Nem kell külföldre utazni, kultúrált a helyszín, jók a programok, képzettek az anyanyelvi tanárok és a táborban angolul beszél mindenki.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nem kell külföldre utazni, kultúrált a helyszín, jók a programok, képzettek az anyanyelvi tanárok és a táborban angolul beszél mindenki."

Átírás

1

2 Nem kell külföldre utazni, kultúrált a helyszín, jók a programok, képzettek az anyanyelvi tanárok és a táborban angolul beszél mindenki. Az Angol Falu anyanyelvi környezetét most kislányom is megélheti. László, Angol Falu résztvevő

3 Röpke egy hét alatt a gyerekek egy iskolaév angolóráinak megfelelő időtartamban beszélnek angolul. Az éves anyagot átüteltik használati szintre, a fejlődés hatalmas.... Az Angol Falu KIDS összes animátora, tanára, személyzete angol anyanyelvű. Tanáraink képzett külföldi nyelvtanárok, akik Magyarországon tanítanak egész évben, többek között az Angol Faluban is. A táborban a magyar iskolásokkal együtt külföldi diákok is nyaralnak.

4 Vízparti kalandok az alaptábor Változatos napi programok az ANGOL FALU KIDS programjában. Közösségi élmények angolul. Reggeli után vizibiciklivel találd meg a kincset a nádasban. Ebéd után mesemondó műhely. Vacsora után tiéd a pálya és lefekvés előtt még rázhatsz egyet a diszkóban. Reggeli után irány a strand. Úszóverseny és viziröplabda meccsek. Délután BBQ a kertben és arcfestés a Bollywood diszkóra.. Délelőtt készítsd el a saját jelmezed a délutáni szuperhős partira. Ebéd után fedezd fel a tópartot biciklivel. Vacsora előtt és után pedig zenére vonulnak a szuperhősök. A reggeli kajak túra után ebéd és trampolin bajnokság. Vacsora után tábortűz marshmellow sütéssel.

5 1 Tanulás és nyaralás> Learning summer A Tanulás és nyaralás programunk alatt a gyerekkel 20 tanórában foglalkoznak anyanyelvi tanáraink. A tananyagot szintfelmérés után, személyre szabottan állítjuk össze, az Angol Falu minőségi követelményei szerint. Tanáraink mind diplomás, anyanyelvi tanárok, akik magyar nyelviskolákban tanítanak, többek között az Angol Faluban is Nálunk pótolhatja, ami a tanévből lemaradt. Játékosan, nem tanteremben, hanem a szabadban, személyes ritmusban, sok figyelemmel és odaadó tanárokkal. A következő tanév kihívásai egyszerűbbnek tűnnek majd, mi felkészítjük rá gyermekét.

6 . 2 KANO: BUILD YOUR OWN COMPUTER Angol anyanyelvű tanárokkal a gyerekek saját számítógépüket rakják össze, és a legjobb, haza is vihetik!!! A KANO számítógép, amit olyan egyszerű összerakni, mint a Legót. A gyerekek a hét alatt órában összerakják, ízlés szerint kidíszítik, programozzák, játékokat kódolnak rá és megteremtik a jövőt. Lányoknak is ajánljuk, a KANO minden gyermeket elbűvöl.

7 3 COMICS: DRAWING AND STORYBOARDING Az egy hét alatt, órában a résztvevő gyerekek elkészítik saját képregényüket, amit ki is nyomtathatnak. Az angol anyanyelvű rajzolók és forgatókönyv író bevezeti a gyerekeket a comic tervezésébe és kivitelezésébe és igazi csapatmunkában megalkotják a színvonalas nyári emléket. Ha gyermekedet érdekli a rajzolás vagy történetek kitalálása, itt a kedvenc elfoglaltsága közben észrevétlenül tanulja az angolt, profi rajzolókkal egy kreatiív közösség tevékeny részeként.

