CITROËN JUMPY MULTISPACE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CITROËN JUMPY MULTISPACE"

Átírás

1 CITROËN JUMPY MULTISPACE

2 DIZÁJN LONDON KORLÁTLAN UTAZÁS Bármilyen szögből nézzük, a Citroën Jumpy Multispace erőteljes és életteli képet mutat. Kompakt méretei és az impozáns lökhárító még tovább fokozzák bizalomkeltő jellegét. Az orr-részen a fényszórók mintegy meghosszabbítják az általuk közrefogott krómozott hűtőrácsot, és kifejezetten egyedi látványt, fényhatást biztosítanak. A Citroën Jumpy Multispace sziluettje lendületet áraszt, a széles oldalsó védőburkolatok pedig remekül kiemelik a két ajtó vonalát. A praktikus és elegáns Citroën Jumpy Multispace egy újfajta életmód felfedezésére csábít. RÓMA PÁRIZS Ez a kiadvány egy minden technológiai lehetőséget felvonultató, teljesen felszerelt Citroën Jumpy Multispace modellt mutat be. Az EU különböző országaiban forgalomba kerülő gépjárművek specifikációja azonban eltérhet egymástól. A szériafelszerelések és a rendelkezésre álló extrák részletes listáját a weboldalról letölthető dokumentumokban találja.

3 DIZÁJN BRÜSSZEL MOSZKVA

4 KÉNYELEM VEZETÉSI KÉNYELEM A Citroën Jumpy utasterét közvetlenül a személygépkocsik világa ihlette, így tökéletesen eleget tesz egy fontos szempont: a kellemes közérzet kívánalmainak. A pozitív benyomást bizonyos modellváltozatokon tekintélyes méretű üvegfelület erősíti. A döntött szélvédő és a nagyméretű oldalablakok hatalmas látóteret biztosítanak és világosabbá teszik a belső teret. A kompakt és egységes műszerfal eszményi tárolóhelyeket rejt magában, és könnyed hozzáférést biztosít a Jumpy által kínált szolgáltatásokhoz. A tökéletes közérzet érdekében kiemelt figyelmet fordítottak a hőkomfortra.

5 KÉNYELEM A Citroën Jumpy Multispace-ben kivitelétől függően opciós vagy szériafelszerelés a hátsó utasok kényelmét szolgáló kiegészítő légkondicionáló. A Citroën Jumpy Multispace-hez teljes körű audio- és telematikai kínálattal is rendelkezik, melynek része az USB- és jackbemenet, valamint egy Bluetooth kihangosító*. Az opcióként rendelhető emyway navigációs készülékkel a legújabb generációs műholdas navigáció előnyeit élvezhetjük; a készülék madártávlati nézet móddal (Birdview-mód) és egy belső memóriaegységben tárolt Európa-térképpel is rendelkezik. Segítségével egy 7 colos kijelzőn böngészhetjük a zenelejátszó tartalmát, valamint használhatjuk a Bluetooth* kihangosító készletet is. A rendszer részét képezi továbbá a kormányról vezérelhető, MP3-, WMA és CD-lejátszós audiorendszer is. A vezetőnek egy kiegészítő visszapillantó tükör is a rendelkezésére áll, hogy könnyen szemmel tarthassa a hátsó ülőhelyeket, és ne kelljen feleslegesen hátrafordulnia. Ilyen kényelemben Ön nyugodtan koncentrálhat a munkájával kapcsolatos feladatokra illetve magánügyeire. * Kompatibilis telefon szükséges hozzá.

6 MODULARITÁS SZABADON VARIÁLHATÓ

7 MODULARITÁS A Citroën Jumpy Multispace utastere a legkülönfélébb konfigurációkat lehetővé téve, a felhasználók igénye szerint variálható. A praktikus és sokoldalú beltér egyetlen mozdulattal átalakítható ötülésessé, így bőséges hely szabadítható fel a rakomány számára a csomagtérben. Az ülések asztalkává alakíthatók. Az oldalsó ülések Isofix rögzítési pontokkal is rendelkeznek, melyek minden szabványos gyermeküléssel kompatibilisek. És mivel a Citroën Jumpy Multispace a praktikumra helyezi a hangsúlyt, az utastérben 12 voltos aljzatok kaptak helyet. A Citroën Jumpy Multispace ülései a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek, és amellett hogy rendkívül kényelmesek, nagyon stabil oldaltartást biztosítanak. A szériaként vagy opcionálisan kínált Direct Access kivitelű utastérben a hátsó sor üléseire még kényelmesebb és könnyebb a beszállás, ugyanakkor továbbra is 8 fő számára biztosított az utazás. A padlót a leggyakrabban használt helyeken speciális, megerősített szőnyeg borítja.

8 TÁROLÓHELYEK UTASTÉR A Citroën Jumpy Multispace-ban minden a kellemes utazást szolgálja. Az ülések átgondolt elhelyezésének köszönhetően akár mind a 8 vagy 9 személy számára biztosított a kitűnő kilátás. Az utasok a nagy oldalablakokból eléjük táruló panoráma révén az elhaladó tájban is kedvükre gyönyörködhetnek. A Citroën Jumpy Multispace nagyméretű csomagterében könnyedén elférnek az utasok táskái és bőröndjei. Citroën Jumpy Multispace az utazás felhőtlen élményét kínálja Önnek.

9 TECHNOLÓGIA HASZNOS TECHNOLÓGIA A Citroën Jumpy Multispace-szal maximális biztonságban utazhat. Nagy segítség a nem látható akadályok észlelésében a hátsó parkolóradar (1), mellyel megkönnyíthetők a városi tolatási manőverek. A Citroën Jumpy Multispace felszereltségének része az új Grip Control rendszer (1) is, amely a nehezebb útviszonyok közti közlekedésben segít. A vezető egy többfunkciós kapcsolóval négyféle üzemmód közül választhat (normál, terep, hó és homok), melyek a terepnek leginkább megfelelő módon engedik kipörögni az első kerekeket, és biztosítják az optimális meghajtást. Ez a berendezés javítja az autó úttartását, és az adott tapadási feltételek mellett elérhető legnagyobb gyorsulást garantálja. A Citroën Jumpy Multispace egyéb tekintetben is magas szintű aktív és passzív biztonsági színvonalat képvisel. Az aktív biztonsági elemekhez tartozik a pontos futómű, a vészfékrásegítővel (AFU) kiegészülő nagyteljesítményű ABS fékrendszer, valamint az ESP és az opciós tempomat/sebességhatároló berendezés. Az alacsony abroncsnyomásra figyelmeztető rendszer a kerekekben található érzékelők segítségével folyamatosan méri az abroncsok nyomásában és hőmérsékletében bekövetkező változásokat, így automatikusan kiszűri a problémákat. Lapos vagy defektes kerék esetén a többfunkciós kijelzőn vagy a navigációs rendszer képernyőjén megjelenő üzenet azonnal figyelmezteti a vezetőt. Ütközés esetén az energiaelnyelő karosszériaszerkezet a vezetőnek és utasainak is fokozott védelmet biztosít. A passzív biztonsági elemek sorát a hat légzsák zárja: a két első légzsákhoz négy opciós oldallégzsák társítható (1). Ezeken túlmenően az első biztonsági övek pirotechnikai övfeszítővel és överő-határolóval is rendelkeznek. A tartozékként elérhető Wifi on Board segítségével a világ egy kattintásra lesz öntől. (1) Felszereltségi szinttől függően széria vagy opcióként rendelhető.

10 MOTOROK MOTOR- VÁLASZTÉK HDi SEB. A Citroën Jumpy Multispace számos modellváltozata és változatos felszereltsége révén mindenki igényeit képes kielégíteni. A három dízelmotor mindegyike megfelel az Euro 5 környezetvédelmi szabványnak, miközben tökéletes egyensúlyra törekszik az erő, a teljesítmény, a gazdaságosság, megbízhatóság és környezettudatosság szempontjai között, és az ügyfelek speciális szállítás igényeit is szem előtt tartja.. A HDi 95 motor és a hozzá tartozó hatfokozatú kézi váltó főleg a városi közlekedésre jellemző gyorsulási és kényelmi igényeket elégítik ki. A szintén 6 fokozatú manuális váltóval párosított HDi 125 motor vegyes (városi/országúti) használatra ideális, mivel meggyőző teljesítményéhez alacsony fogyasztás társul. Ugyanezen váltó HDi 160 motorral kombinált változata kiemelkedő teljesítményével könnyed és biztonságos vezetést garantál. A HDi 160 motor hatfokozatú szekvenciális automata váltóval párosítva a technológia kreatív és innovatív oldalát mutatja meg: a vezető választhat az automata üzemmód és a sebességek kézi kapcsolását lehetővé tévő szekvenciális üzemmód között. A választott üzemmód a műszercsoport folyadékkristályos kijelzőjén látható. Ez az új sebességváltó városi forgalomban kiemelkedő vezetési élményt nyújt. HDi 95 6 SEB.

11 MOTOROK HDi SEB. HDi 160 AUT. 6 SEB. Az összes motorhoz alapfelszereltségként jár a részecskeszűrő, amely a környezet védelme érdekében csökkenti a kipufogógáz szilárdrészecske-tartalmát. Mivel a motor teljesítménye mellett a biztonság is fontos, a Citroën Jumpy Multispace-hoz opcióban tempomat/ sebességhatároló berendezés is rendelhető.

12 FELSZERELTSÉGI SZINTEK CITROËN JUMPY MULTISPACE Citroën Jumpy Multispace Tendance: 9 személyes L1H1 változatban rendelhető. Motorok: HDi 95, HDi 125. A képen látható gépkocsi illusztráció. Citroën Jumpy Multispace Collection: 8 személyes L1H1 és L2H1 változatban rendelhető. Motor: HDi 125. Citroën Jumpy Multispace Exclusive: 8 személyes L1H1 és L2H1 változatban rendelhető. Motorok: HDi 125 és 160.

13 FELSZERELTSÉGI SZINTEK LEGFONTOSABB FELSZERELTSÉGI ELEMEK CITROËN JUMPY MULTISPACE TENDANCE : ABS AFU vezetőoldali légzsák 2 személyes utasülés Transcodage kárpitozás elektromos ablakemelők elöl a vezető oldalán becsípődésgátlóval üvegezett hátsó ajtók jobb oldali tolóajtó 12 V csatlakozó a csomagtérben 2. és 3. sor : 2 személyes pad + Easy Entry ülés (kivehetők) színezett üvegek mélységben és magasságban állítható kormánykerék. Transcodage szövet* Jocaste bársony*(1) CITROËN JUMPY MULTISPACE COLLECTION : TENDANCE felszereltségen felül automata fényszórókapcsolás manuális klímaberendezés automata ablaktörlő utasoldali légzsák Jocaste kárpitozás fedélzeti számítógép 2. sor : 2 személyes pad dönthető támlákkal + Easy Entry ülés (kivehetők és összecsukhatók) 3. sor : 2 személyes pad + Easy Entry ülés (kivehetők és összecsukhatók) elektromos és fűthető visszapillantótükrök. Onyx fekete Aster szürke (M) (1) Golden White bézs (M) (1) Hickory barna (GY) Alumínium szürke (M) Imperiálkék CITROËN JUMPY MULTISPACE EXCLUSIVE : COLLECTION felszereltségen felül tolatóradar 2 zónás automata klímaberendezés MP3 CD-s rádió Jocaste bársony kárpitozás hátsó klímaegység WEBASTO kiegészítő fűtéssel (nem programozható) felfelé nyíló, üvegezett hátsó ajtó ablaktrölővel 16 könnyűfém keréktárcsák színre fényezett műanyag elemek 3. sor : különálló, dönthető háttámlák a 2 személyes üléspadnál csomagtértakaró roló sötétített oldalüvegek a 2. és 3. soroknál. Antigua 16 dísztárcsa Acélszürke (GY) (1) Vivace 16 alu keréktárcsa Hófehér (1) csak Multispace-hoz (2) Csak furgonhoz (3) Magyarországon nem rendelhető. * és egyéb kísérőanyagok. (M): metálfényezés (GY): Gyöngyház fényezés. A metál- és gyöngyház fényezések felárasak

14 TECHNOLÓGIA A BIZTONSÁG SZOLGÁLATÁBAN Ahhoz, hogy utazásai során teljes biztonságban utazhasson a Citroën Jumpy a legmodernebb aktív és passzív biztonsági rendszereket vonultatja fel : ABS : A blokkolásgátló rendszer fékezéskor automatikusan szabályozza féknyomást, hogy megakadályozza a kerekek blokkolását és biztosítsa az útfelülethez való megfelelő tapadást. AFU : Vészfékezés aszisztens, ami a fékpedál hirtelen történő benyomásakor azonnal a lehető legnagyobbra növeli a féknyomást, hogy ezáltal a lehető legkisebbre csökkenjen a féktávolság, illetve bekapcsolja a vészvillogót, hogy ezzel fi gyelmeztesse a veszélyhelyzetre a mögöttünk haladókat. ASR : A kipörgésgátló egy olyan elektronikus berendezés, amely gyenge tapadású útfelületen történő elinduláskor is megtarjta a gépkocsi irányíthatóságát, a kerék, avagy kerekek fékezésének szabályozásával, amint az érzékelők azok kipörgését jelzik. ESP : Az elektronikus menetstabilizáló rendszer feladata, hogy - egyszerre hatva a motor fordulatszámára és az egyes kerekekre jutó fékerő elosztására - a fi zikai lehetőségeken belül - gondoskodjon a gépkocsi iránytartásáról. Grip Control : A gépkocsi meghajtását javító, fejlett kipörgésgátló rendszer. A vezető egy forgókapcsoló segítségével négy üzemmód közül választhat. A kipörgésgátló az adott terepviszonyokhoz (sár, hó, homok stb.) alkalmazkodva tökéletesen szabályozza az első kerekek meghajtását. A berendezés javítja a gépjármű úttartását, és az adott tapadási feltételek mellett az elérhető legnagyobb gyorsulást biztosítja. KÖRNYEZETVÉDELEM FOGYASZTÁS ÉS CO 2 -KIBOCSÁTÁS (CEE norma szerint)* Verzió Motor Városi (l/100 km) Országúti (l/100 km) Vegyes (l/100 km) Vegyes CO 2 -kibocsátás (g/km) Multispace L1H1/L2H1 HDi 95 7,2 6,0 6,4 169 Multispace L1H1/L2H1 HDi 125 7,6 6,0 6,6 172 Multispace L1H1/L2H1 HDi 160 7,6 6,0 6,6 172 Multispace L1H1/L2H1 HDi 160 AUT. (6 SEB.) 9,0 6,8 7,6 199 *A motorok fogyasztására és károsanyag-kibocsátására vonatkozó adatok változhatnak, az aktuális adatokat keresse a citroen.hu oldalon. A táblázatban feltüntetett homologizált fogyasztási és kibocsátási adatok meghatározása a -minden gyártóra és eladott gépjárműre kötelezően alkalmazandó - európai mérési normának megfelelően történt. A mért értékek egyaránt megfelelnek a gazdaságos üzemmódra törekvő, nyugodt vezetési stílusnak és a szigorúan alkalmazott és szabályozott mérési feltételeknek. A fogyasztási és kibocsátási értékek a valós forgalmi helyzetek, a hőmérséklet, a légnyomás, a gumiabroncsok állapota és nyomása, a gépjármű terhelése, illetve az esetlegesen felszerelt csomagtartó függvényében is eltérhetnek a hivatalos mérési ciklus során mért adatoktól. A klímaberendezés vagy a fűtés használata, valamint a gépjármű műszaki állapota szintén befolyásolhatja az üzemanyag-fogyasztást. A honlapon további, a gazdaságos üzemeltetést segítő tanácsokat is talál. Sebességhatároló : Lehetővé teszi, hogy ne lépjük túl az előre beállított maximális sebességet miközben a vezető szabadon változtathatja a gépkocsi sebességét a megadott értékig, és csak akkor lépheti túl, ha erősebben lép rá a gázpedálra. REF : Az elektronikus fékerőelosztó az ABS-sel együttműködve, az egyes kerekekre ható féknyomást egyenlíti ki, hogy az útburkolat minőségétől függetlenül optimális legyen a fékhatás. Tempomat: Lehetővé teszi, hogy a gázpedál használata nélkül tarthassuk a kívánt sebességet bármilyen domborzati viszonyok között is haladunk. A tempomat automatikusan kikapcsol, amint megérintjük a fékpedált, illetve a kuplungot. MÉRETEK /1895* 830 (L1)**/1038 (L2)** 3000 (L1/3122 (L2) 4805 (L1)**/5135 (L2)** * hidropneumatikus hátsó felfüggesztés esetén. **+ 8 mm tolatóradarral felszerelt verziók esetén. 14 HU

15 CITROËN : TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS 2 ÉVES CITROËN GARANCIA: Hibás alkatrészek javítása vagy cseréje, assistance-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában. ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA 12 év a személygépkocsikra. 5 év a tehergépkocsikra FÉNYEZÉSI GARANCIA 3 év a személygépkocsikra. 2 év a tehergépkocsikra.. CITROËN CHRONO SERVICE Gépkocsiját előzetes bejelentkezés nélkül, azonnal fogadjuk az alábbi kisebb beavatkozásokra: olajcsere, gumiabroncsok, fékek és kipufogó javítása,futóműbeállítás és tartozékok felszerelése. CSEREAUTÓ Amíg autója a szervizben van, kedvezményes áron csereautót biztosítunk Önnek. CITROËN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK: A szerződési feltételekről érdeklődjön a CITROËN hálózatban. (1) amelyik határt a gépkocsi előbb eléri (2) az első forgalombahelyezéstől számítva (3) maximum futásteljesítmény 0 km-től számítva ESSENTIALDRIVE KITREJESZTETT GARANCIASZERZŐDÉS: AKÁR 5 ÉVRE IS BIZTOSÍTHATJA NYUGALMÁT CITROËN-je a jótállási idoszakot követően is ugyanolyan garanciát élvez, mint a legelső napon: szerződése a hibás alkatrészek cseréjén vagy javításán túl a munkadíjra is kiterjed. Ráadásul a CITROËN Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában segítségére siet Magyarország, sőt egész Európa területén. A szerződés időtartama: 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3). COMFORTDRIVE GARANCIA- ÉS KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS: KISZÁMÍTHATÓSÁG ÉS HATÉKONYSÁG MINDENEK FELETT A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a gépjármű karbantartási tervében szereplő összes műveletre kiterjed (alkatrészek, munkadíj és kenőanyagok). Gépjárművek karbantartásának idejére előnyös feltételekkel igényelhet magának szervizbérautót. A szerződés időtartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3). FREEDRIVE SZERZŐDÉS: A TELJES SZABADSÁG A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a karbantartási műveletek mellett a kopóalkatrészek cseréjére és javítására is kiterjed. Ingyen felkészítjük autóját a műszaki vizsgára, miután felmértük a sikeres vizsgához szükséges beavatkozásokat. Gépjárművét kívül-belül kitakarítva adjuk át Önnek. Amíg CITROËN-je nálunk van, addig, egy szervizbérautót bocsátunk rendelkezésére. A szerződés időtartama: 24, 36, 48 vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: km (3). AUTOMOBILES CITROËN : a jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás időpontjában, azaz napján érvényes adatok. A képeken bemutatott gépjárművek felszereltsége széria vagy opció, változattól függően. A termékek folyamatos tökéletesítése során a Citroën bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat; amely esetben a Citroën a módosított adatokat tartalmazó katalógust a lehető legrövidebb időn belül közzéteszi a internetes oldalán. A jelenleg rendelkezésre álló nyomdai és fotóeljárások nem teszik lehetővé a színárnyalatok tökéletes megjelenítését. Ez a dokumentum következésképp általános információkkal szolgál, így nem tekinthető szerződéses ajánlatnak, vagy szerződés hivatalos alapjának. Pontosabb és bővebb felvilágosítás érdekében kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez! A katalógus részei kizárólag az Automobiles Citroën előzetes beleegyezésével használhatók fel, illetve reprodukálhatók. Az Automobiles Citroën igazolja, hogy a használaton kívüli gépjárművekre vonatkozó, 2000/53/EK számú, szeptember 18-án kelt európai közösségi iránylevl rendelkezéseit alkalmazva eleget tett az irányelvekben megfogalmazott cékitűzéseknek, és az általa forgalmazott termékek gyártásához felhasznál újrahasznosított anyagokat. Citroën Assistance: HU

16 Készítette :

CITROËN JUMPY MULTISPACE

CITROËN JUMPY MULTISPACE CITROËN JUMPY MULTISPACE Ez a kiadvány egy minden technológiai lehetőséget felvonultató, teljesen felszerelt Citroën Jumpy Multispace modellt mutat be. Az EU különböző országaiban forgalomba kerülő gépjárművek

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

AZ ÚJ CITROËN JUMPY ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS

AZ ÚJ CITROËN JUMPY ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS ÚJ CITROËN JUMPY AZ ÚJ CITROËN JUMPY ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS Bárhonnan is nézzük, a Citroën Jumpy minden porcikája egy masszív és erőteljes autó benyomását kelti. Kompakt méretei, öblös lökhárítója még tovább

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

STÍLUSOS UTAZÁS. A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes

STÍLUSOS UTAZÁS. A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes CITROËN C8 STÍLUSOS UTAZÁS A Citroën C8 fedélzetén utazni mindig élvezet. Ez az elegáns, nagy egyterű kivételes tulajdonságokkal rendelkezik a vezethetőség, a biztonság, a modularitás és a kényelem terén

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

CITROËN XSARA TEMPOMAT A kívánság szerint be- illetve kikapcsolható sebességkorlátozó berendezés segítségével az autó nem lépi túl a beállított felsô sebességhatárt. Ez akényelmi funkció különösen

Részletesebben

CITROËN C1 El sem tudja képzelni, mi mindent tehet Önért a Citroën

CITROËN C1 El sem tudja képzelni, mi mindent tehet Önért a Citroën CITROËN C1 Tetszetôs külsô Kényelmes belsô Az ön stílusa A kompakt, fiatalos, ugyanakkor elegáns megjelenésû autó legapróbb részletei is mint például a kétszínû és belülrôl kézzel állítható visszapillantó

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

A Citroën C-Elysée sziluettje harmonikus arányaival egy modern és tágas, kifejezetten elegáns, ugyanakkor robusztus limuzint sejtet, ahol az

A Citroën C-Elysée sziluettje harmonikus arányaival egy modern és tágas, kifejezetten elegáns, ugyanakkor robusztus limuzint sejtet, ahol az ÚJ CITROËN C-ELYSÉE CITROËN C-ELYSÉE ELEGÁNS ÉS ROBOSZTUS A Citroën C-Elysée sziluettje harmonikus arányaival egy modern és tágas, kifejezetten elegáns, ugyanakkor robusztus limuzint sejtet, ahol az alkalmazott

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Új CITROËN BERLINGO furgon

Új CITROËN BERLINGO furgon Raktér térfogata (m3) Terhelhetőség (kg) 3,3-4,1 625-890 kg között COMFORT HDi 75 5 seb L1 HDi 90 5 seb L1 HDi 90 5 seb L2 HDi 75 5 seb L1 HDi 90 5 seb L1 e-hdi 90 ETG6 L1 HDi 90 5 seb L2 HDi 115 5 seb

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kivitel: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO071421 2014. július Jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ERŐT SUGÁRZÓ VONALAK 2HU

ERŐT SUGÁRZÓ VONALAK 2HU CITROËN JUMPER ERŐT SUGÁRZÓ VONALAK A Citroën Jumpernek minden esélye megvan arra, hogy Önt is meggyőzze remek tulajdonságairól. Az innovatív technológiai megoldásaira és speciális kialakítási lehetőségeire

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1.

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1. GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2C5FKDK51A0C0 7 690 000 1 000 000 6

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Peugeot // 206 / 207 VAN

Peugeot // 206 / 207 VAN Peugeot // 206 / 207 VAN 206 VAN // A vállalkozó társ 206 VAN A Peugeot kishaszongépjármûvében nemcsak hasznos, de elegáns társra is lel. Amellett, hogy a Peugeot 206 VAN több mint 1000 literes raktérrel*

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D PEUGEOT 508 Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár ACTIVE 1.6 BlueHDi 1560 cm 3 120 LE 1997 cm 3 150 LE S&S 1PW2A4LKDK51A0D0 8 170 000 1 000 000 7 170 000 S&S

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA Nettó listaár Bruttó listaár JUMPER FURGON 28 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91CHKW604A0C0 5 826 000 7 399 020 30 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91DHKW604A0C0 5 951 000 7 557 770

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA Nettó listaár Bruttó listaár JUMPER FURGON 28 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91CHKW604A0C0 5 840 000 7 416 800 30 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91DHKW604A0C0 5 965 000 7 575 550

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

Új CITROËN JUMPY furgon

Új CITROËN JUMPY furgon Új CITROËN JUMPY furgon 1000 COMFORT 1200 COMFORT L1H1 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 L2H2 Raktér térfogata (m3) / terhelhetőség (kg) 5 / 988 5 / 1000 5 / 1188 5 / 1200 6 / 1188 6 / 1200 6 / 1200 7 / 1200

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

HATÁROZOTT MEGJELENÉS

HATÁROZOTT MEGJELENÉS ÚJ CITROËN C3 MEGÚJULT DIZÁJN Letisztult formavilág és határozott vonalvezetés jellemzi az új Citroën C3-at, mely avantgárd stílusával számtalan merész ötletet felvonultat. Szemből nézve rögtön feltűnnek

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Peugeot // 206 / 207 VAN

Peugeot // 206 / 207 VAN Peugeot // 206 / 207 VAN 206 VAN // A vállalkozó társ 206 VAN A Peugeot kishaszongépjármûvében nemcsak hasznos, de elegáns társra is lel. Amellett, hogy a Peugeot 206 VAN több mint 1000 literes raktérrel*

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2A4FKDK51A0C0 7 590 000 1 000 000 6

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

BLACK TOP* EREDETISÉG KÉT TÓNUSBAN

BLACK TOP* EREDETISÉG KÉT TÓNUSBAN CITROËN C3 PICASSO 2 BLACK TOP* EREDETISÉG KÉT TÓNUSBAN A CITROËN C3 PICASSO BLACK TOP változatai igazi egyéniségek. A FEEL EDITION és EXCLUSIVE kivitelekhez rendelhető Perla Nera fekete tetőfényezés a

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

+ DESIGN + DINAMIZMUS + SZABADSÁG

+ DESIGN + DINAMIZMUS + SZABADSÁG 206+ + DESIGN + DINAMIZMUS + SZABADSÁG Egy jól manőverezhető városi autóra van szüksége, mely, ha kell, az országúton is megállja a helyét? Modern, elegáns, megbízható autót keres elérhető áron? A Peugeot

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ TÁRS. Fedezze fel a Citroën Berlingót és a többi CITROËN kishaszonjárművet! Olvassa le a QR-kódot okostelefonjával!

A MEGBÍZHATÓ TÁRS. Fedezze fel a Citroën Berlingót és a többi CITROËN kishaszonjárművet! Olvassa le a QR-kódot okostelefonjával! CITROËN BERLINGO A MEGBÍZHATÓ TÁRS Fedezze fel a Citroën Berlingót és a többi CITROËN kishaszonjárművet! Olvassa le a QR-kódot okostelefonjával! HANGSÚLYOSAN MODERN MEGJELENÉSŰ, AZ ELSŐ FÉNYSZÓRÓK ALSÓ

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes Fiat Ducato árlista Verzió Kivitel Sincomkód Tengelytáv Teljesítmény Nyomaték Hengerûrtartalom Száll. személyek száma Nettó ár Regiszt. Adó Bruttó ár mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft Ducato 3.0t 2.2 Mjet 100

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben ÚJ CAPTUR O OMosT 5 év vagy 100 000 km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben KOMFORT ASSISTANCE -ÖSRE VIZSGÁZÓ AJÁNLATOK FELSZERELTSÉG

Részletesebben