( A jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv, teljes anyagát hangfelvétel rögzíti).

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "( A jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv, teljes anyagát hangfelvétel rögzíti)."

Átírás

1 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: S /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i nyilvános rendkívüli ülésén, a salföldi Polgármesteri Iroda hivatali helyiségében. Jelen vannak: Fábián Gusztáv polgármester Mátraházi Zsuzsanna alpolgármester Somogyi Márk képviselő Lakosság részéről 6 fő. Meghívottak: Vargyas Diana jegyző ( A jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv, teljes anyagát hangfelvétel rögzíti). Fábián Gusztáv polgármester : Tisztelettel köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 3 tagú képviselő-testületből 3 fő jelen van, így az ülés határozatképes. A képviselő-testület ülését órakor megnyitja. Ismerteti az ülés napirendi pontjait: 1. Falugondnok éves beszámolója. 2. Falugondnok munkaköri leírása, szervezeti és működési szabályzat. 3. Salföld önkormányzat I- III. negyedéves beszámoló. 4. Salföld önkormányzat évi költségvetési koncepciója. 5. Hulladékgazdálkodási rendelet módosítása. 6. A Magyar Közútkezelő helyszíni szemléje. 7. Klub-olvasóterem használata. 8. Karácsonyi támogatás. 9. Rákóczi utcai közműfejlesztés. 10. Kézimunkaszakkör támogatása. 11. Salföld Képviselő-testület évi munkaterv elfogadása. 12. Vegyes ügyek Fábián Gusztáv polgármester Kéri a testületet, hogy a napirendi pontokat fogadják el.

2 2 105/2010 (XII.13.) Kth. sz. határozat Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete a december 13-i rendkívüli képviselő-testületi ülés napirendi pontjait elfogadja. 1. Falugondnok éves beszámolója. Fábián Gusztáv polgármester Kovács István falugondnokot felkéri a beszámoló megtartására. Kovács István falugondnok A falugondnoki szolgálat második éve működik a községben. Alap és kiegészítő feladatokat végez, melynek két csoportja van. Az egyik a falugondnoki gépjárművel történő szolgáltatás ill. a személyes házigondozás. A gépjármű km-t futott az idei évben december 13-ig, üzemanyag 843 liter fogyott, értéke Ft. A kötelező szerviz költsége Ft volt. A kötelező falugondnoki tanfolyamon 5 alkalommal vett részt, záróvizsga májusban volt. Üzemanyag elszámolás havonta történik a futásteljesítmény alapján. A feladatait a lakosság igénye alapján végzi, amely maradéktalanul teljesítésre került. Jelenleg 23 fő kérte a falugondnoki szolgálatot, még 7 fő kérte, de nem kapta vissza a falugondnoki megállapodást, így összesen 30 fő aki igénybe vette. Ismerteti a feladatait a munkaköri leírás szerint. / 1. sz. melléklet./ Fábián Gusztáv polgármester Javasolja, hogy a beszámolót fogadják el. Kéri a testület szavazását. 106/2010 (XII.13.) Kth. sz. határozat Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete a falugondnok éves beszámolóját elfogadja. 2. Falugondnok munkaköri leirása, szervezeti és működési szabályzat. Fábián Gusztáv polgármester Kovács István falugondnok munkaköri leírása és szervezeti és működési szabályzata a jegyzőkönyv 2. sz. mellékletét képezi. Feladatát 40 órában látja el a falugondnok itt volt egy kérés, hogy a rugalmas munkaidő kerüljön bele a 4.pontban. Ez azért szükséges, mivel délután óra után is kell végezni feladatot, nem lehet behatárolni óra közé. A falugondnok munkaidőn kívül a könyvtári szolgálatot elvállalja, rendkívüli alkalmi helyettesítés formájában. A helyettes személyére a falugondnok tehet javaslatot, ezt módosítsák, úgy, hogy a polgármester tegyen javaslatot. A 7. pontban a kötelező munkaidőt meghaladóan végzett feladatok esetén pl. hétvégén, itt a falugondnok beleegyezése szükséges. A képviselő-testület egyetértése szerint ezt legalább három nappal előbb megbeszélik és a képviselő-testület közös megegyezése alapján, figyelemmel a Munka Törvénykönyvben foglaltakra, a túlórák tekintetében is. Javasolja, hogy fogadják el a munkaköri leírást. Kéri a testület szavazását.

