Digitális Vezeték- nélküli Rendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Digitális Vezeték- nélküli Rendszer"

Átírás

1 Line 6 árlista ( ) Megrendelés esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területére! Telefon: mail@hangszercenter.hu Minimális rendelés: Ft A Medgyesi Hangszercenter a Line 6 termékek kizárólagos magyarországi márkaképviselete! Garantált árak, garanciális szerviz! Digitális Vezeték- nélküli Rendszer Relay G30 ÚJ!!! VILÁGSZÍNVONAL - DE CSAK ENNYIÉRT?! Bruttó Ft A Relay G30 semmit nem vesz le a soundodból, dinamikádból az eddigi wireless systemekkel ellentétben, Szinte súlytalan, és a transzmittere olyan kicsi hogy egyáltalán nincs útban, de a fogadója is nemhogy az erősítőd tetején, de még a pedalboardodba is simán belefér, és 30 méteres távolságba is tökéletesen vesz. Hogy semmiféle oda nem illő idegen jel ne piszkítson a játékodba, a Relay G30 a 2.4GHz frekvencián dolgozik, így nem jelent problémát, ha a közelben TV adó, mobiltelefon torony, vagy akár reptér lenne. Relay G50 ÚJ!!! Relay G90 ÚJ!!! Bruttó Ft A Relay G50 semmit nem vesz le a soundodból, dinamikádból az eddigi wireless systemekkel ellentétben. Kicsi, mégis erős felépítésű, és a fogadója is nemhogy az erősítőd tetején, de még a pedalboardodba is simán belefér, és 50 méteres távolságba is tökéletesen vesz. Hogy semmiféle oda nem illő idegen jel ne piszkítson a játékodba, a Relay G50 a 2.4GHz frekvencián dolgozik, így nem jelent problémát, ha a közelben TV adó, mobiltelefon torony, vagy akár reptér lenne. Bruttó Ft A Relay G90 semmit nem vesz le a soundodból, dinamikádból az eddigi wireless systemekkel ellentétben. Rackes kialakítása miatt még a legprofibbak igényeit is kielégíti a külleme, és 90 méteres távolságba is tökéletesen vesz. Hogy semmiféle oda nem illő idegen jel ne piszkítson a játékodba, a Relay G30 a 2.4GHz frekvencián dolgozik, így nem jelent problémát, ha a közelben TV adó, mobiltelefon torony, vagy akár reptér lenne. Relay TBP06 ÚJ!!! Bruttó Ft A Relay G30 vezetéknélküli rendszer transzmittere azoknak, akik több gitárt tartanak a színpadon ugyanahhoz a cucchoz, számok között nem kell széthuzigálni, összedugdosni, csak felveszed a másik gitárt és ! Relay RXS06 ÚJ!!! Bruttó Ft A Relay G30 vezetéknélküli rendszer fogadója azoknak, akik egyszerre több erősítőn játszanak, és ne kelljen a színpadon kábelrengeteget alkotni, vagy a hevedert teleszegecselni 3-4 transzmitterrel.

2 XD V30 ÚJ!!! XD V30L ÚJ!!! Bruttó Ft A gitárosok körében világszerte hatalmas sikereket aratott Relay sorozat új tagja megérkezett, ezúttal énekesek számára! 6 csatorna, összetéveszthetetlenül tiszta és folyamatos jel, mindegy hogy 3, vagy akár 30 méterre vagy a fogadó eszköztől! És hogy ne felejtsük a hangzást, mindezt a nagybetűs énekmikrofon, a Shure SM58 hangján teszi! Bruttó Ft A gitárosok körében világszerte hatalmas sikereket aratott Relay sorozat új tagja megérkezett a hangszer nélküliek számára. Az XD V30 csíptetőmikrofonos változata, előadásokra, vagy akár TV műsorokba. 6 csatorna, összetéveszthetetlenül tiszta és folyamatos jel, mindegy hogy 3, vagy akár 30 méterre vagy a fogadó eszköztől! XD V30HS ÚJ!!! Bruttó Ft A gitárosok körében világszerte hatalmas sikereket aratott Relay sorozat új tagja megérkezett a hangszer nélküliek számára. Az XD V30 headsetes változata, előadásokra, vagy akár TV műsorokba. 6 csatorna, összetéveszthetetlenül tiszta és folyamatos jel, mindegy hogy 3, vagy akár 30 méterre vagy a fogadó eszköztől! XD V70 ÚJ!!! Bruttó Ft Elengedhetetlen felszerelése egy profi énekesnek, vagy bármilyen nagyszabású fellépésnek ahol sok szószóló akad nagy színpadon / területen! 70 méteres hatótávolság, tökéletesen biztonságos jel még a 70 méter legvégén is, köszönhetően az antennáknak! 12 mikrofon is használható egy időben, ÉS ha már Line 6 termékről van szó, a 6 legelterjedtebb énekmikrofon hangzásvilága váltogatható a mikrofonban (Shure, Audio Technica, Electro-Voice, Senheiser,stb), rackbe építhetőség! XD V70L ÚJ!!! Bruttó Ft Olyan nagyszabású rendezvényekre, TV műsorokba, vagy bárhova ahol különösen nagy területen mozgolódik akár 12 előadó! A Relay V70 professzionális vezetéknélküli rendszerének csíptetőmikrofonos változata. 70 méteres hatótávolság, tökéletesen biztonságos jel még a 70 méter legvégén is, köszönhetően az antennáknak! 12 mikrofon is használható egy időben, és a helytakarékosság és szállíthatóság érdekében rackes kivitelben építették! XD V70HS ÚJ!!! Bruttó Ft Olyan nagyszabású rendezvényekre, TV műsorokba, vagy bárhova ahol különösen nagy területen mozgolódik akár 12 előadó! A Relay V70 professzionális vezetéknélküli rendszerének headsetes változata. 70 méteres hatótávolság, tökéletesen biztonságos jel még a 70 méter legvégén is, köszönhetően az antennáknak! 12 mikrofon is használható egy időben, és a helytakarékosság és szállíthatóság érdekében rackes kivitelben építették!

3 Gitárerősítők, ládák DT FULL CSŐ!!! Bruttó Ft DT FULL CSŐ!!! DT 50 HD FULL CSŐ!!! Bruttó Ft Bruttó Ft Mindössze négy alapvető hangkarakter létezik a világon, melynek valamelyikére hajaz a világ összes létező erősítője. Akár a négy alap íz. Reinhold Bogner erősítőmágus újabb közreműködésével a Line6 elkészítette a világ egyetlen csöves erősítőcsaládját, melynél mind a négy hangzás elérhető! Hogy mitől más ez, mint a Spider Valve sorozat? Ez a vadonatúj, adaptív erősítő sorozat ezúttal valódi saját csöves hangokat ad ki magából, valódi, előfok és végfok által gerjesztett 50 W-os igazi csöves hangokat hallhatunk, a végletekig leegyszerűsített kezelőpanelen csak a legszükségesebb kapcsolók szerepelnek, itt azonban kapcsolni lehet olyan dolgokat, melyeket más csöves erősítőnél átépítés nélkül lehetetlen volna. Így pár gyorsbillentyű segítségével egy új erősítőt kapunk. Az adaptív része pedig a L6 LINK néven már emlegetett sound komplexum másik fele, melynek első fele az új POD HD sorozat. Ezzel együtt nem csak a lábvezérlés oldódik meg, hanem jelenleg nem létezik az a hangzás, melyet nem lehetne ebből a duóból kihozni! A Line6 a modellezést ismét egy olyan szintre emelte, melyet szokás szerint évekbe fog telni más gyártóknak elérni! Alchemist 112 FULL CSŐ!!! Alchemist 212 FULL CSŐ!!! Bruttó Ft Bruttó Ft A klasszikus kaliforniai-ízű erősítők ihletésével megszületett az Alchemist csöves erősítő (2 6L6, 5 12AX7), modern felfogás vintage külsőbe rejtve. Hihetetlen, misztikus, csengő hangzás hétköznapi hozzávalókból. Nézzük végig ezt a csilingelő hangzást sorjában: Az 1-es csatorna egy pezsgő, fényes blues-os tónusú tiszta csatornával nyit, melyet megvadíthatunk crunch móddal, ez egy sokkal komplexebb, erőteljesebb tónust ad neki. A 2-es csatornára váltva hihetetlen erő szabadul el a 40 wattból, megjelenik a híres 'white-hot' Bogner hangzás: krémes, modern, süvítő sustainnel. A legendás Brown sound-ot pedig a 40 watt lefelezésével idézhetjük fel. Ha ez sem lenne elég, bolondítsd meg az egészet Reverbel és Delay-el, különböző fokozatokban. Az effektek külön maradnak az eredeti jeltől, így pluszban hozzáadódva egy gazdag, energikus, varázslatos együttes hangzást kapunk. Mindezt 4 gombos lábkapcsolóval válthatjuk. Kapható egy-, kéthangszórós kombó, és fej+láda kivitelben is! KOMBÓK: 40 Wattos fullcsöves (2 6L6, 5 12AX7) kombó 1 db Celestion G12M Greenback hangszóró 1 db Celestion G12H Anniversary hangszóró (112-es esetén 1 db Celestion Vintage 30 hangszóró) 2 db függ Felezhető teljesítmény Beépített Delay és Reverb effekt Párhuzamos effekt loop 4-gombos lábkapcsoló

4 Alchemist HD FULL CSŐ!!! Bruttó Ft 40 Wattos fullcsöves (2 6L6, 5 12AX7) fej 2 db független csatorna Felezhető teljesítmény Beépített Delay és Reverb effekt Párhuzamos effekt loop 4-gombos lábkapcsoló Alchemist 212 V láda Bruttó Ft Kéthangszórós kiegészítőláda az Alchemist fejhez 1 db Celestion G12M Greenback hangszóró 1 db Celestion G12H Anniversary hangszóró Vetta II kombó Bruttó Ft A Line 6 legprofibb, legsokoldalúbb kombó erősítője, illetve erősítőfeje. Világhírű erősítők (Marshall JTM, Marshall JCM, Mesa Boogie Dual Rectifier, Mesa Boogie Triple Rectifier, Roland JC120, Vox AC-15, Vox AC-30, Peavey 5150 II, Soldano SLO, Fender Twin Reverb, Fender Bassman, Fender Champ, Diezel VH4, stb.), hangfalak (1 8, 1 12, 2 12, 4 12), effektek (Electro-Harmonix Big Muff, Ibanez Tube Screamer, Boss Metal Zone, ProCo Rat, Boss CE-1 Chorus, MXR Phase 90, Univox Uni-Vibe, Boss CS-1 Compressor, Boss DM-2 Delay, Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, Dunlop CryBaby, Vox Wah V846, Vox Clyde McCoy Wah, stb.) modelljei. Vetta II HD Bruttó Ft 150 Watt sztereó, 2 12" kombó (illetve fej változatban 300W-os sztereó!!!j) 73 erősítő-, 27 láda-, 50 effekt, 6 mikrofonmodell, Variax digitális bemenet, sztereó effekthurok, MIDI, sztereó XLR kimenetek, hangológép. Celestion Custom hangszórók. Az egyszerre két megszólaltatható, szerkeszthető jelút segítségével a legfrofibb gitárosok hangzása is elérhető. Line 6 Variax gitár csatlakozási és vezérlési lehetőség. HD 147 Bruttó Ft Óriási teljesítményű erősítőfej, a metálzenészek kedvence. Világhírű erősítők (Marshall JCM800, Marshall JCM2000, Mesa Boogie Dual Rectifier, Mesa Boogie Triple Rectifier, Bogner Überschall, Roland JC120, Vox AC-30, Peavey 5150 II, Soldano SLO, Fender Twin Reverb, Fender Bassman, Fender Champ, Diezel VH4, stb.), hangfalak, effektek (Leslie 145, MXR Phase 90, Univox Uni-Vibe, Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, Dunlop CryBaby stb.) modelljei. BRUTÁLIS ZÚZDA!! BRUTÁLIS DINAMIKA!! 300 Watt sztereó erősítő fej, 18 erősítőmodell, 12 effektmodell, MIDI kompatibilitás, sztereó XLR kimenetek, hangológép. Brutális hangerő!

5 Flextone III Bruttó Ft Egy klasszikus kombó egyszerűsége és külseje világhírű erősítő- (Roland JC120, Hiwatt Custom 100, Fender Bassman, Fender Twin Reverb, Vox AC-15, Vox AC-30, Marshall JCM, Soldano SLO, Mesa Boogie Dual Rectifier, stb.) és effektmodellekkel (Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, MXR Phase 90, A/DA Flanger, stb.) párosítva. MIDI-vel számítógéphez csatlakoztatható, mélyen szerkeszthető. A SOKOLDALÚ!! 75 Watt monó, 1 12" kombó, 32 erősítő-, 16 láda-, 12 effektmodell, MIDI kompatibilitás. Celestion Custom hangszórók. Flextone III Plus STEREO!! Bruttó Ft Egy klasszikus kombó egyszerűsége és külseje világhírű erősítő- (Roland JC120, Hiwatt Custom 100, Fender Bassman, Fender Twin Reverb, Vox AC-15, Vox AC-30, Marshall JCM, Soldano SLO, Mesa Boogie Dual Rectifier, stb.) és effektmodellekkel (Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, MXR Phase 90, A/DA Flanger, stb.) párosítva. MIDI-vel számítógéphez csatlakoztatható, mélyen szerkeszthető. A SOKOLDALÚ!! 75 Watt, 1 12" kombó (2 75 Watt sztereó végfok, kieg. ládával 150 Watt sztereó), 32 erősítő-, 16 láda-, 12 effektmodell, sztereó XLR kimenetek, MIDI kompatibilitás. Celestion Custom hangszórók. Flextone III XL Bruttó Ft Egy klasszikus kombó egyszerűsége és külseje világhírű erősítő- (Roland JC120, Hiwatt Custom 100, Fender Bassman, Fender Twin Reverb, Vox AC-15, Vox AC-30, Marshall JCM, Soldano SLO, Mesa Boogie Dual Rectifier, stb.) és effektmodellekkel (Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, MXR Phase 90, A/DA Flanger, stb.) párosítva. MIDI-vel számítógéphez csatlakoztatható, mélyen szerkeszthető. A SOKOLDALÚ!! 150 Watt sztereó, 2 12" kombó, 32 erősítő-, 16 láda-, 12 effektmodell, sztereó XLR kimenetek, MIDI kompatibilitás. Celestion Custom hangszórók. Micro Spider Spider IV 15 Bruttó Ft Bruttó Ft Kisméretű, könnyű, elemmel működtethető gitárkombó. Professzionális hangzással, meglepően nagy hangerővel rendelkezik, egyszerűen kezelhető és olcsó. Aki a Spider III hangzást és sokoldalúságot kis méretben keresi, annak ez a legjobb választás bárhol, bármikor! Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie) Az ELEMES ÜVÖLTŐ TÖRPE! 5 wattos, gitárkombó, 5 db erősítőmodell (Clean, Crunch, Blues, Solo, Acoustic), 8 db effek, Tap Delay, Chorus, Flanger, Phaser, Tremolo), hangológép, mikrofonbemenet bemeneti jelszitszabályzóval, előfokkimenet.t (Sweep Echo, Tape Echo, Reverb) A mindentudó gyakorlóerősítő vadiúj külsővel! Egyszerű kezelhetőség (két potméterrel 6 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie) A PRAKTIKUS GYAKORLÓ!! 15 Watt, 1 8" kombó, 4 erősítő-, 6 effektmodell, 4 menthető beállítás, CD/mp3-lejátszó bemenet, fejhallgató/vonalkimenet. Celestion Custom hangszórók.

6 Spider IV 30 Spider IV 75 Spider IV 120 Spider IV 150 Spider III 120 Bruttó Ft Mindentudó erősítő próbaterembe vagy akár klubkoncertekre. Egyszerű kezelhetőség (két potméterrel 7 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie) 30 Watt, 1 12" kombó, 12 erősítő-, 7 effektmodell, 4 menthető beállítás, CD/mp3-lejátszó bemenet, fejhallgató/vonalkimenet, hangológép. Celestion Custom hangszórók. Bruttó Ft Annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Egyszerű kezelhetőség (egy gombnyomássalomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, 3 Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás 75 Watt, 1 12" kombó, 16 erősítő-, 20 effektmodell, 64 menthető beállítás, hangológép, 300 előre beállított hangzás. Celestion Custom hangszórók. Bruttó Ft Bruttó Ft Annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Sztereó felhasználáshoz. Egyszerű kezelhetőség (3 potméterrel 20 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. 120 Watt, 2 10" kombó, 16 erősítő-, 20 effektmodell, 64 menthető beállítás, hangológép, 300 előre beállított hangzás, 14 mp loop!!! Celestion Custom hangszórók. Annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Sztereó felhasználáshoz. Egyszerű kezelhetőség (3 potméterrel 20 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. VERHETETLEN ÁR / ÉRTÉK / WATT!! 150 Watt, 2 12" kombó, 16 erősítő-, 20 effektmodell, 64 menthető beállítás, hangológép, 300 előre beállított hangzás, kiegészítő láda csatlakoztatási lehetőség. Celestion Custom hangszórók, 14 másodperc loop!!! Ft HELYETT FT MEGTAKARÍTÁS: FT!!!! Annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Sztereó felhasználáshoz. Egyszerű kezelhetőség (két potméterrel 6 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 400, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. 120 Watt, 2 10" kombó, 12 erősítő-, 7 effektmodell, 36 menthető beállítás, hangológép, 400 előre beállított hangzás. Celestion Custom hangszórók.

7 Spider III Ft HELYETT FT MEGTAKARÍTÁS: FT!!!! Annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Sztereó felhasználáshoz. Egyszerű kezelhetőség (két potméterrel 6 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 400, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. VERHETETLEN ÁR / ÉRTÉK / WATT!! 150 Watt, 2 12" kombó, 12 erősítő-, 7 effektmodell, 36 menthető beállítás, hangológép, 400 előre beállított hangzás, kiegészítő láda csatlakoztatási lehetőség. Celestion Custom hangszórók. Spider IV HD150 ÚJ!!! Bruttó Ft Nagy teljesítményű sztereó erősítőfej annak, aki olyan színpadi hangzást szeretne, ahogy a kedvenc gitárosai szólnak. Egyszerű kezelhetőség (3 potméterrel 20 effekt vezérelhető, egy gombnyomással menthető beállítások, stb.) Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók által létrehozott előre beállított hangzás. VERHETETLEN ÁR / ÉRTÉK / WATT!! 150 Watt, 2 12" kombó, 16 erősítő-, 20 effektmodell, 64 menthető beállítás, hangológép, 300 előre beállított hangzás, kiegészítő láda csatlakoztatási lehetőség. Celestion Custom hangszórók, 14 másodperc loop!!! VERHETETLEN ÁR-ÉRTÉK-WATT! 150 Watt sztereó erősítő fej, 16 erősítő-, 20 effektmodell, 64 menthető beállítás, hangológép, 300 előre beállított hangzás, 14 másodpercnyi loop! Spider Jam ÚJ!!! Bruttó Ft DEMO & GITÁREPICENTRUM! A Spider III 75 Wattos kombó loop és jam funkciókkal bővített változata. A több mint 100 db előre elkészített zenei alap mindig elegendő hátteret biztosít a gyakorláshoz, dalíráshoz, felvételkészítéshez vagy akár egyszemélyes fellépések megvalósításához, de ha arra van szükség, hagyományos gitárerősítőként is tökéletesen használható. Szélessávú hangszórórendszerének köszönhetően akusztikusgitár-, basszusgitár- és énekerősítőként is kiválóan használható. Nem kell többet demóstúdióra költeni, nem kell semmilyen felvevő- és keverőprogram gurunak lenni, csak egyszerűen bedugod a hangszert és korlátlan sávon tudsz felvételt készíteni! 75 Watt, 1 12" kombó beépített felvételi lehetőséggel, looperrel, ritmushangmintákkal 250 előrebeállított profi hangzás; több mint 100-féle végtelen Jam loop; 14 perces felvételi lehetőség; 12 db erősítőmodell; 7 db Smart control effekt; 36 menthető beállítás; 1 db 12"-es Celestion hangszóró; 1 db 2"-es magassugárzó; beépített hangológép; 6,3 mm-es hangszerbemenet; XLR mikrofonbemenet trim potméterrel és külön effektekkel; CD/mp3-lejátszó bemenet; sztereó 6,3 mm-es kimenetek; fejhallgatókimenet; lábkapcsolható

8 Spider-BOGNER Valve MK II SV112 FULL CSŐ!!! Bruttó Ft ÚJ TERMÉK!!! Forradalmi technológiai újítás a Line 6 és a Bogner cégtől! A digitális modellezés sokoldalúsága és a csöves technológia melegsége, dinamikája, érzete egy csomagban. Mindenkinek, akinek a csöves erősítők nem elég sokoldalúak, a digitális erősítőmodellek pedig nem elég élethűek. MIDIzhető!!! További Gain/Boost adagolási lehetőség, beépített "titkos" UniVibe effekt. FULL CSŐ! Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás.) Spider-BOGNER Valve MKII SV212 FULL CSŐ!!!! ÚJ!!! Bruttó Ft ÚJ TERMÉK!!! CSÖVES (12AX7/6L6) 40 Wattos kombó; 112-esnél 1 db, 212-esnél 2 db 12"-es Celestion Vintage 30 hangszóró; 12 db erősítőmodell; 7 db Smart Control effekt; hangológép; 36 db menthető beállítás; előfokkimenet; végfokbemenet; XLR vonal kimenet; MIDIzhető!!!!,több mint 300 db, profi előadók segítségével programozott hangzás; lábkapcsolható (FBV2, FBV ShortBoard); kiegészítő hangfal csatlakozási lehetőség Spider-BOGNER Valve MKII SV100 HD FULL CSŐ!!!! Bruttó Ft Ft HELYETT FT!!!!!!! Forradalmi technológiai újítás a Line 6 és a Bogner cégtől! A digitális modellezés sokoldalúsága és a csöves technológia melegsége, dinamikája, érzete egy csomagban. Mindenkinek, akinek a csöves erősítők nem elég sokoldalúak, a digitális erősítőmodellek pedig nem elég élethűek. 100 Wattos erősítőfej azoknak, akiknek a két kombó hangereje nem elegendő. További Gain/Boost adagolási lehetőség, beépített "titkos" UniVibe effekt. FULL CSŐ és MIDI egyben!!! Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 300, profi előadók (Lacuna Coil, Slipknot, Ash, Albert Lee, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. ÚJ TERMÉK!!! CSÖVES MIDIS (12AX7/6L6) 100 Wattos fej; 16 db erősítőmodell; 9 db Smart Control effekt; hangológép; 36 db menthető beállítás; előfokkimenet; végfokbemenet; XLR vonal kimenet; több mint 300 db, profi előadók segítségével programozott hangzás; lábkapcsolható (FBV2, FBV ShortBoard) Spider-BOGNER Valve SV112 FULL CSŐ!!! MEGTAKARÍTÁS: FT Forradalmi technológiai újítás a Line 6 és a Bogner cégtől! A digitális modellezés sokoldalúsága és a csöves technológia melegsége, dinamikája, érzete egy csomagban. Mindenkinek, akinek a csöves erősítők nem elég sokoldalúak, a digitális erősítőmodellek pedig nem elég élethűek. További Gain/Boost adagolási lehetőség, beépített "titkos" UniVibe effekt. FULL CSŐ! Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 400, profi előadók (311, Thursday, Lacuna Coil, Hawthorne Heights, Slipknot, Ash, Albert Lee, Athlete, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás.)

9 Spider-BOGNER Valve SV212 FULL CSŐ!!!! Ft HELYETT MEGTAKARÍTÁS: FT!!!! FT ÚJ TERMÉK!!! CSÖVES (12AX7/6L6) 40 Wattos kombó; 112-esnél 1 db, 212-esnél 2 db 12"-es Celestion Vintage 30 hangszóró; 12 db erősítőmodell; 7 db Smart Control effekt; hangológép; 36 db menthető beállítás; előfokkimenet; végfokbemenet; XLR vonal kimenet; több mint 300 db, profi előadók segítségével programozott hangzás; lábkapcsolható (FBV2, FBV ShortBoard); kiegészítő hangfal csatlakozási lehetőség Spider-BOGNER Valve SV100 HD FULL CSŐ!!! FT HELYETT MEGTAKARÍTÁS: FT!!!! FT Bruttó Ft Forradalmi technológiai újítás a Line 6 és a Bogner cégtől! A digitális modellezés sokoldalúsága és a csöves technológia melegsége, dinamikája, érzete egy csomagban. Mindenkinek, akinek a csöves erősítők nem elég sokoldalúak, a digitális erősítőmodellek pedig nem elég élethűek. 100 Wattos erősítőfej azoknak, akiknek a két kombó hangereje nem elegendő. További Gain/Boost adagolási lehetőség, beépített "titkos" UniVibe effekt. FULL CSŐ!!! Világhírű erősítők alapján készült hangzások (Marshall, Fender, Mesa Boogie); több mint 400, profi előadók (Lacuna Coil, Slipknot, Ash, Albert Lee, John 5 és még sokan mások) által létrehozott előre beállított hangzás. ÚJ TERMÉK!!! CSÖVES (12AX7/6L6) 100 Wattos fej; 12 db erősítőmodell; 7 db Smart Control effekt; hangológép; 36 db menthető beállítás; előfokkimenet; végfokbemenet; XLR vonal kimenet; több mint 300 db, profi előadók segítségével programozott hangzás; lábkapcsolható (FBV2, FBV ShortBoard) Spider Valve SV412T ÚJ!!! A Spider Valve csöves fejhez hangolt felsőláda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. ÚJ TERMÉK!!! döntött 4 12" Celestion Vintage 30 láda Spider Valve SV412B ÚJ!!! Bruttó Ft A Spider Valve csöves fejhez hangolt alsóláda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. ÚJ TERMÉK!!! egyenes 4 12" Celestion Vintage 30 láda DT ÚJ!!! Bruttó Ft A nagybetűs VINTAGE láda, a DT 50 erősítőkhöz, vagy bármi más profi vintage fejhez! 2 db Celestion Vintage 30, 2 db Celestion G12H90 hangszóróval!

10 Spider II MK2 412 láda Bruttó Ft A Spider erősítőfejekhez hangolt négyhangszórós láda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. 150 Watt sztereó, 4 12" láda Flextone 112 kieg. láda Bruttó Ft Kiegészítőláda a Flextone III Plus kombó sztereó felhasználásához. Celestion Custom hangszórók. 60 Watt, 1 12" láda Line 6 412S-T láda Bruttó Ft A Vetta II és HD 147 erősítőfejekhez hangolt felsőláda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. 300 Watt sztereó, 4 12" döntött láda Line 6 412S-B láda Bruttó Ft A Vetta II és HD 147 erősítőfejekhez hangolt alsóláda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. 300 Watt sztereó, 4 12" egyenes láda Vetta 212E kieg. láda Bruttó Ft A Vetta II-höz hangolt kéthangszórós láda. Sztereó és monó módban üzemeltethető. Celestion Custom hangszórók. 150 Watt 2 12" sztereó láda

11 Basszusgitár-erősítők Low Down LD15 ÚJ!! Bruttó Ft Apró gyakorlóerősítő, teljesítményéhez és méretéhez képest böszme hangerő!! Világhírű basszusgitár-erősítők (Eden Traveler, B-15 Flip Top, Ampeg SVT, SansAmp PSA- 1 + SVT + tiszta basszusjel hozzákeverésével) modelljei. ÚJ TERMÉK! 15 W-os gyakorlóerősítő, 1 db 8"-s hangszóró, 4 basszuserősítőmodell (clean, R&B, rock, grind), 4 alapvető basszuseffekt, 5 sávos hangszínszabályzás (bass, mélyközép, magasközép, magas, drive), fejhallgatókimenet, mp3/cd bemenet Low Down LD 400 ÚJ!!! Bruttó Ft ÓRIÁS LOWDOWN!!! A HD400 fej 400 Wattos kombó változata, 2 db 10"-os brutál erős hangszóróval!! 5 db erősítőmodell (Ampeg, Marshall, Eden, stb.) 4 db basszuseffekt (Compressor, Filter, Octaver, Chorus) Basszusszitetizátor Hangológép Deep-kapcsoló XLR direkt kimenet 4, illetve 36 menthető beállítás Előfokkimenet Lábkapcsolható Low Down HD 400 ÚJ!!! Low Down HD 750 ÚJ!!! Bruttó Ft Bruttó Ft A LowDown HD400 (illetve HD750) ajánlata: klubot, vagy akár stadiont (HD750) megtöltő hangerő, a híres LowDown hang egy szupererős, rackbe is tehető basszusfejtől. Benne a jól megszokott rugalmas, könyörtelen rock sound, hozzá négy nélkülözhetetlen hangzás, tisztától a R&B-n keresztül egészen a torzított zúzdáig a legjobb erősítők alapján (Ampeg, Marshall, Eden, stb) Ereje, változatossága minden basszusgitáros igényeit kielégíti.tartalmazz az öt legfontosabb basszuseffektet, élükön egy garantáltan stúdióminőségű compressor. a halhatatlan LA-2A alapján, valamint a nélkülözhetetlen Smart Control FX Envelope Filter, octaver, chorus, és egy rendkívül jól szerkeszthető, rugalmas basszus szintetizátor. Sokoldalúsága garancia a tökéletes fellépésekre, 4- illetve 36 kikísérletezett beállításunkat is elmenthetjük, többféle be- és kimeneti lehetősége van, ráköthetünk két ládát egyszerre, XLR direkt kimenete is van, és ha még mindig elégedetlenek lennénk, előfokot is köthetünk rá. 400-, illetve 750 Wattos basszusgitárerősítőfej 5 db erősítőmodell (Ampeg, Marshall, Eden, stb.) 4 db basszuseffekt (Compressor, Filter, Octaver, Chorus) Basszusszitetizátor, Hangológép, Deep-kapcsoló, XLR direkt kimenet,előfokkimenet, Lábkapcsolható

12 Low Down 410 láda ÚJ!!! Bruttó Ft Tökéletes párosítás a LowDown HD400 vagy HD750, vagy bármilyen basszuserősítő fejjel! Minőségi Eminence hangszórókkal (4x10") és magassugárzóval van szerelve a világbajnok hangzás érdekében!! Strapabíró, erőteljes, koncertre, turnéra is tökéletes mind hangzásra, mind kinézetre! 4 10"-es basszusgitár-hangfal Eminence hangszórókkal, magassugárzóval Low Down Studio 110 Bruttó Ft Kisméretű basszusgitárerősítő, amely méretéhez képest borzasztó hangos, így klubbulikon is használható! Gyakorláshoz, próbateremben és stúdiófelvételeknél is tökéletes választás. Világhírű basszusgitár-erősítők (Eden Traveler, B-15 Flip Top, Ampeg SVT, SansAmp PSA-1 + SVT + tiszta basszusjel hozzákeverésével) modelljei. 75 Watt, 1 db 10"-es hangszóró, 4 basszusgitár-erősítőmodell, basszusszintetizátor, kompresszor, XLR kimenet, előfokkimenet, 4 menthető beállítás, fejhallgatókimenet, CD/mp3-lejátszó bemenet HIHETELEN HANGERŐ!! Low Down LD150 Low Down LD175 Bruttó Ft Bruttó Ft Koncertképes kombó, mellyel rendkívüli sokoldalúságának köszönhetően minden basszusgitáros megtalálja a számítását. Világhírű basszusgitár-erősítők (Eden Traveler, B-15 Flip Top, Marshall Super Bass, Ampeg SVT, SansAmp PSA-1 + SVT + tiszta basszusjel hozzákeverésével) modelljei. 150 Watt 1 12" dönthető kombó, 5 erősítő-, 5 effektmodell, XLR kimenetek, 4/36 menthető beállítás, fejhallgató kimenet, CD/mp3 bemenet, hangológép, lábkapcsolható DÖNTHETŐ MONITOR FORMA!! Színpadra termett kombó, mellyel rendkívüli sokoldalúságának köszönhetően minden basszusgitáros megtalálja a számítását. Világhírű basszusgitár-erősítők (Eden Traveler, B-15 Flip Top, Marshall Super Bass, Ampeg SVT, SansAmp PSA-1 + SVT + tiszta basszusjel hozzákeverésével) modelljei. 175 Watt 1 15" kombó, magassugárzó, 5 erősítő-, 5 effektmodell, XLR kimenetek, 4/36 menthető beállítás, fejhallgató kimenet, CD/mp3 bemenet, hangológép, lábkapcsolható Low Down LD300 Pro Bruttó Ft Színpadra termett kombó, mellyel rendkívüli sokoldalúságának köszönhetően minden basszusgitáros megtalálja a számítását. Világhírű basszusgitár-erősítők (Eden Traveler, B-15 Flip Top, Marshall Super Bass, Ampeg SVT, SansAmp PSA-1 + SVT + tiszta basszusjel hozzákeverésével) modelljei. 300 Watt HIHETETLEN ÁRON!! 1 15" kombó, magassugárzó, 5 erősítő-, 5 effektmodell, XLR kimenetek, 4/36 menthető beállítás, fejhallgató kimenet, CD/mp3 bemenet, hangológép, lábkapcsolható

13 Lábkapcsolók FBV Bruttó Ft Külső áramforrást nem igénylő speciálisan, a Line 6 termékekhez kialakított lábkapcsoló. A következőkkel kompatibilis: Vetta II, HD147, PODxt, PODxt Pro, Bass PODxt, Bass PODxt Pro, Low Down, POD X3. csatornaváltó kapcsolók, nagy kijelző, effektkapcsolók, wah/hangerőpedál, pedálbemenet, tap tempo, hangológép, az erősítő látja el árammal az RJ-45 kábelen keresztül. FBV Shortboard MKII ÚJ!!! FBV2 Bruttó Ft Bruttó Ft Külső áramforrást nem igénylő, speciálisan a Line 6 termékekhez kialakított lábkapcsoló. A következőkkel kompatibilis: Vetta II, HD147, PODxt, PODxt Pro, Bass PODxt, Bass PODxt Pro, POD X3, Low Down. csatornaváltó kapcsolók, nagy kijelző, effekt- és effekthurok ki-be kapcsolók, wahpedál, hangerőpedál, tap tempo, hangológép, az erősítő látja el árammal az RJ-45 kábelen keresztül. USB kimenet, hogy testreszabhasd a funkciókat, és frissíthesd! Külső áramforrást nem igénylő, speciálisan a Line 6 termékekhez kialakított lábkapcsoló. A következő termékekkel kompatibilis: Spider II, Spider III, Flextone III, Vetta II, HD147, POD 2, PODxt, PODxt Pro, Bass PODxt, Bass PODxt Pro, POD X3. 4 csatorna váltására alkalmas, az erősítő látja el árammal az RJ-45 kábelen keresztül. FBV Express MKII ÚJ!!! Bruttó Ft Külső áramforrást nem igénylő, speciálisan a Line 6 termékekhez kialakított USB kimenet, hogy testreszabhasd a funkciókat, és frissíthesd!lábkapcsoló. A következőkkel kompatibilis: Spider II, Spider III, Flextone III, Vetta II, HD147, PODxt, PODxt Pro, Bass PODxt, Bass PODxt Pro, Low Down, POD X3. 4 csatornaváltó kapcsoló, tap tempo, wah/hangerőpedál, hangológép-kijelző, az erősítő látja el árammal az RJ-45 kábelen keresztül. USB kimenet, hogy testreszabhasd a funkciókat, és frissíthesd!

14 Effektpedálok M5 Bruttó Ft Az M5-ös pedál a világ összes effektjét magába foglaló, kötelező darab. Több mint 100 effekt egy pedál áráért. Az M5- ös kicsi, praktikus és okos. Beépített kromatikus hangoló, MIDI csatlakozás valamint stereo és mono be- és kimenet jellemzi. M9 Bruttó Ft Az M9 Stompbox Modellező az M13 kistestvére, kisebb helyigénnyel, egy kijelzővel, kevesebb mentési hellyel, viszont szinte az összes effekttel, ami megtalálható az M13-ban. Egyedül magában foglalja a legelterjedtebb és legkeresettebb pedálokat, loopert, a jól ismert elpusztíthatatlan fém testben! Benne több, mint 75 halhatatlan torzítás, visszhang, delay, és még sok minden más! M13 DL4 DM4 FM4 Bruttó Ft A 12 lábkapcsolónak köszönhetően egyszerre 12 beállítást menthetsz el és hozhatsz elő egyetlen lábmozdulattal. Számítógéppel is kompatibilis, MIDI be- és kimenete van, hangológép, strapabíró, mégis könnyű, KÖTELEZŐ A SZÍNPADRA!! Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Az M13 Stompbox Modellező a legalapvetőbb mindenttudó pedalboard, ami egyedül magában foglalja a legelterjedtebb és legkeresettebb pedálokat, loopert, mindez egy elpusztíthatatlan fém testben! Benne több, mint 75 halhatatlan torzítás, visszhang, delay (pl a legsikeresebb Line 6 delay, a DL4), és még sok minden más, egyetlen pedalboardba építve, hogy egyszerre birtokolhasd a zenetörténet legnépszerűbb hangjait! Keverési lehetőség, sorbaköthetsz 4 effektet hogy együtt szóljanak! A 28 másodperces looper lábkapcsolóval indítható, leállítható, visszafele játszható, lassítható. Külön ki kell emelni a jó minőségű kapcsolókat, amik segítségével azonnal reagál, valamint direkt strapabíróra lettek készítve, hogy hosszútávon bírja a gyűrődést, vagy a netán túl 'szenvedélyes' igénybevételt :) Stúdióminőségű professzionális effektpedál 16 db létező delayeffekt modelljével. Profi színpadi és stúdiózenészeknek. Stúdióminőségű professzionális effektpedál 16 db klasszikus és modern torzító és overdrive effekttel. Profi színpadi és stúdiózenészeknek. Stúdióminőségű professzionális effektpedál 16 db vintage és monofonikus frekvenciaszűrő (szintetizátor) effekttel. Profi színpadi és stúdiózenészeknek. MM4 Bruttó Ft Stúdióminőségű professzionális effektpedál 16 db alapvető modulációseffekttel (chorus, phaser, flanger, stb.). Profi színpadi és stúdiózenészeknek.

15 JM4 Bruttó Ft Könnyen szállítható, strapabíró, minden-egyben pedál számtalan szolgáltatással, hangzással és lehetőséggel. Elengedhetetlen társ hobbistáknak otthoni jammeléshez, profiknak színpadon és stúdióban egyaránt. Nem kell többet demóstúdióra költeni!!!, nem kell semmilyen felvevő- és keverőprogram gurunak lenni, csak egyszerűen bedugod a hangszert és korlátlan sávon tudsz felvételt készíteni! A DEMO STUDIO GYILKOS!!! négygombos pedál több mint 100 db jam sávval, melyet elsőosztályú zenészek (pl. Jason Bonham, Tony Franklin, Carmine Appice, Gregg Bissonette) játszottak fel. 24 perces Sound on Sound felvételi lehetőség, több mint 400 előre beállított profi hangzás, 12 db Line 6 erősítőmodell, 7 db gitáreffekt, énekeffektek, 36 db menthető beállítás. Crunchtone Über Metal Space Chorus Constrictor Echo Park Tap Tremolo Verbzilla Roto Machine Dr. Distorto Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Meleg, testes overdrive a bluesos, crunchos hangzások kedvelőinek. Nagymennyiségű gain-adagolási, és hangszínezési lehetőség a metal minden alfajához. Vintage és modern chorus effektek széles skálán variálható modelljei minden zenei stílushoz. A 60-as, a 70-es és a 80-as évek zenei világára jellemző kompresszormodellek egy pedálban. A Line 6 DL-4-es pedál alapján készült delaypedál. Háromféle elven működő delayek modellei (szalagos, analóg, digitális). A lágy vintage lüktetéstől a helikopterhangig minden megtalálható a Tap Tremolóban. Stúdióminőségű reverbpedál óriási sokoldalúsággal. A legegyszerűbb rugós zengetőtől az űrbéli hangokig minden benne van. Forgóhangszórós hangfalat modellező pedál. A vintage megszólalás kedvelőinek. Klasszikus, kerek, testes torzítás végtelen sustainnel és digitálisan előállított harmonikusokkal. Szólisztikus játékhoz erősen ajánlott. Liqua Flange Bruttó Ft Stúdióminőségű flanger rengeteg lehetőséggel. Otto Filter Bruttó Ft Ha a jól bejáratott hang már nem elég, az Otto Filter a következő lépcsőfok. Rengeteg lehetőség kísérletezős gitárosoknak. Tone Core Modulok Tone Core Mono Dock Tone Core Stereo Dock Bruttó Ft Bruttó Ft monó modulok: Über Metal, Crunchtone, Constrictor, Dr. Distorto, Otto Filter. Üres monó dokkolóegység a ToneCore monó modulokhoz sztereó modulok: Echo Park, Space Chorus, Tap Tremolo, Liqua Flange, Roto-Machine, Verbzilla. Üres sztereó dokkolóegység a ToneCore sztereó modulokhoz Crunchtone Bruttó Ft Meleg, testes overdrive a bluesos, crunchos hangzások kedvelőinek. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal!

16 Über Metal Bruttó Ft Nagymennyiségű gain-adagolási, és hangszínezési lehetőség a metal minden alfajához. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Space Chorus Constrictor Bruttó Ft Bruttó Ft Vintage és modern chorus effektek széles skálán variálható modelljei minden zenei stílushoz. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! A 60-as, a 70-es és a 80-as évek zenei világára jellemző kompresszormodellek egy pedálban. Bármilyen stílushoz megállja a helyét. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Echo Park Bruttó Ft A Line 6 DL-4-es pedál alapján készült delaypedál. Háromféle elven működő delayek modellei (szalagos, analóg, digitális), mindegyikhez 11-féle hozzárendelhető delay-jelleggel. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Tap Tremolo Verbzilla Bruttó Ft Bruttó Ft A lágy vintage lüktetéstől a helikopterhangig minden megtalálható a Tap Tremolóban. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Stúdióminőségű reverbpedál óriási sokoldalúsággal. A legegyszerűbb rugós zengetőtől az űrbéli hangokig minden benne van, sőt, még delayként is használható. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Roto Machine Dr. Distorto Bruttó Ft Bruttó Ft Forgóhangszórós hangfalat modellező pedál. A vintage megszólalás kedvelőinek. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Klasszikus, kerek, testes torzítás végtelen sustainnel és digitálisan előállított harmonikusokkal. Szólisztikus játékhoz erősen ajánlott. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Liqua Flange Bruttó Ft Stúdióminőségű flanger rengeteg lehetőséggel. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal! Otto Filter Bruttó Ft Ha a jól bejáratott hang már nem elég, az Otto Filter a következő lépcsőfok. Rengeteg lehetőség kísérletezős gitárosoknak. Elég egy pedált vagy dokkot vásárolni, és az szabadon bővíthető a jelentősen olcsóbb modulokkal!

17 POD erősítő- és effektmodellező eszközök POD HD Pro ÚJ 2011-es! Bruttó Ft 22 HD erősítő hangzás vintage, modern és boutique modellek alapján 100+ effekt - 16 delay, 23 modulátor, 17 torzító, 12 kompresszor és EQ, 16 szűrő és 12 reverb Elmenthető beállítások 48 másodperces looper mikrofon bemenet gain potival, highpass szűrővel, -20 paddel és fantomtáppal XLR kimenet, 1/4'' bemenet USB, MIDI, FBV csatlakozó L6 LINK DT-szériás erősítőkkel való együttműködéshez POD HD Bean ÚJ 2011-es! Bruttó Ft POD HD 300 Bruttó Ft 22 HD erősítőmodell (Bogner, Vox, Marshall, Fender, Engl, Dr Z, Hiwatt, Mesa Boogie, Park, stb) Több mint 100 elsőosztályú effekt legenda tökéletes modellje Egymással párhuzamosan működtethető akár 8 effekt!! POD HD Edit software a számítógépes kezeléshez, szerkesztéshez Dual Tone : egyszerre két teljes gitárcuccot használhatsz együtt!! Külön potméterek a következő funkciókhoz: Drive, Bass, Mid, Treble, Presence, Tweak, Channel Volume, Master Volume Tap Tempo Looper kezelő gombok külön 512 programhely Beépített hangoló 1/4 jack bemenet, XLR bemenet Balanced Sztereó 1/4 jack kimenet 1/4 jack fejhallgatókimenet S/PDIF digitális kimenet USB 2.0 FBV pedál bemenet Strapabíró fém kivitel 2010 óta már a POD is HD!!! Vadonatúj, korszakalkotó erősítőmodellezési technológia: 16 HD minőségű erősítőmodell a legújabb modellezési technológiával, többek között: Bogner Uberschall, ENGL Fireball, Dr. Z. Route 66, Fender Bassman, Fender Blackface Deluxe, Fender Twin Reverb, Hiwatt Custom 100, Marshall JCM 800, Marshall JTM-45, Mesa Boogie Dual Rectifier, Vox AC- 30, a teljesség igénye nélkül, 16 hozzájuk járó láda modellje. 80+ effektmodell a jól megszokott M13 minőségben! párhuzamosan kezelhető 4 effekt, 128 mentési lehetőség az egyedi hangzásokhoz, 256 gyári beállítás, 24 másodperc loop lehetőség, MIDI lehetőség USB-n keresztül, expression pedál hangerő-, wah- és pitch fx funkcióval, plusz expression pedál csatlakoztatható

18 POD HD400 Bruttó Ft 16 HD minőségű erősítőmodell a legújabb modellezési technológiával, többek között: Bogner Uberschall, ENGL Fireball, Dr. Z. Route 66, Fender Bassman, Fender Blackface Deluxe, Fender Twin Reverb, Hiwatt Custom 100, Marshall JCM 800, Marshall JTM-45, Mesa Boogie Dual Rectifier, Vox AC-30, a teljesség igénye nélkül, 16 hozzájuk járó láda modellje, 100+ effektmodell a jól megszokott M13 minőségben!, párhuzamosan kezelhető 4 effekt, 128 mentési lehetőség az egyedi hangzásokhoz, 256 gyári beállítás, 24 másodperc loop lehetőség, expression pedál hangerő-, wah- és pitch fx funkcióval, plusz expression pedál csatlakoztatható, könnyebb lépkedés a bankok között POD HD500 Bruttó Ft A POD X3 sorozatból jól ismert egyszerre megszólaltatható és külön szerkeszthető két jelút, 16 HD minőségű erősítőmodell a legújabb modellezési technológiával, többek között: Bogner Uberschall, ENGL Fireball, Dr. Z. Route 66, Fender Bassman, Fender Blackface Deluxe, Fender Twin Reverb, Hiwatt Custom 100, Marshall JCM 800, Marshall JTM-45, Mesa Boogie Dual Rectifier, Vox AC-30, a teljesség igénye nélkül, 16 hozzájuk járó láda modellje, 100+ effektmodell a jól megszokott M13 minőségben!, párhuzamosan kezelhető 8 effekt, 128 mentési lehetőség az egyedi hangzásokhoz, 512 gyári beállítás, 48 másodperc loop lehetőség, MIDI ki- és bemenet, expression pedál hangerő-, wah- és pitch fx funkcióval, plusz expression pedál csatlakoztatható, könnyebb lépkedés a bankok között POD X3 PRO Bruttó Ft Rackes design, Könnyen kezelhető külső, és szoftveres kezelőfelület. Stúdióminőségű kimenetek és bemenetek (6,3" mm, XLR, USB 2.0, S/PDIF, AES/EBU, MIDI) 78 gitárerősítőmodell (Marshall, Fender, Vox, Mesa Boogie, Orange, stb.), 24 gitárhangfal 28 basszusgitárerősítő (Gallien-Krueger, Eden, Mesa Boogie, Ampeg stb.), 22 basszushangfal 6 mikorfonelőfok, 98 effekt (MXR, Electro-Harmonix, Boss, stb.), 8-csatornás felvételi lehetőség Plugin funkcionalitás, Dual Tone modellezés (egyidejűleg két programozható jelút) POD X3 Bruttó Ft MINDIG LEGYEN NÁLAD!! Elektromosgitár-, basszusgitár-erősítő/effekt, és mikrofonelőfok modellező multieffekt. Elsősorban otthoni és stúdiófelvételekhez ajánlott gitár-, basszusgitár-, és mikrofon-multieffekt, de lábkapcsolhatóságának (pl. FBV Express csak Ft!) köszönhetően élőben is jól használható. Professzionális hangzás, hatalmas sokoldalúság. A készülék minden Line 6 erősítő-, hangfal-, és effektmodellt tartalmaz. (Erősítők pl. Marshall JCM, Mesa Boogie Triple Rectifier, Roland JC120, Vox AC-15, Peavey 5150 II, Soldano SLO, Fender Twin Reverb, Diezel VH4, Ampeg SVT, SWR SM500, Mesa Boogie Bass 400+ stb., effektek pl. Electro- Harmonix Big Muff, Ibanez Tube Screamer, ProCo Rat, Boss CE-1 Chorus, Boss DM-2 Delay, Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, Dunlop CryBaby, Vox Wah V846, Vox Clyde McCoy Wah, stb.). Egyszerre két 78 gitárerősítő-, 24 gitárhangfal-, 98 effekt-, 28 basszusgitár-erősítő-, megszólaltatható, szerkeszthető jelút, egyidejűleg két 22 basszsgitár-hangfal-, 6 mikrofonelőfok-modell, 6,3 mm-es hangszer, illetve hangszer + mikrofon feldolgozására hangszerbemenet, XLR bemenet trim potméterrel, USB 2.0 felvételhez képes. és szerkesztéshez

19 POD X3 Live UTOLSÓ DARABOK Bruttó Ft UTOLSÓ DARABOK!!! Elektromosgitár-, basszusgitárerősítő/effekt, és mikrofonelőfok modellező multieffektpedál. Elsősorban színpadi felhasználásra szánt gitár-, basszusgitár-, és mikrofon-multieffekt pedál, de sokoldalúságának és professzionális hangzásának köszönhetően felvételkészítéshez is kiválóan alkalmas. A készülék minden Line 6 erősítő-, hangfal-, és effektmodellt tartalmaz. (Erősítők pl. Marshall JCM, Mesa Boogie Triple Rectifier, Roland JC120, Vox AC-15, Peavey 5150 II, Diezel VH4, Ampeg SVT, Mesa Boogie Bass 400+ stb., effektek pl. Electro-Harmonix Big Muff, Ibanez Tube 78 gitárerősítő-, 24 gitárhangfal-, 98 effekt-, 28 basszusgitár-erősítő-, Screamer, ProCo Rat, Boss CE-1 Chorus, Boss DM-2 22 basszsgitár-hangfal-, 6 mikrofonelőfok-modell, 6,3 mm-es Delay, Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, Dunlop hangszerbemenet, XLR bemenet trim potméterrel, USB 2.0 felvételhez CryBaby, Vox Wah V846, Vox Clyde McCoy Wah, stb.). és szerkesztéshez, S/PDIF sztereó digitális kimenet, sztereó 6,3 mmes kimenetek, sztereó XLR kimenetek, 6,3 mm-es sztereó effects loop, egyidejűleg két hangszer, illetve hangszer + mikrofon Egyszerre két megszólaltatható, szerkeszthető jelút, Variax digitális csatlakozó, 6,3 mm-es expressionpedál csatlakozó, feldolgozására képes. Line 6 Variax gitár csatlakozási és MIDI In és Out/Thru, 6,3 mm-es fejhallgatókimenet, 3,5 mm-es vezérlési lehetőség + INGYEN letőlthető Variax Workbench mp3/cd-lejátszó bemenet, nagyméretű LCD-kijelző, 8 db krómozott szoftver! egyszerre két jelút, független jelfeldolgozás az Amp Control potméter, fém Tap Tempo kapcsoló/hangológép, 5 db XLR bemenetekhez, 24 bites analóg/digitális és fém effekt ki-, bekapcsoló gomb, beépített expressionpedál digitális/analóg konverzió, egyszerre 9 effekt, USB kábel, 9 Volt hozzárendelhető funkciókkal, ground/lift kapcsoló, 5 db szerkesztőgomb, hangológép, strapabíró, színpadra termett design, szabadon szerkeszthető jelút PODxt Live Bruttó Ft 42 erősítő-, 24 láda-, 94 effekt-, 4 mikrofonmodell, USB, Variax csatlakozás, fejhallgatókimenet, sztereó, MIDI, kimeneti jelszint kapcsoló (erősítő/vonal), Aux-bemenet, pedálbemenet, számítógépes bővíthetőség POD 2 Bruttó Ft UTOLSÓ DARABOK!!! Elsősorban színpadi felhasználásra szánt gitár-multieffekt pedál, de sokoldalúságának és professzionális hangzásának köszönhetően felvételkészítéshez is kiválóan alkalmas. Világhírű erősítők (Fender Bassman, Fender Twin Reverb, Marshall JTM, Marshall JCM800, Mesa Boogie Dual Rectifier, Soldano SLO, Roland JC120, Vox AC- 15, Marshall JCM2000, stb.), hangfalak (1 8, 1 12, 2 12, 4 12), effektek (Dunlop Cry Baby, Vox Wah, ProCo Rat, Ibanez Tube Screamer, Boss Metal Zone, Boss CS-1, MXR Phase 90, Electro Harmonix Deluxe Memory Man, stb.) modelljei. Line 6 Variax gitár csatlakozási és vezérlési lehetőség + INGYEN letőlthető Variax Workbench szoftver! erősítő/effektmodellező pedálsor Elsősorban otthoni és stúdiófelvételekhez ajánlott gitármultieffekt, de lábkapcsolhatóságának és MIDIkompatibilitásának köszönhetően élőben is jól használható. Kiváló hangzás, sokoldalúság. Világhírű erősítők (Fender Deluxe Reverb, Marshall Plexi, Vox AC-30, Mesa Boogie Mark IIc+, Mesa Boogie Dual Rectifier, Soldano SLO, stb.) modelljei. A KEDVENC!! 4erősítő/effektmodellező, 17 erősítő-, 15 láda-, 8 effektmodell, fejhallgatókimenet, sztereó, lábkapcsolható, MIDI Bass PODxt Live Bruttó Ft USB, Variax csatlakozás, fejhallgatókimenet, sztereó, MIDI, kimeneti jelszint kapcsoló (erősítő/vonal), Aux-bemenet, pedálbemenet, számítógépes bővíthetőség UTOLSÓ DARABOK!!! Elsősorban színpadi felhasználásra szánt basszusgitár-multieffekt pedál, de sokoldalúságának és professzionális hangzásának köszönhetően felvételkészítéshez is kiválóan alkalmas. Világhírű basszsugitár-erősítők (Gallien-Krueger 800RB, Fender Bassman, SWR SM-500, Ampeg SVT, Eden Traveler, stb.) modelljei. Line 6 Variax gitár csatlakozási és vezérlési lehetőség. erősítő/effektmodellező pedálsor, 42 erősítő-, 24 láda-, 60 effekt-, 4 mikrofonmodell,

20 FloorPOD Bass FloorPOD FloorPOD Plus PocketPOD Bruttó Ft Élő felhasználáshoz ajánlott gitár-multieffektpedál. POD 2 modellezés egyszerűen kezelhető pedál formában. Világhírű erősítőmodellek pl. Soldano X88R, Mesa Boogie Dual Rectifier, Marshall JCM800, Vox AC-30, stb. POD 2.0 alapú multieffekt/erősítőmodellező pedál, 12 erősítő- és hangfalmodell, 12 effektmodell, CD/mp3-bemenet, fejhallgatókimenet, sztereó kimenetek Bruttó Ft Bruttó Ft Bruttó Ft Élő felhasználáshoz ajánlott basszusgitár-multieffektpedál. Világhírű erősítőmodellek pl. Ampeg SVT, B-15 Flip Top, Eden Traveler, stb. multieffekt/erősítőmodellező pedál, 4 erősítőmodell, bass synth, 3 smart control effekt, CD/mp3- bemenet, fejhallgatókimenet, sztereó kimenetek Színpadi fellépéshez ajánlott gitár-multieffektpedál. POD 2 modellezés egyszerűen kezelhető pedál formában, könnyen hozzáférhető presetekkel, bővített modellválasztási lehetőségekkel. Világhírű erősítők (Fender Deluxe Reverb, Marshall Plexi, Vox AC-30, Mesa Boogie Mark IIc+, Mesa Boogie Dual Rectifier, Soldano SLO, stb.) modelljei. POD 2.0 alapú multieffekt/erősítőmodellező pedál, 32 erősítőmodell, 15 hangfalmodell, 24 effektmodell, CD/mp3-bemenet, fejhallgatókimenet, sztereó kimenetek, MIDI POD 2 színtű, gyakorló multieffekt. A zsebedben is elfér, elemmel vagy adapterrel működtethető. Minden gitárosnak hű társa lehet, hiszen fejhallgatóval bármilyen körülmények között megszólaltatható, és élőben, erősítőhöz is csatlakoztatható. USB-n keresztül számítógéphez csatlakoztatható, számítógéppel mélyen szerkeszthető. Világhírű erősítőmodellek pl. Fender Deluxe Reverb, Marshall Plexi, Vox AC-30, Mesa Boogie Dual Rectifier, Soldano SLO, stb. Minden gitárosnak kötelelző!!! kisméretű gyakorló multieffekt; 32 erősítőmodell, 16 hangfalmodell, 16 effekt, hangológép, CD/mp3-lejátszó bemenet, erősítőkimenet, fejhallgatókimenet, számítógéphez csatlakoztatható USB-n keresztül, elemmel vagy adapterrel működtethető, több mint 300, profi előadók (pl. Maroon 5, P.O.D., Hoobastank, As I Lay Dying, Killswitch Engage, stb.) által készített előrebeállított hangzás PocketPOD Express ÚJ!!! Bruttó Ft A Pocket Pod leegyszerűsített verziója. Bárki számára hozzáférhető, egyszerű, gyakorló multieffekt. A zsebedben is elfér, elemmel vagy adapterrel működtethető. Minden gitárosnak hű társa lehet, hiszen fejhallgatóval bármilyen körülmények között megszólaltatható, és élőben, erősítőhöz is csatlakoztatható. USB-n keresztül számítógéphez csatlakoztatható, számítógéppel mélyen szerkeszthető. Világhírű erősítőmodellek, effektek, stb. Minden gitárosnak kötelelző!!! 5 legendás erősítőmodell - Fender Deluxe Reverb, Vox AC30 Top Boost, Marshall JCM 800, Mesa/Boogie Dual Rectifier and Fender Twin Reverb, 6 effekt - six stunning guitar effects including Chorus, Tremolo, Flange, Delay, Spring Reverb and Hall Reverb, hangológép, CD/mp3-lejátszó bemenet, erősítőkimenet, fejhallgatókimenet, számítógéphez csatlakoztatható USB-n keresztül, elemmel vagy adapterrel működtethető.

21 Hardver, szoftver MIDI Mobilizer Bruttó Ft Tárold dalötleteid, felvételeid, gitárhangzásaid, adataid ezen a kütyün, és könnyedén mozgasd őket két Line 6, vagy más MIDI be- és kimenettel rendelkező eszköz között! Mobile In Bruttó Ft Az Apple iphone-hoz vagy ipad-hez csatlakoztatható kütyü és a Mobile POD app segítségével már mobilodról vagy tabletedről is élvezheted az összesen 64 állítható erősítő és effekt modellt! Csak rácsatlakoztatod a Mobile In-t, rádugod a gitárod és szóljon a rock! Több mint előbeállítás mellé akár te is lementheted a magadét. Beépített hangoló! A Mobile POD app ingyenesen letölthető az App Store-ból. GuitarPort XT SZOFTVER + HARDVER AKCIÓ! Bruttó Ft 32 bites jelfeldolgozás, vonal- és fejhallgatókimenetek, metronóm, hangológép, az XT változatban új erősítő- és effektmodellek PODxt alapú USB-s gitárhangkártya, USB-vel számítógépre csatlakoztatható külső hangkártya beépített gitárerősítő, - hangfal és -effektmodellekkel. A készülék regisztrációja után hatalmas mennyiségű oktatóanyaghoz, dobmintához, dobbasszus alaphoz, előre beállított hangzáshoz férhetünk hozzá. Otthoni gyakorláshoz, dalíráshoz, gitározáshoz tökéletes. 16 erősítő és ládamodell, 19 effektmodell, loopolási lehetőség, és csökkentett sebességgel történő lejátszás hangmagasságváltozás nélkül MEGÉRKEZETT A TONEPORT SOROZAT MÉLTÓ UTÓDA, A S T U D I O!!! Studio GX SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft ÚJ TERMÉK! Professzionális gitárerősítő-, basszusgitárerősítő-, effekt-, mikrofonelőfok-modellező USB-s stúdióhangkártya, 18 gitárerősítőmodell, 24 gitárhangfal, 6 basserősítő, 5 basshangfal, 29 effekt, 6 énekelőfok Studio UX1 SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft 18 gitárerősítőmodell (Marshall, Vox, Mesa, stb.) 24 gitárhangfal, 6 basserősítő (GK, Ampeg stb.), 5 basshangfal, 80 effekt, 6 énekelőfok Egyszerűbb házistúdiók elengedhetetlen kelléke. A GearBox kezelőfelülettel könnyedén szerkeszthető. Csatlakoztasd a számítógépedhez, és már zenélhetsz is CD minőségben! Professzionális USB hangkártya Studio UX2 SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft 18 gitárerősítőmodell (Marshall, Fender, Vox, Mesa Boogie, stb.) 24 gitárhangfal, 6 basserősítő (Gallien-Krueger, Eden, Ampeg stb.), 5 basszushangfal 80 effekt (MXR, Electro-Harmonix, Boss, stb.) 6 énekelőfok Külső hangkártya, mely a PODxt és Bass PODxt legalapvetőbb erősítő-, hangfal- és effektmodelljei mellett profi mikrofonelőfok-modelleket is tartalmaz. Bármilyen szintű házistúdióban kiválóan alkalmazható. Több be- és kimenetének köszönhetően több sáv egyidejű felvételére is alkalmas. A GearBox kezelőfelülettel könnyedén szerkeszthető. Csatlakoztasd a számítógépedhez, és már zenélhetsz is CD minőségben! Professzionális USB hangkártya

22 TonePort UX8 SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft 2 db fejhallgatókimenet külön hangerőpotméterekkel; 2 db db alapú VU-visszajelző klip LED-ekkel; 8 db szimmetrikus XLR-bemenet; 8 db aszimmetrikus vonaljelű 6,3 mm-es bemenet; 8 db szimmetrikus 6,3 mm-es kimenet; S/PDIF ki- és bemenet; 2 db lábkapcsoló-csatlakozó a GearBox, vagy más szoftver MIDI-s vezérléséhez; expressionpedálcsatlakozó Studio KB37 SZOFTVER + HARDVER ÚJ!!! Bruttó Ft Külső hangkártya, mely a PODxt és Bass PODxt legalapvetőbb erősítő-, hangfal- és effektmodelljei mellett profi mikrofonelőfok-modelleket is tartalmaz. Házistúdióban vagy profi hangstúdióban is tökéletes. Nyolc sáv egyidejű felvételére alkalmas. Professzionális külső kezelőfelületével és a GearBox szoftverrel könnyedén és mélyen szerkeszthetők a hangzások. 18 gitárerősítő-, 24 gitárhangfal-, 5 basszusgitár-erősítő-, 5 basszusgitárhangfal-, 6 mikrofonelőfok-, 29 effektmodell; Line 6 ToneDirect monitorozás; a hardveres monitorozásnak köszönhetően 0-hoz közeli latency; AU, VST és RTASkompatibilis GearBox plugin; 16 és 24 bites AD/DA konverzió; 44,1, 48, 88,2 és 96 khz-es mintavételezés. professzionális USB-s stúdióhangkártya beépített erősítőés effektmodellekkel; 2U-s, rackes design; 8 db trim potméter, clip és jelvisszajelzővel; 8 db low cut kapcsoló; 8 db pad kapcsoló; 2 db hangszerbemenet pad kapcsolókkal; fantomtáp (+48 V) kapcsolók a mikrofonbenetekhez; master volume potméter; master mute kapcsoló Professzionális gitárerősítő-, basszusgitárerősítő-, effekt-, mikrofonelőfok-modellező USB-s stúdióhangkártya, 37- billentyűs MIDI-kontroller 18 gitárerősítőmodell (Marshall, Fender, Vox, Mesa Boogie, stb.) 24 gitárhangfal 6 basszusgitárerősítő (Gallien-Krueger, Eden, Ampeg stb.) 5 basszushangfal 80 effekt (MXR, Electro-Harmonix, Boss, stb.) 6 mikorfonelőfok 1 db hangszerbemenet 2 db mikrofonbemenet fantomtáppal TonePort GearBox Plugin Silver Bundle SZOFTVER + HARDVER TonePort GearBox Plugin Gold Bundle SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft Bruttó Ft TonePort DI Box azoknak, akik már rendelkeznek professzionális hangkártyával, de a Line 6 csúcsminőségű modelleire is igényt tartanak. A PODxt, a Bass PODxt legalapvetőbb modellei mellett profi mikrofonelőfok modelleket is tartalmaz. A ma használt legnépszerűbb felvevőprogramokba kivétel nélkül integrálható plugin, így a legprofibb hangstúdióknak is hasznára válik. Mac AU és PC VST szoftveres plugin USB hardver interféssze18 (Goldnál 78) gitárerősítő- és 24 hangfalmodell a PODxt-ből és a Vetta II-ből, 6 (Gold-nál 22) basszuserősítő és hangfalmodell a Bass PODxt-ből, 6 mikrofonelőfok a TonePortból, 30 (Gold-nál) 80 stúdió- és pedáleffektmodelll. Variax Workbench SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft A Line 6 Variax elektromosgitárok és a 700-as akusztikusgitár szerkesztéséhez szoftver ill. hardver. A virtuális hangszer testének anyagától a hangszedők dőlésszögén keresztül a potik kapacitásáig minden állítható, ami a gitár hangzását befolyásolja (húrok hagolása külön-külön, whammy hatás, hangszerdők cserélgetése, stb). Vetta II, PODxt Live, POD X3 Live tulajdonosok ingyenesen letölthetik. A GITÁROD HANGZÁSI és SZOLGÁLTATÁSI PARAMÉTEREINEK MAXIMÁLIS TESTRESZABÁSA

23 GuitarPort RiffTracker SZOFTVER + HARDVER Bruttó Ft Ez a csomag mindent tartalmaz, amire az otthoni zenéléshez és alapszintű felvételkészítéshaz szükség van. GuitarPort interfész, GearBox kezelőfelület, RiffWorks többsávos felvevőszoftver beépített alapsávokkal, óriási mennyiségű előre beállított hangzással. RiffWorks felvevőszoftver + GuitarPort + GearBox kezelőfelület Pod Farm SZOFTVER ÚJ! Pod Farm Platinum SZOFTVER ÚJ Bruttó Ft Bruttó Ft Szóljon az otthoni felvételed úgy mint a nagyoké! Gitárerősítő, basszusgitárerősítő, effekt, mikrofonelőfokmodellező stúdiószoftver, 18 gitárerősítőmodell (Marshall, Vox, Mesa Boogie, stb) 24 gitárhangfal, 6 basszuserősítő (GK, Eden, Ampeg, stb) 5 basszushangfal, 29 effekt (MXR, Electro-Harmonix, stb) Win és Mac kompatibilitás A POD Farm kibővített változata még több lehetőséggel és hangzással! Komplett gitárerősítő, basszusgitárerősítő, effekt, mikrofonelőfok modellező stúdiószoftver, POD X3 a számítógépedben!!! 78 gitárerősítő, 24 gitárhangfal, 28 basszuserősítő, 22 basszushangfal, 6 mikrofonelőfök, 80 effekt, Windows és Mac kompatibilitás (RTAS, VST, AU) Bactrack-ek Backtrack ÚJ!!! Backtrack + Mic Bruttó Ft Bruttó Ft Az ihlet spontán jön, és itt a Backtrack hogy ezt megörökítse! Egyszerűen kezelhető, minden lepengetett hangot rögzít Rec gomb nélkül, a Te dolgod csak, hogy játssz!! Mindig készenlétben van, amint bármi jelet észlel a hangszerbemeneten (+ Mic esetén a mikrofonon is), rögzíti! Csak dugd be a gitárt és játssz!. A kimenet segítségével pedig azonnal visszajátssza amit rögzített. Csak kapcsold be, és máris figyeli minden mozdulatod :) A "Mark" gomb megnyomásával pedig megjelölheted a különösen jó ötleteket, így azokat külön tárolja, hogy könnyebben előhalászd. WAV tárolás, 1 giga / 12 óra, illetve a + Mic esetében 2 giga / 24 óra tárhely, USB csatlakozás és töltés, 8 óra üzemidő

24 Gitárok, basszusgitárok Variax 300 elektromos gitár Bruttó Ft 28 db létező elektromos- (Fender Telecaster, Fender Stratocaster, Gibson Les Paul, Gretsch Silver Jet, Gibson ES-335, Epiphone Casino, stb.) és akusztikusgitár (Martin D-28, Guild F212, stb.), valamint speciális pengetős hangszer (Dobro Alumilite, Coral/Dano Electric Sitar, Gibson Mastertone Banjo, stb.) digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve PODxt Live, POD X3 Live és Vetta II erősítő csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók. A 300-as modell hangzása semmiben nem különbözik a többi elektromos modellétől. A külön megvásárolható Variax Workbench szoftver segítségével további szerkesztési lehetőségekre nyílik lehetőség. Variax 300 acoustic nylon Bruttó Ft 2 db eltérő testméretű (kistestű flamenco, illetve normál klasszikus) létező nylonhúros akusztikusgitár digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek között egy potméter segítségével fokozatmentsen állíthatjuk a virtuális gitártest méretét. A hangszer beépített zengetőt, kompresszort és hangológépet tartalmaz. A kedvenc beállítások menthetők. Variax 300 acoustic steel Bruttó Ft 2 db eltérő testméretű (kistestű, illetve jumbo) létező fémhúroshúros akusztikusgitár digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek között egy potméter segítségével fokozatmentsen állíthatjuk a virtuális gitártest méretét. A hangszer beépített zengetőt, kompresszort és hangológépet tartalmaz. A kedvenc beállítások menthetők. Variax 600 elektromos gitár Bruttó Ft 28 db létező elektromos- (Fender Telecaster, Fender Stratocaster, Gibson Les Paul, Gretsch Silver Jet, Gibson ES- 335, Epiphone Casino, stb.) és akusztikusgitár (Martin D-28, Guild F212, stb.), valamint speciális pengetős hangszer (Dobro Alumilite, Coral/Dano Electric Sitar, Gibson Mastertone Banjo, stb.) digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve PODxt Live, POD X3 Live és Vetta II erősítő csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók. Az akusztikus hangszerek modelljei a mellékelt lábkapcsolóval szimmetrikus jellé alakítva keverőbe vagy szélessévú erősítőbe küldhetők. A 600-as modell hangzása semmiben nem különbözik a többi elektromos modellétől. A külön megvásárolható Variax Workbench szoftver segítségével további szerkesztési lehetőségekre nyílik lehetőség.

25 Variax 700 elektromos gitár Variax 700 acoustic steel Bruttó Ft Bruttó Ft 28 db létező elektromos- (Fender Telecaster, Fender Stratocaster, Gibson Les Paul, Gretsch Silver Jet, Gibson ES-335, Epiphone Casino, stb.) és akusztikusgitár (Martin D-28, Guild F212, stb.), valamint speciális pengetős hangszer (Dobro Alumilite, Coral/Dano Electric Sitar, Gibson Mastertone Banjo, stb.) digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve PODxt Live, POD X3 Live és Vetta II erősítő csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók. Az akusztikus hangszerek modelljei a mellékelt lábkapcsolóval szimmetrikus jellé alakítva keverőbe vagy szélessévú erősítőbe küldhetők. A 700-as modell hangzása semmiben nem különbözik a többi elektromos modellétől. A külön megvásárolható Variax Workbench szoftver segítségével további szerkesztési lehetőségekre nyílik lehetőség. 16 db létező akusztikusgitár (pl. Martin 5-17, Martin D-21, Gibson J45, Guild F412, Manuel Velazquez, stb.), valamint speciális pengetős hangszer (Banjo, Shamisen, Indian Sitar, stb.) digitális modelljét tartalmazó DSP-gitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve PODxt Live, POD X3 Live és Vetta II erősítő csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók. A külön megvásárolható Variax Workbench szoftver segítségével további szerkesztési lehetőségekre nyílik lehetőség. Variax Bass 700 Bruttó Ft 24 db létező elektromos és akusztikus basszushangszer (Fender Jazz Bass, Fender Precision Bass, Music Man Sting Ray, Modulus Flea Bass, Rickenbacker 4001, Gibson Thunderbird, Warwick Thumb, MTD 535, Steinberger XL2, stb.) digitális modelljét tartalmazó négyhúros DSPbasszusgitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve Bass PODxt Live és POD X3 Live csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók. Variax Bass 705 Bruttó Ft 24 db létező elektromos és akusztikus basszushangszer (Fender Jazz Bass, Fender Precision Bass, Music Man Sting Ray, Modulus Flea Bass, Rickenbacker 4001, Gibson Thunderbird, Warwick Thumb, MTD 535, Steinberger XL2, stb.) digitális modelljét tartalmazó öthúros DSPbasszusgitár. A modellek egy külön erre a célra beépített potméterrel, illetve Bass PODxt Live és POD X3 Live csatlakoztatása esetén lábkapcsolóval is előhívhatók.

Erősítő tanfolyam Keverők és előerősítők

Erősítő tanfolyam Keverők és előerősítők Erősítő tanfolyam Keverők és előerősítők Hol tartunk? Mikrofon Gitár Dob Keverő Végfok Mi az a keverő? Elektronikus eszköz Audio jelek átalakítása, majd keverése Csatornák erősítése (Hangszínszabályozás)

Részletesebben

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP 4-csatornás DJ kontroller digitális keverővel Kettős USB audio interfész 2 számítógép csatlakoztatása egyidejűleg 3 Serato DJ kiegészítő csomag mellékelve (Pitch n Time; Flip;

Részletesebben

Clavia Nord Electro 5D 61 + Roland KS18Z állvány

Clavia Nord Electro 5D 61 + Roland KS18Z állvány Clavia Nord Electro 5D 61 + Roland KS18Z állvány digitális színpadi zongora ajándék ROLAND KS18Z állvánnyal Értékelés: Még nincs értékelés Ár Alapár áfával együtt: Fogyasztói ár: 537.900 Ft 1 / 5 Kedvezmény:

Részletesebben

A vizsgafeladat ismertetése: A stúdiótechnikai és munkavédelmi alapismeretek

A vizsgafeladat ismertetése: A stúdiótechnikai és munkavédelmi alapismeretek A vizsgafeladat ismertetése: A stúdiótechnikai és munkavédelmi alapismeretek A tételekhez segédeszköz nem használható. A feladatsor első részében található 1-20-ig számozott vizsgakérdéseket ki kell nyomtatni,

Részletesebben

AZ ELHASZNÁLT ESZKÖZ HULLADÉKKÉNT TÖRTÉNŐ KEZELÉSÉRŐL

AZ ELHASZNÁLT ESZKÖZ HULLADÉKKÉNT TÖRTÉNŐ KEZELÉSÉRŐL Használati utasítás Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden utasítást! Ne használja a készüléket

Részletesebben

CRX 1228 Ultra kis zajú 12 csatornás power mixer

CRX 1228 Ultra kis zajú 12 csatornás power mixer CRX 1228 Ultra kis zajú 12 csatornás power mixer CRX 1628 Ultra kis zajú 16 csatornás power mixer +48V Phantom táp 3 sávos EQ minden csatornában Aux / Effekt kimenet Aux return Effekt - 256 DSP 2x7 sávos

Részletesebben

AZ ELHASZNÁLT ESZKÖZ HULLADÉKKÉNT TÖRTÉNŐ KEZELÉSÉRŐL

AZ ELHASZNÁLT ESZKÖZ HULLADÉKKÉNT TÖRTÉNŐ KEZELÉSÉRŐL Használati utasítás Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden utasítást! Ne használja a készüléket

Részletesebben

FONTOS MEGJEGYZÉS. A garancia érvényesítéséhez őrizze meg a vásárláskor kapott számlát!

FONTOS MEGJEGYZÉS. A garancia érvényesítéséhez őrizze meg a vásárláskor kapott számlát! Használati utasítás Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden utasítást! Ne használja a készüléket

Részletesebben

A vizsgafeladat ismertetése: Stúdiótechnikai és munkavédelmi, balesetvédelmi alapismeretek

A vizsgafeladat ismertetése: Stúdiótechnikai és munkavédelmi, balesetvédelmi alapismeretek A vizsgafeladat ismertetése: Stúdiótechnikai és munkavédelmi, balesetvédelmi alapismeretek A tételekhez segédeszköz nem használható. A feladatsor első részében található 1-20-ig számozott vizsgakérdéseket

Részletesebben

Gitár Multi-Effekt Processzor. Használati útmutató

Gitár Multi-Effekt Processzor. Használati útmutató Gitár Multi-Effekt Processzor Használati útmutató Tartalom Bevezető... 02 Elemek áttekintése... 03 Tulajdonságok... 04 Elem használata... 04 Panel instrukciók... 05 Csatlakozók... 07 Működés... 08 Patch

Részletesebben

Használati útmutató. BOSS gitárerősítő KATANA. Gitárerősítő KATANA-50 KATANA-100 KATANA-100/212 KATANA-HEAD KATANA-50

Használati útmutató. BOSS gitárerősítő KATANA. Gitárerősítő KATANA-50 KATANA-100 KATANA-100/212 KATANA-HEAD KATANA-50 Használati útmutató Gitárerősítő KATANA-50 KTN-50 KATANA-50 KATANA-100 KATANA-100/212 KATANA-HEAD A használati útmutató a KATANA-50 KATANA-100, KATANA-100/212 és KATANA-HEAD erősítőket tárgyalja. A Csak

Részletesebben

AM 120 MKII. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! tel.: 06 22 33 44 55. Felhasználási javaslat:

AM 120 MKII. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! tel.: 06 22 33 44 55. Felhasználási javaslat: AM 120 MKII 3 csatornás keverőpult PHONIC Jellemzők: Csatornák száma: 3 (1 mikrofon, 2 sztereó) 2T be- és kimenet Fejhallgató kimenet 2 x 4 LED-es kivezérlésmérő +48V Phantom táp Technikai adatok: Sávszélesség:

Részletesebben

EBS BRUTTÓ LISTAÁRAK*

EBS BRUTTÓ LISTAÁRAK* Kizárólagos importőr: www.pmsaudio.com EBS BRUTTÓ LISTAÁRAK* 2017.03. *Az árak az EUR/HUF árfolyam függvényei. A tévedés és árváltozás jogát fenntartjuk! BASSZUS ERŐSÍTŐK EBS-F2 750. 000.- Ft EBS Fafner

Részletesebben

DJ2GO2 4-CSATORNÁS PRÉMIUM DJ KONTROLLER KISMÉRETŰ DJ KONTROLLER AUDIO INTERFÉSSZELL

DJ2GO2 4-CSATORNÁS PRÉMIUM DJ KONTROLLER KISMÉRETŰ DJ KONTROLLER AUDIO INTERFÉSSZELL 4-CSATORNÁS PRÉMIUM DJ KONTROLLER Dupla USB port a zökkenőmentes DJ-váltáshoz 2-inch átmérőjű színes LCD kijelző mindkét jog-tárcsába integrálva Mellékelt Serato DJ (teljes verzió) Érintés-érzékeny gombok

Részletesebben

ZANZIBAR Technikai Adatlap (Technical Rider)

ZANZIBAR Technikai Adatlap (Technical Rider) ZANZIBAR Technikai Adatlap (Technical Rider) A zenekar felállása: Főének: Rita Gtr +vocal: Sidi Bass +Vocal: Miki Dob: András Hangtechnikus (keverős), és színpadi technikusok (roadok) kísérik a zenekart

Részletesebben

E208 akusztikus gitárkombó. Használati utasítás

E208 akusztikus gitárkombó. Használati utasítás E208 akusztikus gitárkombó Használati utasítás Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden utasítást!

Részletesebben

Fullcsöves széria. Használati utasítás

Fullcsöves széria. Használati utasítás Fullcsöves széria Használati utasítás Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden utasítást! Ne használja

Részletesebben

ELECTRONIC-STAR. Mikrofon rendszer

ELECTRONIC-STAR. Mikrofon rendszer ELECTRONIC-STAR Mikrofon rendszer 10005828 A küldemény tartalma: Vezeték nélküli egység csatlakozó adapter 6.3 mm mono jack 9V elem, PP3 (2darab VH2, VN2 vagy VHN2- nek) Mikrofonok / transmitter(ek) a

Részletesebben

model leírás nettó ár

model leírás nettó ár model leírás nettó ár M SOROZAT - MUSIC CREATION AKTÍV MONITOROK M030AM KÉT UTAS AKTÍV "MUSIC CREATION" MONITOR Natural Composite Enclosure (NCE ) ház, DCW technológiával, védőrácsokkal és mágneses árnyékolással

Részletesebben

6505 TM Csöves gitárerősítő fej használati utasítás

6505 TM Csöves gitárerősítő fej használati utasítás 6505 TM Csöves gitárerősítő fej használati utasítás www.forte.hu Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen

Részletesebben

Digitális interfészek Digitrack

Digitális interfészek Digitrack Digitális interfészek Digitrack USB AD/DA konverter Működési leírás: A készülék képes a feltüntetett mintavételi frekvenciák mindegyikén a bemenetére csatlakoztatott analóg, vagy digitális jelet a számítógép

Részletesebben

(HANG)TECHNIKA 2. CSATLAKOZÓK, KÁBELEK VÁROSMAJORI GIMNÁZIUM, 2018

(HANG)TECHNIKA 2. CSATLAKOZÓK, KÁBELEK VÁROSMAJORI GIMNÁZIUM, 2018 (HANG)TECHNIKA 2. CSATLAKOZÓK, KÁBELEK VÁROSMAJORI GIMNÁZIUM, 2018 HANGTECHNIKAI CSATLAKOZÓK, KÁBELEK Csatlakozók XLR Jack RCA Speakon Kábelek Mikrofonkábelek Hangszerkábelek, line kábelek Sztereó line

Részletesebben

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2 Termékismertető A: Analóg bemenetek és kimenetek B: Digitális S/PDIF bemenet és kimenet C: Belső analóg bemenetek C A B Üzembe helyezés A műveletek előtt végezze el a következőket: Ha alaplapi hangkártyával

Részletesebben

- Biztosítani kell, hogy amikor a terméket bekötjük a hálózati kábel nincs szétlapítva és sérülésmentes.

- Biztosítani kell, hogy amikor a terméket bekötjük a hálózati kábel nincs szétlapítva és sérülésmentes. Gratulálunk a SINN7 Status 24/96 hangkártya beszerzéséhez. Köszönjük, hogy bizalmát a mi DJ technológiánkba fektette. Mielőtt használatba helyezi ezt a berendezést, arra kérjük Önt, hogy alaposan tanulmányozza,

Részletesebben

Bemutatkozik az AHD technológia!

Bemutatkozik az AHD technológia! Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. október 6. Készítette: PROVISION-ISR Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek

Részletesebben

Apple számítógépek összehasonlító táblázata

Apple számítógépek összehasonlító táblázata Remac Computer MacBook White 13" MacBook Pro 13" MacBook Pro 13" MacBook Pro 15" MacBook Pro 15" MacBookPro 15" (MC516ZH/A ) (MC374LL/A) (MC375LL/A) (MC371LL/A) (MB372LL/A) (MB373LL/A) Burkolat Polikarbonát

Részletesebben

B THE FIRST koncert rider

B THE FIRST koncert rider B THE FIRST koncert rider A riderünk egy számunkra optimális hangosítást vetít elo re. Ha bármi fajta különbség merülne fel a zenekarunk igényei és a megrendelo által biztosított felszerlés között, akkor

Részletesebben

DJ KEVERŐPULT DJM-400

DJ KEVERŐPULT DJM-400 DJ KEVERŐPULT DJM-400 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy Pioneer terméket választott. Kérjük tanulmányozza át ezt a használati útmutatót, hogy alaposabban megismerkedhessen a készülék működetésével. Az

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

EBS BRUTTÓ LISTAÁRAK*2014.02. *Az árak a EUR/HUF árfolyam függvényében változhatnak! BASSZUS ERŐSÍTŐK

EBS BRUTTÓ LISTAÁRAK*2014.02. *Az árak a EUR/HUF árfolyam függvényében változhatnak! BASSZUS ERŐSÍTŐK EBS BRUTTÓ LISTAÁRAK*2014.02. *Az árak a EUR/HUF árfolyam függvényében változhatnak BASSZUS ERŐSÍTŐK EBS-F2 EBS Fafner II - Extreme Edition, 2-csatornás Basszus erősítő 3U, 750 W RMS. ÚJ 750.000.- Ft EBS-HDX

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: WHOOPEE Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító: SPKR-BT-ECHO-WL Tulajdonságok:

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Fontos biztonsági előírások 1. Olvasd el az útmutatót. 2. Őrizd meg az útmutatót. 3. Ügyelj a figyelmeztetésekre. 4. Kövesd az utasításokat. 5. Ne használd a készüléket víz közelében.

Részletesebben

Kedves Kollégák! Kérjük minden esetben olvassák el és fordítsanak külön figyelmet az alábbiakra!

Kedves Kollégák! Kérjük minden esetben olvassák el és fordítsanak külön figyelmet az alábbiakra! Kedves Kollégák! Kérjük minden esetben olvassák el és fordítsanak külön figyelmet az alábbiakra! Mindig a zenekar honlapjáról letölthető rider az aktuális. Kérjük ellenőrizze a sorszámot! Kérjük minden

Részletesebben

JBL COMMERCIAL SERIES. Nagy Teljesítmény. Átfogó, Sokoldalú Hang.

JBL COMMERCIAL SERIES. Nagy Teljesítmény. Átfogó, Sokoldalú Hang. JBL COMMERCIAL SERIES Nagy Teljesítmény. Átfogó, Sokoldalú Hang. JBL COMMERCIAL SERIES A JBL Commercial Series, a legjobb HARMAN márkák dinamikus kombinációja tudja, hogy minden üzlet számára elengedhetetlen

Részletesebben

Backstage Gitárerősítő használati utasítás

Backstage Gitárerősítő használati utasítás Backstage Gitárerősítő használati utasítás www.forte.hu Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden

Részletesebben

GT-6 GITAR EFFEKT PROCESSZOR. Használati Utasítás. Az utasításban használt nyomdai konvenciók

GT-6 GITAR EFFEKT PROCESSZOR. Használati Utasítás. Az utasításban használt nyomdai konvenciók b GT-6 Használati Utasítás GITAR EFFEKT PROCESSZOR Köszönjük, és gratulálunk, hogy a BOSS GT-6 gitár effekt processzort választotta. A készülék használatba vétele előtt olvassa el figyelmesen a következő

Részletesebben

Gitárkombó, 2 csatornás akusztikus kombó, 180W, 2x8" hangszóró, beépített effekt, EQ, tartozékként csatornaváltó lábpedál

Gitárkombó, 2 csatornás akusztikus kombó, 180W, 2x8 hangszóró, beépített effekt, EQ, tartozékként csatornaváltó lábpedál Cikkszám Cikk leírása Bruttó Kisker. Ár 1C-BK Monitor hangszóró, 100W, 4Ohm (darab ár) 8 250 Ft 1C-WH Monitor hangszóró, 100W, 4Ohm (darab ár) 8 250 Ft 575H Izzó szett (darab ár, 3 db egy szett) 4 350

Részletesebben

MEGAFONOK LH25 Megafon-25W, beépített sziréna 18 100 21 720 19 000 6

MEGAFONOK LH25 Megafon-25W, beépített sziréna 18 100 21 720 19 000 6 Típus JELFORMÁLÓK ÉS KIEGÉSZÍTİK AMIS31EQ Mono 1x31 sávos grafikus E.Q., XLR, Jack, RCA be / kimenetek 50 200 60 240 52 500 5 AMIS23X 2 utas sztereó, 3 utas mono keresztváltó 64 700 77 640 68 000 2 XLR,

Részletesebben

Kiegészítő kártya digitális bemenetei és kimenetei G1: Koaxiális kimenet G2: Koaxiális bemenet G3: Optikai kimenet G4: Optikai bemenet

Kiegészítő kártya digitális bemenetei és kimenetei G1: Koaxiális kimenet G2: Koaxiális bemenet G3: Optikai kimenet G4: Optikai bemenet Termékismertető Belső, kártyára integrált bemenetek/kimenetek és áthidaló kapcsoló (jumper) A1: Áthidaló kapcsoló: - Központi/Mélynyomó -> Felcseréli a hangot a központi hangszóró és a mélynyomó között

Részletesebben

www.forte.hu 158/110/112/115 Basszuskombó Használati utasítás

www.forte.hu 158/110/112/115 Basszuskombó Használati utasítás www.forte.hu 158/110/112/115 Basszuskombó Használati utasítás Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen

Részletesebben

FEJHALLGATÓ FÜLHALLGATÓ. 4 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár SHP520. 2 790 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár BHP515. 2 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár

FEJHALLGATÓ FÜLHALLGATÓ. 4 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár SHP520. 2 790 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár BHP515. 2 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár FEJHALLGATÓ FÜLHALLGATÓ SHP520 Travel fejhallgató Deluxe fejhallgató hangerő-szabályozó 40mm membrán Érzékenység: 114dB 150mW maximális teljesítmény BHP515 Travel fejhallgató Travel fejhallgató összecsukható

Részletesebben

DMS 70. Digitális Vezetéknélküli Mikrofonrendszer. Digitális Vezetéknélküli Mikrofonrendszer

DMS 70. Digitális Vezetéknélküli Mikrofonrendszer. Digitális Vezetéknélküli Mikrofonrendszer DMS 70 Beltéri hangosítások Konferenciák Szemináriumok, Iskolai alkalmazások Élőzenei / Klub hangosítások AES 128 bites titkosítás Dinamikus frekvencia-választás Szabadalmaztatott D5 akusztika Stúdióminőség

Részletesebben

HEOS TM. by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által

HEOS TM. by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által HEOS TM by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által JÁTSZON LE ZENÉT AZ EGÉSZ HÁZBAN. Amikor eljön az összejövetel ideje, csoportosítsa a HEOS hangszórókat úgy, hogy a egész ház beteljen hanggal.

Részletesebben

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata Navigáció: A gyors CPU-nak köszönhetően a készülék akadozásmentesen futtatja a legújabb GPS navigációs szoftvereket is. A navigáció használata közben lehetősége van zenét hallgatni vagy filmet nézni, ilyenkor

Részletesebben

Csöves gitárkombó. Használati utasítás

Csöves gitárkombó. Használati utasítás Csöves gitárkombó Használati utasítás Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden utasítást! Ne használja

Részletesebben

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan THA-21 Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan Köszönjük, hogy Lars & Ivan gyártmányú készüléket választott. A Lars & Ivan elkötelezett mind a minőségi zenehallgatás

Részletesebben

6505 TM + Csöves gitárerősítő fej használati utasítás. www.forte.hu

6505 TM + Csöves gitárerősítő fej használati utasítás. www.forte.hu 6505 TM + Csöves gitárerősítő fej használati utasítás www.forte.hu Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI 1014 10000mAh Utasítások: Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Az első használat előtt, kérjük olvassa el ezt a kézikönyvet, a termék megfelelő használata

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

AC206/6M Jack - XLR kábel (6m)

AC206/6M Jack - XLR kábel (6m) Szerelt kábelek VOICE-KRAFT AC206/6M Jack - XLR kábel (6m) Szerelt kábelek VOICE-KRAFT AC206/9M Jack - XLR kábel (9m) Szerelt kábelek VOICE-KRAFT AC211/09M XLR - XLR kábel (90cm) Szerelt kábelek VOICE-KRAFT

Részletesebben

PRO TOOLS HD PCIe RENDSZEREK HD3 PCIe 3,630,000 HD2 PCIe 2,860,000 HD1 PCIe 2,070,000 HD Accel Card 1,090,000

PRO TOOLS HD PCIe RENDSZEREK HD3 PCIe 3,630,000 HD2 PCIe 2,860,000 HD1 PCIe 2,070,000 HD Accel Card 1,090,000 PRO TOOLS HD PCIe RENDSZEREK HD3 PCIe 3,630,000 HD2 PCIe 2,860,000 HD1 PCIe 2,070,000 HD Accel Card 1,090,000 PRO TOOLS HD RENDSZER / INTERFÉSZ CSOMAGOK HD 2 + OMNI Bundle 3,241,000 HD 2 + HD I/O 8x8x8

Részletesebben

PRO TOOLS HD PCIe RENDSZEREK HD3 PCIe 3,410,000 HD2 PCIe 2,680,000 HD1 PCIe 1,940,000 HD Accel Card 1,030,000

PRO TOOLS HD PCIe RENDSZEREK HD3 PCIe 3,410,000 HD2 PCIe 2,680,000 HD1 PCIe 1,940,000 HD Accel Card 1,030,000 PRO TOOLS HD PCIe RENDSZEREK HD3 PCIe 3,410,000 HD2 PCIe 2,680,000 HD1 PCIe 1,940,000 HD Accel Card 1,030,000 PRO TOOLS HD RENDSZER / INTERFÉSZ CSOMAGOK HD 2 + OMNI Bundle 3,043,000 HD 2 + HD I/O 8x8x8

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

KB4 / KB5 Billentyű kombó használati utasítás

KB4 / KB5 Billentyű kombó használati utasítás KB4 / KB5 Billentyű kombó használati utasítás www.forte.hu Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden

Részletesebben

Kedves Kollégák! Kérjük minden esetben olvassák el és fordítsanak külön figyelmet az alábbiakra!

Kedves Kollégák! Kérjük minden esetben olvassák el és fordítsanak külön figyelmet az alábbiakra! Kedves Kollégák! Kérjük minden esetben olvassák el és fordítsanak külön figyelmet az alábbiakra! Mindig a zenekar honlapjáról letölthető rider az aktuális. Kérjük ellenőrizze a sorszámot! Kérjük minden

Részletesebben

Gitárerősítő. Használati utasítás

Gitárerősítő. Használati utasítás Gitárerősítő Használati utasítás Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden utasítást! Ne használja

Részletesebben

WWW.ERLATECH.HU. Érvényes 2012.05.01.-től. Sennheiser fejhallgató árlista

WWW.ERLATECH.HU. Érvényes 2012.05.01.-től. Sennheiser fejhallgató árlista Mainstream fülhallgatók 504294 MX 170 502853 MX 270 502849 MX 271 505435 MX 365 Blue 505437 MX 365 Bronze 505436 MX 365 Brown 505438 MX 365 Orange 505439 MX 365 Red 505434 MX 365 White 502854 MX 370 502850

Részletesebben

Delta Blues TM 115 / 210 Gitárerősítő Használati utasítás

Delta Blues TM 115 / 210 Gitárerősítő Használati utasítás Delta Blues TM 115 / 210 Gitárerősítő Használati utasítás Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

Fontos biztonsági előírások:

Fontos biztonsági előírások: Fontos biztonsági előírások: A villám jel a végén nyíllal egyenlőszárú háromszögben ábrázolva arra figyelmezteti a készülék használóját, hogy a készüléken belül életveszélyes nagyságú feszültségek is találhatók,

Részletesebben

113dBSPL RMS@1m, 42Hz-21kHz ±2.5dB 1032AP Kétutas aktív közeltéri monitor 415,920 Ft. 1032AE Mint 1032AP, de fekete furnér borítással 415,920 Ft

113dBSPL RMS@1m, 42Hz-21kHz ±2.5dB 1032AP Kétutas aktív közeltéri monitor 415,920 Ft. 1032AE Mint 1032AP, de fekete furnér borítással 415,920 Ft KÉTUTAS, BIAMP AKTÍV MONITOROK 6010A KOMPAKT KÉTUTAS AKTÍV KÖZELTÉRI MONITOR Mélysugárzó: 76mm 12W Magassugárzó: 19mm 12W 93dBSPL RMS@1m, 74Hz-18kHz ±2.5dB 6010AP Kompakt, kétutas aktív közeltéri monitor

Részletesebben

KONCERT RIDER. Mindig a zenekar honlapjáról letöltheto rider az aktuális. Kérjük minden esetben írásban egyeztesse a technikai feltételeket!

KONCERT RIDER. Mindig a zenekar honlapjáról letöltheto rider az aktuális. Kérjük minden esetben írásban egyeztesse a technikai feltételeket! KONCERT RIDER Kedves Kollégák! Kérjük minden esetben olvassák el és fordítsanak külön figyelmet az alábbiakra! Mindig a zenekar honlapjáról letöltheto rider az aktuális. Kérjük minden esetben írásban egyeztesse

Részletesebben

Használati útmutató. 1.0 verzió 2003. február

Használati útmutató. 1.0 verzió 2003. február Használati útmutató 1.0 verzió 2003. február BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK FIGYELEM: Az elektromos áramütés kockázatának elkerülése érdekében soha nem vegyük le a berendezés fedőlapját vagy hátlapját. A berendezés

Részletesebben

5.1 hangszórós konfiguráció: - Váltás a középső hangszóró és a mélyhang sugárzó között

5.1 hangszórós konfiguráció: - Váltás a középső hangszóró és a mélyhang sugárzó között Termékismertető Csatlakozó Leírás A Áthidaló kapcsoló: - Közép / mélysugárzó - Vonali bemenet: B / J 5. hangszórós konfiguráció: - Váltás a középső hangszóró és a mélyhang sugárzó között 2-4 hangszórós

Részletesebben

Használati utasítás TXS-890. Stage Line 2 csatornás multifrekvenciás rádiósmikrofon-vevıkészülék

Használati utasítás TXS-890. Stage Line 2 csatornás multifrekvenciás rádiósmikrofon-vevıkészülék Használati utasítás TXS-890 Stage Line 2 csatornás multifrekvenciás rádiósmikrofon-vevıkészülék Monacor Hungária Kft 1034. Budapest, Bécsi út 100. Tel.: 06-1-329-2418 Fax.: 06-1-329-2231 info@monacor.hu

Részletesebben

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER 4 VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER Egy rendszer minden minden alkalmazáshoz A VIP rendszer egy csúcsminőségű videó beléptető rendszertechnológia kapcsolt szolgáltatásokkal, új adatátviteli utakkal,

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

KB2 / KB3 Billentyű kombó használati utasítás

KB2 / KB3 Billentyű kombó használati utasítás KB2 / KB3 Billentyű kombó használati utasítás www.forte.hu Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden

Részletesebben

Élvezze az élet hangjait!

Élvezze az élet hangjait! A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos GmbH licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a tulajdonosaikat illetik. Az

Részletesebben

AUDIO ENGINEERING SOCIETY

AUDIO ENGINEERING SOCIETY HUNGARIAN SECTION HÍREK MAGYAR TAGOZAT Szerkeszti: dr. Takács Ferenc, Titkár 36. szám. 2002. március 26. PRO TOOLS HD Mérföldk a Digidesign történetében A Digidesign története a nyolcvanas évek közepére

Részletesebben

Szarka Tamás RIDER 2018

Szarka Tamás RIDER 2018 Szarka Tamás RIDER 2018 HANGRENDSZER: Professzionális, minőségi hangrendszer, melynek képesnek kell lenni 110 db-es torzításmentes hangkép leadására, a keverőpultnál mérve. A frontkeverő a nézőtér kb.

Részletesebben

MAX 250. 160 W-os végerősítő. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! tel.: 06 22 33 44 55

MAX 250. 160 W-os végerősítő. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! tel.: 06 22 33 44 55 MAX 250 160 W-os végerősítő PHONIC Jellemzők: A Phonic Max - szériának köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a végfokot, amire rendszeréhez szüksége van. Bemenetek szempontjából egyaránt csatlakoztatható

Részletesebben

STAGE CONCERT Hordozható Pianínó

STAGE CONCERT Hordozható Pianínó D i g i t a l P i a n o s STAGE CONCERT Hordozható Pianínó CDP 202 Digitális Pianínó Használati Útmutató Forgalmazza az Euromusic Kft 8130 Enying, Ságvári u. 6/1 Tel: 06-22-572-030 Web: www.euromusickft.com

Részletesebben

Nyomógombos telefonok

Nyomógombos telefonok Nyomógombos telefonok Kö Nagyon hosszú üze idő SOS gomb egy adott telefonszám azonnali hívásához Mizu BT60 Evolveo EP500 yű kezelhetőség Kínálatunk legolcsóbb készüléke 3 db SIM kártya egyidejű kezelése

Részletesebben

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző Funkciók: MP3/WMA formátumú fájlok olvasása és lejátszása SD/MMC kártyáról és USB flash lemezről Az LCD kijelzőn megjeleníti az információkról audio fájlokról és frekvenciákról A LINE-IN (vonalbemenet)

Részletesebben

Epson. házimozi. Kivetítők. Epson házimozikivetítők. Forradalom a nagyképernyős kivetítésben

Epson. házimozi. Kivetítők. Epson házimozikivetítők. Forradalom a nagyképernyős kivetítésben Epson házimozikivetítők Epson Kivetítők házimozi Forradalom a nagyképernyős kivetítésben A minőség mindenek előtt Az Epson egyszerűen használható, minden funkcióval ellátott házimozi kivetítőivel azonnal

Részletesebben

GENELEC NETTÓ/BRUTTÓ árlista 1107 Budapest, Fogadó u. 3. GENELEC150706 tel: 06-1-4319005; fax: 06-1-4319006 000000

GENELEC NETTÓ/BRUTTÓ árlista 1107 Budapest, Fogadó u. 3. GENELEC150706 tel: 06-1-4319005; fax: 06-1-4319006 000000 M SOROZAT - MUSIC CREATION AKTÍV MONITOROK M030AM KÉT UTAS AKTÍV "MUSIC CREATION" MONITOR Natural Composite Enclosure (NCE ) ház, DCW technológiával, védőrácsokkal és mágneses árnyékolással Mélysugárzó:

Részletesebben

DisGo Box 100 / DisGo Box 2100

DisGo Box 100 / DisGo Box 2100 DisGo Box 100 / DisGo Box 2100 Mobil DJ hangfal diszkó fénnyel + USB + SD + BT 10030725 10030726 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük,

Részletesebben

Használati utasítás a SIVA gyártmányú SH 100 típusú erősítőhöz

Használati utasítás a SIVA gyártmányú SH 100 típusú erősítőhöz Használati utasítás a SIVA gyártmányú SH 100 típusú erősítőhöz Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy termékünket választotta, remélve, hogy hosszú ideig segíti az Ön munkáját. A biztonság, és a készülék optimális

Részletesebben

TM-76875 Hanglejátszó

TM-76875 Hanglejátszó TM-76875 Hanglejátszó Használati útmutató 2011 BioDigit Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentum sokszorosítása, tartalmának közzététele bármilyen formában, beleértve az elektronikai és mechanikai kivitelezést

Részletesebben

TransTube széria Gitárkombó. Használati utasítás

TransTube széria Gitárkombó. Használati utasítás TransTube széria Gitárkombó Használati utasítás Óvintézkedések Olvassa el figyelmesen az utasításokat! Tartsa be ezeket az utasításokat! Vegyen figyelembe minden figyelmeztetést! Kövessen minden utasítást!

Részletesebben

NYOMÓGOMBOS KÉSZÜLÉKEK

NYOMÓGOMBOS KÉSZÜLÉKEK NYOMÓGOMBOS KÉSZÜLÉKEK Klasszikus kialakítás Könnyű kezelhetőség Kedvező vételár Kiemelkedően hosszú üzemidő EVOLVEO EP-500 NAVON MIZU BT-60 NAVON MIZU BT-180 NOKIA 130 SOS gomb egy telefonszám azonnali

Részletesebben

T E R M É K T Á J É K O Z TAT Ó

T E R M É K T Á J É K O Z TAT Ó T E R M É K T Á J É K O Z TAT Ó ÚJ!!! SeCorr 08 korrrelátor A legújabb DSP technikával ellátott számítógépes támogatással rendelkező korrelátor a hibahelyek megtalálásához. 1 MI A KORRELÁCIÓ? A korreláció

Részletesebben

Qosmio: A hallható különbség

Qosmio: A hallható különbség Qosmio: A hallható különbség PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio TM a kivételes hangzás RECORDER élménye VIRTUAL SURROUND A Toshiba vállalat Qosmio elnevezésű hordozható szórakoztató

Részletesebben

SAMSUNG LED monitor katalógus 2012

SAMSUNG LED monitor katalógus 2012 SAMSUNG LED monitor katalógus 2012 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV)

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV) Lenovo Ideapad YOGA 300 80M1001BHV (80M1001BHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Celeron Processzor

Részletesebben

Tartalomjegyzék és jellemzők

Tartalomjegyzék és jellemzők Tartalomjegyzék és jellemzők Tartalomjegyzék és jellemzők... 2 Biztonsági információk... 3 Kábelek bekötése... 4 Blokkdiagram... 6 Csatornák felépítése... 7 Rack be szerelés, méretek... 15 Tipikus alkalmazások...

Részletesebben

Szarka Tamás & Ghymes Karácsonyi műsor

Szarka Tamás & Ghymes Karácsonyi műsor HANGRENDSZER: Szarka Tamás & Ghymes Karácsonyi műsor Rider 2018 Professzionális, minőségi hangrendszer, melynek képesnek kell lenni 110 db-es torzításmentes hangkép leadására a keverőpultnál mérve. A frontkeverő

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 Készlet tartalma: M Távirányító D,I 2 /16 Ohmos hangszóró E Vezérlő egység R Infra vevő Csatlakozó pontok F Tápellátás 230V N Tápellátás 230V I Bal hangszóró ( piros vezeték

Részletesebben

SIBELIUS kottaszerkesztô programok

SIBELIUS kottaszerkesztô programok Sibelius MIDISOFT oktatási árjegyzék Sibelius SIBELIUS kottaszerkesztô programok 9900-65589-00 Sibelius First (Download Card) 32,400 41,148 9900-65554-00 Sibelius 7.5 (Download Card) 164,400 208,788 9900-65347-00

Részletesebben

E O N 5 1 0 E O N 5 1 5 E O N 5 1 8 S

E O N 5 1 0 E O N 5 1 5 E O N 5 1 8 S E O N 5 1 0 E O N 5 1 5 E O N 5 1 8 S A VALAHA GYÁRTOTT LEGERŐSEBB EON THE NEXT GENERATION A JBL a híres EON sorozatnak is köszönhetően már több mint 14 éve tölt be vezető szerepet a hordozható hangfalak

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró) HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: EXALT (Hordozható Bluetooth hangszóró) Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító:

Részletesebben

Állványra/polcra helyezhető hangsugárzó

Állványra/polcra helyezhető hangsugárzó G-SERIES G FIVE Garantált Genelec minőség és a tartósság Ipari formatervezés a díjnyertes tervező Harri Koskinen által Aktív technológia, intelligens energiatakarékos üzemmód Rendkívül kompakt alumínium

Részletesebben

Biztonsági előírások; Megfelelőségi nyilatkozat

Biztonsági előírások; Megfelelőségi nyilatkozat MX200 K é t c s a t o r n á s E f f e k t p r o c e s s z o r Felhasználói Kézikönyv Biztonsági előírások; Megfelelőségi nyilatkozat A villám jel a végén nyíllal egyenlőszárú háromszögben ábrázolva arra

Részletesebben

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró Element BEAM Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

ipod/iphone dokkoló állomás

ipod/iphone dokkoló állomás CONRAN Q2 uplay THE DOCK ipod/iphone dokkoló állomás Conran Audio - zenei rendszer, dokkoló állomás, amely képes zenét lejátszani egy dokkolt ipod vagy iphone készülékről akár vezeték nélkül is. Közvetlen

Részletesebben

AKG árlista. Dinamikus mikrofonok. Énekmikrofonok. BBB DFiveHiperkardioid Beatbox mikrofon. Nettó 29,000 Ft / db Bruttó 36,830 Ft / db

AKG árlista. Dinamikus mikrofonok. Énekmikrofonok. BBB DFiveHiperkardioid Beatbox mikrofon. Nettó 29,000 Ft / db Bruttó 36,830 Ft / db AKG árlista Dinamikus mikrofonok Énekmikrofonok BBB DFiveHiperkardioid Beatbox mikrofon D3800MSzuperkardioid énekmikrofon D3800MSSzuperkardioid énekmikrofon, kapcsolóval D44SKardioid énekmikrofon fix 3,5mm-es

Részletesebben

Intézmény hangosítás. SEP 207b. 6"-os kétu as aktív hangsugárzó

Intézmény hangosítás. SEP 207b. 6-os kétu as aktív hangsugárzó Intézmény hangosítás PHONIC SEP 207b 6"-os kétu as aktív hangsugárzó Jellemzők: strapabíró, műanyag borítás tartozék rögzítő fű/ beépített, illesztett végfok Felhasználási javaslat: nyilvános helyekre,

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550, 216-7017,

Részletesebben