AZ ÚJ CITROËN JUMPY ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ ÚJ CITROËN JUMPY ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS"

Átírás

1 ÚJ CITROËN JUMPY

2

3 AZ ÚJ CITROËN JUMPY ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS Bárhonnan is nézzük, a Citroën Jumpy minden porcikája egy masszív és erőteljes autó benyomását kelti. Kompakt méretei, öblös lökhárítója még tovább fokozza a modell iránti bizalmat. Szemből nézve a töretlen, feszes vonalvezetésű karosszériába foglalt, nyújtott fényszórók teszik különlegessé a látványt. Az ajtókon végigfutó hangsúlyos védőcsíkok dinamikus jelleget adnak a karosszéria egészének, az oldalsó tolóajtó sínpárja pedig a szerkezeti elemek megbízhatóságáról tanúskodik. Végezetül elég egy pillantást vetnünk az autó hátuljának szögletes formáira, hogy beláthassuk: a Jumpy optimális méretű rakodóterében nem okoz gondot a rakodás. Fedezze fel a Jumpy segítségével a haszongépjárművek új világát, ahol a funkcionalitás eleganciával párosul!

4 ÚJ CITROËN JUMPY ÉLVEZZE A KÉNYELMET! A személyautók világát idéző utasterével a Jumpy tökéletesen megfelel a kényelmi szempontoknak. A gépjárműbe beszállva ezt az érzést tovább erősítik a bizonyos változatok esetében kifejezetten méretes üvegfelületek. A hatalmas, döntött szélvédő az oldalsó ablakokkal együtt széles látóteret biztosít, és rengeteg fényt enged az utastérbe. A kompakt és egységes műszerfal kialakítása is a kényelmet szolgálja. Felülmúlhatatlan ügyességgel foglalja magába a rakodóhelyeket, illetve a különféle funkciók kezelőszerveit mind a haszongépjármű, mind a személyszállító változatok esetében. A műszerfalon, az ajtókon, valamint a tetőrészen kialakított rakodóhelyek mindegyike könnyen elérhető. A kényelmet még tovább fokozza a különleges odafigyeléssel kialakított hőkomfort, különösen a Multispace változatok esetében. Multispace verziók egyes kiviteli szintjein extra felszerelésként külön a hátsó utasoknak szánt kiegészítő klímaberendezés is rendelhető, melynek köszönhetően a hátsó utasok maguk állíthatják be a kívánt hőmérsékletet, s így még nagyobb kényelemben utazhatnak. Végül, de nem utolsó sorban, a Jumpy egy komplett audio- és telematikai rendszerrel is felszerelhető, amely egy MP3- és CD-lejátszós RDS rendszerű, kormányról vezérelhető autórádiót, egy USB-porttal rendelkező Connecting Box egységet, egy Jack típusú csatlakozót és egy Bluetooth kihangosító készletet foglal magában. A Jumpyhoz MyWay navigációs rendszer is rendelhető, melynek jellemzői: 7 colos színes, 16:9 arányú képernyő, madártávlati nézet, SD-kártyán tárolt Európatérkép, valamint Bluetooth kihangosító készlet. Ekkora kényelemben Ön nyugodtan koncentrálhat a munkájával kapcsolatos feladatokra.

5 ÚJ CITROËN JUMPY MULTISPACE IGÉNYE SZERINT ALAKÍTHATÓ A Citroën Jumpy Multispace könnyen variálható utastere számos konfiguráció kialakítását teszi lehetővé. A praktikus és sokoldalú belső tér egy mozdulattal átalakítható: a Citroën Jumpy Multispace könnyedén 5 személyessé változik, felszabadítva hatalmas csomagterét. Az ülések néhány mozdulattal asztalkává alakíthatók. A felár nélküli Direct Access rendszerrel is felszerelhető Citroën Jumpy Multispace Exclusive megkönnyíti a leghátsó üléssorba történő bejutást. Az utastérben így 7 személy szállítható. A tolóajtónál felszabaduló helyet speciális, megerősített szőnyeg borítja. A ülőhelyek számától függetlenül a Citroën Jumpy Multispace ülései magas szintű elvárásoknak is megfelelnek, mivel egyszerre nyújtanak kényelmes ülőfelüleltet és megfelelő tartást az utasoknak. Az összes utas élvezheti a kényelmet és a kellemes körülményeket. Az oldalsó ülések Isofix rögzítőpontjai minden homologizált gyermekülés rögzítését lehetővé teszik. És mivel a Citroën Jumpy Multispace a praktikumra helyezi a hangsúlyt, az utastér számos pontján 12V-os csatlakozókat helyeztünk el, hogy ön csatlakoztathassa mobiltelefonját, vagy egyéb hordozható elektromos eszközeit.

