A projekt partnerkapcsolatainak eseménynaplója. Dátum: Helyszín: Rudas és Karig Kft. székhely, Budapest II. Szilágyi Erzsébet fasor 5.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A projekt partnerkapcsolatainak eseménynaplója. Dátum: 2008.08.26. Helyszín: Rudas és Karig Kft. székhely, Budapest II. Szilágyi Erzsébet fasor 5."

Átírás

1 A projekt partnerkapcsolatainak eseménynaplója Dátum: Esemény: Kapcsolatfelvétel és vállalkozói szerződések előkészítése Leírás: Karig Gábor a GOP projektben való alvállalkozói részvétel feladatairól és feltételeiről tárgyalt Bajáki Ferenccel. Áttekintették a kompetenciákat, a feladat-típusait, az üzleti modellt, az érdekeltségeket és a bizonytalanságokat. Megegyezés született a szerződés elkészítéséről. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Szerződéskötés Leírás: Karig Gábor és Bajáki Ferenc az általuk képviselt partnerek nevében alvállalkozói szerződést kötött a GOP projektre vonatkozóan. Dokumentum: Vállalkozói szerződés Dátum: Esemény: Szerződéskötés

2 Leírás: Karig Gábor és Dr. Neumann Attila az általuk képviselt partnerek nevében alvállalkozói szerződést kötött a GOP projektre vonatkozóan. Dokumentum: Vállalkozói szerződés Dátum: Esemény: Feladat megbeszélés és kiosztás Leírás: Karig Gábor a GOP projektben való alvállalkozói részvétel feladatairól és feltételeiről tárgyalt Bajáki Ferenccel és Dr. Neumann Attilával. Áttekintették a projekt állapotát, a feladatok jellegét, a várható további partnerek körét, és a K+F jellegből adódó bizonytalanságokat. Ehhez igazodóan meghatározták a jelen levő alvállalkozók következő feladatait, azok ellenértékeit és határidőit. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Dr. Fodor János Budapesti Műszaki Főiskola Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Kapcsolatfelvétel és vállalkozói szerződések előkészítése Leírás: Karig Gábor a Projekt Definíciós tanulmány aktuális verziója mentén ismertette a projektet, az együttműködés lehetőségeit, a kompetenciákat, a feladatmegosztás és az üzleti modell kérdéseit. Megegyezés született az alvállalkozói szerződések elkészítéséről. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum:

3 Hidvégi Miklós Rudas és Karig Kft., feladat megbeszélés és kiosztás Leírás: Karig Gábor és Hidvégi Miklós átvették Bajáki Ferenctől az elkészített programkódot, Dr. Neumann Attilától az elkészített dokumentumot, és megbeszélték a további feladatokat, azok ellenértékeit és határidőit. Karig Gábor tájékoztatta a jelenlevőket a Budapesti Műszaki Főiskolával, és az Universitas-Győr Nonprofit Kft.-vel létrejövő partnerkapcsolatról, és a velük történő együttműködés főbb vonalairól. Dokumentumok: Átadás-átvételi jegyzőkönyv (2 db.), tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Bajáki és Tsa Kft. a án átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Neumann Fivérek Kft. a án átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv

4 Dátum: Esemény: Szerződéskötés Leírás: Karig Gábor és Tóth Eszter az általuk képviselt partnerek nevében alvállalkozói szerződést kötött a GOP projektre vonatkozóan. Dokumentum: Vállalkozói szerződés Dátum: Dr. Fodor János Budapesti Műszaki Főiskola Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Szerződéskötés Leírás: Karig Gábor és Dr. Fodor János az általuk képviselt partnerek nevében alvállalkozói szerződést kötött a GOP projektre vonatkozóan. Dokumentum: Vállalkozói szerződés Dátum: Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Neumann Attilától az elkészített programkódokat.

5 Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása, feladat megbeszélés és kiosztás Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Neumann Fivérek Kft. a án átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Ezt követően jelenlevők áttekintették az Universitas-Győr Nonprofit Kft. következő feladatait és meghatározták annak első részfeladatát, annak ellenértékét és határidejét. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv, tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Feladatpontosítás, munkakapcsolat felvétel Leírás: Jelenlevők áttekintették az együttműködés lehetőségeit, és a BMF következő feladatait, és meghatározták annak első részfeladatát, annak ellenértékét és határidejét. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum:

6 Esemény: Kapcsolatfelvétel és vállalkozói szerződés előkészítése Leírás: Karig Gábor a GOP projektben való alvállalkozói részvétel feladatairól és feltételeiről tárgyalt a TOVA-Partner Kft. jelenlevő képviselőivel. Áttekintették a kompetenciákat, a feladat-típusait, az üzleti modellt, az érdekeltségeket és a bizonytalanságokat. Megegyezés született a szerződés elkészítéséről. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Szerződéskötés Leírás: Karig Gábor és Vas Dezső az általuk képviselt partnerek nevében alvállalkozói szerződést kötött a GOP projektre vonatkozóan. Dokumentum: Vállalkozói szerződés Dátum: Esemény: Feladatpontosítás Leírás: Jelenlevők meghatározták a TOVA-Partner Kft. feladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum:

7 Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola, Feladatpontosítás, munkakapcsolat felvétel Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Gáti Józseftől az elkészített dokumentumokat. Jelenlevők áttekintették az együttműködés lehetőségeit, majd Karig Gábor meghatározta a BMF következő feladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentumok: Átadás-átvételi jegyzőkönyv, tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Leírás: Karig Gábor átvette Tóth Esztertől az elkészített dokumentumot. Dátum: Leírás: Karig Gábor átvette Bajáki Ferenctől és Dr. Neumann Attilától az elkészített programkódokat. Dokumentumok: Átadás-átvételi jegyzőkönyv (2 db.)

8 Dátum: Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Budapesti Műszaki Főiskola a én átadott dokumentumokkal teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Feladat megbeszélés és kiosztás Leírás: Karig Gábor a Bajáki és Tsa Kft. következő feladatairól és feltételeiről tárgyalt Bajáki Ferenccel, és meghatározta a Bajáki és Tsa Kft. következő feladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Szakmai konzultáció Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a kockázatértékelési matematikai módszerek vízi közműves használhatósága témájában.

9 Dokumentum: Konzultációs jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Bajáki és Tsa Kft. a án átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása, feladat megbeszélés és kiosztás Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Neumann Fivérek Kft. a án átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Ezt követően jelenlevők áttekintették Neumann Fivérek Kft., majd az Universitas-Győr Nonprofit Kft. következő feladatait és meghatározták azok következő részfeladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv, tárgyalási jegyzőkönyv (2 db.) Dátum: Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola

10 Esemény: Szakmai konzultáció Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a fuzzy módszerek vízi közműves felhasználása lehetőségeiről. Dokumentum: Konzultációs jegyzőkönyv Dátum: Hidvégi Miklós Rudas és Karig Kft., feladat megbeszélés és kiosztás Leírás: A Rudas és Karig Kft. átvette Bajáki Ferenctől az elkészített programkódot, és megbeszélték a további feladatokat, azok ellenértékeit és határidőit. Dokumentumok: Átadás-átvételi jegyzőkönyv, tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Szakmai konzultáció Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a fuzzy blokk definíciók kérdésében. Dokumentum: Konzultációs jegyzőkönyv Dátum:

11 Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Bajáki és Tsa Kft. a én átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: , feladat megbeszélés és kiosztás Leírás: A Rudas és Karig Kft. átvette az Universitas-Győr Nonprofit Kft. által elkészített dokumentumot, és megbeszélték a további feladatokat, azok ellenértékeit és határidőit. Dokumentumok: Átadás-átvételi jegyzőkönyv, tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Molnár László Rudas és Karig Kft. Esemény: Szakmai konzultáció Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a műszaki objektumok nyilvántartásának kérdésében. Dokumentum: Konzultációs jegyzőkönyv

12 Dátum: Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola a Leírás: A Rudas és Karig Kft. átvette Dr. Gáti Józseftől az elkészített dokumentumokat. Dátum: Leírás: A Rudas és Karig Kft. átvette Bajáki Ferenctől az elkészített programkódot. Dátum: Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola Ádám József Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Projekt értekezlet

13 Leírás: A projekt partnerek áttekintették a projekt főbb kérdéseit, eddig eredményeit és következő feladatait. Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása, Termék átadás Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Bajáki és Tsa Kft. a én átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. A Rudas és Karig Kft. átvette dr Neumann Attilától az elkészített rendszertervet, és megbeszélték az annak módosítására vonatkozó igények lehetőségeit. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv, átadás-átvételi jegyzőkönyv Dátum: Leírás: A Rudas és Karig Kft. átvette Bajáki Ferenctől az elkészített programkódot. Dátum: Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Teljesítés igazolása

14 Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Budapesti Műszaki Főiskola a én átadott dokumentumokkal teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Bajáki és Tsa által a én átadott programkóddal teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Feladat meghatározása Leírás: Jelenlevők áttekintették a projekt jelen állapotát, és meghatározták a BMF következő feladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum:

15 Hidvégi Miklós Rudas és Karig Kft. Esemény: Szakmai konzultáció Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a műszaki objektumok térinformatikai kapcsolatai és hierarchikus nyilvántartásának kérdésében. Dokumentum: Konzultációs jegyzőkönyv Dátum: Hidvégi Miklós Rudas és Karig Kft. Esemény: Szakmai konzultáció Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a műszaki objektumok Rudas és Karig féle koncepciójával kapcsolatban. Dokumentum: Konzultációs jegyzőkönyv Dátum: Hidvégi Miklós Rudas és Karig Kft. Esemény: Szakmai konzultáció, feladat megbeszélés és pontosítás Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a munkalap és karbantartás modul elveivel kapcsolatban, majd megbeszélték a TOVA-Partner Kft. további feladatait, azok ellenértékeit és határidőit. Dokumentumok: Konzultációs jegyzőkönyv, tárgyalási jegyzőkönyv

16 Dátum: Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Szakmai konzultáció Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a fuzzy kockázatértékelő modul dokumentációjával kapcsolatban. Dokumentum: Konzultációs jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Szakmai konzultáció Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a műszaki objektumokat nyilvántartó modul rendszertervével kapcsolatban. Dokumentum: Konzultációs jegyzőkönyv Dátum: Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola

17 Esemény: Projekt adminisztráció Leírás: Jelenlevők a projekt elszámolás formai követelményeinek megfelelően már elkészült adminisztratív dokumentumokat egészítettek ki. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv (10 db.) Dátum: Hidvégi Miklós Rudas és Karig Kft. Esemény: Teljesítés igazolása, feladat pontosítás, termék átadás, szakmai konzultáció Leírás: Karig Gábor igazolta a TOVA-Partner Kft. első feladatának teljesítését az eddigi konzultációkkal, és meghatározta a további feladatokat. Karig Gábor átvette a Neumann Fivérek Kft.- től a programkódot. Ezt követően jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a munkalap és karbantartás modul Rudas és Karig Kft. féle koncepciójával kapcsolatban. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv, átadás-átvételi jegyzőkönyv, konzultációs jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Neumann Fivérek Kft. a én átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv

18 Dátum: Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Szakmai konzultáció Leírás: Jelenlevők elemezték a BMF által elkészített dokumentumot, és javaslatokat tettek annak módosítására. Dokumentum: Konzultációs jegyzőkönyv Dátum: Helyszín: Universitas-Győr Nonprofit Kft. székhely, Győr, Egyetem tér 1. Esemény: Szakmai konzultáció Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a műszaki objektumokat nyilvántartó modul bevezetési segédletével kapcsolatban. Dokumentum: Konzultációs jegyzőkönyv Dátum: Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola

19 Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Gáti Józseftől az elkészített dokumentumot. Dátum: Hidvégi Miklós Rudas és Karig Kft. Esemény: Szakmai konzultáció, teljesítés igazolása Leírás: Jelenlevők szakmai konzultációt tartottak a munkalap és karbantartás modul kérdéseiben, majd Karig Gábor elismerte, hogy a TOVA-Partner Kft. teljesítette szerződéses kötelezettségeit. Dokumentumok: Konzultációs jegyzőkönyv, teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Szakmai konzultáció, feladatok meghatározása Leírás: Jelenlevők áttekintették a projekt jelen állapotát, és meghatározták a BMF következő feladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum:

20 Leírás: Karig Gábor átvette Tóth Esztertől az elkészített dokumentumot. Dátum: Esemény: Feladat meghatározása Leírás: Jelenlevők meghatározták a Neumann Fivérek Kft. következő feladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása, feladat pontosítás, termék átadás, szakmai konzultáció Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy az Universitas Győr Nonprofit Kft. a én átadott dokumentummal teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát, és meghatározta a további feladatokat. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv, tárgyalási jegyzőkönyv Dátum:

21 Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a BMF a én átadott dokumentummal teljesítette az általa vállalt feladat jelen részfeladatát. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Hidvégi Miklós Rudas és Karig Kft. Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola Ádám József Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Konferencia előkészítése Leírás: Jelenlevők megállapodtak a október i konferenciához történő hozzájárulásaikkal kapcsolatban. Dátum: Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Ádám József Budapesti Műszaki Főiskola Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Gáti Józseftől az elkészített programkódokat. Dátum:

22 Helyszín: Siófok, Casa Perla Hotel Előadók: Hidvégi Miklós Rudas és Karig Kft. Molnár László Rudas és Karig Kft. Rácz Szabolcs Rudas és Karig Kft. Balogh Sámuel Rudas és Karig Kft. Ádám József Budapesti Műszaki Főiskola Esemény: Szakmai konferencia Partnerségek a MIR fejlesztésében címmel Leírás: A konferencia a projekt explicit támogatásával került megrendezésre és témái a közvetlenül, illetve áttételesen projekthez kapcsolódtak az előadók prezentációiban és további projekt partnerek (Rudas és Karig Kft., Universitas-Győr Nonprofit Kft.) aktív jelenléte révén. A meghívottak, illetve és megjelentek között a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium Fejlesztési Ügyekért Felelős Államtitkára és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium munkatársai mellett elsősorban a potenciális felhasználók, és a projekthez kapcsolható fejlesztői partnerek közül kerültek ki. Dokumentumok: Konferencia dvd és honlap (lásd: Dátum: Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Neumann Attilától az elkészített programkódokat. Dátum:

23 Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Neumann Fivérek Kft. a án átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat vonatkozó részfeladatát. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Kiss Szabolcs Rudas és Karig Kft. Dr. Gáti József Budapesti Műszaki Főiskola Dr. Takács Márta Budapesti Műszaki Főiskola Ádám József Budapesti Műszaki Főiskola Koch Róbert Universitas-Győr Nonprofit Kft. További meghívottak: Quintus Zoltán, MAG ZRt. munkatársai MAG ZRt. Juhász Szabolcs Vanessia Kft. Esemény: Projekt értekezlet Leírás: A projekt partnerek áttekintették a projekt főbb kérdéseit, eddig eredményeit és következő feladatait. Dátum: Esemény: Feladat meghatározása

24 Leírás: Jelenlevők meghatározták a Neumann Fivérek Kft. következő feladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Feladat meghatározása Leírás: Jelenlevők meghatározták a Bajáki és Tsa Kft. következő feladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Helyszín: ÓE NIK Rektori Hivatal, Budapest Bécsi út 96/b. Dr. Gáti József Óbudai Egyetem, mint a Budapesti Műszaki Főiskola jogutódja Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Gáti Józseftől az elkészített programkódokat. Dátum:

25 Leírás: Karig Gábor átvette Tóth Esztertől az elkészített dokumentumot. Dátum: Helyszín: ÓE NIK Rektori Hivatal, Budapest Bécsi út 96/b. Dr. Gáti József Óbudai Egyetem Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Gáti Józseftől az elkészített programkódokat. Dátum: , és feladat meghatározás Leírás: Karig Gábor átvette Tóth Esztertől az elkészített dokumentumot, majd meghatározta az Universitas Győr Nonprofit Kft. negyedik munkaszakaszának részfeladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentumok: Átadás-átvételi jegyzőkönyv, tárgyalási jegyzőkönyv Dátum: Helyszín: ÓE NIK Rektori Hivatal, Budapest Bécsi út 96/b. Dr. Gáti József Óbudai Egyetem

26 Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy az Óbudai Egyetem a án, én, illetve én átadott termékekkel teljesítette az általa vállalt feladat vonatkozó részfeladatait. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a én átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat vonatkozó részfeladatát. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Helyszín: ÓE NIK Rektori Hivatal, Budapest Bécsi út 96/b. Dr. Gáti József Óbudai Egyetem Esemény: Feladat meghatározása Leírás: Jelenlevők meghatározták az Óbudai Egyetem következő feladatait, azok ellenértékét és határidejét. Dokumentum: Tárgyalási jegyzőkönyv Dátum:

27 Leírás: Karig Gábor átvette Bajáki Ferenctől az elkészített programkódokat. Dátum: Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Neumann Attilától az elkészített programkódokat. Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Bajáki és Tsa Kft. a én átadott termékkel teljesítette az általa vállalt feladat vonatkozó részfeladatát. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum:

28 Leírás: Karig Gábor átvette Tóth Esztertől az elkészített programkódot. Dátum: Helyszín: ÓE NIK Rektori Hivatal, Budapest Bécsi út 96/b. Dr. Gáti József Óbudai Egyetem Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Gáti Józseftől az elkészített programkódokat. Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása, és termék átadása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a án, illetve án átadott termékekkel teljesítette az általa vállalt feladat vonatkozó részfeladatait, majd átvette az Universitas-Győr Nonprofit Kft én meghatározott első részfeladatának megfelelő programkódokat. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv, átadás-átvételi jegyzőkönyv Dátum: Helyszín: Óbudai Egyetem campus, Doberdó u. 6. I Előadók: Balogh Sámuel Rudas és Karig Kft.

29 Szebényi Tibor Dunántúli Regionális Vízmű ZRt. Esemény: Szakmai nyílt nap a projekt eredményeiről Leírás: A szakmai nyílt napon a projekt partnerek áttekintették a projekt MIR-be integrált eredményeit és a kapcsolódó funkciókat. Dátum: Leírás: Karig Gábor átvette Bajáki Ferenctől az elkészített programkódokat. Dátum: Helyszín: ÓE NIK Rektori Hivatal, Budapest Bécsi út 96/b. Dr. Gáti József Óbudai Egyetem Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Gáti Józseftől az elkészített programkódokat. Dátum:

30 Leírás: Karig Gábor átvette Tóth Esztertől az elkészített programkódot. Dátum: Esemény: Termékek átadása Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Neumann Attilától és Bajáki Ferenctől az elkészített programkódokat. Dokumentumok: Átadás-átvételi jegyzőkönyv (2 db.) Dátum: Leírás: Karig Gábor átvette Tóth Esztertől az elkészített programkódot. Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása

31 Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Bajáki és Tsa Kft. a án és én átadott termékekkel teljesítette az általa vállalt feladat vonatkozó részfeladatait. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a én, án, illetve én átadott termékekkel teljesítette az általa vállalt feladat vonatkozó részfeladatait. Dokumentum: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Helyszín: ÓE NIK Rektori Hivatal, Budapest Bécsi út 96/b. Dr. Gáti József Óbudai Egyetem Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Gáti Józseftől az elkészített programkódokat. Dátum:

32 Leírás: Karig Gábor átvette Dr. Neumann Attilától az elkészített programkódokat. Dátum: Helyszín: ÓE NIK Rektori Hivatal, Budapest Bécsi út 96/b. Dr. Gáti József Óbudai Egyetem Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy az Óbudai Egyetem a án, án, én, illetve én átadott termékekkel teljesítette az általa vállalt feladat vonatkozó részfeladatait. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Esemény: Teljesítés igazolása Leírás: Karig Gábor igazolta, hogy a Neumann Fivérek Kft. a én, én, illetve én átadott termékekkel teljesítette az általa vállalt feladat vonatkozó részfeladatait. Dokumentumok: Teljesítés-igazolási jegyzőkönyv Dátum: Helyszín: ÓE NIK Rektori Hivatal, Budapest Bécsi út 96/b. Fösvényné Kántor Mariann Rudas és Karig Kft. Dr. Fodor János Óbudai Egyetem

33 Dr. Gáti József Óbudai Egyetem Dr. Takács Márta Óbudai Egyetem Esemény: Projekt záró értekezlet Leírás: A projekt partnerek áttekintették a projekt elvégzett feladatait, adminisztratív kötelezettségeit, elkészült eredményeit, a jövőbeli együttműködési lehetőségeket, és a projektet i dátummal lezártnak nyilvánították. Dokumentumok: Projekt zárási jegyzőkönyv

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. szeptember 13.-i ülésére Tárgy: KEOP-7.2.4.0.B kódszámú pályázat közbeszerzés bonyolító megbízási szerződés módosítása Előadó:

Részletesebben

ÓE Kollégium, Kollégiumi Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2014.

ÓE Kollégium, Kollégiumi Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2014. ÓE, i Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2014. I./ ÓE, Vezetőképző Tábor Helyszín: Időpont: Résztvevők: Óbudai Egyetem Bánki Donát Üdülője, Zamárdi 2014. június 13-15. hétvége (péntek-vasárnap) max. 40 fő

Részletesebben

PROJEKTMENEDZSMENT. Wolf András műszak igazgató Market Építő Zrt.

PROJEKTMENEDZSMENT. Wolf András műszak igazgató Market Építő Zrt. PROJEKTMENEDZSMENT Wolf András műszak igazgató Market Építő Zrt. CÉGCSOPORT FELÉPÍTÉSE, FŐBB TEVÉKENYSÉGI KÖRÖK LOGISZTIKAI ÉS IPARI INGATLANOK KIVITELEZÉSE IRODAHÁZAK, KÖZINTÉZMÉNYEK ÉS SZÁLLODÁK KIVITELEZÉSE

Részletesebben

A Magyar Műszaki Értelmiség Napja

A Magyar Műszaki Értelmiség Napja A Magyar Műszaki Értelmiség Napja Ünnepségsorozat 2012. június 4-7. 1 Budapest 2006. január 5. 2 3 A nyilatkozat aláírói Magyar Tudományos Akadémia Magyar Mérnökakadémia Magyar Mérnök Kamara Budapesti

Részletesebben

MINŐSÉGÜGYI BESZÁMOLÓ 2011/2012. TANÉV

MINŐSÉGÜGYI BESZÁMOLÓ 2011/2012. TANÉV 1. PETŐFI SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA MINŐSÉGÜGYI BESZÁMOLÓ 2011/2012. TANÉV Atkár, 2012. június 15. Készítette: Tősér Gyuláné minőségügyi csop. vezető Minőségügyi beszámoló Intézményünkben minden kolléga

Részletesebben

ő á ö é é í í ó ű á ő é é ő á á á é á é á é é é é ő é á á é é é é ö ö ú é íí ü é é ú ő ő é ó í é é é é ó í é é é ü ö ö á é ó é ő ó é á í ó é í ü é é á é é í é é ü é é á í ó í é ü ö ö é é ó ó é ó ó é á

Részletesebben

ó ö ó őé é ü ő É ö ó ő é ű Ü ú é ü é ő ó ó ó é ő ó é é ó ö ó őé é Ü ő ó ő ú ó é ű Ü ú é ü é ó ó ö é ő ó é ó é ó ó ó ö ó ó őé é ü ő ő őé ü é ó ó ő é ű ü ú é ü é ő ó ö ó é ó é é ó ó Ó Á Á Á é é é ő ő é é

Részletesebben

Í Á ÓÉ Ú Á ö ú ö ó ö ü ö ó ö ü ö ó ö ú ú ö ú ó ó ö ó ó ó ö ó ó ű ó ö ó ö ö ú ó ó ú ö Ö ó ö Ö ö ó ó ó ö ö ú ó ö ú ó ó ó ü ó ú ó ö ö ú ó ó Á Á ú ó ü ö Ö ó ö ö ó ö ú Á ö ú ö ö ö ö ö ú ö ú ü ö ú ű ö ö ó ó

Részletesebben

ő ö é Ü ü é Ó é é ú ü ö ű é é é é í Ü Ö ö ö ö ü ö é é Ó é é ő é ű í ű ő ő é é é ő é é é Ü Ü Ö Ö ő Ö é ü ö ü ő é é é ő ő é ü í ő é ő ő é é é é é é é é ő í ö é ö ő é ő é é ő é ü ő é é é é ú ő é é ő ő é é

Részletesebben

Í Í Á Í Á Ü Ö ü Á ü ó Í ó ű ó ü ó ó ó ú ű ó ó ü ű ó ó ű ó ü ü ü ű Í ű ü ü ű ó ű ü ó ű ü ű ű ü ű óé ű ü ó ű ű ü ü ó ú ü ű ó ü ü É ü ó ó ű ó ó ó ú ó ü ó ü ű ü ó ü ú ó Í ó ó ó ó ó ü ü ó ó ú ó ű ü ú ú ó ü

Részletesebben

Ü Á É É í Ő É Ő Á Ü Ó í Á É Ü Á É É í ŐÉ Ő Á Ü ü Ó Ó ö ő ö ö ö ő ó Ó ö ű ö ő ó Ó Ó ö ö Ó í ő ü ü ü Ü Á É í ő ő ü ú í ú Ü ű ö ü ö ü ü ú Ü í í ó ó É Ö ü ő ü ö ú Ü ö ö ü ő ő í ő Á Ó Ó í Ó ú ő ó í Ö Ó ö ö

Részletesebben

ö ö É Ú Á í ö í ö ö öé ö í ö ö Ö Ö Ö ó ó ó ö Ö í í í ó ó Ö í Ö ű í ö ő í ő ü Ö ű í í Ö ó í ű Ö ó í í ó ó ö í Ö Ö Ö ű ó ó ő ő ő ő í ó ó í ó ű ó Ö Ö ű í ő ú ó ő Ö Ö ö Ö ü Ő ö ü ó ó í í ö ü ő Ö ü í ú ó ó

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS 2. sz. melléklet amely létrejött Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 6.8.2-15 Helyi foglalkoztatási együttműködések a megyei jogú város területén és várostérségében

Részletesebben

ÓE Kollégium, Kollégiumi Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2013.

ÓE Kollégium, Kollégiumi Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2013. ÓE, i Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2013. I./ ÓE, Vezetőképző Tábor Helyszín: Időpont: Résztvevők: Óbudai Egyetem Bánki Donát Üdülője, Zamárdi 2013. június 7-9. hétvége (péntek-vasárnap) max. 36 fő

Részletesebben

NEMZETKÖZI TECHNOLÓGIA TRANSZFER KONFERENCIA ÉS FÓRUM HELYSZÍN: NONPROFIT GAZDASÁGFEJLESZTŐ SZERVEZETEK HÁZA

NEMZETKÖZI TECHNOLÓGIA TRANSZFER KONFERENCIA ÉS FÓRUM HELYSZÍN: NONPROFIT GAZDASÁGFEJLESZTŐ SZERVEZETEK HÁZA PROGRAM TÁMOP-4.2.1.C-14/1/Konv-2015-0004 NEMZETKÖZI TECHNOLÓGIA TRANSZFER KONFERENCIA ÉS FÓRUM HELYSZÍN: NONPROFIT GAZDASÁGFEJLESZTŐ SZERVEZETEK HÁZA A, a TÁMOP-4.2.1.C-14/1/Konv-2015-0004 számú, kialakítása

Részletesebben

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 6/2011 (II.4.) közleménye

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 6/2011 (II.4.) közleménye Az ÚMVP Irányító Hatóságának 6/2011 (II.4.) közleménye a 93/2007. (VII. 29.) FVM rendelet, valamint a 147/2007. (XII. 4.) FVM rendelet alapján elkészült a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) felülvizsgálatáról,

Részletesebben

Tóth Gábor önkormányzati képviselő

Tóth Gábor önkormányzati képviselő Tóth Gábor önkormányzati képviselő Dr. Zalán Gábor jegyző úr Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal 9730 Kőszeg, Jurisich tér 8. Tisztelt Jegyző Úr! Köszönöm a 2015. június 29-én részemre 481-8/2015 ügyiratszámú

Részletesebben

A Jó gyakorlat mentori és adaptációs terve. Az átadás folyamata

A Jó gyakorlat mentori és adaptációs terve. Az átadás folyamata Gyurkovics Tibor Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény SZÉKHELY: 1172 Budapest XVII., Naplás u. 60. SZÉKHELY: és FAX 257-0562, IGAZGATÓ: 253-6733 E-mail:

Részletesebben

M9 TÉRSÉGI FEJLESZTÉSI TANÁCS ÜGYRENDJE június 7.

M9 TÉRSÉGI FEJLESZTÉSI TANÁCS ÜGYRENDJE június 7. M9 TÉRSÉGI FEJLESZTÉSI TANÁCS ÜGYRENDJE 2012. június 7. 2 M9 TÉRSÉGI FEJLESZTÉSI TANÁCS ÜGYRENDJE Az M9 Térségi Fejlesztési Tanács (a továbbiakban: Tanács) Szervezeti és Működési Szabályzata (a továbbiakban:

Részletesebben

MEGHÍVÓ! JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE

MEGHÍVÓ! JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE MEGHÍVÓ! Ják község Képviselő-testülete 2012. október 25-én (csütörtök) 14,00 órai kezdettel a jáki Polgármesteri Hivatalban testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Részletesebben

PROGRAM. III. Regionális Konferenciasorozat rendezvényeire

PROGRAM. III. Regionális Konferenciasorozat rendezvényeire PROGRAM az Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése című, ÁROP-1.1.20-2012-2012-0001 azonosítószámú kiemelt projekt keretében megrendezésre kerülő III. Regionális Konferenciasorozat rendezvényeire

Részletesebben

BMF SZMSZ 23. MELLÉKLETE A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZABÁLYZATA AZ ÁLLAMI ÉS FŐISKOLAI ÜNNEPEK, MEGEMLÉKEZÉSEK RENDJÉRŐL * BUDAPEST 2000.

BMF SZMSZ 23. MELLÉKLETE A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZABÁLYZATA AZ ÁLLAMI ÉS FŐISKOLAI ÜNNEPEK, MEGEMLÉKEZÉSEK RENDJÉRŐL * BUDAPEST 2000. BMF SZMSZ 23. MELLÉKLETE A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZABÁLYZATA AZ ÁLLAMI ÉS FŐISKOLAI ÜNNEPEK, MEGEMLÉKEZÉSEK RENDJÉRŐL * BUDAPEST 2000. november BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZABÁLYZATA AZ ÁLLAMI ÉS

Részletesebben

Innovációs körök munkaprogramja

Innovációs körök munkaprogramja Társadalmi Innovációk generálása Borsod-Abaúj-Zemplén megyében TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0009 3515 Miskolc Egyetemváros 1. Tel: +36-46-565-111/20-23 e-mail: t-modell@uni-miskolc.hu Innovációs körök

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26-án 17 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Tájékoztató a Magyar Akkreditációs Bizottság második intézményi akkreditációs értékelésről

Tájékoztató a Magyar Akkreditációs Bizottság második intézményi akkreditációs értékelésről Iktatószám: BMF-RH-2080/05 Tájékoztató a Magyar Akkreditációs Bizottság második intézményi akkreditációs értékelésről A Budapesti Műszaki Főiskola tevékenysége második akkreditációs kör keretében kerül

Részletesebben

Építési alvállalkozói szerződés

Építési alvállalkozói szerződés Szerződésminta: Szerződés száma:./..év Építési alvállalkozói szerződés amely létrejött egyrészről.. lakhelye (székhelye):... képviseli:... cégjegyzékszáma... regisztrációs száma 1 :... nyilvántartó cégbíróság...

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2016. március 21. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (4233 Balkány, Rákóczi u.

Részletesebben

MEGHÍVÓ. I. regionális konferencia-sorozat rendezvényeire

MEGHÍVÓ. I. regionális konferencia-sorozat rendezvényeire MEGHÍVÓ az Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése című, ÁROP-1.1.20-2012-2012-0001 azonító számú kiemelt projekt keretében megrendezésre kerülő I. regionális konferencia-sorozat rendezvényeire

Részletesebben

NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK IRODA ÜGYRENDJE

NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK IRODA ÜGYRENDJE NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK IRODA ÜGYRENDJE Elfogadva: 2011. január 28., hatályos: 2011. január 31. A Nemzetközi Kapcsolatok Iroda (a továbbiakban: NK Iroda) Ügyrendjét a Nyíregyházi Főiskola

Részletesebben

TÁMOP-3.3.8-12/2-2012-0089 Feladatterv. Megjegyzés. szeptember október. szeptember október. augusztus. augusztus. november. november.

TÁMOP-3.3.8-12/2-2012-0089 Feladatterv. Megjegyzés. szeptember október. szeptember október. augusztus. augusztus. november. november. 1. Projektszervezet kialakítása, működtetése 1. Projekt szervezet kialakítása, működtetése Feljegyzés (jelenléti ív) Havonkénti megbeszélés 2. alkalmazása 1 016 000 Ft Kinevezés módosítása 3. alkalmazása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről Az ülés időpontja: 2001. december 12. Az ülés helye: Budapest, MaTáSzSz tárgyalóterme Az ülésen jelen voltak: a mellékelt

Részletesebben

LdV Projekt Üzleti folyamatok modellezése a középiskolában 5. találkozó jegyzőkönyv. Horvátország

LdV Projekt Üzleti folyamatok modellezése a középiskolában 5. találkozó jegyzőkönyv. Horvátország LdV Projekt Üzleti folyamatok modellezése a középiskolában 5. találkozó jegyzőkönyv Horvátország 5. projekttalálkozó téma: Mérési és értékelési módszerek a gyakorlócégek gyakorlatában A találkozó célja

Részletesebben

A kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható! Dunaújvárosi Főiskola I 2014. május 26.

A kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható! Dunaújvárosi Főiskola I 2014. május 26. A kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható! Dunaújvárosi Főiskola I 2014. május 26. Esélyegyenlőségi Konferencia Esélyegyenlőségi Konferencia A TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0051 számú, Tudományos eredmények

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2013. 04. 19-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a

Részletesebben

Kapuvár Térségi Szociális és Gyermekjóléti Szolgálati Társulás

Kapuvár Térségi Szociális és Gyermekjóléti Szolgálati Társulás 2013. December 19-i ülése 22 14-9-3/2013. TARTALMAZZA Kapuvár Térségi Szociális és Gyermekjóléti Szolgálati Társulás 2013. December 19-i nyílt ülésének jegyzőkönyvét 16/2013. (XII. 19.) határozat Jegyzőkönyv

Részletesebben

Támogatási szerződés, szerződéskötések, elszámolható költségek, számlabefogadás. 2009. november 24., 27. Varga Dénes PhD

Támogatási szerződés, szerződéskötések, elszámolható költségek, számlabefogadás. 2009. november 24., 27. Varga Dénes PhD Támogatási szerződés, szerződéskötések, elszámolható költségek, számlabefogadás 2009. november 24., 27. Varga Dénes PhD 1 Támogatási szerződés tartalma I. ÁSZF 1. Általános rendelkezések 2. Projekt megvalósításához

Részletesebben

Európai Közösségek Vízügyi, energiaipari, szállítási és távközlési ágazatok Szerződés odaítélése

Európai Közösségek Vízügyi, energiaipari, szállítási és távközlési ágazatok Szerződés odaítélése 1/5 HU-Békéscsaba: Szoftvercsomag és információs rendszerek 2009/S 96-137736 TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL EGYES ÁGAZATOKBAN I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK): Békés

Részletesebben

ÚJ TÍPUSÚ SZAKKÉPZÉS BEVEZETÉSE A SOPRONI FÁYBAN TÁMOP-2.2.5.B-12/1-2012-0045

ÚJ TÍPUSÚ SZAKKÉPZÉS BEVEZETÉSE A SOPRONI FÁYBAN TÁMOP-2.2.5.B-12/1-2012-0045 ÚJ TÍPUSÚ SZAKKÉPZÉS BEVEZETÉSE A SOPRONI FÁYBAN TÁMOP-2.2.5.B-12/1-2012-0045 Elnyert támogatás mértéke: 12 431 400 Ft Projekt időtartama: 18 hónap A kivitelezés befejezésének időpontja: 2014. augusztus

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 298-10/2014 4. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a termálvíz-sótartalom

Részletesebben

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal a módosított napirendi sort elfogadta.

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal a módosított napirendi sort elfogadta. 03-3/10-1/2013. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2013. január 22-én, a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott soron következő üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes,

Részletesebben

2010. évi Budapesti Egyetemi Atlétikai Bajnokság jegyzőkönyve

2010. évi Budapesti Egyetemi Atlétikai Bajnokság jegyzőkönyve 2010. évi Budapesti Egyetemi Atlétikai Bajnokság jegyzőkönyve Időpont: 2010. április 24. Helyszín: BEAC- XI. Ker. Bogdánffy u. 10 Rendező: ELTE ADSK Résztvevő intézmények: Eötvös Loránd Tudományegyetem

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek:

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: BKV Zrt. 61-es villamos vonal Ördög-árok menti 1.sz. és 2.sz. támfal átépítésének és Riadó utcai KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS NYÚJTÁSA (4. sz.) Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: 1.) Kérdés/észrevétel:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 2/2011.jkv.. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. február 3-án megtartott képviselőtestületi ülésről.

Részletesebben

A kuratóriumi tagok jegyzőkönyvvezetőnek egyhangúlag megválasztották Puskás Norbertet, jegyzőkönyv hitelesítőnek Szabó Márta kuratóriumi tagot.

A kuratóriumi tagok jegyzőkönyvvezetőnek egyhangúlag megválasztották Puskás Norbertet, jegyzőkönyv hitelesítőnek Szabó Márta kuratóriumi tagot. 2/2016 JEGYZŐKÖNYV Készült: a Derkovits Iskoláért Alapítvány kuratóriumának üléséről. Időpont: 2016. október 13. 17.00 óra Helyszín: Derkovits Gyula Általános Iskola Szombathely Bem J. u. 7. Jelen vannak:

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉSE REKTORI HIVATAL

KIEGÉSZÍTÉSE REKTORI HIVATAL 7. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 8. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REKTORI HIVATAL BUDAPEST,

Részletesebben

AZ IKIR TANULSÁGAI ÉS KITERJESZTÉSE

AZ IKIR TANULSÁGAI ÉS KITERJESZTÉSE AZ IKIR TANULSÁGAI ÉS KITERJESZTÉSE Minta projekt a gördülékenyebb együttműködés reményében 1. Intézményközi Információs Rendszer Adatkommunikációs központ Elektronikusan elérhető tájékoztató és adatszolgáltató

Részletesebben

20. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez. Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról

20. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez. Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról 20. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Veszprémi Főegyházmegye 8200 Veszprém, Vár utca

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT 1. kiadás 1. módosítás 1. oldal DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA Dunaújvárosi Főiskola Szenátusa a 30-2010/2011. (2011.06.07.) sz. határozatával 2011.06.07-én jóváhagyta, hatályos 2011.06.08-tól. módosítások: - A

Részletesebben

Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. Az RFH csoport tagja

Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. Az RFH csoport tagja Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. Az RFH csoport tagja Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. Szeretjük a kihívásokat! TANÁCSADÁS FEJLESZTÉS FINANSZÍROZÁS KÖZVETÍTÉS PÁLYÁZATÍRÁS PROJEKTMENEDZSMENT

Részletesebben

VERSENYJEGYZŐKÖNYV. Résztvevő egyetemek: Eötvös Lóránd Tudományegyetem /ELTE/ Óbudai Egyetem. Indulók: ffi női összesen

VERSENYJEGYZŐKÖNYV. Résztvevő egyetemek: Eötvös Lóránd Tudományegyetem /ELTE/ Óbudai Egyetem. Indulók: ffi női összesen VERSENYJEGYZŐKÖNYV Készült 2016.április 29-én a BME atlétikai sportlétesítményében rendezett UNIVESRITAS SPORTPONT Budapesti Egyetemi Főiskolai Atlétikai Bajnokság tavaszi fordulójáról. Résztvevő egyetemek:

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:29/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Cselekvési ütemterv a projekt intézményi megvalósításához

Cselekvési ütemterv a projekt intézményi megvalósításához A projekt megvalósításának időtartama 8 hónap. A projekt időszak: 2012.04.01 2012.11.30. Cselekvési ütemterv a projekt intézményi megvalósításához m á j u s A projekt végrehajtásának előkészítése. Támogató

Részletesebben

Szakmai munkaközösség munkaterve

Szakmai munkaközösség munkaterve Szakmai munkaközösség munkaterve 2011/2012 1. BEVEZETŐ A 2009.-2010-es nevelési évben a TÁMOP 3.1.4. pályázat keretében egy óvodai csoportban kompetencia alapú óvodai programcsomag került bevezetésre,

Részletesebben

«BNI Találkozó 16 cs.»

«BNI Találkozó 16 cs.» 1 2 3 4 «BNI Találkozó 16 cs.» Időpont: 2014. április 15. Szervező: BNI - The World's Largest Referral Organization Helyszin: Academy Golf Budapest, 1037 Budapest, Perényi út 6. 1 2 3 Uniós források a

Részletesebben

Melléklet a Heves Megyei Közgyűlés 75/2013. (IX.27.) önkormányzati határozatához

Melléklet a Heves Megyei Közgyűlés 75/2013. (IX.27.) önkormányzati határozatához Melléklet a Heves Megyei Közgyűlés 75/2013. (IX.27.) önkormányzati határozatához Heves Megye Területfejlesztési Program (2014-2020) Partnerségi Terve A területfejlesztésről és a területrendezésről szóló

Részletesebben

A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) kis tanácstermében megtartott rendes üléséről.

A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) kis tanácstermében megtartott rendes üléséről. SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Száma: 40059 69/2014 Jegyzőkönyv Készült: Jelen vannak: A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

A teljesítésigazolásra, illetve számlabefogadásra vonatkozó egyedi kikötések

A teljesítésigazolásra, illetve számlabefogadásra vonatkozó egyedi kikötések A teljesítésigazolásra, illetve számlabefogadásra vonatkozó egyedi kikötések BGYH ZRt. számlabefogadási rend Partnereinknek a számlájukat a központi levelezési címre kell megküldeniük: 1138 Budapest, Népfürdő

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 1424-2/2012. 2. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez az

Részletesebben

AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE BIO-TECH TUDÁSKÖZPONT

AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE BIO-TECH TUDÁSKÖZPONT 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 57. függelék AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE BIO-TECH TUDÁSKÖZPONT BUDAPEST,

Részletesebben

Salgótarjáni Pedagógiai Oktatási Központ Salgótarján, Ruhagyári út 9. Tel./Fax: (+36-32) Honlap: (+36-32)

Salgótarjáni Pedagógiai Oktatási Központ Salgótarján, Ruhagyári út 9. Tel./Fax: (+36-32) Honlap:  (+36-32) 9. évfolyam 1. KISS LÁSZLÓ MARCELL 2. MÁRTON ANNA 3. 4. GASPARIN ZSOMBOR BOLGÁR JÁNOS BENDE 5. ISTVÁN ISTVÁN 6. PÉK ÁBEL KRISTÓF 7. MATUCH RICHÁRD 8. ZSÉLYI KONRÁD 9. BENKE MÁTÉ 10. HATALA DÓRA 11. PISTYUR

Részletesebben

A Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottság a mai ülés napirendjét az alábbiak szerint határozza meg:

A Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottság a mai ülés napirendjét az alábbiak szerint határozza meg: 1/2014.(XI.24.)SZEFOB A Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottság a mai ülés napirendjét az alábbiak szerint határozza meg: Nyílt ülés: Napirend 1. pontja: Javaslat a Szociális, Egészségügyi

Részletesebben

EGYÉNI ÖSSZETETT EREDMÉNY. 7 30,60 Szalai Ádám Halasi TK 8 29,40 Kardos Levente KSI-SE Pirók Tamás Mészáros Csaba, Komlós László, Tóth Péter

EGYÉNI ÖSSZETETT EREDMÉNY. 7 30,60 Szalai Ádám Halasi TK 8 29,40 Kardos Levente KSI-SE Pirók Tamás Mészáros Csaba, Komlós László, Tóth Péter gyermek fiú EGYÉNI ÖSSZETETT EREDMÉNY Helyezés Pontszám Csapat Edző 1 34,25 Magvasi Marcell BHSE Reszeli Tamás 2 33,75 Gollob Ádám BHSE Reszeli Tamás 3 33,05 Vizlendvai Máté Hevesi DSE Nagykanizsa Vizlendvai

Részletesebben

Életen át tartó tanulás. A mozgássérült gyermekek rehabilitációjának minőségi sztenderdjei Európai eszmecsere EQUALREHAB

Életen át tartó tanulás. A mozgássérült gyermekek rehabilitációjának minőségi sztenderdjei Európai eszmecsere EQUALREHAB Életen át tartó tanulás Leonardo Da Vinci program A mozgássérült gyermekek rehabilitációjának minőségi sztenderdjei Európai eszmecsere EQUALREHAB European exchange of quality standards in rehabilitation

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y VI./2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V B o r d á n y Önkormányzati Képviselő- testületének 2016. június 7-én megtartott rendkívüli üléséről. I. N A P I R E N D 1./ Döntés a Terület- és Településfejlesztési Operatív

Részletesebben

AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE DIGITÁLIS KULTÚRA ÉS HUMÁN TECHNOLÓGIA TUDÁSKÖZPONT

AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE DIGITÁLIS KULTÚRA ÉS HUMÁN TECHNOLÓGIA TUDÁSKÖZPONT 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 58. függelék AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE DIGITÁLIS KULTÚRA ÉS HUMÁN

Részletesebben

1. ülés: 2011. február 8., helyszín: Budapest Kortárstánc Főiskola.

1. ülés: 2011. február 8., helyszín: Budapest Kortárstánc Főiskola. A TÁNCTUDOMÁNYI KUTATÓKÖZPONT HÍRLEVELE V. évfolyam 1. szám, 2012. február 28. Szerkesztik: Bolvári-Takács Gábor, Major Rita A MTF Tánctudományi Kutatóközpontjának munkájában részt vevő kutatási főirány-vezetők

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK A Tudományos Diákkör A Tudományos Diákköri munka Az Egyetemi Tudományos Diákköri Tanács A kari Tudományos Diák

TARTALOMJEGYZÉK A Tudományos Diákkör A Tudományos Diákköri munka Az Egyetemi Tudományos Diákköri Tanács A kari Tudományos Diák 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 3. melléklet Hallgatói követelményrendszer 12. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI SZABÁLYZATA BUDAPEST, 2010. január TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Név Munkáltató megnevezése, székhelye Szolgáltatás nyújtása során használni kívánt nyelv

Név Munkáltató megnevezése, székhelye Szolgáltatás nyújtása során használni kívánt nyelv Nyilvántartás az igazolással rendelkező társasházkezelő és ingatlankezelő szolgáltatást nyújtókról és a társasházkezelő, illetve ingatlankezelő gazdálkodó szervezetekről IGAZOLÁSSAL RENDELKEZŐ TÁRSASHÁZKEZELŐ

Részletesebben

Rendezvényszervezési forgatókönyv

Rendezvényszervezési forgatókönyv 5.sz. melléklet: Rendezvényszervezési forgatókönyv Tervezés Szakmai nap esetén: A rendezvény célja, témája A meghívottak köre: célcsoport, létszám Időpont kijelölése A helyszín kiválasztása Szervezők kiválasztása

Részletesebben

Vas Megye Önkormányzata Közgyűlésének évi munkaterve

Vas Megye Önkormányzata Közgyűlésének évi munkaterve Vas Megye Önkormányzata Közgyűlésének 2016. évi munkaterve (Tervezet) I. A Vas Megyei Közgyűlés 2016. évben kiemelt figyelmet fordít: az Integrált Területfejlesztési Program felülvizsgálatára a Területi

Részletesebben

A kiadványt összeállította: Herczeg Lászlóné projektmenedzser, Somogyi Miklós szakmai vezető. Sopron, 2014. augusztus

A kiadványt összeállította: Herczeg Lászlóné projektmenedzser, Somogyi Miklós szakmai vezető. Sopron, 2014. augusztus ZÁRÓKIADVÁNY A kiadványt összeállította: Herczeg Lászlóné projektmenedzser, Somogyi Miklós szakmai vezető Sopron, 2014. augusztus Összefoglaló a pályázatról A projekt keretében 3 szakképzési kerettanterv

Részletesebben

Fő tárgy: 45000000-7 További tárgyak: 45112400-9 45232130-2 45110000-1 45233300-2 45233160-8 45233252-0

Fő tárgy: 45000000-7 További tárgyak: 45112400-9 45232130-2 45110000-1 45233300-2 45233160-8 45233252-0 4. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án megtartott rendkívüli ülésének:

Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án megtartott rendkívüli ülésének: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án megtartott rendkívüli ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve c.) Határozatai (91-93) T á rg ysoroza t 1.) Előterjesztés az Európai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület március 22-én tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület március 22-én tartott rendkívüli üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 480-11/2013 JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2013. március 22-én tartott rendkívüli üléséről

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 24-i ülésére Tárgy: Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézettel úszásoktatás tárgyában kötött Együttműködési megállapodás

Részletesebben

Vas megyei, és Vas megyét érintő közútfejlesztési projektek bemutatása november 5.

Vas megyei, és Vas megyét érintő közútfejlesztési projektek bemutatása november 5. Vas megyei, és Vas megyét érintő közútfejlesztési projektek bemutatása 2015. november 5. 1 8. sz. főút és az M8-M9 gyorsforgalmi úti szakaszok 1.) M8 autópálya Országhatár Körmend Kelet közötti szakasz

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 12-én tartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 12-én tartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 12-én tartott üléséről. Jelen vannak:, Horváth Tibor János alpolgármester Németh Sándorné, Bolevácz Zoltán Józsefné

Részletesebben

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Jegyzőkönyv készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Helyszín: Budapesti Műszaki Főiskola Kollégium Bánki Donát Tagkollégium Időpont: 2008. május 9. (péntek) 11.00 11.00

Részletesebben

TÁMOP / Felkészülés a referencia-intézményi feladatokra a Than Károly Ökoiskolában. Mentorálás, mint tanácsadói tevékenység

TÁMOP / Felkészülés a referencia-intézményi feladatokra a Than Károly Ökoiskolában. Mentorálás, mint tanácsadói tevékenység Mentorálás, mint tanácsadói tevékenység I. Előkészítés: 1. Munkaterv készítése/ generális terv aktualizálása feladatok ütemezése módszer cél várható eredmény résztvevők 2. Kapcsolatfelvétel a Partnerintézmény

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23. Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Beszámoló a HÖOK Közgyűlésről és Választmányi

Részletesebben

Szakmai beszámoló a MAGISZ 2011. évi tevékenységéről (Az elnökség beszámolója) Dr. Herdon Miklós elnök. 2012.04.20. MAGISZ Közgyűlés 1

Szakmai beszámoló a MAGISZ 2011. évi tevékenységéről (Az elnökség beszámolója) Dr. Herdon Miklós elnök. 2012.04.20. MAGISZ Közgyűlés 1 Szakmai beszámoló a MAGISZ 2011. évi tevékenységéről (Az elnökség beszámolója) Dr. Herdon Miklós elnök 2012.04.20. MAGISZ Közgyűlés 1 Tartalom A.) Közgyűlés B.) Elnökségi ülések C.) Rendezvények C1.) Agrárinformatikai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója 24/2013. (III. 25.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 25/2013. (III. 25.) sz.

Részletesebben

MUNKATERV. a 2012-es évre

MUNKATERV. a 2012-es évre 1 BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2012-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TÜV RHEINLAND EGYETEMI TUDÁSKÖZPONT

AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TÜV RHEINLAND EGYETEMI TUDÁSKÖZPONT 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 11. függelék AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TÜV RHEINLAND EGYETEMI TUDÁSKÖZPONT

Részletesebben

Megalakult az új Magyar Rektori Konferencia

Megalakult az új Magyar Rektori Konferencia 2006. április BMF HÍRLEVÉL VII. évfolyam 4. szám 1. oldal Megalakult az új Magyar Rektori Konferencia Az új felsõoktatási törvény hatálybalépésének napján, március 1-jén a Parlament Fõrendiház termében

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Tisztelt Ajánlattevő! Ajánlatkérő ezúton kéri fel ajánlattételre a Tisztelt Ajánlattevőt (a továbbiakban: Ajánlattevő) a jelen ajánlattételi felhívásban meghatározott feladat elvégzésére

Részletesebben

A DEBRECENI EGYETEM KONZISZTÓRIUMÁNAK MŰKÖDÉSI RENDJE

A DEBRECENI EGYETEM KONZISZTÓRIUMÁNAK MŰKÖDÉSI RENDJE A DEBRECENI EGYETEM KONZISZTÓRIUMÁNAK MŰKÖDÉSI RENDJE Debrecen 2016. február 9. Tartalomjegyzék 1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 2 2. A KONZISZTÓRIUM MŰKÖDÉSÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 2 3. A KONZISZTÓRIUM

Részletesebben

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus ) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

KEOP-1.3.0/ azonosítószámú Gyula-Elek Ivóvízminőség-javító Program FIDIC Sárga könyv alapján

KEOP-1.3.0/ azonosítószámú Gyula-Elek Ivóvízminőség-javító Program FIDIC Sárga könyv alapján 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Gyula-Elek

Részletesebben

GAZDÁLKODÁSI FŐOSZTÁLY VAGYONGAZDÁLKODÁSI OSZTÁLY

GAZDÁLKODÁSI FŐOSZTÁLY VAGYONGAZDÁLKODÁSI OSZTÁLY 2012. június hó A szerződés megnevezése, típusa, tárgya győri 10343/2 -ú ingatlan eladása győri 13403 -ú ingatlan eladása A szerződő fél megnevezése JAKAB ISTVÁN és TÁRSA NEHÉZGÉP- ALKATRÉSZ A szerződés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről Jegyzőkönyv A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 2010. március 30-i üléséről Tartalomjegyzék 1/2010. (III. 30.) TT. A 2010. március 30-i Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 4. o. napirendi pontjainak

Részletesebben

A KONFERENCIA TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁGA. Elnök: Prof. Dr. Nábrádi András Társelnök: Prof. Dr. Somosi Mariann. Tagok:

A KONFERENCIA TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁGA. Elnök: Prof. Dr. Nábrádi András Társelnök: Prof. Dr. Somosi Mariann. Tagok: A KONFERENCIA TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁGA Elnök: Prof. Dr. Nábrádi András Társelnök: Prof. Dr. Somosi Mariann Tagok: Dr. habil Szűcs Edit Prof. Dr. Somosi Mariann Dr. Papp Péter Dr. T. Kiss Judit Dr. Lámer Géza

Részletesebben

Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 2012.06.23 Záró dátum: 2012.12.22. Tényleges kezdet dátuma: 2012.02.08 Várható befejezés dátuma: 2013.04.

Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 2012.06.23 Záró dátum: 2012.12.22. Tényleges kezdet dátuma: 2012.02.08 Várható befejezés dátuma: 2013.04. 2. SZÁMÚ PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS 1. A PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS AZONOSÍTÓ ADATAI: Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 2012.06.23 Záró dátum: 2012.12.22 A projekt megvalósításának tényleges kezdete és

Részletesebben

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Együttműködési Fórum Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Tapasztalat és rutin ellenére esély nélkül? Intézkedések az idősebb munkavállalók foglalkoztatásának növelésére A 2012-es év az Aktív idősödés

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására és a határozati javaslat támogatására.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására és a határozati javaslat támogatására. BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2015. április 1-i ülésére Készítette: dr. Kozma Enikő alpolgármesteri jogi referens Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

(Minőségirányítási eljárás) 3. sz. verzió. A kiadás dátuma: 2007. február 27. (Érvényes visszavonásig) Prof. Dr. Rudas Imre rektor

(Minőségirányítási eljárás) 3. sz. verzió. A kiadás dátuma: 2007. február 27. (Érvényes visszavonásig) Prof. Dr. Rudas Imre rektor BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA ME 06 TOVÁBBKÉPZÉSI FOLYAMATOK (Minőségirányítási eljárás) 3. sz. verzió A kiadás dátuma: 2007. február 27. (Érvényes visszavonásig) FOLYAMATGAZDA: Dr. Francsovics Anna dékánhelyettes

Részletesebben

A minőségirányítási rendszer fejlesztése a MÜTF-ön. Kerekes Gábor Eruditio-Hungária Kft.

A minőségirányítási rendszer fejlesztése a MÜTF-ön. Kerekes Gábor Eruditio-Hungária Kft. A minőségirányítási rendszer fejlesztése a MÜTF-ön Kerekes Gábor Eruditio-Hungária Kft. Feladat Az EFQM modell alapjaira építő szervezeti kultúra és hatékony működtetésére alkalmas minőségirányítási rendszer

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER. J a v a s l a t. a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására

ALPOLGÁRMESTER. J a v a s l a t. a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J a v a s l a t a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására Készítette: Lombos Antal ágazatvezető

Részletesebben