Általános szerződési feltételek (ÁFSz)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Általános szerződési feltételek (ÁFSz)"

Átírás

1 Általános szerződési feltételek (ÁFSz) Kérjük, olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, és csak abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha ezen szerződési feltételek minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, és a vásárlási ajánlat visszaigazolásával jön létre. Az oldal üzemeltetője, és adatai: Cégnév: "Ropsz 2001" Kereskedelmi, és Szolgáltató Kft. Székhelye: 1155 Budapest, Obsitos tér 7. (nem üzlet) Telephely: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6, Mamut II. 3.em K340/f Cégjegyzékszám: Cégbíróság megnevezése:fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Adószám: Bankszámlaszám: CIB Csomagküldő tevékenység nyilvántartási száma: 2749/2015 Nyilvántartásba vevő hatóság: Budapest Főváros XV. ker. PMH Hatósági Főosztály info@szonyegguru.hu Telefon: Tárhely üzemeltetője: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft Bp. Ormánság u. 4 Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-89644/2015 Adatkezelés technikai háttere: Skycentrum Bt Budapest, Golgota u. 3 Vásárlási feltételek A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, és rendelni az oldalon megjelenített termékek közül, illetve a saját egyedi igényeinek megfelelő termékre rendelést leadni. A vásárló a kiválasztott termékre vásárlási szándéka esetén elküldésével tehet vásárlási ajánlatot. Amennyiben az oldalon szereplő minták valamelyikére kíván ajánlatot tenni, úgy a megrendelő levélben közölni kell a kiválasztott minta kódját (pl.: H24, Sz8, D17 stb..), a választott méretet: szélesség*hossz ( pl: 80* *200, stb.), és a darabszámot. Amennyiben az oldalon szereplőktől eltérő minta vásárlására tesz ajánlatot, akkor meg kell adni a minta betűjelét ( H, K, Sz, D) illetve a kiválasztott színeket, azok kódszámával az oldalon megtalálható színminták segítségével, továbbá a méretet, és darabszámot. Fontos: Rendszeresen készülő terméknek a TOP 100 -ban szereplő termékek minősülnek, melyeket külön oldalon tüntettünk fel. A TOP 100 -ban szereplőtől eltérő mintájú, és méretű szőnyegek egyedi, megrendelésnek minősülnek, melyet kifejezetten a vásárló kérésére, személyre szabottan, egyedileg gyártanak le. Az egyedi termékek 30% előleg előre fizetésével rendelhetők.

2 A rendelés elküldése (vásárlási ajánlat megtétele) A vásárló a termékeket a Szőnyegeink/Minták, a Szőnyegeink/Színválaszték, a Szőnyegeink/Méretek, és a Szőnyegeink/TOP 100 aloldalak segítségével tudja kiválasztani. Ha a vásárló kiválasztotta az általa megrendelni kívánt termé(ke)ket, rendelését vásárlási ajánlat formájában, elektronikus levélben ( ) teheti meg. A vásárló a vásárlási ajánlat elküldésével elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat, valamint a termékeknek a honlapon megadott tulajdonságait, mérettűrését, és azt, hogy a színek a valóságban kis mértékben, árnyalatokkal eltérhetnek az oldalon szereplő, és a képernyőn megjelenített színektől. A vásárlási ajánlatot a megrendelés@szonyegguru.hu e-mal címre kell elküldeni, és az alábbiakat kell tartalmaznia: A kiválasztott termék(ek) darabszámát A kiválasztott termék(ek) méretét A kiválasztott termék(ek) kódját - ha nincs ilyen, akkor a minta kódját, és a választott színeket. A választott fizetési módot (előre utalás, utánvét) A választott szállítási módot (DPD, Webox, stb...) A számlázási címet A szállítási címet Értesítési telefonszámot (A csomagszállítónak kell) Ha megfelelőnek tartja, és leellenőrizte az adatokat, és úgy döntött, hogy meg szeretné vásárolni a terméket, úgy küldje el vásárlási ajánlatát a megadott címre Árak Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, melyeket külön oldalon tüntettünk fel. Egyedi méret rendelésekor az árat a megvásárolni kívánt szőnyeg méretének (m2) és az árjegyzékben szereplő m2 árnak a szorzata adja Ft-ra kerekítve. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban az árak nem tartalmazzák a szállítás, és utánvét költségét. Amennyiben valamilyen hiba, vagy hiányosság lép fel a termékeknél, vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a vásárlási ajánlatát (rendelését), vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. A rendelések feldolgozása A rendelések feldolgozása 48 órán belül megtörténik.

3 Visszaigazolás Minden esetben 48 órán belül es visszaigazolást küldünk. A visszaigazolás elküldése a vásárlási ajánlat elfogadását jelenti, és a szállítási szerződés ezzel jön létre a vásárló, és az eladó között. A visszaigazolásban feltüntetjük: a megvásárolni kívánt terméke(ke)t, és az(ok) árát, a számlaszámot a szállítási díjat az utánvét összegét a szükséges előleg mértékét a vállalt szállítási határidőt a számlázási, és szállítási címet. Kérjük, feltétlenül ellenőrizze a visszaigazolásban szereplő adatokat, különös tekintettel a méretekre, mintákra, és árakra vonatkozóan! Ha eltérést tapasztal, vagy el kíván állni a szerződéstől kérjük, haladéktalanul jelezze! A visszaigazolás nem feltétlenül arról az e-mai címről kerül elküldésre, melyre a vásárló az ajánlatát (megrendelését) elküldte, ezért kérjük, hogy amennyiben a visszaigazolás 48 órán belül nem érkezne meg, ellenőrizze a levelezője SPAM könyvtárát is, illetve jelezze az info@szonyegguru.hu, vagy a ropsz2001kft@gmail.com e-mai címen. Fizetési lehetőségek A megvásárolni kívánt termékek ellenértékét két féle képen rendezheti; Lehetőség van a teljes összeget előre utalással rendezni. Ebben az esetben a visszaigazolásban szereplő tejes összeget az ott megadott bankszámla számra kell előre átutalni. A megvásárolni kívánt terméket az összeg beérkezését követően tesszük gyártási programba. Az összeg beérkezését követően számlát állítunk ki, és a vásárlót -ben értesítjük az összeg beérkezéséről. A számla másolatát az értesítéshez mellékeljük, az eredeti példányt a megrendelt termékkel együtt küldjük A teljes összeg előre utalása esetén az egyszerűbb adminisztráció miatt kedvezményes ( cca 8,5% ) árakat kínálunk, melyet az árlistában feltüntetünk, továbbá ez esetben 6,0 m2 fölött a házhoz szállítás is ingyenes. Lehetőség van a termékek árának utánvéttel történő rendezésére, azonban a 30% előleget ebben az esetben is átutalással (vagy banki befizetéssel) kell rendezni. Az előleg megfizetésétől kizárólag a TOP 100 esetén tudunk eltekinteni. A megvásárolni kívánt terméket az előleg beérkezését követően tesszük gyártási programba.

4 Az előleg beérkezését követően számlát állítunk ki, és a vásárlót -ben értesítjük az előleg beérkezéséről. A számla másolatát az értesítéshez mellékeljük, az eredeti példányt a megrendelt termékkel együtt küldjük. Az utánvétes vásárláskor a végösszeget a csomagszállítónak kell készpénzben kifizetni. A szállító cégek az utánvét beszedését külön díjazás ellenében (átlagosan: Ft) végzik, így ez az összeg a szállítási díjat külön terheli. TOP 100 ból történő vásárláskor utánvét esetén sem kell előleget fizetni. A választott fizetési módot a rendelés (vásárlási ajánlat) leadásakor meg kell adni. Szállítás, szállítási díj Szállítási határidő az összeg/előleg beérkezését követő cca 3-4 héten belül. A küldemények kézbesítése, szállítása történhet futárszolgálattal - DPD, Csomag automatával - Webox, FoxPost, illetve személyes átvétellel. A szállítási díj tartalmazza a kézbesítés, és a csomagolás díját. A csomagok feladásáról, és a csomagkövetés lehetőségéről értesítést küldünk. Szállítási módok: 1. Kiszállítás DPD futárszolgálat útján. Ez a legkényelmesebb lehetőség. Akkor válassza, ha a kiszállítás időpontjában 8,00 18,00 óra között az átvétel helyén folyamatosan tartózkodik valaki. A kiszállítás díja: o 1,70 m2-ig Ft/ csomag, o 1,71 6,00 m2-ig Ft/ csomag, o 6,00 m2 fölött Ft/ csomag (előre utalás esetén ingyenes) o plusz az esetleges utánvét költsége, ami rendelésenként Ft 2. Webox csomagponton történő átvétel Akkor válassza ezt a lehetőséget, ha a legkedvezőbb áron szeretne hozzájutni rendeléséhez, nincs ideje otthon várni a csomagszállító érkezésére, és van a közelében Webox csomagpont. A csomagpontokat az alábbi linken találja: A kiszállítás díja: o 4,50 m2-ig Ft/ csomag, o 4.50 m2 fölött nem választható o plusz az esetleges utánvét költsége, ami rendelésenként Ft

5 3. FoxPost csomagponton történő átvétel Akkor válassza ezt a lehetőséget, ha a legkedvezőbb áron szeretne hozzájutni rendeléséhez, nincs ideje otthon várni a csomagszállító érkezésére, és van a közelében FoxPost csomagpont. A csomagpontokat az alábbi linken találja: A kiszállítás díja: o 4,50 m2-ig Ft/ csomag, o 4.50 m2 fölött nem választható o plusz az esetleges utánvét költsége, ami rendelésenként Ft 4. Személyes átvétel Megrendelt termékeit személyesen is átveheti a Mammut II. 3. emelétén a Szőnyegguru mintaboltban. (a posta mellet) Hétfőtől szombatig 10,00-20,00 óra között, vasárnap 10,00 18,00 óra között A fenti árak csak Magyarország területén érvényesek. A szállítástól elállás Ha a weboldal üzemeltetője a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A weboldal üzemeltetője nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. A termék visszaküldése A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás A szerződéskötés nyelve magyar. A vásárlási ajánlat (megrendelés) visszaigazolásával a szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződés utólag hozzáférhető lesz. A vásárlási ajánlat (megrendelés) elküldésével vásárló kijelenti, hogy jelen vásárlási feltételeket megismerte, és elfogadja.

6 Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia Vásárló a szerződéstől tizennégy napon belül indokolás nélkül elállhat. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket (visszaküldés díja). A vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a vásárló kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő. Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk! FONTOS! Az elállási jog a lentebb hivatkozott rendelet 29. értelmében nem vonatkozik azokra a termékekre, melyet a fogyasztó (vásárló) kifejezett kérésére állítottak elő, így a vásárlói elállási jog nem vonatkozik az egyedi megrendelésekre, kizárólag a TOP 100 ból rendelt termékek esetében érvényesíthető. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét letöltheti az alábbi linkről: Megrendelés módosítása, törlése A megrendelés leadását követően 48 órán belül a vásárló felé visszaigazolást küldünk a rendelés felvételének tényéről. Ez a visszaigazolás az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek minősül. Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. Vásárlónak a rendelés leadását követő 48 órán belül lehetősége van a megrendelése törlésére, vagy módosítására. A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában, ben kerülhet sor az info@szonyegguru.hu, vagy a ropsz2001kft@gmail.com címen.

7 Garanciális feltételek Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk! Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártó biztosítja. A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező! A jótállási idő kezdete a számla dátuma. A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó. Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető: - A termék, és teljes csomagolása - A nyugta vagy számla egy példánya - A cégünk által kiállított termékkísérő Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! A garanciális problémával visszahozott szőnyegeket továbbítjuk a gyártónak, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról, illetve szükség esetén cseréjéről. A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások, mechanikai sérülések, (tűsarkú cipő, cigaretta csikk, extrém igénybevétel, szándékos rongálás, stb..) esetén a garancia 72 órán túl sem érvényesíthető. Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni az eladó telefon számán, vagy címén. Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen intézkedünk a legrövidebb időn belüli cserére. Amennyiben nem állapítható meg egyértelműen a rendeltetésszerű használat, akkor a gyártó szakvéleményének ismeretében vállaljuk a meghibásodott termék cseréjét. Ez néhány napot igénybe vesz, amíg a meghibásodott terméket megküldjük a gyártó részére. Portósan küldött csomagokat nem veszünk át, azt minden esetben visszaküldjük a feladónak! A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor utólag megtérítjük a szállítás költségét. Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni. Letöltés Az Általános Szerződési Feltételek letölthető PDF formátumban is IDE kattintva

Adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki.

Adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Általános Szerződési Feltételek A visionandshine.hu, eletedmerfoldkove.hu, csakazidodveges.hu és rajtadall.hu weboldal (továbbiakban: Webáruház, weboldal) a Vision And Shine Kft. tulajdona, az áruházat

Részletesebben

Szállítási és Vásárlási feltételek

Szállítási és Vásárlási feltételek Szállítási és Vásárlási feltételek 1. Vásárlási feltételek A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni az Outlet Webstore Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Forcefield termékek internetes értékesítésére létrehozott webáruháznak, figyelmesen

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Vásárlási Feltételek

Általános Vásárlási Feltételek Általános Vásárlási Feltételek Tartalom 1.) Fogalommagyarázat 2.) Felelősségvállalás 3.) Számlázás 4.) Árak és lehetséges fizetési módok 5.) Kedvezmények 6.) Vásárlás a Cromax Kft. webáruházán keresztül

Részletesebben

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Telkotech Telekommunikációs, Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban "ÁSZF") célja, hogy a www.szerelvenyaruhaz.hu honlapon történő rendelés ill.

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Webáruházunkat elsősorban orvosok, fogorvosok, dentálhigiénikusok használhatják, más személyektől érkező rendelések visszautasítását az üzemeltető (Netdent

Részletesebben

A jogszabályok által szabályozott - Általános szerződési feltételek (ASZF )

A jogszabályok által szabályozott - Általános szerződési feltételek (ASZF ) Általános szerződési feltételek (ASZF) - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával együtt, és forintban értendők, és nem tartalmazzák a szállítási költséget! Termék keresési segédlet, alap

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szerződés nyelve: magyar Cégadatok: Cégnév: VS Vill Elektromos Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság Rövid név: VS Vill Bt. Székhely: 2030 Érd,Gém út 22 Levelezési

Részletesebben

Swinger Kalandok ÁSZF

Swinger Kalandok ÁSZF Swinger Kalandok ÁSZF 1 Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Innovate Expert Kft. (székhely: 1204 Budapest, Dobos utca 22., adószám: 24797269-1-43), mint szolgáltató ( Szolgáltató

Részletesebben

A megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg.

A megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a SárgaFogó Webáruházban! Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Vásárlási feltételek www.vitamin-abc.hu. (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek)

Vásárlási feltételek www.vitamin-abc.hu. (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Vásárlási feltételek www.vitamin-abc.hu (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Bevezetés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1 Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános szerződési feltételek (ÁFSz)

Általános szerződési feltételek (ÁFSz) Általános szerződési feltételek (ÁFSz) Kérjük, olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, és csak abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha ezen szerződési feltételek minden

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1 / 8 2013.08.10. 21:15 Általános szerződési feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

az Ékszershop.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

az Ékszershop.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - EKSZERSHOP.HU Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Tartalom Üzemeltető adatai Általános tudnivalók Rendelési információk Szállítási feltételek Fizetési feltételek Szavatosság Elállási jog Adatkezelés

Részletesebben

Általános Szerzõdési és Felhasználási feltételek

Általános Szerzõdési és Felhasználási feltételek Általános Szerzõdési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerzõdési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az AvonleaMedia.com online áruház (továbbiakban: Webáruház, weboldal) az Avonlea Média Kft. tulajdona, az áruházat az Avonlea Média Kft. üzemelteti (továbbiakban: Üzemeltető

Részletesebben

Súgó. Adatvédelem: Szállítási feltételek:

Súgó. Adatvédelem: Szállítási feltételek: Súgó Adatvédelem: Az Aurora II. Bt által üzemeltetett bekeskonyv.hu Internetes könyváruház a felhasználói regisztráció során birtokába jutott személyes adatokat tiszteletben tartja, bizalmasan kezeli,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük, hogy amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, olvassa el figyelmesen az alábbi Általános Szerződési Feltételeket! Itt fontos

Részletesebben

SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, utólag nem hozzáférhető, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

HATÁLYOS: 2015.06.25.-től visszavonásig

HATÁLYOS: 2015.06.25.-től visszavonásig HATÁLYOS: 2015.06.25.-től visszavonásig Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! Árak Áraink a rendelés időpontjában

Részletesebben

Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014.

Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014. Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014. Jelen üzletszabályzat (továbbiakban ÁSZF) az alábbiakban tartalmazza azokat a feltételeket, amelyeket a Barkácsplaza

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Lifelearning.hu - ÁSZF - 2016. Lifelearning.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum alapján létrejött szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem

Részletesebben

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Belts Store Öv Webáruház

Általános Szerződési Feltételek Belts Store Öv Webáruház Általános Szerződési Feltételek Belts Store Öv Webáruház Jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Osztroluczki Istvánné Egyéni Vállalkozó (székhely: 5700 Gyula Ernyő u. 7/b., adószám:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.) Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a GerincZóna Bt. (Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő)

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a (továbbiakban ELADÓ) (Székhelye: 1133. Budapest,.; Adószáma: 14430589-2-41; Cégjegyzékszám: 01-09-903508) és az általa nyújtott elektronikus kereskedelmi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Üdvözöllek a danaekszer.hu weboldal látogatói és vásárlói között! Kérlek, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni webáruházamnak, figyelmesen olvasd

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános tájékoztató Egyéb feltételek Szállítási díjak A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelelet az egyes

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Paleoelet.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Hajdú Sylenta Kft. A weboldal üzemeltetője: Hajdú Sylenta Kft. 4220 Hajdúböszörmény II. Rákóczy Ferenc utca 5. hsylenta@t-email.hu +36 (20) 957 46 42

Hajdú Sylenta Kft. A weboldal üzemeltetője: Hajdú Sylenta Kft. 4220 Hajdúböszörmény II. Rákóczy Ferenc utca 5. hsylenta@t-email.hu +36 (20) 957 46 42 Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni http:// webaruhaz.hsylenta.hu/ címen található webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ Általános Szerződési Feltételek Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 Hatályos: Kazincbarcika, 2016. Junius 01. 2 2 Tartalomjegyzék 1. SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

A Harmóniabolt webáruházban kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatók: étrendkiegészítők, kozmetikumok.

A Harmóniabolt webáruházban kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatók: étrendkiegészítők, kozmetikumok. Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Az Üzemeltető A www.yesshop.hu domainhez tartozó weboldalon elérhető internetes áruház (továbbiakban: Webáruház) üzemeltetője a YES Certified Merchandise Kereskedelmi

Részletesebben

ÚszókapuBolt.hu. Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is!

ÚszókapuBolt.hu. Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is! ÚszókapuBolt.hu Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is! Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve

Részletesebben

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja Az MeDáLia Design Kft. internetes üzletének Általános Szerződési (Vásárlási) Feltételei és Adatvédelmi Szabályzata (az Általános Szerződési Feltételek ) 1. Az Általános Szerződési Feltételek célja 1.1

Részletesebben

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház Általános szerződési feltételek Jelen "Általános szerződési feltételek tartalmazza dr. Nógrádi Zsófia, mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett www.kreababy.hu

Részletesebben

Vásárlási feltételek. Általános szerződési feltételek

Vásárlási feltételek. Általános szerződési feltételek Vásárlási feltételek Általános szerződési feltételek Tartalomjegyzék Regisztráció... 2 Termékek keresése... 2 Termékek megrendelése... 3 Vételár... 4 Fizetési módok... 4 A távollevők közti szerződés...

Részletesebben

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató 1. Bevezetés Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazzák a www.novenypatika.hu weboldalon elérhető szolgáltatás igénybevételének feltételeit. A Felhasználó a honlap használatával

Részletesebben

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg).

