storemore Adattárolás nagy tárterületű merevlemezeken

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "storemore Adattárolás nagy tárterületű merevlemezeken"

Átírás

1 storemore Adattárolás nagy tárterületű merevlemezeken A következő részek azt mutatják be, hogy miként tehető hatékonyabbá a munkavégzés, és hogyan lehet még élvezetesebb a szórakozás, akár utazás közben is. A StoreMore technológia ismertetése A Toshiba StoreMore technológiája nagy kapacitású merevlemezeken biztosítja az adatok tárolását: ezzel a megoldással több fájl menthető a számítógépre, további adatokat lehet rögzíteni, és szinte korlátlan mennyiségű multimédiás tartalommal gazdagítható akár a munka, akár a szórakozás. Ezentúl nem kell lemondania semmilyen tartalomról, utazzon bárhová. Mennyi lemezterület áll rendelkezésre? A Toshiba 160 GB, 200 GB, 320 GB vagy 400 GB kapacitású merevlemez-meghajtóval látja el egyes hordozható számítógépeit. A StoreMore technológia előnyei Az eddig tapasztaltaknál sokkal valósághűbbek és tartalmasabbak a játékok, teljes körűbbek az oktatóprogramok, az egy helyen tárolt összes szükséges fájl révén hatékonyabb a munka, a digitális tartalom pedig menthető, biztonsági másolat készíthető róla, és azonnal meg is osztható másokkal.

2 Ossza meg élményeit másokkal! A fényképes riportokat készítő újságíróknak, az úti beszámolókat író tudósítóknak és a nagy utazóknak ugyanúgy fontos, hogy megörökíthessék az eseményeket, megoszthassák másokkal az utazás fontos történéseit, így csinálva kedvet másoknak a világ felfedezéséhez. Mire van igazából szükségük a világlátóknak? A kalandvágy és a részletek felfedezésének képessége minden utazó közös adottsága, de út közben nem nélkülözhető a digitális fényképezőgép sem, és esetenként internet-hozzáférésre is szükség lehet. Mindemellett különösen fontos, hogy mindig legyen elegendő tárhely az adattároláshoz. A StoreMore technológia előnyei utazás közben Az utazás nyújtotta örömök közepette mindenki jóleső érzéssel osztja meg élményeit családjával és barátaival. Napjaink korszerű hordozható számítógépei bőséges tárterületet biztosítanak a sok száz digitális fénykép és videofelvétel rögzítéséhez és tárolásához, a személyes webnaplók pedig kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy minden érintett megtudhassa a friss híreket. Utazásai során minden pillanatot megörökíthet, majd a merevlemezre menthet.

3 Hatékonyabb tanulás, több játék A mai kor diákjai kortól és tanintézménytől függetlenül fokozott igényeket támasztanak a hordozható számítógépekkel szemben: a megterhelő napi feladatok mellett természetesen a kikapcsolódásra is szükségük van. Ennek fényében olyan eszközök a legcélszerűbbek, amelyek segítenek a munka hatékony elvégzésében, és a tanuláson kívüli szórakozás lehetőségét is szavatolják. A Toshiba nagy tárterületű merevlemezei problémamentes munkát és felhőtlen szórakozást nyújtanak. Diákszemmel A diákok olyan hordozható számítógépre vágynak, amellyel munkájuk hatékonyan és pontosan végezhető, és amely a tartalmas kikapcsolódásban is társ fogalmazhatunk úgy is, hogy internetkapcsolattal és nagy tárterületű merevlemezzel bíró univerzális számítógépre van szükségük, amellyel a munka és a játék egyaránt felhőtlen. Milyen előnyöket biztosít a StoreMore technológia diákoknak? A nagy tárterületű merevlemezek révén nem kell attól tartani, hogy nem lesz elegendő hely a kutatási munkákhoz, az esszék megírásához vagy az előadásjegyzetek elkészítéséhez. Az adatok egy helyen tárolhatók, és bármikor gyorsan, könnyedén beolvashatók a merevlemezről. Hála a bő tárterületnek, megannyi zeneszám is tárolható a számítógépen, ily módon pihenés közben sem kell lemondani a kedvenc dalokról. Az akár több száz gigabájtnyi lemezterület a szünetekben nézhető kedvenc televízióműsorok és a pihentető játékok tárolásához is bőségesen elegendő. A nagy tárterületű merevlemezzel jelentős mennyiségű adat menthető a kutatómunka során, rögzíthetők az előadásjegyzetek, elvégezhetők a házi feladatok, menthetők az MP3-fájlok és az egyéb digitális tartalom.

