ENGLISH SUMMER CAMP ON LAKE VELENCE. CALL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ENGLISH SUMMER CAMP ON LAKE VELENCE. CALL 06.20.311.61.71 aniko.farkas@angolfalu.hu"

Átírás

1 ENGLISH SUMMER CAMP ON LAKE VELENCE

2 Az Angol Faluban már megtapasztaltam az angol anyanyelvi környezetet itthon. A 16 éves fiam anyanyelvi táborát is meg tudom oldani az Angol Falu Teen programmal, Magyarországon. Klára, Angol Falu résztvevő és szülő

3 Az Angol Falu Teen összes animátora, tanára, személyzete. angol anyanyelvű.. Tanáraink képzett külföldi nyelvtanárok,. akik Magyarországon tanítanak egész évben, többek között az Angol Faluban is. Röpke két hét alatt a fiatalok annyit beszélnek angolul, mintha heti 7-8 angolórájuk lett volna egész évben. Két hét alatt megduplázzák az angoltudásuk. A táborban a magyar gimnazistákkal együtt külföldi diákok is nyaralnak.

4 Vízparti kalandok az alaptábor Változatos napi programok az ANGOL FALU Teen programjában, tele közösségi élményekkel és kizárólag angolul. Délelőtt készítsd el a saját jelmezed az esti 70-es éveket idéző kerti partira. Ebéd után fedezd fel a tópartot biciklivel. Reggeli után forgass videoklipet a parton. Ebéd után strandold le a sminket és készülj az esti karaokéra. A reggeli kajak túra után ebéd és strandröplabda bajnokság. Vacsora után tábortűz. Reggeli után irány a strand. Ebéd után sárkányhajó kihívás, első forduló. Este BBQ a kertben és Bollywood disco.

5 1 Tanulás és nyaralás A Tanulás és nyaralás programunk alatt a gimnazistákkal heti 20 tanórában foglalkoznak anyanyelvi tanáraink. A tananyagot szintfelmérés után, személyre szabottan állítjuk össze, az Angol Falu minőségi követelményei szerint. Tanáraink mind diplomás, anyanyelvi tanárok, akik magyar nyelviskolákban tanítanak, többek között az Angol Faluban is. IELTS, EOS esetleg emelt szintű érettségi vár rád? Nálunk pótolhatod, ami a tanévből lemaradt. Mi felkészítünk a rád váró kihívásokra.

6 2 Velence Wind A Velencei-tó a szél szerelmeseinek paradicsoma. A velencei VVSI, Vizi Sportiskola közreműködésével, angol anyanyelvű oktatókkal tanulják a gyerekek a vitorlázás alapjait. Az összesen 40 órás tanfolyam foglalkozásait minden nap 4-5 órában tartjuk, a szélviszonyoktól függő időpontokban.

7 3 Art & Drama A kéthetes tábor alatt a résztvevők elkészítik saját filmjüket. Az angol anyanyelvű rendezővel és rendezőasszisztenssel dolgozó csoport a forgatókönyvírás, a díszlettervezés, színészet, felvételek, világítás, vágás részleteiben mélyül el és együtt alkotják meg a nyári tábor filmjét. A színház, film, irodalom vagy a képzőművészet érdekel? A te helyed az Art&Drama filmforgatásán van.

8 4 SUPERFOOD: EGÉSZSÉGES ÍZEK A friss, nyers ételek finomak, színesek, könnyű őket elkészíteni és segítenek egészségesen élni. A 20 órás Superfood programon angol anyanyelvű tanácsadónkkal elsajátítod a friss gyümölcsök és zöldségek tulajdonságait, keverésük alapjait és a testünkre gyakorolt jótékony hatásukat. Elkészítjük a legfinomabb, legszínesebb friss mixeket, megtanulod a superfood koncepció alapjait és kipróbálod magad a természetes édességek elkészítésében is. Make delicious freshly pressed juices which burst with vitamins and bright colours

9 Velence lake Juventus Hotel Camp Services 2-3 teens/room All rooms with ensuite bathroom Inner pool Sauna Jacuzzi Kayak Canoa Billiard Fishing Swimming Aquatic games Dragon boat Table football Beach volley Football Cricket Softball Rugby Table tennis Badminton Surf Biking tours Waterpolo Boardgames Outdoor parties Karaoke

10 JELENTKEZZ Online Vagy hívd Anikó Farkast a es számon Személyesen minden csütörtökön óráig az Angol Falu Conversation Clubjában*. Állítsd össze a tökéletes tábort! 1. Döntsd el, hogy egy vagy két hétre szeretnél az Angol Falu Teen táborba jönni! 2. Válaszd ki a neked megfelelő dátumot: Kéthetes programjaink: július 18-augusztus 1-ig augusztus 2-től augusztus 15-ig augusztus 16-tól augusztus 29-ig Egyhetes programjaink minden szombaton indulnak július 18-tól augusztus 29-ig bezárólag. Válaszd ki a neked megfelelő szombatot. 3. Add hozzá a kedvenc kiegészítő programod: 1. Learning Summer 1 week 2. Learning Summer 2 weeks 3. Superfoods 1 week 4. Velence Wind 2 weeks 5. Art and Drama 2 weeks *Cím: Vinopiano Gallery & Winebar, Szt. Gellért tér. (Bartók Béla út 1.)

11 ÉLMÉNYTÁBOR A VELENCEI TÓ PARTJÁN Angol anyanyelvi tábor napi 15 óra szervezett és felügyelt, változatos programokkal. 1 HÉT: Ft* 2 HÉT: Ft LEARNING SUMMER EXTRA 20 óra személyre szabott angolóra, felkészítő. (IELTS EOS Középfokú etc.) 1 HÉT: Ft 2 HÉT: Ft SUPERFOODS EXTRA 20 óra friss zöldségek és gyümölcsök jótékony hatásairól, turmixok, édességek készítése. 1 HÉT: Ft VELENCE WIND EXTRA 40 hours of theoretical and practical tuition of sailing on Pirate boats (5 m). Available ONLY for 2 weeks program: Ft ART & DRAMA EXTRA 40 hours of introduction to filmmaking, acting, film editing, writing. Available ONLY for 2 weeks program: Ft *Az ár tartalmaz egy Ft-os nem visszatéríthető regisztrációs díjat. Minden ár tartalmazza az ÁFÁ-t.

12 Az AngolFalu Teen táborába éves fiatalokat várunk. Az alapár tartalmazza Egész napos angol nyelvű programokat reggel 8-tól este 23 óráig. Teljes ellátást reggelivel, svédasztalos ebéddel és vacsorával, tízóraival és uzsonnával. Kiegyensúlyozott, egészséges ételeket. Egész napos ásványvíz fogyasztást. Sporteszközök használatát a foglalkozásokon. A foglalkozásokhoz szükséges alapanyagokat, felszerelést. 2-3 ágyas elhelyezést külön fürdőszobával. Részletek Maximum 10 fős foglalkozások, 1 anyanyelvű pedagógussal és 1 anyanyelvű asszisztenssel. Anyanyelvi animátorok és kisegítő személyzet. A éves korosztály a jelentkezők számától függően vagy elfoglalja az egész hotelt, vagy annak jól elkülöníthető szárnyában kap elhelyezést. Lehetőség van nem ottalvásos részvételre is. Ebben az esetben a szülőnek kell gondoskodnia a gyermek utaztatásáról. A napközis részvétel ára megegyezik a bentlakásos részvételi árral. A táborban a magyar gyermekekkel külföldi gyermekek is nyaralnak, akár egy szobában is lakhatnak. Amit az alapár nem tartalmaz: A tábor brossúrájában található Extra programok költségeit. A tábor kezdetén és végén az oda és vissza utazást a lakhelyről. Üdítők, fagylaltok és más nasik. A tábor lehetőséget ad a szülőknek, hogy meghatározzanak egy napi zsebpénz keretet, amit a pedagógusokon keresztül a tábor szervezői csapata minden nap a fiatalok rendelkezésére bocsátanak. Biztonság Az Angolfalu Kids táborának fiatal pedagógus és asszistensi gárdája éjjel is felügyeli a fiatalok pihenését. A tábor területét a fiatalok csak meghatározott céllal, felnőtt felügyelettel hagyhatják el. A tábor időtartama alatt egy személyautó és sofőr áll rendelkezésre, balesetek vagy rosszullétek azonnali kezelésére a legközelebbi ellátóhelyen.

13 Díjazzunk -5%* A kedvezmény érvényes, ha a teljes részvételi díj átutalásra kerül egy összegben a foglalás után. *Érvényes Április 30-ig. Két hét kedvezmény 27ezer forintot spórolsz, ha két hétet foglalsz. Testvérkedvezmény Két testvér részvétele egy-egy hétre, a kéthetes kedvezménnyel. Csoportos kedvezmény még -5% Egyszerre foglaló, legalább 10 fős csoportok esetén Minden kedvezmény összevonható, vagyis ha egy testvérpár egy csoportban jelentkezik és a részvételi díjat egy összegben átutalja a csoport, a kedvezményük 18%.

14 NYOMTATHATÓ ÖSSZEFOGLALÓ 1. OLDAL ENGLISH SUMMER CAMP IN HUNGARY JULY & AUGUST 2015 Ma már mind tudomásul vettük, hogy angolul beszélni kell. Tíz évvel ezelőtt még elég volt törni az angolt, ma már legalább jól kell érteni és beszélni, míg tíz év múlva már csak a folyékony és választékos angol lesz elégséges a munkahelyeken. Tehát nem csak fontos, hanem az életre felkészitő előny is, ha a diákok már most nyugodtan és magabiztosan beszélnek angolul. MINŐSÉGI ANGOL ANYANYELVI TÁBOR Az Angolfalu nyári táborában a Velencei-tó partján a felsős és gimnazista gyerekek biztonságban és hangulatosan élvezhetik a külföldi nyelvtanulás előnyeit. Angol anyanyelvű animátorokkal, tanárokkal, külföldi diákokkal, bentlakásos nyári táborban teljes ellátással. Nem kell külföldre utazni, kultúrált a helyszín, jók a programok, képzettek az anyanyelvi tanárok és a táborban angolul beszél mindenki. A gyerekek nyelvvizsga előkészítőn is részt vehetnek és egy-két hét alatt megduplázzák beszédkészségüket. A táborban közösségi élmények és változatos programok várják a résztvevőket, vízparti kalandok, kerti partik, játékok, sport és sok más, mind kizárólag angolul. KÜLÖNLEGES EXTRA PROGRAMOKKAL Tanulás és nyaralás- Gyermekeknek (10-14 év) és Tiniknek (15-19 év) Napi 4 angolóra, nyelvvizsga előkészítő vagy felzárkoztató Velence Wind- Tiniknek Sportiskola közreműködésével, angol anyanyelvű oktatókkal tanulják a gyerekek a vitorlázás alapjait. Art & Drama- Tiniknek A kéthetes tábor alatt a résztvevők elkészítik saját filmjüket. A színház, film, irodalom vagy a képzőművészet érdekel? A te helyed az Art&Drama filmforgatásán van. Superfood Egészséges ízek - Gyermekeknek es Tiniknek Elsajátítod a friss gyümölcsök és zöldségek tulajdonságait, keverésük alapjait és a testünkre gyakorolt jótékony hatásukat. Elkészítjük a legfinomabb, legszínesebb friss turmixokat. KANO: Build your own computer- Gyermekeknek Angol anyanyelvű tanárokkal a gyerekek saját számítógépüket rakják össze, és a legjobb, haza is vihetik! COMICS: Drawing and storyboarding- Gyermekeknek A résztvevő gyerekek elkészítik saját képregényüket, amit ki is nyomtathatnak.

15 NYOMTATHATÓ ÖSSZEFOGLALÓ 2. OLDAL Tábor dátumai: minden héten július 18-tól augusztus 29-ig. Helyszín: Velencei-tó Juventus Hotel Információ online: AZ ALAPÁR TARTALMAZZA Egész napos angol nyelvű programokat reggel 8-tól este 23 óráig. Teljes ellátást reggelivel, svédasztalos ebéddel és vacsorával, tízóraival és uzsonnával. Kiegyensúlyozott, egészséges ételeket. Egész napos ásványvíz fogyasztást. Sporteszközök használatát a foglalkozásokon. A foglalkozásokon alapanyagokat, felszerelést. 2-3 ágyas elhelyezést külön fürdőszobával Maximum 10 fős foglalkozások, 1 anyanyelvű pedagógussal és 1 anyanyelvű asszisztenssel. SZERVEZÉS Lehetőség van nem ottalvásos részvételre is. A szülőnek kell gondoskodnia a gyermek utaztatásáról. Az ára megegyezik a bentlakásos részvételi árral. A táborban a magyar gyermekekkel külföldi gyermekek is nyaralnak, akár egy szobában is. AMIT AZ ALAPÁR NEM TARTALMAZ: A tábor brossúrájában található Extra programok költségeit. A tábor kezdetén és végén az oda és vissza utazást a lakhelyről. Üdítők, fagylaltok és más nasik. BIZTONSÁG Az Angolfalu Kids táborának fiatal pedagógus gárdája éjjel is felügyeli a fiatalok pihenését. A tábor területe csak meghatározott céllal, felnőtt felügyelettel hagyható el. A tábor időtartama alatt egy személyautó és sofőr áll rendelkezésre, balesetek vagy rosszullétek azonnali kezelésére a legközelebbi ellátóhelyen. ÁRAK: Alaptábor Angol anyanyelvi tábor napi 15 óra szervezett és felügyelt, változatos programokkal. 1 HÉT: Ft* 2 HÉT: * Ft Extrák: Tanulás és nyaralás egy hét Ft. Velence Wind - két hét Ft. Art & Drama - két hét Ft. Superfood - egy hét Ft. KANO egy hét Ft. Képregény: - egy hét Ft *Az ár tartalmaz egy Ft-os nem visszatéríthető regisztrációs díjat. Minden ár tartalmazza az ÁFÁ-

Nem kell külföldre utazni, kultúrált a helyszín, jók a programok, képzettek az anyanyelvi tanárok és a táborban angolul beszél mindenki.

Nem kell külföldre utazni, kultúrált a helyszín, jók a programok, képzettek az anyanyelvi tanárok és a táborban angolul beszél mindenki. Nem kell külföldre utazni, kultúrált a helyszín, jók a programok, képzettek az anyanyelvi tanárok és a táborban angolul beszél mindenki. Az Angol Falu anyanyelvi környezetét most kislányom is megélheti.

Részletesebben

SUMMER CAMP. Angol anyanyelvű tábor Magyarországon. {Külföld itthon}

SUMMER CAMP. Angol anyanyelvű tábor Magyarországon. {Külföld itthon} SUMMER CAMP 2016 Angol anyanyelvű tábor Magyarországon {Külföld itthon} Lányom volt nyári táborban, fantasztikusan érezte magát. Szuper 2 hét volt, szállás 5*, étel tökéletes, programok változatosak, emberek

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró Olaszország Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró A csizma alakú ország a kultúra és a művészetek bölcsőjének

Részletesebben

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 Étel & Ital Ellátás napi háromszori étkezéssel Reggeli 07:30 10:30 Kései reggeli (legalább kontinentális) 11:00-ig Ebéd (büfé) 12:30 14:30 Vacsora (büfé)

Részletesebben

Londoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek

Londoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Londoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Helyszín: Ez a londoni ifjúsági program Ealing kerületben indul, amely egy kellemes, zöldövezeti kerülete Londonnak, a belvárostól metróval 25 percre. Ealing

Részletesebben

A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi programjaink Angliában, Skóciában és Írországban

A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi programjaink Angliában, Skóciában és Írországban A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi programjaink Angliában, Skóciában és Írországban - 2017 SWANAGE, DÉL-ANGLIA A legnépszerűbb ifjúsági helyszínünk minden nyáron! Swanage 12-17 éveseknek 2017.03.11

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 HERITANCE AARAH ISLAND 5 csillagos resort sziget. RAA atoll. Malétól 40 perc hidroplán transzferrel. 2018 ban nyílt. A sziget mérete kb. 500 m hosszú és 300 m széles, egyik oldalán elkeskenyedő. Housereff

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2018-ban

Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2018-ban Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2018-ban AUSZTRIA KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSSEL Ausztria, Bécs 12-17 éveseknek Szállás: kollégiumban, 4-6 ágyas szobákban,

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018.

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018. BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018. Egyesületünk ez éven 4 féle tábort indít: - Miskolc ZOO napközis tábor - a hagyományos Zoo tábor, új programmal - Bükki TÚRA napközis tábor -

Részletesebben

Angol Nyelvvizsga - Középfok Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON

Angol Nyelvvizsga - Középfok Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON Angol Nyelvvizsga - Középfok Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON - Alapfokú angol nyelvtudással rendelkezel? - Szeretnél folyékonyan, bátran beszélni angolul? - Középfokú nyelvvizsgát szeretnél tenni,

Részletesebben

Jelentkezés Regisztrációs adatok:

Jelentkezés Regisztrációs adatok: Jelentkezés Regisztrációs adatok: * Név: * Beosztás, foglalkozás: * Település: * Hivatal, cég neve: * Levelezési cím: Építészek esetében kamarai névjegyzék szám: Területi Építész Kamara, amelyhez tartozik:

Részletesebben

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching Coerver Nyári Tábor 2017 A Modern Játék Sok fiatal játékos érkezik a felnőtt futball világába és küzdenek a rájuk nehezedő óriási nyomással, idővel, a térrel, és a fizikai kihívásokkal. Sokan közülük egyszerűen

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPFOKÚ OKTATÁSBAN RÉSZTVEVŐ, KÖZÉTKEZTETÉSBEN ÉTKEZŐK ÉS CSALÁDJUK KÖRÉBEN VÉGZETT REPREZENTATÍV FELMÉRÉS EREDMÉNYEI

AZ ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPFOKÚ OKTATÁSBAN RÉSZTVEVŐ, KÖZÉTKEZTETÉSBEN ÉTKEZŐK ÉS CSALÁDJUK KÖRÉBEN VÉGZETT REPREZENTATÍV FELMÉRÉS EREDMÉNYEI AZ ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPFOKÚ OKTATÁSBAN RÉSZTVEVŐ, KÖZÉTKEZTETÉSBEN ÉTKEZŐK ÉS CSALÁDJUK KÖRÉBEN VÉGZETT REPREZENTATÍV FELMÉRÉS EREDMÉNYEI Dr. Polereczki Zsolt Prof. Dr. Szakály Zoltán Jasák Helga Debreceni

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM Az 1984-ben alapított szervezet híres fiataloknak szervezett nyári táborairól, melyeket főleg Berlinben szervez. Az itt tanulók minimum korosztálya 8 év, de a különböző

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Varázslatos napok Sárváron

Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron. Gyönyörködjön a színes őszi természetben,majd frissüljön fel a sárvári EUROPESPA-MED Minőség Díjas Gyógy és Wellness Fürdőben ahol gyógyvíz,élményelemek,csúszdák

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port IDŐPONT: 2019. 09. 13-14. HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2019. szeptember 13-14. Kenese Marina-Port, Balatonkenese,

Részletesebben

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA A Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található balatonaligai szállás-, és üdülőközpont, melynek 10 hektáros strandja 2 km hosszan nyúlik

Részletesebben

Gyula 2011. október 14-15. Gyula. Vezetéknév: Keresztnév: Munkahely: Város: Irányítószám: Utca: Telefon: Fax: E-mail: Orvosi pecsétszám:

Gyula 2011. október 14-15. Gyula. Vezetéknév: Keresztnév: Munkahely: Város: Irányítószám: Utca: Telefon: Fax: E-mail: Orvosi pecsétszám: JELENTKEZÉSI LAP Gyula 2011. október 14-15. Gyula Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: CORACOMP Kft. 5711. Gyula, Szüret u. 12. Tel.: +36-30/337-5801 E-mail: cszabolcs78@t-online.hu

Részletesebben

Tavaszi Sporttábor / Spring Sports Camp. 2016. május 27 29. (péntek vasárnap) 27 29 May 2016 (Friday Sunday)

Tavaszi Sporttábor / Spring Sports Camp. 2016. május 27 29. (péntek vasárnap) 27 29 May 2016 (Friday Sunday) Tavaszi Sporttábor / Spring Sports Camp 2016. május 27 29. (péntek vasárnap) 27 29 May 2016 (Friday Sunday) SZÁLLÁS / ACCOMODDATION on a Hotel Gellért*** szálloda 2 ágyas szobáiban, vagy 2x2 ágyas hostel

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu 1 KANUHURA 5 csillagos luxus sziget. Lhaviyani atoll észak keleti részén található ez a 1.000 m x 200 m s csodálatos hófehér homok partú sziget. Korall zátony 100-150 m - re. A legtökéletesebb partú hibátlan

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

Harmadik bejelentés, meghívó, mely részben módosítja a korábbiakat.

