Áttörő funkcionalitás kis munkacsoportoknak fekete-fehérben és színesben

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Áttörő funkcionalitás kis munkacsoportoknak fekete-fehérben és színesben"

Átírás

1 Áttörő funkcionalitás kis munkacsoportoknak fekete-fehérben és színesben MP C1500SP

2 Valódi multifunkcionalitás a színek hatékonyságával Napjaink üzleti valósága kétarcú: egyre élesebb a verseny, ugyanakkor sok cég életében a költségtakarékosság az elsődleges szempont. A kulcsszó a multifunkcionalitás, amely a dolgozókra éppúgy érvényes, mint az eszközökre. A Ricoh Aficio MP C1500SP modellje javítja az irodai munkafolyamatok hatékonyságát és bármilyen kihívással boldogul. Kiváló minőségű nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás: a multifunkciós irodai rendszer minden feladatot elvégez. Ha pedig mindehhez a megfizethető színes dokumentumkészítés képességét is hozzávesszük, nyitva áll az út az üzleti sikerhez! Lenyűgöző színes nyomatminőség az innovatív technológiának köszönhetően Csúcsteljesítmény: 15 fekete-fehér vagy 6 színes oldal percenként Duplex másolás, szkennelés és nyomtatás Több funkció: nyomtató, másológép, szkenner és fax egy csomagban Kivételesen sokoldalú papírkezelés Garantált biztonság és kifogástalan hálózati működés

3 Minden dokumentumfeldolgozási igényt kielégít Az Aficio MP C1500SP képességei garantálják a munkafolyamat hatékonyságát. Kiváló nyomatminőséget, felhasználóbarát működést, fejlett nyomtatási funkciókat biztosítanak és színes munkavégzéssel növelik tovább a megoldás értékét. Ez a gép minden irodai feladattal könnyen megbirkózik. Egyszerű üzemeltetés Az MP C1500SP kényelmes kialakítása sokoldalú működést tesz lehetővé: az ergonomikus, dönthető kijelző egyszerűsíti a használatot és a hozzáférést az innovatív formai kialakításának köszönhetően a teljes előoldali kezelés biztosított egyszerű és gyors kellékanyag-csere könnyen kezelhető papírtálcák a gyors papírfeltöltés érdekében A színek hatalma A színek eladják a terméket. Ennyire egyszerű a dolog. Bár a dokumentumok többsége fekete-fehérben is teljesen elfogadható, a színek tovább növelik hatékonyságukat és ezzel együtt az Ön versenyképességét. Az MP C1500SP innovatív színes technológiájával Ön is házon belül elkészítheti kiváló minőségű színes ajánlatait, prezentációit és leveleit! Fekete-fehér: 15 oldal/perc Színes: 6 oldal/perc 1 x 250 lap Kivételes papírkezelés Készítse el önállóan jelentéseit, előadásvázlatait és ajánlatait, és használja ki, hogy az MP C1500SP többféle papírformátumot is támogat (A6-tól A3-ig). A gép kartonra, vagy vastag papírra is nyomtat, egészen 220 g/m 2 papírsúlyig, így elkészítheti vele jelentései és szóróanyagai borítóját. A praktikus duplex funkció csökkenti a költségeket és a papírpazarlást. Többé nem kell drágán, külsős szolgáltatóval készíttetnie céges dokumentumait saját maga is könnyen elvégezheti ezt a feladatot! 2 x 500 lap A3-tól A6-ig, fekete-fehérben vagy színesben g/m 2, duplex funkcióval Testre szabott szoftvermegoldások Az Embedded Software Architecture innovatív Java (J2ME ) kompatibilis szoftverplatformmal ügyfeleink egyedi alkalmazásokat hozhatnak létre teljes munkafolyamatuk támogatására. További információ:

4 Fejlett üzleti faxolás a közvetlen PC-faxolás időt takarít meg és javítja a képminőséget a faxok en történő továbbításával kevesebb faxnyomatot kell szétosztani a távolsági faxok internetes elküldése csökkenti a költségeket Hatékony dokumentumtovábbítás fekete-fehér és színes dokumentumok továbbítása a világon bármilyen címre (szkennelés be) gyors LDAP címkeresés a céges címtárban a szkennelt dokumentumok közvetlen dedikált hálózati mappába küldése (szkennelés mappába a Windows -nál/ncp-re szkennelés a NetWare -nél) nagyméretű dokumentumok kényelmes megosztása távoli irodákkal a szkennelés FTP-re szolgáltatás segítségével Korszerű nyomtatás a PDF Direct Print korlátozza a hálózati forgalmat és értékes időt takarít meg az Adobe PostScript 3 opció kiváló minőségű képeket nyomtat a kényes nyomatok védelme és a papírpazarlás megszüntetése: nyomtatási feladatok és beállításaik várakoztatása és kívánt időpontra ütemezése 8:00 am 6:00 pm 4:30 pm A Nyomtatás várakoztatása (Hold Print) szolgáltatással az Aficio MP C1500SP tárolja a különböző nyomtatási munkákat a beállításokkal együtt, amelyeket azután egyszerűen kinyomtathatunk az arra alkalmas időben. Ezzel a lehetőséggel, mint egy virtuális mailbox használhatjuk a készüléket ezáltal biztosítva, hogy a dokumentumok ne keveredjenek a kiadótálcán, továbbá a bizalmas dokumentumok se legyenek veszélyben. Környezetvédelem A Ricoh többi termékéhez hasonlóan az Aficio MP C1500SP is jól tükrözi a cég környezetvédelem iránti elkötelezettségét: mérgező anyagok felhasználása nélkül készült*, zajkibocsátása és hőtermelése egyaránt alacsony. A 250 W maximális fogyasztású, opcionális duplex funkciót is kínáló multifunkciós rendszer újabb mérföldkő a környezet megóvása felé vezető úton. * A veszélyes anyagok felhasználásának korlátozására 2006 júliusában életbe lépő EU RoHS irányelv szerint.

5 Forradalmasítja az irodai feladatok elvégzését A gyors tempót diktáló irodai környezetben a puszta dokumentumfeldolgozás már nem elég. A határidők tartásához és a professzionális üzleti arculat közvetítéséhez ennél többre van szükség. Az Aficio MP C1500SP rendszerrel a Ricoh biztosítja ezt a többletet. A sokféle innovatív technológiát kínáló, áttörő jelentőségű eszköz jóval többre képes a hagyományos irodai dokumentumfeldolgozásnál! FESTÉKALAPÚ TINTA (hagyományos technológiák) A papírral érintkezve behatol a rostokba és elfolyik, elmosódottá teszi a képet. PIGMENTALAPÚ TINTA (hagyományos technológiák) Egyedülálló technológia és makulátlan színek Liquid Gel rendkívül gyors száradás, víz- és napfényálló nyomatok tartós, kiváló minőségű képek Level Color üzemmód színes nyomtatás a fekete-fehér működéshez közeli költségszinten ideális megoldás a mindennapi színes nyomtatás elvégzéséhez Széles nyomtatófej gyors nyomtatás mindenkor tiszta és tartós képek Transzferszalagos papírtovábbítás egységesen kiváló minőség a nyomtatási terület egészén optimális duplex nyomtatás Funkcionalitás csúcsteljesítménnyel Gondolja csak végig, mennyi helyet, költséget és időt tudna megtakarítani, ha egyetlen hatékony eszközzel végezhetné el irodai feladatait! Az Aficio MP C1500SP nyomtat, másol, szkennel és faxol: sokféle funkciót ötvöz egy csomagban. 15 oldal/perc fekete-fehér és 6 oldal/perc színes egyoldalas és duplex sebessége révén pillanatokon belül elkészül a rábízott feladatokkal. A várakozási időt csökkenti, hogy a rendszer gyorsan bemelegszik és kinyomtatja az első oldalt. Az 1351 lap maximális papírkapacitásnak köszönhetően nem kell a munkát a papírtálcák állandó újratöltésével megszakítani. Kivételes hálózati képességek egyszerű integráció gyakorlatilag bármilyen hálózati környezetbe a kényelmes vezeték nélküli nyomtatás magasfoka az opcionális vezeték nélküli LAN vagy Bluetooth interfész segítségével Biztonságos hozzáférés, információvédelem Védje vállalatát a biztonsági fenyegetésekkel szemben a produktivitás csökkenése nélkül: fejlett hozzáférés-korlátozás: Windows és felhasználói hitelesítés ipari kémkedés és az információkiszivárgás megelőzése: Data Overwrite Security Unit vízjeles védelem az illetéktelen másolás megakadályozására A technológia jellegénél fogva időbe telik a tinta száradása és rögzülése a papírra. Egyedi színes technológia : Liquid Gel A Liquid Gel a papírral érintkezve azonnal zselésedik és megszárad. Az egyedi színes technológiának köszönhetően ritkán mosódik vagy kenődik el a festék.

6 Műszaki adatok MP C1500SP MÁSOLÓGÉP Másolási eljárás.: Piezo-tintasugaras rendszer, pigmentalapú zselé (mind a négy szín esetében) Másolási sebesség: Fekete-fehér: 15 másolat/perc (A4, LEF) 1 Színes: 6 másolat/perc (A4, LEF) 1 Felbontás: 600 dpi Többpéldányos másolás: 99 példányig Bemelegedési idő: Kevesebb mint 20 másodperc Az első oldal Fekete-fehérben: Kevesebb mint 9,7 másodperc elkészítésének ideje: Színesben: Kevesebb mint 24 másodperc Zoom: % (1%-os lépésekben) Memória: Alapkiépítésben: 384 MB Maximum: 640 MB + opcionális 40 GB-os HDD Bemeneti papírkapacitás: Alapkiépítésben: 1 db 250 lapos papírtálca 1 db 100 lapos kézi adagoló 1 db 1 lapos kézi adagoló Maximum 1351 lap Kimeneti papírkapacitás: Alapkiépítésben: 250 lap (belső tálca) Papírméret: Papírtálcák, egylapos kézi adagoló és duplex tálca: A5 - A3 100 lapos kézi adagoló A6 - A3 Papírsúly: Papírtálcák és duplex tálca: g/m lapos kézi adagoló: g/m 2 Egylapos kézi adagoló: g/m 2 Méret (szélesség x mélység x magasság): 550 x 728 x 485 mm Súly: Kevesebb mint 49,5 kg Áramforrás: V, 50/60 Hz Fogyasztás: Működés közben: Maximum 250 W Energiatakarékos üzemmódban: Kevesebb mint 3,7 W NYOMTATÓ Nyomtatási sebesség: Fekete-fehér: 15 nyomat/perc 1 Színes: 6 nyomat/perc 1 Lapleíró nyelvek: Alapkiépítésben PCL5c, PCL6, RPCS Opcionálisan: Adobe PostScript 3 Felbontás: 600 x 600 dpi (2 bit) Hálózati interfészek: Alapkiépítésben: USB 2.0 Ethernet 10 base-t/100 base-tx Opcionálisan Interfészek: Kétirányú IEEE 1284 FireWire (IEEE 1394) Vezeték nélküli LAN (IEEE b) Bluetooth interfész USB Host I/F Hálózati protokollok: TCP/IP, IPX/SPX, SMB, AppleTalk Támogatott környezetek: Windows 95/98/Me/NT4.0/2000/XP/ Server 2003 Novell NetWare 3.12/3.2/4.1/ /5.1/6/6.5 UNIX Sun Solaris 2.6/7/8/9/10 HP-UX 10.x/11.x/11iv2 RedHat Linux 6.x/7.x/8.x/9.x IBM AIX v4.3/5l v5.1/5l v5.2/5.3 Macintosh 8.6 vagy későbbi változat (OS X Classic) Macintosh X v10.1 vagy későbbi változat (natív mód) SZKENNER Szkennelési sebesség: Max. 42 eredeti/perc (MH, A4, fekete-fehér) Felbontás: 600 dpi Eredeti mérete: A5 - A3 Kimeneti formátumok: PDF/JPEG/TIFF A csomagban szállított meghajtóprogram: Network, TWAIN Szkennelés be: SMTP, TCP/IP Kijelölhető címek száma: Feladatonként maximum 300 Tárolható címek száma: Maximum 150 Címtár: A vezérlőpanelen vagy LDAP-on keresztül Mappába szkennelés: SMB, NCP vagy FTP protokollra (biztonságos bejelentkezéssel) Kijelölhető mappák száma: Feladatonként maximum 50 mappa SmartDeviceMonitor Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor DeskTopBinder Lite SZOFTVEREK FAX (opció) Telefonvonal: PSTN, PBX Kompatibilitás: ITU-T (CCITT) G3 ITU-T (T.37) Internet fax ITU-T (T.38) IP fax Modemsebesség: Maximum 33,6 kbps Felbontás: Normál/részletes: 200 x 100/200 dpi Adattömörítési mód: MH, MR, MMR, JBIG Beolvasási sebesség: 1 másodperc (200 x 100/200, A4/SEF) Memóriakapacitás: Alapkiépítésben: 4 MB Memóriavédelem: Van EGYÉB OPCIÓK Géptető, 30 lapos eredeti behúzó (ADF), 50 lapos kétoldalas eredeti behúzó (ARDF), 1 db 500 lapos papírtálca, 2 db 500 lapos papírtálca, Kihúzófogantyú az opcionális papírtálcákhoz, Duplex egység, Gépasztalok, Adobe PostScript 3, Funkcióbővítő (40 GB-os HDD), Kétirányú IEEE 1284 interfész, FireWire interfész(ieee 1394), Vezeték nélküli LAN (IEEE b), Bluetooth interfész, USB Host I/F, Interfész digitális fényképezőgépek csatlakoztatásához, Adatvédelmet felülírással (Data Overwrite Security Unit), Másolásvédelmi egység (Copy Data Security Unit), Professzionális szoftvermegoldások 1 A sebesség a dokumentum típusától függ. Ha a modellek, opcionális kiegészítőik és szoftvereik elérhetősége felől kíván érdeklődni, kérjük, forduljon a Ricoh helyi viszonteladóihoz! ISO9001: 2000 tanúsítvány ISO14001 tanúsítvány A Ricoh fontosnak tartja a Föld értékes természeti erőforrásainak megőrzését. A szövegben szereplő márka- és/vagy terméknevek a megfelelő jogtulajdonosok védjegyei. A termék külső megjelenése és műszaki adatai külön értesítés nélkül megváltoztathatók. A termék színe a valóságban eltérhet a brosúrában ábrázolt színtől. Copyright 2006 Ricoh Europe B.V. Minden jog fenntartva. Sem jelen brosúra, sem annak tartalma és/vagy szedésterve nem módosítható és/vagy adaptálható, másolható és/vagy illeszthető be más anyagba akár részben, akár egészben a Ricoh Europe B.V. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül. RICOH HUNGARY KFT H-1138 Budapest, Váci út 140 Telefon: (+36-1) Telefax: (+36-1) Keresse meg márkakereskedőnket: RICOH EUROPE B.V. P.O. Box 114, 1180 AC Amstelveen, The Netherlands Phone: +31 (0) Fax: +31 (0) HUN/RHU - B0606N

Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek

Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek MP C2800/MP C3300 Lenyűgöző minőség színesben Az összes irodai kommunikációs igény teljesítésére Napjaink mozgalmas irodai környezetében

Részletesebben

Többfunkciós munkafolyamat támogató rendszerek

Többfunkciós munkafolyamat támogató rendszerek Többfunkciós munkafolyamat támogató rendszerek Bővíthető, felhasználóbarát irodai rendszerek A vállalatok működése során a költséghatékonyság ma már minden szinten megjelenik, így a dokumentumkezeléssel

Részletesebben

TELJESÍTMÉNY, TERMELÉKENYSÉG ÉS ELEGANCIA, SZÍNES MULTIFUNKCIÓS RENDSZEREK ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN MX-5000N/MX-5001N MX-4100N/MX-4101N

TELJESÍTMÉNY, TERMELÉKENYSÉG ÉS ELEGANCIA, SZÍNES MULTIFUNKCIÓS RENDSZEREK ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN MX-5000N/MX-5001N MX-4100N/MX-4101N TELJESÍTMÉNY, TERMELÉKENYSÉG ÉS ELEGANCIA, SZÍNES MULTIFUNKCIÓS RENDSZEREK ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN MX-5000N/MX-5001N MX-4100N/MX-4101N Digitális színes multifunkciós rendszer 50/41 LAP/ PERC FEKETE- FEHÉRBEN

Részletesebben

AR-M165 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer

AR-M165 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer AR-M6 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer SHARP DOCUMENT SOLUTIONS MEGOLDÁS EGYETLEN KÉSZÜLÉKBEN AZ ÖSSZES IRODAI FELADATRA Napjaink egyre több képi információt hordozó, felgyorsult ütemű üzleti kommunikációjával

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezés bizhub C652DS bizhub C652DS Egyszerűen meggyőző

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezés bizhub C652DS bizhub C652DS Egyszerűen meggyőző www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezés bizhub C652DS bizhub C652DS Egyszerűen meggyőző bizhub C652DS, irodai rendszer Meggyőző értékek A legújabb technológiával rendelkező Konica Minolta

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja

www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja bizhub 652, irodai rendszerek Gyors fekete-fehér berendezés

Részletesebben

bizhub C452/C552/C652/C652DS

bizhub C452/C552/C652/C652DS www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek bizhub C452/C552/C652/C652DS, irodai rendszerek

Részletesebben

Nagy teljesítményű fekete-fehér multifunkciós rendszerek nyüzsgő irodáknak. MX-M503U/MX-M453U MX-M363U Digitális Multifunkciós Rendszer

Nagy teljesítményű fekete-fehér multifunkciós rendszerek nyüzsgő irodáknak. MX-M503U/MX-M453U MX-M363U Digitális Multifunkciós Rendszer Nagy teljesítményű fekete-fehér multifunkciós rendszerek nyüzsgő irodáknak MX-M503U/MX-M453U MX-M363U Digitális Multifunkciós Rendszer 50/45/36 oldal/perc fekete-fehérben Érintőképernyős LCD kijelző Sokoldalú,

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C220 bizhub C280 bizhub C360 bizhub C220/C280/C360 Innovatív triumvirátus

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C220 bizhub C280 bizhub C360 bizhub C220/C280/C360 Innovatív triumvirátus www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C220 bizhub C280 bizhub C360 bizhub C220/C280/C360 Innovatív triumvirátus bizhub C220/C280/C360, irodai rendszerek Új fekete-fehér berendezések

Részletesebben

Mindenki szeretne hatékony lenni /This is Why /Éppen ezért van szüksége az Ön csapatának is egy ilyen Cloud (Felhő)- kész MFP nyomtatóra.

Mindenki szeretne hatékony lenni /This is Why /Éppen ezért van szüksége az Ön csapatának is egy ilyen Cloud (Felhő)- kész MFP nyomtatóra. MX-M565N / MX-M465N / MX-M365N Digitális többfunkciós rendszer A3-AS FEKETE-FEHÉR MFP ENERGIATAKARÉKOS FUNKCIÓKKAL Mindenki szeretne hatékony lenni /This is Why /Éppen ezért van szüksége az Ön csapatának

Részletesebben

bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek www.konicaminolta.hu

bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek www.konicaminolta.hu www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek bizhub C452/C552/C652/C652DS, irodai rendszerek

Részletesebben

Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással

Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással RICOH FW770/780 Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással Előrelépés a nagyformátumú másolásban A műszaki területen a határidők rendkívül szorosak, a

Részletesebben

WorkCentre Pro 35/45/55

WorkCentre Pro 35/45/55 Specifikációk A WorkCentre Pro 35 a képen nagykapacitású lapadagoló és ofszet kimeneti tálca opciókkal látható. A WorkCentre 45 a képen nagykapacitású lapadagoló és irodai munkabefejező opciókkal látható.

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C452/C552/C652 Egyszerűen meggyőzőek

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C452/C552/C652 Egyszerűen meggyőzőek www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C452/C552/C652 Egyszerűen meggyőzőek bizhub C452/C552/C652, irodai rendszerek Meggyőző értékek A legújabb

Részletesebben

www.develop.hu ineo 654e

www.develop.hu ineo 654e www.develop.hu ineo 654e fekete-fehér 65 lap/perc Magas termelékenység egy csúcstechnológiás irodai géppel Miért éri meg befektetnie az ineo 654e-be? Mert ez a csúcstechnológiás fekete-fehér gép növeli

Részletesebben

www.develop.hu ineo 224e

www.develop.hu ineo 224e www.develop.hu ineo 224e fekete-fehér 22 lap/perc Könnyű használat irodai hatékonyság Ezek a fekete-fehér multifunkciós készülékek nemcsak, hogy minden olyan funkcióval rendelkeznek, melyre egy modern

Részletesebben

Nagy teljesítményű fekete-fehér készülék a színes nyomtatás lehetőségével

Nagy teljesítményű fekete-fehér készülék a színes nyomtatás lehetőségével ir5880c/ci ir6880c/ci Multifunkciós nyomtatók Nagy teljesítményű fekete-fehér készülék a színes nyomtatás lehetőségével ir5880c/ci / ir6880c/ci FOGJA MUNKÁRA AZ INTELLIGENS SZÍNES KÉSZÜLÉKET SMART COLOUR

Részletesebben

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának Pro C901/C901S Graphic Arts Edition Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának Az innováció a vérünkben van. A Ricoh digitális nyomdagépei a folyamatos kutatás és fejlesztés gazdag örökségére épülnek.

Részletesebben

Xerox termékkatalógus. Költséghatékony és környezettudatos dokumentumkezelés. www.xerox.hu

Xerox termékkatalógus. Költséghatékony és környezettudatos dokumentumkezelés. www.xerox.hu 2013 Xerox termékkatalógus Költséghatékony és környezettudatos dokumentumkezelés www.xerox.hu Tartalomjegyzék Hatékony irodai megoldások a Xeroxtól Anyacégünk, a Xerox Corporation egy 22 milliárd dollár

Részletesebben

Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató

Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató ColorQube 8900 A4-es formátumú színes többfunkciós nyomtató Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató Kiváló teljesítmény munkacsoportok számára, valódi megtakarítások a színes nyomatokon Csökkentse költségeit,

Részletesebben

és bizhub PRESS C7000/P

és bizhub PRESS C7000/P www.konicaminolta.hu Színes digitális nyomdai berendezés bizhub PRESS C6000 bizhub PRESS C7000 bizhub PRESS C6000 és bizhub PRESS C7000/P Kivételes képalkotás gyors színes termeléshez bizhub PRESS C6000

Részletesebben

SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA. AR-M165 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer

SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA. AR-M165 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer AR-M6 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA SHARP DOKUMENTUMKEZELŐ MEGOLDÁSOK IRODÁJA NAPI IGÉNYEIT KISZOLGÁLÓ MINDENT

Részletesebben

HP Color LaserJet Pro MFP M277 sorozat

HP Color LaserJet Pro MFP M277 sorozat Adatlap HP Color LaserJet Pro MFP M277 sorozat Nagy teljesítmény. Kis méret. Óriási teljesítmény kis dobozba zárva. A funkciógazdag MFP készülék és a JetIntelligence technológiát használó eredeti HP tonerkazetták

Részletesebben

Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató Kiváló teljesítmény munkacsoportok számára, valódi megtakarítások a színes nyomatokon

Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató Kiváló teljesítmény munkacsoportok számára, valódi megtakarítások a színes nyomatokon ColorQube 8900 A4-es formátumú színes többfunkciós nyomtató Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató Kiváló teljesítmény munkacsoportok számára, valódi megtakarítások a színes nyomatokon Ahhoz, hogy

Részletesebben

bizhub PRO C754e Színes SRA3+ digitális nyomdaipari berendezés 60 lap/perc SZÍNES DIGITÁLIS NYOMDAIPARI BERENDEZÉS

bizhub PRO C754e Színes SRA3+ digitális nyomdaipari berendezés 60 lap/perc SZÍNES DIGITÁLIS NYOMDAIPARI BERENDEZÉS bizhub PRO C754e Színes SRA3+ digitális nyomdaipari berendezés 60 lap/perc A mai piaci igények megkövetelik a jó termékmixet, a leleményes marketinget és a versenyképes árakat. A nyomdaiparban ez a nyomtatott

Részletesebben

Kétoldalas képalkotás Alapkiépítésben 1:2, 2:2. Kiszedő papírkapacitás 250 lap, nyomattal lefelé

Kétoldalas képalkotás Alapkiépítésben 1:2, 2:2. Kiszedő papírkapacitás 250 lap, nyomattal lefelé GEMSYS MURATEC C3400 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Technológia LED Színes képalkotás 26 lap/perc Fekete-fehér képalkotás 34 lap/perc* Kezelő felület Érintőképernyő RADF Kétoldalas lapbehúzó 50 lap Alap papírkapacitás

Részletesebben

színes, többfunkciós nyomtató

színes, többfunkciós nyomtató Xerox WorkCentre 6655 Letter/A4-es méretű színes, többfunkciós nyomtató Xerox WorkCentre 6655 színes, többfunkciós nyomtató Végezze munkáját az Önnek megfelelő módon. A megfelelő technológia birtokában

Részletesebben

Hatékony, költségkímélő dokumentum-alapú kommunikáció az irodában

Hatékony, költségkímélő dokumentum-alapú kommunikáció az irodában ir3025/n ir3035/n ir3045/n Multifunkcionális nyomtató Hatékony, költségkímélő dokumentum-alapú kommunikáció az irodában Többfunkciós ir3025/n / ir3035/n / ir3045/n Minőségi nyomtatás Legyen mindennapos

Részletesebben

Ésszerűsíti a munkavégzést.

Ésszerűsíti a munkavégzést. WorkCentre 5735 / 5740 / 5745 / 5755 / 5765 / 5775 / 5790 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer XEROX WorkCentre 5700 Series többfunkciós rendszer Növeli termelékenységét, csökkenti kiadásait, őrzi biztonságát.

Részletesebben

NYOMTATÁS BEOLVASÁS MÁSOLÁS ADÁS

NYOMTATÁS BEOLVASÁS MÁSOLÁS ADÁS Fekete-fehér nyomtatók közepes méretű munkacsoportoknak ir1020/1024 Sorozat ir1020j, ir1020, ir1024a ir1024f, ir1024i, ir1024if ir2018/2030 Sorozat ir2018/i, ir2022/i ir2025/i, ir2030/i NYOMTATÁS BEOLVASÁS

Részletesebben