Mikepércs Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 19/2016. (XI. 03.) számú rendelete

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Mikepércs Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 19/2016. (XI. 03.) számú rendelete"

Átírás

1 Mikepércs Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 19/2016. (XI. 03.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Mikepércs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. Törvény ban, 109. (4) bekezdésében, a 143. (4) i) pontjában, a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. Törvény 3. (1) 6. és 11. pontjaiban, az 5. (2) b) és c) pontjaiban, a 11 (16) bekezdésében, a 13.. (1) bekezdésében, a 18. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) és e) pontjaiban meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el: E rendelet hatálya kiterjed: I. A rendelet hatálya 1. a) a községi önkormányzatra, annak szerveire, továbbá az önkormányzat által alapított és tulajdonosi irányítása alatt működő költségvetési szervekre (a továbbiakban: intézmények); b) mindazokra a dolgokra, melyek a községi önkormányzat tulajdonában vannak, így az ingatlan és ingó dolgokra, vagyoni értékű jogokra, a gazdasági és közhasznú társaságokban az önkormányzatot megillető részesedésekre, valamint az értékpapírokra (a továbbiakban: önkormányzati vagyon). II. Az önkormányzat vagyona 2. (1) Az önkormányzati vagyon fogalmát és tárgyait a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény (a továbbiakban: Nvtv.) 5. (1) (2) bekezdései határozzák meg. (2) Az Önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező vagyontárgyak körét az Nvtv. 5. (3) bekezdése határozza meg.

2 3. (1) Az Önkormányzat törzsvagyonába tartozó forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes vagyonelemeket a rendelet 2. melléklete tartalmazza. Mikepércs Község Önkormányzat Képviselő-testülete nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonként forgalomképtelen törzsvagyon körébe nem sorol az önkormányzat tulajdonában lévő vagyonelemeket. (2) Az Önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyona törvény vagy önkormányzati rendelet által ekként meghatározott vagyonelem. (3) Korlátozottan forgalomképes vagyontárgynak minősül az önkormányzati feladat- és hatáskör ellátását vagy a közhatalom gyakorlását szolgáló vagyontárgy: a) az Nvtv. 5. (5) bekezdése szerint, illetve b) amelyet a Képviselő-testület korlátozottan forgalomképessé nyilvánít és az e rendelet 2. mellékletében nevesít. (4) A törvényben foglaltakon túlmenően forgalomképtelenek a köztéri műalkotások. (5) A törvényben foglaltakon túlmenően korlátozottan forgalomképesek az önkormányzat tulajdonában lévő művészeti alkotások és közüzemi szolgáltatást végző vállalatok, gazdasági társaságok használatába adott önkormányzati vagyon, amely magában foglalja az ingó és ingatlan vagyontárgyakat is. 4. Az Önkormányzat forgalomképes üzleti vagyonát képezik mindazok a vagyonelemek, amelyek nem tartoznak a törzsvagyonba. Az Önkormányzat üzleti vagyonát a rendelet 2. melléklete tartalmazza. 5. (1) A Képviselő-testület ha törvény eltérően nem rendelkezik dönthet a vagyontárgy a) az újonnan szerzett/kialakult vagyon forgalomképtelen vagy korlátozottan forgalomképes törzsvagyonná, illetve forgalomképes üzleti vagyonná nyilvánításáról, b) a meglévő vagyon forgalomképességének megváltoztatásáról. (2) A Képviselő-testület az átminősítéssel kapcsolatos döntését minősített szótöbbséggel hozza meg III. Vagyonnyilvántartás és leltár 6. (1) Az önkormányzat vagyonáról a mindenkor hatályos jogszabályok előírásainak megfelelő nyilvántartásokat kell vezetni.

3 (2) Az önkormányzati vagyonleltárt az éves költségvetési beszámolóhoz (zárszámadáshoz) összesített adatokkal az önkormányzatnak be kell mutatni, melyben szerepeltetni kell az önkormányzati vagyont terhelő kötelezettségeket is. IV. A vagyon feletti tulajdonosi jog gyakorlása, rendelkezés az önkormányzati vagyonnal 7. (1) Az Önkormányzatot megilletik mindazok a jogok és terhelik mindazok a kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik és terhelik. Az Önkormányzatot megillető tulajdonosi jogokat a (3)-(5) bekezdésben foglalt kivételekkel a Képviselő-testület gyakorolja. (2) A Képviselő-testület kizárólagos döntési hatáskörébe tartozik: a) az ingatlanvagyon besorolása és átsorolása, törvény rendelkezésének keretei között, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonná nyilvánítás, átsorolás, b) önkormányzati vagyon tulajdonjogának ingyenes átengedése törvényben meghatározott esetekben és módon, c) a Ft értékhatár feletti ingóság és vagyoni értékű jogok - értékesítésre való kijelölése, elidegenítése, - szerzése, vétele d) az önkormányzat tulajdonában álló ingatlan elidegenítése értékhatárra tekintet nélkül, a Ft értékhatár feletti ingatlan szerzése. e) Ft feletti követelések törlése a jogszabályban meghatározott esetekben, f) az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei gyakorlásának koncessziós szerződés keretében történő átengedése, g) gazdasági társaság alapítása, szövetkezet alapításának kezdeményezése, h) önkormányzati vagyon gazdasági társaságba való bevitele, i) vagyonkezelési szerződés megkötése, tartalmának meghatározása törvény rendelkezésének keretei között. (3) A Pénzügyi Bizottság hatáskörébe tartozik: a.) Ft értékhatárt közötti ingó és vagyoni értékű jogok - értékesítésre való kijelölése, elidegenítése, - szerzése, vétele, b.) Ft értékhatár közötti ingatlan szerzése, vétele c.) az önkormányzat tulajdonában álló gépjárművek eladása d.) Ft és Ft közötti követelések törlése a jogszabályban meghatározott esetekben. (4) A Polgármester hatáskörébe tartozik: a) Ft értékhatárt meg nem haladó ingó és vagyoni értékű jogok - értékesítésre való kijelölése, elidegenítése, - szerzése, vétele, b) a Ft értékhatárt meg nem haladó ingatlan szerzése, vétele c) tulajdonosi hozzájárulás megadása a közszolgáltatók által kezdeményezett munkálatok elvégzéséhez, d) Ft-ot meg nem haladó követelések törlése a jogszabályban meghatározott esetekben.

