Legyen biztonságban! Családi balesetbiztosítás. Mert balesetek mindenkivel történhetnek...

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Legyen biztonságban! Családi balesetbiztosítás. Mert balesetek mindenkivel történhetnek..."

Átírás

1 Legyen biztonságban! Családi balesetbiztosítás Mert balesetek mindenkivel történhetnek...

2 A balesetektől nem tudjuk Önt megvédeni, de a váratlan pénzügyi nehézségektől igen! A Családi Balesetbiztosítást úgy dolgoztuk ki, hogy a végzetes kimenetelű baleset esetén a Ft-os havi kifizetések 5, 10, 15 vagy 20 éven át folyamatosan érkezzenek. Így gyermekét is támogathatja az egyetem elvégzéséig, vagy saját család alapításáig. A Családi Balesetbiztosítás nem életbiztosítás, csak baleseti halál és balesetből eredő maradandó teljes egészségkárosodás esetére nyújt biztosítási fedezetet. Ennek megfelelően viszont jóval olcsóbb is, mint egy átlagos kockázati életbiztosítás. AZ UTAKON Figyelmetlen vezetők, jeges, csúszós utak, csúcsforgalom. Nem csoda, hogy tavaly több mint személyi sérüléses baleset történt Magyarország közútjain, ebből sajnos 600-nál is több halálesettel végződött. Otthon Talán nem is hinné, de Magyarországon évente kétezer ember hal meg saját otthonában baleset következtében, és számtalan csonttörés igényel kórházi ellátást. Elektromos eszközök, lépcsők, csúszós felületek és a házilag barkácsolt fűnyírók a legveszélyesebbek. Munkában Az emberek napjuk jó részét a munkahelyükön töltik, ahol éppen ezért szinte törvényszerűen következnek be balesetek. Az Ön munkáltatója köt biztosítást az alkalmazottaira? Sport és szabadidő Szokott sportolni, vagy a családban valaki? Nagyon sok ember szabad idejében sérül meg. Balesetek akkor is történnek, amikor Ön sétál, kerékpározik, teniszezik, futballozik, vagy akár kertészkedés, házimunka közben is. Gyermekeink biztonsága Van gyermeke? Akkor Ön is tudja, hogy minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy megadjuk nekik az érzelmi- és anyagi biztonságot. Szülőként a saját felelősségünk, hogy mi magunk is biztonságban legyünk. Miért a Családi balesetbiztosítás? Történjen bármi, mi biztosítjuk, hogy Önnek és családjának ne kelljen többé aggódnia egy előre nem látható baleset pénzügyi következményei miatt.

3 Elégedett Ügyfelünk mondta November 5-én kötöttem a biztosítást telefonon, amely azonnal életbe lépett, majd 7-én történt balesetem, ami kórházi ápolással járt (sarokcsont-törés, 9 nap kórház) Nem bíztam az egészben. Akkor ért a meglepetés, amikor a számlavezető bankomtól kaptam az SMS-t, hogy 114 ezer forint érkezett az AIG biztosítótól. A bizonytalanságom azonnal megszűnt és örömmel újságoltam a kórházi volt beteg társaimnak, hogy lám-lám... Azóta már átalakítottam a kötvényt, mert lehetőség van a páros formára is. Így a családom is biztosítva van. Mindenkinek ajánlom az AIG biztosítást, mert aki velük köt biztosítást, biztosan nem fog csalódni, mert nagyon kedves, korrekt és mindig elérhető csapattal fog találkozni! (Aranyfokozatú balesetbiztosítás, Ft, ) A balesetektől nem tudjuk megvédeni. A váratlan pénzügyi nehézségektől viszont IGEN Ft havi rendszeres kifizetés végzetes kimenetelű baleset vagy maradandó teljes egészségkárosodás esetén akár 20 évig 2. Lehetőség mindkét szülő biztosítására 3. Orvosi vizsgálat és előzetes kockázatelbírálás nélkül 4. + további Ft egyösszegu temetési hozzájárulás családja részére. 5. Széleskörű védelem balesetek esetére az egész családnak 6. Milliós szolgáltatási összegek, gyors és korrekt kárrendezés 7. 10%-os csoportos fizetési kedvezmény 8. Teljeskörű baleseti védelem már havi 1290 forinttól Biztosítási esemény Ezüst Arany Bronz Platina A fejezet Baleseti halál és baleseti maradandó teljes egészségkárosodás Havi kifizetés * Ft/hó Ft/hó Ft/hó Ft/hó Maximálisan kifizetendő hónapok száma Teljes kifizetendő biztosítási összeg** ,000,000;-Ft 12,000,000,-Ft 18,000,000,-Ft 24,000,000,-Ft B fejezet Temetési költségek baleseti halál esetén Maximálisan kifizethető biztosítási összeg 1,000,000,-Ft 1,000,000,- Ft 1,000,000,-Ft 1,000,000,-Ft Egyéni -havi biztosítási díj*** Páros -havi biztosítási díj*** 750,-Ft/hó 1,400,-Ft/hó 2,000,-Ft/hó 2,700,-Ft/hó 1,400,-Ft/hó 2,500,-Ft/hó 3,600,-Ft/hó 4,800,-Ft/hó *A Szerződő döntése alapján Kedvezményezettenként, vagy havonta onként kifizetendő Biztosítási összeg. **A Szerződő döntésétől függően a Kedvezményezettenkénti vagy a onként kifizetés felső határa. ***Amennyiben a Szerződő úgy dönt, hogy a havi kifizetést Kedvezményzettenként kéri, abban az esetben a Szolgáltatási táblázatban feltüntetett havonta fizetendő biztosítási díj Kedvezményzettenként 75%-kal növekszik.

