AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS"

Átírás

1 AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, fax száma, és honlap címe: Neve: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Cím: 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Telefon: 06-32/ Fax: 06-32/ Honlap címe: 2. A közbeszerzési eljárás fajtája: A közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) Harmadik rész 113. (1) bekezdése szerinti nyílt eljárás. Ajánlatkérő a Kbt 113. (1) bekezdésében előírt összefoglaló tájékoztatást a Közbeszerzési Adatbázisban április 1-jén tette közzé. Az ajánlatkérő mindazoknak a gazdasági szereplőknek, akik az ajánlatkérőnél az eljárás iránt érdeklődésüket az összefoglaló tájékoztatásban rögzített határidőig április 11-én :00 óráig - jelezték elektronikus úton megküldi az ajánlattételi felhívást. 3. Közbeszerzési dokumentumok elérhetősége: Az ajánlatkérő a közbeszerzési dokumentumokat az ajánlattételi felhívással egyidejűleg, elektronikus úton, térítésmentesen küldi meg a gazdasági szereplők részére, egyúttal a közbeszerzési dokumentumokat korlátlanul és teljeskörűen, térítésmentesen is hozzáférhetővé teszi a saját honlapján: oldalon (Önkormányzat/Közbeszerzések/Közbeszerzés/2016/Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal épületének élőerős őrzésvédelmi feladatainak ellátása). A dokumentáció kézhezvételét a visszaigazoló adatlap hiánytalanul kitöltött változatának a jelen felhívás 1.) pontjában megjelölt fax, vagy címre történő megküldésével kell igazolni. 4. A közbeszerzés tárgya, mennyisége: A közbeszerzés tárgya: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal épületének élőerős őrzésvédelmi feladatainak ellátása A közbeszerzés mennyisége: Az ingatlan teljes területe:.248 m2 Épületek száma: 1 db 6 emeletes társas irodaház alagsorral, parkolóval, zárt garázsokkal Bejáratok száma: 2 db Porták száma: 1 db Az ajánlattevőnek az alábbi főbb őrzésvédelmi feladatokat kell ellátni Salgótarján, Múzeum tér 1. sz. alatti épületben:

2 Porta: portaszolgálat működtetése, tájékoztatási feladatok ellátása - heti 7 napos, napi 24 órás a szolgálati helyen 1 fő személy- és vagyonőr folyamatos biztosításával; Alagsori bejárat: őrzésvédelmi, tájékoztatási feladatok ellátása, - heti 5 napos, napi 11 órás (7-18 óráig) a szolgálati helyen 1 fő személy- és vagyonőr folyamatos biztosításával; A A minőségi és teljesítmény követelményeket a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás és szerződéstervezet tartalmazza. Fő CPV-kód: A szerződés meghatározása: Vállalkozási szerződés 6. Sajátos beszerzési módszerek: Keretmegállapodás kötésére, dinamikus beszerzési rendszer és elektronikus árlejtés alkalmazására nem kerül sor. 7. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A szerződés hatálybalépését követő 24 hónap. 8. A teljesítés helye: 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.. Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei, illetőleg a vonatkozó jogszabályokra hivatkozás: Ajánlatkérő előleget nem fizet. Ajánlatkérő az általa igazolt teljesítés alapján, a nyertes ajánlattevő által havonta kiállított számlák ellenértékét a polgári törvénykönyvről szóló évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:130. (1) (2) bekezdésekben foglaltak szerint - 30 napon belül - átutalással egyenlíti ki. Amennyiben az ajánlattevőként szerződő fél a teljesítéshez alvállalkozót vesz igénybe - a Ptk. 6:130. (1) (2) bekezdésétől eltérően - az ellenszolgáltatás kiegyenlítése a Kbt (3) bekezdése szerint történik. Ajánlatkérő a kifizetéseket az adózás rendjéről szóló évi XCII. törvény (Art.) 36/A. rendelkezéseinek figyelembevételével teljesíti. A részletes szabályozást a közbeszerzési dokumentum részét képező szerződéstervezet tartalmazza. 10. Annak meghatározása, hogy az ajánlattevő tehet-e többváltozatú (alternatív) ajánlatot:

3 Ajánlatkérő nem enged többváltozatú (alternatív) ajánlattételt. 11. Részajánlattétel lehetősége vagy annak kizárása: A részajánlattétel jelen eljárásban nem biztosított. Indokolás: A beszerzés tárgyát, jellegét tekintve a szolgáltatás egy épület őrzési feladataira irányul ezért nem biztosítható a részajánlattétel. 12. Az ajánlatok értékelési szempontja: 13. Az ajánlatok értékelési szempontja a Kbt. 76. (2) bekezdés a) pontja alapján a legalacsonyabb ár. A kizáró okok és a megkövetelt igazolási mód: Kizáró okok: Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, aki a Kbt. 62. (1) bekezdés g) k) és m) pontjában foglaltak szerinti kizáró okok bármelyike fennáll Megkövetelt igazolási mód: A Kbt (2) bek. és a közbeszerzési eljárásokban az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet) 17. -a szerint az ajánlattevőnek egyszerű nyilatkozatot kell benyújtania arról, hogy nem tartozik a felhívásban előírt kizáró okok hatálya alá, valamint a Kbt. 62. (1) bek. k) pont kb) alpontja esetében a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 8. i) pont ib) alpontjában és a 10. g) pont gb) alpontjában foglaltak szerint kell eljárni. A 321/2015.(X.30.) Korm. rendelet 17. (2) bekezdése szerint az alvállalkozó és adott esetben az alkalmasság igazolásában résztvevő más szervezet vonatkozásában az ajánlattevőnek nyilatkozatot kell benyújtani arról, hogy az érintett gazdasági szereplők vonatkozásában nem állnak fenn az eljárásban előírt kizáró okok. A kizáró okok fenn nem állására vonatkozó, az ajánlattevő által tett nyilatkozatnak a jelen felhívás megküldése napjánál nem régebbi keltezésűnek kell lennie. 14. Az alkalmassági követelménye, az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok, megkövetelt igazolási mód: Gazdasági és pénzügyi alkalmasság Az alkalmasság minimumkövetelményei: Alkalmatlan az ajánlattevő a szerződés teljesítésére, ha az ajánlattételi felhívás megküldését megelőző 3 (három) lezárt üzleti évben a közbeszerzés tárgyából (élőerős őrzésvédelmi szolgáltatás) származó árbevétel - általános forgalmi adó nélkül számított árbevételének nem érte el összesen a 25 millió Ft-ot. Ha ajánlattevő azért nem rendelkezik az adott években összesen az előírt árbevétellel, mert később jött létre, ill. kezdte meg a működését, akkor ajánlattevő alkalmatlan, ha a működési ideje alatt a közbeszerzés tárgyából származó - általános forgalmi adó nélkül számított - árbevétele összesen a működési ideje alatt nem éri el a nettó 18 millió forintot.

4 Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Ajánlattevő csatolja be a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 1. (1) bekezdés c) pontja alapján az ajánlattételi felhívás megküldését megelőző 3 (három) lezárt üzleti évére vonatkozó közbeszerzés tárgya (élőerős őrzésvédelmi szolgáltatás) szerinti - általános forgalmi adó nélkül számított - árbevételéről szóló nyilatkozatát attól függően, hogy az ajánlattevő mikor jött létre, illetve mikor kezdte meg tevékenységét, amennyiben ezek az adatok rendelkezésre állnak. A 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 1. (3) bekezdése alapján, amennyiben az ajánlattevő a 321/2015 (X.30.) Korm. rendelet 1. (1) bekezdés c) pontja szerinti irattal azért nem rendelkezik, mert olyan jogi formában működik, amely tekintetében az árbevételről szóló nyilatkozat benyújtása nem lehetséges, az e pontokkal kapcsolatban előírt alkalmassági követelmény és igazolási mód helyett bármely, az ajánlatkérő által megfelelőnek tekintett egyéb nyilatkozattal vagy dokumentummal igazolhatja pénzügyi és gazdasági alkalmasságát. Az érintett ajánlattevő kiegészítő tájékoztatás kérése során köteles alátámasztani, hogy olyan jogi formában működik, amely tekintetében az árbevételről szóló nyilatkozat benyújtása nem lehetséges és tájékoztatást kérni az e pontokkal kapcsolatban előírt alkalmassági követelmény és igazolási mód helyett az alkalmasság igazolásának ajánlatkérő által elfogadott módjáról. A Kbt. 65. (6) bekezdése alapján az előírt alkalmassági minimumkövetelménynek a közös ajánlattevők együttesen is megfelelhetnek. A Kbt. 65. (8) bekezdése alapján az a szervezet, amelynek adatait az ajánlattevő a gazdasági és pénzügyi alkalmasság igazolásához felhasználja, a Ptk. 6:41. -ában foglaltak szerint kezesként felel az ajánlatkérőt az ajánlattevő teljesítésének elmaradásával vagy hibás teljesítésével összefüggésben ért kár megtérítéséért. Ajánlattevő és adott esetben a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet(ek)nek - a Kbt (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően - az alkalmassági követelménynek való megfelelés igazolására az ajánlatban - első körben - csak nyilatkozni kell arról, hogy az általa igazolni kívánt alkalmassági követelmények teljesülnek. Ajánlattevő és adott esetben a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet(ek) az alkalmassági követelmények teljesítésére vonatkozó részletes adatokat tartalmazó igazolásokat az ajánlattételi felhívásban az adott alkalmassági követelmény vonatkozásában előírt igazolások benyújtására vonatkozó szabályok szerint, az ajánlatkérő 6. szerinti felhívására köteles benyújtani Műszaki, illetve szakmai alkalmasság Az alkalmasság minimumkövetelményei:

5 Alkalmatlan az ajánlattevő, ha nem rendelkezik az alábbi követelményeknek megfelelő, a teljesítésbe bevonni kívánt szakemberrel: - legalább 4 fő őrzési tevékenység területén legalább 3 éves gyakorlattal rendelkező szakember, aki rendelkezik, a személyi- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló évi CXXXIII. törvény 5. (1) bek. a.) pontja szerint, személyi- és vagyonvédelmi tevékenység személyes végzésére jogosító, a rendőrség által kiadott hatósági igazolvánnyal (a továbbiakban: igazolvány) Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Ajánlattevő a csatolja be a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 21. (3) bekezdés b.) pontja alapján az előírt követelményeknek megfelelő szakemberekről szóló nyilatkozatot, amely tartalmazza ezen személyek nevét, az őrzési tevékenység területén szerzett gyakorlati idejüket, azt, hogy a szakember munkaviszony, vagy más jogviszony (pl. megbízási, vállalkozási) alapján kerül a teljesítésbe bevonásra. Az alkalmassági követelménynek történő megfeleléshez szükséges valamennyi bemutatott szakember igazolvány-másolatának és szakmai önéletrajzának benyújtása. A Kbt. 65. (6) bekezdése alapján az előírt alkalmassági minimumkövetelménynek a közös ajánlattevők együttesen is megfelelhetnek. Ajánlattevő és adott esetben a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet(ek) csatolnia kell, olyan szerződéses vagy előszerződésben vállalt kötelezettségvállalását tartalmazó okiratot is, amely alátámasztja, hogy a szerződés teljesítéséhez szükséges erőforrások rendelkezésre állnak majd a szerződés teljesítésének időtartama alatt. Ajánlattevőnek és adott esetben a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet(ek)nek - a Kbt (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően - az alkalmassági követelménynek való megfelelés igazolására az ajánlatban - első körben - csak nyilatkozni kell arról, hogy az általa igazolni kívánt alkalmassági követelmények teljesülnek. Ajánlattevő és adott esetben a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet(ek) az alkalmassági követelmények teljesítésére vonatkozó részletes adatokat tartalmazó, igazolásokat az eljárást megindító felhívásban az adott alkalmassági követelmény vonatkozásában előírt igazolások benyújtására vonatkozó szabályok szerint, az ajánlatkérő 6. szerinti felhívására köteles benyújtani. 15. Az ajánlattételi határidő: április óra 16. Az ajánlat benyújtásának címe és a benyújtás módja: Az ajánlat benyújtásának címe: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Városfejlesztési Iroda

6 (3100 Salgótarján, Múzeum tér 1., II. em iroda) Az ajánlat benyújtásának módja: Az ajánlatokat írásban és zártan, a pontban meghatározott címre közvetlenül vagy postai úton kell benyújtani az ajánlattételi határidő lejártáig. A postán feladott ajánlatokat az ajánlatkérő csak akkor tekinti határidőn belül benyújtottnak, ha annak kézhezvételére az ajánlattételi határidő lejártát megelőzően sor kerül. Az ajánlat, illetve az azzal kapcsolatos postai küldemények elvesztéséből eredő kockázat az ajánlattevőt terheli. 17. Az ajánlattétel nyelve, annak feltüntetése, hogy magyar nyelven kívül más nyelven is benyújtható-e ajánlat: Az eljárás és az ajánlattétel nyelve magyar. Ha bármely az ajánlatban csatolt okirat, igazolás, nyilatkozat nem magyar nyelven kerül kiállításra, úgy azt az ajánlattevő magyar nyelvű fordítással együtt köteles becsatolni. Az idegen nyelven benyújtott iratok esetében vagy a 24/186. (VI.26.) MT rendelet szerinti hiteles magyar nyelvű fordítást vagy az ajánlattevő által készített vagy készíttetett felelős fordítást kell benyújtani. Utóbbi esetben az ajánlattevőnek kifejezetten nyilatkoznia kell, hogy a fordítás tartalma mindenben megegyezik az idegen nyelvű okirattal. A fordítás tartalmának helyességéért az ajánlattevő felelős. Ajánlatkérő kizárólag a fordítást vizsgálja 18. Az ajánlatok felbontásának ideje és helye, az ajánlatok felbontásán jelenlétre jogosultak: Az ajánlatok felbontásának ideje: április óra Az ajánlatok felbontásának helye: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. II. em sz. iroda Az ajánlatok felbontásán jelenlétre jogosultak: Az ajánlatok felbontásánál a Kbt. 68. (3) bekezdésében meghatározott személyek lehetnek jelen. 1. Az ajánlati kötöttség minimális időtartama: Az ajánlattételi határidőtől számított 30 nap. A Kbt (5) bekezdése értelmében a nyertes, és amennyiben az ajánlatok elbírálásáról szóló írásbeli összegezésben az ajánlatkérő megjelölte a következő legkedvezőbb ajánlatot tevőt, úgy ezen ajánlattevő ajánlati kötöttsége az összegezésnek az ajánlattevők részére történő megküldése napjától számított 30 nappal meghosszabbodik. 20. Az ajánlati biztosíték előírására vonatkozó információ Az ajánlatkérő az eljárásban való részvételt nem köti ajánlati biztosíték adásához. 21. Szerződés teljesítésére vonatkozó különleges feltételek: Ajánlatkérő nem köti a szerződés teljesítését különleges feltételekhez. 22. Az Európai Unióból származó forrásból támogatott közbeszerzés esetén az érintett

