Legyen biztonságban! Senior Bázis balesetbiztosítás. Védelem 75 éves kor felett is

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Legyen biztonságban! Senior Bázis balesetbiztosítás. Védelem 75 éves kor felett is"

Átírás

1 Legyen biztonságban! Senior Bázis balesetbiztosítás Védelem 75 éves kor felett is

2 Speciális ajánlat a 75 éven felülieknek! A Senior Bázis Balesetbiztosítás kimondottan 75 és 85 év közötti ügyfeleinknek kínál a legsúlyosabb - akár végzetes kimenetelű - balesetekre egy olcsó de rendkívül magas összegű védelmet! A biztosított személy baleset miatti halála esetén forintos összeget fizet, maradandó teljes egészségkárosodás esetén pedig maximálisan forintot. Páros csomagunkban a Házastárs is biztosítva lehet. Ha a baleset során válla, könyöke, csípője, bokája válna működésképtelenné, vagy a látása, hallása sérül maradandóan, a biztosító ez esetben is téríti a kárt. A Senior Bázis Balesetbiztosítás által nyújtott biztosítási fedezet a jövőben esetlegesen bekövetkező, súlyos- és végezetes kimenetelű baleset esetén kíván anyagi segítséget nyújtani Önnek és kedves párjának. Kimondottan a 75 év fölötti korosztályra leselkedő súlyos baleseti kockázatkat fedi le egészen 85 éves korig. AZ UTAKON Figyelmetlen vezetők, jeges, csúszós utak, csúcsforgalom. Nem csoda, hogy tavaly több mint személyi sérüléses baleset történt Magyarország közútjain, ebből sajnos 600-nál is több halálesettel végződött. Otthon Ha azt hiszi, hogy otthon biztonságban van, téved! Magyarországon, évente kb ember hal meg baleset következtében saját otthonában. A padlón elcsúszó szőnyegek, az elektromos eszközök és a lépcsők csupán néhányak azok közül a veszélyforrások közül, amelyekkel nap mint nap szembe kell néznünk. Miért a Senior Bázis balesetbiztosítás? A Senior Bázis Balesetbiztosítást a legsúlyosabb - akár végzetes kimenetelű - balesetekre kínál egy olcsó, de rendkívül magas összegű védelmet 85 éves korig. A biztosított személy baleset miatti halála esetén forintos összeget fizet, maradandó teljes egészségkárosodás esetén pedig maximálisan forintot.

3 Ügyfeleink mondták... Meglepetésként ért, hogy a mai világban, ilyen gyorsan foglalkoztak a káresetemmel. Továbbá tetszett, hogy tájékoztattak arról, hogy milyen további lehetőségeim vannak arra, hogy a keletkezett káromon valamennyire enyhítsenek. (Csoportos Balesetbiztosítás, kifizetett összeg: Ft, ) Bár inkább azt mondom, hogy a jövőben ne kerüljön rá sor de most mégis örülök, hogy megkötöttem a szerződést Önökkel hiszen a férjem esete is mutatja, hogy soha nem lehet tudni. Köszönöm! (Önkéntes Alkalmazotti Juttatások baleset, kifizetett összeg: Ft, ) A balesetektől nem tudjuk megvédeni. A váratlan pénzügyi nehézségektől viszont IGEN. A biztosított vagy házastársa a kifizetett térítést bármire használhatja Páros módozat esetén kedvezményes díj Garantáltan köthető év között Lehetőség a gyermekek biztosítására Alacsony díj, kimagasló biztosítási összegek További előnyök Széleskörű védelem balesetek esetére Milliós szolgáltatási összegek, gyors és korrekt kárrendezés 10%-os csoportos fizetési kedvezmény Teljeskörű baleseti védelem már havi forinttól Orvosi vizsgálat és előzetes kockázatelbírálás nélkül Biztosítási Összegek Alap csomag Kiemelt csomag Repülőjáraton történt baleset esetén Ft Ft Tömegközlekedési eszközön történt baleset esetén Ft Ft Minden egyéb esetben Ft Ft Baleseti maradandó egészségkárosodás* Ft Ft Biztosítási díjak Alap csomag Kiemelt csomag Egyéni Ft Ft Páros Ft Ft *Maximálisan kifizetendő összeg.

4 Ki nyújta a biztosítást? Az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76. cégjegyzékszám: ). Ki lehet a biztosítás szerződője és biztosítottja? Minden 75 és 85 év közötti természetes személy. Ki lehet biztosított a családi csomagon belül? Ön, amennyiben elmúlt 75 éves, de a 85. életévét még nem töltötte be. az Ön házastársa/ élettársa, amennyiben életkora 18 és 85 év között van. Ki a kedvezményezett? A biztosítási szolgáltatásokra a kedvezményezett jogosult. Ha a biztosított írásban eltérően nem rendelkezik, a biztosító kedvezményezettnek a biztosítottat, halála esetén pedig a törvényes örököseit tekinti. Mikortól indul a biztosító kockázatviselése, vagyis mikortól él a biztosítás? A biztosító kockázatviselése az Ajánlati Adatlap biztosítóhoz való beérkezését követő nap 0 óra 00 percétől kezdetét veszi. Hol és mikor érvényes a biztosítás? Az egész világon érvényes napi 24 órán keresztül. Milyen időtartamra szól a biztosítás? Az Aranyfokozatú Balesetbiztosítás határozatlan időre jön létre. A biztosítási időszak ez utóbbi biztosítás esetében egy hónap, a biztosítási évforduló pedig mindig a hónap első napja. Mi történik, ha időben nem fizetem be a biztosítási díjat? A biztosítási díj megfizetésének elmulasztása a biztosítási szerződés megszűnését eredményezi, az esedékesség napját követő 45. napon. A biztosító SMS üzenetben és postai levélben küld emlékeztetőt a díjelmaradásról. Hogyan tudom a biztosításomat felmondani? A kockázatviselés kezdetétől számított 30 napon belül Ön indokolás nélkül írásban felmondhatja a biztosítást a következő címre küldött nyilatkozattal: 1388 Budapest, Pf.: 14. Ebben az esetben a már befizetett biztosítási díj visszafizetésre kerül, amennyiben szolgáltatási igényt ez alatt a 30 nap alatt nem jelentettek be. A biztosítást ezt követően is meg lehet szüntetni. A szerződést írásban, a biztosítási időszak végére lehet felmondani. A felmondási idő 30 nap. A felmondással a biztosító kockázatviselése a biztosítási időszak végével megszűnik.

5 Mikor és hogyan kell a biztosítási esemény bekövetkezését bejelenteni? A biztosítási esemény bekövetkezését legkésőbb 8 napon belül be kell jelenteni a biztosítónak. A bejelentést a megfelelő formanyomtatványon, a biztosítási feltételekben meghatározott dokumentumok egyidejű csatolásával kell megtenni. Mikor fizet a biztosító? A szolgáltatásokat az igény elbírálásához szükséges összes irat beérkezése után, az utoljára beérkezett irat kézhezvételétől számított 15 napon belül teljesítjük. Mire nem terjed ki a biztosítás? Az alábbi eseményekre nem terjed ki a biztosítás: terrorcselekmény, illetve terrorcselekmény elhárítása érdekében tett katonai- és egyéb intézkedések; háború, polgárháború, megszállás, lázadás, forradalom, katonai erő alkalmazása, államcsíny; nukleáris anyagok használata, kioldása, kiszabadulása, illetve annak közvetlen vagy közvetett eredménye; légi utazás, kivéve valamely repülőjáraton díjfizető utasként történő utazás; betegség, fertőző betegség, a HIV fertőzést is beleértve; veszélyes sport: ejtőernyőzés, pályán kívüli síelés, bungee jumping, valamint a szikla - és hegymászás; sporttevékenység hivatásszerű űzése; motorral felszerelt szárazföldi, vízi, illetve légi járművekkel történő versenyzés, vagy 125 cm3-nél nagyobb motor vezetése; szándékosan elkövetett bűncselekmény; vakmerőségből következő veszély, öngyilkosság, vagy öncsonkítás;. A biztosító mentesül a szolgáltatási kötelezettség alól, amennyiben a biztosítási esemény a biztosított jogellenes, szándékos cselekménye folytán, vagy azzal összefüggésben következett be, vagy súlyosan gondatlan magatartása idézte elő. A biztosítási esemény akkor minősül súlyosan gondatlan magatartás által okozottnak, ha az a biztosított alkoholos befolyásoltságával (0,0 ezrelék fölötti véralkoholszint) közvetlen okozati összefüggésben következett be, jogosítvány nélkül, vagy ittas gépjárművezetés közben következett be, kábító, vagy bódító hatású anyag használatával kapcsolatos befolyásoltsága alatt, vagy azzal összefüggésben történt. Hogyan és mikor kell fizetni a díjakat? Az Aranyfokozatú Balesetbiztosítás első díjának esedékessége az Ajánlati Adatlap beérkezését követő hónap első napja, minden további díj pedig annak az időszaknak az első napján esedékes, amelyre a díj vonatkozik. A díjakat havonta kell megfizetni.

6 AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 1133 Budapest, Váci út 76. Tel.: (helyi tarifával hívható szám, amely hétfőn óra között, további munkanapokon óra között hívható) Kárbejelentés: INFORMÁCIÓK A BIZTOSÍTÓRÓL Az AIG a világ egyik legnagyobb nem-életbiztosítója. 160 országban működünk, több mint 40 millió ügyfelet szolgálunk ki lakossági, valamint közép- és nagyvállalati szinten. Ügyfeleink elvárásainak változatos termék- és szolgáltatás kínálatunkkal, 90 helyi call centerünkkel, stabil szakmai- és anyagi háttérrel és mindenekelőtt magas szintű kárrendezési gyakorlattal igyekszünk megfelelni alkalmazottunk kiemelkedő helyi piaci ismerete pedig biztosítja, hogy az egész világon versenyképes szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek. A jelen nyomtatvány kizárólag az Ön tájékoztatását szolgálja, de ez a tájékoztatás nem teljeskörű! A balesetbiztosításokra vonatkozó részletes információkat az AIG Aranyfokozatú balesetbiztosítás biztosítási feltételei tartalmazzák, melyet a kötvénycsomaggal együtt küldünk el az Ön részére. További információért hívja ügyfélszolgálatunkat a telefonszámon.

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801 0801 Fax: (06 1) 801 0899

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801 0801 Fax: (06 1) 801 0899 CHARTIS INGYENES BALESETBIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801 0801 Fax: (06 1) 801 0899 SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT INGYENES

Részletesebben

Aranyfokozatú Balesetbiztosítás Biztosítási feltételek és Ügyféltájékoztató

Aranyfokozatú Balesetbiztosítás Biztosítási feltételek és Ügyféltájékoztató Aranyfokozatú Balesetbiztosítás Biztosítási feltételek és Ügyféltájékoztató Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe Cím: 1133 Bp. Váci út 76., Tel: (06 1) 801-0801 Fax: (06 1) 801-0899 Szolgáltatási

Részletesebben

Dr. Card biztosítás. Feltételek

Dr. Card biztosítás. Feltételek Dr. Card biztosítás Feltételek ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK 1. FEJEZET FOGALOM MEGHATÁROZÁSOK Biztosító: Az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe (Angliában és Walesben bejegyezte a Registrar of Companies.

Részletesebben

Aktív Nap kórházi baleset -és betegségbiztosítás

Aktív Nap kórházi baleset -és betegségbiztosítás Aktív Nap kórházi baleset -és betegségbiztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató Biztosítási esemény SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT Alap csomag A fejezet Kórházi Baleset- és betegségbiztosítás A Biztosított,

Részletesebben

Szerzôdô: Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: Bank)

Szerzôdô: Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: Bank) Biztosítási terméktájékoztató A Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe által értékesített BIZTOS HÉTKÖZNAPOK csoportos élet-, baleset-, és egészségbiztosításhoz Jelen terméktájékoztató a Citibank

Részletesebben

Mit nyújt Önnek a Chartis Travel Guard utasbiztosítás?

Mit nyújt Önnek a Chartis Travel Guard utasbiztosítás? Mit nyújt Önnek a Chartis Travel Guard utasbiztosítás? Click here for English Az AIG Hungary biztosítóról Jelen feltételek (a továbbiakban: Utasbiztosítási Feltételek) szerinti biztosítási fedezetet az

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

I. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Mit nyújt Önnek a Chartis Travel Guard utasbiztosítás? Az AIG Hungary biztosítóról Jelen feltételek (a továbbiakban: Utasbiztosítási Feltételek) szerinti biztosítási fedezetet az AIG Europe Limited nyújtja.

Részletesebben

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ AZ OTP BANK NYRT. ÉS/VAGY AZ OTP JELZÁLOGBANK ZRT. JELZÁLOGHITELEIHEZ KAPCSOLÓDÓ GB635 TÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁSHOZ

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ AZ OTP BANK NYRT. ÉS/VAGY AZ OTP JELZÁLOGBANK ZRT. JELZÁLOGHITELEIHEZ KAPCSOLÓDÓ GB635 TÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁSHOZ ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ AZ OTP BANK NYRT. ÉS/VAGY AZ OTP JELZÁLOGBANK ZRT. JELZÁLOGHITELEIHEZ KAPCSOLÓDÓ GB635 TÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁSHOZ Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Nyomtatványszám:

Részletesebben

KÖBE ÖNRÉSZ BIZTOSÍTÁS. CASCO Szárazföldi jármû Önrész +100 000 Ft feletti károkra

KÖBE ÖNRÉSZ BIZTOSÍTÁS. CASCO Szárazföldi jármû Önrész +100 000 Ft feletti károkra KÖBE ÖNRÉSZ BIZTOSÍTÁS CASCO Szárazföldi jármû Önrész +100 000 Ft feletti károkra Tisztelt Tagtársunk! Jelen tájékoztatónkban szeretnénk Önnek röviden bemutatni a KÖBE ÖNRÉSZ BIZTOSÍTÁSÁT. Célunk, hogy

Részletesebben

Kiegészítő életbiztosítás kötelező gépjármű-felelősség- vagy casco biztosításhoz

Kiegészítő életbiztosítás kötelező gépjármű-felelősség- vagy casco biztosításhoz www.allianz.hu Élet- és utasbiztosítások Kiegészítő életbiztosítás kötelező gépjármű-felelősség- vagy casco biztosításhoz Ügyfél-tájékoztató és biztosítási feltételek 1/20 Tartalomjegyzék Ügyfél-tájékoztató

Részletesebben

Általános Biztosítási Feltételek és Ügyféltájékoztató

Általános Biztosítási Feltételek és Ügyféltájékoztató APRIL MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS Általános Biztosítási Feltételek és Ügyféltájékoztató A BIZTOSÍTÁS ÚJ ARCA APRIL MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! Hogyan tudom a jövedelmemet

Részletesebben

APRIL MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS. Általános Szerződési Feltételek és Ügyféltájékoztató. muaszfut20140315

APRIL MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS. Általános Szerződési Feltételek és Ügyféltájékoztató. muaszfut20140315 APRIL MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS Általános Szerződési Feltételek és Ügyféltájékoztató APRIL MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! Hogyan tudom a jövedelmemet garantálni? Ki fogja

Részletesebben

KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS

KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS személygépkocsikra és kishaszongépjármûvekre Érvényes: 2014. március 15. utáni kockázatviselési kezdetû szerzôdésekre Lendület Top Casco Ügyféltájékoztató Ügyféltájékoztató

Részletesebben

GB635 JELÛ TÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁS (CSOPORTOS HITELFEDEZETI BIZTOSÍTÁS) ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

GB635 JELÛ TÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁS (CSOPORTOS HITELFEDEZETI BIZTOSÍTÁS) ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI GB635 JELÛ TÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁS (CSOPORTOS HITELFEDEZETI BIZTOSÍTÁS) ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Nyomtatványszám: 2479/B1 Általános

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK A CIG

TARTALOMJEGYZÉK A CIG TARTALOMJEGYZÉK A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Általános Életbiztosítási Feltételei 1) Általános rendelkezések...2 2) Biztosítási esemény...2 3) Fogalmak...2 4) A szerződés létrejötte...3 5) Közlési

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK ÜGYFÉL NYILATKOZAT Ügyfél neve: Születési ideje: Kártyatípus: 1. Alulírott kijelentem, hogy a Sberbank Magyarország Zrt. az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe között létrejött

Részletesebben

Junior Care egyéni baleset- és betegségbiztosítás. Budapest, 2014. január 15.

Junior Care egyéni baleset- és betegségbiztosítás. Budapest, 2014. január 15. egyéni baleset- és betegségbiztosítás Budapest, 2014. január 15. TARTALOMJEGYZÉK Tájékoztató a Junior Care biztosítási termékről. 6..... A MetLife Biztosító Zrt. Junior Care egyéni baleset- és betegségbiztosításának

Részletesebben

Általános Biztosítási Feltételek és Ügyféltájékoztató

Általános Biztosítási Feltételek és Ügyféltájékoztató APRIL MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS Általános Biztosítási Feltételek és Ügyféltájékoztató A BIZTOSÍTÁS ÚJ ARCA APRIL MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! Hogyan tudom a jövedelmemet

Részletesebben

Ügyfél-tájékoztató és Szerzõdési Feltételek Életbiztosítások Egészségbiztosítások

Ügyfél-tájékoztató és Szerzõdési Feltételek Életbiztosítások Egészségbiztosítások Ügyfél-tájékoztató és Szerzõdési Feltételek Életbiztosítások Egészségbiztosítások Tartalom Életbizosítások.....................................5. oldal Ügyfél-tájékoztató..................................

Részletesebben

Megbízható Gondoskodás Plusz Biztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató

Megbízható Gondoskodás Plusz Biztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató Megbízható Gondoskodás Plusz Biztosítás Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató MEGBÍZHATÓ GONDOSKODÁS PLUSZ PREAMBULUM Jelen biztosítási szerződés az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe (a

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk, 1. A biztosítási konstrukció

Tisztelt Ügyfelünk, 1. A biztosítási konstrukció Az AXA Biztosító Zrt. szolgáltatásai a Budapest Bank Nyrt. által közvetített, a mindenkori hirdetményben feltüntetett bankkártyákhoz kapcsolódó utasbiztosításokhoz Biztosítási összegek (forintban értendõ):

Részletesebben

EASY I. ÁLTALÁNOS HÁZTARTÁS-BIZTOSÍTÁS

EASY I. ÁLTALÁNOS HÁZTARTÁS-BIZTOSÍTÁS EASY I. ÁLTALÁNOS HÁZTARTÁS-BIZTOSÍTÁS Hatályos: 2014. március 15-tôl Tartalomjegyzék 1. EASY I. biztosítás Ügyféltájékoztató... 3 Preambulum... 8 Általános feltételek... 9 Különös feltételek... 19 Függelék

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. 10) A szerződés újra érvénybe helyezése (reaktiválás)...17

TARTALOMJEGYZÉK. 10) A szerződés újra érvénybe helyezése (reaktiválás)...17 TARTALOMJEGYZÉK A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Általános Életbiztosítási Feltételei 1) Általános rendelkezések...3 2) Biztosítási esemény...3 3) Fogalmak...3 4) A szerződés létrejötte...4 5) Közlési

Részletesebben

UTAZÁSKÉPTELENSÉGRE VONATKOZÓ (STORNO) ÉS UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUBSK2014-06PE)

UTAZÁSKÉPTELENSÉGRE VONATKOZÓ (STORNO) ÉS UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUBSK2014-06PE) UTAZÁSKÉPTELENSÉGRE VONATKOZÓ (STORNO) ÉS UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUBSK2014-06PE) Jelen általános biztosítási feltételek (a továbbiakban: általános feltételek) és különös

Részletesebben

Az AXA szolgáltatásai az Ön pénzügyi biztonságáért

Az AXA szolgáltatásai az Ön pénzügyi biztonságáért Az AXA szolgáltatásai az Ön pénzügyi biztonságáért Mindannyiunk igénye az, hogy életünk biztos alapokra épüljön és magabiztosan készülhessünk a jövõre. A mi feladatunk, hogy ehhez olyan biztosítási, nyugdíj-elõtakarékossági,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek és

Általános Szerződési Feltételek és CORIS MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS Általános Szerződési Feltételek és MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Átszervezés? Leépítés? Megszűnő pozíciók? Kivédhetetlen és előre nem látható munkahelyelvesztés?

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. 10) A szerződés újra érvénybe helyezése (reaktiválás)...17

TARTALOMJEGYZÉK. 10) A szerződés újra érvénybe helyezése (reaktiválás)...17 TARTALOMJEGYZÉK A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Általános Életbiztosítási Feltételei 1) Általános rendelkezések...3 2) Biztosítási esemény...3 3) Fogalmak...3 4) A szerződés létrejötte...4 5) Közlési

Részletesebben

Takarékszövetkezeti Munkavállalók Csoportos Kockázati Élet- és Balesetbiztosítása (TKSZMB) Szerződés Feltételei

Takarékszövetkezeti Munkavállalók Csoportos Kockázati Élet- és Balesetbiztosítása (TKSZMB) Szerződés Feltételei Takarékszövetkezeti Munkavállalók Csoportos Kockázati Élet- és Balesetbiztosítása (TKSZMB) Szerződés Feltételei A KÖT Takarékszövetkezetek Kölcsönös Biztosító Egyesülete (továbbiakban Egyesület) e szerződési

Részletesebben

Terméktájékoztató (PLoC-3) A jelen tájékoztató és a biztosítási feltételek esetleges eltérése esetén a biztosítási feltételek tartalma irányadó.

Terméktájékoztató (PLoC-3) A jelen tájékoztató és a biztosítási feltételek esetleges eltérése esetén a biztosítási feltételek tartalma irányadó. Terméktájékoztató és biztosítási feltételek a Citibank személyi hitelhez kapcsolódó élet-, baleset-, egészség-, és munkanélküliségi biztosításról (PLoC-3) és Ügyféltájékoztatók Kockázatviseléssel kapcsolatos

Részletesebben

Érvényes: 2014. április 1-jei és az azt követő technikai kezdetű szerződésekre. 2.1. Biztosítási ajánlat. 2.2. Biztosítási szerzôdés

Érvényes: 2014. április 1-jei és az azt követő technikai kezdetű szerződésekre. 2.1. Biztosítási ajánlat. 2.2. Biztosítási szerzôdés AD 01 Baleset- és egészségbiztosítás feltételei AD 01 Érvényes: 2014. április 1-jei és az azt követő technikai kezdetű szerződésekre I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK Jelen szabályzat azokat a feltételeket tartalmazza,

Részletesebben