3 3 107/2010 (XII.13.) Kth. sz. határozat Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete a falugondnok munkaköri leírását a jegyzőkönyv 2. sz. melléklete szerint határozza meg. Fábián Gusztáv polgármester A szervezeti és működési szabályzat mellékletéből ki kell húzni az 5. pontot, amely együttműködési megállapodásra hivatkozik Kékkút önkormányzatával, mivel ez ebben a formában nem fog megtörténni. A gépjármű üzemeltetési szabályzatát még átnézik. Kérdezi, hogy a pénzkezelési szabályzatot Kovács István elkészítette-e? Kovács István falugondnok Nem az ő feladata ezt elkészíteni, neki egy havi ellátmány állapítanak meg, amit ő a hónap elején felvesz, ill. következő hó elején elszámol. Fábián Gusztáv polgármester A gépjármű üzemeltetési szabályzatot és a pénzkezelési szabályzatot vegyék ki, mivel nincs itt a testület előtt és nem tudják megszavazni. A 6.7. ponttal külön foglalkoznak. Az igénybevevőkkel kötött megállapodásból is majd kitesznek egy példányt. Kovács István falugondnok A szolgáltatás nyilvántartása formanyomtatvány, ez a szolgáltatási napló. Ezt május 1- től vezeti, amely a gépjármű mozgást tartalmazza. Fábián Gusztáv polgármester A mellékletekben egyenlőre nem szavazzák meg az pontot, a többit javasolja, hogy fogadják el. Kéri a testület szavazását. 108/2010 (XII.13.) Kth. sz. határozat Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete a falugondnoki szolgálat szervezeti és működési szabályzatát a jegyzőkönyv 2. sz. melléklete szerint határozza meg. 3. Salföld önkormányzat I- III. negyedéves beszámoló. Fábián Gusztáv polgármester A likvidhitel igénybevétel teljesítés e. Ft, a törlesztése e. Ft. A likvidhitelt megemelték 4 millió forintra amiből azonnal fel is használtak, így a tartozás e Ft-ra nőtt. Jelenleg minden számlát kifizettek, így van e. Ft likvidhitelük. Még a fizetéseket ki kell fizetni. Már most igénybevettek az új likvidhitelből legalább 1 milliót, de 500 e. Ft-ot biztos. Ha bejön az önhikis támogatás akkor feljavul a likvidhitel állomány.

4 4 Mátraházi Zsuzsanna alpolgármester Kéri, hogy a pénzügyi előadó 15 napon belül készítsen egy összegzést arról is, hogy mennyi volt a vendégház bevétele, a falubusznak mennyi volt a költségvetése, július 1-től mennyi volt a jegyző költsége. Fábián Gusztáv polgármester Javasolja, hogy a beszámolót fogadják el. Kéri a testület szavazását. 109/2010 (XII.13.) Kth. sz. határozat Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete Salföld Község I-III. negyedéves költségvetési beszámolóját elfogadja. 4. Salföld önkormányzat évi költségvetési koncepciója. Fábián Gusztáv polgármester A hiányt ha nem is tudják visszafizetni, de megpróbálják az eladósodást megállítani. A likvidhitelt már majdnem felhasználták, ahogy az előző napirendi pontban is elmondta. Jövőre már nem akarnak többel, mint 3 millió forinttal tartozni a banknak. A legnagyobb csökkenést a képviselői tiszteletdíj hozza, mivel a képviselők lemondtak róla, ő csak a feléről mondott le, így erre csak 600 e. Ft-ot terveztek be, itt spórolnak 1,5 millió forintot. Jövőre nagy és új költség a körjegyzőséghez való csatlakozás, itt az alapösszeg emelkedik. Az idei évben hatósági társulás volt 1,4 millió forint, plussz a jegyzői költség, amely 1 millió forint volt. Jövőre viszont körjegyzőségben lesznek és ez e. Ft, ezt havi törlesztésben kell átutalni. Minden másban ugyanaz a tervük, mint a tavalyi évben. A szemétszállítást át kell adni a szolgáltatónak, mivel van olyan adós aki már több éve nem fizeti a díjat. Ha a szemétszállítási díjat átvállalják akkor megint óriási összeggel emelik a költségvetést, jövőre elképzelhető, hogy duplájára emelkedik, mivel jövőre beindul a központi szemétszállító és a cégek megemelik az árakat. A lakosság részéről felmerült kérdésre, mely szerint télen kevesebb szemét képződik és elég lenne a kéthetes szállítás, válaszként elmondja, hogy a szolgáltató szerint a rendszert fenn kell tartani, a hulladéklerakót, a szállítást, a dolgozók fizetését stb. Az Alkotmánybíróság döntése, hogy egy ingatlanra fenn kell tartani egy szemétszállító edényt. A szemétdíjra 801 e. Ft-ot terveztek, amely várhatóan a hulladéklerakó éles üzemétől a jövő év közepétől nőni fog. Az orvosi rendelő előtetője beázik és a csapadék vízelvezetést is meg kellene oldani, valamint a közterület rendbetartására is kellene tervezni. A fűnyíró, fűkasza vásárlásra 200 e. Ft-ot terveztek. Tavasszal kihívnak egy tetőfedőt és megoldják, tervezik a koncepcióban. Rákóczi utcában feltört a bitumen és temetőt is be kellene keríteni, amely sajnos nem kevés pénzbe kerül. Mátraházi Zsuzsanna alpolgármester A badacsonytomaji óvodával kötött szerződést szeretné látni, mivel szerepel a költségvetésben. Fábián Gusztáv polgármester Javasolja, hogy a koncepciót fogadják el. Kéri a testület szavazását.

5 5 110/2010 (XII.13.) Kth. sz. határozat Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete Salföld Község Önkormányzata évi költségvetési koncepcióját elfogadja. 5. Hulladékgazdálkodási rendelet módositása Fábián Gusztáv polgármester Kisapáti polgármesterétől kapott levelet a többi önkormányzat is, aki a Remondis Kftnek adott egy ajánlatot. A Remondis cég 631 Ft űrítési díjat számított ki egy 120 literes kuka esetére, jelenleg ez 314 Ft. A Kisapáti polgármester készített egy levezetést, amely szerint csak infláció emelés lenne és addig lenne az idei díj, amíg be nem indul a központi szeméttelep. A három hónap próbaüzemre magasabb díjat 410 Ft-ot fizetnének, a teljes üzemtől lenne a 631 Ft. A díjat a Remondis Kft. szedje be és kösse meg a szerződést a lakosokkal. Ezt a levelet ők is elküldik a Remondis Kft-nek. 6. A Magyar Közútkezelő helyszíni szemléje Fábián Gusztáv polgármester Kéri Somogyi Márk képviselőt, hogy számoljon be a Közútkezelő helyszíni szemléjéről ill. az olvasóterem használatáról. Somogyi Márk képviselő Szó volt a sebességkorlátozásról és fekvőrendőrrel. A fekvőrendőrhöz nem járulnak hozzá. Sokkal problémásabb a közútkezelőnek a fekvőrendőrrel ellátott közuttal kezelni a vízelvezetési problémát. A másik, hogy zajos, a közeli lakókat zavarni fogja, ahogy átmegy rajta az autó. Pont ezen a környéken történik az összes közösségi összejövetel, nem látható be a kanyar, a sebességet nem tartják be. Sikerült megegyezni a 30 km/óra sebességkorlátozó táblában, ha többel megy az autós felvillan a tábla. A radaros sebességmérő 10 %-os önrésszel megpályázható, de nem hatékony, csak az autós sebességét méri. 7. Klub-olvasóterem használata Somogyi Márk képviselő Gyakorlatilag nulla pénzből hozták létre, a filmvetítés mindenkinek tetszett. A vetítést minden héten ő bonyolítja, pénteken órakor lesz vetítés, amely nagyon népszerű lett. Pénteken lehetne a kézimunka szakkör is óráig, mivel be kell fűteni, így nem kellene másik napon fűteni a helyiséget. 8. Karácsonyi támogatás Fábián Gusztáv polgármester Javasolja, hogy Ft/fő egyszeri karácsonyi támogatást állapítsanak meg a salföldi diákoknak valamint nyugdíjasoknak. Jelenlegi helyzetük ezt teszi lehetővé. Kéri a testület szavazását.

6 6 111/2010 (XII.13.) Kth. sz. határozat Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete 4000 Ft/fő egyszeri karácsonyi támogatást állapit meg a salföldi diákoknak valamint nyugdíjasoknak. Somogyi Márk képviselő kor távozik. A testület 2 fővel határozatképes. 9. Rákóczi utcai közműfejlesztés Fábián Gusztáv polgármester Az ügyet úgy vette át az önkormányzat, hogy minden lejárt és újra kell indítani. Az illetőnek levelet írnak, hogy az önkormányzat a jövő év elején foglalkozik vele, folyamatban lévő ügy és az önkormányzat nem tehet róla, hogy a szerződés lejárt. 10. Kézimunkaszakkör támogatása Fábián Gusztáv polgármester Javasolja, hogy Ft/fő egyszeri, számlával igazolt támogatást ítéljenek meg a kézimunkaszakkör tagjainak. Kéri a testület szavazását. Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozta 112/2010 (XII.13.) Kth. sz. határozat Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3000 Ft/fő egyszeri, számlával igazolt támogatást ítél meg a salföldi kézimunkaszakkör tagjainak. 11. Salföld Képviselő-testület évi munkaterv elfogadása. Fábián Gusztáv polgármester A munkaterv a tavalyihoz képest nem változott, minden hónap harmadik hetére teszik a testületi ülés időpontját, délutáni órákra. Januárban elkészítik a közmunkaprogram szabadságtervét, februárban tárgyalják a Szervezeti és Működési Szabályzat módosítását és márciusban elfogadják. Májusban a falunap előkészítése és a hatályos rendeletek felülvizsgálata szerepeljen benne. Javasolja, hogy a képviselő-testület 2011.évi munkatervét fogadják el. / 3. sz. melléklet. / Kéri a testület szavazását. Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozta

7 7 113/2010 (XII.13.) Kth. sz. határozat Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testülete a évre vonatkozó éves munkatervét elfogadja. 12. Vegyes ügyek Fábián Gusztáv polgármester A rendkívüli téli időjárás esetére van egy intézkedési terv, egy községi operatív csoport, melyet ő hozott létre. Kijelölt egy munkacsoportot, melynek ő a vezetője, a helyettese Mátraházi Zsuzsanna alpolgármester. Munkacsoport vezető helyettes Vargyas Diana jegyző január 1-től, ki kell tölteni ezeket a rovatokat. Vezetés biztosító megbízott Somogyi Márk képviselő, lakosságvédelmi megbízott Kovács István falugondnok. Hóeltakarításban résztvevők gyülekezési helye a faluház előtt, akik Kovács István, Steiner Zoltán. Az ülést órakor bezárta. k.m.f. Vargyas Diana jegyző Fábián Gusztáv polgármester

8 8

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: S- 4-17 /2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 20-i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 6-i nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 6-i nyilvános ülésén. 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: 243-3 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 6-i

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 38/2008.(IV.15.) Kth. sz. határozat

JEGYZŐKÖNYV. 38/2008.(IV.15.) Kth. sz. határozat Ügyszám: JEGYZŐKÖNYV Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. április 15-én 16,00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Jelen vannak: polgármester alpolgármester képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 27-én tartott alakuló ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 27-én tartott alakuló ülésén. 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: 243-14 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október

Részletesebben

Szám: V/100-2/2015. Készült: 2 példányban

Szám: V/100-2/2015. Készült: 2 példányban Szám: V/100-2/2015. Készült: 2 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 11-én 17,30

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 15-i nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 15-i nyilvános ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi u. 13. Ikt.szám: 47-154/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010.

Részletesebben

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1.

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. 1 BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Ikt.szám: B- 21-116/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november

Részletesebben

Készült: Salföld Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 13 - i nyilvános salföldi Faluház hivatali helyiségében.

Készült: Salföld Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 13 - i nyilvános salföldi Faluház hivatali helyiségében. 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: S-27-17 /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 13 - i nyilvános

Részletesebben

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. április 30.-i közmeghallgatásán.

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. április 30.-i közmeghallgatásán. 1 BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Ikt.szám: 21-45 /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. április

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. szeptember 14-én megtartott alakuló üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. szeptember 14-én megtartott alakuló üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. szeptember 14-én megtartott alakuló üléséről. Helye: Bakonybánk Községháza Jelen vannak: Nagyné Farkas Marianna képviselő

Részletesebben

Készült: Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 26-i nyilvános üléséről.

Készült: Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 26-i nyilvános üléséről. SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: S. 4-82/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 26-i nyilvános üléséről. Helye: Salföld

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 31. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 31. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 31. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 72/2013.(X.31.) önkormányzati határozat

Részletesebben

1-16/2006. J e g y z ő k ö n y v Zalakomár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2006. november 28.-án 17 órakor tartott rendes üléséről

1-16/2006. J e g y z ő k ö n y v Zalakomár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2006. november 28.-án 17 órakor tartott rendes üléséről 1-16/2006. J e g y z ő k ö n y v Zalakomár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2006. november 28.-án 17 órakor tartott rendes üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Tavasz

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2014. december 11-i soros ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2014. december 11-i soros ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2014. december 11-i soros ülésén Hozott határozatok: 191/2014. (XII.11.) - től 207/2014. (XII.11.) - ig Hozott rendelet: 22-23/2014.

Részletesebben

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 28-i nyilvános ülésén.

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 28-i nyilvános ülésén. 1 BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Ikt.szám: 42-136 /2009. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 28-i

Részletesebben

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január 30-i nyilvános ülésén.

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január 30-i nyilvános ülésén. 1 BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Ikt.szám: 42-26/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 20-i nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 20-i nyilvános ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi u. 13. Ikt.szám: 709-13/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Tanácskozási joggal valamennyi napirendnél jelen van: Vargyas Diána jegyző. 76/2010. (X.22.) Kth. sz. határozat

Jegyzőkönyv. Tanácskozási joggal valamennyi napirendnél jelen van: Vargyas Diána jegyző. 76/2010. (X.22.) Kth. sz. határozat Ügyszám: 23-40/2010. Jegyzőkönyv Készült: 2010. október 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről. Helye: Faluház, Salföld Jelen vannak: polgármester alpolgármester képviselő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1. Előterjesztés az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről. Előadó: Sütő Ervinné polgármester

JEGYZŐKÖNYV. 1. Előterjesztés az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről. Előadó: Sütő Ervinné polgármester JEGYZŐKÖNYV Készült: Bodrog Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5 én 18 órai kezdettel a Bodrogi Polgármesteri Hivatalban megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: Sütő Ervinné polgármester

Részletesebben

Gárgyán István jegyző

Gárgyán István jegyző 7/2013.(IX.17.) ÖKT. Zákányszék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. szeptember hó 17. napján megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve. Napirend: 1./ Beszámoló az önkormányzat I. féléves

Részletesebben

2015. 02.24-én (kedd) 16:00-ra összehívom Tiszaszentmárton község házasságkötő termébe

2015. 02.24-én (kedd) 16:00-ra összehívom Tiszaszentmárton község házasságkötő termébe Tiszaszentmárton község Önkormányzat Pénzügyi és Vagyonnyilatkozat Vizsgáló Bizottság Tiszaszentmárton Damjanich út 30. Az önkormányzati képviselő testület által 2014. október 27-én megválasztott Pénzügyi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 183-3/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. április 15-én /szerdán/ 18.00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 12 i nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 12 i nyilvános ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi u. 13. Ikt.szám: 620-3 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január 20-i nyilvános ülésén.

Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január 20-i nyilvános ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi u. 13. Ikt.szám: 121-19 /2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.

Részletesebben

KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án (csütörtökön) 17.00 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

9. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. május 18. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében.

9. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. május 18. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében. 9. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. május 18. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében. Jelen vannak: dr.katona Ernő alpolgármester dr. Szájbely

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. ÁPRILIS 26. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. ÁPRILIS 26. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv TERKA Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2012. sz. Jegyzőkönyv Készült: 2012. április 26-án 14:00 órai kezdettel tartott nyílt Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

BELOIANNISZ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BELOIANNISZ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Szám: 01-96/2010-11 BELOIANNISZ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 2010. december 03. 12. számú jegyzőkönyv N a p i r e n d i p o n t o k : 1.) A 2011. évi hulladékkezelési

Részletesebben

Béndek József polgármester: Simon Zoltán képviselő:

Béndek József polgármester: Simon Zoltán képviselő: Iktatószám: 2147 8 / 2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Soponya Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 12. napján 14:00 órakor, a Polgármesteri Hivatalban (8123 Soponya, Petőfi

Részletesebben

Murony község Önkormányzat 5672 Murony, Földvári u. 1. JEGYZŐKÖNYV

Murony község Önkormányzat 5672 Murony, Földvári u. 1. JEGYZŐKÖNYV Ikt. sz.: 2-34/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Murony község Önkormányzat Képviselő - testületének 2011. december 21.-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében. Jelen vannak:

Részletesebben