A minőség hangja. 10 érv a Phonak Spice+ készülékei mellett

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A minőség hangja. 10 érv a Phonak Spice+ készülékei mellett"

Átírás

1 A minőség hangja 10 érv a honak Spice+ készülékei mellett

2 Üdvözöljük a hallásélmény teljes portfóliójában Sokunk számára a honak a kiválóságot jelenti a nagy teljesítményű készülékek, a gyermekellátás és prémium megoldások területén. iközben természetesen ez is igaz, ezen kívül mást is kínálunk. Túlzás nélkül mindenki megtalálja az életstílusától, a hallásveszteség mértékétől, az előnyben részesített stílustól és pénztárcájától függetlenül azt a honak terméket, amelyre szüksége van. Az aktuális honak portfólió alapja a Spice+, az iparág leggyorsabb és legnagyobb kapacitású chip platformja. Négy teljesítményszinten kínál a kategóriájukat vezető termékeket. A Spice+ technológia fő előnye a teljesítményszinttől függetlenül az, hogy bizonyítottan javítja a spontán felhasználói elfogadást, és kiváló hangminőséget biztosít. Emellett a korszerű honak Target illesztő szoftvernek köszönhetően a termékek illesztése egyszerű, és kevés finomhangolásra van szükség. Összességében ez az iparágban kínált legerősebb portfólió.

3 Spice+ portfólió a legjobb válasz az Ön és ügyfelei igényeire 1. Négy teljesítményszint, amely gyakorlatilag minden pénzügyi lehetőséghez igazodik. 2. Kiváló elfogadás első illesztéskor és optimális hangminőség. 3. Kimagasló hallhatóság a teljes hangtartományban a már védjeggyé vált SoundRecover algoritmusnak köszönhetően. 4. Kiváló teljesítmény zajban is, az egyedülálló binaurális és monaurális iránymikrofon tulajdonságoknak köszönhetően. 5. inden szintű hallásveszteségre megoldást kínál a legenyhébbtől a legsúlyosabbig. 6. A legszélesebb választék a legkisebb hallójárati készüléktől a legnagyobb teljesítményű fül mögötti készülékekig. 7. Vízálló megoldások átfogó kínálata. 8. Egyedülálló megoldás az egyoldali teljes hallásveszteségre - honak CROS. 9. Számos fejlett, mégis könnyen használható vezeték nélküli tartozék. 10. A korszerű honak Target illesztő szoftvernek köszönhetően egyszerűen illeszthető.

4 4 Áttörő dizájn Innovatív stílus, ami lenyűgöz A Spice+ portfólió különböző megoldások lenyűgöző változatosságát kínálja, minden méretben, formában, és minden teljesítményszinten. indegyiket úgy alakítottuk ki, hogy egyesítse a megnyerő külsőt az egyszerű kezelhetőséggel, elsőrendű megbízhatósággal, javított akusztikus teljesítménnyel és az optimális viselési kényelemmel. Az alábbiakban a fő termékek kiemelt tulajdonságainak rövid összefoglalója olvasható. honak H2O Csobbanjon a vízálló portfólióval honak nano indent a fülnek, semmit a szemnek Stílus ikroméretű fül mögötti készülék 13-as elemmel. Fő jellemzők Víz- és porálló I67 besoro lással. Optimális szélessávú illeszthetőség. Telefon tekercs, F kompatibilitás és manuális szabályozó gomb. Stílus icro-in-the-canal (IC) Fő jellemzők amely A legkisebb honak hallójárati készülék, el igény nem és n, tatla látha gyakorlatilag speciális lenyomatvételi technikát. Kinek? Tökéletes választás a lehető legtöbb ügy fél számára, akik BTE készülé ket szeretnének. Kinek? Tökéletes megoldás a legtöbb olyan. ügyfélnek, aki sokat ad a megjelenésére iért? iért? Nagyon jó hangminőség és magas ügyfélelégedettség. Egyedülálló ajánlat, amely a Spice+ teljesítményt a kicsi, eleg áns ház zal és a verhetetlen víz- és porálló sággal kombinálja. n rémium, Közép és Standard változatba kapható. inden teljesítményszint en kapható.

5 honak CROS Teljes hallásélmény Audéo S SART Brilliáns kialakítás és Spice+ teljesítmény együtt Stílus íjnyertes külső hangszórós készülék. Fő jellemzők Három különböző hangszóró, vezeték nélküli opciók, manuális szabályozó gomb. Stílus ikroméretű fül BTE mögötti (fül mögötti) és hallójárati és személyre kivitel. Fő jellemzők szabott ITE (fülben hordott) SAz eddigi legkisebb CROS adó, átvivő, fejlett fejlett vezeték nélküli vezeték működés nélküli működés a teljes sávú a teljes valós sávú valós hangátvitelnek köszönhetően, egyedülálló sokszínűség, az összes vezeték nélküli Spice és Spice+ termékkel kompatibilis. Kinek? Olyan ügyfeleknek, akiknek teljes halláská hallásveszteségük rosodással van rendelkeznek az egyik az egyik fülükön, a másikon pedig jobban hallanak, és és esztétikailag vonzó, nagy nagy tel je sítményű és és rugalmas megoldást keresnek. Kinek? Olyan ügyfeleknek, akik stílust és teljes kontrollt szeretnének, valamint kapcsolatot vezeték nélküli eszközeikhez. iért? Nincs még egy olyan külső hangszórós készülék, amely egyedülálló módón kínál egyszerre korszerű teljesítményt, vonzó kialakítást és teljes körű szabályozhatóságot. inden teljesítményszinten kapható. iért? Kompromisszumok nélküli nélküli megoldás, megoldás, amely amely egyedülálló dizájnt és sokszínűséget és kínál. A kínál. Spice+ A portfólió Spice+ portfólió minden vezeték minden nélküli vezeték modelljével nélküli kompatibilis. modelljével Az kompatibilis. egyoldali siketségben Az egyoldali szenvedő ügyfelek süketségben minden szenvedő igényét kielégíti. ügyfelek minden honak Comilot Az intelligens 3 az 1-ben kiegészítő Naída S CRT A legkisebb Naída Stílus Külső hangszórós készülék akár xs plus Fő jellemzők hangszóróval és 13-as elemmel. Az első és egyetlen külső hangszóros vízálló készülék, még integrált F esetén is. A legkisebb külső hangszórós nagy teljesitményű készülék, telefon tekerccsel, manuális szabályozó gombbal és teljes vezeték nélküli csatlakoztathatósággal. Kinek? Olyan nagy teljesitményt igénylő felhasználóknak, akik diszkrét megoldást keresnek, de nem a teljesítmény kárára. iért? Csak a honak gyárt olyan külső hangszórós készüléket, amely egyszerre kínál erőt, attraktív kialakítást, teljesítményt és vízállóságot. rémium, Közép és Standard változatban kapható Stílus ultifunkcionális digitális vezeték nélküli Fő jellemzők kiegészítő. Fantasztikus, több mint 8-órás vezeték nélküli átvitel. Távirányító a maximális hatás és egyszerű használat érdekében. Az egyetlen kiegészítő, amelyben VoiceAlert van. A TVLink S bázisállomás tökéletes társa. Kinek? Olyan ügyfeleknek, akik egyetlen kiegészítő segítségével szeretnék hallókészüléküket irányítani, és kapcsolatot teremteni vezeték nélküli eszközeikkel. iért? roblémamentes megoldást kínál Önnek és ügyfeleinek, miközben páratlan teljesítményt nyújt. inden vezeték nélküli kommunikációs igényt kielégít, a legkényelmesebb telefonálástól a zenehallgatásig és tévézésig.