4 (5) Az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek esetében a bérbeadásra vonatkozó szabályokat az Önkormányzat tulajdonában lévő helyiségek, épületek bérletéről szóló mindenkor hatályos rendelet állapítja meg. 8. (1) [2] Az Önkormányzat illetve meghatalmazottja követelésről részben vagy egészben csak az alábbi esetekben mondhat le: a) amelyre az adós ellen vezetett végrehajtás során nincs fedezet, vagy a talált fedezet a követelést csak részben fedezi (amennyiben a végrehajtás közvetlenül nem vezetett eredményre és a végrehajtást szüneteltetik, az óvatosság elvéből következően a behajthatatlanság nemleges foglalási jegyzőkönyv alapján vélelmezhető), b) amelyet a hitelező a csődeljárás, a felszámolási eljárás, az önkormányzatok adósságrendezési eljárása során egyezségi megállapodás keretében elengedett, c) amelyre a felszámoló által adott írásbeli igazolás (nyilatkozat) szerint nincs fedezet, d) amelyre a felszámolás, az adósságrendezési eljárás befejezésekor a vagyonfelosztási javaslat szerinti értékben átvett eszköz nem nyújt fedezetet, e) amelyet eredményesen nem lehet érvényesíteni, amelynél a fizetési meghagyásos eljárással, a végrehajtással kapcsolatos költségek nincsenek arányban a követelés várhatóan behajtható összegével (a fizetési meghagyásos eljárás, a végrehajtás veszteséget eredményez vagy növeli a veszteséget), amelynél az adós nem lelhető fel, mert a megadott címen nem található és a felkutatása igazoltan nem járt eredménnyel, f) amelyet bíróság előtt érvényesíteni nem lehet, g) amely a hatályos jogszabályok alapján elévült. 9. (1) Önkormányzati vagyont más jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet, vagy magánszemély akkor kezelhet, ha a képviselő-testület a meghatározott vagyontárgyaira vonatkozó vagyonkezelői szerződéssel megbízza. Ez esetben a vagyonkezelő a szerződésben meghatározott körben a tulajdonos önkormányzat nevében és megbízásából gyakorolja a tulajdonosi jogokat. (2) Önkormányzati vagyonkezelő szervek: az önkormányzat intézményei, az önkormányzat hivatala. (3) A közművagyon működtetését az önkormányzat nevében a képviselő-testület szerződéssel adja használatba. Az önkormányzat képviselő-testület a szerződés elfogadásáról határozattal dönt. (4) A vagyonkezelő szerv a kezelésében, használatában lévő önkormányzati vagyonnal az önkormányzat kötelező feladatainak sérelme nélkül a törvények, és e rendelet keretei között gazdálkodik. (5) Az önkormányzat a tulajdonában lévő vagyontárgyak hasznosítására, üzemeltetésére, továbbá az önkormányzat tulajdonába kerülő vagyontárgyak létesítésére gazdasági társaságot alapíthat, illetve vagyonát gazdasági társaságban hasznosíthatja.

5 (6) Amennyiben az önkormányzat olyan gazdasági társaságot alapít, vagy abba tagként, részvényesként belép, amelynek tevékenysége az önkormányzat ellátási felelősségi körébe tartozik, az önkormányzat, illetve több önkormányzat esetén az önkormányzatok együttes tulajdonosi, vagy szavazati aránya 51%-nál kevesebb nem lehet. (7) Az önkormányzat által alapított gazdasági társaságokban a tulajdonosi jogosítványokat a képviselő-testület nevében a polgármester gyakorolja. Attól eltérni csak a képviselő-testület nyilatkozatával lehet. (8) Az önkormányzat kültagként saját nevének betéti társaság, cég nevében történő feltüntetéséhez nem járul hozzá. (9) Az önkormányzati törzsvagyon állagának megőrzéséről, üzemeltetéséről a képviselőtestület, a polgármesteri hivatal, a gazdasági ellátó szervezet, az önkormányzat intézményei útján gondoskodik. (10) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak hasznosítására irányuló jogügyletek megkötése esetén a jognyilatkozat megtételére jogosult személy köteles a szerződésben foglaltak teljesítését folyamatosan figyelemmel kísérni. (11) Az átengedett önkormányzati vagyon hasznosítására vonatkozó vagyonkezelési szerződés kötelező tartalmi elemeit, továbbá a szerződés felmondására vonatkozó részletszabályokat az Nvtv. rendelkezései tartalmazzák. A vagyonkezelőt a vagyonkezelői jog gyakorlása során az Nvtv. 11. (8) bekezdésében foglalt jogok és kötelezettségek illetik meg. 10. Az önkormányzati vagyont ingyenesen átruházni csak a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott esetekben lehet. 11. (1) Az önkormányzati vagyont Ft értékhatár felett értékesíteni, a vagyon használatát, illetve a hasznosítás jogát átengedni csak nyilvános (indokolt esetben zártkörű) versenyeztetés útján a legjobb ajánlatot tevő részére lehet. (2) A versenyeztetés lebonyolítását a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a Polgármesteri Hivatal végzi. (3) ) A vagyon értékének megállapítására általában a nyilvántartási érték az irányadó. Az Ft összegű könyv szerinti érték feletti értékű vagyontárgy értékesítése esetén értékbecslést kell készíteni. Amennyiben az eszköz könyv szerinti értékének összege nem haladja meg a Ft-ot az értékbecslést a Polgármesteri Hivatal gazdasági vezetője készíti el a pénzügyi nyilvántartások figyelembe vételével. Amennyiben az elidegenítésre kerülő vagyontárgy könyv szerinti értéke meghaladja a Ft-ot az értékbecslést értékbecsléssel foglalkozó szakértő készíti el. (4) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó. (5) Örökölt vagyon esetén a hagyatéki eljárás során megállapított értéket kell a vagyon értékének tekinteni, amennyiben az adó- és értékbizonyítvány 6 hónapnál nem régebbi. V. Eljárás a tulajdonos képviseletében 12.

6 Az önkormányzati vagyont érintő hatósági eljárásban a tulajdonost megillető nyilatkozattételi jogot, továbbá a közigazgatási és bírósági eljárásban az ügyfél jogát a polgármester gyakorolja. Az önkormányzat jogi képviseletének biztosításáról a polgármester gondoskodik. VI. Záró rendelkezések 13. (1) E rendelet november 4. napján hatályba. (2) A rendelet hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti az önkormányzat vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonjog gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályairól szóló 7/2006. (V.02) számú KT rendelet. Tímár Zoltán sk. dr. Vántus Tamás sk. polgármester ph jegyző Összesítő kimutatás a Mikepércs Községi Önkormányzat vagyonáról, forgalomképesség szerint 1. számú melléklet Forgalomképesség darab Bruttó érték (Ft) Forgalomképes kataszteri eszköz Korlátozottan forgalomképes kataszteri eszköz Forgalomképtelen kataszteri eszköz Kataszteri eszköz összesen Forgalomképes egyéb eszköz Korlátozottan forgalomképes egyéb eszköz Nem besorolt egyéb eszköz Forgalomképtelen egyéb eszköz Egyéb eszköz összesen Kataszteri és egyéb eszköz mindösszesen: számú melléklet Részletező kimutatás a Mikepércs Községi Önkormányzat vagyonáról,

7 forgalomképesség szerint Forgalomképes Kataszteri eszközök Sorsz. Megnevezés Jelleg Helyr. szám Bruttó érték (Ft) 1. Gazd ép. udvar Földterület 9 / Lakóház és udvar Földterület 104 / Lakóház és udvar Lakóépület 104 / Beépítetlen terület Földterület 191 / Áruház, csak terület Földterület 411 / Beépítetlen terület Földterület 431 / Beépítetlen terület Földterület 535 / Beépítetlen terület Földterület 865 / Beépítetlen terület Földterület 866 / Beépítetlen terület Földterület 866 / Beépítetlen terület Földterület 866 / Beépítetlen terület Földterület 866 / Beépítetlen terület Földterület 866 / Beépítetlen terület Földterület 866 / Beépítetlen terület Földterület 866 / Beépítetlen terület Földterület 866 / Beépítetlen terület Földterület 866 / Lakóház, udvar, csak terület Földterület 867 / Lakóház, udvar, csak terület Földterület 867 / Lakóház, udvar, csak terület Földterület 867 / Lakóház, udvar, csak terület Földterület 867 / Beépítetlen terület Földterület 867 / Beépítetlen terület Földterület 867 / Lakóház, udvar, csak terület Földterület 867 / Lakóház, udvar, csak terület Földterület 867 / Beépítetlen terület Földterület 872 / Lakóház, udvar, csak terület Földterület 879 / Termőföld - zártkert Földterület 975 / Termőföld - zártkert Földterület 991 / Termőföld - zártkert Földterület 1032 / Termőföld - zártkert Földterület 1227 / Termőföld - zártkert Földterület 1346 / Termőföld - zártkert Földterület 4096 / Termőföld - zártkert Földterület 4107 / Termőföld - zártkert Földterület 4125 / Termőföld - zártkert Földterület 4150 / Termőföld - zártkert Földterület 4151 / Termőföld - zártkert Földterület 4167 / Termőföld - szántó Földterület 03 / Termőföld - szántó Földterület 03 / Vízmű, csak terület Földterület 014 / Szemétlerakó telep Földterület 074 / Erdészház Földterület 076 / Erdészház Lakóépület 076 / Erdészház Melléképület 076 / Tőzegtelep Földterület 080 /

8 47. Termőföld - erdő Földterület 0106 / Termődöld - szőlő Földterület 0125 / Termőföld - szántó Földterület 0162 / Termőföld - szántó Földterület 0170 / Termőföld - szántó Földterület 0170 / Termőföld - szántó Földterület 0170 / Termőföld - szántó Földterület 0170 / Termőföld - szántó Földterület 0170 / összesen 54 darab forgalomképes Korlátozottan forgalomképes kataszteri eszközök Sorsz. Megnevezés Jelleg Helyr. szám Bruttó érték (Ft) 1. Általános iskola, régi Földterület 6 / Általános iskola, régi Intézmény 6 / Általános iskola, régi Intézmény 6 / Általános iskola, régi Egyéb építmény 6 / Általános iskola, régi Egyéb építmény 6 / Általános iskola, régi Egyéb építmény 6 / Általános iskola, régi Egyéb építmény 6 / Tűzoltóság Földterület 270 / Tűzoltóság Üzemi épület 270 / Tűzoltóság Egyéb építmény 270 / Polgármesteri Hivatal Földterület 272 / Polgármesteri Hivatal Intézmény 272 / Polgármesteri Hivatal Intézmény 272 / Polgármesteri Hivatal Intézmény 272 / Polgármesteri Hivatal Egyéb építmény 272 / Polgármesteri Hivatal Egyéb építmény 272 / Polgármesteri Hivatal Egyéb építmény 272 / Polgármesteri Hivatal Egyéb építmény 272 / Polgármesteri Hivatal Egyéb építmény 272 / Polgármesteri Hivatal Egyéb építmény 272 / Polgármesteri Hivatal Egyéb építmény 272 / Polgármesteri Hivatal Egyéb építmény 272 / Polgármesteri Hivatal Egyéb építmény 272 / Polgármesteri Hivatal Egyéb építmény 272 / Általános iskola, felső t. Földterület 335 / Általános iskola, felső t. Intézmény 335 / Általános iskola, felső t. Egyéb építmény 335 / Általános iskola, felső t. Egyéb építmény 335 / Általános iskola, felső t. Egyéb építmény 335 / Általános iskola, felső t. Egyéb építmény 335 / Általános iskola, felső t. Egyéb építmény 335 / Általános iskola, felső t. Egyéb építmény 335 / Általános iskola, felső t. Egyéb építmény 335 / Étkező - konyha Földterület 400 / Étkező - konyha Intézmény 400 / Egészségház Földterület 402 / Egészségház Intézmény 402 / Egészségház Egyéb építmény 402 /

9 39. Egészségház Egyéb építmény 402 / Egészségház Egyéb építmény 402 / Egészségház Egyéb építmény 402 / Egészségház Egyéb építmény 402 / Vásártér Földterület 402 / Vásártér Egyéb építmény 402 / Vásártér Egyéb építmény 402 / Vásártér Egyéb építmény 402 / Általános iskola, alsó t. Földterület 411 / Általános iskola, alsó t. Intézmény 411 / Általános iskola, alsó t. Intézmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Általános iskola, alsó t. Egyéb építmény 411 / Irodaház és udvar (Családsegítő) Földterület 512 / Irodaház és udvar (Családsegítő) Intézmény 512 / Irodaház és udvar (Családsegítő) Egyéb építmény 512 / Irodaház és udvar (Családsegítő) Egyéb építmény 512 / Irodaház és udvar (Családsegítő) Egyéb építmény 512 / Irodaház és udvar (Családsegítő) Egyéb építmény 512 / Irodaház és udvar (Családsegítő) Egyéb építmény 512 / Irodaház és udvar (Családsegítő) Egyéb építmény 512 / Irodaház és udvar (Családsegítő) Egyéb építmény 512 / Orvosi rendelő Földterület 524 / Orvosi rendelő Lakóépület 524 / Orvosi rendelő Egyéb építmény 524 / Orvosi rendelő Egyéb építmény 524 / Orvosi rendelő Egyéb építmény 524 / Orvosi rendelő Egyéb építmény 524 / Orvosi rendelő Egyéb építmény 524 / Orvosi rendelő Egyéb építmény 524 / Orvosi rendelő Egyéb építmény 524 / Árok Földterület 575 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 575 / Árok Földterület 575 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 575 / Óvoda Földterület 600 / Óvoda Intézmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 /

10 93. Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Óvoda Egyéb építmény 600 / Árok Földterület 808 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 808 / Sporttelep Földterület 867 / Sporttelep Üzemi épület 867 / Sporttelep Sportlétesítmény 867 / Sporttelep Egyéb építmény 867 / Sporttelep Egyéb építmény 867 / Sporttelep Egyéb építmény 867 / Sporttelep Egyéb építmény 867 / Sporttelep Egyéb építmény 867 / Sporttelep Egyéb építmény 867 / Sporttelep Egyéb építmény 867 / Sporttelep Egyéb építmény 867 / Árok Földterület 872 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 872 / Árok zártkert Földterület 1088 / Árok zártkert Vizek, közcélú vizilét / Irodaház Földterület 9192 / Iroda, műhely Földterület 9193 / Csatorna Földterület 023 / Csatorna Vizek, közcélú vizilét. 023 / Árok Földterület 032 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 032 / Árok Földterület 033 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 033 / Árok Földterület 034 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 034 / Árok Földterület 035 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 035 / Árok Földterület 041 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 041 / Árok Földterület 071 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 071 / Árok Földterület 071 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 071 / Árok Földterület 071 / Árok Vizek, közcélú vizilét. 071 / összesen 143 darab korlátozottan forgalomképes

11 Forgalomképtelen kataszteri eszközök Megnevezés Jelleg Helyr. szám Bruttó érték (Ft) 1. Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 9 / Kút utca Földterület 16 / Kút utca Közlekedési terület 16 / Kút utca Közlekedési terület 16 / Kiss Endre utca Földterület 28 / Kiss Endre utca Közlekedési terület 28 / Kiss Endre utca Közlekedési terület 28 / Kiss Endre utca Közlekedési terület 28 / 0 9. Bartók Béla utca Földterület 29 / Bartók Béla utca Közlekedési terület 29 / Orosz István utca Földterület 43 / Orosz István utca Közlekedési terület 43 / Orosz István utca Közlekedési terület 43 / Orosz István utca Közlekedési terület 43 / Bethlen utca Földterület 51 / Bethlen utca Közlekedési terület 51 / Bethlen utca Közlekedési terület 51 / Bethlen utca Közlekedési terület 51 / Dózsa György utca Földterület 65 / Dózsa György utca Közlekedési terület 65 / Dózsa György utca Közlekedési terület 65 / Dózsa György utca Közlekedési terület 65 / Jókai utca Földterület 174 / Jókai utca Közlekedési terület 174 / Jókai utca Közlekedési terület 174 / Jókai utca Közlekedési terület 174 / Kossuth utca Földterület 179 / Kossuth utca Közlekedési terület 179 / Kossuth utca Közlekedési terület 179 / Kossuth utca Közlekedési terület 179 / Szél utca Földterület 216 / Szél utca Közlekedési terület 216 / Szél utca Közlekedési terület 216 / Szél utca Közlekedési terület 216 / Szél utca Közlekedési terület 216 / Deák Ferenc urca Földterület 235 / Deák Ferenc urca Közlekedési terület 235 / Deák Ferenc urca Közlekedési terület 235 / Deák Ferenc urca Közlekedési terület 235 / Mike utca Földterület 241 / Mike utca Közlekedési terület 241 / József Attila utca Földterület 285 / József Attila utca Közlekedési terület 285 / József Attila utca Közlekedési terület 285 / József Attila utca Közlekedési terület 285 / Nagy Sándor utca Földterület 291 / Nagy Sándor utca Közlekedési terület 291 / Nagyváradi utca Földterület 322 / Nagyváradi utca Közlekedési terület 322 /

12 50. Nagyváradi utca Közlekedési terület 322 / Névtelen utca Földterület 323 / Névtelen utca Közlekedési terület 323 / Névtelen utca Földterület 323 / Névtelen utca Közlekedési terület 323 / Névtelen utca Földterület 323 / Névtelen utca Közlekedési terület 323 / Névtelen utca Földterület 323 / Névtelen utca Közlekedési terület 323 / Névtelen utca Földterület 323 / Névtelen utca Közlekedési terület 323 / Névtelen utca Földterület 323 / Névtelen utca Közlekedési terület 323 / Névtelen utca Földterület 323 / Névtelen utca Közlekedési terület 323 / Névtelen utca Földterület 323 / Névtelen utca Közlekedési terület 323 / Arany János utca Földterület 329 / Arany János utca Közlekedési terület 329 / Arany János utca Közlekedési terület 329 / Arany János utca Közlekedési terület 329 / Arany János utca Közlekedési terület 329 / Hunyadi utca Földterület 366 / Hunyadi utca Közlekedési terület 366 / Hunyadi utca Közlekedési terület 366 / Hunyadi utca Közlekedési terület 366 / Közpark Földterület 385 / Közpark Zöldterület 385 / Damjanich utca Földterület 388 / Damjanich utca Közlekedési terület 388 / Damjanich utca Közlekedési terület 388 / Damjanich utca Közlekedési terület 388 / Petőfi utca Földterület 394 / Petőfi utca Közlekedési terület 394 / Petőfi utca Közlekedési terület 394 / Petőfi utca Közlekedési terület 394 / Petőfi utca Közlekedési terület 394 / Petőfi utca Közlekedési terület 394 / Közpark Földterület 405 / Közpark Zöldterület 405 / Közpark Egyéb építmény 405 / Közpark Egyéb építmény 405 / Óvoda utca Földterület 406 / Óvoda utca Közlekedési terület 406 / Óvoda utca Közlekedési terület 406 / Óvoda utca Közlekedési terület 406 / Közpark Földterület 411 / Közpark Zöldterület 411 / Közpark Zöldterület 411 / Csap utca Földterület 422 / Csap utca Közlekedési terület 422 / Csap utca Közlekedési terület 422 / Szabadság utca Földterület 423 / Szabadság utca Közlekedési terület 423 /

13 104. Szabadság utca Közlekedési terület 423 / Szabadság utca Közlekedési terület 423 / Várkonyi Anikó utca Földterület 438 / Várkonyi Anikó utca Közlekedési terület 438 / Várkonyi Anikó utca Közlekedési terület 438 / Várkonyi Anikó utca Közlekedési terület 438 / Templomzug utca Földterület 448 / Templomzug utca Közlekedési terület 448 / Templomzug utca Közlekedési terület 448 / Táncsics utca Földterület 481 / Táncsics utca Közlekedési terület 481 / Táncsics utca Közlekedési terület 481 / Táncsics utca Földterület 489 / Táncsics utca Közlekedési terület 489 / Táncsics utca Közlekedési terület 489 / Táncsics utca Földterület 493 / Táncsics utca Közlekedési terület 493 / Táncsics utca Közlekedési terület 493 / Táncsics utca Közlekedési terület 493 / Csapó utca Földterület 510 / Csapó utca Közlekedési terület 510 / Csapó utca Közlekedési terület 510 / Csapó utca Közlekedési terület 510 / Kölcsey utca Földterület 519 / Kölcsey utca Közlekedési terület 519 / Sirály utca Földterület 527 / Sirály utca Közlekedési terület 527 / Sirály utca Közlekedési terület 527 / Sirály utca Közlekedési terület 527 / Sirály utca Közlekedési terület 527 / Domb utca Földterület 544 / Domb utca Közlekedési terület 544 / Domb utca Közlekedési terület 544 / Rózsás utca Földterület 571 / Rózsás utca Közlekedési terület 571 / Rózsás utca Közlekedési terület 571 / Rózsás utca Közlekedési terület 571 / Névtelen utca Földterület 575 / Névtelen utca Közlekedési terület 575 / Hold utca Földterület 575 / Hold utca Közlekedési terület 575 / Hold utca Közlekedési terület 575 / Névtelen utca Földterület 575 / Névtelen utca Közlekedési terület 575 / Névtelen utca Földterület 575 / Névtelen utca Közlekedési terület 575 / Varjas utca Földterület 605 / Varjas utca Közlekedési terület 605 / Varjas utca Közlekedési terület 605 / Varjas utca Közlekedési terület 605 / Mester utca Földterület 606 / Mester utca Közlekedési terület 606 / Mester utca Közlekedési terület 606 / Mester utca Közlekedési terület 606 / 0

14 158. Görbe utca Földterület 612 / Görbe utca Közlekedési terület 612 / Görbe utca Közlekedési terület 612 / Hold utca Földterület 638 / Hold utca Közlekedési terület 638 / Hold utca Közlekedési terület 638 / Hold utca Közlekedési terület 638 / Ady Endre utca Földterület 646 / Ady Endre utca Közlekedési terület 646 / Ady Endre utca Közlekedési terület 646 / Zsák utca Földterület 648 / Zsák utca Közlekedési terület 648 / Bocskai utca Földterület 674 / Bocskai utca Közlekedési terület 674 / Bocskai utca Közlekedési terület 674 / Rákóczi utca Földterület 685 / Rákóczi utca Közlekedési terület 685 / Rákóczi utca Közlekedési terület 685 / Rákóczi utca Közlekedési terület 685 / Rákóczi utca Földterület 708 / Rákóczi utca Közlekedési terület 708 / Rákóczi utca Közlekedési terület 708 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 708 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 708 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 708 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 708 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 708 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 708 / Rákóczi utca Földterület 710 / Rákóczi utca Közlekedési terület 710 / Irinyi utca Földterület 719 / Irinyi utca Közlekedési terület 719 / Irinyi utca Közlekedési terület 719 / Irinyi utca Közlekedési terület 719 / Irinyi utca Közlekedési terület 719 / Bethlen utca Földterület 757 / Bethlen utca Közlekedési terület 757 / Bethlen utca Közlekedési terület 757 / Bethlen utca Közlekedési terület 757 / Bacsó Béla utca Földterület 771 / Bacsó Béla utca Közlekedési terület 771 / Bacsó Béla utca Közlekedési terület 771 / Névtelen utca Földterület 785 / Névtelen utca Közlekedési terület 785 / Névtelen utca Földterület 808 / Névtelen utca Közlekedési terület 808 / Névtelen utca Földterület 808 / Névtelen utca Közlekedési terület 808 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 808 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 808 / Sugár utca Földterület 810 / Sugár utca Közlekedési terület 810 / Sugár utca Közlekedési terület 810 / Sugár utca Közlekedési terület 810 / 0

15 212. Névtelen utca Földterület 827 / Névtelen utca Közlekedési terület 827 / Temető Földterület 866 / Temető Köztemető 866 / Temető Egyéb építmény 866 / Temető Egyéb építmény 866 / Temető Egyéb építmény 866 / Névtelen utca Földterület 866 / Névtelen utca Közlekedési terület 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Önk. belterületi közút Földterület+ közl.ter 866 / Névtelen utca Földterület 867 / Névtelen utca Közlekedési terület 867 / Sport utca Földterület 867 / Sport utca Közlekedési terület 867 / Sport utca Közlekedési terület 867 / Nap utca Földterület 872 / Nap utca Közlekedési terület 872 / Nap utca Közlekedési terület 872 / Erdő utca Földterület 872 / Erdő utca Közlekedési terület 872 / Erdő utca Közlekedési terület 872 / Erdő utca Közlekedési terület 872 / Névtelen utca Földterület 872 / Névtelen utca Közlekedési terület 872 / Névtelen utca Földterület 872 / Névtelen utca Közlekedési terület 872 / Névtelen utca Földterület 872 / Névtelen utca Közlekedési terület 872 / Névtelen utca Földterület 872 / Névtelen utca Közlekedési terület 872 / Gyermekjátszótér Földterület 872 / Gyermekjátszótér Zöldterület 872 / Gyermekjátszótér Zöldterület 872 / Gyermekjátszótér Egyéb építmény 872 / Gyermekjátszótér Egyéb építmény 872 / Névtelen utca Földterület 872 / Névtelen utca Közlekedési terület 872 / Szőlőskert utca Földterület 878 / Szőlőskert utca Közlekedési terület 878 / Szőlőskert utca Közlekedési terület 878 / Szőlőskert utca Közlekedési terület 878 / Szőlőskert utca Földterület 879 / Szőlőskert utca Közlekedési terület 879 / Önk. zártkerti út Földterület 880 /

16 266. Önk. zártkerti út Közlekedési terület 880 / Önk. zártkerti közút Földterület 882 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 882 / Önk. zártkerti közút Földterület 913 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 913 / Önk. zártkerti közút Földterület 965 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 965 / Önk. zártkerti közút Földterület 1006 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1006 / Önk. zártkerti közút Földterület 1089 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1089 / Önk. zártkerti közút Földterület 1106 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1106 / Önk. zártkerti közút Földterület 1107 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1107 / Önk. zártkerti közút Földterület 1125 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1125 / Önk. zártkerti közút Földterület 1145 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1145 / Önk. zártkerti közút Földterület 1169 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1169 / Önk. zártkerti közút Földterület 1243 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1243 / Önk. zártkerti közút Földterület 1244 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1244 / Önk. zártkerti közút Földterület 1245 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1245 / Önk. zártkerti közút Földterület 1281 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1281 / Önk. zártkerti közút Földterület 1319 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1319 / Önk. zártkerti közút Földterület 1319 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1319 / Önk. zártkerti közút Földterület 1346 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1346 / Önk. zártkerti közút Földterület 1346 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1346 / Önk. zártkerti közút Földterület 1346 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1346 / Önk. zártkerti közút Földterület 1346 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1346 / Önk. zártkerti közút Földterület 1346 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 1346 / Önk. zártkerti közút Földterület 2250 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 2250 / Önk. zártkerti közút Földterület 2282 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 2282 / Önk. zártkerti közút Földterület 2283 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 2283 / Önk. zártkerti közút Földterület 2314 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 2314 / Önk. belterületi közút Földterület 2324 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2324 / Önk. zártkerti közút Földterület 2346 /

17 320. Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 2346 / Önk. belterületi közút Földterület 2347 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2347 / Önk. belterületi közút Földterület 2393 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2393 / Önk. belterületi közút Földterület 2394 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2394 / Önk. belterületi közút Földterület 2425 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2425 / Önk. belterületi közút Földterület 2457 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2457 / Önk. belterületi közút Földterület 2481 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2481 / Önk. belterületi közút Földterület 2485 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2485 / Önk. belterületi közút Földterület 2510 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2510 / Önk. belterületi közút Földterület 2511 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2511 / Önk. belterületi közút Földterület 2512 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2512 / Önk. belterületi közút Földterület 2540 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2540 / Önk. belterületi közút Földterület 2541 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2541 / Önk. belterületi közút Földterület 2542 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2542 / Önk. belterületi közút Földterület 2569 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 2569 / Önk. belterületi közút Földterület 4145 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 4145 / Önk. belterületi közút Földterület 4191 / Önk. belterületi közút Közlekedési terület 4191 / Önk. zártkerti közút Földterület 4191 / Önk. zártkerti közút Közlekedési terület 4191 / Saját használati út Földterület 05 / Saját használati út Közlekedési terület 05 / Saját használati út Földterület 05 / Saját használati út Közlekedési terület 05 / Saját használati út Földterület 08 / Saját használati út Közlekedési terület 08 / Saját használati út Földterület 015 / Saját használati út Közlekedési terület 015 / Saját használati út Földterület 018 / Saját használati út Közlekedési terület 018 / Saját használati út Földterület 019 / Saját használati út Közlekedési terület 019 / Saját használati út Földterület 020 / Saját használati út Közlekedési terület 020 / Saját használati út Földterület 024 / Saját használati út Közlekedési terület 024 / Saját használati út Földterület 024 / Saját használati út Közlekedési terület 024 / Saját használati út Földterület 024 /

18 374. Saját használati út Közlekedési terület 024 / Saját használati út Földterület 024 / Saját használati út Közlekedési terület 024 / Saját használati út Földterület 024 / Saját használati út Közlekedési terület 024 / Saját használati út Földterület 026 / Saját használati út Közlekedési terület 026 / Saját használati út Földterület 029 / Saját használati út Közlekedési terület 029 / Saját használati út Földterület 038 / Saját használati út Közlekedési terület 038 / Saját használati út Földterület 038 / Saját használati út Közlekedési terület 038 / Saját használati út Földterület 040 / Saját használati út Közlekedési terület 040 / Külterületi Önk. út Földterület 042 / Külterületi Önk. út Közlekedési terület 042 / Külterületi Önk. út Földterület 042 / Külterületi Önk. út Közlekedési terület 042 / Külterületi Önk. út Földterület 042 / Külterületi Önk. út Közlekedési terület 042 / Külterületi Önk. út Földterület 042 / Külterületi Önk. út Közlekedési terület 042 / Külterületi Önk. út Földterület 042 / Külterületi Önk. út Közlekedési terület 042 / Saját használati út Földterület 048 / Saját használati út Közlekedési terület 048 / Saját használati út Földterület 049 / Saját használati út Közlekedési terület 049 / Saját használati út Földterület 050 / Saját használati út Közlekedési terület 050 / Saját használati út Földterület 050 / Saját használati út Közlekedési terület 050 / Saját használati út Földterület 050 / Saját használati út Közlekedési terület 050 / Saját használati út Földterület 051 / Saját használati út Közlekedési terület 051 / Külterületi saját haszn. út Földterület 052 / Külterületi saját haszn. út Közlekedési terület 052 / Külterületi saját haszn. út Közlekedési terület 052 / Külterületi saját haszn. út Közlekedési terület 052 / Külterületi Önk. út Földterület 053 / Külterületi Önk. út Közlekedési terület 053 / Külterületi Önk. út Földterület 055 / Külterületi Önk. út Közlekedési terület 055 / Saját használati út Földterület 057 / Saját használati út Közlekedési terület 057 / Saját használati út Földterület 059 / Saját használati út Közlekedési terület 059 / Saját használati út Földterület 062 / Saját használati út Közlekedési terület 062 / Saját használati út Földterület 065 / Saját használati út Közlekedési terület 065 / Saját használati út Földterület 065 /

19 428. Saját használati út Közlekedési terület 065 / Külterületi Önk. út Földterület 065 / Külterületi Önk. út Közlekedési terület 065 / Külterületi Önk. út Földterület 065 / Külterületi Önk. út Közlekedési terület 065 / Külterületi Önk. út Földterület+közl. ter Külterületi Önk. út Földterület+közl. ter Saját használati út Földterület 066 / Saját használati út Közlekedési terület 066 / Saját használati út Földterület 068 / Saját használati út Közlekedési terület 068 / Saját használati út Földterület 069 / Saját használati út Közlekedési terület 069 / Saját használati út Földterület 069 / Saját használati út Közlekedési terület 069 / Saját használati út Földterület 071 / Saját használati út Közlekedési terület 071 / Saját használati út Földterület 071 / Saját használati út Közlekedési terület 071 / Saját használati út Földterület 075 / Saját használati út Közlekedési terület 075 / Saját használati út Földterület 081 / Saját használati út Közlekedési terület 081 / Saját használati út Földterület 093 / Saját használati út Közlekedési terület 093 / Saját használati út Földterület 097 / Saját használati út Közlekedési terület 097 / Saját használati út Földterület 099 / Saját használati út Közlekedési terület 099 / Saját használati út Földterület 0103 / Saját használati út Közlekedési terület 0103 / Saját használati út Földterület 0115 / Saját használati út Közlekedési terület 0115 / Saját használati út Földterület 0121 / Saját használati út Közlekedési terület 0121 / Saját használati út Földterület 0122 / Saját használati út Közlekedési terület 0122 / Saját használati út Földterület 0124 / Saját használati út Közlekedési terület 0124 / Saját használati út Földterület 0126 / Saját használati út Közlekedési terület 0126 / Saját használati út Földterület 0127 / Saját használati út Közlekedési terület 0127 / Saját használati út Földterület 0130 / Saját használati út Közlekedési terület 0130 / Saját használati út Földterület 0132 / Saját használati út Közlekedési terület 0132 / Saját használati út Földterület 0141 / Saját használati út Közlekedési terület 0141 / Saját használati út Földterület 0143 / Saját használati út Közlekedési terület 0143 / Saját használati út Földterület 0148 / Saját használati út Közlekedési terület 0148 / Saját használati út Földterület 0152 /

20 482. Saját használati út Közlekedési terület 0152 / Saját használati út Földterület 0153 / Saját használati út Közlekedési terület 0153 / Saját használati út Földterület 0156 / Saját használati út Közlekedési terület 0156 / Saját használati út Földterület 0159 / Saját használati út Közlekedési terület 0159 / Saját használati út Földterület 0163 / Saját használati út Közlekedési terület 0163 / Saját használati út Földterület 0164 / Saját használati út Közlekedési terület 0164 / Saját használati út Földterület / Saját használati út Közlekedési terület / Saját használati út Földterület / Saját használati út Közlekedési terület / összsesen 496 darab Kataszteri eszköz összsesen (674 darab) Egyéb eszközök Forgalomképes egyéb eszközök Megnevezés Leltári szám Bruttó érték (Ft) 1. Nyomtató medencés elektromos melegítő Hordozható nyelvi labor Ablakvédő háló Aluminium létra Aple Book Audiometer SA Automata mosógép Baby Dop 2mhz hallásvizsgáló Baby Dop 2 mhz Baby Dop 2 mhz Benzin motoros fűnyíró Cardiotens+EKG+Notebook Digitális kamera Dobbantó (acélrugós) EKG készülék (heart sreev) Egyszakaszos bordásfal 29/ Fagyasztó Fali hálótartó sin Fiókos szekrény Fogkezelő egység Fogászati röntgen Folyóirat állvány Fuvola Fénymásoló (Mita dc 1656)

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Tápiószecső Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselőtestület a helyi önkormányzatokról szóló többször

Részletesebben

Az önkormányzati vagyon

Az önkormányzati vagyon Murakeresztúr Község Önkormányzati Képviselő-testületének 8/2004. (IV. 16.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Balatonederics Települési Önkormányzat. Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete

Balatonederics Települési Önkormányzat. Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete Balatonederics Települési Önkormányzat Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE

Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon Borsodszentgyörgy Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2008.(X.18.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete

ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (módosításokkal egységes szerkezetben) 1 Értény Község

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2013. (III.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Endrefalva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (IV.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Szalmatercs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések Mérk Nagyközség Képviselő-testületének 8/2005.(IV.20.) kt. rendelete Az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. A Képviselő-testület! A helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított

Részletesebben

az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól FÜRGED KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2005./III. 8./ számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE

Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

MIKEPÉRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2006. (V.02) SZÁMÚ RENDELETE

MIKEPÉRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2006. (V.02) SZÁMÚ RENDELETE MIKEPÉRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2006. (V.02) SZÁMÚ RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL, A VAGYON FELETTI TULAJDONJOG GYAKORLÁSÁNAK, ÉS A VAGYON KEZELÉSÉNEK SZABÁLYAIRÓL, amelyet

Részletesebben

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a módosító 4/2009.(III.31.),

Részletesebben

Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Som Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8./2000. (X. 26.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Som Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8./2000. (X. 26.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Som Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8./2000. (X. 26.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2012. (II. 10.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól /Egységes szerkezetben a 22/2012. (IX.13.), a 23/2012.(XI. 23.),

Részletesebben

Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Kacsóta Község Önkormányzat 8/2004 (V.19.) KT. R e n d el e t e. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Kacsóta Község Önkormányzat 8/2004 (V.19.) KT. R e n d el e t e. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Kacsóta Község Önkormányzat 8/2004 (V.19.) KT. R e n d el e t e az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Kacsóta község Önkormányzat képviselő-testülete, a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-Testületének 5/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelete

Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-Testületének 5/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelete Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-Testületének 5/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya Halásztelek Város 1 Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2003. (V.28.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a 11/2004.(IV.28.), 10/2011.(VI.9.),

Részletesebben

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Telekgerendás Község Önkormányzat

Részletesebben

Nemesszalók község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2001.(X.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nemesszalók község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2001.(X.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nemesszalók község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2001.(X.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (a 8/2009. (IX.16.) és az 5/2013.(III.12.) rendelettel egységes

Részletesebben

I. fejezet Általános rendelkezések

I. fejezet Általános rendelkezések PUSZTAVACS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 14/2004. (VI.23.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Pusztavacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1.. E rendelet hatálya kiterjed:

I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1.. E rendelet hatálya kiterjed: RUDABÁNYA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (III. 31.) sz. rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Módosításokkal egységes szerkezetben) Rudabánya

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (III.1.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cserszegtomaj Község Önkormányzatának

Részletesebben

EGYSÉGES SZERKEZET. 1. A rendelet hatálya

EGYSÉGES SZERKEZET. 1. A rendelet hatálya EGYSÉGES SZERKEZET Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (III.1.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cserszegtomaj Község

Részletesebben

Mikebuda Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2012. (VI.20.) önkormányzati rendelete,

Mikebuda Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2012. (VI.20.) önkormányzati rendelete, Mikebuda Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.20.) önkormányzati rendelete, a 6/2016. (VIII.19.) önkormányzati rendelettel egységes szerkezetbe foglalt szövege az önkormányzat vagyonáról

Részletesebben

TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE

TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE Az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Egységes szerkezetben a 14/2012.(VI.19.)és a 2/2013.(III.14.) önkormányzati

Részletesebben

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Az önkorm. nyzati vagyon.

Az önkorm. nyzati vagyon. Fábi biánsebesty nsebestyén Közs zség Önkorm nkormányzat nyzat Képvisel pviselő-test -testület letének 2/2013. (II. 25.) önkorm nyzati rendelete az önkorm nkormányzat nyzat vagyonáról, és a vagyongazdálkod

Részletesebben

HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hegyesd község Önkormányzata Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire.

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire. Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (VIII. 28.) önkormányzati rendelete Jánossomorja Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyonnal történő gazdálkodás szabályairól Jánossomorja

Részletesebben

Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete

Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gönyű Község Önkormányzatának képviselő-testülete

Részletesebben

Igal Nagyközség Önkormányzat Képvisel testületének 12/2004. (IV.29.) számú RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Igal Nagyközség Önkormányzat Képvisel testületének 12/2004. (IV.29.) számú RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Igal Nagyközség Önkormányzat Képvisel testületének 12/2004. (IV.29.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képvisel -testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete

Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete 1 Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás

Részletesebben

PAPKESZI KÖZSÉG KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK. 9/2003 (V.23) számú R E N D E L E T E. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

PAPKESZI KÖZSÉG KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK. 9/2003 (V.23) számú R E N D E L E T E. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól PAPKESZI KÖZSÉG KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 9/2003 (V.23) számú R E N D E L E T E az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A Képviselô-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól 1 Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a helyi

Részletesebben

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja.

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja. Önkormányzat képviselő testületének 9/2013.(XII.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól Drávaszabolcs Község Önkormányzatának Képviselő testülete a

Részletesebben

Általános rendelkezések. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya

Általános rendelkezések. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya Nagybánhegyes község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2007. (IV. 20.) ÖR. számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések DEMJÉN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012.(XI. 29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás főbb szabályairól Demjén Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2004.(VI.07.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2004.(VI.07.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2004.(VI.07.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról A rendelet hatálya

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról A rendelet hatálya Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról 1 Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011.

Részletesebben

CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról és a. vagyongazdálkodás szabályairól

CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról és a. vagyongazdálkodás szabályairól CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cigánd Város Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

I. Fejezet. A rendelet hatálya

I. Fejezet. A rendelet hatálya Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (IV.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Velem Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete Az önkormányzati vagyonról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról Nagyecsed Város

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 13/2012.(X.12.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: Az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás

Részletesebben

(3) A rendelet hatálya jogszabály alapján - nem terjed ki a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére.

(3) A rendelet hatálya jogszabály alapján - nem terjed ki a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére. Kiszombor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2006.(II. 28.) KKÖT rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. (Egységes szerkezet) Kiszombor Község Önkormányzatának

Részletesebben

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL

Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Egységes szerkezetbe foglalva a 7/2008. (X.14.) számú rendeletmódosítással A Nagybakónak

Részletesebben

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete a 11/1994. (III.9.) KT. sz. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló rendelet

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE. az Önkormányzat vagyonáról

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE. az Önkormányzat vagyonáról Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE az Önkormányzat vagyonáról Tolmács Község Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) Képviselő-testülete a nemzeti

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Adorjánháza község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013 (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának

Részletesebben

Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2000 ( XI. 23.) számú* R E N D E L E T E

Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2000 ( XI. 23.) számú* R E N D E L E T E Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2000 ( XI. 23.) számú* R E N D E L E T E az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodási szabályairól A Képviselő-testület, a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének. 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete

Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének. 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (egységes szerkezetben a módosítására kiadott 5/2003.

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. január 24. Dr. Pavlek Tünde sk.

Részletesebben

Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete

Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete Vezseny Község Önkormányzata vagyonáról és vagyongazdálkodásáról Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben SZEGVÁR NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról egységes szerkezetben (Módosította a 10/2013. (V.31.), 12/2013. (VI.28.) önkormányzati

Részletesebben

I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya

I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya Borsosberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012./ (V.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Borsosberény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e az önkormányzati vagyonáról és a vagyonnal kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásáról egységes szerkezetben az e rendeletet módosító

Részletesebben

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete 1. sz. melléklet Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzati vagyonról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól Hangony Község

Részletesebben

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének../2014. (XI...) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének../2014. (XI...) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2217 Gomba, Bajcsy-Zs. u. 2. 6. napirendi pont előterjesztésének melléklete Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének./2014. (XI...) rendelete

Részletesebben

2. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Endrefalva, szeptember 4. A rendelet kihirdetve. Endrefalva, szeptember 13.

2. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Endrefalva, szeptember 4. A rendelet kihirdetve. Endrefalva, szeptember 13. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2013. (IX.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályiról szóló 6/2013.(III.14.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30.

IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30. IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól.

Részletesebben

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól 1 Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a helyi

Részletesebben

Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete

Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete 1 Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról szóló többször módosított

Részletesebben

egységes szerkezetben a 21/2001. (VII. 17.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX. 28.) sz. rendelettel

egységes szerkezetben a 21/2001. (VII. 17.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX. 28.) sz. rendelettel SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 8/999. (IV. 28.) sz. R E N D E L E T E az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól egységes szerkezetben a 2/200. (VII. 7.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX.

Részletesebben

A rendelet hatálya 1.. (1)A rendelet hatálya az önkormányzatra, az önkormányzat intézményeire terjed ki. Az önkormányzat vagyona 2..

A rendelet hatálya 1.. (1)A rendelet hatálya az önkormányzatra, az önkormányzat intézményeire terjed ki. Az önkormányzat vagyona 2.. BÁRÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI K É P V I S E L İ T E S T Ü L E T E 4/2012. (II.28.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzat vagyona

I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzat vagyona VAJTA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 7/2013. (VI. 27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL, ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Vajta Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország

Részletesebben

NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról

NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról Nyíribrony Község Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvényben

Részletesebben

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2011. (III. 25.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Egységes szerkezetben: 2013. június

Részletesebben

Mágocs Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 11/2006. (XII. 22.), 8/2012.(VI.01. ) és a 16/2012.(XII.27.) rendeletével módosított

Mágocs Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 11/2006. (XII. 22.), 8/2012.(VI.01. ) és a 16/2012.(XII.27.) rendeletével módosított Mágocs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2006. (XII. 22.), 8/2012.(VI.01. ) és a 16/2012.(XII.27.) rendeletével módosított 5/2004. (IV.02.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásról

Részletesebben

Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(VII. 05.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásáról

Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(VII. 05.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásáról Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(VII. 05.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásáról Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok

Részletesebben

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI.

Részletesebben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2000. ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben Az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól. Bükkszék

Részletesebben

Balatonederics Község Önkormányzata. képviselő-testületének 6/2013. (IV.08.) önkormányzati rendelete

Balatonederics Község Önkormányzata. képviselő-testületének 6/2013. (IV.08.) önkormányzati rendelete Balatonederics Község Önkormányzata képviselő-testületének 6/2013. (IV.08.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 6/2012. (IV. 4.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete 11/2004. (VI. 30.) Ör. számú rendelete a vagyonról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete 11/2004. (VI. 30.) Ör. számú rendelete a vagyonról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete 11/2004. (VI. 30.) Ör. számú rendelete a vagyonról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (egységes szerkezetben a módosító rendeletekkel) Madaras község

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. október 10. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E

Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E az önkormányzat tulajdonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület az 1990.évi

Részletesebben

1. Vagyontárgyak meghatározása. (1) Az önkormányzat nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyona: 1. köztemető (szomori 90. hrsz.

1. Vagyontárgyak meghatározása. (1) Az önkormányzat nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyona: 1. köztemető (szomori 90. hrsz. Szomor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012.(IX.26.) önkormányzati rendelete Szomor községi Önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való rendelkezés szabályairól (egységes szerkezet) Szomor

Részletesebben

ÁBRAHÁMHEGY ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010. (VI.22.) SZÁMÚ RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

ÁBRAHÁMHEGY ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010. (VI.22.) SZÁMÚ RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól ÁBRAHÁMHEGY ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010. (VI.22.) SZÁMÚ RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Ábrahámhegy Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Az önkormányzati vagyon minősítése, a forgalomképesség szerinti besorolás megváltoztatásának módja 1

Az önkormányzati vagyon minősítése, a forgalomképesség szerinti besorolás megváltoztatásának módja 1 Serényfalva községi Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2001. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (módosításokkal egységes szerkezetben

Részletesebben

ZSÁKA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9/2000./VI.29./számú r e n d e l e t e

ZSÁKA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9/2000./VI.29./számú r e n d e l e t e ZSÁKA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9/2000./VI.29./számú r e n d e l e t e az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól. (egységes szerkezetbe foglalt szövege) A Zsáka Nagyközségi Önkormányzat

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzatának 15/2010. (XII.16) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Pilisszentkereszt Község Önkormányzatának 15/2010. (XII.16) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Pilisszentkereszt Község Önkormányzatának 15/2010. (XII.16) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselı-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított

Részletesebben

A évben behajthatatlanná vált követelések állománya a következőkből tevődik össze:

A évben behajthatatlanná vált követelések állománya a következőkből tevődik össze: SV/ /2013. J a v a s l a t behajthatatlan díjkövetelések leírására Tisztelt Közgyűlés! Az önkormányzat tulajdonában lévő, bérbeadással hasznosított ingatlanok analitikus nyilvántartásának felülvizsgálata

Részletesebben

16/2005. (VI.17.) 2005. június 17. 25/2006. (VIII.30.) 2006. augusztus 30. 9/2007.(IV.18.) 2007. április 18.

16/2005. (VI.17.) 2005. június 17. 25/2006. (VIII.30.) 2006. augusztus 30. 9/2007.(IV.18.) 2007. április 18. Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselőtestületének 29/2004. (VII. 1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Módosítva: - Kihirdetve: 2004. VII.1. 16/2005.

Részletesebben

(2) A helyi önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nemzeti vagyonaként forgalomképtelen vagyonát

(2) A helyi önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nemzeti vagyonaként forgalomképtelen vagyonát Kesztölc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2013.(II.7.) önkormányzati rendelete az Önkormányzata vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Kesztölc Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Az önkormányzat vagyonáról (egységes szerkezetben) I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya. II. Fejezet

Az önkormányzat vagyonáról (egységes szerkezetben) I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya. II. Fejezet Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2013. (III.28.) önkormányzati rendelete és az azt módosító 12/2013.(VI.20.) önkormányzati rendelet Az önkormányzat vagyonáról (egységes szerkezetben)

Részletesebben

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon 2.

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon 2. Nádudvar Város Önkormányzat Képviselőtestületének 4/2012. (III.30.) önkormányzati rendelete Nádudvar Város Önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nádudvar Város Önkormányzatának

Részletesebben

I. fejezet A rendelet célja és hatálya 1..

I. fejezet A rendelet célja és hatálya 1.. Adásztevel Község Önkormányzatának 8/2001./VI.8./ r e n d e l e t e az Önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól a 3/2003./III.28./, az 5/2004/III.25./, a 13/2006.(XII.20.) 1

Részletesebben

Zalaszántó Község Önkormányzat Képviselı-testületének. 5/2012. (II. 28.) önkormányzati rendelete

Zalaszántó Község Önkormányzat Képviselı-testületének. 5/2012. (II. 28.) önkormányzati rendelete Zalaszántó Község Önkormányzat Képviselı-testületének 5/2012. (II. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Zalaszántó Község Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A rendelet hatálya

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A rendelet hatálya Kisköre Város Önkormányzat képviselő-testületének 13/2007.(XI. 29.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól. (módosításokkal egységes szerkezetben) 2.) Kisköre Város Önkormányzatának

Részletesebben

1. FEJEZET A rendelet hatálya. Az önkormányzat vagyona, a vagyon csoportosítása

1. FEJEZET A rendelet hatálya. Az önkormányzat vagyona, a vagyon csoportosítása Nagytőke községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2005.(VI. 30.) Ö. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól Nagytőke község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Nagybörzsöny Község Önkormányzat. 6/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól

Nagybörzsöny Község Önkormányzat. 6/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nagybörzsöny Község Önkormányzat 6/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nagybörzsöny Község Önkormányzat 6/2013.(IV.10.) önkormányzati

Részletesebben