AZ ÖN ÁLMAI. AZ ÖN SORSA. AZ ÖN DÖNTÉSE. A Nu Skin lehetőség

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ ÖN ÁLMAI. AZ ÖN SORSA. AZ ÖN DÖNTÉSE. A Nu Skin lehetőség"

Átírás

1 AZ ÖN ÁLMAI. AZ ÖN SORSA. AZ ÖN DÖNTÉSE. A Nu Skin lehetőség

2 A Nu Skin maga a bizonyított különbség Üdvözli önt a Nu Skin lehetőség! Még sosem kínálkozott ennél jobb alkalom arra, hogy kottát írjon saját életéhez! A Nu Skin hihetetlen emberekkel, termékekkel, kultúrával és lehetőséggel kínál egy új platformot, ahonnan rakétaként indíthatja el üzletét a siker újabb szintje felé. Az ageloc -kal a megfelelő történet, termékek és időzítés összefognak, hogy megteremtsék a Nu Skin történetének legsikeresebb lehetőségét. A világszerte jelen lévő médiafigyelem, az élenjáró tudomány és a rekorddöntő termékeladási adatok támogatásával az ageloc erősebb, mint valaha és ezáltal állandóan a globális öregedésgátló tudomány javát szolgálja. A jövő az ön dallamát játssza!

3

4 A színpad be van rendezve. Most önön a sor! A kulcs pedig az ageloc egy forradalmi üzleti lehetőséghez. Mindez pedig zene az ön füleinek! A megfelelő lehetőség A fiatalság érzése. Ez valaha csak álom volt. Mára valóság lett. Az emberben mélyen gyökerező vágy, amely hitünk szerint milliárdos iparággá fog fejlődni. Az úttörő technológia és a kedvező piaci trendek az öregedésgátló ipar élére segítették az ageloc -ot. A fogyasztóknak a jó közérzet és külső iránti mindent elsöprő vágya egyaránt táplálja a jelenlegi és későbbi üzletépítők üzletét.

5 A gazdasági válság ellenére a fogyasztók továbbra is költenek az öregedésgátló termékekre, ami azt jelenti, hogy fiatalos külsejük megtartását a szépség és egészségápolás többi válfaja fölé helyezik. 1 Mindössze tíz éven belül, az emberiség történelmében először, a 65 éves vagy annál idősebbek száma meghaladja az 5 évesnél fiatalabb gyermekek számát. 2 A 65 éven felüliek száma várhatóan megduplázódik 2050-re. 2 A baby-boomer nemzedék csaknem 80 %-a törekszik a fiatalos külső és közérzet megőrzésére. 3 A fogyasztók 90%-át az érdekli, hogyan választhatnának egészséges életmódot. 3 Magában a 2012-es esztendőben a Nu Skin 2,17 milliárd dollárral értékesítési rekordot döntött. a Nu Skin regionális korlátozott idejű ajánlata 298 millió USD értékesítési bevételt generált. a vállalat rekord mennyiségű, 9 milliárd dollár jutalékot fizetett ki 1984 óta. a Nu Skin 970 millió USD dollárt fizetett ki jutalék formájában. Ez egy globális mozgalom világszerte. Nemzedékeken, nemeken ível át. Járjanak akár jó, akár rosszabb gazdasági idők, a kórus minden nappal egyre hangosabban követeli az öregedésgátlás újításait. Reflektorfényben pedig a génalapú technológia áll az ipar legújabb innovációja! A globális kozmetikai és szépségipar 333 milliárd dolláros ipari szegmens, melynek leggyorsabban növekvő ágazata az öregedésgátlás. 4 A globális wellness-termékipar 569 milliárd dollárt tesz ki, az öregedésgátlás pedig a leggyorsabban növekvő iparága. 5 Az anti-aging piac várhatóan 274,5 milliárdra bővül 2013-ra re az öregedésgátlási ipar előirányzott növekedési mutatói a következőképp alakulnak: 76% az Egyesült Államokban 73% Európában 72% Japánban 82% a Csendes-óceáni térségben 7 1 A bőrápolás új értékfelfogása, március, Euromonitor 2 Az öregedő világ: Nemzetközi népesedési jelentés július, Nemzeti Öregedési intézet és az USA Népszámlálási Irodája. 3 Az öregedésgátlás piaca: globális perspektíva, Datamonitor. 4 Trendfigyelő: Az ipar a határpiacokra és a niche piacok területének növekedésére május Globális kozmetikai és piperecikkgyártás: A szépségipar következő forró pontjai június 5 Euromonitor OTC Egészségügyi jelentés, július 6 BCC Kutatás, piackutatási jelentés: Öregedésgátló termékek és szolgáltatások: A globális piac oldal 7 Öregedésgátló termékek Globális üzletstratégiai jelentés március, Globális Ipari Elemzők, Inc. * Az USA aktív Üzletépítőinek kifizetett átlag jutalék 2009 minden hónapjában 125,71 dollár volt, vagyis 1508,53, egész évre kivetítve ben az jutalékra jogosult aktív egyesült államokbeli Üzletépítőinek kifizetett átlag jutalék 843,46 dollárt tett ki, vagyis 10121,52 dollár volt egész évre kivetítve. Amennyiben további információra kíváncsi a különböző szinten lévő Üzletépítők keresetét illetően, nézzen utána a weboldalon! Havi szintre kivetítve az USA aktív üzletépítőinek 14,9% -a volt jogosult jutalékra.

6 A megfelelő történet Üdvözli önt az életre szóló teljesítmény! Bemutatjuk az ageloc tudományt: egy világhírű szupersztárt! Készen áll arra, hogy fiatalosnak érezze magát, aszerint is éljen és annak is lássák? Az ageloc tudomány a nyitja annak, hogy az ön lelke és teste visszatérjen a fiatalkori harmóniájába. Gondoljon úgy a testére, mint egy virtuóz gén-zenekarra! A természet alkotta, hangolása tökéletes. Ahogy az évek telnek, a gének elvesztik precízen hangolt fiatalkori expressziójukat, és mutatkozni kezdenek az öregedés jelei. Idővel a dallam félrecsúszik, a hangnem eltorzul, az alaphang monoton, netalán túl erős lesz. és leginkább hamis. Egyetlen gén kevés a valódi változáshoz az ageloc tudomány semmihez sem fogható a világon 18 szabadalom 8 publikált cikk 14 szóbeli prezentáció 26 tudományos poszter 3 rangos kitüntetés Itt kértük meg a tudományt, hogy lépjen közbe. Az öregedésgátlás harminc évnyi genetikai kutatásához való hozzáférés művészetté és tudománnyá emelte azoknak a géncsoportoknak a beazonosítását, célbavételét és aktiválását, amelyet a Nu Skin fiatalsággéncsoportoknak (YGCs) nevez és kiegyensúlyozottabb, fiatalosabb állapotba igyekszik őket hozni. A Nu Skin az öregedési folyamatok genetikai háttérvizsgálatával és öregedésünk mikéntjének genetikai eredetkutatásával egy merőben új szintre emeli az öregedésgátlás tudományát. Dr. Joseph Chang Tudományos főmunkatárs és termékfejlesztési vezető alelnök

7

8

9 Egy innovatív felfedezés A genetikai életciklus kutatása során tudósaink felfedeztek egy géncsoportot, amelyet YGCs-nek neveztek el. Míg a többi kutató egyszerre csak egy génre figyelt, a mi embereink rájöttek, hogy ezek a csoportok kulcsfontosságúak az öregedés szempontjából. Mikor megszületünk, a YGCs expressziója fiatalos. De az öregedés és a környezettel való több éves kölcsönhatás némelyik fiatalsággén-csoportot erősíti, némelyiket viszont gyengíti, így akadályozza azok fiatalokori expresszióját. Mint minden jó vezető, az ageloc tudomány beazonosítja és célba veszi azokat a csoportokat, amelyek nem működnek megfelelően. Ezek után már csupán egy fiatalosabb, harmonikusabb működés felé terelésük szükséges. Beazonosítás: beazonosítjuk az öregedéssel kapcsolatos fiatalsággén-csoportokat (YGCs). Célbavétel: célba vesszük azokat a géneket, amelyek expressziója az öregedéshez köthető, és különválasztjuk mindazon összetevőket, amelyek ezeket a géneket befolyásolják. Aktiválás: a génexpressziót fiatalabb kori állapotra aktiváljuk. Exkluzív partneri kapcsolat Exkluzív partnerünk, a LifeGen Technologies kutatási eredményei segítenek nekünk feltárni mindazon természetes összetevőket, amelyek az öregedéssel kapcsolatos változásokat veszik célba a YGCs-k expressziójában, és olyan termékek fejlesztését teszik lehetővé számunkra, amelyek az YGCs-k fiatalosabb expresszióját támogatják. Mi változtat a genetikai összhangon? Receptjeink titkos, rendkívüli erőforrásai az öregedésre visszaható modulátorok: avagy az ageloc termékcsalád. Ezek a speciálisan tervezett virtuóz játékosok kívülről látható, belülről érezhető eredményeket nyújtanak. Most ez a hatalom az ön kezében van: átélheti a fiatalság érzését és gyönyörködhet a fiatalos külsőben!

10 A megfelelő termékek A megfelelő termékekkel a megfelelő lehetőség valósággá válik és az ageloc egy innovatív termékskálával büszkélkedhet. A külsőleg alkalmazható bőrápolási termékek és a belsőleg fogyasztható táplálék-kiegészítők egyensúlyba hozzák testünket és mentális képességeinket. Együttes működésükkel alkotják meg a fiatalos külső és közérzet receptjét. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek. Alig két év alatt az ageloc világszerte túlszárnyalta a 600 millió dolláros forgalmat. Ismerje meg innovatív termékeinket és kövezze ki az utat a fiatalos külsőhöz és közérzethez! SZEMMEL LÁTHATÓ eredmények Feltártuk a bőrápolás jövőjének kapuját az innovatív, öregedésgátló ageloc bőrápolási termékekkel! Ezek a hatékony termékek az öregedés látható jeleinek forrását veszik célba, hogy elvezessék Önt a fiatalosabb külső titkához most és a jövőben egyaránt! ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II Lágyulnak a finom barázdák és ráncok körvonalai, fiatalosabb lesz az arcbőre, fejbőre felfrissül és teste új erőre kap. Sugárzó, fiatalos arcbőre és teste láttán az emberek eltűnődnek majd életkorán és titkán! Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels with ageloc (Arckezelő gélek ageloc -kal)a bőr azonnal frissebbnek, hidratáltabbnak tetszik, hihetetlenül lágynak és finomnak. Varázsolja bőrét fiatalosabbá valahányszor megtapasztalja a fiatalító otthoni kezelés élményét!

11 Az ageloc testkezelő gélek remek érzést nyújtanak, az ageloc Galvanic Body Spa kézre áll, és szemre is igazán mutatós darab! Minden további nélkül megcélozza mind a kisebb, mind pedig a nagyobb problémás területeket, és rendkívül gyorsan igen látható és érezhető eredményeket produkál. Ezek miatt óriási potenciált látok bennek üzletem szempontjából! - Eva Pfeilsticker, Németország ageloc Galvanic Body Spa Most rálelhet a fiatalos megjelenésű test titkára! A Nu Skin megragadta a testápolás jövőjét az ageloc Galvanic Body Spa készülékkel, amely szabadalmazott ageloc kezelőfelületével tízszer több ageloc összetevőt képes az Ön bőrébe juttatni, amennyiben az ageloc Body Shaping Gellel (Alakformáló gél) együtt alkalmazza. ageloc Body Shaping Gel (Alakformáló gél) Az ageloc Body Shaping Gelt (Alakformáló gél) kizárólag a szabadalmazott ageloc Galvanic Spa készülékekkel való használatra fejlesztették ki, hogy testünket elhalmozza az ageloc jótékony öregedésgátló hatásával. Ez az intenzív, professzionális kezelés csökkenti a narancsbőr megjelenését, feszesíti a bőrt és általános jó megjelenést kölcsönöz neki. ageloc Dermatic Effects (Testfeszesítő testápoló) Az ageloc Dermatic Effects feszesítő testápolót tudományosan arra tervezték, hogy az ageloc jótékony öregedésgátló hatásával lássa el a bőrt. Ez a naponta alkalmazható hidratáló és feszesítő testápoló segít fokozni a sejtmegújulást, ami szükséges a bőr eredeti, természetes, sugárzó üdeségének visszaszerzéséhez.

12 A termék mögött álló technika az, ami a kozmetikai ipar egyik vezető cégévé tesz minket. Nekem érzékeny és nehezen kezelhető bőröm van, és valódi sikernek tekintem az ageloc Transformation használatát, mert a bőröm szerkezete és fénye jelentősen javult. Anna Katrin Thorsdottir, Izland ageloc Transformation A Nu Skin legátütőbb öregedésgátló bőrápolója 8 módon eredményezi a bőr fiatalosabb külsejét hogy ön egészségesebbnek és fiatalosabbnak látsszon most és a jövőben is. Ön készen áll egy valódi átalakulásra? ageloc Gentle Cleanse & Tone (Tisztító és tonik): lágyan tisztítja és táplálja a bőrt reggel és este. ageloc Future Serum (Arcszérum): nyolcféle módon segíti elő a bőr fiatalosabb megjelenését. ageloc Radiant Day SPF 22 (Nappali krém): ragyogóvá, hidratálttá és erősebbé teszi a bőrt annak fiatalos megjelenéséért. ageloc Transforming Night (Éjszakai krém): csökkenti a finom ráncok és barázdák, valamint a pórusok megjelenését, hogy a bőr üdébb és rugalmasabb legyen.

13 A belül is érezhető eredmény Már kb. négy hónapja használom az R 2 -et, és bizton állíthatom, hogy már a kezdetektől hihetetlen energiahullámot éreztem, mintha újjászülettem volna! - Elena Leonova, Blue Diamond Executive, Oroszország R 2 Az idő múltával szervezetünk egyre kevésbé hatékonyan képes a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmére, és sejtjeinkben megkezdődik a salakanyagok és melléktermékek felhalmozódása. A fizikai erőnlét gyengülése, a csökkenő szellemi frissesség valamint a szexuális vágytalanság az öregedés jellemző tünetei amit végeredményben átfogóan vitalitásvesztésnek nevezünk. Ön készen áll arra, hogy fiatalnak érezze magát? Ezzel nincs egyedül Az este bevett R 2 Night segít Önnek felfrissült közérzettel kezdenie a mindennapokat. A reggelente bevett R 2 Day a feltöltődéshez és egy új nap kihívásainak legyőzéséhez segíti.

14

15 TÖKÉLETES IDŐZÍTÉS! A lehetőség itt és most van, a jövő pedig az ön dallamát játssza! Az emberek nem csak tovább élnek, többet is követelnek éveiktől. Mindannyian szeretnénk jobban kinézni, szeretnénk jól érezni magunkat, és jó döntént hozni az életünket illetően. A Nu Skin kezünkbe adta az irányítást: örökre megváltoztathatjuk saját életünket és másokét is! Soha nem kínálkozott jobb alkalom arra, hogy saját életünk kottáját mi magunk írhassuk! A Forbes.com a Nu Skin -t a világ 100 legmegbízhatóbb vállalata közé sorolta. Ha a jövő alakítása kerül szóba, egy 1,5 milliárd dolláros forgalmat bonyolító amerikai cég szívesen támogatja önt! Őszintén. Feddhetetlenül. Kiválósága és sikertörténetei szolgálnak erre bizonyítékul. Ami ezután következik, az önön áll. Ön irányítja saját álmait. Öntől függ, hogy kihasznál-e egy életre szóló lehetőséget most azonnal! Az ageloc a kulcs ahhoz, hogy ÁTADHASSA MAGÁT A FIATALOS KÖZÉRZET ÉS KÜLSŐ ÖRÖMEINEK!? A LEHETŐSÉG EGYRE ÉS EGYRE JOBB!

16 Jövője önre vár! Beszéljen még ma egy Nu Skin Üzletépítővel! Amenyiben többet szeretne tudni arról, miként válhatna e forradalmi lehetőség részévé, beszéljen azzal, akitől ezt a brosúrát kapta, vagy látogasson el ide: _HU_1309_CD_CM 2013 NSE Products, Inc

ageloc Gyakran ismételt kérdések Általános kérdések (2-3 oldal) Használat (3-5 oldal) Biztonsági kérdés (5. oldal)

ageloc Gyakran ismételt kérdések Általános kérdések (2-3 oldal) Használat (3-5 oldal) Biztonsági kérdés (5. oldal) Általános kérdések (2-3 oldal) 1. Mi az arsupermarker? 2. Az ageloc termékek a bőrben fejtik ki hatásukat? Ha nem, összetevői hogyan veszik célba a géneket? 3. Mely arsupermarkereket veszik célba a Nu

Részletesebben

ageloc GALVANIC SPA Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc GALVANIC SPA Egy lenyűgöző előrelépés ageloc GALVANIC SPA rendszerek Egy lenyűgöző előrelépés Fedje fel a fiatalos megjelenés titkát! Önben is felmerült már, mikor mások életkorán és megjelenésén tűnődik, hogy némelyeknél mintha megállt volna

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

ageloc Egy lenyűgöző előrelépés ageloc_galvbro_1008_cd.indd 1 17/08/10 15:10

ageloc Egy lenyűgöző előrelépés ageloc_galvbro_1008_cd.indd 1 17/08/10 15:10 ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés ageloc_galvbro_1008_cd.indd 1 17/08/10 15:10 Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition

Részletesebben

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING A BŐR A LÉLEK PALÁSTJA KÖVETKEZÉSKÉPPEN A TESTET ÖLTÖTT ÖNTUDAT AZ EURÓPAI NÉPESSÉG EGYRE ÖREGEBB A LAKOSSÁG FELE 40+ AZ ÖREGEDÉSSEL KAPCSOLATOS ÉRZÉSEK BIZONYTALANSÁG

Részletesebben

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA ageloc Galvanic Body Spa

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA  ageloc Galvanic Body Spa 205 NSE Products, Inc. Provo, Utah, 8460. USA www.nuskin.com ageloc Galvanic Body Spa Fontos figyelmeztetés Használatbavétel előtt kérjük, olvassa el a következő fontos figyelmeztetést:. Használat előtt

Részletesebben

NU SKIN /Pharmanex 2012/2013 Termékkatalógus. 2012/2013 Termékkatalógus

NU SKIN /Pharmanex 2012/2013 Termékkatalógus. 2012/2013 Termékkatalógus NU SKIN /Pharmanex 2012/2013 Termékkatalógus 2012/2013 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX EGY PÁRATLAN LEHETŐSÉG Hosszú évek páratlan bőrápolás- és táplálkozástudomány kutatása után a Nu Skin az exkluzív

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések Általános kérdések 1. Mitől egyedülálló a Nu Skin az iparágon belül? 2. Mik azok az arsupermarkerek? 3. Melyek az öregedés látható jelei a testemen? 4. Mitől olyan izgalmas az ageloc Galvanic Body Trio?

Részletesebben

TERMÉKKATA TERMÉKKATALÓGUS LÓGUS

TERMÉKKATA TERMÉKKATALÓGUS LÓGUS TERMÉKKATALÓGUS TERMÉKKATALÓGUS KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ MEGJELENÉS ÉS REMEK KÖZÉRZET KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és lásson egy jóval fiatalosabb külsejű arcmást! Arcbőre simábbnak

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

ageloc Elements Alapvető öregedésgátló termékcsomag A rendszer áttekintése A termékcsalád tagjai Célcsoport Jótékony hatásai

ageloc Elements Alapvető öregedésgátló termékcsomag A rendszer áttekintése A termékcsalád tagjai Célcsoport Jótékony hatásai Nu Skin Termékinformációs oldal ageloc Elements Alapvető öregedésgátló termékcsomag A Nu Skin exkluzív ageloc tudománya az arsupermarkereket veszi célba az öregedést kiváltó tényezőket! A rendszer áttekintése

Részletesebben

BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei

BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei 01 BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM BYAS úttörő a Natural Face Contouring TM és Natural Body Forming TM. Terén a

Részletesebben

NU SKIN /Pharmanex 2013/2014 Termékkatalógus. 2013/2014 Termékkatalógus

NU SKIN /Pharmanex 2013/2014 Termékkatalógus. 2013/2014 Termékkatalógus NU SKIN /Pharmanex 2013/2014 Termékkatalógus 2013/2014 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ KÖZÉRZET ÉS A REMEK MEGJELENÉS KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és lásson

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért 5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért Engedd el a múltat, legyen tiéd a szépség örökké! A THALION Laboratórium kutatóinak az élet eredetének

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus - 3. KIADÁS NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus - 3. KIADÁS NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus - 3. KIADÁS 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ KÖZÉRZET ÉS A REMEK MEGJELENÉS KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ KÖZÉRZET ÉS A REMEK MEGJELENÉS KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és lásson egy

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések Általános kérdések (2-3 oldal) 1. Hogyan működik az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II készülék? 2. Használhatom az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II t egyéb Nu Skin termékekkel?

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések Általános kérdések (2-3 oldal) 1. Hogyan működik az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II készülék? 2. Használhatom az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II t egyéb Nu Skin termékekkel?

Részletesebben

Bevezető és üzleti csomagok

Bevezető és üzleti csomagok Bevezető és üzleti csomagok ageloc Me üzleti csomag ADR 3 ageloc Me Skin Care System (bőrápolási rendszer) 223,045 148,176 3 ageloc Me Travel Pack (utazószett) 1,270 1,270 Összesen: 672,945 448,338 A csomag

Részletesebben

THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED.

THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED. THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED. JÖVŐKÉPÜNK AZ, hogy a világ vezető közvetlen értékesítési vállalatává váljunk azáltal, hogy több bevételt biztosítunk üzletépítőink számára, mint bármely más vállalat. Erőfeszítéseinket

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

HUN. Előtte és utána

HUN. Előtte és utána HUN és utána A RENU 28 a mögötte álló tudományos ismereteknek köszönhetően természetes módon biztosít gyengéd és hatékony kezelést, segít ellensúlyozni a bőr öregedésével járó folyamatokat, és kielégíteni

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

JVi. Gyakran ismételt kérdések INDEX

JVi. Gyakran ismételt kérdések INDEX JVi Gyakran ismételt kérdések INDEX 1. Mi a JVi? 2. Miért érdemes 120 ml JVi -t fogyasztanom? 3. Használhatom a JVi -t más Nu Skin termékekkel? 4. A JVi bőr karotinoid érték kvalifikált termék? 5. Érvényes

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától A legjobb időben a legjobb helyen! Minden idők legnagyobb STARTJA Ön a kezdeteknél velünk van. Kezdés

Részletesebben

Plakát. B1 méretben HU EN PL CZ SK RO nyelven 700 x 1000 mm méretű plakát, 200g-os papírra nyomtatva 22 860 Ft/db 5 715 Ft/db

Plakát. B1 méretben HU EN PL CZ SK RO nyelven 700 x 1000 mm méretű plakát, 200g-os papírra nyomtatva 22 860 Ft/db 5 715 Ft/db Plakát Vállalati 4 darabos szett 22 860 Ft/db ageloc Future Serum A1 méretben 594 x 840 mm méretű plakát, ageloc Elements ageloc Transformation Epoch Hajápolás ageloc #1 ageloc #2 ageloc Edition Nu Skin

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Az első valóban világméretű üzleti ötlet

Az első valóban világméretű üzleti ötlet Az első valóban világméretű üzleti ötlet AZ ÜZLETEMBER ÁLMA!! Egy HATÉKONY, szabadalmazott termék, amire világméretű kereslet van... Ezt a terméket, exklusiv a piacra bocsájtani és egy tökéletes időzítéssel

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II Quick Start Guide

ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II Quick Start Guide ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II Quick Start Guide Használat előtt: fontos figyelmeztetés! Használat előtt: Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi fontos figyelmeztetést! 1.Használat előtt

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense 2015. november 7 8. Millenáris A szépségipar leggyorsabban fejlődő szegmense A világon nők és férfiak milliói tennének meg szinte bármit azért, hogy lassítsák bőrük öregedését. Laboratóriumok ezrei dolgoznak

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Nu Skin csomagunk érkezett

Nu Skin csomagunk érkezett SMINKVIDEÓK SMINKTIPPEK TESZTEK HAJAK DIVAT BLOGGERINÁK 2013.06.04. 16:00 Írta: spacegirl Nu Skin csomagunk érkezett Sminktrendek, sminktippek, furcsa termékek, tesztek, némi marketing és még bármi, ami

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

BNM Áttörés a gyógyászatban!

BNM Áttörés a gyógyászatban! BNM Áttörés a gyógyászatban! Új generáció a komplementer gyógytermékek piacán! Cégünk olyan szemléletmóddal közelíti meg az egészségmegőrzést és a betegségmegelőzést, amelynek középpontjában az egész ember

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA 2015. OKTÓBER KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ ADATAI

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA 2015. OKTÓBER KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ ADATAI Nu Skin azonosító: Név:. Szállítási cím:.. Telefonszám: Irányítószám:... Helység:. FIZETÉSI INFORMÁCIÓ Visa vagy MasterCard Ktyaszám: Lejat: / *Felhívjuk figyelmüket arra, hogy megrendeléseiket átutalással

Részletesebben

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 fm group Az FM GROUP 13. akciós katalógusa 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 Őszi for home kiárusítás a készlet erejéig!

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

ÜZLETÉPÍTŐ ADATAI. Név:. Szállítási cím:.. Irányítószám:... Helység:. FIZETÉSI INFORMÁCIÓ Visa vagy MasterCard Kártyaszám: Lejárat: /

ÜZLETÉPÍTŐ ADATAI. Név:. Szállítási cím:.. Irányítószám:... Helység:. FIZETÉSI INFORMÁCIÓ Visa vagy MasterCard Kártyaszám: Lejárat: / Nu Skin azonosító: Telefonszám: Név:. Szállítási cím:.. Irányítószám:... Helység:. FIZETÉSI INFORMÁCIÓ Visa vagy MasterCard Ktyaszám: Lejat: / ÜZLETÉPÍTŐ ADATAI *Felhívjuk figyelmüket arra, hogy megrendeléseiket

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van? A természet mesteri módon

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

ageloc Me bőrápolási rendszer

ageloc Me bőrápolási rendszer ageloc Me bőrápolási rendszer Gyakran ismételt kérdések AGELOC ME BŐRÁPOLÁSI I RENDSZER 1. Mi az ageloc Me? 2. Hogyan született meg az ageloc Me elképzelése? 3. Milyen jellegű kutatásokat végzett a Nu

Részletesebben

AZ ALAPJAINK. 1. Ipar 2. Jövőkép 3. A cég 4. Innovatív modell 5. Kompenzációs terv 6. Gyakorlatban kipróbált folyamat 7. Vágj bele!

AZ ALAPJAINK. 1. Ipar 2. Jövőkép 3. A cég 4. Innovatív modell 5. Kompenzációs terv 6. Gyakorlatban kipróbált folyamat 7. Vágj bele! printa4_hungarian.indd 1 10/23/2015 1:03:50 PM AZ ALAPJAINK 1. Ipar 2. Jövőkép 3. A cég 4. Innovatív modell 5. Kompenzációs terv 6. Gyakorlatban kipróbált folyamat 7. Vágj bele! printa4_hungarian.indd

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

Dr Derm tavaszi akciók 2013.

Dr Derm tavaszi akciók 2013. Dr Derm tavaszi akciók 2013. Új Green Spa ampullaszett bevezető áron! Blue ár: 8 554 Ft+áfa Az akció 2013. május 1-jéig tart jda@drderm.net www.jda.hu 3 db egyforma Renovar Arcelox vagy Renovar Phyto StemCell

Részletesebben

Az infoszféra tudást közvetítő szerepe a mai társadalomban

Az infoszféra tudást közvetítő szerepe a mai társadalomban Az infoszféra tudást közvetítő szerepe a mai társadalomban Charaf Hassan Egyetemi docens, BME Tartalom Általános tényadatok Trendek számokban Magyarország: az infoszféra helyzete Az informatikai kutatások

Részletesebben

KÖSZÖNTJÜK HALLGATÓINKAT! Önök Dr. Zakariás Géza: Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges életmódról

KÖSZÖNTJÜK HALLGATÓINKAT! Önök Dr. Zakariás Géza: Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges életmódról 2011. április 6. KÖSZÖNTJÜK HALLGATÓINKAT! Önök Dr. Zakariás Géza: Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges életmódról előadását hallhatják! Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges

Részletesebben

Német részvény ajánló

Német részvény ajánló Német részvény ajánló Mario Draghi január végi bejelentésével biztossá vált, hogy nagy mennyiségű tőke (60 milliárd /hó) érkezik az európai piacokra legalább 2016 szeptemberéig. Ennek jótékony hatásai

Részletesebben

Érdemes most magyar részvényt venni?

Érdemes most magyar részvényt venni? Érdemes most magyar részvényt venni? 2016. Április 7. 17:30 facebook.com/kbcequitas twitter.com/kbcequitas www.kbcequitas.hu Nagyot ment a BUX facebook.com/kbcequitas twitter.com/kbcequitas www.kbcequitas.hu

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében A Toyota alapítása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy kiváló minõségû és úttörõ jelentõségû termékek elõállításával, valamint magas szintû szolgáltatásainkkal

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

Regionális egyenlőtlenségek: szakadatlan polarizálódás, vagy?

Regionális egyenlőtlenségek: szakadatlan polarizálódás, vagy? A magyar ugaron a XXI. században Regionális egyenlőtlenségek: szakadatlan polarizálódás, vagy? Kiss János Péter Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar, Regionális Tudományi Tanszék bacsnyir@vipmail.hu

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

DISCOVER BYAS WORLD MARKET LEADER IN HOME BEAUTY HI-TECH

DISCOVER BYAS WORLD MARKET LEADER IN HOME BEAUTY HI-TECH DISCOVER BYAS WORLD MARKET LEADER IN HOME BEAUTY HI-TECH HU TELJESEN ÚJ TECHNOLÓGIÁK teljesen új piacokat teremtenek APPLE AMAZON Mobiltelefonok Okostelefonok Internet E-kereskedelem VILÁGMÉRETŰ: 100 milliárdos

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

CÉGTÖRTÉNET. Rosa és Paul Graf, 1950 körül

CÉGTÖRTÉNET. Rosa és Paul Graf, 1950 körül A német ROSA GRAF kozmetikumok 1926-ban indultak világhódító útjukra és, azóta is változatlanul kiemelkedő helyet foglalnak el a professzionális szépségiparban. A termékek Paul Graf laboratóriumában születtek

Részletesebben

24 Magyarország 125 660

24 Magyarország 125 660 Helyezés Ország GDP (millió USD) Föld 74 699 258 Európai Unió 17 512 109 1 Amerikai Egyesült Államok 16 768 050 2 Kína 9 469 124 3 Japán 4 898 530 4 Németország 3 635 959 5 Franciaország 2 807 306 6 Egyesült

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes!

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! Cardo ispace matrac alvás egy más világ stílusában Képzelje el a tökéletes alvást, ami egész éjszakán át tartó könnyed, a lebegéshez

Részletesebben

Innovációfinanszírozás: az egészségügyi szektor befektetési helyzete Magyarországon

Innovációfinanszírozás: az egészségügyi szektor befektetési helyzete Magyarországon Innovációfinanszírozás: az egészségügyi szektor befektetési helyzete Magyarországon Semmelweis Egyetem Innovációs Nap 2018 Levente Zsembery CEO, X-Ventures Budapest, 2018. október 17. A korai fázisú (innováció)

Részletesebben

REGIONÁLIS GAZDASÁGTAN

REGIONÁLIS GAZDASÁGTAN Szent István Egyetem Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet REGIONÁLIS GAZDASÁGTAN GDP kritikája Tárgyfelelős: Dr. Káposzta József Előadó: Némediné Dr. Kollár Kitti Gödöllő, 2017. A területi

Részletesebben

Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4

Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4 www.light-up.osram.info Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4 Az OSRAM fiatalos és egyedi megjelenést ad az Audinak. Kapcsoljon a stílusos megjelenésre és ragyogó megvilágításra az Audi A4

Részletesebben

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER A Széchenyi István Egyetem szerepe a járműiparhoz kapcsolódó oktatásban, valamint kutatás és fejlesztésben PROF. DR. FÖLDESI PÉTER MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA 2014. JANUÁR 31. Nemzetközi kitekintés Globalizáció

Részletesebben

Testszenzoros mérésekkel a stressz ellen

Testszenzoros mérésekkel a stressz ellen Testszenzoros mérésekkel a stressz ellen Alvásminőség fejlesztés, Hatékonyabb rezíliencia és Objektív, mérőeszközzel támogatott életmód váltás Stressz-/ regeneráció Vitalitás Fenntatható teljesítmény 2018-09-20

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

A Novo Nordisk Way bemutatja, hogy kik vagyunk, mik a céljaink és melyek azok az értékek, amelyek vállalatunkat a leginkább jellemzik.

A Novo Nordisk Way bemutatja, hogy kik vagyunk, mik a céljaink és melyek azok az értékek, amelyek vállalatunkat a leginkább jellemzik. nevezetés A Novo Nordisk Way bemutatja, hogy kik vagyunk, mik a céljaink és melyek azok az értékek, amelyek vállalatunkat a leginkább jellemzik. Gyökereinket vállalatunk alapításáig, az 1920-as évekig

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi Phonak Virto V Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi A legjobban őrzött titok Elkötelezettségünk a technológiai újítások és a meglévő technológiák határainak feszegetése felé azt eredményezte, hogy kifejlesztettünk

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

EMBERI LÁTÓKÖZPONT. A fény hatása az emberre

EMBERI LÁTÓKÖZPONT. A fény hatása az emberre EMBERI LÁTÓKÖZPONT A fény hatása az emberre FÉNY ÉS EGÉSZSÉG A fény épp annyira fontos az egészségünk számára, mint a kiegyensúlyozott étkezés, rendszeres testedzés és a megfelelő alvás. A megfelelő fény

Részletesebben

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2016 november Az öregedés látható jelei Idővel az arcon megmutatkoznak az öregedés jelei A bőr minősége és kondíciója

Részletesebben

Minél jobban fogy-fogy a jövendő, annál értékesebb lesz a múlt

Minél jobban fogy-fogy a jövendő, annál értékesebb lesz a múlt Minél jobban fogy-fogy a jövendő, annál értékesebb lesz a múlt 1 Élettapasztalat és/vagy fenntarthatóság Dr. Molnár Katalin Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar 2 Élettapasztalat Mindazon tapasztalatok

Részletesebben