6 6 A Spice+ teljesítményszintek A hallásigények ügyfelenként változnak. A honak jelenleg 4 különböző teljesítményszintet kínál, amelyek mindegyike a Spice+-on a legújabb és legfejlettebb platformon alapul. Az összes készülék jobb hangminőséget, első illesztési elfogadást és hosszú távú hallásélményt kínál. inden ügyfél számára létezik Spice+ megoldás, mivel a termékek minden stílusban és teljesítményszinten elérhetők, függetlenül a hallásveszteség mértékétől és személyes preferenciáktól. rémium A legigényesebb ügyfeleknek alakítottuk ki, akik csak a legjobbal elégszenek meg. Úttörő megoldásaink teljes skálája egyedülálló és hatékony módon kezeli az összes hallással kapcsolatos kihívást, és optimálisan támogatja a beszédértést még a legnehezebb környezetben is. A rémium kategória fő innovációi az exkluzív binaurális funkciók, amelyek a korábban lehetetlennek gondolt helyzetekben is utat nyitnak a kommunikáció előtt. Közép Tökéletes egyensúlyt kínál a teljesítmény és az ár között, és új képet alakít ki a közép-kategóriás hallókészülékekről. A javított funkciók lenyűgöző készlete például a honaknál egyedülálló iránymikrofon technológia, vagy a felhasználói preferencia megtanulása mind hozzájárulnak a tökéletes teljesítményhez. Standard A honak ezen a teljesítményszinten azoknak az ügyfeleknek kínál ideális választékot, akik jó áron minőségi, korszerű technológiával felszerelt és divatos kialakítású készüléket keresnek. A versenyképes funkcióválaszték jól támogatja a mindennapi élet hallásigényeit. Alap A belépő szintű termékek, olyan egyedülálló honak funkciókat kínálnak, amelyek javítják a hallhatóságot és a beszédértést. Ez azt jelenti, hogy várakozáson felüli termékeket tud kínálni a költségekre legérzékenyebb vásárlóknak is.

7 rémium Közép Standard Alap Kezdő honak Ambra Naída S IX Audéo S IX honak Solana Naída S V Audéo S V Nios S V honak Cassia Naída S III Audéo S III Nios S III honak alia Naída S I Audéo S I ilo (CORE latform) Binaurális és iránymikrofon tulajdonságok UltraZoom remium QuickSync ZoomControl StereoZoom auto ZoomControl uohone UltraZoom Advanced QuickSync ZoomControl UltraZoom Standard QuickSync UltraZoom Essential Adaptív intelligencia SoundFlow remium FlexVolume SelfLearing FlexControl SoundFlow Advanced FlexVolume SelfLearing SoundFlow Standard honak egyedi tulajdonságok WhistleBlock NoiseBlock remium SoundRecover WindBlock SoundRelax Real Ear Sound EchoBlock WhistleBlock NoiseBlock Advanced SoundRecover WindBlock SoundRelax Real Ear Sound WhistleBlock NoiseBlock Standard SoundRecover WhistleBlock NoiseBlock Essential SoundRecover honak Comilot* Vezeték nélküli átvitel, távirányítás és VoiceAlerts honak TVLink S* A Comilot-tal együtt egyedülálló tévénézési élményért ilotone*/** Felhasználóbarát és ergonómikus távirányító Kiegészítők * inden Spice+ vezeték nélküli készülékkel kompatibilis ** A távirányító opcióval rendelkező etite ITE modellekkel kompatibilis

8 8 Egyedülálló honak fejlesztések, melyek megkülönböztetnek minket A honak Spice+ termékek a fejlett hangfeldolgozási tulajdonságok és funkciók lehengerlő választékával rendelkeznek. SoundRecover A hallás mellé beszédértést is biztosít A SoundRecover paradigmaváltást idézett elő a magas frekvenciájú hangok erősítése területén a a hallásveszteség minden szintjén. A magas frekvenciájú hangok hallhatósága érdekében nemlineáris frekvencia kompressziót alkalmaz, a hallássérült által már nem hallható tartományban. A SoundRecover kiterjeszti az érzékelhető sávszélességet, javítja a beszédértést, miközben megtartja a természetes hangzást. A SoundRecover segítségével a készülék viselői a teljes hangspektrumot élvezhetik. e ne csak nekünk higgyen! A SoundRecover az iparág egyik legtöbbet tanulmányozott és publikált tulajdonsága. Több mint 20 ipari és szakmailag lektorált publikáció és számtalan konferencia-előadás áll rendelkezésre a világszerte végzett kutatások eredményeiről. Ezekről többet az alábbi webcímen talál: StereoZoom Egyetlen hangra fókuszál a zajos tömegben A StereoZoom olyan vezeték nélküli, binaurális iránymikrofon funkció, amely teljes sávszélességű hangátvitelt és fejlett feldolgozást használ a négy mikrofon hálózatának kialakításával. Ez lehetővé teszi, hogy a hallgató egyetlen beszélőre összpontosítson, miközben elnyomja az egyéb zavaró hangokat. A StereoZoom régi igényt elégít ki azzal, hogy hatékonyan kiemeli egyetlen személy hangját még nagyon zajos környezetben is. auto ZoomControl Automatikusan arra összpontosít, ahonnan a beszéd jön Amikor a honak bevezette a ZoomControl-t, azzal forradalmasította az az iránymikrofon technológiát, és megteremtette a binaurális feldolgozás mércéjét. Ezt az auto ZoomControl a következő szintre emeli. iután aktiválták, automatikusan kiválasztja a domináns beszéd forrásának irányát. Ha egyik oldalra fókuszál, felfogja a beszéd jelét és felerősíti annak az oldalnak a készülékével; ugyanakkor a teljes jelet átviszi a másik fülbe is. Ennek eredményeképp a kívánt jel mindkét fülben hallható, ami javítja a jel-zaj viszonyt. Az auto ZoomControl, az iránytól függetlenül automatikusan leköveti a beszédhangot és ráfókuszál, így nem kell szemben állni a beszélővel.

9 9 UltraZoom Újragondolt iránymikrofon technológia Az UltraZoom az adaptív többcsatornás iránykarakterisztika-formáló technológiát forradalmasítja. A fejlett mikrofon párosítás és kalibrálás biztosítja a többmikrofonos technológia hosszútávú optimális teljesítményét. Az UltraZoom igény szerint automatikusan aktiválódik a SoundFlow automatikus rendszerben. Úgy alakítottuk ki, hogy a hagyományos iránymikrofonokhoz képest javítsa a beszédérthetőséget. SoundFlow Tökéletes automatizmus A SoundFlow a honak exkluzív automatikus rendszere, amely akár 4 alapprogramot is egybeolvaszt a különböző hallásszituációk közötti sima, akadálytalan átmenet érdekében. A hangkörnyezet változásainak finom érzékelése lehetővé teszi a hangtisztító funkciók teljes skálájának precíz és automatikus alkalmazását. Ez csak a Spice+ nagy felbontású, többdimenziós hangosztályozási rendszere miatt lehetséges a SoundFlow-n belül. uohone Telefonbeszélgetések olyan egyszerűen, amennyire csak lehet Telefonban az optimális érthetőség a kétoldalú halláson keresztül érhető el. A uohone segítségével a jelet valós időben átküldik a másik fülre is, így a hívó hangja mindkét fülben hallatszik. A vevőkészülék mikrofonját lehalkítják, így a háttérzaj lecsökken, a jel-zaj viszony pedig jelentősen javul. A telefon ismét magabiztosan használható, és a beszélgetés élvezetessé válik. AOV Akusztikailag optimalizált furat A kizárólag a honak-nál elérhető, bizonyított és egyedülálló akusztikailag optimalizált furat (AOV) technológia biztosítja a megfelően méretezett furatot, amely ideális egyensúlyt teremt az erősítés, a hangminőség és az okklúziós hatás között.

