Digitális Vezeték- nélküli Rendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Digitális Vezeték- nélküli Rendszer"

Átírás

1 Line 6 árlista ( ) Megrendelés esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területére! Telefon: Minimális rendelés: Ft A Medgyesi Hangszercenter a Line 6 termékek kizárólagos magyarországi márkaképviselete! Garantált árak, garanciális szerviz! Digitális Vezeték- nélküli Rendszer Relay G30 ÚJ!!! VILÁGSZÍNVONAL - DE CSAK ENNYIÉRT?! Bruttó Ft A Relay G30 semmit nem vesz le a soundodból, dinamikádból az eddigi wireless systemekkel ellentétben, Szinte súlytalan, és a transzmittere olyan kicsi hogy egyáltalán nincs útban, de a fogadója is nemhogy az erősítőd tetején, de még a pedalboardodba is simán belefér, és 30 méteres távolságba is tökéletesen vesz. Hogy semmiféle oda nem illő idegen jel ne piszkítson a játékodba, a Relay G30 a 2.4GHz frekvencián dolgozik, így nem jelent problémát, ha a közelben TV adó, mobiltelefon torony, vagy akár reptér lenne. Relay G50 ÚJ!!! Relay G90 ÚJ!!! Bruttó Ft A Relay G50 semmit nem vesz le a soundodból, dinamikádból az eddigi wireless systemekkel ellentétben. Kicsi, mégis erős felépítésű, és a fogadója is nemhogy az erősítőd tetején, de még a pedalboardodba is simán belefér, és 50 méteres távolságba is tökéletesen vesz. Hogy semmiféle oda nem illő idegen jel ne piszkítson a játékodba, a Relay G50 a 2.4GHz frekvencián dolgozik, így nem jelent problémát, ha a közelben TV adó, mobiltelefon torony, vagy akár reptér lenne. Bruttó Ft A Relay G90 semmit nem vesz le a soundodból, dinamikádból az eddigi wireless systemekkel ellentétben. Rackes kialakítása miatt még a legprofibbak igényeit is kielégíti a külleme, és 90 méteres távolságba is tökéletesen vesz. Hogy semmiféle oda nem illő idegen jel ne piszkítson a játékodba, a Relay G30 a 2.4GHz frekvencián dolgozik, így nem jelent problémát, ha a közelben TV adó, mobiltelefon torony, vagy akár reptér lenne. Relay TBP06 ÚJ!!! Bruttó Ft A Relay G30 vezetéknélküli rendszer transzmittere azoknak, akik több gitárt tartanak a színpadon ugyanahhoz a cucchoz, számok között nem kell széthuzigálni, összedugdosni, csak felveszed a másik gitárt és ! Relay RXS06 ÚJ!!! Bruttó Ft A Relay G30 vezetéknélküli rendszer fogadója azoknak, akik egyszerre több erősítőn játszanak, és ne kelljen a színpadon kábelrengeteget alkotni, vagy a hevedert teleszegecselni 3-4 transzmitterrel.

2 XD V30 ÚJ!!! XD V30L ÚJ!!! Bruttó Ft A gitárosok körében világszerte hatalmas sikereket aratott Relay sorozat új tagja megérkezett, ezúttal énekesek számára! 6 csatorna, összetéveszthetetlenül tiszta és folyamatos jel, mindegy hogy 3, vagy akár 30 méterre vagy a fogadó eszköztől! És hogy ne felejtsük a hangzást, mindezt a nagybetűs énekmikrofon, a Shure SM58 hangján teszi! Bruttó Ft A gitárosok körében világszerte hatalmas sikereket aratott Relay sorozat új tagja megérkezett a hangszer nélküliek számára. Az XD V30 csíptetőmikrofonos változata, előadásokra, vagy akár TV műsorokba. 6 csatorna, összetéveszthetetlenül tiszta és folyamatos jel, mindegy hogy 3, vagy akár 30 méterre vagy a fogadó eszköztől! XD V30HS ÚJ!!! Bruttó Ft A gitárosok körében világszerte hatalmas sikereket aratott Relay sorozat új tagja megérkezett a hangszer nélküliek számára. Az XD V30 headsetes változata, előadásokra, vagy akár TV műsorokba. 6 csatorna, összetéveszthetetlenül tiszta és folyamatos jel, mindegy hogy 3, vagy akár 30 méterre vagy a fogadó eszköztől! XD V70 ÚJ!!! Bruttó Ft Elengedhetetlen felszerelése egy profi énekesnek, vagy bármilyen nagyszabású fellépésnek ahol sok szószóló akad nagy színpadon / területen! 70 méteres hatótávolság, tökéletesen biztonságos jel még a 70 méter legvégén is, köszönhetően az antennáknak! 12 mikrofon is használható egy időben, ÉS ha már Line 6 termékről van szó, a 6 legelterjedtebb énekmikrofon hangzásvilága váltogatható a mikrofonban (Shure, Audio Technica, Electro-Voice, Senheiser,stb), rackbe építhetőség! XD V70L ÚJ!!! Bruttó Ft Olyan nagyszabású rendezvényekre, TV műsorokba, vagy bárhova ahol különösen nagy területen mozgolódik akár 12 előadó! A Relay V70 professzionális vezetéknélküli rendszerének csíptetőmikrofonos változata. 70 méteres hatótávolság, tökéletesen biztonságos jel még a 70 méter legvégén is, köszönhetően az antennáknak! 12 mikrofon is használható egy időben, és a helytakarékosság és szállíthatóság érdekében rackes kivitelben építették! XD V70HS ÚJ!!! Bruttó Ft Olyan nagyszabású rendezvényekre, TV műsorokba, vagy bárhova ahol különösen nagy területen mozgolódik akár 12 előadó! A Relay V70 professzionális vezetéknélküli rendszerének headsetes változata. 70 méteres hatótávolság, tökéletesen biztonságos jel még a 70 méter legvégén is, köszönhetően az antennáknak! 12 mikrofon is használható egy időben, és a helytakarékosság és szállíthatóság érdekében rackes kivitelben építették!

3 Gitárerősítők, ládák DT FULL CSŐ!!! Bruttó Ft DT FULL CSŐ!!! DT 50 HD FULL CSŐ!!! Bruttó Ft Bruttó Ft Mindössze négy alapvető hangkarakter létezik a világon, melynek valamelyikére hajaz a világ összes létező erősítője. Akár a négy alap íz. Reinhold Bogner erősítőmágus újabb közreműködésével a Line6 elkészítette a világ egyetlen csöves erősítőcsaládját, melynél mind a négy hangzás elérhető! Hogy mitől más ez, mint a Spider Valve sorozat? Ez a vadonatúj, adaptív erősítő sorozat ezúttal valódi saját csöves hangokat ad ki magából, valódi, előfok és végfok által gerjesztett 50 W-os igazi csöves hangokat hallhatunk, a végletekig leegyszerűsített kezelőpanelen csak a legszükségesebb kapcsolók szerepelnek, itt azonban kapcsolni lehet olyan dolgokat, melyeket más csöves erősítőnél átépítés nélkül lehetetlen volna. Így pár gyorsbillentyű segítségével egy új erősítőt kapunk. Az adaptív része pedig a L6 LINK néven már emlegetett sound komplexum másik fele, melynek első fele az új POD HD sorozat. Ezzel együtt nem csak a lábvezérlés oldódik meg, hanem jelenleg nem létezik az a hangzás, melyet nem lehetne ebből a duóból kihozni! A Line6 a modellezést ismét egy olyan szintre emelte, melyet szokás szerint évekbe fog telni más gyártóknak elérni! Alchemist 112 FULL CSŐ!!! Alchemist 212 FULL CSŐ!!! Bruttó Ft Bruttó Ft A klasszikus kaliforniai-ízű erősítők ihletésével megszületett az Alchemist csöves erősítő (2 6L6, 5 12AX7), modern felfogás vintage külsőbe rejtve. Hihetetlen, misztikus, csengő hangzás hétköznapi hozzávalókból. Nézzük végig ezt a csilingelő hangzást sorjában: Az 1-es csatorna egy pezsgő, fényes blues-os tónusú tiszta csatornával nyit, melyet megvadíthatunk crunch móddal, ez egy sokkal komplexebb, erőteljesebb tónust ad neki. A 2-es csatornára váltva hihetetlen erő szabadul el a 40 wattból, megjelenik a híres 'white-hot' Bogner hangzás: krémes, modern, süvítő sustainnel. A legendás Brown sound-ot pedig a 40 watt lefelezésével idézhetjük fel. Ha ez sem lenne elég, bolondítsd meg az egészet Reverbel és Delay-el, különböző fokozatokban. Az effektek külön maradnak az eredeti jeltől, így pluszban hozzáadódva egy gazdag, energikus, varázslatos együttes hangzást kapunk. Mindezt 4 gombos lábkapcsolóval válthatjuk. Kapható egy-, kéthangszórós kombó, és fej+láda kivitelben is! KOMBÓK: 40 Wattos fullcsöves (2 6L6, 5 12AX7) kombó 1 db Celestion G12M Greenback hangszóró 1 db Celestion G12H Anniversary hangszóró (112-es esetén 1 db Celestion Vintage 30 hangszóró) 2 db függ Felezhető teljesítmény Beépített Delay és Reverb effekt Párhuzamos effekt loop 4-gombos lábkapcsoló

4 Alchemist HD FULL CSŐ!!! Bruttó Ft 40 Wattos fullcsöves (2 6L6, 5 12AX7) fej 2 db független csatorna Felezhető teljesítmény Beépített Delay és Reverb effekt Párhuzamos effekt loop 4-gombos lábkapcsoló Alchemist 212 V láda Bruttó Ft Kéthangszórós kiegészítőláda az Alchemist fejhez 1 db Celestion G12M Greenback hangszóró 1 db Celestion G12H Anniversary hangszóró Vetta II kombó Bruttó Ft A Line 6 legprofibb, legsokoldalúbb kombó erősítője, illetve erősítőfeje. Világhírű erősítők (Marshall JTM, Marshall JCM, Mesa Boogie Dual Rectifier, Mesa Boogie Triple Rectifier, Roland JC120, Vox AC-15, Vox AC-30, Peavey 5150 II, Soldano SLO, Fender Twin Reverb, Fender Bassman, Fender Champ, Diezel VH4, stb.), hangfalak (1 8, 1 12, 2 12, 4 12), effektek (Electro-Harmonix Big Muff, Ibanez Tube Screamer, Boss Metal Zone, ProCo Rat, Boss CE-1 Chorus, MXR Phase 90, Univox Uni-Vibe, Boss CS-1 Compressor, Boss DM-2 Delay, Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, Dunlop CryBaby, Vox Wah V846, Vox Clyde McCoy Wah, stb.) modelljei. Vetta II HD Bruttó Ft 150 Watt sztereó, 2 12" kombó (illetve fej változatban 300W-os sztereó!!!j) 73 erősítő-, 27 láda-, 50 effekt, 6 mikrofonmodell, Variax digitális bemenet, sztereó effekthurok, MIDI, sztereó XLR kimenetek, hangológép. Celestion Custom hangszórók. Az egyszerre két megszólaltatható, szerkeszthető jelút segítségével a legfrofibb gitárosok hangzása is elérhető. Line 6 Variax gitár csatlakozási és vezérlési lehetőség. HD 147 Bruttó Ft Óriási teljesítményű erősítőfej, a metálzenészek kedvence. Világhírű erősítők (Marshall JCM800, Marshall JCM2000, Mesa Boogie Dual Rectifier, Mesa Boogie Triple Rectifier, Bogner Überschall, Roland JC120, Vox AC-30, Peavey 5150 II, Soldano SLO, Fender Twin Reverb, Fender Bassman, Fender Champ, Diezel VH4, stb.), hangfalak, effektek (Leslie 145, MXR Phase 90, Univox Uni-Vibe, Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, Dunlop CryBaby stb.) modelljei. BRUTÁLIS ZÚZDA!! BRUTÁLIS DINAMIKA!! 300 Watt sztereó erősítő fej, 18 erősítőmodell, 12 effektmodell, MIDI kompatibilitás, sztereó XLR kimenetek, hangológép. Brutális hangerő!

5 Flextone III Bruttó Ft Egy klasszikus kombó egyszerűsége és külseje világhírű erősítő- (Roland JC120, Hiwatt Custom 100, Fender Bassman, Fender Twin Reverb, Vox AC-15, Vox AC-30, Marshall JCM, Soldano SLO, Mesa Boogie Dual Rectifier, stb.) és effektmodellekkel (Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, MXR Phase 90, A/DA Flanger, stb.) párosítva. MIDI-vel számítógéphez csatlakoztatható, mélyen szerkeszthető. A SOKOLDALÚ!! 75 Watt monó, 1 12" kombó, 32 erősítő-, 16 láda-, 12 effektmodell, MIDI kompatibilitás. Celestion Custom hangszórók. Flextone III Plus STEREO!! Bruttó Ft Egy klasszikus kombó egyszerűsége és külseje világhírű erősítő- (Roland JC120, Hiwatt Custom 100, Fender Bassman, Fender Twin Reverb, Vox AC-15, Vox AC-30, Marshall JCM, Soldano SLO, Mesa Boogie Dual Rectifier, stb.) és effektmodellekkel (Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, MXR Phase 90, A/DA Flanger, stb.) párosítva. MIDI-vel számítógéphez csatlakoztatható, mélyen szerkeszthető. A SOKOLDALÚ!! 75 Watt, 1 12" kombó (2 75 Watt sztereó végfok, kieg. ládával 150 Watt sztereó), 32 erősítő-, 16 láda-, 12 effektmodell, sztereó XLR kimenetek, MIDI kompatibilitás. Celestion Custom hangszórók. Flextone III XL Bruttó Ft Egy klasszikus kombó egyszerűsége és külseje világhírű erősítő- (Roland JC120, Hiwatt Custom 100, Fender Bassman, Fender Twin Reverb, Vox AC-15, Vox AC-30, Marshall JCM, Soldano SLO, Mesa Boogie Dual Rectifier, stb.) és effektmodellekkel (Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, MXR Phase 90, A/DA Flanger, stb.) párosítva. MIDI-vel számítógéphez csatlakoztatható, mélyen szerkeszthető. A SOKOLDALÚ!! 150 Watt sztereó, 2 12" kombó, 32 erősítő-, 16 láda-, 12 effektmodell, sztereó XLR kimenetek, MIDI kompatibilitás. Celestion Custom hangszórók. Micro Spider Spider IV 15 Bruttó Ft Bruttó Ft Kisméretű, könnyű, elemmel működtethető gitárkombó. Professzionális hangzással, meglepően nagy hangerővel rendelkezik, egyszerűen kezelhető és olcsó. Aki a Spider III hangzást és sokoldalúságot kis méretben keresi, annak ez a legjobb választás bárhol, bármikor! Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie) Az ELEMES ÜVÖLTŐ TÖRPE! 5 wattos, gitárkombó, 5 db erősítőmodell (Clean, Crunch, Blues, Solo, Acoustic), 8 db effek, Tap Delay, Chorus, Flanger, Phaser, Tremolo), hangológép, mikrofonbemenet bemeneti jelszitszabályzóval, előfokkimenet.t (Sweep Echo, Tape Echo, Reverb) A mindentudó gyakorlóerősítő vadiúj külsővel! Egyszerű kezelhetőség (két potméterrel 6 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie) A PRAKTIKUS GYAKORLÓ!! 15 Watt, 1 8" kombó, 4 erősítő-, 6 effektmodell, 4 menthető beállítás, CD/mp3-lejátszó bemenet, fejhallgató/vonalkimenet. Celestion Custom hangszórók.

6 Spider IV 30 Spider IV 75 Spider IV 120 Spider IV 150 Spider III 120 Bruttó Ft Mindentudó erősítő próbaterembe vagy akár klubkoncertekre. Egyszerű kezelhetőség (két potméterrel 7 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie) 30 Watt, 1 12" kombó, 12 erősítő-, 7 effektmodell, 4 menthető beállítás, CD/mp3-lejátszó bemenet, fejhallgató/vonalkimenet, hangológép. Celestion Custom hangszórók. Bruttó Ft Annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Egyszerű kezelhetőség (egy gombnyomássalomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, 3 Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás 75 Watt, 1 12" kombó, 16 erősítő-, 20 effektmodell, 64 menthető beállítás, hangológép, 300 előre beállított hangzás. Celestion Custom hangszórók. Bruttó Ft Bruttó Ft Annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Sztereó felhasználáshoz. Egyszerű kezelhetőség (3 potméterrel 20 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. 120 Watt, 2 10" kombó, 16 erősítő-, 20 effektmodell, 64 menthető beállítás, hangológép, 300 előre beállított hangzás, 14 mp loop!!! Celestion Custom hangszórók. Annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Sztereó felhasználáshoz. Egyszerű kezelhetőség (3 potméterrel 20 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. VERHETETLEN ÁR / ÉRTÉK / WATT!! 150 Watt, 2 12" kombó, 16 erősítő-, 20 effektmodell, 64 menthető beállítás, hangológép, 300 előre beállított hangzás, kiegészítő láda csatlakoztatási lehetőség. Celestion Custom hangszórók, 14 másodperc loop!!! Ft HELYETT FT MEGTAKARÍTÁS: FT!!!! Annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Sztereó felhasználáshoz. Egyszerű kezelhetőség (két potméterrel 6 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 400, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. 120 Watt, 2 10" kombó, 12 erősítő-, 7 effektmodell, 36 menthető beállítás, hangológép, 400 előre beállított hangzás. Celestion Custom hangszórók.

7 Spider III Ft HELYETT FT MEGTAKARÍTÁS: FT!!!! Annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Sztereó felhasználáshoz. Egyszerű kezelhetőség (két potméterrel 6 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 400, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. VERHETETLEN ÁR / ÉRTÉK / WATT!! 150 Watt, 2 12" kombó, 12 erősítő-, 7 effektmodell, 36 menthető beállítás, hangológép, 400 előre beállított hangzás, kiegészítő láda csatlakoztatási lehetőség. Celestion Custom hangszórók. Spider IV HD150 ÚJ!!! Bruttó Ft Nagy teljesítményű sztereó erősítőfej annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Egyszerű kezelhetőség (3 potméterrel 20 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók által létrehozott előre beállított hangzás. VERHETETLEN ÁR / ÉRTÉK / WATT!! 150 Watt, 2 12" kombó, 16 erősítő-, 20 effektmodell, 64 menthető beállítás, hangológép, 300 előre beállított hangzás, kiegészítő láda csatlakoztatási lehetőség. Celestion Custom hangszórók, 14 másodperc loop!!! VERHETETLEN ÁR-ÉRTÉK-WATT! 150 Watt sztereó erősítő fej, 16 erősítő-, 20 effektmodell, 64 menthető beállítás, hangológép, 300 előre beállított hangzás, 14 másodpercnyi loop! Spider Jam ÚJ!!! Bruttó Ft DEMO & GITÁREPICENTRUM! A Spider III 75 Wattos kombó loop és jam funkciókkal bővített változata. A több mint 100 db előre elkészített zenei alap mindig elegendő hátteret biztosít a gyakorláshoz, dalíráshoz, felvételkészítéshez vagy akár egyszemélyes fellépések megvalósításához, de ha arra van szükség, hagyományos gitárerősítőként is tökéletesen használható. Szélessávú hangszórórendszerének köszönhetően akusztikusgitár-, basszusgitár- és énekerősítőként is kiválóan használható. Nem kell többet demóstúdióra költeni, nem kell semmilyen felvevő- és keverőprogram gurunak lenni, csak egyszerűen bedugod a hangszert és korlátlan sávon tudsz felvételt készíteni! 75 Watt, 1 12" kombó beépített felvételi lehetőséggel, looperrel, ritmushangmintákkal 250 előrebeállított profi hangzás; több mint 100-féle végtelen Jam loop; 14 perces felvételi lehetőség; 12 db erősítőmodell; 7 db Smart control effekt; 36 menthető beállítás; 1 db 12"-es Celestion hangszóró; 1 db 2"-es magassugárzó; beépített hangológép; 6,3 mm-es hangszerbemenet; XLR mikrofonbemenet trim potméterrel és külön effektekkel; CD/mp3-lejátszó bemenet; sztereó 6,3 mm-es kimenetek; fejhallgatókimenet; lábkapcsolható