8 4 SUPERFOOD: EGÉSZSÉGES ÍZEK A friss, nyers ételek finomak, színesek, könnyű őket elkészíteni és segítenek egészségesen élni. A órás Superfood programon angol anyanyelvű tanácsadónkkal elsajátítod a friss gyümölcsök és zöldségek tulajdonságait, keverésük alapjait és a testünkre gyakorolt jótékony hatásukat. Elkészítjük a legfinomabb, legszínesebb friss mixeket, megtanulod a superfood koncepció alapjait és kipróbálod magad a természetes édességek elkészítésében Make delicious freshly pressed juices which burst with vitamins and bright colours, tasty blended smoothies and mouthwatering dessert balls

9 Velence lake Juventus Hotel Camp Services 2-3 kids / room All rooms with ensuite bathroom Inner pool Sauna Jacuzzi Kayak Canoa Billiard Fishing Swimming Aquatic games Dragon boat Table football Beach volley Football Cricket Softball Rugby Table tennis Badminton Surf Biking tours Waterpolo Boardgames Outdoor parties Karaoke

10 JELENTKEZZ Online Vagy hívd Anikó Farkast a es számon Személyesen minden csütörtökön óráig az Angol Falu Conversation Clubjában*. Állítsd össze a tökéletes tábort! 1. Válaszd ki a dátumot! Egyhetes programjaink minden szombaton indulnak július 18-tól augusztus 23-ig. 2. Add hozzá a kedvenc kiegészítő programod: 1. Learning Summer 2. KANO: Build your own computer 3. Comics: Drawing and Storyboarding 4. Superfoods 3. Jelentkezz! *Cím: Vinopiano Gallery & Winebar Szt. Gellért tér (Bartók Béla út 1.)

11 ÉLMÉNYTÁBOR A VELENCEI TÓ PARTJÁN Angol anyanyelvi tábor napi 15 óra szervezett és felügyelt, változatos programokkal. 1 HÉT: Ft* 2 HÉT: Ft LEARNING SUMMER EXTRA 20 óra személyre szabott angolóra, felkészítő. (IELTS EOS Középfokú etc.) 1 HÉT: Ft 2 HÉT: Ft KANO: Építsd meg a saját számítógéped EXTRA óra bevezetés a számítógápek felépítésébe, játszva kódolás és saját programok írása. 1 HÉT KANO Kit-tel együtt : Ft KÉPREGÉNYEK: RAJZOLÁS ÉS TÖRTÉNET FELÉPÍTÉS EXTRA óra a képregények rajzolásának felfedezésére 1 HÉT : Ft SUPERFOODS EXTRA óra friss zöldségek és gyümölcsök jótékony hatásairól, turmixok, édességek készítése. 1 HÉT: Ft *Az ár tartalmaz egy Ft-os nem visszatéríthető foglalási díjat. Az árak tartalmazzák az áfát.

12 Az AngolFalu Kids táborába éves gyerekeket várunk. Az alapár tartalmazza Egész napos angol nyelvű programokat reggel 8-tól este 21 óráig. Teljes ellátást reggelivel, svédasztalos ebéddel és vacsorával, tízóraival és uzsonnával. Kiegyensúlyozott, egészséges ételeket. Egész napos ásványvíz fogyasztást. Sporteszközök használatát a foglalkozásokon. A foglalkozásokhoz szükséges alapanyagokat, felszerelést. 2-3 ágyas elhelyezést külön fürdőszobával. Részletek Maximum 10 fős foglalkozások, 1 anyanyelvű pedagógussal és 1 anyanyelvű asszisztenssel. Anyanyelvi animátorok és kisegítő személyzet. A éves korosztály a jelentkezők számától függően vagy elfoglalja az egész hotelt, vagy annak jól elkülöníthető szárnyában kap elhelyezést. Lehetőség van nem ottalvásos részvételre is. Ebben az esetben a szülőnek kell gondoskodnia a gyermek utaztatásáról. A napközis részvétel ára megegyezik a bentlakásos részvételi árral. A táborban a magyar gyermekekkel külföldi gyermekek is nyaralnak, akár egy szobában is lakhatnak. Amit az alapár nem tartalmaz: A tábor brossúrájában található Extra programok költségeit. A tábor kezdetén és végén az oda és vissza utazást a lakhelyről. Üdítők, fagylaltok és más nasik. A tábor lehetőséget ad a szülőknek, hogy meghatározzanak egy napi zsebpénz keretet, amit a pedagógusokon keresztül a tábor szervezői csapata minden nap a gyermekek rendelkezésére bocsát. Biztonság Az Angolfalu Kids táborának fiatal pedagógus és asszistensi gárdája éjjel is felügyeli a gyermekek pihenését. A tábor területét a gyermekek csak meghatározott céllal, felnőtt felügyelettel hagyhatják el. A tábor időtartama alatt egy személyautó és sofőr áll rendelkezésre, balesetek vagy rosszullétek azonnali kezelésére a legközelebbi ellátóhelyen.

13 Díjazzunk -5%* A kedvezmény érvényes, ha a teljes részvételi díj átutalásra kerül egy összegben a foglalás után. *Érvényes Április 30-ig. Két hét kedvezmény 27ezer forintot spórolsz, ha két hétet foglalsz. Testvérkedvezmény Két testvér részvétele egy-egy hétre, a kéthetes kedvezménnyel. Csoportos kedvezmény még -5% Egyszerre foglaló, legalább 10 fős csoportok esetén Minden kedvezmény összevonható, vagyis ha egy testvérpár egy csoportban jelentkezik és a részvételi díjat egy összegben átutalja a csoport, a kedvezményük 18%.

14 NYOMTATHATÓ ÖSSZEFOGLALÓ 1. OLDAL ENGLISH SUMMER CAMP IN HUNGARY JULY & AUGUST 2015 Ma már mind tudomásul vettük, hogy angolul beszélni kell. Tíz évvel ezelőtt még elég volt törni az angolt, ma már legalább jól kell érteni és beszélni, míg tíz év múlva már csak a folyékony és választékos angol lesz elégséges a munkahelyeken. Tehát nem csak fontos, hanem az életre felkészitő előny is, ha a diákok már most nyugodtan és magabiztosan beszélnek angolul. MINŐSÉGI ANGOL ANYANYELVI TÁBOR Az Angolfalu nyári táborában a Velencei-tó partján a felsős és gimnazista gyerekek biztonságban és hangulatosan élvezhetik a külföldi nyelvtanulás előnyeit. Angol anyanyelvű animátorokkal, tanárokkal, külföldi diákokkal, bentlakásos nyári táborban teljes ellátással. Nem kell külföldre utazni, kultúrált a helyszín, jók a programok, képzettek az anyanyelvi tanárok és a táborban angolul beszél mindenki. A gyerekek nyelvvizsga előkészítőn is részt vehetnek és egy-két hét alatt megduplázzák beszédkészségüket. A táborban közösségi élmények és változatos programok várják a résztvevőket, vízparti kalandok, kerti partik, játékok, sport és sok más, mind kizárólag angolul. KÜLÖNLEGES EXTRA PROGRAMOKKAL Tanulás és nyaralás- Gyermekeknek (10-14 év) és Tiniknek (15-19 év) Napi 4 angolóra, nyelvvizsga előkészítő vagy felzárkoztató Velence Wind- Tiniknek Sportiskola közreműködésével, angol anyanyelvű oktatókkal tanulják a gyerekek a vitorlázás alapjait. Art & Drama- Tiniknek A kéthetes tábor alatt a résztvevők elkészítik saját filmjüket. A színház, film, irodalom vagy a képzőművészet érdekel? A te helyed az Art&Drama filmforgatásán van. Superfood Egészséges ízek - Gyermekeknek es Tiniknek Elsajátítod a friss gyümölcsök és zöldségek tulajdonságait, keverésük alapjait és a testünkre gyakorolt jótékony hatásukat. Elkészítjük a legfinomabb, legszínesebb friss turmixokat. KANO: Build your own computer- Gyermekeknek Angol anyanyelvű tanárokkal a gyerekek saját számítógépüket rakják össze, és a legjobb, haza is vihetik! COMICS: Drawing and storyboarding- Gyermekeknek A résztvevő gyerekek elkészítik saját képregényüket, amit ki is nyomtathatnak.

