei Mérnöki Kamara 2012. évi gazdálkodásáról Szervezet neve: Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara Ikt. Sz.:../2013.K KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS a Hajdú- Bihar Megyei Mérnöki Kamara 2012. évi gazdálkodásáról Jóváhagyom:... elnök 1 KIMUTATÁS A KÖZPONTI KÖLTSÉGVETÉSI

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2008.

Közhasznúsági jelentés 2008. -1- Adószám: 18085167-1 - 41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: Pk. 61.454/1996/4 1012 Budapest, Kosciuszkó T. u. 10. 2008. Beszámolási időszak: 2008. január 01. - 2008. december 31.

Részletesebben

Közhasznúsági beszámoló

Közhasznúsági beszámoló Közhasznúsági beszámoló Az egyszerűsített beszámoló, illetve a közhasznú egyszerűsített beszámoló mérlegének előírt tagolása az egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezetnél,illetve közhasznú egyéb szervezetnél.

Részletesebben

1. Számviteli beszámoló

1. Számviteli beszámoló Név: III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítvány Székhely: 6500 Baja, Szent Imre tér 5. Adószám: 19046574-1 - 03 KÖZHASZNÚSÁGÚ JELENTÉS 2010 Tartalma: 1. Számviteli beszámoló Közhasznú egyszerűsített

Részletesebben

2013. évi. Közhasznúsági jelentése

2013. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2013-as esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az Alapítvány

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2011. évben végzett tevékenységéről

Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2011. évben végzett tevékenységéről Közhasznúsági jelentés az EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN Egyesület 2011. évben végzett tevékenységéről Áttekintés az egyesületről: - alapításának időpontja: 2006. - székhelye:

Részletesebben

Önálló Főiskolai Közalapítvány évi. Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete

Önálló Főiskolai Közalapítvány évi. Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete Önálló Főiskolai Közalapítvány 19096988-1-07 2014. évi Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1 Önálló Főiskolai Közalapítvány adószám: 19096988-1-27 Oldal 1

Részletesebben

DUETT Művészetoktatási Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 51. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

DUETT Művészetoktatási Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 51. 2012. évi Közhasznúsági jelentése DUETT Művészetoktatási Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 51. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Mezőkövesd, 2013. május 31. Bolykó István ügyvezető A DUETT

Részletesebben

Közhasznúsági Beszámoló 2009

Közhasznúsági Beszámoló 2009 Hallatlan Alapítvány Közhasznúsági Beszámoló 2009 Adószám: 18187128-1-42 Tartalom Oldalszám Egyszerűsített éves Közhasznú beszámoló eredménykimutatása 3 Tájékoztató adatok 4 o Személyi jellegű ráfordítások

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 19011211-2-13 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 378 Magyar Pulmonológiai Alapítvány 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály út 70 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak:

Részletesebben

SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ 2009

SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ 2009 SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ 2009 KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért 2010. február 26. Kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolójának mérlege Mérleg 2009 adatok

Részletesebben

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Bakonycsernye 2014..május 14. Szabó János elnök Közhasznúsági jelentése a 2013-as esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

Közhasznú jelentés és pénzügyi beszámoló 2011.

Közhasznú jelentés és pénzügyi beszámoló 2011. Martfűi Városi Sportegyesület 5435 Martfű, Strand út 3. Adószám: 19866358-1-16 Közhasznú jelentés és pénzügyi beszámoló 2011. KIMUTATÁS A VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐKNEK NYÚJTOTT JUTTATÁSOKRÓL Juttatás megnevezése

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú J E L E N T É S Bogáncs Kisállatotthon Alapítvány 2500 Esztergom, Bíróréti dűlő 10.453. hrsz. K Ö Z H A S Z N Ú J E L E N T É S a 2007. december 31i KÖZHASZNÚ egyszerűsített beszámolóhoz Keltezés: Esztergom, 2008. május

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az egyéb szervezetmegnevezése az egyéb szervezet címe, telefonszáma 2014 évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014. 01.01. - 2014 12.31. 1. Számviteli beszámoló ( közhasznú egyszerűsített beszámoló) a) Mérleg b)

Részletesebben

TASSI HELYTÖRTÉNETI EGYESÜLET 6098 Tass, Dózsa György út 24.

TASSI HELYTÖRTÉNETI EGYESÜLET 6098 Tass, Dózsa György út 24. TASSI HELYTÖRTÉNETI EGYESÜLET 6098 Tass, Dózsa György út 24. 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Tass, 2012. február 24. Gubacsi István elnök ph. Tassi Helytörténeti Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2011-

Részletesebben

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2012 év.