4 Még élvezetesebb a játék A játék minden eddiginél szórakoztatóbb: egyre tartalmasabbá és valóságosabbá válik, hatásosabb a képi megjelenítés, a hanghatások pedig sokkal élethűbbek. A játékok egyre interaktívabbak, több játékos játszhatja őket több különböző nehézségi fokkal. Mindezeknek köszönhetően a játék nyújtotta élmény még intenzívebb. Ehhez azonban több tárterületre van szükség: hely kell a játékok és a frissítések futtatásához, és a biztonsági másolatok helyigénye sem kicsi. A játékosok szemszögéből A kiváló reflexek és a rövid reakcióidő mindig jól jön a barátok vagy a számítógép ellen játszott játékokban, de nem kevésbé fontos a nagy tárterület, a remek hangzáshűség, a nagyméretű képernyő és a grafikus feldolgozás jó teljesítménye sem. Miért fogják hasznosnak találni a StoreMore technológiát a játékosok? A számítógépes játékokat játszóknak sok szempontból is előnyös a nagy tárterület: nagyszámú játék telepíthető, és a játékok bővítéseiről sem kell lemondaniuk. A nagyobb lemezterület nagyobb méretű gyorsítótár létrehozását teszi lehetővé, így a játék sokkal szórakoztatóbb és élethűbb lesz. Mindezeket kiegészíti a Toshiba TruBrite képernyő technológiája, a valósághű játékkörnyezetről pedig kiváló minőségű hangszórók gondoskodnak. A játék felhőtlen öröme: a bőséges lemezterületnek köszönhetően a játékok és frissítéseik telepítése nem okoz problémát.

5 Kreatívabb munka, kötetlen munkavégzés A helyhez kötöttség nélküli munkavégzés nagy fegyvertény. A tervezők és a kreatív alkotómunkát végzők jól tudják, hogy egy nagyszerű ötlet vagy az ihlet bárhol, bármikor előbukkanhat. Az ilyen munkához mindig szükség lehet a kapcsolódó fájlokra és PowerPoint-bemutatókra, különösen akkor, ha fontos ügyféllel vagy leendő vásárlóval folyik a megbeszélés. Ezen a területen a helytől és időtől független kötetlenség szinte mindennél fontosabb. Szakmai szempontból A kreatív munkával foglalkozók alapvető igénye a teljes megbízhatóság és a nagy teljesítmény, illetve az út közbeni munkavégzés lehetősége. Ugyanilyen fontos az internet hozzáférés, a kreatív munkához szükséges alkalmazások megléte, valamint a nagy tárterület. A StoreMore technológia előnyei a kreatív munka terén A nagy tárterülettel rendelkező hordozható számítógépek mindenféle helyi kötöttség nélkül teszik lehetővé a kreatív munkavégzést, a kreatív eszközök hordozhatóságát pedig a bőséges lemezterület garantálja. Minden szakember nyugodt lehet afelől, hogy adatainak bőven jut elég hely a számítógépen. A több száz gigabájtnyi szabad hely egyazon helyen teszi lehetővé számos projekt tárolását. A merevlemezre mentett munka bármikor megosztható másokkal az értekezleteken, és út közben sem kell lemondania róla. Helyhez és időhöz kötöttség nélkül végezheti munkáját, és egyetlen fájljáról sem kell lemondania a tárterület hiányától tartva.

6 Digitális tartalom megosztása a családdal és a barátokkal Mindenki ismeretségi körében vannak olyanok, akik szeretnek fényképezni és videofelvételeket készíteni. Lehet, hogy az olvasó sem kivétel ez alól fontos szerep ez, mert a családdal és a barátokkal töltött emlékezetes percek megörökítése és megőrzése igazán jelentőségteljes feladat. A kellő tárterülettel rendelkező hordozható számítógépek mindazon eszközökkel fel vannak ruházva, amelyekkel gyorsan és minden nehézség nélkül megoszthatók a fényképek. A nagyobb tárterület azt a célt is szolgálja, hogy a teljes digitális tartalom egy helyen legyen tárolható. Mire van szüksége a digitális fényképezés szerelmeseinek? A szellem szabadságára, jókedvre, a családra és a barátokra, és természetesen egy jó fényképezőgépre vagy kamerára, hatékony fényképszerkesztő eszközökre, internet-hozzáférésre, TV műsorok támogatására, no és egy nagy lemezterülettel bíró hordozható számítógépre. A StoreMore technológia előnyei a digitális fényképezés terén A több száz gigabájtnyi lemezterület ugyanennyi mennyiségű személyes digitális tartalom tárolására alkalmas. A szokásosnál lényegesen nagyobb tárterület révén bármely bemutatókészítő eszköz és fényképszerkesztő alkalmazás telepíthető, egyszerűsítve a digitális tartalom másokkal történő megosztását. Ha kedve tartja, nyugodtan mentse a lemezre kedvenc filmjeit, töltse fel fényképeit a flickr szolgáltatásba, vagy ossza meg saját videofelvételeit a YouTube webhelyen. A nagy tárterületű merevlemezzel forgalomba hozott hordozható számítógépek bőséges kapacitással rendelkeznek a fényképek tárolásához, szerkesztéséhez és megosztásához Toshiba Europe GmbH. A Toshiba a közzététel előtt mindent megtett az itt közölt információk pontosságának biztosítása érdekében, azonban a termékjellemzők, a konfigurációk, az árak, valamint az elérhető rendszerek, összetevők és választható tartozékok előzetes értesítés nélkül is változhatnak. Az adott számítógéppel kapcsolatos legfrissebb termékinformációkat, illetve az elérhető szoftverek és hardverek aktuális listáját a webhelyen olvashatja.

A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben

A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben Technikai ismertető A Toshiba és az Intel A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben Az Intel Centrino Duo mobileszköz-technológiára alapozva a Toshiba új hordozható

Részletesebben

A vezeték nélküli nagy kiterjedésű hálózatok (WWAN)

A vezeték nélküli nagy kiterjedésű hálózatok (WWAN) A JÖVŐ SZOLGÁLTATÁSAI Ismerkedjen meg a vezeték nélküli nagy kiterjedésű hálózatok (WWAN) előnyeivel! A vezeték nélküli nagy kiterjedésű hálózatok (WWAN) alkalmazásának előnyei Napjainkban egyetlen üzleti

Részletesebben

Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát

Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát szolgáltatás SateLlite p100 Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát A Toshiba Satellite P100 sorozatú hordozható számítógépei élvonalbeli, személyre szabott digitális tartalmat

Részletesebben

Qosmio: A hallható különbség

Qosmio: A hallható különbség Qosmio: A hallható különbség PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio TM a kivételes hangzás RECORDER élménye VIRTUAL SURROUND A Toshiba vállalat Qosmio elnevezésű hordozható szórakoztató

Részletesebben

Váci Mihály Kulturális Központ Cím: Telefon: Fax: Web: E-mail: Nyilvántartásba vételi szám:

Váci Mihály Kulturális Központ Cím: Telefon: Fax: Web: E-mail: Nyilvántartásba vételi szám: TÁJÉKOZTATÓ Digitális írástudás fejlesztése /D009 A képzés során megszerezhető kompetenciák A képzésben résztvevő: képessé válik a legfontosabb számítástechnikai kifejezések megnevezésére, megérti a számítógép

Részletesebben

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra s3

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra s3 Toshiba EasyGuard a gyakorlatban Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra s3 Kiemelkedően biztonságos és megbízható, méretezhető megoldás vállalati környezethez. A Toshiba EasyGuard számos olyan szolgáltatást

Részletesebben

TOSHIBA EASYGUARD A GYAKORLATBAN: A MEGFELELŐ SZÁMÍTÓGÉP KIVÁLASZTÁSA

TOSHIBA EASYGUARD A GYAKORLATBAN: A MEGFELELŐ SZÁMÍTÓGÉP KIVÁLASZTÁSA TOSHIBA EASYGUARD A GYAKORLATBAN: A MEGFELELŐ SZÁMÍTÓGÉP KIVÁLASZTÁSA A Toshiba EasyGuard szolgáltatás hatékonyan biztosítja a fokozott adatvédelmet, nagyfokú rendszervédelmet szavatol és a kapcsolatlétesítést

Részletesebben

Hatékony kétmagos teljesítmény a ma és a holnap üzletemberei számára

Hatékony kétmagos teljesítmény a ma és a holnap üzletemberei számára Kiváló kétmagos teljesítmény Hatékony kétmagos teljesítmény a ma és a holnap üzletemberei számára A Toshiba legújabb üzleti célú, Intel Core 2 Duo processzort tartalmazó termékcsaládjával újfent eleget

Részletesebben

A MEDIA CENTER EDITION 2005 ISMERTETÉSE

A MEDIA CENTER EDITION 2005 ISMERTETÉSE SZOLGÁLTATÁST ISMERTETŐ CIKK MEDIA CENTER EDITION A MEDIA CENTER EDITION 2005 ISMERTETÉSE A MICROSOFT WINDOWS XP MEDIA CENTER EDITION 2005 (EGYSZERŰBB ÉS ISMERTEBB NÉVEN MCE) AZ OTTHONI SZÓRAKOZÁS LEGJAVÁT

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban Felhőalkalmazások a könyvvizsgálatban Bevezetés cloud computing google keresés Nagyjából 247 000 000 találat (0,39 másodperc) Felhő alapú szolgáltatások jellemzője: bárhonnan (ahol Internet elérés biztosított),

Részletesebben

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány ASUS X302UJ-FN021D (X302UJ-FN021D) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Asus Notebook / Asus Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i5 Processzor jellemző: i5-6200u / 2,30GHz - 2,80GHz /

Részletesebben

Toshiba-kiadvány MEGkEZdŐdÖTT a TanÉv MEGkEZdŐdÖTT a TanÉv Multimédiás számítógépek kedvező áron vásárlási ÚTMUTaTÓ

Toshiba-kiadvány MEGkEZdŐdÖTT a TanÉv MEGkEZdŐdÖTT a TanÉv Multimédiás számítógépek kedvező áron vásárlási ÚTMUTaTÓ Toshiba-kiadvány MEGKEZDŐDÖTT A TANÉV MEGKEZDŐDÖTT A TANÉV VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ A diákok, a tanárok és az osztálytermeket számítógépekkel felszerelni kívánó oktatási intézmények egyaránt megtalálhatják a

Részletesebben

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra M4

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra M4 Toshiba EasyGuard a gyakorlatban Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra M4 Nagy teljesítményű hordozható számítógép és rugalmas táblaszámítógép egyetlen készülékben. A Toshiba EasyGuard számos olyan szolgáltatást

Részletesebben

Backup Premium Rövid útmutató

Backup Premium Rövid útmutató A programról A Memeo Backup Premium egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. Az értékes, érzékeny dokumentumokról automatikus biztonsági másolatot

Részletesebben

A Qosmio bemutatása: Az intelligens szórakozás művészete

A Qosmio bemutatása: Az intelligens szórakozás művészete A Qosmio bemutatása: Az intelligens szórakozás művészete Mire lenne képes álmai számítógépe? Amikor a Toshiba fókuszcsoportok és felmérések segítségével kereste a választ erre a kérdésre, a műszaki érdeklődésű

Részletesebben

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban:

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: Toshiba EasyGuard a gyakorlatban Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: Satellite Pro U200 Kiemelkedően biztonságos és megbízható, méretezhető megoldás vállalati környezethez. A Toshiba EasyGuard számos olyan

Részletesebben

Megbízható számítástechnika: a biztonságos hordozható platform felé vezető úton

Megbízható számítástechnika: a biztonságos hordozható platform felé vezető úton Megbízható számítástechnika: a biztonságos hordozható platform felé vezető úton Mindannyian ismerjük a hordozható számítástechnikai platformokat veszélyeztető biztonsági fenyegetéseket a vírusokat, férgeket,

Részletesebben

Rendszerkezelési útmutató

Rendszerkezelési útmutató Rendszerkezelési útmutató Medtronic MiniMed Northridge, CA 91325 USA 800-646-4633 (800-MiniMed) 818.576.5555 www.minimed.com Képviselet az Európai Unióban: Medtronic B.V. Earl Bakkenstraat 10 6422 PJ Heerlen

Részletesebben

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: Portégé M400

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: Portégé M400 Toshiba EasyGuard a gyakorlatban Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: Portégé M400 Az univerzális, könnyen hordozható táblaszámítógép. A Toshiba EasyGuard számos olyan szolgáltatást foglal magában, amely

Részletesebben

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO A Sony Interactive Entertainment(SIE) a mai napon jelentette be az új PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) (CUH-7000 sorozatszámú) játékkonzolt, mely továbbfejlesztett képfeldolgozó képességének köszönhetően 4K

Részletesebben

13. óra op. rendszer ECDL alapok

13. óra op. rendszer ECDL alapok 13. óra op. rendszer ECDL alapok 1. Mire szolgál az asztal? a) Az ideiglenesen törölt fájlok tárolására. b) A telepített alkalmazások tárolására. c) A telepített alkalmazások ikonok általi gyors elérésére.

Részletesebben

DELL Inspiron 5758 (DI5758N GH1TD4BK-11)

DELL Inspiron 5758 (DI5758N GH1TD4BK-11) DELL Inspiron 5758 (DI5758N2-4005-4GH1TD4BK-11) (DI5758N2-4005-4GH1TD4BK-11) Bruttó ár: 0 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez Bevezetés A Memeo Instant Backup egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. A Memeo Instant Backup automatikus módon, folyamatosan biztonsági másolatot

Részletesebben

Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU)

Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU) Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket,

A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket, A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket, a laptopokat, a notebookokat, az okostelefonokat, a

Részletesebben

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Egy vállalkozás termelékenységének, hatékonyságának megőrzése érdekében

Részletesebben

A QOSMIO BEMUTATÁSA: AZ INTELLIGENS SZÓRAKOZÁS MŰVÉSZETE

A QOSMIO BEMUTATÁSA: AZ INTELLIGENS SZÓRAKOZÁS MŰVÉSZETE SZOLGÁLTATÁST ISMERTETŐ CIKK A QOSMIO BEMUTATÁSA A QOSMIO BEMUTATÁSA: AZ INTELLIGENS SZÓRAKOZÁS MŰVÉSZETE TARTALOMJEGYZÉK Megoldások ötvözése: az egyszerűség és a korlátlan 02 Qosmio: a hordozható szórakoztató-

Részletesebben

A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket,

A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket, A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket, a laptopokat, a notebookokat, az okostelefonokat, a

Részletesebben

Útmutató az IRM E-Számlák kezeléséhez

Útmutató az IRM E-Számlák kezeléséhez Útmutató az IRM E-Számlák kezeléséhez Éves beszámoló elektronikus küldése 2010. január 1-től 1(11) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. Az IRM E-számla kezelésének feltételei...

Részletesebben

A számítógép egységei

A számítógép egységei A számítógép egységei A számítógépes rendszer két alapvető részből áll: Hardver (a fizikai eszközök összessége) Szoftver (a fizikai eszközöket működtető programok összessége) 1.) Hardver a) Alaplap: Kommunikációt

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

BEVEZETÉS A SZÁMÍTÓGÉPEK VILÁGÁBA

BEVEZETÉS A SZÁMÍTÓGÉPEK VILÁGÁBA BEVEZETÉS A SZÁMÍTÓGÉPEK VILÁGÁBA Ismeretterjesztő előadás 2. Rész Előadó:Pintér Krisztina etanácsadó aniszirk@gmail.com INFORMÁCIÓS ÍRÁSTUDÁS Az információ elérésének és felhasználásának képessége. leggyakrabban

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV)

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV) Lenovo Ideapad YOGA 300 80M1001BHV (80M1001BHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Celeron Processzor

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

SOFT PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA

SOFT PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA Szegregáció helyett integráció Alsómocsoládon DDOP 4.1.2/B-13-2014-0001 SOFT PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA ÉLETKÉPEK FOTÓKLUB I. SZÁMÚ BESZÁMOLÓ Alsómocsolád Község Önkormányzata és a Mocsolád-Civilház Szociális

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

12. óra op. rendszer 1

12. óra op. rendszer 1 12. óra op. rendszer 1 1. Mire szolgál az asztal? A telepített alkalmazások ikonok általi gyors elérésére. 2. Fejezze be a mondatot. A tűzfal funkciója, hogy... biztosítsa a számítógép hálózati védelmét

Részletesebben

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012.

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012. Procontrol VRecX Kamerás megfigyelőrendszer Kezelői kézikönyv Verzió: 1.1 2012. 2010 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol Electronics Ltd. hivatalos

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

Médiaismereti foglalkozások könyvtári környezetben foglalkozás sorozat beszámoló

Médiaismereti foglalkozások könyvtári környezetben foglalkozás sorozat beszámoló A foglalkozás címe: Ismerkedő foglalkozás A foglalkozás helyszíne és résztvevői: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 1004 Kőbányai könyvtára, felsős csoport A foglalkozás időpontja: 2010. október 15. A foglalkozás

Részletesebben

2. modul - Operációs rendszerek

2. modul - Operációs rendszerek 2. modul - Operációs rendszerek Érvényes: 2009. február 1-jétől Az alábbiakban ismertetjük a 2. modul (Operációs rendszerek) syllabusát, amely az elméleti és gyakorlati modulvizsga követelményrendszere.

Részletesebben

A bűnügyi helyszínelés teljesen új megközelítésben

A bűnügyi helyszínelés teljesen új megközelítésben A bűnügyi helyszínelés teljesen új megközelítésben Sokszor a helyszíní dokumentáció képek sokaságából áll, amelyek nem teszik lehetővé a térbeli orientációt és lehet, hogy valami elkerüli a figyelmünket,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek PixelHosting.eu (Berkeczi Imre E.V., ) mint Szolgáltató vagy Bérbeadó az alábbiak szerint határozza meg az általa nyújtott szolgáltatások igénybevételét: 1. A szerződés

Részletesebben

Lenovo Ideapad Z K601DCHV

Lenovo Ideapad Z K601DCHV Lenovo Ideapad Z51-70 - 80K601DCHV (80K601DCHV) Bruttó ár: 158.990 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i3 Processzor jellemző: i3-5005u

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

Toshiba Satellite CL10-B-100 (PSKVEE-00300DHU)

Toshiba Satellite CL10-B-100 (PSKVEE-00300DHU) Toshiba Satellite CL10-B-100 (PSKVEE-00300DHU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Toshiba Notebook / Toshiba Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Celeron Processzor jellemző: N2840 / 2,16GHz

Részletesebben

Számítógépes alapismeretek 1.

Számítógépes alapismeretek 1. Számítógépes alapismeretek 1. 1/7 Kitöltő adatai: 1. Név: 2. Osztály: 3. E-mail címe: 2/7 Kérdések: 1. Mi az IKT (Információs és Kommunikációs Technológia)? Olyan eszközök, technológiák, amik az információ

Részletesebben

Külső kártyaeszközök Felhasználói útmutató

Külső kártyaeszközök Felhasználói útmutató Külső kártyaeszközök Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Java a Sun Microsystems, Inc. Egyesült Államokban bejegyzett védjegye. Az SD embléma az embléma tulajdonosának

Részletesebben

Beszámoló IKT fejlesztésről

Beszámoló IKT fejlesztésről Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív intézményekben TÁMOP-3.1.4/08/2-2008-0010 Beszámoló IKT fejlesztésről Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon Kecskemét Tartalomjegyzék

Részletesebben

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása Rövid útmutató az első lépésekhez A biztonságos hozzáférésnek, megosztásnak és fájltárolásnak köszönhetően bárhonnan hatékonyan dolgozhat. Jelentkezzen be az Office 365-előfizetésébe, majd az appindítón

Részletesebben

AuditPrime Audit intelligence

AuditPrime Audit intelligence AuditPrime Audit intelligence Szakértői szoftver a könyvelés ellenőrzéséhez www.justisec.hu Minden rendben. Tartalom Előzmények... 3 A szoftver bemutatása... 3 A könyvelési adatok átvétele... 3 A technológia...

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

Digitális Szabadidő Térkép mobil és web alkalmazás Útmutató

Digitális Szabadidő Térkép mobil és web alkalmazás Útmutató Digitális Szabadidő Térkép mobil és web alkalmazás Útmutató A Digitális Szabadidő Térkép mobilalkalmazás a lovas illetve vízi túrázóknak fejlesztett alkalmazás, amely jelentősen megkönnyíti és a közösséghez

Részletesebben

A netgeneráció kihívásai Bedő Ferenc

A netgeneráció kihívásai Bedő Ferenc A netgeneráció kihívásai Bedő Ferenc www.zalai-iskola.hu www.edidakt.hu Előzmények Figyelemfelhívás pozitív optimizmus Don Tapscott Mark Prensky Helyzetértékelés negatív realitás Netgeneráció 2010. kutatás

Részletesebben

Biztonsági mentés és visszaállítás Felhasználói útmutató

Biztonsági mentés és visszaállítás Felhasználói útmutató Biztonsági mentés és visszaállítás Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

2. rész BEVEZETÉS A SZÁMÍTÓGÉPEK VILÁGÁBA. Az információ elérésének és felhasználásának képessége.

2. rész BEVEZETÉS A SZÁMÍTÓGÉPEK VILÁGÁBA. Az információ elérésének és felhasználásának képessége. 2. rész BEVEZETÉS A SZÁMÍTÓGÉPEK VILÁGÁBA 1. INFORMÁCIÓS ÍRÁSTUDÁS Az információ elérésének és felhasználásának képessége. - leggyakrabban számítógép és / vagy Internet használat - IKT technológiák alkalmazásának

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU)

Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU) Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

A szerzőkről... xiii A csapat... xiv Az Online Training Solutions, Inc. (OTSI)... xiv

A szerzőkről... xiii A csapat... xiv Az Online Training Solutions, Inc. (OTSI)... xiv A szerzőkről... xiii A csapat... xiv Az Online Training Solutions, Inc. (OTSI)... xiv A Windows 7 bemutatása...xv A Windows 7 kiadásai... xvi Minimális rendszerkövetelmények... xix Windows 7... xix A gyakorlatok...

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti január

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti január Küls memóriakártyák Dokumentum cikkszáma: 419463-211 2007. január Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Digitális memóriakártyák Digitális memóriakártyák behelyezése..............

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Digitális írástudás kompetenciák: IT alpismeretek

Digitális írástudás kompetenciák: IT alpismeretek Digitális írástudás kompetenciák: IT alpismeretek PL-5107 A továbbképzés célja: A program az alapvető számítógépes fogalmakban való jártasságot és a számítógépek alkalmazási területeinek ismeretét nyújtja

Részletesebben

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külső memóriakártyák számítógéppel történő használatát ismerteti

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külső memóriakártyák számítógéppel történő használatát ismerteti Küls memóriakártyák Dokumentum cikkszáma: 419665-211 2007. január Ez az útmutató a külső memóriakártyák számítógéppel történő használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Digitális memóriakártyák Digitális

Részletesebben

Bátori Tamás Képviselet Vezető

Bátori Tamás Képviselet Vezető Bátori Tamás Képviselet Vezető A társaság vagyonának számba vétele A mérleg valódiságának alátámasztása Anyagi felelősök elszámoltatása A leltározás maga a munkafolyamat A leltár pedig ennek az eredménye

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Áttekintés Lencse Mikrofon Hangszóró Bekapcsolás Jelzőfény Sztenderd 1/4"-os rögzítőpont Reset Burning hole Védőtok Tolókapcsoló Micro USB bemenet Lightning bemenet Micro SD kártya

Részletesebben

DOKUMENTUMKEZELÉSI MEGOLDÁSOK A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY RÉSZÉRE

DOKUMENTUMKEZELÉSI MEGOLDÁSOK A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY RÉSZÉRE Előadó: PFM Zrt. Osgyán Gábor Üzletág igazgató 2018. 10. 11. DOKUMENTUMKEZELÉSI MEGOLDÁSOK A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY RÉSZÉRE XXV. MAGYARORSZÁGI EGÉSZSÉGÜGYI NAPOK DOKUMENTUMKEZELÉSI MEGOLDÁSOK A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY

Részletesebben

Magatartást Jegyző Rendszer (MAJRE)

Magatartást Jegyző Rendszer (MAJRE) Magatartást Jegyző Rendszer (MAJRE) Mi az a MAJRE? A Magatartást Jegyző Rendszer (MAJRE) egy internet-alapú szoftver az iskolai kihágások adatainak összegyűjtésére és összegzésére. A szoftvert az Oregoni

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról OTP BANK NYRT. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról Bankunk ügyfeleink folytonos szoftverhasználatát biztosító szempont alapján úgy döntött, hogy az új verziót (6.01-01) most nem a megszokott

Részletesebben

DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor

DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor KÖLTSÉGHATÉKONY FELHŐALAPÚ MOBIL MEGOLDÁSOK A TERVEZŐ ALKALMAZÁSOKBAN Cservenák Róbert Autodesk Cloud AutoCAD WS Ingyenes

Részletesebben

Útmutató az üzleti hordozható számítógépek vásárlásához

Útmutató az üzleti hordozható számítógépek vásárlásához Útmutató az üzleti hordozható számítógépek vásárlásához Útmutató az üzleti hordozható számítógépek vásárlásához A Toshiba az üzleti célú hordozható számítógépek széles választékát kínálja, így a különböző

Részletesebben

Új technológiák az Ubuntuban. Új fejlesztések Amik egy éven belül jelenhetnek meg az Ubuntuban

Új technológiák az Ubuntuban. Új fejlesztések Amik egy éven belül jelenhetnek meg az Ubuntuban Új technológiák az Ubuntuban Új fejlesztések Amik egy éven belül jelenhetnek meg az Ubuntuban Mely területeket érintik ezek Ahogy az alkalmazásokat kezeljük Ahogy az adatainkat kezeljük Ahogy a személyes

Részletesebben

National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet

National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet 1 NI LabVIEW gyakorlati szeminárium Szoftver telepítési segédlet Tartalom 1. opció: Letöltés és telepítés az ni.com

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

DVR Gyorsbeállítás. Üdvözöljük! Lássunk hozzá! Olvasd el! Ismerje meg a DVR -jét. Mi mit jelent? A kamerák csatlakoztatása

DVR Gyorsbeállítás. Üdvözöljük! Lássunk hozzá! Olvasd el! Ismerje meg a DVR -jét. Mi mit jelent? A kamerák csatlakoztatása DVR Gyorsbeállítás Olvasd el! Üdvözöljük! Lássunk hozzá! Ismerje meg a DVR -jét Mi mit jelent? A kamerák csatlakoztatása Csatlakozás az otthoni hálózathoz Az egér csatlakoztatása A DVR csatlakoztatása

Részletesebben

Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu

Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu Ön a jogi feladataira koncentrálhat, az informatikai hátteret mi biztosítjuk. Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu Elektronikus cégeljárás Szoftver és hardver megoldások Ügyviteli

Részletesebben

Nokia Lifeblog 2.5. Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5. Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, az Nseries és az N76 a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

A legjobb választás cége számára

A legjobb választás cége számára A legjobb választás cége számára A tökéletes asszisztens megtalálása Mivel több mint 1 000 laptop közül lehet választani, a cég igényeinek megfelelő funkciókkal rendelkező hordozható számítógép kiválasztása

Részletesebben

Samsung Galaxy A70 az új generáció igényeire szabva. Írta: Samsung március 26. kedd, 16:39

Samsung Galaxy A70 az új generáció igényeire szabva. Írta: Samsung március 26. kedd, 16:39 A Samsung Galaxy A70 okostelefon a vállalat legújabb innovációival, stílusos kialakítással, nagy méretű Infinity Display kijelzővel, továbbfejlesztett tripla kamerával, erős akkumulátorral és zökkenőmentes

Részletesebben

ADATMENTÉSSEL KAPCSOLATOS 7 LEGNAGYOBB HIBA

ADATMENTÉSSEL KAPCSOLATOS 7 LEGNAGYOBB HIBA ADATMENTÉSSEL KAPCSOLATOS 7 LEGNAGYOBB HIBA Készítette: Hunet Kft, 2013 Ez az alkotás a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc alá tartozik. A licenc megtekintéséhez

Részletesebben

A számítógép részei. Rendszeregység

A számítógép részei. Rendszeregység A számítógép részei Amennyiben asztali számítógépet használ, valószínűleg már tudja, hogy nem létezik egy olyan különálló rész, amelyet számítógépnek lehet nevezni. A számítógép valójában több együttműködő

Részletesebben

Számítástechnikai kellékek 09. TDK floppy lemez. Imation floppy lemez. TDK normál tokos írható CD lemez. TDK vékony tokos írható CD lemez

Számítástechnikai kellékek 09. TDK floppy lemez. Imation floppy lemez. TDK normál tokos írható CD lemez. TDK vékony tokos írható CD lemez floppy lemez, lemez/floppy disk, TK floppy lemez rendelési kód típus kapacitás kiszerelés 176-0301 3,5 formatált 1,44 M 10 db / dob 3.5 avilin bevonatú H-disk-ek. Sávonként több mint 50 millió hibátlan

Részletesebben

Alapként a Szabálykönyv szolgál és minden szabálypont illusztrált videoklipekkel, összekapcsolva a megfelelő szöveges állományokkal.

Alapként a Szabálykönyv szolgál és minden szabálypont illusztrált videoklipekkel, összekapcsolva a megfelelő szöveges állományokkal. Multimédiás röplabda játékvezetői oktatási anyag Multimédiás röplabda játékvezetői oktatási anyag röplabda játékvezetők és játékvezetői oktatók és minden, röplabda szabályok iránt érdeklődő számára készült,

Részletesebben

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv HD 1080P Headset-stílusú hordható kamera felhasználói kézikönyv 1. Bekapcsolás /Indítás /Megállítás 2. Mód 3. Lencse 4. MIC 5. Jelző fény 6. USB/Áram port 7. TF kártyanyílás Első rész: Bemutatás Ez a termék

Részletesebben

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU TACHO-X Olyan megoldást kínálunk Önnek, mellyel pontosan, gyorsan és költséghatékonyan

Részletesebben

Dropbox - online fájltárolás és megosztás

Dropbox - online fájltárolás és megosztás Dropbox - online fájltárolás és megosztás web: https://www.dropbox.com A Dropbox egy felhő-alapú fájltároló és megosztó eszköz, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Lenovo Ideapad G E301PAHV

Lenovo Ideapad G E301PAHV Lenovo Ideapad G50-45 - 80E301PAHV (80E301PAHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: AMD Quad-Core Processzor jellemző: A4-6210 1,80GHz

Részletesebben

SJM10 Felhasználói útmutató

SJM10 Felhasználói útmutató SJM10 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

Az újmédia alkalmazásának lehetőségei a tanulás-tanítás különböző színterein - osztálytermi interakciók

Az újmédia alkalmazásának lehetőségei a tanulás-tanítás különböző színterein - osztálytermi interakciók Az újmédia alkalmazásának lehetőségei a tanulás-tanítás különböző színterein - osztálytermi interakciók Borbás László Eszterházy Károly Egyetem, Vizuálisművészeti Intézet, Mozgóképművészeti és Kommunikációs

Részletesebben

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz A. Bekapcsolás gomb B. Funkció gomb C. Módkapcsoló gomb D. Világítás (piros, zöld és kék) E. Újraindítás gomb F. Mini USB G. Port TF kártyának H. MIC

Részletesebben

MS Windows XP Professional SP2 telepítés virtuális gépre. ember@vodafone.hu

MS Windows XP Professional SP2 telepítés virtuális gépre. ember@vodafone.hu MS Windows XP Professional SP2 telepítés virtuális gépre 1 Előzmények Új gép esetén meg kell győződnünk arról, hogy a gép XP kompatibilis Lehetséges, hogy csak Vista drivereket kínál a gyártó a géphez,

Részletesebben

mimio Xi Digitális rögzítő fehértáblához Mimio Xi főbb jellemzői

mimio Xi Digitális rögzítő fehértáblához Mimio Xi főbb jellemzői mimio Xi Digitális rögzítő fehértáblához Mimio Xi főbb jellemzői Mimio Xi: az első ultrakönnyű vizuáltechnikai eszköz, a digitális fehértábla-technológia új generációja. Lehetővé teszi a felhasználó részére,

Részletesebben