A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016"

Átírás

1 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

2 Old Timer alapkiírás Bajnokság és Kupa 1) ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK A Magyar Motorsport Szövetség a 2016-os évre az alábbi bajnokságot és kupát írja ki: Bajnokság kategóriái Classic MZ Széria Simson Youngtimer MAMI Kupa kategóriái Classic MZ Széria Simson Youngtimer A MAMS a Bajnokságot és a Kupát 6 /hat/ versenyre írja ki. A Bajnokság akkor értékelhető, ha legalább 4 teljes pontozású verseny megrendezésre és értékelésre került, valamint csak az a rendezvény minősíthető teljes pontozású MAMS Egyéni Bajnoki rendezvénynek, amelyen legalább 5 versenyző teljesítette a versenyen való rajthoz állás feltételeit. Az éves Egyéni Bajnokság csak abban az esetben minősíthető ilyen címmel, ha abban legalább 6 versenyző került értékelésre. A rajthoz állás feltétele minimum egy mért kör megtétele valamelyik edzésen. A pontozás szabályait a 8-as pont tartalmazza. A Kupa minimális versenytávja 10 km, a Bajnokságé 15 km. Megbízhatósági, endurance futamok tarthatóak, a versenyidő minimum 1 óra. A Kupa akkor értékelhető, ha legalább 4 teljes pontozású verseny megrendezésre és értékelésre került, valamint csak az a rendezvény minősíthető MAMS kupa rendezvénynek, amelyen legalább 4 versenyző teljesítette a versenyen való rajthoz állás feltételeit. Az éves Egyéni Kupa csak abban az esetben minősíthető ilyen címmel, ha abban legalább 5 versenyző került értékelésre. A rajthoz állás feltétele minimum egy mért kör megtétele valamelyik edzésena pontozás szabályait a 8-as pont tartalmazza.

3 A versenysorozat a FIM / FIME / MAMS Általános Sportszabályzata, annak mellékletei, valamint jelen alapkiírás előírásai szerint kerül lebonyolításra. A versenysorozat versenyei megrendezhetők egyéb külföldi vagy nemzetközi bajnokság versenyeivel egy rendezvény keretein belül is. Ebben az esetben a magasabb rangú versenykiírás elkészítése kötelező a rendezőre nézve. A licencváltás előírásait a MAMS Általános Sportszabályzata tartalmazza. További feltétel a szakág által előírt minimumvizsga megléte. A pályalicenc kiváltásának előírásait a MAMS Általános Sportszabályzata tartalmazza. Az érvényességét a szakág három évben maximalizálja. A meghívásos versenyekre a Kupára vonatkozó előírások érvényesek. A regisztrált versenyek lebonyolítását a MAMS mindenkori regisztrált versenyekre vonatkozó szabályzata tartalmazza. 2) A VERSENYEK HIVATALOS SZEMÉLYEI Zsűri elnök Versenyigazgató Pályabírók vezetője Időmérők vezetője Műszaki gépátvétel vezetője Versenytitkár Rendezés vezetője A hivatalos személyek nevét a versenykiírásnak kell tartalmaznia. A VERSENYEKEN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI 3) VERSENYZŐK ÉS LICENCEK A Bajnokság versenyein a MAMS által kiadott, bármely szakág által kiállított érvényes éves MAMS versenyzői licenccel rendelkező, valamint más Nemzeti Szövetség Motoros versenyzői licencével és érvényes startengedélyével rendelkező versenyzők indulhatnak el. Kupa versenyeken a MAMS által kiadott, bármely szakág által kiállított érvényes éves MAMS versenyzői licenccel vagy D napi licenccel rendelkező, valamint más Nemzeti Szövetség Motoros versenyzői licencével és érvényes startengedélyével rendelkező versenyzők indulhatnak el. D napi licenc kiváltásának feltétele az adott kategóriára kiállított jogosítvány, érvényes orvosi engedéllyel vagy sportorvosi engedéllyel. A Youngtimer90 kategóriában 8 év, a Youngtimer125 2T/4T 12 év, a többi kategóriában 17 év az alsó korhatár.

4 Ruházat Magas szárú motoros csizma, protektoros bőr ruházat, FIM szabályok szerinti vagy E jelzésű zárt bukósisak (a sisakon a plexi használata kötelező), keményhéjas gerincvédő és protektoros motoros kesztyű viselése kötelező. A ruházatot minden verseny előtt a gépátvételen kötelező bemutatni. A gépátvétel vezetője által nem megfelelőnek minősített, hibás, sérült sisak és ruházat nem használható. Ruházatra (sisakra, csizmára, stb. ) felszerelt kamera használata tilos! A háború előtti kategóriákban a korhű motoros ruházat, sisak használata megengedett. Jármű: Részletesen a műszaki szabályok melléklet tartalmazza. Onboard kamerát csak a technikai felügyelő engedélyével lehet a motorkerékpáron elhelyezni. Amennyiben van onboard kamera a motorkerékpáron úgy a motorkerékpárt a kamerával felszerelve kell a gépátvételre vinni. A kamerát csakis a motorkerékpár idomzatán belül, illetve a farokidom tetején vagy alján lehet úgy elhelyezni, hogy a motorkerékpár idomzat függőleges síkjából ne lógjon ki úgy, hogy a versenyzőt semmilyen módon ne akadályozza. A kamerát kizárólag csavarkötéssel lehet rögzíteni. Tépőzáras, ragasztott rögzítések nem alkalmazhatóak. 4) NEVEZÉS A szervező köteles a versenykiíráshoz a szakág által készített Nevezési ívet csatolni. A nevezési ívnek a versenyző és a motorkerékpár adataira vonatkozó rovatokat (név, cím, egyesület, licenc szám, a motor gyártmánya, típusa, kategóriája stb.) kell tartalmaznia. A nevezési ív szabadon sokszorosítható és elektronikus formában (online) is megengedett. 5) ADMINISZTRATÍV ÉS MŰSZAKI GÉPÁTVÉTEL Minden versenyző köteles a versenyek műszaki gépátvételén motorkerékpárját, licencét, biztosítását, orvosi igazolását, valamint a műszaki szabályzat előírásainak megfelelő védőfelszerelését és öltözetét bemutatni. A versenyek műszaki gépátvételére a versenyzőknek kötelességük a részükre kiadott rajtszámot verseny-motorkerékpárjukra felragasztaniuk. Az adminisztratív és műszaki gépátvétel helyét és pontos időbeosztását a szervező a versenykiírásban köteles nyilvánosságra hozni. A szervezőnek jogában áll orvosi vizsgálatot, dopping ellenőrzést tartani. A szervezőnek jogában áll a verseny ideje alatt a versenyre nevezettek között alkohol és dopping ellenőrzést tartatni, melyről jegyzőkönyvet kell kiállíttatnia. Pozitív eredmény vagy a vizsgálat megtagadása a versenyből való kizárást vonja maga után.

5 Amely versenyző nem jelenik meg az adminisztratív és műszaki átvétel versenykiírásban közzétett idejében, nem nevezhet! A versenyigazgató, amennyiben szükséges, biztonsági okokból megtilthatja egy versenyző vagy egy motorkerékpár indulását a versenyen. A szervező köteles versenyzői eligazítást tartani, amin a versenyzőknek kötelező megjelenni és az abban foglaltakat betartani. 6) EDZÉSEK Az edzéseken csak a Műszaki Bizottság által megvizsgált és a versenyzésre alkalmasnak minősített motorkerékpárral lehet részt venni. Az edzések pontos időtervét a versenykiírásban kell közzétenni. A szervezőnek kategóriánként minimum 20 perces szabad- és minimum 20 perces időmérő edzést kell tartania. Az időmérés eredményeit hivatalos hirdetőtáblán kell közzétenni. Amennyiben a versenyző az edzés során balesetet szenved, azonnal el kell hagynia a pályát, és kötelezően meg kell jelennie az orvosi felügyeletet ellátó személynél, illetve a motorkerékpárjával valamint ruházatával a gépátvétel vezetőjénél. A pályára ezután csak az említett személyek engedélyével térhet vissza! 7) VERSENYEK Rajtrács: A rajtrács kialakítását a pályalicenc tartalmazza. Rajteljárás: A verseny szervezője a boksz-beengedésnél elő rajtrácsot alkalmazhat, ahol kötelező megjelenni! A verseny szervezője eltérhet a FIM/FIME/MAMS által előírt rajteljárástól, de az eltéréseket a versenykiírásnak tartalmaznia kell. A bemelegítő körben történő pozícióvesztés kizárást eredményezhet! Futamok: A szervező a nevezések számának ismeretében több, azonos műszaki előírású kategória versenyét szükség esetén összevonhatja, de ezt a hirdető táblán ki kell függeszteni. A futamokat a versenykiírás szerint kell megtartani. Minden szervező az alapkiírás szerinti kategóriák közül választhat és írhat ki futamot. Minden kategóriában maximum két versenyfutamot lehet indítani! A futamokra az időmérő edzések alapján dől el a rajtsorrend. Az MZ Kategória második futamán az első nyolc helyezett fordított sorrendben indul.

6 A Youngtimer kategóriában lehetőség van arra, hogy a második futamon a rajtlistán szereplő versenyzők első fele fordított sorrendben induljon. Amennyiben egy futam bármilyen okból előbb kerül leintésre a versenytáv minimum 75%-ának megtétele után nincs újraindítás; a versenytáv 50-75%-ának megtétele esetén, ha nem indítják újra a futamot, fél pontszám adható; a versenytáv kevesebb, mint 50%-ának megtétele esetén újraindításnál a fennmaradó távot kell megtenni; újraindítás után minimum két kört meg kell tenni. Piros zászlóval történő megszakítás esetén leintettnek az tekinthető, aki a piros zászló bemutatásának pillanatában a verseny aktív résztvevője és a piros zászló bemutatását követően 5 percen belül motorja saját erejével a boxba ér és rajtra készen ott várakozik. A megszakítást követően a sorrend a következőképpen határozható meg: - A megszakítás utáni sorrendet a piros zászló bemutatását megelőző teljes kör adja, amelyet a versenyt vezető és az adott (verseny)körben versenyzők teljesítettek. Az újraindított futamot ezen sorrend alapján kezdik meg. - Abban az esetben, ha a verseny megszakítása a kockás zászló bemutatása után történik, azok a versenyzők, akik a piros zászló bemutatásáig áthaladtak a kockás zászló alatt, a leintési sorrend szerinti helyezésüket kapják meg. Azon versenyzők sorrendjét, akik a kockás zászló alatt nem haladtak át, a piros zászló bemutatását megelőző teljes kör sorrendje határozza meg. Ha valamilyen oknál fogva a verseny leintésre kerül, nem indítják újra, és az élen álló versenyző nem teljesítette a versenytáv 50%-át, eredményért pont nem adható! 8) A VERSENYEK LEBONYOLÍTÁSA ÉS ÉRTÉKELÉSE A versenyeken az első 15 versenyző kap pontot az alábbi pontskála szerint: 25, 20, 16, 13, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Egy Bajnoki verseny csak 5 fő, azonos kategóriában rajthoz álló, éves licenccel rendelkező versenyző esetén értékelhető teljes pontszámmal! Egy Kupa verseny csak 4 fő, azonos kategóriában rajthoz álló, éves licenccel rendelkező versenyző esetén értékelhető teljes pontszámmal! Amennyiben a kategóriákban a fenti létszámot nem érik el, az eredményért fél pontszám adható. Pontot az a versenyző kap, aki célba ér és kockás zászlóval leintik! Az első és az utolsó leintett között maximum 5 perc telhet el és a motornak saját erejéből kell a célba érnie!

7 D napi licenccel induló versenyző pontot nem kap a Kupa versenyeken! Amennyiben valamilyen rendkívüli esemény miatt meg kell szakítani a futamot, a versenyt vezető versenyző által megtett versenytáv alapján kerülnek kiosztásra a pontok: versenytáv minimum 75%-a 100%-os pont; versenytáv minimum 50%-a 50 %-os pont. A Bajnokság és a Kupa végső értékelésénél a helyezések végső sorrendjét a Bajnokság és a Kupa versenyeken megszerzett pontok összesített száma adja úgy, hogy a legtöbb pontot szerzett versenyző az első helyezett, függetlenül attól, hogy mely ország Nemzeti Szövetsége által kiadott licenccel vett részt a Bajnokságban vagy a Kupában. A további helyezéseket a pontszámok csökkenő sorrendje adja. Azonos pontszám esetén az összesített eredménylistán a több jobb helyezés, majd az utolsó versenyen szerzett jobb helyezés dönt. További holtverseny esetén az utolsó előtti eredmény - és így tovább - dönt. Az összes futam eredménye beleszámít az éves értékelésbe. 9) VERSENYEK DÍJAZÁSA A versenyeken a versenykiírásban meghatározott kategóriák első három helyezettjét tárgyi díjazásban kell részesíteni. A versenyszervezőnek jogában áll több résztvevőt díjazni. A díjkiosztó helyét, idejét és a versenyek díjazását a versenykiírásban kell közzétenni. 10) ÓVÁS, FELLEBBEZÉS Minden óvást és fellebbezést a MAMS Általános Sportszabályzatában és annak mellékleteiben megfogalmazott eljárásnak megfelelően kell benyújtani. Óvási díjak: MAMS óvás díja és a kategóriánként a műszaki kiírásokban feltüntetett díj! 11) FELELŐSSÉG A rendezvényeken minden versenyző saját felelősségére indul. A versenyzők a Nevezési ív aláírásával kijelentik, hogy ismerik a versenyszabályokat, a versenykiírás feltételeit, azokat és a verseny rendezőségének utasításait betartják. A Szervező, a Rendezvény hivatalos tisztségviselői, azok alkalmazottai és képviselői és a versenyzők minden tőlük telhetőt megtesznek a káresemények elkerülése érdekében. Rendellenes magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után. 12) JOGFENNTARTÁS A Versenyigazgatónak jogában áll - az egyes fordulókon az adott versenyre vonatkozó versenykiírásban foglaltak megváltoztatására, az esetleges rendkívüli

8 körülmény felléptekor. A változtatást sürgősen, Végrehajtási utasítás -ban kell az érdekeltek tudomására hozni. 13) EGYÉB ELŐÍRÁSOK Minden versenyszervező köteles a rendezvény költségvetése terhére a MAMS-on keresztül minden résztvevő (versenyző) részére harmadik személyre vonatkozó felelősségi biztosítást kötni. A szervező köteles az eseményt követő első munkanapon déli 12 óráig a MAMS titkárságán a verseny hivatalos rajtlistája alapján a felelősség biztosítás díját befizetni. A biztosítással kapcsolatos eljárást a MAMS Titkársága szabályozza. A boksz utcában és a depóban a veszélyes közlekedés tilos, a sebességlimit a boksz utcában 60 km/h, depóban 30 km/h. A szabályszegés minden alkalommal Ft pénzbüntetést vonhat maga után. A kiszabott pénzbüntetéseket legkésőbb 30 perccel az adott kategória versenyét megelőzően kell a versenyirodán befizetni. Amennyiben a pénzbüntetést a versenyző a versenyirodába nem fizeti be időben, az adott futamról kizárásra kerül. Verseny közben a sebesség túllépése Stop and Go vagy maximum 20 mp büntetést von maga után. Kiugró rajt esetén is Stop and Go vagy maximum 20 mp büntetés kerül alkalmazásra. Versenyfutamokon történő szabálytalanságokért időbüntetés is adható. A szervezők, csapatok és versenyzők kötelesek a környezetvédelmi előírásokat, valamint a MAMS Környezetvédelmi felügyelőjének előírásait és utasításait betartani, és azt minden résztvevőtől megkövetelni. Környezetszennyező magatartást tanúsító versenyző vagy csapattag ellen a szervező jogosult fellépni. Tarapcsák Péter OT szakágvezető

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág versenyeinek alapkiírása 2019 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország. A MAMS Gyorsasági Szakág. versenyeinek. alapkiírása. A MAMS Titkársága. További szakági információk:

Magyarország. A MAMS Gyorsasági Szakág. versenyeinek. alapkiírása. A MAMS Titkársága. További szakági információk: Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek alapkiírása 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági információk: www.mams.hu 1 Általános

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA

Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági információk: www.mams.hu 1 Általános

Részletesebben

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága

A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága MAMS MZ Kupa SIMSON KUPA PANNONIA KUPA alapkiírása 2010 Melléklet: m szaki szabályzat Készítette: MAMS Old Timer Szakág Jóváhagyta:

Részletesebben

TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA 2012 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK

Részletesebben

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK 1. Általános

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupájának Technikai Szabályzata

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupájának Technikai Szabályzata Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupájának Technikai Szabályzata 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági információk:

Részletesebben

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága ÉLSPORT Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága Alapkiírás 2015 évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További

Részletesebben

ÉLSPORT. A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

ÉLSPORT. A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: ÉLSPORT A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása 2010. évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu 1. Általános

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának. Kiírása. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának. Kiírása. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának Kiírása 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk:

Részletesebben

MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport. Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa.

MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport. Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa. MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa Alapkiírás 2018 Készítette:A MAMS Gyorsasági Szakági Tanácsa Jóváhagyta:MAMS

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának Technikai Szabályzata

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának Technikai Szabályzata Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának Technikai Szabályzata 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági

Részletesebben

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS

POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS 1. Általános 1.1. Bajnokság A POLARIS Meteor MotorTech Kft. 2015. évre kiírja a Polaris Offroad Maraton egyéni bajnokságot. A bajnokság 4X4 profi,

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának Technikai Szabályzata

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának Technikai Szabályzata Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának Technikai Szabályzata 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ MŰSORFÜZET MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 24. A rendezvény helyszíne: Borsodnádasd külterülete 25. számú főút, GPS: 48.115055,

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2014 Alapkiírás és mellékletei Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding

Részletesebben

MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás. Bajnokság és Kupa. Kiírása J.I.M.C évre. A MAMS Ttitkársága

MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás. Bajnokság és Kupa. Kiírása J.I.M.C évre. A MAMS Ttitkársága MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Kiírása J.I.M.C. 2015. évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. Időpont: 2015. március 28. április 12. közötti időszak. Lehetséges versenynap, megfelelő időjárás esetén: 2015. március 28.

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM 9-10. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 3-4. A rendezvény helyszíne: Gelnica, Szlovákia Hlavna zeleznicna stanica

Részletesebben

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Tehetségkutató a jövő bajnokainak A 2017-es szezonban a Gokart Talent Cup sorozatban lehetőség nyílik arra, hogy a verseny gokarttal nem rendelkezők, de a sport

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkárság Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség. évre

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM VERSENYKIÍRÁS 2017 06. 23-25. Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM A rendezvény időpontja: 2017. 06. 23-25. A rendezvény helyszíne: Parádfürdő, Parkoló Rendező: Mátra Extrém Kft

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ 2010. évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: 10. Hírös Kupa 2. Rendező: neve: Kecskeméti Motorsport Egyesület címe:

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2019 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding Div.1-2 pontozási rendszer II. sz. Div. 1-2 kvalifikációs pálya III. sz. melléklet:

Részletesebben

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten:

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten: Versenykiírás 1.) A Westdragrace Sportegyesület megrendezi Gyorsulási Versenysorozatát 2016 évben. A rendezvényen Autós Motoros Gyorsulási Verseny kerül lebonyolításra. A verseny hivatalos neve: Dragrace

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA 2009 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike szakág A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága További szakági információk:

Részletesebben

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ Bajnokok Tornája versenykiírása az FIA Nemzetközi Sportkódex és Függelékei alapján készült. A Magyar

Részletesebben

2013. FEBRUÁR 02-03.

2013. FEBRUÁR 02-03. NEMZETKÖZI TEREMCROSS ÉS SUPERMOTO VERSENY BUDAPEST SYMA RENDEZVÉNYCSARNOK 2013. FEBRUÁR 02-03. VEGA MOTORSPORTKLUB 2096 ÜRÖM, DIÓFA U. 23. TEL./FAX: (1) 352-97-00 E-MAIL: info@supermot.hu 20/5582820 ;

Részletesebben

AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása

AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása 2015 Készítette:A MAMS Enduro Szakági Tanács Jóváhagyta:A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. A KUPASOROZAT

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása 2019 Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. BAJNOKSÁG 1. A MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG (MAMS)

Részletesebben

Drag versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd

Drag versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd Drag versenykiírás Mezőkövesd, 2017. 07. 01. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A rendező: A rendező: Borsod VAN Kft. Képviseli: Horánszky Gergely Kapcsolattartó Zelenák Krisztián Telefon: +36205216564 web:

Részletesebben

KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS

KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS A Rendezvény az FIA Sportkód és függelékei, az MNASZ vonatkozó szabályai (benne az Autós Gyorsasági OB. 2008. évi Alapkiírása) szerint kerül lebonyolításra.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA Levianus Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2017. 09. 03. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2016 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding Junior (550

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2008. JÚNIUS 13-15. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2008. június 13-15. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Bajnokság Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Bajnokság Alapkiírása 1 Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Bajnokság Alapkiírása 2018 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága Általános 2 A Magyar Motorsport Szövetség

Részletesebben

JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS Május

JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS Május CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 2011. 2. FUTAM III. S. I. S. RALLY JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS 2011. Május 7-8. www.a-r-c.hu IDŐBEOSZTÁS 2011. Május 4. Szerda 22:00 Nevezési zárlat 2011. Május 7. Szombat

Részletesebben

ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2014.07.12.

ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2014.07.12. ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY 2014.07.12. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ... 4 3 NEVEZÉSEK... 5 4 BIZTOSÍTÁS...

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi SuperTrack Kupa Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi SuperTrack Kupa Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzetközi SuperTrack Kupa Alapkiírása 2017 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága 1 Általános A Magyar Motorsport Szövetség 2017

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása 2017 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága 1 Általános A Magyar Motorsport Szövetség 2017

Részletesebben

7. Persped Ezerjó Kupa

7. Persped Ezerjó Kupa 7. Persped Ezerjó Kupa Amatőr Területi Rallyesprint Bajnokság 3. futama Nagyveleg, 2005. május 21-22. Versenykiírá s www.prohot.hu 06-22-409-432 Öregprés Étterem - Fogadó Bozóky Családi Pincészet Móri

Részletesebben

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől függetlenül MINDENKÉPPEN meg lesz tartva!!! A pálya az éppen

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK. Slovakiaring (Orechová Potôň, GPS: 48º3 14.00 S/17º34 14,87 W vagy É: 48.053878, K:17.570719) ideje: 2015. augusztus 21-23.

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK. Slovakiaring (Orechová Potôň, GPS: 48º3 14.00 S/17º34 14,87 W vagy É: 48.053878, K:17.570719) ideje: 2015. augusztus 21-23. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság VII-VIII., az Endurance bajnokság III., az FIA Swift Cup Europe XII-XIII., az RCM Kupa IX-X. futama helye: Slovakiaring

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29.

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29. VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2010. augusztus 27-29. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK SALZBURG-RING, 2010.SZEPTEMBER 24-26. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: Duna - Autó Autós Gyorsasági Országos Bajnokság IX-X. fordulója helye: Salzburg-Ring ideje: 2010. szeptember 24-26. A VERSENY

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6 VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090 www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS MNASZ, MGSZ 2015. OB (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2015. évi Gokart Országos Bajnoksága, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében) VI. forduló, 11-12. futam,

Részletesebben

SURF SPORTÁG 2015. versenykiírás

SURF SPORTÁG 2015. versenykiírás SURF SPORTÁG 2015. versenykiírás Általános Szabályok: A surf (hullámszörf sportágba sorolt kategóriák) Országos Bajnoki versenysorozatot és az egyes futamokat a Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja: 2018.07.07-08. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2.

Részletesebben

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE 2007 március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE Az Országos Terep-rallye Bajnokság II. futama FIA által regisztrált nemzeti Terep-rallye futam, külföldi résztvevőkkel www.vikyteam.hu viky@viky.hu INFORMÁCIÓK

Részletesebben

9.Horváth BOCI Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS Szeptember 19. ÉCS-RÁBARING MNASZ regisztrált verseny

9.Horváth BOCI Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS Szeptember 19. ÉCS-RÁBARING MNASZ regisztrált verseny CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 4. FUTAM 9.Horváth BOCI Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS 2010. Szeptember 19. ÉCS-RÁBARING MNASZ regisztrált verseny www.a-r-c.hu IDŐBEOSZTÁS 2010. Szeptember 12. Vasárnap 24:00 Nevezési

Részletesebben

MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm

MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm Utánpótlás sport MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm 2012 évi Alapkiírása Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Bizottsága A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági

Részletesebben

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 1. Az országos döntő rendezője: Szenyor Szabadidő Kerékpáros Sport egyesület Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség megbízása alapján a Magyar Diáksport Szövetség

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Fiľakovské Kľačany Slovakia 2018.06.16-17. Fejezetek:

Részletesebben

PITBIKE MOTOCROSS KUPA ALAPKIÍRÁS

PITBIKE MOTOCROSS KUPA ALAPKIÍRÁS PITBIKE MOTOCROSS KUPA ALAPKIÍRÁS 2013 Kiírta: Team Pitike.hu Sportegyesület Jóváhagyta: Moór András szakágvezető Kiadja: MAMS titkárság 1. A Team Pitbike.hu Sportegyesület 2013. évre a tömegsport területén

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2010. ÁPR. 30. MÁJ. 2. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2010. ápr. 30. máj. 2. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY

Részletesebben

Drift versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd

Drift versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd Drift versenykiírás Mezőkövesd, 2017. 07. 01. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A rendező: A rendező: Borsod VAN Kft. Képviseli: Horánszky Gergely Kapcsolattartó Zelenák Krisztián Telefon: +36205216564 web:

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG I. FUTAMA A verseny

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása 2019 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága 1 Általános A Magyar Motorsport Szövetség 2019.

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR téli kupa terepversenyek szabályzata 2012-13 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 BUGGY

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

EURO-TOOLS KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 2014.10.25.

EURO-TOOLS KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 2014.10.25. EURO-TOOLS KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA 2014.10.25. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 2 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ... 4 3 NEVEZÉSEK... 5 4 BIZTOSÍTÁS...

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2009. MÁJUS 8-10. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2009. május 8-10. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2013.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2013. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2013. Időpont: 2013. március 15. október 23. közötti időszak. Első lehetséges verseny nap: március 15. Fix verseny nap: április Kiteforce

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs, RabócsiRing Időpontja:

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2014. 04. 13. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2014 KATEGÓRIÁK NYÁR: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága 2015 1 1. Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség

Részletesebben

2013. szeptember 22.

2013. szeptember 22. A verseny neve: A verseny ideje: A verseny helye: Szervező: Vezetőbíró: Gunaras Resort SPA Kupa RSB 2013. V. futam 2013. szeptember 21-22. Nagypall-Geresdlak Balatonyi Rallye Team 7627 Pécs Blaha L. u

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja:

Részletesebben

Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása

Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása 2016 Készítette: A MAMS Enduro Szakági Tanács Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MAGYARORSZÁG 2019. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A Magyar Kritérium Bajnoki címek eldöntése. A kerékpársport népszerűsítése. Tehetségkutatás,

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2017. 07. 09. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

ADRIENN-GOMBI KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG TEREP-RALLYE SPRINT KUPA DOMONY VERSENYKIÍRÁS I. FUTAMA 2014.07.12.

ADRIENN-GOMBI KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG TEREP-RALLYE SPRINT KUPA DOMONY VERSENYKIÍRÁS I. FUTAMA 2014.07.12. ADRIENN-GOMBI KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA I. FUTAMA DOMONY 2014.07.12. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 1 ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 2019. 1 1. MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT A Magyar Motorsport Szövetség Általános Sportszabályzata (a továbbiakban Általános Sportszabályzat) az általános sportszabályokat tartalmazza,

Részletesebben

XXXIII. Királyválasztó 2016

XXXIII. Királyválasztó 2016 VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK Magyarország Nyílt EnduroCross Bajnoksága és MAMS Kupa 6. forduló XXXIII. Királyválasztó 2016 Piliscsév, 2016.10.22. (szombat) A rendezvény: Rendező egyesület: Társrendező: Hivatalos

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2013 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MOHÁCS KUPA A TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS...2 IDŐPONTOK:...3 1 LEÍRÁS...5 2 RENDEZŐ...6 3 NEVEZÉSEK...6 4 BIZTOSÍTÁS...7 5 REKLÁMOK...7 6 AZONOSÍTÁS...7

Részletesebben

ADRENALIN KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK VERSENYKIÍRÁS 2013.10.12.

ADRENALIN KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK VERSENYKIÍRÁS 2013.10.12. ADRENALIN KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK 2013.10.12. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ...

Részletesebben

III.Tatabánya Rallye. RallyeSprint betétfutam. Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012.

III.Tatabánya Rallye. RallyeSprint betétfutam. Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012. III.Tatabánya Rallye RallyeSprint betétfutam Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012. Tatabánya. 2012. április 21 22 Versenykiírás A verseny rendezője: Gáz 2000 Kft. 1125. Budapest Diana köz 6. Társrendező:

Részletesebben

A biztosítási díj összege végrehajtási utasításban kerül közzétételre.

A biztosítási díj összege végrehajtási utasításban kerül közzétételre. SLOVAKIARING, 2016. AUGUSZTUS 18-21. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: helye: He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság,, az Endurance bajnokság, és a HRC Kupa futamai Slovakiaring (Orechová

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2015. május 23-24. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: MNASZ-MGSZ-RMC-CEE I.-II. fordulója. CEE Rotax Max Challenge Series 1. fordulója

VERSENYKIÍRÁS. I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: MNASZ-MGSZ-RMC-CEE I.-II. fordulója. CEE Rotax Max Challenge Series 1. fordulója www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség gokart Országos bajnoksága, az MGSZ-RMC-CEE 2014. évi Gokart sorozata, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében I. RENDEZÉS 1.

Részletesebben

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA Utolsó frissítés: 2007.03.07 Készítette az MNASZ Gyorsasági Szakági Bizottsága Jóváhagyta

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark GHÍD.HU TRIÁL Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa RENDEZŐ: Bike Fest Kft. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán HELYSZIN: Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2011. június 24-26. SZAKÁG: MTB Triál

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Autocross MOLCA 2017.06.10-11.

Részletesebben

FERTŐ-BAJNOKSÁG POLIPROFIL KUPA SCHRANZ MÁTYÁS EMLÉKVERSENY

FERTŐ-BAJNOKSÁG POLIPROFIL KUPA SCHRANZ MÁTYÁS EMLÉKVERSENY FERTŐ-BAJNOKSÁG POLIPROFIL KUPA SCHRANZ MÁTYÁS EMLÉKVERSENY FERTŐ TÓ 2018. augusztus 10-12. Fertő-bajnokság POLIPROFIL KUPA Schranz Mátyás Emlékverseny 2018 Versenykiírás 1. A verseny célja: Vitorlás verseny

Részletesebben

RETRO RÁDIÓ NAGYKÁLLÓ KUPA

RETRO RÁDIÓ NAGYKÁLLÓ KUPA RETRO RÁDIÓ NAGYKÁLLÓ KUPA UNIQA TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA 2011.09. 23-25. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 5 2 RENDEZŐ... 6 3 NEVEZÉSEK... 6 4

Részletesebben