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2012 év. Név: Őszidő Alapítvány Székhely: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 101. Adószám: 18410061-1-05 EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2012 év. Tartalma: 1. Számviteli beszámoló I/A. Mérleg I/B. Eredménykimutatás (és

Részletesebben

Őszi Napsugár Alapítvány

Őszi Napsugár Alapítvány 1 8 6 9 1 3 7 7-9 4 9 0-5 6 9-1 3 Statisztikai számjel Őszi Napsugár Alapítvány 2112 Veresegyház fő út. 106 Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója Éves zárómérleg 2012. január 01. -

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. Adószám: 18259089-1-43 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 12215. Közhasznúsági jelentés 2007. Fordulónap: 2007. december 31. Beszámolási időszak: 2007. január 01. - 2007. december 31.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés 2010 Egry József Általános Iskola TOLNAI ALAPÍTVÁNY 8360 Keszthely, Vásár tér 10. Közhasznúsági jelentés részei: 1. Számviteli beszámoló 2. Költségvetési támogatás felhasználása

Részletesebben

La Leche Liga Magyarország EGYESÜLETI JELENTÉS. 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9199- -01

La Leche Liga Magyarország EGYESÜLETI JELENTÉS. 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9199- -01 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9199- -01 EGYESÜLETI JELENTÉS a 2012. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Budapest, 2013. február 2 EGYESÜLETI

Részletesebben

Sirius Állat és Természetvédelmi Alapítvány évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

Sirius Állat és Természetvédelmi Alapítvány évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Sirius Állat és Természetvédelmi Alapítvány 2016. évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE 1. A alapítvány rövid bemutatása: Tevékenység kezdete: 2005.02.17 Székhelye: 2030 Érd, Júlia u. 45. A beszámoló aláírására jogosult:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés Készítette: január 30.

Közhasznúsági jelentés Készítette: január 30. Közhasznúsági jelentés Készítette: 2012. január 30. dr. Csanaki Vida és Balogh Marianna Gyermekeinkért, a jövőért Alapítvány 9071 Gönyű, Kossuth L. u. 67. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Gönyű, 2012.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2012.ÉVRŐL. Hajrá Tere! Alapítvány 1161 Budapest, Hősök tere 1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2012.ÉVRŐL. Hajrá Tere! Alapítvány 1161 Budapest, Hősök tere 1. 2012.ÉVRŐL Hajrá Tere! Alapítvány 1161 Budapest, Hősök tere 1. Budapest, 2013.03.31. I. Alapítvány adatai Alapítás éve: 1992.02.04 Bírósági bejegyzés száma: 9.Pk.67193/91. Helye: Fővárosi Bíróság Közhasznúsági

Részletesebben

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1 MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014 Budapest, 2015. május 28. Szamódy Zsolt Olaf elnök 2 A Magyar Fotóművészek Szövetsége 1956-ban alakult. 1999.02.26-án 13.Pk.61.273/1999/10 sz.

Részletesebben

Amerikaiak a Magyarokért Alapítvány. 2011. évi Közhasznúsági jelentés

Amerikaiak a Magyarokért Alapítvány. 2011. évi Közhasznúsági jelentés Amerikaiak a Magyarokért Alapítvány 2011. évi Közhasznúsági jelentés Címe: 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 9. Bírósági végzés száma: 61194 Statisztikai száma: 18023099-9499-569-01 Közhasznúság fokozata:

Részletesebben

Önálló Főiskolai Közalapítvány évi. Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete

Önálló Főiskolai Közalapítvány évi. Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete Önálló Főiskolai Közalapítvány 19096988-1-07 2015. évi Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1 Önálló Főiskolai Közalapítvány adószám: 19096988-1-27 Oldal 1

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1103 Budapest Kőér 2/B Adószám: 18191970-1-42 Bíróság nyilvántartási szám: 60.092 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Budapest, 2008.03.28 Általános rész A tevékenységét 2006-ben

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2008. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2007. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2008. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u. 39. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja, 2013. március 29. Lacknerné Fördős Klára elnök Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány

Részletesebben

Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentés 2013. év 2030 Érd, Napvirág utca 3. A Magyar Anime Társaság 2013. évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentés 2013. év 2030 Érd, Napvirág utca 3. A Magyar Anime Társaság 2013. évi Közhasznúsági jelentése A Magyar Anime Társaság 2013. évi Közhasznúsági jelentése Király Dávid elnök A Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentése a 2013-es esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Magyar Anime Társaság a 2013.

Részletesebben

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. április 09. Kállay Kristóf elnök A Napsárkányok Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV FÉLÚTON ALAPÍTVÁNY

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV FÉLÚTON ALAPÍTVÁNY Statisztikai számjel Adószám: 18057966-1-42 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. ÉV FÉLÚTON ALAPÍTVÁNY Tartalom: 1. Számviteli beszámoló Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló a./ Mérleg b./ Közhasznú eredménykimutatás

Részletesebben

2009. évi. Közhasznúsági jelentése

2009. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2009-es esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az Alapítvány

Részletesebben