TOSHIBA EASYGUARD A GYAKORLATBAN: A MEGFELELŐ SZÁMÍTÓGÉP KIVÁLASZTÁSA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TOSHIBA EASYGUARD A GYAKORLATBAN: A MEGFELELŐ SZÁMÍTÓGÉP KIVÁLASZTÁSA"

Átírás

1 TOSHIBA EASYGUARD A GYAKORLATBAN: A MEGFELELŐ SZÁMÍTÓGÉP KIVÁLASZTÁSA A Toshiba EasyGuard szolgáltatás hatékonyan biztosítja a fokozott adatvédelmet, nagyfokú rendszervédelmet szavatol és a kapcsolatlétesítést is megkönnyíti. A hordozható számítógépek használói eltérő biztonsági igényekkel rendelkeznek annak függvényében, hogy diákként, üzletemberként vagy sokat úton lévő utazóként szeretnének-e kapcsolatot létesíteni utazás közben. A Toshiba megoldást kínál valamennyi igényre: a Toshiba EasyGuard rendszer összetevői kiváló megoldást biztosítanak. Az itt leírtak segítenek eldönteni, hogy melyik, a Toshiba EasyGuard szolgáltatásokat alkalmazó hordozható számítógépet érdemes választania. A sokat úton lévőknek irodai és irodán kívüli használatra Hatékonyabb adatvédelem, és csatlakoztathatóság Fokozottabb rendszervédelem és adatbiztonság kis súlyú számítógépben

2 Toshiba EasyGuard: út közben is A hordozható számítógép előnyei A Toshiba EasyGuard védelmet biztosít a hordozható számítógépnek a mindennapos veszélyekkel szemben. Az XD-Bit technológia a kártékony fájloktól óvja a számítógépet, a tartós részegységek a megbízhatóságot garantálják, a ConfigFree szoftver pedig a könnyű kapcsolatlétesítés záloga. Egy átlagos munkanap során számos olyan alkalom adódhat, amikor az irodán belül, azon kívül vagy annak közelében kell dolgoznia. Reggel indulhat a nap például egy olyan bemutatóval, amelyet a konferenciateremben kell megtartani a számítógéppel. Elképzelhető, hogy délután egy ügyféllel kell találkoznia, és az autóban kell letöltenie a legújabb kutatási eredményeket az internetről. Ezt követően szükség lehet arra is, hogy megossza a szükséges fájlokat egy munkatársával. Este már otthonról csatlakozik az irodai hálózatra, hogy a végső módosításokat letöltse egy adott dokumentumhoz. Ugyanazon munkanap során a Toshiba EasyGuard szolgáltatás mindvégig teljes körű rendszervédelmet szavatol út közben is. A tartós részegységek a szállítás közben és a véletlen balesetek miatt előforduló sérülésekkel szemben nyújtanak megnyugtató védelmet. Az XD-Bit technológiával a bizalmas adatok védhetők, miközben internetkapcsolaton keresztül külső adatforrásból fájlokat tölt le. A kapcsolatlétesítés (történjék akár otthonról, akár más helyről) szinte gyerekjáték. Tecra A3 Tecra A4 Az asztali számítógépek helyett is használható Tecra A3 típus teljes körű kötetlenséget szavatol mind az irodai, mind az otthoni környezetben. A széles képernyős Tecra A4 típus kitűnő képminőséget szavatol - a bemutatók és a filmek bárhol és bármikor levetíthetők. Tecra A5 Tecra S2 A ConfigFree szoftver Summit eszközével fájlok oszthatók meg és fokozható a munkatársakkal történő kapcsolattartás hatékonysága. A Tecra S2 nagy teljesítményének köszönhetően sehol sem kell lemondania a Toshiba EasyGuard szolgáltatás nyújtotta biztonságról és adatvédelemről.

3 Toshiba EasyGuard: nagy teljesítmény és A Toshiba EasyGuard szolgáltatás a Trusted Platform Module technológiával, az oldalirányú láthatóságot szabályozó eljárással, ujjlenyomat-olvasóval és BIOS-időzárral védi a rendszert. Bizalmas adatok hatékony védelme Könnyen megeshet, hogy a repülőtéren, a repülőgépen vagy egy kávézóban szerette volna befejezni a bemutatót, de egy kíváncsiskodó asztaltárs vagy utastárs miatt ez nem lehetséges. A Toshiba EasyGuard biztonsági szolgáltatásai most már erre a problémára is megoldást kínálnak: az oldalirányú láthatóságot szabályozó eljárással (VACF) csökkenthető a képernyő oldalsó látószöge, így nyilvános helyeken is dolgozhat a bizalmas adatokkal. Tecra M3 A Tecra M3 típussal nyilvános helyeken is hatékony a munkavégzés, és eközben a Toshiba EasyGuard szolgáltatás biztosítja a rendszer védelmét. Adatvédelem a kitűnő teljesítményű táblaszámítógép Trusted Platform Module (TPM) technológiájával A táblaszámítógépek elterjedésével az általuk nyújtott szolgáltatások egyre inkább meghonosodnak a gyakorlatban. A kutatóként vagy a tanácsadóként tevékenykedők például új megoldásokat dolgozhatnak ki a digitális toll és a táblaszámítógép együttesének használatával akár egy könyvtárban, út közben a vonaton, de természetesen az irodában is. A Toshiba EasyGuard szolgáltatással biztosított a szellemi termék védelme is. A Trusted Platform Module technológia (TPM) például egyedi, szoftveres és hardveres biztonsági módszereket ötvöző megoldást kínál. Ennek köszönhetően az egyéni kreativitást nem korlátozzák többé a biztonsággal kapcsolatos aggodalmak. A Toshiba EasyGuard mindvégig védi az adatokat, természetesen út közben is. Tecra M4 A Tecra M4 hordozható számítógéppel még tovább fokozható az adatok védelme.

4 Toshiba EasyGuard: nagy teljesítmény és A Toshiba EasyGuard szolgáltatás a Trusted Platform Module technológiával, az oldalirányú láthatóságot szabályozó eljárással, ujjlenyomat-olvasóval és BIOS-időzárral védi a rendszert. Illetékteleneknek tilos a hozzáférés: BIOS-időzár Mikor hagyta utoljára magára hordozható számítógépét? Mindez megtörténhet egy ügyfele telephelyén, de akár utazás közben is, hiszen sok mindenre kell figyelni olyankor. Mivel a számítógépen feltehetőleg bizalmas adatok is vannak, egy-egy ilyen eset rosszul is végződhet a vállalat vagy a kisvállalkozás szempontjából. Minél többet használja a számítógépet a biztonságos körülményeket nyújtó környezeten kívül, annál érdemesebb a hordozható számítógép megfelelő védelmének mikéntjéről gondoskodni. A Toshiba EasyGuard szolgáltatás BIOS-időzára és ujjlenyomatolvasója csak a jogosult felhasználónak engedélyezi a rendszer használatát, így az adatok biztonságban vannak. Tecra S3 A Toshiba EasyGuard BIOSidőzárának köszönhetően még akkor is biztonságban tudhatja Tecra S3 számítógépét, ha nem tartózkodik mellette.

5 Toshiba EasyGuard: határtalan A Toshiba EasyGuard szolgáltatás hatékonyabb rendszervédelmet nyújt a hordozható számítógépek használóinak: ebben segítségül hívható az adattükrözéshez használható RAID 1 technológia, a rázkódás és ütődés elleni védelem, a cseppálló billentyűzet és az ujjlenyomat-olvasó. Hosszabb hasznos üzemidő: adatvédelem a RAID technológiával Sok esetben érezzük úgy, hogy egyszerre több helyen kellene lennünk. Teljes és azonnali hozzáférés szükséges az adatokhoz, és út közben is hatékony munkavégzésre van szükség. A találkozók és az üzleti utak közötti időt mindenki szeretné a leghatékonyabban kihasználni. A hordozható számítógép napirendje híven tükrözi a felhasználó szokásait, igényeit és munkastílusát. A Toshiba EasyGuard szolgáltatás kitűnő teljesítményt és rendszervédelmet nyújt a RAID 1 technológiával, amely bárhol és bármikor képes az adatok tükrözésére. Portégé S100 A Portégé S100 típus az 1. RAIDszinttel (adatok tükrözése) biztosít hibatűrő működést, a nagy teljesítményt pedig a RAID 1 technológia szavatolja. Ütéscsillapító megoldások: megbízható működés és hosszú élettartam A hordozható számítógép számos fizikai hatásnak van kitéve a mindennapi használat során. A bemutatók írása közben a készítő gyakran bekap néhány falatot, és az ártalmatlannak tűnő üdítő is ráömölhet a számítógépre, ezzel végzetes adatvesztést okozva. Ha út közben használja a számítógépet, a rossz utak miatt esetleg tönkremehet a nagyon érzékeny merevlemez is. A Toshiba EasyGuard szolgáltatás védelmet nyújt a mindennapok hatásaival szemben mindezt a merevlemez-védelem, a rázkódás és ütődés elleni védelem, valamint a cseppálló billentyűzet biztosítja. Portégé M300 A Portégé M300 típus a Toshiba EasyGuard szolgáltatás ütéscsillapító megoldásait vonultatja fel, így nem kell aggódni az adatok védelme miatt.

6 Toshiba EasyGuard: határtalan A Toshiba EasyGuard szolgáltatás hatékonyabb rendszervédelmet nyújt a hordozható számítógépek használóinak: ebben segítségül hívható az adattükrözéshez használható RAID 1 technológia, a rázkódás és ütődés elleni védelem, a cseppálló billentyűzet és az ujjlenyomat-olvasó. Biztonsági megoldások karcsú kialakítású és könnyű hordozható számítógépekben A sokat utazóknak a karcsú kialakítású és könnyű hordozható számítógép az ideális, hiszen nem terheli a vállat, és a repülőgépen sem kell nagyméretű gépet cipelni. Ez a típus bármely táskába vagy hordtáskába belefér, könnyű a miatt pedig fokozott rendszer- és adatvédelemre van szükség használatához. Az egyéni azonosítást ujjlenyomat-olvasó végzi, a TPM technológia a bizalmas rendszeradatokat óvja, a merevlemez-védelem pedig az utazás közbeni sérülésektől véd: a Toshiba EasyGuard szolgáltatás magas fokú biztonságot szavatol a Toshiba hordozható számítógépeinek. Portégé R200 A Portégé R200 típus a Toshiba EasyGuard szolgáltatás legteljesebb képviselője, a pedig páratlan. Hordozhatóság kisebb méretben A nagyfokú nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a biztonsági és az adatvédelmi szolgáltatásokról. A nagy teljesítményű alkalmazások ma már a kis súlyú hordozható számítógépeken is működhetnek, lehetővé téve az adatokhoz történő gyors hozzáférést és a folyamatos kapcsolattartást. Bármikor megtörténhet, hogy ez a kisebb méretű hordozható számítógép leesik: nem csoda, hogy a zsebben vagy egy női táskában is elférő számítógépnek a lehető leghatékonyabb rendszervédelemmel kell rendelkeznie. A Toshiba EasyGuard szolgáltatás összetevőinek (például az ujjlenyomat-olvasónak és a merevlemezvédelemnek) köszönhetően ezek a kisméretű hordozható számítógépek is ugyanolyan biztonságosak, mint a Toshiba egyéb típusai. Libretto U100 A kisméretű és praktikus Libretto U100 típus a nagyobb típusokkal megegyező biztonságot és adatvédelmet szavatol. Ujjlenyomat-olvasóval és merevlemezvédelemmel rendelkezik.

7 is Nagy teljesítmény és Tecra A3 Tecra A4 Tecra A5 Tecra S2 Toshiba EasyGuard szolgáltatások* Execute Disable Bit (XD-BIT) Tartós kialakítás ConfigFree Tecra M3 Tecra M4 Tecra S3 Toshiba EasyGuard szolgáltatások Trusted Platform Module (TPM) Oldalirányú láthatóságot szabályozó eljárás (VACF) Ujjlenyomat-olvasó BIOS-időzár Portégé S100 Portégé M300 Portégé R200 Libretto U100 Toshiba EasyGuard szolgáltatások Toshiba RAID-támogatás Rázkódás- és ütéselnyelő kialakítás Cseppálló billentyűzet Ujjlenyomat-olvasó *A Toshiba EasyGuard által nyújtott szolgáltatások számítógép-típusonként eltérhetnek. További információért forduljon a Toshiba hivatalos viszonteladójához. Nagy teljesítmény és

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra s3

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra s3 Toshiba EasyGuard a gyakorlatban Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra s3 Kiemelkedően biztonságos és megbízható, méretezhető megoldás vállalati környezethez. A Toshiba EasyGuard számos olyan szolgáltatást

Részletesebben

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra M4

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra M4 Toshiba EasyGuard a gyakorlatban Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: tecra M4 Nagy teljesítményű hordozható számítógép és rugalmas táblaszámítógép egyetlen készülékben. A Toshiba EasyGuard számos olyan szolgáltatást

Részletesebben

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban:

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: Toshiba EasyGuard a gyakorlatban Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: Satellite Pro U200 Kiemelkedően biztonságos és megbízható, méretezhető megoldás vállalati környezethez. A Toshiba EasyGuard számos olyan

Részletesebben

A Toshiba EasyGuard bemutatása

A Toshiba EasyGuard bemutatása A Toshiba EasyGuard bemutatása Tartósság vagy hordozhatóság? Tartós, nagy ellenállóképességű hordozható számítógépet keres, mely az üzleti utak zötykölődését és a fizikai behatásokat is képes kiállni,

Részletesebben

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: Portégé M400

Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: Portégé M400 Toshiba EasyGuard a gyakorlatban Toshiba EasyGuard a gyakorlatban: Portégé M400 Az univerzális, könnyen hordozható táblaszámítógép. A Toshiba EasyGuard számos olyan szolgáltatást foglal magában, amely

Részletesebben

Útmutató az üzleti hordozható számítógépek vásárlásához

Útmutató az üzleti hordozható számítógépek vásárlásához Útmutató az üzleti hordozható számítógépek vásárlásához Útmutató az üzleti hordozható számítógépek vásárlásához A Toshiba az üzleti célú hordozható számítógépek széles választékát kínálja, így a különböző

Részletesebben

A vezeték nélküli nagy kiterjedésű hálózatok (WWAN)

A vezeték nélküli nagy kiterjedésű hálózatok (WWAN) A JÖVŐ SZOLGÁLTATÁSAI Ismerkedjen meg a vezeték nélküli nagy kiterjedésű hálózatok (WWAN) előnyeivel! A vezeték nélküli nagy kiterjedésű hálózatok (WWAN) alkalmazásának előnyei Napjainkban egyetlen üzleti

Részletesebben

Megbízható számítástechnika: a biztonságos hordozható platform felé vezető úton

Megbízható számítástechnika: a biztonságos hordozható platform felé vezető úton Megbízható számítástechnika: a biztonságos hordozható platform felé vezető úton Mindannyian ismerjük a hordozható számítástechnikai platformokat veszélyeztető biztonsági fenyegetéseket a vírusokat, férgeket,

Részletesebben

A legjobb választás cége számára

A legjobb választás cége számára A legjobb választás cége számára A tökéletes asszisztens megtalálása Mivel több mint 1 000 laptop közül lehet választani, a cég igényeinek megfelelő funkciókkal rendelkező hordozható számítógép kiválasztása

Részletesebben

Toshiba-kiadvány MEGkEZdŐdÖTT a TanÉv MEGkEZdŐdÖTT a TanÉv Multimédiás számítógépek kedvező áron vásárlási ÚTMUTaTÓ

Toshiba-kiadvány MEGkEZdŐdÖTT a TanÉv MEGkEZdŐdÖTT a TanÉv Multimédiás számítógépek kedvező áron vásárlási ÚTMUTaTÓ Toshiba-kiadvány MEGKEZDŐDÖTT A TANÉV MEGKEZDŐDÖTT A TANÉV VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ A diákok, a tanárok és az osztálytermeket számítógépekkel felszerelni kívánó oktatási intézmények egyaránt megtalálhatják a

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

storemore Adattárolás nagy tárterületű merevlemezeken

storemore Adattárolás nagy tárterületű merevlemezeken storemore Adattárolás nagy tárterületű merevlemezeken A következő részek azt mutatják be, hogy miként tehető hatékonyabbá a munkavégzés, és hogyan lehet még élvezetesebb a szórakozás, akár utazás közben

Részletesebben

TECHNIKAI ISMERTETŐ TÖBB, MINT ADATVÉDELEM TÖBB, MINT ADATVÉDELEM

TECHNIKAI ISMERTETŐ TÖBB, MINT ADATVÉDELEM TÖBB, MINT ADATVÉDELEM TECHNIKAI ISMERTETŐ TÖBB, MINT ADATVÉDELEM TÖBB, MINT ADATVÉDELEM TECH-2005-09-Data-Security-HU 1 A TRUSTED PLATFORM MODULE (TPM) NAPJAINK BIZTONSÁGTECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSAINAK LEGKORSZERŰBBJE. E CIKK A

Részletesebben

Felhasználók hitelesítése adatbiztonság szállításkor. Felhasználóknak szeparálása

Felhasználók hitelesítése adatbiztonság szállításkor. Felhasználóknak szeparálása Szabó Zsolt adatbiztonság tároláskor Felhasználók hitelesítése adatbiztonság szállításkor Felhasználóknak szeparálása jogi és szabályozási kérdések incidens kezelés öntitkosító meghajtókat Hardveres Softveres

Részletesebben

A mobilitás nyújtotta üzleti előnyöket bemutató jelen szakmai dokumentáció az alábbi három szempont alapján tárgyalja e kérdéskört:

A mobilitás nyújtotta üzleti előnyöket bemutató jelen szakmai dokumentáció az alábbi három szempont alapján tárgyalja e kérdéskört: WHITE PAPER Élvonalbeli üzleti teljesítmény és megszokott Toshiba-minőség Élvonalbeli üzleti teljesítmény és megszokott Toshiba-minőség Az üzleti előny fenntartására vagy gyarapítására törekvő vállalatok

Részletesebben

Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát

Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát szolgáltatás SateLlite p100 Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát A Toshiba Satellite P100 sorozatú hordozható számítógépei élvonalbeli, személyre szabott digitális tartalmat

Részletesebben

11. Haladó ismeretek: személyi számítógépek

11. Haladó ismeretek: személyi számítógépek 11. Haladó ismeretek: személyi számítógépek Tartalom 11.1 A szakterületi technikus, az informatikai támogató technikus és a karbantartó technikus beosztások áttekintése 11.2 A biztonságos labor- és szerszámhasználat

Részletesebben

Elektronikus kereskedelem

Elektronikus kereskedelem Elektronikus kereskedelem (m-kereskedelem) A jelen és közeljövő mobil információs technológiái és kereskedelmi alkalmazásai http://uni-obuda.hu/sers/kutor/ EK-2/17/1 Mobil elektronikus kereskedelem m-kereskedem

Részletesebben

A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben

A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben Technikai ismertető A Toshiba és az Intel A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben Az Intel Centrino Duo mobileszköz-technológiára alapozva a Toshiba új hordozható

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

Qosmio: A hallható különbség

Qosmio: A hallható különbség Qosmio: A hallható különbség PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio TM a kivételes hangzás RECORDER élménye VIRTUAL SURROUND A Toshiba vállalat Qosmio elnevezésű hordozható szórakoztató

Részletesebben

3M PELTOR X4 fültokok

3M PELTOR X4 fültokok 3M PELTOR X4 fültokok Rendkívül keskeny, kiváló teljesítmény A magasabb teljesítményű zajcsökkentés többé nem jelent nagyméretű fültokokat. A PELTOR X4 fültokok akár 33 db-ig csillapítják a zajt, miközben

Részletesebben

Hatékony kétmagos teljesítmény a ma és a holnap üzletemberei számára

Hatékony kétmagos teljesítmény a ma és a holnap üzletemberei számára Kiváló kétmagos teljesítmény Hatékony kétmagos teljesítmény a ma és a holnap üzletemberei számára A Toshiba legújabb üzleti célú, Intel Core 2 Duo processzort tartalmazó termékcsaládjával újfent eleget

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Informatikai Biztonsági szabályzata

Informatikai Biztonsági szabályzata A NIIF Intézet Informatikai Biztonsági szabályzata Készítette: Springer Ferenc Információbiztonsági vezető Ellenőrizte: Jóváhagyta: Császár Péter Minőségirányítási vezető Nagy Miklós Igazgató Dátum: 2008.05.09.

Részletesebben

Védené értékes adatait, de még nem tudja hogyan?

Védené értékes adatait, de még nem tudja hogyan? Védené értékes adatait, de még nem tudja hogyan? Ismerje meg az easysafe kulcs által nyújtott megoldást! Az easysafe kulcs két megoldást ötvöz az adatvédelem érdekében: 1. easydrive: titkosított adattárolásra

Részletesebben

NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT FIÓKKAL RENDLEKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE

NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT FIÓKKAL RENDLEKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT FIÓKKAL RENDLEKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE DIGITÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉSE CÍMŰ KIEMELT PROJEKT KLEBELSBERG KÖZPONT 2018.03.01. Tisztelt Pedagógus! A örömmel értesült

Részletesebben

Windows 8 Consumer Preview

Windows 8 Consumer Preview Windows 8 Consumer Preview Termékismertetõ vállalati ügyfelek részére II Tartalom Innovatív kezelõfelület 4 Üzleti alkalmazások fejlesztése 4 Kezdõképernyõ 5 Érintésre optimalizált felület 5 Változatos

Részletesebben

BALATONI REGIONÁLIS TÖRTÉNETI KUTATÓINTÉZET, KÖNYVTÁR és KÁLMÁN IMRE EMLÉKHÁZ. Mobil és hordozható eszközök használatára vonatkozó szabályzat

BALATONI REGIONÁLIS TÖRTÉNETI KUTATÓINTÉZET, KÖNYVTÁR és KÁLMÁN IMRE EMLÉKHÁZ. Mobil és hordozható eszközök használatára vonatkozó szabályzat BALATONI REGIONÁLIS TÖRTÉNETI KUTATÓINTÉZET, KÖNYVTÁR és KÁLMÁN IMRE EMLÉKHÁZ Mobil és hordozható eszközök használatára vonatkozó szabályzat 1 Készülékek biztosítása, átvétele, használata Hordozható eszközök

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ Optimo 2 a Stoneridge-tól Egy Dell tablet, amely a műhelyek igényeire lett fejlesztve, hogy könnyű kezelhetőségén és hasznos alkalmazásain keresztül növelje a műhelyek hatékonyságát

Részletesebben

ASUS Zenbook - UX305UA-FC037T

ASUS Zenbook - UX305UA-FC037T ASUS Zenbook - UX305UA-FC037T (UX305UA-FC037T) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: ZenBook Termékvonal: Asus Ultrabook Termékvonal2: Ultrabook Processzor: Intel Core i7 Processzor jellemző: i7-6500u / 2,50GHz

Részletesebben

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Egy vállalkozás termelékenységének, hatékonyságának megőrzése érdekében

Részletesebben

Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT

Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT I. A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA A számítógép hálózat nagy anyagi és szellemi értéket képviselő rendszer. Felhasználóinak vállalniuk kell a használattal járó kötöttségeket

Részletesebben

Vannak dolgok, amik csak Önre tartoznak Irat- és adathordozó megsemmisítés

Vannak dolgok, amik csak Önre tartoznak Irat- és adathordozó megsemmisítés Vannak dolgok, amik csak Önre tartoznak Irat- és adathordozó megsemmisítés Biztonság Hatékonyság Környezetvédelem www.remondis-data.hu Megsemmisítés teljesen zárt rendszerben Testre szabott szolgáltatási

Részletesebben

1. Digitális írástudás: a kőtáblától a számítógépig 2. Szedjük szét a számítógépet Szedjük szét a számítógépet 2.

1. Digitális írástudás: a kőtáblától a számítógépig 2. Szedjük szét a számítógépet Szedjük szét a számítógépet 2. Témakörök 1. Digitális írástudás: a kőtáblától a számítógépig ( a kommunikáció fejlődése napjainkig) 2. Szedjük szét a számítógépet 1. ( a hardver architektúra elemei) 3. Szedjük szét a számítógépet 2.

Részletesebben

TORKEL 840 / 860 Akkumulátor terhelőegységek

TORKEL 840 / 860 Akkumulátor terhelőegységek TORKEL 840 / 860 Akkumulátor terhelőegységek Az erőművekben és transzformátor alállomásokon lévő akkumulátortelepeknek hálózat kiesés esetén készenléti energiát kell szolgáltatniuk. Sajnálatos módon az

Részletesebben

BUDGET-IT Prezentáció. NAVIGATOR Informatika Zrt.

BUDGET-IT Prezentáció. NAVIGATOR Informatika Zrt. BUDGET-IT Prezentáció NAVIGATOR Informatika Zrt. PIACI HÁTTÉR A BUDGET-IT szolgáltatás A BUDGET-IT szolgáltatás legfőbb előnyei Kiknek készült a BUDGET-IT? PIACI HÁTTÉR Jelenlegi gazdasági helyzet Gazdasági

Részletesebben

LEICA LINO Termék bemutató Március 26.

LEICA LINO Termék bemutató Március 26. 1 LEICA LINO Termék bemutató 2018. Március 26. Egy erőteljes új termékcsalád P5 L2 L2P5 L2G L2P5G 2 Lino speciális kialakítás Ütéscsillapító gumiborítás Többféle áramellátás Automatikus pulzáló mód detektorhoz

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

Samsung Galaxy A70 az új generáció igényeire szabva. Írta: Samsung március 26. kedd, 16:39

Samsung Galaxy A70 az új generáció igényeire szabva. Írta: Samsung március 26. kedd, 16:39 A Samsung Galaxy A70 okostelefon a vállalat legújabb innovációival, stílusos kialakítással, nagy méretű Infinity Display kijelzővel, továbbfejlesztett tripla kamerával, erős akkumulátorral és zökkenőmentes

Részletesebben

2. modul - Operációs rendszerek

2. modul - Operációs rendszerek 2. modul - Operációs rendszerek Érvényes: 2009. február 1-jétől Az alábbiakban ismertetjük a 2. modul (Operációs rendszerek) syllabusát, amely az elméleti és gyakorlati modulvizsga követelményrendszere.

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV)

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV) Lenovo Ideapad YOGA 300 80M1001BHV (80M1001BHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Celeron Processzor

Részletesebben

Ismerje meg aktuális Microsoft Office 2007 ajánlatainkat és az Open License konstrukció nyújtotta el nyöket!

Ismerje meg aktuális Microsoft Office 2007 ajánlatainkat és az Open License konstrukció nyújtotta el nyöket! Ismerje meg aktuális Microsoft Office 2007 ajánlatainkat és az Open License konstrukció nyújtotta elnyöket! Akciós ajánlataink: Akcióban résztvev Office 2007 termékek: Microsoft Office 2007 AZ OPEN LICENC

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

Kötöttség. munkavégzés helye állandó. munkaállomás személyhez kötött. Informatika. sok számítógép nagy helyigény adattárolás, adatcsere lassú

Kötöttség. munkavégzés helye állandó. munkaállomás személyhez kötött. Informatika. sok számítógép nagy helyigény adattárolás, adatcsere lassú Problémák Megoldás Következmények Koncepció Kötöttség Mobil Kocka Mobilitás Véleményünk szerint a jövő irodájában nem az alaprajzi struktúra, vagy építészeti megoldások fejlődése hoz majd jelentős változást.

Részletesebben

Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang

Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang S8 Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang Caring for Life through Innovation Az S8-at mérnökeink hihetetlenül könnyűnek, de erőteljesnek alkották meg. Bár nagykapacitású beépített Li-ion

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

AZ EXCEL CSEPEL SZÁMÍTÓGÉP KONFIGURÁCIÓ AJÁNLATAI

AZ EXCEL CSEPEL SZÁMÍTÓGÉP KONFIGURÁCIÓ AJÁNLATAI AZ EXCEL CSEPEL SZÁMÍTÓGÉP KONFIGURÁCIÓ AJÁNLATAI I. Standard 89.900 HUF (Gigabyte alaplap, AMD Sempron 3200+, 512MB 667MHz DDR2 RAM, 80GB SATA WD HDD, LG DVD-ROM, 17 Acer LCD monitor, Billentyűzet, Optikai

Részletesebben

A HIBRIDEK TÉRHÓDÍTÁSA: Európai kutatás a mobil munkaerő preferenciáiról

A HIBRIDEK TÉRHÓDÍTÁSA: Európai kutatás a mobil munkaerő preferenciáiról A EK TÉRHÓDÍTÁSA: Európai kutatás a mobil munkaerő preferenciáiról eszközök fenyegetik az üzleti laptopok uralmát Európában Bár korábban a táblagépektől vártuk a mobil munkavégzés forradalmát, a legfrissebb

Részletesebben

ÉLET A FELHŐBEN - HATÉKONYSÁGNÖVELÉS CLOUD TECHNOLÓGIÁVAL. Baranyi Fanni Microsoft Online Szolgáltatások Értékesítési Szakértő

ÉLET A FELHŐBEN - HATÉKONYSÁGNÖVELÉS CLOUD TECHNOLÓGIÁVAL. Baranyi Fanni Microsoft Online Szolgáltatások Értékesítési Szakértő ÉLET A FELHŐBEN - HATÉKONYSÁGNÖVELÉS CLOUD TECHNOLÓGIÁVAL Baranyi Fanni Microsoft Online Szolgáltatások Értékesítési Szakértő Magunknak állítjuk elő: kapacitáshiány, vagy kapacitástöbblet Közműhálózatok:

Részletesebben

AVAS Egészségügyi Centrum Kft.

AVAS Egészségügyi Centrum Kft. AVAS Egészségügyi Centrum Kft. WOLF védőruhák és védőfelszerelések Röntgenköpenyek és röntgenkötények Egyszerű röntgenköpeny A szakma elvárásainak mindenben megfelelő köpeny kiválóan állítható a kétoldalt

Részletesebben

bizalom építőkövei Kiberbiztonság és a Magyarország, június 7.

bizalom építőkövei Kiberbiztonság és a Magyarország, június 7. Kiberbiztonság és a bizalom építőkövei Magyarország, 2018. június 7. Mika Lauhde Kiberbiztonságért és globális személyi adatbiztonságért felelős alelnök A digitális technológiák és a társadalmunk A digitális

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Készült: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás hatályos: 2011. szeptember 19. Általános Szerződési Feltételek (1) A ToolSiTE Informatikai és Szolgáltató Kft.

Részletesebben

DataD. minősített adattörlés & adatmegsemmisítési megoldások

DataD. minősített adattörlés & adatmegsemmisítési megoldások DataD minősített adattörlés & adatmegsemmisítési megoldások 2014 Mekkora a világunk? A földön lévő digitalizált adatok mennyisége: 1-3 zettabyte (1 zettabyte ~ 1 milliárd terabyte ) Napjainkban... Mire

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

HP 250 G5 - W4N12EA (W4N12EA)

HP 250 G5 - W4N12EA (W4N12EA) HP 250 G5 - W4N12EA (W4N12EA) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Lapkakészlet: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: HP Notebook

Részletesebben

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11 DELL Vostro 5459 - MONET14SKL1605_011_UBU-11 (MONET14SKL1605_011_UBU-11) Bruttó ár: 204.990 Ft Termékcsalád: Vostro Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Hálózati ismeretek. Az együttműködés szükségessége:

Hálózati ismeretek. Az együttműködés szükségessége: Stand alone Hálózat (csoport) Az együttműködés szükségessége: közös adatok elérése párhuzamosságok elkerülése gyors eredményközlés perifériák kihasználása kommunikáció elősegítése 2010/2011. őszi félév

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Caring for Life through Innovation S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Ergonómikus kialakítás Hordozható kivitel bárhol, bármikor használatra

Részletesebben

Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető.

Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető. Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető. Filozófiánk Az idő attól lesz munkaidő, mert azt munkával töltjük. A JobCTRL azok számára kifejlesztett rendszer, akik ezzel egyet tudnak

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6310i PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva.

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6310i PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MODEM SETUP for Nokia 6310i PROGRAMCSOMAGHOZ Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. Tartalom 1. BEVEZETÉS...1 2. A MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i TELEPÍTÉSE...1 3.

Részletesebben

NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT- FIÓKKAL NEM RENDELKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE

NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT- FIÓKKAL NEM RENDELKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT- FIÓKKAL NEM RENDELKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE DIGITÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉSE CÍMŰ KIEMELT PROJEKT KLEBELSBERG KÖZPONT 2018.03.01. Tisztelt Pedagógus! A örömmel

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS1203 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS1203 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

TORKEL 820 - Telecom Akkumulátor terhelőegység

TORKEL 820 - Telecom Akkumulátor terhelőegység TORKEL 820 - Telecom Akkumulátor terhelőegység Az áramkiesés tartama alatt igen fontos a telekommunikációs és rádiókészülékek akkumulátorról történő üzemben tartása. Sajnálatos módon az ilyen akkumulátorok

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat Adatvédelmi szabályzat I. Bevezetés A jelen szabályzat a www.funder.hu honlap adatvédelmi szabályzata. A www.funder.hu honlap (a továbbiakban: oldal) a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (a továbbiakban: FLK)

Részletesebben

HÁLÓZATBIZTONSÁG III. rész

HÁLÓZATBIZTONSÁG III. rész HÁLÓZATBIZTONSÁG III. rész Tűzfalak működése Összeállította: Huszár István 1. A tűzfal (firewall) szerepe Tűzfal: olyan biztonsági rendszer, amely a számítógépes hálózatok kapcsolódási pontján helyezkedik

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Backup Premium Rövid útmutató

Backup Premium Rövid útmutató A programról A Memeo Backup Premium egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. Az értékes, érzékeny dokumentumokról automatikus biztonsági másolatot

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Főkönyv Pénzügy Pénztárkönyv Eszköz (Letölthető még frissítés a Készlet, EVA modulokra,

Részletesebben

Digitális írástudás kompetenciák: IT alpismeretek

Digitális írástudás kompetenciák: IT alpismeretek Digitális írástudás kompetenciák: IT alpismeretek PL-5107 A továbbképzés célja: A program az alapvető számítógépes fogalmakban való jártasságot és a számítógépek alkalmazási területeinek ismeretét nyújtja

Részletesebben

Színes kültéri. Reklámtábla installáció

Színes kültéri. Reklámtábla installáció Színes kültéri LED Reklámtábla installáció JU-JO Engineering Bt LED Specialista www.illur.hu Email: illur@illur.hu Tartalom Áttekintés Technikai leírás Tulajdonságok Rendszer csatlakozások Szerkezeti rajz

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

Teljes termékskála benzin nélkül is

Teljes termékskála benzin nélkül is Teljes termékskála benzin nélkül is Csendesen és károsanyag-kibocsátás nélkül szeretné karban tartani a kertjét, de nem szeretne megalkudni a teljesítmény terén? Itt a megoldás: a Husqvarna akkumulátoros

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI 1014 10000mAh Utasítások: Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Az első használat előtt, kérjük olvassa el ezt a kézikönyvet, a termék megfelelő használata

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

Számítógépes alapismeretek 2.

Számítógépes alapismeretek 2. Számítógépes alapismeretek 2. 1/7 Kitöltő adatai: Név: Osztály: E-mail cím: 2/7 Kérdések: Mire szolgál az asztal? Az ideiglenesen törölt fájlok tárolására. A telepített alkalmazások tárolására. A telepített

Részletesebben

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Sokoldalú csomagolási megoldás A Sealed Air már több mint 50 éve piacvezető a védőcsomagolások gyártása területén. Sikerünket annak köszönhetjük,

Részletesebben

Toshiba Satellite Z30-B-10C (PT258E-00200YHU)

Toshiba Satellite Z30-B-10C (PT258E-00200YHU) Toshiba Satellite Z30-B-10C (PT258E-00200YHU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

Az INFORMATIKA HOZZA vagy VISZI A PÉNZT?

Az INFORMATIKA HOZZA vagy VISZI A PÉNZT? Az INFORMATIKA HOZZA vagy VISZI A PÉNZT? Előadó: Dimitrova Dessislava Cégvezető, Alphasonic Kft. 2015. November 12. www.alphasonic.hu Okos mezőgazdaság M2M az építőiparban is A vevők sok forrásból azonnal

Részletesebben

A Samsung bemutatta a világ első Thunderbolt 3 QLED ívelt monitorát. Írta: Samsung augusztus 31. péntek, 11:45

A Samsung bemutatta a világ első Thunderbolt 3 QLED ívelt monitorát. Írta: Samsung augusztus 31. péntek, 11:45 A Samsung Electronics az IFA 2018 kiállításon mutatta be a CJ79 (Modellkód: C34J791) monitort, ezzel bővítve az úttörő, ívelt képernyős termékcsaládját. A 34 colos CJ79 ívelt monitor az első a kategóriában,

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

Az informatikai biztonság alapjai. 5. Előadás (Jogi szabályozás)

Az informatikai biztonság alapjai. 5. Előadás (Jogi szabályozás) Az informatikai biztonság alapjai 5. Előadás (Jogi szabályozás) Ügyviteli védelem (Ismétlés) Szabályok rögzítése Szóban Írásban Ügyviteli védelem szintjei Stratégiai (Informatikai Biztonsági Koncepció)

Részletesebben

Tudjuk-e védeni dokumentumainkat az e-irodában?

Tudjuk-e védeni dokumentumainkat az e-irodában? CMC Minősítő vizsga Tudjuk-e védeni dokumentumainkat az e-irodában? 2004.02.10. Miről lesz szó? Mitvédjünk? Hogyan védjük a papírokat? Digitális dokumentumokvédelme A leggyengébb láncszem Védelem korlátai

Részletesebben

Remek elhelyezésű oldalsó markolat biztosítja a könnyű irányíthatóságot. Körmöskulcs, Védőburkolat, Szorítóanya, Oldalmarkolat

Remek elhelyezésű oldalsó markolat biztosítja a könnyű irányíthatóságot. Körmöskulcs, Védőburkolat, Szorítóanya, Oldalmarkolat k 93 GA4530 Remek elhelyezésű oldalsó markolat biztosítja a könnyű irányíthatóságot Magas minőségű motor, kiváló hőellenállással Keskeny hátsó burkolat Teljesítményfelvétel 720W Méretek (H x Sz x M) 266x128x103mm

Részletesebben

ÁNYK űrlap benyújtás támogatási szolgáltatás

ÁNYK űrlap benyújtás támogatási szolgáltatás ÁNYK űrlap benyújtás támogatási szolgáltatás SZOLGÁLTATÁS LEÍRÓ LAP 2017. július 1. v2.1 EREDETI 2 Tartalom 1. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA... 3 2. A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE... 5 3. A SZOLGÁLTATÁS FELHASZNÁLÁSI

Részletesebben

DELL Inspiron DLL 7746_176450

DELL Inspiron DLL 7746_176450 DELL Inspiron 7746 - DLL 7746_176450 (DLL 7746_176450) Bruttó ár: 292.990 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Lapkakészlet: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa:

Részletesebben

Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform - NEJP

Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform - NEJP Nemzeti Mobilfizetési Zrt. 2018. 10. 05. 1 Digitális kapcsolatok NMFR 91 millió mobilparkolási tranzakció 1 650 000 ügyfél 40 milliárd Ft bevétel beszedése és elszámolása 23 viszonteladó integrálása (kkv-k

Részletesebben

1 Mit értünk cookie, böngésző helyi tárolás ("cookie és hasonló technológia") alatt?

1 Mit értünk cookie, böngésző helyi tárolás (cookie és hasonló technológia) alatt? Cookie-szabályzat Hatályos: 2018. május 25. Utoljára frissítve: 2018. március 23. A GfK Hungária askgfk.hu Online Access Panel teljesítése céljából a jelen Cookie-szabályzat alapján cookie-kat és hasonló

Részletesebben

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok A mobil eszközök száma világszerte rohamosan növekszik és jelentős kiegészítőjévé, sok esetben helyettesítőjévé vált a hagyományos számítógépeknek.

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A HostWare CRM segítséget nyújt felhasználói számára a költséghatékony marketingmunka terén. Az ügyfelekkel való átlátható kommunikáció biztosításához integrálja a legelterjedtebb

Részletesebben

Nagyképernyőre költözik a Telenor MyTV. Írta: Telenor november 25. kedd, 15:56

Nagyképernyőre költözik a Telenor MyTV. Írta: Telenor november 25. kedd, 15:56 A Telenor egy évvel ezelőtt indította el okoseszközökre és számítógépekre tervezett szolgáltatását, a MyTV-t. Az első év tapasztalatai alapján a szolgáltatás megújul: bővebb csatornakínálat, még több tematikus

Részletesebben

FrontDesigner 3.0. Tervezze meg saját előlapját

FrontDesigner 3.0. Tervezze meg saját előlapját FrontDesigner 3.0 Tervezze meg saját előlapját Rendszerkövetelmény Windows 95,98,ME,NT,2000,XP CD-ROM meghajtó Változnak az idők és nincs többé szükség arra, hogy saját fejlesztésű elektronikai szerkezetét

Részletesebben

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Adobe Reader beállítása és használata a hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzéséhez A dokumentáció szabadon tovább terjeszthető, a legfrissebb

Részletesebben