7 projektre (programra) vonatkozó adatok: nem releváns 23. Egyéb információk Az ajánlatkérő a hiánypótlás lehetőségét a Kbt 71. -a szerint biztosítja. Az ajánlatkérő nem rendel el újabb hiánypótlást arra vonatkozóan, ha a hiánypótlással az ajánlattevő az ajánlatban korábban nem szereplő gazdasági szereplőt von be az eljárásba, és e gazdasági szereplőre tekintettel lenne szükséges az újabb hiánypótlás Az ajánlattevőnek közvetlenül vagy postai úton kell benyújtania ajánlatát az ajánlattételi határidő lejártáig egy papír alapú - összefűzött, oldalanként sorszámozott, tartalomjegyzékkel ellátott - példányban, valamint egy - a papír alapú példánnyal mindenben megegyező - elektronikus másolati példányban (CD vagy DVD). Az elektronikus melléklet nem jelenti az ajánlatnak a 257/2007. (X.4.) Korm. rendelet szerinti elektronikus benyújtását. Az elektronikus dokumentumok kívánt formátuma: *.pdf. Az elektronikus példányt a papíralapú végleges, aláírt ajánlatról kell elkészíteni. Az elektronikus példány és a papír alapú példány közötti eltérés esetén a papír alapú példány az irányadó Az ajánlattevőnek (közös ajánlattevőnek) az ajánlatban nyilatkozni kell a Kbt. 25. (3)-(4) bekezdés vonatkozásában A Kbt. 66. (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően az ajánlatnak tartalmaznia kell különösen az ajánlattevő (közös ajánlattevő) kifejezett nyilatkozatát az ajánlattételi felhívás feltételeire, a szerződés megkötésére és teljesítésére, valamint a kért ellenszolgáltatásra vonatkozóan A Kbt. 66. (4) bekezdésében foglaltaknak megfelelően az ajánlattevőnek (közös ajánlattevőnek) nyilatkoznia kell arról, hogy a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló törvény szerint mikro-, kis- vagy középvállalkozásnak minősül-e Ajánlattevőnek (közös ajánlattevőnek) az ajánlatában nyilatkozni kell a Kbt. 66. (6) bekezdés a.) és b.) pontja vonatkozásában. A nyilatkozatot nemleges tartalom esetén is kifejezetten meg kell tenni Az ajánlathoz csatolni kell az ajánlattevő tekintetében a képviseleti jogok ellenőrizhetősége érdekében az ajánlatot vagy annak részét képező bármely nyilatkozatot aláíró cégjegyzésre jogosult(ak) aláírási címpéldánya(i)t, vagy a évi V. törvény szerinti aláírási mintáit. Ha a cégjegyzésre jogosult és az ajánlatot aláíró személye különböző, akkor csatolandó a kötelezettségvállalásra feljogosító, a meghatalmazott aláírását is tartalmazó, eredeti, cégszerűen aláírt meghatalmazás és a meghatalmazást cégszerűen aláírók aláírási címpéldányának egyszerű másolata A 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 13. -a értelmében az ajánlattevő vonatkozásában a folyamatban lévő változásbejegyzési eljárás esetében az ajánlathoz csatolni kell a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelmet és az annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolást. Amennyiben a gazdasági szereplő

8 vonatkozásában nincsen folyamatban változásbejegyzési eljárás, abban az esetben erről nemleges tartalmú nyilatkozatot kell az ajánlatba csatolni Szerződést megerősítő biztosítékra vonatkozó információ: A nyertes ajánlattevő (Vállalkozó) meghiúsulási kötbér fizetésére köteles a közbeszerzési dokumentum részét képező szerződéstervezetben foglaltak szerint Az ajánlatkérő által előírt felelősségbiztosítás mértéke, terjedelme: legalább Ft/év., és legalább Ft/kár. Nyertes ajánlattevőként szerződő fél köteles- legkésőbb a szerződéskötés időpontjára személy- és vagyonvédelelmi tevékenység folytatása során okozott károkra is kiterjedő, az előzőekben meghatározott mértékű felelősségbiztosítási szerződést kötni vagy a meglévő felelősségbiztosítást az előírt összegre kiterjeszteni A Kbt. 47. (2) bekezdése alapján az ajánlatban szereplő dokumentumok ha jogszabály eltérően nem rendelkezik - egyszerű másolatban is benyújthatók. Az ajánlatkérő azonban előírja a Kbt. 66. (2) bekezdése szerinti nyilatkozat (ajánlati nyilatkozat) eredeti aláírt példányban való benyújtását, továbbá az olyan nyilatkozat eredeti vagy hiteles másolatban történő benyújtását, amely közvetlenül valamely követelés érvényesítésének alapjául szolgál Az ajánlatnak felolvasólapot kell tartalmaznia, amelyen fel kell tünteti a Kbt. 68. (4) bekezdés szerinti információkat Kiegészítő tájékoztatás: Ajánlatkérő jelen eljárásban a kiegészítő tájékoztatást a Kbt. 56. (1)-(5) bekezdésében, ill. a 114. (6) bekezdésében foglaltak szerint biztosítja Közös ajánlattétel: A Kbt ában foglaltak szerint több gazdasági szereplő közösen is nyújthat be ajánlatot. A Kbt (2) bekezdése értelmében az eljárásban kizárólag azok a gazdasági szereplők tehetnek ajánlatot, amelyeknek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte. Azok a gazdasági szereplők, amelyeknek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást - anélkül, hogy az eljárás iránt érdeklődésüket jelezték volna - megküldte, egymással közösen nem tehetnek ajánlatot. A gazdasági szereplő, amelynek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte, jogosult közösen ajánlatot tenni olyan gazdasági szereplővel, amelynek az ajánlatkérő nem küldött eljárást megindító felhívást. Közös ajánlattétel esetén egyebek mellett csatolni kell a közös ajánlatot benyújtók által kötött megállapodást, amely részletesen rendelkezik a felelősség, a képviselet kérdéseiről. A közös ajánlattevőknek (Vállalkozóknak) a szerződés teljesítéséért egyetemleges felelősséget kell vállalniuk az ajánlatkérővel (Megrendelővel) szemben Az ajánlatkérő kizárja a nyertes ajánlatevő(k) számára a szerződés teljesítése

