ÉLSPORT. A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÉLSPORT. A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:"

Átírás

1 ÉLSPORT A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk:

2 1. Általános 1.1 A Magyar Motorsport Szövetség 2010 évre az élsport területén kiírja a MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa versenysorozatot. Kategória megkötés nincsen. 1.2 A MAMS Kupa rendezvényei a MAMS Általános Sportszabályzata és annak mellékletei, valamint jelen alapkiírás előírásai szerint bonyolódnak. 1.3 A MAMS Kupa 5 fordulóra kerül kiírásra, és az négy lebonyolított verseny esetében is értékelhető. A versenyek időpontjait a MAMS éves versenynaptára tartalmazza. 1.4 A MAMS Kupa versenyei rendezhetők egyéb (külföldi vagy nemzetközi) versennyel egyidejűleg is. Ebben az esetben a magasabb rangú versenykiírás elkészítése kötelező a rendezőre nézve. 1.5 A MAMS Kupa versenyein betétversenyek is szervezhetők a szakági vezető előzetes engedélyével. Ennek tényét a rendező versenykiírásban köteles közzétenni. A MAMS Kupa versenyei szervezhetők egy, illetve többnapos formában. 1.6 A Kupa versenyek rendezői a szakág területén nevezői licenccel rendelkező MAMS tagok lehetnek. Kötelesek a verseny kiírását elkészíteni és a verseny időpontja előtt legalább 30 nappal a szakág vezetőjével jóváhagyatni a versenybejelentési díj MAMS titkárságra történő egyidejű befizetése mellett. A jóváhagyott versenykiírást meg kell küldeni legalább a versenyt megelőző 30 nappal a MAMS titkárságának, a MAMS Bírói és Felügyelői Kollégiumának és a gyorsasági nevezői licenccel rendelkező MAMS tagoknak. A nevezéseket a rendező fogadja és a beérkezett nevezések alapján köteles nevezési listát készíteni és ugyancsak köteles a verseny díjait is biztosítani. A versenykiírásnak tartalmaznia kell: - a verseny nevét, időpontját, helyszínét - a rendező pontos nevét, címét, telefon és telefax számát, címét - a versenytitkár nevét, telefon és telefax számát, - a verseny tisztségviselőit - a zsűri tartózkodási helyét - a verseny időtervét - az egyes kategóriák versenytávját - a versenydíjak felsorolását. 1.7 A MAMS Pályabelépők, valamint a MAMS Sportbírói igazolványok a MAMS Kupa versenyeire érvényesek. Minden rendezőnek biztosítania kell a MAMS kapcsolatrendszeréből eredő belépők érvényességét, és egyértelműen meg kell határoznia, hogy a különböző belépők a versenypálya mely területeire érvényesek. 2. Versenyzők 2.1 A MAMS Női Kupa versenyein indulhatnak a MAMS által kiadott, érvényes MAMS I és MAMS N gyorsasági motoros versenyzői licenccel rendelkező nő versenyzők. 2.2 A résztvevők alsó korhatára: Superstock 600 Supersport 600 Supestock 1000 Superstock 750 Superbike betöltött 14 év betöltött 15 év betöltött 16 év betöltött 16 év betöltött 17 év 3. Általános műszaki előírások 3.1 Azok a motorkerékpárok, amelyek nem alkalmasak gyorsasági versenyzésre (cross, chopper, enduro) nem vehetnek részt a versenyeken.

3 3.2 Minden géposztály részére csak a FIM 01. Műszaki Szabályzata által előírt üzemanyag használata megengedett. Csak ólommentes üzemanyag használható. 3.3 Kötelező változtatások: A motorállványokat és oldaltámaszokat minden motorkerékpárról le kell szerelni, vagy korszerűen, biztonságosan kell azokat rögzíteni. Amely motorkerékpárokon van, az első lámpák üvegét ki kell szerelni vagy átlósan le kell ragasztani. 3.4 A kategóriák speciális előírásai A részletes műszaki előírásokat az Alpok-Adria Motorkerékpáros Unió műszaki szabályai tartalmazzák. 3.5 A versenysorozaton a slick gumi használata engedélyezett. 3.6 Rajtszámok. Minden motorkerékpárra a FIM 01. Műszaki Szabályzat előírásainak megfelelő méretű és alakú rajtszámtáblát kell felszerelni előre és mindkét oldalra. A rajtszámtáblákat biztonságosan kell a motorkerékpárra rögzíteni. A rajtszámok színei tetszőlegesen választhatóak, az FIM szabályok bármely változatában. 4. Versenypályák A MAMS Kupa versenyei UEM / MAMS licenccel rendelkező hazai versenypályákon rendezhetők meg. A versenypályák homologizácójának díját a MAMS 2010 évi díjtáblázata tartalmazza. 5. A versenyek hivatalos személyei 5.1. Zsűri Elnök A MAMS Kupa versenyeire a MAMS Sportfelügyelői Kollégiuma jelöl ki a Zsűri Elnökét. 5.2 Versenyigazgató A versenyigazgatót a MAMS Bírói Kollégiuma jelöli ki. Csak olyan személy lehet, aki országos, vagy nemzetközi sportbírói minősítéssel rendelkezik, valamint megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal bír a gyorsasági motorsport területén. 5.3 Egyéb Tisztségviselők - Pályabírók vezetője - Időmérők vezetője - A műszaki gépátvétel vezetője - Környezetvédelmi felelős Az egyéb tisztségviselők csak olyan személyek lehetnek, akik megfelelő sportbírói, műszaki felügyelői minősítéssel rendelkeznek, valamint megfelelő gyakorlattal bírnak a gyorsasági motorsport területén. 5.4 Versenytitkár A rendező bízza meg a feladat ellátására. Csak olyan személy lehet, aki megfelelő jártasággal bír a versenyrendezés területén, és megfelelő ismeretekkel rendelkezik a gyorsasági motorsport területén. 5.5 A hivatalos személyek nevét a versenykiírásnak tartalmaznia kell. 6. Nevezés 6.1. A rendező köteles a versenykiíráshoz /Nevezési Ívet / csatolni. A nevezési ívnek tartalmaznia kell a versenyző és a motorkerékpár adataira vonatkozó rovatokat. (név, lakcím, egyesület, licenc szám, a motor gyártmánya, típusa, kategóriája, stb.). A nevezési ív szabadon sokszorosítható. Amennyiben a nevező MAMS Tag rendelkezik MAMS Szponzor licenccel, annak fénymásolatát a nevezéshez csatolni kell.

4 6.2 Nevezési határidő A nevezési zárlat a versenyt megelőző 15 nap. Ezt a dátumot a versenykiírásban közzé kell tenni. A nevezési zárlat után érkezett nevezések elfogadásáról vagy elutasításáról a rendező szabadon dönt.. A rendező jogosult a későn érkezett nevezések esetében maximum a nevezési díjjal azonos mértékű pótdíjat kiróni. 6.3 Nevezési díj Ft. + ÁFA 7. Adminisztratív és Műszaki gépátvétel 7.1 Minden versenyző köteles a versenyek átvételén bemutatni a motorkerékpárját, a licencét, biztosítását, sportorvosi igazolását valamint a FIM 01. Műszaki Szabályzat pontok előírásainak megfelelő védőfelszerelést és öltözéket.18 életév alatt a sportorvosi vizsgálat 6 havonta kötelező. 7.2 A versenyzők kötelesek a versenyek műszaki gépátvételén a részükre kiadott rajtszámmal a verseny motorkerékpárjukon, személyesen megjelenni. 7.3 Az adminisztratív és műszaki gépátvétel helyét és pontos időbeosztását a rendező a versenykiírásban köteles nyilvánosságra hozni. 7.4 A gépátvétel után versenyzők közötti motorcsere tilos. 7.5 A rendezőnek jogában áll orvosi vizsgálatot tartani, de ezt a tényt a versenykiírásban közzé kell tenni. 7.6 A rendezőnek jogában áll a verseny ideje alatt alkohol és dopping ellenőrzést tartania. 8 Edzések 8.1 Az edzések pontos időtervét a versenykiírásban kell közzétenni. A rendezőnek minimum egy 20 perces szabad és egy 25 perces mért edzést kell tartani. Az időmérés eredményeit a hivatalos helyen kell közzétenni. 8.2 Az edzéseken csak a műszaki bizottság által megvizsgált és versenyzésre alkalmasnak minősített motorkerékpárokkal lehet részt venni. 8.3 A versenyen csak az a versenyző állhat rajthoz, aki az edzések során legalább 5 kört teljesített. 9. Versenyek 9.1 Versenytávok Az alábbi távokon bonyolíthatóak a MAMS Kupa versenyei:- minimum 30 km, maximum 50 km 9.2 Rajtrács A rajtrács kialakítását a pályalicenc tartalmazza, a verseny rendezője köteles a versenykiírásban közzétenni. A rajtfelállás az edzésidők alapján történik. 9.3 Rajteljárás A rajteljárásnál a FIM cikkekben leírtakat kell betartani (kuplungos rajt). 9.4 Futamok Az egyes versenyeken a különböző kategóriák versenyeit általában külön futamokon kell lebonyolítani. A rendező a nevezések számának ismeretében a két kategória versenyét szükség esetén összevonhatja, de ezt a versenykiírásban rögzíteni kell. 10. A versenyek értékelése A versenyeken győztes az a versenyző, aki az előírt versenytáv megtétele után a célvonalon elsőként halad át. Értékelésre csak az előírt versenytáv 75%-át teljesített és leintett versenyző

5 kerül. A futamon rajt jogosultságot kapott valamennyi versenyzőt közölni kell a futam eredménylistáján, a körhátrányok feltüntetésével. 11. Versenydíjak 11.1 A lebonyolított versenyeken kategóriánként az első három helyezettet tárgydíjazásban kell részesíteni. A rendezőnek jogában áll külön pénzdíjat is kiírni A díjkiosztó helyét, idejét és a versenyek díjazását a versenykiírásban kell közzétenni. 12. A MAMS Kupa lebonyolítása és értékelése 12.1 A versenyeken az első 15 versenyző kap bajnoki pontot az alábbi pontskála szerint: 25, 20, , 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, A Kupa helyezések végső sorrendjét a megszerzett kupa pontok összesített száma adja, úgy, hogy a legtöbb pontot szerzett versenyző az első helyezett. A további helyezéseket a pontszámok csökkenő sorrendje adja. Azonos pontszám esetén a több jobb helyezés, majd az utolsó versenyen szerzett jobb helyezés dönt. További holtverseny esetén az utolsó előtti eredmény-és így tovább- eredmények döntenek. Az értékelésnél a MAMS Általános Sportszabályzat élsport MAMS Kupákra vonatkozó előírásai a mérvadók. (minimum 4 értékelhető verseny, minimum négy értékelt versenyző versenyenként, minimum öt értékelt versenyző az év végén). 13. Óvás fellebbezés Minden óvást és fellebbezést a MAMS Általános Sportszabályzatban megfogalmazott eljárásnak megfelelően kell benyújtani Óvási díjak - Általános óvás esetén: Ft. - Műszaki óvás (üzemanyag elleni óvás is) esetén: Ft A versenymotor bontását maga után vonó műszaki bontások esetében az óvó fél az alábbi kauciót köteles az óvási díjjal egy időben a rendezőnél letétbe helyezni: Ft. Elutasított óvás esetén a kaució az óvott motor versenyzőjét illeti meg, elfogadott óvás esetén visszafizetendő Üzemanyag ellen benyújtott óvás esetén az óvó fél kauciót köteles a rendezőnél letétbe helyezni, amely az üzemanyag elemzése költségeinek fedezetéül szolgál. Amennyiben az óvás megalapozottnak bizonyul, az óvó fél a letétbe helyezett kaució összegét teljes egészében visszakapja, és a költségeket a vétkes félnek kell fedeznie. 14. Egyéb általános előírások 14.1 Minden verseny rendező köteles a rendezvény költségvetése terhére a MAMS-on keresztül minden résztvevő (versenyző) részére harmadik személyre vonatkozó felelősségi biztosítást kötni. A rendező köteles az eseményt követő első munkanapon déli 12 óráig a MAMS titkárságán a verseny hivatalos rajtlistája alapján a felelősség biztosítás díját befizetni. Amennyiben az elszámolás a versenyt követő tíz munkanapon belül nem következik be, a MAMS Elnöksége az adott MAMS Tag nevezői licencét azonnali hatállyal visszavonhatja! 14.2 A MAMS Kupa versenyein és edzésein kirívóan sportszerűtlennek ítélt cselekedeteket a Zsűri tudomására kell hozni kivizsgálás céljából A rendezők, csapatok és versenyzők kötelesek a MAMS környezetvédelmi szabályait, valamint a MAMS környezetvédelmi felügyelőjének, a rendezvény környezetvédelmi felelősének és a rendezőnek előírásait és utasításait betartani, és azt minden résztevőtől megkövetelni. Környezetszennyező magatartást tanúsító versenyző, vagy csapattag ellen a rendező jogosult fellépni, és az okozott kárt megtéríttetni. Több napos rendezvény esetén a rendező köteles kempingezési lehetőséget biztosítani a depo területén, fokozottan betartva az érintésvédelmi, tűzbiztonsági, és környezetvédelmi szabályokat.

6 14.4 Büntetések A bokszutcában a sebességlimit 60 km/ó. A sebesség a bokszutcában ellenőrzésre kerül. A sebességlimit túllépése az alábbi pénzbüntetetéseket vonja maga után: - minden alkalommal Ft. A kiszabott pénzbüntetéseket legkésőbb az adott kategória versenyét megelőzően 30 perccel kell a versenyirodán befizetni. A büntetés be nem fizetése a zsűri döntése szerint a versenyből való kizárást vonja maga után. A bokszutcában a sebesség túllépés a verseny közben Ride Trought (boxutca áthaladás) büntetést von maga után A rajtprocedúra során elkövetett szabálytalanságokért Ride Trought büntetés kerül alkalmazásra Felelősség: Egy hivatalos rendezvény az Általános Sportszabályzat 60.2 pontban leírt résztvevői az Általános Sportszabályzat pontjának megfelelően felmentik a felelősség alól a MAMS-ot, a Rendezőt, a rendezvény hivatalos tisztségviselőit, azok alkalmazottait és képviselőit bárminemű és minden felelősség alól, amennyiben bármilyen káresemény, tárgyi vagy személyi sérülés érné őket a hivatalos rendezvény vagy edzések során, kivéve, ha a sérülés, vagy kár a nevezettek szándékos, vagy súlyosan gondatlan magatartása miatt következett be. A résztvevők minden harmadik személynek okozott bármilyen káresemény kapcsán, tárgyi vagy személyi sérülés esetén, amelyekért együttesen, vagy külön-külön felelősek, felmentik a Rendezőt, a rendezvény hivatalos tisztségviselőit, azok alkalmazottait, valamint képviselőit mindennemű felelősség alól. 15. Érvénybelépés Jelen alapverseny kiírást a MAMS Elnöksége hagyta jóvá. Érvénybe lép 2010 január 31.-én.

TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA 2012 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK

Részletesebben

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága ÉLSPORT Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága Alapkiírás 2015 évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További

Részletesebben

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK 1. Általános

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország. A MAMS Gyorsasági Szakág. versenyeinek. alapkiírása. A MAMS Titkársága. További szakági információk:

Magyarország. A MAMS Gyorsasági Szakág. versenyeinek. alapkiírása. A MAMS Titkársága. További szakági információk: Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek alapkiírása 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági információk: www.mams.hu 1 Általános

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának. Kiírása. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának. Kiírása. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának Kiírása 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk:

Részletesebben

Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA

Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági információk: www.mams.hu 1 Általános

Részletesebben

MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport. Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa.

MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport. Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa. MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa Alapkiírás 2018 Készítette:A MAMS Gyorsasági Szakági Tanácsa Jóváhagyta:MAMS

Részletesebben

MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás. Bajnokság és Kupa. Kiírása J.I.M.C évre. A MAMS Ttitkársága

MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás. Bajnokság és Kupa. Kiírása J.I.M.C évre. A MAMS Ttitkársága MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Kiírása J.I.M.C. 2015. évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág versenyeinek alapkiírása 2019 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2014 Alapkiírás és mellékletei Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkárság Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség. évre

Részletesebben

A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága

A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága MAMS MZ Kupa SIMSON KUPA PANNONIA KUPA alapkiírása 2010 Melléklet: m szaki szabályzat Készítette: MAMS Old Timer Szakág Jóváhagyta:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2019 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding Div.1-2 pontozási rendszer II. sz. Div. 1-2 kvalifikációs pálya III. sz. melléklet:

Részletesebben

POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS

POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS 1. Általános 1.1. Bajnokság A POLARIS Meteor MotorTech Kft. 2015. évre kiírja a Polaris Offroad Maraton egyéni bajnokságot. A bajnokság 4X4 profi,

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ MŰSORFÜZET MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 24. A rendezvény helyszíne: Borsodnádasd külterülete 25. számú főút, GPS: 48.115055,

Részletesebben

PITBIKE MOTOCROSS KUPA ALAPKIÍRÁS

PITBIKE MOTOCROSS KUPA ALAPKIÍRÁS PITBIKE MOTOCROSS KUPA ALAPKIÍRÁS 2013 Kiírta: Team Pitike.hu Sportegyesület Jóváhagyta: Moór András szakágvezető Kiadja: MAMS titkárság 1. A Team Pitbike.hu Sportegyesület 2013. évre a tömegsport területén

Részletesebben

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága 2015 1 1. Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség. évre

Részletesebben

A L A P K I Í R Á S 2012 A Szlovák Kupa versenysorozat B-típusú licensszel rendelkezők számára

A L A P K I Í R Á S 2012 A Szlovák Kupa versenysorozat B-típusú licensszel rendelkezők számára Szlovák Motorkerékpár Szövetség (SMF) Motorkerékpárok gyorsaságii versenye (CPM) A L A P K I Í R Á S 2012 A Szlovák Kupa versenysorozat B-típusú licensszel rendelkezők számára Készítette: Gyorsasági Motoros

Részletesebben

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten:

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten: Versenykiírás 1.) A Westdragrace Sportegyesület megrendezi Gyorsulási Versenysorozatát 2016 évben. A rendezvényen Autós Motoros Gyorsulási Verseny kerül lebonyolításra. A verseny hivatalos neve: Dragrace

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM 9-10. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 3-4. A rendezvény helyszíne: Gelnica, Szlovákia Hlavna zeleznicna stanica

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM VERSENYKIÍRÁS 2017 06. 23-25. Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM A rendezvény időpontja: 2017. 06. 23-25. A rendezvény helyszíne: Parádfürdő, Parkoló Rendező: Mátra Extrém Kft

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2016 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding Junior (550

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

2013. FEBRUÁR 02-03.

2013. FEBRUÁR 02-03. NEMZETKÖZI TEREMCROSS ÉS SUPERMOTO VERSENY BUDAPEST SYMA RENDEZVÉNYCSARNOK 2013. FEBRUÁR 02-03. VEGA MOTORSPORTKLUB 2096 ÜRÖM, DIÓFA U. 23. TEL./FAX: (1) 352-97-00 E-MAIL: info@supermot.hu 20/5582820 ;

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1. Általános szabályok Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1.1A A verseny rendezősége a 2012-es év megjelölt időpontjára kiírja, mint meghívásos versenyt, amely körpályás mini rally

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása 2019 Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. BAJNOKSÁG 1. A MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG (MAMS)

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2008. JÚNIUS 13-15. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2008. június 13-15. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása

AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása 2015 Készítette:A MAMS Enduro Szakági Tanács Jóváhagyta:A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. A KUPASOROZAT

Részletesebben

A Magyar Köztársaság és a MAMS Supermoto Bajnokságainak és Kupájának Alapkiírása

A Magyar Köztársaság és a MAMS Supermoto Bajnokságainak és Kupájának Alapkiírása A Magyar Köztársaság és a MAMS Supermoto Bajnokságainak és Kupájának Alapkiírása 2010 1. A Magyar Köztársaság Supermoto Nemzetközi Bajnoksága (ÉLSPORT) 2. A Magyar Köztársaság Supermoto Országos Bajnoksága

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ 2010. évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: 10. Hírös Kupa 2. Rendező: neve: Kecskeméti Motorsport Egyesület címe:

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2010. ÁPR. 30. MÁJ. 2. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2010. ápr. 30. máj. 2. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY

Részletesebben

KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS

KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS A Rendezvény az FIA Sportkód és függelékei, az MNASZ vonatkozó szabályai (benne az Autós Gyorsasági OB. 2008. évi Alapkiírása) szerint kerül lebonyolításra.