4 Ki nyújta a biztosítást? Az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76. cégjegyzékszám: ). Ki lehet a biztosítás szerződője és biztosítottja? Minden 18 és 79 év közötti természetes személy. Ki lehet biztosított a családi on belül? 1. Ön, amennyiben elmúlt 18 éves, de a 79. életévét még nem töltötte be. 2. az Ön házastársa/ élettársa, amennyiben életkora 18 és 79 év között van. Ki a kedvezményezett? A biztosítási szolgáltatásokra a kedvezményezett jogosult. Ha a biztosított írásban eltérően nem rendelkezik, a biztosító kedvezményezettnek a biztosítottat, halála esetén pedig a törvényes örököseit tekinti. Mikortól indul a biztosító kockázatviselése, vagyis mikortól él a biztosítás? A biztosító kockázatviselése az Ajánlati Adatlap biztosítóhoz való beérkezését követő nap 0 óra 00 percétől kezdetét veszi. Hol és mikor érvényes a biztosítás? Az egész világon érvényes napi 24 órán keresztül. Milyen időtartamra szól a biztosítás? A Családi Balesetbiztosítás határozatlan időre jön létre. A biztosítási időszak ez utóbbi biztosítás esetében egy hónap, a biztosítási évforduló pedig mindig a hónap első napja. Hogyan és mikor kell fizetni a díjakat? Az Családi Balesetbiztosítás első díjának esedékessége az Ajánlati Adatlap beérkezését követő hónap első napja, minden további díj pedig annak az időszaknak az első napján esedékes, amelyre a díj vonatkozik. A díjakat havonta kell megfizetni. Hogyan tudom a biztosításomat felmondani? A kockázatviselés kezdetétől számított 30 napon belül Ön indokolás nélkül írásban felmondhatja a biztosítást a következő címre küldött nyilatkozattal: 1388 Budapest, Pf.: 14. Ebben az esetben a már befizetett biztosítási díj visszafizetésre kerül, amennyiben szolgáltatási igényt ez alatt a 30 nap alatt nem jelentettek be. A biztosítást ezt követően is meg lehet szüntetni. A szerződést írásban, a biztosítási időszak végére lehet felmondani. A felmondási idő 30 nap. A felmondással a biztosító kockázatviselése a biztosítási időszak végével megszűnik.

5 Mikor és hogyan kell a biztosítási esemény bekövetkezését bejelenteni? A biztosítási esemény bekövetkezését legkésőbb 8 napon belül be kell jelenteni a biztosítónak. A bejelentést a megfelelő formanyomtatványon, a biztosítási feltételekben meghatározott dokumentumok egyidejű csatolásával kell megtenni. Mikor fizet a biztosító? A szolgáltatásokat az igény elbírálásához szükséges összes irat beérkezése után, az utoljára beérkezett irat kézhezvételétől számított 15 napon belül teljesítjük. Mire nem terjed ki a biztosítás? Az alábbi eseményekre nem terjed ki a biztosítás: 1. terrorcselekmény, illetve terrorcselekmény elhárítása érdekében tett katonai- és egyéb intézkedések; 2. háború, polgárháború, megszállás, lázadás, forradalom, katonai erő alkalmazása, államcsíny; 3. nukleáris anyagok használata, kioldása, kiszabadulása, illetve annak közvetlen vagy közvetett eredménye; 4. légi utazás, kivéve valamely repülőjáraton díjfizető utasként történő utazás; 5. betegség, fertőző betegség, a HIV fertőzést is beleértve; 6. veszélyes sport: ejtőernyőzés, pályán kívüli síelés, bungee jumping, valamint a szikla - és hegymászás; 7. sporttevékenység hivatásszerű űzése; 8. motorral felszerelt szárazföldi, vízi, illetve légi járművekkel történő versenyzés, vagy 125 cm3-nél nagyobb motor vezetése; 9. szándékosan elkövetett bűncselekmény; 10. vakmerőségből következő veszély, öngyilkosság, vagy öncsonkítás;. A biztosító mentesül a szolgáltatási kötelezettség alól, amennyiben a biztosítási esemény a biztosított jogellenes, szándékos cselekménye folytán, vagy azzal összefüggésben következett be, vagy súlyosan gondatlan magatartása idézte elő. A biztosítási esemény akkor minősül súlyosan gondatlan magatartás által okozottnak, ha az a biztosított alkoholos befolyásoltságával (0,0 ezrelék fölötti véralkoholszint) közvetlen okozati összefüggésben következett be, jogosítvány nélkül, vagy ittas gépjárművezetés közben következett be, kábító, vagy bódító hatású anyag használatával kapcsolatos befolyásoltsága alatt, vagy azzal összefüggésben történt. Mi történik, ha időben nem fizetem be a biztosítási díjat? A biztosítási díj megfizetésének elmulasztása a biztosítási szerződés megszűnését eredményezi, az esedékesség napját követő 45. napon. A biztosító SMS üzenetben és postai levélben küld emlékeztetőt a díjelmaradásról.

6 AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 1133 Budapest, Váci út 76. Tel.: (helyi tarifával hívható szám, amely hétfőn óra között, további munkanapokon óra között hívható) Kárbejelentés: INFORMÁCIÓK A BIZTOSÍTÓRÓL Az AIG a világ egyik legnagyobb nem-életbiztosítója. 160 országban működünk, több mint 40 millió ügyfelet szolgálunk ki lakossági, valamint közép- és nagyvállalati szinten. Ügyfeleink elvárásainak változatos termék- és szolgáltatás kínálatunkkal, 90 helyi call centerünkkel, stabil szakmai- és anyagi háttérrel és mindenekelőtt magas szintű kárrendezési gyakorlattal igyekszünk megfelelni alkalmazottunk kiemelkedő helyi piaci ismerete pedig biztosítja, hogy az egész világon versenyképes szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek. A jelen nyomtatvány kizárólag az Ön tájékoztatását szolgálja, de ez a tájékoztatás nem teljeskörű! A balesetbiztosításokra vonatkozó részletes információkat az AIG Családi balesetbiztosítás biztosítási feltételei tartalmazzák, melyet a kötvénygal együtt küldünk el az Ön részére. További információért hívja ügyfélszolgálatunkat a telefonszámon.

Legyen biztonságban! Aranyfokozatú balesetbiztosítás. Mert balesetek mindenkivel történhetnek...

Legyen biztonságban! Aranyfokozatú balesetbiztosítás. Mert balesetek mindenkivel történhetnek... Legyen biztonságban! Aranyfokozatú balesetbiztosítás Mert balesetek mindenkivel történhetnek... Történjen bármi, mi biztosítjuk, hogy Önnek és családjának ne kelljen többé aggódnia egy előre nem látható

Részletesebben

Legyen biztonságban! Ezüst Nap balesetbiztosítás. Mert balesetek mindenkivel történhetnek...

Legyen biztonságban! Ezüst Nap balesetbiztosítás. Mert balesetek mindenkivel történhetnek... Legyen biztonságban! Ezüst Nap balesetbiztosítás Mert balesetek mindenkivel történhetnek... Hiretelen bekövetkező baleset esetén Önnek vagy párjának minden energiáját a gyógyulásra kell fordítani. Az Ezüst

Részletesebben

Legyen biztonságban! Senior Bázis balesetbiztosítás. Védelem 75 éves kor felett is

Legyen biztonságban! Senior Bázis balesetbiztosítás. Védelem 75 éves kor felett is Legyen biztonságban! Senior Bázis balesetbiztosítás Védelem 75 éves kor felett is Speciális ajánlat a 75 éven felülieknek! A Senior Bázis Balesetbiztosítás kimondottan 75 és 85 év közötti ügyfeleinknek

Részletesebben

Legyen biztonságban! Bázis balesetbiztosítás. Egyösszegű milliós pénzügyi segítség súlyos balesetek esetén

Legyen biztonságban! Bázis balesetbiztosítás. Egyösszegű milliós pénzügyi segítség súlyos balesetek esetén Legyen biztonságban! Bázis balesetbiztosítás Egyösszegű milliós pénzügyi segítség súlyos balesetek esetén A legtöbb ember könnyedén félresöpri a baleset gondolatát, mert úgy gondolkodik, hogy ami eddig

Részletesebben

Megbízható Gondoskodás Plusz. női - férfi rosszindulatú daganatos megbetegedések biztosítás. Mert a bajban számít igazán a segítség

Megbízható Gondoskodás Plusz. női - férfi rosszindulatú daganatos megbetegedések biztosítás. Mert a bajban számít igazán a segítség Megbízható Gondoskodás Plusz női - férfi rosszindulatú daganatos megbetegedések biztosítás Mert a bajban számít igazán a segítség Ha egészsége veszélybe kerül, akkor Önnek a gyógyulásra kell koncentrálnia,

Részletesebben

Orchidea. női daganatos megbetegedések és női táska biztosítás. Mert a bajban számít igazán a segítség

Orchidea. női daganatos megbetegedések és női táska biztosítás. Mert a bajban számít igazán a segítség Orchidea női daganatos megbetegedések és női táska biztosítás Mert a bajban számít igazán a segítség Ha egészsége veszélybe kerül, akkor Önnek a gyógyulásra kell koncentrálnia, az anyagiakat majd az Orchidea

Részletesebben

Biztonság Program - Családi baleset-biztosítás

Biztonság Program - Családi baleset-biztosítás Biztonság Program - Családi baleset-biztosítás Életünk egyik vezérlő elve családunkat biztonságban tudni. A Magyar Telekom szolgáltatásai nemcsak otthonosságot és szabadságot jelentenek, hanem biztonságot

Részletesebben

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FÜGGELÉK. Speciális Feltételek

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FÜGGELÉK. Speciális Feltételek AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FÜGGELÉK Speciális Feltételek Kockázati életbiztosítás 1. Biztosítási esemény A Biztosítottnak a Biztosító által rá vonatkozó kockázatviselésének hatálya alatt bekövetkező

Részletesebben

MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra

MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra I. Szerződő: Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) 1143 Budapest Istvánmezei út 1-3. Biztosítottak: Díjfizetők: Kedvezményezettek:

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H családi kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H családi kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H családi kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás

Részletesebben

Senior Bázis balesetbiztosítás. Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató

Senior Bázis balesetbiztosítás. Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató Senior Bázis balesetbiztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT BÁZIS BALESETBIZTOSÍTÁS Alap Módozat Kiemelt Módozat Baleseti halál 1 Repülőjáraton történt baleset esetén

Részletesebben

Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás

Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás Hatályos: 2010. március 1-tõl Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás Különös feltételek (DH01/2010) Nysz.: 14083 Tartalomjegyzék Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás különös feltételei

Részletesebben

Családi balesetbiztosítás. Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató

Családi balesetbiztosítás. Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató Családi balesetbiztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató PREAMBULUM Jelen biztosítási feltételek (a továbbiakban: Biztosítási feltételek) és a kapcsolódó biztosítási kötvény (a továbbiakban:

Részletesebben

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE 2013 AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Csoportos Biztosítások 1091 Budapest, Üllői út 1. 1. oldal Aegon csoportos biztosítási díjkalkuláció

Részletesebben

Az ASTRA S. A. Biztosító kiegészítő közlekedési baleset és életbiztosítás szerződési feltételei

Az ASTRA S. A. Biztosító kiegészítő közlekedési baleset és életbiztosítás szerződési feltételei Az ASTRA S. A. Biztosító Kiegészítő közlekedési baleset- és életbiztosítás Szerződési Feltételei (érvényes: 2014. január 1-től visszavonásig) 1 I. Kiegészítő közlekedési baleset- és életbiztosítási szerződési

Részletesebben

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás?

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás? Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető Biztosító: Allianz Hungária Zrt. Magyarországon, a Magyar Nemzeti Bank által 10337587 azonosítószámon nyilvántartott biztosító Termék: Útitárs A termékre vonatkozó

Részletesebben

Kockázati életbiztosítás

Kockázati életbiztosítás Kockázati életbiztosítás A Biztosítottnak a Biztosító által rá vonatkozó kockázatviselésének hatálya alatt bekövetkező halála. 2. Biztosítási szolgáltatás A biztosítási esemény bekövetkezése esetén a Biztosító

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H élet-társ kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H élet-társ kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H élet-társ kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás

Részletesebben

Díjátvállalás 100 %-os munkaképesség-csökkenés esetén kiegészítő biztosítás

Díjátvállalás 100 %-os munkaképesség-csökkenés esetén kiegészítő biztosítás Díjátvállalás 100 %-os munkaképesség-csökkenés esetén kiegészítő biztosítás Jelen feltételek a Generali-Providencia Biztosító Rt. (továbbiakban: biztosító) befektetéshez kötött életbiztosítást alapbiztosításként

Részletesebben

AIG START Aranyfokozatú Balesetbiztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató

AIG START Aranyfokozatú Balesetbiztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató AIG START Aranyfokozatú Balesetbiztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT Biztosítási esemény Biztosítási összeg Baleseti halál 1.000.000,- Ft Baleseti maradandó teljes

Részletesebben

Feltételek. Mozaik. (GP20, GP20E) rendszeres és egyszeri díjas vegyes életbiztosítás különös feltételei NY. SZ.: /01

Feltételek. Mozaik. (GP20, GP20E) rendszeres és egyszeri díjas vegyes életbiztosítás különös feltételei NY. SZ.: /01 Feltételek Mozaik (GP20, GP20E) rendszeres és egyszeri díjas vegyes életbiztosítás különös feltételei NY. SZ.: 1-01302/01 Tartalom 1. Biztosítási események...4 2. A biztosító szolgáltatásai...4 3. Díjtartalék,

Részletesebben

Feltételek. Hozomány. (GP31) rendszeres díjfizetésû, rögzített lejárati idõpontú életbiztosítás különös feltételei NY. SZ.

Feltételek. Hozomány. (GP31) rendszeres díjfizetésû, rögzített lejárati idõpontú életbiztosítás különös feltételei NY. SZ. Feltételek Hozomány (GP31) rendszeres díjfizetésû, rögzített lejárati idõpontú életbiztosítás különös feltételei NY. SZ.: 1-01303/01 Tartalom 1. Biztosítási események...4 2. A biztosító szolgáltatásai...4

Részletesebben

Az NN Biztosító Zrt. 945 jelű Baleseti halál kiegészítő biztosításának különös feltételei

Az NN Biztosító Zrt. 945 jelű Baleseti halál kiegészítő biztosításának különös feltételei Az NN Biztosító Zrt. 945 jelű Baleseti halál kiegészítő biztosításának különös feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B, a továbbiakban:

Részletesebben

Online megköthető élet- és balesetbiztosítási csomagok Feltételei

Online megköthető élet- és balesetbiztosítási csomagok Feltételei Online megköthető élet- és balesetbiztosítási csomagok Feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B, a továbbiakban: Biztosító) jelen Feltételekben

Részletesebben

Csoportos Élet- és Balesetbiztosítási Szerződés a Honvédszakszervezet részére

Csoportos Élet- és Balesetbiztosítási Szerződés a Honvédszakszervezet részére Csoportos Élet- és Balesetbiztosítási Szerződés a Honvédszakszervezet részére 1) Általános rendelkezések a) Jelen csoportos élet- és balesetbiztosítási szerződés (továbbiakban: biztosítás) a Honvédszakszervezet

Részletesebben

DIMENZIÓ KÖLCSÖNÖS BIZTOSÍTÓ ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ EGYESÜLET

DIMENZIÓ KÖLCSÖNÖS BIZTOSÍTÓ ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ EGYESÜLET DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület Postacím: 1509 Budapest Pf. 78. Email: info@dimenziobiztosito.hu Zöldszám: 06 80 201 417 DIMENZIÓ KÖLCSÖNÖS BIZTOSÍTÓ ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ EGYESÜLET Ügyfél

Részletesebben

BALESETI ROKKANTSÁG esetére szóló balesetbiztosítás feltételei ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

BALESETI ROKKANTSÁG esetére szóló balesetbiztosítás feltételei ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK BALESETI ROKKANTSÁG esetére szóló balesetbiztosítás feltételei ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A baleseti rokkantság esetére szóló balesetbiztosítási szerződés a biztosítási ajánlat aláírásával jelen szabályzat

Részletesebben

Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei

Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei 1. Általános rendelkezések 1.1 Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B, a továbbiakban: Biztosító) jelen Kiegészítő

Részletesebben

Az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. csoportos hitelfedezeti biztosításának összefoglalója Vonatkozó biztosítási feltételek:

Az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. csoportos hitelfedezeti biztosításának összefoglalója Vonatkozó biztosítási feltételek: Összefoglaló terméktájékoztató az ERSTE Bank Hungary Zrt. által kötött hitelkártya szerződésekhez kapcsolódó, az UNION VIG Biztosító Zrt. által nyújtott Csoportos Hitelfedezeti Biztosításról Jelen összefoglaló

Részletesebben

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. PANNÓNIA. Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. PANNÓNIA. Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. PANNÓNIA Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosításának Különös Feltételei Ügyféltájékoztató és biztosítási szerződési

Részletesebben

Jövõkép (GP71, GP71E) rendszeres és egyszeri díjas elérési életbiztosítás különös feltételei

Jövõkép (GP71, GP71E) rendszeres és egyszeri díjas elérési életbiztosítás különös feltételei Feltételek Jövõkép (GP71, GP71E) rendszeres és egyszeri díjas elérési életbiztosítás különös feltételei NY. SZ.: 1-01305/01 Tartalom 1. Biztosítási események...4 2. A biztosító szolgáltatásai...4 3. Díjtartalék,

Részletesebben

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Ügyfél-tájékoztató és biztosítási szerződési feltételek Nyomtatványszám: NF3143 Hatályos: 2018. szeptember 01- Tartalom 1.

Részletesebben

Feltételek. Horizont. (GP40) rendszeres díjfizetésû, többszöri szolgáltatást nyújtó vegyes életbiztosítás különös feltételei NY. SZ.

Feltételek. Horizont. (GP40) rendszeres díjfizetésû, többszöri szolgáltatást nyújtó vegyes életbiztosítás különös feltételei NY. SZ. Feltételek Horizont (GP40) rendszeres díjfizetésû, többszöri szolgáltatást nyújtó vegyes életbiztosítás különös feltételei NY. SZ.: 1-01307/01 Tartalom 1. Biztosítási események...4 2. A biztosító szolgáltatásai...4

Részletesebben

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítő biztosítások különös feltételei

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítő biztosítások különös feltételei Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítő biztosítások különös feltételei Hatályos: 2014. március 15. Nysz.: 16241 Tartalomjegyzék Díjátvállalás halál esetén

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H élet-társ 2 kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H élet-társ 2 kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H élet-társ 2 kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H prémium 2 befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H prémium 2 befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H prémium 2 befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás

Részletesebben

Az NN Biztosító Zrt. 976 jelű Baleseti rokkantságra szóló kiegészítő biztosításának különös feltételei

Az NN Biztosító Zrt. 976 jelű Baleseti rokkantságra szóló kiegészítő biztosításának különös feltételei Az NN Biztosító Zrt. 976 jelű Baleseti rokkantságra szóló kiegészítő biztosításának különös feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B,

Részletesebben

Az élet-, baleset- és műtéti kiegészítő biztosítás különös feltételei (Családi Személybiztosítás)

Az élet-, baleset- és műtéti kiegészítő biztosítás különös feltételei (Családi Személybiztosítás) CSALÁDI BIZTOSÍTÁS Az élet-, baleset- és műtéti kiegészítő biztosítás különös feltételei (Családi Személybiztosítás) Az ÁB-AEGON Általános biztosító Rt. (továbbiakban: biztosító) arra vállal kötelezettséget,

Részletesebben

2. számú melléklet: Ajánlattevő végleges ajánlata- Tanuló baleset-biztosítás

2. számú melléklet: Ajánlattevő végleges ajánlata- Tanuló baleset-biztosítás 2. számú melléklet: Ajánlattevő végleges ajánlata- Tanuló baleset-biztosítás I. ÁLTALÁNOS ADATOK 1. A Szerződés alanyai A Biztosítási Szerződés Szerződője a Volánbusz Közlekedési Zrt. (1091 Budapest, Üllői

Részletesebben

Az NN Biztosító Zrt. kiegészítő biztosításának különös feltételei. NN Biztosító Zrt.

Az NN Biztosító Zrt. kiegészítő biztosításának különös feltételei. NN Biztosító Zrt. Az NN Biztosító Zrt. 950 jelű Baleseti csonttörésre és csontrepedésre szóló kiegészítő biztosításának különös feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa

Részletesebben

Ügyfél-tájékoztató és Szerzõdési Feltételek Életbiztosítások Egészségbiztosítások

Ügyfél-tájékoztató és Szerzõdési Feltételek Életbiztosítások Egészségbiztosítások Ügyfél-tájékoztató és Szerzõdési Feltételek Életbiztosítások Egészségbiztosítások Tartalom Életbizosítások.....................................5. oldal Ügyfél-tájékoztató..................................

Részletesebben

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítõ biztosítások különös feltételei

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítõ biztosítások különös feltételei Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítõ biztosítások különös feltételei 2009. március 16-ától Nysz.: 13634 Tartalomjegyzék Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ

Részletesebben

Díjátvállalás keresõképtelenségre és I., II. vagy III. csoportú rokkantságra vonatkozó kiegészítõ biztosítás

Díjátvállalás keresõképtelenségre és I., II. vagy III. csoportú rokkantságra vonatkozó kiegészítõ biztosítás Díjátvállalás keresõképtelenségre és I., II. vagy III. csoportú rokkantságra vonatkozó kiegészítõ biztosítás Hatályos: 2010. március 1-tõl Különös feltételek (DKR01/2010) Nysz.: 14084 Tartalomjegyzék Díjátvállalás

Részletesebben

www.allianz.hu HozamMax Élet- és személybiztosítás Ügyfél-tájékoztató és szerződési feltételek AHE-21020/1 1/21

www.allianz.hu HozamMax Élet- és személybiztosítás Ügyfél-tájékoztató és szerződési feltételek AHE-21020/1 1/21 www.allianz.hu HozamMax Élet- és személybiztosítás Ügyfél-tájékoztató és szerződési feltételek 1/21 HozamMax Ügyfél-tájékoztató és szerződési feltételek I. Általános rendelkezések 1. A HozamMax egyszeri

Részletesebben

Allianz Életprogramok- Euró szerzõdésekhez köthetõ kiegészítõ biztosítások

Allianz Életprogramok- Euró szerzõdésekhez köthetõ kiegészítõ biztosítások Élet- és személybiztosítás www.allianz.hu Allianz Életprogramok- Euró szerzõdésekhez köthetõ kiegészítõ biztosítások Általános Szerzõdési Feltételek 1/13 Általános Szerzõdési Feltételek az Allianz Életprogramok

Részletesebben

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz. kiegészítő biztosítások különös feltételei. Hatályos: november 1-jétől. Nysz.

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz. kiegészítő biztosítások különös feltételei. Hatályos: november 1-jétől. Nysz. Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítő biztosítások különös feltételei Hatályos: 2012. november 1-jétől Nysz.: 15252 Tartalomjegyzék Díjátvállalás halál

Részletesebben

TIR HÁZTARTÁSI BALESETBIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT

TIR HÁZTARTÁSI BALESETBIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT TIR HÁZTARTÁSI BALESETBIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT Ajánlatszám/ kötvényszám: Kockázatviselés kezdete: (Biztosító tölti ki!) (Biztosító tölti ki!) Szerződő adatai: Születéskori neve: Születési ideje: év hó nap Biztosított

Részletesebben

SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁSI IGÉNYBEJELENTŐ LAP

SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁSI IGÉNYBEJELENTŐ LAP SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁSI IGÉNYBEJELENTŐ LAP Élet-, betegség-, balesetbiztosításhoz, valamint vagyonbiztosításhoz kötött balesetbiztosításhoz. Contact Center: 06 40 405 405 Fax: 06 1 458 4260 www.signal.hu,

Részletesebben

Cím: Cím: Cm: születés ideje: év hó nap, Anyja neve: Cím:

Cím: Cím: Cm: születés ideje: év hó nap, Anyja neve: Cím: SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁSI IGÉNYBEJELENTŐ LAP Alkotás Point, 1123 Budapest Alkotás u. 50. (Élet-, betegség-, balesetbiztosításhoz, valamint vagyonbiztosításhoz kötött balesetbiztosításhoz.) www.signal.hu

Részletesebben

Ingyenes balesetbiztosítás. Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató. 2013/1-2013/Április

Ingyenes balesetbiztosítás. Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató. 2013/1-2013/Április Ingyenes balesetbiztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató 2013/1-2013/Április SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT Biztosítási esemény 1 Baleseti halálszemélygépkocsival történő közlekedés esetén Biztosítási

Részletesebben

Utazásképtelenségre vonatkozó biztosítási szerződés általános szerződési feltételei Módozat jele: 2000/ 01 ST (200 000-20 - 5 000)

Utazásképtelenségre vonatkozó biztosítási szerződés általános szerződési feltételei Módozat jele: 2000/ 01 ST (200 000-20 - 5 000) Utazásképtelenségre vonatkozó biztosítási szerződés általános szerződési feltételei Módozat jele: 2000/ 01 ST (200 000-20 - 5 000) 1. Általános rendelkezések 1.1 Jelen általános szerződési feltételek (a

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H rendszeres díjas életbiztosításairól tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H rendszeres díjas életbiztosításairól tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H rendszeres díjas életbiztosításairól tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT

SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT AIG INTRO CSOPORTOS BALESETBIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801 0801 Fax: (06 1) 801 0899 SZOLGÁLTATÁSI

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H rendszeres díjas életbiztosításairól tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H rendszeres díjas életbiztosításairól tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H rendszeres díjas életbiztosításairól tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb

Részletesebben

AIG INTRO BALESETBIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK

AIG INTRO BALESETBIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK AIG INTRO BALESETBIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801 0801 Fax: (06 1) 801 0899 SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT Biztosítási esemény

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801 0801 Fax: (06 1) 801 0899

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801 0801 Fax: (06 1) 801 0899 CHARTIS INGYENES BALESETBIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801 0801 Fax: (06 1) 801 0899 SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT INGYENES

Részletesebben

AEGON CSALÁDI BALESETBIZTOSÍTÁS. Általános Feltételek. Hatályos: május 2-től

AEGON CSALÁDI BALESETBIZTOSÍTÁS. Általános Feltételek. Hatályos: május 2-től AEGON CSALÁDI BALESETBIZTOSÍTÁS Általános Feltételek I. Alapvető meghatározások I.1. A jelen feltételek alapján létrejövő szerződés (továbbiakban: Szerződés) keretében az AEGON Magyarország Általános Biztosító

Részletesebben

ATLASZ KOMPÁNIA BIZTONSÁGI ÖV CSOPORTOSBALESET- ÉS BETEGSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (MJK: KOMP-ÁLT 001-2016)

ATLASZ KOMPÁNIA BIZTONSÁGI ÖV CSOPORTOSBALESET- ÉS BETEGSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (MJK: KOMP-ÁLT 001-2016) Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe Atlasz Kompánia- Biztonsági Öv ATLASZ KOMPÁNIA BIZTONSÁGI ÖV CSOPORTOSBALESET- ÉS BETEGSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (MJK: KOMP-ÁLT 001-2016)

Részletesebben

Légijármű Használók Balesetbiztosításának Különös Feltételei (MJK: AVIPA )

Légijármű Használók Balesetbiztosításának Különös Feltételei (MJK: AVIPA ) Légijármű Használók Balesetbiztosításának Különös Feltételei (MJK: AVIPA 001-2007) Jelen különös feltétel alapján a Biztosító a biztosítási díj megfizetése ellenében kötelezettséget vállal arra, hogy a

Részletesebben

AIG INTRO BALESETBIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK

AIG INTRO BALESETBIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK AIG INTRO BALESETBIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801 0801 Fax: (06 1) 801 0899 SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT Biztosítási esemény

Részletesebben

c) A 949 jelű Baleseti keresőképtelenségre szóló kiegészítő

c) A 949 jelű Baleseti keresőképtelenségre szóló kiegészítő Az NN Biztosító Zrt. 949 jelű Baleseti keresőképtelenségre szóló kiegészítő biztosításának különös feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György

Részletesebben

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2012) Hatályos: 2012.

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2012) Hatályos: 2012. Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2012) Hatályos: 2012. november 1-jétől Nysz.: 15287 Tartalomjegyzék Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési

Részletesebben

ATLASZ KOMPÁNIA CSOPORTOS BALESET- ÉS BETEGSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (MJK: KOMP-ÁLT 001-2009)

ATLASZ KOMPÁNIA CSOPORTOS BALESET- ÉS BETEGSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (MJK: KOMP-ÁLT 001-2009) QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe Atlasz Kompánia ATLASZ KOMPÁNIA CSOPORTOS BALESET- ÉS BETEGSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (MJK: KOMP-ÁLT 001-2009) I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Érvényes: január 1-től

Tartalomjegyzék. Érvényes: január 1-től Tartalomjegyzék 1) Általános rendelkezések... 2 2) Biztosítási esemény... 2 3) Fogalmak... 2 4) A biztosítás tartama... 2 5) A biztosító szolgáltatása... 2 6) Várakozási idő... 3 7) Díjfizetés... 3 8)

Részletesebben

GB117 JELÛ GRÁNIT VEGYES ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

GB117 JELÛ GRÁNIT VEGYES ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI GB117 JELÛ GRÁNIT VEGYES ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI 1. Általános rendelkezések (1) A Gránit Vegyes Életbiztosítási szerzôdés (továbbiakban: biztosítás) a jelen Különös Feltételek valamint az OTP

Részletesebben

Csoportos Baleset-biztosítás szerződési feltételei

Csoportos Baleset-biztosítás szerződési feltételei Csoportos Baleset-biztosítás szerződési feltételei I. Általános szabályok 1. Az Allianz Hungária Biztosító Zrt. (a továbbiakban: biztosító) és az Allianz Bank Zrt. (továbbiakban: szerződő), együttesen

Részletesebben

ÉLETET behúzott fékek

ÉLETET behúzott fékek Higgy abban, hogy az ÉLETET behúzott fékek nélkül érdemes ÉLNI. Balesetbiztosítás Puzzle Higgy magadban. Bármikor történhet baleset. Sportolás közben is megsérülhetünk, de az otthonunkban is számtalan

Részletesebben

Az MKB Értékmegőrző Programhoz kapcsolódó MKB Értékmegőrző Életbiztosításról illetve az MKB Védőháló Csoportos hitelfedezeti életbiztosításról

Az MKB Értékmegőrző Programhoz kapcsolódó MKB Értékmegőrző Életbiztosításról illetve az MKB Védőháló Csoportos hitelfedezeti életbiztosításról TÁJÉKOZTATÓ Az MKB Értékmegőrző Programhoz kapcsolódó MKB Értékmegőrző Életbiztosításról illetve az MKB Védőháló Csoportos hitelfedezeti életbiztosításról Érvényes: 2010. május 10-től Az MKB Értékmegőrző

Részletesebben

Tájékoztató a HVDSZ 2000 tagjaira kötött élet-, baleset- és betegségbiztosításról január 1-től

Tájékoztató a HVDSZ 2000 tagjaira kötött élet-, baleset- és betegségbiztosításról január 1-től Általános tájékoztató a CIG biztosítók (CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. és CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.) ÁSZF és KF airól Általánosságban Érvényes: A HVDSZ 2000 tagjai részére a világon

Részletesebben

a rajtengedéllyel rendelkező motorversenyzők, illetve sportbírók, pályabírók, edzők illetve a MAMS által megnevezett egyesületek.

a rajtengedéllyel rendelkező motorversenyzők, illetve sportbírók, pályabírók, edzők illetve a MAMS által megnevezett egyesületek. MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő a 2016. január 01.- 2016. december 31. időszakra, a 2005. január 1-jei kockázatviselési kezdettel létrejött, határozatlan tartamú, 241473671szerződésszámú szerződéshez

Részletesebben

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2009) Hatályos: 2009.

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2009) Hatályos: 2009. Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2009) Hatályos: 2009. április 1-jétől Módosítás időpontja: 2011. július 1. Nysz.: 14755 Tartalomjegyzék

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H hozamhalmozó 2 rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H hozamhalmozó 2 rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H hozamhalmozó 2 rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott

Részletesebben

1. Szerződési feltételek. 5. Értékesítési időszak. 2. A biztosítás szempontjából biztosítási esemény. 3. Fogalmak

1. Szerződési feltételek. 5. Értékesítési időszak. 2. A biztosítás szempontjából biztosítási esemény. 3. Fogalmak A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A SZORGOS TŐKEVÉDETT PORTFÓLIÓBA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ RENDELKEZÉSEKKEL Groupama Garancia Biztosító Zrt.

Részletesebben

KÓRHÁZI BALESETBIZTOSÍTÁS Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató

KÓRHÁZI BALESETBIZTOSÍTÁS Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató KÓRHÁZI BALESETBIZTOSÍTÁS Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801 0801 Fax: (06 1) 801 0899 PREAMBULUM Jelen biztosítási

Részletesebben

Ügyféltájékoztató a CIB Malacpersely Számláról

Ügyféltájékoztató a CIB Malacpersely Számláról Információk a Bankról: Ügyféltájékoztató a CIB Malacpersely Számláról CIB Bank Zrt. H-1027 Budapest, Medve utca 4 14. H-1995 Budapest Telefon: (06 1) 423 1000 Fax: (06 1) 489 6500 CIB Malacpersely Számla

Részletesebben

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható élet-, baleset- és egészségbiztosítások, illetve halál esetére szóló díjátvállalás biztosítás különös feltételei Hatályos: 2016. november

Részletesebben

QECO Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. Belesics Boglárka +36/30-737-5299

QECO Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. Belesics Boglárka +36/30-737-5299 Ajánlat Díjfizetés ütemezése: Területi hatály: Fedezet típusa: Biztosítási időszak: Létszám: negyedéves, féléves, éves egész világ 24 órás 1 év, évente újuló egyéni / csoportos Kockázatvállalás: versenyeken,

Részletesebben

GB119 ÉLETERÔ EMELT SZINTÛ KÓRHÁZI SZOLGÁLTATÁSOKRA SZÓLÓ BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK

GB119 ÉLETERÔ EMELT SZINTÛ KÓRHÁZI SZOLGÁLTATÁSOKRA SZÓLÓ BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK GB119 ÉLETERÔ EMELT SZINTÛ KÓRHÁZI SZOLGÁLTATÁSOKRA SZÓLÓ BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK 1. Általános rendelkezések (1) Az Életerô emelt szintû kórházi szolgáltatásokra szóló biztosítás jelen Különös Feltételek,

Részletesebben

Balesetbiztosítás. Higgy magadban.

Balesetbiztosítás. Higgy magadban. Balesetbiztosítás Puzzle Higgy magadban. Bármikor történhet baleset. Sportolás közben is megsérülhetünk, de az otthonunkban is számtalan veszély leselkedik ránk. Egy jó balesetbiztosítással anyagi biztonságban

Részletesebben

Extrém Sportok utasbiztosítás

Extrém Sportok utasbiztosítás 10%-kal magasabb szolgáltatási összeghatár az Allianz és az FHB Bank Ügyfeleinek! Extrém Sportok utasbiztosítás Szolgáltatások megnevezése Szolgáltatások díja Arany Platina Napi díj (Ft/fő) 65 éves korig

Részletesebben

Tesco csoportos balesetbiztosítás tájékoztató

Tesco csoportos balesetbiztosítás tájékoztató Tesco csoportos balesetbiztosítás tájékoztató Tisztelt Ügyfelünk! Üdvözöljük a Tesco biztosítottak körében! A Tesco csoportos balesetbiztosítással az volt a célunk, hogy egyszerû, gyors és elérhetô biztosítási

Részletesebben

Termékbemutató. a Nyugalom életbiztosításhoz (GG16) Hosszú távú kegyeleti program. Kinek ajánljuk?

Termékbemutató. a Nyugalom életbiztosításhoz (GG16) Hosszú távú kegyeleti program. Kinek ajánljuk? Termékbemutató a Nyugalom életbiztosításhoz (GG16) Termékbemutatónkban a megkötendő szerződés legfontosabb jellemzőit kívánjuk bemutatni, mely segít megismerni az életbiztosítás legfontosabb tulajdonságait.

Részletesebben

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. wnonitosito.hu. 8. sz. melléklet. Ügyféltájékoztató

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. wnonitosito.hu. 8. sz. melléklet. Ügyféltájékoztató 8. sz. melléklet Ügyféltájékoztató A Belügyminisztérium fejezet irányítása alá tartozó szervek kiemelt állománycsoportjai részére, valamint az Országgyűlési Őrség, az önkormányzati tűzoltóságok és az önkéntes

Részletesebben

PMKIK-KÖBE CSOPORTOS SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS

PMKIK-KÖBE CSOPORTOS SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS PMKIK-KÖBE CSOPORTOS SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS Általános és Különös feltételek Hatályos: 2014. október 1-jétôl Ügyféltájékoztató Ügyféltájékoztató Tisztelt Ügyfelünk! Jelen tájékoztatónkban szeretnénk Önnek röviden

Részletesebben

2. oldal (2)1 A szerződés teljesítésére, valamint a szerződésből eredő jogokra és kötelezettségekre, az e rendeletben nem szabályozott kérdésekben a P

2. oldal (2)1 A szerződés teljesítésére, valamint a szerződésből eredő jogokra és kötelezettségekre, az e rendeletben nem szabályozott kérdésekben a P 1. oldal 119/2003. (VIII. 14.) Korm. rendelet az általános gyermek- és ifjúsági baleset-biztosításról 1. 1 Minden, Magyarország területén állandó lakóhellyel rendelkező magyar állampolgár 3. életéve betöltésének

Részletesebben

Rokkantsági kockázatot tartalmazó részlet-kifizetésű életbiztosítás különös feltételei

Rokkantsági kockázatot tartalmazó részlet-kifizetésű életbiztosítás különös feltételei Rokkantsági kockázatot tartalmazó részlet-kifizetésű életbiztosítás különös feltételei 1. Általános rendelkezések A jelen alapbiztosítás feltételeiben nem rendezett kérdésekben az ÁB-AEGON Általános Biztosító

Részletesebben

Tesco csoportos balesetbiztosítás tájékoztató

Tesco csoportos balesetbiztosítás tájékoztató Tesco csoportos balesetbiztosítás tájékoztató Tisztelt Ügyfelünk! Üdvözöljük a Tesco biztosítottak körében! A Tesco csoportos balesetbiztosítással az volt a célunk, hogy egyszerû, gyors és elérhetô biztosítási

Részletesebben

ATLASZ BAJNOK SPORT- ÉS RENDEZVÉNY (ESEMÉNY)- BALESETBIZTOSITÁS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (MJK: ABSB 001-2009)

ATLASZ BAJNOK SPORT- ÉS RENDEZVÉNY (ESEMÉNY)- BALESETBIZTOSITÁS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (MJK: ABSB 001-2009) QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe Atlasz Bajnok ATLASZ BAJNOK SPORT- ÉS RENDEZVÉNY (ESEMÉNY)- BALESETBIZTOSITÁS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (MJK: ABSB 001-2009) I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

Részletesebben

Kórházi balesetbiztosítás. Bring on tomorrow. Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató. 2013/1-2013/Augusztus

Kórházi balesetbiztosítás. Bring on tomorrow. Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató. 2013/1-2013/Augusztus Kórházi balesetbiztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató 2013/1-2013/Augusztus Bring on tomorrow PREAMBULUM Jelen biztosítási feltételek (Biztosítási feltételek) és a kapcsolódó biztosítási

Részletesebben

Élet- és személybiztosítás. ChinaMAX. Szerzõdési Feltételek AHE-21340/F 1/11

Élet- és személybiztosítás. ChinaMAX. Szerzõdési Feltételek AHE-21340/F 1/11 Élet- és személybiztosítás ChinaMAX Szerzõdési Feltételek 1/11 Szerzõdési Feltételek a ChinaMAX befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz 1. Jelen Szerzõdési Feltételek azokat a feltételeket tartalmazzák,

Részletesebben

Az NN Biztosító Zrt. C23 jelű Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra szóló csoportos kiegészítő biztosításának Különös Feltételei

Az NN Biztosító Zrt. C23 jelű Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra szóló csoportos kiegészítő biztosításának Különös Feltételei NN Biztosító Zrt. Az NN Biztosító Zrt. C23 jelű Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra szóló csoportos kiegészítő biztosításának Különös Feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító

Részletesebben

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS Termék neve GB661 jelű Utazási Garancia Biztosítás Termék besorolása Alapbiztosítási csomagok Prémium Komfort Bázis Biztosítható kockázatok Sürgősségi orvosi ellátás x x x Asszisztencia x x x Jogvédelem

Részletesebben

GB160 Csoportos Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás Országos Független Tűzoltó Szakszervezet. Csentei Zoltán üzleti vezető Keszthely

GB160 Csoportos Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás Országos Független Tűzoltó Szakszervezet. Csentei Zoltán üzleti vezető Keszthely GB160 Csoportos Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás Országos Független Tűzoltó Szakszervezet Csentei Zoltán üzleti vezető Keszthely ELÉRHETŐSÉGEK Csentei Zoltán tel.: 0630/430-9790 e-mail: zoltanferenc.csentei@groupamagarancia.hu

Részletesebben

QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe Aviation PA ATLASZ LÉGIJÁRMŰ HASZNÁLÓK BALESETBIZTOSÍTÁSÁNAK KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe Aviation PA ATLASZ LÉGIJÁRMŰ HASZNÁLÓK BALESETBIZTOSÍTÁSÁNAK KÜLÖNÖS FELTÉTELEI ATLASZ LÉGIJÁRMŰ HASZNÁLÓK BALESETBIZTOSÍTÁSÁNAK KÜLÖNÖS FELTÉTELEI (MJK: AVIPA 001-2008) MJK: AVIPA 001-2008 Érvényes: 2008. október 1-től 1/6 Légijármű Használók Balesetbiztosításának Különös Feltételei

Részletesebben

QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe ATLASZ LÉGIJÁRMŰ HASZNÁLÓK BALESETBIZTOSÍTÁSÁNAK KÜLÖNÖS FELTÉTELEI (MJK: AVIPA 001-2015)

QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe ATLASZ LÉGIJÁRMŰ HASZNÁLÓK BALESETBIZTOSÍTÁSÁNAK KÜLÖNÖS FELTÉTELEI (MJK: AVIPA 001-2015) ATLASZ LÉGIJÁRMŰ HASZNÁLÓK BALESETBIZTOSÍTÁSÁNAK KÜLÖNÖS FELTÉTELEI (MJK: AVIPA 001-2015) MJK: AVIPA 001-2015 Érvényes: 2015. január 01-től 1/7 Légijármű Használók Balesetbiztosításának Különös Feltételei

Részletesebben

Kamatjövedelmet terhelő adóról és egészségügyi hozzájárulásról szóló tájékoztató (magánszemélyek részére)

Kamatjövedelmet terhelő adóról és egészségügyi hozzájárulásról szóló tájékoztató (magánszemélyek részére) NN Biztosító Zrt. Kamatjövedelmet terhelő adóról és egészségügyi hozzájárulásról szóló tájékoztató (magánszemélyek részére) Tájékoztatónk részletes információkkal szolgál az életbiztosításokhoz kapcsolódó

Részletesebben

Kiegészítő életbiztosítás kötelező gépjármű-felelősség- vagy casco biztosításhoz

Kiegészítő életbiztosítás kötelező gépjármű-felelősség- vagy casco biztosításhoz www.allianz.hu Élet- és utasbiztosítások Kiegészítő életbiztosítás kötelező gépjármű-felelősség- vagy casco biztosításhoz Ügyfél-tájékoztató és biztosítási feltételek 1 / 19 Tartalomjegyzék Ügyfél-tájékoztató

Részletesebben

Meghatározott tartamra szóló életbiztosítás (KD 01) Különös feltételei

Meghatározott tartamra szóló életbiztosítás (KD 01) Különös feltételei Meghatározott tartamra szóló életbiztosítás (KD 01) Különös feltételei Érvényes: 2012. szeptember 1-jei és azt követô technikai kezdetû szerzôdésekre 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A jelen biztosítás feltételeiben

Részletesebben

Évente egyszer lehetőségünk van biztosításunkat felülvizsgálni és biztosítót váltani.

Évente egyszer lehetőségünk van biztosításunkat felülvizsgálni és biztosítót váltani. A gépjárművel való közlekedés veszélyes üzem, az esetleges balesetekben az utasok és a gépjárművek is komolyan megsérülhetnek. A mások vagyonában okozott károkra és személyi sérülésekre minden gépjármű

Részletesebben

AZ ÜZEMANYAGKÁRTYÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI, KÖTELEZETTSÉGEK ÉS JOGOSULTSÁGOK

AZ ÜZEMANYAGKÁRTYÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI, KÖTELEZETTSÉGEK ÉS JOGOSULTSÁGOK AZ ÜZEMANYAGKÁRTYÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI, KÖTELEZETTSÉGEK ÉS JOGOSULTSÁGOK I. Általános Feltételek 1. A MOL Nyrt. az általa kibocsátott üzemanyagkártyákhoz

Részletesebben