A Citroën C-Elysée sziluettje harmonikus arányaival egy modern és tágas, kifejezetten elegáns, ugyanakkor robusztus limuzint sejtet, ahol az

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Citroën C-Elysée sziluettje harmonikus arányaival egy modern és tágas, kifejezetten elegáns, ugyanakkor robusztus limuzint sejtet, ahol az"

Átírás

1 ÚJ CITROËN C-ELYSÉE

2 CITROËN C-ELYSÉE ELEGÁNS ÉS ROBOSZTUS

3 A Citroën C-Elysée sziluettje harmonikus arányaival egy modern és tágas, kifejezetten elegáns, ugyanakkor robusztus limuzint sejtet, ahol az alkalmazott technológiai megoldások a kényelmet és a hosszú élettartamot szolgálják. Az autó orr-részének impozáns megjelenést biztosít a nagyméretű krómozott márkajel és az élekkel díszített motorháztető. Ugyanezt a robusztus és tekintélyt parancsoló karaktert sugallja a karosszéria egésze, a széles nyomtáv, a magas övvonal és az izmos sárvédők. Az egész autó kiváló úttartást, hátul is kivételesen tágas utasteret és tekintélyes méretű csomagtartót ígér.

4 A hosszú tengelytávnak és a széles első és hátsó nyomtávnak köszönhetően a Citroën C-Elysée-t városban és országúton egyaránt kiváló menettulajdonságok és magas szintű biztonság jellemzik. A C-Elysée melyet szerte a világon mintegy 4 millió kilométeren, a lehető legváltozatosabb menetkörülmények között teszteltek időtálló, masszív autó, melynek a legapróbb részletét is úgy tervezték meg, hogy hosszú távon is kiállja az idő próbáját. Az utasteret kivételes helykínálat jellemzi, csomagokkal együtt is bőven elfér és kényelmesen utazhat benne 5 felnőtt.

5 ...BÁRMILYEN ÚTON ÉS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

6 TÁGAS ÉS ELEGÁNS LIMUZIN

7 A Citroën C-Elysée tekintélyes külső méretei belül is visszaköszönnek. Az első utasok különösen kényelmesen utazhatnak, de hátul is rendkívül bőséges hely áll rendelkezésre: a meglepően nagy lábteret minden családtag egyformán élvezheti. A nagy limuzinokat idéző tágas utastérben a műszerfalat kiviteli szinttől függően vonzó dekoráció díszíti. A felhasznált anyagok mindegyike elegáns, strapabíró és könnyen karbantartható. A kifi nomultság a hívogatóan puha ülésekben is kifejezésre jut.

8

9

10 A Citroën C-Elysée-t úgy tervezték, hogy a legmostohább körülmények között földutakon, hóban, forróságban vagy nagy hidegben is megállja a helyét. Nagy hangsúlyt fektettek a tartósságra, így például az ajtókon dupla tömítést alkalmaztak, mely elengedhetetlen a zaj és a por kivédése szempontjából. A külső anyagokat is úgy választották meg, hogy az esztétikai szempontok mellett a minőség és az ellenálló képesség is egyformán fontos szerepet kapott. MASSZÍV,

11 ELLENÁLLÓ FELÉPÍTÉS

12

13 ÖTLETES MEGOLDÁSOK A KELLEMES KÖZÉRZET ÉRDEKÉBEN A Citroën C-Elysée minden körülmények között kimagasló kényelmet biztosít. Számos könnyen kezelhető, modern berendezés gondoskodik a vezető és az utasok kellemes közérzetéről, amint beülnek az autóba. Különös gondot fordítottak a légkondicionálásra, mely az opciós MAX fokozattal kiegészülve pillanatok alatt friss, hűvös levegőt biztosít az utastér hátsó részében is. Az okosan elhelyezett légbeömlők, a hatékony fűtőrendszernek köszönhetően, gyorsan bemelegítik az utasteret. Ráadásul nagy hidegben az első szélvédőfűtés jóvoltából rövidebb időt vesz igénybe a jégmentesítés, és pillanatok alatt működőképessé válnak az ablaktörlők. A tartozékként kínált Garmin navigációs rendszernek köszönhetően az utak sem tartogatnak többé meglepetéseket a Citroën C-Elysée számára. A kormányoszlopról vezérelhető MP3-kompatibilis, CD-lejátszós RDS audiórendszerhez 2 vagy 4 hangszóró tartozik. A térbeli hangzást biztosító technológia és az innovatív hangfeldolgozó szoftver a külső zajoktól mentes, kellemes légkörben kiváló hangminőséget, így igazi élvezetet nyújt. Az egyes kiviteli szinteken kínált Connecting Box egy Jack csatlakozót, egy USB-portot és egy Bluetooth kihangosítót foglal magában. A csatlakozóegységre mp3-lejátszó vagy pendrive csatlakoztatható, és egy a rendszerrel kompatibilis mobiltelefon biztonságos használatát is lehetővé teszi.

14 AZ IGÉNYEKHEZ ALKALMAZKODÓ UTASTÉR Tágas belső terével a Citroën C-Elysée az egész család igényeit kielégíti. Az ülések kialakításánál ennek megfelelően a stílus, a kényelem, a stabil tartás, a helykínálat és a tartósság szempontja egyaránt szerepet játszott. Minden modellváltozat esetében széria az állítható magasságú vezetőülés. Nagyfokú variálhatóságot biztosít a 2:1 arányban osztható, könnyen mozgatható hátsó üléspad támlája, melynek lehajtásával plusz rakodótér szabadítható fel. A könnyen hozzáférhető, jól kihasználható, praktikus csomagtartó 506 literes (VDA szabvány) térfogatával a kategória legnagyobbjai közé tartozik. A padlólemez alatt kialakított 20 literes (VDA) rakodóhely apróbb tárgyak tárolására különösen alkalmas. A modellhez speciális tartozékokat kínálunk. A tetőcsomagtartóval az igazán nagy csomagok szállítása sem okoz gondot.

15 INTELLIGENS TÁROLÓHELYEK A kényelemhez az is hozzátartozik, hogy mindig a kezünk ügyében legyen, amire szükségünk van. A Citroën C-Elysée ezért könnyen hozzáférhető, ötletes és praktikus tárolóhelyekkel rendelkezik. Az első utasoldali fedeles kesztyűtartóban elérhető közelségben tarthatjuk a mindennap használatos tárgyakat. A tárolóhelyek mennyiségén túl az is fontos szempont, hogy könynyen elérhetőek legyenek: az első ajtózsebek és a könyöktámasz is praktikus tárolóhelyeket rejtenek. Az első ülések hátán elhelyezett, kisebb tárgyak tárolására szolgáló zsebeknek a hátsó utasok veszik hasznát.

16 VÁROSBAN ÉS ORSZÁGÚTON EGYARÁNT KÉNYELMES

17 Hogy a legmostohább körülmények között is biztosított legyen az optimális teljesítmény, fogyasztás és a megbízhatóság, a CITROËN új motorokat fejlesztett ki. Az új generációs VTi 72 benzinmotorral rendelkező Citroën C-Elysée ötsebességes manuális, illetve elektronikusan vezérelt manuális váltóval kerül forgalomba. A benzinmotor-választék másik tagja a szintén új VTi 115 motor, melyhez manuális vagy automata váltó társul. A Citroën C-Elysée HDi 92 dízelmotorral is kérhető, mely kiváló menettulajdonságokat és visszafogott üzemanyagfogyasztást biztosít.

18 UTAZZON BIZTONSÁGBAN A CITROËN TECHNOLÓGIÁJÁVAL ABS MENETSTAB

19 ILIZÁLÓ RENDSZER ( ESP ) VÉSZFÉK-ASSZISZTENS A Citroën C-Elysée tervezésénél elsődleges szempont volt a biztonság: a modellt így magas fokú aktív biztonság és különösen megbízható úttartás jellemzi. A hatékony fékekhez blokkolásgátló (ABS) kapcsolódik, mely a féknyomás korrigálásával szükség esetén megakadályozza a kerekek blokkolását, és így biztosítja a gépjármű kormányozhatóságát. A biztonsági berendezés egy vészfék-asszisztenssel (AFU) is kiegészül, mely a fékpedál hirtelen lenyomása esetén a féktávolság csökkentése érdekében hirtelen megnöveli a féknyomást. Ilyenkor a mögöttünk haladó többi gépjármű fi gyelmeztetésére a vészvillogók is automatikusan bekapcsolnak. A dinamikus menetstabilizáló (ESP) pedig a fi zikai törvények szabta határokon belül gondoskodik a gépjármű iránytartásáról. Ütközés esetén 4 légzsák (két front- és két oldallégzsák) védelmezi az első utasokat. A Citroën C-Elysée-t külső védelmi funkcióval rendelkező, lopás- és behatolásgátló riasztóval is fel lehet szerelni, mely biztosítja a gépjármű védelmét. A tartozékként kapható, 9 36 kg-ig javasolt Kiddy Comfort Pro gyermekülésben a legkisebbeknek is első osztályú utazásban lesz része. A gyermekülés amellett, hogy nagyobb biztonságot nyújt, könnyen és biztonságosan beszerelhető.

20 AMI NÉLKÜL NEM LIMUZIN EGY LIMUZIN Az egyszerre robusztus és elegáns Citroën C-Elysée a jó közérzethez nélkülözhetetlen kényelmi felszerelésekről sem feledkezik meg. A gondtalan és kényelmes vezetés érdekében bármikor könnyen bekapcsolható a tempomat. A sebességkorlátozó funkció egy tetszőleges maximális sebesség beállítását teszi lehetővé. A megadott sebességhatár csak a gázpedál erőteljes lenyomásával léphető túl. A sebességszabályozó a gázpedál használata nélkül a kívánt sebességen tartja a gépkocsit. A funkció a fék- vagy a tengelykapcsoló-pedál használatával, illetve kézi vezérléssel bármikor kikapcsolható. Az elektromos szervokormánynak köszönhetően nem okoz gondot a városi közlekedés és a parkolás sem. Praktikus megoldás, hogy a gépkocsi központi nyitását és zárását biztosító távvezérlőn egy harmadik gomb is található, külön a csomagtartó nyitására. Az autóban hátsó elektromos ablakemelők is rendelkezésre állhatnak, melyek működése az első üléssorból letiltható. A modell elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrökkel is rendelkezhet.

21 Cubisa szövetkárpit Birdy szövetkárpit (sötét) Birdy szövetkárpit (világos) Waxe szövetkárpit (sötét) Waxe szövetkárpit (világos) FŐBB ALAPFELSZERELTSÉGEK CITROËN C-ELYSÉE TENDANCE : 3 pontos biztonsági övek elöl és hátul ABS ESP Vezetőoldali és utasoldali légzsák oldallégzsákok állítható magasságú fejtámlák elöl fi x hátsó támlák fedett kesztyűtartó krómozott kézifékkar krómozott légbefúvók fordulatszám mérő elektromos rásegítésű szervokormány elektromos ablakok elöl nappalifény fedélzeti számítógép rádióelőkészítés 15 collos lemez keréktárcsák Whaletail dísztárcsákkal pótkerék állítható magasságú kormánykerék és vezetőülés Cubisa kárpitozás zsebek a hátsó üléstámlák hátoldalán távirányítható központi zár állítható magasságú vezetőülés CITROËN C-ELYSÉE EXCLUSIVE : FŐBB SZÉRIAFELSZERELÉSEK A COLLECTION FELSZE- RELTSÉGI SZINTEN FELÜL Középső kartámasz krómdíszítés az első lökhárítón digitális klímaberendezés Sunsilver műszerfali dekoráció krómozott díszlécek az oldalablakoknál bőrborítású váltógomb (manuális váltónál) CD és MP3 lejátszására képes audiórendszer 4 hangszóróval Connecting Box Tempomat a HDi motorhoz Tourla 15 könnyűfém keréktárcsák bőrborítású kormánykerék Waxe kárpitozás elektromos hátsó ablakemelők Asteroeda 15 dísztárcsa Kyanos kék (M) Whaletail 15 dísztárcsa Onyx fekete Tourla 15 könnyűfém keréktárcsa Alumíniumszürke (M) Boston 16 könnyűfém keréktárcsa Teles kék (M) Mogyoróbarna (M) CITROËN C-ELYSÉE COLLECTION : FŐBB SZÉRIAFELSZERELÉSEK A TENDANCE FEL SZE- RELT SÉGI SZINTEN FELÜL Szivargyújtó manuális klímaberendezés 2/3 és 1/3 arányban dönthető hátsó üléstámlák Tugstene műszerfaldíszítés krómozott ajtónyitó gomb ködlámpák CD és MP3 lejátszására képes audiórendszer 2 hangszóróval és beépített kijelzővel fényezett vissza pillantótükör-házak és kilincsek elektromos és fűthető külső viszzapillantótükrök 15 collos lemez keréktárcsák Asterodea dísztárcsákkal Birdy kárpitozás Shark szürke (M) Hófehér (M) : metálfényezés. A metál- és az Onyx fekete fényezések opcióként elérhetők. 21 H

22 TECHNOLÓGIA AZ ÖN BIZTONSÁGÁNAK SZOLGÁLATÁBAN MOTORVÁLASZTÉK Ahhoz, hogy utazásai során teljes biztonságban utazhasson, a Citroën C-Elysée a legmodernebb aktív és passzív biztonsági rendszereket vonultatja fel. AIRBAG : a légzsákot egy gyorsulásmérő hozza működésbe, amint a gépkocsiban elhelyezett gyorsulásmérő a határértéknél nagyobb értéket mér (ütközéskor), pár ezredmásodperc alatt a légzsák működésbe lép. ABS : a blokkolásgátló rendszer fékezéskor automatikusan szabályozza a féknyomást, hogy megakadályozza a kerekek blokkolását és biztosítsa az útfelülethez való megfelelő tapadást. AFU : a fékpedál hirtelen történő benyomásakor azonnal a lehető legnagyobbra növeli a féknyomást, hogy ezáltal a lehető legkisebbre csökkenjen a féktávolság. Automatikusan bekapcsolja az elakadásjelzőt. ESP : elektronikus menetstabilizáló rendszer feladata, hogy egyszerre hatva a motor fordulatszámára és az egyes kerekekre jutó fékerő elosztására a fi zikai lehetőségeken belül, gondoskodjon a gépkocsi irányításáról. Motor Sebességváltó (fokozatok száma) FOGYASZTÁSI ÉS KIBOCSÁTÁSI ADATOK Városi (l/100km) Országúti (l/100km) Vegyes (l/100km) CO2 kibocsátás (g/km) C-Elysée VTi 72 Manuális (5) 7,0 4,3 5,3 124 C-Elysée VTi 72 MCP Robotizált (5) 6,4 4,3 5,1 116 C-Elysée VTi 115 Manuális (5) 8,8 5,3 6,5 151 C-Elysée VTi 115 AUT. Automata (4) 10,0 5,6 7,3 168 C-Elysée HDi 92 Manuális (5) 4,8 3,7 4, H

23 CITROËN: TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS KÉT ÉVES CITROËN GARANCIA A Hibás alkatrészek javítása vagy cseréje, assistance-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában. ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA Személygépkocsikra 1 év. Haszongépjárművekre 5 év. FÉNYEZÉSI GARANCIA Személygépkocsikra 3 év. Haszongépjárművekre 2 év. CITROËN CHRONO SERVICE Gépkocsiját előzetes bejelentkezés nélkül, azonnal fogadjuk az alábbi kisebb beavatkozásokra: olajcsere, gumi-abroncsok, fékek és kipufogó javítása, futómű-beállítás és tartozékok felszerelése. CSEREAUTÓ Amíg autója a szervizben van, kedvezményes áron csereautót biztosítunk Önnek. CITROËN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK A szerződési feltételekről érdeklődjön a CITROËN hálózatban. ESSENTIALDRIVE KITREJESZTETT GARANCIASZERZŐDÉS: AKÁR 5 ÉVRE IS BIZTO- SÍTHATJA NYUGALMÁT CITROËN-je a jótállási időszakot követően is ugyanolyan garanciát élvez, mint a legelső napon: szerződése a hibás alkatrészek cseréjén, vagy javításán túl a munkadíjra is kiterjed. Ráadásul a CITROËN Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában segítségére siet Magyarország, sőt egész Európa területén. A szerződés időtartama: 36, 48 vagy 60 hónap (2) (Futásteljesítmény: km (3) ) (1) COMFORTDRIVE GARANCIA- ÉS KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS: KISZÁMÍTHATÓ- SÁG ÉS HATÉKONYSÁG MINDENEK FELETT A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a gépjármű karbantartási tervében szereplő összes műveletre kiterjed (alkatrészek, munkadíj és kenőanyagok). Gépjárműve karbantartásának idejére előnyös feltételekkel igényelhet magának szervizbérautót. A szerződés időtartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) (Futásteljesítmény: km (3) ) (1) FREEDRIVE SZERZŐDÉS: A TELJES SZABADSÁG A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a karbantartási műveletek mellett a kopóalkatrészek cseréjére és javítására is kiterjed. Ingyen felkészítjük autóját a műszaki vizsgára, miután felmértük a sikeres vizsgához szükséges beavatkozásokat. Gépjárművét kívül-belül kitakarítva adjuk át Önnek. Amíg CITROËN-je a karbantartási tervben szereplő műveletek elvégzése céljából javítóműhelyünkben tartózkodik, egy szervizbérautót bocsátunk rendelkezésére. A szerződés időtartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) (Futásteljesítmény: km (3) ) (1) (1) amelyik határt a gépkocsi előbb eléri (2) az első forgalombahelyezéstől számítva (3) maximum futásteljesítmény 0 km-től számítva A CITROËN a -t választotta Minden további információért hívja márkakereskedőjét vagy látogasson el a honlapra. Citroën Assistance: (80) Az AUTOMOBILES CITROËN igazolja, hogy a használaton kívüli gépjárművekre vonatkozó, 2000/53/EK számú, szeptember 18-án kelt európai közösségi irányelv rendelkezéseit alkalmazva eleget tett az irányelvekben megfogalmazott célkitűzéseknek, és az általa forgalmazott termékek gyártásához felhasznál újrahasznosított anyagokat. Az európai Unióban forgalomba kerülő Citroën gépjárművek felszereltsége országonként eltérő lehet. A Citroën típuskínálatába tartozó modellek felszereltségének részletes leírását illetően töltse le árlistánkat, vagy keresse fel márkakereskedőjét.. 23 H

24 Készült : december

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

CITROËN XSARA TEMPOMAT A kívánság szerint be- illetve kikapcsolható sebességkorlátozó berendezés segítségével az autó nem lépi túl a beállított felsô sebességhatárt. Ez akényelmi funkció különösen

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

CITROËN JUMPY MULTISPACE

CITROËN JUMPY MULTISPACE CITROËN JUMPY MULTISPACE Ez a kiadvány egy minden technológiai lehetőséget felvonultató, teljesen felszerelt Citroën Jumpy Multispace modellt mutat be. Az EU különböző országaiban forgalomba kerülő gépjárművek

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

CITROËN JUMPY MULTISPACE

CITROËN JUMPY MULTISPACE CITROËN JUMPY MULTISPACE DIZÁJN LONDON KORLÁTLAN UTAZÁS Bármilyen szögből nézzük, a Citroën Jumpy Multispace erőteljes és életteli képet mutat. Kompakt méretei és az impozáns lökhárító még tovább fokozzák

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

STÍLUSOS UTAZÁS. A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes

STÍLUSOS UTAZÁS. A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes CITROËN C8 STÍLUSOS UTAZÁS A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes tulajdonságokkal rendelkezik a vezethetőség, a biztonság, a modularitás és a kényelem terén

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 690 000 4 790 000 Energy dci 95 5 150 000 Energy dci 110 5 400 000 5 500 000 Energy dci 130 6 450 000 MégANE Limited: különleges,

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Új CITROËN BERLINGO furgon

Új CITROËN BERLINGO furgon Raktér térfogata (m3) Terhelhetőség (kg) 3,3-4,1 625-890 kg között COMFORT HDi 75 5 seb L1 HDi 90 5 seb L1 HDi 90 5 seb L2 HDi 75 5 seb L1 HDi 90 5 seb L1 e-hdi 90 ETG6 L1 HDi 90 5 seb L2 HDi 115 5 seb

Részletesebben

CITROËN C1 El sem tudja képzelni, mi mindent tehet Önért a Citroën

CITROËN C1 El sem tudja képzelni, mi mindent tehet Önért a Citroën CITROËN C1 Tetszetôs külsô Kényelmes belsô Az ön stílusa A kompakt, fiatalos, ugyanakkor elegáns megjelenésû autó legapróbb részletei is mint például a kétszínû és belülrôl kézzel állítható visszapillantó

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ERŐT SUGÁRZÓ VONALAK 2HU

ERŐT SUGÁRZÓ VONALAK 2HU CITROËN JUMPER ERŐT SUGÁRZÓ VONALAK A Citroën Jumpernek minden esélye megvan arra, hogy Önt is meggyőzze remek tulajdonságairól. Az innovatív technológiai megoldásaira és speciális kialakítási lehetőségeire

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

HATÁROZOTT MEGJELENÉS

HATÁROZOTT MEGJELENÉS ÚJ CITROËN C3 MEGÚJULT DIZÁJN Letisztult formavilág és határozott vonalvezetés jellemzi az új Citroën C3-at, mely avantgárd stílusával számtalan merész ötletet felvonultat. Szemből nézve rögtön feltűnnek

Részletesebben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben ÚJ CAPTUR O OMosT 5 év vagy 100 000 km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben KOMFORT ASSISTANCE -ÖSRE VIZSGÁZÓ AJÁNLATOK FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER ÚJ PEUGEOT 3008 CROOVER 2015 májusi gyártástól érvényes árlista, EURO 6 motorizációk Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Kedvezmény használtautó beszámítással*

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

CITROËN C4 MŰREMEK POSITIVE POWER DIZÁJN VEZETÉS & TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN Az új Citroën C4 már első ránézésre egy kifejezetten masszív és stabil autó benyomását kelti. A művészi vonalvezetés

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2A4FKDK51A0C0 7 590 000 1 000 000 6

Részletesebben

ÚJ CITROËN BERLINGO MULTISPACE

ÚJ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJ CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ AZ ÚJ CITROËN BERLINGO MULTISPACE SZÁMOS ÚJDONSÁGGAL GAZDAGODOTT +++ STÍLUSOSABB. Az új Black Pack díszítés karakteresebb külsőt kölcsönöz neki (Magyarországon nem elérhető).

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER TYLE ALLURE ACTIVE ACCE ÚJ PEUGEOT 3008 CROOVER Az EURO 5-ös motorok csak 2015 májusi gyártásig rendelhetők, részletekről érdeklődjön a márkakereskedésekben. 2015. áprilisi gyártásig vagy a készlet erejéiog

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ TÁRS. Fedezze fel a Citroën Berlingót és a többi CITROËN kishaszonjárművet! Olvassa le a QR-kódot okostelefonjával!

A MEGBÍZHATÓ TÁRS. Fedezze fel a Citroën Berlingót és a többi CITROËN kishaszonjárművet! Olvassa le a QR-kódot okostelefonjával! CITROËN BERLINGO A MEGBÍZHATÓ TÁRS Fedezze fel a Citroën Berlingót és a többi CITROËN kishaszonjárművet! Olvassa le a QR-kódot okostelefonjával! HANGSÚLYOSAN MODERN MEGJELENÉSŰ, AZ ELSŐ FÉNYSZÓRÓK ALSÓ

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

AZ ÚJ CITROËN JUMPY ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS

AZ ÚJ CITROËN JUMPY ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS ÚJ CITROËN JUMPY AZ ÚJ CITROËN JUMPY ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS Bárhonnan is nézzük, a Citroën Jumpy minden porcikája egy masszív és erőteljes autó benyomását kelti. Kompakt méretei, öblös lökhárítója még tovább

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Renault Clio. Grandtour. Megdobogtatja a szíved 3 190 000 Ft-tól

Renault Clio. Grandtour. Megdobogtatja a szíved 3 190 000 Ft-tól Renault Clio Grandtour Megdobogtatja a szíved 3 190 000 Ft-tól Renault Clio Grandtour Megdobogtatja a szíved LISTAÁR Motor Life Alizé Limited Intens GT 1,2 16V 73 LE 3 190 000 3 440 000 3 740 000 Energy

Részletesebben

Peugeot // 206 / 207 VAN

Peugeot // 206 / 207 VAN Peugeot // 206 / 207 VAN 206 VAN // A vállalkozó társ 206 VAN A Peugeot kishaszongépjármûvében nemcsak hasznos, de elegáns társra is lel. Amellett, hogy a Peugeot 206 VAN több mint 1000 literes raktérrel*

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS ÁR ÉS LISTA CRUZE 5 AJTÓS MY'13 JANUÁR 2013 ÁRAK CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 3 820 000 Ft 431 000 Ft 3 389 000 Ft 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130LE MT6

Részletesebben

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól*

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* AKTUÁLIS AKCIÓ 800 000 Ft kedvezmény minden verzión, 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* Laguna Black Edition/GT négykerék-kormányzással

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ORLANDO MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 5 160 000Ft 5 800 000Ft + 1,8 benzin 141 LE AT6 2,0 Diesel LE 131 MT6 2,0 Diesel LE 163

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Bravo Actual 66/90 3 890 000 3 350 000 3 150 000 Bravo Active 66/90 4 090 000

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

EGY IGAZI ÖRÖKMOZGÓ. -kibocsátásának köszönhetően hamar nélkülözhetetlen munkatárssá válik a mindennapokban.

EGY IGAZI ÖRÖKMOZGÓ. -kibocsátásának köszönhetően hamar nélkülözhetetlen munkatárssá válik a mindennapokban. CITROËN NEMO EGY IGAZI ÖRÖKMOZGÓ A Citroën Nemónak vérében van a mozgékonyság - de ezúttal a kényelem és a praktikusság szeretete is. Nem mindennapi, masszív orr, a legváltozatosabb óhajokat is kielégítő

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Renault Clio Megdobogtatja a szíved Alizé már 2 790 000 Ft-tól*

Renault Clio Megdobogtatja a szíved Alizé már 2 790 000 Ft-tól* Renault Clio Megdobogtatja a szíved Alizé már 2 790 000 Ft-tól* Renault Clio Megdobogtatja a szíved LISTAÁR Motor Life ALIZÉ Limited Intens GT 1,2 16V 73 LE 2 990 000 3 240 000 3 490 000 Energy TCe 90

Részletesebben