15 NYOMTATHATÓ ÖSSZEFOGLALÓ 2. OLDAL Tábor dátumai: minden héten július 18-tól augusztus 29-ig. Helyszín: Velencei-tó Juventus Hotel Információ online: AZ ALAPÁR TARTALMAZZA Egész napos angol nyelvű programokat reggel 8-tól este 23 óráig. Teljes ellátást reggelivel, svédasztalos ebéddel és vacsorával, tízóraival és uzsonnával. Kiegyensúlyozott, egészséges ételeket. Egész napos ásványvíz fogyasztást. Sporteszközök használatát a foglalkozásokon. A foglalkozásokon alapanyagokat, felszerelést. 2-3 ágyas elhelyezést külön fürdőszobával Maximum 10 fős foglalkozások, 1 anyanyelvű pedagógussal és 1 anyanyelvű asszisztenssel. SZERVEZÉS Lehetőség van nem ottalvásos részvételre is. A szülőnek kell gondoskodnia a gyermek utaztatásáról. Az ára megegyezik a bentlakásos részvételi árral. A táborban a magyar gyermekekkel külföldi gyermekek is nyaralnak, akár egy szobában is lakhatnak. AMIT AZ ALAPÁR NEM TARTALMAZ: A tábor brossúrájában található Extra programok költségeit. A tábor kezdetén és végén az oda és vissza utazást a lakhelyről. Üdítők, fagylaltok és más nasik. BIZTONSÁG Az Angolfalu Kids táborának fiatal pedagógus gárdája éjjel is felügyeli a fiatalok pihenését. A tábor területe csak meghatározott céllal, felnőtt felügyelettel hagyható el. A tábor időtartama alatt egy személyautó és sofőr áll rendelkezésre, balesetek vagy rosszullétek azonnali kezelésére a legközelebbi ellátóhelyen. ÁRAK: Alaptábor Angol anyanyelvi tábor napi 15 óra szervezett és felügyelt, változatos programokkal. 1 HÉT: Ft* 2 HÉT: * Ft Extrák: Tanulás és nyaralás egy hét Ft. Velence Wind - két hét Ft. Art & Drama - két hét Ft. Superfood - egy hét Ft. KANO egy hét Ft. Képregény: - egy hét Ft. *Az ár tartalmaz egy Ft-os nem visszatéríthető regisztrációs díjat. Minden ár tartalmazza az ÁFÁ-t.

ENGLISH SUMMER CAMP ON LAKE VELENCE. CALL 06.20.311.61.71 aniko.farkas@angolfalu.hu

ENGLISH SUMMER CAMP ON LAKE VELENCE. CALL 06.20.311.61.71 aniko.farkas@angolfalu.hu ENGLISH SUMMER CAMP ON LAKE VELENCE Az Angol Faluban már megtapasztaltam az angol anyanyelvi környezetet itthon. A 16 éves fiam anyanyelvi táborát is meg tudom oldani az Angol Falu Teen programmal, Magyarországon.

Részletesebben

NYELVI ÉS SPORTTÁBOR GYEREKEKNEK

NYELVI ÉS SPORTTÁBOR GYEREKEKNEK NYELVI ÉS SPORTTÁBOR GYEREKEKNEK Ahol nem csak a nyelvtanulás intenzív, hanem a mozgás is! Kalandra fel! T Á J É K O Z T A T Ó Art of Progress Fejlesztési Központ Nyilvántartásba vételi szám: 01-0719-06

Részletesebben

Tanuljon nyelveket. külföldön! FELNŐTT NYELVTANFOLYAMOK. www.ilt.hu GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI NYELVI TÁBOROK. Beszédre hangolva! SZAKMAI NYELVTANFOLYAMOK

Tanuljon nyelveket. külföldön! FELNŐTT NYELVTANFOLYAMOK. www.ilt.hu GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI NYELVI TÁBOROK. Beszédre hangolva! SZAKMAI NYELVTANFOLYAMOK Tanuljon nyelveket külföldön! Ízelítő 2011/2012-es kínálatunkból FELNŐTT NYELVTANFOLYAMOK www.ilt.hu Beszédre hangolva! ILT_Katalogus2011-2012 A4.indd 1 GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI NYELVI TÁBOROK SZAKMAI NYELVTANFOLYAMOK

Részletesebben

külföldön! Tanuljon nyelveket www.ilt.hu ÍZELÍTŐ 2009/2010-ES KÍNÁLATUNKBÓL SZAKMAI NYELVTANFOLYAMOK FELNŐTT NYELVTANFOLYAMOK

külföldön! Tanuljon nyelveket www.ilt.hu ÍZELÍTŐ 2009/2010-ES KÍNÁLATUNKBÓL SZAKMAI NYELVTANFOLYAMOK FELNŐTT NYELVTANFOLYAMOK Tanuljon nyelveket külföldön! ÍZELÍTŐ 2009/2010-ES KÍNÁLATUNKBÓL SZAKMAI NYELVTANFOLYAMOK www.ilt.hu FELNŐTT NYELVTANFOLYAMOK GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI NYELVI TÁBOROK Bemutatkozás A nyelv mutat meg a legtöbbet

Részletesebben

K2 Sí & Snowboard Központ K2 Bike Shop: Budapest, 1036 Pacsirtamezô u. 16. (bejárat a Viador utca felôl) Nyitvatartás: www.skiing.hu www.k2-bike.

K2 Sí & Snowboard Központ K2 Bike Shop: Budapest, 1036 Pacsirtamezô u. 16. (bejárat a Viador utca felôl) Nyitvatartás: www.skiing.hu www.k2-bike. K2 Sí & Snowboard Központ K2 Bike Shop: Budapest, 1036 Pacsirtamezô u. 16. (bejárat a Viador utca felôl) Telefon: +36-1-453-0819 Mobil telefon: +36-30-995-2728 Fax: +36-1-453-0818 Edzések: +36-30-221-4246

Részletesebben

2013 & 2014. Uk, MáLTA NYELVTANULÁS. USA, kanada. SPANyolország. külföldön! németország. olaszország MArokkó L A N G U A GES P L U S

2013 & 2014. Uk, MáLTA NYELVTANULÁS. USA, kanada. SPANyolország. külföldön! németország. olaszország MArokkó L A N G U A GES P L U S Uk, MáLTA USA, kanada SPANyolország KUBA, MexiKÓ Ekvádor, Costa Rica FRAnciaország 2013 & 2014 NYELVTANULÁS külföldön! németország olaszország MArokkó KÍNA 1 szervezet 7 Nyelv 32 helyszín számtalan élmény...

Részletesebben

Miért pont az Inside Word?

Miért pont az Inside Word? Nyelvtanulás külföldön Általános nyelvtanfolyamok Ifjúsági nyelvi táborok Nyelviskolai tanév Középiskolai tanév Egyetemi tanév Tanár-tréning ösztöndíjjal Tanulás + munka Szaknyelvi tanfolyamok Szakmai

Részletesebben

Szünidô a fôváros közepén

Szünidô a fôváros közepén Szünidô a fôváros közepén Nyári táborok, kulturális programok minden hétre! 137 nyári tábor ERZSÉBETVÁROS 2013 Nyár Városfejlesztés Zöld beruházások Kulturális-oktatási programok Megújuló gondoskodási

Részletesebben

fény KÉPző tábor Balatonfenyves 2014. július 13-19. gabor* photography Sulaci Photography PROGRAM tinédzsereknek

fény KÉPző tábor Balatonfenyves 2014. július 13-19. gabor* photography Sulaci Photography PROGRAM tinédzsereknek fény KÉPző tábor gabor* photography Sulaci Photography tinédzsereknek Balatonfenyves 2014. július 13-19. Ha szeretsz fotózni, de biztosabb, alaposabb tudásra vágysz, és a tanulást szívesen kapcsolnád össze

Részletesebben

Törökország. Alanya Side Belek Antalya Kemer

Törökország. Alanya Side Belek Antalya Kemer Törökország Alanya Side Belek Antalya Kemer Kedves Utasunk! Ismét eltelt egy év, tervezhetjük a családi nyaralást gyerekekkel, egy kellemes tengerparti pihenést a párunkkal, vagy épp egy jó kis meditálós

Részletesebben

Kedves Lányok és Fiúk!

Kedves Lányok és Fiúk! Kedves Lányok és Fiúk! Megint eltelt egy év, ismét itt a nyár, újra kezetekbe vehetitek a szegedi vakáció kedvelt programfüzetét. Jobbnál jobb ajánlatok sorakoznak benne, amelyek elkalauzolnak Benneteket

Részletesebben

Szolgáló Szeretet. Valse triste. Õsz Ingyenes lap. Weöres Sándor. ... az Úr... Erõt ad a fáradtnak, és az erõtlennek megsokasítja erejét.

Szolgáló Szeretet. Valse triste. Õsz Ingyenes lap. Weöres Sándor. ... az Úr... Erõt ad a fáradtnak, és az erõtlennek megsokasítja erejét. Weöres Sándor Hûvös és öreg az este. Remeg a venyige teste. Elhull a szüreti ének. Kuckóba bújnak a vének. Ködben a templom dombja, villog a torony gombja, gyors záporok sötéten szaladnak át a réten. Elhull

Részletesebben

NYÁR TÖRÖKORSZÁG, EGYIPTOM, TUNÉZIA, RODOSZ, www.dinoclub.hu www.bestreisen.hu

NYÁR TÖRÖKORSZÁG, EGYIPTOM, TUNÉZIA, RODOSZ, www.dinoclub.hu www.bestreisen.hu 2012 NYÁR DINOCLUB TÖRÖKORSZÁG, EGYIPTOM, TUNÉZIA, RODOSZ, MALLORCA, HORVÁTORSZÁG, ORSZÁG, VELENCEI-TÓ www.bestreisen.hu DINO KIDS Csodás tengerparti nyaralóhelyek, kiváló szállodai szolgáltatások, all

Részletesebben

Surf Safe Field Work - Komplex médiatudatosságot és biztonságos internethasználatot fejlesztő projekt keretében,

Surf Safe Field Work - Komplex médiatudatosságot és biztonságos internethasználatot fejlesztő projekt keretében, A számítógép és az internet használata mára rutin. E-mailen küldjük leveleinket, facebook-on, viberen beszélgetünk barátainkkal, vaterán vesszük a cipőnket és netről rendeljük a pizzát. Lassan skype on

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ jövendőbeli önkénteseknek 2012

BEMUTATKOZÓ jövendőbeli önkénteseknek 2012 BEMUTATKOZÓ jövendőbeli önkénteseknek 2012 Kedves Olvasó! Nagy örömmel köszöntünk Téged. Mivel kezedbe került ez az információs anyag, tudtunkra adja, hogy beléptél világunkba. Ez már nagy dolog, hisz

Részletesebben

Optimum Filmműhely. Szegedi Vakáció 2013 9

Optimum Filmműhely. Szegedi Vakáció 2013 9 Optimum Filmműhely Időpontja: 2013. június 17-21-ig Jelentkezési határidő: június 12. Helyszíne: Szent-Györgyi Albert Agóra Naponta: hétfőtől-péntekig 8:00-16:00 Várjuk minden olyan 12-14, valamint 15-18

Részletesebben

Nyelvtanulás külföldön fontos tudnivalók

Nyelvtanulás külföldön fontos tudnivalók Nyelvtanulás külföldön fontos tudnivalók Gyorsítsa fel idegennyelv tanulását anyanyelvi környezetben! Kiváló úti célokat és megbízható, kiemelkedő minőségű nyelviskolákat kínálunk külföldön. Fogadja szeretettel

Részletesebben

Kedves Lányok és Fiúk!

Kedves Lányok és Fiúk! Kedves Lányok és Fiúk! Megint eltelt egy év, ismét itt a nyár, újra kezetekbe vehetitek a szegedi vakáció kedvelt programfüzetét. Sorjáznak benne a jobbnál jobb ajánlatok, amelyek elkalauzolnak Benneteket

Részletesebben

www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK

www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK 2013 2014 T É L JÁTÉK, BIZTONSÁG, SZAKÉRTELEM, JÓ HANGULAT! Sí és snowboard táborainkban minden megvan, ami egy tökéletes családi síeléshez szükséges. A sípályán oktatóink

Részletesebben

Szakmai Programja 2011.

Szakmai Programja 2011. Szakmai Programja 2011. Cím: 2100 Gödöllő, Mátyás Király u. 23. Telefon:70/ 310-0186 Weblap: www.mokavarnet.hu Programért felelős: Rigó Berta 1 Minőségpolitikánk és céljaink: A Családi Napközink minőségpolitikájának

Részletesebben

NYÁRI TÁBOROK a II. kerületben

NYÁRI TÁBOROK a II. kerületben NYÁRI TÁBOROK a II. kerületben 2015 Horváth Imre: Mit kívánjak nyárra? Homokvárhoz: kupacot, Horgászoknak: kukacot, Hegymászóknak: nagy hegyet, hűs fagyihoz: friss tejet, folyópartra: fát, nagyot, vakációt

Részletesebben

VAKÁCIÓ. Pénzügyi térkép a mindennapokra. Legyen sikk a spórolás, az élvezetes megtakarítás!

VAKÁCIÓ. Pénzügyi térkép a mindennapokra. Legyen sikk a spórolás, az élvezetes megtakarítás! VAKÁCIÓ Pénzügyi térkép a mindennapokra Legyen sikk a spórolás, az élvezetes megtakarítás! Írta: Fa Kinga - Regisztrált Pénzügyi Tervező Szerkesztette és illusztrálta: Sipos Emese - grafikus 1. oldal VAKÁCIÓ

Részletesebben

TÖRÖKORSZÁG 2010 NYÁR ANTALYA DALAMAN. Elõfoglalási. Február végéig. www.gulet.hu www.gulet.hu. a repülőtéri illetéket ajándékba adjuk.

TÖRÖKORSZÁG 2010 NYÁR ANTALYA DALAMAN. Elõfoglalási. Február végéig. www.gulet.hu www.gulet.hu. a repülőtéri illetéket ajándékba adjuk. TÖRÖKORSZÁG 2010 NYÁR Elõfoglalási kedvezmény Február végéig ANTALYA DALAMAN a repülőtéri illetéket ajándékba adjuk. www.gulet.hu www.gulet.hu Milyen lenne a világ az Ön mosolya nélkül? Szeretne Ön is

Részletesebben

Zobori KalandoZoo Holnapocska Tábor ÉS NYÁRI TÁBOROK OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK. www.zoborikalandozoo.hu

Zobori KalandoZoo Holnapocska Tábor ÉS NYÁRI TÁBOROK OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK. www.zoborikalandozoo.hu Zobori KalandoZoo Holnapocska Tábor OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK ÉS NYÁRI TÁBOROK www.zoborikalandozoo.hu FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY A NÁL Szeretnél egy fantasztikus élményt szerezni magadnak és barátaidnak egy szuper

Részletesebben

Kedves Lányok és Fiúk!

Kedves Lányok és Fiúk! Kedves Lányok és Fiúk! Megint eltelt egy év, ismét itt a nyár, újra kezetekbe vehetitek a szegedi vakáció kedvelt programfüzetét. Sorjáznak benne a jobbnál jobb ajánlatok, amelyek elkalauzolnak Benneteket

Részletesebben

Nyelvtanulás. Ezt a módszert garantáltan élvezni fogja! Fárasztó? Tanuljon velünk külföldön, luxus körülmények között! luxusnyelvtanulas@pause.

Nyelvtanulás. Ezt a módszert garantáltan élvezni fogja! Fárasztó? Tanuljon velünk külföldön, luxus körülmények között! luxusnyelvtanulas@pause. Utazási Iroda Utazási ügyekben: KOBE TRAVEL UTAZÁSI IRODA ESKÜVŐ és RENDEZVÉNY SZERVezés KOMLÓ ZOLTÁN 1165 Budapest, Imre u. 2. Telefon: 630-0987 E-mail: info@kobeeva.hu www.kobeeva.hu A nyelvtanulásról:

Részletesebben

Nyári Tábor és Programajánló Gyermekeknek

Nyári Tábor és Programajánló Gyermekeknek Nyári Tábor és Programajánló Gyermekeknek Kedves Szülők és Gyerekek! Összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyek segítségével könnyebben választhattok a nyári táborok és szabadidős programok közül.

Részletesebben

Tafotáné Cserép Gabriella. kiállítá sá ra. Meghívó. Tisztelettel meghívjuk Önt, családját és barátait

Tafotáné Cserép Gabriella. kiállítá sá ra. Meghívó. Tisztelettel meghívjuk Önt, családját és barátait SÁRM LÉK EL Meghívó Tisztelettel meghívjuk Önt, családját és barátait Tafota Istvánné Cserép Gabriella amatõr festõ 2010. szeptember 29-én délután fél 6-ra a sármelléki ÁMK aulájába A Reziben élõ Tafota

Részletesebben

KOMPETENCIA ALAPÚ OKTATÁS, EGYENLŐ HOZZÁFÉRÉS -INNOVATÍV INTÉZMÉNYEKBEN TÁMOP 3.1.4/08/02-2009-0096

KOMPETENCIA ALAPÚ OKTATÁS, EGYENLŐ HOZZÁFÉRÉS -INNOVATÍV INTÉZMÉNYEKBEN TÁMOP 3.1.4/08/02-2009-0096 KOMPETENCIA ALAPÚ OKTATÁS, EGYENLŐ HOZZÁFÉRÉS -INNOVATÍV INTÉZMÉNYEKBEN TÁMOP 3.1.4/08/02-2009-0096 D I G I T Á L I S T A R T A L M A K H A S Z N Á L A T A A Z O K T A T Á S I G Y A K O R L A T B A N KÉSZÍTETTE:

Részletesebben

Középiskolai tanév külföldön

Középiskolai tanév külföldön Középiskolai tanév külföldön 2014 15 Már több mint 30 éve Előkészítő táborok Amerika: 5 NAP New York Kanada: 4 NAP Toronto Spanyolország: 8 NAP Madrid Új-Zéland: 5 NAP Auckland Anglia: 4 NAP London ÍRORSZÁG:

Részletesebben