10 Áttekintés - honak Spice+ portfólió űszaki információk F és vezeték nélküli tartozékok odell Elem Hallásveszteség Fülszimulátor 2 cm 3 Akusztikai csatolás Hardver funkciók Enyhe hallásveszteség Közepes hallásveszteség Súlyos hallásveszteség Hallásmaradvány Külső hangszóró opciók és a méréshez használt csatolási mód ax. erősítés ax. O ax. erősítés ax. O Könyök / ini könyök SlimTube HE ower SlimTube SlimTip / SlimTip lágy Nyitott / zárt / power dóm cshell cshell lágy xshell Akusztikailag optimalizált furat Vízálló Telefon tekercs Cros / BiCros kompatibilitás Vezeték nélküli ylink+ LxS vagy Lxi L / AS etite* 10 SlimTube Universal (BTE) honak Ambra honak Solana honak Cassia honak alia micro 312 SlimTube H2O 13 SlimTube micro 13 Tone Hook i 15 13i 13 S 13 Tone Hook i 13 ower / ediatric (BTE / CRT) Naída S CRT 13 Superower plus (xs plus) S 13 Tone Hook U 675 Tone Hook i 15 11i 11 10i 10 ediatric (BTE) Nios S H2O 13 Tone Hook i 15 Standard xreceiver (xs) YES 312 ower xreceiver (x) Superower xreceiver (xs) esign (CRT) Audéo S SART 312 Standard xreceiver (xs) ower xreceiver (x) Superower xreceiver (xs) Standard xreceiver (xs) INI 10 ower xreceiver (x) Superower xreceiver (xs) * Nem elérhető: honak alia icom vagy Comilot szükséges Nem kompatibilis honak alia / Audeo S Smart I / Naída S I

11 F és vezeték nélküli tartozékok honak Ambra honak Solana honak Cassia honak alia F vevők (csak telefon tekercs opció esetén) ylink+ (csak telefon tekercs opció esetén) vezeték nélküli Cros / BiCros kompatibilitás S U Telefon tekercs S Akusztikailag optimalizált furat FS 312 HS 312 etite ITC S C S CIC IC / nano 10 A ház mérete ax. O 10 etite ax. erősítés ax. O ax. erősítés 10 2 cm3 Fülszimulátor Hallásmaradvány nano ** Súlyos hallásveszteség Elem Közepes hallásveszteség Hallásveszteség odell Enyhe hallásveszteség Custom products űszaki információk 312 UZ etite 312 S S 13 UZ etite 13 S S U 312 * 312 S S 312 UZ * 312 S S U 13 UZ * 13 S S U **Nem elérhető: honak alia/honak Cassia *Nem elérhető: honak alia *Csak az alábbiak esetén kapható: honak alia U S 70 S 128 S 60 S 122 U 79 U 135 U 70 U 130 U U Alapértelmezett Opcionális A honak Spice+ portfólióról további információkat az alábbi honlapon találhat:

12 Life is on - Az élet zajlik Érzékenyen reagálunk mindenki igényeire, aki függ tudásunktól, ötleteinktől és gondoskodásunktól. Kreativitásunkkal arra törekszünk, hogy a technológia határait egyre jobban kitágítsuk. Olyan innovációkat hozunk létre, melyek segítik az embereket jobban hallani, érteni és megtapasztalni az élet gazdag hangvilágát. Beszélgessen szabadon. Kommunikáljon bizalommal. Éljen korlátok nélkül.

Termék információ. Több információért keresse fel honlapunkat: www.phonakpro.com

Termék információ. Több információért keresse fel honlapunkat: www.phonakpro.com Termék információ A gyermekek számára tervezett Phonak Sky Q, a legátfogóbb portfóliót nyújtja minden életkorban a kisfokú hallásveszteségektől, egészen a nyagyfokú hallásveszteségekig. Mind a négy modell

Részletesebben

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg 8320 Védőszemüveg Az új generáció: 8320 szemüvegek. Fantasztikus kialakítás, ultra könnyű súly és a legjobb komfortérzet intenzív használat esetén is. Az 8320 napszemüvegként is kapható. D-33520-2009 02

Részletesebben

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat:

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat: Termék információk Phonak Audéo V egy igazán átfogó RIC portfólió az enyhe hallásveszteségektől, egészen a súlyos hallásveszteségekig. Phonak Audéo V négyféle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten

Részletesebben

Phonak Audéo TM B. Termék információk

Phonak Audéo TM B. Termék információk Phonak Audéo TM B Termék információk A Phonak Audéo B egy igazán átfogó RIC portfolió az enyhe hallásveszteségtől egészen a súlyos hallásveszteségekig. Az Audéo B öt féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten

Részletesebben

egészen a súlyos hallásveszteségig. A Phonak Virto V hat féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten érhető el.

egészen a súlyos hallásveszteségig. A Phonak Virto V hat féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten érhető el. Termék információk A Virto V egy igazán átfogó hallójárati portfólió az enyhe hallásveszteségtől, egészen a súlyos hallásveszteségig. A Virto V hat féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten érhető

Részletesebben

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat:

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat: Termék információk A Phonak Bolero V egy igazán átfogó BTE portfólió az enyhe hallásveszteségtől, egészen a súlyos hallásveszteségig. A Phonak Bolero V háromféle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten

Részletesebben

Az új Flex-Block lábazatrendszer

Az új Flex-Block lábazatrendszer Az új Flex-Block lábazatrendszer 2 KAPCSOLÓSZEKRÉNYEK ÁRAMELOSZTÁS RENDSZERKLIMATIZÁLÁ Átfogó! Minden tevékenységünk célja, hogy Önt előnyökhöz juttassuk. Ezt szem előtt tartva fejlesztettünk ki egy tökéletesen

Részletesebben

Kicsi készülék óriási lehetőségekkel

Kicsi készülék óriási lehetőségekkel Kicsi készülék óriási lehetőségekkel Kommunikáció Úgy gondoljuk, minden egyes hang fontos. Hangunk segítségével kommunikálunk a világgal, családunkkal, barátainkkal. Ha tisztábban hallunk, megértetni is

Részletesebben

Tartalom. 1. A dokumentum célja... 2

Tartalom. 1. A dokumentum célja... 2 Tartalom 1. A dokumentum célja... 2 2. IVR Funkciók... 3 2.1. A bejelentkezés... 3 2.2. Jelszóváltoztatás... 3 2.3. Egyenleg és fedezet lekérdezés... 3 2.4. Súgó... 4 1 1. A dokumentum célja A felhasználói

Részletesebben

Phonak Audéo TM B. Termék információk

Phonak Audéo TM B. Termék információk Phonak Audéo TM B Termék információk A Phonak Audéo B egy igazán átfogó RIC portfolió az enyhe hallásveszteségtől egészen a súlyos hallásveszteségekig. Az Audéo B hat különféle megjelenéssel, háromféle

Részletesebben

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite 4980 Softphone

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite 4980 Softphone OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Gyors kezdési segédlet R6.0 Mi a? Az Alcatel-Lucent Windows desktop client segédprogram jóvoltából számítógépe segítségével még hatékonyabban használhatja az

Részletesebben

Termékkatalógus 2016.