6 ÚJ CITROËN JUMPY MULTISPACE ÉLET A FEDÉLZETEN A Citroën Jumpy Multispace fedélzetén minden a kényelemről szól. Utazzon 8, vagy akár 9 személy a fedélzeten, a kilátás mindenki számára ideális, az ülések speciális kialakításának köszönhetően. A természetben való gyönyörködést a nagy felüleltű oldalsó üvegek biztosítják. Olyan megoldások fokozzák a kényelmet mint a változattól függően, szériában, vagy opcióként kínált, a hátsó utasok számára kialakított kiegészítő fűtés és klímaberendezés. A kiegészítő belső tükörből a vezető anélkül is láthatja a hátsó üléseken utazókat, hogy hátra kellene fordítania a fejét. Az utazás öröme: ezt kínálja önnek a Citroën Jumpy Multispace. TENDANCE kivitel: 9 ülőhely. Első sor: dönthető támlájú vezetőülés hoszszanti állítással és szabályozható magassággal. Fix 2 személyes első utasülés. Második sor : 2 személyes üléspad + 1 Easy Entry ülés (kivehetők). Harmadik sor: 2 személyes üléspad + 1 Easy Entry ülés (kivehetők) COLLECTION kivitel: 8 ülőhely. Első sor: dönthető támlájú vezetőülés hoszszanti állítással és szabályozható magassággal, kartámasszal, deréktámasszal. Egyszemélyes első utasülés kartámasszal. Második sor: 2 személyes üléspad dönthető háttámlákkal + 1 Easy Entry ülés (összecsukhatók és kivehetők). Harmadik sor: 2 személyes üléspad + 1 Easy Entry ülés (összecsukhatók és kivehetők). EXCLUSIVE kivitel: 8 ülőhely. Első sor: dönthető támlájú vezetőülés hosszanti állítással és szabályozható magassággal, kartámasszal, deréktámasszal. Egyszemélyes első utasülés kartámasszal. Második és harmadik sorok: 2 személyes üléspadok dönthető háttámlákkal + 2 Easy Entry ülés (összecsukhatók és kivehetők). Könyöktámaszok a 2. sorban.

7 ÚJ CITROËN JUMPY MULTISPACE AZ UTAZÁS MINT ÉLETFORMA Utazzon teljes szabadságban, élje át a függetlenség élményét, a kalandok izgalmát! A Jumpy szabadidő-autó változata, a Jumpy Oceanic segítségével teljes mértékben kihasználhatja a nyár örömeit! A személyszállító- és a lakóautók erényeit egyesítő Oceanic modell ideális társnak bizonyul a hosszú körutazásokon. A háromszemélyes, fekhellyé alakítható üléspaddal és egy kihajtható, mozgatható asztallal is felszerelt változatban mindenféle kötöttségtől mentesen autózhat, és ott állhat meg éjszakára, ahol a kedve tartja! A Jumpy Oceanic rendelkezik a Jumpy alapmodell minden variációs lehetőségével. Szériatartozéka a két forgatható első ülés, a csúsztatható és összehajtható középső asztal, valamint egy háromszemélyes üléspad, amely kétszemélyes fekhellyé alakítható. A második sorba különálló ülések is rendelhetők. Ilyenkor a harmadik sorba csúsztatható az üléspad, amely kinyitva ágyként használható. A Jumpy Oceanic Magyarországon nem rendelhető.

8

9 Akár 2,58 m HASZNOS HOSSZ Akár 1,75 m BELSŐ MAGASSÁG Akár Akár 7,0 m 3 RAKODÓTÉR HASZNOS TEHER 1200 kg ÚJ CITROËN JUMPY FURGON TÖKÉLETES TÉRKIHASZNÁLÁS A Citroën Jumpy rakodóterének mérete és kihasználhatósága Önt is meg fogja lepni. Az oldalsó tolóajtók lehetővé teszik egy sztenderd raklap behelyezését, a hátsó ajtószárnyak 180 -ig nyithatók A raktér padlójának hasznos hossza akár 2,58 m is lehet, a legnagyobb változat rakterének térfogata eléri a 7 m 3 -t, a maximális terhelhetőség pedig az 1200 kg-ot. Mindehhez elképesztően könnyű rakodhatóság társul. A Citroën Jumpy hátsó fémrugós felfüggesztés esetén 56 cm-es küszöbmagassága az extraként rendelhető pneumatikus utánállító rendszer segítségével, szükség szerint 49 cm-re csökkenthető. A pneumatikus rendszer előnyei közé tartozik a rakodótér 1,40 m-es hasznos belmagasságát nem befolyásoló 1,90 méter alá szorítható külső abszolút magasság, az 50 cm alatti küszöbmagasság, valamint a mozgó gépjármű terheléstől független, állandó hasmagasság is. A Citroën Jumpy garantáltan megkönnyíti az életét! A Citroën Jumpy furgon 3 raktérmérettel rendelhető (5 m 3, 6 m 3 és 7 m 3 ), terhelhetősége 988 kg és1200 kg között lehet. Annak érdekében, hogy a Citroën Jumpy rakodótere védve legyen az ütésektől, szennyeződésektől és karcolásoktól, fából készült belső borítást is kínálunk. A méretre vágott és előfúrt elemek tökéletesen illeszkednek a gépkocsihoz. Beszerelése gyors és egyszerű. A képen látható, hátsó üléspados furgon kivitel Magyarországon nem rendelhető.

10 ÚJ CITROËN JUMPY TELJESÍTMÉNY ÉS BIZTONSÁG ÖSSZHANGJA A Citroën Jumpy maximális biztonságban szállítja Önt mindennapi munkája során. Többek között keréknyomásellenőrző rendszerrel is felszerelhető. A kerekekbe szerelt érzékelők folyamatosan mérik a gumiabroncsok nyomásának és belső hőmérsékletének ingadozását, azonnal érzékelve és lokalizálva a defektes kereket. A defektről, vagy a túl alacsony guminyomásról figyelmeztető üzenet jelenik meg a többfunkciós központi kijelzőn, vagy a navigációs rendszer képernyőjén. A Citroën Jumpy egy új rendszerrel, a Grip Controllal is felszerelhető, amely rossz útviszonyok között javítja a gépkocsi menettulajdonságait. A 4 üzemmódú választókapcsoló segítségével (normál, terep, hó, vagy homok) ez a tökéletesített kipörgésgátló rendszer a talaj jellegétől függően optimalizálja az első kerekek forgását. Ez a berendezés nagyban javítja az úttartást, lehetővé teszi a gyorsítást az elérhető tapadás függvényében. A Citroën Jumpy magas szintű aktív és passzív biztonsági szintet képvisel. Az aktív biztonságot kiváló úttartás, hatékony ABS-es fékrendszer, vészfékasszisztens (AFU) és opcióként rendelhető ESP és tempomat fokozzák. A szintén opcióként rendelhető tolatóradar érzékeli a belülről nem látható akadályokat, így városban sokkal könnyebbé válik a manőverezés. Ütközéskor az energiaelnyelő karosszériaszerkezet biztosítja az utasok védelmét. Akár 6 légzsák teszi teljessé az utasvédelmet: 2 frontlégzsák és 4 oldalsó légzsák. Mindezt kiegészítve az első biztonsági övek pirotechnikai övfeszítőkkel és överő-határolóval is rendelkeznek. Az ön vállalkozását hűen tükröző Citroën Jumpy számos változatban áll rendelkezésre, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A széles választék a motorkínálatban is megmutatkozik, amelyet négy, az Euro 5 szabványnak megfelelő dízelmotor alkot. Ezek az erőforrások tökéletesen megfelelnek a teljesítménnyel, gazdaságossággal, megbízhatósággal kapcsolatos elvárásoknak és a teherszállítás speciális igényeinek. A HDi 90 és a 6 fokozatú váltóval szerelt HDi 95 motorokat rugalmasság és kellemes vezethetőség jellemzi, ideálisak a városi használatban. A szintén 6 fokozatú váltóval rendelhető HDi 125 erőforrás vegyes (városi és országúti) használatra a legideálisabb választás, hiszen tökéletesen egyesíti a teljesítményt az alacsony fogyasztással. A HDi 160 motorral szerelt változatok minden helyzetben elegendő erőtartalékkal rendelkeznek. 6 fokozatú manuális sebességváltója mellett szintén 6 fokozatú, automata sebességváltóval is választható, amelynek sebességfokozatai akár kézzel is kapcsolhatóak. Az automata sebességváltó nagyban megkönnyíti a városi használatot. Az összes motorváltozat részecskeszűrővel szerelt, amely a környezetet kímélő működést biztosít, a kipufogógázzal kibocsátott koromrészecskék mennyiségének csökkentése révén.

11 CITROËN JUMPY FURGON Transcodage szövet* Mikado szövet és bársony (1) Jocaste bársony* (1) Cocher szövet (3) Citroën Jumpy Padló-kabin Comfort: L2-es karosszériával rendelhető. Motor: HDi 125. Citroën Jumpy furgon Comfort: L1H1, L2H1 és L2H2 karosszériával rendelhető; Terhelhetőség: kg, vagy kg. Motorok: HDi 90, HDi 125, HDi 160, változattól függően. Hófehér Onyx fekete Izzóvörös (2) Hickory barna (M) CITROËN JUMPY MULTISPACE FŐBB SZÉRIAFELSZERELÉSEK FELSZERELTSÉGI SZINTENKÉNT Gránit (M) Égkék (2) Aster szürke (M) (1) Imperiálkék Citroën Jumpy Multispace Tendance: 9 személyes L1H1 változatban rendelhető. Motorok: HDi 95, HDi 125. A képen látható gépkocsi illusztráció. Citroën Jumpy Multispace Collection: 8 személyes L1H1 és L2H1 változatban rendelhető. Motor: HDi 125. Citroën Jumpy Multispace Exclusive: 8 személyes L1H1 és L2H1 változatban rendelhető. Motorok: HDi 125 és 160. CITROËN JUMPY MULTISPACE TENDANCE: ABS AFU vezetőoldali légzsák 2 személyes utasülés Transcodage kárpitozás elektromos ablakemelők elöl a vezető oldalán becsípődésgátlóval üvegezett hátsó ajtók jobb oldali tolóajtó 12 V csatlakozó a csomagtérben 2. és 3. sor : 2 személyes pad + Easy Entry ülés (kivehetők) színezett üvegek mélységben és magasságban állítható kormánykerék. CITROËN JUMPY MULTISPACE COLLECTION: TENDANCE felszereltségen felül automata fényszórókapcsolás manuális klímaberendezés automata ablaktörlő utasoldali légzsák Mikado kárpitozás felfelé nyíló, üvegezett hátsó ajtó ablaktrölővel fedélzeti számítógép 2. sor : 2 személyes pad dönthető támlákkal + Easy Entry ülés (kivehetők és összecsukhatók) 3. sor : 2 személyes pad + Easy Entry ülés (kivehetők és összecsukhatók) elektromos és fűthető visszapillantótükrök. CITROËN JUMPY MULTISPACE EXCLUSIVE: COLLECTION felszereltségen felül tolatóradar 2 zónás automata klímaberendezés MP3 CD-s rádió Jocaste bársony kárpitozás hátsó klímaegység WEBASTO kiegészítő fűtéssel (nem programozható) 16 könnyűfém keréktárcsák színre fényezett műanyag elemek 3. sor : különálló, dönthető háttámlák a 2 személyes üléspadnál csomagtértakaró roló sötétített oldalüvegek a 2. és 3. soroknál. CITROËN JUMPY FURGON COMFORT: ABS AFU vezetőoldali légzsák 2 személyes utasülés központi zár távirányítóval kabinelválasztás elektromos ablakemelők becsípődésgátlóval a vezető oldalán oldalsó tolóajtó 12V csatlakozó a rakodótérben pótkerék színezett üvegek magasságban és mélységben állítható kormánykerék. Golden White bézs (M) (1) Antigua 16 dísztárcsa Alumínium szürke (M) Vivace 16 alu keréktárcsa (1) csak Multispace-hoz (2) Csak furgonhoz (3) Magyarországon nem rendelhető. * és egyéb kísérőanyagok. (M) :metálfényezés A metálfényezések felárasak. 20 HU 21 HU

12 PEFC/ TECHNOLÓGIA AZ ÖN BIZTONSÁGÁNAK SZOLGÁLATÁBAN KÖRNYEZETVÉDELEM MÉRETEK CITROËN : TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS Ahhoz, hogy utazásai során teljes biztonságban utazhasson a Citroën Jumpy a legmodernebb aktív és passzív biztonsági rendszereket vonultatja fel: ABS : A blokkolásgátló rendszer fékezéskor automatikusan szabályozza féknyomást, hogy megakadályozza a kerekek blokkolását és biztosítsa az útfelülethez való megfelelő tapadást. AFU : Vészfékezés aszisztens, ami a fékpedál hirtelen történő benyomásakor azonnal a lehető legnagyobbra növeli a féknyomást, hogy ezáltal a lehető legkisebbre csökkenjen a féktávolság, illetve bekapcsolja a vészvillogót, hogy ezzel figyelmeztesse a veszélyhelyzetre a mögöttünk haladókat. ASR : A kipörgésgátló egy olyan elektronikus berendezés, amely gyenge tapadású útfelületen történő elinduláskor is megtarjta a gépkocsi irányíthatóságát, a kerék, avagy kerekek fékezésének szabályozásával, amint az érzékelők azok kipörgését jelzik. ESP : Az elektronikus menetstabilizáló rendszer feladata, hogy - egyszerre hatva a motor fordulatszámára és az egyes kerekekre jutó fékerő elosztására - a fizikai lehetőségeken belül - gondoskodjon a gépkocsi iránytartásáról. Grip Control : A gépkocsi meghajtását javító, fejlett kipörgésgátló rendszer. A vezető egy forgókapcsoló segítségével négy üzemmód közül választhat. A kipörgésgátló az adott terepviszonyokhoz (sár, hó, homok stb.) alkalmazkodva tökéletesen szabályozza az első kerekek meghajtását. A berendezés javítja a gépjármű úttartását, és az adott tapadási feltételek mellett az elérhető legnagyobb gyorsulást biztosítja. Sebességhatároló : Lehetővé teszi, hogy ne lépjük túl az előre beállított maximális sebességet miközben a vezető szabadon változtathatja a gépkocsi sebességét a megadott értékig, és csak akkor lépheti túl, ha erősebben lép rá a gázpedálra. REF : Az elektronikus fékerőelosztó az ABS-sel együttműködve, az egyes kerekekre ható féknyomást egyenlíti ki, hogy az útburkolat minőségétől függetlenül optimális legyen a fékhatás. 1942/1895* 2276/2004* (H2) 562 à/to 604/491 à/to 500* (L1)**/1038 (L2)** 830 (L1)**/1038 (L2)** 3000 (L1/3122 (L2) 4805 (L1)**/5135 (L2)** (H1)/1750 (H2) à/to (L1/3122 (L2) 4805 (L1)**/5135 (L2)** L1 H1 L2 H1 L2 H2 2 ÉVES CITROËN GARANCIA Hibás alkatrészek javítása vagy cseréje, assistance-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA 12 év a személygépkocsikra. 5 év a tehergépkocsikra. FÉNYEZÉSI GARANCIA 3 év a személygépkocsikra. 2 év a tehergépkocsikra. CITROËN CHRONO SERVICE Gépkocsiját előzetes bejelentkezés nélkül, azonnal fogadjuk az alábbi kisebb beavatkozásokra: olajcsere, gumiabroncsok, fékek és kipufogó javítása,futómű-beállítás és tartozékok felszerelése. CSEREAUTÓ Amíg autója a szervizben van, kedvezményes áron csereautót biztosítunk Önnek. CITROËN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK A szerződési feltételekről érdeklődjön a CITROËN hálózatban. ESSENTIALDRIVE KITREJESZTETT GARAN- CIASZERZŐDÉS: AKÁR 5 ÉVRE IS BIZTOSÍT- HATJA NYUGALMÁT CITROËN-je a jótállási idoszakot követően is ugyanolyan garanciát élvez, mint a legelső napon: szerződése a hibás alkatrészek cseréjén vagy javításán túl a munkadíjra is kiterjed. Ráadásul a CITROËN Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában segítségére siet Magyarország, sőt egész Európa területén. A szerződés időtartama: 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3) COMFORTDRIVE GARANCIA- ÉS KARBAN- TARTÁSI SZERZŐDÉS: KISZÁMÍTHATÓSÁG ÉS HATÉKONYSÁG MINDENEK FELETT A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a gépjármű karbantartási tervében szereplő összes műveletre kiterjed (alkatrészek, munkadíj és kenőanyagok). Gépjárművek karbantartásának idejére előnyös feltételekkel igényelhet magának szervizbérautót. A szerződés időtartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3). FREEDRIVE SZERZŐDÉS: A TELJES SZABAD- SÁG A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a karbantartási műveletek mellett a kopóalkatrészek cseréjére és javítására is kiterjed. Ingyen felkészítjük autóját a műszaki vizsgára, miután felmértük a sikeres vizsgához szükséges beavatkozásokat. Gépjárművét kívül-belül kitakarítva adjuk át Önnek. Amíg CITROËN-je nálunk van, addig, egy szervizbérautót bocsátunk rendelkezésére. A szerződés időtartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3). (1) amelyik határt a gépkocsi előbb eléri (2) az első forgalombahelyezéstől számítva (3) maximum futásteljesítmény 0 km-től számítva Tempomat : Lehetővé teszi, hogy a gázpedál használata nélkül tarthassuk a kívánt sebességet bármilyen domborzati viszonyok között is haladunk. A tempomat automatikusan kikapcsol, amint megérintjük a fékpedált, illetve a kuplungot. 1942/1895* (H1) 1272 (H1)/1630 (H2) PROMOUVOIR LA GESTION DURABLE DE LA FORÊT *A motorok fogyasztására és károsanyag-kibocsátására vonatkozó adatok változhatnak, az aktuális adatokat keresse a citroen.hu oldalon. A táblázatban feltüntetett homologizált fogyasztási és kibocsátási adatok meghatározása a -minden gyártóra és eladott gépjárműre kötelezően alkalmazandó - európai mérési normának megfelelően történt. A mért értékek egyaránt megfelelnek a gazdaságos üzemmódra törekvő, nyugodt vezetési stílusnak és a szigorúan alkalmazott és szabályozott mérési feltételeknek. A fogyasztási és kibocsátási értékek a valós forgalmi helyzetek, a hőmérséklet, a légnyomás, a gumiabroncsok állapota és nyomása, a gépjármű terhelése, illetve az esetlegesen felszerelt csomagtartó függvényében is eltérhetnek a hivatalos mérési ciklus során mért adatoktól. A klímaberendezés vagy a fűtés használata, valamint a gépjármű műszaki állapota szintén befolyásolhatja az üzemanyag-fogyasztást. A honlapon további, a gazdaságos üzemeltetést segítő tanácsokat is talál * Pneumatikus hátsó felfüggesztés esetén. **+ 8 mm tolatóradar esetén. AZ AUTOMOBILES CITROËN : a jelen katalógusban szereplő adatok változtatásának jogát fenntartja, illetve a nyomdai hibákért felelősséget nem vállal. Az aktuális adatokért, bővebb információért kérjük látogassa meg a címen elérhető weboldalunkat! Az Automobiles Citroën igazolja, hogy a használaton kívüli gépjárművekre vonatkozó, 2000/53/EK számú, szeptember 18-án kelt európai közösségi iránylevl rendelkezéseit alkalmazva eleget tett az irányelvekben megfogalmazott cékitűzéseknek, és az általa forgalmazott termékek gyártásához felhasznál újrahasznosított anyagokat. Az Európai Unióban forgalomba kerülő CITROËN gépjárművek felszereltsége országonként eltérő lehet. A CITROËN típuskínálatába tartozó modellek felszereltségének részletes leírásáért, illetve minden további információért keresse fel márkakereskedőjét vagy látogasson el a honlapra! Citroën Assistance: HU 23 HU

13 Készült: október Nyomtatta az EU-ban (2012/10):

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

CITROËN JUMPY MULTISPACE

CITROËN JUMPY MULTISPACE CITROËN JUMPY MULTISPACE DIZÁJN LONDON KORLÁTLAN UTAZÁS Bármilyen szögből nézzük, a Citroën Jumpy Multispace erőteljes és életteli képet mutat. Kompakt méretei és az impozáns lökhárító még tovább fokozzák

Részletesebben

CITROËN JUMPY MULTISPACE

CITROËN JUMPY MULTISPACE CITROËN JUMPY MULTISPACE Ez a kiadvány egy minden technológiai lehetőséget felvonultató, teljesen felszerelt Citroën Jumpy Multispace modellt mutat be. Az EU különböző országaiban forgalomba kerülő gépjárművek

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

Új CITROËN BERLINGO furgon

Új CITROËN BERLINGO furgon Raktér térfogata (m3) Terhelhetőség (kg) 3,3-4,1 625-890 kg között COMFORT HDi 75 5 seb L1 HDi 90 5 seb L1 HDi 90 5 seb L2 HDi 75 5 seb L1 HDi 90 5 seb L1 e-hdi 90 ETG6 L1 HDi 90 5 seb L2 HDi 115 5 seb

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

STÍLUSOS UTAZÁS. A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes

STÍLUSOS UTAZÁS. A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes CITROËN C8 STÍLUSOS UTAZÁS A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes tulajdonságokkal rendelkezik a vezethetőség, a biztonság, a modularitás és a kényelem terén

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

ERŐT SUGÁRZÓ VONALAK 2HU

ERŐT SUGÁRZÓ VONALAK 2HU CITROËN JUMPER ERŐT SUGÁRZÓ VONALAK A Citroën Jumpernek minden esélye megvan arra, hogy Önt is meggyőzze remek tulajdonságairól. Az innovatív technológiai megoldásaira és speciális kialakítási lehetőségeire

Részletesebben

Új CITROËN JUMPY furgon

Új CITROËN JUMPY furgon Új CITROËN JUMPY furgon 1000 COMFORT 1200 COMFORT L1H1 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 L2H2 Raktér térfogata (m3) / terhelhetőség (kg) 5 / 988 5 / 1000 5 / 1188 5 / 1200 6 / 1188 6 / 1200 6 / 1200 7 / 1200

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

A Citroën C-Elysée sziluettje harmonikus arányaival egy modern és tágas, kifejezetten elegáns, ugyanakkor robusztus limuzint sejtet, ahol az

A Citroën C-Elysée sziluettje harmonikus arányaival egy modern és tágas, kifejezetten elegáns, ugyanakkor robusztus limuzint sejtet, ahol az ÚJ CITROËN C-ELYSÉE CITROËN C-ELYSÉE ELEGÁNS ÉS ROBOSZTUS A Citroën C-Elysée sziluettje harmonikus arányaival egy modern és tágas, kifejezetten elegáns, ugyanakkor robusztus limuzint sejtet, ahol az alkalmazott

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

CITROËN XSARA TEMPOMAT A kívánság szerint be- illetve kikapcsolható sebességkorlátozó berendezés segítségével az autó nem lépi túl a beállított felsô sebességhatárt. Ez akényelmi funkció különösen

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

CITROËN C1 El sem tudja képzelni, mi mindent tehet Önért a Citroën

CITROËN C1 El sem tudja képzelni, mi mindent tehet Önért a Citroën CITROËN C1 Tetszetôs külsô Kényelmes belsô Az ön stílusa A kompakt, fiatalos, ugyanakkor elegáns megjelenésû autó legapróbb részletei is mint például a kétszínû és belülrôl kézzel állítható visszapillantó

Részletesebben

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft)

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény OOAz

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

CITROËN JUMPER COMBI ÉS MINIBUS

CITROËN JUMPER COMBI ÉS MINIBUS CITROËN JUMPER COMBI ÉS MINIBUS BESZÁLLÁS Magabiztosságot sugárzó hűtőrácsával, vonzó és esztétikus megjelenésével a Citroën Jumper Combi élvezetes utazásokat, maximális kényelmet és biztonságot ígér.

Részletesebben

Új Fiat Fiorino CNG árlista

Új Fiat Fiorino CNG árlista Új Fiat CNG árlista Fiat CNG Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Üzemanyag: Raktér (m 3 ) Terhelhetôség vezetôvel együtt (kg): Tengelytáv (mm): 1.4 8v CNG E6 225.1LC.1

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA Nettó listaár Bruttó listaár JUMPER FURGON 28 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91CHKW604A0C0 5 840 000 7 416 800 30 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91DHKW604A0C0 5 965 000 7 575 550

Részletesebben

Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) ZÁRT FURGON

Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) ZÁRT FURGON BOXER zárt furgon Raktérméret (m 3 ) Kedvezményes nettó ár Kedvezményes bruttó ár ZÁRT FURGON ACCESS ACCESS FT 280 L1H1 2.2 HDi 110 E5 2PU91CHDP604A0C0 3000 2800 8 5 300 000 6 731 000 4 150 000 5 270 500

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA Nettó listaár Bruttó listaár JUMPER FURGON 28 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91CHKW604A0C0 5 826 000 7 399 020 30 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91DHKW604A0C0 5 951 000 7 557 770

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám Sorozat/Felszereltségi szint Motor Széria Terhelhetőség/ Típusszám Ajánlott nettó kisker ár Regisztrációs adó Ajánlott bruttó kisker ár Rövid tengelytávú modellek SWB Kombi Trend 1.8 TDCi 75LE 65 625/200

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista E6 árlista Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

CITROËN SPACETOURER júliusi gyártástól érvényes típuskódok

CITROËN SPACETOURER júliusi gyártástól érvényes típuskódok CITROËN PACETOURER típuskódok Felszereltség Változat Motor Max. teljesítmény Típuskód Ülések száma Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár X 1.5 BlueHDi 120 & 75 kw 1CK0NMPMCKB0A0C0 5 10 560 000 1 500 000 9

Részletesebben

AMI JÁR ÖNNEK MIT FONTOS MÉG TUDNI

AMI JÁR ÖNNEK MIT FONTOS MÉG TUDNI CITROËN BERLINGO A JÓ HÍR NEM JÁR EGYEDÜL CITROËN BERLINGO ERGONOMIKUS KEZELÔSZERVEK A Citroën Berlingo állítható magasságú kormánya tökéletesen kézre áll, így a változó rásegítésû szervokormány által

Részletesebben

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 690 000 4 790 000 Energy dci 95 5 150 000 Energy dci 110 5 400 000 5 500 000 Energy dci 130 6 450 000 MégANE Limited: különleges,

Részletesebben

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes Fiat Ducato árlista Verzió Kivitel Sincomkód Tengelytáv Teljesítmény Nyomaték Hengerûrtartalom Száll. személyek száma Nettó ár Regiszt. Adó Bruttó ár mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft Ducato 3.0t 2.2 Mjet 100

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ TÁRS. Fedezze fel a Citroën Berlingót és a többi CITROËN kishaszonjárművet! Olvassa le a QR-kódot okostelefonjával!

A MEGBÍZHATÓ TÁRS. Fedezze fel a Citroën Berlingót és a többi CITROËN kishaszonjárművet! Olvassa le a QR-kódot okostelefonjával! CITROËN BERLINGO A MEGBÍZHATÓ TÁRS Fedezze fel a Citroën Berlingót és a többi CITROËN kishaszonjárművet! Olvassa le a QR-kódot okostelefonjával! HANGSÚLYOSAN MODERN MEGJELENÉSŰ, AZ ELSŐ FÉNYSZÓRÓK ALSÓ

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Trend. nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD Ft Ft TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft. 65.

Trend. nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD Ft Ft TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft. 65. Ford Tourneo Courier 2016.5-ös modellév 2016/1. Érvényes: 2016. májsu 31-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Kombi M1 Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft - 1.5 TDCi 75 LE

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Peugeot // 206 / 207 VAN

Peugeot // 206 / 207 VAN Peugeot // 206 / 207 VAN 206 VAN // A vállalkozó társ 206 VAN A Peugeot kishaszongépjármûvében nemcsak hasznos, de elegáns társra is lel. Amellett, hogy a Peugeot 206 VAN több mint 1000 literes raktérrel*

Részletesebben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben ÚJ CAPTUR O OMosT 5 év vagy 100 000 km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben KOMFORT ASSISTANCE -ÖSRE VIZSGÁZÓ AJÁNLATOK FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben