CITROËN JUMPY MULTISPACE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CITROËN JUMPY MULTISPACE"

Átírás

1 CITROËN JUMPY MULTISPACE

2

3 Ez a kiadvány egy minden technológiai lehetőséget felvonultató, teljesen felszerelt Citroën Jumpy Multispace modellt mutat be. Az EU különböző országaiban forgalomba kerülő gépjárművek specifikációja azonban eltérhet egymástól. A szériafelszerelések és a rendelkezésre álló extrák részletes listáját a weboldalról letölthető dokumentumokban találja. ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS Bármilyen szögből nézzük, a Citroën Jumpy Multispace erőteljes és életteli képet mutat. Kompakt méretei és az impozáns lökhárító még tovább fokozzák bizalomkeltő jellegét. Az orr-részen a fényszórók mintegy meghosszabbítják az általuk közrefogott krómozott hűtőrácsot, és kifejezetten egyedi látványt, illetve fényhatást biztosítanak. A Citroën Jumpy Multispace sziluettje lendületet áraszt, a széles oldalsó védőburkolatok pedig remekül kiemelik a két ajtó vonalát. A praktikus és elegáns Citroën Jumpy Multispace egy újfajta életmód felfedezésére csábít.

4 12S1 VEZETÉSI KÉNYELEM

5 CITROËN JUMPY MULTISPACE KÉNYELMI BERENDEZÉSEK A VEZETÉS SZOLGÁLATÁBAN A Citroën Jumpy Multispace utasterét közvetlenül a személygépkocsik világa ihlette, így tökéletesen eleget tesz egy fontos szempont: a kellemes közérzet kívánalmainak. A pozitív benyomást tekintélyes méretű üvegfelület erősíti. A döntött szélvédő és a nagyméretű oldalablakok hatalmas látóteret biztosítanak és világosabbá teszik a belső teret. A kompakt és egységes műszerfal eszményi tárolóhelyeket rejt magában, és könnyed hozzáférést biztosít a Jumpy által kínált szolgáltatásokhoz. A műszerfalon, az ajtókon és a tetőn számos tárolórekesz áll rendelkezésre. A tökéletes közérzet érdekében kiemelt figyelmet fordítottak a hőkomfortra. A Citroën Jumpy Multispace-ben kivitelétől függően opciós vagy szériafelszerelés a hátsó utasok kényelmét szolgáló kiegészítő légkondicionáló. A Citroën Jumpy Multispace-hez teljeskörű audioés telematikai kínálat tartozik, melynek része az USB- és jack-bemenetet, valamint egy Bluetooth kihangosítót* magában foglaló Connecting Box. Az emyway navigációs készülékkel a legújabb generációs műholdas navigáció előnyeit élvezhetjük; a készülék madártávlati nézet móddal (Birdview-mód) és a belső memóriaegységben tárolt Európa-térképpel is rendelkezik. Segítségével egy 7 colos kijelzőn böngészhetjük a zenelejátszó tartalmát, valamint használhatjuk a Bluetooth* kihangosító készletet is. A rendszer részét képezi továbbá a kormányról vezérelhető, MP3-, WMA- és CD-lejátszós audiorendszer is. Minden adott tehát, hogy Ön zavartalanul végezhesse akár szakmai, akár szabadidős tevékenységeit. A tartozékként rendelhető Wi-Fi on Board egységnek köszönhetően az utazások során a világ egyetlen karnyújtásnyira lesz utasaitól. * Kompatibilis telefon szükséges hozzá.

6 MODULARITÁS

7 VARIÁLHATÓSÁG KÍVÁNSÁG SZERINT A Citroën Jumpy Multispace utastere a legkülönfélébb konfigurációkat lehetővé téve, a felhasználók igénye és szándéka szerint variálható. A praktikus és sokoldalú beltér egyetlen mozdulattal átalakítható ötülésessé, s ezáltal bőséges hely szabadítható fel a rakomány számára a csomagtérben. Az ülések ugyanilyen egyszerűen asztalkává alakíthatók. A szériaként vagy opcionálisan kínált Direct Access kivitelű utastérben a hátsó sor üléseire még kényelmesebb és könnyebb a beszállás, ugyanakkor továbbra is 8 fő számára biztosított az utazás. A padlót a leggyakrabban használt helyeken speciális, megerősített szőnyeg borítja. A Citroën Jumpy Multispace ülései számuktól függetlenül a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek, és amellett hogy rendkívül kényelmesek, nagyon stabil oldaltartást biztosítanak. Valamennyi utas elsőrangú feltételek között élvezheti az utazást. Az oldalsó ülések Isofix rögzítési pontokkal is rendelkeznek, melyek minden szabványos gyermeküléssel kompatibilisek. És mivel a Citroën Jumpy Multispace a praktikumra helyezi a hangsúlyt, az utastér különböző pontjain 12 voltos aljzatok kaptak helyet, melyekre mobiltelefon vagy egyéb hordozható készülék csatlakoztatható.

8 ERŐFORRÁSOK

9 TELJESÍTMÉNY KÍVÁNSÁG SZERINT A Citroën Jumpy Multispace számos modellváltozata és változatos felszereltsége révén mindenki igényeit képes kielégíteni. A négy dízelmotor mindegyike megfelel az Euro 5 környezetvédelmi szabványnak, miközben tökéletes egyensúlyra törekszik az erő, a teljesítmény, a gazdaságosság, megbízhatóság és környezettudatosság szempontjai között, és az ügyfelek speciális szállítás igényeit is szem előtt tartja. A HDi 95 motor és a hozzá tartozó hatfokozatú kézi váltó főleg a városi közlekedésre jellemző gyorsulási és kényelmi igényeket elégítik ki. A szintén 6 fokozatú manuális váltóval párosított HDi 125 motor vegyes (városi/országúti) használatra ideális, mivel meggyőző teljesítményéhez alacsony fogyasztás társul. Ugyanezen váltó HDi 160 motorral kombinált változata kiemelkedő teljesítményével könnyed és biztonságos vezetést garantál. A HDi 160 motor hatfokozatú szekvenciális automata váltóval párosítva a technológia kreatív és innovatív oldalát mutatja meg: ennél a konfigurációnál a vezető választhat az automata üzemmód és a sebességek kézi kapcsolását lehetővé tévő szekvenciális üzemmód között. A választott üzemmód a műszercsoport folyadékkristályos kijelzőjén látható. Ez az új sebességváltó városi forgalomban kiemelkedő vezetési élményt nyújt. Az összes motorhoz alapfelszereltségként jár a részecskeszűrő, amely a környezet védelme érdekében csökkenti a kipufogógáz szilárdrészecske-tartalmát. Mivel a motor teljesítménye mellett a biztonság is fontos, a Citroën Jumpy Multispace-hoz opcióban tempomat/sebességhatároló berendezés is rendelhető.

10 ÉLET A FEDÉLZETEN A Citroën Jumpy Multispace-ban minden a kellemes utazást szolgálja. Az ülések átgondolt elhelyezésének köszönhetően akár mind a 8 vagy 9 személy számára biztosított a kitűnő kilátás. Az utasok a nagy oldalablakokból eléjük táruló panoráma révén az elhaladó tájban is kedvükre gyönyörködhetnek. A vezetőnek egy kiegészítő visszapillantó tükör is a rendelkezésére áll, hogy könnyen szemmel tarthassa a hátsó ülőhelyeket, és ne kelljen feleslegesen hátrafordulnia. Utazott már egy valóságos szalonban? A tervezők figyelmét semmi nem kerülte el: a Citroën Jumpy Multispace egyes változatainál például független fűtő- és szellőzőegység kényezteti a hátul ülőket. A Citroën Jumpy Multispace nagyméretű csomagterében könnyedén elférnek az utasok táskái és bőröndjei. Citroën Jumpy Multispace az utazás felhőtlen élményét kínálja Önnek.

11 ELSŐ A BIZTONSÁG A Citroën Jumpy Multispace-szal maximális biztonságban utazhat. Változattól függően alap- vagy opciós felszerelés az alacsony abroncsnyomásra figyelmeztető rendszer. A kerekekben található érzékelők folyamatosan mérik az abroncsok nyomásában és hőmérsékletében bekövetkező változásokat, így automatikusan kiszűrik a problémákat. Lapos vagy defektes kerék esetén a többfunkciós kijelzőn vagy a navigációs rendszer képernyőjén megjelenő üzenet azonnal figyelmezteti a vezetőt. Ez a berendezés navigációs opcióval együtt, illetve attól függetlenül is igényelhető. A Citroën Jumpy Multispace felszereltségének része (változattól függően) az új Grip Control rendszer is, amely a nehezebb útviszonyok közti közlekedésben segít. A vezető egy többfunkciós kapcsolóval négyféle üzemmód közül választhat (normál, terep, hó és homok), melyek a terepnek leginkább megfelelő módon engedik kipörögni az első kerekeket, és biztosítják az optimális meghajtást. Ez a berendezés javítja az autó úttartását, és az adott tapadási feltételek mellett elérhető legnagyobb gyorsulást garantálja. A Citroën Jumpy Multispace egyéb tekintetben is magas szintű aktív és paszszív biztonsági színvonalat képvisel. Az aktív biztonsági elemekhez tartozik a pontos futómű, a vészfékrásegítővel (AFU) kiegészülő nagyteljesítményű ABS fékrendszer, valamint az ESP és az opciós tempomat/sebességhatároló berendezés. Nagy segítség a nem látható akadályok észlelésében a változattól függően széria vagy opciós hátsó parkolóradar, mellyel megkönnyíthetők a városi tolatási manőverek. Ütközés esetén az energiaelnyelő karosszériaszerkezet a vezetőnek és utasainak is fokozott védelmet biztosít. A passzív biztonsági elemek sorát a hat légzsák zárja: a két első légzsákhoz négy opciós oldallégzsák társítható. Ezeken túlmenően az első biztonsági övek pirotechnikai övfeszítővel és överő-határolóval is rendelkeznek.

12 CITROËN JUMPY MULTISPACE Citroën Jumpy Multispace Tendance elérhető L1H1-5/6 vagy 8/9 személyes verzióban. Motor: HDi 95, HDi 125. Citroën Jumpy Multispace Collection 8/9 személyes elérhető L1H1 és L2H1 verzióban. Motor : HDi 125, HDi 160 Citroën Jumpy Multispace Exclusive 8/9 személyes elérhető L1H1 és L2H1 verzióban. Motor: HDi 125, HDi HU

13 Transcodage Narbonnais/ Omni Narbonnais* szövet Jocaste/ Misteco Narbonnais* bársony Hófehér Onyx fekete Hickory barna (GY) FŐBB SZÉRIAFELSZERELÉSEK FELSZERELTSÉGI SZINTENKÉNT Gránit (GY) (1) Aster szürke (M) Impriálkék (1) CITROËN JUMPY MULTISPACE TENDANCE: ABS AFU vezetőoldali légzsák utasoldali légzsák 2 személyes első utasülés központi zár távirányítóval elektromos ablakemelők elöl (a vezető oldalán szekvenciális, becsípődésgátlóval) üvegezett kétszárnyú hátsó ajtók jobb oldali üvegezett tolóajtó 12 voltos csatlakozó a csomagtérben 2. sor: 2 személyes üléspad + Easy Entry ülés színezett üvegek magasságban és mélységben állítható kormánykerék. CITROËN JUMPY MULTISPACE EXCLUSIVE: COLLECTION felszereltség + bal oldali üvegezett tolóajtó hátsó parkolóradar kétzónás automata klímaberendezés Connecting Box hátsó klímaegység WEBASTO kiegészítő fűtéssel (nem programozható) VIVACE 16 colos könnyűfém keréktárcsa teljes Look-csomag teljes értékű pótkerék csomagtértakaró roló sötétített üvegek a 2. és 3. üléssorban. Golden White bézs (M) Alumínium szürke (M) CITROËN JUMPY MULTISPACE COLLECTION: TENDANCE felszereltség + automata fényszórókapcsolás és automata első ablaktörlők kormányról vezérelhető 4 hangszórós autórádió manuális klímaberendezés Jocaste bársony kárpitozás csomagtér-világítás felfelé nyíló, üvegezett hátsó ajtó ablaktörlővel kiegészítő visszapillantó tükör fedélzeti számítógép Look-csomag ködfényszórók 2. és 3. üléssor: asztalkává alakítható vagy összehajtható, ki-szerelhető kétszemélyes üléspad dönthető háttámlával + Easy Entry ülés tempomat/sebességhatároló elektromosan behajtható és fűthető visszapillantó tükrök. Antigua 16 dísztárcsa Vivace 16 alu keréktárcsa (1) Csak Exclusive felszereltségi szinten elérhető * és egyéb kísérőanyagok. (M) : metálfényezés (GY) : gyöngyház fényezés. A metál- és gyöngyház fényezések felárasak. 13 HU

14 TECHNOLÓGIA A BIZTONSÁG SZOLGÁLATÁBAN KÖRNYEZETVÉDELEM Ahhoz, hogy utazásai során teljes biztonságban utazhasson a Citroën Jumpy a legmodernebb aktív és passzív biztonsági rendszereket vonultatja fel : ABS : A blokkolásgátló rendszer fékezéskor automatikusan szabályozza féknyomást, hogy megakadályozza a kerekek blokkolását és biztosítsa az útfelülethez való megfelelő tapadást. AFU : Vészfékezés aszisztens, ami a fékpedál hirtelen történő benyomásakor azonnal a lehető legnagyobbra növeli a féknyomást, hogy ezáltal a lehető legkisebbre csökkenjen a féktávolság, illetve bekapcsolja a vészvillogót, hogy ezzel figyelmeztesse a veszélyhelyzetre a mögöttünk haladókat. ASR : A kipörgésgátló egy olyan elektronikus berendezés, amely gyenge tapadású útfelületen történő elinduláskor is megtarjta a gépkocsi irányíthatóságát, a kerék, avagy kerekek fékezésének szabályozásával, amint az érzékelők azok kipörgését jelzik. ESP : Az elektronikus menetstabilizáló rendszer feladata, hogy - egyszerre hatva a motor fordulatszámára és az egyes kerekekre jutó fékerő elosztására - a fizikai lehetőségeken belül - gondoskodjon a gépkocsi iránytartásáról. Grip Control : A gépkocsi meghajtását javító, fejlett kipörgésgátló rendszer. A vezető egy forgókapcsoló segítségével négy üzemmód közül választhat. A kipörgésgátló az adott terepviszonyokhoz (sár, hó, homok stb.) alkalmazkodva tökéletesen szabályozza az első kerekek meghajtását. A berendezés javítja a gépjármű úttartását, és az adott tapadási feltételek mellett az elérhető legnagyobb gyorsulást biztosítja. Sebességhatároló : Lehetővé teszi, hogy ne lépjük túl az előre beállított maximális sebességet miközben a vezető szabadon változtathatja a gépkocsi sebességét a megadott értékig, és csak akkor lépheti túl, ha erősebben lép rá a gázpedálra. REF : Az elektronikus fékerőelosztó az ABS-sel együttműködve, az egyes kerekekre ható féknyomást egyenlíti ki, hogy az útburkolat minőségétől függetlenül optimális legyen a fékhatás. Tempomat : Lehetővé teszi, hogy a gázpedál használata nélkül tarthassuk a kívánt sebességet bármilyen domborzati viszonyok között is haladunk. A tempomat automatikusan kikapcsol, amint megérintjük a fékpedált, illetve a kuplungot. *A motorok fogyasztására és károsanyag-kibocsátására vonatkozó adatok változhatnak, az aktuális adatokat keresse a citroen.hu oldalon. A táblázatban feltüntetett homologizált fogyasztási és kibocsátási adatok meghatározása a -minden gyártóra és eladott gépjárműre kötelezően alkalmazandó - európai mérési normának megfelelően történt. A mért értékek egyaránt megfelelnek a gazdaságos üzemmódra törekvő, nyugodt vezetési stílusnak és a szigorúan alkalmazott és szabályozott mérési feltételeknek. A fogyasztási és kibocsátási értékek a valós forgalmi helyzetek, a hőmérséklet, a légnyomás, a gumiabroncsok állapota és nyomása, a gépjármű terhelése, illetve az esetlegesen felszerelt csomagtartó függvényében is eltérhetnek a hivatalos mérési ciklus során mért adatoktól. A klímaberendezés vagy a fűtés használata, valamint a gépjármű műszaki állapota szintén befolyásolhatja az üzemanyag-fogyasztást. honlapon további, a gazdaságos üzemeltetést segítő tanácsokat is talál. MÉRETEK /1895* (L1)**/1038 (L2)** 3000 (L1/3122 (L2) 4805 (L1)**/5135 (L2)** * hidropneumatikus hátsó felfüggesztés esetén. **+ 8 mm tolatóradarral felszerelt verziók esetén HU

15 CITROËN : TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS 2 ÉVES CITROËN GARANCIA Hibás alkatrészek javítása vagy cseréje, assistance-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA 12 év a személygépkocsikra. 5 év a tehergépkocsikra. FÉNYEZÉSI GARANCIA 3 év a személygépkocsikra. 2 év a tehergépkocsikra. CITROËN CHRONO SERVICE SGépkocsiját előzetes bejelentkezés nélkül, azonnal fogadjuk az alábbi kisebb beavatkozásokra: olajcsere, gumiabroncsok, fékek és kipufogó javítása,futóműbeállítás és tartozékok felszerelése. CSEREAUTÓ Amíg autója a szervizben van, kedvezményes áron csereautót biztosítunk Önnek. CITROËN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK A szerződési feltételekről érdeklődjön a CITROËN hálózatban. ESSENTIALDRIVE KITREJESZTETT GARANCIASZERZŐDÉS: AKÁR 5 ÉVRE IS BIZTOSÍTHATJA NYUGALMÁT CITROËN-je a jótállási idoszakot követően is ugyanolyan garanciát élvez, mint a legelső napon: szerződése a hibás alkatrészek cseréjén vagy javításán túl a munkadíjra is kiterjed. Ráadásul a CITROËN Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában segítségére siet Magyarország, sőt egész Európa területén. A szerződés időtartama: 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3) COMFORTDRIVE GARANCIA- ÉS KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS: KISZÁMÍTHATÓSÁG ÉS HATÉKONYSÁG MINDE- NEK FELETT A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a gépjármű karbantartási tervében szereplő összes műveletre kiterjed (alkatrészek, munkadíj és kenőanyagok). Gépjárművek karbantartásának idejére előnyös feltételekkel igényelhet magának szervizbérautót. A szerződés időtartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3). FREEDRIVE SZERZŐDÉS: A TELJES SZABADSÁG A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a karbantartási műveletek mellett a kopóalkatrészek cseréjére és javítására is kiterjed. Ingyen felkészítjük autóját a műszaki vizsgára, miután felmértük a sikeres vizsgához szükséges beavatkozásokat. Gépjárművét kívül-belül kitakarítva adjuk át Önnek. Amíg CITROËN-je nálunk van, addig, egy szervizbérautót bocsátunk rendelkezésére. A szerződés időtartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3). (1) amelyik határt a gépkocsi előbb eléri (2) az első forgalombahelyezéstől számítva (3) maximum futásteljesítmény 0 km-től számítva AUTOMOBILES CITROËN : a jelen katalógusban szereplő adatok változtatásának jogát fenntartja, illetve a nyomdai hibákért felelősséget nem vállal. Az aktuális adatokért, bővebb információért kérjük látogassa meg a címen elérhető weboldalun kat! Az Automobiles Citroën igazolja, hogy a használaton kívüli gépjárművekre vonatkozó, 2000/53/EK számú, szeptember 18-án kelt európai közösségi iránylevl rendelkezéseit alkalmazva eleget tett az irányelvekben megfogalmazott cékitűzéseknek, és az általa forgalmazott termékek gyártásához felhasznál újrahasznosított anyagokat. Az Európai Unióban forgalomba kerülő CITROËN gépjárművek felszereltsége országonként eltérő lehet. A CITROËN típuskínálatába tartozó modellek felszereltségének részletes leírásáért, illetve minden további információért keresse fel márkakereskedőjét vagy látogasson el a honlapra! Citroën Assistance: HU

16 Készült az Európai Unióban december

CITROËN DS3 CITROËN DS3 Az Európai Unióban forgalomba kerülő CITROËN gépjárművek felszereltsége országonként eltérő lehet A CITROËN modellek felszereltségének részletes leírásáért, illetve további informáicókért

Részletesebben

MIELŐTT KIVÁLASZ- CITROËN DS3-át, TANÁ VÁLASSZON EGY SZÍNT!

MIELŐTT KIVÁLASZ- CITROËN DS3-át, TANÁ VÁLASSZON EGY SZÍNT! CITROËN DS3 MIELŐTT KIVÁLASZ- CITROËN DS3-át, TANÁ VÁLASSZON EGY SZÍNT! VÁLASSZON EGY MÁSODIKAT! ADJA HOZZÁ SAJÁT EGYÉNISÉGÉT! ADJA HOZZÁ SAJÁT EGYÉNISÉGÉT! A katalógusban bemutatott felszereltségi

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja ÚJ PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW KIVÉTELES PILLANATOK Újító koncepció, magas szintű felszereltség, a Peugeot teljes tudása megelevenedik

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

19 55 A Toyota LC 20-30 sorozat Az ekkor már Land Cruiser néven futó 20-as sorozat megörökölte a BJ terepképességeit,

19 55 A Toyota LC 20-30 sorozat Az ekkor már Land Cruiser néven futó 20-as sorozat megörökölte a BJ terepképességeit, Land Cruiser V8 19 51 Toyota BJ A Land Cruiser legendájának kezdete; a BJ-t olyan erôs motor hajtotta, amelyet a nála négyszer nagyobb teherautókban használtak. Ez az új jármû olyan jól teljesített, hogy

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Opel Movano Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti www.alfaromeo.hu A kiválóság ihlette, egy álom táplálja. A sportos evolúció élvonalában áll, akárcsak a 8C Competizione. A legfontosabb biztonsági és technológiai elismerések: 5 csillagos Euro NCAP értékelés,

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA.

A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA. ÚJ OPEL INSIGNIA A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA. Az új Opel Insigniát vezetve megtudhatja, mi tesz egy autót kivételessé. A forradalmian megújult kezelőfelület átalakítja a vezető és az autó együttműködését.

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára TOYOTA és LEXUS kínálat a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára Toyota Business üzleti megoldások Üdvözöljük a Toyota nevében! Megtiszteltetés számunkra, hogy modelljeink

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu AZ ÚJ JEEP CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak.

Részletesebben

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe.

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe. Legyen merész stílusában és egyéniségében, hogy MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. Találja meg a hívogató életteret, hogy megvédje magát a külvilág zajától. KOMPAKT ARCHITEKTÚRA. Fejezze

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2 PEUGEOT 208 van 208 VAN Mindig útra kész! A 208 VAN a 207 VAN modellt váltja a Peugeot haszongépjármű kínálatában. Ez nem csupán egy egyszerű stílusváltás, hiszen a 208 VAN elődjéhez képest számos előnnyel

Részletesebben

Válasszon magabiztosan!

Válasszon magabiztosan! Válasszon magabiztosan! A világ legértékesebb autómárkájának legfrissebb ajánlatai * Tegyen egy próbakört a szerencséjével! Nyílt hét 2013. november 4-9. között. Ha még nem próbálta, nem tudhatja, miről

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben