Az Ön kalauza a holnap professzionális telefonrendszeréhez

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Ön kalauza a holnap professzionális telefonrendszeréhez"

Átírás

1 Az Ön kalauza a holnap professzionális telefonrendszeréhez Ki is az Aastra? Aastra a világ egyik vezető szolgáltatója a telekommunikációs megoldások terén. Megoldásokat kínálunk a hatékonyság növelésére valamint egy erős platform által segítjük az ön üzletének belső és külső kommunikációját. Az Aastra BusinessPhone rendszere egy felixibilis és pénzügyi szempontból is attraktív megoldás a kis- és közép vállalatok számára. Tervezésekor az üzleti növekedés támogatása volt a fő cél. A BusinessPhone az IP technológia, a fejlett mobil technológia és a kivételesen felhasználóbarát alkalmazási platform segítségével kapcsolja össze üzlete különböző területeit. Amikor eljön az ideje az üzletfelei igényeinek kielégítésére, a BusinessPhone rendszerével tökéletesen fel van készülve most és a jövőben is.

2 BusinessPhone Egy család sok taggal és sok lehetőséggel A BusinessPhone megoldásokkal rendelkezik a 10 és 300 felhasználó közötti vállalatok részére. Az alábbiakban röviden bemutatjuk a BusinessPhone család különböző tagjainak különleges erősségeit: BusinessPhone Compact Az egyszerű megoldás a 10 és 30 felhasználó közötti vállalatok részére. A BusinessPhone Compact egy stílusos könnyen kezelhető plug and play rendszerű kisméretű házban lett kialakítva, amely öt digitális telefonkészüléket képes kezelni. BusinessPhone 50 Az ideális megoldás 64 felhasználóig. A BusinessPhone 50 ugyanazt a stílusos házat használja, mint a compact verzió, de még két extra csatlakozót tartalmaz a további kiegészítő kártyák részére. BusinessPhone 250 Tökéletes a maximum 300 felhasználóval rendelkező vállalatok részére. A BusinessPhone 250 lehetővé teszi egy fejlett Call Center kialakítását is 40 felhasználóig. BusinessPhone 128i A BusinessPhone 128i úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen az ön IP infrastuktúrájához. 19 -es rendszerként lett kialakítva a további bővítés lehetőségével egészen 128 felhasználóig. A rendszer használható IP illetve klasszikus telefonrendszerként. Továbbfejlesztés Amennyiben ön már rendelkezik egy BusinessPhone rendszerrel, könnyen és olcsón továbbfejlesztheti és kihasználhatja az előnyeit a legújabb technológiai fejlesztéseknek. Ha Ön egy régebbi BusinessPhone modellt használ, ebben az esetben is biztosítani tudunk egy pénzügyileg attraktív megoldást. Flexibilitást építünk minden rendszerünkbe, így tovább tudja használni a régi telefonjait a továbbfejlesztett rendszerrel. Számít, hogy az Aastra-val építse tovább üzletét. Amennyiben beruház egy BusinessPhone-ra, 60 napig korlátozás nélkül használhatja a rendszer teljes szolgáltatását. Próbálja ki, mielőtt döntene! Megegyező típusú bővítőkártyák és telefonok mindegyik rendszerhez. Ahogy fejlődik az üzlete a rendszerét is annak megfelelően, bővítheti a moduláris felépítésnek köszönhetően. Nagy rendszer kapacitás és attraktív árak. Kis- és középes méretű vállalatok a megfelelő telefon erőforrást a megfelelő áron kapják Kiváló befektetési biztonság. Ha az üzlete növekszik nincs szüksége elölről kezdenie a telefonrendszere kialakítását. A BusinessPhone önnel együtt növekszik. Fejlett IP telefon megoldás. Még az egészen kicsi vállalkozások is kihasználhatják a LAN/WAN hálózatuk nyújtotta sávszélességet

3 A BusinessPhone megoldást kínál mindenkinek Mert nincs két egyforma vállalkozás Kis- és közepes méretű vállaltoknak ugyanazokra a fejlett kommunikációs lehetőségekre van szükségük, mint a nagyvállalatoknak és természetesen piac érzékeny árakon. A munkavállalói mobilitásról alkotott nézetünk, az IP telefon megoldásunk és a vonzó alkalmazási platformunk kombinációja vezetett el minket oda, hogy a világban több mint BusinessPhone rendszert 7 millió telefonvonallal telepítettünk. Az Aastra BusinessPhone-jával a kommunikációs lehetőségek széles körét kapja kézhez, a digitálistól az IP telefonrendszerig, valamint az SMS szolgáltatást. A %-os rendelkezésre állással, Ön és csapata nyugodtan töltheti az éjszakát. Ez egy beruházás, ami garantáltan megtérül. Az alábbiakban láthatja a különböző rendszer funkciókat, amit a BusinessPhone kínál. Mobile Extension A Mobil Mellék segítségével az asztali és a mobil telefon egyként működik, a mobil telefon pontosan azokkal a opciókkal rendelkezik mint az asztali készülék. Ezzel a megoldással alkalmazottai magukkal vihetik az irodájukat az aktatáskájukban anélkül, hogy vesződnének a hívásátirányításokkal. Amikor elfoglaltak a hívásaik átirányítódnak a recepcióshoz vagy amikor ők át akarják irányítani. Távollétüket éppen úgy jelezhetik a rendszer felé, mintha az irodában lennének. Aktív tagjai maradhatnak a csapatnak, még akkor is, ha éppen úton vannak. IP telefon megoldás Az adat és telefon szolgáltatás a BusinessPhone IP technológiáján keresztül ér össze. Ez egy egyszerűen csatlakoztatható vezérlőkártyán keresztül valósul meg, ami új lehetőségeket nyit a rendszerintegráció és a Voice over IP (VoIP) irányába. A BusinessPhone IP a VoIP-et egy érzékelhető beruházássá teszi a kis- és közepes méretű vállaltok számára. A nyilvánvaló pénzügyi megtakarítások mellett, Ön kihasználhatja azokat az előnyöket, amiket vállalata adat infrastruktúrájának jobb kialakítása révén kap és a lehetőséget, hogy alkalmazásokat futtathat a hálózaton keresztül. A kommunikációs megoldásokba teljesen integrált beszéd és adat eredményezi a továbbfejlesztett hatékonyságot, csökkentett rendszer adminisztrátor időt és költséget, valamint a sokkal simább és gyorsabb ügyfélszolgálati hatékonyságot. Azok a vállalatok, amelyek több telephellyel rendelkeznek további előnyökhöz, juthatnak az IP technológia bevezetésével, és hozzájuthatnak a BusinessPhone teljes körű szolgáltatásához és az MX-ONE TM széleskörű kommunikációs megoldásához. Ilyen módon egy teljes hang hálózat alakítható ki a vállalati IP hálózatot felhasználva.

4 Otthoni munkavégzés BusinessPhone egy ideális megoldás azoknak a vállalatoknak, amelyek rendelkeznek otthonról dolgozó kollégákkal. Az otthoni munkavégzés egyre szélesebb körben terjed, ezért fontos, hogy legyen egy kommunikációs megoldás, amely támogatja az otthoni munkavégzést. A BusinessPhone segítségével az alkalmazottainak otthonról ugyanazok a funkciók állnak rendelkezésükre mintha az irodai telefont használnák, akár mobil vagy vezetékes telefonnal rendelkeznek. Ez megadja a szabadságot és flexibilitást annak érdekében, hogy otthonról végezhessék a munkájukat, és mégis szerves részei legyenek az irodai csapatnak annak ellenére, hogy fizikailag nincsenek jelen. Hálózat számos helyi iroda között BusinessPhone szintén tökéletes megoldás a helyi irodák közti hálózat kialakítására. Tegyük fel, hogy Önnek van egy nagy központi irodája és számos kisebb helyi irodája. A BusinessPhone segítségével könnyedén hálózatba szervezheti őket. Az összeköttetés az Aastra MX-ONE TM és más gyártók rendszerei között is lehetséges, a BusinessPhone fontos szerepet játszik az IP-én keresztüli hálózati megoldásokban.

5 Csatlakoztassa meglévő BusinessPhone-ját a SIP világához! Az Aastra SIP-ISDN gateway egy költséghatékony, VoIP mediagateway mely lehetővé tesz ISDN-SIP kapcsolatot. Ennek segítségével a már meglévő BusinessPhone rendszerek ki tudják használni az előnyeit az új SIP trönkölés - i szolgáltatásnak kiegészítéseként vagy alternatívájaként a hagyományos PSTN szolgáltatásnak. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára a csatlakozást a SIP szolgáltató hálózatához a már meglévő BusinessPhone ISDN interfészen keresztül. Alkalmazások az optimális beállítás érdekében A BusinessPhone alkalmazások kedvező áron teszik lehetővé a beállítások optimalizálását. Amíg számos alkalmazás eléréséhez költséges beruházásokra és karbantartásra van szükség, addig az Aastra a BusinessPhone révén kidolgozott egy koncepciót, ami tökéletesen a kis- és közepes méretű vállalkozásokra lett szabva. * Minden egyes új BusinessPhone rendszer az alkalmazásaihoz alap esetben 2 felhasználói licenszet biztosít. A BusinessPhone esetében az alkalmazások egy beépített alkalmazásszerver-kártyán futnak, amely a BusinessPhone infrastruktúra részeként funkcionál.

6 Integrált Alkalmazás Szerver (IAS) Az IAS kártya egy flexibilis és olcsó módja az alkalmazások bevezetésének. A kártya a beépített Microsoft Windows 2003 szerver segítségével futtatja a BusinessPhone alkalmazásokat. Ez azt jelenti, hogy amennyiben már telepítette a kártyát, a különböző alkalmazások hozzáadása és frissítése hihetetlenül egyszerűvé válik. Ez azt jelenti, hogy a BusinessPhone szerves részét képező komponenseken kívül nincs szükség a különböző összetevők karbantartására. Természetesen az IAS kártya távoli hozzáférés segítségével könnyen karbantartható és frissíthető. Számítástechnika a telefóniában (Computer Telephony, CT) A BusinessPhone Computer Telephony platform a kis és közepes méretű vállalatok számára azoknak a lehetőségeknek a széles skáláját kínálja, amelyek általában csak a nagy rendszerekben érhetők el. A telefon, adat és számítástechnikai alkalmazások erősségeinek kombinálása által az alkalmazottainak sokkal könnyebb hatékonyabban dolgozniuk egy strukturált környezetben. Gondoljon bele, hogy számos kisvállalat elveszít fontos hívásokat csak azért, mert nem rendelkezik elég alkalmazottal. A BusinessPhone CT alkalmazások használata megoldást kínál ezekre és más problémákra is, és segíti vállalkozása versenyképességét.

7 BackStage Platinum Képzelje el, hogy birtokában van egy eszköz, ami egyszerre lényegretörő és hatékony módon javítja a kommunikációt és az ügyfélszolgálati hatékonyságot, és ennek előnyeit az Ön vállalkozása kamatoztatja. Pontosan ezt kínálja Önnek a BackStage Platinum. A 32-bites BackStage Platinum alkalmazás kompatibilis a Windows XP és Vista rendszerekkel, valamint integrálható a Microsoft Outlook, Excel, Word és Access alkalmazásokba. A BackStage Platinum egy szoftver alapú kommunikációs eszköz (CT és VoIP) amely erősíti a BusinessPhone CT platformját. A BackStage Platinum magában foglalja a híváskezelést, üzleti telefon támogatást, SMS üzenetkezelést, kommunikációs profilokat, részleteket az alkalmazott jelen- vagy távollétéről, valamint segíti a hatékonyabb munkavégzést és a különböző vállalati csoportok együttműködését, illetve adat integrációt. Az egyik kulcsfontosságú elem az ügyfél infrastruktúrájába való integrálhatóság. BackStage Platinum képes együttműködni IP, digitális, vezeték nélküli és analóg kommunikációs eszközökkel, valamint mobil telefonokkal. Természetesen a rendszerhez asztali számítógép, internet explorer és Pocket PC (zseb számítógép) segítségével is hozzá lehet férni. hatékony eszközt kínál a telefonközpontot kezelőknek a legkiválóbb belső és külső szolgáltatás nyújtásához. A megoldás sokkal hatékonyabb híváskezelést, telefonkönyv, üzenet, távolléti információ és adminisztrációs feladatok ellátását biztosítja, ráadásul mindezt egy számítógépen keresztül. A NOW 2007 for BusinessPhone a CT összeköttetésen keresztül működik együtt a BusinessPhone kommunikációs rendszerrel. Ennek a megoldásnak a révén a telefonközpontot kezelők sokkal hatékonyabban tudják kihasználni idejüket, ezáltal sokkal jobb szolgáltatást képesek nyújtani a külső ügyfeleknek és természetesen a kollégáknak házon belül egyaránt. Call Center A BusinessPhone Call Center megoldása minden olyan funkcióval el van látva, amire egy Call Centernek szüksége lehet. Ezen funkciók segítségével egyszerűvé válik vállalata számára, hogy pozitív benyomást keltsen ügyfeleiben. A BusinessPhone Call Center moduláris felépítésének köszönhetően fejlődni az igényekkel gyerekjáték. Továbbá, megkapja azokat a menedzsment és statisztikai eszközöket, amelyek szükségesek a munkafolyamatok megtervezéséhez és a Call Centerben dolgozó kollégák hatékony irányításához. PC telefonközpont kezelő készlet A NOW 2007 for BusinessPhone egy olyan megoldás, amely egy erőteljes és

8 Hang üzenet, és Fax Az egységesített üzenetkezeléssel (Unified Messaging) alkalmazottai fiókjukba kaphatják meg hangüzeneteiket, -eiket akár még faxaikat is. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhetnek hangüzeneteikhez, amennyiben van e- mail hozzáférésük, függetlenül attól, hogy irodában vagy irodán kívül tartózkodnak. Megjeleníthetik, meghallgathatják, lejátszhatják, vagy továbbküldhetik hangüzeneteiket, úgy mint az eket. Az Aastra flexibilis és gazdaságos Unified Messaging megoldása könnyen és egyszerűen integrálható a már meglévő BusinessPhone rendszerbe. Ez a megoldás teljesen integrálható a BackStage Platinum-on keresztül a Microsoft Outlook vagy Lotus Notes levelező rendszerekbe. Amikor az alkalmazottak úton vannak SMS üzenetek biztosítják, hogy nem maradnak le semmilyen fontos információról. Unified Messaging (Egységesített üzenetkezelés) A Unified Messaging tökéletes megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek folyamatosan úton lévő munkaerővel rendelkeznek, akiknek fontos, hogy kapcsolatba tudjanak lépni az irodával vagy ügyfelekkel, attól függetlenül, hogy éppen hol tartózkodnak. A BusinessPhone Unified Messaging megoldása a napi üzenetkezelést egyszerűvé teszi.

9 Telefon készülékek a BusinessPhone-hoz Az Aastra Dialog telefonkészülékekkel egy díjnyertes formát, rendkívüli hangminőséget, egyedi funkciókat és kiváló ergonómiát kap. A Dialog telefonok tökéletesen felhasználóbarát készülékek. Ön és kollégái a telefonok számos beépített funkcióját könnyedén és erőfeszítés nélkül tudják kihasználni. Tervezési folyamatunk egyik sarokköve, hogy környezetbarát megoldásokra fókuszálunk. A Dialog sorozat telefonjai a lehető legkisebb hatással vannak a környezetre használat közben és újrahasznosításuk során. A Dialog sorozat magában foglal digitális, analóg és IP telefonokat. A készülékek világos- és sötétszürke színekben érhetők el. Analóg telefonok Amennyiben rendelkezik egy BusinessPhone rendszerrel, ajánlani tudunk Önnek számos analóg telefonkészüléket. A választék magában foglal irodai modelleket, valamint egy kifejezetten szállodáknak tervezett készüléket. A legtöbb analóg készülékünk rendelkezik visszahívó és várakozóüzenet jelző funkcióval, valamint el vannak látva programozható billentyűkkel is. A telefonok közvetlenül számítógéphez és fejbeszélőhöz is csatlakoztathatók. Találja meg az önnek és vállakózásának legmegfelelőbb modellt!

10 IP telefonok Az IP telefonok három verziója érhető el. Továbbiakban a BackStage alkalmazást IP kliensként is használhatja, amely lehetővé teszi, hogy számítógépén keresztül fejbeszélőt használva hívásokat kezdeményezzen és fogadjon. Dialog 4422 IP Office A Dialog IP Office egy fejlett IP telefon, amely minden olyan funkciót biztosít, amire egy irodai környezetben szükség lehet. A beépített hangszórón keresztül a kollégák meghallgathatják a különböző telefon szolgatatásokat, mint például a hangüzenet és a hírek. A beépített fejbeszélő csatlakozón keresztül közvetlenül fejbeszélőt csatlakoztathatnak a telefonhoz, amely 10 funkció billentyűvel üzemeltethető. A hívólista egy külön billentyű segítségével kérdezhető le. A híváslista egy napló file, amely a bejövő és kimenő hívásadatokat tartalmazza és egy felhasználóbarát görget és hív funkción keresztül működik. Dialog 4425 IP Vision A Dialog 4425 IP Vision egy sokoldalú IP telefon, amely támogatja a fejlett rendszerfunkciókat Az igényes és professzionális használathoz lett kialakítva. Az asztali tartó és a 6 soros grafikus kijelző segítségével, amely lehetővé teszi a látószög és a kontraszt beállítását, a felhasználó a készüléket mindig az adott munkakörnyezethez és megvilágítási viszonyokhoz tudja állítani. A telefon és a rendszerfunkciók használata nagyon egyszerű a különböző gyorsbillentyűknek és az intuitív menünek köszönhetően. A menü hozzáférést biztosít a telefonkönyvhöz, amely lehetővé teszi a név szerinti hívásokat. A telefonkönyv tárolható közvetlenül a telefonban vagy egy szerveren, így elérhető más IP telefonok részére is. A menün keresztül a híváslista is elérhető, amely egy napló file, a bejövő és kimenő hívásadatokkal valamint egy görget és hív funkcióval. Az első osztályú kihangosíthatóságnak köszönhetően a Dialog 4425 kiválóan használható tárgyalások és konferencia hívások során. A Dialog darab funkció billentyűvel van ellátva. Az összes programozható funkció gomb feliratozható és LED-ekkel vannak felszerelve. Dialog 5446 IP Premium Az új Dialog 5446 IP Premium egy még fejlettebb alkalmazás orientált IP terminált testesít meg, amely egy modern és felhasználóbarát interfészt kínál. A nagy, színes érintőképernyő olyan lehetőségeket kínál, mint a az internetezés és a meglévő kontaktok öncímkéző billentyűvel való ellátása. A menük ikon alapúak, így a navigácó könnyű és intuitív. Az ikonokon keresztüli navigációt használva a szöveges parancsok helyett a Dialog 5446 IP Premium egy forradalmi újítás a felhasználóbarát kialakítás terén. A felhasználói interfész sokkal intuitívabb és könnyebben használható. Mivel a készülék sokban hasonlít az okostelefonokra, így kezelésének elsajátítása sokkal gyorsabb. A könnyű használhatóság azt jelenti, hogy a telefon és minden funkciói a maguk teljes potenciáljában kihasználhatók, ezáltal növelve a hatékonyságot. Továbbá a készülék szinkronizálható a MS Office Outlook-kal. Egy Gigabit Ethernet switch biztosítja a korlátozás nélküli sávszélességet, amikor a Dialog 5446 IP Premium számítógéphez van csatlakoztatva.

11 Digitális telefonok A digitális telefonok széles választéka áll rendelkezésre a BusinessPhone rendszerhez, a Lite modelltől, ami kiváló a tárgyaló helységekbe, a Professional változatig, amely kifejezetten a menedzserek és asszisztensek igényeit hivatott kiszolgálni. Dialog 4220 Lite Ez egy kompakt és olcsó modell, amely különböző üzleti igényeket képes kielégíteni. Használhatja akár tárgyalóban vagy recepción. A négy programozható billentyű segítségével a legnépszerűbb funkciók könnyedén elérhetők. Dialog 4222 Office A Dialog 4222 egy irodai telefon, amely az összes funkciót biztosítja, amire egy folyamatosan pörgő irodai környezetnek szüksége lehet. Szolgáltatások, mint például a két soros grafikus kijelző, az idő és dátum információ, valamint a beépített fejbeszélő csatlakozó teszi ezt a telefonunkat a legkeresettebbé ebben a szegmensben. Ennél a modellnél lehetőség van egy kiegészítő billentyűsor csatlakoztatására, amely további 17 programozható gombbal egészíti ki a készüléket. Dialog 4223 Professional Ez a készülék kifejezetten azoknak a kollégáknak lett kifejlesztve, akik munkájuk nagy részét telefonon intézik. A számos funkciójával és nyomon követési lehetőségével ez a telefon nagymértékben az asszisztensek és ACD funkcióval ellátott Call Centerek munkáját könnyíti meg. A nagy háromsoros kijelző billenthető a megfelelő látószög beállításához. A gyorsbillentyűknek köszönhetően a felhasználók könnyen navigálhatnak a különböző funkciók között, elérhetik hangüzeneteiket, konferencia hívásokat kezdeményezhetnek, kereshetnek a menüben és még számos lehetőséget kihasználhatnak. A Dialog 4223 esetében lehetőség van négy kiegészítő billentyűsor csatlakoztatására, amely további 68 programozható gombbal egészíti ki a készüléket. Dialog 4224 Operator Ez a készülék kifejezetten a telefonközpont kezelők részére lett kifejlesztve. Teljes rálátást biztosít a telefonvonalakra, továbbá egy beépített fejbeszelő csatlakozót, kihangosítási lehetőséget és kiváló hangminőséget biztosít. Kiegészítő billentyűsor A billentyűsor egy kiegészítő egység a Dialog 4222/4223/4224 sorozatokhoz, amely panelenként 17 programozható billentyűt tartalmaz. A Dialog 4422 és 4425 IP telefonokhoz is csatlakoztatható.

12 DECT telefonok Aastra úttörő a DECT technológiában és a termékek olyan skáláját értékesíti, amelyek a különböző munkahelyi körülményekhez igazíthatóak, ahol a DECT az előnyben részesített technológia. Minden egyes DECT telefon úgy lett tervezve, hogy ellenáll az ütésnek, víznek, kopásnak és piszoknak. Ez teszi őket sokkal tartósabbá a normál telefonoknál. DT292 Ez egy vezeték nélküli telefon, amely bármely irodában használható. Az ára olyan figyelemre méltó amilyen egyedi a formavilága és felhasználóbarát kialakítása. A készülék által a DECT rendszer határain belül tökéletes mobilitáshoz és kiváló hangminőséghez jut. DT292 biztosít kihangosítási lehetőséget, vibra funkciót, telefonkönyvet maximálisan 100 név és telefonszám tárolására, újrahívó és gyorstárcsázó funkciót, némítást, a telefon lezárhatóságát és még számos hasznos megoldást. DT590 Ez a DT292 verzió robusztusabb kivitele. Ugyanazt a felépítést használva a DT590 további fejlett funkciókkal rendelkezik, mint például 1000 bejegyzés tárolására képes telefonkönyv, kihangosíthatóság és SMS üzenetkezelés. A felhasználóknak könnyű hozzáférésük van a BusinessPhone funkcióihoz, például távolléti információ beállítása, hívás átirányítás és fejlett híváskezelés. DT400 sorozat A Dect telefonok ezen sorozata a legkülönfélébb munkakörnyezetekre lett szabva. A DT400 sorozat egy strapabíró, minden funkcióval ellátott minőségi telefon, amely mindenféle behatásnak ellenáll. A DT292 és DT590 funkcióival rendelkezik. Néhány modell el van látva segélyhívási és ellenőrzési funkcióval is. DT690 A DT690 az egyértelmű választás igényes irodai felhasználóknak, de más típusú környezetben is használható, mint például kórházakban, mivel nedves ruhával tisztítható. A DT690 modern kivitelezésű. A színes kijelző és a könnyen használható menü ismerős lehet a mobiltelefon használatból. A nyomógombok kézre állnak, a telefonkönyv egy gombnyomással egyszerűen elérhető. A készülék tetején elhelyezett kényelmesen elérhető többfunkciós gomb működését a felhasználó szabadon választhatja meg. Amellett, hogy a DT690 egy kiváló telefonkészülék, SMS küldő- és fogadó funkcióval is rendelkezik. A DT690 kétféle változatban kapható: egy alap- és egy Bluetooth-os változatban. A felhasználó a piacon elérhető különböző márkájú Bluetooh-fejhallgatókat is használhat hozzá. DT390 A DT390-et az egyszerűség jellemzi. Modern kivitelezésű, könnyen áttekinthető a kijelzője. Tökéletes választás pusztán irodai használatra. A DT390 kijelzője fekete/fehér és szürke. Logikus a menüje, néhány funkciója, mint pl. a központi telefonkönyv előre betápláltak, lehetővé téve a gyakran használt beállítások (pl. vállalati telefonkönyv) elérését. Rendelkezik rezgő funkcióval, normál fülhallgató kimenettel valamint kihangosítható.

13 Aastra Technologies Limited egy nemzetközi vállalat a vállalati kommunkációs piac élvonalában. A központja Concordban, Ontario, Kanadában található. Az Aastra világszerte új és integrált megoldásokat fejleszt és értékesít kifejezetten a kis és nagyvállalati kommunikációs igények megoldására. Az Aastra lehetővé teszi a még hatékonyabb vállaltok közti kommunikációt és együttműködést az általa kínált nyílt szabványú IP alapú és hagyományos kommunikációs hálózati termékek által. Amelyek magukban foglalják a telefonkészülékeket, rendszereket és alkalmazásokat. További információkért az Aastra-ról látogasson el weboldalunkra: Aastra az Aastra Technologies Limited regisztrált márkaneve. TelegraM Kft. H-1133 Budapest, Vág u.7. Tel Fax telegram@telegram.hu

Ericsson Dialog 4000 Digitális Telefonok

Ericsson Dialog 4000 Digitális Telefonok Ericsson Dialog 4000 Digitális Telefonok Dialog 4220 Lite Ez a kompakt, költség-hatékony modell kiszolgálja az összes általános telefon szükségletet. A Dialog 4220 Lite azoknak a felhasználóknak lett tervezve,

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

ERICSSON BusinessPhone. MEGOLDÁS Dinamikus Vállalatoknak. Egy üzleti kommunikációs rendszer, kompromisszumok nélkül!

ERICSSON BusinessPhone. MEGOLDÁS Dinamikus Vállalatoknak. Egy üzleti kommunikációs rendszer, kompromisszumok nélkül! ERICSSON BusinessPhone MEGOLDÁS Dinamikus Vállalatoknak Egy üzleti kommunikációs rendszer, kompromisszumok nélkül! Integrált MEGOLDÁSOK Mobilitás DECT & Mobile Extension Ügyfélkapcsolat CALL CENTER, IVR

Részletesebben

TELEFON-ALKÖZPONTOK KARBANTARTÁSA, KIÉPÍTÉSE, BÉRÜZEMELTETÉSE

TELEFON-ALKÖZPONTOK KARBANTARTÁSA, KIÉPÍTÉSE, BÉRÜZEMELTETÉSE TELEFON-ALKÖZPONTOK KARBANTARTÁSA, KIÉPÍTÉSE, BÉRÜZEMELTETÉSE Több Ügyfelünk jelezte korábban, hogy a telefonközpontja, mint egy mostohagyermek mindenféle felügyelet nélkül, csak úgy van. Ha pedig esetleg

Részletesebben

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS A jövő üzleti telefon rendszere 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés és jelenlét Összhang az IT-vel Olvassa el! Ajánlatkérő

Részletesebben

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel A jövő üzleti telefon rendszere A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés Összhang az IT-vel É rdemes elolvasni! Ajánlatkérés Kérem, töltse ki az űrlapot,

Részletesebben

Az Ericsson MD 110-es alközpont. A rendszer felépítése

Az Ericsson MD 110-es alközpont. A rendszer felépítése Az Ericsson MD 110-es alközpont Az üzeleti kommunikáció széles tartományában nyújt megoldást az Ericsson MD 110 típusú alközponti rendszer. A kis és középvállalati alkalmazásoktól kezdve, a nagy országos

Részletesebben

A tudás hatalom új generációs oktatás az IP telefónia népszerűsítésére

A tudás hatalom új generációs oktatás az IP telefónia népszerűsítésére Sajtótájékoztató 2010. október 6. A tudás hatalom új generációs oktatás az IP telefónia népszerűsítésére Szekeres Viktor Gloster telekom Kft. Mészáros Attila Cisco Magyarország Kft. Mai témáink Rövid bemutatkozás

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

Egy óra Cisco Ip telefon készülékekről

Egy óra Cisco Ip telefon készülékekről Filmcsillagok magyarul Egy óra Cisco Ip telefon készülékekről Szekeres Viktor Gloster telekom Kft. +36/20/222-5702 Albert Mehrabian 7% szavak 38% hangsúly 55% testbeszéd Átlagos telefonbeszélgetés 7% +

Részletesebben

Hatékonyság növelő IP telefonos szolgáltatások

Hatékonyság növelő IP telefonos szolgáltatások Spórold meg a tanulópénzt Hatékonyság növelő IP telefonos szolgáltatások Szekeres Viktor Gloster telekom Kft. +36/20/222-5702 Szavazás Önöknél átlagosan hány évente cserélnek telefonközpontot cserélnek

Részletesebben

optipoint 500 A HiPath-/Hicom rendszerek új rendszertelefonkészüléke

optipoint 500 A HiPath-/Hicom rendszerek új rendszertelefonkészüléke s optipoint 500 A HiPath-/Hicom rendszerek új rendszertelefonkészüléke Az optipoint 500 rendszertelefonok kezelési koncepciója lehetővé teszi a HiPath TM és Hicom és rendszerek szolgáltatásainak egyszerű

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

NeXspan IP ALKÖZPONT VÁLLALATOKNAK, CÉGEKNEK ÉS INTÉZMÉNYEKNEK

NeXspan IP ALKÖZPONT VÁLLALATOKNAK, CÉGEKNEK ÉS INTÉZMÉNYEKNEK AASTRA-MATRA GYÁRTÁSÚ NeXspan IP ALKÖZPONT VÁLLALATOKNAK, CÉGEKNEK ÉS INTÉZMÉNYEKNEK Az IP alközpontok a telefonszámla csökkentésén kívül új lehetőségeket nyitnak meg a gazdálkodásban, szervezésben, amellyel

Részletesebben

Aastra SIP IP telefonok

Aastra SIP IP telefonok Aastra SIP IP telefonok Aastra 6730i Aastra 6731i Aastra 6753i Aastra 6755i Aastra 6757i Kiemelt jellemzők: Megnövelt XML képesség beépített böngészővel Magas szintű integrált együttműködés a nagyobb IP

Részletesebben

Erőforrás gazdálkodás a bevetésirányításban

Erőforrás gazdálkodás a bevetésirányításban Professzionális Mobiltávközlési Nap 2009 Új utakon az EDR Erőforrás gazdálkodás a bevetésirányításban Fornax ZRt. Nagy Zoltán Vezérigazgató helyettes Budapest, 2009. április 9. Tartalom 1. Kézzelfogható

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Leírás. Leírás. Magyar

Leírás. Leírás. Magyar Leírás Leírás Az Ön céges e-mail kliensére továbbítható egy egyént l vagy a BusinessPhone rendszerben tárolt közös postafiókból bármely hangüzenet, beszédrögzítési üzenet, diktafon üzenet, szöveges üzenet

Részletesebben

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül!

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! www.minervatel.hu Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! Kisvállalkozásoktól nagyvállalatokig. Mindenki számára elérhetően. Virtuális telefonközpont. Egyedi telefonrendszerek.

Részletesebben

TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol

TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol A TRBOnet egy kliens szerver diszpécser szoftver MOTOTRBO rádiók száméra. A TRBOnet szoftver jól alkalmazható a MOTOTRBO rádiós rendszereknél. A szoftver

Részletesebben

IP telefonos megoldások több telephelyes cégeknek

IP telefonos megoldások több telephelyes cégeknek Távol, de mégis közel IP telefonos megoldások több telephelyes cégeknek Szekeres Viktor Gloster telekom Kft. +36/20/222-5702 Agenda Mit fogunk ma hallani? Az IP telefónia alapjai Az IP telefónia legfontosabb

Részletesebben

NGP Áttekintés. GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu

NGP Áttekintés. GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu NGP Áttekintés GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu Tartalom Mi az NGP? Miért az 1.szegmensű fax gép a kiválasztott? Milyen funkciókat kínál az NGP-vel ellátott

Részletesebben

A jövő már itt lehet Önnél is!

A jövő már itt lehet Önnél is! A jövő már itt lehet Önnél is! Internet alapú IP alközpont a jelen és a jövő üzleti sikereinek alapja A telefon újra stratégiai fegyver azoknak a vállalatoknak a kezében, amelyek a hatékonyság növelésével,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

Aastra BusinessPhone 9.1

Aastra BusinessPhone 9.1 Aastra BusinessPhone 9.1 IP-képes alközpont kis és közepes mérető vállalkozások számára Felkészült arra, hogy kihasználja a mobilitás és az összetett kommunikációs rendszerek által elérhetı hatékonyságnövelés

Részletesebben

AZ OTICON INO BEMUTATÁSA

AZ OTICON INO BEMUTATÁSA AZ OTICON INO BEMUTATÁSA ÉLVEZZE A NÉLKÜLÖZHETETLEN DOLGOKAT Az Oticon Ino az alapvető hallókészülékekhez ülékekhe képest egy magasabb szintű megoldás. Az Ino-val páciensei megtapasztalhatják a legújabb

Részletesebben

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete 2 Bosch Praesideo épület- és vészhangosító rendszerek A látogatók tájékoztatása és védelme A Bosch Praesideo, a kihívást jelentő

Részletesebben

Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető.

Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető. Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető. Soha többé nem fordul elő, hogy nem hallja meg a kapucsengőt amikor a házban, a kertben vagy a garázsban tartózkodik. Az új rádiós csengetés- "jelző" vezeték

Részletesebben

Reenger alkalmazás Felhasználói kézikönyv

Reenger alkalmazás Felhasználói kézikönyv Reenger alkalmazás Felhasználói kézikönyv 1. Üdvözöljük a Nord Telekomnál-nál 1.1 - A Reenger androidos verziójáról 1.1.1 - Újdonságok 1.2 Funkciók 1.3 Reenger kezelőfelület és Felhasználói funkciók 2.

Részletesebben

Ericsson Dialog 5446 IP Premium. Ericsson Dialog 5446 IP Premium 1

Ericsson Dialog 5446 IP Premium. Ericsson Dialog 5446 IP Premium 1 Ericsson Dialog 5446 IP Premium Ericsson Dialog 5446 IP Premium 1 Dialog 5446 IP Premium jellemzői Nagy színes érintős kijelző Felhasználóbarát felület ikon vezérés Web böngésző xml Szabályozható nézési

Részletesebben

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere Building Technologies DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere A DESIGO PX mögött több éves tapasztalat áll. Világelsõk vagyunk az automatizálás és a HVAC irányítás

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató 720p AHD valós idejű DVR-ek Duál technológia (analóg/ahd) Automatikus videojel felismerés

Részletesebben

Kezdő lépések Outlook Web Access

Kezdő lépések Outlook Web Access Kezdő lépések Outlook Web Access A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. ügyfelei részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója Tartalom Bevezetés... 3 Rendszerkövetelmények...

Részletesebben

ÁRLISTA WS-PRO TÁVKÖZLÉSTECHNIKA

ÁRLISTA WS-PRO TÁVKÖZLÉSTECHNIKA ANALÓG ALKÖZPONTOK WS12007 WS 104-F 1/4 analóg alközpont 21 400 Ft 1 fővonal-4 mellékállomás modem port a számítógépnek kaputelefon csatlakozás kapunyitó kimenet FAX szétválasztás CALLER ID funkció minden

Részletesebben

AudioCodes 430HD Lync telefonkészülék

AudioCodes 430HD Lync telefonkészülék AudioCodes 40HD Lync telefonkészülék / 0. Előlnézet 5 6 4 8 2 7 4 5 6 2 8 7 0 9 Sorszám Elnevezés Funkció Csengő LED Kék villogással jelzi a bejövő hívásokat 2 LCD kijelző Interaktív kijelző, mely megjeleníti

Részletesebben

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ 1 Mobil eszközök növekedési trendje 2 A mobil eszközök előnyei Támogatják a mobilitást, könnyű velük utazni, terepen munkát végezni Széles applikáció

Részletesebben

Zoiper VoIP mobil alkalmazás szoftver beállítása Android rendszerre

Zoiper VoIP mobil alkalmazás szoftver beállítása Android rendszerre Zoiper VoIP mobil alkalmazás szoftver beállítása Android rendszerre A Zoiper VoIP szoftver Android operációs rendszert futtató mobil okos telefonokra is telepíthető. Egy nagyon jó minőségű SIP kompatibilis

Részletesebben

Exchange tájékoztató

Exchange tájékoztató Exchange tájékoztató Rövid tájékoztató a Microsoft Exchange alapú levelezõrendszer használatáról A Pécsi Tudományegyetem Informatikai Igazgatósága Microsoft Exchange Server 2010 alapú levelezési szolgáltatást

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Egységes Kommunikáció több telephelyes cégek számára (max. 100 user)

Egységes Kommunikáció több telephelyes cégek számára (max. 100 user) Cisco Unified Communication Egységes Kommunikáció több telephelyes cégek számára (max. 100 user) Szekeres Viktor szekeres.viktor@gloster.hu +36/20/222-5702 Agenda Miért IP telefónia, miért Egységesített

Részletesebben

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R INTEGRÁLT RENDSZER Négy biztonsági rendszerről alkotott tapasztalatunkat és tudásunkat egyesítettük: tűzjelző, riasztórendszer, kamera- és beléptetőrendszer létrehozni egy felületet amely egy létesítmény

Részletesebben

E-mail beállítása Outlook kliensen. Magyar verzió 1.0

E-mail beállítása Outlook kliensen. Magyar verzió 1.0 E-mail beállítása Outlook kliensen Magyar verzió 1.0 1 Tartalom Általános info... 3 MAPI postafiók bállítása Outlook 2010-ben, Autodiscovery szolgáltatással... 4 MAPI postafiók kézi bállítása Outlook 2010-ben...

Részletesebben

A Unify OpenScape rendszerek újdonságai

A Unify OpenScape rendszerek újdonságai A Unify OpenScape rendszerek újdonságai 2014 A U N I F Y C É G B E M U TATÁ S A Új vállalat - Gazdag történelemmel 2014.05.14. TÖ R T É N E T I ÁT T E K I N T É S Folyamatos innováció az elmúlt 160 évben

Részletesebben

Procontrol CDP-GDP Ethernet

Procontrol CDP-GDP Ethernet Procontrol CDP-GDP Ethernet Ethernet kijelzők Kezelői, és telepítői kézikönyv Verzió: 3.0 2005.04.05. 2005 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol

Részletesebben

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER 4 VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER Egy rendszer minden minden alkalmazáshoz A VIP rendszer egy csúcsminőségű videó beléptető rendszertechnológia kapcsolt szolgáltatásokkal, új adatátviteli utakkal,

Részletesebben

Ismerkedés a MyPal készülékkel. Kezelőszervek a hátlapon

Ismerkedés a MyPal készülékkel. Kezelőszervek a hátlapon Ismerkedés a MyPal készülékkel Kezelőszervek az előlapon Kezelőszervek az oldalon Kezelőszervek a hátlapon Kezelőszervek a készülék tetején Kezelőszervek a készülék alján A MyPal készülék beüzemelése Mielőtt

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A HostWare CRM segítséget nyújt felhasználói számára a költséghatékony marketingmunka terén. Az ügyfelekkel való átlátható kommunikáció biztosításához integrálja a legelterjedtebb

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

1-1. IP adó-vevő rádiórendszer. Rádiós adó-vevő rendszer, amely WiFi IP hálózaton működik

1-1. IP adó-vevő rádiórendszer. Rádiós adó-vevő rendszer, amely WiFi IP hálózaton működik IP adó-vevő rádiók 1-1. IP adó-vevő rádiórendszer Rádiós adó-vevő rendszer, amely WiFi IP hálózaton működik IP100H adó-vevő IP1000C vezérlő IP100FS diszpécser szoftver 1-2. IP adó-vevő rádiórendszer -

Részletesebben

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás A FRING egy olyan alkalmazás, aminek segítségével hívásokat tud kezdeményezni a FONIO, az internet telefon szolgáltatást felhasználva. Igen költségkímélő,

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2014. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 10/2014 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás

Részletesebben

Cisco IP-telefon megoldások

Cisco IP-telefon megoldások Cisco IP-telefon megoldások A Cisco kommunikációs termékeket, megoldásokat, szolgáltatásokat, biztonságot és támogatást kínál az új üzleti kihívásokkal szembesülő és a jövőben megfelelő piaci pozícióra

Részletesebben

Építsünk IP telefont!

Építsünk IP telefont! Építsünk IP telefont! Moldován István moldovan@ttt-atm.ttt.bme.hu BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TÁVKÖZLÉSI ÉS MÉDIAINFORMATIKAI TANSZÉK TANTÁRGY INFORMÁCIÓK Órarend 2 óra előadás, 2 óra

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel A Protecta intelligens EuroProt készülékei a védelem-technika és a mikroprocesszoros technológia fejlődésével párhuzamosan követik a kommunikációs

Részletesebben

AGSMHÁLÓZATA TOVÁBBFEJLESZTÉSE A NAGYOBB

AGSMHÁLÓZATA TOVÁBBFEJLESZTÉSE A NAGYOBB AGSMHÁLÓZATA TOVÁBBFEJLESZTÉSE A NAGYOBB ADATSEBESSÉG ÉS CSOMAGKAPCSOLÁS FELÉ 2011. május 19., Budapest HSCSD - (High Speed Circuit-Switched Data) A rendszer négy 14,4 kbit/s-os átviteli időrés összekapcsolásával

Részletesebben

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter Ez a terméket bármely ma használatos web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 or Netscape Navigator 7.0) beállítható. Kezdő lépések DP-G321 AirPlus G 802.11g/2.4GHz Vezeték nélküli Multi-Port Nyomtató

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

BELL-TRON Kft. Bp. 1173 Pesti út 41/C 256-9100, 06 30 256 9100

BELL-TRON Kft. Bp. 1173 Pesti út 41/C 256-9100, 06 30 256 9100 BELL-TRON Kft. Bp. 1173 Pesti út 41/C 256-9100, 06 30 256 9100 2N Helios kaputelefonok Alapvető jellemzők Bármilyen alközpont analóg vonalával együttműködik Új generációs külső, mely ellenállóbb a környezeti

Részletesebben

Procontrol RSC-E2. Kezelői, és telepítői kézikönyv. Ethernet - soros adatkonverter. Verzió: 1.0 2004.

Procontrol RSC-E2. Kezelői, és telepítői kézikönyv. Ethernet - soros adatkonverter. Verzió: 1.0 2004. Procontrol RSC-E2 Ethernet - soros adatkonverter Kezelői, és telepítői kézikönyv Verzió: 1.0 2004. 2004 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol

Részletesebben

Tartozékok. A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából

Tartozékok. A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából Tartozékok A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából PRE-EOBD KÁBELADAPTEREK Lényeges eszköz minden Pre-EOBD (16 tűs)

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

Paradox márkanevû riasztóberendezések

Paradox márkanevû riasztóberendezések Paradox márkanevû riasztóberendezések A Paradox Security Systems termékeket Az EVO48 és EVO192 új központok forgalomba hozatalával az EVO széria egységes Magyarországon a Cadillac Zrt. forgalmazza. A cég

Részletesebben

A DIGITÁLIS RÁDIÓKÉ A JÖVŐ!

