HÁTTÉRANYAG. Budapest, június A legújabb 3G szolgáltatások a Vodafone-tól

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HÁTTÉRANYAG. Budapest, június A legújabb 3G szolgáltatások a Vodafone-tól"

Átírás

1 HÁTTÉRANYAG Budapest, június A legújabb 3G szolgáltatások a Vodafone-tól A Vodafone Magyarország elindította teljes körű 3G szolgáltatását. Közel CD minőségű teljes zeneletöltés mintegy félmilliós katalógusból, Mobil TV és Videók, UEFA Bajnokok Ligája felvételek kizárólag a Vodafone live!-on, videotelefonálás vagy nagy sebességű Internet elérés vezetékes előfizetés nélkül. Ezentúl mobiltelefon segítségével mindez elérhető a Vodafone ügyfelei részére. Exkluzív 3G készülékek, továbbfejlesztett Vodafone live! szolgáltatások és kedvező árú csomagok sorát kínálja ügyfeleinek a Vodafone Magyarország. Zeneletöltés A Vodafone ügyfelei már az indulás pillanatában közel félmillió zeneszámból válogathatnak - ez a mobiltelefonon elérhető legnagyobb kínálat ma Magyarországon. A Vodafone 3G hálózata segítségével teljes hosszúságú, közel CD minőségű zenék letöltésére nyílik lehetőség. Az erős indulás után a kínálat tovább bővül, a Warner Music Hungary, az EMI, a Universal Music és a Sony BMG százezres induló repertoárjai mellett hamarosan kisebb kiadók művészei is elérhetővé válnak. Ugyancsak egyedülálló újdonságnak számít Magyarországon, hogy a zeneszámok letöltése külön alkalmazás nélkül, a telefonnak leginkább megfelelő formátumban történik, nincs szükség semmilyen további alkalmazás telepítésére. A legnépszerűbb hazai és külföldi előadók dalai között mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelőt, ráadásul egyes tartalmak kizárólag a Vodafone-nál érhetőek el mobilon, ilyen többek között a Red Hot Chili Peppers új dupla albuma, vagy Náksi vs. Brunner - Helló (Csak 5 napig tart a nyár), Gnarls Barkley Crazy és Jason Mraz Geek in the Pink című slágerlistás számai. A letöltött zeneszámok a mobilkészüléken tetszőleges alkalommal lejátszhatók, de szerzői jogi okok miatt más eszközre nem továbbíthatók illetve csengőhangként nem állíthatók be. A jobb hangminőség érdekében a Vodafone a most forgalomba hozott készülékekhez alap tartozékként biztosított sztereo fejhallgató használatát javasolja a letöltött zeneszámok meghallgatása során. Mobil TV és Videók A Vodafone Mobil TV és Videó szolgáltatásával lehetővé válik TV csatornák és speciálisan mobilra gyártott videotartalmak megtekintése. A Vodafone live! portálon keresztül működő szolgáltatással nyomon követhetők a Hír TV, valamint a Fashion TV divatcsatorna műsorai. Egyedülálló módon, először a Vodafone-nál érhető el az RTL Klub tv@go nevű, kifejezetten mobiltelefonra készített csatornája mely az RTL legnépszerűbb műsoraiból válogat közel élő, illetve visszatekintő módon. Szintén kizárólag a Vodafone felhasználói számára érhető el Magyarországon a Chili TV speciálisan mobilra készített extrém sport csatorna adása. Mindez a Vodafone Mobil TV alap csomagját alkotó 4 csatorna műsorában található meg. A Mobil TV alapcsomagon túl, prémium szolgáltatásként a felnőtt tartalmak kedvelőinek a Vodafone külön csatornát kínál: a Blue Mobile TV-t.

2 A nagyobb érdeklődésre számító témák a csatornák műsorán kívül videóként is nézhetőek vagy letölthetőek: ilyen például az UEFA Bajnokok Ligája, a magyar Borsodi Liga összefoglalói, a TV2 és RTL Klub egyes sorozatai és műsorai, filmelőzetesek, rajzfilmek, valamint az angol nyelvű tartalmak kedvelőinek a 24 akciósorozat és a South Park első sorozatának mobilra szerkesztett változatai. Az Európai Labdarugó Szövetséggel (UEFA) kötött szponzorációs szerződésnek köszönhetően a következő évaddal kezdődően az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseinek felvételei mobiltelefonon kizárólag a Vodafone live!-on lesznek elérhetőek. A négy csatornát tartalmazó alapcsomag, illetve a prémium csatorna is 24 órás elérést biztosító napidíjak ellenében vehető igénybe, melyeken felül az adatforgalom díját a Vodafone a mindenkori WAP-tarifák szerint számlázza ki. A Mobil TV rendszeres használatához a Vodafone a hamarosan elérhető multimédiás csomagokat ajánlja, hiszen azok speciális kedvezményeket biztosítanak a felhasználók számára. Videotelefonálás A videotelefonálás az eddigieknél is közelebb hozza egymáshoz a mobilosokat, hiszen használatával a hívó és a hívott fél nemcsak hallhatja, hanem láthatja is egymást a beszélgetés alatt, vagy megmutathatják egymásnak azt, hogy mi történik környezetükben. A Vodafone kedvező, minden hazai mobilszolgáltató irányába egységes, bruttó 78 Ft-os percdíj mellett indítja ezen szolgáltatását. Internet A Vodafone Internet csomagok igénybevételével a Vodafone ügyfelei szabadon, vezetékes telefonvonal nélkül kapcsolódhatnak az Internetre mobiltelefonjuk segítségével, mostantól a hagyományos GPRS megoldáshoz képest akár hétszer gyorsabban. Mindegy, hogy az ügyfél asztali számítógéppel vagy laptoppal rendelkezik, a Vodafone mindkettőre kínál megoldást. Asztali számítógép esetén internetezésre alkalmas mobiltelefont ajánl a szolgáltató, sőt most minden 3G telefonhoz ajándék adatkábelt biztosít és a 3G bevezetésével egy időben megújított, az internetre történő egyszerű csatlakozást lehetővé tevő segédszoftvert tesz elérhetővé. A laptopot használó ügyfelek számára a Vodafone Mobile Connect 3G/GPRS adatkártya biztosítja a még kényelmesebb internetezés lehetőségét. Az internet csomagok mind GPRS, mind pedig 3G hálózaton igénybe vehetők, ez utóbbi hétszer gyorsabb internet elérést tesz lehetővé. Roaming A Vodafone Ügyfelei Magyarországon kívül akár 10 országban is használhatják a Vodafone 3G és a Vodafone live! szolgáltatásait. A 3G szolgáltatásokat biztosító partner hálózatok köre folyamatosan bővül. Megújult a Vodafone live! A Vodafone live! wap portál a 3G-nek köszönhetően új tartalmakkal jelentkezik. A már említett zeneletöltés és Mobil TV szolgáltatások mellett az eddigieknél is tökéletesebb, konzol-jellegű élményt adó java játékok, másodperc hosszúságú, valósághű csengőhangok illetve a szöveges és képi tartalmakat már videóval is kiegészítő szolgáltatások jelentek meg a Vodafone live!-on.

3 A Vodafone live! eddig is folyamatosan tájékoztatott a világ legfontosabb híreiről, ezentúl már rövid videókon is követhetőek az események. A speciálisan a Vodafone számára készített MTI Mobil Híradó 24 óra híreit másfél percben foglalja össze. A nap legfontosabb magyar és külföldi, politikai és gazdasági eseményeiről a késő délutáni hírösszefoglalóból értesülhetünk. Az MTI Sport Híradó a nap legfontosabb sporthíreinek képes összefoglalója 1,5 percben szintén csak a Vodafone live! felhasználói számára elérhető módon. 2. Speciális multimédia csomagokat kínál 3G szolgáltatásaihoz a Vodafone A Vodafone teljes körű 3G szolgáltatásának elindítását követően napokon belül, négy multimédia csomagot kínál majd előfizetőinek. A Vodafone Multimédia Mini és Vodafone Multimédia Maxi válogatott 3G szolgáltatásokhoz biztosít kedvezményes elérést a már előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára. Ezek a csomagok bármely meglévő, utólag fizető előfizetés mellé opciósan lesznek rendelhetőek. A Vodafone Tripla Multimédia és Vodafone 200 Multimédia egy tarifacsomagban egyesíti a hagyományos tarifák és a multimédia csomagok előnyeit további kedvezményekkel. A Vodafone Magyarország június 8-án kezdi meg teljes körű 3G szolgáltatását hazánkban. Vodafone Multimédia Mini és Vodafone Multimédia Maxi: opciós csomagok meglévő utólag fizető tarifák kiegészítéseként Akik már rendelkeznek Vodafone tarifával és elégedettek is azzal, nem kell lemondaniuk a kedvezményes percdíjakról, akkor sem, ha igénybe kívánják venni a Vodafone 3G szolgáltatásait is. A Vodafone Multimédia Mini és Maxi csomagokat a már Vodafone tarifával rendelkező ügyfelek részére fejlesztette ki a mobilszolgáltató, hogy speciális kedvezményekkel vehessék igénybe a Vodafone harmadik generációs szolgáltatásának újdonságait és a Vodafone live! tartalmait. A Vodafone Multimédia Mini 10 perc hálózaton belüli videotelefonálást, szabadon választott Vodafone live! tartalmak letöltését 1000 Ft értékben, és 50 MB WAP használatot tartalmaz. A tarifacsomag havi díja bruttó 1650 Ft, a felhasználható szolgáltatások értéke összesen bruttó 3580 Ft, így ezzel a csomaggal ügyfelünk havonta akár 1930 Ft-tot is megtakaríthat azzal, hogy a felsorolt szolgáltatásokat nem külön-külön vásárolja meg. A Vodafone Multimédia Maxi bruttó 2850 Ft havi díjért a következő szolgáltatásokat foglalja magában: 10darab 24 órás hozzáférés a Mobil TV alapcsomaghoz tartozó 4 TV csatornához, 30 perc hálózaton belüli videotelefonálás, szabadon választott Vodafone live! tartalmak letöltése 1500 Ft értékben, illetve 50 MB WAP és 50 MB internet használat. A csomag összértéke bruttó Ft, így a Vodafone Multimédia Maxival az ügyfél havonta akár 8769Fttot takaríthat meg ahhoz képest, mintha a felsorolt szolgáltatásokat külön-külön vásárolná meg.

4 Vodafone Multimédia MINI Vodafone Multimédia MAXI OPCIÓ HAVIDÍJA bruttó 1650 Ft bruttó 2850 Ft Tartalmazott szolgáltatások maximális értéke bruttó 3580 Ft bruttó Ft Havi elérhető megtakarítás bruttó 1930 Ft bruttó 8769 Ft Vodafone Tripla Multimédia és Vodafone 200 Multimédia: új, multimédiával kombinált előfizetéses csomagok A Vodafone Tripla Multimédia és a Vodafone 200 Multimédia tarifák azon ügyfelek számára készültek, akik előfizetéssel még nem rendelkeznek, vagy most döntenek úgy, hogy tarifát váltanak, hiszen ezekkel, a speciális tarifacsomagokkal a kedvező percdíjak és a fentiekben említett Multimédia csomagok egyben érhetők el, ráadásul még kedvezőbb áron, mintha ezeket külön-külön rendelnénk meg. A Vodafone Tripla Multimédia tarifacsomagot a mobilcég azoknak ajánlja, akik magánügyeiket este és hétvégén intézik, és ezzel párhuzamosan kívánják kihasználni a 3G szolgáltatások minden előnyét. A tarifacsomag a Vodafone Tripla havi díjas és a Vodafone Multimédia Mini csomagok összekapcsolása. A bruttó 6826 Ft. összértékű előfizetést bruttó 3990 Ft havi díjért vehetik igénybe a Vodafone ügyfelek, így havonta akár 2836 Ft-ot takaríthatnak meg ahhoz képest, mintha a fent említett szolgáltatásokat és a tarifacsomagot külön-külön vennék igénybe. A Vodafone 200 Multimédia tarifacsomag választása esetén az ügyfelek együttesen vehetik igénybe a Vodafone 200 tarifát és a Vodafone Multimédia Maxi-t, mindössze bruttó 6000 Ft-ért havonta. A csomag összértéke bruttó Ft., így havonta akár 9969 Ft-ot is megtakaríthatnak azok az ügyfelek, akik a fent említett szolgáltatásokat és a tarifacsomagot nem külön-külön vásárolják meg.

5 A Vodafone Tripla Multimédia és a Vodafone 200 Multimédia tarifacsomagokkal a Vodafone legújabb 3G készülékei a hagyományos 24 hónapos hűségnyilatkozat esetén érvényes akciós áraknál is kedvezőbb áron lesznek megvásárolhatók, amennyiben az Ügyfél vállalja, hogy a szerződés első 12 hónapjában nem vált tarifacsomagot. 3. A Vodafone célja a legszélesebb 3G készülék választék kialakítása Magyarországon A Vodafone Magyarország június 8-án elindítja teljes körű 3G szolgáltatását és a következő hetekben Magyarország legszélesebb és legkedvezőbb árú 3G készülék választékát kívánja kialakítani ügyfelei számára. Összesen 11 darab készülék közül választhatnak majd az érdeklődők, melyek közül 6 modellt kizárólag a Vodafone forgalmaz majd. Az elkövetkező 6 hét folyamán összesen 11 különböző típusú 3G készüléket hoz forgalomba a Vodafone Magyarországon, melyek között 6 exkluzív, kizárólag a Vodafone számára gyártott modell is található. A 11 telefonból 7 készülék az átlagnál nagyobb, 240x320-as színes kijelzővel rendelkezik. A készülékek alkalmasak a Vodafone Magyarország által nyújtott 3G szolgáltatások és a Vodafone live! igénybevételére június 8-tól, a Vodafone teljes körű 3G szolgáltatásának indulása napjától, három készülék közül választhatnak az ügyfelek. A Motorola V3X, a Motorola V3 új generációjú készüléke mellett két exkluzív Vodafone modell, a Sharp 550SH, és a Samsung ZV540 is kapható lesz a Vodafone márkaképviseleteken és forgalmazóknál. Június második felében újabb öt készülékkel bővül a Vodafone magyarországi 3G készülékkínálata. A kiváló kijelzővel rendelkező, szétcsúsztatható 3G Nokia 6280 mellett újabb négy exkluzív Vodafone modell áll majd az ügyfelek rendelkezésére. A kizárólag a Vodafone által forgalmazott modellek között megtalálható lesz a Samsung ZV30, a Sharp 770SH, a Nokia 6234 és a Samsung ZV40 is. Ezt követően júliusában újabb 3 készülékkel jelentkezik majd a Vodafone Magyarország. A Samsung Z400 és a Sony Ericsson K610i mellett kizárólag a Vodafonenál lesz kapható a Sony Ericsson V630i 3G zenetelefon. Néhány, a Vodafone által forgalmazásra kerülő 3G készülékek kiemelkedő technikai jellemzői közül: Samsung Z540: 140MB belső memóriája Sharp 550SH: 370 óra készenléti idő Nokia 6280 és 6234: 4 óra beszélgetési idő Motorola V3X: 64MB, tovább bővíthető belső memória, 2MPixel-es fő kamera Sony Ericsson K610i: súlya mely mindössze 89g, mérete 45x102x117mm, a Vodafone által forgalmazott legkisebb 3G készülék

6 4. Internet mobiltelefonnal a Vodafone 3G hálózatán A Vodafone Internet csomagok igénybevételével a Vodafone ügyfelei szabadon, vezetékes telefonvonal nélkül kapcsolódhatnak az Internetre mobiltelefonjuk segítségével, mostantól a hagyományos GPRS megoldáshoz képest akár hétszer gyorsabban. A Vodafone június 8-án kezdte meg a teljes körű 3G szolgáltatás nyújtását Magyarországon. A Vodafone harmadik generációs hálózata mind a hordozható, mind pedig asztali számítógépek esetén kiváló adatátviteli sebességet, illetve átlátható és kedvező árazású internet csomagokat nyújt előfizetői számára. A Vodafone minden általa forgalmazott 3G készülékhez adatkábelt is biztosít, amelynek segítségével a készüléket modemként használva az előfizető számítógépe vezetékes előfizetés nélkül csatlakoztatható az internetre. A Vodafone havi díjas (utólag fizető) és VitaMAX kártyás (előre fizető) előfizetőinek egyaránt biztosítja az Internet szolgáltatást. VitaMAX ügyfelek részére a Vodafone Internet 100 bruttó 3123 Ft havi díjért 100 MB adatforgalmat biztosít, ami körülbelül havi órás Internetezési lehetőségnek felel meg. A havidíjas Vodafone előfizetők a Vodafone Internet 50 és a Vodafone Internet 200 csomagok közül választhatnak. Az Internet 50 elsősorban kevesebbet böngésző, az internetet legfőképp levelezésre használó ügyfelek számára ideális, hiszen alacsony havidíjért, bruttó 1989 Ft-ért havonta 50 MB adatforgalmat biztosít, ami a Vodaofne számításai szerint havi óra internetezési lehetőséget tesz lehetővé. A Vodafone Internet 200 csomagot azok számára ajánlja a Vodafone, akik naponta szeretnének internetezni, hiszen a bruttó 3123 Ft-os havidíj 200 MB adatforgalmat biztosít, s ez havonta akár óra internezésre is elegendő lehetőséget nyújt.

7 Ha a Vodafone 3G szolgáltatásairól többet szeretne megtudni, keresse fel honlapunkat a vagy a 3G szolgáltatások bemutatására kialakított webcímen, de 3G telefonnal rendelkező ügyfeleink a es számon kialakított speciális ügyfélszolgálaton, akár videóhívással is érdeklődhetnek legújabb szolgáltatásaink iránt. Jelen háttéranyag nem jelent teljes körű tájékoztatást, és nem minősül ajánlattételnek. A háttéranyagban leírt szolgáltatások igénybe vételének pontos feltételeit a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételei, illetve a szolgáltatással kapcsolatos egyéb részvételi feltételek tartalmazzák. További információ: Hevesi Nóra, PR igazgató Iványi Orsolya, PR Manager GSP, GCI Budapest GSP, GCI Budapest nora.hevesi@grey.hu orsolya.ivanyi@partners.vodafone.hu

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ Három kedvezményes tarifánk a követező: Minimum, Gazdaságos és Korlátlan tarifacsomag Minimum tarifa Új, alacsony havidíjú csomagunk, amely kizárólag új előfizetéssel,

Részletesebben

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére.

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. Munkavállalói Felelősségbiztosítás! Generali Biztosító ajánlatai http://www.liganet.hu/page/387/html/generali-biztositasok.html

Részletesebben

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok Bajnokok vagyunk együtt Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok VÁLASSZ A KEDVEZMÉNYES TELEKOM VESZPRÉM SZURKOLÓI DÍJCSOMAGOK KÖZÜL, MERT EZZEL A SZURKOLÓI EGYESÜLETET IS TÁMOGATOD! A TELEKOM AZ ELŐFIZETŐI

Részletesebben

Hatályba lépés: április 26.

Hatályba lépés: április 26. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Céges tarifacsomag ajánlat

Céges tarifacsomag ajánlat Céges tarifacsomag ajánlat 1. Prémium A Díjcsomag Prémium A Díjcsomag készülékek 1. Apple iphone 8 Plus 256 GB 40 000 Ft 2. Apple iphone 8 Plus 64 GB 10 000 Ft 3. Apple iphone 8 256 GB 20 000 Ft 4. Apple

Részletesebben

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2011. november 15- i hatállyal az Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint módosul: I. A Díjszabás A. fejezet 5. és

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Most igazán megéri tarifát váltani! Vodafone Power to you Flotta Red Beszélgess korlátlanul a Flotta Reddel és válaszd hozzá az új iphone 5C-t! Flotta Go Vagy válaszd az LG Optimus L5 II-t a Flotta Go+

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

EGYÜTT MÉG JOBB! Tévézz, nézz filmeket útközben is!

EGYÜTT MÉG JOBB! Tévézz, nézz filmeket útközben is! BELÉPEK Telekom előfizetéseim MAGENTA1 SZOLGÁLTATÁSAINK LEGJAVA EGY CSOMAGBAN, KEDVEZMÉNYESEN Mobil, TV, internet és telefon szolgáltatásaink egy csomagban az egész családnak, legyen szó önfeledt beszélgetésekről,

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

C3 - Vodafone. Red Family. Új családi ajánlat a Vodafonetól

C3 - Vodafone. Red Family. Új családi ajánlat a Vodafonetól C3 - Vodafone Red Family Új családi ajánlat a Vodafonetól Fókuszban a családok Red Family A Vodafone családi ek több családtagnak teszik elérhetővé a korlátlan beszélgetést akár Red, akár Go+ szolgáltatáscsomagokkal

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. augusztus 5. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Az Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

21 új csatornával bővül és megújul a Telenor MyTV. Írta: Telenor június 20. kedd, 11:34

21 új csatornával bővül és megújul a Telenor MyTV. Írta: Telenor június 20. kedd, 11:34 21 új tévécsatorna élő műsorával bővül a Telenor online tévészolgáltatásának kínálata. Az újdonságok közt megtalálhatók vezető amerikai hírcsatornák (CNN, Fox), ismeretterjesztő (pl. Animal Planet, Discovery

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás mellékletének

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Nagyképernyőre költözik a Telenor MyTV. Írta: Telenor november 25. kedd, 15:56

Nagyképernyőre költözik a Telenor MyTV. Írta: Telenor november 25. kedd, 15:56 A Telenor egy évvel ezelőtt indította el okoseszközökre és számítógépekre tervezett szolgáltatását, a MyTV-t. Az első év tapasztalatai alapján a szolgáltatás megújul: bővebb csatornakínálat, még több tematikus

Részletesebben

2. J melléklet Üzleti Duó promóció. Induló költségek

2. J melléklet Üzleti Duó promóció. Induló költségek 2. J melléklet Üzleti Duó promóció 2011. december 1-től visszavonásig hatályos Részvételi Feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás

Részletesebben

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata 2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére 2011. július 15-tól hatályos változata Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a,,vodafone Fiataloknak

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet

Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet 1 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 6 1.1. A díjfizetés alapelvei... 6 1.2. Ügyfélelszámolás...

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Budapest, 2014. szeptember 11. Tisztelt Partnerünk! TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚJ MASZ MOBIL FLOTTÁVAL KAPCSOLATOS DÍJAKRÓL ÉS TEENDŐKRŐL! A MASZ és a Telenor között új Keretszerződés jött létre komplex mobil távközlési

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Hatályba lépés: február 1.

Hatályba lépés: február 1. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. február 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók 1 Tartalom 1. Az akciókhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 3 2. Akciók... 3 2.1 Office 365 Vállalati Prémium akció... 3 2.2 Vodafone

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer)

Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer) BlackBerry 8310 Blackberry 9000 (Bold) HTC Diamond LG KF310 LG KF750 (Secret) Súlya: 111g Email, Naptár, Kapcsolatok, Feladatok és Jegyzetek vezeték nélküli szinkronizációja Internet és -elérés, Multimédia,

Részletesebben

Hatályba lépés: november 10.

Hatályba lépés: november 10. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

2.U Melléklet Vodafone Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére

2.U Melléklet Vodafone Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére 2.U Melléklet Vodafone Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére A 2010. május 5-től 2011. augusztus 15-ig elérhető promóció, 2011. december 1-től hatályos változata Felhívjuk tisztelt

Részletesebben

Hatályba lépés: április 11.

Hatályba lépés: április 11. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. április 11. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Készülék árak. 2009. május. Blackberry 9000 (Bold) 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, MMS. bluetooth

Készülék árak. 2009. május. Blackberry 9000 (Bold) 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, MMS. bluetooth Blackberry 9000 (Bold) Súlya: 133 Felbontás: 320x480 pixel 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, 2 megapixeles kamera BlackBerry navigation Operációs rendszer: BlackBerry OS Bővíthető memória 130 750

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet 1 A./ HAVI ELŐFIZETŐI DÍJAS (UTÓLAG FIZETŐ) SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS... 9 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó

Részletesebben

Akciók leírása március 31. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása március 31. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Akciórészletező Vodafone Kredit tarifa

Akciórészletező Vodafone Kredit tarifa 2 I/2 Akciórészletező Vodafone Kredit tarifa 2011. december 1-től hatályos Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás folytán 2012.

Részletesebben

Az Akcióban a következő egyéni tarifacsomagok vehetnek részt: Tarifacsomag megnevezése Vodafone 50 Plus Surf Ft Vodafone 100 Plus Surf

Az Akcióban a következő egyéni tarifacsomagok vehetnek részt: Tarifacsomag megnevezése Vodafone 50 Plus Surf Ft Vodafone 100 Plus Surf 2.U Melléklet Vodafone Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére 2011. január 24-től hatályos változata Tájékoztatjuk t. Ügyfeleinket, hogy a Családi kedvezménnyel igénybe vehető Vodafone

Részletesebben

0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s

0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s Okos Ráadás 1500 Okos Ráadás 3000 Okos Ráadás 4500 Okos Ráadás 7500 Okos Ráadás Irodai Okos Ráadás Red Díjcsomag neve Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42

Részletesebben

Hatályba lépés: május 26.

Hatályba lépés: május 26. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. május 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti Általános

Részletesebben

Hatályba lépés: február 2.

Hatályba lépés: február 2. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. február 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. Lakossági Általános

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Telepítési díjkedvezmény új előfizető visszavonásig országos 0 Ft telepítési díj 1 vagy 2 éves határozott tartamú

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 18.

Hatályba lépés: szeptember 18. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 18. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Akció megnevezése Igénybevevők köre Akció tartama Területi hatálya Feltételek Jogkövetkezmény Telepítési díjkedvezmény

Részletesebben

Hatályba lépés: április 15.

Hatályba lépés: április 15. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. április 15. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: december 06.

Hatályba lépés: december 06. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. december 06. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról

Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról Vezetékes telefonszolgáltatás Vezetékes telefonszolgáltatás Üzleti ajánlatok Lakossági ajánlatok Megjegyzés Csatlakozás típusai Magyar Telekom Nyrt szolgáltatási területén

Részletesebben

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés Tudatos döntések a telekommunikációs költségek menedzselésében Zsivola Gabriella Mikro- és Kisvállalati értékesítési vezető Bimbó Ferenc Mikro- és Kisvállalati

Részletesebben

Súlya: 66g Színes, grafikus kijelző GPRS WAP WAP, MMS. Mp3 lejátszó Infravörös port, Bluetooth. Diktafon, Kihangosítás. Súlya: 81g GPRS WAP, WAP, MMS

Súlya: 66g Színes, grafikus kijelző GPRS WAP WAP, MMS. Mp3 lejátszó Infravörös port, Bluetooth. Diktafon, Kihangosítás. Súlya: 81g GPRS WAP, WAP, MMS Motorola K1 Súlya: 102g,, 115 750 20970 Motorola Q9h - HSDPA Motorola V3 Súlya: 134g,,,, MP3/AAC zene lejátszó,, Infraport, Microsoft Windows Mobile 6.0, 2 MPixeles kamera, 2.0 stereo,, 140MB belső memória

Részletesebben

2011. december 1-től hatályos

2011. december 1-től hatályos 2Z Melléklet Vodafone Fiataloknak promóció 2011. december 1-től hatályos Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás folytán 2012.

Részletesebben

Korlátlan mobilinternetet kínáló, okostelefonra optimalizált tarifacsaládot indít a Telenor

Korlátlan mobilinternetet kínáló, okostelefonra optimalizált tarifacsaládot indít a Telenor Az új Telenor Hello Data számlás csomagok korlátlan mobilinternet hozzáférést kínálnak belföldön, a négytagú tarifacsalád egyes csomagjait a tarifába foglalt hanghívás mennyisége különbözteti meg egymástól.

Részletesebben

Hatályba lépés: június 1.

Hatályba lépés: június 1. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. június 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. Lakossági Általános

Részletesebben

Több mobilinternet a feltöltőkártyásoknak is. Írta: Telenor április 25. szerda, 11:50

Több mobilinternet a feltöltőkártyásoknak is. Írta: Telenor április 25. szerda, 11:50 Megújítja feltöltőkártyás csomagjait a Telenor. Az új, egyszerű és átlátható Telenor Kártyás ajánlatok előnye, hogy a 19 Ftos percdíj mellett a korábbinál több mobilinternetet kínálnak. A Telenor Kártyás

Részletesebben

Hatályba lépés: július 10.

Hatályba lépés: július 10. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. július 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Egyoldalú

Részletesebben

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft Smarttarifa 1 1 890 Ft korlátlan Facebook 50 MB 39 Ft 49 Ft 43 Ft 43 Ft Smarttarifa 2 3 190 Ft korlátlan Facebook 250 MB 32 Ft 36 Ft 39 Ft 39 Ft Smarttarifa 3 5 290 Ft korlátlan Facebook, email, böngészés

Részletesebben

Hatályba lépés: november 15.

Hatályba lépés: november 15. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. november 15. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel

2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel 2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban 2011.11.15-től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel A Vodafone Magyarország Zrt. ezúton tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a Netbook akció az Online Shopban

Részletesebben

Blackberry 9000 (Bold) HTC Diamond 2. HTC 6262 Hero

Blackberry 9000 (Bold) HTC Diamond 2. HTC 6262 Hero Blackberry 9000 (Bold) Súlya: 133 Felbontás: 320x480 pixel 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, MMS, WiFi 1 GB belső memória () 2 megapixeles kamera 2,6 -es kijelző Beépített GPS vevő BlackBerry navigation

Részletesebben

Akciók leírása november 2. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása november 2. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

A Pannon GSM szerződés esetén kedvezményes készülék beszerzésére is van lehetőség az alábbiak szerint (2 év hűség nyilatkozattal).

A Pannon GSM szerződés esetén kedvezményes készülék beszerzésére is van lehetőség az alábbiak szerint (2 év hűség nyilatkozattal). Szabolcs Szatmár - Bereg Megyei Önkormányzat Pszichiátriai Szakkórháza Gazdasági Igazgató 4321 Nagykálló, Szabadság tér 13., Pf. 18. Tel: (42) 563-800, Fax.: (42) 563-890 E-mail: mpsz@kallokorhaz.hu Web:

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása:

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása: Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Üzleti Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel!

Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel! Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel! MESZK Kamara kedvez i mény Power to you Díjmen tesség * Alacso ny percdíj * Flotta csoporton belül és belföldön.

Részletesebben

Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák

Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák Internet a -tól 2 Te is szeretnél kötöttségek nélkül internetezni? Akkor itt az alkalom, hogy megismerd mind azokat a lehetôségeket a -nál, amelyek segítségével

Részletesebben

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező vagy vagy VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Hatályba lépés: július 10.

Hatályba lépés: július 10. Vodafone Magyarország Zrt. Üzleti ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. július 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8.

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

Hatályba lépés: július 01.

Hatályba lépés: július 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. július 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: január 09.

Hatályba lépés: január 09. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 09. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 29.

Hatályba lépés: augusztus 29. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. augusztus 29. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2014.06.01. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2014.06.01. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2014. június 1-jétől Készítés időpontja: 2014.04.28. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. augusztus 22. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

Akciók leírása február 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása február 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Laptopnet Vállalati Internet 2GB

Laptopnet Vállalati Internet 2GB Díjcsomag neve Laptopnet Vállalati Internet 2GB Kínált letöltési sebesség 7,00 Kínált feltöltési sebesség 2,00 Garantált letöltési sebesség szolgáltatók között Garantált feltöltési sebesség szolgáltatók

Részletesebben

Az EU Plusz opció megrendelhetőségét február 28-ig meghosszabbítjuk.

Az EU Plusz opció megrendelhetőségét február 28-ig meghosszabbítjuk. A Lakossági ÁSZF 2016. november 1-jétől hatályos azon változásai, melyekről az előfizetőinket a hatálybalépést 30 nappal megelőzően, számlavégi üzenetben értesítjük: és internet (roaming) Mobil Vezetékes

Részletesebben

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. október 6-ától Készítés időpontja: 2016.10.05. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.4. Választható szolgáltatáscsomagok

Részletesebben

Akciók leírása szeptember 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása szeptember 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Akció megnevezése Igénybevevők köre Akció tartama Területi hatálya Feltételek Kötbér Telepítési díjkedvezmény új

Részletesebben

Mobiltelefon számla. Csincsik Annamária. Budapest Erzsébet utca , Salgótarján Homok utca 1 1 2

Mobiltelefon számla. Csincsik Annamária. Budapest Erzsébet utca , Salgótarján Homok utca 1 1 2 Mobiltelefon számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat:

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA. Hatályba lépés: szeptember 7.

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA. Hatályba lépés: szeptember 7. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. szeptember 7. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. 1. Az

Részletesebben

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat. Kínált letöltési sebesség (Mbit/s) 150* Kínált feltöltési sebesség (Mbit/s) 20*

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat. Kínált letöltési sebesség (Mbit/s) 150* Kínált feltöltési sebesség (Mbit/s) 20* Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat Díjcsomag neve 100 MB Adatjegy* Kínált letöltési sebesség 150* Kínált feltöltési sebesség 20* Garantált letöltési sebesség Garantált feltöltési

Részletesebben

Internet. Szolgáltatások, eszközök és tarifák 2009/1

Internet. Szolgáltatások, eszközök és tarifák 2009/1 Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák 2009/1 Internet a -tól Te is szeretnél kötöttségek nélkül internetezni? A Internet segítségével vezeték nélkül, szélessávon kapcsolódhatsz az internetre, hordozható

Részletesebben

TUDJUK, HOGY MINDEN IDEJÉT A VÁLLALKOZÁSÁBA FEKTETI, EZÉRT MI IS MINDEN IDŐNKET ÖNNEK ADJUK

TUDJUK, HOGY MINDEN IDEJÉT A VÁLLALKOZÁSÁBA FEKTETI, EZÉRT MI IS MINDEN IDŐNKET ÖNNEK ADJUK TUDJUK, HOGY MINDEN IDEJÉT A VÁLLALKOZÁSÁBA FEKTETI, EZÉRT MI IS MINDEN IDŐNKET ÖNNEK ADJUK BUSINESS M KORLÁTLAN ÜZLETI MOBILDÍJCSOMAG korlátlan alapdíjas beszélgetés és sms belföldön, valamennyi belföldi

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.04.13. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.04.13. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2015. április 13-ától Készítés időpontja: 2015.03.10. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Üzleti osztható internet opciók Üzleti Fix osztható tarifákkal

Üzleti osztható internet opciók Üzleti Fix osztható tarifákkal 2 D/2 Melléklet Üzleti internet opciók Üzleti Fix tarifákkal Részvételi Feltételek üzleti előfizetők részére 2011. december 1-től hatályos Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi

Részletesebben

Hatályba lépés: október 1.

Hatályba lépés: október 1. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. A)

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 14.

Hatályba lépés: szeptember 14. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. szeptember 14. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: június 11.

Hatályba lépés: június 11. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 11. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben