Nyerj Don Calgonnal! Nyereményjáték

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nyerj Don Calgonnal! Nyereményjáték"

Átírás

1 Nyerj Don Calgonnal! Nyereményjáték 1. A Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft. (1113, Budapest Bocskai út ) (továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos nyereményjátékot (a továbbiakban: Nyereményjáték) szervez, melynek lebonyolításával megbízza a Progressive Studió Kft.-t (1095 Budapest, Soroksári 48. Hungária Malomudvar, 18 ép. II. em.;- a továbbiakban: Lebonyolító cég). A Nyereményjátékban azok a 9. pontban foglalt személyi feltételeknek megfelelő magánszemélyek (Játékosok) vehetnek részt, akik a Nyereményjáték időtartama alatt vásárolnak bármely, a terméket forgalmazó magyarországi Rossmann, Auchan, Tesco, Spar, Interspar, Metro, CBA, Coop és Reál üzletekben, az 1. számú mellékletben meghatározott termékek valamelyikéből és a vásárlást igazoló nyugtán található AP számot, vagy a Metro számlák esetében feltűntetett számlaszám 13 számjegyét, valamint a vásárlás időpontját, és az üzlet nevét ahol vásárolta a terméket (továbbiakban Pályázat) az alábbi kétféle (a, b, pontban foglaltaknak megfelelően) beküldési lehetőség egyikét kiválasztva beküldik a Lebonyolító cég számára. a, Elküldik SMS-ben megadott formátumban a es nem emelt díjas telefonszámra. Minta Pályázat: AP , :00 Tesco, amennyiben a METRO üzletben vásárol, az AP kód helyett a számla 13 jegyű sorszámát (/ elválasztó vonal nélkül értsd: 011/0013/ sorszámot, így kell beküldeni ) kell beküldeni az SMS-ben: Minta Pályázat: , :00 Metro b, A vásárlást követően a weboldal regisztrációs felületén meg kell adni a Játékos nevét, lakcímét, telefonszámát, címét, születési dátumát, a vásárlást igazoló blokkon található 9 jegyű AP kódot vagy a Metro számlák esetében a számlán feltüntetett számlaszám utolsó 13 jegyű sorszámát (/ elválasztó vonal nélkül értsd: 011/0013/ sorszámot, így kell regisztrálni ), a vásárlás időpontját. (Év, hónap, nap, óra, perc) a blokk végösszegét és az üzlet nevét, ahol vásárolta a terméket. Az internetes oldalon kért adatok hiánytalan megadásával pályázhat érvényesen a Játékos és ezzel egyúttal (automatikusan) elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: Játékszabályzat ) leírt valamennyi feltételt.

2 A Játék időtartama alatt egy személy többször is Pályázhat. Ha valaki többször pályázik, minden pályázathoz újabb terméket kell vásárolnia és az új blokk AP kódját feltöltenie. A vásárlást igazoló blokkot meg kell őrizni, nyerés esetén a nyeremény átvételének feltétele az eredeti blokk bemutatása jelen Játékszabályzatban leírtak szerint. A blokkon egyértelműen szerepelnie kell a termék nevének, olyan blokkot amin nem szerepel a termék neve nem áll módunkban elfogadni. A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ez által ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező és a Lebonyolító az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizárnak. 2. A Nyereményjáték időtartama március óra augusztus óra. A határidő a Pályázat beérkezésének határidejét jelenti, továbbá ebben az időszakban kell megtörténnie a vásárlásnak is. Egy Pályázat akkor tekinthető beérkezettnek, ha a jelen Nyereményjáték időtartama alatt a rendszer adatbázisában rögzítésre került. A Pályázat beérkezési időpontja az adatbázisban való rögzítésének a szerver belső órája szerinti időpontja. Internetről, vezetékes telefonról küldött, egyéni azonosításra alkalmatlan egyedi telefonszámot nem tartalmazó SMS-t nem fogadunk el. A Nyereményjátékban kizárólag hazai mobilhálózatokból küldött SMS-ek vehetnek részt. 3. A Nyereményjáték során az alábbi Nyeremények kerülnek kisorsolásra: Naponta 5 db, összesen 770 db, 5-féle napi nyeremény, az alábbi ütemezésben: márciusban és augusztusban napi 5 db, összesen 160 db spagetti tartó edény áprilisban napi 5 db, összesen 150 db MaxFactor 2000 Calorie szempillaspirál májusban napi 5 db, összesen 155 db tésztakiszedő konyhai szett júniusban napi 5 db, összesen 150 db táskafogas júliusban napi 5 db, összesen 155 db Max Factor Max Effect szájfény Hetente 5 db, összesen 110 db, 5-féle heti nyeremény, a Szervező által meghatározott ütemezésben nyerhető: 35 db Triumph vásárlási utalvány (a 14.,17., 20., 23., 26., 29., 32. héten) 40 db Mamma Mia olasz szakácskönyv (a ,15., 18., 21., 24., 27., 30., 33. héten)

3 35 db Exkluzív olasz borválogatás (a 13.,16., 19., 22., 25., 28., 31. héten) Havonta 3 db, összesen 15 db, 5-féle nyeremény, a Szervező által meghatározott ütemezésben nyerhető: március 15. és április 15. között Saeco olasz kávéfőző gép április 15. és május 15. között Cinecitta designer sminkszett május 15. és június 15. között - Olaszországi hosszúhétvége Velencében a csomag tartalma: 2 fő részére, buszos utazással, szállás ***-os szállodában 2 éj reggelivel június 15. és július 15. között Mosógép (Samsung) július 15. és augusztus 15. között Atlas tésztakészítő gép Fődíj: 1 db szicíliai körutazás a csomag tartalma: 2 fő részére repülőjegy menetrend szerinti járattal, egy átszállással oda és visszaúton is, repülőtéri transzfer a szállodába és vissza is,***-os szállodában 14 éj, 2 fő részére reggelivel 4. A Nyereményjáték során a Nyeremények a következő rendszer szerint kerülnek kisorsolásra: Napi nyeremények estén: A Nyereményeket definiáló napi nyerő időpontokat (továbbiakban: Napi Nyertes időpontok) a Nyereményjáték teljes időszakára a Nyereményjáték kezdete előtt, március 13-án 14:00 órakor, közjegyző jelenlétében, 1051 Bp. Nádor u. 20. I. em. 19. Dr. Kapási Olga közjegyző irodájában állapítjuk meg. Egy-egy nyeremény nyertesének (továbbiakban: nyertes Vásárló) az a Pályázat minősül, amely az előre kisorsolt napi nyertes időpont valamelyikével megegyezően, vagy az azt követő, ahhoz legközelebb eső időpontban érkezett be sms-ben vagy a weboldalon keresztül. Amennyiben a nyertes Vásárló nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek, s így kizárásra kerül, vagy az értesítéstől számított 14 napon belül a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a Nyereményt nem áll módunkban átadni. Heti nyeremények estén: A heti nyeremények a Játék indulását követően minden hétfői munkanapon (amennyiben nemzeti ünnepnapra, munkaszüneti napra esik a hétfő, akkor az azt követő első munkanapon kerül kisorsolásra) 14:00 órakor a Lebonyolító cég telephelyén Progressive Studio Kft Budapest, Soroksári út 48. szám alatt kerülnek kisorsolásra az adott hét folyamán beérkezett érvényes Pályázatok közül.

4 A heti sorsolások időpontjai: :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor Amennyiben a Nyertes nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek, s így kizárásra kerül, vagy a nyereményjáték végétől számított 14 napon belül a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a Heti Nyereményét nem áll módunkban neki átadni és a három tartalék nyertes közül, az első tartalék nyertes jogosult a Hetii Nyereményre, amennyiben nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek vagy a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a második tartalék nyertes jogosult a Heti Nyeremény átvételére. Havi nyeremények estén: A havi nyeremények a Játék indulását követően a Lebonyolító cég telephelyén Progressive Studio Kft Budapest, Sorosksári út 48. szám alatt kerülnek kisorsolásra az adott hónapban beérkezett érvényes Pályázatok közül. A havi sorsolások időpontjai: :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor

5 Amennyiben a Nyertes nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek, s így kizárásra kerül, vagy a nyereményjáték végétől számított 14 napon belül a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a Havi Nyereményét nem áll módunkban neki átadni és a három tartalék nyertes közül, az első tartalék nyertes jogosult a Havi Nyereményre, amennyiben nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek vagy a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a második tartalék nyertes jogosult a Havi Nyeremény átvételére. Fődíj nyeremény esetén: A Nyereményjátékot követően, fődíjként :00 órakor, a Progressive Studio Kft Budapest, Sorosksári út 48. szám alatti székhelyén egy darab főnyeremény kerül kisorsolásra számítógépes program segítségével. A promóció teljes időszaka alatt beérkezett érvényes Pályázatok közül kerül kisorsolásra. Amennyiben a Nyertes nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek, s így kizárásra kerül, vagy a nyereményjáték végétől számított 14 napon belül a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a Nyereményt nem áll módunkban neki átadni és a három tartalék nyertes közül, az első tartalék nyertes jogosult a fődíjra, amennyiben nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek vagy a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a második tartalék nyertes jogosult a fődíjra. A Főnyeremény átvétele a nyertes Vásárló által kizárólag személyesen a Progressive Studio Kft-nél a 1095 Budapest Soroksári út 48. Hungária Malomudvar, 18 ép. II. em. alatt található címen történik, előre egyeztetett időpontban. 5. A Játékosok a kiválasztott beküldési formának megfelelően kapnak majd értesítést: Napi nyeremények esetében: a, A Játékos az sms-ben történő Pályázata beküldése után értesítést kap mobiltelefonjára, amennyiben a Napi Nyertes időpontban küldte be helyes SMS-üzenetét, a Lebonyolító cég megbízottja (IT-Ware Kft.) által küldött válasz SMS-üzenet formájában. A válasz SMS-üzenetben a Nyertes Játékos megkapja azt a címet, melyre a vásárlást igazoló eredeti nyugtát és egy valós postázási címet leírva be kell juttatnia (Progressive Studio Kft, Budapest, PF , a levélre írják rá, Don Calgon promóció ). A