A DIGITÁLIS RÁDIÓKÉ A JÖVŐ! A DIGITÁLIS RÁDIÓKÉ A JÖVŐ! A Motorola bemutatja az XT600d digitális pmr adóvevő sorozatot. Az XT600d sorozat A VÁLLALKOZÁSOK ÉLENJÁRÓ DIGITÁLIS ESZKÖZE, AMELLYEL MINDIG VERSENYKÉPES MARADHAT. EZEK A RÁDIÓK

Részletesebben

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út 2 Plena épület- és vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út A Plena épület- és vészhangosítási rendszer

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC VDT-TPC Leírás v1.0.pdf Bevezető Leírás: A VDT-TPC egy telefonos illesztő modul

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Egy vállalkozás termelékenységének, hatékonyságának megőrzése érdekében

Részletesebben

csak egy tökéletes lehet Helios IP Verso kaputelefon Áprilisban startolnak az Alcatel-Lucent új prémium készülékei 2014. február

csak egy tökéletes lehet Helios IP Verso kaputelefon Áprilisban startolnak az Alcatel-Lucent új prémium készülékei 2014. február tökéletes csak egy lehet Helios IP Verso kaputelefon Áprilisban startolnak az Alcatel-Lucent új prémium készülékei 2014. február Kedves Partnerünk! Magazinunk legújabb, februári számában is olyan megoldásokat

Részletesebben

SDL Trados szervermegoldások. Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft.

SDL Trados szervermegoldások. Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. SDL Trados szervermegoldások Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. Fókuszban A fájlalapú fordítási memória korlátai SDL TM Server 2009 A fájlalapú terminológiai

Részletesebben

Integrált vezetékes és mobil kommunikáció

Integrált vezetékes és mobil kommunikáció Integrált vezetékes és mobil kommunikáció Horváth Varga János / KFKI Rendszerintegrációs Zrt. 2011. április 27. 1 Kommunikáció nagyvállalati környezetben A kommunikáció két fő pillére: a telefon és az

Részletesebben

Exigo. A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása

Exigo. A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása Exigo A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása Fűtési és kazán szabályzás Az Exigo-val a szabályzás összes lépése a beépítéstől a működtetésen keresztül a karbantartásig még egyszerűbb, mint valaha.

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J650DW/J670DW/J690DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket végig az alábbi stílusban

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ Biztonság és kényelem az ujjhegyében INT TSG A kicsi és elegáns kialakítás modern és hagyományos enteriőr esetén is biztosítja az INT TSG tökéletes környezetbe illeszkedését. érintőképernyős

Részletesebben

BYOD. Bring Your Own Device

BYOD. Bring Your Own Device BYOD Bring Your Own Device BYOD Bring Your Own Device vagyis Hozd magaddal a saját eszközöd Magyarországon a táblagépek és az okostelefonok gyors terjedésével és azzal, hogy hazánkban is számos üzleti

Részletesebben

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3678 vonalkód olvasó A Zebra LI3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

IP Thermo for Windows

IP Thermo for Windows IP Thermo for Windows (2 db szenzorig ingyenes!) Klímafelügyelő és naplózó szoftver Az IP Thermo klímafelügyelő és naplózó szoftver szobák, épületek, irodák, szállodák teljes körű hőmérsékleti felügyeletére,

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2278 vonalkód olvasó A Zebra DS2278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető A DVR kínálat bemutatása AVTECH MDR, AVC sorozatú DVR-ek bemutatása; SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása;

Részletesebben

MICONT Intelligens ház automatika. Rendszermodulok

MICONT Intelligens ház automatika. Rendszermodulok MICONT Intelligens ház automatika Rendszermodulok 1/10 oldal NO COM NC Irányítástechnikai és Szoftverfejlesztő Kft. Kapcsolómodul (MCT-1001-8-16) Az MCT-1001-8-16 kapcsolómodul egy 12 relé-kimenettel rendelkező

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Rövid használati útmutató az AVer H és HVC modellekhez

Rövid használati útmutató az AVer H és HVC modellekhez Rövid használati útmutató az AVer H és HVC modellekhez A készülék főbb elemei a központi egység, a HD kamera, az asztali HUB kiemelhető mikrofonnal (H sorozat) vagy 1-2 darab asztali mikrofon (HVC sorozat)

Részletesebben

Aurum-Protector Law IT csomag. Professzionális IT megoldások kifejezetten az ügyvédek igényei szerint összeállítva elérhető áron

Aurum-Protector Law IT csomag. Professzionális IT megoldások kifejezetten az ügyvédek igényei szerint összeállítva elérhető áron Aurum-Protector Law IT csomag Professzionális IT megoldások kifejezetten az ügyvédek igényei szerint összeállítva elérhető áron Essential, Standard, Premium csomagok Az általunk kínált csomagok használatával

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Tisztelt Telepítő! A központ és az alkalmazás összehangolását a következőképpen hajthatja végre:

Tisztelt Telepítő! A központ és az alkalmazás összehangolását a következőképpen hajthatja végre: Tisztelt Telepítő! A PowerSeries NEO GO alkalmazás segítségével távolról vezérelhetőek a NEO központok. Ehhez a központokat valamely TL280/TL2803G/3G2080 modullal kell bővíteni. A leírás a v5.x modul verziókhoz

Részletesebben

Új Paradox My Home, Insite Gold és IP150 verzió információk

Új Paradox My Home, Insite Gold és IP150 verzió információk Új Paradox My Home, Insite Gold és IP150 verzió információk A Paradox bevezetett egy új ParadoxMyHome szolgáltatást, ami felhő alapú technológiával biztosítja a központok távoli elérését. (FIGYELEM! Csak

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi Történet Vezető fejlesztő a felügyeleti technológiában 20 éves fejlesztési tapasztalat Dél-Afrikai központi iroda Értékesítés az egész EU-ban és technikai támogatás Globális lábnyom Kiterjedt vertikális

Részletesebben

A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása

A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása S SDA Stúdió kft. A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása Kiadva: 2002.02.12. Oldalak száma: 7 A dokumentum története Verzió Dátum Módosítás rövid leírása Módosító

Részletesebben