Részletesebben

MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm

MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm Utánpótlás sport MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm 2012 évi Alapkiírása Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Bizottsága A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi SuperTrack Kupa Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi SuperTrack Kupa Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzetközi SuperTrack Kupa Alapkiírása 2017 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága 1 Általános A Magyar Motorsport Szövetség 2017

Részletesebben

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ Bajnokok Tornája versenykiírása az FIA Nemzetközi Sportkódex és Függelékei alapján készült. A Magyar

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Bajnokság Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Bajnokság Alapkiírása 1 Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Bajnokság Alapkiírása 2018 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága Általános 2 A Magyar Motorsport Szövetség

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2009. MÁJUS 8-10. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2009. május 8-10. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

A Magyar Köztársaság és a MAMS Supermoto Bajnokságainak Alapkiírása

A Magyar Köztársaság és a MAMS Supermoto Bajnokságainak Alapkiírása A Magyar Köztársaság és a MAMS Supermoto Bajnokságainak Alapkiírása 2007 1. A Magyar Köztársaság Supermoto Nemzetközi Bajnoksága (ÉLSPORT) 2. A Magyar Köztársaság Supermoto Országos Bajnoksága (ÉLSPORT)

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása 2017 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága 1 Általános A Magyar Motorsport Szövetség 2017

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA Levianus Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2017. 09. 03. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK SALZBURG-RING, 2010.SZEPTEMBER 24-26. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: Duna - Autó Autós Gyorsasági Országos Bajnokság IX-X. fordulója helye: Salzburg-Ring ideje: 2010. szeptember 24-26. A VERSENY

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MAGYARORSZÁG 2019. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A Magyar Kritérium Bajnoki címek eldöntése. A kerékpársport népszerűsítése. Tehetségkutatás,

Részletesebben

MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT (SPORTING CODE)

MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT (SPORTING CODE) 1 MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT (SPORTING CODE) 2009 2 1 MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT A Magyar Motorsport Szövetség Általános Sportszabályzata (a továbbiakban Általános Sportszabályzat) az általános

Részletesebben

MAMS NYÍLT NEMZETKÖZI BAJA KUPA (I.O.B.C.)

MAMS NYÍLT NEMZETKÖZI BAJA KUPA (I.O.B.C.) 2018 JÚLIUS 6-8. MAMS NYÍLT NEMZETKÖZI BAJA KUPA (I.O.B.C.) második futam SBS. kategóriában MAMS: MAMS/039/2018 FIME: 34/208. 1 1. RENDEZŐ Rendező: Garzone Events Kft. Cím: 8200 Veszprém Budapest út 89/b.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 1 ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 2019. 1 1. MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT A Magyar Motorsport Szövetség Általános Sportszabályzata (a továbbiakban Általános Sportszabályzat) az általános sportszabályokat tartalmazza,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja: 2018.07.07-08. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29.

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29. VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2010. augusztus 27-29. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes

Részletesebben

XXXIII. Királyválasztó 2016

XXXIII. Királyválasztó 2016 VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK Magyarország Nyílt EnduroCross Bajnoksága és MAMS Kupa 6. forduló XXXIII. Királyválasztó 2016 Piliscsév, 2016.10.22. (szombat) A rendezvény: Rendező egyesület: Társrendező: Hivatalos

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 1 ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 2016. 1 1. MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 1 A Magyar Motorsport Szövetség Általános Sportszabályzata (a továbbiakban Általános Sportszabályzat) az általános sportszabályokat

Részletesebben

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 1. Az országos döntő rendezője: Szenyor Szabadidő Kerékpáros Sport egyesület Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség megbízása alapján a Magyar Diáksport Szövetség

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6 VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

Élsport MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOR CSAPAT BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS 2015.

Élsport MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOR CSAPAT BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS 2015. Élsport MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOR CSAPAT BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS 2015. Magyarország Nemzetközi Salakmotor Csapat Bajnoksága 2015 Alapkiírás Készítette és kiadja: MAMS salak szakági bizottság. Tartalomjegyzék:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090 www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS MNASZ, MGSZ 2015. OB (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2015. évi Gokart Országos Bajnoksága, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében) VI. forduló, 11-12. futam,

Részletesebben

MNASZ engedélyezés folyamatban

MNASZ engedélyezés folyamatban MNASZ engedélyezés folyamatban Bevezető: A versenykiírás az FIA nemzetközi sportkódex és függelékei, az MNASZ RVSZ, kiírásai alapján készült. A versenykiírás módosítása, kiegészítése kizárólag számozott,

Részletesebben

MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium. Nagy Attila MAMS

MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium. Nagy Attila MAMS MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium 2017 Nagy Attila MAMS 2017 1 A képzés célja: Sportfelügyelők és Versenyigazgatók szakmai tudásának frissítése és aktualizálása, Az egységes eljárási

Részletesebben

ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA 2009 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike szakág A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága További szakági információk:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa Alapkiírása 2019 Készítette: A MAMS Supermoto Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága 1 Általános A Magyar Motorsport Szövetség 2019.

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. Időpont: 2015. március 28. április 12. közötti időszak. Lehetséges versenynap, megfelelő időjárás esetén: 2015. március 28.

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Fiľakovské Kľačany Slovakia 2018.06.16-17. Fejezetek:

Részletesebben

SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT

SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT 2017 2 A SZABÁLYZAT HATÁLYA, ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK 1. (1) A Sportegészségügyi Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) hatálya kiterjed a MAMS keretében a motorsport sportágban

Részletesebben

!!!! Regisztrált MAMS verseny!!!! VERSENYSZABÁLYZAT

!!!! Regisztrált MAMS verseny!!!! VERSENYSZABÁLYZAT A Polaris Quad Club Magyarországon először, klasszikus MARATON-VERSENY-t hirdet. A verseny ideje:2013 szeptember 7. Helyszine: Rétság, tankos A verseny motor, quad és side by side kategóriákban, csapatversenyként

Részletesebben

Gerecse Motor SuperEnduro Kupasorozat Kiírása

Gerecse Motor SuperEnduro Kupasorozat Kiírása Gerecse Motor SuperEnduro Kupasorozat Kiírása 2019 Készítette: A MAMS Enduro Szakági Tanács Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. KUPASOROZAT

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG I. FUTAMA A verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: Fejezetek

VERSENYKIÍRÁS. A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: Fejezetek VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Kakucs,

Részletesebben

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Tehetségkutató a jövő bajnokainak A 2017-es szezonban a Gokart Talent Cup sorozatban lehetőség nyílik arra, hogy a verseny gokarttal nem rendelkezők, de a sport

Részletesebben

BFR Driver Academy Kupa HUNGARORING, 2013. ÁPR. 25-28.

BFR Driver Academy Kupa HUNGARORING, 2013. ÁPR. 25-28. BFR Driver Academy HUNGARORING, 2013. ÁPR. 25-28. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: BFR DRIVER ACADEMY KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2013. ápr. 25-28. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2014. évi válogató versenysorozat

Részletesebben

Drag versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd

Drag versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd Drag versenykiírás Mezőkövesd, 2017. 07. 01. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A rendező: A rendező: Borsod VAN Kft. Képviseli: Horánszky Gergely Kapcsolattartó Zelenák Krisztián Telefon: +36205216564 web:

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK KIEGÉSZÍTÉS AZ ANGOL NYELVŰ KIÍRÁSHOZ

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK KIEGÉSZÍTÉS AZ ANGOL NYELVŰ KIÍRÁSHOZ SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK KIEGÉSZÍTÉS AZ ANGOL NYELVŰ KIÍRÁSHOZ A VERSENY NEVE: Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság I., II.,VII. kategória III- IV. és az Endurance bajnokság II. futama A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RABÓCSIRING Időpontja: 2013. március 31- - április 01.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs, RabócsiRing Időpontja:

Részletesebben

UEM Cross Country Európa Kupa. Szabályzat

UEM Cross Country Európa Kupa. Szabályzat UEM Cross Country Európa Kupa Szabályzat Kiadja az UEM Enduro és Rally Bizottsága Meghatározás A Cross Country futamok olyan felügyelt csoportos rajttal történő rendezvények, melyek a kitartást és a megbízhatóságot

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS TRÓFEA IV. FUTAMA, ÉJSZAKAI FUTAM MNASZ CASTROL RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA A

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR téli kupa terepversenyek szabályzata 2012-13 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 BUGGY

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE 2007 március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE Az Országos Terep-rallye Bajnokság II. futama FIA által regisztrált nemzeti Terep-rallye futam, külföldi résztvevőkkel www.vikyteam.hu viky@viky.hu INFORMÁCIÓK

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK. Slovakiaring (Orechová Potôň, GPS: 48º3 14.00 S/17º34 14,87 W vagy É: 48.053878, K:17.570719) ideje: 2015. augusztus 21-23.

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK. Slovakiaring (Orechová Potôň, GPS: 48º3 14.00 S/17º34 14,87 W vagy É: 48.053878, K:17.570719) ideje: 2015. augusztus 21-23. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság VII-VIII., az Endurance bajnokság III., az FIA Swift Cup Europe XII-XIII., az RCM Kupa IX-X. futama helye: Slovakiaring

Részletesebben

7. Persped Ezerjó Kupa

7. Persped Ezerjó Kupa 7. Persped Ezerjó Kupa Amatőr Területi Rallyesprint Bajnokság 3. futama Nagyveleg, 2005. május 21-22. Versenykiírá s www.prohot.hu 06-22-409-432 Öregprés Étterem - Fogadó Bozóky Családi Pincészet Móri

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs

Részletesebben

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933 0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Parádfürdő. MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM Mátra Enduro Kupa ENDURO FUTAM 5-6. FORDULÓ

VERSENYKIÍRÁS. Parádfürdő. MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM Mátra Enduro Kupa ENDURO FUTAM 5-6. FORDULÓ VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM Mátra Enduro Kupa ENDURO FUTAM 5-6. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 06. 11-12. A rendezvény helyszíne: Parádfürdő,

Részletesebben

Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás

Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (továbbiakban: MNASZ) meghirdeti és egyben kiírja 2010. évre az Amatőr Rallye Kupát, (továbbiakban: ARK). Az MNASZ ezen ARK kiírásával

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA

MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA A verseny neve: RNOB VI. futam A verseny helyszíne: Kakucs KAKUCSRING

Részletesebben

március 28-29. Versenykiírás T1-T2-H-CH

március 28-29. Versenykiírás T1-T2-H-CH 2008 március 28-29. Versenykiírás T1-T2-H-CH A Magyar Terep-rally Bajnokság II. futama FIA által regisztrált nemzeti Terep-rally futam, meghívott külföldi indulókkal www.vikyteam.hu viky@viky.hu INFORMÁCIÓK

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK SLOVAKIARING, 2018. JÚLIUS 13-15. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság és az FIA International Swift Cup Europe VIII-IX. futama A VERSENY RENDEZŐJE: GFS

Részletesebben

DUNA AUTÓ AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 32. MÁTRAI AUTÓS HEGYIVERSENY 3. SSI SCHÄFER KUPA

DUNA AUTÓ AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 32. MÁTRAI AUTÓS HEGYIVERSENY 3. SSI SCHÄFER KUPA DUNA AUTÓ AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 32. MÁTRAI AUTÓS HEGYIVERSENY 3. SSI SCHÄFER KUPA PARÁDSASVÁR, 2008. július 11-13. VERSENYKIÍRÁS 32. MÁTRAI AUTÓS HEGYIVERSENY A 3. SSI SCHÄFER KUPÁÉRT PARÁDSASVÁR,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: MNASZ-MGSZ-RMC-CEE I.-II. fordulója. CEE Rotax Max Challenge Series 1. fordulója

VERSENYKIÍRÁS. I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: MNASZ-MGSZ-RMC-CEE I.-II. fordulója. CEE Rotax Max Challenge Series 1. fordulója www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség gokart Országos bajnoksága, az MGSZ-RMC-CEE 2014. évi Gokart sorozata, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében I. RENDEZÉS 1.

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Autocross MOLCA 2017.06.10-11.

Részletesebben