ELİTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság szeptember 8-i, valamint a Költségvetési Bizottság szeptember 7-i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELİTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság 2010. szeptember 8-i, valamint a Költségvetési Bizottság 2010. szeptember 7-i ülésére"

Átírás

1 Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke /2010 ELİTERJESZTÉS Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság szeptember 8-i, valamint a Költségvetési Bizottság szeptember 7-i ülésére Tárgy: A Pécs 2010 Európa Kulturális Fıvárosa program Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont megvalósítása projektjéhez kapcsolódó, különféle eszközök és gépek szállítása tárgyú közbeszerzési eljárás lezárása (TK_eszköz)* Mellékletek: 1. sz. melléklet: Jegyzıkönyv a bontási eljárásról 2. sz. melléklet: Bíráló Bizottsági Jegyzıkönyv I. 3. sz. melléklet: Bíráló Bizottsági Jegyzıkönyv II. 4. sz. melléklet: Pécs2010 Np. Kft és DDRFÜ állásfoglalás Készítette: Nyikos Attila, Fejlesztési és Projekt Csoport I. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Költségvetési, valamint Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága a 80/2010.(VI.17)KB, valamint a 85/2010.(VI.17.)GFB határozatokkal elrendelte a Pécs 2010 Európa Kulturális Fıvárosa program Dél- Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont megvalósítása projektjéhez kapcsolódó, különféle eszközök és gépek szállítása tárgyú, közösségi értékhatárt elérı nyílt közbeszerzési eljárás indítását és jóváhagyta az eljárás ajánlati felhívását és ajánlatkérési dokumentációját. Az eljárásban az alábbi részekre vonatkozóan lehetett ajánlatot tenni: 1. rész esetében: bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése; 2. rész esetében: kötészeti és egyéb irodai eszközök szállítása; 3. rész esetében: hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése, 4. rész esetében: vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése, 5. rész esetében: nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése, 6. rész esetében: egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése, 7. rész esetében: emelıgépek szállítása augusztus órai ajánlattételi határidıig 9 ajánlat érkezett, melyet az ajánlati felhívásban és a dokumentációban meghatározott zárt és sértetlen csomagolásban nyújtottak be, az elıírt formai feltételekkel.

2 2 Az ajánlatok tartalmi elemei a következık: I. Ajánlattevıi Konzorcium: Colorspektrum Kft Budapest, Dolmány u. 26. tagok: 1. Colorspektrum Kft Budapest, Dolmány u Euro-Profil Rendszerház Kft Budapest Határhalom u. 4. Ajánlattétel tárgya: 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) II. Ajánlattevı: Informatéka Kft Budapest, Teréz krt. 31. Ajánlattétel tárgya: 3. rész: Hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: , - (HUF) 4. rész: Vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 6. rész: Egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) III. Ajánlattevı: BravoGroup Rendszerház Kft Budapest, Újvilág u Ajánlattétel tárgya: 3. rész: Hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: , - (HUF) 4. rész: Vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) IV. Ajánlattevıi konzorcium: Tagok:

3 3 1. Canon Hungária Kft Budapest, Záhony u H-Copex Irodatechnika Kft. 7624, Pécs, Barbakán tér 1. Ajánlattétel tárgya: 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) V. Ajánlattevı: Digistar Kft Pécs Szabadság u. 11. Ajánlattétel tárgya: 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) VI. Ajánlattevı: Smart Info Kft Nagytarcsa Bartók Béla u. 2/A. A. ép. fsz. 3. Ajánlattétel tárgya: 1. rész: Bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 3. rész: Hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 4. rész: Vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 6. rész: Egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,-(HUF) 7. rész: Emelıgépek szállítása Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) VII. Ajánlattevı: Delta Services Kft Budapest, Szentendrei út Ajánlattétel tárgya: 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) VIII. Ajánlattevı: Brill-Audio Visual Kft Budapest, Komócsy út 9. Ajánlattétel tárgya:

4 4 3. rész: Hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 4. rész: Vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) IX. Ajánlattevı: Océ-Hungária Kft Budapest, Róbert Károly krt Ajánlattétel tárgya: 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- HUF A bontási jegyzıkönyv az elıterjesztés 1. sz. melléklete. A Bíráló Bizottság több ízben összeült (az ülések jegyzıkönyveit az elıterjesztés 2. és 3. sz. melléklete tartalmazza). A hiánypótlásokkal kiegészített ajánlatok értékelését követıen a következı megállapításokat tette: A Bíráló Bizottság a megállapítja, hogy a hiánypótlási határidı lejártáig augusztus : 00 óráig - a DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7621 Pécs, Szabadság utca 11.), a Brill Audio Visual Kft. (1141 Budapest Komócsy u. 9.), a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út ), az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.), a Colorspektrum Kft. (1131 Budapest, Dolmány u. 26.) és Euro Profil Rendszerház Kft. (1173 Budapest, Határhalom u. 4.) közös Ajánlattevık, valamint a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) adta be hiánypótlását. Tekintettel arra, hogy a BRAVOGROUP RENDSZERHÁZ Kft. (1145 Budapest, Újvilág utca ), az Océ-Hungária Kft. (1134 Budapest, Róbert Károly krt ) és a Canon Hungária Kft. (1031 Budapest, Záhony u. 7.) és H-Copex Irodatechnika Kft. (7624 Pécs, Barbakán tér 1.) közös ajánlattevık hiánypótlási kötelezettségének nem tett eleget, a Bíráló Bizottság kijelenti, hogy a bírálat során a Kbt. 83. (7) bekezdése alapján ezen Ajánlattevık esetében kizárólag az általuk benyújtott eredeti ajánlati példányt veszi figyelembe. A Bíráló Bizottság megállapítja, hogy a BRAVOGROUP RENDSZERHÁZ Kft. Ajánlata a harmadik, negyedik és ötödik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság kijelenti, hogy az Océ-Hungária Kft. Ajánlata az ötödik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság megállapítja, hogy az Canon Hungária Kft. és a H-Copex Irodatechnika Kft. közös ajánlattevık Ajánlata az ötödik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen.

5 5 A Bíráló Bizottság a Brill Audio Visual Kft. Ajánlatának vizsgálata alapján kijelenti, hogy az Ajánlattevı ajánlata a harmadik és negyedik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján, illetve a harmadik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Ajánlatának ellenırzése alapján megállapítja, hogy az Ajánlattevı ajánlata a hatodik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Ajánlatának bírálata alapján megállapítja, hogy az Ajánlattevı ajánlata a hatodik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság a Szakmai Zsőri észrevételei alapján kijelenti, hogy a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Ajánlata az elsı rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság rögzíti, hogy az eljárás második részére az ajánlattételi határidıig nem érkezett ajánlat javasolja az Ajánlatkérınek az eljárás e részét a Kbt. 92. a) pontja alapján eredménytelenné nyilvánítani, továbbá az eljárás elsı és hatodik részét a Kbt. 92. b) pontjára figyelemmel eredménytelenné nyilvánítani, figyelemmel arra, hogy e részek kapcsán kizárólag érvénytelen ajánlatot nyújtottak be. A Bíráló Bizottság megállapítja, hogy DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az ötödik rész, a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az ötödik rész, az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a harmadik és negyedik rész, Colorspektrum Kft. és Euro Profil Rendszerház Kft. közös ajánlattevık az ötödik rész, valamint a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a harmadik, negyedik és hetedik rész kapcsán benyújtott ajánlata megfelel az Ajánlati Felhívás, az Ajánlatkérési Dokumentáció és a vonatkozó jogszabályok által elıírt feltételeknek, így az ajánlatok e részek vonatkozásában érvényesek. A Bíráló Bizottság ezt követıen az Ajánlati Felhívás IV.2.1), valamint az Ajánlatkérési Dokumentáció 11. pontjában meghatározott módszertan alapján elvégzett értékelés alapján megállapítja, hogy legalacsonyabb összegő árajánlatot - a harmadik rész esetében: a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., - a negyedik rész esetében: az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., - az ötödik rész esetében: a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., - a hetedik rész esetében: a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tette, Ennek alapján a harmadik, negyedik és hetedik rész kapcsán a Kbt. 92. c) pont szerinti körülmény vizsgálatát ajánlva e társaságokkal javasolja az Ajánlatkérınek a szállítási szerzıdés megkötését a Kbt. 99. alapján. A Bíráló Bizottság kijelenti, hogy a második legkedvezıbb árajánlatot - a harmadik rész esetében: az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.,

6 6 - a negyedik rész esetében: a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., - az ötödik rész esetében: a DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Ennek alapján javasolja az Ajánlatkérınek e társaságokat az eredményhirdetésen második helyezettként megjelölni. A Bíráló Bizottság javaslatának részletes indoklását a második bírálati jegyzıkönyv tartalmazza, mely az elıterjesztés 3. számú melléklete. A beérkezett ajánlatok összességében nettó Ft-tal meghaladják a Tudásközpont megvalósítása projekt eszközsorán rendelkezésre álló összeget. Az eszközbeszerzéshez szükséges többletköltség a projekt építési során jelentkezı megtakarítás terhére projekten belüli átcsoportosítással DDRFÜ elbírálás után - biztosítható, azonban a DDRFÜ álláspontja alapján az átcsoportosítás csak akkor kezdeményezhetı, amennyiben a Kedvezményezett ennek szükségességét vállalkozói szerzıdéssel tudja igazolni, így pontosan meghatározhatóvá válik az átcsoportosítás összege. Az átcsoportosítás így csak a szerzıdések aláírása után kezdeményezhetı. A DDRFÜ álláspontját, valamint a Pécs2010 Np. Kft. e témában írt levelét az elıterjesztés 4. sz. melléklete tartalmazza. Kérjük a Tisztelt Bizottságokat, hogy a fentiek, valamint az elıterjesztés mellékleteiben foglaltak alapján, hozzák meg az eljárás lezáráshoz szükséges döntéseket. Határozati javaslat: II. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága a Bíráló Bizottság szakmai javaslata alapján, a közgyőlés elnöke véleményének megismerése után, a Pécs 2010 Európa Kulturális Fıvárosa program Dél Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont projektjéhez kapcsolódó különféle eszközök és gépek szállítása tárgyú közbeszerzési eljárásban a következı döntéseket hozza: 1. A BravoGroup Rendszerház Kft. (1145 Budapest, Újvilág u ) ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) és ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. 2. Az Océ-Hungária Kft. (1134 Budapest, Róbert Károly krt ) ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. 3. A Canon Hungária Kft. (1031 Budapest, Záhony u. 7.) és a H-Copex Irodatechnika Kft.(7624, Pécs, Barbakán tér 1.) közös ajánlattevık

7 7 Ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen. 4. A Brill Audio Visual Kft. (1141 Budapest, Komócsy út 9.) Ajánlta a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) és negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján, továbbá a harmadik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 5. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) ajánlata a hatodik rész (egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 6. Az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) ajánlata a hatodik rész (egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 7. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) ajánlata az elsı rész vonatkozásában (bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése) a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen. 8. A DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7621 Pécs, Szabadság utca 11.) nettó , Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 9. A Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út ) nettó Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 10. Az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), valamint, nettó Ft-os ajánlata a negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 11. A Colorspektrum Kft. (1131 Budapest, Dolmány u. 26.) és Euro Profil Rendszerház Kft. (1173 Budapest Határhalom u. 4.) közös ajánlattevık

8 8 nettó Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 12. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), nettó Ft-os ajánlata a negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), valamint nettó Ft-os ajánlata a hetedik rész (emelıgépek szállítása) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 13. Tekintettel arra, hogy az eljárás második részére (kötészeti és egyéb irodai eszközök szállítása) az ajánlattételi határidıig nem érkezett ajánlat a Kbt. 92. a) pontja alapján a bizottság az eljárás második részét eredménytelenné nyilvánítja. 14. Tekintettel arra, hogy az eljárás elsı és hatodik részére kizárólag érvénytelen ajánlatot nyújtottak be a Kbt. 92. b) pontjára értelmében a bizottság az eljárás elsı részét (bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése) és hatodik részét (egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) eredménytelenné nyilvánítja. 15. A harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 16. A negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 17. Az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út ) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és a DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7621 Pécs, Szabadság utca 11.) nettó , Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 18. A hetedik rész (emelıgépek szállítása) tekintetében SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak.

9 9 19. A Bizottság felkéri a közgyőlés elnökét, hogy az eljárás egyes részeinek nyertesével, a 3., 4. és 5. részeknél a nyertes visszalépése, illetıleg a Kbt. 91. (2) bekezdés b) pontjában meghatározott körülmények esetén a második legkedvezıbb ajánlatot tevıvel kösse meg a szerzıdést. Határidı: Felelıs: szeptember 29., a szerzıdések megkötésére Dr. Hargitai János, a közgyőlés elnöke A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Költségvetési Bizottsága a Bíráló Bizottság szakmai javaslata alapján, a közgyőlés elnöke véleményének megismerése után, a Pécs 2010 Európa Kulturális Fıvárosa program Dél Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont projektjéhez kapcsolódó különféle eszközök és gépek szállítása tárgyú közbeszerzési eljárásban a következı döntéseket hozza: 1. A BravoGroup Rendszerház Kft. (1145 Budapest, Újvilág u ) ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) és ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. 2. Az Océ-Hungária Kft. (1134 Budapest, Róbert Károly krt ) ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. 3. A Canon Hungária Kft. (1031 Budapest, Záhony u. 7.) és a H-Copex Irodatechnika Kft.(7624, Pécs, Barbakán tér 1.) közös ajánlattevık Ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen. 4. A Brill Audio Visual Kft. (1141 Budapest, Komócsy út 9.) Ajánlta a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) és negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján, továbbá a harmadik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 5. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) ajánlata a hatodik rész (egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 6. Az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) ajánlata a hatodik rész (egyéb elektronikai

10 10 eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 7. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) ajánlata az elsı rész vonatkozásában (bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése) a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen. 8. A DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7621 Pécs, Szabadság utca 11.) nettó , Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 9. A Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út ) nettó Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 10. Az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), valamint, nettó Ft-os ajánlata a negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 11. A Colorspektrum Kft. (1131 Budapest, Dolmány u. 26.) és Euro Profil Rendszerház Kft. (1173 Budapest Határhalom u. 4.) közös ajánlattevık nettó Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 12. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), nettó Ft-os ajánlata a negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), valamint nettó Ft-os ajánlata a hetedik rész (emelıgépek szállítása) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 13. Tekintettel arra, hogy az eljárás második részére (kötészeti és egyéb irodai eszközök szállítása) az ajánlattételi határidıig nem érkezett ajánlat a Kbt. 92. a) pontja alapján a bizottság az eljárás második részét eredménytelenné nyilvánítja.

11 Tekintettel arra, hogy az eljárás elsı és hatodik részére kizárólag érvénytelen ajánlatot nyújtottak be a Kbt. 92. b) pontjára értelmében a bizottság az eljárás elsı részét (bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése) és hatodik részét (egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) eredménytelenné nyilvánítja. 15. A harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 16. A negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 17. Az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út ) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és a DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7621 Pécs, Szabadság utca 11.) nettó , Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 18. A hetedik rész (emelıgépek szállítása) tekintetében SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak. 19. A Bizottság felkéri a közgyőlés elnökét, hogy az eljárás egyes részeinek nyertesével, a 3., 4. és 5. részeknél a nyertes visszalépése, illetıleg a Kbt. 91. (2) bekezdés b) pontjában meghatározott körülmények esetén a második legkedvezıbb ajánlatot tevıvel kösse meg a szerzıdést. Határidı: Felelıs: szeptember 29., a szerzıdések megkötésére Dr. Hargitai János, a közgyőlés elnöke Pécs, szeptember 7. Dr. Csörnyei László a bizottság elnöke sk Pávkovics Gábor a bizottság elnöke sk

12 12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37 ADATLAP a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlése elnökének, a Baranya Megyei Önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásáról szóló 26/1999.(XII.30) Kgy. rendelet 3. (5) bekezdésének e) pontjában, valamint a Baranya Megyei Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata IV. fejezet 5.) pontjában szabályozott véleményérıl 1. A közbeszerzési eljárás tárgya: Pécs 2010 Európa Kulturális Fıvárosa program Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont megvalósítása projektjéhez kapcsolódó, különféle eszközök és gépek szállítása 2. A közgyőlés elnökének véleménye: A Költségvetési Bizottság, valamint a Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság elnökei által elıterjesztett határozati javaslattal a) egyetértek b) nem értek egyet, véleményem a következı: Pécs, szeptember 7. Dr. Hargitai János

ELŐTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2010. január 18-i, valamint Költségvetési Bizottsága 2010. január 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2010. január 18-i, valamint Költségvetési Bizottsága 2010. január 18-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke 114-1/2010 ELŐTERJESZTÉS Baranya Megyei

Részletesebben

BUDAKESZI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT. KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA... számú önkormányzati határozat alapján

BUDAKESZI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT. KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA... számú önkormányzati határozat alapján 1 BUDAKESZI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA... számú önkormányzati határozat alapján Hatályos: 2012. január... dr. Csutoráné dr. Gyıri Ottília polgármester dr. Szelenczy Gabriella jegyzı 2

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T - ot.

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T - ot. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTİBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.238/11/2012. A Közbeszerzési

Részletesebben

Heves Megyei Vízmő Zrt. Közbeszerzési Szabályzat 5. kiadás. Tartalomjegyzék

Heves Megyei Vízmő Zrt. Közbeszerzési Szabályzat 5. kiadás. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 3 1. A Közbeszerzési Szabályzat célja:... 3 2. A Szabályzat hatálya:... 3 3. Alkalmazott fıbb jogszabályok... 3 4. Közbeszerzési alapelvek... 4 5. Közbeszerzési

Részletesebben

Száma: 15903-1/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V

Száma: 15903-1/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Száma: 15903-1/2011. TERKA J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. június 28- án - kedden - du. 16,00 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT 1 / 22 GERJEN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT 1 / 22 GERJEN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT 1 / 22 GERJEN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT 2 / 22 TARTALOMJEGYZÉK Fejezet Cím oldal - Címlap 1. - Tartalomjegyzék és módosítások nyilvántartása

Részletesebben

Jegyzıkönyv. 1. napirendi pont: Vecsési Ügyfélszolgálati irodaépület létesítése projekt kivitelezıjének kiválasztása

Jegyzıkönyv. 1. napirendi pont: Vecsési Ügyfélszolgálati irodaépület létesítése projekt kivitelezıjének kiválasztása Jegyzıkönyv Készült: Vecsés Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. október 28-án megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Dabasi János, dr. Fekete Károly, Hanek Gábor, Jugovics Sándor, Lırincz

Részletesebben

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT ÖNKORMÁNYZATI TERÜLETEKEN TALÁLHATÓ ILLEGÁLIS HULLADÉK LERAKÓHELYEK FELSZÁMOLÁSA, AZ ILLEGÁLIS HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSA, LERAKÓHELYEN TÖRTÉNİ ELHELYEZÉSE AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

Részletesebben

Sándorfalva - Szatymaz Szennyvíz, Csatorna Beruházó Társulás. Közbeszerzési Szabályzata

Sándorfalva - Szatymaz Szennyvíz, Csatorna Beruházó Társulás. Közbeszerzési Szabályzata Sándorfalva - Szatymaz Szennyvíz, Csatorna Beruházó Társulás Közbeszerzési Szabályzata 1 Sándorfalva - Szatymaz Szennyvíz, Csatorna Beruházó Társulás Közbeszerzési szabályzata A Sándorfalva-Szatymaz Szennyvíz,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a tulajdonában lévı 857 hrsz-ú telekingatlan megvásárlására

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a tulajdonában lévı 857 hrsz-ú telekingatlan megvásárlására PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a tulajdonában lévı 857 hrsz-ú telekingatlan megvásárlására A pályázat célja: 1. Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

58. számú elıterjesztés

58. számú elıterjesztés 58. számú elıterjesztés Bátaszék város képviselı-testületének 2010. március 30-án, 14-órakor megtartandó ülésére A határozati javaslat elfogadásához egyszerő többség szükséges! a Bátaszéki integrált mikrotérségi

Részletesebben

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon Pomáz Város Önkormányzata Képviselı-testületének 16/2013.(IX.9.) önk. rendelettel módosított, egységes szerkezetbe foglalt 11/2012. (IV. 25.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI Alap Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György utca 31. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Költségvetési Bizottsága és Pénzügyi Bizottsága 2010. július 14-i együttes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Költségvetési Bizottsága és Pénzügyi Bizottsága 2010. július 14-i együttes ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Pénzügyi Bizottsága elnöke 29-195/21 ELŐTERJESZTÉS Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének

Részletesebben

Létavértes Város Önkormányzata Közbeszerzési Szabályzata 2013.

Létavértes Város Önkormányzata Közbeszerzési Szabályzata 2013. Létavértes Város Önkormányzata Közbeszerzési Szabályzata 2013. Az Önkormányzat a közpénzek ésszerő felhasználása átláthatóságának és széles körő nyilvános ellenırizhetıségének megteremtése, továbbá a közbeszerzések

Részletesebben

Bizottságának Elnöke. 81-9/2010. Mellékletek: 1. Ajánlattételi felhívás ELŐTERJESZTÉS

Bizottságának Elnöke. 81-9/2010. Mellékletek: 1. Ajánlattételi felhívás ELŐTERJESZTÉS Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottságának Elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottságának Elnöke 81-9/2010. Mellékletek: 1. Ajánlattételi

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Hivatalos név: Tengelic Község Önkormányzata Postai cím: Rákóczi u. 11. Város/Község: Tengelic Postai irányítószám:

Részletesebben

Elıterjesztés. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. február 1-i ülésére

Elıterjesztés. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. február 1-i ülésére Elıterjesztés 1. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. február 1-i ülésére Tárgy: Települési szilárd hulladék győjtésére, szállítására és ártalmatlanító helyen történı elhelyezésére

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Aszód Város Önkormányzata Átdolgozott Szabályzat (4. pályázati elem) BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Készítette: CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt. Közigazgatási Igazgatósága 2014. október 1 A gazdaság verseny tisztaságának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2012. június 18-án 13.00 órakor a Polgármesteri Hivatal kistermében tartott rendkívüli

Részletesebben

30. számú elıterjesztés

30. számú elıterjesztés A határozati javaslat elfogadásához egyszerő többség szükséges! 30. számú elıterjesztés Bátaszék Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. február 21-én, 14,00 órakor megtartandó ülésére A bátaszéki

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzési Hatóság nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot.

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzési Hatóság nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTİBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.498/7/2012. A Közbeszerzési

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT Sátoraljaújhely Város Önkormányzata valamint Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala - mint ajánlatkérı - közbeszerzési eljárásai elıkészítésének, lefolytatásának

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 19.-i rendkívüli ülésére Tárgy: Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola "F" épületének energetikai

Részletesebben

HU-Budapest: Vasúti biztosítási szolgáltatások 2009/S 136-199417 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Szolgáltatás

HU-Budapest: Vasúti biztosítási szolgáltatások 2009/S 136-199417 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Szolgáltatás HU-Budapest: Vasúti biztosítási szolgáltatások 2009/S 136-199417 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ Szolgáltatás I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK): MÁV-START

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzési Hatóság nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T - ot.

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzési Hatóság nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T - ot. Ikt. sz.: D.469/15/2012. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTİBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8592, fax: 06-1/882-8592 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési

Részletesebben

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ...

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ... Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás...... HATÁROZAT Szám: 7/2009. (III.16.) BTT határozat Tárgy: A Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás Társulási Tanács Közbeszerzési szabályzatának elfogadása A Bakonyi

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzési Hatóság nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot.

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzési Hatóság nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTİBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.536/10/2012. A Közbeszerzési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 18. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben