Hatályba lépés: július 01.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hatályba lépés: július 01."

Átírás

1 Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: július 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági Általános Szerződési Feltételek, Törzsszöveg 1. A Lakossági ÁSZF, Törzsszöveg 2. Az Előfizetői Szerződés megkötése és feltételei 2.3. Az előfizetői szolgáltatások igénybevételének módja és feltételei, a szolgáltatás igénybevételének esetleges időbeli, személyi, tárgyi és egyéb korlátai Utólag Fizető Előfizetői szolgáltatás pontban az Egyedi Értékhatár, és annak meghatározására és felhasználására vonatkozó információk módosításra kerültek Utólag Fizető Előfizetői szolgáltatás ( ) Egyedi Értékhatár Minden Utólag Fizető Előfizető részére a Szolgáltató egyedileg, külön-külön megállapított, rendszeres időközönként felülvizsgált összeget (továbbiakban: Egyedi Értékhatár) állapít meg. Az Egyedi Értékhatár számítása a mobil-rádiótelefon, a vezeték nélküli internet és a helyhez kötött Internet hozzáférés szolgáltatás esetében is azonos. Az Egyedi Értékhatárra vonatkozó rendelkezések teremtik meg az alapját az Eht (1) bekezdés d) pontja szerinti korlátozásnak az ÁSZF pontja alapján. Az Egyedi Értékhatár az alábbiak szerint kerül meghatározásra: Az egyedi értékhatár mértéke az Utólag Fizető Előfizető Szerződése fennállásának időtartamától és az egy Számlafizetőhöz tartozó SIM kártyák száma alapján kerül meghatározásra az alábbiak szerint (ha a Felek ettől közös megállapodással el nem térnek az Egyedi Előfizetői Szerződésben): 0-6 hónapig 1-14 darab SIM esetén nettó 14000, 14 SIM felett nettó 1000/SIM 6-12 hónapig 1-4 darab SIM esetén nettó 16000, 4 SIM felett nettó 4000/SIM hónapig 1-3 darab SIM esetén nettó 20000, 3 SIM felett nettó 6000/SIM hónapig 1-2 darab SIM esetén nettó 24000, 2 SIM felett nettó 9000/SIM 36 hónap felett 1 SIM esetén nettó 30000, 1 SIM felett nettó 16000/SIM A fenti értékhatár-számítás Számlafizetőnként értendő. A Szolgáltató annak a számlának a fogalmi értékét veszi a legmagasabb szorzó tényezővel figyelembe, amelyet az Előfizető az Egyedi Értékhatár vizsgálatát megelőző időszakban legutoljára egyenlített ki. Az adott Utólag Fizető Előfizetőre vonatkozó Egyedi Értékhatár mértékéről a Szolgáltató a 1270-es Ügyfélszolgálati telefonszámon ad tájékoztatást az érintett kérésére. A Szolgáltató az alábbi feltételek fenn állása esetén az Egyedi Értékhatár elérését követően azonnal korlátozza az előfizető Szolgáltatását minden esetben, és egy napon belül 15 naptári napos fizetési határidővel hó közi számlát állít ki az előfizető részére:

2 a, az Előfizetőnek a korlátozás időpontjában kettő vagy több ki nem egyenlített, lejárt fizetési határidejű számlája van, b, az Előfizető ki nem egyenlített lejárt fizetési határidejű számlá(i)nak összege magasabb az Egyedi Értékhatáránál a korlátozás időpontjában, c, az Előfizető nem rendelkezik kiegyenlített számlával a korlátozás időpontjában, d, az Előfizető 24 órán belül generált az egyedi értékhatáránál magasabb összegű forgalmat. HaAz Egyedi Értékhatár elérését követően amennyiben a fent meghatározott feltételek nem állnak fenn Szolgáltató a Szolgáltatás korlátozása nélkül hóközi számlát állít 5 munkanapos fizetési határidővel és 20%-os forgalomnövekmény lehetőségével Előfizető részére. Amennyiben az Előfizető nem egyenlíti ki határidőre a hóközi számlát, vagy további több, mint 20%-kal emelkedik a forgalma a hóközi számla befizetése előtt, abban az esetben korlátozzuk az előfizetését az Egyedi Értékhatár túllépése miatt. Az Előfizető a hóközi számlát kiegyenlítheti OTP ATM-en, WEB-en, Lapker üzlethálózatban, banki utalással, csekkes befizetéssel (amennyiben nem rendelkezik E-számla szolgáltatással), vagy személyesen üzleteinkben. A hó közi számla csoportos beszedési megbízással nem teljesíthető.( ) A módosításra a Lakossági Általános Szerződési Feltételek II) (1) ii.) alább olvasható pontjára figyelemmel hatósági döntés miatt kerül sor. 2. A Lakossági ÁSZF, Törzsszöveg 5. A szolgáltatás szüneteltetése, korlátozása, felfüggesztése 5.2. Az előfizetői szolgáltatás korlátozásának, így különösen az Előfizető által indított vagy az Előfizetőnél végződtetett forgalom korlátozásának, az előfizetői szolgáltatás minőségi vagy más jellemzői csökkentésének esetei és feltételei, továbbá a megvalósításának módjai pontból törlésre kerül, hogy a Szolgáltató az Előfizetőt értesítheti az Egyedi Értékhatár, illetve a letölthető adatmennyiség 50 százalékának elérését követően Az igénybevétel felső korlátjaként meghatározott összeggel (Egyedi Értékhatár) kapcsolatos tudnivalókat jelen Általános Szerződési Feltételek pontja, míg a letölthető adatmennyiségre vonatkozókat az Általános Szerződési Feltételek 4.2. pontja tartalmazza. Az Egyedi Értékhatár, illetve a letölthető adatmennyiség 80 százalékának elérését követően Szolgáltató az Előfizetőt, illetőleg az általa megjelölt hivatalos kapcsolattartót egyszeri alkalommal választása szerint SMS-ben, ben vagy számítógépen felugró ablak formájában értesíti ennek tényéről. Az Egyedi Értékhatár, illetve a letölthető adatmennyiség 50 százalékának elérését követően Szolgáltató az Előfizetőt, illetőleg az általa megjelölt hivatalos kapcsolattartót egyszeri alkalommal választása szerint SMS-ben, ben vagy számítógépen felugró ablak formájában értesítheti ennek tényéről. A módosításra a Lakossági Általános Szerződési Feltételek II) (1) ii.) alább olvasható pontjára figyelemmel hatósági döntés miatt kerül sor.

3 II. Lakossági Általános Szerződési Feltételek, 1. számú Díjszabás melléklet 1. A Lakossági ÁSZF, 1. számú Díjszabás melléklet B/ ELŐRE FIZETETT SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ DÍJSZABÁS 2. Tarifacsomagok és opciók díjszabása 2.4. Kereskedelmi forgalomban elérhető Internet opciók pontban kereskedelmi forgalomban lezárásra kerültek az alábbi opciók, és ezzel egyidejűleg átvezetésre kerültek az opciókra vonatkozó leírások a 2.7. Kereskedelmi forgalomban nem elérhető Internet opciók pontba: Megújuló internet opciók, Egyszeri internet opciók közül: Egyszeri 100 MB, Egyszeri 500 MB, Heti egyszeri 100 MB, Egyéb internet opciók Megújuló internet opciók A Megújuló internet opciók július 2-i hatállyal kerültek át a kereskedelmi forgalomban nem elérhető Internet opciók közé. Adatopció neve Benne foglalt belföldi adatmennyiség Érvényessé g Díj Lemondó kód Havi megújuló 100 MB 100 MB 30 nap 557 Ft xhavi100m Havi megújuló 500 MB 500 MB 30 nap 1000 Ft xhavi500m Havi megújuló 1 GB 1 GB 30 nap 1393 Ft xhavi1000m Heti megújuló 100 MB 100 MB 7 nap 278 Ft xheti100m A táblázatban feltüntetett ár bruttó ár, amely az ÁFÁ-t tartalmazza. A megújuló internet opciók megrendelése esetén a Vodafone az adott csomagnak megfelelő adatmennyiséget bocsát az Előfizető rendelkezésére. Az opciós díjban foglalt forgalmi keret a megrendeléstől számított, a táblázatban feltüntetett napig (amelybe a megrendelés napja is beleszámít) vagy az opcióban foglalt adatforgalmi keret eléréséig használható fel. Az opció a 7 nap / 30 nap leteltével automatikusan megújul, és az opció díja automatikusan az egyenlegből levonásra kerül. Az adatforgalom a belföldi küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti. A megújuló szolgáltatás az első megrendeléstől kezdve folyamatosan rendelkezésre áll és mindaddig aktív marad, és nem kell ismételten megrendelni, míg az opció törlésre, vagy a benne foglalt adatmennyiség adott időszakban teljes mértékben felhasználásra nem kerül. Az adatmennyiség kizárólag belföldi adatforgalomra vonatkozik. A külföldön történő internet és WAP adatforgalomra eltérő díjak vonatkoznak. Amennyiben az adatmennyiség nem kerül teljes egészében felhasználásra az adott érvényességi perióduson belül, akkor az opció keretében biztosított, fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész. Az opcióban foglalt belföldi adatforgalmi keret 80 és 100%-ának felhasználásakor SMS-ben értesítjük Ügyfeleinket. A rendelkezésre álló felhasznált belföldi adatmennyiség leforgalmazása után az adatforgalom kikapcsolásra kerül. A szolgáltatást a 1270-es telefonszámra díjmentes SMS-ben a megfelelő kód elküldésével lehet megrendelni. A szolgáltatás bekapcsolásáról az Előfizető SMS értesítést kap.

4 2.7.2Egyszeri internet opciók Az Egyszeri internet opciók július 2-i hatállyal kerültek át a kereskedelmi forgalomban nem elérhető Internet opciók közé. Adatopció neve Benne foglalt belföldi adatmennyiség Érvényesség Díj Lemondó kód Havi egyszeri 100 MB 100 MB 30 nap 696 Ft xhavi100e Havi egyszeri 500 MB 500 MB 30 nap 1393 Ft xhavi500e Heti egyszeri 100 MB 100 MB 7 nap 325 Ft xheti100e A táblázatban feltüntetett ár bruttó ár, amely az ÁFÁ-t tartalmazza. Az egyszeri internet opciók megrendelése esetén a Vodafone október 23-tól az adott csomagnak megfelelő adatmennyiséget bocsát az Előfizető rendelkezésére. Az opciós díjban foglalt forgalmi keret a megrendeléstől számított a táblázatban feltüntetett napig (amelybe a megrendelés napja is beleszámít) vagy az opcióban foglalt adatforgalmi keret eléréséig használható fel. Az adatforgalom a belföldi küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti. Az egyszeri szolgáltatás a megrendeléstől kezdve rendelkezésre áll és mindaddig aktív marad, amíg a meghatározott időszak le nem jár, vagy a benne foglalt adatmennyiség teljes mértékben felhasználásra nem kerül. Az opció kizárólag belföldi adatforgalomra vonatkozik. A külföldön történő internet és WAP adatforgalomra eltérő díjak vonatkoznak. Amennyiben az adatmennyiség nem kerül teljes egészében felhasználásra az adott érvényességi perióduson belül, akkor az opció keretében biztosított, fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész. Az opcióban foglalt belföldi adatforgalmi keret 80 és 100 %-ának felhasználásakor SMS-ben értesítjük Ügyfeleinket. A rendelkezésre álló felhasznált belföldi adatmennyiség leforgalmazása után az adatforgalom kikapcsolásra kerül. A szolgáltatást a 1270-es telefonszámra díjmentes SMS-ben a megfelelő kód elküldésével lehet megrendelni. A szolgáltatás bekapcsolásáról az Előfizető SMS értesítést kap Egyéb internet opciók Az Egyéb internet opciók július 2-i hatállyal kerültek át a kereskedelmi forgalomban nem elérhető Internet opciók közé. Vodafone MobilWeb Napijegy Napidíj (bruttó) (Ft) 185 Szolgáltatásban foglalt adatmennyiség 30 MB A Vodafone MobilWeb Napijegy megrendelése esetén a Vodafone 30 MB, 1 naptári nap alatt felhasználható adatmennyiséget bocsát rendelkezésre az Előfizető részére. A szolgáltatás a benne foglalt belföldi adatforgalom 1 naptári napnál rövidebb idő alatt történő felhasználása esetén, naponta egynél több alkalommal is megrendelhető a oldalon. A szolgáltatásban foglalt adatmennyiség 80%-ának, illetve 100%-ának elérésekor Ügyfelünket SMS-ben értesítjük. A fel nem használt adatforgalom a következő naptári napra, későbbi időszakra nem vihető át, és más szolgáltatásra sem használható fel. A szolgáltatás igénybevételének feltétele az előre fizető előfizetők tekintetében, hogy egyenlegük legalább a MobilWeb Napijegy árával, azaz 185 Ft-tal fel legyen töltve. A Vodafone

5 MobilWeb Napijegy szolgáltatás az első megrendeléstől kezdve folyamatosan rendelkezésre áll és mindaddig aktív marad és nem kell ismételten megrendelni, - azaz a szolgáltatás igénybe vételéhez elegendő adatforgalmat kezdeményezni - míg a szolgáltatás törlésre, vagy a benne foglalt adatmennyiség adott naptári napon teljes mértékben felhasználásra nem kerül. A Vodafone MobilWeb Napijegy szolgáltatás nem rendelhető meg más adatkapcsolatra alkalmas tarifacsomaggal, illetve opcióval, illetve kizárólag belföldi adatforgalomra vonatkoznak. A módosításra a Lakossági Általános Szerződési Feltételek II) (1) i.e.) alább olvasható pontjára figyelemmel tarifacsomagok, opciók megszüntetése a jövőre nézve. 2. A Lakossági ÁSZF, 1. számú Díjszabás melléklet B/ ELŐRE FIZETETT SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ DÍJSZABÁS 2. Tarifacsomagok és opciók díjszabása 2.7. Kereskedelmi forgalomban nem elérhető Internet opciók pontból törlésre került a WAP szolgáltatás Kereskedelmi forgalomban nem elérhető Internet opciók WAP WAP Havi 3 MB adatforgalomig (bruttó) (Ft) 278 WAP kiegészítő díj I.(bruttó) (Ft) Havi 3 MB adatforgalom túllépése esetén, de max. 10 MB-ig WAP kiegészítő díj II. (bruttó) (Ft) WAP kiegészítő díj 1 (10 MB) adatforgalom túllépése esetén, de max. 25 MB-ig A WAP havidíjának levonása az előfizető számlájáról előre történik, és hó közi lemondás esetén a havidíj fennmaradó része nem kerül jóváírásra. Ismételt aktiválás esetén a teljes havidíj ismételten levonásra kerül. Az adatforgalom mérése 10 KB-os egységekben történik. Az adatforgalom a küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti. A szolgáltató szüneteltetheti a WAP szolgáltatás nyújtását a havidíjban foglalt forgalmi keret felhasználása előtt, amennyiben az Előfizető számlaegyenlege nem éri el az 1000 Ft-ot, a szolgáltatás aktiválásához és meghosszabbításához is legalább a számlaegyenlegnek el kell érni az 1000 Ft-ot a szolgáltatás havidíján felül A módosításra a Lakossági Általános Szerződési Feltételek II) (1) i.f.) alább olvasható pontjára figyelemmel szolgáltatás megszüntetése a jövőre nézve.

6 3. A Lakossági ÁSZF, 1. számú Díjszabás melléklet B/ ELŐRE FIZETETT SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ DÍJSZABÁS 2. Tarifacsomagok és opciók díjszabása 2.4. Kereskedelmi forgalomban elérhető Internet opciók pontba felvezetésre kerültek a Ismétlődő internet opciók és a Egyszeri internet opciók közé a Havi egyszeri 300 MB és a Havi egyszeri 5 GB opciók Ismétlődő internet opciók Adatopció neve Benne foglalt Megrendelő Érvényesség Díj adatmennyiség kód Lemondó kód Heti ismétlődő 150 MB 150 MB 7 nap 300 Ft HETI150 XHETI150 Havi ismétlődő 300 MB 300 MB 30 nap 500 Ft HAVI300 XHAVI300 Havi ismétlődő 1 GB 1 GB 30 nap 1400 Ft HAVI1000 XHAVI1000 Havi ismétlődő 5 GB 5 GB 30 nap 4000 Ft HAVI5000 XHAVI5000 A táblázatban feltüntetett árak bruttó árak, amely az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az ismétlődő internet opciók megrendelése esetén Vodafone az adott csomagnak megfelelő adatmennyiséget bocsát az Előfizető rendelkezésére. Az opciós díjban foglalt forgalmi keret a megrendeléstől számított, a táblázatban feltüntetett napig (amelybe a megrendelés napja is beleszámít) vagy az opcióban foglalt adatforgalmi keret eléréséig használható fel. Az opció a 7 nap / 30 nap leteltével automatikusan megújul, és az opció díja automatikusan az egyenlegből levonásra kerül. Amennyiben az Előfizetőnek nem áll rendelkezésére elegendő egyenleg az opció aktiválásához, az opcióra feliratkozás megtörténik, de a benne foglalt adatmennyiséget nem tudja felhasználni. 90 napon belül, a megfelelő feltöltés után, az opciós díj automatikus levonásával történik meg az aktiválás. Az ismétlődő szolgáltatás az első megrendeléstől kezdve folyamatosan rendelkezésre áll és mindaddig aktív marad, és nem kell ismételten megrendelni, míg az opció törlésre, vagy a benne foglalt adatmennyiség adott időszakban teljes mértékben felhasználásra nem kerül. Az adatmennyiség belföldi adatforgalomra vonatkozik, a küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti. Külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes. Amennyiben az adatmennyiség nem kerül teljes egészében felhasználásra az adott érvényességi perióduson belül, akkor az opció keretében biztosított, fel nem használt hátralévő adatforgalom elvész. Az opcióban foglalt adatforgalmi keret 80 és 100%-ának felhasználásakor SMS-ben értesítjük Ügyfeleinket. A rendelkezésre álló felhasznált adatmennyiség leforgalmazása után az adatforgalom kikapcsolásra kerül. A szolgáltatást a 1270-es telefonszámra díjmentes SMS-ben a megfelelő kód elküldésével lehet megrendelni illetve lemondani. A szolgáltatás bekapcsolásáról illetve a kikapcsolásról az Előfizető SMS értesítést kap Egyszeri internet opciók Adatopció neve Benne foglalt Megrendelő Érvényesség Díj adatmennyiség kód Lemondó kód Havi egyszeri 300 MB 300 MB 30 nap 750Ft HAVI300E XHAVI300E Havi egyszeri 1 GB 1 GB 30 nap 1800 Ft HAVI1000E XHAVI1000E Havi egyszeri 5 GB 5 GB 30 nap 6000 Ft HAVI5000E XHAVI5000E A táblázatban feltüntetett árak bruttó árak, amely az ÁFÁ-t tartalmazzák.

7 Az egyszeri internet opció megrendelése esetén a Vodafone az adott csomagnak megfelelő adatmennyiséget bocsát az Előfizető rendelkezésére. Az opciós díjban foglalt forgalmi keret a megrendeléstől számított, a táblázatban feltüntetett napig (amelybe a megrendelés napja is beleszámít) vagy az opcióban foglalt adatforgalmi keret eléréséig használható fel. Az egyszeri szolgáltatás a megrendeléstől kezdve rendelkezésre áll és mindaddig aktív marad, amíg a meghatározott időszak le nem jár, vagy a benne foglalt adatmennyiség teljes mértékben felhasználásra nem kerül. Az adatmennyiség belföldi adatforgalomra vonatkozik, a küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti. Külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes. Amennyiben az adatmennyiség nem kerül teljes egészében felhasználásra az adott érvényességi perióduson belül, akkor az opció keretében biztosított, fel nem használt hátralévő adatforgalom elvész. Az opcióban foglalt adatforgalmi keret 80 és 100 %-ának felhasználásakor SMS-ben értesítjük Ügyfeleinket. A rendelkezésre álló adatmennyiség leforgalmazása után az adatforgalom kikapcsolásra kerül. A szolgáltatást a 1270-es telefonszámra díjmentes SMS-ben a megfelelő kód elküldésével lehet megrendelni illetve lemondani. A szolgáltatás bekapcsolásáról illetve kikapcsolásáról az Előfizető SMS értesítést kap. A módosításra a Lakossági Általános Szerződési Feltételek II) (1) alább olvasható pontjára figyelemmel új szolgáltatás bevezetése miatt kerül sor. 4. A Lakossági ÁSZF, 1. számú Díjszabás melléklet B/ ELŐRE FIZETETT SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ DÍJSZABÁS 2. Tarifacsomagok és opciók díjszabása 2.7. Kereskedelmi forgalomban nem elérhető Internet opciók alábbi pontjaiban pontosításra kerültek az igénybevételi feltételek: Megújuló internet opciók Egyszeri internet opciók Egyéb internet opciók Megújuló internet opciók A Megújuló internet opciók július 2-i hatállyal kerültek át a kereskedelmi forgalomban nem elérhető Internet opciók közé. Adatopció neve Benne foglalt belföldi adatmennyiség Érvényessé g Díj Lemondó kód Havi megújuló 100 MB 100 MB 30 nap 557 Ft xhavi100m Havi megújuló 500 MB 500 MB 30 nap 1000 Ft xhavi500m Havi megújuló 1 GB 1 GB 30 nap 1393 Ft xhavi1000m Heti megújuló 100 MB 100 MB 7 nap 278 Ft xheti100m A táblázatban feltüntetett ár bruttó ár, amely az ÁFÁ-t tartalmazza. A megújuló internet opciók megrendelése esetén a Vodafone az adott csomagnak megfelelő adatmennyiséget bocsát az Előfizető rendelkezésére.

8 Az opciós díjban foglalt forgalmi keret a megrendeléstől számított, a táblázatban feltüntetett napig (amelybe a megrendelés napja is beleszámít) vagy az opcióban foglalt adatforgalmi keret eléréséig használható fel. Az opció a 7 nap / 30 nap leteltével automatikusan megújul, és az opció díja automatikusan az egyenlegből levonásra kerül. Az adatforgalom küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti. A megújuló szolgáltatás az első megrendeléstől kezdve folyamatosan rendelkezésre áll és mindaddig aktív marad, és nem kell ismételten megrendelni, míg az opció törlésre, vagy a benne foglalt adatmennyiség adott időszakban teljes mértékben felhasználásra nem kerül. Az adatmennyiség belföldi adatforgalomra vonatkozik, a küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti. Külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes. Amennyiben az adatmennyiség nem kerül teljes egészében felhasználásra az adott érvényességi perióduson belül, akkor az opció keretében biztosított, fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész. Az opcióban foglalt keret 80 és 100%-ának felhasználásakor SMS-ben értesítjük Ügyfeleinket. A rendelkezésre álló felhasznált adatmennyiség leforgalmazása után az adatforgalom kikapcsolásra kerül. A szolgáltatást a 1270-es telefonszámra díjmentes SMS-ben a megfelelő kód elküldésével lehet megrendelni. A szolgáltatás bekapcsolásáról az Előfizető SMS értesítést kap Egyszeri internet opciók Az Egyszeri internet opciók július 2-i hatállyal kerültek át a kereskedelmi forgalomban nem elérhető Internet opciók közé. Adatopció neve Benne foglalt belföldi adatmennyiség Érvényesség Díj Lemondó kód Havi egyszeri 100 MB 100 MB 30 nap 696 Ft xhavi100e Havi egyszeri 500 MB 500 MB 30 nap 1393 Ft xhavi500e Heti egyszeri 100 MB 100 MB 7 nap 325 Ft xheti100e A táblázatban feltüntetett ár bruttó ár, amely az ÁFÁ-t tartalmazza. Az egyszeri internet opciók megrendelése esetén a Vodafone október 23-tól az adott csomagnak megfelelő adatmennyiséget bocsát az Előfizető rendelkezésére. Az opciós díjban foglalt forgalmi keret a megrendeléstől számított a táblázatban feltüntetett napig (amelybe a megrendelés napja is beleszámít) vagy az opcióban foglalt adatforgalmi keret eléréséig használható fel. Az adatforgalom a küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti. Az egyszeri szolgáltatás a megrendeléstől kezdve rendelkezésre áll és mindaddig aktív marad, amíg a meghatározott időszak le nem jár, vagy a benne foglalt adatmennyiség teljes mértékben felhasználásra nem kerül. Az adatmennyiség belföldi adatforgalomra vonatkozik, a küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti. Külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes. Amennyiben az adatmennyiség nem kerül teljes egészében felhasználásra az adott érvényességi perióduson belül, akkor az opció keretében biztosított, fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész. Az opcióban foglalt adatforgalmi keret 80 és 100 %-ának felhasználásakor SMS-ben értesítjük Ügyfeleinket. A rendelkezésre álló felhasznált adatmennyiség leforgalmazása után az adatforgalom kikapcsolásra kerül.

9 A szolgáltatást a 1270-es telefonszámra díjmentes SMS-ben a megfelelő kód elküldésével lehet megrendelni. A szolgáltatás bekapcsolásáról az Előfizető SMS értesítést kap Egyéb internet opciók Az Egyéb internet opciók július 2-i hatállyal kerültek át a kereskedelmi forgalomban nem elérhető Internet opciók közé. Vodafone MobilWeb Napijegy Napidíj (bruttó) (Ft) 185 Szolgáltatásban foglalt adatmennyiség 30 MB A Vodafone MobilWeb Napijegy megrendelése esetén a Vodafone 30 MB, 1 naptári nap alatt felhasználható adatmennyiséget bocsát rendelkezésre az Előfizető részére. A szolgáltatás a benne foglalt adatforgalom 1 naptári napnál rövidebb idő alatt történő felhasználása esetén, naponta egynél több alkalommal is megrendelhető a oldalon. A szolgáltatásban foglalt adatmennyiség 80%-ának, illetve 100%-ának elérésekor Ügyfelünket SMS-ben értesítjük. A fel nem használt adatforgalom a következő naptári napra, későbbi időszakra nem vihető át, és más szolgáltatásra sem használható fel. A szolgáltatás igénybevételének feltétele az előre fizető előfizetők tekintetében, hogy egyenlegük legalább a MobilWeb Napijegy árával, azaz 185 Ft-tal fel legyen töltve. A Vodafone MobilWeb Napijegy szolgáltatás az első megrendeléstől kezdve folyamatosan rendelkezésre áll és mindaddig aktív marad és nem kell ismételten megrendelni, - azaz a szolgáltatás igénybe vételéhez elegendő adatforgalmat kezdeményezni - míg a szolgáltatás törlésre, vagy a benne foglalt adatmennyiség adott naptári napon teljes mértékben felhasználásra nem kerül. A Vodafone MobilWeb Napijegy szolgáltatás nem rendelhető meg más adatkapcsolatra alkalmas tarifacsomaggal, illetve opcióval, Külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes. A módosításra a Lakossági Általános Szerződési Feltételek II) (1) i.d.) alább olvasható pontjára figyelemmel a közérthetőséget szolgáló tartalmi módosulásnak nem minősülő javítások a jövőre nézve.

10 III. Lakossági Általános Szerződési Feltételek, 5. számú Akciók melléklet 1. A Lakossági ÁSZF, 5. számú Akciók melléklet 5. Előre Fizető (feltöltőkártyás) szolgáltatásokhoz kapcsolódó akciók pontból törlésre került az 5.7. Akciós Havi megújuló 500 MB szolgáltatás Akciós Havi megújuló 500 MB szolgáltatás Az Akciós Havi megújuló 500 MB szolgáltatás október 2-től visszavonásig elérhető, és új Vodafone Tuti feltöltőkártyás tarifa esetén az aktiválás vagy a vásárlás során díjmentesen aktiválható. Az akció keretén belül az Akciós Havi megújuló 500 MB szolgáltatás adatopció havidíja az első hónapban díjmentes, a második hónapban 557 Ft, a harmadik hónaptól kezdődően pedig 1114 Ft. Az aktív Akciós Havi megújuló 500 MB szolgáltatás bármikor díjmentesen lemondható az XHAVI500M szó a Vodafone Magyarország hálózatából a 1270-es számra díjmentes SMS-ben történő megküldésével, arról a SIM kártyáról, amelyhez a jogosult előfizetés tartozik. Az Akciós Havi megújuló 500 MB szolgáltatás kizárólag az adott számlaciklus végéig belföldi hálózatban használható fel, a fenti időtartam alatt előfizetésenként egy alkalommal vehető igénybe, aktiválás után azonnal elérhető a Havi Megújuló 500 MB szolgáltatás kapcsán rögzített feltételek szerint. A Havi Megújuló 500 MB szolgáltatás a Lakossági ÁSZF Díjszabás B/2.4.1 Megújuló internet opciók pontjában, a Vodafone Tuti tarifa feltételei a Lakossági ÁSZF Díjszabás B/ pontjában találhatók. A módosításra a Lakossági Általános Szerződési Feltételek II) (1) i.f.) alább olvasható pontjára figyelemmel szolgáltatás megszüntetése a jövőre nézve. 2. A Lakossági ÁSZF, 5. számú Akciók melléklet 5. Előre Fizető (feltöltőkártyás) szolgáltatásokhoz kapcsolódó akciók pontba felvezetésre került az 5.7. Kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció Kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció A kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció július 2-től visszavonásig elérhető és új Vodafone Tuti feltöltőkártyás tarifa esetén az aktiválás vagy a vásárlás során, bármekkora összegű feltöltést követően díjmentesen aktiválható. Az akció keretén belül a havi ismétlődő 1 GB internet opció havidíja az első hónapban díjmentes, a második hónapban 700 Ft, a harmadik hónaptól kezdődően pedig 1400 Ft. Az aktív kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció bármikor díjmentesen lemondható az XHAVI1000 szó a Vodafone Magyarország hálózatából és az EU országaiból a 1270-es számra díjmentes SMS-ben történő megküldésével, arról a SIM kártyáról, amelyhez a jogosult előfizetés tartozik. A kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció az akció időtartama alatt előfizetésenként egy alkalommal vehető igénybe, aktiválás után azonnal elérhető.

11 A havi ismétlődő 1 GB internet opció az adott számlaciklus végéig belföldi hálózatban használható fel, külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes, részletes feltételei a Lakossági ÁSZF Díjszabás B/2.4.1 Ismétlődő internet opciók pontjában, a Vodafone Tuti tarifa feltételei a Lakossági ÁSZF Díjszabás B/ pontjában találhatók. A módosításra a Lakossági Általános Szerződési Feltételek II) (1) alább olvasható pontjára figyelemmel új szolgáltatás bevezetése miatt kerül sor. 3. A Lakossági ÁSZF, 5. számú Akciók melléklet 3. Utólag Fizető (havidíjas) szolgáltatásokhoz kapcsolódó akciók pontban a visszavonására vonatkozó információk módosításra kerültek az alábbi pontokban: Adatmilliomos akció új Red-es és új Red-re váltó ügyfeleknek, Adatmilliomos akció meglévő Red-es vagy Vodafone Red EU+-ra váltó ügyfeleknek. 3.6 Adatmilliomos akció új Red-es és új Red-re váltó ügyfeleknek Az Adatmilliomos akció új Red-es ügyfeleknek és új Red-re váltó ügyfeleknek június 5-től július 7-ig érhető el.( ) 3.7 Adatmilliomos akció meglévő Red-es vagy Vodafone Red EU+-ra váltó ügyfeleknek Az Adatmilliomos akció meglévő Red-es ügyfeleknek április 26-tól július 7-ig érhető el.( ) A módosításra a Lakossági Általános Szerződési Feltételek II) (1) i.d.) alább olvasható pontjára figyelemmel a közérthetőséget szolgáló tartalmi módosulásnak nem minősülő javítások a jövőre nézve.

12 A Lakossági Általános Szerződési Feltételek II) 1) és 2) pontja: (1) Az Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályok: A Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeket a következő esetekben jogosult egyoldalúan módosítani: i. az egyedi Előfizetői Szerződésben vagy általános szerződési feltételekben foglalt feltételek bekövetkezése esetén azzal, hogy - amennyiben jogszabály vagy elektronikus hírközlésre vonatkozó szabály másként nem rendelkezik - a módosítás nem eredményezheti a szerződés feltételeinek lényeges módosítását. Ilyen, a Szolgáltatót az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú lényegesnek nem minősülő - módosítására feljogosító esetek a következők: a. a gazdasági és/vagy műszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a Szolgáltató az Előfizetőknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott feltételekkel képes csak nyújtani; b. a szolgáltatások megfelelő minőségének biztosításának szükségessége; c. elírások javítása; d. a közérthetőséget szolgáló tartalmi módosulásnak nem minősülő javítások; e. tarifacsomagok, opciók megszüntetése a jövőre nézve; f. szolgáltatás megszüntetése a jövőre nézve; g. egyes szolgáltatások tartalmi elemeiben vagy nyújtási feltételeiben történő nem lényegi vagy az előfizetők számára kedvező változások; ii. jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja; vagy iii. a körülményekben bekövetkezett, a szerződés megkötésekor előre nem látható lényeges változás indokolja; vagy iv. az Előfizetői Szerződés, illetve a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételek kizárólag az előfizető számára előnyös módon változnak meg. A körülményekben bekövetkezett lényeges változásnak minősül különösen, de nem kizárólag az adókban, közterhekben és szabályzókban történt változások, megnövekedett szállítói és nagykereskedelmi költségek. Az Általános Szerződési Feltételek lényeges módosításának minősül különösen a szolgáltatás igénybevételének feltételeire (így különösen a szolgáltatásra vonatkozó alapvető díjszabásra, a szerződés időtartamára és megszüntetésének jogkövetkezményeire, illetve minőségi célértékeire) vonatkozó változtatás. Új szolgáltatás bevezetése esetén, amennyiben azok nem érintik a már meglévő szolgáltatásokra vonatkozó feltételeket a fenti egyoldalú módosításra vonatkozó szabályok nem vonatkoznak, tekintettel arra, hogy az Előfizető részére új szolgáltatás kizárólag megrendelése alapján nyújtható, valamint azok a szolgáltatásbővítések sem, amelyek az Előfizető részére nem jelentenek többlet terheket. Az ügyfélszolgálatok címének, telefonszámának és nyitva tartási idejének változása esetén a Szolgáltatót nem terhelik a módosítással kapcsolatos kötelezettségek, azonban ezt a Szolgáltató köteles központi ügyfélszolgálatán, a honlapján, valamint az internetes ügyfélszolgálati címén naprakészen hozzáférhetővé tenni. Ha a szolgáltató az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott esetekben jogosult az Általános Szerződési Feltételeket egyoldalúan módosítani, köteles a módosításról a hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal az Előfizetőt az Eht. renelkezései szerint értesíteni, az Előfizetőt megillető felmondás feltételeiről és a felmondás jogkövetkezményeiről szóló tájékoztatással együtt.

13 (2) Az Egyedi Előfizetői Szerződés Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályok: A Szolgáltató az egyedi Előfizetői Szerződést a következő esetekben jogosult egyoldalúan módosítani: i. az egyedi Előfizetői Szerződésben vagy általános szerződési feltételekben foglalt feltételek bekövetkezése esetén azzal, hogy - amennyiben jogszabály vagy elektronikus hírközlésre vonatkozó szabály másként nem rendelkezik - a módosítás nem eredményezheti a szerződés feltételeinek lényeges módosítását. Ilyen, a Szolgáltatót az egyedi Előfizetői Szerződés egyoldalú lényegesnek nem minősülő - módosítására feljogosító esetek a következők:

14 a. a gazdasági és/vagy műszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a Szolgáltató az Előfizetőknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott feltételekkel képes csak nyújtani; b. a szolgáltatások megfelelő minőségének biztosításának szükségessége; c. az elírások javítása; d. a közérthetőséget szolgáló, tartalmi módosulásnak nem minősülő javítások; e. egyes szolgáltatások tartalmi elemeiben vagy nyújtási feltételeiben történő nem lényegi vagy az előfizetők számára kedvező változások. i. jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja; vagy ii. iii. a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolja; vagy az Előfizetői Szerződés, illetve a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételek kizárólag az előfizető számára előnyös módon változnak meg. A körülményekben bekövetkezett lényeges változásnak minősül különösen, de nem kizárólag az adókban, közterhekben és szabályzókban történt változások, megnövekedett szállítói és nagykereskedelmi költségek, továbbá az olyan költség az Előfizetői Szerződés megkötésekor előre nem látható növekedése, amely a szolgáltató harmadik személlyel fennálló szerződéses kapcsolatából ered és közvetlenül beépül a szolgáltatás díjába. A Szolgáltató a határozott idejű szerződést a fenti ii. vagy iii. pontra hivatkozva nem módosítja egyoldalúan, ha jogszabály olyan adó- vagy illetékfizetési kötelezettséget ír elő, amelynek alanya a Szolgáltató. Az egyedi Előfizetői Szerződés lényeges módosításának minősül különösen a szolgáltatás igénybevételének feltételeire (így különösen a szolgáltatásra vonatkozó alapvető díjszabásra, a szerződés időtartamára és megszüntetésének jogkövetkezményeire, illetve minőségi célértékeire) vonatkozó változtatás. Lényeges feltételnek számít továbbá mindaz, amely a szolgáltatás természetéből ilyennek következik. Az egyedi Előfizetői Szerződés időtartamát érintő módosítást megelőzően a Szolgáltató tájékoztatást ad a határozatlan és a határozott idejű Előfizetői Szerződés részletes feltételeiről, mely tájékoztatás megtörténtéről Előfizetői az egyedi Előfizetői Szerződésben nyilatkozik. Új szolgáltatás bevezetése nem értelmezhető a meglevő egyedi Előfizetői Szerződés módosításaként, tekintettel arra, hogy az Előfizető részére új szolgáltatás kizárólag megrendelése alapján nyújtható, valamint azok a szolgáltatásbővítések sem, amelyek az Előfizető részére nem jelentenek többlet terheket. Amennyiben az Előfizetői Szerződés módosítására díjváltozás miatt kerül sor, a nyilatkozattétel elmulasztása- a feleknek az egyedi Előfizetői Szerződésben rögzített erre vonatkozó megállapodása esetén-, mint ráutaló magatartás, elfogadásnak minősül abban az esetben, ha a szolgáltató az Eht.144. (3) bekezdésének vagy (4) bekezdés a) vagy b) pontjának megfelelően eleget tett értesítési kötelezettségének. Az ügyfélszolgálatok címének, telefonszámának és nyitva tartási idejének változása esetén a Szolgáltatót nem terhelik a módosítással kapcsolatos kötelezettségek. A Szolgáltató nem jogosult a határozott időre kötött szerződést a (2) bekezdés ii. illetve iii. pontjára hivatkozva egyoldalúan módosítani, ha jogszabály olyan adó- vagy illetékfizetési kötelezettséget ír elő, amelynek alanya a Szolgáltató.

Hatályba lépés: május 23.

Hatályba lépés: május 23. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. május 23. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: április 26.

Hatályba lépés: április 26. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 29.

Hatályba lépés: augusztus 29. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. augusztus 29. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 18.

Hatályba lépés: szeptember 18. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 18. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: november 10.

Hatályba lépés: november 10. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: május 26.

Hatályba lépés: május 26. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. május 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti Általános

Részletesebben

Hatályba lépés: június 11.

Hatályba lépés: június 11. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 11. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: január 16.

Hatályba lépés: január 16. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 16. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: október 31.

Hatályba lépés: október 31. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. október 31. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: március 07.

Hatályba lépés: március 07. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. március 07. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: július 2.

Hatályba lépés: július 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. július 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: május 2.

Hatályba lépés: május 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. május 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: július 10.

Hatályba lépés: július 10. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. július 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: január 20.

Hatályba lépés: január 20. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 20. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. VEZETÉKES ADAT ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az

Részletesebben

Hatályba lépés: január 06.

Hatályba lépés: január 06. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 06. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: június 3.

Hatályba lépés: június 3. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. június 3. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: december 15.

Hatályba lépés: december 15. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. december 15. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: október 31.

Hatályba lépés: október 31. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. október 31. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. augusztus 5. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Az Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: május 25.

Hatályba lépés: május 25. Vodafone Magyarország Zrt. VEZETÉKES ADAT ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. május 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az

Részletesebben

Hatályba lépés: február 01.

Hatályba lépés: február 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. február 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Az

Részletesebben

Hatályba lépés: október 01.

Hatályba lépés: október 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. október 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása:

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása: Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Üzleti Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Hatályba lépés: július 01.

Hatályba lépés: július 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. július 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: április 10.

Hatályba lépés: április 10. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: április 10.

Hatályba lépés: április 10. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: február 1.

Hatályba lépés: február 1. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. február 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Hatályba lépés: december 01.

Hatályba lépés: december 01. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. december 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: február 2.

Hatályba lépés: február 2. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. február 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. Lakossági Általános

Részletesebben

Hatályba lépés: március 07.

Hatályba lépés: március 07. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. március 07. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: május 2.

Hatályba lépés: május 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. május 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Telemetria szolgáltatás

Telemetria szolgáltatás Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 16. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal.

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. I. Törzsszöveg 1. 4. Az előfizeti szolgáltatás

Részletesebben

Hatályba lépés: november 15.

Hatályba lépés: november 15. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. november 15. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: május 25.

Hatályba lépés: május 25. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. május 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: június 7.

Hatályba lépés: június 7. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 7. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 14.

Hatályba lépés: szeptember 14. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. szeptember 14. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: május 01.

Hatályba lépés: május 01. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. május 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás

Részletesebben

Hatályba lépés: október 1.

Hatályba lépés: október 1. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. A)

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 21.

Hatályba lépés: augusztus 21. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. augusztus 21. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: március 21.

Hatályba lépés: március 21. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. március 21. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: október 19.

Hatályba lépés: október 19. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. október 19. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Postafon Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: január 09.

Hatályba lépés: január 09. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 09. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. március 17-i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

Hatályba lépés: június 7.

Hatályba lépés: június 7. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 7. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! I. Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek Törzsszöveg

Tisztelt Ügyfelünk! I. Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek Törzsszöveg Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőinket, hogy a Tesco Mobile Lakossági általános Szerződési Feltételek 2013. november 1-jei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal: ( ) I. Tesco

Részletesebben

Hatályba lépés: június 1.

Hatályba lépés: június 1. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA (2) Hatályba lépés: 2015. június 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: június 3.

Hatályba lépés: június 3. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. június 3. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: február 01.

Hatályba lépés: február 01. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. február 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Tisztelt Ügyfelünk! Szeretnénk tájékoztatni, hogy az alábbi módosítások technikai okok folytán 2014. július 1-jével lépnek hatályba, melynek megfelelően az értesítések ismételten kiküldésre kerülnek. Vodafone

Részletesebben

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2011. november 15- i hatállyal az Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint módosul: I. A Díjszabás A. fejezet 5. és

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: október 3.

Hatályba lépés: október 3. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. október 3. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: február 15.

Hatályba lépés: február 15. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. február 15. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: október 01.

Hatályba lépés: október 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. október 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás mellékletének

Részletesebben

Hatályba lépés: április 1.

Hatályba lépés: április 1. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. április 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: május 01.

Hatályba lépés: május 01. Vodafone Magyarország Zrt. Üzleti ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. május 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja

Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja Tisztelt Ügyfelünk! 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket, hogy a Postafon Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás mellékletének 3. Magyarországi számok pontjában a táblázat első, valamint

Részletesebben

2.1.1. Vállalkozói Fix és Vállalkozói Osztható tarifacsomagok

2.1.1. Vállalkozói Fix és Vállalkozói Osztható tarifacsomagok Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. A. Közös

Részletesebben

Hatálybalépés: 2014. május 1.

Hatálybalépés: 2014. május 1. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatálybalépés: 2014. május 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. Lakossági

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. február 15. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. A. Közös

Részletesebben

Közlemény. I. Lakossági Általános Szerződési Feltételek, valamint Üzleti Általános Szerződési Feltételek Törzsszöveg

Közlemény. I. Lakossági Általános Szerződési Feltételek, valamint Üzleti Általános Szerződési Feltételek Törzsszöveg Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. április 7-i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: június 1.

Hatályba lépés: június 1. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. június 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. Lakossági Általános

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Egyoldalú

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. december 12. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám:

Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám: Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. január 20 -i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

Hatályba lépés: december 01.

Hatályba lépés: december 01. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. december 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: január 2.

Hatályba lépés: január 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. január 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: július 01.

Hatályba lépés: július 01. Vodafone Magyarország Zrt. Üzleti ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. július 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2014. november 6-ai hatállyal módosult, új szolgáltatások kerültek bevezetésre. I. Törzsszöveg 1. 3.

Részletesebben

A Szolgáltató felhasználhatja az Előfizető adatainak ellenőrzéséhez a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatal adatait.

A Szolgáltató felhasználhatja az Előfizető adatainak ellenőrzéséhez a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatal adatait. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőinket, hogy a Tesco Mobile Lakossági általános Szerződési Feltételek 2013. június 17-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal: I. Tesco Mobile

Részletesebben

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek január 21-ai hatállyal módosul, az alábbi változásokkal:

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek január 21-ai hatállyal módosul, az alábbi változásokkal: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2016. január 21-ai hatállyal módosul, az alábbi változásokkal: I. Törzsszöveg 1. 2. Az előfizetői szerződés

Részletesebben

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek március 22-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal.

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek március 22-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. március 22-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. I. Törzsszöveg 1. 1. Általános adatok,

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. december 4. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. 1. Az

Részletesebben

1. 2. Díjak 2.3 Kereskedelmi forgalomban elérhető opciók pontjába felvezetésre került az új Clubcard INGYENpercek szolgáltatási opció.

1. 2. Díjak 2.3 Kereskedelmi forgalomban elérhető opciók pontjába felvezetésre került az új Clubcard INGYENpercek szolgáltatási opció. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2014. október 7-ei hatállyal módosult. Új szolgáltatási opció kerül bevezetésre. I. 1. sz. Díjszabás

Részletesebben

Hatályba lépés: június 17.

Hatályba lépés: június 17. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. június 17. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Fizetés módja: Átutalás/ATM/Készpénz befizetés Ft

Fizetés módja: Átutalás/ATM/Készpénz befizetés Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező vagy vagy VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Hatálybalépés: július 1.

Hatálybalépés: július 1. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatálybalépés: 2014. július 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. A. Közös

Részletesebben

Hatályba lépés: április 01.

Hatályba lépés: április 01. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. május1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. július 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. A. Közös

Részletesebben

Hatályba lépés: december 06.

Hatályba lépés: december 06. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. december 06. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben