J e g y z ő k ö n y v

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ő k ö n y v"

Átírás

1 J e g y z ő k ö n y v Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi Bizottsága december 20-án órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme Jelen van: 3 fő; Pőcze Levente bizottsági elnök és Rutainé Fodor Edit bizottsági tag Távol maradt: Németh Attila bizottsági tag ( jelezte távolmaradását) Tanácskozási joggal meghívottak: Petró Ferenc polgármester, Dr. Karsai Éva jegyző, Pipicz Anita gazdasági osztályvezető helyett Bálintné Mityók Szilvia gazdálkodási ügyintéző, Gajdánné Szatmári Mária könyvvizsgáló, Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének, és Bizottságainak tagjai és intézményeinek vezetői, Öttömös Község Önkormányzata Képviselő-testülete, dr. Turbucz Marietta Judit jogi igazgatási ügyintéző. Tanácskozási joggal jelen van: Dr. Karsai Éva jegyző, dr. Turbucz Marietta Judit jogi igazgatási ügyintéző. Jegyzőkönyv-vezető: Balogh Mária gazdálkodási banki ügyintéző Pőcze Levente bizottsági elnök megnyitja az Ügyrendi Bizottság ülését. Megállapítja, hogy az ülésen jelen van 2 fő bizottsági tag, az ülés határozatképes. A kiadott és a jegyzőkönyvhöz mellékelt (1. számú melléklet) meghívóban foglaltak szerint az alábbiak szerint tesz javaslatot a nyílt ülés napirendjére: 1.) A Polgármesteri Hivatal Alapító Okirat módosításának véleményezése 2.) A Polgármesteri Hivatal SZMSZ-ének módosításának véleményezése 3.) Polgármester tájékoztatója a jegyző évi teljesítményértékeléséről c. napirendi pont véleményezése 4.) A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek teljesítményértékeléséhez a évi önkormányzati célok meghatározásának véleményezése 5.) A Képviselő-testület évi munkatervének megállapításának véleményezése Az ülés napirendjére tett javaslatát szavazásra bocsátja.

2 2 Az Ügyrendi Bizottság Pőcze Levente bizottsági elnök javaslatát 2 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül elfogadta és az alábbi határozatot hozza: 35/2010.(XII.20.)ÜB határozat Tárgy: Az Ügyrendi Bizottság december 20-i ülés napirendjének megállapítása Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi Bizottsága (továbbiakban: Bizottság) egyetért Pőcze Levente bizottsági elnök tárgyi indítványával és az alábbiak szerint dönt: A Bizottság december 20-án órakor nyílt ülést tart, melynek napirendjét az alábbiak szerint állapítja meg: 1.) A Polgármesteri Hivatal Alapító Okirat módosításának véleményezése 2.) A Polgármesteri Hivatal SZMSZ-ének módosításának véleményezése 3.) Polgármester tájékoztatója a jegyző évi teljesítményértékeléséről c. napirendi pont véleményezése 4.) A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek teljesítményértékeléséhez a évi önkormányzati célok meghatározásának véleményezése 5.) A Képviselő-testület évi munkatervének megállapításának véleményezése 3.) Irattár I. napirendi pont A Polgármesteri Hivatal Alapító Okirat módosításának véleményezése ( Írásos előterjesztést a jegyzőkönyv 2. számú melléklete tartalmazza) Pőcze Levente bizottsági elnök átadja a szót Petró Ferenc polgármesternek a napirendi pont előadójának.

3 3 Petró Ferenc polgármester: törvényi kötelezettségnek teszünk eleget, a változásokat át kell vezetni. Az idei évben szinte minden intézmény alapító okirata változatásra került. Dr. Karsai Éva jegyző: kiegészítésként elmondja, hogy kapcsolódik az alapító okirat módosítása a Polgármesteri Hivatal SZMSZ-éhez augusztusában módosult az Áht. és az Ámr. is és hatályon kívül helyezték azt a státuszttörvényt, ami miatt nagyon sokszor módosítottunk alapító okiratot ill. még megállapodást is a Művelődési Házzal és az Iskolával. Megszűnt a kisegítő és a kiegészítő tevékenység, csak alap és vállalkozási tevékenység van, ill. megszüntette a közintézményi elhatárolásokat és maradt az önállóan működő és önállóan gazdálkodó ami a Hivatal. ill az önállóan működő intézmények az Iskola és a Művelődési Ház, az ő tekintetükben a gazdálkodási feladatokat a Hivatal látja el. Ezen változások átvezetése történt meg az alapító okiratokban. Határidő nem volt a jogszabályban a módosításra, csak annyi, hogy a következő alapító okirat módosításkor, már az új jogszabálynak megfelelő szerkezeti konstrukciót kell létrehozni. Az alakuló ülésen a Képviselő-testület elfogadta az SZMSZ módosítását, ezt követően a Polgármesteri Hivatal SZMSZ-e is átdolgozásra, aktualizálásra került. A hivatal SZMSZ-ének egy mellékletében konkrétan az alap és vállalkozási tevékenységre utal vissza, ennek a részletezését tartalmazta, ezért átdolgozásra került mind az SZMSZ, mind az alapító okirat teljes anyagát, és együtt kerülne előterjesztésre és januárjától már a jogszabálynak megfelelő szerkezetben áll rendelkezésre. Az öttömösi Képviselő-testület is megtárgyalja majd az Iskola tekintetében az alapító okiratot, az elfogadások után a Magyar Államkincstárnak megküldésre kerül, és utána az egységes szerkezetű alapító okiratot alkalmaznánk. Rutainé Fodor Edit bizottsági tag: megköszöni a jegyző munkáját, amellyel elkészítette az aktualizálást. Több kérdés, hozzászólás nem volt. Pőcze Levente bizottsági elnök szavazásra bocsátja a Polgármesteri Hivatal Alapító Okirat módosításának véleményezését. Az Ügyrendi Bizottság a javaslatot 2 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 36/2010.(XII.20.)ÜB határozat Tárgy: A Polgármesteri Hivatal Alapító Okirat módosításának véleményezése Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi Bizottsága (továbbiakban: Bizottság) megtárgyalta a tárgyi előterjesztését és az alábbiak szerint dönt: 1.) A Bizottság egyetért az írásbeli előterjesztésben foglaltakkal, és alkalmasnak tartja, hogy azt a Képviselő-testület megvitassa, és elfogadja.

4 4 2.) A Bizottság megbízza a Bizottság elnökét, hogy a Bizottsági határozatot ismertesse a Képviselő-testülettel. Határidő: december 22. Felelős: Pőcze Levente bizottsági elnök 3.) Petró Ferenc polgármester 4.) Irattár II. napirendi pont A Polgármesteri Hivatal SZMSZ-ének módosításának véleményezése ( Írásos előterjesztést a jegyzőkönyv 3. számú melléklete tartalmazza) Pőcze Levente bizottsági elnök átadja a szót Dr. Karsai Éva jegyzőnek a napirendi pont előadójának. Dr. Karsai Éva jegyző: az előző napirendi pontnál már utalt arra, hogy az Önkormányzat SZMSZével összhangba lett hozva a Polgármesteri Hivatal SZMSZ-e is. Az új 18/2010.(X.11.) önkormányzati rendeletre utalunk vissza. Szintén jogszabályi változásból adódó átvezetési kötelezettség a már említett alap és vállalkozási tevékenységek elkülönítése, minden más csak pontosítást tartalmaz. Egy tekintetben a Képviselő-testülettől és a Bizottságoktól kapott engedmény alapján a november hónapban kiégett tanyagondnoki autó melynek pótlásával foglalkozni kell majd a testületi ülésen is amelyre a hivatali SZMSZ is utal, hiszen a tanyagondnoki gépjárművek a hivatal szakfeladatán kerülnek alkalmazásra. Annak érdekében, hogy ne kelljen az új gépjármű típusa és rendszáma miatt mégegyszer behozni a hivatali SZMSZ-t a testület elé, ezért kérne egy olyan megbízást a testülettől, hogy amikor meg van az új gépjármű, akkor annak típusának és rendszámának átvezetését már megbízás alapján el lehetne végezni. Egyéb szabályzatok is utalnak a tanyagondnoki gépjárművek adataira, többek között a Gépjármű üzemeltetési Szabályzat, de ez nem Képviselő-testület által jóváhagyott, hanem jegyzői hatáskörbe kiadott és így egyszerű jegyzői intézkedéssel a módosítás átvezethető. Petró Ferenc polgármester: egy nem hivatalos értékbecslés szerint a kiégett autó értéke eft volt. Az autószerelő - aki az autót a baleset előtt szerelte hajlandó lenne átvenni az autót, de nem az előbb említett áron. A Tűzoltóság a héten kiküldi a jegyzőkönyvet, amelyben az előzetes beszélgetések alapján, eft érték szerepel kárösszegként. A jegyzőkönyv megérkezése után már ezt meg lehet mutatni az autószerelőnek, aki az autón sebváltót cserélt, az akkumulátorzárlat bárhol, bármikor előfordulhat, ez nem szerelési hiba. Már 3-4 helyen próbált keresni megfelelő járművet, nyilván új autó nem jöhet számításba, csak 3-4 éves, ami eft körüli árban van. Beszámítva a kárként kapott összeget és esetleg a fennmaradó részt lízing formájában vállalja az Önkormányzat. Rutainé Fodor Edit bizottsági tag: mit jelent a szakfeladaton az Adósságkezelési szolgáltatás?

5 5 Dr. Karsai Éva jegyző: a szociális törvény által nyújtott ellátási forma, amelyet az Önkormányzat már alkalmaz a lakásfenntartási támogatás tekintetében, ennek egy verzióját, amikor nem pénzbeli ellátásként kapja meg a segélyezett az összeget, hanem vagy mérőórák kerülnek felhelyezésre, amelyeken szereplő óraállásoknak megfelelően az Önkormányzat fizet a szolgáltatónak, vagy pl. esetünkben a szemét vagy a villany természetbeni hozzájárulásként kerül átutalásra a szolgáltató felé. Ennek a megoldásnak a bevezetése jelentett egy elég nagy összegű behajtási jutalékot az Önkormányzatnak a külterületi szemétdíjak kapcsán. Az áramszolgáltató felé is fontos volt így eljárni, mert nagyon megszaporodtak azok a lakosok, akik azért jöttek a hivatalhoz átmeneti segélyért, hogy az áramszámlájukat ki tudják fizetni. Sok esetben már eft tartozás halmozódott fel, amit nyilván nem lehetett átmeneti segélyként kifizetni, így a havi rendszerességgel a szolgáltató felé átutalásra kerülő összegek miatt, talán kevésbé halmozódhat fel adóssága a lakosoknak. Kormányzati szinten is támogatják, hogy ez a rendszer bevezetésre kerüljön, és ben a lakásfenntartási támogatást át akarják alakítani a számolási egységet, mind a helyi, mind a központi vonatkozásban. Több kérdés, hozzászólás nem volt. Pőcze Levente bizottsági elnök szavazásra bocsátja a Polgármesteri Hivatal SZMSZ-ének módosításának véleményezését. Az Ügyrendi Bizottság a javaslatot 2 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 37/2010.(XII.20.)ÜB határozat Tárgy: A Polgármesteri Hivatal SZMSZ-ének módosításának véleményezése Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi Bizottsága (továbbiakban: Bizottság) megtárgyalta a tárgyi előterjesztését és az alábbiak szerint dönt: 1.) A Bizottság egyetért az írásbeli előterjesztésben foglaltakkal, és alkalmasnak tartja, hogy azt a Képviselő-testület megvitassa, és elfogadja. 2.) A Bizottság megbízza a Bizottság elnökét, hogy a Bizottsági határozatot ismertesse a Képviselő-testülettel. Határidő: december 22. Felelős: Pőcze Levente bizottsági elnök 3.) Petró Ferenc polgármester 4.) Irattár

6 6 III. napirendi pont Polgármester tájékoztatója a jegyző évi teljesítményértékeléséről c. napirendi pont véleményezése ( Írásos előterjesztést a jegyzőkönyv 4. számú melléklete tartalmazza) Pőcze Levente bizottsági elnök átadja a szót Petró Ferenc polgármesternek a napirendi pont előadójának. Petró Ferenc polgármester: írásos anyag áll rendelkezésre, a jegyző teljesítette a meghatározott célokat. Bizonyos esetekben túlteljesítette, az értékelésben jelezte, hogy szépen alakul a vezetői képessége. Új jegyzőként, első kihívásként szépen vezeti a hivatalt és meg van elégedve a munkájával. Rutainé Fodor Edit bizottsági tag: köszönet a jegyző sokrétű munkájáért. Pőcze Levente bizottsági elnök: ki lesz az utód, van-e már elképzelés, a jegyzőnő januártól történő helyettesítését illetően? Petró Ferenc polgármester: van elképzelése, már tárgyalásokat folytatott környező település jegyzőivel, de a döntést az is befolyásolja, hogy az illető település polgármester hozzájárul-e a jegyzőjének az időmegosztásához a két település között. Keménykezű jegyzőt szeretné, aki a jelenlegi jegyző által elindított folyamatot tudná jól folytatni. Több kérdés, hozzászólás nem volt. Pőcze Levente bizottsági elnök szavazásra bocsátja a Polgármester tájékoztatója a jegyző évi teljesítményértékeléséről c. napirendi pont véleményezését. Az Ügyrendi Bizottság a javaslatot 2 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 38/2010.(XII.20.)ÜB határozat Tárgy: Polgármester tájékoztatója a jegyző évi teljesítményértékeléséről c. napirendi pont véleményezése Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi Bizottsága (továbbiakban: Bizottság) megtárgyalta a tárgyi előterjesztését és az alábbiak szerint dönt:

7 7 1.) A Bizottság egyetért az írásbeli előterjesztésben foglaltakkal, és alkalmasnak tartja, hogy azt a Képviselő-testület megvitassa, és elfogadja. 2.) A Bizottság megbízza a Bizottság elnökét, hogy a Bizottsági határozatot ismertesse a Képviselő-testülettel. Határidő: december 22. Felelős: Pőcze Levente bizottsági elnök 3.) Petró Ferenc polgármester 4.) Irattár IV. napirendi pont A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek teljesítményértékeléséhez a évi önkormányzati célok meghatározásának véleményezése ( Írásos előterjesztést a jegyzőkönyv 5. számú melléklete tartalmazza) Pőcze Levente bizottsági elnök átadja a szót Dr. Karsai Éva jegyzőnek a napirendi pont előadójának. Dr. Karsai Éva jegyző: a köztisztviselők értékeléséhez az önkormányzati célok meghatározása az első lépés. A teljesítményértékelésre minden évben sor kerül. Az általános célokat a Képviselőtestület határozza meg, majd a jegyző lebontja a köztisztviselőknél egyéni célok kerülnek kitűzésre. Az idei évben aktualizálásra kerültek a célok, nincs még a Gazdasági Program elfogadva, de azok a pályázatok, amelyek már beadásra kerültek - folyamatban vannak azok mindenképpen feltüntetésre kerültek, és a jogszabályi követelményeknek megfelelően aktualizálásra kerültek a célok. Az idei évben nem december 31.-ét jelöltük meg az előterjesztésben határidőként az egyéni teljesítménycélok meghatározására, hanem január 31.-ét, mert a helyettesítő jegyzőnek kellene kitűzni a dolgozóknak az egyéni célokat, hiszen ő fogja majd nyomon kísérni az éves munkájukat. Az idei évi teljesítményértékelések kiosztását már megkezdte és folyamatosan történik az értékelés megbeszélése a dolgozókkal. Pőcze Levente bizottsági elnök: véleménye szerint mindenki ellátta a lehetőségeihez képest a feladatait, az erősítésre váró területeket, pedig folyamatosan nyomon lehet követni itt a hivatalon belül. Rutainé Fodor Edit bizottsági tag: örömmel látja, hogy a pályázatok figyelemmel kísérése és a pályázati munkákban való részvétel szerepel a célok között. Tudja, hogy a pályázatokkal történő foglalkozás mindig plusz munkával jár. Több kérdés, hozzászólás nem volt. Pőcze Levente bizottsági elnök szavazásra bocsátja a Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek teljesítményértékeléséhez a évi önkormányzati célok meghatározásának véleményezését.

8 8 Az Ügyrendi Bizottság a javaslatot 2 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 39/2010.(XII.20.)ÜB határozat Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek teljesítményértékeléséhez a évi önkormányzati célok meghatározásának véleményezése Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi Bizottsága (továbbiakban: Bizottság) megtárgyalta a tárgyi előterjesztését és az alábbiak szerint dönt: 1.) A Bizottság egyetért az írásbeli előterjesztésben foglaltakkal, és alkalmasnak tartja, hogy azt a Képviselő-testület megvitassa, és elfogadja. 2.) A Bizottság megbízza a Bizottság elnökét, hogy a Bizottsági határozatot ismertesse a Képviselő-testülettel. Határidő: december 22. Felelős: Pőcze Levente bizottsági elnök 3.) Petró Ferenc polgármester 4.) Irattár V. napirendi pont A Képviselő-testület évi munkatervének megállapításának véleményezése ( Írásos előterjesztést a jegyzőkönyv 6. számú melléklete tartalmazza) Pőcze Levente bizottsági elnök átadja a szót Petró Ferenc polgármesternek a napirendi pont előadójának. Petró Ferenc polgármester: törvényi kötelezettség a Képviselő-testület munkatervének meghatározása. A tervezetben a legszükségesebb ülések vannak betervezve, de az élet mindig felül szokta írni ezt a tervet. Rugalmasan kell alkalmazkodni a változó igényekhez, de ezzel nem szokott probléma lenni. Pőcze Levente bizottsági elnök: ez egy keret, amelyet az igények szoktak módosítani. A kissori és a gátsori közösségi házak megnyitása kapcsán, javasolja, hogy 1 év múlva a házak működéséről készüljön beszámoló a Képviselő-testület részére. Tartalmazza a pénzügyi és egyéb rendelkezésre álló adatokat, és átfogó képet adjon az eltelt egy év történéséiről, és számadatairól is.

9 9 Több kérdés, hozzászólás nem volt. Pőcze Levente bizottsági elnök szavazásra bocsátja a Képviselő-testület évi munkatervének módosítását az alábbiak szerint: november 16. (szerda) - nyílt ülés Idej A napirend Az előkészítésben Napirendje e előadója részt vesz Témafelelős ) Beszámoló Polgármesteri Titkárság Nov. a közösségi terek Petró Ferenc Véleményezi: 16. működéséről és polgármester PTB Gábor Valéria üi. üzemeltetéséről Az Ügyrendi Bizottság a módosítást 2 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül elfogadta. Pőcze Levente bizottsági elnök szavazásra bocsátja a módosítással együtt a Képviselő-testület évi munkatervének megállapításának véleményezését. Az Ügyrendi Bizottság a javaslatot a módosítással együtt 2 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 40/2010.(XII.20.)ÜB határozat Tárgy: A Képviselő-testület évi munkatervének megállapításának véleményezése Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi Bizottsága (továbbiakban: Bizottság) megtárgyalta a tárgyi előterjesztését és az alábbiak szerint dönt: 1.) A Bizottság egyetért az írásbeli előterjesztésben foglaltakkal. 2.) A Bizottság javasolja a Képviselő-testület munkatervének november 16.-i ülés napirendjét az alábbi 14.) ponttal kiegészíteni:

10 november 16. (szerda) - nyílt ülés Idej A napirend Az előkészítésben Napirendje e előadója részt vesz Témafelelős ) Beszámoló Polgármesteri Titkárság Nov. a közösségi terek Petró Ferenc Véleményezi: 16. működéséről és polgármester PTB Gábor Valéria üi. üzemeltetéséről 3.) A Bizottság a fenti kiegészítéssel együtt javasolja elfogadásra a határozati javaslatot, a mellékletét képező képviselő -testületi munkatervet és alkalmasnak tartja, hogy azt a Képviselő-testület megvitassa, és elfogadja. 4.) A Bizottság megbízza a Bizottság elnökét, hogy a Bizottsági határozatot ismertesse a Képviselő-testülettel. Határidő: december 22. Felelős: Pőcze Levente bizottsági elnök 3.) Petró Ferenc polgármester 4.) Irattár Pőcze Levente bizottsági elnök: januárban meghatározásra kerül a bizottság évi munkaterve. Kéri a bizottsági tagokat, hogy javaslataikkal segítsék elő a munkaterv kidolgozását. Több napirend, egyéb bejelentés nem volt, Pőcze Levente bizottsági elnök az Ügyrendi Bizottság ülését kor berekesztette. Kmf. Dr. Karsai Éva jegyző megbízásából: Pőcze Levente bizottsági elnök Balogh Mária jegyzőkönyv-vezető

11 11

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága 2010. október 14.-én 15 45 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Egészségügyi Bizottsága 2010. augusztus 30-án 13 30 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme Jelen van: Tóth István elnök,

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Egészségügyi Bizottsága 2008. szeptember 15-án 14 30 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme. Jelen van: Pőcze Levente,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Település-, Vállalkozásfejlesztési és Mezőgazdasági Bizottság a 2009. január 19-én 15 00 órakor megtartott ülésén. A

Részletesebben

I. A Képviselő-testület a március 7.-i rendkívüli, nyílt ülésének napirendjét az alábbiak szerint állapítja meg:

I. A Képviselő-testület a március 7.-i rendkívüli, nyílt ülésének napirendjét az alábbiak szerint állapítja meg: 49/2011.(III.7.) KT határozat Tárgy: A Képviselő-testület 2011. március 7.-i rendkívüli, nyílt ülés napirendjének elfogadása és a jegyzőkönyv-hitelesítők megválasztása Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata

Részletesebben

Tárgy: A Szociális, Oktatási és Kulturális Bizottság április 11-i nyílt ülés napirendjének megállapítása Határozat

Tárgy: A Szociális, Oktatási és Kulturális Bizottság április 11-i nyílt ülés napirendjének megállapítása Határozat Bizottságának 2011. április 11-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 22/2011. (IV. 11.) SZOKB határozat Tárgy: A Szociális, Oktatási és Kulturális Bizottság 2011. április 11-i nyílt ülés napirendjének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi Bizottsága 2011. szeptember 19-én 9 00 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült 2010. április 13-án 13 30 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme Jelen van: 3 fő; Dr. Sümegi Sándor, Pőcze Levente és Farkas

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh 79-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2013. október 29-i együttes üléséről Helye: Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 79/2016.(VII.12.) Kt. Hat. 80/2016.(VII.12.) Kt. Hat. 81/2016.(VII.12.)

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2017. november 24.-én 14 órai kezdettel Segesd községben, az önkormányzat házasságkötő termében megtartott, munkaterv

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális, Ifjúsági és Sport Bizottságának 2009. november 23-án 08 15 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 16 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 18-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 18-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. május 18-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 47/2018.(V.18.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE szeptember 13-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE szeptember 13-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. szeptember 13-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 106/2018.(IX.13.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2017. DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 16/2017. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete, Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 27-i együttes üléséről

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület szeptember 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület szeptember 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve 225-25/2015. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. szeptember 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Jegyzőkönyve 240/2015.(IX.09.) számú határozata Napirend elfogadásáról 241/2015.(IX.09.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

Borsod Abaúj Zemplén. megye SZENDRŐLÁD. község

Borsod Abaúj Zemplén. megye SZENDRŐLÁD. község Borsod Abaúj Zemplén megye SZENDRŐLÁD község 4/2013. számú Szendrőlád, Balajt és Ládbesenyő Községek Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli közös testületi üléséről készült jegyzőkönyve Az ülés

Részletesebben

Alpek Zoltán Sárréti Híd c. laptól.

Alpek Zoltán Sárréti Híd c. laptól. J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Község Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Község Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

2014. május 7 én (szerda) du. 13 30 órára

2014. május 7 én (szerda) du. 13 30 órára H O S S Z Ú P Á L Y I N A G Y K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E 4 2 7 4 H o s s z ú p á l y i, S z a b a d s á g t é r 6. T e l : 5 2 / 3 7 5-5 1 1, 5 2 / 5 9 8-4

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 1/2015.(I.05.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 2/2015.(I.05.)

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5/2015. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ügyrendi Bizottsága 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve 5 5 5

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V SÁRHIDA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL 2009. november 12. HATÁROZATOK SZÁMA: 46, 47, 48/2009. 2 Jegyzőkönyv Sárhida Község Önkormányzati Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Porva Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-1/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. január 28-án 15,00

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE április 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE április 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. április 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 44/2018.(IV.27.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa és Kertészsziget Önkormányzat Napközi Otthonos Óvoda Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsa Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520. 841-2/2014. iktatószám 2. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa

Részletesebben

Szám:.. N é m e t b á n y a

Szám:.. N é m e t b á n y a Szám:.. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 31. napján 18.15 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 27-én, (szerdán)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal:

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal: Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 8-án, 13:15 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testület 2011. június 1-én a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében megtartott üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti ív

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 27 -i alakuló üléséről Önkormányzati rendelet: 10/2014.(X.27.) önkormányzati rendelet: 1 Határozat: 101-104

Részletesebben

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek együttes üléséről készült 16/2012. számú Jegyzőkönyve

Részletesebben

KIVONAT. Határozat. 2.) Tájékoztató a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról Előadó: Petró Ferenc polgármester

KIVONAT. Határozat. 2.) Tájékoztató a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról Előadó: Petró Ferenc polgármester közmeghallgatás keretén belül megtartott ülésének könyvéből 133/2010.(IX.1.) KT határozat Tárgy: A Képviselő-testület 2010. szeptember 1-jén közmeghallgatás keretén belül megtartott ülése napirendjének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és. Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és. Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2/ 2017. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2017. január 26-án 18,05 órai kezdettel tartott együttes

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 7/2014. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve Napirend: A polgármester beszámolója a két

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1635/19/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Szociális Bizottságának 2015. november 25. napján 15.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok : 534/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testület 2011. augusztus 2-án a Polgármesteri Hivatalban megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti ív a jegyzőkönyv

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 16. napján 18 óra 50 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 16. napján 18 óra 50 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-11/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 16. napján 18 óra 50 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1. Ászár Község Önkormányzat évi költségvetési rendeletének módosítása Előadó: Pekár Zsolt polgármester

JEGYZŐKÖNYV. 1. Ászár Község Önkormányzat évi költségvetési rendeletének módosítása Előadó: Pekár Zsolt polgármester Ászár Község Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3200/2014/A JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendes ülésén 2014. december 11. napján 15.00 órakor, az Ászári Közösségi Házban

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 11.-én 15,00 órai kezdettel megtartott alakuló ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 11.-én 15,00 órai kezdettel megtartott alakuló ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 11.-én 15,00 órai kezdettel megtartott alakuló ülésén. A Képviselő-testületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozóterme

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 105-11/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 13- án 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Marcalgergelyi

Részletesebben

TÁRGYSOROZAT. Megnyitó, a testületi-ülés határozatképességének megállapítása, napirendre tett javaslat Napirendi pontok:

TÁRGYSOROZAT. Megnyitó, a testületi-ülés határozatképességének megállapítása, napirendre tett javaslat Napirendi pontok: Szomolya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. 05. 16.-án megtartott rendkívüli ülés: A./ Jegyzőkönyve B./ Tárgysorozata C./ Határozata. 24-28 D./ Rendelete: 6 TÁRGYSOROZAT Megnyitó, a testületi-ülés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról SZAKÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 12. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

Szám: 175-3/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 175-3/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 175-3/2015. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u.

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2015. április 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2015. április 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve 225-10/2015. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. április 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Jegyzőkönyve 141/2015. (IV.10) számú határozata Nagyrév-Tiszabög működő komp viteldíjának

Részletesebben

a) Tárgysorozata b) Jegyzőkönyve c) Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a) Tárgysorozata b) Jegyzőkönyve c) Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 82-13/2014. SZENDRŐLÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT, BALAJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT ÉS LÁDBESENYŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 24. napján megtartott együttes rendkívüli nyílt ülésének

Részletesebben

KIVONAT. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 21-én megtartott soros, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 21-én megtartott soros, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 2009. január 21-én megtartott soros, nyílt ülésének könyvéből 11/2009.(I.21.) KT határozat Tárgy: Az Önkormányzat tájékoztatója az aktuális pénzügyi helyzetről Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 8-án megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 8-án megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8-án megtartott üléséről. Határozat száma: 1/2015.(I.08.) 2/2015.(I.08.) 3/2015.(I.08.) Tárgya: Hulladékgazdálkodási közszolgáltatási

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1636/3/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Ügyrendi és Pénzügyi Bizottságának 2015. március 26. napján 14.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok :

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2016. április 22.-én 13 órai kezdettel Segesd községben, az önkormányzat házasságkötő termében megtartott, munkaterv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

dr. Üveges István polgármester Barcsák Pálné képviselő Darnyiné Kövesdi Erzsébet képviselő Orosz Ferenc alpolgármester Tőzsér László képviselő

dr. Üveges István polgármester Barcsák Pálné képviselő Darnyiné Kövesdi Erzsébet képviselő Orosz Ferenc alpolgármester Tőzsér László képviselő ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 11/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

4. Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás iránti kérelmek elbírálása. 5. Étkezési térítési díj támogatás iránti kérelem elbírálása.

4. Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás iránti kérelmek elbírálása. 5. Étkezési térítési díj támogatás iránti kérelem elbírálása. II-2/455-11/2011. ikt. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szociális és Egészségügyi Bizottsága 2011. december

Részletesebben

Simon László, Spaits Miklós, Szabó László Dezső képviselő. Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné irodavezető Kissné Páska Andrea mb. pü.

Simon László, Spaits Miklós, Szabó László Dezső képviselő. Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné irodavezető Kissné Páska Andrea mb. pü. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2006. október 13- án 17.00 órai kezdettel megtartott testületi ülésén, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Kunmadarasi Roma Nemzetiségi Önkormányzat április 27-ei rendkívüli ülésére

Jegyzőkönyv. Készült: Kunmadarasi Roma Nemzetiségi Önkormányzat április 27-ei rendkívüli ülésére Jegyzőkönyv Készült: Kunmadarasi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2012. április 27-ei rendkívüli ülésére 27/2012.(IV.27.) sz. határozat Jegyzőkönyv-hitelesítő személyére tett javaslat elfogadásáról 28/2012.(IV.27.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

Ikt. szám: /2014. J e g y z ő k ö n y v

Ikt. szám: /2014. J e g y z ő k ö n y v Ikt. szám: 121-12 /2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: Murony Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 26.-án megtartott közös testületi

Részletesebben

A május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e

A május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e Pákozd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete A 2012. május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e Napirend: 1. Javaslat a közbeszerzési szabályzat elfogadására

Részletesebben

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.április 4.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. könyve c. határozatok:41/2013. (IV. 4.) számú határozat d. rendeletek:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal, emeleti tanácskozó terme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének április 17-én (kedden) órakor megtartott nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének április 17-én (kedden) órakor megtartott nyilvános üléséről 108-10/2012.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2012. április 17-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 10/2012(IV.18.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme.

JEGYZŐKÖNYV. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 22-én 8,00 órai kezdettel tartott soron kívüli, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 6-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 13-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 47-5/2016. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Ikt.: 139-9/2018. Készült: 2018. február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila alpolgármester

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA 2012. augusztus 27-én tartott ülésének jegyzőkönyve Az ülésen hozott határozat száma Tárgya 5/2012. (VIII. 27.) 2012.

Részletesebben

Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. június 24. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. június 24. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 24. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 68/2013. (VI 24.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Községi Önkormányzat 2012. szeptember 26-ai nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 451-454/2012. d./ rendelete: -- TÁRGYSOROZAT Megnyitó és napirendi pontok tárgyalására

Részletesebben

Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv december 16.

Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv december 16. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottsága I/2-48/2009. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv 2009. december 16. Az ülésen hozott határozatok száma és

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 6-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 29-én megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 875-3/2015. JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGÁNAK

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGÁNAK Nagydorog Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Másolat Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2006. október 6-án megtartott ünnepélyes alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának

Részletesebben

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE július 19-én MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK NAPIRENDEK

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE július 19-én MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK NAPIRENDEK a) jegyzőkönyve, b) napirendje, c) határozatai: 176. d) rendelete: - TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2017. július 19-én MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK NAPIRENDEK 1. Előterjesztés

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 13-án 13,00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 13-án 13,00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. február 13-án 13,00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozóterme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V és Szavazatszámláló Bizottságának 2015. február 24-én megtartott nyilvános üléséről. Tartalmazza: 7/2015./II.24./ 8/2015./II.24./ 9/2015./II.24./ 10/2015./II.24./ 11/2015./II.24./

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-13/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 15. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben