RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ"

Átírás

1 Kedves Szülők! Köszöntjük Önt a Magyarországi Református Egyház Zsinati Hivatal Pályázati Iroda és egyben Projektgazda nevében! A Magyarországi Református Egyház esélyteremtő programja keretében a Bárka tábor idén először nyitja meg kapuját a táborozni vágyó gyerekek előtt, ahová nagy szeretettel várjuk gyermekét! Mi vár gyermekére táborunkban? Röviden összefoglalva: fantasztikus élmények, nagyszerű közösség, 6 felejthetetlen nap. Különleges figyelemmel fordulunk minden egyes gyerek felé. Szeretetteljes légkörben gondoskodunk a gyerekek mindennapi szükségleteinek kielégítéséről, fizikai és érzelmi biztonságukról. Odaforduló szeretettel és elfogadással vonjuk be a gyerekeket a programokba. Érzelmi életüket gyarapítjuk. A foglalkozásokon, programokon keresztül olyan életre szóló élményeket élhetnek át a gyerekek, amelyek hatására magabiztosabbakká, nyitottabbakká válnak, önértékelésük nagyban javul. A változás hátterében az élménypedagógiai módszer áll, ez adja a nappali programok gerincét, erre épül minden foglalkozás. A tábor szakmai lebonyolítója és közreműködője a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely ( Gyermekük jelentkezését a mellékelt Részvételi dokumentációnak a hiánytalan kitöltésével és visszaküldésével tudják véglegesíteni. Kérjük, ehhez figyelmesen olvassák el jelen levelünket valamint a következő oldalon található információkat. A Részvételi dokumentáció benyújtásának módja A jelentkezés két részből áll: 1. a részvételi szándékról szóló előzetes nyilatkozattételből, melyet a pályázó intézmény(iskola/tanoda/nevelőszülő hálózat, továbbiakban: Intézmény) bonyolít, 2. a Részvételi dokumentációból, amelyet az Intézmény számára Önöknek kell eljuttatniuk.

2 Részvételi dokumentáció részét képező dokumentumokat az Intézmény eljuttatja Önökhöz és ezeken a formanyomtatványokon kérjük az alábbiak szerint benyújtani. A kötelezően kitöltendő mellékletek listája: - Gyermek ADATLAP, amely szülő által aláírva, dátummal ellátva érvényes, - Tábori Megállapodás Szülőkkel szülő/törvényes képviselő aláírásával, dátummal ellátva érvényes, - Tábori Megállapodás Gyermekkel szülő/törvényes képviselő aláírásával és a táborozó gyermek aláírásával, dátummal ellátva érvényes. Amennyiben gyermeke érintett az alábbi hátrányos helyzetűek csoportjában további kötelező mellékletek: - A hátrányos helyzet, vagy halmozottan hátrányos helyzet igazolására a jegyző, vagy az illetékes gyámhatóság igazolása, illetve határozata egyszerű másolatban kérjük benyújtani. - Sajátos nevelési igényű gyermek esetén fogyatékosságát, sajátos nevelési igényét igazoló részletes szakértői vélemény. A szakértői véleménynek minden esetben tartalmaznia kell a fogyatékosság megnevezését és/vagy a BNO-kódját. Ennek hiányában a dokumentum nem fogadható el. Az igazolás nem lehet egy évnél régebbi. Egyszerű másolatban kérjük benyújtani. A kötelezően kitöltendő mellékleteket (Gyermek ADATLAP, Tábori Megállapodás Szülőkkel, Tábori Megállapodás Gyermekkel) hiánytalanul, valamennyi kérdésre választ adva, aláírással ellátva, a további kötelező mellékletek (Hátrányos helyzet, halmozottan hátrányos helyzet vagy sajátos nevelési igény igazolására) csatolásával kell benyújtani az Intézmény fele május 09-ig A táborban leadandó kötelező dokumentumok: - Egészségügyi nyilatkozat, amelyben a szülő/törvényes képviselő nyilatkozik a gyermek egészségügyi állapotáról. - Nyilatkozat személyes adatok felvételéhez projektbe való belépéskor (továbbiakban: belépő kérdőív). Ezeket a dokumentumokat a táborozónak a táborban szükséges leadnia.

3 A táborból való távozás után leadandó kötelező dokumentum: - Nyilatkozat személyes adatok felvételéhez projektből való kilépéskor (továbbiakban: kilépő kérdőív). Táborozási feltételek A táborban való részvétel ingyenes, a családoknak csak mindössze egy jelképes összegű Ft-os/gyerek részvételi biztosíték költségét kell vállalniuk, amelyért cserében biztosítjuk a gyerek helyét a táborban. Ezt az iskolában illetékes táborszervező tanítónak/tanárnak kell eljuttatni. A részvételi biztosíték összegét az Intézmény a gyermekek táborban való megjelenése esetén visszakapja. Felhasználását az Intézmény jogosult meghatározni. Amennyiben gyermeke nem jön el a táborba, a részvételi biztosíték összege bánatpénznek tekinthető és visszafizetésére nincs lehetőség. Ennek felhasználásáról is az Intézmény dönt. Amennyiben gyermeke betegség miatt nem tud eljönni a táborba, orvosi igazolás bemutatása esetén a részvételi biztosíték visszaigényelhető. A napi ötszöri étkezés, a szállás, az utazás és a programkínálat teljes költségét a pályázati támogatás fedezi. A táborok 6 napos (6 nap, 5 éjszaka) turnusokban zajlanak. Amennyiben úgy érzi, adhat gyermekének zsebpénzt de hangsúlyozzuk, a táborban minden szükséges ellátást megkap. Ha mégis szeretne költőpénzt adni számára, kérjük, maximum napi 500 Ft-ot szánjon erre. Ha alsós gyerekről van szó, akkor kérjük, egy a gyerek nevével ellátott borítékban adja oda neki, ami a tábor ideje alatt a kísérőtanáránál lesz a biztonság miatt, tőle tudja majd elkérni. Amennyiben gyermeke rendszeresen szed gyógyszert, kérjük, feltétlenül jelezze az adatlapon az adagolásával együtt. A tábor idejére szükséges mennyiséget feltétlenül szerezze be és hozza magával gyermeke a táborba. Kérjük, ne küldjön gyermekével drága elektronikai eszközöket (tablet, laptop, mobiltelefon), azok elvesztéséért vagy megrongálódásáért a Bárka tábor nem vállal felelősséget. A részvétel a tábor teljes ideje alatt szükséges. A táborok helyszíne: SDG Családi Hotel és Konferencia-központ, 8624 Balatonszárszó, Csárda u. 41. Balatonfenyvesi Református Gyermek- és Ifjúsági Üdülő, 8646 Balatonfenyves, Mária u. 54. Mit nyújt a Bárka tábor a gyerekeknek?

4 minden korosztály számára tartalmas foglalkozásokat: élménypedagógiai foglalkozások, szabadtéri foglalkozások, kézműves foglalkozások, tábori játékok, néptáncoktatás, jó idő esetén strand, oktatóink, önkénteseink többnapos, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely trénerei által tartott képzésen vettek részt, hogy felkészülten várják a táborba érkezőket, lelki gondozást és imaszolgálatot a táborozóknak, illetve a stáb minden tagjának, lehetőséget biztosítva hitük megélésére. Ehhez a lelkész kísérők a reggeli napi áhítatok megtartásával, lefekvés előtti lelki beszélgetések, imaközösségek, dicsőitő délután szervezésével, istentisztelettel nyújtanak imatámogatást és imahátteret, minden 5 gyerekre jut egy felnőtt, így biztosítva számukra folyamatos éjjel-nappali felügyeletet, 24 órás állandó orvosi felügyeletet a táboron belül. A súlyosabb sürgősségi esetek ellátása a területileg illetékes korház együttműködésével történik, szállást 3, 4, 6, illetve 10 ágyas szobákban, melyek saját fürdővel rendelkeznek, hidegmeleg vizes fürdési lehetőséget biztosítva, napi ötszöri étkezést (reggeli, meleg ebéd és vacsora, tízórai, uzsonna), különleges diétaigényeket is figyelembe tudjuk venni, amennyiben az elküldött Részvételi dokumentációban erről írásban tájékoztatnak minket. Utazás A tábor helyszínére való eljutást és hazajutást bérelt buszokkal biztosítjuk. A gyermekeket és kísérőiket 49 fős autóbuszok szállítják a táborhelyre, illetve a táborhelyről haza. A buszok pontos indulási időpontjáról és helyéről a gyerekek legkésőbb a tábor előtti héten kapnak pontos információt. Érkezés és távozás A táborok minden turnusban órakor kezdődnek és utolsó nap, órakor istentisztelettel zárulnak. A buszok órakor indulnak el haza. A turnusváltások és a programok miatt a megjelölt érkezési- és távozási időpontokon kívül gyermeket nem tudunk fogadni és elengedni, kérjük, ezeket minden körülmények között figyelembe venni, betartani és a táborszervező pedagógussal együttműködni!

5 Külön írásos szülői engedély szükséges, ha nem közvetlen a buszokkal vagy személyesen a szülővel távozik a gyerek. (Rokonok is csak szülői engedéllyel vihetik el a gyerekeket). Amennyiben bármilyen kérdésük merülne fel, kérjük, érdeklődjenek munkatársainknál az alábbi elérhetőségeken. Gőbel Gergely Bárka tábor projektmenedzser Becze Orsolya Bárka tábor szakmai vezető Elérhetőségeink: /103 sdg.palyazat@reformatus.hu

03_KOIB - Nyári napközi szervezése (2018) március 21. ELŐTERJESZTÉS

03_KOIB - Nyári napközi szervezése (2018) március 21. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Kulturális, Oktatási és Ifjúsági Bizottsága 2018. március 21-ei ülésére 3. napirend Tárgya: Nyári napközi szervezése (2018) Előadó: Margruber János jegyző Melléklet:

Részletesebben

B a n d a t a b o r 2 0 1 2

B a n d a t a b o r 2 0 1 2 Szeretettel várjuk gyermekét a Bandatáborba! A jelentkezés lépései: 1. A honlapunkon található jelentkezési lap online kitöltése. 2. A tábor díjának átutalása az e-mailben kapott bankszámlaszámra. 3. E-mailben

Részletesebben

Tisztelt Szülők! A 2017/2018-as nevelési évre a beiratkozás időpontja május 4-5. (csütörtök - péntek)

Tisztelt Szülők! A 2017/2018-as nevelési évre a beiratkozás időpontja május 4-5. (csütörtök - péntek) Tisztelt Szülők! A 2017/2018-as nevelési évre a beiratkozás időpontja 2017. május 4-5. (csütörtök - péntek) A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. jáig a harmadik életévét betölti, a nevelési

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. május 6-i soron kívüli ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. május 6-i soron kívüli ülésére Tárgy: Pályázat benyújtása gyermekszegénység elleni program keretében nyári étkeztetés biztosítása támogatására Előkészítette: Tárnok Lászlóné jegyző, dr. Bimbó Mária osztályvezető Igazgatási Osztály Sorszám:

Részletesebben

KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017!

KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017! KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017! Helyszín: Hercegkúti Zemplén gyermek- és ifjúsági tábor Időpontja: július 16 július 21-ig. A tábor költsége 28.000 Ft, ami tartalmazza a: szállást + napi 3-szori étkezést

Részletesebben

I. Utazással, kíséréssel és befizetéssel kapcsolatos tudnivalók

I. Utazással, kíséréssel és befizetéssel kapcsolatos tudnivalók Tisztelt Szülő! Ezúton tájékoztatom, hogy a 2015. évi nyári napközis tábort ebben az évben is a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban szervezzük meg. A tábor 8 héten keresztül négy turnusban kerül lebonyolításra.

Részletesebben

VÁSÁROSNAMÉNY - GERGELYIUGORNYÁRA

VÁSÁROSNAMÉNY - GERGELYIUGORNYÁRA Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal és a Mozaik Gazdasági Szervezet Budapest Főváros Önkormányzata által támogatott táborozási lehetőséget hirdet VÁSÁROSNAMÉNY - GERGELYIUGORNYÁRA sport, szabadidős

Részletesebben

A pályázaton nem vehetnek részt:

A pályázaton nem vehetnek részt: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS T Budapest Főváros IV. ker. Újpest Önkormányzata pályázatot hirdet Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2015. (I.30.) önkormányzati rendelete alapján

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉLMÉNYTÁBOROKBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 1-8. ÉVFOLYAMOS TANULÓKNAK

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉLMÉNYTÁBOROKBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 1-8. ÉVFOLYAMOS TANULÓKNAK AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉLMÉNYTÁBOROKBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 1-8. ÉVFOLYAMOS TANULÓKNAK 1 A pályázat kiírója: Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány

Részletesebben

( Egységes szerkezetben a 7/2016.(IV.1.) számú rendelettel) Általános rendelkezések

( Egységes szerkezetben a 7/2016.(IV.1.) számú rendelettel) Általános rendelkezések 1 Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2013. (IV.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzati fenntartású óvodákba történő jelentkezés, a felvétel/átvétel eljárási rendjéről, az óvodai

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések 1 Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2013. (IV.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzati fenntartású óvodákba történő jelentkezés, a felvétel/átvétel eljárási rendjéről, az óvodai

Részletesebben

Teljesített félévek száma:

Teljesített félévek száma: Kérjük az Önre vonatkozó adatokat x -el jelölje. A csatolandó dokumentumoknak MINDEN ESETBEN tartalmaznia kell a szükséges ÖNKORMÁNYZATI IGAZOLÁS-t ÉS A LAKCÍMKÁRTYÁK MÁSOLATÁT a pályázóval egy háztartásban

Részletesebben

Tájékoztató intézményi étkeztetéssel kapcsolatban

Tájékoztató intézményi étkeztetéssel kapcsolatban Tájékoztató intézményi étkeztetéssel kapcsolatban Tájékoztatom, hogy a közétkeztetéssel kapcsolatos feladatokat a Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet /NaGESZ/ látja el. (Nagykanizsa, Fő út 8.) Az étkeztetéssel

Részletesebben

Sítábor es tanévben

Sítábor es tanévben Sítábor 2016-2017-es tanévben Ideje: 2016. január 31-február 3. (4 nap, 3 éjszaka) Helye: Zdiar, Szlovákia Sípályák: 31-én Bistra, 1-3-án Bachledova Dolina Szállás: Zdiar, a panzióban a 4-6 ágyas a szobákhoz

Részletesebben

Szociális Támogatás kitöltési útmutató

Szociális Támogatás kitöltési útmutató Szociális Támogatás kitöltési útmutató A letölthető adatlapot az http://www.skk.nyme.hu/index.php?id=19320&l=1 oldalon találod Ezt kinyomtatva, kézzel kitöltve, aláírva, a csatolt igazolásokkal együtt

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY FELHÍVÁSA NYÁRI ÉLMÉNYTÁBOROKBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY FELHÍVÁSA NYÁRI ÉLMÉNYTÁBOROKBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY FELHÍVÁSA NYÁRI ÉLMÉNYTÁBOROKBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 1 A felhívás kiírója: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány).

Részletesebben

Köszönjük szépen közreműködésüket!

Köszönjük szépen közreműködésüket! Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a beiratkozáson a megváltozott eljárásrend miatt gyermekükkel együttes megjelenésük szükséges 2019. 06.20-án. Amennyiben nem ellenőrizték az online rendszerben

Részletesebben

(L/. számú előterjesztés

(L/. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere (L/. számú előterjesztés Előterjesztés a Humánszolgáltatási Bizottság részére a kőbányai idősek 2015. évi üdültetéséről szóló pályázat

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Gazdasági Szolgáltató Igazgatóság Nyári napközis tábor

JELENTKEZÉSI LAP. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Gazdasági Szolgáltató Igazgatóság Nyári napközis tábor JELENTKEZÉSI LAP Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Gazdasági Szolgáltató Igazgatóság Nyári napközis tábor - 2019.07.01 08.16. Gyermek neve: Általános Iskolája: Osztálya: Születési helye, ideje:

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG ELNÖK

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG ELNÖK 2014/15-ös tanév őszi félévének Alaptámogatás pályázati kiírása és a csatolandó dokumentumok Az ELTE Rektori Hivatal Oktatási Igazgatósága és az Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottság az 51/2007.

Részletesebben

NYILATKOZAT. Amennyiben a gyermek az iskolai étkezést igénybe veszi, kérjük az alábbi adatokat kitölteni:

NYILATKOZAT. Amennyiben a gyermek az iskolai étkezést igénybe veszi, kérjük az alábbi adatokat kitölteni: NYILATKOZAT Alulírott.. nyilatkozom, hogy.. nevű gyermekem részére a 2016/2017. tanévben az iskolai étkezést az alábbiak szerint kívánom igénybe venni: - Tízórait + ebédet kérek - Ebédet kérek - Tízórait

Részletesebben

Regisztrációs űrlap Kéz a kézben - Tolerancia tábor július Gyermek neve:... Póló méret:... Gyermek kora (év):... Gyermek lakcíme:...

Regisztrációs űrlap Kéz a kézben - Tolerancia tábor július Gyermek neve:... Póló méret:... Gyermek kora (év):... Gyermek lakcíme:... Regisztrációs űrlap Kéz a kézben - Tolerancia tábor 2019. július 01-05. A táborba érkező gyermek adatai: Gyermek neve:... Póló méret:.... Gyermek kora (év):... Gyermek lakcíme:... Taj szám: Közgyógyszám:

Részletesebben

Általános tudnivalók. A szükséges igazolások 1. Általános igazolások

Általános tudnivalók. A szükséges igazolások 1. Általános igazolások Általános tudnivalók A pályázat által vizsgált időszak: 2017. január 1 2017. június 30. A dokumentumnak 2017. július 1. utáni keltezésűnek kell lennie a következők kivételével: anyakönyvi kivonatok bírósági

Részletesebben

MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY

MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY Napok Bentlakásos táboroztatás (6 nap / 5 éjszaka) Gyerekek és pedagógusok Egy turnusba 80 fő tanulót, velük 4 fő kísérőtanárt tud fogadni a Manna 6 fős tantestülete. Vigyázók

Részletesebben

Tisztelt Szülők! Ezt követően június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni nem lehet.

Tisztelt Szülők! Ezt követően június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni nem lehet. Tisztelt Szülők! Közeledik a nyári szünet! A tanévet 2017. június 15-én csütörtökön bezárjuk. Ezt követően 2017. június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

45t. számú előterjesztés

45t. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere 45t. számú előterjesztés Előterjesztés a Népjóléti Bizottság részére az idősek üdültetéséről szóló pályázati kiírásról I. Tartalmi összefoglaló

Részletesebben

2016. április 14. (csütörtök) óra között április 15. (péntek) óra között

2016. április 14. (csütörtök) óra között április 15. (péntek) óra között Tisztelt Szülők! Az általános iskolai beiratkozásról az alábbi tájékoztatást nyújtjuk: Időpont: 2016. április 14. (csütörtök) 8.00-19.00 óra között 2016. április 15. (péntek) 8.00-19.00 óra között Helyszín:

Részletesebben

A jövőbeli szociális támogatás rendszere, (és a jogosultság igazolásához szükséges igazolások)

A jövőbeli szociális támogatás rendszere, (és a jogosultság igazolásához szükséges igazolások) A jövőbeli szociális támogatás rendszere, (és a jogosultság igazolásához szükséges igazolások) A szociális pontszám az alábbi részpontokból áll össze: családszerkezet egy főre jutó éves nettó jövedelem

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK MEGÁLLAPODÁS A megállapodás létrejött egyrészt a Kockajáték Kft., cím: 1024 Budapest, Káplár utca 11-13. (Adószám: 23142374-2-41), tel.: (1) 789 88 19) továbbiakban mint Szervező,

Részletesebben

Általános tudnivalók

Általános tudnivalók Általános tudnivalók A pályázat által vizsgált időszak: 2017. július 1 2017. december 31. A dokumentumnak 2018. január 1. vagy az utáni keltezésűnek kell lennie a következők kivételével: anyakönyvi kivonatok

Részletesebben

1. Általános rendelkezések

1. Általános rendelkezések Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzata Képviselőtestületének 19/2010. (IV. 23.) önkormányzati rendelete a fiatalok helyi életkezdési támogatásáról A Belváros-Lipótváros Budapest

Részletesebben

2015. november 30. Koczkás Emma M. Eszter ig

2015. november 30. Koczkás Emma M. Eszter ig c, Térítési díjak a, Gyermekétkeztetés Kedvezményes vagy ingyenes étkezéshez elegendő a Kormányrendelet alapján kötelezett (szülő) nyilatkozata. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell a közös háztartásban

Részletesebben

A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba

A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba 1 A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba Időpont: 2017. augusztus 13-19. Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Ebben a tanévben ismét meghirdetjük hagyományos

Részletesebben

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS KALÓZ OPTIMIST EDZŐTÁBOROZÁSRA A tábort a vízi élettel, vitorlázással alaposabban megismerkedni kívánó az első tábor 14 évesnél idősebb és a második táborban pedig 10-14 éves gyermekek

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

A kompetencia-fejlesztésekkel kapcsolatos gyakorlati tudnivalók

A kompetencia-fejlesztésekkel kapcsolatos gyakorlati tudnivalók A kompetencia-fejlesztésekkel kapcsolatos gyakorlati tudnivalók a Közigazgatási szervek munkatársainak kompetenciafejlesztése című ÁROP-2.2.23-2013-2013-0001 projekt keretében 2014. január 20. Nyitórendezvény

Részletesebben

R_. számú előterjesztés

R_. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere R_. számú előterjesztés Előterjesztés a Népjóléti Bizottság részére a kőbányai idősek 2014. évi üdültetéséről szóló pályázati felhívásról

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA 2017. ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA 1 A pályázat kiírója: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 1 Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592-660 Pf.: 76. fax: 592-676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására A támogatás célja: Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására A legalább 12 hónapja betöltetlen

Részletesebben

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018.

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018. BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018. Egyesületünk ez éven 4 féle tábort indít: - Miskolc ZOO napközis tábor - a hagyományos Zoo tábor, új programmal - Bükki TÚRA napközis tábor -

Részletesebben

a 2018/2019. tanévre a Kerületi tehetséges tanulók támogatásához

a 2018/2019. tanévre a Kerületi tehetséges tanulók támogatásához PÁLYÁZATI ŰRLAP a 2018/2019. tanévre a Kerületi tehetséges tanulók támogatásához I. A tanuló adatai: II./1. II./2. III. 1. A tanuló neve: 2. Lakcíme: 3. Születési hely: idő: év hó nap 4. Személyi igazolvány

Részletesebben

1. Általános rendelkezések

1. Általános rendelkezések Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2015. (IV. 28.) önkormányzati rendelete a Zuglói gyermektáborok igénybevételének módjáról, feltételeiről, a fizetendő térítési

Részletesebben

RENOVABIS PÁLYÁZAT. Budapest, február 5. Reszeginé Erdélyi Beáta

RENOVABIS PÁLYÁZAT. Budapest, február 5. Reszeginé Erdélyi Beáta RENOVABIS 2018. PÁLYÁZAT Budapest, 2018. február 5. Reszeginé Erdélyi Beáta A roma és hátrányos helyzetű tanulók integrációjának segítése a katolikus köznevelési intézményekben RENOVABIS A NÉMET KATOLIKUSOK

Részletesebben

Általános tudnivalók

Általános tudnivalók Általános tudnivalók A pályázat által vizsgált időszak: 2018. január 1 2018. június 30. A dokumentumnak 2018. július 1. vagy az utáni keltezésűnek kell lennie a következők kivételével: anyakönyvi kivonatok

Részletesebben

GOMBAI GÓLYAFÉSZEK ÓVODA ÉS MINI BÖLCSŐDE A mini bölcsődei ellátás igénybevételének módja

GOMBAI GÓLYAFÉSZEK ÓVODA ÉS MINI BÖLCSŐDE A mini bölcsődei ellátás igénybevételének módja GOMBAI GÓLYAFÉSZEK ÓVODA ÉS MINI BÖLCSŐDE A mini bölcsődei ellátás igénybevételének módja 1 Tájékoztató a mini bölcsődei ellátás igénybevételének módjáról A mini bölcsőde a gyermekjóléti alapellátás részeként,

Részletesebben

Pályázati adatlap. Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év. Foglalkozás:

Pályázati adatlap. Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év. Foglalkozás: Pályázati adatlap Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év 1. A pályázó adatai 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Anyja leánykori neve: Levelezési cím: Email cím (ha van): Születési

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a szaktanácsadói tevékenység végzésére irányuló

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a szaktanácsadói tevékenység végzésére irányuló KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a szaktanácsadói tevékenység végzésére irányuló pedagógustovábbképzésre, valamint Mesterpedagógus fokozat elérését célzó minősítési eljárásra való jelentkezés során benyújtandó személyi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592-660 Pf.: 76. fax: 592-676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

20/2016.(V.31.) önkormányzati rendelete. a gyermekvédelem helyi rendszeréről

20/2016.(V.31.) önkormányzati rendelete. a gyermekvédelem helyi rendszeréről Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testületének 20/2016.(V.31.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelem helyi rendszeréről Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

SZIGETHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT SZIVÁRVÁNY BÖLCSŐDE ÉS VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT

SZIGETHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT SZIVÁRVÁNY BÖLCSŐDE ÉS VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT SZMSZ. számú melléklete SZIGETHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT SZIVÁRVÁNY BÖLCSŐDE ÉS VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT BÖLCSŐDEI FELVÉTELI SZABÁLYZATA 1 Szigethalom Város Önkormányzat, mint fenntartó által biztosított bölcsődei

Részletesebben

A nürnbergi diákcsereprogram szabályzata

A nürnbergi diákcsereprogram szabályzata A nürnbergi diákcsereprogram szabályzata 1. A csereprogram leírása 1.1. A csereprogram a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium (1071 Budapest, Városligeti Fasor 17-21.) és a nürnbergi Wilhelm-Löhe-Schule

Részletesebben

BIZTONSÁGOS KALANDOK. 100 tábor V. Szakmai Nap

BIZTONSÁGOS KALANDOK. 100 tábor V. Szakmai Nap Csapatépítés * Kalandpedagógia Tevékenység-központú pedagógia Animátorképzés * Kisgyerekkori fejlesztés * Multikulturális pedagógia * Agressziómegelőzés * Vezetői tréning * BIZTONSÁGOS KALANDOK 100 tábor

Részletesebben

NYILVÁNTARTOTT ESÉLYEGYENLŐSÉGI ADATEGYEZTETÉS FOLYAMATA 2018/ FÉLÉV

NYILVÁNTARTOTT ESÉLYEGYENLŐSÉGI ADATEGYEZTETÉS FOLYAMATA 2018/ FÉLÉV NYILVÁNTARTOTT ESÉLYEGYENLŐSÉGI ADATEGYEZTETÉS FOLYAMATA 2018/2019. 1. FÉLÉV A 2018/19. tanév őszi félévétől kezdve a szociális támogatások igénylése és bírálata a Neptun tanulmányi rendszeren zajlik.

Részletesebben

Kedves Szülők, Diákok!

Kedves Szülők, Diákok! Kedves Szülők, Diákok! Zeneiskolánkban az oktatás térítési díj, illetve tandíj megfizetése ellenében vehető igénybe. Térítési díjat fizet minden olyan 6-18 éves növendék, aki tanulói jogviszonnyal rendelkezik,

Részletesebben

A pályázat kiírója: Köznevelési, Kulturális, Közművelődési, Rendezvényszervezési, Ifjúsági és Sport Bizottság (KK Bizottság)

A pályázat kiírója: Köznevelési, Kulturális, Közművelődési, Rendezvényszervezési, Ifjúsági és Sport Bizottság (KK Bizottság) Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Köznevelési, Kulturális, Közművelődési, Rendezvényszervezési, Ifjúsági és Sport Bizottság pályázati felhívása a 296/2015. (IX. 01.) sz. határozata alapján, a

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT. 1. Az érettségi bizonyítvány kiadásának feltétele ötven óra közösségi szolgálat elvégzésének igazolása.

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT. 1. Az érettségi bizonyítvány kiadásának feltétele ötven óra közösségi szolgálat elvégzésének igazolása. KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT 1. Az érettségi bizonyítvány kiadásának feltétele ötven óra közösségi szolgálat elvégzésének igazolása. 2. Az érettségi bizonyítvány kiadásához a közösségi szolgálat végzésének igazolását

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. 15 fő részére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. 15 fő részére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot hirdet a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében résztvevő roma származású fiatalok

Részletesebben

Étkezési tájékoztató és nyilatkozatok. a 2018/19-es tanévben a skolában tanuló

Étkezési tájékoztató és nyilatkozatok. a 2018/19-es tanévben a skolában tanuló kérjük június 8-ig leadni az Étkezési tájékoztató és nyilatkozatok a 2018/19-es tanévben a skolában tanuló Tájékoztatjuk Önöket, hogy Göd Város Önkormányzatának 13/2018 (IV.12.) számú rendelete alapján

Részletesebben

A feladat sorszáma: Standardszint: 4-6. Szövegek műfaji jellemzőinek azonosítása. Lényegkiemelés, következtetés, összefüggések felismerése

A feladat sorszáma: Standardszint: 4-6. Szövegek műfaji jellemzőinek azonosítása. Lényegkiemelés, következtetés, összefüggések felismerése A feladat sorszáma: 8 10. Standardszint: 4-6. A standard(ok), amelye(ke)t a feladattal fejlesztünk: Olvasás, az írott szöveg megértése Olvasás, az írott szöveg megértése Írás, szövegalkotás Olvasás, az

Részletesebben

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2007. (II.09.) rendelete a helyi civil szervezetek támogatásáról.

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2007. (II.09.) rendelete a helyi civil szervezetek támogatásáról. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2007. (II.09.) rendelete a helyi civil szervezetek támogatásáról Preambulum Tahitótfalu Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a közművelődési,

Részletesebben

Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem Graduate Mentorprogramhoz a 2015/2016-os évfolyam tanévére

Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem Graduate Mentorprogramhoz a 2015/2016-os évfolyam tanévére Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem Graduate Mentorprogramhoz a 2015/2016-os évfolyam tanévére Jelen kérlemet csak abban az esetben tekintjük érvényesnek, ha a kérelmező diák túl van

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a Szakértők felkészítése a pedagógusminősítésre és a Tanfelügyeleti szakértők felkészítése pedagógiai-szakmai ellenőrzésre

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a Szakértők felkészítése a pedagógusminősítésre és a Tanfelügyeleti szakértők felkészítése pedagógiai-szakmai ellenőrzésre KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a Szakértők felkészítése a pedagógusminősítésre és a Tanfelügyeleti szakértők felkészítése pedagógiai-szakmai ellenőrzésre című akkreditált pedagógus-továbbképzésekre való jelentkezés

Részletesebben

Közlemény ÚT A DIPLOMÁHOZ. Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program

Közlemény ÚT A DIPLOMÁHOZ. Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program Közlemény ÚT A DIPLOMÁHOZ Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program FIGYELEM! JELEN TÁJÉKOZTATÓ ALAPJÁN PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁRA NINCS LEHETŐSÉG! A sikeres pályázás

Részletesebben

A felvétel és az átvétel közös szabályai

A felvétel és az átvétel közös szabályai Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának 11/2010. (III. 22.) rendelete az az önkormányzati fenntartású óvodákba történő jelentkezés módjáról Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

ADATLAP. Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz

ADATLAP. Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz ADATLAP Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz (A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező! Kérjük, az adatlapot nyomtatott betűvel töltse ki!) A TANULÓ ADATAI: 1. Személyes adatok Oktatási azonosítója*:...

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázat kiírója és elbírálója: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázat kiírója és elbírálója: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzat PÁLYÁZATI KIÍRÁS 1. Általános információk: A pályázat kiírója és elbírálója: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzat A pályázat célja: A csepeli sportegyesületek, sportcélú alapítványok működésének támogatása,

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

Társadalmi befogadás elősegítése a szociális és munkaügyi szolgáltatások együttműködési modelljének kidolgozásával

Társadalmi befogadás elősegítése a szociális és munkaügyi szolgáltatások együttműködési modelljének kidolgozásával Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és EQUAL Közösségi Kezdeményezés Irányító Hatóság Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és

Részletesebben

1. Általános rendelkezések

1. Általános rendelkezések Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2015. (IV. 28.) önkormányzati rendelete a Zuglói gyermektáborok igénybevételének módjáról, feltételeiről, a fizetendő térítési

Részletesebben

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS OPTIMIST, KADET ÉS SIKLÓ EDZŐTÁBOROZÁSRA A tábort a vízi élettel, vitorlázással megismerkedni kívánó 9-12 éves, a részvétel előfeltételeit teljesítő gyermekek számára, a csoportlétszám

Részletesebben

Étkezési tájékoztató és nyilatkozatok. a 2018/19-es nevelési évben a Gödi Kincsem Óvodába járó gyermekek szülei,

Étkezési tájékoztató és nyilatkozatok. a 2018/19-es nevelési évben a Gödi Kincsem Óvodába járó gyermekek szülei, Étkezési tájékoztató és nyilatkozatok a 2018/19-es nevelési évben a Gödi Kincsem Óvodába járó gyermekek szülei, t Tájékoztatjuk Önöket, hogy Göd Város Önkormányzatának 13/2018 (IV.12.) számú rendelete

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Társadalmi Megújulás Operatív Program

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Társadalmi Megújulás Operatív Program PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Társadalmi Megújulás Operatív Program TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001 azonosítószámú Szociális képzések rendszerének modernizációja című kiemelt projekt OKTATÓI LISTÁRA TÖRTÉNŐ FELVÉTELRE

Részletesebben

PÁLYÁZATI FORMANYOMTATVÁNY Közösségeket Támogató Alap támogatásának igénybevételére

PÁLYÁZATI FORMANYOMTATVÁNY Közösségeket Támogató Alap támogatásának igénybevételére 1. függelék a 4/2014. (IV. 15.) önkormányzati rendelethez PÁLYÁZATI FORMANYOMTATVÁNY Közösségeket Támogató Alap támogatásának igénybevételére 1. A Pályázó adatai: 1.1 A pályázó neve: 1.2 Címe: 1.3 Alapítás

Részletesebben

Tankönyvosztás az Irinyi János Általános Iskolában. Tisztelt Szülők, Tanulók!

Tankönyvosztás az Irinyi János Általános Iskolában. Tisztelt Szülők, Tanulók! Tankönyvosztás az Irinyi János Általános Iskolában Tisztelt Szülők, Tanulók! Hiánytalanul megérkeztek a 2018/19-es tanévre megrendelt tankönyvek. Osztásukra a következő időpontokban kerül sor: 2018. augusztus

Részletesebben

Itt a TIT - Nyári Napközis Tábor 2018

Itt a TIT - Nyári Napközis Tábor 2018 TIT Stúdió Egyesület (TIT SE) 1113 Budapest, Zsombolyai u. 6. E-mail: info@tit.hu, Honlap: www.tit.hu Telefon: 06-1/344-5000, 06-1/385-0514 Itt a TIT - Nyári Napközis Tábor 2018 I. JELENTKEZÉSI LAP Szülő

Részletesebben

A támogatás keretösszege: 5.000.000.- Ft.

A támogatás keretösszege: 5.000.000.- Ft. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet debreceni székhelyű állami fenntartású általános iskolák, debreceni székhelyű önkormányzati fenntartású gyermekvédelmi és gyermekjóléti

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az általános iskolai intézményi gyermekétkeztetésben való részvétel feltételeiről. Tisztelt Szülő/Gondviselő!

TÁJÉKOZTATÓ az általános iskolai intézményi gyermekétkeztetésben való részvétel feltételeiről. Tisztelt Szülő/Gondviselő! TÁJÉKOZTATÓ az általános iskolai intézményi gyermekétkeztetésben való részvétel feltételeiről Tisztelt Szülő/Gondviselő! Tisztelettel tájékoztatom Önt, hogy az étkezési térítési díj beszedése a 2017/2018

Részletesebben

BÖLCSŐDEI HÁZIREND. A csoportszervezés vegyes életkorú csoportban történik.

BÖLCSŐDEI HÁZIREND. A csoportszervezés vegyes életkorú csoportban történik. BÖLCSŐDEI HÁZIREND Kedves Szülők! Kérem, hogy az alábbiakban megfogalmazott házirendet figyelmesen olvassák végig és a gyerekek érdekében, törekedjenek a benne leírtak betartására. 1. A bölcsőde működése

Részletesebben

KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábora a Tettye Oktatási Központban

KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábora a Tettye Oktatási Központban KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábora a Tettye Oktatási Központban Érdekes természetismereti programokkal kitöltött tábor várja a 8-12 éves korú gyermekeket Pécsett, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság

Részletesebben

Finanszírozási szerződés II. számú melléklete. 2012. év

Finanszírozási szerződés II. számú melléklete. 2012. év NEMZETI REHABILITÁCIÓS ÉS SZOCIÁLIS HIVATAL 1071 Budapest, Damjanich u. 48. Finanszírozási szerződés II. számú melléklete 2012. év Kötelezően vezetendő dokumentációk Támogató szolgálatok működtetéséhez

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ az akkreditált szaktanácsadói képzések esetében benyújtandó, a képzés megkezdésének alapjául szolgáló személyi dokumentumokhoz

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ az akkreditált szaktanácsadói képzések esetében benyújtandó, a képzés megkezdésének alapjául szolgáló személyi dokumentumokhoz KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ az akkreditált szaktanácsadói képzések esetében benyújtandó, a képzés megkezdésének alapjául szolgáló személyi dokumentumokhoz Budapest, 2017. június 19. A továbbképzésekkel kapcsolatban

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név:

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név: Beadási határidő: 2014. október 1. 2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Adatlap Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre

Részletesebben

KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábor a Tettye Oktatási Központban

KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábor a Tettye Oktatási Központban KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábor a Tettye Oktatási Központban Érdekes természetismereti programokkal kitöltött tábor várja a 8-12 éves korú gyermekeket Pécsen, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Tettye

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sátoraljújhely Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sátoraljújhely Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sátoraljújhely Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet Előzmény Sátoraljaújhely Város Önkormányzata az azonosító számú Humán közszolgáltatások fejlesztése Sátoraljaújhelyen és

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az egyes alprogramokra vonatkozó pályázati feltételek és tudnivalók az alprogramokról szóló mellékletekben találhatók meg.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az egyes alprogramokra vonatkozó pályázati feltételek és tudnivalók az alprogramokról szóló mellékletekben találhatók meg. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Fadd Nagyközség Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj pályázatot hirdet roma tanulók/hallgatók részére tanulmányi sikerességük előmozdításának támogatására Fadd Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

A pályázatokat papír alapon és elektronikusan is be kell nyújtani.

A pályázatokat papír alapon és elektronikusan is be kell nyújtani. A Képviselő-testület 2017. évi költségvetésébe tervezett sporttámogatási keretösszeg terhére az alább meghatározott feltételekkel pályázatot ír ki a rétsági sportszervezetek támogatására. Pályázati feltételek:

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár.

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár. Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár Jelentkezési lap Személyes adatok Név*: Területi szervezet / szekció neve: MKE tagsági

Részletesebben

Az előterjesztést a Kormány nem tárgyalta meg, ezért az nem tekinthető a Kormány álláspontjának. - 1 -

Az előterjesztést a Kormány nem tárgyalta meg, ezért az nem tekinthető a Kormány álláspontjának. - 1 - - 1 - Az egyes szociális, gyermekvédelmi, családtámogatási tárgyú és egyéb kapcsolódó törvények módosításáról szóló T/7402. számú törvényjavaslat (a továbbiakban: törvényjavaslat) tartalmazza a gyermekek

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő

Részletesebben

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA 2. sz. melléklet A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA Név:. Születési hely:. Születési idő:... Anyja neve:. Lakcím: település: utca/házszám: irányítószám: Értesítési cím (ha eltér a lakcímtől): település: utca/házszám:

Részletesebben

SZENTLŐRINC VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 1. számú melléklet PÁLYÁZATI ADATLAP

SZENTLŐRINC VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 1. számú melléklet PÁLYÁZATI ADATLAP PÁLYÁZATI ADATLAP Hazavárunk Esély Otthon fiatalok számára Szentlőrincen című EFOP- 1.2.11-16-2017-00010 azonosítószámú projektben Önkormányzati Ösztöndíj- pályázat igényléséhez 1 (Nyomtatott betűvel kérjük

Részletesebben

A Zuglói Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mindennapos testnevelés alóli részleges felmentés eljárásrendje és dokumentumai

A Zuglói Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mindennapos testnevelés alóli részleges felmentés eljárásrendje és dokumentumai A Zuglói Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mindennapos testnevelés alóli részleges felmentés eljárásrendje és dokumentumai Az eljárásrend 2017. április 19-én lép életbe Köznevelési

Részletesebben

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők!

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők! Kedves Szülők! Kérjük a jelentkezés előtt a táborról szóló információt alaposan olvassák át. A tájékoztató alatt található a jelentkezési felület, ahova kattintva tud a táborokra jelentkezni május elsejétől.

Részletesebben

TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára

TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára A Zánkai Erzsébet-tábor házirendje (a továbbiakban: Házirend) állapítja meg a tábor területén tartózkodókra, különösen

Részletesebben