Termékkatalógus 2016. Hasítókúp kínálatunk 70, 90, valamint 120 mm átmérőjű hasítókúpokból áll. Átmérő (mm) Hossz (mm) 70 220 90 250 120 300 Az összes kúp edzett, cserélhető véggel szerelt. A kúp anyaga: 20MnCr5 Póthegyek anyaga:

Részletesebben

XS-től XL-ig GROHE.HU KERESSEN ONLINE. Kövessen minket. Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary. 09/2014 Copyright by GROHE

XS-től XL-ig GROHE.HU KERESSEN ONLINE. Kövessen minket. Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary. 09/2014 Copyright by GROHE GROHE.HU XS-től XL-ig KERESSEN ONLINE Kövessen minket grohe.hu Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary 09/2014 Copyright by GROHE GROHE.HU XS-től XL-ig KEDVENC MINTÁJA A MEGFELELŐ MÉRETBEN.

Részletesebben

Külső szűrők. A típus tagjai immár milliós nagyságrendben működnek világszerte, bizonyítva a konstrukció hatékonyságát és időtállóságát.

Külső szűrők. A típus tagjai immár milliós nagyságrendben működnek világszerte, bizonyítva a konstrukció hatékonyságát és időtállóságát. classic 50 50 50 600 500XL Maximális akvárium méret l 50-50 80-50 0-50 80-600 00-500 Vízmozgatás (teljesítmény) l/h 00 440 60 000 400 Vízoszlop emelés m,,5,8,,7 Fogyasztás W 5 8 5 0 65 Tartály mérete l,,5

Részletesebben

Leier árokburkoló elem

Leier árokburkoló elem Leier ár A szélsőséges időjárás miatt megnövekedett csapadékvíz elvezetése Magyarországon is egyre fontosabbá válik. A meglévő elavult földmedrű rendszerek felújítását, új rendszerek kiépítését csak a

Részletesebben

GRUNDFOS ALPHA2 Az A-energiaosztályú kis keringető szivattyúk következő generációja

GRUNDFOS ALPHA2 Az A-energiaosztályú kis keringető szivattyúk következő generációja Pozíció Darab Leírás Egyszeri ár -1 ALPHA2 25-4 N 18 Külön kérésre Cikkszám: 954752 Megjegyzés! A berendezés fényképe különböző. GRUNDFOS ALPHA2 Az A-energiaosztályú kis keringető szivattyúk következő

Részletesebben

Üresként jelölt CRF visszaállítása

Üresként jelölt CRF visszaállítása Üresként jelölt CRF visszaállítása Ha egy CRF vagy bizonyos mező(k) ki vannak szürkítve (üresként jelölve), akkor a megjelölés üresként eszközre kell kattintania, majd törölni a kiválasztott jelölőnégyzet

Részletesebben

Phonak Naída TM. Termék információ

Phonak Naída TM. Termék információ Phonak Naída TM Termék információ V A Phonak Naída V megnövelt teljesítményt nyújt a nagy-súlyos fokú, illetve hallásmaradvánnyal élő embereknek. A Phonak Naída V 4 teljesítményszinten (90, 70, 50, 30)

Részletesebben

QUICK-LOCK. Álmennyezet szigetek. Standard és mégis egyedi

QUICK-LOCK. Álmennyezet szigetek. Standard és mégis egyedi Álmennyezet szigetek Standard és mégis egyedi INSULA álmennyezet szigetek Az épületbelsők tervezésekor nagyon fontos a fantázia. Ezek az egyszerűen építhető elemek lehetőséget adnak arra, hogy valóra válthassuk

Részletesebben

MÁRKAPOZÍCIONÁLÁS TARTALOMMAL. DUDÁS KRISZTINA Marketingigazgató

MÁRKAPOZÍCIONÁLÁS TARTALOMMAL. DUDÁS KRISZTINA Marketingigazgató MÁRKAPOZÍCIONÁLÁS TARTALOMMAL DUDÁS KRISZTINA Marketingigazgató MI A PROVIDENT? A PROVIDENT MÁRKA FEJLŐDÉSE (2001-2012) Ál-testimonial filmek 2001-2009 Rajzfilmek 2009 májusától Gyors kölcsön készpénzben

Részletesebben

Átalakuló HR szervezet, változó Business Partneri szerepek

Átalakuló HR szervezet, változó Business Partneri szerepek Átalakuló HR szervezet, változó Business Partneri szerepek dr. Jagicza Ágnes, HR és szervezetfejlesztési vezérigazgató-helyettes, Invitel Zrt. 2014. március 20. Tartalom 2 A HR szerepe a 21. században

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Kisbanki NetBOSS - IVR

Felhasználói Kézikönyv Kisbanki NetBOSS - IVR Felhasználói Kézikönyv Kisbanki NetBOSS - IVR 2004. 10. 07. Változás-nyilvántartó lap Kiadások Sorszáma Dátuma Állomány neve Leírása 1.00 2003.12.04 tknb_felhkk_ivr.doc IVR felhasználói kézikönyv, alap

Részletesebben

AZ ALPHA2 a legutolsó és a leginnovatívabb tagja a Grunfos magas minőségű keringető szivattyú családjának.

AZ ALPHA2 a legutolsó és a leginnovatívabb tagja a Grunfos magas minőségű keringető szivattyú családjának. Pozíció Darab Leírás Egyszeri ár -1 ALPHA2 32-4 18 Külön kérésre Cikkszám: 9547512 GRUNDFOS ALPHA2 Az A-energiaosztályú szivattyúk következő generációja Megjegyzés! A berendezés fényképe különböző. AZ

Részletesebben

Phonak Bolero B. Termék információk

Phonak Bolero B. Termék információk Phonak Bolero B TM Termék információk A Phonak Bolero B egy átfogó BTE termékcsalád a kisfokú hallásveszteségektől a nagyfokú hallásveszteségekig. A Phonak Bolero B négy választható formát és négy teljesítményszintet

Részletesebben

OPAL P25 CO 2 OPAL L30/L50 CO 2. lézer. lézer. engineering laser technology

OPAL P25 CO 2 OPAL L30/L50 CO 2. lézer. lézer. engineering laser technology OPAL P25 CO 2 OPAL L30/L50 CO 2 OPAL P25 CO 2 OPAL L30/L50 CO 2 Számtalan előny a klinikai és ambuláns gyakorlatban: steril és precíz vágás keskeny nekrotikus zóna minimális oedema kisebb vérzés, jól látható

Részletesebben

Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hybrid

Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hybrid Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hybrid Elromlott a gázkazánom és gyorsan ki kell cserélnem Az ügyfelek elvárásai Iszeretnék hőszivattyút használni, de ezt hallottam, hogy nem lenne hatékony

Részletesebben

Tökéletes ergonómia az optimális erőátvitelért.

Tökéletes ergonómia az optimális erőátvitelért. Nyugodt munkavégzés. Önfeledt élvezet. Tökéletes ergonómia az optimális erőátvitelért. Kompakt felépítés és erőteljes EC-motor a fáradságmentes csavarozási és fúrási munkákhoz. Az Ergonomic sorozat Syneon

Részletesebben

Egyre nagyobb profitot generálnak a mobiltelefonnal végzett vásárlások, és egyre többet hezitálunk vásárlás előtt

Egyre nagyobb profitot generálnak a mobiltelefonnal végzett vásárlások, és egyre többet hezitálunk vásárlás előtt Egyre nagyobb profitot generálnak a mobiltelefonnal végzett vásárlások, és egyre többet hezitálunk vásárlás előtt 2016 ban még nagyobb hangsúlyt kapnak az e kereskedelmeben az okostelefonok. 2015 ben még

Részletesebben

Ajánlott wellness termékek Melina kádcsalád, Liner, Miron és Denia zuhanyprogram

Ajánlott wellness termékek Melina kádcsalád, Liner, Miron és Denia zuhanyprogram Melina Nem láncolom magam kivágásra ítélt fákhoz, nem járom a háborgó tengert bálnavadász hajókat üldözve, de megteszem, ami tőlem telik. Szelektíven gyűjteni a hulladékot, nem égetni feleslegesen a villanyt,

Részletesebben

Alváz. Billenős / Állat

Alváz. Billenős / Állat Billenős / Állat Billenős S9 CiC Közép munkahengerekkel S9 CiC alváz a legjobb megoldás a közép munkahengeres billenős felépítményekhez. Billenős S9 CiF Első munkahengerrel S9 CiF alváz alkalmas minden

Részletesebben

Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között

Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között Dr. Nyári Tibor Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között tökéletes színeket visszaadni. A digitális

Részletesebben

avagy, hogyan lehetünk hatékonyabbak (nemcsak) a hivatásunkban

avagy, hogyan lehetünk hatékonyabbak (nemcsak) a hivatásunkban avagy, hogyan lehetünk hatékonyabbak (nemcsak) a hivatásunkban Rendszerek, amelyekben élünk: Család Munkahely Baráti kör Iskolai közösség stb. - meghatározott rend szerint működnek rend, törv rvények

Részletesebben

Autóipari beágyazott rendszerek. Fedélzeti elektromos rendszer

Autóipari beágyazott rendszerek. Fedélzeti elektromos rendszer Autóipari beágyazott rendszerek Fedélzeti elektromos rendszer 1 Személygépjármű fedélzeti elektromos rendszerek 12V (néha 24V) névleges feszültség Energia előállítás Generátor Energia tárolás Akkumulátor

Részletesebben

EPER E-KATA integráció

EPER E-KATA integráció EPER E-KATA integráció 1. Összhang a Hivatalban A hivatalban használt szoftverek összekapcsolása, integrálása révén az egyes osztályok, nyilvántartások között egyezőség jön létre. Mit is jelent az integráció?

Részletesebben

A mobil és precíz súlymérésért.

A mobil és precíz súlymérésért. A mobil és precíz súlymérésért. Védje az útjait! Kerülje el: - Baleseteket A túlterhelt járművek fokozott balesetveszélyt jelentenek. - Útkárokat A nagy tengelyterhelés komoly útkárokat okoz. - Drága útjavításokat

Részletesebben

ZE-NC2011D. Beszerelési útmutató VW

ZE-NC2011D. Beszerelési útmutató VW ZE-NC2011D Beszerelési útmutató VW Csatlakoztatás előkészítése Kösse össze a fő csatlakozó kábel megfelelő csatlakozóját a CAN/Stalk interfésszel. Csatlakoztassa a fő csatlakozó kábelt, ahogy azt az ábrán

Részletesebben

Rádiós diszpécser rendszerek rövid ismertetője

Rádiós diszpécser rendszerek rövid ismertetője Diszpécser rendszerek Fejlesztő és Szolgáltató Kft. TELEKOMMUNIKÁCIÓ H-1033 Budapest, Szőlőkert u. 4. I. em. Tel: (+36-1)437-8120, (+36-1)437-8121 Fax: (+36-1)437-8122, E-mail: multicomkft@multicomkft.hu,

Részletesebben

DGP. Hátrahúzott vortex járókerék. Általános jellemzők

DGP. Hátrahúzott vortex járókerék. Általános jellemzők Hátrahúzott vortex járókerék Általános jellemzők Kivitel Elektromechanikus szerelvény EN-GJL-250 öntöttvasból, bemerítéssel történő működtetésre, 2 (kettő) szilícium-karbid mechanikus tömítés (2SiC) és

Részletesebben

Sony Mobile innovációk a rendkívüli mindennapok felfedezésére. Írta: SONY 2015. március 03. kedd, 22:40

Sony Mobile innovációk a rendkívüli mindennapok felfedezésére. Írta: SONY 2015. március 03. kedd, 22:40 A Sony Mobile megnyitotta kiállítási területét a barcelonai Mobile World Congress rendezvényen, bemutatva az új Xperia Z4 Tabletet és az Xperia M4 Aqua okostelefont, melyek új élmények széles választékát

Részletesebben

Hiab rönkfogók és hulladékrakodó kanalak

Hiab rönkfogók és hulladékrakodó kanalak iab rönkfogók és hulladékrakodó kanalak Termékkatalógus Rakodókanalak minden feladatra A iab rönkfogók és hulladékrakodó kanalak széles választáka megoldást nyújt minden feladatra. A iab rönkfogókat ipari

Részletesebben

M4.1. KISFESZÜLTSÉGŰ ÁRAMVÁLTÓ MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ:

M4.1. KISFESZÜLTSÉGŰ ÁRAMVÁLTÓ MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ: Tartalomjegyzék: M4.1. Kisfeszültségű áramváltó műszaki specifikáció:...1 M4.2. MAK típusú kisfeszültségű áramváltó típusok:...2 M4.1. KISFESZÜLTSÉGŰ ÁRAMVÁLTÓ MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ: Az elszámolási mérési

Részletesebben

Oldal. ACO Liputherm Szabadon álló Tartozékok. Hőcserélő. scdcdcdc

Oldal. ACO Liputherm Szabadon álló Tartozékok. Hőcserélő. scdcdcdc scdcdcdc Oldal ACO Szabadon álló Tartozékok Termékismertető Költséghatékonyság az ACO berendezéssel A zsírleválasztó berendezések tisztítása és karbantartása jellemzően költséges és gyakori feladata a

Részletesebben

ProxerPort2 Glass. Üveg-lengőszárnyas forgókapu. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu

ProxerPort2 Glass. Üveg-lengőszárnyas forgókapu. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu ProxerPort2 Glass Üveg-lengőszárnyas forgókapu Üveg-lengőszárnyas, félmagas beléptető kapu egy üvegszárnnyal korrózióálló nemesacél házzal, érintésmentes, közelítésszenzoros, motoros működtetéssel. Teljesen

Részletesebben

Phonak Sky TM. Termék információk

Phonak Sky TM. Termék információk Phonak Sky TM Termék információk B A Phonak Sky B a legújabb és legátfogóbb Phonak portfólió, amelyet kifejezetten gyermekek számára terveztek. Kis-közepes hallásveszteségektől egészen hallásmaradványig

Részletesebben

, mint ÉS A VARTA AZT JELENTI: ÁLLANDÓ ENERGIA LEÁLLÁS NÉLKÜL. AKKUMULÁTOROK TEHERAUTÓK, MUNKAGÉPEK, TÁVOLSÁGI BUSZOK, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZÁMÁRA

, mint ÉS A VARTA AZT JELENTI: ÁLLANDÓ ENERGIA LEÁLLÁS NÉLKÜL. AKKUMULÁTOROK TEHERAUTÓK, MUNKAGÉPEK, TÁVOLSÁGI BUSZOK, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZÁMÁRA , mint ÉS A VARTA AZT JELENTI: ÁLLANDÓ ENERGIA LEÁLLÁS NÉLKÜL. AKKUMULÁTOROK TEHERAUTÓK, MUNKAGÉPEK, TÁVOLSÁGI BUSZOK, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZÁMÁRA www.varta-automotive.com VARTA AKKUMULÁTOROK. ENERGIA

Részletesebben

Növelhető-e a hazai szélerőmű kapacitás energiatárolás alkalmazása esetén?

Növelhető-e a hazai szélerőmű kapacitás energiatárolás alkalmazása esetén? Növelhető-e a hazai szélerőmű kapacitás energiatárolás alkalmazása esetén? Okos hálózatok, okos mérés konferencia Magyar Regula 2012 2012. március 21. Hartmann Bálint, Dr. Dán András Villamos Energetika

Részletesebben

Shared IMAP beállítása magyar nyelvű webmailes felületen

Shared IMAP beállítása magyar nyelvű webmailes felületen Shared IMAP beállítása magyar nyelvű webmailes felületen A következő ismertető segítséget nyújt a szervezeti cím küldőként való beállításában a caesar Webmailes felületén. Ahhoz, hogy a Shared Imaphoz

Részletesebben

A fentiekben megnevezett méretek névlegesek, a tényleges méreteket típusonként a k ö vetkező oldalakon található táblázatokban tekintheti meg.

A fentiekben megnevezett méretek névlegesek, a tényleges méreteket típusonként a k ö vetkező oldalakon található táblázatokban tekintheti meg. RK-2008 PANNÓNIA termékcsalád ajtóméretei Az itt bemutatott üvegméretek általános, raktárkészleten tartott méretek. Az elegáns megjelenés érdekében füles rögzítést alkalmazunk. Ez a konstrukció pontos

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

AIRTRONIC kéz- és hajszárítók

AIRTRONIC kéz- és hajszárítók AIRTRONIC kéz- és hajszárítók Számos elegáns helyen, éttermekben, kereskedelmi és ipari intézményekben vagy ha kikapcsolódni megyünk az uszodába, mindig találkozhatunk a Franke AIRTRONIC termékekkel. Termékjellemzõk:

Részletesebben

Üzembehelyezıi leírás

Üzembehelyezıi leírás Üzembehelyezıi leírás MADE IN ITALY TECHNIKAI ADATOK Falra szerelve Lefedettség 15 m, 90 Mikrohullámú frekvencia 10.525 GHz Jelfeldolgozás DSP(Digital Signal Processing) Érzékelési távolság 3-15 m Érzékelési

Részletesebben

Áramlás- és zárószelepek Logikai szelep Logikai szelepek (ÉS / VAGY) Katalógus füzetek

Áramlás- és zárószelepek Logikai szelep Logikai szelepek (ÉS / VAGY) Katalógus füzetek Áramlás- és zárószelepek Logikai szelep Katalógus füzetek 2 Áramlás- és zárószelepek Logikai szelep Váltószelep (VAGY) Qn = 80 l/min Alaplapos szelep csőcsatlakozással Sűrített levegő csatlakozás bemenet:

Részletesebben

3. HÉT: CRM RENDSZEREK A GYAKORLATBAN FUNKCIONALITÁSOK

3. HÉT: CRM RENDSZEREK A GYAKORLATBAN FUNKCIONALITÁSOK 3. HÉT: CRM RENDSZEREK A GYAKORLATBAN FUNKCIONALITÁSOK Kiss László CIO tanácsadó, Magyar Telekom Nyrt. 2016 DR DANYI / KISS CRM A GYAKORLATBAN 1 TARTALOM Értékesítés automatizálás Lojalitás Értékesítési

Részletesebben

Összeszerelési és kezelési útmutató. Standard hallgatóval típusú lakásállomás 1281..

Összeszerelési és kezelési útmutató. Standard hallgatóval típusú lakásállomás 1281.. Összeszerelési és kezelési útmutató Standard hallgatóval típusú lakásállomás 1281.. Készülék leírás A Standard hallgatóval típusú lakásállomás a Gira ajtókummunikációs rendszeréhez tartozik és a következő

Részletesebben

Ultrahangos mérőfej XRS-5. Használati utasítás SITRANS. XRS-5 mérőfej Használati utasítás

Ultrahangos mérőfej XRS-5. Használati utasítás SITRANS. XRS-5 mérőfej Használati utasítás Ultrahangos mérőfej XRS-5 Használati utasítás SITRANS 1 Tartalom Ismertető... 3 Áttekintés... 3 Külső méretek... 4 Telepítés... 5 Elektromos bekötések... 7 Közvetlen csatlakoztatás... 7 Kábel toldás...

Részletesebben

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT - 2016.04.01 után kötött szerződésekre Díjcsomag neve Go Go+ Go EU Go EU+ Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s

Részletesebben

Csomagolási segédlet

Csomagolási segédlet Csomagolási segédlet Tartalom 1. Csomagolási alapelvek... 3 2. Gumiabroncs... 4 3. Kerékpár... 5 4. Elektronikai cikkek... 6 5. Fehéráru (csak külön szerződéssel, egyedi díjszabással adható fel)... 7 6.

Részletesebben

Oláh Attila. ESRI FlexAPI alapú bevetés irányítási rendszer

Oláh Attila. ESRI FlexAPI alapú bevetés irányítási rendszer Oláh Attila ESRI FlexAPI alapú bevetés irányítási rendszer A bonyolult helyzetek megkövetelik a modern bevetés irányítást! Ez, pedig ma már szinte elképzelhetetlen az együttműködő szervezetek és azok egységeinek

Részletesebben

Szervezeti formák bemutatása

Szervezeti formák bemutatása Szervezeti formák bemutatása Szakgyógyszerész-jelöltek képzése Király Gyula Szervezet fogalma Csoportot egyének tulajdonságai és a köztük zajló interakciók hoznak létre. Szervezet: egymással összefüggő

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 54 521 03 Gépgyártástechnológiai technikus Tájékoztató A vizsgázó az első lapra írja

Részletesebben

Toshiba Satellite C55-C-11K (PSCPKE-002008HU)

Toshiba Satellite C55-C-11K (PSCPKE-002008HU) Toshiba Satellite C55-C-11K (PSCPKE-002008HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

www.acelkft.hu Elektronikus öltözőszekrényzárak

www.acelkft.hu Elektronikus öltözőszekrényzárak Elektronikus öltözőszekrényzárak Tronic Pro elektronikus szekrényzár Sportlétesítmények, uszodák, fürdők, szállodák, fitness klubok, bevásárló központok, iskolák, egyetemek, repülőterek, kollégiumok, hivatalok,

Részletesebben

JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK

JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK B-4372 Gyermek könyökmankó JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK Alsóvégtag sérülés, rendellenesség esetén a 2 db könyökmankó használata teljes tehermentesítést biztosít járás közben. Alumínium szerkezet, állítható magasság.

Részletesebben

http://www.olcsoweboldal.hu ingyenes tanulmány GOOGLE INSIGHTS FOR SEARCH

http://www.olcsoweboldal.hu ingyenes tanulmány GOOGLE INSIGHTS FOR SEARCH 2008. augusztus 5-én elindult a Google Insights for Search, ami betekintést nyújt a keresőt használók tömegeinek lelkivilágába, és időben-térben szemlélteti is, amit tud róluk. Az alapja a Google Trends,

Részletesebben

Phonak Naída TM. Termék információk

Phonak Naída TM. Termék információk Phonak Naída TM Termék információk B A Phonak Naída B, a világ legmegbízhatóbb nagyteljesítményű hallókészülékének az ötödik generációját képviseli és széleskörű megoldást biztosít a nagyfokú-súlyos hallásveszteségekre

Részletesebben

TERMÉK AJÁNLÁSA GO GUIDE KÉSZÜLJ FEL

TERMÉK AJÁNLÁSA GO GUIDE KÉSZÜLJ FEL TERMÉK AJÁNLÁSA GO GUIDE BEVEZETÉS TERMÉK AJÁNLÁSA MIRŐL VAN SZÓ, ÉS EZ MIÉRT FONTOS? Ahogy Bowerman is a győzelemhez szükséges előnyt kívánta megadni sportolóinak, a te feladatod sem más, mint hogy olyan

Részletesebben

Közvilágítás korszerűsítés LED-del, vagy LED nélkül MEE 60. Vándorgyűlés Mátraháza

Közvilágítás korszerűsítés LED-del, vagy LED nélkül MEE 60. Vándorgyűlés Mátraháza Közvilágítás korszerűsítés LED-del, vagy LED nélkül MEE 60. Vándorgyűlés Mátraháza 2013. 09. 11-13 Kovács Csaba Műszaki főmunkatárs Tartalom > Fogalmak > Közvilágítási beruházások bemutatása > Közvilágítási

Részletesebben

Irányítástechnika 1. 5. Elıadás. Félvezetıs logikai áramkörök. Irodalom

Irányítástechnika 1. 5. Elıadás. Félvezetıs logikai áramkörök. Irodalom Irányítástechnika 1 5. Elıadás Félvezetıs logikai áramkörök Irodalom - Kovács Csongor: Digitális elektronika, 2003 - Helmich József: Irányítástechnika I, 2005 Félvezetıs logikai elemek Logikai szintek

Részletesebben

SW process Feladatok. SW process Feladatok

SW process Feladatok. SW process Feladatok SW process Feladatok 2009.06.11 3. Feladat Adja meg a szoftver fejlesztési folyamat ICOM modelljét! 2009.06.11 6. Feladat Nevezze meg sorrendben a CMM (Capability Maturity Model) szintjeit! 2009.06.18

Részletesebben

SJ5000+ MENÜBEÁLLÍTÁSOK. E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1

SJ5000+ MENÜBEÁLLÍTÁSOK. E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 SJ5000+ MENÜBEÁLLÍTÁSOK E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 FIGYELMEZTETÉS! A vízálló tok gombjai nagyon erős rugóval vannak ellátva, ezért

Részletesebben

tartalmi szabályozók eredményesebb

tartalmi szabályozók eredményesebb Rövid távú, átmeneti intézkedések a tartalmi szabályozók eredményesebb alkalmazására Konkrét javaslatok 1. NAT és a kerettanterv heti összóraszámainak harmonizációja 2. Kerettantervek helyi alkalmazásának

Részletesebben

0 1 0 2 Z Á G A N U D

0 1 0 2 Z Á G A N U D Házi gáznyomásszabályozók aktuális kérdései DUNAGÁZ szakmai napok 2010 Készítette: Kiss Tibor 1 Témák Zárt térbe telepíthetı nyomásszabályozók Elıírások Megoldások Javaslat mőszaki megoldás típusok Lefúvató

Részletesebben

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek II.

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek II. Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek II. Vezetés és kommunikációs ismeretek KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc Az innováció fogalma 73. lecke Az innováció fogalma

Részletesebben

Hőszivattyú. Zöldparázs Kft

Hőszivattyú. Zöldparázs Kft Hőszivattyú Ez az előadás 2010.szeptember 20-án hangzott el. Mivel az internetes keresők hosszú időre megőrzik a dokumentumokat, vegye figyelembe, hogy az idő múlásával egyes technikai megoldások elavulttá

Részletesebben

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DTR-100-72(1) 2010 Sony Corporation

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DTR-100-72(1) 2010 Sony Corporation NEX-3/NEX-5/NEX-5C A jelen förmverfrissítés által biztosított új funkciók és vonatkozó műveleteik leírását lásd alább. Lásd a Használati útmutató és a mellékelt CD-ROM lemezen található, α kézikönyv című

Részletesebben

Kiterjesztett csomagolás Hiteles fogyasztói tájékoztatás

Kiterjesztett csomagolás Hiteles fogyasztói tájékoztatás Kiterjesztett csomagolás Hiteles fogyasztói tájékoztatás By David Twice Global Comics 2013 All rights reserved Egy reggelem a SafeBrand-del reggel 8.00 Jaj! Feleségecském nincs szabin reggeli reggeli??

Részletesebben

Külső kártyaeszközök Felhasználói útmutató

Külső kártyaeszközök Felhasználói útmutató Külső kártyaeszközök Felhasználói útmutató Az SD embléma a jogtulajdonos védjegye. Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat.

Részletesebben

Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU)

Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU) Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU) Bruttó ár: 72.990 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

118. Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás

118. Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás BAZ MTrT TERVEZŐI VÁLASZ 118. Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás 1. Szakmai szempontból elhibázott döntésnek tartjuk a Tokaji Borvidék Világörökségi terület közvetlen környezetében erőmű létesítését.

Részletesebben

Üdvözöljük a Marina Bay Residence-ben. Ahol a minőség, a stílus és a természet találkozik.

Üdvözöljük a Marina Bay Residence-ben. Ahol a minőség, a stílus és a természet találkozik. Üdvözöljük a Marina Bay Residence-ben Ahol a minőség, a stílus és a természet találkozik. Exkluzív és Vonzó Találja meg exkluzív, új otthonát csodálatos panorámával és kihagyhatatlan szabadidős és sport

Részletesebben

Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv

Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv Tartalom 1. Az Erste MobilBank alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 3 2.2. Ügyfélkör... 3 3. Az alkalmazás letöltése és használata... 4 3.1. Alkalmazás

Részletesebben

A csendes forradalom

A csendes forradalom A csendes forradalom A megvalósult álom 1977-ben egy fiatal SEIKO mérnöknek Suwaban, japán belsejében, a magas hegyek között, volt egy álma. Egy folyamatos időmérő meglakotásáról álmodott, melynek nagyobb

Részletesebben

Acto Minden együtt, jobb mindenkinek

Acto Minden együtt, jobb mindenkinek Acto Minden együtt, jobb mindenkinek Bemutatjuk az Oticon Acto-t, az új, kiváló teljesítőképességű hallókészüléket. Mini-RITE stílusban készült, és a RISE 2 platformjára épülő Oticon Acto képessé teszi

Részletesebben

Watt Drive Antriebstechnik GmbH - AUSTRIA

Watt Drive Antriebstechnik GmbH - AUSTRIA Watt Drive Antriebstechnik GmbH - AUSTRIA Keverıhajtás FR... Keverı és extruder hajtás Ahol megbízhatóság a legnagyobb követelmény. A keverıhajtómővek a Watt Drive cég moduláris MAS 2000 hajtómő koncepció

Részletesebben

Vodafone GPRS Kapcsolat létrehozása Win2000 alatt a Connect Me használata nélkül

Vodafone GPRS Kapcsolat létrehozása Win2000 alatt a Connect Me használata nélkül Vodafone GPRS Kapcsolat létrehozása Win2000 alatt a Connect Me használata nélkül - A képek az angol verziót mutatják - 29/03/2004 1 Start menü Magyar: Start menü Beállítások Telefonos kapcsolatok Ha itt

Részletesebben

www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák

www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák BT Vector BT Vector BT Vector szűkfolyosós targoncák teljes kínálata Termelékenység Kezelhetőség Biztonság Tartósság A-sorozat Azok a vállalatok,

Részletesebben

MOBIL CROWDSENSING ÉS BIG DATA TÁVKÖZLÉSI ÉS MÉDIAINFORMATIKAI TANSZÉK BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM

MOBIL CROWDSENSING ÉS BIG DATA TÁVKÖZLÉSI ÉS MÉDIAINFORMATIKAI TANSZÉK BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM MOBIL CROWDSENSING ÉS BIG DATA TÁVKÖZLÉSI ÉS MÉDIAINFORMATIKAI TANSZÉK BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM 1 CROWDSENSING & BIG DATA CROWDSENSING DEFINÍCIÓ ÉRZÉKELÉSI SKÁLÁK ÖSZTÖNZŐK ÉRZÉKELŐK

Részletesebben

Számítógép hálózatok gyakorlat

Számítógép hálózatok gyakorlat Számítógép hálózatok gyakorlat 9. Gyakorlat Forgalomirányítás 2016.04.13. Számítógép hálózatok gyakorlat 1 Forgalomirányítás szerepe Példa: Forrás: 192.168.1.1 Cél: 192.168.2.1 2016.04.13. Számítógép hálózatok

Részletesebben

Fejlesztı neve: LÉNÁRT ANETT. Tanóra / modul címe: CÉGES REKLÁMBANNER KÉSZÍTÉSE PROJEKTMÓDSZERREL

Fejlesztı neve: LÉNÁRT ANETT. Tanóra / modul címe: CÉGES REKLÁMBANNER KÉSZÍTÉSE PROJEKTMÓDSZERREL Fejlesztı neve: LÉNÁRT ANETT Tanóra / modul címe: CÉGES REKLÁMBANNER KÉSZÍTÉSE PROJEKTMÓDSZERREL 1. Az óra tartalma A tanulási téma bemutatása; A téma és a módszer összekapcsolásának indoklása: Az órán

Részletesebben

Hallgatói Elégedettségi Kérdőív

Hallgatói Elégedettségi Kérdőív Hallgatói Elégedettségi Kérdőív Kérjük, töltse ki az elméleti képzésre vonatkozó kérdőívünket és küldje vissza nekünk a facetofacejogsi@gmail.com e-mail címre. Köszönjük, hogy véleményével hozzájárul magasabb

Részletesebben

LBC 341x/01 beépíthető hangszórók

LBC 341x/01 beépíthető hangszórók Kommnikációs rendszerek LBC 1x/1 beépíthető hangszórók LBC 1x/1 beépíthető hangszórók www.boschsecrity.h Hi-fi minőségű zene- és beszédvisszaadás Kibővített frekvenciatartomány Választható 8 Ohmos és 1

Részletesebben

Dräger Prestor Vizsgálóberendezés

Dräger Prestor Vizsgálóberendezés Dräger Prestor Vizsgálóberendezés Hatékony teljes álarc tesztre rövid idő alatt? Ez nem probléma a Dräger Prestorral, amelyik még nagyszámú álarcot is megbízhatóan, automatikusan vizsgál. ST-2476-2003

Részletesebben

Technikai daytrade és befektetési hitel

Technikai daytrade és befektetési hitel Technikai daytrade és befektetési hitel 2015. október 13. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

Topcon Sokkia alaptechnológiai fejlesztések az elmúlt 2 év

Topcon Sokkia alaptechnológiai fejlesztések az elmúlt 2 év Topcon Sokkia alaptechnológiai fejlesztések az elmúlt 2 év Szentpéteri László Regional Sales Manager Topcon Europe Positioning B.V. Program Miért annyi az annyi? Mérőállomás alaptechnológiák GNSS alaptechnológiák

Részletesebben

SAP JAM. Felhasználói segédlet

SAP JAM. Felhasználói segédlet SAP JAM Felhasználói segédlet Belépés A JAM modul az SAP SuccessFactors rendszer része. Tökéletesen biztonságos online rendszer. Felhasználónév és jelszó segítségével lehet bejelentkezni. Böngészőbe beírva

Részletesebben

tetszőleges időpillanatban értelmezhető végtelen sok időpont értéke egy véges tartományban bármilyen értéket felvehet végtelen sok érték

tetszőleges időpillanatban értelmezhető végtelen sok időpont értéke egy véges tartományban bármilyen értéket felvehet végtelen sok érték Elektronika 2 tetszőleges időpillanatban értelmezhető végtelen sok időpont értéke egy véges tartományban bármilyen értéket felvehet végtelen sok érték Diszkrét időpillanatokban értelmezhető (időszakaszos)

Részletesebben

Fázishasításos Tdriver ADVANCED phase-cut

Fázishasításos Tdriver ADVANCED phase-cut T LED Fázishasításos Tdriver phase-cut Spotámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpák Csarnokvilágítók 1 Fázishasításos tdriver phase-cut Gazdaságos

Részletesebben

A középszintű szóbeli vizsga értékelési útmutatója. Minta. Általános jellemzők

A középszintű szóbeli vizsga értékelési útmutatója. Minta. Általános jellemzők A középszintű szóbeli vizsga értékelési útmutatója Általános jellemzők FELADATTÍPUS ÉRTÉKELÉS SZEMPONTJAI PONTSZÁM Bemelegítő beszélgetés Nincs értékelés. 1. Társalgási feladat/interjú: három témakör;

Részletesebben

Segítünk online ügyféllé válni Kisokos

Segítünk online ügyféllé válni Kisokos Segítünk online ügyféllé válni Kisokos Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk, ha Ön is megismerkedne Online ügyfélszolgálatunkkal, melyen keresztül kényelmesen, könnyedén, sorban állás nélkül intézheti energiaszolgáltatással

Részletesebben

Sikeres E-DETAILING KAMPÁNY receptje. GYÓGYKOMM 2016. KONFERENCIA Budapest, 2016. február 25. BALOGH JUDIT, PharmaPromo Kft.

Sikeres E-DETAILING KAMPÁNY receptje. GYÓGYKOMM 2016. KONFERENCIA Budapest, 2016. február 25. BALOGH JUDIT, PharmaPromo Kft. Sikeres E-DETAILING KAMPÁNY receptje GYÓGYKOMM 2016. KONFERENCIA Budapest, 2016. február 25. BALOGH JUDIT, PharmaPromo Kft. AZ ORVOSOK SZÍVESEN FOGADJÁK Szinapszis, 2016. 01., Online (CAWI) kérdőíves kutatás,

Részletesebben