Harmadik bejelentés, meghívó, mely részben módosítja a korábbiakat. Česká společnost pro osvětlováni, Magyar Elektrotechnikai Egyesület Világítástechnikai Társasága, Slovenska Svetelnotechnická Spolocnost Polski Komitet Oświetleniowy SEP LUMEN V4 V. Konference Vyšegrádských

Részletesebben

JUVENTUS ACTION LEARNING

JUVENTUS ACTION LEARNING JUVENTUS ACTION LEARNING N Y ÍL T A NGOL NYELVŰ WO RKSHOPOK a mu n k ah ely i hatékony s ágért Juventus Képzési Központ Engedélyezett Felnőttképzési Intézmény E-000543/2014 Engedélyezett Készségfejlesztő

Részletesebben

keep talking E-talking Network TM You are not alone

keep talking E-talking Network TM You are not alone keep talking E-talking Network TM You are not alone Minden HR vezető rémálma, avagy hogyan tanítsuk meg angolul és németül beszélni a dolgozókat gyorsan, hatékonyan és garantált minőségben? keep talking

Részletesebben

XVII. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK

XVII. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK INFORMÁCIÓK Verseny információk: A verseny rendezője: Magyar Kick-Box Szakszövetség Tigers Kick- Box és Szabadidő SE Szeged Helyszín: Szeged, Városi Jégpálya Cím: Szeged, Szabadkai út 22. Időpont: 2011.

Részletesebben

Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek

Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Oktatás: Egy olyan dinamikus tanfolyamon vesznek részt a diákok, amely lökést ad ahhoz, hogy a diákok nyelvtudása magabiztosabb legyen. Nagy hangsúlyt fektetnek

Részletesebben

Speciális árak a Big Ben diákjainak 2017-ben

Speciális árak a Big Ben diákjainak 2017-ben Speciális árak a Big Ben diákjainak 2017-ben Választható városok/iskolák: New York (Empire State) New York (Soho iskola) Boston Fenway Boston Harvard Square Chicago Philadelphia Miami Portland San Francisco

Részletesebben

Miért küszködne állandóan angol szódolgozatok javításával, ha másképpen és ráadásul hatékonyabban is ösztönözheti szótanulásra diákjait?

Miért küszködne állandóan angol szódolgozatok javításával, ha másképpen és ráadásul hatékonyabban is ösztönözheti szótanulásra diákjait? Miért küszködne állandóan angol szódolgozatok javításával, ha másképpen és ráadásul hatékonyabban is ösztönözheti szótanulásra diákjait? Mint minden angol nyelvtanárnak, biztosan az Ön célja is az, hogy

Részletesebben

INTÉZMÉNYÜNKBEN FOLYÓ KÉPZÉSEK

INTÉZMÉNYÜNKBEN FOLYÓ KÉPZÉSEK INTÉZMÉNYÜNKBEN FOLYÓ KÉPZÉSEK A 4 évfolyamos gimnáziumi osztályaink Emelt idegen nyelvi képzések Intézményünkben nagy hagyományai vannak az emelt szintű angol és német nyelvoktatásnak. A nyelvi tagozaton

Részletesebben

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Egészséges táplálkozás Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Szívbarát szivárvány Értelmezési példa A lényeg, hogy húsfélékből napi 2-3 egységet javasolt fogyasztani. 1 egységnyi mennyiségek: 5-10

Részletesebben

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK Miskolc ZOO napközis tábor

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK Miskolc ZOO napközis tábor BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK 2017. Egyesületünk ez éven 3 féle tábort indít: - Miskolc ZOO napközis tábor - a hagyományos Zoo tábor, megújult programmal - Bükki TÚRA napközis

Részletesebben

MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY

MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY Napok Bentlakásos táboroztatás (6 nap / 5 éjszaka) Gyerekek és pedagógusok Egy turnusba 80 fő tanulót, velük 4 fő kísérőtanárt tud fogadni a Manna 6 fős tantestülete. Vigyázók

Részletesebben

EGYENES ÚT AZ EGYETEMRE A 14 21 éves, biztosan továbbtanuló fiatalok oktatási tematikus lapja A lap profilja: felkészülés a kétszintû érettségire felnõttképzés a felsõoktatás világa tanulási technikák

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus Hogyan táplt plálkozzunk lkozzunk egészs szségesen? Parnicsán Kinga dietetikus A táplálkozás jelentősége Táplálkozás: Az anyagcseréhez szükséges anyagok bevitele a szervezetbe. A táplálkozás célja: - energia

Részletesebben

Miért az EFEB Online Akadémia által szervezett Gyógypedagógiai segítő munkatárs tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Miért az EFEB Online Akadémia által szervezett Gyógypedagógiai segítő munkatárs tanfolyam a legjobb választás az Ön számára? Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: Oktatás díja egy összegben: Folyamatos indulás A tanfolyam a jelentkezést követően azonnal kezdhető! E-learning

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

APARTMAN SZÁLLÁS SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS ÁRLISTA AZ ÉTKEZÉSEK MENÜ JELLEGGEL ÉRTENDŐK. AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK, IFA 200,- FT/FELNŐTT/ÉJ

APARTMAN SZÁLLÁS SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS ÁRLISTA AZ ÉTKEZÉSEK MENÜ JELLEGGEL ÉRTENDŐK. AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK, IFA 200,- FT/FELNŐTT/ÉJ APARTMAN SZÁLLÁS SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS ÁRLISTA AZ ÉTKEZÉSEK MENÜ JELLEGGEL ÉRTENDŐK. AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK, IFA 200,- FT/FELNŐTT/ÉJ (Ft/fő/éj) Szállás teljes panzióval * félpanzióval* Reggeli* Ebéd*

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

Kihelyezetett workshopok tanároknak, foglalkozások diákoknak. Rádai Péter Euroexam Nyelvvizsga Központ

Kihelyezetett workshopok tanároknak, foglalkozások diákoknak. Rádai Péter Euroexam Nyelvvizsga Központ Kihelyezetett workshopok tanároknak, foglalkozások diákoknak Rádai Péter Euroexam Nyelvvizsga Központ peter.radai@euroexam.org 120 perces módszertani workshopok 2008 tavasza óta 80+ alkalom Résztvevők

Részletesebben

Bókay János Humán Szakközépiskola

Bókay János Humán Szakközépiskola Beiskolázási tájékoztató a 2015-16. tanévre A tájékoztató a 35/2014. EMMI rendelet és a 20/2012. EMMI rendelet alapján készült. I. Általános adatok Az iskola neve: Bókay János címe: 1086 Budapest, Csobánc

Részletesebben

Kisharang Keresztyén Családi Napközi. Bárány Keresztyén Családi Napközi

Kisharang Keresztyén Családi Napközi. Bárány Keresztyén Családi Napközi Kisharang Keresztyén Családi Napközi - Bárány Keresztyén Családi Napközi A Családi napközik 2012. évi működéséről A CSANA fenntartásának célja: a családban nevelkedő gyermekek számára életkoruknak megfelelő

Részletesebben

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők!

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők! Kedves Szülők! Kérjük a jelentkezés előtt a táborról szóló információt alaposan olvassák át. A tájékoztató alatt található a jelentkezési felület, ahova kattintva tud a táborokra jelentkezni május elsejétől.

Részletesebben

VDSZ elnökségi ülés Január 25. Kiss Béla alelnök

VDSZ elnökségi ülés Január 25. Kiss Béla alelnök VDSZ elnökségi ülés 2017. Január 25. Kiss Béla alelnök A módosítások okai A 2015-ben kialakított új üdültetési és foglalási rendszer, Üdülési Szabályzat finomítása. A 2016. évi tapasztalatok összegzése

Részletesebben

Tájékoztatás az intézményi étkezés igénybevételéről

Tájékoztatás az intézményi étkezés igénybevételéről Tájékoztatás az intézményi étkezés igénybevételéről Intézményünkben a SODEXO Magyarország Kft. gondoskodik az intézményi étkeztetésről. Intézményünkben esztétikusan kialakított ebédlő várja a gyerekeket.

Részletesebben

Megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Programtervezet 2015/2016 TANÉV

Megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Programtervezet 2015/2016 TANÉV Megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Programtervezet 2015/2016 TANÉV Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér Helyszín: NYÍR Pláza első emelet Önkéntesség, nemzetközi ifjúsági cserék, kiállítások,

Részletesebben

UTAZÁS KIÁLLÍTÁS 2014 Játékszabályzat

UTAZÁS KIÁLLÍTÁS 2014 Játékszabályzat UTAZÁS KIÁLLÍTÁS 2014 Játékszabályzat Keresd fel mind a 7 játékállomást az A és D pavilonok területén ahol különböző feladatok teljesítéséért pecséteket gyűjthetsz. A játék 2014. február 28, március 01-02

Részletesebben

English for Hungarians

English for Hungarians English for Hungarians Kombi csomag (alapfok+középfok) Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON Az English for Hungarians csomag az Angol Nyelv Kezdőknek és az Angol Nyelvvizsga csomagot tartalmazza. Angol

Részletesebben

Nyelvvizsgára készülök

Nyelvvizsgára készülök Aknai Dóra Orsolya Fehér Péter Nyelvvizsgára készülök Mobil applikációkkal támogatott nyelvtanulás Miről lesz szó? MALL Vizsgálatunk célja Feltevéseink Módszertani megfontolások A nyelvtanulás 4 fő területéhez

Részletesebben

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia Tanulj Utazva Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak Broadstairs - Anglia 1-4 hetes programok egész évben Intenzív nyelvkurzus délelőttönként Városnéző és szabadidős programok Kirándulások Szállás

Részletesebben

Youth Basketball Festival

Youth Basketball Festival 2014 20 26 July 2014 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 4 20 26 JULY www.youthbasketballfestival.org 2014 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YBF) Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Kosárlabda Fesztivál

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLlÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? 2 Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

Felvételi eljárás rendje a 2015/2016-os tanévre

Felvételi eljárás rendje a 2015/2016-os tanévre Felvételi eljárás rendje a 2015/2016-os tanévre Indítandó osztályok, kódok: Magyar-angol két tanítási nyelvű osztály Kód: 01 5 évfolyamos képzés. (nyelvi előkészítő év angol nyelvből + 4 év ) A helyi tanterv

Részletesebben

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl.

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl. MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl./ 110 km / 1 A sziget mérete 600m x 110 m. A housereef a parttól kb 15-30 m

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

Nyers ételkészítő Tábor

Nyers ételkészítő Tábor Nyers ételkészítő Tábor Első alkalommal, és reméljük lesz folytatása. megrendezzük a nyers életmód táborunkat. Együtt készítjük el a finomságokat, együtt is fogyasztjuk el, kirándulunk, énekelünk, jókat

Részletesebben

Angol Nyelv Kezdőknek Tájékoztató

Angol Nyelv Kezdőknek Tájékoztató Angol Nyelv Kezdőknek Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON KINEK AJÁNLJUK? Az angol nyelv kezdőknek csomagot kezdő és újrakezdő tanulóknak ajánljuk. A tanfolyam elvégzésével a tanuló képes erős alapfokú,

Részletesebben

Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez

Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez 1. sz. melléklet (Az OKTV első fordulójából továbbjutott tanuló hozza magával a következő fordulóba.) Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez... Az élő idegen nyelvek versenyén a szlovén nemzetiségi nyelv kivételével

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2019. szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2019. szeptember 5. csütörtök 13.00-14.00 Ebéd 14.00-17.00

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 THE SUN SIYAM IRUFUSHI MALDIVES. 5 csillagos minőségű, az északi Nonu Atollon található, Malétól 170 km re. Kb. 800m.hosszú és 300 m széles,gyönyörű, dús trópusi erdővel övezett, hófehér- homokos partja

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16.

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16. VERSENYKIÍRÁS 37. Villamosenergia-ipari Kajak-kenu találkozó Szeged, 2015. 08. 14-16. A találkozó időpontja: 2015. Aaugusztus 14-16. A találkozó helye: Szeged, Maty-éri Evezős és Kajak-Kenu Pálya A találkozó

Részletesebben

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK Melléklet az MKIK üzleti delegáció meghirdetése kapcsán Beutazással kapcsolatos információk KATAR Katarba turista céllal beutazni kívánó

Részletesebben

Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság Futsal Döntő

Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság Futsal Döntő Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság Futsal Döntő ELTE Savaria Egyetemi Központ Szombathely, 2017. május 16-17. Fővédnökök: Prof. Dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség elnöke

Részletesebben

PEDAGÓGIAI PROGRAMJA

PEDAGÓGIAI PROGRAMJA A HERÉDI ÁLTALÁNOS ISKOLA PEDAGÓGIAI PROGRAMJA Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, hogy megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát,

Részletesebben

A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi táboraink Angliában, Skóciában és Írországban 2018-ban

A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi táboraink Angliában, Skóciában és Írországban 2018-ban A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi táboraink Angliában, Skóciában és Írországban 2018-ban 1 1. SWANAGE, Dél-Anglia A legnépszerűbb ifjúsági helyszínünk 1991 óta minden egyes nyáron! Swanage 12-17 éveseknek

Részletesebben

Eljössz hozzánk sakkozni? Tájékoztató

Eljössz hozzánk sakkozni? Tájékoztató Eljössz hozzánk sakkozni? Persze, szívesen! Tájékoztató a választható alkalmi sakkfoglalkozásokról, bemutatókról, továbbképzésekről oktatási intézmények számára A program szervezője: Sakkmatyi Képességfejlesztő

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

Tanulj az ország legfranciább intézetében! TAVASZI NYELVTANFOLYAMOK ÉS NYELVVIZSGÁK JANUÁR JÚNIUS

Tanulj az ország legfranciább intézetében! TAVASZI NYELVTANFOLYAMOK ÉS NYELVVIZSGÁK JANUÁR JÚNIUS Tanulj az ország legfranciább intézetében! TAVASZI NYELVTANFOLYAMOK ÉS NYELVVIZSGÁK 2019. JANUÁR JÚNIUS CSOPORTOS TANFOLYAMOK 2019. ELSŐ FÉLÉV SZERETNÉ FELFEDEZNI A FRANCIA NYELVET VAGY FELFRISSÍTENI FRANCIATUDÁSÁT?

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

egyházaink HÍrei katolikus egyházközségeink F református egyházközségeink hit vallás GyóNi katolikus egyházközség AlsóDABAsi katolikus egyházközség

egyházaink HÍrei katolikus egyházközségeink F református egyházközségeink hit vallás GyóNi katolikus egyházközség AlsóDABAsi katolikus egyházközség hit vallás katolikus egyházközségeink F GyóNi katolikus egyházközség miserendünk: hétfő, kedd, péntek, szombat 17.00 óra vasárnap: Szőlők 9.00 óra, Gyón 11.00 óra Nagyböjt péntekjein 16.15 órától keresztúti

Részletesebben

Mathias Corvinus Collegium Középiskolás Program

Mathias Corvinus Collegium Középiskolás Program Mathias Corvinus Collegium Középiskolás Program Tehetséggondozó képzésünkben nyolc e-learning kurzussal várjuk diákjaikat az MCC Középiskolás Programjába. A Programban való részvétel ingyenes, a távoktatási

Részletesebben

Rendez-vous à l Institut

Rendez-vous à l Institut Rendez-vous à l Institut Tanulj az ország legfranciább intézetében! ŐSZI NYELVTANFOLYAMOK ÉS NYELVVIZSGÁK 2019. SZEPTEMBER DECEMBER CSOPORTOS TANFOLYAMOK 2019. SZEPTEMBER DECEMBER SZERETNÉ FELFEDEZNI A

Részletesebben

AVASI GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2014/2015-ÖS TANÉV. Általános kerettantervű képzés, emelt szintű nyelvoktatással (Tagozatkód: 13)

AVASI GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2014/2015-ÖS TANÉV. Általános kerettantervű képzés, emelt szintű nyelvoktatással (Tagozatkód: 13) AVASI GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2014/2015-ÖS TANÉV Cím: 3524 Miskolc, Klapka Gy. u. 2. OM kód: 029264 Telefon: 46/562-289; 46/366-620 E-mail: titkarsag@avasi.hu Honlap: www.avasi.hu I. A 2014/2015.

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján.

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján. II. Számviteli konferencia Helyszín ismertető A Szálloda a Budapest Székesfehérvár vasútvonalon Velence állomástól 150 méterre található. A szálláshely szolgáltatás megrendelése feljogosítja a megrendelőt

Részletesebben

FELHÍVÁS I. EURÓPAI EGYETEMI RACKETLON BAJNOKSÁG ÜTŐS, HÁLÓNÁL ÉS FALNÁL JÁTSZOTT JÁTÉKOK I. SPORTTUDOMÁNYI VILÁGKONFERENCIÁJA

FELHÍVÁS I. EURÓPAI EGYETEMI RACKETLON BAJNOKSÁG ÜTŐS, HÁLÓNÁL ÉS FALNÁL JÁTSZOTT JÁTÉKOK I. SPORTTUDOMÁNYI VILÁGKONFERENCIÁJA FELHÍVÁS I. EURÓPAI EGYETEMI RACKETLON BAJNOKSÁG ÉS ÜTŐS, HÁLÓNÁL ÉS FALNÁL JÁTSZOTT JÁTÉKOK I. SPORTTUDOMÁNYI VILÁGKONFERENCIÁJA A nemzetközi események az először megrendezésre kerülő Net/Wall Games Festival

Részletesebben

Felvételi eljárás rendje a 2017/2018-as tanévre

Felvételi eljárás rendje a 2017/2018-as tanévre Felvételi eljárás rendje a 2017/2018-as tanévre Indítandó osztályok, kódok: Magyar-angol két tanítási nyelvű osztály Kód: 0011 5 évfolyamos képzés. (nyelvi előkészítő év angol nyelvből + 4 év) A helyi

Részletesebben

Családias hangulat, magas színvonalon

Családias hangulat, magas színvonalon 20 Namibia ÉV TAPASZTALATÁVAL Családias hangulat, magas színvonalon AFRIKAI KÖRNYEZET KÉNYELEM ÉS KOMFORT FELSŐ SZNTEKEN Vendégeink kényelmét 4 szoba teszi lehetővé, mindegyik szoba saját fürdőszobával,

Részletesebben

Ft helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó

Ft helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2019-09-21 Ütemezés: Időtartam: Hetente 7 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

UTAZÁS. Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön)

UTAZÁS. Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön) RODOSZ Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön) Repülőjegy árak/fő oda-vissza Indulási időpontok (minden csütörtökön) gyerekár gyerekár felnőtt ár 2-12 éves korig

Részletesebben

THE NYÁRI KALANDTÁBOR

THE NYÁRI KALANDTÁBOR THE NYÁRI KALANDTÁBOR Tudás-Buli-Kaland-Szórakozás 2010 A táborról röviden A nyár a kikapcsolódás és az új élmények időszaka. A THE program abszolút újdonsággal jelentkezik: természettudományos alapokra

Részletesebben

Magyar Infekciókontroll Egyesület XIV. Kongresszusa. Balatonvilágos 2010. május 27-29.

Magyar Infekciókontroll Egyesület XIV. Kongresszusa. Balatonvilágos 2010. május 27-29. Magyar Infekciókontroll Egyesület XIV. Kongresszusa Balatonvilágos 2010. május 27-29. Kedves Tagtársak, Barátaink! Az elmúlt 2009. év igazán sikeresnek tekinthető, hiszen több olyan jogi szabályozás is

Részletesebben

"You and Me in Beijing" Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor. Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos "You

You and Me in Beijing Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor. Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos You "You and Me in Beijing" Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor 2017 Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos "You and Me in Beijing" nyári tábor, amely során 3 kontinens diákjai gyűlnek

Részletesebben