8 Spider-BOGNER Valve MK II SV112 FULL CSŐ!!! Bruttó Ft ÚJ TERMÉK!!! Forradalmi technológiai újítás a Line 6 és a Bogner cégtől! A digitális modellezés sokoldalúsága és a csöves technológia melegsége, dinamikája, érzete egy csomagban. Mindenkinek, akinek a csöves erősítők nem elég sokoldalúak, a digitális erősítőmodellek pedig nem elég élethűek. MIDIzhető!!! További Gain/Boost adagolási lehetőség, beépített "titkos" UniVibe effekt. FULL CSŐ! Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás.) Spider-BOGNER Valve MKII SV212 FULL CSŐ!!!! ÚJ!!! Bruttó Ft ÚJ TERMÉK!!! CSÖVES (12AX7/6L6) 40 Wattos kombó; 112-esnél 1 db, 212-esnél 2 db 12"-es Celestion Vintage 30 hangszóró; 12 db erősítőmodell; 7 db Smart Control effekt; hangológép; 36 db menthető beállítás; előfokkimenet; végfokbemenet; XLR vonal kimenet; MIDIzhető!!!!,több mint 300 db, profi előadók segítségével programozott hangzás; lábkapcsolható (FBV2, FBV ShortBoard); kiegészítő hangfal csatlakozási lehetőség Spider-BOGNER Valve MKII SV100 HD FULL CSŐ!!!! Bruttó Ft Ft HELYETT FT!!!!!!! Forradalmi technológiai újítás a Line 6 és a Bogner cégtől! A digitális modellezés sokoldalúsága és a csöves technológia melegsége, dinamikája, érzete egy csomagban. Mindenkinek, akinek a csöves erősítők nem elég sokoldalúak, a digitális erősítőmodellek pedig nem elég élethűek. 100 Wattos erősítőfej azoknak, akiknek a két kombó hangereje nem elegendő. További Gain/Boost adagolási lehetőség, beépített "titkos" UniVibe effekt. FULL CSŐ és MIDI egyben!!! Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók (Lacuna Coil, Slipknot, Ash, Albert Lee, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. ÚJ TERMÉK!!! CSÖVES MIDIS (12AX7/6L6) 100 Wattos fej; 16 db erősítőmodell; 9 db Smart Control effekt; hangológép; 36 db menthető beállítás; előfokkimenet; végfokbemenet; XLR vonal kimenet; több mint 300 db, profi előadók segítségével programozott hangzás; lábkapcsolható (FBV2, FBV ShortBoard) Spider-BOGNER Valve SV112 FULL CSŐ!!! MEGTAKARÍTÁS: FT Forradalmi technológiai újítás a Line 6 és a Bogner cégtől! A digitális modellezés sokoldalúsága és a csöves technológia melegsége, dinamikája, érzete egy csomagban. Mindenkinek, akinek a csöves erősítők nem elég sokoldalúak, a digitális erősítőmodellek pedig nem elég élethűek. További Gain/Boost adagolási lehetőség, beépített "titkos" UniVibe effekt. FULL CSŐ! Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 400, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás.)

9 Spider-BOGNER Valve SV212 FULL CSŐ!!!! Ft HELYETT MEGTAKARÍTÁS: FT!!!! FT ÚJ TERMÉK!!! CSÖVES (12AX7/6L6) 40 Wattos kombó; 112-esnél 1 db, 212-esnél 2 db 12"-es Celestion Vintage 30 hangszóró; 12 db erősítőmodell; 7 db Smart Control effekt; hangológép; 36 db menthető beállítás; előfokkimenet; végfokbemenet; XLR vonal kimenet; több mint 300 db, profi előadók segítségével programozott hangzás; lábkapcsolható (FBV2, FBV ShortBoard); kiegészítő hangfal csatlakozási lehetőség Spider-BOGNER Valve SV100 HD FULL CSŐ!!! FT HELYETT MEGTAKARÍTÁS: FT!!!! FT Bruttó Ft Forradalmi technológiai újítás a Line 6 és a Bogner cégtől! A digitális modellezés sokoldalúsága és a csöves technológia melegsége, dinamikája, érzete egy csomagban. Mindenkinek, akinek a csöves erősítők nem elég sokoldalúak, a digitális erősítőmodellek pedig nem elég élethűek. 100 Wattos erősítőfej azoknak, akiknek a két kombó hangereje nem elegendő. További Gain/Boost adagolási lehetőség, beépített "titkos" UniVibe effekt. FULL CSŐ!!! Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 400, profi előadók (Lacuna Coil, Slipknot, Ash, Albert Lee, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. ÚJ TERMÉK!!! CSÖVES (12AX7/6L6) 100 Wattos fej; 12 db erősítőmodell; 7 db Smart Control effekt; hangológép; 36 db menthető beállítás; előfokkimenet; végfokbemenet; XLR vonal kimenet; több mint 300 db, profi előadók segítségével programozott hangzás; lábkapcsolható (FBV2, FBV ShortBoard) Spider Valve SV412T ÚJ!!! A Spider Valve csöves fejhez hangolt felsőláda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. ÚJ TERMÉK!!! döntött 4 12" Celestion Vintage 30 láda Spider Valve SV412B ÚJ!!! Bruttó Ft A Spider Valve csöves fejhez hangolt alsóláda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. ÚJ TERMÉK!!! egyenes 4 12" Celestion Vintage 30 láda DT ÚJ!!! Bruttó Ft A nagybetűs VINTAGE láda, a DT 50 erősítőkhöz, vagy bármi más profi vintage fejhez! 2 db Celestion Vintage 30, 2 db Celestion G12H90 hangszóróval!

10 Spider II MK2 412 láda Bruttó Ft A Spider erősítőfejekhez hangolt négyhangszórós láda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. 150 Watt sztereó, 4 12" láda Flextone 112 kieg. láda Bruttó Ft Kiegészítőláda a Flextone III Plus kombó sztereó felhasználásához. Celestion Custom hangszórók. 60 Watt, 1 12" láda Line 6 412S-T láda Bruttó Ft A Vetta II és HD 147 erősítőfejekhez hangolt felsőláda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. 300 Watt sztereó, 4 12" döntött láda Line 6 412S-B láda Bruttó Ft A Vetta II és HD 147 erősítőfejekhez hangolt alsóláda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. 300 Watt sztereó, 4 12" egyenes láda Vetta 212E kieg. láda Bruttó Ft A Vetta II-höz hangolt kéthangszórós láda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. 150 Watt 2 12" sztereó láda

11 Basszusgitár-erősítők Low Down LD15 ÚJ!! Bruttó Ft Apró gyakorlóerősítő, teljesítményéhez és méretéhez képest böszme hangerő!! Világhírű basszusgitár-erősítők (Eden Traveler, B-15 Flip Top, Ampeg SVT, SansAmp PSA- 1 + SVT + tiszta basszusjel hozzákeverésével) modelljei. ÚJ TERMÉK! 15 W-os gyakorlóerősítő, 1 db 8"-s hangszóró, 4 basszuserősítőmodell (clean, R&B, rock, grind), 4 alapvető basszuseffekt, 5 sávos hangszínszabályzás (bass, mélyközép, magasközép, magas, drive), fejhallgatókimenet, mp3/cd bemenet Low Down LD 400 ÚJ!!! Bruttó Ft ÓRIÁS LOWDOWN!!! A HD400 fej 400 Wattos kombó változata, 2 db 10"-os brutál erős hangszóróval!! 5 db erősítőmodell (Ampeg, Marshall, Eden, stb.) 4 db basszuseffekt (Compressor, Filter, Octaver, Chorus) Basszusszitetizátor Hangológép Deep-kapcsoló XLR direkt kimenet 4, illetve 36 menthető beállítás Előfokkimenet Lábkapcsolható Low Down HD 400 ÚJ!!! Low Down HD 750 ÚJ!!! Bruttó Ft Bruttó Ft A LowDown HD400 (illetve HD750) ajánlata: klubot, vagy akár stadiont (HD750) megtöltő hangerő, a híres LowDown hang egy szupererős, rackbe is tehető basszusfejtől. Benne a jól megszokott rugalmas, könyörtelen rock sound, hozzá négy nélkülözhetetlen hangzás, tisztától a R&B-n keresztül egészen a torzított zúzdáig a legjobb erősítők alapján (Ampeg, Marshall, Eden, stb) Ereje, változatossága minden basszusgitáros igényeit kielégíti.tartalmazz az öt legfontosabb basszuseffektet, élükön egy garantáltan stúdióminőségű compressor. a halhatatlan LA-2A alapján, valamint a nélkülözhetetlen Smart Control FX Envelope Filter, octaver, chorus, és egy rendkívül jól szerkeszthető, rugalmas basszus szintetizátor. Sokoldalúsága garancia a tökéletes fellépésekre, 4- illetve 36 kikísérletezett beállításunkat is elmenthetjük, többféle be- és kimeneti lehetősége van, ráköthetünk két ládát egyszerre, XLR direkt kimenete is van, és ha még mindig elégedetlenek lennénk, előfokot is köthetünk rá. 400-, illetve 750 Wattos basszusgitárerősítőfej 5 db erősítőmodell (Ampeg, Marshall, Eden, stb.) 4 db basszuseffekt (Compressor, Filter, Octaver, Chorus) Basszusszitetizátor, Hangológép, Deep-kapcsoló, XLR direkt kimenet,előfokkimenet, Lábkapcsolható

12 Low Down 410 láda ÚJ!!! Bruttó Ft Tökéletes párosítás a LowDown HD400 vagy HD750, vagy bármilyen basszuserősítő fejjel! Minőségi Eminence hangszórókkal (4x10") és magassugárzóval van szerelve a világbajnok hangzás érdekében!! Strapabíró, erőteljes, koncertre, turnéra is tökéletes mind hangzásra, mind kinézetre! 4 10"-es basszusgitár-hangfal Eminence hangszórókkal, magassugárzóval Low Down Studio 110 Bruttó Ft Kisméretű basszusgitárerősítő, amely méretéhez képest borzasztó hangos, így klubbulikon is használható! Gyakorláshoz, próbateremben és stúdiófelvételeknél is tökéletes választás. Világhírű basszusgitár-erősítők (Eden Traveler, B-15 Flip Top, Ampeg SVT, SansAmp PSA-1 + SVT + tiszta basszusjel hozzákeverésével) modelljei. 75 Watt, 1 db 10"-es hangszóró, 4 basszusgitár-erősítőmodell, basszusszintetizátor, kompresszor, XLR kimenet, előfokkimenet, 4 menthető beállítás, fejhallgatókimenet, CD/mp3-lejátszó bemenet HIHETELEN HANGERŐ!! Low Down LD150 Low Down LD175 Bruttó Ft Bruttó Ft Koncertképes kombó, mellyel rendkívüli sokoldalúságának köszönhetően minden basszusgitáros megtalálja a számítását. Világhírű basszusgitár-erősítők (Eden Traveler, B-15 Flip Top, Marshall Super Bass, Ampeg SVT, SansAmp PSA-1 + SVT + tiszta basszusjel hozzákeverésével) modelljei. 150 Watt 1 12" dönthető kombó, 5 erősítő-, 5 effektmodell, XLR kimenetek, 4/36 menthető beállítás, fejhallgató kimenet, CD/mp3 bemenet, hangológép, lábkapcsolható DÖNTHETŐ MONITOR FORMA!! Színpadra termett kombó, mellyel rendkívüli sokoldalúságának köszönhetően minden basszusgitáros megtalálja a számítását. Világhírű basszusgitár-erősítők (Eden Traveler, B-15 Flip Top, Marshall Super Bass, Ampeg SVT, SansAmp PSA-1 + SVT + tiszta basszusjel hozzákeverésével) modelljei. 175 Watt 1 15" kombó, magassugárzó, 5 erősítő-, 5 effektmodell, XLR kimenetek, 4/36 menthető beállítás, fejhallgató kimenet, CD/mp3 bemenet, hangológép, lábkapcsolható Low Down LD300 Pro Bruttó Ft Színpadra termett kombó, mellyel rendkívüli sokoldalúságának köszönhetően minden basszusgitáros megtalálja a számítását. Világhírű basszusgitár-erősítők (Eden Traveler, B-15 Flip Top, Marshall Super Bass, Ampeg SVT, SansAmp PSA-1 + SVT + tiszta basszusjel hozzákeverésével) modelljei. 300 Watt HIHETETLEN ÁRON!! 1 15" kombó, magassugárzó, 5 erősítő-, 5 effektmodell, XLR kimenetek, 4/36 menthető beállítás, fejhallgató kimenet, CD/mp3 bemenet, hangológép, lábkapcsolható