6 Nyereményjáték során csak és kizárólag eredeti blokkokat fogadunk el, fénymásolatot nem. Amennyiben a Vásárló a nyugtát, és a postázási címre vonatkozó információkat nem küldi be a megadott címre szeptember 15- ig, Nyereményét nem áll módunkban átadni. A blokkon egyértelműen szerepelnie kell a termék nevének, olyan blokkot amin nem szerepel a termék neve nem áll módunkban elfogadni. b, A Lebonyolító a weboldalon keresztül a Pályázat feltöltése után egy ún. felugró ablakon keresztül értesíti a Játékost abban az esetben, ha a Napi Nyertes időpontban küldte be helyes Pályázatát és abban az esetben is, ha nem nyert. Ezen felül elektronikus levél formájában is értesíti a Játékost a sorsolástól számított 8 napon belül a játékban megadott címén. A felugró ablakban és a válasz üzenetben a Nyertes Játékos megkapja azt a címet, melyre a vásárlást igazoló eredeti nyugtát és egy valós postázási címet leírva be kell juttatnia (Progressive Studio Kft, Budapest, PF , a levélre írják rá, Don Calgon promóció ). A Nyereményjáték során csak és kizárólag eredeti blokkokat fogadunk el, fénymásolatot nem. Amennyiben a Vásárló a nyugtát, és a postázási címre vonatkozó információkat nem küldi be a megadott címre szeptember 15- ig, Nyereményét nem áll módunkban átadni. A blokkon egyértelműen szerepelnie kell a termék nevének, olyan blokkot amin nem szerepel a termék neve nem áll módunkban elfogadni. Heti nyeremények esetén: A heti nyerőidőpontok kisorsolását követő 4 munkanapon belül a Lebonyolító értesíteni fogja a heti nyeremények Nyerteseit a Pályázó által megadott elérhetőségek egyikén. Havi nyeremények esetén: A havi nyerőidőpontok kisorsolását követő 4 munkanapon belül a Lebonyolító értesíteni fogja a havi nyeremények Nyerteseit a Pályázó által megadott elérhetőségek egyikén. Fődíj nyeremény esetén: A Fődíj kisorsolását követő 4 munkanapon belül a Lebonyolító értesíteni fogja a Fődíj nyeremény Nyertesét a Pályázó által megadott elérhetőségek egyikén A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

7 6. A Játék folyamán egy nyugta csak egyszer pályázhat, azaz a nyugtán szereplő AP kód és a vásárlás időpontja csak egyszer számít érvényes Pályázatnak. A nyugta a Játék teljes időtartama alatt az első beérkezés alkalmával (akár sms formájában, akár a weboldalon regisztrálva történjen meg) vesz részt a játékban és kerülhet kisorsolásra. A Játékosok nyerési esélyeiket többszöri termékvásárlás esetén több érvényes Pályázat elküldésével növelhetik. 7. Szervező nem ajánlja a Nyereményjátékban való részvételt harmadik személy előfizetésében levő mobiltelefonokról. Amennyiben a Vásárló nem a saját maga által előfizetett mobiltelefon-szolgáltatást veszi igénybe a Nyereményjátékhoz, a Nyereményjáték kezdete előtt kérje az Előfizető hozzájárulását. A Nyereményjátékkal kapcsolatos, az előfizetői felhasználói jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan mind Szervező, mind a Lebonyolító cég mindennemű felelősségét kizárja. Az Előfizető saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illetéktelenek ne vegyenek részt a Nyereményjátékban az általuk használt, de Előfizető előfizetésében levő telefon és érvényes SIM-kártya segítségével. Szervezőt, és Szervező megbízottjait erre vonatkozóan nem terheli felelősség. 8. A Játékos által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, téves vagy nem valós adat, helytelen lakcím feltüntetése) sem a Szervező, sem a Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállalnak. A Szervező és a Lebonyolító a nyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállalnak, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény dolog elkészítőjével, illetve forgalmazójával, illetve nyeremény szolgáltatás esetén a szolgáltatást nyújtó személlyel szemben érvényesítheti. Amennyiben a nyertes a nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti. 9. A Szervező megbízásából a Progressive Studio Kft. (1095 Budapest, Soroksári 48. Hungária Malomudvar, 18 ép. II. em.) által lebonyolított Nyereményjátékban kizárólag azon Vásárló vehet részt, aki az alábbi együttes feltételeknek megfelel: cselekvőképes, magyar állampolgár, aki nem tartozik a Reckitt Benckiser Kft., a Progressive Studio Kft., az IT- Ware Kft. valamint a promócióban résztvevő üzletek alkalmazottai (Rossmann, Auchan, Tesco, Spar, Interspar, Metro, CBA, Coop és Reál) valamint ezen személyek Ptk b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói körébe. 10. A Nyereményjátékban való részvétel a jelen hivatalos részvételi és játékszabályok automatikus elfogadását jelenti. 11. A Szervező a Nyeremények átadásáig kizárhatja a Nyereményjátékból azt a Pályázót, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek. A

8 Vásárló téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. 12. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a promócióban kisorsolt Nyertesektől bekérje a személyes dokumentumok másolatát a Nyeremények átvételére való jogosultság igazolásaképpen. 13. A Nyeremények másra át nem ruházhatók, és pénzre át nem válthatók. A Nyereményhez tartozó mindennemű adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és az adó megfizetésén kívül további kötelezettség nem terheli. 14. A nyertes Vásárlók által a megadott, beküldött postázási címre vonatkozó információk hiányossága/hibája, valamint a vásárlást igazoló nyugtán található termékek beazonosíthatatlansága miatt a Nyeremények kézbesítésének elmaradásáért vagy késedelméért a Szervezőt felelősség nem terheli, míg a kézbesítés során a Nyereményekben keletkezett károkért vagy azok teljes megsemmisüléséért a kézbesítés teljesítője a felelős. A Játékosok a Nyereményjátékban való részvételükkel elfogadják és tudomásul veszik, hogy Szervező a Nyeremények tekintetében kellékszavatosságot, jótállást nem vállal. A nyertes Vásárló ilyen igényét jogszabályi keretek között a Nyeremény gyártójával szemben érvényesítheti, melyet igény esetén a Szervező számára megjelöl. 15. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen promóciót bejelentés nélkül megváltoztassa, vagy visszavonja vis maior (háború, földrengés, katasztrófa, sztrájk vagy hasonló váratlan esemény) bekövetkezésekor. Továbbá fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden illetéktelen (a Játékban való részvételre nem jogosult) személy által beküldött vagy érvénytelen Pályázatot. Ez esetben e tényről a Szervező a tájékoztatást a weboldalon közzéteszi. 16. A Nyereményjátékkal kapcsolatos információk megtalálhatók a weboldalon, valamint -ben kérhetőek a címen, valamint az 1/ es telefonszámon. A Nyereményjáték hivatalos játékszabályzata a weboldalon jelenik meg. 17. A Szervező a Nyereményjáték lezárulta után 90 napon túl semmilyen, a nyereményjátékkal kapcsolatos reklamációt nem fogad el. 18. A Játékos a Pályázat beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az ott megadott személyes adatait a Szervező kezelje és az adatkezelés céljának megfelelően a Lebonyolítónak átadja. Az adatkezelés célja a Játék lebonyolítása és a nyeremények átadása. Az adatkezelés legfeljebb a célhoz szükséges ideig tart. Az adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény (a továbbiakban: Adatvédelmi törvény) alapján jár el. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában az adattulajdonost megilleti az Adatvédelmi törvény aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési

9 igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kezdeményezheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatát is. Az adatok feldolgozását a Szervező megbízásából eljáró Lebonyolító szigorúan bizalmasan, az Adatvédelmi törvény adatfeldolgozókra vonatkozó rendelkezéseinek maradéktalan betartásával végzi. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra. Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy személyes adatait a Szervező kezelje, nevének és pontos címének megadásával írásbeli vagy elektronikus nyilatkozatban kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az adatkezelőtől a következő vagy postai címen: vagy Progressive Studio Kft., 1095, Budapest, Soroksári út ép. 2. emelet. A tiltó nyilatkozat kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül a Játékos adatai az adatkezelő nyilvántartásából törlésre kerülnek. Az adattörlés a fenti hozzájárulás alapján a törlést megelőzően történt korábbi felhasználások jogszerűségét nem érinti. A Szervező felhívja ugyanakkor a figyelmet, hogyha a Játékos a személyes adatainak törlését a Játék befejezése, illetve a nyeremények átadása előtt kéri, ez a Játékból történő kizáráshoz vezet tekintettel arra, hogy a Játékos személyes adatai nélkül a Játék nem bonyolítható le. Az adatok feldolgozását a Progressive Studio Kft. végzi. Adatkezelési azonosító: Budapest, március 07. Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft. Progressive Studio Kft

10 1. számú melléklet A Nyereményjátékban való részvételre a következő termékek megvásárlása jogosít: CALGON GEL 750ML CALGON GEL 750ML SUPER PRICE CALGON POR 1KG CALGON POR 1kg +50% CALGON POR 2*500G CALGON POR 2KG CALGON POR 500G CALGON TABLETTA 12DB CALGON TABLETTA 2*12DB CALGON TABLETTA 24DB +50% CALGON TABLETTA 24DB CALGON GEL 1.5L

11 Don Calgon Reál Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 2. számú melléklet 1. A Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft. (1113, Budapest Bocskai út ) (továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos nyereményjátékot (a továbbiakban: Nyereményjáték) szervez, melynek lebonyolításával megbízza a Progressive Studió Kft.-t (1095 Budapest, Soroksári 48. Hungária Malomudvar, 18 ép. II. em.;- a továbbiakban: Lebonyolító cég). A Nyereményjátékban azok a 9. pontban foglalt személyi feltételeknek megfelelő magánszemélyek (Játékosok) vehetnek részt, akik a Nyereményjáték időtartama alatt vásárolnak bármely, a terméket forgalmazó magyarországi Reál üzletekben, az 1. számú mellékletben meghatározott termékek valamelyikéből és a vásárlást igazoló nyugtán található AP számot, valamint a vásárlás időpontját, és az üzlet nevét ahol vásárolta a terméket (továbbiakban Pályázat) az alábbi kétféle (a, b, pontban foglaltaknak megfelelően) beküldési lehetőség egyikét kiválasztva beküldik a Lebonyolító cég számára. a, Elküldik SMS-ben megadott formátumban a es nem emelt díjas telefonszámra. Minta Pályázat: AP , :00 Reál, b, A vásárlást követően a weboldal regisztrációs felületén meg kell adni a Játékos nevét, lakcímét, telefonszámát, címét, születési dátumát, a vásárlást igazoló blokkon található 9 jegyű AP kódot és a vásárlás időpontját. (Év, hónap, nap, óra, perc) a blokk végösszegét és az üzlet nevét, ahol vásárolta a terméket (Reál). Az internetes oldalon kért adatok hiánytalan megadásával pályázhat érvényesen a Játékos és ezzel egyúttal (automatikusan) elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: Játékszabályzat ) leírt valamennyi feltételt. A Játék időtartama alatt egy személy többször is Pályázhat. Ha valaki többször pályázik, minden pályázathoz újabb terméket kell vásárolnia és az új blokk AP kódját feltöltenie. A vásárlást igazoló blokkot meg kell őrizni, nyerés

12 esetén a nyeremény átvételének feltétele az eredeti blokk bemutatása jelen Játékszabályzatban leírtak szerint. A blokkon egyértelműen szerepelnie kell a termék nevének, olyan blokkot amin nem szerepel a termék neve nem áll módunkban elfogadni. A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ez által ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező és a Lebonyolító az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizárnak. 2. A Nyereményjáték időtartama április óra április óra. A határidő a Pályázat beérkezésének határidejét jelenti, továbbá ebben az időszakban kell megtörténnie a vásárlásnak is. Egy Pályázat akkor tekinthető beérkezettnek, ha a jelen Nyereményjáték időtartama alatt a rendszer adatbázisában rögzítésre került. A Pályázat beérkezési időpontja az adatbázisban való rögzítésének a szerver belső órája szerinti időpontja. Internetről, vezetékes telefonról küldött, egyéni azonosításra alkalmatlan egyedi telefonszámot nem tartalmazó SMS-t nem fogadunk el. A Nyereményjátékban kizárólag hazai mobilhálózatokból küldött SMS-ek vehetnek részt. 3. A Nyereményjáték során az alábbi Nyeremények kerülnek kisorsolásra: Hetente 10 db, összesen 40 db 5000 Ft értékű Reál vásárlási utalvány Fődíj: 1 db családi wellness hétvége a Vital Hotel Nautis**** superior szállodában. A csomag tartalma: 2 felnőtt + 2 gyermek (14 év alattiak) részére, 2 éjszakás wellness hétvége, 1 db kétágyas pótágyazott szobában, büféasztalos reggelivel és vacsorával, kétszintes Wellnesscentrum és Vitalitárium, fürdőköpeny, cardio terem, korlátlan vezeték nélküli internet, használatával és parkolási lehetőség biztosításával. 4. A Nyereményjáték során a Nyeremények a következő rendszer szerint kerülnek kisorsolásra: Heti nyeremények estén:

13 A heti nyeremények a Játék indulását követően minden hétfői munkanapon (amennyiben nemzeti ünnepnapra, munkaszüneti napra esik a hétfő, akkor az azt követő első munkanapon kerül kisorsolásra) 14:30 órakor a Lebonyolító cég telephelyén Progressive Studio Kft Budapest, Soroksári út 48. szám alatt kerülnek kisorsolásra az adott hét folyamán beérkezett érvényes Reál üzletben vásárolás után kapott blokkon szereplő AP kódot beküldő Pályázatok közül. A heti sorsolások időpontjai: :00 órakor :00 órakor :00 órakor :00 órakor Amennyiben a Nyertes nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek, s így kizárásra kerül, vagy a nyereményjáték végétől számított 14 napon belül a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a Heti Nyereményét nem áll módunkban neki átadni és a három tartalék nyertes közül, az első tartalék nyertes jogosult a Heti Nyereményre, amennyiben nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek vagy a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a második tartalék nyertes jogosult a Heti Nyeremény átvételére. Fődíj nyeremény esetén: A Nyereményjátékot követően, fődíjként :00 órakor, a Progressive Studio Kft Budapest, Sorosksári út 48. szám alatti székhelyén egy darab főnyeremény kerül kisorsolásra számítógépes program segítségével. A promóció teljes időszaka alatt beérkezett érvényes Reál üzletben vásárlás után kapott blokkon szereplő AP kódot beküldő Pályázatok közül kerül kisorsolásra. Amennyiben a Nyertes nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek, s így kizárásra kerül, vagy a nyereményjáték végétől számított 14 napon belül a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a Nyereményt nem áll módunkban neki átadni és a három tartalék nyertes közül, az első tartalék nyertes jogosult a fődíjra, amennyiben nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek vagy a Nyereményjátékban használt telefonszámon nem elérhető, úgy a második tartalék nyertes jogosult a fődíjra. A Főnyeremény átvétele a nyertes Vásárló által kizárólag személyesen a Progressive Studio Kft-nél a 1095 Budapest Soroksári út 48. Hungária Malomudvar, 18 ép. II. em. alatt található címen történik, előre egyeztetett időpontban.

14 5. A Játékosok a kiválasztott beküldési formának megfelelően kapnak majd értesítést: Heti nyeremények esetén: A heti nyerőidőpontok kisorsolását követő 4 munkanapon belül a Lebonyolító értesíteni fogja a heti nyeremények Nyerteseit a Pályázó által megadott elérhetőségek egyikén. Fődíj nyeremény esetén: A Fődíj kisorsolását követő 4 munkanapon belül a Lebonyolító értesíteni fogja a Fődíj nyeremény Nyertesét a Pályázó által megadott elérhetőségek egyikén A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani. 6. A Játék folyamán egy nyugta csak egyszer pályázhat, azaz a nyugtán szereplő AP kód és a vásárlás időpontja csak egyszer számít érvényes Pályázatnak. A nyugta a Játék teljes időtartama alatt az első beérkezés alkalmával (akár sms formájában, akár a weboldalon regisztrálva történjen meg) vesz részt a játékban és kerülhet kisorsolásra. A Játékosok nyerési esélyeiket többszöri termékvásárlás esetén több érvényes Pályázat elküldésével növelhetik. 7. Szervező nem ajánlja a Nyereményjátékban való részvételt harmadik személy előfizetésében levő mobiltelefonokról. Amennyiben a Vásárló nem a saját maga által előfizetett mobiltelefon-szolgáltatást veszi igénybe a Nyereményjátékhoz, a Nyereményjáték kezdete előtt kérje az Előfizető hozzájárulását. A Nyereményjátékkal kapcsolatos, az előfizetői felhasználói jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan mind Szervező, mind a Lebonyolító cég mindennemű felelősségét kizárja. Az Előfizető saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illetéktelenek ne vegyenek részt a Nyereményjátékban az általuk használt, de Előfizető előfizetésében levő telefon és érvényes SIM-kártya segítségével. Szervezőt, és Szervező megbízottjait erre vonatkozóan nem terheli felelősség. 8. A Játékos által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, téves vagy nem valós adat, helytelen lakcím feltüntetése) sem a Szervező, sem a

15 Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállalnak. A Szervező és a Lebonyolító a nyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállalnak, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény dolog elkészítőjével, illetve forgalmazójával, illetve nyeremény szolgáltatás esetén a szolgáltatást nyújtó személlyel szemben érvényesítheti. Amennyiben a nyertes a nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti. 9. A Szervező megbízásából a Progressive Studio Kft. (1095 Budapest, Soroksári 48. Hungária Malomudvar, 18 ép. II. em.) által lebonyolított Nyereményjátékban kizárólag azon Vásárló vehet részt, aki az alábbi együttes feltételeknek megfelel: cselekvőképes, magyar állampolgár, aki nem tartozik a Reckitt Benckiser Kft., a Progressive Studio Kft., az IT- Ware Kft. valamint a promócióban résztvevő Reál üzletek alkalmazottai valamint ezen személyek Ptk b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói körébe. 10. A Nyereményjátékban való részvétel a jelen hivatalos részvételi és játékszabályok automatikus elfogadását jelenti. 11. A Szervező a Nyeremények átadásáig kizárhatja a Nyereményjátékból azt a Pályázót, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek. A Vásárló téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. 12. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a promócióban kisorsolt Nyertesektől bekérje a személyes dokumentumok másolatát a Nyeremények átvételére való jogosultság igazolásaképpen. 13. A Nyeremények másra át nem ruházhatók, és pénzre át nem válthatók. A Nyereményhez tartozó mindennemű adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és az adó megfizetésén kívül további kötelezettség nem terheli. 14. A nyertes Vásárlók által a megadott, beküldött postázási címre vonatkozó információk hiányossága/hibája, valamint a vásárlást igazoló nyugtán található termékek beazonosíthatatlansága miatt a Nyeremények kézbesítésének elmaradásáért vagy késedelméért a Szervezőt felelősség nem terheli, míg a kézbesítés során a Nyereményekben keletkezett károkért vagy azok teljes megsemmisüléséért a kézbesítés teljesítője a felelős. A Játékosok a Nyereményjátékban való részvételükkel elfogadják és tudomásul veszik, hogy Szervező a Nyeremények tekintetében kellékszavatosságot, jótállást nem vállal. A nyertes Vásárló ilyen igényét jogszabályi keretek között a Nyeremény gyártójával szemben érvényesítheti, melyet igény esetén a Szervező számára megjelöl.

16 15. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen promóciót bejelentés nélkül megváltoztassa, vagy visszavonja vis maior (háború, földrengés, katasztrófa, sztrájk vagy hasonló váratlan esemény) bekövetkezésekor. Továbbá fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden illetéktelen (a Játékban való részvételre nem jogosult) személy által beküldött vagy érvénytelen Pályázatot. Ez esetben e tényről a Szervező a tájékoztatást a weboldalon közzéteszi. 16. A Nyereményjátékkal kapcsolatos információk megtalálhatók a weboldalon, valamint -ben kérhetőek a címen, valamint az 1/ es telefonszámon. A Nyereményjáték hivatalos játékszabályzata a weboldalon jelenik meg. 17. A Szervező a Nyereményjáték lezárulta után 90 napon túl semmilyen, a nyereményjátékkal kapcsolatos reklamációt nem fogad el. 18. A Játékos a Pályázat beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az ott megadott személyes adatait a Szervező kezelje és az adatkezelés céljának megfelelően a Lebonyolítónak átadja. Az adatkezelés célja a Játék lebonyolítása és a nyeremények átadása. Az adatkezelés legfeljebb a célhoz szükséges ideig tart. Az adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény (a továbbiakban: Adatvédelmi törvény) alapján jár el. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában az adattulajdonost megilleti az Adatvédelmi törvény aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kezdeményezheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatát is. Az adatok feldolgozását a Szervező megbízásából eljáró Lebonyolító szigorúan bizalmasan, az Adatvédelmi törvény adatfeldolgozókra vonatkozó rendelkezéseinek maradéktalan betartásával végzi. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra. Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy személyes adatait a Szervező kezelje, nevének és pontos címének megadásával írásbeli vagy elektronikus nyilatkozatban kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az adatkezelőtől a következő vagy postai címen: vagy Progressive Studio Kft., 1095, Budapest, Soroksári út ép. 2. emelet. A tiltó nyilatkozat kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül a Játékos adatai az adatkezelő nyilvántartásából törlésre kerülnek. Az adattörlés a fenti hozzájárulás alapján a törlést megelőzően történt korábbi felhasználások jogszerűségét nem érinti. A Szervező felhívja ugyanakkor a figyelmet, hogyha a Játékos a személyes adatainak törlését a Játék befejezése, illetve a nyeremények átadása előtt kéri, ez a Játékból történő kizáráshoz vezet tekintettel arra, hogy a Játékos személyes adatai nélkül a Játék nem bonyolítható le. Az adatok feldolgozását a Progressive Studio Kft. végzi. Adatkezelési azonosító: Budapest, március 07.

Őszi Pöttyös nyereményeső a LIDL-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Őszi Pöttyös nyereményeső a LIDL-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Őszi Pöttyös nyereményeső a LIDL-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A FrieslandCampina Hungária zrt. (1134 Budapest Váci út 33.) továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos

Részletesebben

Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. A Johnson & Johnson Kft. (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.) (továbbiakban: Szervező) sorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben

Johnson & Johnson/FIFA promóció a DM(2)-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

Johnson & Johnson/FIFA promóció a DM(2)-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat Johnson & Johnson/FIFA promóció a DM(2)-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. A Johnson & Johnson Kft. (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.) (továbbiakban: Szervező) sorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben

2. A Játékban kizárólag azon személy vehet részt, aki az alábbi együttes feltételeknek megfelel (továbbiakban: Játékos ):

2. A Játékban kizárólag azon személy vehet részt, aki az alábbi együttes feltételeknek megfelel (továbbiakban: Játékos ): A "Nestlé Minyon" nyereményjáték hivatalos játékszabálya I. A nyereményjátékban való részvétel feltételei 1. A "Nestlé Minyon" nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Cereal Partners Hungária

Részletesebben

VÁSÁROLJ ALBUMOT ÉS NYERJ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

VÁSÁROLJ ALBUMOT ÉS NYERJ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA VÁSÁROLJ ALBUMOT ÉS NYERJ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Vásárolj albumot és nyerj! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Nagykereskedelmi

Részletesebben

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN,

Részletesebben

AZ OPTIPOL KFT. LIW LEWANT SZEMÜVEGKERET PRÓBA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

AZ OPTIPOL KFT. LIW LEWANT SZEMÜVEGKERET PRÓBA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA AZ OPTIPOL KFT. LIW LEWANT SZEMÜVEGKERET PRÓBA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. Az Optipol Kft. (székhely: 3531 Miskolc, József u. 41.,

Részletesebben

INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA ADATGYŰJTŐ PROMÓCIÓ. NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA ADATGYŰJTŐ PROMÓCIÓ. NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA ADATGYŰJTŐ PROMÓCIÓ. NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A DotcommerceDay elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Neo Interactive Kft.

Részletesebben

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ,

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ, Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o. által szervezett Teljes energiával a nyereményekért fogyasztói nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Adatkezelési szabályzata 1. Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o.(székhely:

Részletesebben

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból.

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból. MIRE ELÉG 2 NAP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Mire elég 2 nap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője: Sony Mobile Hungary

Részletesebben

Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata

Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1. Az Arasd le a nyereményeket! nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A CAFÉ+CO KFT. DESIGNER BÖGRE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Designer bögre elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a café+co Ital- és Ételautomata

Részletesebben

Nyerjen a Vitatigrissel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Nyerjen a Vitatigrissel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Nyerjen a Vitatigrissel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1, A játék szervezője: A Hűségem gyümölcse program keretében lebonyolított Nyerj a Vitatigrissel!

Részletesebben

2.3 Szervező kizárólag azokat a Pályázatokat fogadja el, amelyek regisztrálása 2015. június 12. 00:00 és 2015. szeptember 30. 23:59 közé esik.

2.3 Szervező kizárólag azokat a Pályázatokat fogadja el, amelyek regisztrálása 2015. június 12. 00:00 és 2015. szeptember 30. 23:59 közé esik. REGISZTRÁCIÓJÁVAL NYERJEN ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKAT! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Regisztrációjával nyerjen értékes ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

DAMONA-VITAL Kft. Nyerj a Damonával elnevezésű fogyasztói nyereményjáték és promóció Részvételi és Játékszabályzata

DAMONA-VITAL Kft. Nyerj a Damonával elnevezésű fogyasztói nyereményjáték és promóció Részvételi és Játékszabályzata DAMONA-VITAL Kft. Nyerj a Damonával elnevezésű fogyasztói nyereményjáték és promóció Részvételi és Játékszabályzata A fogyasztói nyereményjáték és promóció szervezője a DAMONA-VITAL Kereskedelmi Kft. (Cg.:

Részletesebben

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl

Részletesebben

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ.

Részletesebben

JÁTÉK- ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT. NYERJEN TRIPLÁN A SPAR-ral (kaparós sorsjegy) nyereményjáték

JÁTÉK- ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT. NYERJEN TRIPLÁN A SPAR-ral (kaparós sorsjegy) nyereményjáték JÁTÉK- ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT NYERJEN TRIPLÁN A SPAR-ral (kaparós sorsjegy) nyereményjáték 1. A nyereményjáték leírása A SPAR Magyarország Kft. (székhely: 2060, Bicske SPAR út 0326/1. hrsz.), továbbiakban:

Részletesebben

A SULIKEZDÉS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A SULIKEZDÉS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SULIKEZDÉS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A SULIKEZDÉS elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ!

Részletesebben

DANONE TEJTERMÉK GYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ KFT. MENŐ NYEREMÉNYEK ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

DANONE TEJTERMÉK GYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ KFT. MENŐ NYEREMÉNYEK ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA DANONE TEJTERMÉK GYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ KFT. MENŐ NYEREMÉNYEK ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA 1.1. A DANONE Tejtermék Gyártó és Forgalmazó

Részletesebben

A Metropol Metropol 16 elnevezésű online nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

A Metropol Metropol 16 elnevezésű online nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Metropol Metropol 16 elnevezésű online nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Metropol 16 elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője és lebonyolítója

Részletesebben

JÉGRESZÁLLÁS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

JÉGRESZÁLLÁS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA JÉGRESZÁLLÁS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője 1.1 A Jégreszállás elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl (székhely: Chaussée de Tervuren

Részletesebben

FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Lakástakarék Zrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-043407 A promóció

Részletesebben

A Campona Családi Élményközpont májusi promóciójának hivatalos játékszabályzata:

A Campona Családi Élményközpont májusi promóciójának hivatalos játékszabályzata: A Campona Családi Élményközpont májusi promóciójának hivatalos játékszabályzata: Nyerd vissza napi vásárlásod értékét 1. A promóció szervezője A Campona Shopping Center Kft. (H-1222 Budapest, Nagytétényi

Részletesebben

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata A Program szervezője Az Ariston Thermo Hungária Kft. (továbbiakban: "Szervező") promóciót szervez (továbbiakban: "Program"), amelyben azon, a 1. pontban

Részletesebben

WHIRLPOOL 5ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ ÉS KORLÁTOZOTT TARTALMÚ GYÁRTÓI GARANCIA

WHIRLPOOL 5ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ ÉS KORLÁTOZOTT TARTALMÚ GYÁRTÓI GARANCIA WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL 5ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ ÉS KORLÁTOZOTT TARTALMÚ GYÁRTÓI GARANCIA A DIRECT COOLING ÉS STOPFROST WHIRLPOOL MODELLEK KOMPRESSZORÁRA JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEI, REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

2. A Játékban az alábbi típusú kódotokat lehet feltölteni:

2. A Játékban az alábbi típusú kódotokat lehet feltölteni: NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA egységes szerkezetbe foglalva a 2014.10.10. napján módosított rendelkezésekkel (a módosított rendelkezések vastag dőlt betűvel kerültek szedésre) 1. A Dreher

Részletesebben

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS A JÁTÉK IDŐTARTAMA

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS A JÁTÉK IDŐTARTAMA SX4 S CROSS PLAZA PROMÓCIÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1 A SX4 S CROSS PLAZA PROMÓCIÓ elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Magyar

Részletesebben