9 érdekében gazdálkodó szervezet (projekttársaság) létrehozását Az eljárást lezáró döntésről való értesítés (írásbeli összegezés megküldésének) időpontja: ajánlati kötöttség időtartamán belül A szerződéskötés tervezett időpontja: az írásbeli összegezés (Kbt. 7. (2) bekezdés) megküldését követő naptól számított 11. napon, de legkésőbb az írásbeli összegezés átadását, illetve megküldését követő 30 napon belül Szerződéskötés: A Kbt (4) bekezdése szerint az ajánlatkérő a szerződést az eljárás nyertesével, vagy a nyertes visszalépése esetén az ajánlatok értékelése során a következő legkedvezőbb ajánlatot tevőnek minősített ajánlattevővel köti meg, ha őt az ajánlatok elbírálásáról szóló írásbeli összegezésben megjelölte. A közbeszerzési eljárás alapján megkötött szerződésekre a Kbt.-ben foglalt eltérésekkel a Ptk. rendelkezéseit kell alkalmazni Az ajánlatok összeállításával és benyújtásával kapcsolatos valamennyi költség az ajánlattevőket terheli Árfolyamok: Az ajánlattétel során a különböző devizák forintra történő átszámításánál az ajánlattevőnek a referenciák tekintetében a teljesítés napján (műszaki átadás-átvétel napja) érvényes Magyar Nemzeti Bank által meghatározott deviza árfolyamokat kell alkalmaznia. Amennyiben valamely devizát a Magyar Nemzeti Bank nem jegyzi, az adott devizára az ajánlattevő saját nemzeti bankja (központi bankja) által, a teljesítés napján érvényes árfolyamon számított EURO ellenérték kerül átváltásra a fentiek szerint. Az ajánlatban szereplő, nem magyar forintban (HUF) megadott összegek tekintetében az átszámítást tartalmazó iratot közvetlenül a kérdéses dokumentum mögé kell csatolni, vagy az átszámításnál figyelembe vett értékeket, a vonatkozó dokumentum, formanyomtatvány megfelelő sorában föl kell töltetni. A bármely okirat, igazolás,nyilatkozat, stb. vonatkozásában csak az alkalmasság megállapításához szükséges sorok (adatok,információk)vonatkozásában szükséges az átszámítást tartalmazó iratot becsatolni vagy az átszámításánál figyelembe vett értékeket feltüntetni Az ajánlatkérő a 321/2015 (X. 30.) Korm. rendelete 30. (4) bekezdése alapján felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a jelen felhívásban az ajánlattevőnek a szerződés teljesítésére pénzügyi és gazdasági, valamint műszaki, illetve szakmai alkalmasságának feltételeit és ennek igazolását a 28. (3) bekezdése alapján meghatározott minősítési szempontokhoz képest - szigorúbban határozta meg Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy az eljárással kapcsolatos valamennyi határidőt érintően a közép-európai idő az irányadó A szolgáltatás teljesítése egy meghatározott szakmához képzettséghez van kötve, amely a következő: A személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói

10 tevékenység szabályairól szól 2005.évi CXXXIII. törvény 1. (3) és 6. (1) bekezdései Üzleti titok: Az ajánlattevő az ajánlatában elkülönített módon elhelyezett, üzleti titkot tartalmazó iratok nyilvánosságra hozatalát megtilthatja a Kbt. 44. előírásai szerint A jelen ajánlattételi felhívásban nem szabályozott kérdések vonatkozásában a Kbt., valamint a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet előírásai szerint kell eljárni. 20. Az ajánlattételi felhívás megküldésének napja: április 11.

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, fax száma, e-mail címe: Neve: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Cím: 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kapcsolattartó: Ötvös Anikó Telefon: 32/522-911

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, fax száma, e-mail címe: Neve: Soproni Vízmű Zrt. Címe: 9400 Sopron, Bartók Béla u. 42. Képviseli: Rádonyi László vezérigazgató Kapcsolattartó:

Részletesebben

Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás megindítására

Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás megindítására Laczkóné Dénes Orsolya e.v. 3100 Salgótarján, Hunyadi krt. 14. Tel/fax.: 32/784-140 E-mail: denesorsi@gmail.com Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS [a Kbt. 122/A. alapján]

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS [a Kbt. 122/A. alapján] AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS [a Kbt. 122/A. alapján] Az ajánlatkérő neve: ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. Címe: 3700 Kazincbarcika, Munkácsy tér 1. Telefonszám: 48/799-301 E-mail cím: drkovacs.laszlo@zoldvolgy.hu

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail):

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): 1117 Budapest, Fehérvári út 12. Tel: (+36) 1-279-2180 Fax: (+36) 1-279-2176 e-mail:

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás (A Kbt (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz)

Ajánlattételi felhívás (A Kbt (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz) Ajánlattételi felhívás (A Kbt. 115. (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz) 1. Az ajánlatkérő neve: Marcali Város Önkormányzata Címe: 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefonszám: 85/501-001

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő a) neve: Marcali Város Önkormányzata b) címe: 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. c) telefonszáma: +36 85 501-022; telefax száma: +36 85 501-055 d) e-mail címe: domjan.bernadett@marcali.hu;

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés c) pontja szerint

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés c) pontja szerint Közbeszerzések és Szerződéses Kapcsolatok Főosztálya 1055 Budapest, Szalay utca 16. t. 06 1 354 4148 f. 06 1 373 0079 e. obh@obh.birosag.hu www.birosag.hu AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ NYÍLT PÁLYÁZAT Ajánlatkérő: Budapest Főváros XV. kerületi

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására. Miskolci Egyetem

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására. Miskolci Egyetem I. AZ AJÁNLATKÉRŐ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlatkérő honlapja: Ajánlatkérői hatósági azonosító:

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

Onga Város Önkormányzata Cím: 3562 Onga, Rózsa utca 18.

Onga Város Önkormányzata Cím: 3562 Onga, Rózsa utca 18. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény 115. (1) bek. szerinti hirdetmény közzététele nélküli, tárgyalás nélküli eljárásra 1. Az ajánlatkérő adatai Név: Onga Város Önkormányzata

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás TIOP-1.2.1.A-15/1-2015-0006 azonosító számú projekthez kapcsolódó Komplex intézményi fejlesztési stratégia kidolgozása, kínálattervezés kialakítása, valamint térségi együttműködés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására I. AZ AJÁNLATKÉRŐ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására Ajánlatkérő neve: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Ajánlatkérő címe: 3525 Miskolc,

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS (részvételi szakasz) 69-es villamos vonalán felújítás kivitelezése (Zsókavár utca) (eljárás száma: BKV Zrt. TB-42/16.