13 Lábkapcsolók FBV Bruttó Ft Külső áramforrást nem igénylő speciálisan, a Line 6 termékekhez kialakított lábkapcsoló. A következőkkel kompatibilis: Vetta II, HD147, PODxt, PODxt Pro, Bass PODxt, Bass PODxt Pro, Low Down, POD X3. csatornaváltó kapcsolók, nagy kijelző, effektkapcsolók, wah/hangerőpedál, pedálbemenet, tap tempo, hangológép, az erősítő látja el árammal az RJ-45 kábelen keresztül. FBV Shortboard MKII ÚJ!!! FBV2 Bruttó Ft Bruttó Ft Külső áramforrást nem igénylő, speciálisan a Line 6 termékekhez kialakított lábkapcsoló. A következőkkel kompatibilis: Vetta II, HD147, PODxt, PODxt Pro, Bass PODxt, Bass PODxt Pro, POD X3, Low Down. csatornaváltó kapcsolók, nagy kijelző, effekt- és effekthurok ki-be kapcsolók, wahpedál, hangerőpedál, tap tempo, hangológép, az erősítő látja el árammal az RJ-45 kábelen keresztül. USB kimenet, hogy testreszabhasd a funkciókat, és frissíthesd! Külső áramforrást nem igénylő, speciálisan a Line 6 termékekhez kialakított lábkapcsoló. A következő termékekkel kompatibilis: Spider II, Spider III, Flextone III, Vetta II, HD147, POD 2, PODxt, PODxt Pro, Bass PODxt, Bass PODxt Pro, POD X3. 4 csatorna váltására alkalmas, az erősítő látja el árammal az RJ-45 kábelen keresztül. FBV Express MKII ÚJ!!! Bruttó Ft Külső áramforrást nem igénylő, speciálisan a Line 6 termékekhez kialakított USB kimenet, hogy testreszabhasd a funkciókat, és frissíthesd!lábkapcsoló. A következőkkel kompatibilis: Spider II, Spider III, Flextone III, Vetta II, HD147, PODxt, PODxt Pro, Bass PODxt, Bass PODxt Pro, Low Down, POD X3. 4 csatornaváltó kapcsoló, tap tempo, wah/hangerőpedál, hangológép-kijelző, az erősítő látja el árammal az RJ-45 kábelen keresztül. USB kimenet, hogy testreszabhasd a funkciókat, és frissíthesd!

14 Effektpedálok M5 Bruttó Ft Az M5-ös pedál a világ összes effektjét magába foglaló, kötelező darab. Több mint 100 effekt egy pedál áráért. Az M5- ös kicsi, praktikus és okos. Beépített kromatikus hangoló, MIDI csatlakozás valamint stereo és mono be- és kimenet jellemzi. M9 Bruttó Ft Az M9 Stompbox Modellező az M13 kistestvére, kisebb helyigénnyel, egy kijelzővel, kevesebb mentési hellyel, viszont szinte az összes effekttel, ami megtalálható az M13-ban. Egyedül magában foglalja a legelterjedtebb és legkeresettebb pedálokat, loopert, a jól ismert elpusztíthatatlan fém testben! Benne több, mint 75 halhatatlan torzítás, visszhang, delay, és még sok minden más! M13 DL4 DM4 FM4 Bruttó Ft A 12 lábkapcsolónak köszönhetően egyszerre 12 beállítást menthetsz el és hozhatsz elő egyetlen lábmozdulattal. Számítógéppel is kompatibilis, MIDI be- és kimenete van, hangológép, strapabíró, mégis könnyű, KÖTELEZŐ A SZÍNPADRA!! Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Az M13 Stompbox Modellező a legalapvetőbb mindenttudó pedalboard, ami egyedül magában foglalja a legelterjedtebb és legkeresettebb pedálokat, loopert, mindez egy elpusztíthatatlan fém testben! Benne több, mint 75 halhatatlan torzítás, visszhang, delay (pl a legsikeresebb Line 6 delay, a DL4), és még sok minden más, egyetlen pedalboardba építve, hogy egyszerre birtokolhasd a zenetörténet legnépszerűbb hangjait! Keverési lehetőség, sorbaköthetsz 4 effektet hogy együtt szóljanak! A 28 másodperces looper lábkapcsolóval indítható, leállítható, visszafele játszható, lassítható. Külön ki kell emelni a jó minőségű kapcsolókat, amik segítségével azonnal reagál, valamint direkt strapabíróra lettek készítve, hogy hosszútávon bírja a gyűrődést, vagy a netán túl 'szenvedélyes' igénybevételt :) Stúdióminőségű professzionális effektpedál 16 db létező delayeffekt modelljével. Profi színpadi és stúdiózenészeknek. Stúdióminőségű professzionális effektpedál 16 db klasszikus és modern torzító és overdrive effekttel. Profi színpadi és stúdiózenészeknek. Stúdióminőségű professzionális effektpedál 16 db vintage és monofonikus frekvenciaszűrő (szintetizátor) effekttel. Profi színpadi és stúdiózenészeknek. MM4 Bruttó Ft Stúdióminőségű professzionális effektpedál 16 db alapvető modulációseffekttel (chorus, phaser, flanger, stb.). Profi színpadi és stúdiózenészeknek.

15 JM4 Bruttó Ft Könnyen szállítható, strapabíró, minden-egyben pedál számtalan szolgáltatással, hangzással és lehetőséggel. Elengedhetetlen társ hobbistáknak otthoni jammeléshez, profiknak színpadon és stúdióban egyaránt. Nem kell többet demóstúdióra költeni!!!, nem kell semmilyen felvevő- és keverőprogram gurunak lenni, csak egyszerűen bedugod a hangszert és korlátlan sávon tudsz felvételt készíteni! A DEMO STUDIO GYILKOS!!! négygombos pedál több mint 100 db jam sávval, melyet elsőosztályú zenészek (pl. Jason Bonham, Tony Franklin, Carmine Appice, Gregg Bissonette) játszottak fel. 24 perces Sound on Sound felvételi lehetőség, több mint 400 előre beállított profi hangzás, 12 db Line 6 erősítőmodell, 7 db gitáreffekt, énekeffektek, 36 db menthető beállítás. Crunchtone Über Metal Space Chorus Constrictor Echo Park Tap Tremolo Verbzilla Roto Machine Dr. Distorto Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Meleg, testes overdrive a bluesos, crunchos hangzások kedvelőinek. Nagymennyiségű gain-adagolási, és hangszínezési lehetőség a metal minden alfajához. Vintage és modern chorus effektek széles skálán variálható modelljei minden zenei stílushoz. A 60-as, a 70-es és a 80-as évek zenei világára jellemző kompresszormodellek egy pedálban. A Line 6 DL-4-es pedál alapján készült delaypedál. Háromféle elven működő delayek modellei (szalagos, analóg, digitális). A lágy vintage lüktetéstől a helikopterhangig minden megtalálható a Tap Tremolóban. Stúdióminőségű reverbpedál óriási sokoldalúsággal. A legegyszerűbb rugós zengetőtől az űrbéli hangokig minden benne van. Forgóhangszórós hangfalat modellező pedál. A vintage megszólalás kedvelőinek. Klasszikus, kerek, testes torzítás végtelen sustainnel és digitálisan előállított harmonikusokkal. Szólisztikus játékhoz erősen ajánlott. Liqua Flange Bruttó Ft Stúdióminőségű flanger rengeteg lehetőséggel. Otto Filter Bruttó Ft Ha a jól bejáratott hang már nem elég, az Otto Filter a következő lépcsőfok. Rengeteg lehetőség kísérletezős gitárosoknak. Tone Core Modulok Tone Core Mono Dock Tone Core Stereo Dock Bruttó Ft Bruttó Ft monó modulok: Über Metal, Crunchtone, Constrictor, Dr. Distorto, Otto Filter. Üres monó dokkolóegység a ToneCore monó modulokhoz sztereó modulok: Echo Park, Space Chorus, Tap Tremolo, Liqua Flange, Roto-Machine, Verbzilla. Üres sztereó dokkolóegység a ToneCore sztereó modulokhoz Crunchtone Bruttó Ft Meleg, testes overdrive a bluesos, crunchos hangzások kedvelőinek. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal!

16 Über Metal Bruttó Ft Nagymennyiségű gain-adagolási, és hangszínezési lehetőség a metal minden alfajához. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Space Chorus Constrictor Bruttó Ft Bruttó Ft Vintage és modern chorus effektek széles skálán variálható modelljei minden zenei stílushoz. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! A 60-as, a 70-es és a 80-as évek zenei világára jellemző kompresszormodellek egy pedálban. Bármilyen stílushoz megállja a helyét. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Echo Park Bruttó Ft A Line 6 DL-4-es pedál alapján készült delaypedál. Háromféle elven működő delayek modellei (szalagos, analóg, digitális), mindegyikhez 11-féle hozzárendelhető delay-jelleggel. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Tap Tremolo Verbzilla Bruttó Ft Bruttó Ft A lágy vintage lüktetéstől a helikopterhangig minden megtalálható a Tap Tremolóban. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Stúdióminőségű reverbpedál óriási sokoldalúsággal. A legegyszerűbb rugós zengetőtől az űrbéli hangokig minden benne van, sőt, még delayként is használható. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Roto Machine Dr. Distorto Bruttó Ft Bruttó Ft Forgóhangszórós hangfalat modellező pedál. A vintage megszólalás kedvelőinek. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Klasszikus, kerek, testes torzítás végtelen sustainnel és digitálisan előállított harmonikusokkal. Szólisztikus játékhoz erősen ajánlott. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Liqua Flange Bruttó Ft Stúdióminőségű flanger rengeteg lehetőséggel. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Otto Filter Bruttó Ft Ha a jól bejáratott hang már nem elég, az Otto Filter a következő lépcsőfok. Rengeteg lehetőség kísérletezős gitárosoknak. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal!

17 POD erősítő- és effektmodellező eszközök POD HD Pro ÚJ 2011-es! Bruttó Ft 22 HD erősítő hangzás vintage, modern és boutique modellek alapján 100+ effekt - 16 delay, 23 modulátor, 17 torzító, 12 kompresszor és EQ, 16 szűrő és 12 reverb Elmenthető beállítások 48 másodperces looper mikrofon bemenet gain potival, highpass szűrővel, -20 paddel és fantomtáppal XLR kimenet, 1/4'' bemenet USB, MIDI, FBV csatlakozó L6 LINK DT-szériás erősítőkkel való együttműködéshez POD HD Bean ÚJ 2011-es! Bruttó Ft POD HD 300 Bruttó Ft 22 HD erősítőmodell (Bogner, Vox, Marshall, Fender, Engl, Dr Z, Hiwatt, Mesa Boogie, Park, stb) Több mint 100 elsőosztályú effekt legenda tökéletes modellje Egymással párhuzamosan működtethető akár 8 effekt!! POD HD Edit software a számítógépes kezeléshez, szerkesztéshez Dual Tone : egyszerre két teljes gitárcuccot használhatsz együtt!! Külön potméterek a következő funkciókhoz: Drive, Bass, Mid, Treble, Presence, Tweak, Channel Volume, Master Volume Tap Tempo Looper kezelő gombok külön 512 programhely Beépített hangoló 1/4 jack bemenet, XLR bemenet Balanced Sztereó 1/4 jack kimenet 1/4 jack fejhallgatókimenet S/PDIF digitális kimenet USB 2.0 FBV pedál bemenet Strapabíró fém kivitel 2010 óta már a POD is HD!!! Vadonatúj, korszakalkotó erősítőmodellezési technológia: 16 HD minőségű erősítőmodell a legújabb modellezési technológiával, többek között: Bogner Uberschall, ENGL Fireball, Dr. Z. Route 66, Fender Bassman, Fender Blackface Deluxe, Fender Twin Reverb, Hiwatt Custom 100, Marshall JCM 800, Marshall JTM-45, Mesa Boogie Dual Rectifier, Vox AC- 30, a teljesség igénye nélkül, 16 hozzájuk járó láda modellje. 80+ effektmodell a jól megszokott M13 minőségben! párhuzamosan kezelhető 4 effekt, 128 mentési lehetőség az egyedi hangzásokhoz, 256 gyári beállítás, 24 másodperc loop lehetőség, MIDI lehetőség USB-n keresztül, expression pedál hangerő-, wah- és pitch fx funkcióval, plusz expression pedál csatlakoztatható

18 POD HD400 Bruttó Ft 16 HD minőségű erősítőmodell a legújabb modellezési technológiával, többek között: Bogner Uberschall, ENGL Fireball, Dr. Z. Route 66, Fender Bassman, Fender Blackface Deluxe, Fender Twin Reverb, Hiwatt Custom 100, Marshall JCM 800, Marshall JTM-45, Mesa Boogie Dual Rectifier, Vox AC-30, a teljesség igénye nélkül, 16 hozzájuk járó láda modellje, 100+ effektmodell a jól megszokott M13 minőségben!, párhuzamosan kezelhető 4 effekt, 128 mentési lehetőség az egyedi hangzásokhoz, 256 gyári beállítás, 24 másodperc loop lehetőség, expression pedál hangerő-, wah- és pitch fx funkcióval, plusz expression pedál csatlakoztatható, könnyebb lépkedés a bankok között POD HD500 Bruttó Ft A POD X3 sorozatból jól ismert egyszerre megszólaltatható és külön szerkeszthető két jelút, 16 HD minőségű erősítőmodell a legújabb modellezési technológiával, többek között: Bogner Uberschall, ENGL Fireball, Dr. Z. Route 66, Fender Bassman, Fender Blackface Deluxe, Fender Twin Reverb, Hiwatt Custom 100, Marshall JCM 800, Marshall JTM-45, Mesa Boogie Dual Rectifier, Vox AC-30, a teljesség igénye nélkül, 16 hozzájuk járó láda modellje, 100+ effektmodell a jól megszokott M13 minőségben!, párhuzamosan kezelhető 8 effekt, 128 mentési lehetőség az egyedi hangzásokhoz, 512 gyári beállítás, 48 másodperc loop lehetőség, MIDI ki- és bemenet, expression pedál hangerő-, wah- és pitch fx funkcióval, plusz expression pedál csatlakoztatható, könnyebb lépkedés a bankok között POD X3 PRO Bruttó Ft Rackes design, Könnyen kezelhető külső, és szoftveres kezelőfelület. Stúdióminőségű kimenetek és bemenetek (6,3" mm, XLR, USB 2.0, S/PDIF, AES/EBU, MIDI) 78 gitárerősítőmodell (Marshall, Fender, Vox, Mesa Boogie, Orange, stb.), 24 gitárhangfal 28 basszusgitárerősítő (Gallien-Krueger, Eden, Mesa Boogie, Ampeg stb.), 22 basszushangfal 6 mikorfonelőfok, 98 effekt (MXR, Electro-Harmonix, Boss, stb.), 8-csatornás felvételi lehetőség Plugin funkcionalitás, Dual Tone modellezés (egyidejűleg két programozható jelút) POD X3 Bruttó Ft MINDIG LEGYEN NÁLAD!! Elektromosgitár-, basszusgitár-erősítő/effekt, és mikrofonelőfok modellező multieffekt. Elsősorban otthoni és stúdiófelvételekhez ajánlott gitár-, basszusgitár-, és mikrofon-multieffekt, de lábkapcsolhatóságának (pl. FBV Express csak Ft!) köszönhetően élőben is jól használható. Professzionális hangzás, hatalmas sokoldalúság. A készülék minden Line 6 erősítő-, hangfal-, és effektmodellt tartalmaz. (Erősítők pl. Marshall JCM, Mesa Boogie Triple Rectifier, Roland JC120, Vox AC-15, Peavey 5150 II, Soldano SLO, Fender Twin Reverb, Diezel VH4, Ampeg SVT, SWR SM500, Mesa Boogie Bass 400+ stb., effektek pl. Electro- Harmonix Big Muff, Ibanez Tube Screamer, ProCo Rat, Boss CE-1 Chorus, Boss DM-2 Delay, Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, Dunlop CryBaby, Vox Wah V846, Vox Clyde McCoy Wah, stb.). Egyszerre két 78 gitárerősítő-, 24 gitárhangfal-, 98 effekt-, 28 basszusgitár-erősítő-, megszólaltatható, szerkeszthető jelút, egyidejűleg két 22 basszsgitár-hangfal-, 6 mikrofonelőfok-modell, 6,3 mm-es hangszer, illetve hangszer + mikrofon feldolgozására hangszerbemenet, XLR bemenet trim potméterrel, USB 2.0 felvételhez képes. és szerkesztéshez

19 POD X3 Live UTOLSÓ DARABOK Bruttó Ft UTOLSÓ DARABOK!!! Elektromosgitár-, basszusgitárerősítő/effekt, és mikrofonelőfok modellező multieffektpedál. Elsősorban színpadi felhasználásra szánt gitár-, basszusgitár-, és mikrofon-multieffekt pedál, de sokoldalúságának és professzionális hangzásának köszönhetően felvételkészítéshez is kiválóan alkalmas. A készülék minden Line 6 erősítő-, hangfal-, és effektmodellt tartalmaz. (Erősítők pl. Marshall JCM, Mesa Boogie Triple Rectifier, Roland JC120, Vox AC-15, Peavey 5150 II, Diezel VH4, Ampeg SVT, Mesa Boogie Bass 400+ stb., effektek pl. Electro-Harmonix Big Muff, Ibanez Tube 78 gitárerősítő-, 24 gitárhangfal-, 98 effekt-, 28 basszusgitár-erősítő-, Screamer, ProCo Rat, Boss CE-1 Chorus, Boss DM-2 22 basszsgitár-hangfal-, 6 mikrofonelőfok-modell, 6,3 mm-es Delay, Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, Dunlop hangszerbemenet, XLR bemenet trim potméterrel, USB 2.0 felvételhez CryBaby, Vox Wah V846, Vox Clyde McCoy Wah, stb.). és szerkesztéshez, S/PDIF sztereó digitális kimenet, sztereó 6,3 mmes kimenetek, sztereó XLR kimenetek, 6,3 mm-es sztereó effects loop, egyidejűleg két hangszer, illetve hangszer + mikrofon Egyszerre két megszólaltatható, szerkeszthető jelút, Variax digitális csatlakozó, 6,3 mm-es expressionpedál csatlakozó, feldolgozására képes. Line 6 Variax gitár csatlakozási és MIDI In és Out/Thru, 6,3 mm-es fejhallgatókimenet, 3,5 mm-es vezérlési lehetőség + INGYEN letőlthető Variax Workbench mp3/cd-lejátszó bemenet, nagyméretű LCD-kijelző, 8 db krómozott szoftver! egyszerre két jelút, független jelfeldolgozás az Amp Control potméter, fém Tap Tempo kapcsoló/hangológép, 5 db XLR bemenetekhez, 24 bites analóg/digitális és fém effekt ki-, bekapcsoló gomb, beépített expressionpedál digitális/analóg konverzió, egyszerre 9 effekt, USB kábel, 9 Volt hozzárendelhető funkciókkal, ground/lift kapcsoló, 5 db szerkesztőgomb, hangológép, strapabíró, színpadra termett design, szabadon szerkeszthető jelút PODxt Live Bruttó Ft 42 erősítő-, 24 láda-, 94 effekt-, 4 mikrofonmodell, USB, Variax csatlakozás, fejhallgatókimenet, sztereó, MIDI, kimeneti jelszint kapcsoló (erősítő/vonal), Aux-bemenet, pedálbemenet, számítógépes bővíthetőség POD 2 Bruttó Ft UTOLSÓ DARABOK!!! Elsősorban színpadi felhasználásra szánt gitár-multieffekt pedál, de sokoldalúságának és professzionális hangzásának köszönhetően felvételkészítéshez is kiválóan alkalmas. Világhírű erősítők (Fender Bassman, Fender Twin Reverb, Marshall JTM, Marshall JCM800, Mesa Boogie Dual Rectifier, Soldano SLO, Roland JC120, Vox AC- 15, Marshall JCM2000, stb.), hangfalak (1 8, 1 12, 2 12, 4 12), effektek (Dunlop Cry Baby, Vox Wah, ProCo Rat, Ibanez Tube Screamer, Boss Metal Zone, Boss CS-1, MXR Phase 90, Electro Harmonix Deluxe Memory Man, stb.) modelljei. Line 6 Variax gitár csatlakozási és vezérlési lehetőség + INGYEN letőlthető Variax Workbench szoftver! erősítő/effektmodellező pedálsor Elsősorban otthoni és stúdiófelvételekhez ajánlott gitármultieffekt, de lábkapcsolhatóságának és MIDIkompatibilitásának köszönhetően élőben is jól használható. Kiváló hangzás, sokoldalúság. Világhírű erősítők (Fender Deluxe Reverb, Marshall Plexi, Vox AC-30, Mesa Boogie Mark IIc+, Mesa Boogie Dual Rectifier, Soldano SLO, stb.) modelljei. A KEDVENC!! 4erősítő/effektmodellező, 17 erősítő-, 15 láda-, 8 effektmodell, fejhallgatókimenet, sztereó, lábkapcsolható, MIDI Bass PODxt Live Bruttó Ft USB, Variax csatlakozás, fejhallgatókimenet, sztereó, MIDI, kimeneti jelszint kapcsoló (erősítő/vonal), Aux-bemenet, pedálbemenet, számítógépes bővíthetőség UTOLSÓ DARABOK!!! Elsősorban színpadi felhasználásra szánt basszusgitár-multieffekt pedál, de sokoldalúságának és professzionális hangzásának köszönhetően felvételkészítéshez is kiválóan alkalmas. Világhírű basszsugitár-erősítők (Gallien-Krueger 800RB, Fender Bassman, SWR SM-500, Ampeg SVT, Eden Traveler, stb.) modelljei. Line 6 Variax gitár csatlakozási és vezérlési lehetőség. erősítő/effektmodellező pedálsor, 42 erősítő-, 24 láda-, 60 effekt-, 4 mikrofonmodell,

20 FloorPOD Bass FloorPOD FloorPOD Plus PocketPOD Bruttó Ft Élő felhasználáshoz ajánlott gitár-multieffektpedál. POD 2 modellezés egyszerűen kezelhető pedál formában. Világhírű erősítőmodellek pl. Soldano X88R, Mesa Boogie Dual Rectifier, Marshall JCM800, Vox AC-30, stb. POD 2.0 alapú multieffekt/erősítőmodellező pedál, 12 erősítő- és hangfalmodell, 12 effektmodell, CD/mp3-bemenet, fejhallgatókimenet, sztereó kimenetek Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Élő felhasználáshoz ajánlott basszusgitár-multieffektpedál. Világhírű erősítőmodellek pl. Ampeg SVT, B-15 Flip Top, Eden Traveler, stb. multieffekt/erősítőmodellező pedál, 4 erősítőmodell, bass synth, 3 smart control effekt, CD/mp3- bemenet, fejhallgatókimenet, sztereó kimenetek Színpadi fellépéshez ajánlott gitár-multieffektpedál. POD 2 modellezés egyszerűen kezelhető pedál formában, könnyen hozzáférhető presetekkel, bővített modellválasztási lehetőségekkel. Világhírű erősítők (Fender Deluxe Reverb, Marshall Plexi, Vox AC-30, Mesa Boogie Mark IIc+, Mesa Boogie Dual Rectifier, Soldano SLO, stb.) modelljei. POD 2.0 alapú multieffekt/erősítőmodellező pedál, 32 erősítőmodell, 15 hangfalmodell, 24 effektmodell, CD/mp3-bemenet, fejhallgatókimenet, sztereó kimenetek, MIDI POD 2 színtű, gyakorló multieffekt. A zsebedben is elfér, elemmel vagy adapterrel működtethető. Minden gitárosnak hű társa lehet, hiszen fejhallgatóval bármilyen körülmények között megszólaltatható, és élőben, erősítőhöz is csatlakoztatható. USB-n keresztül számítógéphez csatlakoztatható, számítógéppel mélyen szerkeszthető. Világhírű erősítőmodellek pl. Fender Deluxe Reverb, Marshall Plexi, Vox AC-30, Mesa Boogie Dual Rectifier, Soldano SLO, stb. Minden gitárosnak kötelelző!!! kisméretű gyakorló multieffekt; 32 erősítőmodell, 16 hangfalmodell, 16 effekt, hangológép, CD/mp3-lejátszó bemenet, erősítőkimenet, fejhallgatókimenet, számítógéphez csatlakoztatható USB-n keresztül, elemmel vagy adapterrel működtethető, több mint 300, profi előadók (pl. Maroon 5, P.O.D., Hoobastank, As I Lay Dying, Killswitch Engage, stb.) által készített előrebeállított hangzás PocketPOD Express ÚJ!!! Bruttó Ft A Pocket Pod leegyszerűsített verziója. Bárki számára hozzáférhető, egyszerű, gyakorló multieffekt. A zsebedben is elfér, elemmel vagy adapterrel működtethető. Minden gitárosnak hű társa lehet, hiszen fejhallgatóval bármilyen körülmények között megszólaltatható, és élőben, erősítőhöz is csatlakoztatható. USB-n keresztül számítógéphez csatlakoztatható, számítógéppel mélyen szerkeszthető. Világhírű erősítőmodellek, effektek, stb. Minden gitárosnak kötelelző!!! 5 legendás erősítőmodell - Fender Deluxe Reverb, Vox AC30 Top Boost, Marshall JCM 800, Mesa/Boogie Dual Rectifier and Fender Twin Reverb, 6 effekt - six stunning guitar effects including Chorus, Tremolo, Flange, Delay, Spring Reverb and Hall Reverb, hangológép, CD/mp3-lejátszó bemenet, erősítőkimenet, fejhallgatókimenet, számítógéphez csatlakoztatható USB-n keresztül, elemmel vagy adapterrel működtethető.

21 Hardver, szoftver MIDI Mobilizer Bruttó Ft Tárold dalötleteid, felvételeid, gitárhangzásaid, adataid ezen a kütyün, és könnyedén mozgasd őket két Line 6, vagy más MIDI be- és kimenettel rendelkező eszköz között! Mobile In Bruttó Ft Az Apple iphone-hoz vagy ipad-hez csatlakoztatható kütyü és a Mobile POD app segítségével már mobilodról vagy tabletedről is élvezheted az összesen 64 állítható erősítő és effekt modellt! Csak rácsatlakoztatod a Mobile In-t, rádugod a gitárod és szóljon a rock! Több mint előbeállítás mellé akár te is lementheted a magadét. Beépített hangoló! A Mobile POD app ingyenesen letölthető az App Store-ból. GuitarPort XT SZOFTVER + HARDVER AKCIÓ! Bruttó Ft 32 bites jelfeldolgozás, vonal- és fejhallgatókimenetek, metronóm, hangológép, az XT változatban új erősítő- és effektmodellek PODxt alapú USB-s gitárhangkártya, USB-vel számítógépre csatlakoztatható külső hangkártya beépített gitárerősítő, - hangfal és -effektmodellekkel. A készülék regisztrációja után hatalmas mennyiségű oktatóanyaghoz, dobmintához, dobbasszus alaphoz, előre beállított hangzáshoz férhetünk hozzá. Otthoni gyakorláshoz, dalíráshoz, gitározáshoz tökéletes. 16 erősítő és ládamodell, 19 effektmodell, loopolási lehetőség, és csökkentett sebességgel történő lejátszás hangmagasságváltozás nélkül MEGÉRKEZETT A TONEPORT SOROZAT MÉLTÓ UTÓDA, A S T U D I O!!! Studio GX SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft ÚJ TERMÉK! Professzionális gitárerősítő-, basszusgitárerősítő-, effekt-, mikrofonelőfok-modellező USB-s stúdióhangkártya, 18 gitárerősítőmodell, 24 gitárhangfal, 6 basserősítő, 5 basshangfal, 29 effekt, 6 énekelőfok Studio UX1 SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft 18 gitárerősítőmodell (Marshall, Vox, Mesa, stb.) 24 gitárhangfal, 6 basserősítő (GK, Ampeg stb.), 5 basshangfal, 80 effekt, 6 énekelőfok Egyszerűbb házistúdiók elengedhetetlen kelléke. A GearBox kezelőfelülettel könnyedén szerkeszthető. Csatlakoztasd a számítógépedhez, és már zenélhetsz is CD minőségben! Professzionális USB hangkártya Studio UX2 SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft 18 gitárerősítőmodell (Marshall, Fender, Vox, Mesa Boogie, stb.) 24 gitárhangfal, 6 basserősítő (Gallien-Krueger, Eden, Ampeg stb.), 5 basszushangfal 80 effekt (MXR, Electro-Harmonix, Boss, stb.) 6 énekelőfok Külső hangkártya, mely a PODxt és Bass PODxt legalapvetőbb erősítő-, hangfal- és effektmodelljei mellett profi mikrofonelőfok-modelleket is tartalmaz. Bármilyen szintű házistúdióban kiválóan alkalmazható. Több be- és kimenetének köszönhetően több sáv egyidejű felvételére is alkalmas. A GearBox kezelőfelülettel könnyedén szerkeszthető. Csatlakoztasd a számítógépedhez, és már zenélhetsz is CD minőségben! Professzionális USB hangkártya

22 TonePort UX8 SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft 2 db fejhallgatókimenet külön hangerőpotméterekkel; 2 db db alapú VU-visszajelző klip LED-ekkel; 8 db szimmetrikus XLR-bemenet; 8 db aszimmetrikus vonaljelű 6,3 mm-es bemenet; 8 db szimmetrikus 6,3 mm-es kimenet; S/PDIF ki- és bemenet; 2 db lábkapcsoló-csatlakozó a GearBox, vagy más szoftver MIDI-s vezérléséhez; expressionpedálcsatlakozó Studio KB37 SZOFTVER + HARDVER ÚJ!!! Bruttó Ft Külső hangkártya, mely a PODxt és Bass PODxt legalapvetőbb erősítő-, hangfal- és effektmodelljei mellett profi mikrofonelőfok-modelleket is tartalmaz. Házistúdióban vagy profi hangstúdióban is tökéletes. Nyolc sáv egyidejű felvételére alkalmas. Professzionális külső kezelőfelületével és a GearBox szoftverrel könnyedén és mélyen szerkeszthetők a hangzások. 18 gitárerősítő-, 24 gitárhangfal-, 5 basszusgitár-erősítő-, 5 basszusgitárhangfal-, 6 mikrofonelőfok-, 29 effektmodell; Line 6 ToneDirect monitorozás; a hardveres monitorozásnak köszönhetően 0-hoz közeli latency; AU, VST és RTASkompatibilis GearBox plugin; 16 és 24 bites AD/DA konverzió; 44,1, 48, 88,2 és 96 khz-es mintavételezés. professzionális USB-s stúdióhangkártya beépített erősítőés effektmodellekkel; 2U-s, rackes design; 8 db trim potméter, clip és jelvisszajelzővel; 8 db low cut kapcsoló; 8 db pad kapcsoló; 2 db hangszerbemenet pad kapcsolókkal; fantomtáp (+48 V) kapcsolók a mikrofonbenetekhez; master volume potméter; master mute kapcsoló Professzionális gitárerősítő-, basszusgitárerősítő-, effekt-, mikrofonelőfok-modellező USB-s stúdióhangkártya, 37- billentyűs MIDI-kontroller 18 gitárerősítőmodell (Marshall, Fender, Vox, Mesa Boogie, stb.) 24 gitárhangfal 6 basszusgitárerősítő (Gallien-Krueger, Eden, Ampeg stb.) 5 basszushangfal 80 effekt (MXR, Electro-Harmonix, Boss, stb.) 6 mikorfonelőfok 1 db hangszerbemenet 2 db mikrofonbemenet fantomtáppal TonePort GearBox Plugin Silver Bundle SZOFTVER + HARDVER TonePort GearBox Plugin Gold Bundle SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft Bruttó Ft TonePort DI Box azoknak, akik már rendelkeznek professzionális hangkártyával, de a Line 6 csúcsminőségű modelleire is igényt tartanak. A PODxt, a Bass PODxt legalapvetőbb modellei mellett profi mikrofonelőfok modelleket is tartalmaz. A ma használt legnépszerűbb felvevőprogramokba kivétel nélkül integrálható plugin, így a legprofibb hangstúdióknak is hasznára válik. Mac AU és PC VST szoftveres plugin USB hardver interféssze18 (Goldnál 78) gitárerősítő- és 24 hangfalmodell a PODxt-ből és a Vetta II-ből, 6 (Gold-nál 22) basszuserősítő és hangfalmodell a Bass PODxt-ből, 6 mikrofonelőfok a TonePortból, 30 (Gold-nál) 80 stúdió- és pedáleffektmodelll. Variax Workbench SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft A Line 6 Variax elektromosgitárok és a 700-as akusztikusgitár szerkesztéséhez szoftver ill. hardver. A virtuális hangszer testének anyagától a hangszedők dőlésszögén keresztül a potik kapacitásáig minden állítható, ami a gitár hangzását befolyásolja (húrok hagolása külön-külön, whammy hatás, hangszerdők cserélgetése, stb). Vetta II, PODxt Live, POD X3 Live tulajdonosok ingyenesen letölthetik. A GITÁROD HANGZÁSI és SZOLGÁLTATÁSI PARAMÉTEREINEK MAXIMÁLIS TESTRESZABÁSA

23 GuitarPort RiffTracker SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft Ez a csomag mindent tartalmaz, amire az otthoni zenéléshez és alapszintű felvételkészítéshaz szükség van. GuitarPort interfész, GearBox kezelőfelület, RiffWorks többsávos felvevőszoftver beépített alapsávokkal, óriási mennyiségű előre beállított hangzással. RiffWorks felvevőszoftver + GuitarPort + GearBox kezelőfelület Pod Farm SZOFTVER ÚJ! Pod Farm Platinum SZOFTVER ÚJ Bruttó Ft Bruttó Ft Szóljon az otthoni felvételed úgy mint a nagyoké! Gitárerősítő, basszusgitárerősítő, effekt, mikrofonelőfokmodellező stúdiószoftver, 18 gitárerősítőmodell (Marshall, Vox, Mesa Boogie, stb) 24 gitárhangfal, 6 basszuserősítő (GK, Eden, Ampeg, stb) 5 basszushangfal, 29 effekt (MXR, Electro-Harmonix, stb) Win és Mac kompatibilitás A POD Farm kibővített változata még több lehetőséggel és hangzással! Komplett gitárerősítő, basszusgitárerősítő, effekt, mikrofonelőfok modellező stúdiószoftver, POD X3 a számítógépedben!!! 78 gitárerősítő, 24 gitárhangfal, 28 basszuserősítő, 22 basszushangfal, 6 mikrofonelőfök, 80 effekt, Windows és Mac kompatibilitás (RTAS, VST, AU) Bactrack-ek Backtrack ÚJ!!! Backtrack + Mic Bruttó Ft Bruttó Ft Az ihlet spontán jön, és itt a Backtrack hogy ezt megörökítse! Egyszerűen kezelhető, minden lepengetett hangot rögzít Rec gomb nélkül, a Te dolgod csak, hogy játssz!! Mindig készenlétben van, amint bármi jelet észlel a hangszerbemeneten (+ Mic esetén a mikrofonon is), rögzíti! Csak dugd be a gitárt és játssz!. A kimenet segítségével pedig azonnal visszajátssza amit rögzített. Csak kapcsold be, és máris figyeli minden mozdulatod :) A "Mark" gomb megnyomásával pedig megjelölheted a különösen jó ötleteket, így azokat külön tárolja, hogy könnyebben előhalászd. WAV tárolás, 1 giga / 12 óra, illetve a + Mic esetében 2 giga / 24 óra tárhely, USB csatlakozás és töltés, 8 óra üzemidő

24 Gitárok, basszusgitárok Variax 300 elektromos gitár Bruttó Ft 28 db létező elektromos- (Fender Telecaster, Fender Stratocaster, Gibson Les Paul, Gretsch Silver Jet, Gibson ES-335, Epiphone Casino, stb.) és akusztikusgitár (Martin D-28, Guild F212, stb.), valamint speciális pengetős hangszer (Dobro Alumilite, Coral/Dano Electric Sitar, Gibson Mastertone Banjo, stb.) digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve PODxt Live, POD X3 Live és Vetta II erősítő csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók. A 300-as modell hangzása semmiben nem különbözik a többi elektromos modellétől. A külön megvásárolható Variax Workbench szoftver segítségével további szerkesztési lehetőségekre nyílik lehetőség. Variax 300 acoustic nylon Bruttó Ft 2 db eltérő testméretű (kistestű flamenco, illetve normál klasszikus) létező nylonhúros akusztikusgitár digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek között egy potméter segítségével fokozatmentsen állíthatjuk a virtuális gitártest méretét. A hangszer beépített zengetőt, kompresszort és hangológépet tartalmaz. A kedvenc beállítások menthetők. Variax 300 acoustic steel Bruttó Ft 2 db eltérő testméretű (kistestű, illetve jumbo) létező fémhúroshúros akusztikusgitár digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek között egy potméter segítségével fokozatmentsen állíthatjuk a virtuális gitártest méretét. A hangszer beépített zengetőt, kompresszort és hangológépet tartalmaz. A kedvenc beállítások menthetők. Variax 600 elektromos gitár Bruttó Ft 28 db létező elektromos- (Fender Telecaster, Fender Stratocaster, Gibson Les Paul, Gretsch Silver Jet, Gibson ES- 335, Epiphone Casino, stb.) és akusztikusgitár (Martin D-28, Guild F212, stb.), valamint speciális pengetős hangszer (Dobro Alumilite, Coral/Dano Electric Sitar, Gibson Mastertone Banjo, stb.) digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve PODxt Live, POD X3 Live és Vetta II erősítő csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók. Az akusztikus hangszerek modelljei a mellékelt lábkapcsolóval szimmetrikus jellé alakítva keverőbe vagy szélessévú erősítőbe küldhetők. A 600-as modell hangzása semmiben nem különbözik a többi elektromos modellétől. A külön megvásárolható Variax Workbench szoftver segítségével további szerkesztési lehetőségekre nyílik lehetőség.

25 Variax 700 elektromos gitár Variax 700 acoustic steel Bruttó Ft Bruttó Ft 28 db létező elektromos- (Fender Telecaster, Fender Stratocaster, Gibson Les Paul, Gretsch Silver Jet, Gibson ES-335, Epiphone Casino, stb.) és akusztikusgitár (Martin D-28, Guild F212, stb.), valamint speciális pengetős hangszer (Dobro Alumilite, Coral/Dano Electric Sitar, Gibson Mastertone Banjo, stb.) digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve PODxt Live, POD X3 Live és Vetta II erősítő csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók. Az akusztikus hangszerek modelljei a mellékelt lábkapcsolóval szimmetrikus jellé alakítva keverőbe vagy szélessévú erősítőbe küldhetők. A 700-as modell hangzása semmiben nem különbözik a többi elektromos modellétől. A külön megvásárolható Variax Workbench szoftver segítségével további szerkesztési lehetőségekre nyílik lehetőség. 16 db létező akusztikusgitár (pl. Martin 5-17, Martin D-21, Gibson J45, Guild F412, Manuel Velazquez, stb.), valamint speciális pengetős hangszer (Banjo, Shamisen, Indian Sitar, stb.) digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve PODxt Live, POD X3 Live és Vetta II erősítő csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók. A külön megvásárolható Variax Workbench szoftver segítségével további szerkesztési lehetőségekre nyílik lehetőség. Variax Bass 700 Bruttó Ft 24 db létező elektromos és akusztikus basszushangszer (Fender Jazz Bass, Fender Precision Bass, Music Man Sting Ray, Modulus Flea Bass, Rickenbacker 4001, Gibson Thunderbird, Warwick Thumb, MTD 535, Steinberger XL2, stb.) digitális modelljét tartalmazó négyhúros DSPbasszusgitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve Bass PODxt Live és POD X3 Live csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók. Variax Bass 705 Bruttó Ft 24 db létező elektromos és akusztikus basszushangszer (Fender Jazz Bass, Fender Precision Bass, Music Man Sting Ray, Modulus Flea Bass, Rickenbacker 4001, Gibson Thunderbird, Warwick Thumb, MTD 535, Steinberger XL2, stb.) digitális modelljét tartalmazó öthúros DSPbasszusgitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve Bass PODxt Live és POD X3 Live csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók.

Megjelent a 2011 évi Audio-Technica konzumer katalógus. Valvetronix VT+ Hírek

Megjelent a 2011 évi Audio-Technica konzumer katalógus. Valvetronix VT+ Hírek Hírek Megjelent a 2011 évi Audio-Technica konzumer katalógus November első hétvégéjén, a HáziMozi és Hifi Show-n mutatkozott be az első magyar nyelvű Audio-Technica konzumer katalógus, mely a gyártó hifit,

Részletesebben

ME-50 Használati Utasítás

ME-50 Használati Utasítás ME-50 Használati Utasítás GITAR MULTI EFFEKT Köszönjük, és gratulálunk, hogy a BOSS ME-50 gitár multi-effektet választotta. A készülék használata előtt, figyelmesen olvassa el a A KÉSZÜLÉK BIZTONSÁGOS

Részletesebben

Elektronikus hangszerek _2012/13. AiRAcoustic and intelligent Resonator

Elektronikus hangszerek _2012/13. AiRAcoustic and intelligent Resonator Elektronikus hangszerek _2012/13 AiRAcoustic and intelligent Resonator Filozófia Digitális zongorák_air technológia Láss a hang mögé! Ez a jelmondat fogalmazza meg azt a törekvésünket, hogy a CASIO hangszerekkel

Részletesebben

controller books Online webshop: www.controllerbooks.hu Legyél Te is profi! Cubase 5 Logic Pro 9 100 kérdés 100 válasz Ableton Live

controller books Online webshop: www.controllerbooks.hu Legyél Te is profi! Cubase 5 Logic Pro 9 100 kérdés 100 válasz Ableton Live Elektronikus zenekészítésrôl magyarul controller books Legyél Te is profi! Cubase 5 Kezdôtôl a profi szintig Logic Pro 9 Zenekészítés profi szinten 100 kérdés 100 válasz a számítógépes zenélésrôl Ableton

Részletesebben

csoportteszt multimédia bemutatjuk Zajzáras fejhallgatók Harman/Kardon MS100

csoportteszt multimédia bemutatjuk Zajzáras fejhallgatók Harman/Kardon MS100 XVII. évf. 2010. május-június Ára: 995 Ft / 3.90 audio videó televízió házimozi multimédia csoportteszt Zajzáras fejhallgatók multimédia Harman/Kardon MS100 sztereó * sound&vision 112 bemutatjuk Naim Uniti

Részletesebben

HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK

HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK AVR-X7200WA Házimozi rádióerősítő 11.2 HD 899 990 Ft 708 653,54 Ft Az új AVR-X7200WA rendelkezik az erőteljes, 9 csatornás erősítővel, amely 210 wattos csatornánként és elkülönített,

Részletesebben

HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK

HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK AVR-X7200W Házimozi rádióerősítő 9.2 HD Az új AVR-X7200W rendelkezik az erőteljes, 9 csatornás erősítővel, amely 210 wattos csatornánként és elkülönített, szimmetrikus monolitikus

Részletesebben

Először ezt a részt olvassa el!

Először ezt a részt olvassa el! Először ezt a részt olvassa el! Az optimális beállítások elvégzése Csatlakozás a Roland JC-120 RETURN aljzatába Output Select: JC-120 Return A csatlakoztatásokat és a kimenet-választási beállításokat úgy

Részletesebben

Összefoglaló. A 10 legfontosabb újdonság:

Összefoglaló. A 10 legfontosabb újdonság: CUBASE 4 All for you A professzionális felhasználásra szánt és teljesen újraprogramozott CUBASE 4 a jelenleg legfejlettebb integrált zenei szoftver a piacon, amely nagyteljesítményű hang- és MIDI-stúdió,

Részletesebben

Ma még senki sem tudja felmérni,

Ma még senki sem tudja felmérni, Kedves Olvasó! Ma még senki sem tudja felmérni, hogy a Japánt ért borzasztó katasztrófa milyen hatással lesz napjaink szórakoztató elektronikai iparára. Japán a második világháború óta kiemelkedő szerepet

Részletesebben

Amit a HD filmek lejátszásáról tudni kell. Mátyás Miklós

Amit a HD filmek lejátszásáról tudni kell. Mátyás Miklós Mátyás Miklós 1 Tartalom Tartalom... 2 Előszó... 3 HD alapismeretek... 3 Mozifilmből otthon lejátszató formátum... 6 A hangról... 7 Tömörítés... 7 Konténerek... 10 Lejátszási lehetőségek... 12 Lejátszás

Részletesebben

Termékkatalógus. 2009 tavasz nyár

Termékkatalógus. 2009 tavasz nyár Termékkatalógus Termékkatalógus 2009 tavasz nyár 2009 Tartalomjegyzék Vezetéknélküli routerek összehasonlítása 3 Otthoni hálózatok 4 Multimédia vezetékek nélkül 5 Vezetéknélküli nyomtatás 6 Kizöldül a

Részletesebben

Új termékek. Teszt. Bemutatjuk

Új termékek. Teszt. Bemutatjuk Kedves Olvasó! A nyár mindenkinek a téli depresszió végét, a természetben eltöltött kellemes estéket, homokos tengerpartot és a pihenést jelenti. Persze az emberek döntő többsége nem teheti meg azt, hogy

Részletesebben

Különleges információ

Különleges információ Különleges információ A készülék elemekkel vagy egy külső áramforrásról (adapter) működik. Ne üzemeltesse azt más áramforrásról mint amit a kezelési útmutató előír, vagy ami a készülék hátulján fel van

Részletesebben

Új termékek. Így tesztelt a CHIP. Tartalom. TESZTEK, TECHNOLÓGIÁK Bemutatók

Új termékek. Így tesztelt a CHIP. Tartalom. TESZTEK, TECHNOLÓGIÁK Bemutatók Új termékek TESZTJE Hónapról hónapra összegyűjtjük a legérdekesebb hardver- és szoftverújdonságokat, hogy kipróbálásuk után beszámolhassunk képességeikről, hasznukról, előnyeikről és hátrányaikról. Új

Részletesebben

HATÉKONY KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS VoIP Telefonközpontjaink támogatják a VoIP és/vagy PSTN technológiákat, melyek a hatékony hívásirányításnak köszönhetően csökkentik kommunikációs költségeid. Olcsó percdíjak

Részletesebben

Yamaha Digitális házimozi komponensek

Yamaha Digitális házimozi komponensek 2005 / 2006 Yamaha Digitális házimozi komponensek Természetes hangzású HiFi komponensek Kép- és hangminőség, amely méltó a Házimozi névre. TARTALOMJEGYZÉK 3 8 10 12 14 20 22 24 25 26 28 32 35 Technológia

Részletesebben

Autós szórakoztató rendszerek

Autós szórakoztató rendszerek 2008 Autós szórakoztató rendszerek 01 AZ AUDIO/VIDEO MINÔSÉG A FEJLÔDÉS MAGASABB FOKÁRA LÉP A MOBIL DIGITÁLIS HÁLÓZATTAL Mi történik, ha a Panasonic otthoni szórakoztatási technológiájának minôségét ötvözzük

Részletesebben

HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK

HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK AVR-4520 Házimozi rádióerősítő 9.2 Teljesen diszkrét, azonos minőség és teljesítmény mind a 9 csatornán (190W x 9 csat.) Stabil tápegység a kiváló minőségű hang és kép lejátszáshoz

Részletesebben

AUDIO VIZUÁLIS MAGAZIN 2005-06

AUDIO VIZUÁLIS MAGAZIN 2005-06 ÚJ VIERA PLAZMATELEVÍZIÓK VAN ÉLET 50-EN TÚL IS... NEM IS AKÁRMILYEN ÚJ DIGA DVD-FELVEVÔK FORMÁTUM-REKORDEREK, 1 MÁSODPERC ALATT 200-ON ÚJ LUMIX FÉNYKÉPEZÔGÉPEK OPTIKAI KÉPSTABILIZÁTORRAL AUDIO VIZUÁLIS

Részletesebben

Számítógépes alapismeretek látássérült felhasználók számára

Számítógépes alapismeretek látássérült felhasználók számára Számítógépes alapismeretek látássérült felhasználók számára Vakbarát tananyag Kiadja az Informatika a látássérültekért Alapítvány Szerző: Mali Attila, Herczeg Lajos Copyright 2014. Minden jog fenntartva.

Részletesebben

1. A gyakorlatban előforduló számítógép és kapcsolattípusok

1. A gyakorlatban előforduló számítógép és kapcsolattípusok 1. A gyakorlatban előforduló számítógép és kapcsolattípusok 1.1. A hálózatok kialakulása, célja, jelentősége A számítógépek megjelenésekor azokat önálló munkavégzésre tervezték. Ugyanakkor a fejlődés során

Részletesebben

INFORMATIKAI TANANYAG. (Interregionális Civil Projektfejlesztési Hálózat)

INFORMATIKAI TANANYAG. (Interregionális Civil Projektfejlesztési Hálózat) INFORMATIKAI TANANYAG (Interregionális Civil Projektfejlesztési Hálózat) IMPRESSZUM E könyv készítése során a Szerzők és a Kiadó a legnagyobb gondossággal jártak el. Ennek ellenére hibák előfordulása nem

Részletesebben

(segédlet) 2009. Rákóczi István Péter

(segédlet) 2009. Rákóczi István Péter (segédlet) 2009. szerkesztő: Rákóczi István Péter 1 http://hu.wikipedia.org/wiki/kategória:hangtechnika 1 Bevezetés A fül igen hasznos érzékszervünk, akkor is használhatjuk, ha szemünk másra figyel, vagy

Részletesebben

HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK

HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐK AVR-3313 Házimozi rádióerősítő 7.2 HD 165W x 7 csat. (6 ohm) - teljesen diszkrét és szimmetrikus végerősítők Denon Advanced High Quality Audio technology D.D.S.C.-HD (Dynamic Discrete

Részletesebben

Nagy teljesítményű kommunikáció. Szöveges és vizuális kommunikáció

Nagy teljesítményű kommunikáció. Szöveges és vizuális kommunikáció MITSUBISHI EECTRIC FACTORY AUTOMATION HMI Grafikus operátor terminálok Nagy teljesítményű kommunikáció Szöveges és vizuális kommunikáció Rendszer- és folyamat-megjelenítés /// Érintőképernyő és billentyűzet

Részletesebben

Iroda: 1089 Budapest, Elnök utca 1. Tel: +36-1-4598050 Fax: +36-1-2101757 E-mail: dnd@dnd.hu Nyitvatartás: H-CS: 8.30-17h; P: 8.

Iroda: 1089 Budapest, Elnök utca 1. Tel: +36-1-4598050 Fax: +36-1-2101757 E-mail: dnd@dnd.hu Nyitvatartás: H-CS: 8.30-17h; P: 8. Cégünk az IDAS digitális rádiórendszer hazai népszerűsítése érdekében valamint a szabvány és a rendszer gyakorlati működésének bemutatására várja a téma iránt érdeklődők jelentkezését. Telephelyünkön lehetőség

Részletesebben

MULTIROOM. 229 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár PLAYBAR. 229 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár SUB. 181 094,49 Ft Nettó kiskereskedelmi ár.

MULTIROOM. 229 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár PLAYBAR. 229 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár SUB. 181 094,49 Ft Nettó kiskereskedelmi ár. MULTIROOM PLAYBAR Soundbar PLAYBAR - kiegészíti a mai HDTV-ket a gazdag és erőteljes hi-fi hangzással Vezeték nélküli zene továbbítás Egyszerű telepítés, vezérlés Csupán két kábelt igényel: Tápkábel és

Részletesebben

Máté István. A multimédia alapjai és feltételrendszere PC környezetben

Máté István. A multimédia alapjai és feltételrendszere PC környezetben Máté István A multimédia alapjai és feltételrendszere PC környezetben TARTALOM 1. Bevezetés 1.1 A témaválasztás indoklása 1.2 Feladat meghatározás 1.3 Felhasznált eszközök 2. A multimédia fogalma 2.1 Mások

Részletesebben