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg). 1. Bevezetés Üdvözöljük weboldalunkon, melynek üzemeltetője Klippan Ákos Ev. (továbbiakban: Szolgáltató). Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza az www.ajandekvarazs.hu weboldalon

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra

Részletesebben

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Felhasználási feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérünk, amennyiben vásárolsz, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési és Felhasználási

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Regisztráció A webáruházban megrendelés leadásához nem szükséges regisztráció, azonban többszöri megrendelés esetén ajánlott regisztrálni a webáruházban. A webáruház kosaras

Részletesebben

Adószám: 13867234-2-13 Cégjegyzék szám: Fővárosi Bíróság Cégbírósága 13-09-111049

Adószám: 13867234-2-13 Cégjegyzék szám: Fővárosi Bíróság Cégbírósága 13-09-111049 Pc - Sziget Info Kft. Cím: 2315.Szigethalom.Sétáló u. 16 Telefon: 36 24 404-504, Fax: 36 24 404-504 E-mail: pcsziget@pcsziget.eu Weboldal: http://www.pcsziget.eu/ Adószám: 13867234-2-13 Cégjegyzék szám:

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az biosmart Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.biosmart.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

Szállítási és rendelési feltételek

Szállítási és rendelési feltételek Szállítási és rendelési feltételek A szállítási és rendelési feltételek kialakítása során figyelembe vettük a hatályos jogszabályokat, illetve kormányrendeleteket, különös tekintettel az alábbiakra: a

Részletesebben

1. Általános tudnivalók a Felek közötti szerződés létrejötte

1. Általános tudnivalók a Felek közötti szerződés létrejötte A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Rive Center Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.babycenterdebrecen.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ( ÁSZF )

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ( ÁSZF ) ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ( ÁSZF ) Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az Altering Bt. (székhely: 1107 Budapest, Mázsa u. 9., adószám: 29114913-2-42), mint szolgáltató

Részletesebben

Italcimke.hu Általános Szerződési Feltételek

Italcimke.hu Általános Szerződési Feltételek Italcimke.hu Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezetés Az alább részletezett Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF ) kizárólag az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Bevezetés, cégadatok Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető szolgáltatás igénybe vevő (továbbiakban: Vásárló)

Részletesebben

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek Vásárlási feltételek (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Tartalomjegyzék I. Bevezetés II. Regisztráció III. Kosár IV. Kedvezmények, kuponok V. Megrendelés, árak VI. Fizetés VII. Szállítás,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Navalla Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság mint Szolgáltató (a továbbiakban Szolgáltató

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az AvonleaMedia.com online áruház (továbbiakban: Webáruház, weboldal) az Avonlea Média Kft. tulajdona, az áruházat az Avonlea Média Kft. üzemelteti (továbbiakban: Üzemeltető

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Juhász László Egyéni Vállalkozó (székhelye: H-6090 Kunszentmiklós-Kunbábony 200. adószáma: 43649220-2-23,

Részletesebben

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Bevezetés 2. A megrendelés módja 3. A kosár használata 4. Kedvezmények, kuponok 5. Megrendelés/Vásárlás 6. Fizetés 7. Szállítás

Részletesebben

Általános szerződési feltételek (ÁSzF)

Általános szerződési feltételek (ÁSzF) Általános szerződési feltételek (ÁSzF) Kérjük, olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, és csak abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha ezen szerződési feltételek minden

Részletesebben

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek KONYHA-FELSZERELES.HU ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Vásárlási Feltételeinket (ÁVF, Szabályzat), és kizárólag abban az esetben vegye

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket a továbbiakban ÁSZF - és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Perfect Nails Kft. (továbbiakban: Perfect Nails) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.sarabeautysport.com

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Szállítási idő: rendeléstől számított 3-4 munkanap, amennyiben a megrendelt termék raktáron van.

Általános Szerződési Feltételek. Szállítási idő: rendeléstől számított 3-4 munkanap, amennyiben a megrendelt termék raktáron van. Általános Szerződési Feltételek Szállítás: Szállítási idő: rendeléstől számított 3-4 munkanap, amennyiben a megrendelt termék raktáron van. a megrendelendő termékekre 3-5 hét a várakozási idő (beszállítótól

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Webhost Kft (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.motormann.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Általános tudnivalók A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.dellaprint.hu keresztül

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérem, amennyiben vásárlója, illetve felhasználója kíván lenni web-áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF) és kizárólag

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Szanex.hu - ÁSZF - 2015. Szanex.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.zsibizoo.hu (Herman Richárd E.V.) webáruházban (a továbbiakban: webáruház/weboldal) forgalomba hozott

Részletesebben

szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra,

szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

A www.agro360.hu webhely általános szerződési és felhasználói feltételei

A www.agro360.hu webhely általános szerződési és felhasználói feltételei A www.agro360.hu webhely általános szerződési és felhasználói feltételei (ÁSZF letöltése: ITT) 1. A magyar jog kikötése, általános rendelkezések 1.1. A www.agro360.hu internetes címen elérhető webhely

Részletesebben

I. Az üzemeltető adatai: Név: Meskete2015 Kft. továbbiakban üzemeltető. Székhely: 8174, Balatonkenese, Arany János utca 13

I. Az üzemeltető adatai: Név: Meskete2015 Kft. továbbiakban üzemeltető. Székhely: 8174, Balatonkenese, Arany János utca 13 A Mesepont webáruház böngészésével és használatával Ön tudomásul veszi a honlap használatára és szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési és felhasználási feltételeket, az adatkezelési feltételeket

Részletesebben

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója Verziószám: 1.0; Érvényes 2016. január 01-től Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Ailimener.com Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február

ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február 1. Preambulum Köszöntjük Önt honlapunkon! Köszönjük, hogy vásárlása során cégünket tiszteli meg

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek - Paplemacs Bébi és Gyermekcipő Kft.

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek - Paplemacs Bébi és Gyermekcipő Kft. Általános Szerződési és Felhasználási feltételek - Paplemacs Bébi és Gyermekcipő Kft. Általános rendelkezések A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére

Részletesebben

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés.

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés. Kedves Vásárlónk! Az "Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatvédelem." tartalmazza az ARTECO House Kft. (székhely: 7092 Nagykónyi, Dózsa Gy. u. 126/4. adószám:23830420-2-17), mint

Részletesebben

Az ÁSZF letölthető az alábbi linkről: http://www.selectel.hu/doc/aszf A webáruház címe: http://www.selectel.hu, http://www.selectel.

Az ÁSZF letölthető az alábbi linkről: http://www.selectel.hu/doc/aszf A webáruház címe: http://www.selectel.hu, http://www.selectel. ÁSZF Általános szerződési feltételek Jelen dokumentum tartalmazza Szögi Balázs e.v. (Székhely: 6791 Szeged, Majális u. 7., adószám: 66341727-1-26), mint szolgáltató (továbbiakban : Szolgáltató) által üzemeltetett

Részletesebben

HÁZIROBOTOK.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

HÁZIROBOTOK.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HÁZIROBOTOK.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Jelen ÁSZF tartalmazza az ezustos.hu webáruház használatának feltételeit az alábbiak szerint: I. A Webáruház címe: www.ezustos.hu II. A webáruház üzemeltetőjének adatai:

Részletesebben

Általános tudnivalók. Üzemeltetői adatok. A megrendelések feldolgozása

Általános tudnivalók. Üzemeltetői adatok. A megrendelések feldolgozása Általános tudnivalók Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

Úristen, rajzolok! Webshop

Úristen, rajzolok! Webshop Úristen, rajzolok! Webshop Kedves Vásárlónk! Az "Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatvédelem." tartalmazza az ARTECO House Kft. (székhely: 7092 Nagykónyi, Dózsa Gy. u. 126/4.

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Üzemeltetői adatok

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Üzemeltetői adatok Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések Verziószám: 1.0; Érvényes: 2016. február 01. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános rendelkezések 3. Az eladó adatai 4. A megvásárolható termékek köre 5. A vásárlás rendje 6. A rendelés folyamata 7.

Részletesebben