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS (részvételi szakasz) 69-es villamos vonalán felújítás kivitelezése (Zsókavár utca) (eljárás száma: BKV Zrt. TB-42/16. ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS (részvételi szakasz) 69-es villamos vonalán felújítás kivitelezése (Zsókavár utca) (eljárás száma: ) 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Budapesti

Részletesebben

HU-Budapest: Vasúti pályaépítési anyagok és kellékek 2012/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban.

HU-Budapest: Vasúti pályaépítési anyagok és kellékek 2012/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:293454-2012:text:hu:html HU-Budapest: Vasúti pályaépítési anyagok és kellékek 2012/S 178-293454 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

2. A közbeszerzés tárgya, mennyisége: A European Social Survey (ESS) 7. hullám magyarországi adatfelvétele

2. A közbeszerzés tárgya, mennyisége: A European Social Survey (ESS) 7. hullám magyarországi adatfelvétele MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁSA A European Social Survey (ESS) 7. hullám magyarországi adatfelvétele tárgyban a Kbt. 122 /A pontja alapján 1. Ajánlatkérő kapcsolattartási

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás a Kbt (7) bekezdés a) pontja szerint

Ajánlattételi felhívás a Kbt (7) bekezdés a) pontja szerint Ajánlattételi felhívás a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerint 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Név: Győri Ítélőtábla Cím: 9021 Győr, Domb u. 1. Telefonszám: 96 520-520

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 4. A közbeszerzés tárgya, és mennyisége: Az ELTE Biológiai Múzeum hűtés-fűtés korszerűsítése. Mennyiség: 22 db FC készülék

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 4. A közbeszerzés tárgya, és mennyisége: Az ELTE Biológiai Múzeum hűtés-fűtés korszerűsítése. Mennyiség: 22 db FC készülék AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax +36-1

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Postai cím: Havashalom u. 43. Város/Község:

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS Elektromos szigetelő anyagok beszerzése (BKV Zrt. T-100/15) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS 2016. ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS Elektromos szigetelő anyagok beszerzése (eljárás

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Komló Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 7300 Komló, Városház tér 3. Kapcsolattartó (címzett):

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Vízvezeték- és fűtésszerelési anyagok 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban.

Magyarország-Budapest: Vízvezeték- és fűtésszerelési anyagok 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:34584-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Vízvezeték- és fűtésszerelési anyagok 2015/S 021-034584 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Mozgólépcső alkatrészei 2013/S 153-267386. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Mozgólépcső alkatrészei 2013/S 153-267386. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:267386-2013:text:hu:html Magyarország-Budapest: Mozgólépcső alkatrészei 2013/S 153-267386 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:287430-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Villamos energia 2015/S 156-287430 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

Eljárást megindító felhívás. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, és honlap címe:

Eljárást megindító felhívás. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma,  és honlap címe: Eljárást megindító felhívás a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail és honlap címe: Hivatalos név és székhely: Oroszlány Város Önkormányzata, 2840 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.,

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11.

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. 2 10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. Rész ajánlattétel lehetősége: Ajánlatkérő nem biztosítja a részekre

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS l. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefax számai, e-mail címe: Neve: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Címe: ll 02 Budapest Szent László tér 29. Címzettje: dr.

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Fagyásgátló készítmények 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Fagyásgátló készítmények 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:419789-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Fagyásgátló készítmények 2014/S 238-419789 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás A gyulai Harruckern-Wenckheim-Almásy-kastély földszinti ajándékbolt és kávézó bútorainak gyártása és szállítása tárgyban indított közbeszerzési eljáráshoz A) Ajánlatkérő: Neve: Gyulai

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 3-as villamos vonalán felújítás; Napfény utcai útátjáró és a csatlakozó ívek teljes felépítménycseréje (eljárás száma: BKV Zrt. TB-91/16) 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT AJÁNLATI FELHÍVÁS

MÓDOSÍTOTT AJÁNLATI FELHÍVÁS MÓDOSÍTOTT AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322

Részletesebben

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16)

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ajánlattételi szakasz 2016. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Villamos energia beszerzése

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Fogaskerék és fogaskerék-áttétel 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban.

Magyarország-Budapest: Fogaskerék és fogaskerék-áttétel 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:143530-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Fogaskerék és fogaskerék-áttétel 2014/S 082-143530 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

HU-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2011/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

HU-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2011/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:301585-2011:text:hu:html HU-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2011/S 184-301585 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyon- és felelősségbiztosítása

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyon- és felelősségbiztosítása 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, fax száma, e-mail címe: Ajánlatkérő neve: Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Címe: 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kapcsolattartó: Gyetvai Mónika Telefon:

Részletesebben

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT ÉPÍTÉSI műszaki ellenőr beszerzésre "A Közép-Magyarországi Onkológiai Centrum fejlesztési terve" c. KMOP-4.3.1/C-2009-0001 számú pályázathoz kapcsolódó kivitelezési

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:229621-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2014/S 128-229621 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS - módosításokkal egységes szerkezetben - a Kbt (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására

AJÁNLATI FELHÍVÁS - módosításokkal egységes szerkezetben - a Kbt (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására I. AZ AJÁNLATKÉRŐ AJÁNLATI FELHÍVÁS - módosításokkal egységes szerkezetben - a Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlatkérő honlapja:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 5. A szerződés meghatározása, amelynek megkötése érdekében ajánlatkérő a közbeszerzési eljárást lefolytatja Adásvételi szerződés.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 5. A szerződés meghatározása, amelynek megkötése érdekében ajánlatkérő a közbeszerzési eljárást lefolytatja Adásvételi szerződés. AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Dr. Matisz Gabriella Telefonszám: 1-141-16720 Faxszám: 1-141-16721

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság címe: 9941 Őriszentpéter, Siskaszer 26/A. telefonszám: +36/30/280-6877 faxszám: +36/94/428-791 kapcsolattartó: Dr. Németh

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS Használt, nyitott, nosztalgia városnéző autóbusz beszerzése (eljárás száma: ) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS 2017. 1 ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS Használt, nyitott, nosztalgia

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Kbt (1) bekezdése szerinti hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Kbt (1) bekezdése szerinti hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Kbt. 115. (1) bekezdése szerinti hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail és honlap címe: "VKSZ" Veszprémi Közüzemi Szolgáltató

Részletesebben

a Magyar Nemzeti Múzeum épületeivel összefüggő épülettisztítási-takarítási szolgáltatások megrendelése (2017.) (ajánlati felhívás korrigenduma)

a Magyar Nemzeti Múzeum épületeivel összefüggő épülettisztítási-takarítási szolgáltatások megrendelése (2017.) (ajánlati felhívás korrigenduma) a Magyar Nemzeti Múzeum épületeivel összefüggő épülettisztítási-takarítási szolgáltatások megrendelése (2017.) (ajánlati felhívás korrigenduma) Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/13 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

HU-Budapest: Buszjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2013/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Szolgáltatásmegrendelés

HU-Budapest: Buszjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2013/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Szolgáltatásmegrendelés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:215056-2013:text:hu:html HU-Budapest: Buszjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2013/S 125-215056 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS. a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, és honlap címe;

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS. a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma,  és honlap címe; ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail és honlap címe; Hivatalos név: Pécsi Tudományegyetem Postai cím: Vasvári Pál u. 4. Város/Község: Pécs Kapcsolattartási

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Kazánjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Magyarország-Budapest: Kazánjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:87767-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Kazánjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2015/S 050-087767 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Napi takarítás mennyiségek:

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Napi takarítás mennyiségek: AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Baranya Megyei Kormányhivatal Ajánlatkérő címe: 7623 Pécs József Attila u.10. Kapcsolattartó: Paróczi

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Papír irodaszerek és egyéb áruk 2015/S 121-221482. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban.

Magyarország-Budapest: Papír irodaszerek és egyéb áruk 2015/S 121-221482. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:221482-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Papír irodaszerek és egyéb áruk 2015/S 121-221482 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Kompresszor 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Kompresszor 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:268788-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Kompresszor 2014/S 149-268788 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA GAZDASÁGI FŐIGAZGATÓ HELYETTESE 1358 BUDAPEST, SZÉCHENYI RKP. 19..1 ~ GFH-.. ~.. /2009. Brückner István úr részére, értékesítési és marketing igazgató Complex Kiadó Kft. 1117 Budapest,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Jogi adatbázis használati jogának beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Jogi adatbázis használati jogának beszerzése AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Jogi adatbázis használati jogának beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást Ajánlatkérő Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljárásra

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljárásra AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 115. (2) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail és honlap címe /Kbt. 50. (2) bek. a.) pont/: Szent Margit

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma ( ) Kapcsolattartó: Dr. Hubai Ágnes

AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma ( ) Kapcsolattartó: Dr. Hubai Ágnes AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Dr. Matisz Gabriella Telefonszám: 1-141-16720 Faxszám: 1-141-16721

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Vasúti és egyéb járművek berendezéseinek javítása, karbantartása és kapcsolódó szolgáltatások 2015/S

Magyarország-Budapest: Vasúti és egyéb járművek berendezéseinek javítása, karbantartása és kapcsolódó szolgáltatások 2015/S 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:126746-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Vasúti és egyéb járművek berendezéseinek javítása, karbantartása és kapcsolódó

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:325938-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2015/S 179-325938 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Akkumulátorok, primer elemek és primer telepek 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban.

Magyarország-Budapest: Akkumulátorok, primer elemek és primer telepek 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:146817-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Akkumulátorok, primer elemek és primer telepek 2014/S 084-146817 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, távirati címe, telefon-, és telefaxszámai: Sásd Város Önkormányzata 7370 Sásd, Rákóczi út 41. Telefon: 06/72/576-520 Fax: 06/72/576-522 2. A közbeszerzés

Részletesebben

Képv: Joó László ügyvezető igazgató Nyíregyháza 4400

Képv: Joó László ügyvezető igazgató Nyíregyháza 4400 Egyszerű eljárás ajánlattételi felhívása 1. Az ajánlatkérő hivatalos megnevezése, címe, telefon és fax száma, email címe Nyírtávhő KFT Képv: Joó László ügyvezető igazgató Nyíregyháza 4400 Népkert u. 12.

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E10 - Előkészítés szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Felhívás Ajánlattételi felhívás I. szakasz:

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS Combino villamos ülések és alkatrészeik beszerzése (BKV Zrt. T-209/17) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS 2017. ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS Combino villamos ülések és alkatrészeik

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 251. (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe /Kbt. 249. (2) bek. a.) pont/: Fővárosi Önkormányzat

Részletesebben

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:127809-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S 85-127809 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

HU-Miskolc: Diffrakciós műszer 2011/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Diffrakciós műszer 2011/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:379245-2011:text:hu:html HU-Miskolc: Diffrakciós műszer 2011/S 234-379245 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés 2004/18/EK

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Hivatalos név: Baranya Megyei Kormányhivatal Postai cím: József Attila út 10. Város/Község: Pécs Kapcsolattartási

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás NESZMÉLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2544 Neszmély, Fő út 129. Ajánlattételi felhívás Neszmély, Launai Miklós Református Iskola rekonstrukciója tárgyú 2015. évi CXLIII. tv. (Kbt.) Harmadik Része, 115. (1) bekezdése

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Tisztelt Ajánlattevő! A PÁSZTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA (továbbiakban: ajánlatkérő) a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 251. (2) bekezdése alapján

Részletesebben

HU-Budapest: Villamospálya építése 2013/S 001-000925. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Építési beruházás

HU-Budapest: Villamospálya építése 2013/S 001-000925. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Építési beruházás 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:925-2013:text:hu:html HU-Budapest: Villamospálya építése 2013/S 001-000925 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban Építési

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei 2016/S

Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei 2016/S 1 / 6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:452147-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei

Részletesebben

Magyarország-Siófok: Vegyipari termékek 2015/S 099-181010. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Siófok: Vegyipari termékek 2015/S 099-181010. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:181010-2015:text:hu:html Magyarország-Siófok: Vegyipari termékek 2015/S 099-181010 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Orvosi rendelő bővítése Sukorón tárgyú, a Kbt. 115. (1) bekezdés alapján lefolytatandó hirdetmény nélküli közbeszerzési eljáráshoz 2018. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Az ajánlatkérő neve

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról (2. számú melléklet) Nyilatkozat

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Egészségügyi személyzet által nyújtott szolgáltatások 2017/S

Magyarország-Budapest: Egészségügyi személyzet által nyújtott szolgáltatások 2017/S 1 / 9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:86726-2017:text:hu:html -: Egészségügyi személyzet által nyújtott szolgáltatások 2017/S 047-086726 Szociális és egyéb meghatározott

Részletesebben

Magyarország-Siófok: Folyadék vagy gáz áramlásának, szintjének és nyomásának mérésére szolgáló műszerek 2015/S

Magyarország-Siófok: Folyadék vagy gáz áramlásának, szintjének és nyomásának mérésére szolgáló műszerek 2015/S 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:76879-2015:text:hu:html Magyarország-Siófok: Folyadék vagy gáz áramlásának, szintjének és nyomásának mérésére szolgáló műszerek

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9. Kapcsolattartó neve, címe, telefon- és telefax száma, e-mail címe: Nagyné Juhász Klára

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS (Kbt. 50. (2) bekezdése szerint)

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS (Kbt. 50. (2) bekezdése szerint) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS (Kbt. 50. (2) bekezdése szerint) 1) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Széchenyi Ödön Önkéntes Tűzoltó Polgárőr Mentési és Természetvédelmi Egyesület Nagykovácsi

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, fax száma, e-mail címe: Neve: Nemti Község Önkormányzata Cím: 3152 Nemti, Kossuth út 28. Címzett: Erős Róbert polgármester Telefon:32/364-002 Fax: 32/364-002 e-mail:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE 1. AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONTOK Hivatalos név: Barcika

Részletesebben

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:261949-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S 171-261949 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Száma: 10-5708/2005 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Ügyintéző: dr. Ratkay Attila, Paksi Pauletta Melléklet: Felolvasólap minták AJÁNLATTÉTELI PÁLYÁZATI FELHIVÁS (HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Részletesebben

Autóbusz járműműszerek beszerzése (BKV Zrt. T-315/15.) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS

Autóbusz járműműszerek beszerzése (BKV Zrt. T-315/15.) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS Autóbusz járműműszerek beszerzése () KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS 2016 ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS Autóbusz járműműszerek beszerzése (eljárás száma: ) 1. Az ajánlatkérő

Részletesebben

MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK a Szolgáltatási szerződés az esztergomi Vaszary Kolos Kórház kórházban meglévő és működő Enterprise Multi Medikai Alkalmazás használati jogának és informatikai tárgyú közbeszerzési

Részletesebben

Korr 145 kv-os GIS berendezések

Korr 145 kv-os GIS berendezések Korr 145 kv-os GIS berendezések Közbeszerzési Értesítő száma: 2019/36 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2019.02.20. Iktatószám:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése 4. számú melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA:

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Föld alatti vasútpályával kapcsolatos munkálatok 2013/S 176-304451. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Magyarország-Budapest: Föld alatti vasútpályával kapcsolatos munkálatok 2013/S 176-304451. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:304451-2013:text:hu:html Magyarország-Budapest: Föld alatti vasútpályával kapcsolatos munkálatok 2013/S 176-304451 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

Döntés-előkészítő javaslat

Döntés-előkészítő javaslat Döntés-előkészítő javaslat " Balatonakali Község Önkormányzata Művelődési Ház (főépület) korszerűsítése, Szabadtéri közösségi színtér és technikai épület felújítása, továbbá belső út kialakítása, kerítés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48)

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Szervezet Kazincbarcika Város Önkormányzata Cím Fő tér 4. Város/Község Kazincbarcika Telefon 06 (48) 514-731

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (7) bek. a) pontja szerinti eljárás lefolytatásához

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (7) bek. a) pontja szerinti eljárás lefolytatásához AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 122. (7) bek. a) pontja szerinti eljárás lefolytatásához 1. AJÁNLATKÉRŐ ADATAI Hivatalos név: Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit ZRT. Cím: 1064 Budapest, Rózsa u. 81-83. Képviselő:

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:278334-2010:text:hu:html HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások 2010/S 182-278334 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben