POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS"

Átírás

1 POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS 1. Általános 1.1. Bajnokság A POLARIS Meteor MotorTech Kft évre kiírja a Polaris Offroad Maraton egyéni bajnokságot. A bajnokság 4X4 profi, 4x4 amatőr, 2X4 profi, 2x4 amatőr, side by side (8 vagy több induló esetén a kategória bontásra kerülhet), junior és junior plusz kategóriában kerül kiírásra, 6 fordulóban. A versenyek időpontja és helyszíne a maraton oldalon megtalálható Szabályzatok A bajnokság a jelen alapkiírás szerint bonyolódik Rendezők, versenykiírás A bajnoki versenyek az adott versenysorozat szabályai és a versenypályák sajátosságainak megfelelő szabályok szerint zajlanak. A szervező köteles a verseny kiírását elkészíteni és a verseny időpontja előtt legalább 30 nappal a versenyzők számára elérhetővé tenni. A versenysorozat összes futama MAMS által regisztrált versenyként kerül lebonyolításra. A rendező kiírhat betétversenyeket más quad vagy egyéb kategóriákban, de ezek nem befolyásolhatják a versenypálya állagát, és nem hathatnak zavaróan a bajnoki osztályok versenyeire.

2 A versenykiírásnak tartalmaznia kell: - a verseny nevét, időpontját, helyszínét - a szervező pontos nevét, címét, telefonszámát, címét - a verseny tisztségviselőit - a hivatalos hirdetőtábla helyét - a verseny időtervét 2. Versenyzők 2.1. Licencek, startengedélyek A Polaris Offroad Maraton Bajnokságában a MAMS által a quad szakágban kiadott, érvényes MAMS I, MAMS N, MAMS J és Élsport D versenyzői licenccel, egy valamely FIM tagszövetség által kibocsátott quad versenyzői licenccel, bármely járműkategóriára érvényes vezetői engedéllyel illetve az adott versenyre érvényes egyedi startengedéllyel rendelkező versenyzők indulhatnak. A versenysorozat rendezője fenttartja magának a jogot, hogy a nem megfelelő műszaki állapotú járművel vagy annak rendeltetésszerű üzemeltetésére alkalmatlan nevezőtől a startengedélyt megtagadja Korhatárok A résztvevők alsó korhatára junior kategóriában: 8 év, felnőtt kategóriákban 12 év. A kor meghatározásánál, az alsó korhatár tekintetében a születésnapot kell figyelembe venni. 3. Műszaki előírások Minden kategória tekintetében lásd a technikai szabályzatot.

3 4. A versenyek hivatalos személyei - Versenybíró - Versenyigazgató - Versenytitkár - Pályabírók - Műszaki gépátvétel vezetője - Versenyorvos Az tisztségviselők csak olyan személyek lehetnek, akik megfelelő gyakorlattal rendelkeznek a quad maraton területén. 5. Nevezés Nevezési ív A nevezési ívnek tartalmaznia kell a versenyző és a motorkerékpár adataira vonatkozó rovatokat. (név, lakcím, a motor gyártmánya, típusa, kategóriája, stb.). A nevezési ív szabadon sokszorosítható. A nevezés akkor érvényes, ha a versenyző a nevezési ívét aláírta. (Junior illetve junior plusz kategóriába történő nevezés esetén a szülő/ gondviselő.) 5.2. Nevezési díj Hazai versenypályákon rendezett versenyek esetében a maximális nevezési díj: - Bajnoki osztályokra Ft - Az aktuális versenyre érvényes nevezési díjat a versenykiírásban fel kell tüntetni. - A versenykiírásban szereplő nevezés zárlat után történő nevezést a rendező helyszíni nevezésként kezeli és 50% -os pótdíjjat számít fel.

4 6. Adminisztratív és Műszaki gépátvétel 6.1. Minden versenyző köteles a versenyek adminisztrációs átvételén bemutatni érvényes jogosítványát vagy rajtengedélyét és aláírásával igazolni nevezését Az adminisztratív átvétel során kerül sor a junior kategóriába nevezett versenyzők előzetes kategória besorolására az alábbi képlet alapján: hengerűrtartalom / munkaütemek száma x életkor Amennyiben a kapott eredmény nagyobb mint 700 a versenyző junior+ kategóriába kerül besorolásra A versenyzők kötelesek a versenyek műszaki gépátvételén személyesen megjelenni, bemutatni a technikai szabályzatnak megfelelő verseny járművüket, valamint bemutatni a FIM technikai szabályainak megfelelő bukósisakjukat illetve a rendező által előírt védőfelszerelést. ( gerincvédő, kesztyű, zárt bakancs ) A versenyeken használatba vett sisakoknak épnek kell lenniük, azokon semmilyen módosítást nem lehet eszközölni és az E szabványú hitelesítésnek jól láthatóan benne kell lennie Az adminisztratív és műszaki gépátvétel pontos időbeosztását a szervező a versenykiírásban köteles nyilvánosságra hozni. A gépátvétel helyét a kezdés időpontja előtt ki kell jelölni és azt a versenyzők tudomására kell hozni A verseny ideje alatt alkohol és dopping ellenőrzést lehet tartani, mely alól egyetlen résztvevő vagy közreműködő sem vonhatja ki magát A versenyre benevezett versenyzők felelős az őt körülvevő csapattagokért és hozzátartozókért. Ezen személyek által okozott rendbontásért a versenyző is felelősségre vonható, ellene fegyelmi eljárás kezdeményezhető. 7. Versenypálya Az egyes futamok 2-5 km közötti hosszúságú vegyes talajú, természetes és mesterséges akadályokkal nehezített körpályán kerülnek lebonyolításra.

5 Versenyek lebonyolítása A versenyek egynaposak. Két egymást követő napon rendezett egynapos verseny esetében az eseményt két önálló versenynapként kell lebonyolítani. Egy napon két versenyfordulót nem lehet rendezni A versenyek időtartama: A verseny a műszaki gépátvételtől az utolsó versenyző beérkezéséig tart. A két időpont között a nevezett versenyző köteles betartani a jelen alapkiírásban, versenykiírásban, végrehajtási utasításokban szereplő illetve a verseny hivatalos tisztségviselői által szóban adott utasításokat, szabályokat. Ezek be nem tartását a rendező kizárásig terjedően szankcionálhatja. 9. Verseny A verseny minden kategória részére 4 db 30 perces futamból tevődik össze, (kivétel: junior, junior plusz) az alábbiak szerint: 1. futam: 4X4, 2X4 2. futam: side by side 3. futam: 4X4, 2X4 4. futam: side by side 5. futam: 4X4, 2X4 6. futam: side by side 7. futam: 4X4, 2X4 8. futam: side by side A junior és junior plusz kategória részére rövidített versenypálya kerül kijelölésre, ahol versenyenként 1 darab, minimum 30 perces futam kerül lebonyolításra. 9.1.Körszámlálás: A versenyzők által a futam során teljesített körök száma a rendező által biztosított ellenőrzőszalag körönkénti lukasztásával kerül dokumentálásra. Az ellenőrzőszalagot a versenyző a járműve jobb oldalán látható-hozzáférhető helyen köteles elhelyezni. A jelölés végrehajtására a rendezőség ellenőrzőzónát alakít ki. A zóna kezdetét fehér zászló, a kötelező megállás helyét sárga zászló jelöli. A fehér és sárga zászló között az előzés tilos. A szabály megszegőit a rendező kör levonástól a kizárásig terjedő büntetéssel sújtja! Az ellenőrzőszalag elvesztése esetén a versenyző a futamból kizárásra kerül! A junior és junior+ kategóriák versenyén körszámláló bírók kerülnek alkalmazásra!

6 9.2. Rajtszabályok: A versenynap első futamának rajtja a versenyző éves bajnokságban elfoglalt helyezése alapján történik. A verseny többi futamának rajtsorrendje az aktuális futamot megelőző futam beérkezési sorrendjének megfordításával kerül meghatározásra. Abban az esetben ha a nevezett versenyzőnek tárgy évben nincs értékelhető eredménye, az első futamban elfoglalt rajtpozíciója a versenybíró által végzett sorsolással kerül meghatározásra. ( A fentiek értelmében a bajnokság első fordulójának első futamában minden versenyző rajtpozíciója sorsolás alapján kerül meghatározásra.) 9.3. Starteljárás: A verseny startja maximum 2 db. felvezető kör teljesítésével kezdődik aminek teljesítése nem kötelező. A futamok rajtja a kialakított rajtsorrend alapján a versenyzők egyenkénti indításával 5 mp időkülönbséggel történik A junior és junior plusz kategória részére felvezető kör(ök) teljesítése után a rajt az un. Le Mans módszer alapján történik. Junior és junior+ kategóriák részére a felvezető kör(ők) kötelezőek! A felvezetőkör(ök) tejesítése után a rendező fenttartja a jogot, hogy azon versenyzők rajtengedélyét visszavonja akik a jármű biztonságos kezelésére nem képesek! A döntés ellen óvásnak helye nincs! 9.4.Üzemanyag, műszaki segítség: A versenypálya részeként úgynevezett külső depó kerül kialakításra, a versenypálya felé külön ki és bejárattal. A versenyjárművek javítása illetve az üzemanyag töltése a verseny teljes időtartama alatt kizárólag a depó területén történhet. Környezetvédelmi takaróponyva használata kötelező! A depó teljes területén a megengedett maximális sebesség 5 km/h.

7 Abban az esetben ha versenyző a futamok között versenyjárművével a depó területét elhagyja, a rendező adott versenyző részéről a versenyt műszaki okból feladottnak tekinti! 10. Verseny félbeszakítása Amennyiben a versenybíró úgy ítéli meg, hogy a versenyt bármely okból félbe kell szakítani, a Bajnokság fordulójának értékelése csak akkor lehetséges, ha a versenynek legalább az 50 %-át teljesítették már a versenyzők. Amennyiben ez nem történt meg, úgy a rendező köteles egy általa kijelölt új időpontban a versenyt újra megrendezni. 11. Pályaelhagyás. Pálya elhagyás esetén, ha a versenybíró véleménye alapján a versenyzőnek a pályaélhagyásból bármilyen előnye származott, alkalmanként egy kör a teljesített köreinek számából levonásra kerül. 12. Egyéb szabályok: Zaj miatti kizárás: Ha egy versenyző motorjának kipufogó csöve elmozdul, leesik, megsérül oly módon, hogy a kipufogó gáz máshol is a szabadba tud jutni, mint az eredeti útján a hangtompítón keresztül, az adott futamból kizárásra kerül Veszélyes, vagy tisztességtelen motorozás: A versenybíró azt a versenyzőt, aki megítélése szerint veszélyesen vagy tisztességtelenül motorozott szankcionálja. A szankció a körlevonástól a kizárásig terjed. Ez ellen a döntés ellen óvásnak helye nincs Ha a versenybíró a futamot leállította, az ismétlésben csak az a versenyző vehet részt, aki a futamleállításkor versenyben volt, azaz a hajtás alatt lévő járművén ülve haladt. 13. A versenyek értékelése A versenyzők a futamokban helyezésük szerint pontokat kapnak. A győztes 50 pontot, a második helyezett 49 pontot, a harmadik helyezett 48 pontot, stb. Minden a futamot értékelhetően befejező versenyző pontot kap. Az a versenyző, aki a futamot (motorhibát is ide értve) feladta, vagy abból kizárásra került, 0 pontot kap A verseny közbeni, vagy verseny végén történő értékeléskor a versenyzők helyezését a futamokban szerzett pontok összesítése alapján kell megállapítani. Pontazonosság esetén azt a versenyzőt kell előbbre rangsorolni, aki több futamgyőzelemmel, második hellyel,harmadik

8 hellyel rendelkezik. Amennyiben ez is megegyezik, a holtversenyt az egymás elleni eredményük alapján kell eldönteni, ha ez lehetséges. Ha ez nem lehetséges, a sorrendet sorsolással dönti el a versenybíró Díjazás: A versenyeken az első három helyezettet tárgydíjazásban (kupa) részesül. A versenyeken pénzdíj nincs. A rendező kiírhat különdíjakat is, de ezeket a versenykiírásban rögzíteni kell. Ha az eseményen betétfutamok, más versenyek, vagy más jellegű értékelések is folynak, azt a rendezvények versenykiírásaiban fel kell tüntetni. 14. A bajnokság értékelése Bajnoki pontok A versenyeken az elért versenyhelyezések alapján az alábbi pontok kerülnek kiosztásra: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0 Amennyiben egy fordulóban öt versenyzőnél kevesebb teljesítette a rajthoz állás feltételeit, a résztvevők az alapkiírásban meghatározott helyezésüknek megfelelő pontok felét kapják meg Éves összesítés Az éves értékelésbe azok a versenyek számítanak bele amelyekre a versenyző nevezett és a rendező a nevezését elfogadta! Annak a versenynek a pontszáma ahol a versenyző a legkevesebb pontot szerezte az összpontszámból levonásra kerül. A helyezések sorrendjét az így számított bajnoki pontok összesített száma adja úgy, hogy a legtöbb pontot szerzett versenyző az első helyezett. A további helyezéseket a pontszámok csökkenő sorrendje adja. Azonos pontszám esetén az első három helyen különfutamot kell a bajnokság utolsó fordulójában futni az azonos ponttal rendelkező versenyzőknek, míg a további helyezéseknél a több jobb versenyhelyezés, azok egyenlősége esetén, az utolsó versenyen szerzett jobb versenyhelyezés dönt. További holtverseny esetén az utolsó előtti eredmény - és így tovább - eredmények döntenek. A legtöbb bajnoki pontot szerzett versenyző az első helyezett, függetlenül attól, hogy mely ország nemzeti szövetsége által kiadott licenccel vett részt abban.

9 14.3. A bajnokságok értékelhetősége A POLARIS Offroad Maraton Egyéni Bajnokság csak akkor értékelhető az évad végén, ha legalább 3 teljes pontozású verseny lebonyolításra került és annak során kategóriánként legalább három versenyző értékelésre került. 15. Óvás - fellebbezés Minden óvást és fellebbezést a MAMS Általános Sportszabályzatában megfogalmazott eljárásnak megfelelően kell benyújtani Óvási díjak - Általános óvás esetén: Ft - Műszaki óvás esetén: Ft Kaució A versenymotor bontását maga után vonó műszaki óvás esetében az óvó fél Ft kauciót köteles az óvási díjjal egy időben a szervezőnek letétbe helyezni. A műszaki óvás elbírálása után a befizetett kaució összege elfogadott óvás esetén az óvó félnek visszafizetendő, elutasított óvás esetén a megóvott motor versenyzőjének fizetendő ki. 16. Egyéb általános előírások Biztosítás A MAMS licencekhez kapcsolódó balesetbiztosítások a bajnokság versenyein érvényesek!

10 A licencel nem rendelkező versenyzők számára a rendező az eseményre érvényes balesetbiztosítást kötelezően előírhatja, de ennek megkötését a verseny adminisztratív átvétele során biztosítania kell! Felelőségbiztosítás: Mellékletben illetve végrehajtási utasításban! Környezetvédelem A szervezők, csapatok és versenyzők kötelesek a FIM / FIME / MAMS környezetvédelmi szabályait, betartani, és azt minden résztevőtől megkövetelni. A depóban tárolt motorkerékpárok alatt szervízponyva használata kötelező. Környezetszennyező magatartást tanúsító versenyző, vagy csapattag ellen a rendező jogosult fellépni Zajszint A FIM és az FIME szabályai szerint a VB és EB versenyeken a kipufogó zajszintje maximum 96 db (+2db a verseny után) lehet. Ez a szabály a bajnokság versenyein is érvényes. 17. Felelősség: Egy hivatalos rendezvény az Általános Sportszabályzat 60.2 pontjában leírt résztvevői az Általános Sportszabályzat pontjának megfelelően felmentik a felelősség alól a FIM / FIME / MAMS, a szervezőt, a rendezvény hivatalos tisztségviselőit, azok alkalmazottait és képviselőit bárminemű és minden felelősség alól, amennyiben bármilyen káresemény, tárgyi vagy személyi sérülés érné őket a hivatalos rendezvény vagy edzések során, kivéve, ha a kár, vagy sérülés a nevezettek szándékos, vagy súlyosan gondatlan magatartása miatt következett be. A résztvevők minden harmadik személynek okozott bármilyen káresemény kapcsán, tárgyi vagy személyi sérülés esetén, amelyekért együttesen, vagy külön-külön felelősek, felmentik a szervezőt, a rendezvény hivatalos tisztségviselőit, azok alkalmazottait, valamint képviselőit mindennemű felelősség alól. 18. Érvénybelépés Jelen Alapkiírást érvénybe lép február 28-án.

11

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkárság Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség. évre

Részletesebben

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK 1. Általános

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA 2012 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága 2015 1 1. Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség. évre

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

ÉLSPORT. A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

ÉLSPORT. A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: ÉLSPORT A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása 2010. évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu 1. Általános

Részletesebben

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága ÉLSPORT Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága Alapkiírás 2015 évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág versenyeinek alapkiírása 2019 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ MŰSORFÜZET MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 24. A rendezvény helyszíne: Borsodnádasd külterülete 25. számú főút, GPS: 48.115055,

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2014 Alapkiírás és mellékletei Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM 9-10. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 3-4. A rendezvény helyszíne: Gelnica, Szlovákia Hlavna zeleznicna stanica

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM VERSENYKIÍRÁS 2017 06. 23-25. Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM A rendezvény időpontja: 2017. 06. 23-25. A rendezvény helyszíne: Parádfürdő, Parkoló Rendező: Mátra Extrém Kft

Részletesebben

Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA

Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági információk: www.mams.hu 1 Általános

Részletesebben

!!!! Regisztrált MAMS verseny!!!! VERSENYSZABÁLYZAT

!!!! Regisztrált MAMS verseny!!!! VERSENYSZABÁLYZAT A Polaris Quad Club Magyarországon először, klasszikus MARATON-VERSENY-t hirdet. A verseny ideje:2013 szeptember 7. Helyszine: Rétság, tankos A verseny motor, quad és side by side kategóriákban, csapatversenyként

Részletesebben

Magyarország. A MAMS Gyorsasági Szakág. versenyeinek. alapkiírása. A MAMS Titkársága. További szakági információk:

Magyarország. A MAMS Gyorsasági Szakág. versenyeinek. alapkiírása. A MAMS Titkársága. További szakági információk: Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek alapkiírása 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági információk: www.mams.hu 1 Általános

Részletesebben

MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport. Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa.

MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport. Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa. MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa Alapkiírás 2018 Készítette:A MAMS Gyorsasági Szakági Tanácsa Jóváhagyta:MAMS

Részletesebben

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

2013. FEBRUÁR 02-03.

2013. FEBRUÁR 02-03. NEMZETKÖZI TEREMCROSS ÉS SUPERMOTO VERSENY BUDAPEST SYMA RENDEZVÉNYCSARNOK 2013. FEBRUÁR 02-03. VEGA MOTORSPORTKLUB 2096 ÜRÖM, DIÓFA U. 23. TEL./FAX: (1) 352-97-00 E-MAIL: info@supermot.hu 20/5582820 ;

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2016 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding Junior (550

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2019 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding Div.1-2 pontozási rendszer II. sz. Div. 1-2 kvalifikációs pálya III. sz. melléklet:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának. Kiírása. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának. Kiírása. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának Kiírása 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk:

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2014 KATEGÓRIÁK NYÁR: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága

A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága MAMS MZ Kupa SIMSON KUPA PANNONIA KUPA alapkiírása 2010 Melléklet: m szaki szabályzat Készítette: MAMS Old Timer Szakág Jóváhagyta:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ 2010. évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: 10. Hírös Kupa 2. Rendező: neve: Kecskeméti Motorsport Egyesület címe:

Részletesebben

AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása

AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása 2015 Készítette:A MAMS Enduro Szakági Tanács Jóváhagyta:A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. A KUPASOROZAT

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2013 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR téli kupa terepversenyek szabályzata 2012-13 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 BUGGY

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090 www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS MNASZ, MGSZ 2015. OB (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2015. évi Gokart Országos Bajnoksága, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében) VI. forduló, 11-12. futam,

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten:

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten: Versenykiírás 1.) A Westdragrace Sportegyesület megrendezi Gyorsulási Versenysorozatát 2016 évben. A rendezvényen Autós Motoros Gyorsulási Verseny kerül lebonyolításra. A verseny hivatalos neve: Dragrace

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása 2019 Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. BAJNOKSÁG 1. A MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG (MAMS)

Részletesebben

MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás. Bajnokság és Kupa. Kiírása J.I.M.C évre. A MAMS Ttitkársága

MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás. Bajnokság és Kupa. Kiírása J.I.M.C évre. A MAMS Ttitkársága MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Kiírása J.I.M.C. 2015. évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA 2009 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike szakág A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága További szakági információk:

Részletesebben

PITBIKE MOTOCROSS KUPA ALAPKIÍRÁS

PITBIKE MOTOCROSS KUPA ALAPKIÍRÁS PITBIKE MOTOCROSS KUPA ALAPKIÍRÁS 2013 Kiírta: Team Pitike.hu Sportegyesület Jóváhagyta: Moór András szakágvezető Kiadja: MAMS titkárság 1. A Team Pitbike.hu Sportegyesület 2013. évre a tömegsport területén

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ Bajnokok Tornája versenykiírása az FIA Nemzetközi Sportkódex és Függelékei alapján készült. A Magyar

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: MNASZ-MGSZ-RMC-CEE I.-II. fordulója. CEE Rotax Max Challenge Series 1. fordulója

VERSENYKIÍRÁS. I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: MNASZ-MGSZ-RMC-CEE I.-II. fordulója. CEE Rotax Max Challenge Series 1. fordulója www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség gokart Országos bajnoksága, az MGSZ-RMC-CEE 2014. évi Gokart sorozata, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében I. RENDEZÉS 1.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2015. május 23-24. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek

Részletesebben

Élsport MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOR CSAPAT BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS 2015.

Élsport MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOR CSAPAT BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS 2015. Élsport MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOR CSAPAT BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS 2015. Magyarország Nemzetközi Salakmotor Csapat Bajnoksága 2015 Alapkiírás Készítette és kiadja: MAMS salak szakági bizottság. Tartalomjegyzék:

Részletesebben

GYMKHANA 16: VERSENYSZABÁLYZAT ÉS VERSENYKIIRÁS! Érvényes 2016.12.31-ig.

GYMKHANA 16: VERSENYSZABÁLYZAT ÉS VERSENYKIIRÁS! Érvényes 2016.12.31-ig. FIGYELMEZTETÉS! Az autó versenyzés veszélyes sport! Olyan, hogy biztonságos verseny nem létezik. A versenyzés mindig magában hordozza a súlyos vagy halálos sérüléssel járó baleset kockázatát. Ez a veszély

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RABÓCSIRING Időpontja: 2013. március 31- - április 01.

Részletesebben

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől függetlenül MINDENKÉPPEN meg lesz tartva!!! A pálya az éppen

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2017 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ROBBANÓS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY PRO ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS

Részletesebben

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport Versenykiírás SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér Rendező: BG Autosport SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - REPÜLŐTÉR Az amatőr autóverseny a vezetési tudás javulása érdekében és a nyilvános közönség számára van rendezve,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA Levianus Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2017. 09. 03. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm

MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm Utánpótlás sport MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm 2012 évi Alapkiírása Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Bizottsága A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit.

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület Közreműködő

Részletesebben

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark GHÍD.HU TRIÁL Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa RENDEZŐ: Bike Fest Kft. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán HELYSZIN: Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2011. június 24-26. SZAKÁG: MTB Triál

Részletesebben

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 FŐSZERVEZŐ: RENDEZŐ: HELYSZIN: Jóna Péter Mátyási Zoltán Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2012. június 17 SZAKÁG: MTB Triál (BALATON BIKE FESZT KUPA) (REG.)

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. Időpont: 2015. március 28. április 12. közötti időszak. Lehetséges versenynap, megfelelő időjárás esetén: 2015. március 28.

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi SuperTrack Kupa Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi SuperTrack Kupa Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzetközi SuperTrack Kupa Alapkiírása 2017 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága 1 Általános A Magyar Motorsport Szövetség 2017

Részletesebben

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1. Általános szabályok Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1.1A A verseny rendezősége a 2012-es év megjelölt időpontjára kiírja, mint meghívásos versenyt, amely körpályás mini rally

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2014. évi válogató versenysorozat

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI ÉS A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI ÉS A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI ÉS A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA 2016 Készítette: A MAMS Enduro SZT Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. A

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29.

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29. VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2010. augusztus 27-29. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2014. 04. 13. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 Készítette az MNASZ Drag és Drift Szakági Bizottsága Jóváhagyta az

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja: 2018.07.07-08. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2.

Részletesebben

ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2014.07.12.

ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2014.07.12. ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY 2014.07.12. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ... 4 3 NEVEZÉSEK... 5 4 BIZTOSÍTÁS...

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6 VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium. Nagy Attila MAMS

MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium. Nagy Attila MAMS MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium 2017 Nagy Attila MAMS 2017 1 A képzés célja: Sportfelügyelők és Versenyigazgatók szakmai tudásának frissítése és aktualizálása, Az egységes eljárási

Részletesebben

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA Utolsó frissítés: 2007.03.07 Készítette az MNASZ Gyorsasági Szakági Bizottsága Jóváhagyta

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS TRÓFEA IV. FUTAMA, ÉJSZAKAI FUTAM MNASZ CASTROL RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA A

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Bajnokság Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Bajnokság Alapkiírása 1 Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Bajnokság Alapkiírása 2018 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága Általános 2 A Magyar Motorsport Szövetség

Részletesebben

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Tehetségkutató a jövő bajnokainak A 2017-es szezonban a Gokart Talent Cup sorozatban lehetőség nyílik arra, hogy a verseny gokarttal nem rendelkezők, de a sport

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Fiľakovské Kľačany Slovakia 2018.06.16-17. Fejezetek:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG I. FUTAMA A verseny

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA A Gyorsasági Görkorcsolyázó Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MAGYARORSZÁG 2019. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A Magyar Kritérium Bajnoki címek eldöntése. A kerékpársport népszerűsítése. Tehetségkutatás,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja:

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

2013. szeptember 22.

2013. szeptember 22. A verseny neve: A verseny ideje: A verseny helye: Szervező: Vezetőbíró: Gunaras Resort SPA Kupa RSB 2013. V. futam 2013. szeptember 21-22. Nagypall-Geresdlak Balatonyi Rallye Team 7627 Pécs Blaha L. u

Részletesebben

XXXIII. Királyválasztó 2016

XXXIII. Királyválasztó 2016 VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK Magyarország Nyílt EnduroCross Bajnoksága és MAMS Kupa 6. forduló XXXIII. Királyválasztó 2016 Piliscsév, 2016.10.22. (szombat) A rendezvény: Rendező egyesület: Társrendező: Hivatalos

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság VERSENYKIÍRÁS VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság Verseny rendezője: 2019. május 31. június 2. Old Lake Golf Club, Tata Szabályok: A verseny az R&A szabályainak, a Versenyszabályzatának és Ranglista

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2008. JÚNIUS 13-15. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2008. június 13-15. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA KÖZÉP EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA KÖZÉP EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA V. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA KÖZÉP EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA V. FUTAMA A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: 2014.09.06-07. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA 2014. június 21. szombat TIGRA Triatlon Magyar Nagydíj sprint futam Versenyiroda nyit: 12.30 órakor Összes nő futama + Amatőr és elit felnőtt nők sprint

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége H V D SZ 8 0 0 0 S z é k e s f e h é r v á r S z é c h e n y i u. 4. Nyt. Szám: 15/2014 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2018. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, 2018. június 28. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Priczinger Péter, az MKSZ elnöke Szőllős Sándor,

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása 2017 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága 1 Általános A Magyar Motorsport Szövetség 2017

Részletesebben

RANGLISTA KIÍRÁS 2015. A Magyar Golf Szövetség meghirdeti a ranglisták felállítását, és az arra való felkerülést az alábbi feltételek szerint:

RANGLISTA KIÍRÁS 2015. A Magyar Golf Szövetség meghirdeti a ranglisták felállítását, és az arra való felkerülést az alábbi feltételek szerint: RANGLISTA KIÍRÁS 2015. A meghirdeti a ranglisták felállítását, és az arra való felkerülést az alábbi feltételek szerint: 1. A ranglista A által kijelölt ranglista versenyeken a játékos által a kategóriák

Részletesebben

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Offroad Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. MAGYARORSZÁGI

Részletesebben

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA Utánpótlás sport MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA ALAPKIÍRÁS 2013 Készítette: A MAMS Salakmotoros Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Ttitkársága A MAGYARORSZÁG NYÍLT EGYÉNI

Részletesebben

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem a MÖSZ által 2015.évre kiírt Régiók Közötti up.csapatbajnokság RÉGIÓS CSAPATTALÁLKOZÓ-jának VERSENYKIÍRÁSA Preambulum: A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) az Emberi Erőforrások Minisztériumával mint

Részletesebben

A Magyar Köztársaság és a MAMS Supermoto Bajnokságainak Alapkiírása

A Magyar Köztársaság és a MAMS Supermoto Bajnokságainak Alapkiírása A Magyar Köztársaság és a MAMS Supermoto Bajnokságainak Alapkiírása 2007 1. A Magyar Köztársaság Supermoto Nemzetközi Bajnoksága (ÉLSPORT) 2. A Magyar Köztársaság Supermoto Országos Bajnoksága (ÉLSPORT)

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V.

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben